ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA KİMYASALLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA KİMYASALLARI"

Transkript

1 ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA KİMYASALLARI

2 ALKALİ TEMİZLEYİCİLER-YAĞ ALICILAR (RED) RED ( R ) 200- KONSANTRE SU BAZLI GÜÇLÜ YAĞ ÇÖZÜCÜ R 200; Endüstride eski alışkanlıklar olan; benzin,mazot,tiner gibi petrol türevi ürünlerle yapılan hiçte doğru olmayan temizlik yöntemlerini insan ve çevre sağlığına zarar vermeden değiştirilmek üzere formüle edilmiştir. Çok amaçlı su bazlı yağ sökücüdür. Bir çok tek amaçlı temizleyicinin yerini alır. Boya öncesi metal yüzey temizliği,mutfak, davlumbaz,fırın temizliği,kauçuk,plastik,seramik,beton,taş,kiremit,dkp sac,alüminyum,emaye,mermer gibi bir çok yüzeyde kullanılır.basınçlı püskürtücülerde haznelere konup her türlü yüzeyde mükemmel temizlik sağlar.1/10,1/60 aralığında çeşitli seyreltilerle püskürtme,daldırma ve kapalı devre yıkamalarda güvenle kullanılır. RED ( R ) 250- KONSANTRE ZEMİN TEMİZLEYİCİ R250; Basınçlı yıkayıcılar, buharlı temizleyiciler,ultrasonik temizleme sistemleri ve daldırma tanklarında kullanılmak üzere geliştirilmiştir.soğuk ve sıcak olarak kullanılabilen,çok konsantre,köpürmenin istenmediği durumlar için ideal bir temizleyicidir.1/5 ile 1/50 arasında temizlenecek yerin kir durumuna göre su ile seyreltilir.yanmaz,çevre dostudur.doğada %100 parçalanılır. RED ( R ) KONSANTRE ALÜMİNYUM VE KLİMA PETEK TEMİZLEYİCİSİ R300 ; Asit içermeyen özel formülasyonu ile alüminyum yüzeylerdeki kiri, yağı ve oksidi zarar vermeksizin temizler.özellikle;ısıtma ve soğutma sistemlerinin,eşanjörlerin,ve klima peteklerinin temizlenmesi ve bakımında güvenle kullanılır.1/10 ile 1/30 arasında su ile seyreltilerek yüzeye püskürtülür.ürünün alüminyuma tutunma kabiliyeti ile derinlemesine nüfuz ederek temizlik sağlar.3-5 dakika bekletildikten sonra mutlaka bol su ile durulanmalıdır.

3 ALKALİ TEMİZLEYİCİLER-YAĞ ALICILAR (RED) RED ( R ) 400 -KONSANTRE YAĞ-İS KURUM VE KARBON TEMİZLEYİCİ R400;Fırın,fırın tavaları,yanmış yağlar,kurum kalıntıları,baca temizliği,tekstil ram makinelerindeki karbonlaşmış madeni yağların temizliğinde,endüstrinin her dalında ağır yağ kalıntılarının temizlenmesinde kullanılan gıdaya uygun özel bir temizleyicidir.fırça,püskürtme veya daldırma yöntemi ile 1/5 1/50 arasında su ile seyreltilerek kullanılır.tatbik edildikten sonra durulanmalıdır.alüminyum,çinko,kalay,enodize alüminyum yüzeylerde kullanılmamalıdır.yanıcı solventler ve zehirli atık içermez. RED ( R ) 500 -KONSANTRE HAM KUMAŞ TEMİZLEYİCİSİ R500 ; çok amaçlı güçlü yağ ve leke sökücü olup,tekstil sektöründe özellikle polyester kumaşlarda etkili bir şekilde yağ ve kir temizliğinde kullanılır.kumaşın durumuna göre 1/5 ila 1/30 arasında su ile seyreltilerek kalite kontrol masalarında silme veya püskürtme yöntemi ile uygulanır. RED ( R ) 600 KONSANTRE ÇAPAK ÖNLEME SIVISI R 600; Kaynak işlemi sırasında oluşan çapakların metale yapışmasını engeller. Seyreltme oranları 1/ 5-/10dir.Sıcak ya da soğuk basınçlı yıkamalarda kullanılabilir. El spreyleri ile yüzeye püskürtülebilir.

