T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI"

Transkript

1 T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim Adı : Öğrenci İşleri ORGANİZASYON BİLGİLERİ Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan Personel : Turan DAVUT/Şef Zekiye KIZILDAŞ/Bilgisayar İşletmeni Ümit AKGÜL/Memur Ayla TUNCA BOZKURT/Memur GÖREV VE SORUMLULUKLARI Dekanlık Öğrenci İşleri Ofisinden talep edilen ana hatlarıyla aşağıda maddeler halinde belirtilen işlerin yönetmelik ve mevzuat çerçevesinde Bölüm Sorumluları aracılığıyla zamanında en doğru şekilde yürütülmesini sağlamak. 1. Öğrenci belgesi ve Transkript(Not Dökümü-Öğrenci Durum Belgesi), 2. Askerlik Tecili(Ek-C2), 3. Öğrenci Bilgi Sistemine(OBS) Giriş Şifresi, 4. Kayıt Dondurma İşlemleri, 5. İlişik Kesme İşlemleri, 6. Lise Diploması Verme İşlemleri, 7. Sınav İşlemleri (Mezuniyete üç ders-tek ders-bütünleme) başvuru dilekçeleri, 8. Sınav notuna itiraz dilekçesi, 9. Öğrenci Mezuniyet Durumu Bildirir Yazı Verilmesi İşlemleri, 10. Mezuniyet İşlemleri, 11. Mezun öğrenci belge onay işlemleri, 12. Çıkış Belgesi ve Diploma Kayıp İşlemleri, 13. İkinci Nüsha Diploma Basılması İşlemi, 14. Diploma Defteri Düzenlenme İşlemi, 15. Mezuniyet Aşamasında Yapılan İşlemler (Mezuniyet Bilgi Formu Transkript vb.), 16. Kurum içi ve kurum dışı burs işlemleri. 17. Burs alan öğrencilerin yazı ile ilgili yerlere bildirilmesi ve web ortamında duyuru işlemi, 18. Dikey Geçişle ve Yatay Geçişle gelen öğrenciler ile yeni kayıtların muafiyet işlemleri, 19. Af ile gelen öğrencilerin başvuru ve kayıt işlemleri, 20. Yaz Okulu İşlemleri, 21. Staj İşlemleri, 22. Staj ve Dönem içi uygulama dersleri olan öğrencilerin sigorta işlemlerinin yapılması, 23. Kurum içi ve kurum dışı yazışmaların yürütülmesi, süreli yazıların takibi, 24. Çift anadal ve yandal İşlemleri, 25. Öğrenci Disiplin ve Soruşturma İşlemleri, 26. Erasmus Öğrenci Değişim Programları kapsamında işlemlerin yapılması ve takibi, 27. Farabi Öğrenci Değişim Programları kapsamında işlemlerin yapılması ve takibi, 28. Fakültede Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilerin işlemlerinin yapılması, 29. Ders Kataloglarının, Ders Programlarının, Sınav Programlarının kontrolü ve takibi, 30. Ders Açma-Kapama işlemlerinin yapılması, 31. Ders programlarının derslik programına işlenmesi ve takibi. Görev alanı itibariyle yürütmekle yükümlü bulunduğu hizmetlerin yerine getirilmesinden dolayı amirlerine karşı sorumludur.

2 BİLGİ KAYNAKLARI Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Sayılı Yükseköğretim Kanunu, 3. Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik, 4. Ankara Üniversitesi Yazışma ve Evrak/Belge Kayıt İşlemleri Yönergesi, 5. Başkent Protokol Listesi, 6. Yükseköğretim Kurumları Yönetici, Öğretim Elemanı ve Memurları Disiplin Yönetmeliği, 7. Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği, sayılı Yükseköğretim Kanunu Ankara Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği 9. Çiftanadal-Yandal Yönetmeliği 10. Yaz Okulu Yönetmeliği 11. Diğer ilgili mevzuatlar.

3 T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Birim Adı : Öğrenci İşleri Birimi Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan Personel : Turan DAVUT/Şef GÖREV VE SORUMLULUKLARI 1. Staj ve Dönem içi uygulama dersleri olan öğrencilerin sigorta işlemlerinin yapılması, Görev alanı itibariyle yürütmekle yükümlü bulunduğu hizmetlerin yerine getirilmesinden dolayı amirlerine karşı sorumludur. BİLGİ KAYNAKLARI Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Sayılı Yükseköğretim Kanunu, 3. Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik, 4. Ankara Üniversitesi Yazışma ve Evrak/Belge Kayıt İşlemleri Yönergesi, 5. Başkent Protokol Listesi, 6. Yükseköğretim Kurumları Yönetici, Öğretim Elemanı ve Memurları Disiplin Yönetmeliği, 7. Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği, sayılı Yükseköğretim Kanunu Ankara Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği 9. Çiftanadal-Yandal Yönetmeliği 10. Yaz Okulu Yönetmeliği 11. Diğer ilgili mevzuatlar.

