Jotun Boya/ Boya Problemleri BOYA PROBLEMLERĐ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Jotun Boya/ Boya Problemleri BOYA PROBLEMLERĐ"

Transkript

1 BOYA PROBLEMLERĐ

2 Dış cephe Tuz Kusması Sebep: Beton/sıva içindeki minerallerinn su ile reaksiyona girmesi nedeniyle oluşur. Cephede su penetrasyonunu engelleyen ve alkali dayanımına sahip boya kullanılmalıdır. Jotashield Penetrating Primer ya da Jotashield Alkali Resistant Jotashield dış cephe boyası* *Farklı tekstür ve parlaklık seçeneklerine sahiptir.

3 Dış cephe Brüt beton yüzeylerde yapışma problemi Sebep:Doğru astar kullanılmaması, yüzey temizliğinin yapılmaması Kabaran alanlar temizlenmeli ve yüksek nüfuz kabiliyetine sahip astar kullanılmalıdır. Jotashield Penetrating Primer Jotashield dış cephe serisi* *Farklı tekstür ve parlaklık seçeneklerine sahiptir.

4 Dış cephe Kalın Boya Uygulaması Sebep: Boya sisteminin kalın olması ve elastikiyetinin bulunmaması. Yüzey temizliği ve tamiratı yapıldıktan sonra uygun ürünler kullanılmalıdır. Jotashield Penetrating Primer astar Jotashield Tex Ultra* ya da Jotashield Super Durable* *Çatlak köprüleme özelliğine sahip esnek ürünlerdir.

5 Dış cephe Tebeşirlenme Sebep: Bağlayıcının kimyasal yapısının bozulması ile pigmentlerin serbest kalarak boya tabakası üzerinde toz halinde dağılmasıdır. Yüzey temizliği ve tamiratı yapıldıktan sonra uygun ürünler kullanılmalıdır. Jotashield Penetrating Primer Jotashield dış cephe serisi* *Farklı tekstür ve parlaklık seçeneklerine sahiptir.

6 Dış cephe Örtücülük Sebep: Boyanın düşük örtücülükte pigmentler içermesi ya da inceltme oranlarına uyulmaması Mutlaka astar uygulanmalı ve yüksek kalitede boya kullanılmalıdır. Jotashield Penetrating Primer ya da Jotashield Alkali Resistant Jotashield dış cephe serisi* *Farklı tekstür ve parlaklık seçeneklerine sahiptir.

7 Dış cephe Kireçli zeminlerin kabarması Sebep: Astar kullanılmaması ya da yüzey hazırlığının yapılmaması Mutlaka astar uygulanmalıdır. Astar kireç tabakasını sertleştirerek boyanın yapışabileceği sağlam bir boya zemini oluşturacaktır. Jotashield Penetrating Primer astar üzerine, Jotashield dış cephe serisi* *Farklı tekstür ve parlaklık seçeneklerine sahiptir.

8 Dış cephe Kabarma ve soyulmalar Sebep: Boya filminin altında rutubet oluşumu, su buharı geçirgenliği olmayan boya kullanımı, astar kullanılmaması. Kabarık yüzey kazınarak temizlenmeli ve zımparalanarak düzgün kısımlar ile bir bütün haline getirilmelidir. Ardından boya uygulamasına geçilmelidir. Jotashield Penetrating Primer ya da Jotashield Alkali Resistant Jotashield Tex Ultra*, Jotashield Super Durable*, Jotashield Topcoat Silk *Çatlak köprüleme özelliğine sahip esnek ürünlerdir.

9 Dış cephe Renk solması Sebep: UV dayanımı düşük boyaların uygulanması. Özellikle dış cephede UV dayanımına sahip renkler tercih edilmelidir. Jotashield Ürün Serisi* *Jotashield serisi UV dayanımına sahip 225 performans renge sahip olup renk solmama konusunda 5 yıllık garantiye sahiptir.

10 Dış cephe Yüzey çatlakları Sebep: Yapının zaman içerisinde oturması ya da rötre nedeniyle oluşmaktadır. Çatlak köprüleme özelliğine sahip ürünler kullanılmalıdır. Jotashield Super Durable ya da Jotashield Tex Ultra* *1.4 mm ye kadar çatlak köprüleme özelliğine sahip ürünlerdir.

11 Odalar Rötuşlarda renk tutmaması Sebep: Rengin hassas renklendirme makineleri ile üretilmemesi. Kullanılan boyanın renklendirme sistemi dikkate alınmalıdır. Jotun iç cephe serisi Fenomastic renk makineleri ile sınırsız renkte üretilmektedir. Kullanılan renk Kodunun saklanması durumunda yıllar sonra bile renk birebir aynı tonda Multicolor Tenolojisi ile üretilebilmektedir.

12 Odalar Yüzeydeki kirlenmeler Sebep: Düşük kaliteli pigment ve dolgu maddesi içeren boyaların kullanılması. Yüzeyin tekrar boyanması gerekmektedir. Fenomastic Primer astar üzerine, Fenomastic Gold Serisi* ya da Fenomastic Silk uygulanmalıdır. *Antibakteriyel ve antiküf özelliklerine sahiptir.

13 Odalar Küflenmeler Sebep: Kenar köşelerdeki ısı farkı. Küf önleyici bir sistem tercih edilmelidir. Yüzeyde aşırı siyahlaşma varsa Pingo Alge Killer ile temizlenir. Fenomastic Primer astar üzerine, Fenomastic Gold* veya Fenomastic Gold Matt* uygulanır *Antibakteriyel ve antiküf özelliklerine sahiptir.

