Eğlenceli Ve Güvenilir...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eğlenceli Ve Güvenilir..."

Transkript

1 Dermatolojik olarak test edilmiştir Alkol İçermez Phtalate İçermez Hassas ve göz yakmayan formül Petrol türevi hammaddeler içermez Parfümlü ürünlerde Alerjen içermeyen özel esanslar kullanılmıştır E an otlar Ü t notlar n a i narenci e notlar la tatl e i i a la an u o u e il ve i e i nüan larla eva e i or. i notlar n a i i al a ve o un u notlarla i e a a a gü lü ir et i ra or. 50 ml. EAU DE TOILETTE BARCODE: ml. BODY MIST BARCODE: Pack Size: 30 Psc.

2 SET BARCODE: Pack Size: 3 Psc. Box: 12 Psc. Set BARCODE: BARCODE: ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: DISPLAY BARCODE: Box: 48 Psc. BARCODE: gr. LIP BALM BARCODE: Box: 48 Psc. 125 ml. SHIMMER MIST BARCODE:

3 50 ml. HAND CREAM BARCODE: ml. BODY LOTION BARCODE: ml. SHAMPOO BARCODE: ml. LIQUID SOAP BARCODE: ml SHIMMER LOTION BARCODE:

4 Dermatolojik olarak test edilmiştir Alkol İçermez Phtalate İçermez Hassas ve göz yakmayan formül Petrol türevi hammaddeler içermez Parfümlü ürünlerde Alerjen içermeyen özel esanslar kullanılmıştır E an otlar Ko u oğan n uci e i gi i ir. ar l ti o ular n a en li u u unu ergiler. Ü t notlar a re narenci e notlar na orta notta i e u etleri e li e er. a notta i e o un u ve a er notlar ulunur. 50 ml. EAU DE TOILETTE BARCODE: ml. BODY MIST BARCODE: Pack Size: 30 Psc.

5 BARCODE: Display Size:24 Psc. BARCODE: Display Size:24 Psc. 150 ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: BARCODE: Display Size:24 Psc. DISPLAY BARCODE: Box: 48 Psc. SET BARCODE: Pack Size: 3 Psc. Box: 12 Psc. Set

6 75 ml. BODY LOTION BARCODE: gr. LIP BALM BARCODE: Box: 48 Psc. 300 ml. SHAMPOO BARCODE: ml. LIQUID SOAP BARCODE:

7 Dermatolojik olarak test edilmiştir Alkol İçermez Phtalate İçermez Hassas ve göz yakmayan formül Petrol türevi hammaddeler içermez Parfümlü ürünlerde Alerjen içermeyen özel esanslar kullanılmıştır E an otlar Koku bir bütün olarak hissedilir. Brezilya narenciyeleri ve taze limon a u lar uri e gülleri ile a l r. a i erga ot o u u ile or antal notlar vanilya ile son bularak kokunun kompozisyonunu tamamlar. til a i i gen lar n avori o ular ara n a r. 50 ml. EAU DE TOILETTE BARCODE: ml. BODY MIST BARCODE: Pack Size: 30 Psc.

8 SET BARCODE: Pack Size: 3 Psc. Box: 12 Psc. Set BARCODE: BARCODE: ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: DISPLAY BARCODE: Box: 48 Psc. BARCODE: gr. LIP BALM BARCODE: Box: ml. SHIMMER MIST BARCODE:

9 50 ml. HAND CREAM BARCODE: ml. BODY LOTION BARCODE: ml. LIQUID SOAP BARCODE: ml. SHAMPOO BARCODE:

10 Eğlenceli Ve Güvenilir... Dermatolojik olarak test edilmiştir Alkol İçermez Phtalate İçermez Hassas ve göz yakmayan formül Petrol türevi hammaddeler içermez Parfümlü ürünlerde Alerjen içermeyen özel esanslar kullanılmıştır E an otlar Meyvesel çiçeksi kompozisyona sahip koku top notalarda bulunan mango, ne tar an orta al ile a l a ar. rta notalar a ulunan lotu i eği nilü er ğürtlen ve el a i notalar a ulunan i an al ağac ve in i tan cevi i ta i e ere o o i onu ta a lar. 50 ml. EAU DE TOILETTE BARCODE: ml. BODY MIST BARCODE: Pack Size: 30 Psc.

11 Eğlenceli Ve Güvenilir... 5 gr. LIP BALM BARCODE: ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: Box: 48 Psc. 125 ml. SHIMMER MIST BARCODE: ml. SHAMPOO BARCODE: ml. LIQUID SOAP BARCODE:

12 Eğlenceli Ve Güvenilir... Dermatolojik olarak test edilmiştir Alkol İçermez Phtalate İçermez Hassas ve göz yakmayan formül Petrol türevi hammaddeler içermez Parfümlü ürünlerde Alerjen içermeyen özel esanslar kullanılmıştır E an otlar ütün u gi i gü lü o ularla ar c ir a l a or. a aratl ve o un u orta notlarla gi e ini orta a o u or. i notlar n a i vanil a ve o un u nüan larla a alar a tatl ir an 50 ml. EAU DE TOILETTE BARCODE: ra a i te enlerin ar ü ü. Pack Size: ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: Pack Size: ml. BODY MIST BARCODE: Pack Size: 30

13 Dermatolojik olarak test edilmiştir Alkol İçermez Phtalate İçermez Hassas ve göz yakmayan formül Petrol türevi hammaddeler içermez Parfümlü ürünlerde Alerjen içermeyen özel esanslar kullanılmıştır E an otlar Orkide, ananas ve turunçgiller ile o unun era l ğ orta notta a eva e er. un u notlar n a engi re nüan lar ile ulu ara tene mistik bir hava katar. 50 ml. EAU DE TOILETTE BARCODE: ml. EAU DE TOILETTE BARCODE:

14 SET BARCODE: Pack Size: 3 Psc. Box:!2 Psc. Set DISPLAY BARCODE: Box: 48 Psc. 150 ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: BARCODE: ml. DEODORANT SPRAY 150 ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: BARCODE: BARCODE: BARCODE:

15 390 ml. LIQUID SOAP BARCODE: ml. LIQUID SOAP BARCODE: ml. SHAMPOO BARCODE: ml. SHAMPOO BARCODE:

16 Dermatolojik olarak test edilmiştir Alkol İçermez Phtalate İçermez Hassas ve göz yakmayan formül Petrol türevi hammaddeler içermez Parfümlü ürünlerde Alerjen içermeyen özel esanslar kullanılmıştır E an otlar Ü t notlar n a e ve i notlar rta notlar n a i a u u u tar n ve a e in i eği le ulu u or. i notlar a i e i a er ve a aratl notlarla a alar a er e ini or. 30 ml. EAU DE TOILETTE BARCODE: ml. BODY MIST BARCODE: Pack Size: 30 Psc.