4 Görev Tanımını Hazırlayan: Onaylayan: Nezihe ER Prof. Dr. Afsun Ezel ESATOĞLU Fakülte Sekreteri Dekan Bu dokümanda açıklanan görev tanımını okudum. Görevimi belirtilen kapsamda yerine getirmeyi kabul ediyorum.././2015 Turan DAVUT

5 T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Birim Adı : Öğrenci İşleri Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan Personel : Zekiye KIZILDAŞ/Bilgisayar İşletmeni GÖREV VE SORUMLULUKLARI 1. Mezuniyet İşlemleri, 2. Mezun öğrenci belge onay işlemleri, 3. Çıkış Belgesi ve Diploma Kayıp İşlemleri, 4. İkinci Nüsha Diploma Basılması İşlemi, 5. Diploma Defteri Düzenlenme İşlemi, 6. Kurum içi ve kurum dışı burs işlemleri. 7. Burs alan öğrencilerin yazı ile ilgili yerlere bildirilmesi ve web ortamında duyuru işlemi, 8. Dikey Geçişle ve Yatay Geçişle gelen öğrenciler ile yeni kayıtların muafiyet işlemleri, 9. Kurum içi ve kurum dışı yazışmaların yürütülmesi, süreli yazıların takibi, 10. Erasmus Öğrenci Değişim Programları kapsamında işlemlerin yapılması ve takibi, 11. Ders Kataloglarının, Ders Programlarının, Sınav Programlarının kontrolü ve takibi, Görev alanı itibariyle yürütmekle yükümlü bulunduğu hizmetlerin yerine getirilmesinden dolayı amirlerine karşı sorumludur. BİLGİ KAYNAKLARI Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Sayılı Yükseköğretim Kanunu, 3. Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik, 4. Ankara Üniversitesi Yazışma ve Evrak/Belge Kayıt İşlemleri Yönergesi, 5. Başkent Protokol Listesi, 6. Yükseköğretim Kurumları Yönetici, Öğretim Elemanı ve Memurları Disiplin Yönetmeliği, 7. Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği, sayılı Yükseköğretim Kanunu Ankara Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği 9. Çiftanadal-Yandal Yönetmeliği 10. Yaz Okulu Yönetmeliği 11. Diğer ilgili mevzuatlar.

6 Görev Tanımını Hazırlayan: Onaylayan: Nezihe ER Prof. Dr. Afsun Ezel ESATOĞLU Fakülte Sekreteri Dekan Bu dokümanda açıklanan görev tanımını okudum. Görevimi belirtilen kapsamda yerine getirmeyi kabul ediyorum.././2015 Zekiye KIZILDAŞ

7 T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Birim Adı : Öğrenci İşleri Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan Personel : Ümit AKGÜL/Memur GÖREV VE SORUMLULUKLARI 1. Mezuniyet Aşamasında Yapılan İşlemler (Mezuniyet Bilgi Formu Transkript vb.), 2. Af ile gelen öğrencilerin başvuru ve kayıt işlemleri, 3. Yaz Okulu İşlemleri, 4. Staj İşlemleri, 5. Kurum içi ve kurum dışı yazışmaların yürütülmesi, süreli yazıların takibi, 6. Çift anadal ve yandal İşlemleri, 7. Öğrenci Disiplin ve Soruşturma İşlemleri, 8. Ders Kataloglarının, Ders Programlarının, Sınav Programlarının kontrolü ve takibi, 9. Ders Açma-Kapama işlemlerinin yapılması, 10. Ders programlarının derslik programına işlenmesi ve takibi. Görev alanı itibariyle yürütmekle yükümlü bulunduğu hizmetlerin yerine getirilmesinden dolayı amirlerine karşı sorumludur. BİLGİ KAYNAKLARI Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Sayılı Yükseköğretim Kanunu, 3. Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik, 4. Ankara Üniversitesi Yazışma ve Evrak/Belge Kayıt İşlemleri Yönergesi, 5. Başkent Protokol Listesi, 6. Yükseköğretim Kurumları Yönetici, Öğretim Elemanı ve Memurları Disiplin Yönetmeliği, 7. Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği, sayılı Yükseköğretim Kanunu Ankara Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği 9. Çiftanadal-Yandal Yönetmeliği 10. Yaz Okulu Yönetmeliği 11. Diğer ilgili mevzuatlar.

