KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK"

Transkript

1 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2011 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerin ilk bölümünü içermektedir. Faliyet Raporu - 1

2 1- ZİYARETLER - GENÇLİK DAİRESİ BİRİMLERİ CUMHURBAŞKANINI ZİYARET ETTİ Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ve Gençlik Merkezleri temsilcilerinden oluşan heyet Cumhurbaşkanı Dr Derviş Eroğlu nu makamında ziyaret etti. Gençlik Dairesi nin faaliyetleri ve Gençlik Merkezlerinin işleyişi hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı, gençlerle de birebir konuşarak sorun ve beklentilerini dinledi. Cumhurbaşkanı Eroğlu, Gençlik Dairesi ve merkezlerinin çok iyi çalıştığını belirterek tüm personele teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Sn. Dr. Derviş Eroğlu na hediyesi takdim edilirken.

3 - GENÇLİK DAİRESİ BİRİMLERİ TC LEFKOŞA BÜYÜKELÇİSİNİ ZİYARET ETTİ Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ve Gençlik Merkezleri temsilcileri TC Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ya da ziyaret gerçekleştirerek, Büyükelçiliğin KKTC gençlerine sağladığı imkan ve olanaklardan dolayı teşekkür etti. Daire Müdürü Eroğlu, Gençlik Dairesi nin çalışmaları hakkında TC Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ya bilgi verdi. Büyükelçi Akça da Gençlik Dairesi ve gençlerin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerçekleşen çalışmaları takdirle takip ettiğini söyledi. TC Lefkoşa Büyükelçisi Sn. Halil İbrahim Akçay a hediyesi takdim edilirken.

4 2- SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ - BÜLENT ECEVİT REHEBİLİTASYON MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ Gençlik Dairesinin Kantara Gençlik Kampında başlattığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında kampın sekizinci dönem gençleri Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Hastalara moral vermek ve merkez hakkında bilgi almak için ellerinde çiçeklerle Rehabilitasyon merkezine giden gençler, tek tek tüm hastalarla konuşarak çiçekler dağıttı. Merkez hakkında da bilgi alan gençler, projeleri kapsamında tespitlerde bulundular. Gerçekleşen ziyaret sonucunda merkezde bulunan hastalar mutlu olurken, gençlerin ziyaretinden ve ilgisinden oldukça memnun kaldılar. Gençler rehabilitasyon merkezinde yaşlılarla buluştu.

5 3- SERGİ AÇILIŞI - DERVİŞ PAŞA KONAĞINDA EL İŞLERİMİZ SERGİLENDİ KKTC Cumhurbaşkanı Dr Derviş Eroğlu nun eşi Meral Eroğlu ve TC Başbakanı Recep Tayyip Erdoğa nın eşi Emine Erdoğan, Gençlik Dairesinin organize ettiği Derviş Paşa Konağı el işleri sergisinin açılışını yaptı. Sergide Kıbrıs Türk Kültürüne ait el işleri örnekleri sergilenirken, sergi halka açık yapıldı. Sergide Daire Müdürü Eroğlu Sayın Emine Erdoğan a hediye takdim ederken.

6 - BÜYÜKÇEKMECE DE EL SANATLARI SERGİMİZ AÇILDI Köylerimizde Kıbrıs Türk Kültürüne ait El Sanatlarımızı evlerinde yapan bayanlarımız Büyükçekmece de gerçekleşen Uluslar arası El İşleri sergisine götürülerek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adına sergi açmaları sağlandı. Sergide Kıbrıs Türk El Sanatları dünya ülkelerine tanıtıldı. Elsanatlarımızı tanıtan bayanlar daire müdürü Sn. Gencay Eroğlu ile birlikte.

7 4- FESTİVALLER GENÇLİK DAİRESİ 2011 HALK DANSLARI FAALİYETLERİ Hedefleri: Kıbrıs Türk Halk Danslarını korumak, araştırarak kaybolan, unutulan kültürümüzü bulmak ve gelecek nesillerimize, gençlerimize doğru bir şekilde ulaştırmaktır. Amaçları: Öğrenilenleri ve öğretilenleri en iyi şekilde sahnelemeleri ve bu öğrendikleri ile Kıbrıs Türk Halk Danslarını ve kültürünü ulusal ve uluslararası sahnelerde temsil etmektir. - MODERN DANS VE HALK DANSLARI EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR Gençlik Dairesine bağlı gençlik merkezlerinde modern dans çalışmaları yoğunlaştırılarak devam ediyor. Bu anlamda gençler salsa, baçata ve birçok dansı merkezlerde öğrenme şansı buluyor. Halk dansları çalışmaları da hızla devam ederken, gençler hem yurt içi hem de yurt dışı gösterilerine hazırlanıyor. - HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK DANSLARI EKİBİ AĞIRLANDI Hacettepe Üniversitesi Halk Dansları ekibi Lapta Kampında ağırlandı. Daha öncede üniversitenin davetlisi olarak Hacettepe Halk dansları ekibinin başında gelen Dr Murat Özkan ve Bahar Özkan, ülkemiz hakkında yaptığı gözlemleri devam ettirerek Türkiye de tanıtım yapmakta. Aynı zamanda ekip Kıbrıs Türk Halk Danslarını da öğrenerek Türkiye de sahneledi.

8 - KIBRIS TÜRK KÜLTÜRÜ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİNDE TANITILDI Hacettepe ye giden Daire Müdürü Gencay Eroğlu ve ekibi, Kıbrıs Kültürünü, yemeklerini ve müziğini oradaki kırmızı salonda tanıtmıştı. - TÜRKİYE HALK DANSLARI YARIŞMA FİNALİ ÜLKEMİZDE YAPILDI Haziran 2011 tarihleri arasında Gençlik Dairesi Müdürlüğü nün organizasyonuyla, TC Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı Halk Dansları yarışmaları ülkemizde yapıldı. Türkiye nin 34 ilinden katılımla yaş grubu TC Gençlik Spor Genel Müdürlüğü halk dansları finali ülkemizde gerçekleşirken, 800 civarında dansçı halk danslarını icra etti. 17 kişilik jüri ve teknik heyetin yanı sıra dansçıların aileleri de iki gün boyunca ülkemizde konakladı.

9 - GÖNÜLLÜ EĞİTMENLERE EĞİTİM Gençlik Dairesine bağlı Gençlik Merkezlerinde gönüllü halk dansları eğitmenliği yapan eğitmenlere, Gençlik Dairesi Halk Dansları sorumlusu tarafından halk dansları üzerine eğitim dizisi başlatıldı. Genç eğitmenlerimiz eğitim sırasında. 5- YURTDIŞI FESTİVALLERİ - Akdoğan Gençlik Merkezi Çocuk Grubu; tarihinde İzmir Gaziemir de Çocuk Festivali ne katılmıştır. - Vadili Gençlik Merkezi Çocuk Grubu; tarihinde İstanbul-Şişli de çocuk festivaline katılmıştır. - Akdoğan Gençlik Merkezi Genç Grubu;27 Haziran-3 Temmuz 2011 tarihinde İzmir de Denizli festivaline katıldı. - Turunçlu Gençlik Merkezi Büyük Grubu;27 Haziran Temmuz tarihleri arasında İstanbul-Şişli de İstanbul Dünya Halk Dansları Yarışması na katıldı. - Vadili Gençlik Merkezi Genç Grubu;1-10 Temmuz 2011 tarihleri arasında Ankara- Çankaya da Ankara Festivali ne katıldı. - Geçitkale Gençlik Merkezi Grubu;1-11 Temmuz 2011 tarihleri arasında İstanbul- Büyükçekmece de İstanbul Büyükçekmece Altın Köprü Halk Dansları Yarışması na katıldı

10 - İnönü Gençlik Merkezi Büyük Grubu;17-25 Temmuz 2011 tarihleri arasında Edirne-Keşan da festivale katıldı. - Girne Gençlik Merkezi 31 Ağustos-4 Eylül 2011 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti 16. Karlovyvary Folklor Festivaline katıldı. - Vadili Gençlik Merkezi Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleşen, 8. Uluslar arası Ankara Etimesgut Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali ile 7. Uluslar arası Ankara Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline katılarak ülkemizi temsil etti. Turunçlu Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu İstanbul Şişli den ikincilikle döndü. Girne Gençlik Mekezi Çek Cumhuriyetindeki festivale katıldı.

11 Vadili Gençlik Merkezi Ankara Etimesgut ve Çubuk Festivalinde Kıbrıs Türk Kültürünü tanıttı.

12 6- SEMİNERLER - GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI Telsimle Güvenli İnternet Kullanımı adı altındaki proje Kantara Gençlik Kampında gençlere seminerler serisi şeklinde verildi. Proje çerçevesinde bin kişiye ulaşıldı. - GELECEĞİMİZİ ŞİMDİDEN YARATALIM Gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla belirli periyotlarla ada genelindeki Geleceğimizi Şimdiden Yaratalım Seminerleri Sosyal Hizmet Uzmanı ve Psikologlar tarafından verilmeye devam ediyor. Seminerlerde, bağımlılık, aile içi çatışma ve gençlik sorunlarıyla ilgili birçok konu işleniyor. Gençler ve ailelerine Gençlik Sorunları ve Bağımlılık konuları ile ilgili düzenli periyotlarda seminerler verildi.

13 - GELECEĞİMİZİ ŞİMDİDEN YARATALIM SEMİNERİ PAŞAKÖY DE VERİLDİ Gençlik Dairesinin Geleceğimizi Şimdiden Yaratalım projesi adı altında düzenlediği seminerler dizisi Gençlik Dairesine bağlı Paşaköy Gençlik Merkezinde gerçekleşti. Sosyal Hizmet Uzmanı Barış Başel tarafından bölgede ilk kez verilen seminerde, gençlerle diyalog kurularak birlikte hangi konular üzerinde konuşmak istediklerinin başlıkları çıkarıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği seminere aileler de katılarak, gençlik sorunları ve aile içi iletişim konularında bilgi aldı. 7- KAMPLAR - GENÇLİK MERKEZLERİ LAPTA GENÇLİK KAMPINDA TOPLANDI Gençlik Dairesine bağlı Akdoğan, Vadili, Turunçlu, Geçitkale, Dipkarpaz, ve Kumyalı halk dansları ekipleri Şubat tatilinde Lapta Kampına girerek birlik ve beraberlik halinde çalışmalarını sürdürdü. Birbirleriyle kaynaşan gençler, gündüzleri halk dansları çalışmalarını sürdürürken, akşamları da sosyal hizmet uzmanı ve psikologların verdiği seminerlerle gençlik sorunları üzerine bilinçlendirildi. Gençlik Merkezleri Lapta Gençlik Kampında Kampa girerek çalıştı.

14 - BÜYÜKÇEKMECE JİMNASTİK KULÜBÜ LAPTA KAMPINA GİRDİ Büyükçekmece Jimnastik Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Melek Bozkurt ve Hacettepe Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu nu ziyaret etti. Büyükçekmece Jimnastik Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bozkurt, kampa girmek için KKTC ye geldiklerini ve Gençlik Dairesi nin kendilerine Lapta Kampında olanak sağladığını söyledi. Gençlik Dairesinin gençlere yönelik hizmetlerinin takibinde olduklarını ve takdir ettiklerini kaydeden Bozkurt, Jimnastik Kulübü Gençlerine verilen olanaklardan dolayı da Eroğlu na teşekkür etti. - KIBRIS TÜRK KÜLTÜRÜNÜ LAPTA KAMPINDA TANIDILAR Hacettepe Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu Öğretim görevlileri Doktor Bahar Özkan ve Doktor Murat Özkan Daire Müdürü Eroğlu nu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette GÜSAD ile birlikte geçen yıldan itibaren Kıbrıs Türk Kültürünü tanımak ve üniversitelerinde tanıtmak amacıyla KKTC de çalışma yaptıklarını kaydeden Özkan, bu çalışmanın devamı olarak yine KKTC ye geldiklerini ve Gençlik Dairesine bağlı Lapta Kampında konaklayarak çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu Başkanlığında Hacettepe de Kıbrıs Kültürü, Yemekleri ve kostümlerini tanımakla ilgili bir panelde yapıldığının altını çizen Özkan, 15 yıldır çeşitli görevlerle KKTC ye geldiklerini ve kültürlerin kaynaşmasına elçi olduklarını söyledi. Özkan, tüm bu gelişmelerin meyvesi olarak Türkiye de ilk kez halk dansları ekiplerinin Kıbrıs Türk Halk Danslarını çalışarak öğrendiklerini ve sahnelediklerini de vurguladı. - KANTARA GENÇLİK KAMPI SONA ERDİ Gençlik Dairesine bağlı Kantara Gençlik Kampında düzenlenen yaz kampları sona erdi. Kantara Gençlik kampında sekiz dönem süren kamplar yaklaşık 800 gencin katılımıyla tamamlandı. Kampların iki dönemi Anavatan Türkiye den gelen gençlerle gezi, gözlem ağılıklı kamplar olarak yapıldı. Gençlik Dairesi nin Kantara Gençlik Kampında bu yıl ilk kez düzenlediği Lise mezun kampı da gerçekleştirilerek yeni eğitim yaşamına geçecek olan gençlere güzel bir hafta yaşatılıp, onları geleceğin liderleri olarak hazırlama çalışmaları yapıldı. Kantara Gençlik kampında verilen eğitsel eğitimlerin yanında, gençlere Telsim ile ortak Güvenli İnternet Kullanımı seminerleri ve Çevre Dairesi yetkilileri işbirliğinde çevre bilincinin geliştirilmesi eğitimleri verildi.

15 Ülkemizin kültürel, eko ve tarihi değerlerini anlatan seminer, gezi ve atölye çalışmaları da yapılarak katılımcıların biliş düzeylerini artırma hedeflendi. Bu yıl Kantara Gençlik Kampında yine bir ilk olan ve eğitsel oyunlar ile sportif aktiviteler arasında yer alan bisiklet aktiviteleri de gerçekleşmiştir. Avrupa gönüllülük yıllından da esinlenen Gençlik Dairesi yetkilileri, Kantara Gençlik Kampında gençlerin kamp sonrası tamamıyla kendilerinin belirleyeceği konularda sosyal sorumluluk projeleri üreterek bunları hayata geçirmelerinde destek sağlayarak, topluma duyarlı ve katkı koyma bilinci yüksek gençler yetişmesini hedefliyor. Gençlik Dairesine bağlı kamplarda 50 nin üzerinde sosyo ekonomik şartları yetersiz ve aile koruması altında olmayan gencimizin yararlanması da sağlandı.

16 - KANTARA GENÇLİK KAMPI BİNALARI YENİLENDİ Hizmet dışı olan üç adet prefabrik bina yenilenerek iki adeti koğuş bir adeti oyun ve toplantı odası olarak düzenlendi. 8- DEĞİŞİM PROGRAMI - BİRİNCİ TÜRKİYE GENÇLİK BULUŞMASINA TEMSİLCİ GÖNDERİLDİ Trabzon un kurtuluş etkinlikleri kapsamında Türkiye nin 81 ili ve 36 ülkeden gelen 150 gencin katılımı ile yapılan 1. Türkiye Gençlik buluşmasına KKTC Gençlik Dairesinden de bir kız bir erkek katılımcı gönderildi. Gençlik Buluşması, Şubat tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle düzenlenirken, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ın da katılımıyla gençlik yürüyüşü gerçekleşti. Trabzon Belediyesi ile Belediye Gençlik Meclisi öncülüğünde dünyaya sevgi ve barış mesajları vermek, gençliğin sorunlarını paylaşmak için bir araya gelen 150 genç, Uzun Sokak tan başladıkları yürüyüşlerini Trabzon Belediyesi önünde tamamladı. - GENÇLİK HAFTASINDA ANKARA DA TEMSİLİYET Mayıs 2011 tarihlerinde ülkemizden bir bayan bir erkek iki genç Ankarada ki Gençlik haftasına KKTC yi temsilen katıldı.

17 - GENÇLERİMİZ LİDERLİK EĞİTİMİNE GİTTİ TC Gençlik Hizmetleri ile 6-12 Şubat tarihlerinde 6 liderimiz Mersin Silifke deki Liderlik kursuna katıldı. Eğitsel ve oyunlar hakkında liderlik eğitimi alan gençlerimiz yurda dönerek gençlik merkezlerinde gençlere yönelik eğitimlerine devam ediyor. - GENÇLİK DAİRESİ 2011 KÜLTÜR GEZİLERİ Mayıs 2011 tarihleri arasında Dipkarpaz Gençlik Merkezi Çanakkale-Bilecik e kültür gezisine gitti Eylül 2011 tarihleri arasında 200 kişilik bir katılımla yine gençlerden oluşan gruplar İstanbul, Çanakkale de kültür gezisine gitti Eylül Bilecik Çanakkale Kültür Gezisi -30 Eylül - 2 Ekim İstanbul Kültür Gezisi - GENÇ DEĞİŞİM PROJESİ İSTANBUL GEZİSİYLE SONLANDI Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Dairesi ve KKTC Gençlik Dairesi nin ortaklaşa gerçekleştirdiği karşılıklı genç değişimi projesinin sonuncusu 30 Eylül-2 Ekim 2011 tarihleri arasında İstanbul a gerçekleştirilen kültür gezisiyle son buldu. Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu nun göreve gelmesinin ardından Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Dairesi ile yaptığı ikili protokol sonucu başlayan kültür gezilerinin 2011 yılı ayağında yüzlerce gencimiz kültür gezisine katılma şansı yakalarken, 20 kişilik kafile yılın son kültür gezisini İstanbul a yaptı. Kültür gezileri arasında yer alan geziler çerçevesinde 200 kişilik bir kafile de Çanakkale, Edirne, İstanbul, Ankara ve Bursa yı ziyaret ederek tarihi yerinde gördü. - İSTANBUL BİLECİK VE ÇANAKKALE YE KÜLTÜR GEZİSİ TC-KKTC 2011 Değişim programı çerçevesinde Gençlik Dairesi nin düzenlediği Kuruluş tan Kurtuluşa gezisi, İstanbul, Bilecik ve Çanakkale ye yapılan ziyaretlerle gerçekleşti. Atleks Sanderler Ortaokulu, Demokrasi Ortaokulu, Türk Maarif Koleji öğrencilerinden oluşan 37 kişilik genç grup, kültürel geziyi gerçekleştirdiler.

18 - 200 KİŞİLİK KAFİLE ANAVATAN A KÜLTÜR GEZİSİNE GİTTİ T.C Gençlik Hizmetleri Dairesi ve KKTC Gençlik Dairesi nin ortaklaşa yürüttüğü Gençlik Değişim Programı çerçevesinde 182 genç 18 yönetici toplamda 200 kişi Türkiye Kültür Gezisine katıldı. İstanbul, Edirne, Çanakkale, Bursa ve Ankara ya 3-12 Eylül 2011 tarihleri arasında kültür gezisine giden kafile, Anavatan Türkiye nin tarihi ve kültürel yerlerini yerinde görme şansını yakalayarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün kabrini de ziyaret ederek atayı andı. KKTC de ilk kez böylesi büyüklükte bir kültür gezisi gerçekleşirken, Çanakkale Şehitliği de gezilerek o dönem yaşanan olaylar gençlere aktarıldı.

19 - İSTANBUL A KÜLTÜR GEZİSİ 30 Eylül- 2 Ekim tarihleri arasında gençler İstanbul daki kültür gezisine katıldı. Gezi kapsamında İstanbul un tarihi ve kültürel yerlerini yerinde inceleyen gençler, Anavatan Türkiye deki gençlerle de arkadaşlıklar kurdu. 9- İZCİLER GENÇLİK DAİRESİ 2011 İZCİLİK FAALİYETLERİ HEDEF VE AMAÇ: Müdürlüğümüzün gerçekleştirdiği izcilik faaliyetleriyle gençlerimizin iyi karakterli, toplum içerisinde yapıcı ruha sahip Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, yasalara uyan saygılı, disiplinli ve boş zamanlarını etkin ve verimli bir şekilde değerlendiren gençler yetiştirilmesi hedeflenmiştir. Müdürlüğümüz İzcilik Birimi 2011 yılı içerisinde KKTC ve Türkiye de gerçekleştirilen kamplara yaklaşık 200 civarında gencimizi göndererek bu gençlerimizin anavatanı ve KKTC yi tanımaları olanağı sağlamıştır. - İZCİLİK AKTİVİTELERİ YAPILDI Gençlik Dairesi, 22 Şubat Dünya İzci Düşünce Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında Daireye bağlı Gazimağusa deniz izcileri Zafer anıtına çelenk koydu. Yine Gençlik Dairesine bağlı Lapta Gençlik Kampında Şubat tarihleri arasında Türkiye İskenderun Hava İzcilerinden bir İzci Kafilesi ile Gençlik Dairesi İzcileri Sevgi Birbirimize Barış Hepimize adlı kampı gerçekleştirdi. - Dr. FAZIL KÜÇÜK ANILDI Liderimiz Küçük ün ölüm yıldönümü kapsamında Gençlik Dairesi İzcileriyle Anıttepe ye meşaleli yürüyüş gerçekleştirildi. Gençler, Anıttepe de merhum lidere yazdıkları şiirlerini okuyarak, Dr Fazıl Küçük e anma töreni gerçekleştirdi. - İZCİLER ANAVATANDA KAMPA GİRDİ Gençlik Dairesine bağlı Deniz İzci grubu 18 Haziran - 23 Haziran tarihleri arasında Karadeniz Kültür Kampına katılarak, Yomra İzci evi ve Süleymanağa izci evinde misafir edildiler. Deniz İzci grubu Karadeniz kampında yoğun bir ilgi ile karşılanırken, Deniz İzcilerinin diğer bir gruba da 30 Haziran 7 Temmuz tarihleri arasında çadırlı İstanbul Validebağ Milli Kültür ve Bilinç Kampına katıldılar.

20 İzci kampına 81 ilden 580 kişi katılırken, Deniz İzci grubumuz KKTC standı açarak kültürel yiyecek ve içecek ikramı yanında canlı olarak Folklor ve Kıbrıs türkülerini seslendirdiler. İzciler, İstanbul un tarihi ve kültürel yerlerini gezme fırsatını da yakalarken, oradaki izci ve izci liderleriyle güzel dostluklar kuruldu. İzcilerimiz Anavatan Türkiye de Kampa girdiler. - İZCİLER SEVİMLİ DOSTLAR DERNEĞİ YARARINA GECE DÜZENLEDİ Gençlik Dairesi İzcilik Birimine bağlı İbrahim Sönmeztürk İzci Oymağı, Sevimli Dostlar Derneği yararına yemek düzenledi. Düzenlenen gecenin tüm geliri Sevimli Dostlar Derneğine bağışlanırken, Taşkent te yapılan hayvan barınağına bu kapsamda destek verildi. Geceye 250 civarında katılımcı ilgi gösterirken, birçok hediye çekilişi ve eğlenceler düzenlendi. - İZCİ BİRİMİ HATAY DA KAMPA KATILIYOR İnönü Şahin İzci Oymağı tarafından düzenlenen kardeş ünite izci kampına 10 izci 1 lider katıldı. Kampın amacı Anavatan ile Yavruvatan da bulunan genç izcilerin kaynaşması ve konularında görüş alışverişinde bulunmalarıdır. Ayrıca Haziran-Temmuz aylarında Türkiye İzcilik Federasyonu işbirliğiyle izcilerimiz Türkiye nin değişik izci kamplarına katıldılar.

21 - DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE MAĞUSA BEDİS PLAJI TEMİZLENDİ Dünya çevre günü etkinliği kapsamında Telsimle işbirliğiyle 6 Haziran günü Gençlik Dairesi İzcilik Birimi Mağusa Bedis Plajını temizledi. Gençler kapsamlı bir çevre temizliği yaparken plaj çevresindeki tüm çöpler toplandı. Gençler temizlik esnasında. - SEVİMLİ DOSTLAR DERNEĞİ HAYVAN BARINAĞINA FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİ Mart ayında Sevimli Dostlar Derneği yararına izcilerimiz hayvan barınağında gerçekleşti. fidan dikimi - İZCİLERİMİZ ULUSLAR ARASI İZCİ KAMPINA KATILDI

22 Türkiye İzcilik Federasyonun düzenlediği İstanbul daki Uluslar arası İzci Kampına Temmuz tarihleri arasında 64 kişilik kafileyle izcilerimiz katıldı. - İZCİLERİMİZ İZCİLİK LİDER KURSUNA KATILDI Temmuz 2011 tarihleri arasında Türkiye İzcilik Federasyonun düzenlediği İzcilik Lider kursuna 4 izcimiz katıldı.

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2010 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikleri içermektedir. Faaliyet Raporu Gençlik Dairesi

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2012 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikleri içermektedir. Faaliyet Raporu 2012 Faaliyetleri

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2011 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerin ikinci bölümünü içermektedir. Faaliyet

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE ORTAK DEĞERLER, ORTAK GELECEK VE GENÇ LİDERLER Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Çalışmaları Dairesi ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI MİLLİ EĞİTİM KÜLTÜR BAKANLIĞI İZCİLİK YÜRÜTME KURULU 2016-2017 DERS YILI OYMAK ÖĞRETİM PROGRAMI (ORTAOKUL PROGRAMI) HAFTA EKİM OYUNLAR ÖZ UZMANLIK DÜŞÜNCER * Yeni izcilerin kaydı ve veliler ile tanışma

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2010-2011 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 01.09.2010 Çarşamba Dünya Barış Günü 1 7 Eylül 2010 Çarşamba Salı 2010 yılı Hizmet İçi

Detaylı

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019 EK-7/a TARİH/ AYLAR AMAÇ KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI Öğretim Yılı: 2018/2019 YAPILACAK ETKİNLİKLER EYLÜL Sosyal etkinliklerin planlanması 1.Belirli

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

"Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için..." Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için... Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. "Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için..." Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. İyi İnsan yetiştirme yarışında siz değerli gönüllülerimizin de bir tuzu olsun istedik.

Detaylı

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN DEVİR TESLİM TÖRENİ Girne Inner Wheel Kulübü 2012-2013 Başkanı Esma ELGİN 2012-2013 TEMASI DOST OL YÖNETİM KURULU BAŞKAN... Esma ELGİN ASBAŞKAN... Solmaz FERİDUN GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANI... Sevim EGEMEN SEKRETER...İmren

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri

Faaliyet ve Proje Bilgileri Faaliyet ve Proje Bilgileri 2010 Yılı İçinde Yapılan Büyük Organizasyonlar Kırım Özerk Cumhuriyeti Bahçesaray ili ile Kardeşlik Protokolü İmza töreni (17-21 Şubat 2010) 2010 yılı Türk Japon Yılı Kagebouşi

Detaylı

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ 6-11 Ocak 2014 tarihleri arasında KKTC Lefkoşa kentinde yapılmış bulunan KIBRIS

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (-- ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ 31 Mart 06 -İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim,

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber Genel Merkezde Çay Partisi GGıda Mühendisleri Odası nın Ankara üniversiteleri temsilcilikleri arasında yaptıkları çay partisi Mart ayında gerçekleşti.

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ UKBA e Bülten UKBA - ULUSLARARASI KARDEŞLİK BARIŞ VE AHLÂK DERNEĞİ YAYIN ORGANI EYLÜL - ARALIK 2012 SAYI / 1 TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ ŞEMSEDDİN BEKTAŞOĞLU İLE HİNDİSTAN DAYIZ

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KASIM - ARALIK SAYFASI Birlikte Yaşama Kültürü ve Hoşgörü Gel Bize Katıl Bize! Şarkısını Söyledik Sınıf içinde, arkadaşlarımızla

Detaylı

SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI

SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI 3. SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI İlk adı Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi iken Selçuklu Uygarlığı Müzesi olarak değiştirilen ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce EMRAH YAZAR Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi:06.09.1988 Uyruk:TC Cinsiyet:Erkek Askerlik Durumu:Tecilli Yabancı Dil:İngilizce Adres:Yeditepe Mah. Renk Konutları A Blok Kat:1 Daire:102 Şahinbey/Gaziantep

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ 2018 2019 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 1 Eylül 2018 3-7 Eylül 2018 - Dünya Barış Günü Hizmet İçi Eğitim 10-11-12 Eylül 2018-2018-2019 Öğretim Yılı

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2011-2012 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 1 Eylül 2011 Perşembe Dünya Barış Günü 5-14 Eylül 2011 Pazartesi - Çarşamba 2011 yılı Hizmet

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

www.facebook.com/bbktr www.twitter.com/bbisiklet www.youtube.com/user/bbkcyclingtv bbisiklet@gmail.com TANITIM DOSYASI VİZYON Gelecekte olgun bir spor kültürünün oluştuğu ülkemizde bu reforma öncülük etmek.

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

1. SAYI YÜRÜ HÜR MAVİLİĞİN BİTTİĞİ YERE KADAR BİR İZCİ KAMP YAPTIĞI SÜRECE YAŞAR GAZETE ADAMPOL

1. SAYI YÜRÜ HÜR MAVİLİĞİN BİTTİĞİ YERE KADAR BİR İZCİ KAMP YAPTIĞI SÜRECE YAŞAR GAZETE ADAMPOL GAZETE ADAMPOL İzciliğin ikinci yüzyılında BİDOSK! BİDOSK olarak içimizde yanan izcilik ateşi tüm ünitelerin birleşmesiyle iyi duygular barındıran kıvılcımlarını Polonezköy de gökyüzüne dağıttı. Tüm Türkiye

Detaylı

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ)

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) MİLLİ EĞİTİM KÜLTÜR BAKANLIĞI İZCİLİK YÜRÜTME KURULU 2018-2019 DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) HAFTA EKİM OYUNLAR ÖZ Ön çalışma, duyuru ve kayıtlar İzcilik nedir? (Neden izci olduk?) Hayvanları

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5)

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri Projesi İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) DALGALAN SEN DE ŞAFAKLAR GİBİ EY ŞANLI HİLÂL OLSUN ARTIK DÖKÜLEN KANLARIMIN HEPSİ

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

19 MAYIS ŞEHRİ SPOR YAPIYOR

19 MAYIS ŞEHRİ SPOR YAPIYOR 01/05 19 ŞEHRİ SPOR YAPIYOR 06:30 2 BATI PARK - DOĞU PARK SAHİL VE YÜRÜYÜŞ YOLU 19 TENİS CUP 01/22 10:00 CANİK GSHİM KORTLARI 3 03 YUNUSEMRE ETKİNLİKLERİ 14:00 4 İLKADIM GENÇLİK MERKEZİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI OCAK ÖĞRETİM PROGRAMI (LİSE PROGRAMI)

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI OCAK ÖĞRETİM PROGRAMI (LİSE PROGRAMI) MİLLİ EĞİTİM KÜLTÜR BAKANLIĞI İZCİLİK YÜRÜTME KURULU 2016-2017 DERS YILI OCAK ÖĞRETİM PROGRAMI (LİSE PROGRAMI) 2016-2017 DERS YILI OCAK ÖĞRETİM PROGRAMI (LİSE PROGRAMI) HAFTA EKİM OYUNLAR ÖZ ŞARKI MARŞ

Detaylı

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER "DAMLA" HATAY DA GÖNÜLLERE DOLUYOR Gençlik ve Spor Bakanlığı nın sosyal sorumluluk projelerinden "Damla Projesi" kapsamında gönüllü gençler

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

-,- " ı,='" Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

-,-  ı,=' Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 './05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Bölüm: Beden Eğitimi T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı TÜM OKUL MÜDÜRLÜKLERiNE sincan

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ FEDAKARLIK & YARDIMSEVERLİK 02.05.2014 3K Yardım Kampanyamızla Kardeş Okulumuza

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM. Şubat Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ

Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM. Şubat Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ Başka Bir Okul Mümkün Derneği 1 SENEDE BBOM Şubat 2018 - Şubat 2019 ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI TOPLULUK OLMA ÇALIŞMALARI YAYGINLAŞMA BBOM MODELİ ÖĞRETMEN DESTEK ÇALIŞMALARI BBOM Öğretmen Köyü 2018 de

Detaylı

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB 3 NİSAN 2014 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE; Bolu da yapılan 2. Eczacı Odası Yönetici Eğitimi Seminerlerine katıldı.3

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ)

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İZCİLİK YÜRÜTME KURULU 2016-2017 DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) EKİM OKUL TOPLANTI 1. Ön çalışma, duyuru ve kayıtlar 2. Her gün bir iyilik yap. sloganı Hayvanları

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ YAZI ÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL FAALİYET RAPORU 2006 FAALİYET RAPORU GÖREVİ ültür hizmetlerinin y a y g ı n l a ş t ı r ı l m a s ı v e geliştirilmesi ile ilgili araştırma ve planlama yapmak, halkın

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

2016 Yılı GençKal Proje Raporu

2016 Yılı GençKal Proje Raporu 2016 Yılı GençKal Proje Raporu KalDer bünyesinde yer alan GençKal (Genç KalDer liler), kalite ve çağdaş yönetim anlayışını öğrenip içselleştirecek, liderlik niteliklerine sahip üniversite öğrencilerinden

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

Sayı: 31/2014. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar:

Sayı: 31/2014. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi nin 24 Şubat 2014 tarihli Kırkaltıncı Birleşiminde Oybirliğiyle kabul olunan Devlet, Kurumsal, Şehit ve Kayıp Şehit Cenaze Törenlerine İlişkin Kuralları

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem BAŞBAKAN YARDIMCISI BEŞİR ATALAY: -TÜRKİYE SON YILLARDA SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK REFORMLAR YAPARAK BİRÇOK UYGULAMA BAŞLATTI SOSYAL GÜVENLİK

Detaylı

c. Muhtemel Münhal Yeri : Güzelyurt Türk Maarif Koleji + Erenköy Lisesi (1)

c. Muhtemel Münhal Yeri : Güzelyurt Türk Maarif Koleji + Erenköy Lisesi (1) KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI GENEL ORTAÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ VE MESLEKİ TEKNİK ÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI MUHTEMEL ÖĞRETMEN MÜNHALLERİ COĞRAFYA

Detaylı

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin / Mezitli Belediye Başkanı nı ziyaret ederek

Detaylı

EMO-GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO-GENÇ ÇALIŞMALARI EMO-GENÇ ÇALIŞMALARI 123 11 Nisan 2008 - Yıldız Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü nün Kızılötesi Aydınlık isimli oyununa gidildi. 12 Nisan 2008-15 EMO-Genç üyesinin katılımıyla AutoCad semineri gerçekleştirildi.

Detaylı

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI SOSYAL DAHİL ETME PROJESİ 2013 Doç.Dr. Halim KAZAN Yrd. Doç. Dr. Meral ELÇİ Cengiz YILMAZ Hüseyin ŞANLITÜRK Kadir ERBASAN

Detaylı

Ç. Ü. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O. ENGELLİ SPORLARINI TANITMA FESTİVALİ Ç.Ü. BESYO ESTAFE 14 ARALIK ÇARŞAMBA

Ç. Ü. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O. ENGELLİ SPORLARINI TANITMA FESTİVALİ Ç.Ü. BESYO ESTAFE 14 ARALIK ÇARŞAMBA Ç. Ü. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O. ENGELLİ SPORLARINI TANITMA FESTİVALİ Ç.Ü. BESYO ESTAFE 14 ARALIK ÇARŞAMBA SPORLA EĞİTİM, ENGELSİZ GELECEĞİM! GOALBALL (GÖRME ENGELLİLER ) OTURARAK VOLEYBOL (BEDENSEL ENGELLİLER)

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti 14 DİĞER FAALİYETLER 14.1. Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Engelli kişilerin topluma kazandırılması yönünde faaliyetlerde bulunan Beyaz Koza Derneğine bağlı kulübün düzenlemiş olduğu Bowling Turnuvasına

Detaylı

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2018 PERŞEMBE 59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 11.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Şenliğe Çağrısı (Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri) Nasreddin Hoca Çömezleri nin Şenlik

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

ORÇUN SAKARYA ile TANGO

ORÇUN SAKARYA ile TANGO ORÇUN SAKARYA ile TANGO ORÇUN SAKARYA Orçun Sakarya, dans hayatına ilkokul yıllarında halk dansları ile başlayıp, serbest stil danslarla devam ettirdi. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazete msjı, sms ve anons metni hazırlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği tarafından

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE (HAYATTAKİ SEÇİMLERİMİZ ) HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI 2012 Teklif Çağrısı kapsamında İngilizce öğretmenimiz AYSE YILMAZ tarafından yapılan

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı