2. EMNİYET VE GÜVENLİK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2. EMNİYET VE GÜVENLİK"

Transkript

1 ÇEVİKKENT SİTESİ ORTAK YAŞAM UYGULAMA ESASLARI 2014

2 İÇİNDEKİLER: 1. GENEL 2. EMNİYET VE GÜVENLİK 3. KONUTLARIN EMNİYETİ 4. TEMİZLİK, TERTİP VE DÜZEN 5. HAVUZDAN FAYDALANMA VE HAVUZDA EMNİYET 6. SOSYAL TESİSLERDEN YARARLANMA 7. YAŞAM TARZI 8. DİĞER HUSUSLAR Tüm Site Sakinlerine, misafirlere ve kiracılara bu kitapçığın uygulanmasında gösterecekleri hassasiyetten dolayı teşekkür eder, sağlıklı, huzurlu, güzel tatiller dileği ile sevgi ve saygılar sunarız.

3 1. GENEL a) Bu kitapçık, kışlık konutlanmızdaki yaşamımızın devamı olan yazlık site yaşantımızın huzurlu, güvenli ve arzu ettiğimiz şekilde olması amacıyla hazırlanmıştır. b) Kitapçıkta toplumsal yaşam koşullarıyla birlikte, Site Sakinlerimizin genel kurullarda gündeme getirdiği hususlar bulunmaktadır. c) 140 haneli, zaman zaman nüfusu kişiye ulaşan sitemizdeki, yukarıda arzu edilen yaşam tarzını sağlamanın, ancak hepimizin menfaati olan kuralları koymak ve bunlara uymakla mümkün olacağı bilinmektedir. d) Bu kurallara uyulmasından ve uygulanabilirliğinin sağlanmasından, yönetime yardımcı olunması maksadıyla, kişisel menfaatlerimiz gözetilmeksizin, tüm Site Sakinleri sorumludur (Misafirler ve kiraya verildiği takdirde kiracılar da dahil.). e) Daha mükemmele ulaşmak için, bu kuralların uygulanmasında doğacak aksaklıkların ve ilave edilmesi gereken hususların, Site Sakinlerimiz tarafından Site Yönetimine zamanında iletilmesi ile mümkün olacaktır. f) Bu kitapçığın saklanmasından, aile bireylerine, kiraya verildiği takdirde kiracıya verilmesinden, konut satıldığı taktirde konutu alan kişiye tesliminden şu andaki konut sahibi sorumludur. g) Sitemiz hukuki açıdan kat mülkiyeti kanununa tabi olduğundan, bu kanuna genel kurul ve yönetim kurulunca alınan kararlara uyulması gerekmektedir. h) Bu kitapçığın daha mükemmel ve uygulanabilir olması, biz Site Sakinlerinin tespit edeceği aksaklıklar ve tavsiyelerin her yıl yapılan genel kurullarda dile getirilmesiyle ve bunların kitapçığın arkasındaki boş sayfalara ilave edilmesiyle mümkün olacaktır.

4 2. EMNİYET VE GÜVENLİK Güvenlik konusu site yaşantımızın en önemli hususunu meydana getirmektedir. Site Sakinlerimizden birinin ölümü, yaralanması, kazaya uğraması, saldırıya maruz kalması, malının çalınması, aile, dostluk ve arkadaşlık yaşam felsefesine sahip bizleri üzecek, tabiri caiz ise, o sezondaki tatilimizi zehir edecektir. Onun için emniyet ve güvenlik hususuna hepimizin titiz ve duyarlı olması gerekmektedir.

5 3. KONUTLARIN EMNİYETİ 1. Kısa süre için bile evden ayrılsak da konutlarımızın pencerelerini kapatmayı, kapılarını mutlaka kilitlemeyi unutmamalıyız. (Geçmişte az da olsa hırsızlık olayları meydana gelmiştir.) 2. Konutlardan ayrılırken mutlaka tüplü ocaklar, şofbenler, musluklar kontrol edilmeli, prizlerde yangına sebebiyet verecek cihaz unutulmamalıdır. 3. Balkon ve kapı önlerine çalınabilecek malzeme ve eşya bırakılmamalıdır. 4. İçeri alınmayan bisiklet, çocuk arabası gibi araçlara kilit sistemi yapılmalı, dışarıdan görülmeyecek şekilde blok aralarına konulmalıdır. 5. Siteye girişte konut sahipleri, düşme sonucu ölüm ve yaralanmaya sebep olabilecek kiremit, tahta, tuğla veya sıva arızalarını giderici tedbir almalıdır. 6. Konutlar bölgesinde bulunan elektrik panoları ile telefon hat kontrol kutuları kesinlikle açılmayacak, çocuklara tehlikeli olduğu anlatılacaktır. 7. Konulardan ayrılırken ve yatarken içerideki ve dışarıdaki musluk ve vanaların kapalı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Açık olan varsa mutlaka kapatılmalıdır.