8 Görev Tanımını Hazırlayan: Onaylayan: Nezihe ER Prof. Dr. Afsun Ezel ESATOĞLU Fakülte Sekreteri Dekan Bu dokümanda açıklanan görev tanımını okudum. Görevimi belirtilen kapsamda yerine getirmeyi kabul ediyorum.././2015 Ümit AKGÜL

9 T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Birim Adı : Öğrenci İşleri Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan Personel : Ayla TUNCA BOZKURT/Memur GÖREV VE SORUMLULUKLARI 1. Öğrenci belgesi ve Transkript(Not Dökümü-Öğrenci Durum Belgesi), 2. Askerlik Tecili(Ek-C2), 3. Öğrenci Bilgi Sistemine(OBS) Giriş Şifresi, 4. Kayıt Dondurma İşlemleri, 5. İlişik Kesme İşlemleri, 6. Lise Diploması Verme İşlemleri, 7. Sınav İşlemleri (Mezuniyete üç ders-tek ders-bütünleme) başvuru dilekçeleri, 8. Sınav notuna itiraz dilekçesi, 9. Öğrenci Mezuniyet Durumu Bildirir Yazı Verilmesi İşlemleri, 10. Kurum içi ve kurum dışı yazışmaların yürütülmesi, süreli yazıların takibi, 11. Farabi Öğrenci Değişim Programları kapsamında işlemlerin yapılması ve takibi, 12. Fakültede Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilerin işlemlerinin yapılması, 13. Ders Kataloglarının, Ders Programlarının, Sınav Programlarının kontrolü ve takibi, Görev alanı itibariyle yürütmekle yükümlü bulunduğu hizmetlerin yerine getirilmesinden dolayı amirlerine karşı sorumludur. BİLGİ KAYNAKLARI Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Sayılı Yükseköğretim Kanunu, 3. Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik, 4. Ankara Üniversitesi Yazışma ve Evrak/Belge Kayıt İşlemleri Yönergesi, 5. Başkent Protokol Listesi, 6. Yükseköğretim Kurumları Yönetici, Öğretim Elemanı ve Memurları Disiplin Yönetmeliği, 7. Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği, sayılı Yükseköğretim Kanunu Ankara Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği 9. Çiftanadal-Yandal Yönetmeliği 10. Yaz Okulu Yönetmeliği 11. Diğer ilgili mevzuatlar.

10 Görev Tanımını Hazırlayan: Onaylayan: Nezihe ER Prof. Dr. Afsun Ezel ESATOĞLU Fakülte Sekreteri Dekan Bu dokümanda açıklanan görev tanımını okudum. Görevimi belirtilen kapsamda yerine getirmeyi kabul ediyorum.././2015 Ayla Tunca BOZKURT

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU : Hasan DÜZTAŞ/Memur Hasan KILIÇ/Memur Şeyma BAYAT/Memur Yasemin YILMAZ YAŞAR/Memur Hayriye ECE/Memur Dekanlık Öğrenci İşleri Ofisinden talep edilen ana hatlarıyla aşağıda maddeler halinde belirtilen işlerin

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları Dekan

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları Dekan T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim Adı : Öğrenci İşleri ORGANİZASYON BİLGİLERİ Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Yardımcıları Personel GÖREV VE SORUMLULUKLARI

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREVLERİ

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREVLERİ T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Fakülte Adı : Mühendislik Fakültesi Birim Adı : Öğrenci İşleri Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Fakülte Adı : Mühendislik Fakültesi Birim Adı : Öğrenci İşleri Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ MEMURU TANIMI FORMU. : Ömer Faruk KAYIŞ GÖREV VE SORUMLULUKLARI

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ MEMURU TANIMI FORMU. : Ömer Faruk KAYIŞ GÖREV VE SORUMLULUKLARI ÖĞRENCİ İŞLERİ MEMURU TANIMI FORMU Üst Yönetici/Yöneticileri :, İlgili Yardımcısı, Yüksekokul Sekreteri, Şef : Ömer Faruk KAYIŞ 1. Muhasebe Programına Veri Girişleri Yaz stajı ile ilgili Yazışmalar ve

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Birim Adı : Mali İşler Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan Personel : Sunay

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA 1 302.01 Yeni Kayıt ÖSYS sınav sonuçlarına göre yerleştirilen öğrencinin kaydının yapılması işlemidir. Anadolu

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (ÖZEL SEKTÖR VB) BELGELER BAŞVURUDA İSTENEN İLK BAŞVURU MAKAMI

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (ÖZEL SEKTÖR VB) BELGELER BAŞVURUDA İSTENEN İLK BAŞVURU MAKAMI EK 2 ) HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI 1 302.01 Yeni Kayıt ÖSYS sınav sonuçlarına göre yerleştirilen öğrencinin kaydının yapılması Anadolu Üniversitesi EğitimÖğretim ve Sınav Yönetmeliği, Madde 8 1 Lise