17 SET BARCODE: Pack Size: 3 Psc. Box: 12 Psc. Set BARCODE: BARCODE: ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: DISPLAY BARCODE: Box: 48 Psc. BARCODE: gr. LIP BALM BARCODE: Box: 48 Psc. 125 ml. BODY SHIMMER BARCODE:

18 50 ml. HAND CREAM BARCODE: ml. BODY LOTION BARCODE: ml. SHAMPOO BARCODE: ml. LIQUID SOAP BARCODE: ml SHIMMER LOTION BARCODE:

19 Eğlenceli Ve Güvenilir... Dermatolojik olarak test edilmiştir Alkol İçermez Phtalate İçermez Hassas ve göz yakmayan formül Petrol türevi hammaddeler içermez Parfümlü ürünlerde Alerjen içermeyen özel esanslar kullanılmıştır E an otlar Ü t notlar n a e il a ve narenci e ile re ir a l a or. Ke ri ar a e in ve e ir ağac a rağ la eva e i or. i notlar n a i e an al ağac ve i gi i o un u o ular n an na a an vanil a ile on ulu or. 50 ml. EAU DE TOILETTE BARCODE: ml. BODY MIST BARCODE: Pack Size: 30 Psc.

20 Eğlenceli Ve Güvenilir... SET BARCODE: Pack Size: 3 Pcs. Box: 12 Psc. Set BARCODE: BARCODE: ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: DISPLAY BARCODE: Box: 48 Psc. BARCODE: gr. LIP BALM BARCODE: Box: ml. SHIMMER MIST BARCODE:

21 Eğlenceli Ve Güvenilir ml. BODY LOTION BARCODE: ml. HAND CREAM BARCODE: ml. LIQUID SOAP BARCODE: ml. SHAMPOO BARCODE: ml SHIMMER LOTION BARCODE:

22 Dermatolojik olarak test edilmiştir Alkol İçermez Phtalate İçermez Hassas ve göz yakmayan formül Petrol türevi hammaddeler içermez Parfümlü ürünlerde Alerjen içermeyen özel esanslar kullanılmıştır E an otlar Ü t notlar n a narenci e ve e il notlar orta notlar n a i e i nüan lara ge i a or. i notlar i e o un u ve a aratl nüan larla on ulu or. 50 ml. EAU DE TOILETTE BARCODE: ml. BODY MIST BARCODE: Pack Size: 30 Psc.

23 BARCODE: BARCODE: ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: DISPLAY BARCODE: Box: 48 BARCODE: SET BARCODE: Pack Size: 3 Psc. Box: 12 Psc. Set

24 5 gr. LIP BALM BARCODE: Box: 48 Psc. 300 ml. SHAMPOO BARCODE: ml. LIQUID SOAP BARCODE:

25 Dermatolojik olarak test edilmiştir Alkol İçermez Phtalate İçermez Hassas ve göz yakmayan formül Petrol türevi hammaddeler içermez Parfümlü ürünlerde Alerjen içermeyen özel esanslar kullanılmıştır E an otlar Kara eli e e il i narenci e notlar ile a la an nüan lar orta notta erini i e i ve e ilin tonlar na ra r. a notta i ve o un u notlar o unun ütününü ta a lar ve orta lar a i at e eni i ağlar. 50 ml. EAU DE TOILETTE BARCODE: ml. BODY MIST BARCODE: Pack Size: 30 Psc.

26 150 ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: gr. LIP BALM BARCODE: Box: 48 Psc. 125 ml. BODY SHIMMER BARCODE: ml. LIQUID SOAP BARCODE: ml. SHAMPOO BARCODE:

27 Eğlenceli Ve Güvenilir... Dermatolojik olarak test edilmiştir Alkol İçermez Phtalate İçermez Hassas ve göz yakmayan formül Petrol türevi hammaddeler içermez Parfümlü ürünlerde Alerjen içermeyen özel esanslar kullanılmıştır E an otlar Üst notlar bahar esintisi çiçeklerle a la orta notlar a i le etli ve ulu e velerin an n a al ile eva e i or. i notlar n a i e a tan aran vanil a ve ara elin an n a tro i al e inti ta an in i tan cevi i ile on ulu or. 50 ml. EAU DE TOILETTE BARCODE: ml. BODY MIST BARCODE: Pack Size: 30 Psc.

28 Eğlenceli Ve Güvenilir... SET BARCODE: Pack Size: 3 Pcs. Box: 12 Psc. Set. BARCODE: BARCODE: ml. DEODORANT SPRAY BARCODE: DISPLAY BARCODE: Box: 48 Psc. BARCODE: gr. LIP BALM BARCODE: ml. SHIMMER MIST BARCODE: Box Size: 48 Psc.

29 Eğlenceli Ve Güvenilir ml. BODY LOTION BARCODE: ml. HAND CREAM BARCODE: ml. LIQUID SOAP BARCODE: ml. SHAMPOO BARCODE: ml SHIMMER LOTION BARCODE:

30 Eğlenceli Ve Güvenilir... ÖN 40 cm 150 CM YAN 25 cm 150 CM 150 CM Stand Plan Ve Ölçüleri ÖN İKİLİ (yanyana) ÖN İKİLİ (sırt sırta) 80 cm 52 cm 150 CM

31 Standlar

32 Saha Görselleri

33 Aktiviteler

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

KOZMETİK A.Ş. ÜRÜN KATALOĞU 2017

KOZMETİK A.Ş. ÜRÜN KATALOĞU 2017 KOZMETİK A.Ş. ÜRÜN KATALOĞU 2017 hakkımızda Kuruluşu 1950 yıllarına dayanan Gonca Kolonyaları markası ile koku dünyasına adım atan BRG KOZMETİK A.Ş., bugün global pazarda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Detaylı

CRYSTAL TEARS DEODORANT 150 ML FOR WOMEN

CRYSTAL TEARS DEODORANT 150 ML FOR WOMEN CRYSTAL TEARS DEODORANT 150 ML FOR WOMEN 869 741954 8326 CRYSTAL TEARS DEO SPRAY For Women Blue 150 ml 24 869 741954 8302 CRYSTAL TEARS DEO SPRAY For Women Pink 150 ml 24 869 741954 8319 CRYSTAL TEARS

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

Cars2 EDC 50 ml Ürün Grubu : Parfüm. Cars2 Deo Spray 150 ml. Cars2 Dudak Koruyucu 4.5 gr Ürün Grubu : Dudak Koruyucu

Cars2 EDC 50 ml Ürün Grubu : Parfüm. Cars2 Deo Spray 150 ml. Cars2 Dudak Koruyucu 4.5 gr Ürün Grubu : Dudak Koruyucu Ürün Kataloğu 2013 Cars2 EDC 50 ml Cars2 Deo Spray 150 ml Esans 8699947340311 8699947341394 Cars2 Body Mist 160 ml İiermez Cars2 Dudak Koruyucu Ürün Grubu : Dudak Koruyucu 8699947341028 8699947341257 Spiderman

Detaylı

AMWAY Parfümlerini Keşfedin

AMWAY Parfümlerini Keşfedin AMWAY Parfümlerini Keşfedin WISTFUL - Her günün kendine özgü bir ışıltısı vardır. Işıldayan ve tutsak eden feminen bir parfüm. Işıldama özgürlüğü. Işıltılı ve bir o kadar canlandırıcı zindelik. WISTFUL

Detaylı

EVYAP DURU ARKO EVYAP

EVYAP DURU ARKO EVYAP EVYAP DURU ARKO EVYAP 8903 8904 DURU CLEAN & WHITE KLASİK Duru Clean&White Mehrzweckseife Klassisch / Duru Clean&White Classical te 4*150 g 21 121 8690506160012 DURU CLEAN & WHITE LAVANTA Duru Clean&White

Detaylı

Yeni Forml. Evdeki yeni Yardımcınız ml. Sarı Su Discovery (new multi-purpose cleaner)

Yeni Forml. Evdeki yeni Yardımcınız ml. Sarı Su Discovery (new multi-purpose cleaner) Yeni Forml 750 ml Evdeki yeni Yardımcınız... Sarı Su Discovery (new multi-purpose cleaner) GT 1193 12 750 ml 1.250 ml 750 ml 2.500 ml Çok Amaçlı Genel Temizleyici Multi-purpose general cleaner GT 1043

Detaylı

EKİM 2017 SAYI 10 & MODA. Parkim Fragrance House ile koku ve modanın keşfine çıkın...

EKİM 2017 SAYI 10 & MODA. Parkim Fragrance House ile koku ve modanın keşfine çıkın... EKİM 2017 SAYI 10 TrendBox KOKU & MODA Parkim Fragrance House ile koku ve modanın keşfine çıkın... www.parkimfragrance.com TRENDBOX Ekim Sayısı İçindekiler 03 Koku & Moda Türkiye'deki Tekstil & Kozmetik'te

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Ev temizlik ve kişisel bakım ürünleri pazarında, pazar ihtiyaçlarına ve müşteri çeşitliliğine en uygun ürün ve hizmeti sunarak, bulunduğumuz pazarlarda yarattığımız markalarla rekabeti oluşturan

Detaylı

DÜZLEM AYNALAR BÖLÜM 25

DÜZLEM AYNALAR BÖLÜM 25 DÜZE AAAR BÖÜ 5 DE SRU 1 DE SRUAR ÇÖZÜER 4 1 A B C D E F ışık ışını B noktasından geçer ışık ışını E noktasından geçer 5 ESE AAR ışını ve düzlem aynalarında yansıdığında, n = 3 ve n = 1 olur Bu durumda

Detaylı

at work maxx Akrilik Ürünler Acrylic Products 161270-001 Beslenme Kutusu ( İki İç Kutuyla Birlikte) Lunch Box (with Two Inner Boxes) 18 adet / 18 pcs

at work maxx Akrilik Ürünler Acrylic Products 161270-001 Beslenme Kutusu ( İki İç Kutuyla Birlikte) Lunch Box (with Two Inner Boxes) 18 adet / 18 pcs maxx at work 161270-001 Beslenme Kutusu ( İki İç Kutuyla Birlikte) Lunch Box (with Two Inner Boxes) 8 699038 025776 161270-002 Beslenme Kutusu ( İki İç Kutuyla Birlikte) Lunch Box (with Two Inner Boxes)

Detaylı

B T A n a l o g T r a n s m i t t e r. T e k n i k K ı l a v u z u. R e v 1. 2

B T A n a l o g T r a n s m i t t e r. T e k n i k K ı l a v u z u. R e v 1. 2 B T - 111 A n a l o g T r a n s m i t t e r T e k n i k K ı l a v u z u R e v 1. 2 1. Ö N G Ö R Ü N Ü M, Ü S T Ü N L Ü K L E R İ VE Ö Z E L L İ K L E R İ M i k r o k o n t r o l ö r t a b a n l ı BT- 111

Detaylı

FIRSAT BROŞÜRÜ. Kampanya 3 2013 Kataloğunun Ekidir. 3 FARKLI FIRÇA BİR ARADA! Etkileyici bukleler yaratır. Özel çantası içinde!

FIRSAT BROŞÜRÜ. Kampanya 3 2013 Kataloğunun Ekidir. 3 FARKLI FIRÇA BİR ARADA! Etkileyici bukleler yaratır. Özel çantası içinde! FIRSAT BROŞÜRÜ Kampanya 0 Kataloğunun Ekidir. www.avon.com.tr %80 e varan indirimler ALMAYAN KALMASIN! FARKLI FIRÇA BİR ARADA! Mini Brush Set in PVC Pouch Mini Fırça Seti Pembe Fırça Setinin içindekiler:

Detaylı

İĞİ ğ ş. ğ ş ğ ğ ğ Ş İ. ş ş. ş ğ ğ. ş ş ğ ş ş ş. ğ ş ş İ İ İ. ş ş

İĞİ ğ ş. ğ ş ğ ğ ğ Ş İ. ş ş. ş ğ ğ. ş ş ğ ş ş ş. ğ ş ş İ İ İ. ş ş İĞİ ğ ş ğ ş ğ ğ ğ ğ ş ş ş Ş İ İ İ İ ş ş ş ğ ğ ş ş ğ ş ş ş ğ ş ş ş ğ ş ş ş ş ş İ İ İ ş ş ş ğ İ ş ş ş ğ ş ş ğ ş ş ş ğ ğ ş ş ş ğ ş ş ş ğ ğ ş ş ğ ş ğ ğ ğ ş ş ğ ğ ş ş ğ ş ğ ğ ş ğ İ ğ ğ ş ğ ğ ş ş ğ ş ğ ğ ş ş

Detaylı

ö Ö ğ

ö Ö ğ Ü ö ö ö Ğ ğ Ü Ğ Ğ Ö ğ ö ö ğ «ö Ö ğ Ü Ü Ü Ğ Ö Ö Ü Ğ ğ ö ö Ö ğ ğ ğ ğ ö ğ ğ Ü ğ ğ ğ ö ğ Ü ğ ğ ö ğ ğ ğ ğ Ü Ü ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ö ğ ğ Ö ö ğ ğ ö ğ ğ ö» ğ ö ğ ğ ğ ğ ö ğ ğ ö ö ö ö ğ Ö ğ Ğ ğ ö

Detaylı

Ü Ü Ğ Ü Ğ Ü «Ğ Ğ» Ü

Ü Ü Ğ Ü Ğ Ü «Ğ Ğ» Ü Ü Ü Ğ Ü Ğ Ü «Ğ Ğ» Ü ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ü Ü ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ü ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ

Detaylı

Ğ ç ğ ç ç ğ ç ğ ç ç ğ ç ğ ğ ç ç ğ ç ç ğ ç ç ç ğ ç ç ğ ç ç ç İ ğ ğ ğ ç ğ ğ ç ğ ğ ğ ğ ğ ç ç ç ç ğ ç ğ ç ç ğ ğ ç ç ç ğ ğ ç ğ ğ ç ç ç ç İ ğ ç ğ ç ğ ç ç ğ

Ğ ç ğ ç ç ğ ç ğ ç ç ğ ç ğ ğ ç ç ğ ç ç ğ ç ç ç ğ ç ç ğ ç ç ç İ ğ ğ ğ ç ğ ğ ç ğ ğ ğ ğ ğ ç ç ç ç ğ ç ğ ç ç ğ ğ ç ç ç ğ ğ ç ğ ğ ç ç ç ç İ ğ ç ğ ç ğ ç ç ğ İ Ü İ İ İ ç ğ ğ ç ç Ğ «Ö Ğ ğ ç ğ ç ğ ç ç ğ ğ ç ğ ç ğ ç ğ ç ğ ç ç Ö ğ Ö ğ ç Ğ ç ğ ç ç ğ ç ğ ç ç ğ ç ğ ğ ç ç ğ ç ç ğ ç ç ç ğ ç ç ğ ç ç ç İ ğ ğ ğ ç ğ ğ ç ğ ğ ğ ğ ğ ç ç ç ç ğ ç ğ ç ç ğ ğ ç ç ç ğ ğ ç ğ ğ ç

Detaylı

ö ü ü ö ö ü ö ü ü ğ ö ç ü Ç ğ ç ç ö ü ç ü ö Ş ğ üç ğ ç ü ö ç ç ç ç ğ ç ü ü ç ö ç ü ç ü ö ğ ç ç ö ç ğ ğ ç ç ö ç ö ü ğ ü Ş Ü Ü ö

ö ü ü ö ö ü ö ü ü ğ ö ç ü Ç ğ ç ç ö ü ç ü ö Ş ğ üç ğ ç ü ö ç ç ç ç ğ ç ü ü ç ö ç ü ç ü ö ğ ç ç ö ç ğ ğ ç ç ö ç ö ü ğ ü Ş Ü Ü ö ö Ş ü ö ü ö ğ ç ü Ç ç ü ğ ü ü ğ ç ö ğ ö ç ö ç ü ö ü ö ğ ü ç ö ğ ö ö ğ ğ ğ ç ö ğ ö ç ö «Ö ö ü ğ Ç ğ ğ ç ü ç ö ö ö ğ ç ö ü ü ö ö ü ö ü ü ğ ö ç ü Ç ğ ç ç ö ü ç ü ö Ş ğ üç ğ ç ü ö ç ç ç ç ğ ç ü ü ç ö ç ü ç

Detaylı

Ş Ğ ş Ğ İ Ğ İ ş ş Ü Ü Ş Ü İ ş ş ş

Ş Ğ ş Ğ İ Ğ İ ş ş Ü Ü Ş Ü İ ş ş ş İ İ Ğ Ğ İ İ ş Ğ Ğ «Ğ İ Ğ ş ş ş ş ş Ç ş ş İ ş Ç ş İ İ İ ş Ş Ğ ş Ğ İ Ğ İ ş ş Ü Ü Ş Ü İ ş ş ş Ğ İ İ Ş Ğ ş ş İ ş ş Ş ş İ İ ş Ğ ş ş ş Ü ş ş ş İ ş Ğ ş ş ş Ş ş İ ş İ İ ş İ İ ş İ İ Ö Ü ş Ö ş ş ş İ ş ş ş ş İ ş

Detaylı

ğ Ü ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ

ğ Ü ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ Ö İ İ İ Ö İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ü ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ü ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ü ğ ğ Ö ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ü ğ ğ ğ İ ğ ğ ğ Ö ğ ğ Ç ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ü ğ ğ ğ ğ Ç ğ ğ

Detaylı

Ç Ç Ç Ş İ ğ ğ ğ Ç Ş İ ğ Ç ğ ğ ğ Ç ğ Ş ğ ğ ğ Ç ğ Ş ğ ğ ğ ğ İ ğ İ İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ

Ç Ç Ç Ş İ ğ ğ ğ Ç Ş İ ğ Ç ğ ğ ğ Ç ğ Ş ğ ğ ğ Ç ğ Ş ğ ğ ğ ğ İ ğ İ İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ğ İ Ü Ş İ İ Ş İ Ş Ğ Ç Ö İĞİ Ç Ç ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ç Ç Ç Ş İ ğ ğ ğ Ç Ş İ ğ Ç ğ ğ ğ Ç ğ Ş ğ ğ ğ Ç ğ Ş ğ ğ ğ ğ İ ğ İ İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ İ İ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ü Ü İŞ İ İ ğ İ

Detaylı

ç ç ç ç ç

ç ç ç ç ç Ğ Ö Ş ç ç ç ç ç ç ç Ç Ş Ü Ş Ü ç ç ç ç Ö ç ç ç ç ç ç ç Ş ç ç Ö ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç Ö ç ç ç Ş ç ç ç Ö ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç ç

Detaylı

ö Ş Ç ö ö ö ö ö Ö ö Ö ö Ç ö ö ö Ö Ğ Ğ

ö Ş Ç ö ö ö ö ö Ö ö Ö ö Ç ö ö ö Ö Ğ Ğ ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ş Ş ö ö Ş Ç ö ö ö ö ö Ö ö Ö ö Ç ö ö ö Ö Ğ Ğ ö ö Ç Ş Ğ Ç Ş Ş Ğ ö Ü Ğ ö Ü ö ö Ü Ü Ç Ü Ç ö ö ö ö Ç ö ö ö ö Ö Ü Ö ö ö ö ö ö ö ö Ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ü ö ö Ö ö ö ö ö Ö ö ö ö ö Ş ö

Detaylı

ö Ç ş ş ö ç ç ş ş ö ö ö Ç ö ş ş ö

ö Ç ş ş ö ç ç ş ş ö ö ö Ç ö ş ş ö Ğ Ğ Ğ Ğ Ğ Ğ ş ş ş ş ş ş ş ş ş ş ş ç ç ş ş ç ö ş ö ö ş ö ö ş ö Ç ş ş ö ç ç ş ş ö ö ö Ç ö ş ş ö Ğ Ğ Ğ Ğ ş Ğ ş ş ş ş ş ş ş ş ş ş ş ş ş ş ş ç ş ç ş ş ç ö ö ş ö ö ş ş ş ş ö ş ş ö Ğ Ğ Ğ Ğ ş Ğ ş Ğ ş ş ş ş ş ş

Detaylı

Ğ Ğ Ü Ş «ğ ğ ğ ç ü ü ğ ç ü ü ü ğ ç Ş ç ç ü ü ü ü ü ü ü ü Ü Ü ü ğ Ş ç ü ü ü ü ğ ç ü ğ ü ü ü Ş ç ğ ğ ç ç ğ ü ü ü ç ğ ğ ü ü ü ü ç ü ç ü ü ü ü ü ü ü ğ ğ ç

Ğ Ğ Ü Ş «ğ ğ ğ ç ü ü ğ ç ü ü ü ğ ç Ş ç ç ü ü ü ü ü ü ü ü Ü Ü ü ğ Ş ç ü ü ü ü ğ ç ü ğ ü ü ü Ş ç ğ ğ ç ç ğ ü ü ü ç ğ ğ ü ü ü ü ç ü ç ü ü ü ü ü ü ü ğ ğ ç Ğ ĞÜ Ü Ş ü ğ ğ ç ğ ğ ü ü ç ç ğ ç Ş Ö Ş Ş ç ü ç ğ Ö Ş ğ ğ ü ç ü ü ğ ğ ğ ç ç ğ ğ ü ü ü üü ğ ç ç ü ç ğ Ğ Ğ Ü Ş «ğ ğ ğ ç ü ü ğ ç ü ü ü ğ ç Ş ç ç ü ü ü ü ü ü ü ü Ü Ü ü ğ Ş ç ü ü ü ü ğ ç ü ğ ü ü ü Ş ç ğ ğ ç

Detaylı

ö ğ ğ ğ Ü ğ Ş ö ö ğ ö ğ Ş ö Ş ğ Ş ğ ğ Ş Ş Ş Ü ö Ö Ş ö ö Ş Ö Ş ö ö ğ ğ ğ ğ ö ö Ş ö Ş Ş ö ğ ö ö ğ ğ ğ ğ ö

ö ğ ğ ğ Ü ğ Ş ö ö ğ ö ğ Ş ö Ş ğ Ş ğ ğ Ş Ş Ş Ü ö Ö Ş ö ö Ş Ö Ş ö ö ğ ğ ğ ğ ö ö Ş ö Ş Ş ö ğ ö ö ğ ğ ğ ğ ö Ğ Ğ ö ö ğ ğ ğ Ü ğ Ş ö ö ğ ö ğ Ş ö Ş ğ Ş ğ ğ Ş Ş Ş Ü ö Ö Ş ö ö Ş Ö Ş ö ö ğ ğ ğ ğ ö ö Ş ö Ş Ş ö ğ ö ö ğ ğ ğ ğ ö ö ö ö ğ ö ö ö ö ğ ö ğ Ş ğ Ö ö ğ ğ ğ ğ ö ğ ğ Ş Ü Ş ğ ğ «ö ğ ğ «ö ö ğ ö ğ ğ ö ğ ğ ö ö Ö Ö ÜŞ

Detaylı

Ö Ö Ü İ ö Ü Ş ö Ğ Ğ Ğ Ö Ö Ü Ö İ Ö Ç Ğ Ğ ö Ö Ğ Ö Ü Ç Ö ÜĞÜ Ö ÜĞÜ Ü Ğ ö İ ö Ğ Ğ Ğ ö Ü Ü Ğ Ğ ö Ü Ğ ö Ü ö ö Ü Ö ö Ü ö ĞÜ ö ÜĞÜ Ü Ü Ö ö ö ö Ğ öi Ğ Ç ö Ö Ü

Ö Ö Ü İ ö Ü Ş ö Ğ Ğ Ğ Ö Ö Ü Ö İ Ö Ç Ğ Ğ ö Ö Ğ Ö Ü Ç Ö ÜĞÜ Ö ÜĞÜ Ü Ğ ö İ ö Ğ Ğ Ğ ö Ü Ü Ğ Ğ ö Ü Ğ ö Ü ö ö Ü Ö ö Ü ö ĞÜ ö ÜĞÜ Ü Ü Ö ö ö ö Ğ öi Ğ Ç ö Ö Ü Ğ Ğ Ğ Ğ İ Ğ Ş Ğ Ş Ö Ü İ ğ İ Ö ö Ğ Ş İ Ş Ö Ü Ş Ş Ü Ö Ş Ş ğ Ş İ ğ Ö Ö Ü İ ö Ü Ş ö Ğ Ğ Ğ Ö Ö Ü Ö İ Ö Ç Ğ Ğ ö Ö Ğ Ö Ü Ç Ö ÜĞÜ Ö ÜĞÜ Ü Ğ ö İ ö Ğ Ğ Ğ ö Ü Ü Ğ Ğ ö Ü Ğ ö Ü ö ö Ü Ö ö Ü ö ĞÜ ö ÜĞÜ Ü Ü Ö ö ö ö Ğ

Detaylı

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL SOFRANIZI RENKLENDİRİN! Mavi Kelebek 6 lı Servis Tabağı Çap: 27 cm, Yükseklik: 2 cm, Et Kalınlığı: 4 mm, Ağırlık: 580 gr 122165 120,00TL %70 İNDİRİMLE 39,90TL Mikrodalga, fırın ve derin dondurucuda kullanılabilir.

Detaylı

GELECEĞİ DÜŞÜNEN ÇEVREYE SAYGILI % 70. tasarruf. Sokak, Park ve Bahçelerinizi Daha Az Ödeyerek Daha İyi Aydınlatmak Mümkün

GELECEĞİ DÜŞÜNEN ÇEVREYE SAYGILI % 70. tasarruf. Sokak, Park ve Bahçelerinizi Daha Az Ödeyerek Daha İyi Aydınlatmak Mümkün www.urlsolar.com S L D-S K -6 0 W ile 1 5 0 W St an d art S o kak L a m ba sı F iya t K arşılaşt ırm a sı kw h Ü c reti Yıllık Tü ke tim Ü cre ti Y ıllık T ü ketim Fa rkı kw Sa at G ü n A y Stan d art

Detaylı

50 BP lik Paket 1: TL*

50 BP lik Paket 1: TL* 50 BP lik Paket 1: 84.55 TL* 729706 23378 SUN ZONE UV Protector SPF 50 31869 Lace Love SB 30909 2 in 1 Moisture & P Hand Cream 31594 The ONE BB Cream - fair 32373 Feet Up Comfort Stimulat Foot Scrub 33592

Detaylı

KATI BASINCI BÖLÜM 1. Alıştırmalar. Katı Basıncı ÇÖZÜMLER. 3. Cis min ağır lı ğı G ise, olur. Kap ters çev ril di ğinde ze mi ne ya pı lan ba sınç,

KATI BASINCI BÖLÜM 1. Alıştırmalar. Katı Basıncı ÇÖZÜMLER. 3. Cis min ağır lı ğı G ise, olur. Kap ters çev ril di ğinde ze mi ne ya pı lan ba sınç, TI BSINCI BÖÜM lıştırmalar ÇÖZÜMER atı Basıncı Cis min ağır lı ğı ise, r de: I r( r) 40 & 60rr 4rr ap ters çev ril di ğinde ze mi ne ya pı lan ba sınç, ı rr 60rr rr 60 Nm / r zemin r r zemin I de: sis

Detaylı

www.renksan.com.tr Ürün Kataloğu Cataloque of Products

www.renksan.com.tr Ürün Kataloğu Cataloque of Products Ürün Kataloğu Cataloque of Products HAKKIMIZDA / About Us 1982 yılında sektördeki seçkin yerini alan RENKSAN Plastik Sünger Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 32 yıllık geçmişinde daima yeniliklere imza atmış

Detaylı

ANTİ ALERJEN ESANSLAR

ANTİ ALERJEN ESANSLAR ANTİ ALERJEN ESANSLAR Laboratuar Koordinatörü www.elsokimya.com ALERJİ NEDİR? Alerji; vücudun özel bir maddeye karşı gösterdiği ters (kötü) tepkiyi açıklamak üzere kullanılan bir terimdir. Alerjik tepkimeyi

Detaylı

BALIKESİR SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ

BALIKESİR SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ BİTKİSEL ÜRETİM BİLGİ NOTU YILI Türkiye İstatistik Kurumu 27/12/ tarihinde yılı Bitkisel Üretim İstatistikleri haber bültenini yayımladı. yılında bitkisel üretim bir önceki yıla göre artmıştır. Tahıl üretimi

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

FABRIC CARE PRODUCTS CATALOGUE

FABRIC CARE PRODUCTS CATALOGUE FABRIC CARE PRODUCTS CATALOGUE ARIEL KUMAŞ BAKIM " TOZ " ÜRÜN KATALOĞU ARIEL FABRIC CARE " POWDER " PRODUCTS CATALOGUE N o DESCRIPTION GRAM-ADET/KOLİ PACKAGING ARİEL OTOMAT BEYAZ ÇİÇEKLER TOZ DETERJAN.00,.00,.00

Detaylı

ISO 22716:2007 GMP ISO 9001:2008

ISO 22716:2007 GMP ISO 9001:2008 C.r.e.a Kozmetik Çözümleri San ve Tic Ltd Şti; Türkiye kozmetik sektörünün önde gelen Aromel Kozmetik in eski kurucu ortaklarının 45 yılı aşkın tecrübesiyle kurduğu bir şirkettir. 2006 Yılında Aromel marka

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları M0 El Yıkama Ürünü Liquid Hand Wash El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde cildi tahriş etmeden temizler. Cilt ph

Detaylı

ş ş ğ Ö ş Ç ş ö Ü Ü Ö Ü Ç Ö ö ö ş ğ ğ Ç ğ ş Ö ş ş ğ ş ö ö ş ş ğ Ö ş ş ş Ç ğ ğ ğ ğ ş ğ ş ğ ğ ğ ö ş ğ ş ğ Ç ğ ş ş ö ğ ö ğ ş ö ğ ş ö ğ ş ş Ç ğ ö ö ş ş ğ

ş ş ğ Ö ş Ç ş ö Ü Ü Ö Ü Ç Ö ö ö ş ğ ğ Ç ğ ş Ö ş ş ğ ş ö ö ş ş ğ Ö ş ş ş Ç ğ ğ ğ ğ ş ğ ş ğ ğ ğ ö ş ğ ş ğ Ç ğ ş ş ö ğ ö ğ ş ö ğ ş ö ğ ş ş Ç ğ ö ö ş ş ğ ş ş ğ Ö ş Ç ş ö ş ğ ğ ğ ğ ş ğ ö ğ ş ş ş ğ ş ş ş ğ ş ş ğ Ü ş ş ö öş Ü ö ğ ö ğ ş ğ ş ö Ç ğ ş ö ğ ğ ş ş ş ö ş ö ğ ö ş ğ ş Ç ğ ş ş ö ş ğ ğ ş ö ş ğ Ü ş ş ğ ğ ö Ö Ç ş ö Ç ş ö Ç ş ö ş ş ö ş ö ğ ş ş ö ş ş ş ğ

Detaylı

Stainless Steel Lids. Herevin Professional. 321100-000 105 cc Tuzluk-Biberlik Salt-Pepper Shaker 48 adet / 48 pcs. Koli.

Stainless Steel Lids. Herevin Professional. 321100-000 105 cc Tuzluk-Biberlik Salt-Pepper Shaker 48 adet / 48 pcs. Koli. 14 Stainless Steel Lids 321100-000 105 cc Tuzluk-Biberlik Salt-Pepper Shaker 4 adet / 4 pcs 9 9 0 3 0 1 3 2 9 2 322140-000 105 cc Tuzluk-Biberlik Seti Salt-Pepper Shaker Set 24 set / 24 sets 9 9 0 3 0

Detaylı

AMWAY KIŞ HEDİYE KOLEKSİYONU 2011

AMWAY KIŞ HEDİYE KOLEKSİYONU 2011 AMWAY KIŞ HEDİYE KOLEKSİYONU 2011 E İY N D E A K Ş H UND CA R I K N A LE AY İYO AY İYE W S LM D AM LEK TU HE KO UNU AMWAY KIŞ HEDİYE KOLEKSİYONU 2011 Bu kış ailenize ve dostlarınıza AMWAY Kış Hediye Koleksiyonundan

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 17/06/2015-26320 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BEACS1FR* Sayı :83768245/300/ Konu :Felsefe Yaz Okulu FELSEFE BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Fakültemiz

Detaylı

www. promedyatanitim.com ÜRÜN KODU 02 OFSET + LAMİNASYON + EMPRENYE OTO KOKUSU

www. promedyatanitim.com ÜRÜN KODU 02 OFSET + LAMİNASYON + EMPRENYE OTO KOKUSU ÜRÜN KODU 02 OFSET + LAMİNASYON + EMPRENYE OTO KOKUSU Ürün Özellikleri : 1. Hamur kağıda baskı yapılıp, Emprenye (Emici Özelliğe Sahip) kartonlara sıvama yapılarak üretilmektedir. Ürünler tek tek lastiklenmiş

Detaylı

Küçük Gül Taş Ekru STK: KTA01203. Orta Gül Kokulu Taş Ekru STK: KTA001240. Orta Gül Kokulu Taş Pembe STK: KTA001240PM

Küçük Gül Taş Ekru STK: KTA01203. Orta Gül Kokulu Taş Ekru STK: KTA001240. Orta Gül Kokulu Taş Pembe STK: KTA001240PM Küçük Gül Taş STK: KTA01203 Orta Gül Kokulu Taş STK: KTA001240 Büyük Gül Kokulu Taş STK: KTA00112 Küçük Gül Taş STK: KTA01203PM Orta Gül Kokulu Taş STK: KTA001240PM Büyük Gül Kokulu Taş STK: KTA00112PM

Detaylı

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA NAZELİ markasıyla; doğallığı, samimiyeti, saflığı ve zarafeti yansıtacak faydalı ürünler üreterek hikayemize başladık. Doğanın gücünü kullanarak, tamamen doğal

Detaylı

BALIKESİR SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ

BALIKESİR SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ BİTKİSEL ÜRETİM 2. TAHMİN Türkiye İstatistik Kurumu 30/10/ tarihinde yılı 2. Tahmin Bitkisel Üretim haber bültenini yayımladı. yılında bitkisel üretimin bir önceki yıla göre artacağı; Tahıl üretiminin

Detaylı

VEKTÖRLER BÖLÜM 1 MODEL SORU - 1 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ MODEL SORU - 2 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ

VEKTÖRLER BÖLÜM 1 MODEL SORU - 1 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ MODEL SORU - 2 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ BÖÜ 1 VETÖE ODE SOU - 1 DEİ SOUAI ÇÖZÜEİ ODE SOU - DEİ SOUAI ÇÖZÜEİ 1. Bir vektörün tersi doğrultu ve büyüklüğü aynı yalnızca yönü ters olan vektördür:. = olacağından, I. eşitlik yanlıştır. II. eşitlik

Detaylı

MODEL SORU - 1 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ

MODEL SORU - 1 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ 5 BÖÜ RENER 1 2 ODE SORU - 1 DEİ SORUARIN ÇÖÜERİ T aralığı yalnız, T aralığı ise yalnız kaynaktan ışık alabilir aralığı her iki kaynaktan ışık alabileceğinden, + ( + yeşil) = renkte görünür I II O IV III

Detaylı

Solem Organik / Ürün Kullanımı

Solem Organik / Ürün Kullanımı Solem Organik / Ürün Kullanımı Bitki Türü Gübre Uygulama zamanı Dozlama / saf gübre Arpa, Buğday, Yulaf, Çavdar, Darı, Süpürge Darısı, Kara Buğday Uygulama Metodları K Ekim Öncesi, Yılda 1 defa 20-200

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. A. Burak İNNER

Yrd. Doç. Dr. A. Burak İNNER Yrd. Doç. Dr. A. Burak İNNER Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Yapay Zeka ve Benzetim Sistemleri Ar-Ge Lab. http://yapbenzet.kocaeli.edu.tr Bu derste Li u e ko ut satırı ara üzü hakkı da ilgi

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. A. Burak İNNER

Yrd. Doç. Dr. A. Burak İNNER Yrd. Doç. Dr. A. Burak İNNER Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Yapay Zeka ve Benzetim Sistemleri Ar-Ge Lab. http://yapbenzet.kocaeli.edu.tr Dosya Sistemi Depola a A gıtı Kısı 1 Kısı 2 Dosya

Detaylı

Product Catalogue Ürün Kataloğu

Product Catalogue Ürün Kataloğu Your Cleanliness is Our Responsibility... Sizin Temizliğiniz Bizim Sorumluluğumuz... The best way of cleaning... Temizliğin En iyi Yolu... Product Catalogue Ürün Kataloğu About Us Hakkimizda Us Biz Serun

Detaylı

Meyve ağaçları, sebzeler, tarla bitkileri, narenciyeler, elma, armut, şeftali, erik ve süs bitkileri.

Meyve ağaçları, sebzeler, tarla bitkileri, narenciyeler, elma, armut, şeftali, erik ve süs bitkileri. Docto-Fer Topraktan uygulama preparatı Demirin Bitkilerde Fonksiyonu Demir çoğu bitki enziminin önemli bir parçasıdır. Kloroplastlarda bulunur ve fotosentez metabolizmasında önemli rolü vardır. Klorofil

Detaylı

VEKTÖRLER. 1. Ve ri len kuv vet le ri bi le şen le ri ne ayı rır sak, x y. kuv vet le ri ( 1) ile çar pı lıp top lanır. ve F 3

VEKTÖRLER. 1. Ve ri len kuv vet le ri bi le şen le ri ne ayı rır sak, x y. kuv vet le ri ( 1) ile çar pı lıp top lanır. ve F 3 ALIŞTIMALA. BÖLÜM VETÖLE ÇÖZÜMLE VETÖLE. Ve ri len kuv vet le ri bi le şen le ri ne ayı rır sak, x y : 0 : 4. ve kuv vet le ri ( ) ile çar pı lıp top lanır sa, kuv ve ti el de edi lir. x y : 0 : 4 : 0

Detaylı

www.zetacompany.com 2

www.zetacompany.com 2 2 Fabrikamız / Our factory / 3 Hakkımızda About Us / Ticaret hayatımıza 2000 yılında ZETA DIŞ TİCET İTH. İHR. PAZ. TİC. LTD. ŞTİ. Olarak başladığımız ihracat sektöründe, hızlı bir şekilde gelişim gösteren

Detaylı

Süpermarket Alışverişi

Süpermarket Alışverişi EYLÜL 2017 SAYI 09 TrendBox Parkim Fragrance ile Süpermarket Alışverişi www.parkimfragrance.com TRENDBOX Eylül Sayısı İçindekiler 03 Dünya Supermarket Raflarında Neler Var? 04 Raftakiler Yumuşatıcı Yüzey

Detaylı

Kişisel Kokular & Ortam Kokuları

Kişisel Kokular & Ortam Kokuları Kişisel Kokular & Ortam Kokuları PERSONAL FRAGRANCES & HOME FRAGRANCES Çimen Kozmetik A.Ş. ISO 9001:2008 e karşı SGS S & SC tarafından belgelendirilmiştir. Cimen is an ISO 9001:2008 certified company by

Detaylı

Bir Doğallık Hikayesi

Bir Doğallık Hikayesi Pagi, Mayıs-2005 yılında ve geçmişin reçeteleri dikkate alınarak, artık günümüzde çok az rastlanan nitelikte doğal sabunlar ve vücutbanyo güzellik malzemeleri üretmek için, 25.05.2005 tarihinde İstanbul,

Detaylı

DİF. 500 CC LOTUS TAŞLI MAVİ (TAŞLAR EKRU)

DİF. 500 CC LOTUS TAŞLI MAVİ (TAŞLAR EKRU) 2017 DİF. 500 CC LOTUS TAŞLI MAVİ (TAŞLAR EKRU) Kod : KOKTRP0600500MV DİF. 500 CC LOTUS TAŞLI AÇIK TURUNCU (TAŞLAR EKRU) Kod :KOKTRP0600500AT DİF. 500 CC LOTUS TAŞLI FUŞYA (TAŞLAR EKRU) Kod : KOKTRP0600500FS

Detaylı

2011 YGS MATEMATİK Soruları

2011 YGS MATEMATİK Soruları 0 YGS MTEMTİK Soruları. + + ) 8 ) 0 ) 6 ) E). a = 6 b = ( a)b olduğuna göre, ifadesinin değeri kaçtır? ) ) 6 ) 9 ) 8 E). (.0 ) ) 0, ) 0, ) 0, ) E) 6. x = y = 8 z = 6 olduğuna göre, aşağıdaki sıralamalardan

Detaylı

2011 L 2 4 5 6 7 8 10 12 14 16 20 24 47 48 49 50 Y L Y Y L L I 51 54 55 57 58 60 61 61 62 62 63 63 64 75 L L L Y L L L 76 77 80 81 81 82 83 87 193 300 2 Y Y L 3 4 21 03 2012 L L L L 5 LI Y I I Y L Y L

Detaylı

KOZMETİK ÜRÜNLERE İLİŞKİN 2014 YILI İKİNCİ 6 AYLIK DENETİM VERİLERİ (01/07/2014-31/12/2014)

KOZMETİK ÜRÜNLERE İLİŞKİN 2014 YILI İKİNCİ 6 AYLIK DENETİM VERİLERİ (01/07/2014-31/12/2014) KOZMETİK ÜRÜNLERE İLİŞKİN 2014 YILI İKİNCİ 6 AYLIK DENETİM VERİLERİ (01/07/2014-31/12/2014) Kurumumuz Denetim Hizmetleri Başkan Yardımcılığı Kozmetik Denetim Daire Başkanlığı tarafından 2014 yılı ikinci

Detaylı

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde.

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saçımız: doğanın bir mucizesi Saçlar, insan vücudunun en gösterişli yerlerinden biridir. Kişiliğimizi vurgular,

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. operating at production of cosmetic products like hair care products,personal care products and deodorant&perfume.

HAKKIMIZDA ABOUT US. operating at production of cosmetic products like hair care products,personal care products and deodorant&perfume. HAKKIMIZDA ABOUT US Parlement Kozmetik kurulduğu 1985 yılından beri kaliteli üretim ve uygun fiyat ilkesiyle dünya kozmetik sektörünün önemli kuruluşları arasındadır. 32 yıllık deneyimi ile sektörün öncü

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Geometrik Kavramlar, Tümler-Bütünler Açılar

Geometrik Kavramlar, Tümler-Bütünler Açılar / / / Geometrik avramlar, Tümlerütünler çılar 1 1. Tümler iki açıdan büyük açı küçük açının 2 katıdır. una göre, küçük açının bütünleri kaç derecedir? ) 160 ) 150 ) 140 4. ) 120 ) 110 0 Şekilde, O, doğrusal

Detaylı

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Islak Havlu 72 li ( Parfümlü - Parfümsüz ve Hac Umre ) Cep Mendili 15 li Gül Suyu 500 gr 6,00 1,50 13,00 Çocuk Diş Macunu 75 gr Diş

Detaylı

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir.

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir. SÜRÜCÜ BELGESİ İŞLEMLERİ Ye i tip sürü ü elgesi al ak, değiştir ek ve e ile ek iste e vata daşlar, / / tarihi de iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eggov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik

Detaylı

As Bager Plastic ; we have been exporting to 55 countries as well as participating in the sector s leading international exhibitions.

As Bager Plastic ; we have been exporting to 55 countries as well as participating in the sector s leading international exhibitions. Bager Plasti k Sanayi Ve Ticaret Li mi ted Şi rketi olarak;bager ve MİRADAN markaları altında plastik mutfak ve banyo eşyaları ile cam mutfak eşyaları üretimi yapmaktayız.15.000 m2 kapalı alana sahip üretim

Detaylı

İLK YARDIM SETLERİ First Aid Kits İLK YARDIM SETLERİ FIRST AID KITS

İLK YARDIM SETLERİ First Aid Kits İLK YARDIM SETLERİ FIRST AID KITS İLK YARDIM SETLERİ İLK YARDIM SETLERİ FIRST AID KITS 3 MOTOSİKLET MOTORCYCLE FP 01.101 İLK YARDIM SETLERİ 4 BAR İÇİ NET BRÜT 20 NET GROSS PCS 20 8697229110133 FP 01.101 126 gr 20x9,5x6 cm 10 33x26x16,5

Detaylı

U MK E K A MP Ç IL IK E Ğ T İ M İ İ 2008

U MK E K A MP Ç IL IK E Ğ T İ M İ İ 2008 U MK E K A MP Ç I L I K E ĞİT İMİ 2008 K A MP Y E R İ S E Ç İMİ V E Ö ZE L L İK L E R İ (Y A Z OP E R A S Y ON L A R I ) U L A Ş I M İÇ İN A R A Ç V E Y A Y A Y A Y OL U N A Y A K I N OL MA L I D I R.

Detaylı

MADDE VE ÖZELLİKLERİ

MADDE VE ÖZELLİKLERİ BÖÜM 1 MADDE VE ÖZEİERİ MODE SORU - 1 DEİ SORUARIN ÇÖZÜMERİ MODE SORU - DEİ SORUARIN ÇÖZÜMERİ 1. atıların belirli bir şekilleri vardır. Tanecikler birbirlerini çeker. Sıvı moleküllerinin birbirleri üzerinden

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU 2017 parlax.com.tr parlax parlaxtemizlik

ÜRÜN KATALOĞU 2017 parlax.com.tr parlax parlaxtemizlik ÜRÜN KATALOĞU 2017 parlax.com.tr parlax parlaxtemizlik Parlax, Şahinler Grubun temizlik alanında yaptığı yatırımların neticesinde 2014 yılında faaliyetlerine başlamış olup Türkiye nin önde gelen temizlik

Detaylı

WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! SET İNDİRİMLERİ

WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! SET İNDİRİMLERİ WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! 09 2017 SET İNDİRİMLERİ LR Aloe Via Sonbaharın șımartan bakımı Yaz ayının son demlerini yașıyoruz, kendimizi kıș ayına hazırlamanın tam zamanı. nın uzun yıllara dayanan deneyiminden

Detaylı