6 4. TEMİZLİK, TERTİP VE DÜZEN Temizlik ve düzen gerek sağlığımız, gerekse görünüş açısından önem arz etmektedir. Bu nedenle: a) Konutlarımızda toplanan çöplerimiz, naylon poşetler içerisinde kapı önlerine, yol kenarlarına bırakılmadan, Site Sakinlerince ağzı bağlı olarak EK-A krokide gösterilen çöp toplama yerlerindeki çöp bidonlarının içine atılmalıdır. b) Bahçe çalışmaları sonunda çıkan atıklar da bekletilmeden aynı şekilde Site Sakinlerince çöp toplama yerlerine götürülmelidir. c) Konutların çevresi ve koridorların temiz ve tertipli olması, her grup yöneticisinin alacağı tedbirle sağlanmalıdır. d) Sitemizin konutlar dışındaki alanların temizliği ve düzeni için bir personelin bulunmaması, bu alanların temizliği ve düzenli olması için, yönetimin belli zamanlarda alacağı tedbir ve biz Site Sakinlerinin, çocuklarımızın katılımı ile yapılmalıdır. e) ÇÖPLERİ ATAN DA, TEMİZLEYEN DE BİZ OLMALIYIZ f) Çöp kutularını kullanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. g) Site içerisinde ve konutlarda köpek beslemek yasaktır. h) Kapı önlerinde bulunan ayakkabı ve terliklerimizin tertipli bulunması, görünüş açısından önemlidir. i) Sitemizin görünümünü bozacak malzeme ve eşyaların balkonlara, bahçelere ve blok aralarına konulmamasına özen gösterilmelidir. j) Binaların genel görünümünü bozacak malzeme ve eşyaların balkonlara, bahçelere ve blok aralarına konulmamasına özen gösterilmelidir. k) Konutlarımızın mevcut badana ve boya renklerine bağlı kalınacak, bu husus yeknesaklığın sağlanması açısından çok önemlidir. l) Sitemiz, eğimi çok az olan bir arazi üzerine kurulmuştur. İnşaat esnasında kullanılan kanalizasyon boruları maalesef dar çaplı olarak seçilmiştir. Bu nedenle 3-4 ay kullanılıp, 8 ay kullanılmayan boruların tabanında oluşan tortu ve dikkatsizlik sonucu atılan poşet, kağıt ve bez gibi katı atıklardan dolayı sık sık kanalizasyon sisteminde tıkanmalar olmaktadır. Bunun

7 giderilmesinde görevli personelimiz az olduğu için, tıkanıklığın yerinin tespiti ve giderilmesi uzun zaman almaktadır. Bu bakımdan, siteye gelen sakinlerimiz dakika musluklarını açarak, tortunun çözülmesini sağlamalı, lavabo ve tuvaletleri kullanırken kağıt, bez, poşet vs. malzemelerin sisteme girmemesi için özen gösterilmelidir. m) Sitemiz, kat mülkiyet kanununa tabi olduğundan, mevcut inşaat projesinin dışına çıkarak, verandada, balkonlarda, bahçelerde, binanın sağlamlığını tehlikeye düşürecek şekilde iç tadilat ve değişiklikler yapmak, anılan kanun gereği yasaktır. Bu hususa riayet etmek, Site Sakinlerimizin menfaatinedir. Bunun dışında hakeket eden Site Sakinleri ilgili mercilere bildirilerek mahkemeye verilecektir. Geçmişte yapılan bu tip uygulamadan dolayı mahkemeye verilen sakinlerimiz hakkında mahkemeler esas projeye dönülmesi konusunda karar vermiş, bundan da Site Sakinlerimizin yapmış olduğu masraf ve gayret heba olmuştur. Ayrıca böyle bir durumda mahkemeye verilen her Site Sakini için mahkeme masrafı ve avukatlık ücreti olarak 2000TL ye varan harcama sitemiz bütçesinden karşılanmakta olup, bu da hepimizin cebinden çıkmaktadır. Bundan böyle konutunda değişiklik yapacak Site Sakinimiz, yapacağı değişikliği Site Yönetimine bildirmesi, Site Yönetiminin konuyu ilgili makamlara ileterek oradan alınacak görüş ve karara göre hareket etmek en uygun hareket tarzı olacaktır.

8 5. HAVUZDAN FAYDALANMA VE HAVUZDA EMNİYET Sitemizin havuzu, sitemizi çevremizdeki sitelerden üstün kılan ve ayrıcalık veren en önemli tesisimizdir. Bundan dolayı bu tesisimizi devamlı faal ve kullanılabilir durumda bulundurmak başta Site Yönetimi olmak üzere hepimizin görevidir. a) Havuzumuz her yıl 20 Haziran da açılacak, 1 Eylül de kapanacaktır. Ancak, havaların durumu, çoğunluğun teklifi üzerine Site Yönetiminin değerlendirilmesi sonucu değişiklik yapılabilecektir. b) Havuza giriş saatleri öğleden önce ve öğleden sonra 15: saatleri arasındadır. Bu uygulamaya mutlaka riayet edilecektir. c) Havuzdan istifade ederken sağlığımız, maddi menfaatimiz, topluma saygımız açısından, havuz girişinde bulunan sac levhadaki kurallara aynen uyulacaktır. d) Yüzme bilmeyen hiçbir Site Sakini ve yüzme bilse dahi küçük çocuklar yanlarında ebeveynleri olsa dahi kesinlikle büyük havuza girmeyecektir. e) Gerek havuz içerisinde, gerekse dışında davranışlarımızın toplumsal yapımıza uygun ve çevremizdeki insanları rahatsız etmeyecek şekilde uygun olmasına özen gösterilmelidir. f) Havuz içerisinde bot, deniz yatağı, büyük top vs. malzeme kullanılmayacaktır. g) Uzun saçlı erkekler ve bayanlar havuza girerken mutlaka bone takacaklardır. h) Havuzun çeşitli nedenlerle kirletilmesinin, havuzun temizlenmesi için kapanmasına neden olacağı herkesçe bilinmeli ve bu duruma sebebiyet vermemek için azami gayret ve özeni göstermeliyiz. i) Çevre sitelerden havuzumuzdan istifade etmek için yapılacak tekliflere itibar etmemeli ve aracılık yapılmamalıdır.

9 j) Havuz Site Sakinlerinin dışındaki şahısların girmesini önlemek için ihtiyaç duyulduğunda havuz görevlisince tanıtım kartı kontrolü yapılacaktır. k) saatleri arasında havuz bölgesinde güneşlenebilinecek ancak, havuza girilmeyecektir. l) Havuza girişlerde terlik ve ayakkabılar terlik raflarına, bisikletler ise bisiklet park yuvalarına konacaktır. m) Havuzdan gece istifade, Site Yönetiminin uygun göreceği ve havuz emniyetini aldırdığı günlerde olacak, bu husus Site Sakinlerine gündüz anons yapılarak duyurulacaktır. Bunun dışında gece havuz ve havuz çevresi kesinlikle kullanılmayacaktır. n) Havuz motorlarının bulunduğu bölüme Site Sakinleri ve çocuklar kesinlikle girmeyecektir. o) Havuz bölgesinde emniyeti ve temiz, tertipli bulunmasının sağlayan havuz görevlisinin ikaz ve uyarılarına aynen uyulacaktır. p) Havuzda tehlike arz edecek şekilde boğuşma, şakalaşma, atlama ve dalma yapılmayacaktır. q) Tuvalet ihtiyacını söyleyemeyen çocukların küçük havuza sokulmamasına özen gösterilecektir. r) Bulaşıcı rahatsızlığı olan Site Sakinlerimizin bu rahatsızlıkları geçene kadar havuza girmemelerini rica ediyoruz, bu önemlidir. s) Havuzun kenarına terlik ve ayakkabı ile girilmemesi, havuzun temizliği ve sağlığımız açısından önem arz etmektedir. t) Havuz bölgesine gelen Site Sakini ayaklarını kimyasal çözeltiye sokarak girecektir. Her Site Sakini havuza girmeden önce MUTLAKA yeteri kadar duş alacaktır. u) Büyükler, küçük çocuklarla ilgilenme düşüncesi olsa dahi, küçük havuza kesinlikle girmeyecektir.

10 6. SOSYAL TESİSLERDEN YARARLANMA a) Sitemizde şu anda sosyal tesis olarak bir gazino, basketbol, futbol ve voleybol sahaları ile çocuk parkı bulunmaktadır. Sosyal yaşamımızın gereği olarak ihtiyaç duyulacak diğer tesisler, yönetimce ileriki yıllarda planlanarak yapılacak ve geliştirilecektir. b) Gazinomuz; sundurma bölümleri, oyun bölümü, TV izleme bölümü, istirahat bölümü olarak planlanmış olup, gençlerimizin istifade edeceği bir teras bölümüne de sahip bulunmaktadır. c) Planlanan yerler tesis edilme amaçlarına uygun kullanılmalıdır. d) Gazinonun işletilmesi Site Yönetiminin uygun göreceği şekilde yapılacaktır. e) Gazinoda uygulanan fiyatlar çevre sitelerdekine uygun, hatta daha ucuz olması yönetimce sağlanacaktır. f) Hoşça vakit geçirmemizi sağlayacak bu tesiste herkes birbirinin haklarına uygun davranarak, saygılı, nazik ve hoşgörülü olmaya özen göstermelidir. g) Tesiste, kesinlikle kumar amaçlı oyun oynanmamalıdır. h) Oyun ve diğer bölümlerin faaliyetleri en geç saat de sona erecektir. i) Sosyal tesisteki faaliyet, işlev ve uyulması gereken kurallarla ilgili özel talimatlar, Site Yönetimi ile İşletmeci tarafından birlikte hazırlanarak ilgili ve görünür yerlere asılacaktır. j) Sosyal tesiste bulunan malzeme ve mefruşat kesinlikle başka yerlere götürülmemelidir. k) Sosyal tesise vücudun üst kısmı çıplak ve mayo ile girilmemelidir. l) Doğacak aksaklık ve rahatsızlıklarda, Site Sakinleri İşletmeci ile tartışmaya girmeyerek anında Site Yönetimine bildirecektir. m) Davranışlarımızda, konuşmalarımızda ve TV izlemede, gerek gazino sakinlerini, gerekse çevre konutlardaki sakinleri rahatsız etmemeye özen gösterilmelidir. n) Çocuk oyun sahasından istifade eden küçük çocuklara emniyetleri için mutlaka ebeveynleri nezaret etmelidir. o) Gençlerimizin diğer site gençleri ile bizim spor tesislerinde organize ettikleri spor karşılaşmalarından Site Yönetimi mutlaka haberdar edilmeli, misafir gelen gençlere sitemizin prensipleri mutlaka

11 söylenmelidir. p) Yapılacak sportif faaliyetlerin kavgasız ve sportmence cereyan etmesi için gençlerimiz azami gayret göstermelidir.

12 7. YAŞAM TARZI Hoşça vakit geçirmek ve dinlenmek için geldiğimiz sitemizde, Site Sakinleri arasındaki münasebetlerin kişisel hukuka ve komşuluk ilişkilerine saygılı, hoşgörülü, nazik olması hepimizin göz önünde bulundurması gereken en önemli hususlardır. Bu amaçla: a) Tüm Site Sakinlerinin konumu ne olursa olsun aynı haklara sahip olduğu, büyüklerin yaşı icabı saygı, küçüklerin sevgi ve hoşgörü bekledikleri unutulmamalıdır. b) Birbirimizin malına, binasına, aracına, bahçesine zarar vermemeye özen göstermeliyiz. c) Birlikteliğimizde ve karşılaşmalarımızda birbirimize güler yüzlü, nazik davranışlarımızın, günaydın-iyi akşamlarmerhaba vb. ifadelerimizin, birbirimize yakınlaşmamıza ve kaynaşmamıza neden olacağı akıldan çıkarılmamalıdır. d) Konutlarımızdaki davranış, konuşma, müzik dinleme ve TV izlememizde çevremizdeki sakinleri rahatsız etmemeye özen göstermeliyiz. e) Konutlarla veya davranışlarla ilgili rahatsız olduğumuz sorunları, medeni tutum ve davranış içerisinde birbirimizi kırmadan çözmeye özen göstermeliyiz. Çözümü mümkün olmadığı taktirde işi tartışmaya götürmeden konuyu Site Yönetimine iletmemiz en uygun davranış biçimi olacaktır. f) İleride konutlarımızda bizlerin yerini alacak çocuklarımızın aralarındaki münasebetleri şimdiden sağlam temellere oturtmaları için onlara telkinde bulunmalıyız. g) Site içerisinde gezerken bahçelerden, blok aralarından ve genel yeşil alanlardan zorunlu haller dışında geçmemeye özen göstermeliyiz.