14 Odalar Yapışma ve kabarma problemleri Sebep: Zemindeki rutubet, zayıf yüzey hazırlığı ve kalitesiz boya kullanımı. Nem ve rutubetten kaynaklanıyorsa sözkonusu problem ortadan kaldırılmalıdır. Kabarmış ve zayıf boya filmi yüzeyden temizlenir. Fenomastic Primer astar üzerine, Fenomastic serisi son kat olarak uygulanır.

15 Balkonlar Mevcut boyalarda tozlanma ve aşırı kirlenme Sebep: Tekstürlü veya mat boya sisteminin tercih edilmesi. Düşük kir tutma oranına sahip bir sistem tercih edilmelidir. Jotashield dış cephe serisi saf akrilik bağlayıcıya sahip olmaları nedeni ile parlak ve pürüzsüz bir yüzey oluşturmaktadır.

16 Balkonlar Balkon demirlerinde paslanma Sebep: Kaynak üzerlerinde ve yapının geometrik sebebiyle oluşabilmektedir. Keskin kenarların taşlanması, kaynak eksikliklerinin giderilmesi ve yüzeydeli pasın zımpara ve tel fırça ile alındıktan sonra temizlenmesi gerekir. Jotashield Smart Pack astar üzerine, Hardtop AS ya da Hardtop XP uygulanır. Orta derece koruma için Bengalac Primer üzerine Fenomastic Enamel uygulanabilir.

17 Banyo-Hamam-Sauna Küf ve mantar oluşumu Sebep: Antiküf ve antibakteriyel boya sistemlerinin kullanılmaması Küf ve mantarların yüzden arındırılıp küf önleyici bir sistem tercih edilmelidir. Yüzeyde aşırı siyahlaşma varsa Pingo Alge Killer ile temizlenir. Fenomastic Primer astar üzerine, Fenomastic Gold* veya Fenomastic Gold Matt* uygulanır *Antibakteriyel ve antiküf özelliklerine sahiptir.

18 Tuzlu Sauna-Spa Boyaların pul pul dökülmesi Sebep: Yoğun buhar ve nem nedeniyle görülür. Yüzey kuru ve temiz olmalıdır. Kabaran kısımlar temizlendikten sonra boya aşamasına geçilir. Jotashield Penetrating Primer* üzerine Jotashield Super Durable** ya da Jotashield Tex Ultra** kullanılır. *Yüzeye yüksek nüfus özelliğine sahiptir **Klor iyon difuzyon özelliği ile tuz karşı yüksek dayanım gösterir.

19 Tuzlu Sauna-Spa Boyaların kabarması Sebep: Mineral tuz dayanımı bulunmayan boyaların kullanımı Yüzeyin tatlı su ile yıkanarak temizlenmesi gerekmektedir. Jotashield Penetrating Primer* üzerine Jotashield Serisi** uygulanmalıdır *Yüzeye yüksek nüfus özelliğine sahiptir **Klor iyon difuzyon özelliği ile tuz karşı yüksek dayanım gösterir.

20 Mutfaklar Mutfaklarda hijyen problemi Sorun: Düzgün olmayan zemin uygulamaları, antibakteriyel özelliği olmayan boya kullanımı Epoksi kaplamalar özellikle selflevelling uygulaması kolay temizlenebilmesi sebebiyle hijyenik alanlarda tercih edilir. Jotafloor SF Primer ile astarlama yapılır Agrega ve Jotafloor SL Universal karışımı ile sıyırma katı çekilir. Jotamastic 87 ya da Jotafloor Sl Universal uygulanabilir.

21 Havuz kenarı-kamelyalar Tik ve iroko yüzeylerde renk solması Sorun: Yüzeyde yeterli koruma sağlanamaması. Yüzey temizlenerek siyahlaşmalar alınmalıdır. Teak Cleaner ile yüzey temizlenir. Teak Oil ile 1-2 kat yağlanarak koruma sağlanır.

22 Havuz kenarı-kamelyalar Kamelyalarda pul pul dökülme Sebep: Düşük kaliteli vernik kullanımı veya vernik altında emprenye edici şeffaf astar kullanılmaması Sorunlu kısım zımpara ile alınmalıdır. Ham ahşap çıkan bölgelere Vısır* astar Üzerine Benar UVR** ile verniklenmelidir. *Mantarlaşma ve böceklenmeyi engeller **UV ışınlarına karşı maksimum koruma sağlar

23 Çelik yüzeyler Korozyon oluşumu Sebep: Metal yüzeylerin oksijen ve rutubet ile reaksiyona girmesi ile oluşmaktadır. Yüzey tatlı su ile yıkanır ve yüzey temizliği yapılır. Keskin kenarlar taşlanıp yuvarlatılır, toz alındıktan sonra boya uygulamasına geçilir. Jotamastic Smart Pack* ya da Jotamastic 80/87 üzerine, Hardtop AS son kat uygulanmalıdır. *Güçlü nem toleransı ve su dayanımına sahiptir.

24 Çelik yüzeyler Galvanize metallerde soyulma Sebep: Galvanize yüzey üzerine yapışabilen uygun boya sistemlerinin tercih edilememesi. Yüzey, pas, yağ ve diğer maddelerden arındırıldıktan sonra boya uygulaması gerçekleştirilmelidir. Penguard Primer astar üzerine, *Hardtop XP ya da Hardtop AS veya **Penguard Topcoat ya da Corroguard HB uygulanır. *Yüzey güneş ışığına maruz kalıyorsa *Yüzey güneş ışığına maruz kalmıyorsa

25 Çelik yüzeyler Çelik iskelelerde korozyon oluşumu Sebep: Yüzeydeki metalin dış etkilere karşı korunamaması. Yüzeydeki tuz varlığını kaldırabilmek için tatlı su ile yıkanmalıdır. Yüzeydeki kaba pas çekiç ile alınıp zımparalanmalıdır. Jotamastic Smart Pack astar üzerine, Hardtop XP ya da Hardtop AS uygulanmalıdır..