4 ASİDİK KİMYASALLAR (YELLOW) YELLOW ( Y ) 100 KONSANTRE ENDÜSTRİYEL TİP KİREÇ ÇÖZÜCÜ Y100; Isıtma ve soğutma sistemlerinde suyun oluşturduğu kireci,pası,yosunları,mineral tortuları ve cürufları eriterek çözen özel bir kimyasaldır.içerdiği özel formülasyon sayesinde bakır,alüminyum dahil bir çok metal yüzeyde güvenle kullanılır.söktüğü kireci bünyesine alarak çözer tıkanmalara yol açmaz.normal temizleyicilerle temizlenmeyen özellikle taş ve beton zeminlerin yağ ve kirden arındırılmasında da başarılıdır.ekonomiktir.sirkülasyon yönteminde 1/10 seyreltilerek kullanılır.unutulmamalıdır ki;1 mm kireç tabakası %30 a kadar enerji kaybımıza sebep olabilmektedir! YELLOW ( Y ) 300- KONSANTRE YOĞUN PAS GİDERİCİ, YAĞ ALICI Y 300; Metal ve alüminyum yüzeylerden yoğun kirin, pasın uzaklaştırılmasında kullanılmak üzere geliştirilmiş bir üründür.çok güçlü bir yağ ve pas alıcıdır.metal yüzeylerde kullanıldığında geçici bir fosfat kaplar.alüminyum yüzeylerde zımpara işlemini ortadan kaldırır.yüzeyi mikroskobik ölçüde gözeneklendirerek boyanın daha iyi tutunmasını sağlar.ekonomiktir.1/10 ila 1/30 arasında su ile seyreltilerek kullanılır. YELLOW ( Y ) PASLANMAZ ÇELİK TEMİZLEYİCİ Y350; özellikle çelik ve çelik alaşımlarının güçlük gösteren temizlik işlemleri için geliştirilmiş bir üründür. Asitler karışımıdır.asitlerin seçimi ve içerdiği korozyon inhibitörleri sayesinde metaller üzerindeki korozif etkisi en aza indirilmiştir.korozyon birikintilerini minerallerin oluşturduğu taşlanmayı söker pas tabakalarını ve ağır kirleri kolayca uzaklaştırır. Paslanmaz çelik metal yüzeylerin temizliği pas tabakalarının giderilmesi,mermer fabrikalarında,makine temizlikleri her türlü makinenin çelik konstriksiyonun temizliği için1/3 ile 1/15 arasında su ile seyreltilerek kullanılır YELLOW ( Y ) BOYA VE KAPLAMA ÖNCESİ METAL YÜZEY HAZIRLAYICISI Y 400 ; Boyanacak veya herhangi bir koruyucu ile kaplanacak metal ve alüminyum yüzeyleri en iyi şekilde hazırlamak için geliştirilmiştir. Tek bir işlemle; yağı,pası alır,yüzeyde gözenek açar,metal yüzeylerde geçici ince bir fosfat tabakası bırakır.böylelikle boyanın veya kaplamanın daha kaliteli olmasını sağlar.güvenlidir,kullanıcıya rahatsızlık vermez,yanıcı değildir,ısıtma gerektirmez.silme veya daldırma yöntemi ile kullanılır.1/5-1/20 arasında çeşitli seyreltilerle kullanılabilir.

5 SOLVENTLER - BLUE BLUE ( B ) ELEKTRİKAL AKSAM TEMİZLEME SOLVENTİ B100; Elektrik motor ve aksamlarından kiri, pasağı, yağı, gresi ve nemi kimyasal olarak temizler. Ark yapabilecek birikintileri yangın tehlikesi olmaksızın uzaklaştırır. Hızlı kuruma özelliği ile kalıntı bırakmaksızın temiz bir yüzey oluşturur.30,000 volta kadar yalıtkandır. Elektrikal aksamlarda güvenle kullanılır. Metal yüzeylerde aşındırma etkisi olmadığından hassas yüzeylerin güvenle tam temizliğini sağlar.küçük motorların demonte edilmeksizin temizlenmesi B100 ile mümkündür. BLUE ( B ) 200 ENDÜSTRİYEL TİP YAĞ ÇÖZÜCÜ B 200, her türlü elektrikal ekipmanın ve metal, alüminyum parçaların temizliğinde kullanılmak üzere formüle edilmiştir. Çok güçlü bir yağ çözücüdür.klor/flor içermediğinden çevrenin ve sağlığınızın dostudur volta kadar yalıtkandır.,tortu bırakmaz.geniş kullanım alanlıdır. Plastik, metal, alüminyum parça temizliklerinde güvenle kullanılabilinir. Uygulama sırasında kullanıcıya rahatsızlık vermez B200, püskürtme veya daldırma yöntemi ile kullanılabilir. Silme yöntemi ile temizlenmesi gereken parçalarda bez veya fırça ile yüzeye tatbik edebilirsiniz. BLUE ( B ) 250 -ELEKTRONİK KART VE DEVRE TEMİZLEYİCİ B250, her türlü elektrikal ve elektronik ekipmanın temizliğinde kullanılmak üzere formüle edilmiştir. Çok güçlü bir yağ ve kir çözücüdür. Klor/flor içermediğinden çevrenin ve sağlığınızın dostudur volta kadar yalıtkandır. Tortu bırakmaz. Geniş kullanım alanlıdır. Plastik, metal, alüminyum parça temizliklerinde güvenle kullanılabilinir. Uygulama sırasında kullanıcıya rahatsızlık vermez B 250, püskürtme veya daldırma yöntemi ile kullanılabilir. Silme yöntemi ile temizlenmesi gereken parçalarda bez veya fırça ile yüzeye tatbik edebilirsiniz.

6 SOLVENTLER - BLUE BLUE ( B ) 300 -YÜZEYE TUTUNAN AĞIR YAĞ ÇÖZÜCÜ B300, özel formülü sayesinde su ile birleştiğinde kalınlaşarak kıvam alan ve inatçı yağ, yakıt, katran gibi kirlilikleri dik yüzeylere dahi tutunarak çözebilen bir üründür.1/5-1/6 oranında suyla seyreltilir. İyice çalkalanıp boza kıvamına gelmesi sağlanır.bu sayede dik yüzeylere tutunarak yağı ve kiri çözer.otomobil motorlarının temizliğinde kullanılabilir.ayrıca ithal otomobillerin üzerindeki koruyucu wax tabakasını çözmek için kullanılır.suyun zarar vermediği her türlü yüzeye uygulanabilir. BLUE ( B ) 350- YANICI OLMAYAN AĞIR YAĞ ÇÖZÜCÜ B 350 Elektrik motor ve aksamların demonte edilmeksizin veya sökülerek temizlenmesini sağlar rutubeti uzaklaştırır. B100 dan daha çabuk buharlaşır yanıcı değildir, tortu bırakmaz. B350 klorlu solventler içerir.hassas ve şeffaf plastiklerde kullanılmamalıdır.tekstilde LEKE SÖKÜCÜ olarak ta kullanılabilir.silme,daldırma ve püskürtme yöntemiyle kullanılabilir. BLUE ( B ) 400 -BOYA SÖKÜCÜ SOLVENT B 400 ; Her türlü boyalı parçanın üzerinden boyayı sökmek için hazırlanmıştır. Çok güçlü bir boya çözücüdür. Geniş kullanım alanlıdır. Plastik, metal, alüminyum parçalarda güvenle kullanılabilinir. Uygulama sırasında kullanıcıya rahatsızlık vermez. B 400, Daldırma yöntemi ile kullanılır. Boyalı parçalar ürünün içerisine konur ve boyaları soyuluncaya kadar beklendikten sonra basınçlı su ile temizlenir BLUE ( B ) 550 -ELEKTRİKLİ VE MEKANİK EKİPMANLARIN VE METAL PARÇALAR İÇİN ÇOK GÜÇLÜ TEMİZLEYİCİ VE YAĞ ÇÖZÜCÜ B 550; Sülfür ve klor içermez. Petrol türevi hidrokarbonlardan oluşur.tavsiye edildiği şekilde kullanıldığında sentetik plastikler,kauçuk vb malzemelere zarar vermez,tortu bırakmaz.tafta CİNSİ KUMAŞLARIN temizlenmesinde kullanılabilir.yanıcıdır.