13 8. DİĞER HUSUSLAR a) Sitemizin yönetimi ve hizmetleri Site Sakinlerimizin oyları ile seçilen bir Yönetim Kurulu Başkanı ve buna bağlı Yönetim Kurulu, bağımsız bir denetim kurulu, bu heyete yardımcı olmak maksadıyla her bloktan seçilen blok başkanları ile iki güvenlik görevlisi ve iki genel hizmet personeli ile yürütülmektedir. b) m2 alana kurulan ve 140 konuttan oluşan, zaman zaman kişiye ulaşan nüfusu ve içinde bulunan tesislerle bir köye benzeyen sitemizin hizmetlerinin yürütülmesi, biz Site Sakinlerinin maddi (aidatlar) ve manevi desteği ile mümkün olacağı daima hatırda tutulmalıdır. c) Genel kurullarda yapılması öngörülen işlerin yapılması, genel hizmetlerde sarf edilen elektrik bedelinin doğacak arızaların onarımı için ödenen ücretlerle kadrolu personelin ücret ve sigortalarının ödenmesi ancak biz Site Sakinlerinin belirlenen aidatların zamanında ve tam olarak ödenmesi ile mümkün olduğundan, aidatların zamanında ve tam olarak ödenmesi önem arz etmektedir. (En geç o yılın Aralık sonuna kadar.) d) Aidatını geciktiren Site Sakinine her ay için %10 gecikme faizi uygulanacak, bu gecikme 3 ayı aştığı taktirde yasal yollara başvurulacaktır. e) Sitemizde kadrolu bahçıvan, öncelikle sitenin konutlar dışındaki bahçıvanlık hizmetlerini yerine getirecektir, konut bahçelerinde yapılacak işler (budama, ilaçlama) Site Yönetimince belli zamanlarda bahçıvana yaptırılacaktır. f) Site Yönetiminin tüm yıl boyunca 24 saat bize hizmet vermek için görevli olduğu bilinmeli, bunun için istek ve müracatlar Site Yönetimine yapılmalıdır. g) Bulunulan süre içerisinde kullanılan elektrik ücretleri zamanında ödenmeli, kesin ayrılmalarda da kalan elektrik ücretleri, bir sonraki yıla sarkıtılmadan mutlaka ödenmelidir. h) Site Yönetimi sezon içerisinde sosyal etkinlikler planlayarak yaşamımızı renklendirecek ve kaynaşmamızı sağlayacaktır. (Kokteyller, geziler, sportif faaliyetler, gazino ile ilgili oyun organizasyonları vb. faaliyetler.)

14 i) Her yıl yer altı sularının azalması, çevremize yeni sitelerin yapılması, ileride su sıkıntısı çekeceğimiz düşüncesiyle su tasarrufu önem arz etmektedir. Bundan dolayı: - Bahçelerimizin gün aşırı sulanması ve fazla suya ihtiyaç olan sebzelerin ekilmemesi, - Sulamanın, hortumun bahçelere bırakılarak yapılması yerine yağmurlama sistemiyle yapılması şeklinde olması, - Saat arası havuz sonrası duş almak ve akşam yemek hazırlığı için suyun fazla kullanılacağı düşüncesiyle, bahçe sulamasının bu saatler dışında yapılması, - Bahçelerin dışındaki yeşil alanlar yönetimce yapılan planlamaya göre görevlilerce sulanacağından Site Sakinlerinin bu alanları sulamamaları rica olunur. j) Çok gerekli olmadıkça; 1 Temmuz- 1 Eylül tarihleri arasında inşaat, onarım faaliyetlerinin yapılmamasına, bu tarihler arasında doğan acil işlerin çok kısa sürede ve istirahat saatlerinin dışında yapılmasına özen gösterilmelidir. k) Sezon dışında konutlarda yapılacak işlerin Site Yönetimine bildirilmesi site güvenliği açısından çok önemlidir. l) Konutlarını kiraya verecek Site Sakinlerine Site Yönetimi yardımcı olacaktır. m) Bahçelerimizde bulunan ağaç ve bitkilerin ilaçlanması komşularımıza ve çevre ağaçlara zarar vereceği düşüncesiyle kişisel olarak yapılmayacak, bu husus Site Yönetimince zamanında ehil kişilere yaptırılacaktır.

Hausordnung, türkische. Konut Yönetmenli[gcaron]i

Hausordnung, türkische. Konut Yönetmenli[gcaron]i Konut Yönetmenli[gcaron]i 1979 Metni Bir binada mü[scedil]terek bir [scedil]ekilde ya[scedil]amak, tüm konut sakinlerinin kar[scedil][inodot]l[inodot]kl[inodot] olarak birbirlerinin haklar[inodot]na riayet

Detaylı

ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR l ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ 02 Ocak 2014 Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi

Detaylı

SİTE YAŞAM REHBERİ YÖNETİM VE ORGANİZASYON: Sayın Site Sakinlerimiz,

SİTE YAŞAM REHBERİ YÖNETİM VE ORGANİZASYON: Sayın Site Sakinlerimiz, SİTE YAŞAM REHBERİ Sayın Site Sakinlerimiz, Değeri hızla yükselen, konumu nedeni ile her gün değer kazanan, çağdaş yaşamın gerektirdiği koşulların hızla oluşturulmaya çalışıldığı bir bölgede yaşamaktayız.

Detaylı

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz.

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz. Kat maliki veya kiracı olarak oturduğunuz konutlarda huzur ve güven içerisinde yaşamanız ve konutlarınızın kıymetinin artmasını istiyorsanız site yönetimi tarafından konulan kurallara mutlaka riayet etmeniz

Detaylı

SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR:

SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR: SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR: 1. Blok ortak kullanım alanı olan koridor, girişler ve sahanlıklara görüntüyü bozacak ve hareketi engelleyecek şekilde dolap, çocuk arabası, bisiklet, saksı vb. eşyalar

Detaylı

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal faaliyetleri yapabileceği tesisleri tercih etmektedirler. Bu

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır.

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır. Doğalkent Sitesi 2 Ağustos 2015 Sayın Malik, 16 Temmuz 2015 tarihli yazımız ile duyurulduğu üzere, 8 Ağustos Cumartesi saat 16:00 da yapılacak olan Olağan Genel Kurula sunulmak üzere hazırlanan, 1 Ağustos

Detaylı

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Kat mülkiyeti kanununu önemseyen her yöneticinin bütçe ayırması gereken bir poliçe Ortak alanları olan tüm siteler ve hasar sorumluluğu almak istemeyen objektif

Detaylı

T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri

T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri...MÜDÜRLÜĞÜNE BANAZ İlgi : Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğünün

Detaylı

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI A. DOSYA YERİ Dizin\Dosya adı Ortak Alan\Soyak Göztepe Sitesi Temizlik Ekibi Görev Tanımı B. DEĞİŞİKLİK TARİHÇESİ Versiyon Tarih Değişiklik Özeti Değişikliği

Detaylı

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki;

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; TEBLİĞAT Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; 1. 13-20 Aralık 2015 tarihlerinde Kat Malikleri Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

Sayın site sakinimiz ;

Sayın site sakinimiz ; Sayın site sakinimiz ; Projemizde yaşamaya başlayacak siz sakinlerimizin, daha güvenli, huzurlu ve rahat bir ortamda yaşamanız için gerekli olan güvenlik, temizlik, teknik, muhasebe hizmetleri MPLUS GRUP

Detaylı

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR.

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. OYAK YAMAÇEVLER SİTESİNDE ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETLERİ 1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. 2. ÇÖPLERİN ALINMASI

Detaylı

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu İTÜ Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu Doğum Yeri ve Yılı: TC Kimlik No: Öğrenci No: Kan Grubu: Statüsü: FOTOĞRAF REFERANSLAR Çalıştığı Birim/Unvanı: Çalıştığı Birim/Unvanı: Not (1): Misafir ve misafir öğrenci

Detaylı

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH TOYA MODA SİTESİ 2017 HAZİRAN AYI YÖNETİM HİZMETLERİ 1. SİTE TANITIMI VE ORGANİZASON ŞEMASI İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:33 adres

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Senato:08.12.2015/95 Madde:9 un ekidir. YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Yalova Üniversitesine ait

Detaylı

EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi olmalıdır. Sitemize

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI 2016 / 02 İLGİ; (a) 634 Sayılı Kat Mülkiyet Kanunu (b) 1774 Sayılı Kimlik Bildirim Kanunu (c) Mashattan Sitesi Yönetim Planı GENEL: İlgi kanunların gerektirdiği

Detaylı

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI 2-Personelin işe geliş - bildirilecektir. 1-Site Güvenlik binasında her vardiya görevlisi nöbetine 5 dakika önce gelerek devir- teslim yapacaklardır. Devir teslim defteri tutularak imzalanacaktır. gidiş

Detaylı

LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ 01 Ocak 2013 Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi olmalıdır. Sitemize

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu İTÜ Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu Doğum Yeri ve Yılı: TC Kimlik No: Öğrenci No: Kan Grubu: Statüsü: FOTOĞRAF REFERANSLAR Çalıştığı Birim/Unvanı: Çalıştığı Birim/Unvanı: Not (1): Referanslarda İTÜ de

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU VİAPORT HOUSES & SUİTES Raporda mart ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almakta ve planlanan faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Tel: 0216 222 01 71 Mail:

Detaylı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Tarih :30.01.2016, Saat : 19.00 Yer :Site Toplantı Salonu Toplantı No: 2016-1 Çakmak Sitesinin Olağan Genel Kurul una katılmak için gelen üyelerimiz,

Detaylı

T.C. KÖYCEĞİZ DİTİB MÜFTÜLÜĞÜ

T.C. KÖYCEĞİZ DİTİB MÜFTÜLÜĞÜ HACI ADAYLARINDAN ALINAN ÜCRETLERE KARŞILIK VERİLECEK HİZMETLERH DEĞERL ERLİ HACI ADAYLARIMIZ! T.C. HAC; farklı dil, ırk, renk ve kültüre, ama aynı inanca sahip milyonlarca mü minin belli yer ve zamanda

Detaylı

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje SAĞLIKLI GÜVENLİ BİR YAŞAM Güvenlikten konfora yaşamın sadece nefes almak olmadığını düşünüyorsanız huzurlu, güvenli, sağlıklı hakettiğiniz yaşam merkezi KEMERYALI KONUTLARI

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

ARTUNSAFİR. yaşamın prestiji

ARTUNSAFİR. yaşamın prestiji ARTUNSAFİR yaşamın prestiji ARTUNSAFİR yaşamın prestiji Bu katalogda yer alan görseller, metinler ve planlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Artun İnşaat gerekli gördüğü hallerde değişiklik yapma hakkını

Detaylı

SİTELERDE ORTAK KULLANIM ALANLARININ KİRAYA VERİLMESİNE VERGİSEL BAKIŞ

SİTELERDE ORTAK KULLANIM ALANLARININ KİRAYA VERİLMESİNE VERGİSEL BAKIŞ SİTELERDE ORTAK KULLANIM ALANLARININ KİRAYA VERİLMESİNE VERGİSEL BAKIŞ I-GİRİŞ: İkamet amaçlı sitelerde konut sahiplerine tahsisli ortak kullanım alanlarının kiraya verilmesi olağan bir durum olarak karşımıza

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR 1. AMAÇ VE GENEL ESASLAR 1.1. Trafik kuralları ve uygulamalarının amacı Kampus ta trafik kazalarını önlemek, park etme

Detaylı

Müşterek Yaşam Bilgileri

Müşterek Yaşam Bilgileri Müşterek Yaşam Bilgileri Siteye/ Siteden Taşınma 1. Siteye / Siteden yeni taşınacak daire sahiplerinin taşınmayı gerçekleştirmeden en az 3 gün önce EVONAPARK SİTE YÖNETİMİNE bilgi vermesi gerekmektedir.

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN 2017 30 NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 31 NCİ DÖNEM (01 ARALIK 2014 28 ŞUBAT 2015 ) DENETLEME RAPORU 1 04/03/2015 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

Uluslararası Yeşil Anahtar Ödülü. Arzu Akdağ Yeşil Anahtar Programı Ulusal Koordinatörü Çevre Mühendisi

Uluslararası Yeşil Anahtar Ödülü. Arzu Akdağ Yeşil Anahtar Programı Ulusal Koordinatörü Çevre Mühendisi Uluslararası Yeşil Anahtar Ödülü Arzu Akdağ Yeşil Anahtar Programı Ulusal Koordinatörü Çevre Mühendisi Sunumun İçeriği Yeşil Anahtar Ödülü nedir? Yeşil Anahtarlı Tesisler Yeşil Anahtar Ödülü nün Kriterleri

Detaylı

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞINA

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 08/02/2016-E.2067 T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato *BEKAZ2UM* Sayı : 26842974-050.01.04/ Konu : Senato Kararı İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞINA Üniversitemiz Senatosunun

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH TOYA MODA SİTESİ 2017 TEMMUZ AYI YÖNETİM HİZMETLERİ 1. SİTE TANITIMI VE ORGANİZASON ŞEMASI İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:33 adres üzerinde

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

GENEL RODENT KONTROLÜ VE TARLA FARELERİ İLE MÜCADELE

GENEL RODENT KONTROLÜ VE TARLA FARELERİ İLE MÜCADELE GENEL RODENT KONTROLÜ VE TARLA FARELERİ İLE MÜCADELE A. GENEL RODENT KONTROLÜ Kemirgenler olarak tabir edilen rodentler, üreme ve canlı kalma gücü çok yüksek, depo, ambar, tarla vb gibi uygun yerlerde

Detaylı

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR A. Sınıf İçinde (Ders Esnasında): - Okulda Eğitim-Öğretim sabah 08:15 te başlar. Öğrenci en geç saat 08:05 de Okul da olur. - Öğrenci

Detaylı

amaçları gerçekleştirmekte olumlu bir adım olduğuna inanmaktadır. Bir sonraki bölümü okuyup, okul kurallarını öğrenmenizi mutlaka tavsiye ediyoruz.

amaçları gerçekleştirmekte olumlu bir adım olduğuna inanmaktadır. Bir sonraki bölümü okuyup, okul kurallarını öğrenmenizi mutlaka tavsiye ediyoruz. OKUL KURALLARI Her okul, geniş ve karmaşık bir organizasyondur. Kaos olmasını önlemek için, okuldaki insanlar herkesin iyiliği için ortaya çıkarılmış belirli davranış şekillerini uygulamak zorundadırlar.

Detaylı

Bilgi içindir esas olan poliçeniz ve hukuki ayrılmaz ekleridir.

Bilgi içindir esas olan poliçeniz ve hukuki ayrılmaz ekleridir. Ev sigortası Yangın, yıldırım, infilak Hırsızlık Sel / su baskını Deprem Dahili su hasarları Fırtına Kar ağırlığı Hava taşıtları çarpması Kara taşıtları çarpması Yer kayması Duman Grev, lokavt, kargaşalık,

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel MAVİ SINIF 2017-2018 UCPA - Kirkit Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve

Detaylı

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sardun Yalı Evleri Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sitemizde Yaşama İlişkin İyi bir siteyiz, İyi komşuluk ilişkilerine sahibiz, Sorunlarımız var, çözüm odaklı değerlendiriyoruz, Birbirimize karşı

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ SATIŞ SONRASI HİZMETLER

VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ SATIŞ SONRASI HİZMETLER VİTRİN KUYUMCULUĞU BÖLÜMÜ MESLEK DERSLERİ SATIŞ SONRASI HİZMETLER 1. Aşağıdaki işlemlerden hangisi satış sonrası destek hizmetlerinden değildir? A) Ürünün taşınması B) Ürünün montajı C) Satın alma işlemi

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ 2015 Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, makam hizmetine tahsis edilen taşıtların dışında Batman Üniversitesinin sahip olduğu veya

Detaylı

OKUL VE KURUMLARIMIZDA ACİL OLARAK ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER

OKUL VE KURUMLARIMIZDA ACİL OLARAK ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER OKUL VE KURUMLARIMIZDA ACİL OLARAK ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER 1- Okul bahçe kapılarının önüne kara yolları şube şefliği ile irtibata geçilerek OKUL GEÇİDİ TABELASIkonulmalıdır. Okul önünde Okul Geçidi

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel MAVİ SINIF 2018-2019 UCPA - Hisarönü Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH NURSAN KONAKLARI 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Kafkas Cd., 34528 olarak kayıtlı,

Detaylı

1) Temel Eğitim kurumlarında okuyan öğrencilerin; doğru el yıkama, tuvalet temizliği ve hijyen gibi konularda bilgi ve becerilerini geliştirmek

1) Temel Eğitim kurumlarında okuyan öğrencilerin; doğru el yıkama, tuvalet temizliği ve hijyen gibi konularda bilgi ve becerilerini geliştirmek PROJE TASLAĞI Proje Adı :TEMİZ OKUL SAĞLIKLI ÖĞRENCİ Proje Tanıtımı : Okulda öğrencilerimizin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini ve bunun yanında öğrencilerimizin eğitim-öğretim

Detaylı

Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi

Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi Tatil Evlerim 20.01.2015 2015 SITE YONETIM TEKLIFI Bu teklif 2015 yılı için hazırlanmıştır. Teklifi mümkün olduğunca detaylı bir şekilde hazırlanmıştır, yine de

Detaylı

NUVO DRAGOS Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

NUVO DRAGOS Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NUVO DRAGOS 15.02.2017 Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NUVO DRAGOS 2016 YILI FAALİYET RAPORU 1. GENEL YÖNETİM FAALİYETLERİ Nuvo Dragos Sitesinin yönetim ve işletim faaliyetleri; Site Yönetim

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

10/Eylül/ Dönem içinde ;

10/Eylül/ Dönem içinde ; TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 23 NCÜ DÖNEM (01 HAZİRAN 2013 31 AĞUSTOS 2013 ) DENETLEME RAPORU 10/Eylül/2013 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

5-Blok girişleri acil,ambülans ve itfaiye için ayrıldığından blok önlerine kesinlikle park edilmeyecektir.

5-Blok girişleri acil,ambülans ve itfaiye için ayrıldığından blok önlerine kesinlikle park edilmeyecektir. TRAFİK VE OTOPARK KURALLARI: 1-Site içi yollarda azami hız 20 km dir. 2-Site içinde trafik ve yönlendirme işaretlerine uyulması zorunludur. 3-Site sakinleri araçlarını sadece otopark alanlarına park edeceklerdir.

Detaylı

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu oluşturmak.

Detaylı

STARLAND İLETİŞİM. Alev Çolak. Temizlik 1 2. Temizlik 2 3. Temizlik 3 4. Teknik 5. Peyzaj 6. Yol ayrımı çalışması 7. Yapılması planlanan işler

STARLAND İLETİŞİM. Alev Çolak. Temizlik 1 2. Temizlik 2 3. Temizlik 3 4. Teknik 5. Peyzaj 6. Yol ayrımı çalışması 7. Yapılması planlanan işler STARLAND İLETİŞİM Eylül 2014 Sayı 1 Bu sayıda: Temizlik 1 2 Temizlik 2 3 Temizlik 3 4 Teknik 5 Peyzaj 6 Değerli Starland Sitesi Sakinleri, 1 Eylül 2014 tarihinden itibaren Site Müdürü görevini üstlenmiş

Detaylı

Elit Yönetim Elit Yönetim

Elit Yönetim Elit Yönetim Çözüm için doğru seçim... hakkımızda Elit Profesyonel Bina Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Mali Müşavir ve Uzman Avukatlar gözetiminde yetkin, genç ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; ; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi nde bulunan kullanıma açık,

Detaylı

HASTABAKICININ GÖREV VE SORUMLULUKLARI. Sultan NAZLI Eğitim Hemşiresi

HASTABAKICININ GÖREV VE SORUMLULUKLARI. Sultan NAZLI Eğitim Hemşiresi HASTABAKICININ GÖREV VE SORUMLULUKLARI Sultan NAZLI Eğitim Hemşiresi Doktor ve Hemşireye yardımcı olmak amacıyla idarenin kendisine bildirmiş olduğu görevleri talimatlara uygun bir şekilde yapmakla sorumlu

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH KAVAKLI KONAKLARI SİTESİ 01 31 TEMMUZ 2017 AYLIK 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi No 42 üzerinde

Detaylı

TARIM İLAÇLARI DEPOLAMA

TARIM İLAÇLARI DEPOLAMA TARIM İLAÇLARI DEPOLAMA TARIM İLAÇLARI AMBARLARINDA YANGINA KARŞI KORUMA A. Teknik tedbirler B. Organize edilebilecek tedbirler C. Yangında alınacak tedbirler D. Yangın sonunda alınacak tedbirler Dr. Selami

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS 2017 30 MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI PERFORMANS RAPORU STRATEJİK AMAÇ/ 1-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Park ve Yeşil alanlarda;

Detaylı

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit çizelgesini uygulamak, 2-Öğretmenlerin derslere zamanında

Detaylı

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ÇALIŞAN GÜVENLİĞİ PROSEDÜRÜ

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ÇALIŞAN GÜVENLİĞİ PROSEDÜRÜ T.C ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ÇALIŞAN GÜVENLİĞİ PROSEDÜRÜ KODU: YÖN.PR.09 YAYINLAMA TARİHİ: 21.04.2014 REVİZYON TARİHİ: 00 REVİZYON NO: 00 SAYFA SAYISI:05 1. AMAÇ:

Detaylı

Hotel Römerhof / Erlensee

Hotel Römerhof / Erlensee Hotel Römerhof / Erlensee 1. Genel anlamda AB Eğitim Projeleri kapsamında kabul ettiğmiz grupları şirket olarak Frankfurt un 30 kilometre doğusunda bulunan Erlensee de Hotel Römerhof da ağırlamaktayız.

Detaylı

BU SUNUMUN İÇERİĞİ UÇAĞIN GİDİŞİNDE YAPILAN İŞLEMLER

BU SUNUMUN İÇERİĞİ UÇAĞIN GİDİŞİNDE YAPILAN İŞLEMLER BU SUNUMUN İÇERİĞİ UÇAĞIN GİDİŞİNDE YAPILAN İŞLEMLER Push-back ve Towing işlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Karlı Buzlu Havalarda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Push-Back Operasyonu Başlamadan Önce

Detaylı

SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ

SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ Değerli sakinlerimiz ve misafirlerimiz, Sitemize giriş ve çıkışlarda mutlaka kurallara uyunuz. GİRİŞ KURALLARI A.GENEL KURALLAR a. Araç Girişleri: 1. Sitede oturan

Detaylı

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU Çakmak Sitesi Yönetim Kurulu, 01 Ocak -31 Aralık 2016 dönemi içerisinde Genel Kurulun verdiği yetki ve toplantıda alınan kararlar doğrultusunda

Detaylı

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 03.2016-12.2017 Öncelikle, 06.03.2016 Tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul da bize güvenerek göreve getiren Genel Kurul Üyelerine teşekkür ediyoruz. Görev

Detaylı

T.C KONYAALTI KAYMAKAMLIĞI. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü

T.C KONYAALTI KAYMAKAMLIĞI. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü T.C KONYAALTI KAYMAKAMLIĞI İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü GIDA GÜVENLİĞİ Gıdalarda oluşabilecek fiziksel, kimyasal ve biyolojik her türlü zararın ortadan kaldırılması için alınan tedbirlerin

Detaylı

SORU : CEVAP: SORU: CEVAP:

SORU : CEVAP: SORU: CEVAP: SORU : Yediemin deposu açmak için karar aldım. Lakin bu işin içinde olan birilerinden bu hususta fikir almak isterim. Bana bu konuda vereceğiniz değerli bilgiler için şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle

Detaylı

Acil Durum, Yangınla Mücadele ve İlkyardım. Mümkün. Orta. TEHLİKEYE MARUZ KALANLAR KİŞİLER VE BÖLÜMLER: İşyerinde çalışan personel, ziyaretçiler

Acil Durum, Yangınla Mücadele ve İlkyardım. Mümkün. Orta. TEHLİKEYE MARUZ KALANLAR KİŞİLER VE BÖLÜMLER: İşyerinde çalışan personel, ziyaretçiler DİŞ PROTEZ LABORATUVARI DEĞERLENDİRMESİ Acil Durum, Yangınla Mücadele ve İlkyardım ÖNCEKİ TEHLİKE ŞİDDET OLASILIK 1.1. İşyerinde acil çıkış yönlendirmesinin yapılmamış olması. 1.2. İşyerinde bulunan yangın

Detaylı

bekletilme ünitesi Sebze yıkama ünitesi Bulaşık yıkama ünitesi

bekletilme ünitesi Sebze yıkama ünitesi Bulaşık yıkama ünitesi MUTFAK HİJYENİ VE KİŞİSEL HİJYEN ENFEKSİYON KONTROL KURULU MUTFAK HİJYENİ Mutfakta fiziki iki alanlar; l Yemek pişirilme ünitesi Hazırlanan yemeklerin bekletilme ünitesi Sebze yıkama ünitesi Bulaşık yıkama

Detaylı

*Bu sunu, sadece Koç Ortaokulu ve Koç İlkokulu na özgü koşullar için hazırlanmıştır.

*Bu sunu, sadece Koç Ortaokulu ve Koç İlkokulu na özgü koşullar için hazırlanmıştır. *Bu sunu, sadece Koç Ortaokulu ve Koç İlkokulu na özgü koşullar için hazırlanmıştır. NEDEN ÖĞRENCİ GÜVENLİĞİ PROJESİ? Sevgili öğrenciler, okulumuzda sizlerin güvenliği ile ilgili bir olumsuzluk yaşanmaması,

Detaylı

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TESİSLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TESİSLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TESİSLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı Lüleburgaz Belediyesi Tesisler Müdürlüğü nün kuruluş,

Detaylı

turkuaz evleri TURKUAZ TURKUAZ EVLERİ YENİ MAH. MEVLANA CAD. NO:10 Altınordu-ORDU / TÜRKİYE İLETİŞİM...

turkuaz evleri TURKUAZ TURKUAZ EVLERİ YENİ MAH. MEVLANA CAD. NO:10 Altınordu-ORDU / TÜRKİYE İLETİŞİM... z a u z k a r u ttuurkvlerrii eevvler z a u k tur TURKUAZ Turkuaz rengi; açık kirli yardımsever ve gururlu kişilerin rengi olup, en üst düzeydeki bir değişimin ve dönüşümün sembolüdür.insanlar üzerinde

Detaylı

MAVİ SINIF

MAVİ SINIF MAVİ SINIF 2016-2017 Ucpa / KİRKİT HOTEL / MARMARİS www.hotelhisaronu.com MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları

Detaylı

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 20.10.2010 KARAR SIRA NO : 10 KARAR KONUSU : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu İlgi : (a) İzmir İli-Karşıyaka İlçesi İzmir Yamaçevler

Detaylı

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: 07.00 da Öğrenciler nöbetçi

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ SAYFA 1 / 5 AMAÇ KAPSAM SORUMLULAR : Hereke MYO nun genel temizlik ve tertip-düzeni için standartları, sorumluları, sorumlulukları ve kontrol esaslarını belirleyerek, sürecin kalitesini arttırmak. : Hereke

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK GENEL HÜKÜMLERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı, nün teşkilat yapısını, hukukî statüsünü, görev,

Detaylı

DEVLET MALINI KORUMA VE TASARRUF İLKELERİ

DEVLET MALINI KORUMA VE TASARRUF İLKELERİ DEVLET MALINI KORUMA VE TASARRUF İLKELERİ DEVLET MALI Devletin sahip olduğu her çeşit taşınır ve taşınmaz varlıklardır. DEVLET MALINI KORUMA İLKELERİ Çalışanların yetki ve sorumlulukları belirlenmeli,

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı