ACIBADEM SAĞLIK GRUBU HASTANELERİ HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ_2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ACIBADEM SAĞLIK GRUBU HASTANELERİ HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ_2017"

Transkript

1 ACIBADEM SAĞLIK GRUBU HASTANELERİ HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ_2017 Acıbadem Adana Hastanesi nde bu yıl 8.si düzenlenen Hemşirelik Haftası Etkinlikleri kapsamında 15 Mayıs 2017 Pazartesi klinikte çalışan tüm hemşirelerin günü Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Özlem Alkaya tarafından kutlanarak, ASG Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü nün hazırladığı hatıra defteri ve Acıbadem Adana Hastanesine özel hayat ağacı figürlü magnetler dağıtıldı. Aynı gün, Onkoloji Hemşireliği Derneği ile ortak çalışma olarak yürütülen TİTAN kursu eğitimi ile programa devam edildi. 16 Mayıs 2017 tarihinde Konferans Salonu nda gerçekleştirilen etkinlikte hemşirelerin alanlardaki anılarını içeren dia gösterisi yapıldı. Hastane Direktörü Sn. Prof.Dr. Bülent Soyupak ve Sn. Özlem Alkaya nın konuşmalarının ardından ödüller verildi ve pasta kesildi. 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü gerçekleşen kokteyl ile hemşirelik haftası kutlaması sona erdi.

2

3 Acıbadem Ankara Hastanesi Hemşirelik Haftası nı bu yılın sloganı olan Bir Ömür Bir Meslek teması ile kutladı. Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sn. Arzu Kapucu ve Hastane Direktörü Sn. Nihan Karaçam ın konuşmaları ile başlayan etkinlik; pasta kesilmesi, güne özel hediyelerin hemşirelere sunulması, slayt gösterisi ve kokteyl ile devam etti.

4 Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi nde Hemşirelik Haftası kutlamaları 12 Mayıs 2017 de Hastane Direktörü Sn. Demet Çetin ve Başhekim Sn. Ahmet Demirkaya nın kutlama mesajı ve 13 Mayıs 2017 de geleneksel hale gelen hemşirelik haftası kahvaltısı ile başladı. Önce insan diyerek insanın en temel ihtiyaçlarından biri olan sağlığa hizmet eden ve bunu sevgi, şevkat, bilgi ve beceri ile her gün yapan, hayatlara dokunan hemşirelerimizin katılımı ile Ataköy Marina Nossa Costa da düzenlenen akşam yemeği ile devam etti. İlk olarak hemşirelerimiz parmak izi ağacına renkli izler bırakarak kokteyl için havuz başında toplandılar. Havuz başında Şeytana Uysan Ne Yapardın sorusuna küçük cevaplar yazarken, iyi dilek kutusundan çektikleri niyetler yüzlerini gülümsetti. Ardından akşam yemeği için hazırlanan bölüme geçildi.

5 Acıbadem Atakent Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sn. Evrim Şahin açılış konuşmasını yaptıktan sonra, Hastane Direktörü Sn. Demet Çetin ve Başhekim Sn. Ahmet Demirkaya tarafından günün önemi vurgulanarak kutlama konuşmaları yapıldı yıllarına ait fotoğrafların olduğu dia gösterisi gerçekleştirildi. Akşam yemeği sırasında, sandalye altlarına gizlenen zarflardan çıkan numaralar ile küçük oyunlarla başlandı. 1 numara çıkan 10 kişi gecenin açılış dansını yaptı, 2 numara çıkan 10 kişi karşılıklı oynadı, 3 numara çıkan 5 kişi ise helyum gazı çekerek tekerlemeler söyledi. Gece kokteylde sorulan şeytana uysan ne yaparsın sorusunun cevaplarının okunması, canlı müzik performansı ve after party Acıbadem Atakent Hastanesi hemşirelerini doyasıya eğlendirdi.

6 Acıbadem Altunizade Hastanesi Hemşireler Haftası Etkinliği, 16 Mayıs 2017 tarihinde Konferans Salonu nda kurum yöneticilerinin ve hemşirelerinin katılımı ile gerçekleşti. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı. Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sn. Seyhan Tiftik ve Acıbadem Altunizade Hastanesi Direktör Yardımcısı Sn. Hakkı Alkan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Dia gösterisinin ardından, pasta kesildi ve hastane hemşirelerinden oluşan müzik grubunun konseri ile program sona erdi.

7 Acıbadem Bakırköy Hastanesi Hemşirelik Haftası Etkinliğini Ataköy Marina Nossa Costa mekanında kahvaltı organizasyonu ile kutladı. Çalışanlara yönetim tarafından hediyeler verildi.

8 Acıbadem Bodrum Hastanesi tarafından 17. Hemşirelik Haftası Etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs 2017 tarihinde Acıbadem Bodrum Hastanesi Konferans Salonu nda düzenlenen Bir Ömür, Bir Meslek: Beden, Zihin, Ruh konulu programa yaklaşık 60 kişi katılım gösterdi. Klinikte çalışan tüm hemşirelerin haftası kullanarak ASG Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü nün hazırladığı plaj çantası hediye edildi. Hemşirelerin fotoğrafları çekilerek konferans salonunda etkinlik boyunca görüntülenmesi sağlandı. Ayrıca Anjio Teknikeri Sn. Uğur Korkmaz'a açıldığı günden beri gösterdiği özveri ve üstün performansından dolayı plaket verildi.

9 Acıbadem Eskişehir Hastanesi nde de hemşirelik haftası coşkuyla kutlandı. Bu yıl yedincisi düzenlenen etkinliğe hastane yöneticileri hekim ve hemşireleri katıldı. Programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın okunmasının ardından Acıbadem Eskişehir Hastanesi Direktörü Sn. Dr. Celal Dağ ve Başhekimi Sn. Prof. Dr. Taner Güneş tarafından açılış konuşmaları yapıldı. Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sn. Uzm. Filiz Güler Özet tarafından hemşirelere özverili çalışmaları için teşekkür edildi. Hemşirelik Hizmetleri Ödül Töreni nde belirli kriterlerde başarı gösteren hemşirelere ve bölümlere plaket verildi ve pasta kesildi. Barkovizyon gösterisinin ardından kokteyl ile etkinlik sonlandırıldı.

10 Acıbadem Fulya Hastanesi nde Hemşirelik Haftası 12 Mayıs 2017 de Cafe APLUS da hastane yönetimi, hemşirelik ve diğer departmanların katılım gösterdiği kahvaltı organizasyonu ile kutlandı. Kahvaltıdan sonra pasta kesildi. Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sn. Gökben Çarpar tüm hemşirelere ASG Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü tarafından hazırlanan hatıra defterlerini dağıttı. Aynı gün gerçekleşen ASG Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü ve Acıbadem International Hastanesi tarafından düzenlenen 17. Hemşirelik Haftası Etkinlikleri ile kutlama devam etti.

11 Acıbadem Kadıköy Hastanesi Hemşirelik Haftası nı bu yılın sloganı olan Bir Ömür Bir Meslek ile kutladı. 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen yemek organizasyonuna hemşireler ve hastane yöneticileri katıldı. Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sn. Elif Karakaş Patlar ve Hastane Direktörü Sn. Mustafa Candan ın konuşmaları ile başlayan organizasyon; ödüllerin verilmesi ve eğlence ile devam etti.

12 Acıbadem Kayseri Hastanesi Hemşirelik Haftası, 12 Mayıs 2017 tarihinde Yunus Bekir Toplantı Salonu nda kurum yöneticileri ve hemşirelerinin katıldığı, bu yılın sloganı olan Bir Ömür Bir Meslek teması ile kutlandı. Hemşirelik Hizmetleri Hasta Bakım Sorumlusu Sn. Sine Başkan ve Hastane Direktörü Sn. Ömer Akbeyaz ın konuşmaları ile başlayan etkinlik, Sine Başkan ın sunumu, dia gösterisi ile devam etti. Program sonunda yıl içerisinde başarı gösteren hemşirelere ve bölümlere plaket verildi.

13 Acıbadem Kocaeli Hastanesi Hemşirelik Haftası nı bu yıl çalışanlarıyla 25 Mayıs 2017 de kahvaltı organizasyonu ile kutladı. Hemşirelik Hizmetleri Hasta Bakım Sorumlusu Sn. Eda Eryiğit Sarıca'nın açılış konuşması ile başlayan kutlamaya Hastane Direktörü ve Başhekimi Sn. Mustafa İdiz ve Hastane Direktör Yardımcısı Sn. Songül Özel de katıldı. Düzenlenen etkinlikte pasta kesildi. ASG Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü ve Acıbadem International Hastanesi tarafından düzenlenen 17. Hemşirelik Haftası Etkinliklerine katılım sağlanarak kutlamalara devam edildi.

14 Acıbadem Kozyatağı Hastanesi 2017 yılı Hemşirelik Haftası'nı yılın sloganı olan "Bir Ömür Bir Meslek" teması ile kutladı. Hemşirelik Hizmetler Müdürü Sn. Selma Özkardeş, Hastane Direktörü Sn. Nesrin Bozkurt ve Hastane Direktörü Sn. Gün Günsoy'un açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, kahvaltı ve dia gösterisi eşliğinde devam etti.

15 Acıbadem Maslak Hastanesi nden Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü ve Acıbadem International Hastanesi tarafından 17. Hemşirelik Haftası Etkinlikleri kapsamında 12 Mayıs 2017 tarihinde Acıbadem Üniversitesi Konferans Salonu nda düzenlenen Bir Ömür, Bir Meslek: Beden, Zihin, Ruh konulu programa katılım ile kutlamalara başlandı. 15 Mayıs 2017 pazartesi günü klinikte çalışan tüm hemşirelerin haftası kullanarak ASG Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü nün hazırladığı hatıra defteri hediye edildi.

16 Hemşirelerin fotoğrafları çekilerek personel yemekhanesindeki ekranlarda bir hafta boyunca görüntülenmesi sağlandı. Hafta boyunca ameliyathane hemşirelerinin amatör fotoğraflarının sergilendiği Ameliyathaneden Sızan Işık adlı sergi hasta yakınları ve hastane personeli tarafından büyük ilgi gördü.

17 13 Mayıs 2017 cumartesi günü gerçekleşen kahvaltı organizasyonuna sorumlu hemşireler, özel dal hemşireleri ve hastane yöneticileri katıldı.

18 Şirket çalışanlarına özel hazırlanan Game of Colors performans yarışmasına hemşirelerin katılımı sağlandı. Ekip ruhu ve eğlencenin üst seviyede olduğu yarışmaya gönüllü olarak katılan hemşirelerimiz performanslarını sergilediler.

19 Acıbadem Taksim Hastanesi nde 16 Mayıs 2016 tarihinde Hemşirelik Haftası Kutlaması gerçekleşti. Kutlama hemşirelik hizmetleri, hasta hizmetleri, başhekimlik, tıbbi direktörlük kadrolarından yaklaşık 90 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Hastanemizin Direktörü Sn. Fatma Sar ve Direktör Yardımcısı Sn. Sıla Duru Kapullu açılış konuşmasında hemşirelerin kendi hayatındaki yeri ve sağlık sistemindeki öneminden bahsettikten sonra sözü Hemşirelik Hizmetleri İş Geliştirme ve Proje Müdürü Sn.Gönül Emine Karadaş a verdi. Gönül Hanım, günün önemini değinerek tüm hemşirelerin Hemşireler Günü nü kutladı. Diğer Ekiplerin Gözünden Hemşirelerimiz adlı videonun gösterimi ardından Uzm Hemşire Kalbiye Sert in konuşması ile eğlenceli ve duygulu anlar yaşandı yılından beri en çok teşekkür alan, hasta memnuniyetine katkı sağlayan hemşirelerin isimleri paylaşılarak, teşekkür sertifikaları ve spa hediyeleri takdim edildi. EİAS sınavında ilk üçe giren ekiplerimize başarı plaketleri takdim edildi.

20 Pasta kesilmesinin ardından yemek yarışması başladı. Bol sohbetli ve keyifli dakikalar yaşandı. Yemek yarışmasında ödül alan ekibe sinema biletleri takdim edilerek kutlama sona erdi.

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ Acıbadem Sağlık Grubu 18. Hemşirelik haftası etkinlikleri; Sağlıkta Tek ve Eşsiz Hizmet Hemşirelik: Birçok Alan Birçok Etki teması ile 10 Mayıs Perşembe günü Acıbadem

Detaylı

SOSYAL ETKİNLİKLER ÇALIŞMA GRUBU FAALİYETLERİ

SOSYAL ETKİNLİKLER ÇALIŞMA GRUBU FAALİYETLERİ SOSYAL ETKİNLİKLER ÇALIŞMA GRUBU FAALİYETLERİ Merkezimizde farklı kliniklerde çalışan hemşire/ebe/sağlık memurlarının tanışmamalarını ve ortak paylaşımda bulunmalarını sağlamak, moral ve motivasyonlarını

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen SEDAŞ lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor isimli yarışma

Detaylı

http://www.haber18.com

http://www.haber18.com http://www.haber18.com Haberin Ayrıntıları: 5 Haziran Dünya Çevre Günü Karatekin Parkı nda Çankırı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı. Programa Valimiz Vahdettin

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 23 OCAK 2017 - ANTALYA T ürkiye Hemofili Derneğinin (TRHD) düzenlediği Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumlarının dördüncüsü; Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz

Detaylı

Kanıt Temelli Semptom Kontrolü Sn. Prof. Dr. Leman Birol Sn. Uzm. Saliha Koç

Kanıt Temelli Semptom Kontrolü  Sn. Prof. Dr. Leman Birol Sn. Uzm. Saliha Koç Onkoloji Hemşireliği Derneğinin Kurucusu, Türkiye nin Florence Nightingale i Sn. Prof. Dr. Leman BİROL un Onursal Başkanlığında Onkoloji Hemşireliğinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu 17 Aralık 2010 da Gerçekleşti!

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİ HASTANE KOMİTLERİ

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİ HASTANE KOMİTLERİ KOMİTELER-EKİPLER BEYAZ KOD EKİBİ PEMBE KOD EKİBİ MAVİ KOD EKİBİ YÖNETİM EKİBİ (BAŞHEKİM,BAŞHEMŞİRE HASTANE MÜDÜRÜ) KOMİTE GÖREVLİLERİ MESAİ SAATLERİ İÇİNDE EKİP SORUMLUSU BAŞHEKİM HASTANE MÜDÜRÜ BAŞHEMŞİRE

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Yardımcısı Değerli Meslektaşlarımız Derneğimizin olağan genel kurul toplantısı..tarihinde yapıldı. Yönetim Kurulu (2012-2014) () Filiz ÖĞCE ( Yardımcısı)

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ 23-25 EKİM 2015 / ALANYA TÜRKONFED Genel Sekreterler Koordinasyon Toplantısı, İç ve Dış İletişim Eğitimi, 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars Değerli öğretim üyeleri Bu yıl XI. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı Başkanları Toplantısı Kars

Detaylı

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ YAZI ÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL FAALİYET RAPORU 2006 FAALİYET RAPORU GÖREVİ ültür hizmetlerinin y a y g ı n l a ş t ı r ı l m a s ı v e geliştirilmesi ile ilgili araştırma ve planlama yapmak, halkın

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Yıl sonu neredeyse geldi. 4-6.sınıf öğrencilerimize son

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi

Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlenen Uluslararası İpek Yolu nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Ankara

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE Türkiye Hemofili Derneği (TRHD) nin düzenlediği 3.Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumu 28 Şubat 2016 Pazar günü 10:00-17:30 saatleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HAZIRLAYANLAR Metinler Uz. Dr. Rabia TERZİ Metin Editör Leyla ERALP Resimler Tasarım

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Sağlıkta Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Bülteni

Sağlıkta Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Bülteni disab.ed@saglik.gov.tr twitter.com/disabgm / www.disab.saglik.gov.tr Kasım 2015 - Sayı: 32 Ayda bir yayınlanır. 1. Türkiye - Özbekistan Ortak Sağlık Haftası, 14-25 Ekim 2015, Fergana-Özbekistan 1 1. Türkiye

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü SOSYAL ETKİNLİKLER ÇALIŞMA GRUBU 2014 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU 1. Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu 2014 yılı Ocak ayında oluşturuldu. Koordinatör: Ayşegül SALCI KELEŞ Başkan: Demet SAĞIR ÇAVUŞ Üyeler:

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

18. ASİSTAN UYUM EĞİTİMİ PROGRAMI Şubat 2017

18. ASİSTAN UYUM EĞİTİMİ PROGRAMI Şubat 2017 1 18. ASİSTAN UYUM EĞİTİMİ PROGRAMI 13 16 Şubat 2017 13 Şubat Pazartesi 2017 08:30-09:00 Açılış, İstanbul Tıp Fakültesinin tarihçesi, Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği Ve İTF Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yönergesinin

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

Engelli olmak hiçbir şey yapmamak değildir. Bizi yapamadıklarımızla değil, yapabildiklerimiz ve sizlere benzeyen yanlarımızla görün.

Engelli olmak hiçbir şey yapmamak değildir. Bizi yapamadıklarımızla değil, yapabildiklerimiz ve sizlere benzeyen yanlarımızla görün. Engelli olmak hiçbir şey yapmamak değildir. Bizi yapamadıklarımızla değil, yapabildiklerimiz ve sizlere benzeyen yanlarımızla görün. Her yıl 10-16 Mayıs günleri arası Engelliler Haftası olarak kutlanır.

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi

Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor. 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Sanatçılara Desteğimiz Devam Ediyor 08-13 Nisan 2014 Hamdi Öner Kişisel Resim Sergisi Müdürlüğümüzün katkılarıyla, Hamdi Öner in kişisel Resim Sergisi, Sivas Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açıldı. Açılışa,

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ Farkındalık Kampı 3 Mayıs 2014 Kuşadası Arora Otel de ikincisini organize ettiğimiz bu etkinliğimizde her şeyin bir arada olduğu bir etkinlikti. Alanında uzman bir eğitmen

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

TURİZM HAFTASI 1. GÜNÜ 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinliklerine ilimizde çelenk sunma programı ile başlandı. Turizm Yürütme Kurulu üyelerinin de

TURİZM HAFTASI 1. GÜNÜ 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinliklerine ilimizde çelenk sunma programı ile başlandı. Turizm Yürütme Kurulu üyelerinin de TURİZM HAFTASI 1. GÜNÜ 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinliklerine ilimizde çelenk sunma programı ile başlandı. Turizm Yürütme Kurulu üyelerinin de katıldığı tören, İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtına çelenk

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Almanya dan Kardeş Okulumuz Geldi

Almanya dan Kardeş Okulumuz Geldi Almanya dan Kardeş Okulumuz Geldi Geçtiğimiz yıl Almanya nın Nordenham şehrinde bulunan Gymnasium Nordenham Okulu ile okulumuz arasında başlayan Kardeş okul projesi kapsamında kardeş okulumuz bizi 21.04-26.04.14

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HAZIRLAYANLAR Metinler Uz. Dr. Rabia TERZİ Gülsüm ÖZGÜLER Metin Editör Leyla ERALP

Detaylı

YÖNETMELİK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 7 Temmuz 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28346 YÖNETMELİK İstanbul Üniversitesinden: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI

LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 44. DÖNEM MEZUNLARI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE UĞURLANDI Eğitim dünyasının önde gelen kuruluşlarından TED Kayseri Koleji, 44.döneminde 93 öğrencisini mezun etti. Okul bahçesinde

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1103 Dönem Toplantı No: 33 Bülten No: 33 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 16 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30

Detaylı

DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ TARİH: DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ BÜLTENİ YUVADAN SESLER

DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ TARİH: DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ BÜLTENİ YUVADAN SESLER DARÜŞŞAFAKALILAR DERNEĞİ İ YUVADAN SESLER BAŞKANIN MESAJI Sevgili Darüşşafaka Ailesi, 2016 yılını bitiriyor ve yeni umutlarla 2017 yılına giriyoruz. Darüşşafakalılar Derneği Yönetim Kurulu olarak 2016

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir.

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. Uluslararasi Inner Wheel in 2009-2010 Dönemindeki teması DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. 2009-2010 Dönemi Yönetim Kurulu (Soldan saga) Sevim Egemen (Sekreter), Birgül Beyatlı (Asbaşkan), Müge Hastürk (Başkan),

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI VIII. SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI VIII. SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI VIII. SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hazırlayan: Uzm. Hem. Pınar AKÇAY-Tıbbi

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ 1927

MİMARLAR DERNEĞİ 1927 MİMARLAR DERNEĞİ 1927 11.06.2006 25.05.2008 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 6-168298 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 11 HAZİRAN 2006

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 31 Kasım 2017

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 31 Kasım 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 31 Kasım 2017 Atatürk Anma Töreni 10 Kasım 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk ün 79. ölüm yıldönümü dolayısıyla Atatürk ü Anma

Detaylı

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Fabrika Haberleri OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ünal Öner 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Mardin Çimento Genel Müdürlüğü ne ve Adana Çimento ÜNAL ÖNER

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

KLİNİK EĞİTİM HEMŞİRESİ REHBERLİĞİNDE İŞE YENİ BAŞLAYAN HEMŞİRELERİN ORYANTASYONU. Hazırlanma Tarihi: 21.09.2010

KLİNİK EĞİTİM HEMŞİRESİ REHBERLİĞİNDE İŞE YENİ BAŞLAYAN HEMŞİRELERİN ORYANTASYONU. Hazırlanma Tarihi: 21.09.2010 KLİNİK EĞİTİM HEMŞİRESİ REHBERLİĞİNDE İŞE YENİ BAŞLAYAN HEMŞİRELERİN ORYANTASYONU Hazırlanma Tarihi: 21.09.2010 İşe yeni başlayan hemşirelerin oryantasyonu Oryantasyon eğitimi, kurumda yeni göreve başlayan

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

737. SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ Yİ ANMA ve YÖRÜK ŞENLİKLERİ ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ 07 EYLÜL CUMA 2018 SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI

737. SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ Yİ ANMA ve YÖRÜK ŞENLİKLERİ ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ 07 EYLÜL CUMA 2018 SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ ZİYARETİ SAAT: 10:45 YER: TÖREN ALANI RESİM SERGİSİ DENİZ SARIBAY ESERLERİ KONFERANS KONUŞMACI SELMAN KAYABAŞI KONUŞMACI EREM ŞENTÜRK GÜVENÇ HÜLYA TAŞER ESERLERİ SAAT: 15:30-17:00

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DEĞERLENDİRİCİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DEĞERLENDİRİCİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI 2015 YILI HEMŞİRELİK BAKIM DEĞERLENDİRME SİSTEMİ (HBDS) DEĞERLENDİRİCİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Detaylı

İstanbul Dişhekimleri Odası

İstanbul Dişhekimleri Odası e-bülten İstanbul Dişhekimleri Odası nisan 2012 Diş Hekimliğinde Kök Hücre Uygulamaları Temel İlk Yardım Kursu Başladı On Binlerce Sağlıkçı Alanlarda BİLİMSEL ETKİNLİKLER Diş Hekimliğinde Kök Hücre Uygulamaları

Detaylı

KUSADASl - demokrat 24 Nisan 2010 Sayfa 6 1. BALKAN TÜRKLERİ ŞENLİĞİ AYDIN'DA YAPILDI - Arif Şentürk'ün sahne aldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi. Aydın Belediyesi ile Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ: KUTUP HAYVANLARI DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİĞİMİZ: PAYLAŞMA KİTAP ATÖLYESİ: YAZAR ETKİNLİĞİMİZ GEZİLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ

Detaylı

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

4CJ~ Küt;üphane Haft:asi ---"'- Yeniden Yapilanmave Toplumsal Bütünlesme. m TO", KÜTüPHANECi"'. ~)Z't ...-... ; 30 mart - 4 nisan 2004. n- ~... ..

4CJ~ Küt;üphane Haft:asi ---'- Yeniden Yapilanmave Toplumsal Bütünlesme. m TO, KÜTüPHANECi'. ~)Z't ...-... ; 30 mart - 4 nisan 2004. n- ~... .. ~ T.C.KULTURw TURizM BAKANUG',uru -"''''... GONH MÜDÜnUGU ~)Z't m TO", KÜTüPHANECi"'. DEINIGI 4CJ~ Küt;üphane Haft:asi 30 mart - 4 nisan 2004 Yeniden Yapilanmave Toplumsal Bütünlesme ~ p I ---"'- ~;.~.

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Kurum Tarih Pozisyon Acıbadem Üniversitesi Ocak 2014 Araştırma Görevlisi

ÖZGEÇMİŞ. Kurum Tarih Pozisyon Acıbadem Üniversitesi Ocak 2014 Araştırma Görevlisi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gizem ŞAHİN 2. Doğum Tarihi: 27.11.1991 3. Unvanı: Araştırma Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik (ÖSYM Tam Burslu) Acıbadem Üniversitesi 2009

Detaylı

Haziran Öğretmenlerimiz Ö ğretmenlerimiz v eç alışanlarımız ve Çalışanlarımız S ergiledikleri Sergiledikleri O yunla Büyük Büyük Oyunla B eğeni Topladılar Topladılar Beğeni İTK'lı Mezunlar Lise Hayatlarına

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

HOS GELDIN BIRUNI ÜNIVERSITESI...

HOS GELDIN BIRUNI ÜNIVERSITESI... Portal Adres HOS GELDIN BIRUNI ÜNIVERSITESI... : www.sondakikahaberleri.info.tr İçeriği : Gündem Tarih : 16.03.2014 : http://www.sondakikahaberleri.info.tr/haber/1153266-hos-geldin-biruni-universitesi

Detaylı

ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU

ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU MİLLİ YÜZÜCÜMÜZ YİĞİT ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU Dünya Olimpiyatlarına hazırlanan Milli Yüzücümüz TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencimiz Yiğit ASLAN, 5-6 Mart 2016 tarihleri arasında

Detaylı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı 1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı Engelli vatandaşlarımıza kültürel ve sosyal anlamda daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş, kendileri veya yakınları ile birebir görüşerek yeterli

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

MAYIS 2013 www.tofd.org.tr

MAYIS 2013 www.tofd.org.tr E-BÜLTEN MAYIS 2013 www.tofd.org.tr FULYA FATİH TERİM ÇİFTÇİ ENGELLİLERE Adana da 6 Mayıs tarihinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Değerli Eşi Fulya Terim, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve

Detaylı