26 Otoparklar Zemin betonunun tozuması Sorun: Beton yüzeyin yüzey koruyucu kaplama sistemleri ile korunmaması. Tozumanın önlenmesi amacıyla uygun yüzey hazırlığı yapılarak boya sistemi uygulanmalıdır. Jotafloor SF Primer astar üzerine Jotamastic 87 son kat olarak uygulanmalıdır.

27 Zemin kaplama Zemin betonunun aşınması Sebep: Araç trafiğine uygun boya sistemi kullanılmaması. Otopark trafiğine bağlı olarak 1-2mm multilayer epoksi kaplama yapılmadır. Jotafloor SF Primer ile astarlama yapılır Agrega ve Jotafloor SL Universal karışımı ile sıyırma katı çekilir. Jotamastic 87 ya da Jotafloor Sl Universal uygulanabilir.

28 Tekneler Fiber teknelerde osmoz Sebep: Fiber yüzeylerin deniz suyu emişi ve su buharı geçişi nedeni. Oluşmadan önce ve oluştuktan sonra farklı sistemler uygulanır. Oluşmadan önce: Epoxy Yacht HB üzerine Antipest epoksi astar ve NonStop zehirli boya sistemi Oluştuktan sonra: Yüzey temizlenmeli, Osmoshell üzerine epoksi macun Finishing Filler ve epoksi astar Antipest ile Nonstop zehirli boya uygulanmalıdır.

29 Tekneler Fiber teknelerde hasar görmüş jelkot Sebep: Mekanik darbeler nedeni ile oluşmaktadır. Bölgesel hasar ise yüzey temizlenir ve ince zımparadan sonra polyester macun Gelcoat Filler uygulanıp pasta cila yapılır. Komple hasar ise tüm yüzeye boya uygulaması yapılarak yüzey jelkot üzeri boya sistemine dönüştürülmelidir.

30 Tekneler Ahşap teknelerde çatlamış, mantar oluşumu başlamış vernikli yüzey Sebep: Ahşap iyi emprinye edilmeden vernik uygulanması ya da verniğin koruyucu özelliğinin düşük olması Eski vernik yüzeyden alınana kadar zımpara yapılmalıdır. Ardından ahşap yüzeyler doyana kadar emprenye yapılır. Zımpara sonrası ahşabın rengi ve görünümünü yenilemek için Mahogany Restorer veya Teak Cleaner kullanılabilir. Emprenye sonrası Clipper I emprenye verniği üzerine Ravilakk, Clipper II Benar Marine uygulanır.

31 Tekneler Çelik teknelerde korozyon Sebep: Boya ve boya sistemlerinin hasar görmesi ile oluşur. Korozyon oluşmuş yüzeylerde mekanik temizlik ile boyaya uygun yüzey hazırlığı yapılır. Epoxy Yacht HB astar üzerine,antipest ya da Vinyl Primer astar uygulanır. Ardından Nonstop veya su üstünde ise Top Gloss son kat boya ile onarım tamamlanır.

32 Tekneler Alüminyum teknelerde galvanitik korozyon Sebep: Sualtında kullanılan zehirli boyadaki bakıroksitin alümnyum ile reaksiyona girmesi. Bu tip tekneler için özel geliştirilmiş Megayacht Imperial veya Performance zehirli boyaları kullanılır.

33 Teşekkürler

Fabrika Boya Rehberi

Fabrika Boya Rehberi İçerik: Dış cephe İç cephe Çelik yüzeyler Isıya maruz bölgeler Yoğun kimyasal korozyona maruz bölgeler Çeliklerin yangına karşı korunması Tanklar Zeminler DIŞ CEPHE Tuz kusması Sebep: Beton/sıva içindeki

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

Jotamastic Smart Pack

Jotamastic Smart Pack ENDÜSTRĐYEL ÜRÜNLER PERAKENDE SERĐSĐ Jotamastic Smart Pack Mükemmel penetrasyon, yapışma ve nem toleransı Fırça ve rulo ile kolayca uygulanır. Đki bileşen hızlı ve kolay bir şekilde karıştırılır. - 10

Detaylı

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır.

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. Sayfa 1/6 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Outside kaplama kötü hava şartlarına ve çevresel etkilere

Detaylı

Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır.

Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. TEKNİK ŞARTNAME JOTASHIELD TOP COAT SILK İŞİN ADI YAPILACAK İŞİN CİNSİ Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. Üretici firmanın ISO 9001 belgesine sahip olması gerekmektedir.

Detaylı

Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır.

Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. TEKNİK ŞARTNAME JOTASHIELD TEX ULTRA İŞİN ADI YAPILACAK İŞİN CİNSİ Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. Üretici firmanın ISO9001 belgesine sahip olması gerekmektedir.

Detaylı

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar hava Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 Metal Pigment Kaplamalar Metal Pigment Kaplamalar metal yüzeylerde korozyon olarak r. Bunun ötesinde

Detaylı

The Jotun Group BOYA ÖNCESİ SIKÇA KARŞILAŞILAN YÜZEY TİPLERİ

The Jotun Group BOYA ÖNCESİ SIKÇA KARŞILAŞILAN YÜZEY TİPLERİ BOYA ÖNCESİ SIKÇA KARŞILAŞILAN YÜZEY TİPLERİ İÇERİK : - Karşılaşılan Çeşitli Yüzey Tipleri Nelerdir. - Bu Yüzey Tiplerinin Genel Özellikleri - Yapılması Gereken Yüzey Hazırlığı - Tavsiye Edilen Boya Sistemleri

Detaylı

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar : Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı, yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar: Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı,yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Emulsion Matt yüksek kalitede, akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip bir iç cephe

Detaylı

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Kardelen Plastik KÜF ÖNLEYİCİ Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, örtücülüğü yüksek, dekoratif mat iç cephe boyası. 1 20 kg 131.00 1 10 kg 67.00 4 3.5 kg 25.40 Aura Plastik

Detaylı

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi.