7 TEKSTİL SOLVENTLERİ --PURPLE PURPLE ( P ) 1 -SOL Özellikle tekstil sektöründe konfeksiyon ve kumaş üreticilerinin çok sık karşılaştıkları leke ve yağ problemleri konusunda yardımcı olmak üzere hazırlanmış bir solventtir. Yanıcı değildir. Uçucudur.Kolay uçucu ve iyi yağ sökücü olduğundan kullanımı pratiktir. PURPLE ( P ) 2 -SOL Dokuma tezgahı ve makinalarında; Tarak, iğne, nire ve diğer metal kısımlarda istenmeyen yağların temizliğinde kullanılır.otomotiv veya metal sektöründe imalat esnasında parçaların yağ temizliğinde kullanılır.çok güçlü bir yağ sökücü solvent olmasına karşın kesinlikle yanıcı değildir. Uçucu bir solventtir. Kalıntı ve tortu kesinlikle bırakmaz.daldırma-püskürtme ve kapalı devre sistemlerde uygulanabilir.. PURPLE ( P ) 3- SOL Tekstil sektöründe dokuma tezgahı ve makinalarında tarak ve diğer metal kısımlarda istenmeyen yağların temizliğinde kullanılır.diğer solventlere oranla dokuma tezgahlarındaki plastik aksamlara ve sensörlere zarar vermez.gres ve yağların uzaklaştırılmasında rahatlıkla kullanılır.geç uçucu bir solvent olup güvenle kullanılır. PURPLE ( P ) 19-SOL Tekstilde tafta kumaşların temizliğinde kullanılır. Hare bırakmaz. Uçuculuğu ayarlanmıştır. Kullanıcıyı rahatsız etmez.

8 ÖZEL KİMYASALLAR - ORANGE ORANGE ( OR ) ELEKTRİK EKİPMANLARINI NEMDEN KORUYUCU BİLEŞİK O100 elektrikli cihazların nem ve kirliliğe karşı korunmasını sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir üründür. Kirliliğe karşı izolasyon işlevi görmesine karşın kullanıldığı ekipmanın elektrik iletimine engel olmaz.nemi uzaklaştırarak yüzeyi kaplar.elektrikal özellikleri iyileştirir. Yalıtım direncini arttırır Mikron film halinde her tür yüzeye tutunabilir ve en ince noktalara kadar nüfuz ederek tam koruma sağlar. Kir ve isi sökerek temizlemeye yardım eder.suya maruz kalmış ve/veya rutubetten zarar görmüş cihazları yeniden kullanılabilir hale getirir. ORANGE ( OR ) 200- KORAZİF ORTAMDA METAL KORUYUCU BİLEŞİK O 200 çıplak metalleri üretim esnasında, depolamada ve sevkıyatta pasa ve korozyona karşı korumak için geliştirilmiş bir üründür. Su ve nem geçirmez. Sıcakta ve soğukta kırılganlaşmaz, çatlamaz. Pas ve korozyona karşı koruyarak, metallerin ömrünü uzatır Akü kablolarını, ateşleme sistemlerini, motor bağlantılarını, bujileri, distribütör kapaklarını, jikleleri, kilitleri, makara ve vinçleri vs. korur, yağlar Ateşli silah namlularını, ateşleme mekanizmalarını pasa ve parmak izlerine karşı korur ve yağlar. Naylon ve dacrona zarar vermez. ORANGE ( OR ) PAS ÇÖZÜCÜ, YAĞLAYICI, GEVŞETİCİ O 250; sıkışmış, paslanmış cıvata, somun gibi bağlantı elemanlarını gevşeterek tekrar kullanılabilir hale getirir Yağlama özelliği ile menteşe ve kilitlerdeki tutukluk ve seslere son verir.pası önler ve çözer.hızlı etkilidir.aşındırıcı olmadığından ve koruyucu bir yağ tabakası bıraktığından; pası temizledikten sonra yeniden paslanmayı engeller. ORANGE ( OR ) 300 -BETON ZEMİN KAPLAMASI O 300, beton ve mozaik zeminleri yağa, alkalilere, asitlere ve tozlanmaya karşı su geçirmez bir tabaka oluşturarak koruyan polimer bazlı bir kimyasaldır

