BĐRLĐK MENSUCAT TĐC.VE SAN.ĐŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BĐRLĐK MENSUCAT TĐC.VE SAN.ĐŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU"

Transkript

1 Sayfa No: 1 BĐRLĐK MENSUCAT TĐC.VE SAN.ĐŞL. A.Ş. 1 Ocak- 31 Aralık 2011 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU

2 Sayfa No: 2 1. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Şirketin Yönetim Kurulu üyeleri 11 Nisan 2011 tarihinde yapılan 2010 yılı Genel Kurul Toplantısı nda 1 yıl görev yapmak üzere yeniden seçilmişlerdir. Yönetim Kurulu; Başlangıç Tarihi Görev Süresi Yaşar KÜÇÜKÇALIK Başkan yıl Ahmet ÖZHAMURKAR Bşk. Vekili yıl Ali Rıza HASOĞLU Üye yıl Mustafa TAŞ Üye yıl N.Bahri UĞRAŞ Üye yıl Denetim Kurulu ; Başlangıç Tarihi Görev Süresi Özcan KAFA Üye yıl Birlik Mensucat Ticaret ve Sanayi Đşletmesi A.Ş. nin merkez adresi Orta Sanayi Bölgesi Mensucat Caddesi No:7 Melikgazi/Kayseri dir. Şirket Kayseri Ticaret Sicili Memurluğunda 601 sicil numarası ile kayıtlıdır Mamul bez, Soley markalı havlu, ev tekstili ve yatak ürünlerini fason imalat ve ticari mal şeklinde tedarik etmekte ve satışını gerçekleştirmektedir. Yine şirkete bağlı olarak Đstanbul da bir ofis ve biri Đstanbul da, ikisi Kayseri de olmak üzere üç adet fabrika satış mağazası bulunmaktadır. Birlik Mensucat Tic. ve Sanayi Đşletmesi A.Ş Tarihli Yönetim Kurulu kararı ile denim (kot kumaşı) üretimi durdurulmuş ve tesisin satışına karar verilerek tarihinde satış gerçekleştirilmiştir. Şirket in 31.Aralık.2011 tarihi itibariyle sermaye yapısı aşağıdaki tabloda sunulmaktadır. Çıkarılmış Sermaye : TL Kayıtlı Sermaye Tavanı : TL 2. Sektörel Gelişmeler 2008 yılının son çeyreğinde başlayan küresel kriz nedeniyle yaşanan talep daralması ve küresel krizin etkilerinin daha sonra ki yıllarda devam etmesi, pamuk fiyatlarında ki değişiklikler sonucu sektörde talep daralması satış hasılatında düşüşlere sebep olmuştur.

3 Sayfa No: 3 3. Satışlar Satışlarımız geçen yılın aynı dönemine göre ciromuz % 36 azalarak TL.den TL ye düşmüştür.yurtdışı cironun payı geçen yıl % 10 iken bu yıl yine % 12 seviyesindedir. Yurt Đçi Satışlar Birim Miktar TL. Miktar TL. a) Pamuk Đpliği Ton b) Pamuklu Dokuma Bin mt c) Soley Havlu Ton d) Ev Tekstili e) Yatak grubu Adet f) Denim Kumaş Bin mt g) Diğer Satışlar TOPLAM Yurt Dışı Satışlar Birim Miktar TL. Miktar TL. a) Denim Kumaş Bin mt b) Pamuklu Dokuma Bin mt c) Soley Havlu Ton , d) Ev Tekstili TOPLAM GENEL TOPLAM Üretim Dokuma Üretimi Bin mt Denim Kumaş Bin mt Yatırımlar 2011 yılında sabit kıymet niteliğinde TL. tutarında maddi duran varlık alımı yapılmıştır. 6. Yapılan araştırma ve geliştirme faaliyetleri 2011 yılında ar-ge harcamaları toplam tutarı TL dir.

4 Sayfa No: 4 7. Temel rasyolar 31 Aralık 2011 itibariyle geçmiş dönem karşılaştırmalı temel bazı rasyolar aşağıdaki gibidir: 31 Aralık Aralık 2011 Cari oran 0,67 0,54 Likidite oranı 0,44 0,38 Stoklar/dönen varlıklar 0,35 0,29 Stoklar/ Varlık toplamı oranı 0,09 0,07 Kısa vadeli alac/ Varlık toplamı oranı 0,14 0,13 Maddi duran varlık/ Varlık toplamı oranı 0,75 0,75 Stok devir hızı 2,63 3,59 Alacak devir hızı 2,75 4,40 Alacak tahsil süresi (gün) Aktif devir hızı 0,38 0,55 8. Üst yönetimin adı, soyadı ve mesleki tecrübesi -Semih Oral 1994 yılından itbaren şirketimizde Pazarlama Şefi ve Pazarlama Müdürü olarak, -Selim Palaslıoğlu 1996 yılında itibaren şirketimizde Muhasebe Şefi ve Muhasebe Finans Müdür Yrd. olarak görev yapmaktadır. 9. Merkez Dışı Örgütler - Satış Mağazaları Şirketin perakende satış yaptığı 3 adet fabrika satış mağazası mevcuttur. Bunlar; Adı Yeri Adresi Kayseri Park Satış Mağazası* Kayseri Kayseri Park AVM Eşref Bitlis Bulvarı No: 10 Kayseri Olıvum Satış Mağazası Đstanbul Telsiz Mah.Olivium Center No: Zeytinburnu-Đstanbul Kayseri Satış Mağazası Kayseri Orta Sanayi Bölgesi Mensucat Cad. No: 7 Kayseri Tarihli Yönetim kurulu kararı ile tarihinde kapatılmıştır.

5 Sayfa No: 5 KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐ UYUM BEYANI Birlik Mensucat Tic. ve San. Đşl. A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim Đlkeleri ne uymaktadır. Hissedar haklarının korunması şeffaflık, menfaat sahiplerine yönelik olarak kamuyu aydınlatma ve kurumsallık ilkelerine uygun hareket edilmektedir. BÖLÜM I PAY SAHĐPLERĐ 2. Pay Sahipleri Đle Đlişkiler Bölümü Pay sahipleri ile ilgili tüm faaliyetler Muhasebe ve Finans Müdür Yardımcısı tarafından yürütülmekte olup iletişim bilgileri aşağıdadır. Selim PALASLIOĞLU Muhasebe ve Finans Müdür Yardımcısı Birlik Mensucat Tic.ve San.Đşl. A.Ş. Orta Sanayi Bölgesi Mensucat Caddesi No: Melikgazi/KAYSERĐ Tel : (352) /109 E-Posta : spalasli@birlikmensucat.com.tr Ayrıca hisse senetlerinin kaydi sisteme geçmesiyle birlikte şirketimiz Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yi yetkili kılarak ortaklarımızın hisse senetlerine ait tüm işlemleri (kar dağıtımı, sermaye artırımı gibi) bu kuruluş aracılığı ile yapılmaktadır. Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Tel: Pay Sahiplerinin Bilgi Edinme Haklarının Kullanımı 2011 Yılında; sözlü olarak yaklaşık 20 kişi hisse değişimi, hisse senetlerinin kaydi sisteme geçişi, genel kurul, kâr dağıtımı gibi konularda bilgi istemiştir. Talep edilen bilginin özelliğine göre gerektiğinde şirket bağımsız denetçileriyle ve hukuk danışmanlarıyla da konu paylaşılmakta ve gerekli yanıtlar verilmektedir. Şirketimizin Mali Tablo ve dipnot açıklamaları ile özel durum açıklamaları ĐMKB/Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) yoluyla yatırımcılara ve kamuya açıklanmakla birlikte, aynı zamanda Şirket internet sitesinde yayınlanmaktadır. Ayrıca, Şirket Esas Sözleşmesinde özel denetçi atanması, bir hak olarak düzenlenmemiştir yılında pay sahiplerinden bu konuda bir talep de gelmemiştir. 4. Genel Kurul Bilgileri Dönem içinde, 2010 yılı Olağan Genel Kurulu 11 Nisan 2011 tarihinde pay sahiplerinin %32,51 nin katılımı ile yapılmıştır.bu Genel Kurul da toplam 18 gündem maddesinin 18 i Genel Kurul da hazır bulunan ortaklarca müzakere edilerek mevcudun oybirliği ile kabul edildi.