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi. İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR Serisi www.filliboya.com Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar İÇ CEPHE ASTAR ÜRÜNLERİ ESKİ

Detaylı

SENTETİK GRUBU SERİSİ

SENTETİK GRUBU SERİSİ SENTETİK GRUBU SERİSİ Metal yüzeylerde benzersiz Filli Boya koruması! Pas Koruma Sistemi... 3 Flat - Hammer... 5 Master... 11 Uygulama Bilgileri... 13 NEDEN PAS KORUMA SİSTEMİ? Metal yüzeylerin korunması

Detaylı

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI 2 SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI ISO 900:2008 Lamella Özel Tavan Boyası 20/ 55.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 7.5/ 5.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 0/ 3.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 2.00 TL Akrilik kopolimer

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Hygiene Emulsion Matt yüksek kalitede, saf akrilik, su bazlı iç cephe boyasıdır. Düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip olması

Detaylı

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır.

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. www.tekboya.com SOLVENT BAZLI Boyalar Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. - Tek Süper Sentetik Yağlı Boya 12 1/4 6,70

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME CORRO-COAT PE-SDF SUPERDURABLE SERIES Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır.

TEKNİK ŞARTNAME CORRO-COAT PE-SDF SUPERDURABLE SERIES Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. TEKNİK ŞARTNAME CORRO-COAT PE-SDF SUPERDURABLE SERIES 2003 Malzemeler üretici firmanın tariflerine uygun standartlarda olacaktır. Ana Yüklenici: 1. Performans şartlarının gerekliliklerini yerine getirebilmek

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır!

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır! Baumit FineTop (UniversalPutz Fein) Kaplama Ürün Đç ve dış cepheler için, kullanıma hazır, nefes alma kabiliyetine sahip, ince katmanlı (son kat) kaplama. Elle veya makineli olarak uygulanabilir. Özel

Detaylı

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER 2000 EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM Epocell PR, çift bileşenli solventsiz epoksi astarıdır. Yüzeye derinlemesine nüfuz ederek yüzeyi sağlamlaştırır ve epoksi kaplaması için tutunma yüzeyi oluşturur.

Detaylı

Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar

Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar Su Bazlı İç Cephe Boyalar & Astarlar Ürün Kodu Ürün ve Tanımı Dolum Koli Adedi Fiyat (TL/Adet) 0.03 Sepra Pearl Sedef Boya Su bazlı, inci yüzeyi görünümünde desenli, dekoratif, iç cephe boyası 7,5 L 5

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

Hayat Renklerle Guzel

Hayat Renklerle Guzel Hayat Renklerle Guzel İÇ CEPHE BOYA KOLEKSİYONU FABİA NANOSAT SU BAZLI İPEK SATEN BOYA Küf ve Bakteri Oluşumunu Önleyici Silinebilir, Silikon Katkılı Yüksek Örtme Gücü Yüksek Sürtünme Mukavemeti Olan

Detaylı

AkzoNobel ve AkzoNobel Kemipol 2011 Genel Tanıtım Sunuşu Bobin Boyaları Teknolojisine Genel Bakış

AkzoNobel ve AkzoNobel Kemipol 2011 Genel Tanıtım Sunuşu Bobin Boyaları Teknolojisine Genel Bakış AkzoNobel ve AkzoNobel Kemipol 2011 Genel Tanıtım Sunuşu Bobin Boyaları Teknolojisine Genel Bakış Sunum İçeriği Genel Boya Bilgileri Tanım ve Sınıflandırma Boya Hammaddeleri Bobin Boyaları Teknolojileri

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya Baumit SilikatColor (SilikatFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cephelere el veya makine ile uygulanabilen, sodyum silikat bazlı, kullanıma hazır mineral esaslı bir boyadır. Bileşimi Mineral esaslı dolgu maddeleri

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Silk

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Silk Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Silk Ürün tanımı Fenomastic Hygiene Emulsion Silk yüksek kalitede, saf akrilik, su bazlı iç cephe boyasıdır. Düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip olması

Detaylı

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri EGETEK Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri Zeminlere sadece üzerinde yürünen bir alan olarak bakılmamalıdır, zira onlar operasyonel altyapının temel elemanıdır. Bunlardan dolayı zemine üretim hattının

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ UYGULAMA Zemin Kaplama & Boyama Antikorozif Metal Boyama Dekorotif Asfalt & Bisiklet Yolu Onarõm & Yapõsal GŸ lendirme Mimari YŸzey Koruyucu Beton YŸzey Koruma Su Yalõtõm Kaplama 1 ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER

Detaylı

su bazlı iç cephe boyaları

su bazlı iç cephe boyaları DORUK SU BAZLI YARIMAT SONKAT BOYA TAM SİLİNEBİLİR, ipeksi bir görünüm, yarı parlak, dekoratif, kapatıcılığı yüksek 1. SINIF ipek mat boyadır. Belge 5808 6,25 Lt. 1 26,00 70,00 137,00 30,68 82,60 161,66

Detaylı

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız?

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız? Epoksi Nedir? Epoksi suya,asitlere ve alkaliye dirençli,zaman içerisinde direncini yitirmeyen,yapıştırıcı bir kimyasal reçinedir.zamanla mukavim ve kuvvetli yapışma özelliği sayesinde inşaat sektörünün

Detaylı

Fiyat Listesi 2012-13

Fiyat Listesi 2012-13 Fiyat Listesi 202-3 Yaşamın bütün r... Boya'da Nanoteknolojk Sistem 202-3 SELÜLOZ VE RAPİD SONKAT BOYALAR VE ASTARLAR RAPİD END. SON KAT BOYA LUX Rapid alkyd esaslı, çabuk kuruma özelliği olan parlak yapışma

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F lfa hibrit polimer esasli tek komponentli içme suyu depolari için su yalıtım malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda,

Detaylı

DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI

DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI 33 DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI Protekta Performa+ Joker Plus EXT Silikona Silikona Grenli Silikonatex Grena Sportline Roadline 34 Kale Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 5111 Protekta Seramik Küre Katkılı,

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya Baumit NanoporColor (NanoporFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cepheler için, kullanıma hazır, silikat esaslı bir mineral boyadır. Özel olarak bu amaçla geliştirilmiş mikro yapıdaki yüzeyinin yanı sıra özel, nano

Detaylı

Kabini boyama. Kabin dış plastik parçaları. Bu belge kabinin plastik ve metal parçalarının boyanması hakkında bilgiler içermektedir.

Kabini boyama. Kabin dış plastik parçaları. Bu belge kabinin plastik ve metal parçalarının boyanması hakkında bilgiler içermektedir. Genel bilgiler Genel bilgiler Bu belge kabinin plastik ve metal parçalarının boyanması hakkında bilgiler içermektedir. Kabin dış plastik parçaları Kabinin dış plastik parçaları, fiberglas takviyeli polyester

Detaylı

YÜZEY HAZIRLAMA MALZEMELERİ

YÜZEY HAZIRLAMA MALZEMELERİ Kale Yüzey Hazırlama Malzemeleri 77 YÜZEY HAZIRLAMA MALZEMELERİ Üniastar Silastar Saten Alçı Astarı Macunart İnce Akrilik Macun Kalın Akrilik Macun Küf Temizleyici 78 Kale Yüzey Hazırlama Malzemeleri Yüzey

Detaylı

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su.

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su. Baumit ArtlineFarbe Dekoratif Tasarım Boyası Ürün Dış ve iç cepheler için, organik bağlayıcılı, kullanıma hazır bir boyadır. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası Sayfa: 1 / 6 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade ECSP 260 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Zemin ve Duvar Boyası Tanımı Tardigrade ECSP 260, epoksi esaslı, iki

Detaylı

BOYA KUSURLARI. Önlenmesi : Astar ve son katlar üreticinin önerdiği kalınlıklarda uygulanmalı, kat kabul ve kuruma sürelerine mutlaka uyulmalıdır.

BOYA KUSURLARI. Önlenmesi : Astar ve son katlar üreticinin önerdiği kalınlıklarda uygulanmalı, kat kabul ve kuruma sürelerine mutlaka uyulmalıdır. BOYA KUSURLARI AKMA ve SARKMA : Genelde dik yüzeylerde meydana gelen ve yaş boyanın uygulandığı yüzeyde tutunamamasının sonucunda oluşan akıntılar ve sarkmalardır. Nedenleri : Meme çapının büyük olması,

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı.

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı. EREN ENERJİ ÇATALAĞZI 1360 MW TERMİK SANTRAL PROJESİ LİMAN İNŞAATIN DA KULLANILACAK FARKLI ÇELİK BORULAR DURATEK ÜRÜNLERİ Liman iskele ayağı olarak kullanılacak çelik borular, farklı çap, boru et kalınlığı

Detaylı

Fiyat Listesi 2019/1

Fiyat Listesi 2019/1 Fiyat Listesi 09/ İÇ CEPHE SON KAT G ALLEGRO İPEK Akrilik emülsiyon esaslı, ipek mat dekoratif son kat iç cephe boyasıdır. Onluk/37,5 L 5 L 90.80 54.90 484.80 G7 ALLEGRO SİLİKONLU PLASTİK Silikon katkılı,

Detaylı

Gücünüze güç katar, Rekabet avantajı sağlar

Gücünüze güç katar, Rekabet avantajı sağlar Gücünüze güç katar, Rekabet avantajı sağlar CEILCOTE ENVIROLINE KİMDEN BAKIM MÜHENDİDLİK VE TİC. KİME: İSİM AYHAN KUTLU İSİM : TEL 1 (212) 596 52 22 DEPT. : TEL 2 (212) 596 79 43 TELEFON : DİREKT FAX (212)

Detaylı

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER www.rehau.com/relazzo Yapı Otomotiv Endüstri Değerli müşterilerimiz! Ürünümüzü tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz! Takip

Detaylı

EPOKSİ KAPLAMA SİSTEMLERİNİN FAYDALARI

EPOKSİ KAPLAMA SİSTEMLERİNİN FAYDALARI EPOKSİ KAPLAMA SİSTEMLERİNİN FAYDALARI Bilindiği gibi Epoksi kaplama sistemleri diğer boya sistemlerinde olduğu gibi uygulandığı yüzey üzerinde bir film tabakası oluşturur. Bu film tabakası; Uygulandığı

Detaylı

HAVAALANI ZEMİN BETONLARI ONARIMI ŞARTNAMESİ

HAVAALANI ZEMİN BETONLARI ONARIMI ŞARTNAMESİ HAVAALANI ZEMİN BETONLARI ONARIMI ŞARTNAMESİ Yüzey Hazırlığı Malzemelerin Seçimi Uygulama Kürleme Ekipmanlar 1. HASARLAR Havaalanı zemin betonunda tespit edilen hasarlar aşağıdaki resimlerde görülmektedir.

Detaylı

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz 2012 yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Korotek termoplastik toz kaplama ürünleri, uzun süre dayanım gerektiren

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT İÇ CEPHE BOYALARI Silikonlu Duvar Boyası Silikon modifiye styren akrilik bazlı mat iç cephe boya, taş gibi mineral kullanılır 7-8 m2/l İpek Mat Silikonlu Duvar Styren akrilik bazlı ipek görünümlü mat iç

Detaylı

Yüzey koruyucu seçiminde ikinci kriter ise elde edilmek istenen görüntü, ahşabın cinsi ve malzemeyi uygulama olanaklarımıza bağlıdır.

Yüzey koruyucu seçiminde ikinci kriter ise elde edilmek istenen görüntü, ahşabın cinsi ve malzemeyi uygulama olanaklarımıza bağlıdır. YÜZEY KORUMA VE YÜZEY İŞLEMLERİ Doğru yüzey koruyucuyu seçmek için şu iki soruyu doğru yanıtlamak lazım - Ahşabı neden, neye karşı koruyacağız? - Koruma ve işlem sonrası elde etmek istediğimiz görüntü

Detaylı

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yarı Elastik, Self Levelling Kaplama

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Yarı Elastik, Self Levelling Kaplama TANIMI MasterTop BC 375 N, poliüretan esaslı, iki bileşenli, solventsiz, endüstriyel self levelling zemin kaplama malzemesidir. KULLANIM YERLERİ MasterTop BC 375 N, MasterTop 1324 serisi poliüretan kaplama

Detaylı

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner 183-30

Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner 183-30 Dolgu Macunları DM Sertleştirici Tiner Glasurit Çok Amaçlı Dolgu Macunu, beyaz 839-20 / -20K 948-36 948-52 Glasurit İnce Dolgu Macunu, bej 839-25 948-36 Glasurit Soft Macunu 839-55 948-36 Glasurit Universal

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

AkzoNobel Kemipol 2011. Bobin Boyaları

AkzoNobel Kemipol 2011. Bobin Boyaları AkzoNobel Kemipol 2011 Bobin Boyaları Ürünlerimiz ve Teknolojiler Polyester sonkatlar (mat-yarımat ve parlak) Poliüretan tekstüre (PUR-PA) sonkatlar (yarımat) PVDF sonkatlar Polyester tekstüre (PE-PA)

Detaylı

Boya Hataları. 1-Son Kat Boyada Zımpara Çizikleri. Sonkat boya üzerindeki zımpara izlerinin belirgin bir şekilde görülmesi

Boya Hataları. 1-Son Kat Boyada Zımpara Çizikleri. Sonkat boya üzerindeki zımpara izlerinin belirgin bir şekilde görülmesi Boya ı Her gün kullandığınız ürünler ve aletler uygulamada güvenli olsalar bile, hatalar her zaman ve mesleğinizin her alanında ortaya çıkabilirler. Ancak bu gibi hatalardan çok şey öğrenebilirsiniz. Boyama

Detaylı

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 yapısında solvent ve uçucu bileşen içermeyen 2 kompenantlı 3:1 oranında kullanılan derz, dilatasyon noktaları ve beton çatlakları için tasarlanmış

Detaylı

BOYA TİPLERİ. Paint School JPS-E / Generic types /1

BOYA TİPLERİ. Paint School JPS-E / Generic types /1 BOYA TİPLERİ JPS-E / Generic types /1 Alkid Iki kelimenin birleşmesinden oluşmuştur: AL KİD AL Alkolden, KİD ise Asitten alınmadır. (Asid sözcüğünningilizcesi ACİD dir) Alkidler alkol + asit + yağ lardan

Detaylı

Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813

Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813 30060;30061 1,2 30060 poliüretan ^(ValidationDate). 1 Ürün tanımı Çift bileşenli, kimyasal kürlenmeli, alifatik akrilik poliüretan esaslı bir boyadır. 'Parlak' bir sonkattır ve parlaklık dayanımı iyidir.

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

MARSHALL 2017 YAZ KAMPANYASI

MARSHALL 2017 YAZ KAMPANYASI Sayfa 1 MARSHALL 2017 YAZ KAMPANYASI ÖDEME : 90 GÜN İÇ CEPHE BOYALAR VE ASTARLARI SİLİKONLU ÖZEL MAT 22,34 25,00 3,00 27,25 16,25 SİLİKONLU ÖZEL MAT 61,90 25,00 3,00 27,25 45,03 SİLİKONLU ÖZEL MAT 176,09

Detaylı

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama Baumit GranoporTop (GranoporPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, yapay reçine bazlı ince kat kaplama (son kat kaplama). Dış ve iç cepheler için, tane veya çizgi sıva dokularına sahip bir

Detaylı

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ Evinizi, bahçenizi ve terasınızı çok seviyorsunuzdur. Evinizin güzelliğini kalıcı hâle getirin ve bir kerelik koruyucu işlem ile evinizi nem, don ve kir karşısında hayat boyu

Detaylı

Approved. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (60 ) ISO 2813

Approved. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (60 ) ISO 2813 Approved 27800;27801 1 27800 ^(ValidationDate). 1 Ürün tanımı İki bileşenli poliamin kürlenmeli saf epoksi boya. Hızlı kuruyan, yüksek katı maddeli ve yüksek yapılı bir üründür. Boya sisteminin bir parçası

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE İyisini iste! GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE HERHANGİ BİR UYGULAMA YAPILMADAN 12 AY BOYUNCA

Detaylı

Yetkili Bayii A ustos 2014

Yetkili Bayii A ustos 2014 A ustos 2014 SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Aura Silikonlu İç Cephe Boyası Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, silikonlu, silinebilir, mat iç cephe boyası. 1 20 kg 163.00 1 10 kg 83.30 4 3.5 kg 31.60

Detaylı

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning)

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning) Boya sisteminden beklenilen yüksek direnç,uzun ömür, mükemmel görünüş özelliklerini öteki yüzey temizleme yöntemlerinden daha etkin bir biçimde karşılamak üzere geliştirilen boya öncesi yüzey temizleme

Detaylı

YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA YÜKSEK KORUMA CAPATECT KA YLE UZAK ARA ÖNDE. 67,97 57,60 67,97 ASTAR

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015 1/5 Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290i DC POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Siyah 100169300 300 ml kartuş 9,10 12 Adet Siyah 100030600

Detaylı

Onaylanmış. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (60 ) ISO 2813

Onaylanmış. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (60 ) ISO 2813 Onaylanmış 2063;2064 1,2 2063 epoksi VValidationDate). 1 Ürün tanımı Çift bileşenli, solvent içermeyen, poliamin kürlenmeli epoksi esaslı bir boyadır. Kimyasal dayanım seviyesi yüksek olan çok amaçlı bir

Detaylı

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1

Boya & Sıva Fiyat Listesi 2012-1 Boya & Sıva Fiyat Listesi 0 - Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi Kale Boya & Sıva 0 - Fiyat Listesi İçindekiler 0 İç Cephe Boyaları 03 Dekoratif ler 04 Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 06 Dekoratif Dış Cephe

Detaylı

KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ

KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ KOROZYON ONARIM ŞARTNAMESİ Hasar Tespiti Yüzey Hazırlığı Malzemelerin Seçimi Uygulama Kürleme Ekipmanlar 1. YÜZEY HAZIRLIĞI Ekipmanlar 1- Mastar / Cetvel 2- Beton kalemi 3- Kırıcı 4- Tel fırça 5- Spiral

Detaylı

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Parex ile gelecek nesillere... İçindekiler Cephe Koruma ve Dekorasyonu 6 Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Avantajları 7 Binalardaki Isı Kayıpları 7 Parex Dış Cephe

Detaylı

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir.

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. İKİ BİLEŞENLİ ÇİMENTO + AKRİLİK ESASLI SÜPER ELASTİK SU YALITIM ÜRÜNÜ Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. KULLANIM ALANLARI

Detaylı

Kabinin fazla boyanması. Kabin sac metal parçaları. Hazırlık işlemi PGRT ÖNEMLİ!

Kabinin fazla boyanması. Kabin sac metal parçaları. Hazırlık işlemi PGRT ÖNEMLİ! Hazırlık işlemi ÖNEMLİ! Üstyapının metal kısmı diğer şeyler arasında çinko bir katla korozyona karşı korunur. Tam korozyon koruma için, bu çinko kat, mesela üstyapı üzerindeki bir çalışma sırasında zarar

Detaylı

Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813. Parlama noktası ISO 3679 Method 1

Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813. Parlama noktası ISO 3679 Method 1 448;454;449 1,2 449 poliüretan ^(ValidationDate). 1 Ürün tanımı Çift bileşenli, kimyasal kürlenmeli, alifatik akrilik poliüretan esaslı bir boyadır. Mükemmel parlaklık dayanımı olan çok parlak bir son

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

İÇ VE DIŞ CEPHE BOYALARI DEKORATİF BOYALAR AHŞAP SERİSİ ASTARLAR

İÇ VE DIŞ CEPHE BOYALARI DEKORATİF BOYALAR AHŞAP SERİSİ ASTARLAR İÇ VE DIŞ CEPHE BOYALARI DEKORATİF BOYALAR AHŞAP SERİSİ ASTARLAR WALLMERK YAPI KİMYASALLARI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2007 yılında uluslararası

Detaylı

Approved. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde. ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde. ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813 Approved 7740;7742 1 7740 fenolik/novalak epoksi ^(ValidationDate). 1 Ürün tanımı Çift bileşenli, solventsiz amin kürlenmeli, fenolik/novalak epoksi bir boyadır. Özellikle tanklar için dizayn edilmiş,

Detaylı

Başlık: Bulaşık Makinelerinde Pas Lekesi, Bozulma, Delinme Vb. Şikayetler. Ve Çözüm Uygulaması

Başlık: Bulaşık Makinelerinde Pas Lekesi, Bozulma, Delinme Vb. Şikayetler. Ve Çözüm Uygulaması Başlık: Bulaşık Makinelerinde Pas Lekesi, Bozulma, Delinme Vb. Şikayetler. Ve Çözüm Uygulaması Ürün grubu: Tüm Bulaşık Makineleri KONU: Metal kaplarda ve makine içerisinde pas lekesi, yüzeyde renk değiştirme(kararma),

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Tardigrade EPWB 180, epoksi esaslı, iki bileşenli, su bazlı, düşük viskoziteli astar ve emprenye malzemesidir.