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. : Personel İşleri Şefliği

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. : Personel İşleri Şefliği T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim Adı : Personel İşleri Şefliği ORGANİZASYON BİLGİLERİ Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Yardımcıları Personel

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU ORGANİZASYON BİLGİLERİ Birim Adı : Koruma ve Güvenlik Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREV VE SORUMLULUKLARI : Yazı İşleri Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan Personel : Nurcan OKUR/Şef Eda DURMUŞ/Memur Murat ÇETİNOĞLU/Memur Yıldız ATMACA/Memur 1. Fakültenin yazışmalarını düzenlemek,

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi,

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ORTALAMA ELEKTRONİK OLARAK 1. 105.01 Öğretim Programlarının Hazırlanması Yarıyıl başlarında o yarıyılda uygulanacak olan öğretim programlarının hazırlanması Eğitim Öğretim Yönetmeliği Madde 14 İşleri Her

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU SIRA NO ADI TANIMI DAYANAĞI SUNUM SÜRECİNDE DIŞ ORTALAMA ELEKTRONİK 1 30200 Kayıt ÖSYM ile gelen öğrencilerin kesin

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO ADI TANIMI DAYANAĞI SUNUM SÜRECİNDE I ORTALAMA ELEKTRONİK OLARAK 1. 105.01 Ders Programlarının

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU Birim: Görev Adı: Amiri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölüm Sekreterliği Birimi Bölüm Sekreteri Bölüm Başkanı / Fakülte Sekreteri / Dekan Sorumluluk

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER ENTEGRE YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (ÖZEL SEKTÖR VB) BELGELER BAŞVURUDA İSTENEN İLK BAŞVURU MAKAMI

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER ENTEGRE YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (ÖZEL SEKTÖR VB) BELGELER BAŞVURUDA İSTENEN İLK BAŞVURU MAKAMI MERKEZİ İDARE Ön Kayıt ÖSYS sınav sonuçlarına göre EEYO'ya başvurma hakkı kazanan ve başvuru koşullarını sağlayıp, başvuru yapan öğrencinin ön kaydının yapılması Anadolu Üniversitesi Eğitim Aday Özgeçmiş

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi,

Detaylı

Kontrol Eden Gülten DURAN

Kontrol Eden Gülten DURAN ve Not İşleri Birimi Sürecin Adı ve Kodu Disiplin Cezası Alan ler İş Akışı 41-7.4 Her hangi bir suçtan dolayı Dekanlığa bildirilen (kopya vb.) Soruşturma açılması ve not işleri G.Ü. Disiplin Yönetmeliği

Detaylı

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BİLGİ İŞLEM BİRİMİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA SÜRESİ Kablolu internet Bağlantısı Resmi Yazıyla 0 Gün 2 Kablosuz internet Bağlantısı Sözlü Başvuru 5 Dakika 3

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET ENVANTER TABLOSU SIRA NO 3020000 Kayıt ÖSYM ile gelen öğrencilerin kesin kayıtlarının yapılması (Madde-9) Diplomanın aslının

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi,

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. : Personel İşleri Şefliği

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. : Personel İşleri Şefliği T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim Adı : Personel İşleri Şefliği ORGANİZASYON BİLGİLERİ Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları Dekan

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları Dekan T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim Adı : Personel İşleri ORGANİZASYON BİLGİLERİ Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Yardımcıları Personel : Esen ÜSTÜNEL/Şef

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA 1 in Fakülte web sayfası e Belge-Bilgi üzerinden istedikleri belgelerin Sağlama Hizmetlerinin (öğrenci belgesi, transkript,

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim/Altbirim Üst Yöneticiler Astları Görev Devri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Daire Başkanı-Genel Sekreter Şef ve ilgili memurlar İzinli veya görevli olduğu durumlarda yerine Şube Müdürü

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARLARI TABLOSU 2- Öğrenci ön kayıt bilgileri formu (ogi.yildiz.edu.tr) 3- Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi 1 2 Kayıt evrakları (Yabancı Uyruklular) 3 Dikey Geçiş Kayıt evrakları 4 Ek Yerleştirme Kayıt evrakları 1- Başvuru

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER Üniversitesi T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. : Personel İşleri Şefliği GÖREV VE SORUMLULUKLARI

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. : Personel İşleri Şefliği GÖREV VE SORUMLULUKLARI : İşleri Şefliği Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan : Mustafa ASLAN/Şef Övsel ÇUHA/Bilgisayar İşletmeni Levent KARAAĞAÇ/Bilgisayar İşletmeni Murat ÇETİNOĞLU/Şoför GÖREV

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU Birim: Görev Adı: Amiri Sorumluluk Alanı: Görev Devri: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci İşleri Birimi Öğrenci İşleri Birimi Görevlisi Fakülte Sekreteri

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI BAŞLANGIÇ

İŞ AKIŞ ŞEMASI BAŞLANGIÇ Ana Öğrenci İşleri Öğrencilerin belge talepleri Öğrencilerin belge taleplerinin alınması (Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi, Yabancı Uyruklu Öğrenci Bilgi Formu, Disiplin Cezası) Öğrenci Bilgi

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI İlk Kayıt İşlemleri (ÖSYM tarafından yerleştirilen öğrencilerin kaydı) 2 Yatay Geçiş Başvurusu BAŞVURUDA İSTENEN

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARDI TABLOSU. 3-Bölümündeki onaylanmış ve onaylanmamış ders kayıtlarını kontrol eder

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARDI TABLOSU. 3-Bölümündeki onaylanmış ve onaylanmamış ders kayıtlarını kontrol eder KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARDI TABLOSU SIRA NO 1 2 KURUM KODU STANDART DOSYA KODU 302.01.01 302.01.04 HİZMETİN ADI İLK KAYIT EK KAYIT HİZMET ALANLAR ZAMAN Kayıt haftası

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Ders Kaydı ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. 2 Ders Ekle sil Danışmanı ile ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. Ders Muafiyetleri

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi,

Detaylı

Bozok Üniversitesi. Hizmet Envanteri Tablosu Hizmet Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumların / Birimlerin Adı

Bozok Üniversitesi. Hizmet Envanteri Tablosu Hizmet Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumların / Birimlerin Adı 6 B32B2K13 532 5 B32B2K13 513 5-1 4 511 2 gün 5-1 3 B32B2K13 5 2 4 1 B32B2K13 1 Sıra No Kurum Kodu Standart Dosya Planı Kodu Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Adı Ve Madde Numarası

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO ADI İSTENEN BELGELER 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli Yapılıyor 2 Gelen Evrak Tüm

Detaylı

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER VE İŞ SÜRECİ HİZMET ALANLA R İLK BAŞVUR U MAKAM I PARAF LİSTESİ HİZMETİN SUNUM SÜRECİ KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR KURUMUN

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 050.03.02 050.01.03 050.01.01 050 040.05 040 010 HİZMETİN YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 Mevzuat İşleri Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin tümünün yasal dayanakları

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI

TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI TÜRKİYE CUMHURİYETİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Fakültesi BİRİM HİZMET STANDARTLARI Sıra No Hizmet Adı İstenen Belgeler-Geçerli Mevzuat-Hükümler 1 Özel Yetenek Sınavları Ön Kayıt işlemleri

Detaylı

T.C KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ÖĞRENCİ İŞLERİ HİZMETİN ADI Kesin Kayıt İşlemleri Kayıt Yenileme İşlemi Dikey Geçiş İşlemleri Yatay Geçiş İşlemleri BAŞVURUDA

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903.05.00.00 903.02.00.00 903.07.00.00 Sıra No Standart Dosya Plan Kodu Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayandığı Mevzuatın Adı ve Madde No.su Hizmetten Yararlananlar Hizmeti Sunmakla Görevli/Yetkili

Detaylı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi -KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU- SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET STANDARTLARI

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET STANDARTLARI T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ HİZMET STANDARTLARI SIRA ADI Kayıt Diplomanın Aslının kayıt anında beyanı 1 ÖSYM ile gelen öğrencilerin kesin kayıtlarının Kayıt

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İzin İşlemleri 1- Belge Yönetim Sistemi üzerinden İzin talebi veya İzin Formu. 3 Gün 2 Resmi Yazışmalar (Kurum içi

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ TANIMI İSTENİLEN BELGE BAŞVURU SÜRESİ SONUÇLANMA

ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ TANIMI İSTENİLEN BELGE BAŞVURU SÜRESİ SONUÇLANMA T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ ÜNYE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Hizmet Standartları ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ TANIMI İSTENİLEN BELGE BAŞVURU SONUÇLANMA 1 ÖSYS İle kayıt hakkı kazanan Öğrencilerin Kesin Kayıtlarının

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI BATMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI GÖREV TANIMI : Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Daire Başkanı) Kurum içi ve kurum dışında Daire Başkanlığını temsil etmek, Daire Başkanlığının

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı GÖREV TANIM FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı GÖREV TANIM FORMU ALT YETKİLİSİ ALT YETKİLİSİ Serhat ACAR Öğrenci İşleri Şefi Görev Tanımı Havale edilen evrakları teslim alarak, personel arasında dağılımını yapılması, İşlem yapılacak evrakların ve Dekan Yardımcısı ile

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MYO

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MYO S. NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 ÖSYM Başkanlığı tarafından Yüksekokumuza yerleşen öğrencilerin kayıtlarının yapılması Nüfus Cüzdanı fotokopisi, T.Ü.

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı HİZMET STANDARTLARI İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İzin İşlemleri 1- Belge Yönetim Sistemi üzerinden İzin talebi veya İzin Formu. 3 Gün HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

İŞ AKIŞ PLANI. 2-Kayıt yapamayan öğrencilerin kaydını. 2-Ders kayıtlarını kontrol eder ve onaylar. 4-Ders kayıtlarını kontrol eder ve onaylar

İŞ AKIŞ PLANI. 2-Kayıt yapamayan öğrencilerin kaydını. 2-Ders kayıtlarını kontrol eder ve onaylar. 4-Ders kayıtlarını kontrol eder ve onaylar İLK KAYIT EK KAYIT KAYIT YENİLEME GEÇ KAYIT YENİLEME NİN 1-e-Devlet ten kayıt 1-e-Devlet ten kayıt 1-ÖBS de ders kayıt yenileme 1-Bölüm Başkanlığı na başvurur (OGR-F-1) 3-Bölümündeki onaylanmış ve onaylanmamış

Detaylı

Sorumlu Olduğu Bölüm/Program(*)

Sorumlu Olduğu Bölüm/Program(*) 1 Üniversiteye alınacak lisans ve Meslek Yüksekokulu öğrenci kontenjan ve koşullarının tespitine ilişkin işlemlerin takibi Süreyya AK 0 232 488 81 50 sureyya.ak@ieu.edu.tr Kayıt ve Mezuniyet Şefi Đşletme

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI TAMAMLANMA 302.0 Yeni Kayıt ÖSYS sınav sonuçlarına göre yerleştirilen öğrencinin kaydının yapılması işlemidir. Anadolu Üniversitesi EğitimÖğretim ve Sınav Yönetmeliği, Madde

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ İle Bildirirler MU? ç Olumsuzsa Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına Bildirir. Seçilen Öğrenci İlgili Birimde Çalışmaya Başlar MAZERET SINAV İŞLEMLERİ

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurtiçi Ve Yurtdışı Görevlendirmeler Davet mektubu veya kabul belgesi, dilekçe 10 Gün, Özgeçmiş, mezuniyet belgesi, transkript, ALES

Detaylı

HİZMETTEN YARARLANANLAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER

HİZMETTEN YARARLANANLAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 302.15.03 Mezuniyet Belgesi Verilmesi 160 B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 302.10.03 Yeniden Kimlik Kartının Düzenlenmesi 8 B.30.2.SNÜ.0.25.72.00 302.01.06 Yatay Geçiş

Detaylı

HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

HİZMETTEN YARARLANANLAR BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 3021201 lığı Disiplin Kurulu 3021103 lığı İşleri Daire 3021102 lığı İşleri Daire 3020412 lığı Sınav Kağıdı İnceleme Komisyonu 3020403 lığı İntibak Komisyonu 3020106 lığı İşleri Daire 30201 lığı İşleri

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İlk Kayıt ÖĞRENCİ İŞLERİ 1. LYS sonuç belgesi 2. Diploma veya mezuniyet belgesi (fotokopi veya suret kabul edilmez) 3. Nüfus cüzdanı örneği 4. 6 adet (4,5x6)

Detaylı

T.C. Mimarlık Fakültesi Kamu Hizmet Envanteri Tablosu Hizmet Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumların / Birimlerin Adı

T.C. Mimarlık Fakültesi Kamu Hizmet Envanteri Tablosu Hizmet Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumların / Birimlerin Adı Sıra No Kurum Kodu Standart Dosya Planı Kodu Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Adı Ve Madde Numarası Hizmetten Yararlananlar T.C. Kamu Hizmet Envanteri Tablosu Hizmet Sunmakla Görevli

Detaylı

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ ĠletiĢim Fakültesi Dekanlığı HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU AYNĠYAT BĠRĠMĠ

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ ĠletiĢim Fakültesi Dekanlığı HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU AYNĠYAT BĠRĠMĠ AYNĠYAT Satın Alma Ve Hizmet Talep Alımlarının Yapılması 2 Taşınır Mal Talep işlemlerinin Yapılması 3 Taşınır Malların Hurdaya Ayrılması İşlemleri Taşınır Mal Cetvellerinin Sayıştay a Bildirim İşlemleri.

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (Öğrenci İşleri Birimi) Hizmetin Tamamlanma Süresi

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (Öğrenci İşleri Birimi) Hizmetin Tamamlanma Süresi Sıra No Hizmetin Adı Belge Hazırlama Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, İlgili makama yazısının verilmesi 1- Öğrenci Kimliği 1 gün 2 Yeniden Kimlik Belgesi

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ Başlangıcı Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca Fakültelerde Kısmi Zamanlı olarak çalışacak öğrenci kontenjanı belirlenir Öğrenciler Dekanlığa

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EL KİTABI İçindekiler I BİRİMİN FAALİYET ALANI... 1 II BİRİMDE YAPILAN İŞLERİN ÖZET TANIMI... 1 III ORGANİZASYON ŞEMASI... 2 IV GÖREV TANIMLARI... 3 Daire Başkanı... 3 Daire

Detaylı

EK-1 GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

EK-1 GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU EK- GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN

Detaylı

İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI

İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI SIRA NO ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İzin İşlemleri 1- İzin Formu 1 İŞ GÜNÜ 2 Atama işlemleri 3 Yurtiçi ve yurt dışı görevlendirme 1- Mezuniyet Belgeleri 2- Sağlık

Detaylı

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET SATANDARTLARI FORMU. Dilekçe. Öğrenci Kimliği

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET SATANDARTLARI FORMU. Dilekçe. Öğrenci Kimliği MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HİZMET SATANDARTLARI FORMU S.N HİZMETİN ADI BAŞVURULACAK BÜRO 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER Öğrenci Kimliği HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Görev Sürelerinin Uzatılması 2 Görevlendirmeler 3 Ders Kayıtları 4 Valilik

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 ADI İlk Kayıt İşlemleri T.C. 1Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi(Yüksek Lisans için Lisans Diploması, Doktora programı için Lisans ve Yüksek Lisans diploması) 2Özgeçmiş 3 Ales Sonuç Belgesi 4 Transkript

Detaylı

Üst Yönetici/Yöneticileri. Yerine Bakacak Personel

Üst Yönetici/Yöneticileri. Yerine Bakacak Personel ORGANİZASYON BİLGİLERİ Birim Adı Üst Yönetici/Yöneticileri Görev Ünvanı Yerine Bakacak Personel Temel Bilimler Bölümü Başkanlığı Dekan, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanı, Fakülte Sekreteri Bölüm Sekreteri

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREVLERİ

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU GÖREVLERİ : Mali İşler Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri/Dekan Yardımcıları/Dekan : Tuncay TAŞ/Şef Fahrettin KİREÇÇİ/Bilgisayar İşletmeni Osman GÜVEN/Memur Orhan DEVECİ/Memur GÖREVLERİ 1. Fakültede yapılacak

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN ADI TAŞRA BİRİMLERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER(ÖZEL

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TAMAMLANMA 1 GELEN GİDEN EVRAK KAYDI AKADEMİK İDARİ PERSONEL VE ÖĞRENCİLER MEMUR, FAKÜLTE SEKRETERİ 3 GÜN 3 GÜN 1900 2 PERSONELİN GÖREVE BAŞLAMA İŞLEMLERİ

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMET BİRİMİ 1. Öğrenci İşleri HİZMETİN ADI Öğrenci Başvuru BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1. Diploma fotokopisi 2. Transkript 3. Lisans/Yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesinin örneği 4.

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Sıra No Kurum Kodu Standart Dosya Planı Kodu Hizmetin Adı Hizmetin Tanımı Hizmetin Dayanağı Mevzuatın Adı ve Madde

Detaylı

İLK KAYIT İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANI ŞEF FAKÜLTE TEMSİLCİSİ MALİ İŞLER BİRİMİ ÖĞRENCİ

İLK KAYIT İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANI ŞEF FAKÜLTE TEMSİLCİSİ MALİ İŞLER BİRİMİ ÖĞRENCİ İLK KAYIT İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANI ŞEF FAKÜLTE TEMSİLCİSİ MALİ İŞLER BİRİMİ ÖĞRENCİ Kayıt organizasyonu Görevlendirmelerin yapılması Kayıt evraklarının kontrol edilmesi Kayda gelecek öğrencilerin öğrenci

Detaylı

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu

Öğrenci İşleri. 1-Dilekçe 2- Mazeret Belgesi. Bürosu. Öğrenci İşleri. Bürosu Mazeret Sınav Başvurusu Sınav Sonuçlarına İtiraz Yatay Geçiş İşlemleri Transkrip Belgesi Öğrenci Belgesi SIRA NO MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN

Detaylı

Cumhuriyet Üniversitesi İLETİŞİM FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Cumhuriyet Üniversitesi İLETİŞİM FAKÜLTESİ Kamu Hizmet Standartları Tablosu Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri 1 Lisans Programlarına Kayıt için Kontenjanların Belirlenmesi, Ön Koşullar ve Duyurular 2 Öğrenci Kabulü 3 Kesin Kayıt İşlemleri 1 Fakülte Yönetim

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Amasya Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI GÖREV ADI: Yazı İşleri/Sekreterlik Unvanı: Memur Görev Ve Sorumlulukları -Yazışma işlemlerinin yürütülmesi, -Gelen faksların kontrol

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 3020101 12547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 2 BTÜ Lisans EğitimÖğretim 3BTÜ Yabancı Diller YO Yabancı Dil Eğitim Ve 0500104 12547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu 2 BTÜ Lisans EğitimÖğretim 3BTÜ Lisansüstü Eğitim

Detaylı

Hazırlayan Kontrol Eden Onaylayan

Hazırlayan Kontrol Eden Onaylayan Farabi Öğrenci ve Öğretim Elemanı Değişim Programı Süreci (2.1.) Farabi Koordinatörlüğü Öğrenci Aktör İşleri 2***** Fakülte Sekreteri / Yrd. / İlgii birim tarafından hazırlanan onaylı protokoller alınır.

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ SIRA NO KURUM KODU () STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ / YETKİLİ KURUMLARIN / BİRİMLERİN

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1)

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜZİK ve SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ İKİZCE MESLEK YÜKSEKOKULU Hizmet Standartları ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ TANIMI İSTENİLEN BELGE BAŞVURU SÜRESİ SONUÇLANMA SÜRESİ

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ İKİZCE MESLEK YÜKSEKOKULU Hizmet Standartları ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ TANIMI İSTENİLEN BELGE BAŞVURU SÜRESİ SONUÇLANMA SÜRESİ T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ İKİZCE MESLEK YÜKSEKOKULU Hizmet Standartları ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞ TANIMI İSTENİLEN BELGE BAŞVURU SONUÇLANMA 1 ÖSYS İle kayıt hakkı kazanan Öğrencilerin Kesin Kayıtlarının Yapılması

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO ADI TANIMI DAYANA SUNUM SÜRECİNDE 1 040 Faaliyet Raporları (Akademik ve Birim Faaliyet Raporları lerin eğitim-öğretim yılına

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri Hizmetin Ortalama Tamamlanma Süresi Yüksek Öğretim

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi %10'a Giren Öğrencilerin Tespiti 3 gün 30 Güz Yarıyılı sonunda bütünleme sınavları yapıldıktan sonra Bahar Yarıyılı sonunda ise Yaz okulu notları girildikten sonra İkinci Öğretim öğrencilerinin yarıyıl

Detaylı

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli Astları Dekan Tüm Akademik ve İdari Birim Personeli 1- Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak, 2- Her öğretim

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ ÖĞRENCİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ - kayıt için istenen belgelerini Lise Diploması, Öğrenim Harcı Dekontu (İ.Ö. için), 6 adet fotoğraf ve ÖSYM Sonuç Belgesi hazırlayarak birim öğrenci işlerine

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ SIRA NO HİZMETİN ADI T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ÖĞRENCİ İŞLERİ HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI 1-Güler BEYHAN Daire Başkanı Direkt:0266 612 14 00 Dahili: 1215 Lisans Şube Müdürlüğü 1-Sevim AYHAN-Şube Müdür V. Dahili:1217 1)

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI

ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI Öğrenci İşleri Müdürü Nergiz FİLİZ Süreyya BASKIN Üniversiteye alınacak lisans ve Meslek Yüksekokulu öğrenci kontenjan ve koşullarının tespitine ilişkin işlemlerin

Detaylı

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ VE GÜZEL SANATLAR HİZMET ENVANTERİ TABLOSU OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ VE GÜZEL SANATLAR DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA

Detaylı

Doküman No: Yürürlük Tarihi: Revizyon Tarihi/No:

Doküman No: Yürürlük Tarihi: Revizyon Tarihi/No: GÖREVLİ PERSONEL: Bilgisayar İşletmeni Ayşegül DURAN 1. GÖREVİN KISA TANIMI Kırklareli Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak Yüksekokulun gerekli Öğrenci İşleri

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 903050607 Görevden Ayrılma:15 İzin İşleri: 570 Görevlendirme: 5 Kısmen. 903020103 Kısmen. 102010200 900010300 Kısmen sunulmaktadır. SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI

Detaylı