Ukrayna Harkov Şehri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ukrayna Harkov Şehri"

Transkript

1 Ukrayna Harkov Şehri Harkov şehri yaşam masrafı : Yurtta kalan bir öğrencinin gıda ve sosyal hayat bütçesi Aylık 150 $ -250 $ arasında değişmektedir Ulaşım metro ve Metro kartı ile Aylık 8 Dolara sağlanmaktadır. Şehiriçi Ulaşım : Harkov şehri oldukça gelişmiş metro ağına sahiptir. Metro ile şehirde çok uygun ekonomik fiyata ve kısa sürede seyahat edilmektedir. karşılıklı Antalya Ankara) haftanın hergünü 3 sefer bulunmaktadır. Havayolu ulaşım : Harkov şehrinde uluslararası havalimanı bulunmakta olup, Türkiye ile ( istanbul izmir

2 Ukraynada Uzun Dönem Dil Kursları Ukraynada Uzun dönem Rusça Kursu / Hazırlık Sınıfı 3200$ Herşey Dahil Ukraynada Uzun dönem İngilizce Kursu / Hazırlık Sınıfı 3500$ Herşey Dahil TÜM HAZIRLIK SINIFLARI PAKET PROG.DAHİL OLAN HİZMETLER Devlet Üniversitesinde 9-10 Ay süreli Dil Eğitimi Uçak Bileti ( TEK YÖN GİDİŞ) Danışmanlık Başvuru Evrakları Tercümeleri ve Noter işlemleri ( 6 evrak ) Konaklama 9 Ay Süreli (Standart Devlet Yurdu) havalimanı karşılama ve yurda yerleşim Üniversite Kampüsüne Transfer Öğrenci davetiye kargo ile getirtilmesi Gidiş Öğrenci vizesi İkinci vize -Vize uzatma Eğitim süresince Acil Durum Danışmanlık hizmeti Gidilecek üniversite ve şehride temsilci Şehir Gezisi - oryantasyon Özel sağlık sigortası (Ukraynada yapılır) - GSM telefon hattı Sertifika ( Eğitim Sonunda yapılacak sınavda başarılı olma şartı aranır) Türkçe-Rusça Konu Anlatımlı Eğitim Seti ( 16 DVD den oluşur) Rusça Konu Anlatımlı Eğitim Seti ( 16 DVD den oluşur) Rusça Dil Kursları Harkov Şehrinde bulunan devlet üniversiteleri bünyesinde yabancı öğrenciler için açılan hazırlık sınıfıdır. Haftada 5 gün günde 4-5 saat ders görülmektedir. İngilizce Dil Kursları Harkov Şehrinde bulunan devlet üniversiteleri bünyesinde yabancı öğrenciler için açılan hazırlık sınıflarıdır. Haftada 5 gün günde 4-5 saat ders görülmektedir.

3 Başvuru için Gerekli Belgeler : 1. Diploma ve Transkript ( Liseden alınmalıdır) 2. Pasaportunuz ( en az 2 senelik ) Eğitim alacağınız düşünülürse 10 sene lik çıkartmanız tavsiye edilir Adet vesikalık fotoğraf ( arka fon beyaz ) 4. Hiv testi raporu ( hiv virüsü taşımadığınıza dair belge - hiv negatif ) 5. Formül A doğum kayıt örneği belgesi ( bulunduğunuz ile kaymakamlıktan alınmaktadır ) 6. Heyet sağlık raporu ( Devlet hastanesinden) 7. Hazırlık Sınıfı Paket Program ücretinin ilk taksiti olan 250 $ (Üniversiteden öğrenci davetiyesi çıkartılması ve kargo ile ulaştırılması için gereklidir) Başvuru için gerekli olan Evrakların orjinalleri hazırlandıktan sonra Kaymakamlıkta 1,5 ve 6.evrakların Apostile işlemi yapılmalıdır.

4 Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı İzmir ve İstanbul Şubelerinde hizmetinizde

5 UKRAYNADA KONAKLAMA YURT SECENEK 1 - DEVLET STANDART YURDU Programa dahil olan konaklama Türü Standart Ukrayna Öğrenci yurtlarıdır. Odalar 6 ve 8 kişiliktir. Yataklar Ranzalıdır. Wc Banyo Koridorda 8-10 odanın ortak kullanımına açıktır. Standart Ukrayna yurdunda Konaklama şartları iyi değildir. Sadece Ev kiralayan öğrencilerin senelik ikametgahlarını göstermek içindir.. YURT SEÇENEK 2 - ÖZEL YURT Öğrenciler Harkov şehrinde Firmamıza ait olan Kampüse 3 Metro Durağı mesafede bulunan özel öğrenci yurdunda konaklayabilirler. Metro ile Üniversiteye ulaşım sadece 10Dakika sürmektedir Özel öğrenci yurdunda odalar Daire sistemlidir. Odalar 2 ve 3 kişiliktir Wc- Banyo 2 odanın ortak kullanımına açıktır. Erkek ve Bayan Blokları ( daireleri ) ayrıdır Özel Yurt Fiyatları Paket programa ilave olarak senelik $ Özel yurtta 3 kişilik odada konaklayabilirsiniz. Paket Programa ilave olarak senelik + 600$ özel yurtta 2 kişilik odada konaklayabilirsiniz Paket Programa ilave olarak senelik $ Özel yurtta 1 kişilik odada konaklayabilirsiniz Fiyatlar senelik ( 1 akademik sene 9 Ay ) tir. Ödemeler tek seferde ve peşin yapılmaktadır. Yurttan 9 aydan önce erken ayrılan öğrenciler kalan ay ve günlerin ücretlerini iade almaları mümkün değildir.

6 Özel Yurt oda Fotoğrafları Özel Yurtlar Standart Ukrayna Yurdu binası içerisinde bulunan özel tadilat görmüş katlarda özel statude olan odalardır. Yurt binası eski fakat odalar tadilatlı ve yenidir. Odalarda Yatak elbise dolabı wifi çalışma masası bulunmaktadır. Ukraynada yemekli yurtlar mevcut değildir ortak kullanım mutfaklarda elektrikli ocaklar bulunmaktadır. arzu eden öğrenciler yemeklerini bu mutfaklarda hazırlayabilirler Özel Yurtta Duvarlar duvarkağıdı kaplamalıdır Cam ve pencereler Pvc Isıcam ve kalorifer peteği daha fazla ısıvermesi için yenilenmiştir. Özel Yurtta 1 Wc Banyo 2 odanın kullanımına açıktır. Wc- Banyo birarada olabileceği gibi bazı özel yurtlarda Wc ve Duş alanı ayrı ayrıda olabilmektedir. Özel Yurt Kontejyan Sınırı bulunmaktadır Özel yurtta kalacak öğrencilerin başvurularını erken yapmaları önerilir

7 HAKKIMIZDA Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ocak 2009 da Kurucumuz Ali Öztürk tarafından Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı adıyla kurulan şirketimiz, Şubat 2012 itibariyle Ukraynada Eğitim Danışmanlığı hizmeti vermeye başlamıştır. Merkezi, İstanbul da olan şirketimizin İzmir ve Polonya Varşova kentinde ofisleri, Rusya ve Ukrayna da temsilcilikleri bulunmaktadır. Yurtdışında açılan temsilcilikleri ile öğrenci hayatının sorunlarına çözüm endeksli çalışma anlayışıyla, yurtdışında bulunan öğrencilerin uzun süredir yaşadığı ve üzerinden geçen belli sürelere rağmen hala çözüme kavuşamamış, her yeni gelen öğrenciyede sıkıntı yaşatan problemlerin tespitinde olduğu kadar çözümündede özgün ve başarılı yöntemleriyle Polonya Rusya ve Ukrayna sınırları içerisindeki yabancı öğrencilere daha sorunsuz bir eğitim hayatı sağlamaktadır.

8 Sizinle Seyahat Ediyoruz!!! Ukrayna da Eğitim alacak öğrencilerimiz Türkiyeden gruplar haline Ukrayna ya gitmektedir.ukrayna ya öğrencilerin seyahati sırasıda Rusça bilen uzman ekibimiz öğrenci grubuna eşlik etmekte grupla birlikte ukraynada havalimanında inmekte, pasaport kontrolünden öğrencileri geçirmektedir. Ukraynada bulunan firma yetkililerimiz ve Türk rehberimiz tarafından karışılanan öğrenci grubumuza Türkiyeden giden yetkilimizde eşlik etmekte ve öğrencilerimizin üniversite ve yurt kayıtları, yurt yerleşimi yapılmaktadır. DANIŞMANLIK HİZMETİMİZ ADIM ADIM UKRAYNA 1.Adım : Batı Akdeniz Eğitim Danışmanlığı ile tanışma 2.Adım : İhtiyacınızın ve size uygun programın belirlenmesi 3. Adım : Ukrayna da Üniversite başvuru için gerekli olan tüm evrakların yeminli tercümesinin ve tasdiklerinin yaptırılması ve üniversiteye kayıt başvurunuzun adınıza yapılması, 4. Adım : Kayıt işlemleri- Eğitim göreceğiniz Üniversiteden Kabul belgesinin gelmesi ve vize işlemleri için destek, vize danışmanlığı ve Öğrenci vizenizin alınması 5. Adım : Hazırlık aşaması ve Oryantasyon - Uçak Bileti ve Ukrayna da havalimanı Transfer ayarlanması Ukrayna ya Batı Akdeniz Danışmanlık Grup Lideri eşliğinde öğrenci grubu ile ulaşım Ukrayna da Havalimanı Karşılama 6. Adım : Ukrayna da Konaklama türüne yerleşimin sağlanması 3 Gün süreli Şehir Gezisi ve Oryatasyon - Mobil operator hizmeti - 1 sene süreli özel sağlık sigortası yaptırılması 7. Adım : Oturum karti basvurusu ve takibi - Seyahat asistanligi - Banka hesabı açtırma Ukrayna da Universite ve Yurt Kayıt işlemleri 8. Adım : Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Ukrayna Temsilciliği ile Eğitiminizin sonuna kadar Acil durum danışmanlık hizmeti ile yanınızda!

9 Ukrayna Temsilciliğimiz Ukrayna da bulunan iştirak Şirketimizin Ukrayna sınırları içerisindeki hizmetleri Türk öğrencileri kapsadığı gibi aynı zamanda Azerbaycan, Tacikistan, Hindistan, Vietnam, Çin, Ukrayna ve Belarus başta olmak üzere Asya ve Doğu Avrupa ülkelerinden gelen öğrencilerede gerekli hizmetleri sağlamaktadır. Ukrayna temsilciliğimiz öğrencilerimize Ukraynada Eğitimin sonuna kadar acil durum danışmanlığı hizmeti vermektedir.eğitim alanında, öğrencilerin okul kaydından vize başvurusuna, havalimanı karşılamasından şehir oryantasyonuna, 3 (üç) gün süreli şehir gezisi ve oryantasyon fırsatından oturum kartı başvurusu ve takibine kadar öğrencinin eğitimini sürdürdüğü süreyi kapsayan hizmetlerle öğrencinin her sorunun en kısa zamanda çözerek öğrenciye Ukrayna da tamamiyle eğitim ve eğlence dolu bir üniversite hayatı vaat ediyoruz ÖDEME PLANI Ukrayna üniversiteleri Dil eğitimi hazırlık Sınıfı Paket programı İlk taksit ödeme 250$ Başvuru sırasında İzmir ve İstanbul ofislerinde İkinci taksit ödeme 1200$ Öğrencinin üniversiteden kabul yazısı davetiye gelince İzmir ve İstanbul ofislerinde Üçüncü taksit ödeme geriye kalan program ücreti Öğrenci Ukraynaya varıştan ertesi günü Abd doları olarak ödenmektedir. Türkiyedeki ödemeler sadece banka hesabına havale yolu ile gerçekleşmektedir. Ukrayna da Konaklama - Öğrenci Yurtları Ukraynada mesken olarak kullanılan daireler ve öğrenci yurtları eski binalardır. Öğrenci yurtlarının birçoğu eski yapılar olmakla birlikte bazı yurtların içerisinde tarafımızdan tadilat yapılmakta ve konforlu duruma getirilmektedir. Yurt Ücretleri Hazırlık Sınıfı Paket Programlarına Dahildir! Tadilatlı yurt odalarında kontejyan sınırlıdır.

10 Yurt Ücretleri Yurt Ücretleri senelik peşin Ukrayna ya varıştan 15 gün önce ve tek seferde ödenmektedir Fiyatlar 1 kişi için geçerli olup Elektrik Su ve Doğalgaz ısınma ücretleri fiyatlara dahildir. Yurt Ücreti 9-10Ay Süreli Hazırlık Sınıfı Paket Programlarına Dahildir. Sonraki seneler yurtta konaklamak isteyen öğrenciler yurt ücretlerini senelik peşin öderler 700$ Senelik ( 3 kişilik paylaşımlı oda) 900$ Senelik ( 2 kişilik paylaşımlı oda ) Çamaşır Yıkama 1$ Makine Başı ( 5 kilo ) İnternet 5 $ Aylık Kişibaşı Sınırsız Kablosuz Fotoğraflardaki Yurt Odaları Firmamıza Aittir! Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmalığı ve Ukrayna iştiraki olan Ukrayna Firmamız işbirliği ile Ukraynada bulunan devlet yurtlarında bazı katları uzun süreliğine kiralıyoruz ve öğrencilerimiz için yaşanabilir imkanlarda yurt konaklama olanağı yaratıyoruz. Katalogda Her Üniversitenin tanıtımı altında Tadilatlı yurt fotoğaflarımızı ve kontejyan sayısını görebilirsiniz. Kontejyan genellikle kişi ile sınırlıdır. Yurt ücreti Harkov daki tüm üniversitelerde hazırlık sınıfı paket programına dahildir. Yurt Ücretinden İade mümkün değildir! Öğrenci ve Veliler Yurt şartlarını ve oda fotoğraflarını inceleyerek Öğrencinin yurtta kalıp kalmayacağına %100 kesinlikte karar vermelidir. Yurda giriş yapıldığı gün yurt ücreti senelik ( 9 Aylık ) peşin olarak yatırılmaktadır. Örneğin, Öğrenci yurda yerleşimden 1 gün sonra ayrılmak ister ise yurt ücretinden iade yapılmamaktadır.

11 Ev Kiralayacak Öğrenciler için! Öğrenci Yurdu yerine dairede konaklamak isteyen öğrenciler Emlak ve kiralama hizmeti veren aracı kurumlar ile tanıştırılır Öğrenci Emlakçı ve Ev sahibi arasında olan kiralama hizmetinden Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı sorumlu değildir.öğrenci Kiralık daire bulup yerleşene kadar geçici olarak ( otel pansiyon ) konaklama yerine yerleştirilir ve konaklama ücreti öğrenci tarafından karşılanır. Ev Kiralayacak Öğrenciler İkametgah Sorunu! Ev Kiralayan Öğrenciler İkametgah oturumlarını kiraladıkları daireye yapmalarına ev sahipleri izin vermemektedir. Bu sebeple öğrenciler Ekonomik bir yurdun ücretini Senelik ödemeli ve İkametlerini yine yurda yaptırmalıdır. LÜTFEN OKUYUNUZ ÖNEMLİ UYARI Ukrayna ya gidecek öğrencilerimize Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak önemli uyarıda bulunmak istiyoruz. Öğrenci Davetiyesi Ukrayna ülkesine öğrenci olarak gidebilmek ve üniversitelere kayıtlarınızı yaptırabilmek için öncelikle Üniversiteden öğrenci davetiyesi ( öğrenci kabulü çıkmalıdır ) Öğrenci kabulü sonrasında Türkiyede İstanbul ve Ankarada bulunan Ukrayna Başkonlosluğundan öğrenci vizesi alınmalı ve Ukrayna ülkesine öğrenci vizeniz ile giriş yapmalısınız. Çıkan Öğrenci Davetiyesi İptal Edilemez! Ukrayna Eğitim bakanlığı yasaları gereği çıkan öğrenci davetiyesi 6 ay geçerlidir davetiye 6 aydan önce iptal edilemez. 6 Ay süre geçmeden eski davetiye iptal olmadan farklı bir üniversiteden yeni davetiye hiçbir kişi yada firma çıkartamaz Davetiye iptal edilemediği için başka bir üniversite ve başka bir yurtdışı eğitim kurumuna başvuramazsınız, Büyük Tuzak Öğrenci davetiyesi Üniversitelerden ücretli çıkmaktadır Öğrenci davetiyesi çıkartmak için

12 öğrencinin 6 sayfa evrakları ukraynaca dilinde tercüme edilmeli ve noter onayı yaptırılmalıdır. Bu bedelleri eğitim danışmanlığı firmaları öğrenciden almadan kendi bütçesinden karşılayamaz. Karşılayan firmalar Davetiyeyi çıkarttıktan sonra sizden yüksek meblağlarda ücretler istemektedir. Davetiye 6 aydan önce iptal edilmesi mümkün olmadığı gibi iptal edilmeden yenisi çıkmadığı için öğrenci kendisinden istenen yüksek meblağı ödemek zorunda kalmaktadır. Sonuç ve öğrenci Mağduriyeti 2008 senesinden günümüze kadar yurtdışı eğitim danışmanlığı yapan bizler bu durumu istismar eden Firma ve aracı kişiler ile hersene karşılaşmaktayız. Ukrayna hazırlık programlarını başvuru sırasında çok düşük gösteren firmalar, Öğrenci davetiyesi ( öğrenci kabulü ) çıkarttıktan sonra üniversite zammı üniversitede yönetim değişikliği danışmanlık ücreti zammı vs.. sebepler öne sürerek öğrencilerden extra olarak 1500 $ 2000$ yüksek meblağlar istemektedirler. yukarıda bahsettiğimiz sebeplerden dolayı öğrenciler bu meblağları ödemek zorunda kalmakta yada yeni üniversite veya firmaya başvuru yapmak yeni öğrenci davetiyesi çıkartmak için 6 ay beklemek zorunda kalmaktadırlar Anlaşma sağladığınız yurtdışı eğitim danışmanlığı firmasını iyi araştırmalı, Sözleşme tavsiye ediyoruz Sözleşme yaparken dikkat edilecek hususlar Sözleşme şartlarında fiyatlara neler dahildir? Danışmanlık ücreti yazmyor ise danışmanlık ücretinin nekadar olduğu sözleşmede belirtilmelidir. Okul ücreti konaklama yurt ücreti vize ücretleri sağlık sigortası okul davetiye ücretleri kargo masrafları fiyatları dahil değil ise ; bunlar için sizden istenecek bedel sözleşmede belirtilmelidir. Sözleşmede Ucu açık ibareler olmadığından emin olun Eğitim alacağınız üniversitenin ismi sözleşmede yazılmalıdır

13 Eğitim alacağınız üniversite Yök Tarafından tanınıyormu? Ukrayna Eğitim bakanlığından Akreditasyon seviyesi nedir araştırınız 2008 yılından günümüze başarı ile yürüttüğümüz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı iş kolumuzda, Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak ; Sosyal Sorumluğumuz gereği kurumların kendi çıkarlarının olduğu kadar toplumun genel çıkarlarını da geliştirecek ve koruyacak eylemlerde bulunmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Ukrayna da Eğitim almak isteyen Öğrencilerimize duyurudur.

14

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Rusça yı Anavatanı Olan Rusya da Öğrenmeye davet ediyor

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Rusça yı Anavatanı Olan Rusya da Öğrenmeye davet ediyor Rusya da Rusça Dil Eğitimi Programları Rusça Dil Eğitimi Programlarımız Rusya Kursk Şehri ve Rusya Belgorod şehirlerinde devlet üniversiteleri bünyesinde organize edilmektedir. Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim

Detaylı

Rusya da Rusça Dil Eğitimi Programları Ay Süreli Dil Kursları için Ay Süreli Dil Rusça Dil Kursları

Rusya da Rusça Dil Eğitimi Programları Ay Süreli Dil Kursları için Ay Süreli Dil Rusça Dil Kursları Rusya da Rusça Dil Eğitimi Programları Rusça Dil Eğitimi Programlarımız Rusya Kursk Şehri ve Rusya Belgorod şehirlerinde devlet üniversiteleri bünyesinde organize edilmektedir. Kursk şehri dışında kalan

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ 01.03.2017 BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir. Tıp Diş hekimliği

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ 01.03.2017 BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir. Tıp Diş hekimliği

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ 01.03.2017 BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir. Tıp Diş hekimliği

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Shanghai Şehri )

ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Shanghai Şehri ) ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Shanghai Şehri ) Çin de üniversite ler,bilimsel araştırmalarda ve mühendislik projelerinde gösterdikleri başarılar ile dikkat çekmektedir. Son yıllarda yaptıkları başarılı projeler

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ 01.06.2017 BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusça Hazırlık Sınıfları Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir.

Detaylı

ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Şangai Şehri )

ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Şangai Şehri ) ÇİN'DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ( Şangai Şehri ) Çin de üniversite ler,bilimsel araştırmalarda ve mühendislik projelerinde gösterdikleri başarılar ile dikkat çekmektedir. Son yıllarda yaptıkları başarılı projeler

Detaylı

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ 10.01.2018 BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusça Hazırlık Sınıfları Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir.

Detaylı

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ 01.06.2017 BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusça Hazırlık Sınıfları Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir.

Detaylı

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ 20.05.2018 BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusça Hazırlık Sınıfları Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir.

Detaylı

Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusça Hazırlık Sınıfları

Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusça Hazırlık Sınıfları Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusça Hazırlık Sınıfları Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir. Tıp Diş hekimliği gibi bölümlerde bazı üniversitelerde

Detaylı

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ 20.05.2018 BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusça Hazırlık Sınıfları Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir.

Detaylı

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ 20.05.2018 BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusça Hazırlık Sınıfları Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir.

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Kazakistan Almaty Şehri

Kazakistan Almaty Şehri Kazakistan Almaty Şehri Eski Adı ile Alma ta 2.5 milyon nüfusa sahip kazakistanın en gelişmiş şehridir.kazakistan Cumhuriyetinin eski başkenti olan Alma-ta ( Almaty ) günümüzde Alışveriş merkezleri, başdöndüren

Detaylı

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ 15.07.2018 BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusça Hazırlık Sınıfları Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir.

Detaylı

Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ

Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna Rehberinde Ukrayna nın önde gelen üniversiteleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Rehberde bulunan Üniversitelerin resmi

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ

Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna Rehberinde Ukrayna nın önde gelen üniversiteleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Rehberde bulunan Üniversitelerin resmi

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

ÖĞRENCİ BİLGİ KİTAPÇIĞI

ÖĞRENCİ BİLGİ KİTAPÇIĞI ÖĞRENCİ BİLGİ KİTAPÇIĞI ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELERİMİZ 1) Harkov Ulusal Uzay ve Havacılık Üniversitesi (Kharkiv National Aerospace University) 2) Harkov Ulusal Teknik Üniversitesi (Kharkiv Polytechnic Institute)

Detaylı

BATI AKDENİZ RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ RUSYA EĞİTİM REHBERİ Hayallerinizi Ertelemeyin BATI AKDENİZ RUSYA EĞİTİM REHBERİ Yurtdışında Üniversite Eğitimi Dil Eğitimi Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusya da birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir. Tıp

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Ukrayna Rehberi UKRAYNA EĞİTİM REHBERİ Ukrayna ya Gitmeden Önce Bize Danışın Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından sizler için hazırlanan Ukrayna

Detaylı

UKRAYNA DA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ

UKRAYNA DA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ UKRAYNA DA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ YGS ve LYS derdine Son! YGS ve LYS derdi olmadan, Ukrayna nın liman ve öğrenci kenti olarak anılan Ukrayna Odessa şehrinde üniversite eğitimi alınabilir. Ayrıca alınan diplomalar

Detaylı

BATI AKDENİZ RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ RUSYA EĞİTİM REHBERİ Hayallerinizi Ertelemeyin BATI AKDENİZ RUSYA EĞİTİM REHBERİ Yurtdışında Üniversite Eğitimi Dil Eğitimi Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusya da birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir. Tıp

Detaylı

BATI AKDENİZ RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ RUSYA EĞİTİM REHBERİ Hayallerinizi Ertelemeyin BATI AKDENİZ RUSYA EĞİTİM REHBERİ Yurtdışında Üniversite Eğitimi Dil Eğitimi 1 Rusya da Üniversite Eğitim Sistemi Rusça Hazırlık Sınıfı Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır.

Detaylı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR UKRAYNA KONSOLOSLUGU & BÜYÜKELÇİLİĞİ eski pasaporttan yeni pasaporta vize aktarımı yapmamaktadır. Uzun süreli vizeniz olsa da pasaportunuzu değiştirdiğinizde yeniden vize

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR POLONYA VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR POLONYA VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Peru Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMİ) Pasaport Yeşil (HUSUSİ) Pasaport Gri (HİZMET) Pasaport Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR : VİZEYE

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere Fiyat 1.855 Fiyat 1.795 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.375 Fiyat 3.255 Fiyat 1.990 Fiyat 1.850 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.830 Fiyat 3.350 Fiyat

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE ÖNEMLİ DUYURU: Kontenjan sayıları aşağıda belirtilmiştir. Kontenjanlar doldukça

Detaylı

Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri. Bu sitede yer alan Portekiz ve Türk Resmi Tatillerini kontrol etmeyi lütfen unutmayınız.

Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri. Bu sitede yer alan Portekiz ve Türk Resmi Tatillerini kontrol etmeyi lütfen unutmayınız. Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri Portekiz Vatandaşları için 09:30-12:30 ve 14:30-16:00 arası (haftaiçi) Vize Başvuruları Öncelikle lütfen randevu alınız (E-mail: sconsular@ancara.dgaccp.pt Tel: 0312

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

İNGİLTERE VİZE BAŞVURU EVRAKLARI VE BİLGİLERİ : TURİSTİK VİZELER. İşverenler İçin Gerekli Belgeler

İNGİLTERE VİZE BAŞVURU EVRAKLARI VE BİLGİLERİ : TURİSTİK VİZELER. İşverenler İçin Gerekli Belgeler İNGİLTERE VİZE BAŞVURU EVRAKLARI VE BİLGİLERİ : Ülke Arması Ülke Bayrağı Başkenti : LONDRA İngiltere Büyükelçiliği başvuru sahiplerinin başvuruları sırasında parmak izi alınması uygulamasına geçtiği için

Detaylı

KESİN KAYIT DUYURUSU

KESİN KAYIT DUYURUSU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 10.12.2014 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ ve Bulgaristan da kayak kampları planlanmıştır. Bulgaristan'daki

Detaylı

Lüx & Delüx Umre Fiyatları

Lüx & Delüx Umre Fiyatları Lüx & Delüx Umre Fiyatları 2015-2016 HİSAR TURİZM LÜX UMRE KONSEPTLERİ Mekke-i Mükerreme otelleri Le Meridien Makkah Medine-i Münevvere otelleri CROWNE PLAZA DYAR INT. ARAC AQEEQ HOLİDAY VİLLA Mekke-i

Detaylı

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER:

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER: ULUDAĞ KAYAK KAMPI 2 gece - 3 gün TUR PROGRAMI: 1.GÜN: Sabah saat 07:00 da okuldan hareket. Öğlen otele varış. Öğle yemeği, odalara yerleşme ve yarım gün kayak yapma imkanı, akşam yemeği ve konaklama.

Detaylı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER Esra ALAGÖZ KAYA Şubat 2015 SUNUM PLANI I. SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER II. DESTEKLEMELERDE TEMEL HUSUSLAR III.

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SERBEST DOLAŞIM (FREE MOVER) YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel Esaslar

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SERBEST DOLAŞIM (FREE MOVER) YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel Esaslar ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SERBEST DOLAŞIM (FREE MOVER) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel Esaslar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Erasmus veya Mevlana gibi

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ Endülüs ve Portekiz Malaga - Marbella - Granada(2) Cordoba - Sevilla(2) - Lizbon(4) 19-27 Haziran 2013 GÜNEfi TUR ZM ZİYAPAŞA BLV 42 ADANA TEL(322)4592343

Detaylı

2- Lütfen pasaport süresinin seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

2- Lütfen pasaport süresinin seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMĐ) Pasaport : VĐZE ALMAK ZORUNDADIR Yesil (HUSUSĐ) Pasaport : VĐZEYE GEREK YOKTUR Gri (HĐZMET) Pasaport : VĐZEYE GEREK

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 22.11.2013 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ, Bulgaristan ve İsviçre'de kayak kampları planlanmıştır.

Detaylı

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar: Bir yanda Yakut Sok. Balkır İş Hanı. Kat 3, No. 58, Bakırköy-İstanbul adresinde mukim yuresgroup Yurtdışı Eğitim Servisi ile diğer yanda adresinde

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ GÖREVLENDİRME

SANKO ÜNİVERSİTESİ GÖREVLENDİRME SANKO ÜNİVERSİTESİ GÖREVLENDİRME ve HARCIRAH YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönerge; SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan ve Üyeleri, Mütevelli Heyeti tarafından oluşturulacak, kurul veya

Detaylı

Vize başvurusunu yapan tüm başvuru sahipleri aşağıda belirtilen zorunlu şartları karşılaması gerekmektedir.

Vize başvurusunu yapan tüm başvuru sahipleri aşağıda belirtilen zorunlu şartları karşılaması gerekmektedir. DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR Vize, yabancı ülke vatandaşlarının Bulgaristan ı sınırlı bir süre ziyaret etmesine izin vermek amacıyla verilmektedir. Eğer Bulgaristan da uzun bir süre (90 günden fazla)

Detaylı

İçerik Tam Tanınma Oryantasyon Programları Vize İkamet İzni Sigorta

İçerik Tam Tanınma Oryantasyon Programları Vize İkamet İzni Sigorta KA1 Süreçleri-2 Önemli Ayarlamalar GÜLECE ŞENEL Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Danışman 22-23 MAYIS 2017, KAYSERİ YENİ BAŞLAYANLAR TOPLANTISI İçerik Tam Tanınma Oryantasyon Programları Vize İkamet

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

PROJE TABANLI MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI İŞ AKIŞ PLANI

PROJE TABANLI MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI İŞ AKIŞ PLANI PROJE TABANLI MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI İŞ AKIŞ PLANI Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı İş Akış Planında Aşağıdaki Adımlar Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğüne bağlı

Detaylı

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 1.GÜN 22.00 Okul önünden hareket ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 2.GÜN 08.00 Antalya ya varış ve Düden Şelalesi gezisi, 09.00 Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı gezisi, 10.00 Expo fuar alanına varış, 12.00 Öğle

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 2018-2019 Akademik Yılı KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER 2018 2019 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı gelen ve giden öğrenci ile gelen öğretim üyesi listeleri

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci

Akdeniz Üniversitesi Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci Akdeniz Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci Resmi Adı Mevlana Kurum Kodu Rektör Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör

Detaylı

Uluslararası Öğrencilerin Başvuru Kılavuzu

Uluslararası Öğrencilerin Başvuru Kılavuzu Uluslararası Ö renci Temin Koordinatörl Uluslararası Öğrencilerin Başvuru Kılavuzu Başvuru Şartları Online Başvuru İçin Gerekli Evraklar Vize İşlemleri Kayıt İşlemlerinin Tamamlanması Oturma İzni Başvurusu

Detaylı

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandasları vize almak zorundadır; Lacivert (UMUMĐ) Pasaport : VĐZE ALMAK ZORUNDADIR Yeşil (HUSUSĐ) Pasaport : VĐZE ALMAK ZORUNDADIR Gri (HĐZMET)

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci

Akdeniz Üniversitesi Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci Akdeniz Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Gelen Öğrenci Değişim Süreci Resmi Adı Mevlana Kurum Kodu Rektör Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ 2014/2015 AKADEMİK YILI KÖLN / KEMERBURGAZ ÇİFT DİPLOMALI HUKUK LİSANS PROGRAMI KAYIT KILAVUZU 1 I. KAYIT TARİHLERİ 2014 - LYS sonuçlarına göre ÖSYM tarafından Köln/Kemerburgaz

Detaylı

Diplomatik temsilciliklerimizin hiçbir birimi staj faaliyeti için uygun değildir.

Diplomatik temsilciliklerimizin hiçbir birimi staj faaliyeti için uygun değildir. Staj Hareketliliği Nedir? Faaliyet, yükseköğretim kurumunda kayıtlı öğrencinin yurtdışındaki bir işletmede staj yapmasıdır. Staj, bir yararlanıcının programa katılan başka bir ülkedeki bir işletme veya

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ORYANTASYON TOPLANTISI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ORYANTASYON TOPLANTISI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ORYANTASYON TOPLANTISI 2018-2019 MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ORYANTASYON SUNUMU Mevlana Değişim Programı Belgeler Burslar Konaklama, Ulaşım, Vize Diğer

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER 2018 2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi, Mevlana Değişim Programı gelen ve giden öğrenci ile gelen

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Maltepe Üniversitesi bünyesindeki

Detaylı

: VĐZE ALMAK ZORUNDADIR : VĐZEYE GEREK YOKTUR

: VĐZE ALMAK ZORUNDADIR : VĐZEYE GEREK YOKTUR DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMĐ) Pasaport Yeşil (HUSUSĐ) Pasaport Gri (HĐZMET) Pasaport Kırmızı (DĐPLOMATĐK) Pasaport : VĐZE ALMAK ZORUNDADIR 2- Lütfen

Detaylı

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017 O FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ 08-12 ŞUBAT 2017 Otel Bilgisi andel's by Vienna House Berlin 4**** (8-10 Şubat 2017 otelimiz ) Landsberger Allee 106, Lichtenberg,

Detaylı

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE 1.Gün İstanbul Londra LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde saat 07:30 da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global

Detaylı

2015 GULET SEZON FİYATLARI ( Günlük ) SINIFI KODU MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM

2015 GULET SEZON FİYATLARI ( Günlük ) SINIFI KODU MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM STANDART EKONOMİK E02-107 375 375 500 500 375 375 E03-114 450 500 675 975 450 400 E03-116 450 550 650 650 550 450 E03-130 325 435 550 550 435 325 E04-135 375 400 550 625 450 375 E05-105 450 500 625 625

Detaylı