9 HİJYENİK GRUP - LIME LIME ( L ) 100 -ENDÜSTRİYEL TİP EL TEMİZLEME SIVISI L100 -; Ağır yağ ve kirlerin temizliğinde el ve vücutta güvenle kullanılabilecek özel bir temizleyicidir. Özel formülü ve gücü sayesinde çok az bir miktarla yeterliği temizliği sağlar; bu nedenle çok ekonomiktir.gliserin ve çeşitli geri yağlandırıcılar içerdiğinden cildi temizlerken aynı zamanda bakımını da yapar.içerisinde tortu barındırmadığından su tesisatlarınızda tıkanmaya yol açmaz.ciltteki kötü kokuları kolayca giderir.biyolojik olarak parçalanma özelliği ile doğa dostudur.jel kıvamına geldiğinden avucunuzdan akıp gitmez.1/5-1/6 oranında su ile seyreltildiğinden ekonomiktir. LIME ( L ) EL TEMİZLEME KÖPÜĞÜ L120 ; Konsantredir.Az miktarda L 120 yı avucunuza alınız, su ile durulayınız Kullanımı kolay ve pratiktir. Sıvıyı köpürtmek için musluk akarken uğraşmaktan, israf ederek lavaboya akıtmaktan kurtarır. Sıvısı konsantre olduğu için 0,5 gram ile el yıkanabilmektedir. Sıvı sabunlarla ortalama 5 gram ile el yıkanabiliyor, sıvı sabuna göre 10 katı daha ekonomiktir...(tercihe göre antibakteriyel özelliği de verilebilir) PH: LIME ( L ) BOL KÖPÜKLÜ EL TEMİZLEME SIVISI L200; Bol köpüğü ve el temizliği, bakımını bir arada yapan sıvı temizleyicidir İçerdiği gliserin ve bitkisel yağlar ile cildin korunması ve yumuşak kalmasını sağlar. Lanolin katkısı sayesinde cildi besler. Cildin yağ dengesini koruyan formülü ile ciltte kuruma oluşturmaz LIME ( L ) 400 -ENDÜSTRİYEL TİP KONST.ELDE BULAŞIK YIKAMA SIVISI L 400; Özel köpüklü formülasyonu ile endüstriyel tip mutfaklarda elde yıkanan bulaşıklar için geliştirilmiş temizleme sıvısıdır.köpük ayarı büyük miktardaki bulaşıklar için ayarlanmıştır.büyük mutfaklar için geliştirilmiş özel formülasyonu nedeniyle köpüğü kolayca gitmez,sarfiyatı azdır.durulama kolaylığı ile cam eşyalarda leke bırakmaz.fosfat içermez,çevre dostudur.biyolojik olarak parçalanır.

10 HİJYENİK GRUP - LIME LIME ( L ) HOŞ KOKULU YAĞ VE KOKU GİDERİCİ L500 Ana hammaddesi portakal kabuğu yağı-özüdür. Bu yüzden iyi bir koku absorbanıdır. Yıkanabilir her yüzeyi temizleyen hoş kokulu yağ ve kir çözücüdür. Petrol bazlı solventlerin yerine ve genel temizlik amacıyla kullanılır. Çok amaçlı bir üründür. Su ile temizlenen tüm yüzeylerde leke bırakmadan güvenli temizlik sağlar Asit, amonyak, serbest alkali içermez. Klorlu solvent,fenol,fosfat, kostik içermez.1/20 ile 1/100 oranında her türlü yüzeyde güvenle kullanılır. LIME ( L ) 550 -ÇOK AMAÇLI ENDÜSTRİYEL TİP TEMİZLEYİCİ L 550; Çok amaçlı bir üründür. Su ile temizlenen tüm yüzeylerde leke bırakmadan güvenli ve ferah bir temizlik sağlar.cam temizliği,ofis temizliği,zemin temizliği için oldukça uygundur. Kumaş, halı,döşeme, gibi yüzeylerde güvenle kullanılır.perde temizliği için de idealdir. Matlık oluşturmaz. Çiçek özleriyle kokulandırılmıştır.1/20 ile 1/50 oranında su ile temizlenebilen her türlü yüzeyde güvenle kullanılır. LIME ( L ) 600- KONSANTRE TUVALET BANYO LAVABO TEMİZLEYİCİSİ L 600; Bileşimindeki çok özel yüzey aktifler, özel asit karışımları sayesinde çok etkili tuvalet-banyo temizleyici ve dezenfekte edicisidir. Klozet ve banyo çeperlerinde oluşan sararma ve kahverengi lekeleri uzaklaştırır. Hastalıklara ve kötü kokuya yol açan organizmaları ve yosunumsu birikintileri yok eder.tuvalet-banyo armatürlerinin üzerinde oluşan sudan kaynaklanan lekelerin temizlenmesinde de kullanılır.1/5 ile 1/30 arasında çeşitli seyreltilerle kullanılabilir.kullanımdan sonra durulanmalıdır. LIME ( L ) 700 -KONSANTRE ANTİBAKTERİYELLİ GENEL TEMİZLEYİCİ L 700; Gram negatif, gram pozitif ve sporlu bakterilere karşı etkili bir dezenfektan,temizleyici ve koku gidericidir.dezenfekte edildikten sonra durulama gerektirmez. Su ile teması sakınca olmayan her türlü yüzeyde kullanılır. Gıda işletmelerinde dış ortamdan gelen mikroplara karşı ayak dezenfektanı olarak,zeminler, duvarlar ahşap döşeme eşyaları çini ve fayans yüzeyler, tuvalet ve banyo,okullar,gıda işletme üniteleri,mezbahalar,restorantlar,mutfaklar,fabrikalar,oteller,hayvan klinikleri,çocuk yuvaları,düşkün evleri. Vs. nde kullanılır.1/30 1/300 aralığında seyreltilebilir.

11 HİJYENİK GRUP - LIME LIME ( L ) 750 -ENDÜSTRİYEL MAK. İÇİN KONSANTRE BULAŞIK YIKAMA ÜRÜNÜ L 750; Bütün mutfak eşyaları,cam,porselen,metal mutfak ekipmanlarının otomatik makinelerde yıkanması için tasarlanmıştır.süper konsantre olduğu için ekonomiktir.güçlü formülü sayesinde en ağır yemek yağlarını çözer ve uzaklaştırır.köpüğü ayarlıdır.kolay durulanır leke ve iz bırakmaz.biyolojik olarak parçalanabilir.çevre dostudur.sert sularda dahi çok etkilidir. Dozaj pompası ile uygulanır LIME ( L ) 800 -ENDÜSTRİYEL MAKİNELER İÇİN KONSANTRE BULAŞIK DURULAMA VE PARLATMA ÜRÜNÜ L 800; Bütün mutfak eşyaları, cam,porselen,metal mutfak ekipmanlarının otomatik makinelerde durulanması ve parlatması için tasarlanmıştır. Süper konsantre olduğu için ekonomiktir. Lekesiz berraklık sağlar yıkama işleminden sonra elde parlatmaya gerek bırakmaz. Kolay durulanır leke ve iz bırakmaz. Biyolojik olarak parçalanabilir.çevre dostudur.sert sularda dahi çok etkilidir. Dozaj pompasıyla uygulanır. BUTİK ÜRÜNLER MOTOR İÇİ YIKAMA VE TEMİZLEME SOLVENTİ VIOLET FLUSH (V ) 100 Gemi Motorları, Jeneratörler, Tır-Kamyon, Ağır İş Makinaları ve binek ve ticari araçların ; motor revizyonu ve periyodik bakımları sırasında, motor yağlama sisteminin temizlenmesi amacı ile tasarlanmış özel bir temizleyicidir. EMÜSYON SÖKÜCÜ NAVY STRIPPER ( N) 100 İpek yapıdaki tekstil baskı kalıplarının soldurulması işleminde kullanılan çok özel bir temizleyicidir.baskı kalıplarını tamamen temizler ve beyaz yapı ortaya çıkınca kalan desen gölgelerini de ortadan kaldırır. Kalıplara zarar vermez.kalıba fırça yardımıyla ürün sürülür dk beklenir,basınçlı su yardımıyla kalıp tamamen temizlenir.

12

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

SOLEX YAĞ ÇÖZÜCÜLER SOLVENT BAZLI YAĞ SÖKÜCÜ KÖPÜRMEYEN ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ DİK YÜZEY TEMİZLEYİCİSİ ALÜMİNYUM TEMİZLEYİCİSİ

SOLEX YAĞ ÇÖZÜCÜLER SOLVENT BAZLI YAĞ SÖKÜCÜ KÖPÜRMEYEN ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ DİK YÜZEY TEMİZLEYİCİSİ ALÜMİNYUM TEMİZLEYİCİSİ YAĞ ÇÖZÜCÜLER SOLVENT BAZLI YAĞ SÖKÜCÜ SOLEX Mekanik ve elektrikli parçaların etkili temizliği ve yağdan arındırılması için endüstriyel yağ çözücü. Yağı, gresi, baz yapıştırıcıları, mürekkepleri, balmumunu,

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT

Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT SOLVENT 1 HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? SOLVENT 1 mekanik tip ekipmanın ve metal parçaların temizlenmesi, polyester kumaşlardan leke çözme ve yağ giderimi için formüle

Detaylı

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ ARC - OIL and SOOT CLEANER KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ OIL and SOOT HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? OIL and SOOT özellikle gıda sektörü için üretilmiş bir ürün olup, fırın, fırın tavaları, yanmış

Detaylı

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır.

Detaylı

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1 Mutfak Hijyeni Bulaşık Deterjanları M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı - Yüksek Performanslı Manual Dishwashing Detergent Konsantre olduğu için birkaç damlası bile bulaşıkları temizlemeye ve yağları gidermeye

Detaylı

Spreyler. www.interendustri.com

Spreyler. www.interendustri.com Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,27 4 117,02 TL 22,23 TL 468,08

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var!

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var! Mutfak Hijyeni Ürünleri İşin mutfağında hijyen var! Yüksek performans sunan Maratem Profesyonel mutfak hijyeni ürünleri markası Culina, enerji tasarrufuna ve mutfak maliyetinin kontrol altına alınmasına

Detaylı

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın!

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Sentetik temizlik ürünleri neden düşman? Hepimiz yıllarca kullandık. Mutfakta, banyoda, çamaşırlarımızda Yaşadığımız mekânların her köşesinde. Temizlemek, dezenfekte etmek

Detaylı

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning)

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning) Boya sisteminden beklenilen yüksek direnç,uzun ömür, mükemmel görünüş özelliklerini öteki yüzey temizleme yöntemlerinden daha etkin bir biçimde karşılamak üzere geliştirilen boya öncesi yüzey temizleme

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products

Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products BULAŞIK DETERJANLARI / Dishwashing Detergents M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Yüksek Performanslı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI Yapılacak İşler NE? Uygulama Sıklığı NE ZAMAN? Kullanılacak Deterjan ve Dezenfektan NE KULLANI- LACAK? Kullanılacak Araçları NE İLE? Maddesinin Kullanım Oranı NE KADAR? Metodu NASIL? Kat arabanızda kullanılması

Detaylı

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü AL-100 Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü ////////////////////////////////////////////////////// Sanayide kullanılan makinelerin çalışma koşullarından dolayı yüzeylerinde oluşan yağ ve kir artıklarının

Detaylı

ISO 9001 ISO 14001 ISO

ISO 9001 ISO 14001 ISO MARINE ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA MARINE Mafra marine ürünleri denizlerimize zarar vermeyen katkılarla üretilmiştir. İthalat esnasında tüm işçi sağlığı onay aşamalarını geçmiştir. ISO 9001 ISO 14001 ISO 18001

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimini

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen

Kişisel Temizlik ve Hijyen Kişisel Temizlik ve Hijyen KATEGORİ ÜRÜN AİLESİ ÜRÜN TANIMI ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Kişisel Temizlik ve Hijyen Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük

Detaylı

Chemitag. www.paktemkimya.com

Chemitag. www.paktemkimya.com Chemitag www.paktemkimya.com Genel Hijyen Grubu Lotis Handclean Konsantre Teknik Sıvı El Sabunu Karbon, mürekkep ve yağların oluşturduğu kirleri cildi tahriş etmeden kolayca çözer. Yapısında koruyucu

Detaylı

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN KİŞİSEL TEMİZLİK TANIMI ADI HF KOD CİNSİ L KG KG TL FİYATI KOLİ TL FİYATI Green Care Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225438 Soft Sensatıon - Ekolojik, Hipoalerjik Sıvı El Sabunu 9990256 SIVI 5,00

Detaylı

KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI

KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI ARC HAND CLEANER (STAR) KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI ARC-STAR HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? STAR en ağır yağ ve kirleri cilde zarar vermeksizin etkin bir şekilde temizlemek ARC-STAR ın EN ÖNEMLİ

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

Çiftlik ve Hayvancılık Endüstrisi. Gıda Endüstrisi. Süt Endüstrisi. İçecek Endüstrisi. Sağlık Sektörü. Otel & Mutfak Sektörü. Ulaşım & Kamu Alanları

Çiftlik ve Hayvancılık Endüstrisi. Gıda Endüstrisi. Süt Endüstrisi. İçecek Endüstrisi. Sağlık Sektörü. Otel & Mutfak Sektörü. Ulaşım & Kamu Alanları www.prokimsan.com BİOMİX ÜRÜNLERİ KATALOĞU PROKİMSAN KİMYA SANAYİ A.Ş olarak BİOMİX gurubu ürünlerimizle siz değerli müşterilerimizin hijyen, temizlik ve bakım sorunlarınızın çözümünde, uzman danışman

Detaylı

ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA ENDÜSTRİYEL TEMİZLEYİCİLER

ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA ENDÜSTRİYEL TEMİZLEYİCİLER ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA ENDÜSTRİYEL TEMİZLEYİCİLER PROFESYONEL ENDÜSTRİYEL ALANLARDA VE AĞIR SANAYİDE ÇALIŞAN İŞCİLERİN ELLERİNDE OLUŞAN, FORCEFUL İŞCİ EL VE CİLT TEMİZLEYİCİ EN AĞIR KİRİ, YAĞI, MÜREKKEP

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı M665 Fosfatsız Ana Yıkama Çamaşır Deterjanı Özel aktif madde kombinasyonu ile fosfata ihtiyaç duymadan yüksek performans sağlar.

Detaylı

HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT. hygiene

HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT. hygiene HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT hygiene AÇIK ALAN TEMİZLİĞİ (OPC) OPEN PLANT CLEANING DESAL FA 04 ALKALİ KÖPÜKLÜ TEMİZLİK ÜRÜNÜ Gıda

Detaylı

Teknik Bakım Ürünleri

Teknik Bakım Ürünleri ÇİMENTO TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ACIDEX CT 300 20,8 L(25 Kg) Çimento, harç, beton temizleme maddesi Özellikler: İnatçı kireç, çimento birikintileri ve inşaat sonrası temizlik için kullnılan bir üründür. Özellikle

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

Amacımız en iyisini yapmak tüketiciye en uygun fiyatla sunmak olup bu amaçla AR-GE bölümümüz sürekli yenilik sloganı ile devamlı çalışmaktadır.

Amacımız en iyisini yapmak tüketiciye en uygun fiyatla sunmak olup bu amaçla AR-GE bölümümüz sürekli yenilik sloganı ile devamlı çalışmaktadır. Firmamız 2010 yılında Arıkan Kimya Sanayi olarak Oto Bakım ürünlerinde faaliyete başlamıştır. Zamanın getirdiği sektörel boşluklardan dolayı endüstriyel bakım kimyasalları ve temizlik ürünleri üretimine

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hemon Group olarak Vizyonumuz, tüm üretim ve hizmetlerimizde ülkemizin en başarılı grubu olmaktır

HAKKIMIZDA. Hemon Group olarak Vizyonumuz, tüm üretim ve hizmetlerimizde ülkemizin en başarılı grubu olmaktır HAKKIMIZDA Hemon Group, 20 yıllık tecrübesi ile ahşap sektörünün lider firmalarından biri olan Panelsan Mobilya Ltd Şti nce metal işleme sıvıları konusunda uzun yıllar süren AR-GE çalışmaları sonucu yabancı

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

KİMYASAL ÜRÜNLER SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.

KİMYASAL ÜRÜNLER SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. - KİMYASAL ÜRÜNLER SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. GKD-OİL CLEANER GKD-KLAW GKD-MAX GKD-SİM PLUS GKD-PAS GKD-MİKS CLEAN GKD-FINISH GKD-PAINT STRIPPER GKD-JEL GKD-SPICK ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜCÜLER YAĞ ÇÖZÜCÜLER PAS SÖKÜCÜLER

Detaylı

SP-500. Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey

SP-500. Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey SP-500 ///////////////////////////////////////////////////////////// Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey Çevre koşulları nedeniyle paslanan ve sıkışan hareketli parçaların sökülmesi ve yağlanması için özel olarak

Detaylı

ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI

ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI ATIK KODU ATIK AÇIKLAMASI 16 01 03 Ömrünü tamamlamış lastikler 08 03 19* Dağıtıcı yağ 08 04 17* Reçine yağı KULLANILMIŞ LASTİKLER

Detaylı

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir.

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir. Özellikle eski araçlarda, motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan fazla yağ tüketiminin önüne geçer, böylece yakıt ekonomisi sağlar. Yağın viskozite indeksini düzenler. Egzoz dumanını azaltır. Kullanımı:

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

1. Kanalizasyondan gelen kötü kokuların çözümü (boruların iç çeperlerin temizliği)

1. Kanalizasyondan gelen kötü kokuların çözümü (boruların iç çeperlerin temizliği) miler Benz İstasy in a onl rı uran a t s r tla Re Ca nkala Ba ullar M'l AV er denc esi e R Ok KÖTÜ KOKULARA SON! ast anel er H r Evler Doğanın Çözümü! Referans edinmiş olduğumuz ilke doğanın kendini temizlemesi

Detaylı

Zemini çilalama ve parlatma konumuna getirir.

Zemini çilalama ve parlatma konumuna getirir. Total Beton sertleştirici, Reaktif nano- ve mikrometrik silis solüsyonu ile beton sertleştirir, beton yüzeyinin görünüş ve dayanıklılık ve mukavemet gücünü artırmak için kullanılır. Yüzey sertliğini, sürtünme

Detaylı

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü derisinden, saçtan, temizlenen alanlardan(gider ve lavabolarda)

Detaylı

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ YANABİLİR, 1 TERS KULLANILABİLİR YANABİLİR, 2 YANMAZ, GÜÇLÜ TOZ 3 EKRAN & YÜZEY İÇİN ISLAK MENDİL 4 KÖPÜK 5 BÜYÜK BOY 6 TV & BÜYÜK

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr Velidedeoğlu Kimya fiyat açıklamaları; * Bu fiyat listesi 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren geçerlidir ve bir önceki fiyat listesini geçersiz kılar. * Fiyat listemiz TÜRK LİRASI bazında geçerli olup, Doğru

Detaylı

Silifoz Filtre Sistemi

Silifoz Filtre Sistemi Silifoz Filtre Sistemi RMF BSFT ATK 11 SA - Enerji ve bakım masraflarında tasarruf sağlar. - Su sistemlerinizin ömrünü uzatır. RMF BSFT ATK 11 SA Silifoz - Oteller, kamu binaları, konutlar gibi ortak yaşam

Detaylı

Endüstriyel & Teknik Faber Kimya

Endüstriyel & Teknik Faber Kimya www.faberkimya.com.tr Endüstriyel & Teknik Faber Kimya FABER KİMYA & İLAÇ, sağlıklı yaşamın vazgeçilmez unsuru olan hijyenin sağlanması konusunda, sektörde endüstriyel ürünler ve teknik hizmetler sunmak

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2015 YILI FİYAT LİSTESİ (01.10.2015) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 1,83 55,00 55,00 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ BETON SERTLEŞTİRİCİ TOTAL BS Beton gözenekli bir malzemedir, genelde bu gözenekler su ile doludur, ayrıca betonun bünyesinde serbest kireç bulunur, bünyedeki bu serbest kireç betona dönüşmemiştir. Prensip

Detaylı

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız...

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Element Effekt Atık ve Yağ Parçalayıcı Element Bio Atık ve Yağ Parçalayıcı Ev, hastane gibi bina atık sistemlerinde, mutfak giderleri ve borularında, otel ve site

Detaylı

EasyCut Oil. Yeni Nesil Kesme Sıvıları. Daha az aşınma, yüksek kaliteli işleme

EasyCut Oil. Yeni Nesil Kesme Sıvıları. Daha az aşınma, yüksek kaliteli işleme EasyCut Oil Yeni Nesil Kesme Sıvıları Daha az aşınma, yüksek kaliteli işleme EasyCut Oil Nedir? EasyCut Oil, yıllar süren Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında, yerli AR-GE çalışması sonucu, Sanayi nin

Detaylı

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER www.rehau.com/relazzo Yapı Otomotiv Endüstri Değerli müşterilerimiz! Ürünümüzü tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz! Takip

Detaylı

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA EM ETKİN MİKROORGANİZMA KULLANIMI 1 ***KOKU GİDERİMİ Kötü kokular

Detaylı

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L AEROSOLLER ZETTEX AEROSOLLER Pek çok kişi aerosolü tek bir ürün olarak düşünür, ancak bu doğru değildir. Bir aerosol dört parçadan oluşur: valf, kapak, kutu ve aktüatör. Aerosolün kutusu her türlü malzemeden

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Malzemelerin Yüzey İşlemi MEM4043 / bahar. ön ve son işlemler. Prof. Dr. Gökhan Orhan

Malzemelerin Yüzey İşlemi MEM4043 / bahar. ön ve son işlemler. Prof. Dr. Gökhan Orhan Malzemelerin Yüzey İşlemi MEM4043 / 2016-2017 bahar ön ve son işlemler Prof. Dr. Gökhan Orhan istanbul üniversitesi / metalurji ve malzeme mühendisliği bölümü Temizleme Yağ Giderme Yüzey Şartlama Ön İşlemler

Detaylı

Nano Teknoloji Nedir? Nanoprotech Nedir? Teknik Özellikleri Yetenekleri Uygulama Alanları Test ve Sertifikalar

Nano Teknoloji Nedir? Nanoprotech Nedir? Teknik Özellikleri Yetenekleri Uygulama Alanları Test ve Sertifikalar Nano Teknoloji Nedir? Nanoprotech Nedir? Teknik Özellikleri Yetenekleri Uygulama Alanları Test ve Sertifikalar "Nano" Yunancadan ve Latinceden alınmış bir sözcüktür ve anlamı cüce demektir. Ayrıca kısaltma

Detaylı

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı.

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı. EREN ENERJİ ÇATALAĞZI 1360 MW TERMİK SANTRAL PROJESİ LİMAN İNŞAATIN DA KULLANILACAK FARKLI ÇELİK BORULAR DURATEK ÜRÜNLERİ Liman iskele ayağı olarak kullanılacak çelik borular, farklı çap, boru et kalınlığı

Detaylı

YAĞ SÖKÜCÜLER. Konsantre Su Bazlı Yağ Sökücü. RESOLVER -EX Konsantre Su Bazlı Yağ Sökücü. Alkali Toz Yağ Alma Ürünü

YAĞ SÖKÜCÜLER. Konsantre Su Bazlı Yağ Sökücü. RESOLVER -EX Konsantre Su Bazlı Yağ Sökücü. Alkali Toz Yağ Alma Ürünü YAĞ SÖKÜCÜLER RESOLVER Yüksek Konsantre Su Bazlı Yağ Sökücü Su ile karıştırılarak kullanılan güçlü yağ sökücüdür. Tüm sanayi yağları üzerinde etkili ve hızlı sonuç verir. Katı yağlar, gıda yağları, gres

Detaylı

PANDOMO TerrazzoPlus, PANDOMO TerrazzoMicro ve PANDOMO TerrazzoBasic zeminler için Temizleme ve bakım talimatları

PANDOMO TerrazzoPlus, PANDOMO TerrazzoMicro ve PANDOMO TerrazzoBasic zeminler için Temizleme ve bakım talimatları pandomo Genel PANDOMO TerrazzoPlus, PANDOMO TerrazzoMicro ve PANDOMO TerrazzoBasic zeminler için Temizleme ve bakım talimatları Özenli ve düzenli temizleme ve uygun bir koruma ile zımparalanmış veya cilalanmış

Detaylı

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT İÇ CEPHE BOYALARI Silikonlu Duvar Boyası Silikon modifiye styren akrilik bazlı mat iç cephe boya, taş gibi mineral kullanılır 7-8 m2/l İpek Mat Silikonlu Duvar Styren akrilik bazlı ipek görünümlü mat iç

Detaylı

Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi

Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 1997 yılından beri otomotiv, banyo-mutfak, matbaa, maden ve endüstriyel alanda

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Koli İçi Adet KG TL 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,13 4 125,21 24,42 500,85

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

Temizlik - Bakım - Koruma

Temizlik - Bakım - Koruma www.ardex.com.tr Temizlik - Bakım - Koruma Lithofin KUKÜ Lithofin EKSTRA Güçlü Çimento Artığı Temizleyicisi Yeni uygulanmış ya da mevcut klinker, fayans, seramik, granit seramik, porselen seramik vb. yüzeylerdeki

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri

Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri Terlans Yağlı Boya Hızlı Kurutucu Açıklama: Terlans Yağlı Boya Hızlı Kurutucu; yağlı boyanın kuruma süresini kısaltmak için kullanılır. Boyanın saydamlığını ve akışkanlığını

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2016 YILI FİYAT LİSTESİ (09.12.2016) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 2,02 60,50 60,50 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

Bütün temizlik. yöntemleri

Bütün temizlik. yöntemleri FAKİR BUHARLI TEMİZLEYİCİLER Bütün temizlik yöntemleri www.facebook.com/fakirevaletleri www.twitter.com/fakirevaletleri www.fakir.com.tr Fakir Steam Mop Buharlı temizliğin en pratik hali! Fakir Steam Mop

Detaylı

Su Şartlandırma Ürünleri

Su Şartlandırma Ürünleri Su Şartlandırma Ürünleri M801 Stabilizatörlü %56 lık Hızlı Çözülen Granül Klor M802 Stabilizatörlü %90 lık Yavaş Çözülen Granül/Tablet Klor Hızlı çözülen ve siyanürik asit içeren %56 lık organik klor

Detaylı

PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Professional Cleaning Products PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ CULİNA GRUP BİOFER CULİNA 100 BULAŞIK MAKİNESİ DETERJANI Donmuş yağ ve yemek artıklarını nişasta ve protein lekelerini etkili biçimde temizler.

Detaylı

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ??

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? HORECA ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz otel yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin yanında

Detaylı

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01 NO: 01 Kutu Açıcı 1. Donmuş kaba yağları akıtmak için önce sıcak suyun altına tutun ve fırçalayın. 2. Evyeyi ılık su ve önerilen miktarda ki MSS- Kreon Blitz ile doldurun. 3. Islanması için birkaç dakika

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini

Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini Hakkımızda Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini kendine ilke edinerek, 2000 yılında Kırtasiye Sektöründede çalışmaya başlayan

Detaylı

DÜNYANIN TEMİZLİĞİ INOKSCLEAN 2016 ürün kataloğu 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Temizlik arabanızda bulunması gerekli malzemelerin eskizsiz olduğunu kontrol edin. Ofise girip, genel durumunu gözlemleyin.

Detaylı

ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM TEMİZLİK PLANI

ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM TEMİZLİK PLANI ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM PLANI DAVLUMBAZ VE FİLTRESİ SUMA SÜPERFOAM 1. Davlumbaz filtrelerini yerlerinden dikkatlice sökünüz. 2. Sökülen filitreler kazan kaynatmada kaynatılır15 dk-30 dk 3. Son olarak su

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

Askılar, Raflar ve Konveyörler

Askılar, Raflar ve Konveyörler Askılar, Raflar ve Konveyörler Tavsiyeler Askılar ve Raflar olabildiğince küçük olmalıdır. Askılar parçalardan toz partiküllerini uzaklaştırmamalıdır. Askılar parçalarla sürekli tekrarlanan temas halinde

Detaylı

GAZ TÜRBİN TEMİZLEYİCİLER

GAZ TÜRBİN TEMİZLEYİCİLER TURBOT www.turbotect.com GAZ TÜRBİN TEMİZLEYİCİLER TURBOTECT KİMYASALLARININ GEREKLİLİKLERİ & FAYDALARI TURB TURBOTECT LTD., SWITZERLAND TEMİZLİK MEKANİZMALARI Yüzey Etkinleştirme Yüzey etkinleştirme maddeleri

Detaylı

ÜRÜN REHBERİ. Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri. Aftercare Range Page 1

ÜRÜN REHBERİ. Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri. Aftercare Range Page 1 ÜRÜN REHBERİ Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri Aftercare Range Page 1 BİZ KİMİZ? Şirketimiz RBC Otomotiv grup şirketleri ile beraber 2005 yılından beri sektörde olup, 2012 yılında da Williams

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı