B i z K i m i z. Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla. buluştururuz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "B i z K i m i z. Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla. buluştururuz."

Transkript

1

2 B i z K i m i z Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla buluştururuz. Yönetici kadrolarına ve ihtiyaca göre diğer kadrolara koçluk hizmeti vererek değer ve etkiyi sürekli kılarız. Organizasyonların bulunduğu noktadan ulaşmak istediği vizyonuna götürecek ihtiyaçlarını belirler bu ihtiyaçlara yönelik yönetim sistemlerini kurgularız. Yönetim sistemleri kurgulama, seçme, yerleştirme eğitim adımlarını koçluk ile birleştirerek aralarında yaratılan sinerjinin sürekliliğini sağlarız.

3 U z m a n l ı k A l a n l a r ı m ı z Stratejik Yönetim Sistemleri Kurumları, ulaşmak istediği vizyona götürecek insan kaynakları yönetim sistemleri kurgularız. Koçluk "İnsanlar tüm kaynaklara sahip yaratıcı ve bütündür". Bu anlayışla var olan potansiyeli açığa çıkarmak ve farkındalık sağlamak için çalışırız. Executive Seçme Yerleştirme Kurum performansının merkezinde, güçlü liderliğin var olduğu inancıyla kurumların, üst düzey kadro ihtiyaçlarının doğru adayla buluşmasını sağlarız. Eğitim Hizmetleri Kurum hedef ve ihtiyaçları doğrultusunda eğitimler tasarlayarak değer yaratırız.

4 E k i b i m i z L a t i f e E l m a s 1999 yılında iş hayatına başlayan, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Kurumlarda Yöneticilik, İK direktörlüğü ve İcra Kurulu üyeliği görevlerini üstlenen Elmas, görev aldığı kurumlarda; Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi, Verimlilik Yönetimi, Holdingleşme süreci, Şirket birleşmeleri ve satın almaları, süreçlerinin uygulanması ve yönetiminde yer aldı. ABD'de ve Türkiye de üç farklı koçluk okulundan mezun olan Elmas, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi/MBA mezunu olup, Yıldız Teknik Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimini bitirmiştir. Expressive Art Therapy alanında eğitim almaya devam etmektedir yılından itibaren, kurucusu ve Başkanı olduğu LMS Leadership Management Systems da organizasyon ve kurumlarla çalıştığı gibi bireysel olarak profesyoneller ve üst düzey yöneticilerle liderlik performanslarını geliştirmeye, etkili sonuçlar yaratmaya ve onların değişime ulaşabilmelerine yönelik koçluk, danışmanlık ve eğitmenlik yapmaktadır.

5 P r o f. D r. E m r e A l k i n Prof. Dr. Emre Alkin, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi nde lisansüstü eğitimini tamamladı yılında doçent ; 2002 yılında ise profesör unvanını aldı yılları arasında İMKB Başkan Danışmanlığı, 2003 yılında TİM Genel Sekreterliği, Vergi Konseyi Üyeliği görevini yürüten Prof. Dr. Emre Alkin; Çukurova Holding, Doğan Holding ve Altınbaş Holding de görev almış, 2000 yılından beri A Yatırım Menkul Kıymetler de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Anadolu Vakfı mütevelli heyet üyeliği görevine devam etmektedir. Çeşitli gazetelerde ekonomi köşe yazarlığı, yılları arasında KANAL9, BRT, TV8, SKYTÜRK gibi televizyon kanallarında ekonomi haber yorumculuğu yapan Prof. Dr. Alkin, Smile Holding te Genel Koordinatör olarak görev almıştır. Akademik kariyeri İstanbul Kültür Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanı olarak devam etmiştir. Şu anda Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı olan Alkin aynı zamanda İzmir in spor kulüplerinden Göztepe de Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreterliği yapmıştır.prof. Dr. Emre Alkin in ayrıca Risk Management, Finansal Aracılığın Evrimi, Bankalarda Risk Yönetimine Giriş, Dünden Bugüne Gaziantep isimli; biri İngilizce olmak üzere dört kitabı bulunmaktadır.

6 İ l k n u r U s l u 22 yıllık iş yaşamına, 1995 yılında başlayan USLU, 15 yıl boyunca bankacılık sektöründe insan kaynaklarının çeşitli alanlarında yönetsel görevlerde bulunmuştur. Deneyim ve birikimlerini koçluk & danışmanlık alanında paylaşmak üzere 2011 yılında son çalıştığı yer olan HSBC den ayrılmış olan Uslu, başta Yıldız Holding, Yaşar Holding, Alianz, Efes olmak üzere pek çok kurumun liderlik programında danışman, eğitmen ve lider koçu olarak yer almıştır. Bugüne değin 400 den fazla kişiyle bireysel koçluk çalışması yapan Uslu, ODTÜ klinik psikoloji yüksek lisans mezunu olup, 2015 yılından bu yana farklı ekollerde psikoterapi programlarına katılmıştır. ICF ACC Koç olan USLU, pek çok önemli uluslararası programdan ( Linkage Lider Koçluğu /CTI Koaktif Koçluk / ILM 7 Yönetici Koçluğu / AOEC Sistemik Takım Koçluğu vb ) sertifikasyon sahibi olup, ayrıca koçluk & eğitmenlik deneyimini destekleyecek çok sayıda farklı eğitim ( Fasilitasyon teknikleri, Transaksiyonel Analiz, Mindfullness, Optimum Denge Modeli, vb ) almıştır.

7 N i l ü f e r E r d o ğ a n İş yaşamına, 1999 yılında başlayan Erdoğan, 17 yıl boyunca turizm, sigorta, otomotiv, Ithalat ve toptan satış sektörlerinde Mali İşler alanında son 12 yıl Yönetici olarak görev almıştır. Görev aldığı organizasyonlarda; Bütçe yönetimi, Stratejik finans yönetimi, sermaye ve kaynak yönetimi, maliyet yönetimi, iç kontrol sistemleri, finansal risk yönetimi uygulamaları ve yönetiminde yer almıştır. Kariyerine, LMS Leadership Management Systems da devam etmekte olan Erdoğan, Dumlupınar Üniversitesi mezunudur.

8 S u l t a n G ü n g ö r İş yaşamına, 1996 yılında başlayan Güngör, 19 yıl boyunca ilaç, perakende, pazarlama, toptan satış ve tarım sektörlerinde insan kaynakları yönetiminde görev almıştır. Eğitim yönetimi alanında; Akademi kurgulama ve organizasyon, eğitim planlama, içerik belirleme, Eğitmenlik, seçme ve yerleştirme, performans yönetimi ve kariyer yönetimi uygulamaları ve yönetiminde yer almıştır. Kariyerine 2015 yılından itibaren LMS Leadership Management Systems da devam eden Güngör, Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretim Mezunu olup, Pedagojik Formasyon sahibidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi MBA yüksek lisans programına devam etmektedir.

9 Varoluş Amacımız Hizmet verdiğimiz birey ve kurumlara fayda sağlayan, aydınlatan, yön veren ve değer katan "olmaktır." Vizyonumuz Değer yaratan, güvenle anılan ve örnek olan, globalleşmiş bir marka olmaktır. Bizim İçin Başarı; Yaptığımız işlerde; fark yaratmak ve değer katmak, net sonuçlar çıkarmak, bireyde ve organizasyonlarda bu sonuçlarla değişim kaydetmek ve bunun sürdürülebilir olması bizim için başarının tanımıdır.

10 S t r a t e j i k Y ö n e t i m S i s t e m l e r i Kurumları, ulaşmak istediği vizyona götürecek insan kaynakları yönetim sistemleri kurgularız. Vizyon, değerler, amaç ve strateji doğrultusunda ortak hedefe ulaşacak adımları kurumla birlikte belirler, verimliliği arttırarak, mevcut potansiyeli açığa çıkaracak; Yetkinlik modeli, Yetenek yönetimi, Kariyer yönetimi, Performans yönetimi, Ücret yönetimi, Eğitim yönetimi sistemlerini kurgular ve sürekliliğini sağlarız.

11 Y a k l a ş ı m ı m ı z

12 K o ç l u k H i z m e t i Bireylerin ve takımların, ulaşmak istedikleri hedefleri belirler, Farkındalıkla başlayan; Bireysel hedeften Takım hedefinden Takım hedefine Kurumun ana hedefine, Ortak amaca ulaşılmasını sağlarız. Bireye Katkıları; Moral ve motivasyonda artış, Kişisel performansta ve tatminde artış, Değerlerin organizasyonla bağlılığı, Yetenek ve becerilerde artış, Davranışsal gelişim, Profesyonel ilişkilerde başarı, Yapılan işlerde berraklık ve odaklanma, Yeniliğe ve rollere kısa sürede adaptasyon.

13 O r g a n i z a s y o n a K a t k ı l a r ı ; Verimlilikte artış, Turnover oranında düşüş, Performans artışı, İş ilişkilerinde gelişimdir. Gelişmiş ülkelerde koçluk hizmeti yaygın kullanılmaktadır. Ülkemizde, son dönemde yaygınlaşmaya başlamıştır. Gelişmiş ülkelerde yapılan araştırmalar sonucu; Operasyon verimlilikte % 22,5 performans artışı, Turnover oranında % 12 iyileşme, Müşteri şikayetlerinde % 60 azalma.

14 E x e c u t i v e S e ç m e Y e r l e ş t i r m e Kurum performansının merkezinde, güçlü liderliğin var olduğu inancıyla kurumların, üst düzey kadro ihtiyaçlarının doğru adayla buluşmasını sağlarız. Geliştirilmiş veritabanımızla; Şirketlerin vizyon ve değerleriyle stratejilerini benimseyen, Hedeflerine ulaşmalarına liderlik edecek üst düzey yöneticilerle buluşmalarını sağlarız. Metodolojimiz; Kurumu anlar ve gerçek ihtiyaçlarını belirler, İlgili sektörün dinamikleri, faaliyet alanı, rakipleri ve rekabet ortamındaki konumunu değerlendirir, Adaylarla Assessment uygulamaları yaparak, Pozisyona en uygun adayı önerir, Sürdürülebilir başarıya katkı sağlarız.

15 E ğ i t i m H i z m e t l e r i Kurum hedef ve ihtiyaçları doğrultusunda, eğitimler tasarlayarak değer yaratırız. Eğitimlerimiz; Liderlik Eğitimleri, Koçluk Eğitimleri, Organizasyonun yetkinlik modeline göre ihtiyaca yönelik eğitimler.

16 L i d e r l i k E ğ i t i m i Liderlikte etkinliğin arttırılması ana hedefimizdir. rganizasyonların ve bireylerin ihtiyaçlarına odaklanan liderlik eğitim programımızda; Perspektif genişletme, aynalama, meta bakış, içe bakış yöntemleriyle yetenekleri ve gelişim alanlarında farkındalık yaratır, Organizasyonun sorunlarına örnek teşkil edecek vaka çalışmaları yaparak, Öğrenmeyi bir deneyim kazanma süreci haline getirir ve sürdürülebilirliği yönünde hizmet veririz.

17 K o ç l u k E ğ i t i m l e r i Yaşamda başarılması en güç şey, kendi düşüncelerinize tutsak olmamaktır. KRISHNAMURTI Marshall Goldsmith (Stakeholder Centered Coaching ) Eğitimi 360 Değerlendirme yöntemi ve gelişim alanlarının tespiti, Koçluk sürecinin kurgulanmasını gerçekleştiririz. Takım Koçluğu Eğitimi Kurum yöneticilerinin bireyleri yönetmek ve bireysel koçluk yapmaktan, Takımları yönetmeye, etkinleştirmeye, potansiyeli kapasiteye dönüştürmeye ve takım koçluğu yapmalarını sağlarız.

18 w w w. l m s s t a r s. c o m

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

OLMA YÖNETİCİ HALLERİ BİRE-BİR KOÇLUK SEANSLARI DESTEKLİ ATÖLYE ÇALISMALARI

OLMA YÖNETİCİ HALLERİ BİRE-BİR KOÇLUK SEANSLARI DESTEKLİ ATÖLYE ÇALISMALARI HALLERİ BİRE-BİR KOÇLUK SEANSLARI DESTEKLİ ATÖLYE ÇALISMALARI Daha önce hiç sahip olmadığın bir şeye sahip olmak istiyorsan daha önce hiç yapmadığın bir şey yapmalısın. N. Peseschkian İş hayatında, Yönetme

Detaylı

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler Tanıtım Kataloğu Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz 212 Derece Hakkında Akademimiz Can Deniz Timur tarafından profesyonel koçluk ve kişisel gelişim programları vermek üzere 2014 yılında Ankara da kuruldu.

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI. Varis Yetiştirme Programı Program Süresi: 6 Gün Amacı: Aile şirketlerinde; aile sadakatini ve kimliğini güçlendirmek, aile duygularını beslemek, birlik ve beraberliğini geliştirmek,

Detaylı

KOÇLUK NEDİR? Rahile Yeni, 14.03.2012

KOÇLUK NEDİR? Rahile Yeni, 14.03.2012 KOÇLUK NEDİR? Rahile Yeni, 14.03.2012 Beklentileriniz.. Birey olarak, ne gibi ihtiyaçlar için koçluk alınabilir Bir alışkanlığınızı değiştirmek istiyorsanız Kişisel gelişiminizde bir davranış / yetkinliğinizi

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2018 Eğitim Takvimi

Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2018 Eğitim Takvimi Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2018 Eğitim Takvimi Elemental - Value, CTI Co-Active Koçluk programlarının Türkiye temsilcisidir. NEDEN CTI? NEDEN Co-Active?

Detaylı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Tarih: 27 Ekim - 25 Kasım 2018 Yer: Balmumcu - Point Hotel Süre: 5 Haftasonu

Detaylı

Eğitim Takvimi. 2015 Sonbahar Dönemi. CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı. İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri

Eğitim Takvimi. 2015 Sonbahar Dönemi. CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı. İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı 2015 Sonbahar Dönemi Eğitim Takvimi İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri Elemental - Value, CTI Co-Active Koçluk programlarının Türkiye temsilcisidir. NEDEN CTI?

Detaylı

YÖNETİMDE MARKALAŞMA SERTİFİKA PROGRAMI

YÖNETİMDE MARKALAŞMA SERTİFİKA PROGRAMI SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM TARİHİ 13 Nisan-4 Temmuz 2015 EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ Pazartesi 19:00-22:00; Çarşamba 19:00-22:00; Cumartesi 09:30-16:30 Toplam 144 Saat YER İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Şişli

Detaylı

İŞLETME BÖLÜMÜ YÜKSEK LİSANS (MBA) PROGRAMI

İŞLETME BÖLÜMÜ YÜKSEK LİSANS (MBA) PROGRAMI İŞLETME BÖLÜMÜ YÜKSEK LİSANS (MBA) PROGRAMI Vizyon: Farklı disiplinlerden gelen katılımcılara yönetim sanatının temel ilkeleri ve çağdaş bilgi birikiminin esaslarını vererek ulusal ve uluslararası işletmelerde

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ 2017 HEDEF KİTLE: Yöneticilik görevine yeni başlayanlar Yönetim pozisyonunda bulunanlar Şirket içi potansiyel yönetici adayları YÖNETİM DAVRANIŞI

Detaylı

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU 2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU KAIZEN EĞİTİM KATALOĞU İÇİNDEKİLER TABLOSU KALİTE YÖNETİM EĞİTİMLERİ... 2 A. Kalite Yönetim Sistemi Programı... 2 A1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme

Detaylı

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci Neden Koçluk? İnsanların günlük koşuşturma içinde hayatlarının bazı yönlerinde dengenin kaçtığını fark edemez. (iş, aile, dostlar ve kendimiz

Detaylı

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM KURUMSAL CHECK UP PAZARLAMA FİNANS ÜRETİM KURUMSAL CHECK UP İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİM Kurumsal Check-Up uygulaması ile firmanızın güçlü ve geliştirilmesi gerekli alanlarını, yeteneklerini analiz ederek,

Detaylı

TİCARİ bilimler fakültesi

TİCARİ bilimler fakültesi Sütlüce YERLEŞKESİ TİCARİ bilimler fakültesi BANKACILIK VE FİNANS (İngİlİzce DESTEKLİ) İKTİSAT (TÜRKÇE/İNGİLİZCE) İŞLETME (TÜRKÇE/İNGİLİZCE) MUHASEBE VE DENETİM SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER

Detaylı

NEDEN KATILMALI KİMLER KATILMALI

NEDEN KATILMALI KİMLER KATILMALI BÜMED Jovis Salonu 21,27,28 Kasım 2015 KİMLER KATILMALI İnsan Kaynakları alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmuş, iş hayatının yönetim araçları ile insan kaynaklarının süreçlerini eşleştirmek, birbirleri

Detaylı

MBA MBA. Stratejik Marka Yönetimi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Stratejik Marka Yönetimi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Stratejik Marka Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Altın ve Kıymetli Metaller Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik.

14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik. 14 Kasım 2011 Hakan Akbaş, Yönetim Kurulu Başkanı, ESAS Danışmanlık hakan@esasdanismanlik.com 90 (533) 251 0906 www.esasdanismanlik.com Strateji ve Planlama: Strateji oluşturma Strateji ve planlama, bir

Detaylı

DENGE MERKEZİ & ERICKSON COACHING INTERNATIONAL KİMDİR?

DENGE MERKEZİ & ERICKSON COACHING INTERNATIONAL KİMDİR? DENGE MERKEZİ & ERICKSON COACHING INTERNATIONAL KİMDİR? Denge Merkezi; İNSAN ın, yaşamının tüm alanlarında dengeyi kurması ve kendini gerçekleştirmesi için eğitim, danışmanlık ve koçluk hizmetleri vermektedir.

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi :

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Mevcutta ekip yöneten veya gelecekte ekip yönetimi rollerine hazırlanan çalışanlar Mevcut rolünde

Detaylı

Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2016 Eğitim Takvimi İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri

Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2016 Eğitim Takvimi İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2016 Eğitim Takvimi İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri Elemental - Value, CTI Co-Active Koçluk programlarının Türkiye temsilcisidir.

Detaylı

Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı

Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı Kamu İdarelerinde Daha Etkili Bir Yönetim İçin Nasıl Bir İç Denetim Konferansı Kamu İdarelerinde İç Denetimin Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler Ali Kamil UZUN Türkiye İç Denetim Enstitüsü Kurucu ve Onursal

Detaylı

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN.

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN. UYUM N N YÖNETİMİ NLP Ri MI N KURUMSAL FARKINDALIK insan ÖĞRENME KONFERANS SATIŞ Merhaba YÖNETİM IŞMANLIK FARKINDALIK izasyon AÇIKLIK OZİTİF ŞÜNCE NLP BECERi GELİŞTİRME STRATEJİ İLETİŞİM EKiP KONTROL DANIŞMANLIK

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 3-4 Aralik 2010, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 22-23 Haziran 2010, İstanbul 25-26 Haziran 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İslami Finans ve Ekonomi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ KURULMASI VE KALİTE KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ KURULMASI VE KALİTE KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ KURULMASI VE KALİTE KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin

Detaylı

KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER. GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç

KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER. GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç 01. Köklü Akademi Olmanın İncelikleri Stratejik Ortaklık Misyonu Kurum Kültürünü Dönüştürme

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İş Analitiği Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası bakış açısı

Detaylı

KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim

KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim Ali Kamil Uzun, CPA, CFE, MA Deloitte Türkiye Yönetim Kurulu Danışmanı Ekim 2011 1 KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi

Detaylı

Bir şey değişir, herşey değişir. KOÇLUK HİZMETLERİMİZ.! Hizmet Kataloğu / MART www.martgeldi.com

Bir şey değişir, herşey değişir. KOÇLUK HİZMETLERİMİZ.! Hizmet Kataloğu / MART www.martgeldi.com KOÇLUK HİZMETLERİMİZ Hizmet Kataloğu / MART www.martgeldi.com Gelişim Koçluğu Gelişim Koçluğu, bireyin isteği doğrultusunda, mevcut durumundan arzu ettiği duruma gerçekçi hedeflerle ulaşmasını sağlayan

Detaylı

İŞLETME YÖNETİMİ VE ORGANİZASYONDA TEMEL KAVRAMLAR

İŞLETME YÖNETİMİ VE ORGANİZASYONDA TEMEL KAVRAMLAR İŞLETME YÖNETİMİ VE ORGANİZASYONDA TEMEL KAVRAMLAR Dr. M. Savaş Turhan, Çukurova Üniversitesi, İşletme Bölümü İşletme 2 Belli bir ortamda, dış çevresinden aldığı girdileri belirli bilgi, teknoloji ve süreçleri

Detaylı

KİMLER KATILMALI? NEDEN KATILMALI?

KİMLER KATILMALI? NEDEN KATILMALI? BÜMED Jovis Eğitim Salonu 7, 13, 14 Kasım 2015 KİMLER KATILMALI? İnsan Kaynakları alanında en az 3 yıl deneyim sahibi olmuş, iş hayatının yönetim araçları ile insan kaynaklarının süreçlerini eşleştirmek,

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

AIMCO C o a c h i n g

AIMCO C o a c h i n g AIMCO C o a c h i n g Kurumsal Koçluk Programı 2014 Kış Dönemi İş Yaşamında Koç Yaklaşımı ile Verimli ve Etkili İş Yaşamı Sektörü ve fonksiyonu ne olursa olsun, kurumsal yaşam içerisinde en büyük fark

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI

EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI 17-21 Haziran 2015 EĞİTİMİN KAPSAMI VE HEDEFİ Eğitim ve öğrenci koçluğunda amaç: koç ve öğrenci arasında kurulan, öğrencinin gelişimini destekleme amaçlı bir güç birliğioluşturmaktır.

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI Eğitimin Konusu: Takım Ruhu ve Yaratıcı Drama Eğitim Tarihi : 20 Nisan 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: İş ve özel hayatında uyumlu ve verimli bir ortam yaratmak isteyen, İşletmelerde takım yöneten ve takım

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 AKADEMİK YILI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 AKADEMİK YILI T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 AKADEMİK YILI İKİNCİ ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS, UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI- KONTENJANLARI PSİKOLOJİ ANABİLİM DALI Aile

Detaylı

Karşınızdakine ne olduğunu gösterin bakın o zaman nasıl daha da mükemmelleşecek. Anton P. Çehov. Hayatta müdahale edebildiğimiz tek şey Kendimiz!

Karşınızdakine ne olduğunu gösterin bakın o zaman nasıl daha da mükemmelleşecek. Anton P. Çehov. Hayatta müdahale edebildiğimiz tek şey Kendimiz! Karşınızdakine ne olduğunu gösterin bakın o zaman nasıl daha da mükemmelleşecek. Anton P. Çehov Çağrı Merkezi Eğitim Kataloğu 2018 2019 Azerşin Saraç Yaratıcı Danışmanlık, Öğretici Koçluk ve Eğitim www.azersinsarac.com

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama BANU GÖKÇÜL 24-25 Kasım 2012 Cumartesi / Pazar Eğitim Programının Amacı Yüz Okuma Yoluyla Bu eğitim, bugüne değin oluşmuş bazı yanlış zihin haritalarının değiştirilmesi ve zenginleştirilmesini sağlayacak

Detaylı

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği.

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. Yayın Tarihi : Eylül 2017 MindMomentum by Selim Geçit Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. i DÖKÜMANIN AMACI Çalışan sayısı arttıkça karmaşıklaşan yönetsel

Detaylı

: Ulaştırma. : Ocak 2011 (Halen Çalışıyor) : Tedarik Zinciri Yöneticisi, AVS Global Ship Supply,

: Ulaştırma. : Ocak 2011 (Halen Çalışıyor) : Tedarik Zinciri Yöneticisi, AVS Global Ship Supply, Tuğba Karagülle Yönetici, Takım lideri, Koç ALTINTEPE MAH. AK SOK. BİRSEN APT. NO:5/2 KÜÇÜKYALI Maltepe / İstanbul Cep +90 (532) 556 76 17 tubika@gmail.com Giriş Özgeçmiş Başlık TUĞBA KARAGULLE RESUME

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

TaN Yönetim Danışmanlığı

TaN Yönetim Danışmanlığı Hakkımızda TaN, 2014 yılında farklı alanlarda deneyimli profesyoneller tarafından kurulmuş bir danışmanlık şirketidir. TaN Yönetim Danışmanlığı, verdiği hizmetlerle kurumlarda fark ve değer yaratmayı ilke

Detaylı

MBA. Yeni Nesil MBA. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA. Yeni Nesil MBA. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 Yeni Nesil MBA Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası bakış açısı

Detaylı

AIMCO. İş Yaşamında Koç Yaklaşımı ile Etkili İlişki Yönetimi. Kurumsal Koçluk Programı

AIMCO. İş Yaşamında Koç Yaklaşımı ile Etkili İlişki Yönetimi. Kurumsal Koçluk Programı AIMCO Kurumsal Koçluk Programı İş Yaşamında Koç Yaklaşımı ile Etkili İlişki Yönetimi Sektörü ve fonksiyonu ne olursa olsun, kurumsal yaşam içerisinde en büyük fark yaratan yetkinlik artık iletişim haline

Detaylı

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES EĞİTİM VE GELİŞİM HİZMETİ INDENSE EĞİTİM VE DIŞ KAYNAK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. İNSAN KAYNAKLARI VE İŞ HUKUKU EĞİTİMLERİ 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu Uygulamaları 6098

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 5-6 Ağustos 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

MBA MBA. Bankacılık Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Bankacılık Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Bankacılık Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası bakış açısı

Detaylı

Köpek eğitmenle liderlik eğitimi

Köpek eğitmenle liderlik eğitimi Köpek eğitmenle liderlik eğitimi Amaç Sakin ve özgüvenli kişiler olarak özellikle kriz durumlarının yönetilmesi Patron değil her durumda lider olmayi seçen bireyler Vücut dilini her ortamda okumak ve kullanmak

Detaylı

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları:

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları: Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Yönetici ve Çalışanlar Eğitimin Amacı: Araştırmalar şunu gösteriyor ki, organizasyonun değerleri ile benzer

Detaylı

Eğitim Hedef Kitlesi:Öfkesini bilimsel verilerle kontrol altına almak isteyen herkes.

Eğitim Hedef Kitlesi:Öfkesini bilimsel verilerle kontrol altına almak isteyen herkes. Eğitimin Konusu : Öfke Kontrolü Eğitim Tarihi : 14 Eylül 2017 Eğitim Hedef Kitlesi:Öfkesini bilimsel verilerle kontrol altına almak isteyen herkes. Eğitimin Amacı:Çağımızın hastalığı stres ve öfke yönetimi!

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Kimiz?...Farkımız ne? 5Element Eğitim ve Danışmanlık Vizyonumuz Türkiye'de kamu ve özel sektörde en çok bilinen

Detaylı

STRATEJİK YÖNETİM UYGULAMA MODELİ

STRATEJİK YÖNETİM UYGULAMA MODELİ STRATEJİK YÖNETİM UYGULAMA MODELİ Stratejik Yönetim Micro MBA Cenan Torunoğlu 10 Kasım 2012 Değişim ve Yapısal Gelişme 2 Değişim ve Yapısal Gelişme Değişimi farketmek Değişimin özüne inmek Değişim kararını

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM.

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel koç olmak veya koçluk yetkinliklerini kullanarak potansiyelinizi yukarı

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı ve Zaman Yönetimi 20 Haziran 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı Eğitimin amacı katılımcıların, zaman kullanımı konusunda verimliliklerini artırarak,

Detaylı

BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI

BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI 1. DİJİTAL PAZARLAMA UZMANLIĞI EĞİTİMİ 380.00 2. İÇ MİMARİ VE MOBİLYA TASARIMI UZMANLIĞI KURSU (AUTOCAD DESTEKLİ 380.00 3. NETWORKİNG & SOSYAL İLİŞKİ AĞI YÖNETİMİ

Detaylı

Amaç. Octopus Program, InoTec Akademi uzmanlarının on yılı aşan tecrübesi ile hazırladığı, bir uzmanlık seviyesi belirleme ve geliştirme programıdır.

Amaç. Octopus Program, InoTec Akademi uzmanlarının on yılı aşan tecrübesi ile hazırladığı, bir uzmanlık seviyesi belirleme ve geliştirme programıdır. Tanıtım Sunumu 1 Amaç Octopus Program, InoTec Akademi uzmanlarının on yılı aşan tecrübesi ile hazırladığı, bir uzmanlık seviyesi belirleme ve geliştirme programıdır. 1 Amaç Kendine güveniyor musun? Uzmanlık

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI. Varis Yetiştirme Programı Program Süresi: 6 Gün Amacı: Aile şirketlerinde; aile sadakatini ve kimliğini güçlendirmek, aile duygularını beslemek, birlik ve beraberliğini geliştirmek,

Detaylı

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular.

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular. Euro-DMC Kimdir? Enerjisini başarılı olmanın verdiği hazdan ve eğlenerek çalışabilmesinden alan Euro/DMC ekibi, müşterilerine sağladığı esnek çözümler, keskin hedefler ve hedef kitleyi markayla bütünleştirebilme

Detaylı

Bilgilendirme Toplantısı

Bilgilendirme Toplantısı ZaferİN Operasyonu KOBİ Danışmanlık Hizmetleri Bilgilendirme Toplantısı 27 Nisan 2017 Afyonkarahisar TSO ZAFER-İN OPERASYONU BİLGİLENDİRME VE FARKINDALIK ARTTIRMA TOPLANTISI GÜNDEMİ 1. Mevcut Durum Değerlendirmesi

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! 3.ADIM .ADIM İLETİŞİM İŞBİRLİĞİ DESTEK FARKINDALIK SEÇİM ÖZGÜVEN

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! 3.ADIM .ADIM İLETİŞİM İŞBİRLİĞİ DESTEK FARKINDALIK SEÇİM ÖZGÜVEN Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! 1 2.ADIM.ADIM 3.ADIM İLETİŞİM İŞBİRLİĞİ DESTEK FARKINDALIK SEÇİM ÖZGÜVEN YENİ ANLAYIŞ SEÇİM ÖZGÜVEN PERFORMANS BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece

Detaylı

Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi. Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05.

Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi. Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05. Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05.2013 İÇERİK Risk, Risk Yönetimi Kavramları Kurumsal Risk Yönetimi (KRY)

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE İstanbul, 2014 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 13 YEREL YÖNETİMLER EVRENSEL BİLDİRGESİ... 15 GİRİŞ...

Detaylı

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ LİDERLİK VE GİRİŞİMCİLİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ LİDERLİK VE GİRİŞİMCİLİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Sayfa No 1 / 7 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak kurulan KTO Karatay Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ Direktif Proje Yönetim Ofisi / Haziran.2016 TURQUALITY Destekleri Nedir? Firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine

Detaylı

EĞİTİM YETKİNLİK İLİŞKİSİ

EĞİTİM YETKİNLİK İLİŞKİSİ SATIŞIN GÜCÜ Müşterilerin ürünleri etkin kullanarak kuruma bağlılığının artması temel amaçtır. Bu süreçte farklı ürünlerin etkin kullanımı için verilen hizmetin ihtiyacı karşılaması ve potansiyel ihtiyaçları

Detaylı

TERCİH ZİRVESİ 15. Üniversitede Başlayan, Hayat Boyu Gelişen Kariyer. Prof. Dr. S. Semahat Demir Rektör

TERCİH ZİRVESİ 15. Üniversitede Başlayan, Hayat Boyu Gelişen Kariyer. Prof. Dr. S. Semahat Demir Rektör TERCİH ZİRVESİ 15 Üniversitede Başlayan, Hayat Boyu Gelişen Kariyer Prof. Dr. S. Semahat Demir Rektör Tercih Zirvesi İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Planlama Derneğinin sinerjisinden doğan zirve.

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENME VE ÖĞRETME MERKEZİ (BÖGEM) YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENME VE ÖĞRETME MERKEZİ (BÖGEM) YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENME VE ÖĞRETME MERKEZİ (BÖGEM) YÖNERGESİ (Başkent Üniversitesi Senatosu nun 21.03.2019 tarih ve 862/12 Sayılı Kararı ile kabul edilmiştir.) Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

aimco Koçluk Yaklaşımı ile Verimli ve Etkili İş Yaşamı Kurumsal Koçluk Programı

aimco Koçluk Yaklaşımı ile Verimli ve Etkili İş Yaşamı Kurumsal Koçluk Programı aimco Kurumsal Koçluk Programı Koçluk Yaklaşımı ile Verimli ve Etkili İş Yaşamı Sektörü ve fonksiyonu ne olursa olsun, kurumsal yaşam içerisinde en büyük fark yaratan yetkinlik artık iletişim haline gelmiştir.

Detaylı

YÖNETİM VE GELİŞİM ÇÖZÜMLERİ

YÖNETİM VE GELİŞİM ÇÖZÜMLERİ YÖNETİM VE GELİŞİM ÇÖZÜMLERİ emre@emremutluay.com 90 532 485 6593 EMRE MUTLUAY... 1998-2005 1986-1998 1983-1985 PepsiCo and Fruko Türkiye Batı Bölgesi Satış Genel Müdürlüğü Zincir Market Direktörlüğü Satış

Detaylı

Yöneticiler için Eğitimleri

Yöneticiler için Eğitimleri Yöneticiler için Eğitimleri Yöneticilik Ve Yönetim Becerilerini Geliştirme İleri Yönetim Teknikleri Hedef Odaklı Yönetim Ve iletişim Yöneticilik Eğitimi Yönetimde Liderlik Ve Motivasyon Yönetim Becerileri

Detaylı

Kurumsal Eğitimler Dosyası

Kurumsal Eğitimler Dosyası Kurumsal Eğitimler Dosyası Đstanbul Osmanağa mah. Halitağa cad. No:22 Kadıköy / Đstanbul 0216 330 52 04 Đzmir 1379. cad. Güven Đş Merkezi No:59 / 702 Kat 4-7 Alsancak / Đzmir 0232 482 01 01 Maksimum Akademi

Detaylı

TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur?

TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur? TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur? BAŞVURU ÖNCESİ Ön Koşul: Müracaat eden markanın Türkiye de tescilinin yapılmış olması, yurtdışında da ibraz edeceği İş Planında belirtilecek hedef pazarlarının en

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak;

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; AKADEMİ Carismax Akademi ye Hoşgeldiniz Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; Profesyonel Araç Yıkama Eğitimi Far Yenileme ve Temizleme Eğitimi Motor Temizliği ve Koruma Sistemleri

Detaylı

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu 1- YENİLEŞİM YÖNETİMİ / LİDERLİK Liderler, yenilikçi bir kurum için gerekli olan ihtiyaçlar doğrultusunda; Yenileşim doğrultusunda vizyonu oluştururlar, Strateji ve politikaları tanımlarlar, Farkındalık

Detaylı