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Tardigrade EPWB 180, epoksi esaslı, iki bileşenli, su bazlı, düşük viskoziteli astar ve emprenye malzemesidir. Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade EPWB 180 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Su Bazlı Astar Tanımı Tardigrade EPWB 180, epoksi esaslı, iki bileşenli, su bazlı,

Detaylı

Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813 Parlama noktası ISO 3679 Method 1 43 C

Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813 Parlama noktası ISO 3679 Method 1 43 C 21060;21061 1,2 21060 epoksi ^(ValidationDate). 1 Ürün tanımı Çift bileşenli poliamin kürlenmeli epoksi esaslı bir boyadır. Yüzey toleranslı, yüksek katı maddeli, yüksek yapılı bir üründür. Kürlenme su

Detaylı

anoteknolojik ürün, N ez %100 su geçirm aramızdan su sızmaz

anoteknolojik ürün, N ez %100 su geçirm aramızdan su sızmaz Nanoteknolojik ürün, %100 su geçirmez aramızdan su sızmaz Beton yapıların ömrünü uzatır, yağmur, tuz, yağ ve kimyasal maddeler gibi betonun günlük olarak maruz kaldığı korozyon etkilerinden korur. NEDEN

Detaylı

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 AQUAPANEL UNIVERSAL 8mm PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 2 A- SİSTEM TANIMI: Mevcut duvar sistemlerinin

Detaylı

SATENTEK GENEL TANIM TANIM KULLANIM ALANI ANA ÖZELLİKLER. Saten Perdah Alçısı. İç Mekanlarda

SATENTEK GENEL TANIM TANIM KULLANIM ALANI ANA ÖZELLİKLER. Saten Perdah Alçısı. İç Mekanlarda GENEL TANIM TANIM Yüksek yapışma özelliğine sahip, boya altı son kat perdah alçısıdır. KULLANIM ALANI İç Mekanlarda n Konutlar n Ofis ve yönetim binaları n İş ve alışveriş merkezleri n Oteller n Hastaneler

Detaylı

Approved. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (GU 60 ) ISO 2813 Approved 500;501;499 1,5 500 epoksi ^(ValidationDate) 1 Ürün tanımı Çift bileşenli, solvent içermeyen, amin kürlenmeli epoksi esaslı bir kaplamadır. Şeffaftır. Atmosferik koşullara açık beton yüzeylerde,

Detaylı

Onaylanmış. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (60 ) ISO 2813

Onaylanmış. Özellikler Test/Standart Tanım Hacimce katı madde ISO 3233 Parlaklık Derecesi (60 ) ISO 2813 Onaylanmış 7461;7680 1 7680 çinko silikat VValidationDate). 1 Ürün tanımı Çift bileşenli, poliamid kürlenmeli, çinkoca zengin epoksi esaslı bir boyadır. Yüksek katı maddeli, yüksek çinko tozu içerikli

Detaylı

Approved. Jotun Megayacht antifouling boyalarının geniş yelpazesi için bağlayıcı boya olarak kullanıma uygundur.

Approved. Jotun Megayacht antifouling boyalarının geniş yelpazesi için bağlayıcı boya olarak kullanıma uygundur. Approved 2101;2102 6 2101 vinil epoksi ^(ValidationDate) 1 Ürün tanımı İki bileşenli poliamid kürlenmeli vinil epoksi bazlı boyadır. Özellikle epoksi astarlar ve antifouling boya sistemleri arasında geçiş

Detaylı

Tardigrade EPST 100, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, solventsiz, astar ve emprenye malzemesidir.

Tardigrade EPST 100, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, solventsiz, astar ve emprenye malzemesidir. Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade EPST 100 Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz Astar Tanımı Tardigrade EPST 100, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, solventsiz, astar ve emprenye

Detaylı

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir. YÜZEY TEKNOLOJİLERİ A.Ş Doküman kodu : Yayın tarihi : 01.03.2015 Revizyon numarası : 00 Revizyon tarihi :,, Sayfa numarası : 1/2 ŞİRKET BİLGİLERİ 5K Yüzey Teknolojileri A.Ş. Güzel Hisar Mah. Yıldırım Beyazıt

Detaylı

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kendinden Yayılan, Yarı Elastik Kaplama ve Su Yalıtım Malzemesi

Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kendinden Yayılan, Yarı Elastik Kaplama ve Su Yalıtım Malzemesi Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 Tardigrade PCSE 250 Poliüretan Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kendinden Yayılan, Yarı Elastik Kaplama ve Su Yalıtım Malzemesi Tanımı Tardigrade PCSE 250, poliüretan esaslı,

Detaylı

PENCERE KOLLARI Genel Bilgiler GENEL BİLGİLER 1.42

PENCERE KOLLARI Genel Bilgiler GENEL BİLGİLER 1.42 PENCERE KARI Genel Bilgiler GENE BİGİER Alüminyum: Üzerinde oluşturulan oksit tabakası alüminyumu koruduğundan özel bir bakım gerektirmez. Kir lekeleri yumuşak bir bez ve su ile temizlenebilir. Paslanmaz

Detaylı

ARFEN İNŞAAT TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Atatürk Sanayi Bölgesi Ömerli Mahallesi Hakkı İleri Caddesi Gülce Sokak No:22 Hadımköy-Arnavutköy / İSTANBUL

ARFEN İNŞAAT TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Atatürk Sanayi Bölgesi Ömerli Mahallesi Hakkı İleri Caddesi Gülce Sokak No:22 Hadımköy-Arnavutköy / İSTANBUL www.arfen.com Üç Bileşenli Darbe Dayanımlı Epoksi Tamir Harcı Ürün Tanımı: Solvent içermeyen, 3 bileşenli, özel gradasyonlu agregalar ve yüksek dayanımlı epoksi reçinelerin birleşiminden oluşan tamir harcıdır.

Detaylı

Kaynak: www.binko.com.tr ESKİ BİNALARDA RUTUBET PROBLEMLERİ ve ÇÖZÜMLERİ

Kaynak: www.binko.com.tr ESKİ BİNALARDA RUTUBET PROBLEMLERİ ve ÇÖZÜMLERİ Kaynak: www.binko.com.tr ESKİ BİNALARDA RUTUBET PROBLEMLERİ ve ÇÖZÜMLERİ Lütfen görmek istediğiniz problemi seçiniz. Her seçenekte probleminizi doğru teşhis edebilmenize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Detaylı