6 Sayfa No: 6 Toplantıya davet, TTK ve esas sözleşme hükümlerine göre yapılmakta olup, ĐMKB, T.Ticaret Sicili Gazetesi, ulusal ve yerel gazetelerde toplantı ilanı ve gündem yayınlanmaktadır. Nama yazılı hisse senedimiz bulunmamaktadır. Mali tablolarımız, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile denetçi raporları toplantı tarihinden 15 gün önce şirket merkezinde pay sahiplerinin tetkiklerine açık bulundurulmaktadır. Genel kurullarda pay sahiplerinin sordukları mevzuata ilişkin sorular usulüne uygun olarak yanıtlanmıştır. Gündem dışı öneri verilmemiştir. Genel kurul toplantı tutanakları gerek Şirketin internet sitesinde gerekse sürekli olarak şirket merkezinde pay sahiplerinin tetkikine açık bulundurulmaktadır. Esas Sözleşmede Yapılan Değişiklikler 2011 Yılında Esas Sözleşmede herhangibir değişiklik olmamıştır. 5. Oy Hakları ve Azınlık Hakları Şirket esas sözleşmesine göre imtiyazlı hisse yoktur ve pay sahiplerinin her hissesi için bir oy hakkı vardır. Bir hisse senedinin birden çok maliki bulunduğu takdirde bunlar ancak bir temsilci marifetiyle rey hakkını kullanabilirler. Karşılıklı iştirak halinde olduğumuz şirket yoktur. Azınlık paylarının yönetimde temsil edilmesi ve birikimli oy kullanımına yönelik düzenleme şirket Esas Sözleşmesinde yer almamaktadır. Bir hisse senedinin intifa hakkı ile mülkiyet hakkı başka başka kimselere ait bulunduğu takdirde bunlar aralarında anlaşarak kendilerini münasip gördükleri şekil ve surette temsil ettirirler. Anlaşamazlarsa Umumi Heyet toplantılarına katılmak ve rey vermek hakkını intifa hakkı sahibi kullanır. 6. Kar Dağıtım Politikası ve Kar Dağıtım Zamanı Geçerli olan yasal düzenlemeler ve şirket ana sözleşmesi hükümleri çerçevesinde, hesaplanan dağıtılabilir karın tamamını ortaklara nakit kar payı olarak dağıtmaktır. Bu Politika, ulusal ve global ekonomik şartlara, Şirketin gündemindeki projelerine ve fonlarının durumuna göre Yönetim Kurulu tarafından her yıl gözden geçirilebilir. Şirket Esas Sözleşmesine göre; Şirketin gelirinden, faaliyetin devamı için T.T. Kanunu hükümlerine göre kabulü mümkün, bütün özel ve genel giderler (amortismanlar ve karşılıklar dahil) indirildikten sonra kalan tutar safi karı teşkil eder. Bu kar aşağıdaki şekilde dağıtılır. a) % 5 Umumi yedek akçeye ayrılır. b) Şirkete terettüp eden kurumlar vergisi ve benzeri vergiler çıkarılır. c) Kalandan, şirketin ödenmiş sermayesine göre, Sermaye Piyasası Kurulunca tespit edilecek oran ve miktarda I. temettü ayrılır.

7 Sayfa No: 7 Kalan kar, T.T.K. ve Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre aşağıdaki gibi dağıtılabilir. - T.T. Kanunu na göre yedek akçeler ve yedek akçe niteliğindeki fonlar ayrılır. - Genel Kurulca tespit edilecek oran ve miktarda Yönetim Kurulu üyelerine kardan pay verilebilir. - Yukarıdaki ayrımlar yapıldıktan sonra kalanı, kısmen veya tamamen ikinci temettü olarak dağıtmaya kanun ve ana sözleşmeyle ayrılan yedek akçelere ilaveye, fevkalade yedek akçe olarak ayırmaya veya bilançoda geçmiş yıl karı olarak bırakmaya genel kurul yetkilidir. - Yönetim Kurulu üyelerine ayrılacak miktardan, ikinci temettü olarak hissedarlara dağıtılması kararlaştırılan paralardan T.T.K maddesinin 3 numaralı bendi gereğince % 10 kesilerek umumi yedek akçeye eklenir. Kanun hükmü gereği ayrılması gereken yedek akçeler ile ana sözleşmede pay sahipleri için belirlenen birinci temettü ayrılmadıkça, genel kurulun başka yedek akçe ayrılmasına, ertesi yıla kar aktarmasına ve Yönetim Kurulu üyelerine kardan pay dağıtılmasına karar verilemez. Yıllık kârın hissedarlara hangi tarihlerde ve ne şekilde verileceği Sermaye Piyasası Kanunu ve SPK tebliğleri çerçevesinde Yönetim Kurulunun teklifi üzerine Genel Kurulca kararlaştırılır. Esas Sözleşme hükümlerine uygun olarak dağıtılan kârlar geri alınamaz. Kâr dağıtımına karar verildiği takdirde yasal süreler içinde yapılmaktadır. Kâr dağıtımına ilişkin esaslar genel kurulda ortakların bilgisine sunulmaktadır. 7. Payların Devri Esas Sözleşmemizde pay devrini kısıtlayan herhangi bir hüküm bulunmamaktadır. Azınlık ve pay sahipleri dahil, tüm pay sahiplerimize eşit muamele yapılmaktadır. BÖLÜM II KAMUYU AYDINLATMA VE ŞEFFAFLIK 8. Şirket Bilgilendirme Politikası Şirket Bilgilendirme Politikamız Yönetim Kurulu tarafından karara bağlanmış olup tarihinde yapılan Genel Kurul da ortakların bilgisine sunulmuştur. Şirketin bilgilendirme politikası, Sermaye Piyasası Mevzuatı, Sermaye Piyasası Kurulu kararları ve diğer ilgili mevzuat kapsamında yer alan hususlar gözetilerek yürütülmekte olup, bu çerçevede açıklanması istenilen hususlar zamanında, tam ve doğru olarak kamuoyuna duyurulmaktadır. Bilgilendirme politikamızın amacı, Kurumsal Yönetim Đlkeleri çerçevesinde, ticari sır niteliği taşımayan her türlü bilginin ilgili yetkili kurumlar, mevcut ve potansiyel yatırımcılar, pay sahipleri, diğer menfaat sahipleri ve dolayısıyla kamuyla eşit bir biçimde paylaşmak, sürekli, etkin ve şeffaf bilgilenme imkânı sağlamaktır. Şirketin faaliyetlerine ve geleceğine yönelik bilgiler, tahminlerin dayandığı gerekçeler ve istatistiki veriler Şirket Yönetim Kurulu Başkanı,Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve/veya Genel Müdürü/Genel Müdür yardımcısı tarafından yazılı ve görsel basın yoluyla kamuya açıklanmaktadır.bilgilendirme politikamız gereği yapılan bu duyurulara Şirketin aktif ve güncel olan internet sitesinde ( de yer verilmektedir. Ayrıca Şirketimize pay sahipleri tarafından yöneltilen sorulara Şirketimiz bilgilendirme politikası çerçevesinde doğru, eksiksiz ve eşitlik ilkesi gözetilerek cevap vermeye çalışılmaktadır.

8 Sayfa No: 8 9. Özel Durum Açıklamaları Yıl içinde SPK düzenlemeleri çerçevesinde şirketimizi ilgilendiren 18 adet özel durum açıklaması yapılmıştır. Bu açıklamalar içinden 3 adetine ek açıklama istenilmiştir. Yurt dışı borsalarda kote edilmiş hisse senedimiz bulunmamaktadır. 10. Şirket Đnternet Sitesi ve Đçeriği Şirketimiz, Kurumsal Yönetim Đlkeleri,Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık ilkesi doğrultusunda doğru eksiksiz, anlaşılabilir, analiz edilebilir, düşük maliyetli ve kolay erişilebilir bilgi sunumu sağlamak amacıyla etkin bir internet sayfası oluşturmuş olup, internet adresimiz dir. 11. Gerçek Kişi Nihai Hakim Pay Sahibi/Sahiplerinin Açıklanması Şirket hisselerinin tamamı hamiline yazılıdır. Şirketimizin halka açıklık oranı % 95,13 olmakla birlikte, SPK nın tarih ve 24/729 sayılı kararı ile değişik tarih ve 21/655 sayılı kararı çerçevesinde; Merkezi Kayıt Kuruluşu nun ilan ettiği Fiili Dolaşım Pay Raporuna göre tarihi itibariyle Şirketimizin fiili dolaşımdaki pay adedi ,72 olup oranı % 67,40 dir.aradaki fark, SPK nın anılan kararlarında belirlediği; i. Kamu tüzel kişiliğinin mülkiyetindeki, ii. Şirket kurucuları ile ilişkili kuruluşlarının (konsolidasyona tabi şirketlerin) sahip olduğu, iii. Şirket sermayesinin %5 ve daha fazlasına sahip olan gerçek ve tüzel kişi ortakların sahip olduğu, iv. a) Şirket Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri, b) Genel Müdür veya yetki ve görevleri itibarıyla Genel Müdür e denk veya daha üst konumlarda görev yapanlar, c) Genel Müdür veya yetki ve görevleri itibarıyla Genel Müdür e denk kişilere doğrudan bağlı olarak çalışan üst düzey yöneticilerin sahip olduğu, v. Şirketlerin sandık ve vakıflarının mülkiyetindeki, vi.sermaye Piyasası mevzuatı kapsamında özkaynak olarak verilenler, kredili işlemle alınarak teminata konu edilenler veya Takasbank piyasaları için teminata konu edilenler dışında teminat olarak verilen, vii. Hukuken kısıtlı olan ve alım satıma konu edilemeyen, viii.yasaklı, ix.hacizli, payların fiili dolaşımdaki pay oranı tanımı dışında tutulmasından kaynaklanmaktadır. Aradaki fark, kararda belirtilen hususların biri veya birkaçından kaynaklanabilmekte olup, Şirketimizce bilinmesi mümkün olmamaktadır. Dolayısıyla gerçek kişi nihai hakim pay sahiplerinin olup olmadığı bilinmemektedir. 12. Đçeriden Öğrenilebilecek Durumda Olan Kişilerin Kamuya Duyurulması Şirketimiz içeriden öğrenenlerin ticaretine ilişkin oluşturulmuş yasal düzenlemelere tam olarak uyulması için gerekli tüm tedbirleri almayı ve bu konuda politika geliştirmeyi Şirket kültürünün bir amacı olarak görmektedir. Bu amaçla, Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Denetçileri ve tüm personeli ve bunların dışında meslekleri veya görevlerini ifa etmeleri sırasında bilgi sahibi olabilecek olanların bu bilgileri kendilerine ya da üçüncü kişilere menfaat sağlamak amacıyla kullanmalarını Şirket iç düzenlemeleri ile yasaklamıştır.

9 Sayfa No: 9 Đçeriden bilgi öğrenebilecek kişiler Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst düzey yöneticiler ile diğer hizmet alınan kişilere ait bilgiler bilgilendirme politikaları çerçevesinde gerekli yerlere duyurulmaktadır. Yönetim kurulu, denetim kurulu, Genel Müdür ve/veya Yardımcısı ile sekreteryası ve Birim Müdürleri, Birim Şefleri ve Muhasebe Müdürlüğü elemanları ticari sır kapsamına girebilecek, şirket için önem arz edecek bilgilere ulaşabilecek durumdadır. Sermaye Piyasası Kurulu ilgili düzenlemeleri kapsamında içsel bilgilere erişimi olanlara ilişkin liste tarihinde hazırlanmış olup, personel değişikliklerine göre güncellenmektedir. BÖLÜM III MENFAAT SAHĐPLERĐ 13. Menfaat Sahiplerinin Bilgilendirilmesi Şirket çalışanları, müşteriler, satıcılar, sendikalar, sivil toplum kuruluşları, devlet, potansiyel yatırımcılar gibi menfaat sahiplerine, SPK mevzuatı gereğince kamuya açıklanan finansal raporlarda yer alan bilgilere ek olarak kendilerini ilgilendiren konularda bilgi talep etmeleri halinde yazılı veya sözlü bilgi verilmektedir. Şirket çalışanları, şirket uygulamalarını içeren duyurular, yapılan çeşitli toplantılar ve internet sistemi aracılığıyla bilgilendirilmektedir. 14. Menfaat Sahiplerinin Yönetime Katılımı Menfaat sahiplerinin yönetime katılımı söz konusu değildir. Bu konuda herhangi bir model oluşturulmamıştır. 15. Đnsan Kaynakları Politikası Şirketimizin mevcut olan insan kaynakları uygulamaları; yüksek performans kültürü oluşturmayı, organizasyonun tüm kademelerinde gerekli yetkinlik ve becerilerin gelişimini sağlamayı, doğru potansiyeli doğru göreve yönlendirmeyi, hedeflemektedir. Ana esasları; nitelikli iş gücü temini, oryantasyon çalışmaları, mevcut personelin eğitimi, kariyer planlaması (ücret ve terfi sistemleri), işyeri sosyal ilişkiler şeklindedir. Beyaz yakalı personel ile ilişkileri yürütmek üzere ayrıca bir temsilci bulunmamaktadır. Ancak çalışanlarımız ile ilişkileri yürütmek üzere insan kaynakları departmanı oluşturulmuştur. Çalışanlardan ; 2011 yılı ve önceki yıllarda ayrımcılık konusunda gelen bir şikayet yoktur. 16. Müşteri ve Tedarikçilerle Đlişkiler Hakkında Bilgiler Ürün pazarlaması ve satışında müşteri memnuniyeti sağlanmasına yönelik ĐSO 9002 standartlarında çalışmalar yapılmaktadır. Kalite güvence ve müşteri ilişkileri departmanı kurulmuş olup düzenli olarak takip yapılarak, sorunlar aylık ve haftalık toplantılarla çözümlenmektedir.

10 Sayfa No: 10 Pazarlanan ürünlerle ilgili olarak bayiler veya nihai tüketicilerden gelen şikayetler yurt içinde ve yurt dışında tüketim mahallinde yapılan incelemelerle değerlendirilmektedir. Sınırsız müşteri memnuniyeti ilkesi esas alınarak tek tek bütün sorunlarla özel olarak ilgilenilerek müşterilerle düzenli olarak anket çalışmaları yapılmaktadır. 800 lü direkt müşteri şikayet hattı kurulmuştur. Yılda birkaç kez bayi toplantıları, bayi yemekleri düzenlenmekte, tanıtım ve kullanım broşürleri gibi yayınlarla bayiler ve nihai tüketicilere gelişmeler hakkında bilgi verilmekte ve zaman zaman fuarlara da katılınmaktadır. 17. Sosyal Sorumluluk Şirket, sadece teknolojik gelişmişlik düzeyinin ön plana çıkarılmasıyla yetinmemekte olup, Kurumların ait oldukları topluma ve çevreye karşı sorumluluklarını göz ardı etmedikleri sürece rakiplerine karşı daha avantajlı konuma gelecekleri inancındadır. Çevreye verilen zararlarla ilgili herhangi bir dava açılmamıştır. Çalışanlarımızın aidiyet duygusunu yükseltmek, bir aile ortamı yaratmak amacıyla; her yıl muhtelif aktiviteler düzenlenmektedir. BÖLÜM IV YÖNETĐM KURULU 18. Yönetim Kurulunun Yapısı, Oluşumu ve Bağımsız Üyeler Şirketin işleri ve idaresi, Genel Kurul tarafından Türk Ticaret Kanunu hükümleri dahilinde, hissedarlar arasından seçilecek en az üç, en çok yedi üyeden teşkil olunacak bir yönetim kurulu tarafından idare edilir. Yönetim Kurulu 5 üyeden oluşmaktadır. Yönetim Kurulu üyeleri bir yıl için seçilirler. Müddeti biten üyelerin tekrar seçilmeleri mümkündür. Bağımsız ve icracı yönetim kurulu üyesi bulunmamaktadır. Yaşar KÜÇÜKÇALIK : Başkan Ahmet ÖZHAMURKAR : Başkan Vekili Namık Bahri UĞRAŞ : Üye Mustafa TAŞ : Üye (Denetim Komitesi Üyesi) Ali Rıza HASOĞLU : Üye (Denetim Komitesi Üyesi) Ayrıca şirket yönetim kurulu üyelerine TTK 334 ve 335. maddeleri uyarınca her genel kurulda şirket dışında başka görev veya görevler alması izni verilmektedir. 19. Yönetim Kurulu Üyelerinin Nitelikleri Yönetim Kurulu üyeleri şirket hissedarları arasından seçilmekte olup, SPK Kurumsal Yönetim Đlkelerinin ilgili maddelerinde yer alan niteliklere uygun, tekstil konusunda son derece tecrübeli, Şirketin yer aldığı sektörde çeşitli meslek birliklerinde ve konularında uzun süre görev yapmış/yapmakta olan üyelerden oluşmaktadır. Yönetim kurulu üyeliğine atananlara gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır.

11 Sayfa No: Şirketin Misyon ve Vizyonu ile Stratejik Hedefleri Şirketin misyon ve vizyonu belirlenerek Đnternet sitesinde yayınlanmış ve kamuya duyurulmuştur. Ayrıca faaliyet raporlarında bunlara yer verilmektedir. MĐSYONUMUZ Topluma ve çevreye saygılı, verimli, etkin, dürüst ve yüksek sorumluluk bilinci içerisinde çalışarak Türkiye'de tekstilin ilk on firması içinde olmak, Türkiye'yi tekstil üretimi sayesinde dünyaya taşımak ve sürdürülebilir kârlılığı sağlamak. VĐZYONUMUZ Tekstil kullanım alanlarını geliştiren, Dünya pazarlarında etkin rol oynayan saygın, lider ve güvenilir bir şirket olmak, müşteri isteklerini yerine getirmenin yanında, müşterinin ileride ne isteyeceğini düşünerek yatırımlarına yön vermek. Yıllık bütçelerle belirlenen hedeflerin gerçekleşme dereceleri aylık toplantılarda görüşülmekte bütçe,cari yıl ve geçen yıl verileri mukayeseli olarak değerlendirilmektedir. Yıllık bütçeler ayrıca ana hedefleri gösterir biçimde kamuya da duyurulmaktadır. 58 yıllık başarılı geçmişi, gerçekleştirilen projeler, ilklere atılan imzalar ile güveni temsil eden Birlik Mensucat ve Soley markalarıyla da saygınlığın simgesi olarak bulunduğu yeri hak etmektedir. 21. Risk Yönetim ve Đç Kontrol Mekanizması Đç kontrol mekanizması için ayrı bir birim oluşturulmamıştır. Risklerimiz şirket üst yönetimince aylık olarak analiz edilmekte ve gerekli uygulama yöntemleri belirlenmektedir. Đş Planlamaları, işi yapan ve kontrol edenin farklı olması esasına dayalı olarak yapılmakta olup gerekli oto kontrol ve raporlama sistemleri geliştirilmiştir. Özellikle idari mali ve ticari işlemlerde yetkilendirmeler yönetim kurulunun onayıyla bir prosedür halinde uygulanmaktadır. Ayrıca, üretim maliyetleri ile tüm mali denetim, bağımsız denetim kuruluşu tarafından yapılmakta ve şirketin vergisel denetimi de yine bir Yeminli Mali Müşavir kuruluşu tarafından gerçekleştirilmektedir. Bunların dışında Şirket denetim kurulunun periyodik denetlemelerinde şirket içi prosedür ve talimatlara uygunluklar incelenmekte ve gerekli tavsiyelerde bulunulmaktadır. 22. Yönetim Kurulu Üyeleri ile Yöneticilerin Yetki ve Sorumlulukları Şirket esas sözleşmesinde Yönetim kurulu üyeleri ile yöneticilerin yetki ve sorumluluklarına genel hatlarıyla yer verilmiştir. 23. Yönetim Kurulunun Faaliyet Esasları Yönetim Kurulu düzenli olarak şirket işleri ve işlemlerini görüşmek üzere her ay toplanır. Gerektiğinde bu mutat toplantının dışında da toplantılar gerçekleştirilir Yılında aylık döneminde Yönetim Kurulu 15 kez toplanmış 17 karar alınmıştır. Her toplantıya denetim kurulu da muntazaman katılmaktadır.

12 Sayfa No: 12 Esas sözleşmede toplantıya çağrının özel bir şekle bağlı olduğuna dair bir hüküm yoktur. Ancak üye sayısının yarısından bir fazlasının toplanmak için yeterli olduğu belirtilmiştir. Toplantı gündemi Yönetim Kurulu başkanı tarafından belirlenir. Yönetim Kurulu üyelerini bilgilendirmek, belirlenen gündemi kendilerine göndermek ve gerekli iletişimi sağlamak üzere toplantı sekretaryası görevini Muhasebe ve Finans Müdürü ve/veya Muhasebe ve Finans Müdür yardımcısı yürütür.yönetim Kurulu üyelerinin gündemde yer alan konularla ilgili önceden çalışmalar yapmalarını sağlamak için gerekli dökümanlar kendilerine en seri biçimde gönderilir. SPK Kurumsal Yönetim Đlkeleri nin IV. Bölümünün üncü maddelerinde yer alan konularda yönetim kurulu toplantılarına fiilen katılım sağlanmaktadır. Toplantı tutanağı, hazır bulunan üyeler tarafından imzalanır ve varsa karşı oy ve gerekçeleri tutanağa yazılır. 24. Şirketle Muamele Yapma ve Rekabet Yasağı Dönem içinde yönetim kurulu üyeleri şirketle işlem yapma ve rekabet etme kapsamına giren herhangi bir muamelede bulunmamışlardır. 25. Etik Kurallar Şirket, faaliyetlerine her türlü yasal mevzuat, ana sözleşme ve toplumsal değer yargılarına uygun olarak yürütmektedir. Şirket Yönetim Kurulunca da onaylanarak yürürlükte bulunan Şirket iç düzenlemesi ile uyulması gereken etik kurallar belirtilmiştir. Ayrıca Şirketin Misyon,Vizyon ve Değerlerini içeren bildirge faaliyet raporunda ve internet sitemizde yayınlanmış ve şirket içinde çeşitli alanlarda afişe edilerek çalışanlara da duyurulmuştur. DEĞERLERĐMĐZ Güvenilirlik Şeffaflık Dürüstlük Đnsana ve çevreye saygı Müşteri ve çalışan memnuniyeti Mükemmeliyet Rekabetçilik 58 yıllık Birlik Mensucat kültürü 26. Yönetim Kurulunda Oluşturulan Komitelerin Sayı, Yapı ve Bağımsızlığı Yönetim kurulu görev ve sorumluluklarını sağlıklı olarak yerine getirmek amacıyla Yönetim Kurulu üyeleri arasından denetimden sorumlu komite kurmuştur. Yönetim Kurulu Denetim Komitesi üç ayda bir toplanmakta ve toplantılarını usulüne uygun bir deftere kaydetmekte, kamuya açıklanacak finansal tablolar hakkında şirket bağımsız denetçileri ve mali işler yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunarak sonuçtan Yönetim Kurulunu bilgilendirmekte ayrıca şirketin iç denetimiyle ilgili gerekli incelemelerde bulunmaktadırlar. Yönetim Kurulu Denetim Komitesi icrada görevli olmayan iki üyeden meydana gelmiştir.

13 Sayfa No: Yönetim Kuruluna Sağlanan Mali Haklar Yönetim Kurulu üyelerine şirket esas sözleşmesine göre Genel Kurulca kararlaştırılacak ücret veya huzur hakkı verilmekte olup, 2011 yılında aylık dönemi için Yönetim Kurulu başkanına aylık net TL, diğer yönetim kurulu üyelerine ise aylık net 500 TL ödenmiştir. Yönetim Kurulu üyelerine performansa dayalı herhangi bir ödüllendirme niteliğinde ödemede bulunulmamıştır. Dönem içinde hiçbir yönetim kurulu üyesine ve yöneticilere borç verilmemiş doğrudan veya üçüncü bir kişi aracılığıyla şahsi kredi adı altında kredi kullandırılmamış veya lehine kefalet gibi teminatlar verilmemiştir. Diğer Hususlar -Maddi duran varlık satımları: Şirketimiz Yönetim Kurulu nun , ve tarihlerinde yapılan toplantılarında alınan kararlara istinaden; Şirketimizin 1.Organize Sanayi Bölgesi 6.Cadde No:37 Melikgazi/Kayseri adresindeki, 5137 ada 10 nolu parselde bulunan ,94 m 2 arsasının ve aynı ada 11 nolu parselde bulunan ,76 m 2 fabrika binası, idare binası ve arsası ile kot kumaş üretim makine parkının toplam USD+KDV bedelle satışı tarihinde gerçekleştirilmiştir. Satışı yapılan ilgili parseller ve makine parkı üzerinde bulunan Ingbank Kozyatağı Đstanbul Kurumsal Şubesi nin USD birinci dereceden, TL ikinci dereceden, Credit Europebank Suisse S.A. nın EURO üçüncü dereceden ipotekleri fek edilmiştir.satıştan elde edilen bedel bankalara olan kredi borçlarımızın ödemesinde kullanılmıştır. - SOLEY markalı ürünlerimize ağırlık verilmek üzere diğer markalı ürünlerimizin pazarlaması ile ilgili faaliyetimiz devam etmektedir. - Soley Marka Rehni, Garanti Bankası Kayseri Organize Sanayi Şube sine olan kredi borçlarımızın kapatılması nedeniyle tarihinde Türk Patent Enstitüsü tarafından kaldırılmıştır önetim Kurulu nun tarih ve 11/12 no lu kararı gereğince; Alpaslan Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:12/A Melikgazi/Kayseri adresinde bulunan AVM deki Soley Havlu satış mağazamız tarihi itibariyle kapatılmış olup, tarihinde Kayseri Ticaret Sicil Memurluğu nca kapanış tescili yapılmıştır. Şirketin aktifinde kayıtlı olan arsa ve eski fabrika binası, Sermaye Piyasası Kurulu ndan yetkili Lal G.Menkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. ye değerlemesi yaptırılmış olup ilgili açıklamalar aşağıdaki gibidir tarihinde yapılan sözleşmeye istinaden Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. tarafından düzenlenen tarih ve 2012 SPK 01 sayılı rapor ile gayrimenkul değerlemeleri yapılmıştır.

14 Sayfa No: 14 Arsa ve bina değerlemesi; Değerleme işlemleri SPK Lisans Numaralı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Hakan Ersava ve SPK Lisans Numaralı Değerleme Uzmanı Ebru ÖZ tarafından yapılmıştır. Değerleme çalışmalarında Maliyet Oluşumları Yaklaşımı kullanılmıştır. Arsa değeri belirlenirken Piyasa Değeri Analizi kullanılmıştır. MDV Yeniden Değerleme Değer Artışı Farkları maliyet modeli esas alınarak tespit edilmiştir. Yeniden değerlenmiş değeri ile kayıtlarımızda yer alan TL değerindeki arsa ve maliyet değeri ile TL net değerindeki binanın maliyet modeli yaklaşımlarına göre değerleri sırasıyla ve TL olarak tespit edilmiştir. Finansal tablolarda ve faaliyet raporlarında yer almayan ancak kullanıcılar için faydalı olacak başka bir husus bulunmamaktadır.

1 Ocak- 30 Haziran 2009 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1

1 Ocak- 30 Haziran 2009 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. 1 Ocak- 30 Haziran 2009 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER 1. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu...3 2. Sektörel Gelişmeler...4 3. Satışlar...4

Detaylı

1 Ocak- 30 Haziran 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1

1 Ocak- 30 Haziran 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. 1 Ocak- 30 Haziran 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER 1. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu... 3 2. Sektörel Gelişmeler... 3 3. Satışlar...

Detaylı

1 Ocak- 31 Mart 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1

1 Ocak- 31 Mart 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. 1 Ocak- 31 Mart 2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER 1. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu... 3 2. Sektörel Gelişmeler... 3 3. Satışlar...

Detaylı

BĐRLĐK MENSUCAT TĐC.VE SAN.ĐŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU

BĐRLĐK MENSUCAT TĐC.VE SAN.ĐŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 1 BĐRLĐK MENSUCAT TĐC.VE SAN.ĐŞL. A.Ş. 1 Ocak- 30 Eylül 2011 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 2 1. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Şirketin Yönetim Kurulu üyeleri 11 Nisan 2011 tarihinde yapılan

Detaylı

Pay sahipleri ile ilgili tüm faaliyetler Muhasebe ve Finans Müdürü tarafından yürütülmekte olup iletişim bilgileri aşağıdadır.

Pay sahipleri ile ilgili tüm faaliyetler Muhasebe ve Finans Müdürü tarafından yürütülmekte olup iletişim bilgileri aşağıdadır. KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐ UYUM BEYANI Birlik Mensucat Tic. ve San. Đşl. A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim Đlkeleri ne uymaktadır.

Detaylı

BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. 1 Ocak- 31 Mart 2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 1. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Şirketin Yönetim Kurulu üyeleri 11 Nisan 2011 tarihinde yapılan

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM BEYANI Mert Gıda Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri ne uymaktadır.

Detaylı

1 Ocak- 31 Aralık 2009 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1

1 Ocak- 31 Aralık 2009 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 BİRLİK MENSUCAT TİC.VE SAN.İŞL. A.Ş. 1 Ocak- 31 Aralık 2009 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER 1. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu...3 2. Sektörel Gelişmeler...4 3. Satışlar...4

Detaylı

Büyükdere cad No: 185 Kanyon ofis Binası 8. Kat Levent/ĐST. Görevi Öğrenim Durumu

Büyükdere cad No: 185 Kanyon ofis Binası 8. Kat Levent/ĐST. Görevi Öğrenim Durumu RAPORUN DÖNEMĐ : 01 OCAK 2012-31MART 2012 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : J.P. MORGAN MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERĐ : XI NO: 29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU A-Giriş 1-Raporlama Dönemi:

Detaylı

YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU - 2011 -

YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU - 2011 - YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU - 2011 - YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (Bundan böyle Şirket diye anılacaktır), Sermaye Piyasası

Detaylı

YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU - 2012 -

YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU - 2012 - YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU - 2012 - YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (Bundan böyle Şirket diye anılacaktır), Sermaye Piyasası

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri ne uyum sağlanması yönündeki çalışmalar 2010 yılında da sürdürülmüş olup, Rhea Girişim

Detaylı

SAYGILARIMIZLA MERT GIDA GİYİM A.Ş.

SAYGILARIMIZLA MERT GIDA GİYİM A.Ş. MERT GIDA GİYİM SAN.TİC.A.Ş. NİN MESAJI Değerli Tüketici ve Ortaklarımız, Faaliyete başladığımızdan sonra değerli halkımıza, halka açıldıktan sonra da halkımıza ve değerli ortaklarımıza hizmet etmek, şirketi

Detaylı

MERT GIDA GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

MERT GIDA GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ MERT GIDA GİYİM SAN.TİC.A.Ş. NİN MESAJI Değerli Tüketici ve Ortaklarımız, Faaliyete başladığımızdan sonra değerli halkımıza, halka açıldıktan sonra da halkımıza ve değerli ortaklarımıza hizmet etmek, şirketi

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1 - KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI ER-ÇİM-SAN HOLDİNG A.Ş. (Bundan böyle ortaklık diye anılacaktır) 1 Ocak 2014 31 Aralık 2014 döneminde "Kurumsal Yönetim

Detaylı

BĐRLĐK MENSUCAT TĐC.VE SAN.ĐŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU

BĐRLĐK MENSUCAT TĐC.VE SAN.ĐŞL. A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 1 BĐRLĐK MENSUCAT TĐC.VE SAN.ĐŞL. A.Ş. 1 Ocak- 31 Aralık 2012 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 2 1. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Şirketin Yönetim Kurulu üyeleri 11 Mayıs 2012 tarihinde yapılan

Detaylı

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ NE UYUM RAPORU

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ NE UYUM RAPORU ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2014 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ NE UYUM RAPORU Mart 2014 1 RAPOR NO : 1 RAPOR TARİHİ : Mart 2014 İNCELEMEYİ YAPAN : Kurumsal Yönetim Komitesi İNCELEMENİN KONUSU : Kurumsal

Detaylı

2015 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU

2015 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2015 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı Şirket kurumsal yönetim ilkelerinin takipçisi ve uygulayıcısıdır. Şirket, kanunen öngörülen kurumsal yönetim

Detaylı

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi: 01/01/2008-30/06/2008 2. Ortaklığın ünvanı: Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ ne UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ ne UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ ne UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı : 1 Ocak 2010 31 Aralık 2010 faaliyet dönemi içinde, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 08.05.2008 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Sermaye

Detaylı

BÖLÜM I PAY SAHĐPLERĐ

BÖLÜM I PAY SAHĐPLERĐ 2012 FAALĐYET YILI KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐ UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim Đlkelerine Uyum Beyanı Yüksek standartlarda kurumsal yönetimin, Birlik Mensucat Tic. ve San. Đşl. A.Ş.. nin (Şirket) başarılı

Detaylı

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1- Amaç Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, tüm pay sahiplerimiz

Detaylı

ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU EK(1) ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 2012 Sayfa 1 1.Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı Kurumsal yönetim uygulamalarının

Detaylı

ÜNYE ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU Sayfa No: 1

ÜNYE ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 BÖLÜM I KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri ne uymaktadır. Hissedar haklarının

Detaylı

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş.

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. 01.01.2011 31.12.2011 YILLIK FAALİYET RAPORU RAPORUN DÖNEMİ : 01.01.2011 31.12.2011 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : Borova Yapı Endüstrisi A.Ş. YÖNETİM KURULU VE DENETİM KOMİTESİ: Şirketimizin

Detaylı

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır.

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. Sayfa No: 1 Raporun Dönemi Ticaret Ünvanı : Bu rapor 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. : Prim Menkul Değerler A.Ş. Ticaret Sicil No : 247130 Merkez Adresi : Levent Caddesi No.3

Detaylı

2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Halka açık bir sermaye piyasası kurumu olan İş Yatırım Ortaklığı A.Ş. saydamlık, eşitlik, sorumluluk ve hesap

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 31 MART 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM UYUM RAPORU 1.KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Bagfas Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. (Şirket) 01.01.2009-31.12.2009 döneminde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan 04.07.2003

Detaylı

BAK AMBALAJ SANAYĐ ve TĐCARET A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI

BAK AMBALAJ SANAYĐ ve TĐCARET A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI BAK AMBALAJ SANAYĐ ve TĐCARET A.Ş. BĐLGĐLENDĐRME POLĐTĐKASI AMAÇ Bak Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümleri ve ilgili kanunlara uygun bir şekilde pay ve menfaat sahiplerinin ve

Detaylı

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Doğru mesajları farklı gruplara iletebilen en önemli kurumsal iletişim aracı Adres Nispetiye Cad. Levent İşhanı No: 6/2 34330 Levent - İstanbul www.tuyid.org Tel (212)

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ VE GIDA SANAYİ VE TİCARET NONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ VE GIDA SANAYİ VE TİCARET NONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KİLER ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ VE GIDA SANAYİ VE TİCARET NONİM ŞİRKETİ KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1 KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM BEYANI Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Şirket)

Detaylı

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı.

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Özel Durum Açıklaması Tarih : 04 Nisan 2008 Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 4 Nisan 2008

Detaylı

2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ 2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 3 Ocak 2014 tarihinde yürürlüğe giren II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken ek açıklamalardan

Detaylı

MERT GIDA GİYİM SAN.TİC. A.Ş. NİN MESAJI

MERT GIDA GİYİM SAN.TİC. A.Ş. NİN MESAJI MERT GIDA GİYİM SAN.TİC. A.Ş. NİN MESAJI Değerli Tüketici ve Ortaklarımız, Faaliyete başladığımızdan sonra değerli halkımıza, halka açıldıktan sonra da halkımıza ve değerli ortaklarımıza hizmet etmek,

Detaylı

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI /04/2013 tarih ve sayılı Yönetim Kurulu Kararı ekidir.

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI /04/2013 tarih ve sayılı Yönetim Kurulu Kararı ekidir. MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI /04/2013 tarih ve sayılı Yönetim Kurulu Kararı ekidir. Madde: 17 DENETÇİLER Şirketin denetimi genel kurul tarafından

Detaylı

FAAL YET RAPORU 2010

FAAL YET RAPORU 2010 FAALİYET RAPORU 1. Şirket in Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı: Şirketimiz 1977 yılında Genborsa Menkul Değerler Ticareti Yatırım ve Finansman A.Ş. ünvanıyla, 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1 AMAÇ VE KAPSAM: Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş bilgilendirme politikasının amacı Sermaye piyasası Mevzuatı, ilke kararları ve Kurumsal Yönetim

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş.

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU RAPORUN DÖNEMİ : 01.01.2011 30.06.2011 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : Borova Yapı Endüstrisi A.Ş. YÖNETİM KURULU VE DENETİM KOMİTESİ:

Detaylı

BĐRLĐK MENSUCAT TĐC. VE SAN. ĐŞL. A. Ş. Sayfa No: 1

BĐRLĐK MENSUCAT TĐC. VE SAN. ĐŞL. A. Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 BĐRLĐK MENSUCAT TĐC. VE SAN. ĐŞL. A. Ş. 1 Ocak- 31 Aralık 2013 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 2 1. Yönetim Kurulu Şirketin Yönetim Kurulu üyeleri 10 Mayıs 2013 tarihinde yapılan 2012 yılı

Detaylı

DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI

DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI 1. AMAÇ Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. ( Şirket veya Doğan Burda ) Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

Dönem içinde 50 civarı pay sahibi ile telefon ile görüşülmüş ve gelen sorular cevaplandırılmıştır.

Dönem içinde 50 civarı pay sahibi ile telefon ile görüşülmüş ve gelen sorular cevaplandırılmıştır. 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Martı Otel İşletmeleri A.Ş. (Bundan böyle Şirket diye anılacaktır) 01 Nisan 2011 31 Mart 2012 döneminde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayınlanan "Kurumsal

Detaylı

Telefon: Fax: /

Telefon: Fax: / 2014 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı Şirket kurumsal yönetim ilkelerinin takipçisi ve uygulayıcısıdır. Şirket, kanunen öngörülen kurumsal yönetim

Detaylı

EULER HERMES SİGORTA A.Ş.

EULER HERMES SİGORTA A.Ş. EULER HERMES SİGORTA A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 30 Mart 2015 V.03 1. AMAÇ... 3 2. TANIMLAR...3 3. YETKİ VE SORUMLULUK...3 4. BİLGİLENDİRME ARAÇLARI...4 4.1. Şirket İnternet Sitesi ve İçeriği 4.2. Faaliyet

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV ve ÇALIŞMA ESASLARI

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV ve ÇALIŞMA ESASLARI DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV ve ÇALIŞMA ESASLARI 1. AMAÇ Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. ( Şirket veya Doğan Holding ) (Komite), Şirketin kurumsal yönetim ilkelerine

Detaylı

2010 YILI KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐNE UYUM RAPORU

2010 YILI KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐNE UYUM RAPORU Sayfa No: 1 2010 YILI KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐNE UYUM RAPORU SPK nın 10.12.2004 tarih ve 48/1588 sayılı toplantı kararı gereğince, ĐMKB de işlem gören şirketlerin, faaliyet raporlarında ve internet sitelerinde

Detaylı

BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU

BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 3- ) KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU : BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimizce 2008

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM BEYANI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. 1.1.2016 31.12.2016 faaliyet döneminde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan

Detaylı

BÖLÜM I PAY SAHĐPLERĐ

BÖLÜM I PAY SAHĐPLERĐ KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐ UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim Đlkelerine Uyum Beyanı Yüksek standartlarda kurumsal yönetimin, Birlik Mensucat Tic. ve San. Đşl. A.Ş.. nin (Şirket) başarılı iş uygulamalarını

Detaylı

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1- Amaç BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Karkim Sondaj Akışkanları Enerji Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sermaye Piyasası

Detaylı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı 2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2017 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 10.00 da Bentley-Lamborghini Showroom,

Detaylı

HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI

HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI 1. AMAÇ Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. (Şirket) Kurumsal Yönetim Komitesi (Komite), Şirketin kurumsal

Detaylı

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Zirvelere doğru. Hep birlikte. PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. 2017 YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamızın 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-30 HAZİRAN 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye Ödenmiş Sermaye : 12.500.000 TL : 12.500.000 TL Şirketimizn

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. 14.05.2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz, 31.12.2011 tarihinde sona eren faaliyet döneminde, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim

Detaylı

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐ A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU

LÜKS KADĐFE TĐCARET VE SANAYĐ A.Ş. Sayfa No: 1 SERĐ:XI NO:29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 1 Bu rapor 09.04.2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası Kurulu nun Đşletmeler Tarafından düzenlenecek Finansal Raporlar ile Bunların Hazırlanması

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI GARANTİ EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç Bilgilendirme politikası, şirketimizin geçmiş performansının ve gelecek beklentilerinin, genel kabul görmüş muhasebe prensipleri ile Sigortacılık

Detaylı

BĐRLĐK MENSUCAT TĐC. VE SAN. ĐŞL. A. Ş. Sayfa No: 1

BĐRLĐK MENSUCAT TĐC. VE SAN. ĐŞL. A. Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 BĐRLĐK MENSUCAT TĐC. VE SAN. ĐŞL. A. Ş. 1 Ocak- 30 Eylül 2014 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 2 1. Yönetim Kurulu Şirketin Yönetim Kurulu üyeleri 10 Nisan 2014 tarihinde yapılan 2013 yılı

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

ŞEKERBANK T.A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Sayfa: 0/7 ŞEKERBANK T.A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI MALİ KONTROL, İŞTİRAKLER VE PAY SAHİPLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Sayfa: 1/7 İÇİNDEKİLER AMAÇ :... 2 KAPSAM :... 2 TANIM :... 2 İLGİLİ DOKÜMANLAR:... 2 UYGULAMA:...

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I-GİRİŞ ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. Raporun dönemi : 01/01/2013-31/03/2013 2. Ortaklığın unvanı : ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. 16.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ

FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ ESKİ ŞEKİL YENİ ŞEKİL GENEL KURUL GENEL KURUL Madde 9. Genel Kurul Olağan ya da Olağanüstü olmak üzere toplanır. Olağan Genel Kurul yılda

Detaylı

FAALİYET RAPORU 01.01.2012-31.03.2012

FAALİYET RAPORU 01.01.2012-31.03.2012 Sayfa No: 1 FAALİYET RAPORU 01.01.2012-31.03.2012 Sayfa No: 2 I. GİRİŞ 1. Raporun Dönemi: 01/01/2012 31/03/2012 2. Ortaklığın Ünvanı: Euro Portföy Yönetimi A.Ş. 3. Euro Portföy ve Tarihsel Gelişimi: Euro

Detaylı

VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ

VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ ŞİRKETİN UNVANI Madde 2: Şirketin Ticaret Ünvanı VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ dir. Bu esas sözleşmede

Detaylı

T. GARANTİ BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

T. GARANTİ BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI T. GARANTİ BANKASI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Aralık 2018 İÇERİK I. AMAÇ... 2 II. BİLGİLENDİRME ARAÇLARI VE YÖNTEMLERİ... 2 Özel Durum Açıklamaları... 2 Yurtdışı Borsalarda Yapılan Açıklamalar... 3

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş.

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun II-14.1

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Özel Durum Açıklaması (Genel)

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Özel Durum Açıklaması (Genel) / KARTN [] 31.01.2013 17:22:32 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : PROF. DR. BÜLENT TARCAN CAD. PAK İŞ MERK. NO:5 K:3 GAYRETTEPE/BEŞİKTAŞ/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : TEL:0 212 273 20 00

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri nin uygulanması, Şirketimiz açısından belirleyici ve artan bir önem taşımaktadır. Bu bağlamda

Detaylı

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ 2013-2014 YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 1. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz

Detaylı

BÖLÜM I PAY SAHĐPLERĐ

BÖLÜM I PAY SAHĐPLERĐ KURUMSAL YÖNETĐM ĐLKELERĐ UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim Đlkelerine Uyum Beyanı Yüksek standartlarda kurumsal yönetimin, Birlik Mensucat Tic. ve San. Đşl. A.Ş.. nin (Şirket) başarılı iş uygulamalarını

Detaylı

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi: 01/01/2008-31/03/2008 2. Ortaklığın ünvanı: Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas

Detaylı

MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU

MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi: 01/01/2007-31/12/2007 2. Ortaklığın ünvanı: Merkez B tipi Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı

Detaylı

Şirket Ortakları Payı (%) Pay Tutarı MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01/01/2008-31/03/2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ

Şirket Ortakları Payı (%) Pay Tutarı MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01/01/2008-31/03/2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01/01/2008-31/03/2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi : 01/01/2008-31/03/2008 2. Şirketin Ünvanı : Merkez B Tipi Menkul Kıymetler

Detaylı

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş.

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2010-31.12.2010 FAALİYET RAPORU İçindekiler Yönetim Kurulu... 2 Denetim Kurulu.. 2 Sermaye Yapısı.. 2 Temettü

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. 01.01.2017 31.03.2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER A) Genel Bilgiler B) Yönetim Organı Üyeleri ile Üst Düzey Yöneticilere Sağlanan Mali

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU Kurumsal yönetimin; Şirket in başarıya ulaşması, bu başarının devamı ve Şirketimizin pay sahiplerine ekonomik değer sağlanması açısından önemli olduğuna inanmaktayız.

Detaylı

LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

LÜKS KADİFE TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Bu rapor 09.04.2008 tarihli ve 26842 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası Kurulu nun İşletmeler Tarafından düzenlenecek Finansal Raporlar ile Bunların Hazırlanması

Detaylı

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 9 Nisan 2015 Perşembe günü saat 11:30 da Çubuklu Mahallesi Orhan Veli Kanık

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU. 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU. 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı 01/06/2011-31/05/2012 faaliyet döneminde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim ilkelerinde yer

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. 24.05.2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

BĐRLĐK MENSUCAT TĐC. VE SAN. ĐŞL. A. Ş. Sayfa No: 1

BĐRLĐK MENSUCAT TĐC. VE SAN. ĐŞL. A. Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 BĐRLĐK MENSUCAT TĐC. VE SAN. ĐŞL. A. Ş. 1 Ocak- 30 Haziran 2013 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Sayfa No: 2 1. Yönetim Kurulu Şirketin Yönetim Kurulu üyeleri 10 Mayıs 2013 tarihinde yapılan 2012 yılı

Detaylı

MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ AŞ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ AŞ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ AŞ BİLGİLENDİRME POLİTİKASI A - AMAÇ Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. (Şirket) nin kamuyu bilgilendirme politikası, şirketin geçmiş performansının ve gelecek beklentilerinin,

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 I-GİRİŞ 1-Raporun Dönemi : 01.01.2008-31.03.2008 2-Ortaklığın Unvanı : Varlık Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3-Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında 31.03.2008 tarihi itibariyle aktif olarak

Detaylı

IŞIKLAR ENERJİ ve YAPI HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

IŞIKLAR ENERJİ ve YAPI HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU IŞIKLAR ENERJİ ve YAPI HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI 4 BÖLÜM I- PAY SAHİPLERİ 5 2. Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

AKSEL ENERJİ YATIRIM HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ

AKSEL ENERJİ YATIRIM HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ AKSEL ENERJİ YATIRIM HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca şirketimiz bünyesinde Kurumsal Yönetim Komitesi kurulmuştur. Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-31 MART 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye : 12.500.000 TL Ortaklar Hisse Tutarı (TL) % İsmail Katmerci

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş.

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. 3 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 2018 SERMAYE PİYASASI KURULU II-14.1 SAYILI TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞTIR İ Ç İ N D E K İ L E R Sayfa A) GENEL

Detaylı

KAPİTAL MENKUL DEĞERLER A.Ş.

KAPİTAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. Sayfa 1 / 8 Raporun Dönemi : 01 Ocak 2013-31 Mart 2013 Faaliyet Dönemi Ticaret Unvanı : KAPİTAL MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ Ticaret Sicil No : 151174 Merkez Adresi : Büyükdere Cad. No:61 Uso Center

Detaylı

REFERANS MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU

REFERANS MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU REFERANS MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ YILLIK FAALİYET RAPORU WWW.referansmenkul.com.tr www.primetrade.com.tr Referans Menkul Değerler AŞ. Tescilli Markası İÇİNDEKİLER: A-

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara

Detaylı

1 OCAK 2013 31 MART 2013 HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

1 OCAK 2013 31 MART 2013 HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 2013 31 MART 2013 HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞTIR. 1 İÇİNDEKİLER : 1.

Detaylı