MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI"

Transkript

1 MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali yapılan final yarışmaları ile sona erdi. Bodrum Dans Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen, Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali Bodrum da gerçekleştirildi. 3 gün süren festival kapsamında Bodrum a gelen dans eğitmenleri Ukrayna dan Anton Safonov, Litvanya dan Virma Janskovska ve İzlanda dan Una Björg Bjarnadottir, sporcularla birlikte dans eğitimleri de gerçekleştirdiler. Festival, Herodot Kültür Merkezi nde yapılan final ile sona erdi. Bodrum, Fethiye, İzmir, Seferihisar ve Antalya dan 150 nin üzerinde sporcunun mücadele ettiği yarışmalar birbirinden güzel dans gösterilerine sahne oldu. Özellikle minik dansçıların performansları büyük beğeni topladı. Festival hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci şunları söyledi: Türkiye nin ilk modern dans festivaliydi bu, özellikle çocuk yaşlarda yapılan modern dans festivaliydi. Çok fazla duyurusunu yapmadık ama buna rağmen 150 nin üzerinde bir katılım oldu. Minikler, çocuklar ve gençler kategorisinde yapıldı. İki gündür yarışmalarımız sürüyor ve ödül töreni ile sona erecek. Bugün yapılan yarışma festivalin aşamalarından bir tanesiydi. Bunun dışında yabancı ülkelerden gelen 3 farklı eğitmenin eğitimler vardı, bir de akşamları muhteşem dans gösterileri vardı. Bugün de finalini yapıyoruz. Gelecek sene bin 500 kişilik bir katılım bekliyoruz. Yarışmalar sonunda dereceye girenlere ödülleri yurtdışından gelen eğitmenlerce verildi.

2

3

4

5 Uluslararası Festivali renklendirdi Bodrum Dans Bodrum u Bodrum Belediyesi ve Kültür Turizm Bakanlığının destekleri ile Bodrum Dans Kulübü tarafından her yıl mayıs ayının son haftasında düzenlenen ve bu sene 18. kez yapılan Uluslararası Bodrum Dans Festivali, renkli görüntülere sahne oluyor. Festival nedeniyle kente yurt içi ve yurt dışından gelen çok sayıda genç dansçı ve yakınları çarşı esnafını da hareketlendirdi. Etkinlik kapsamında, festival gönüllüleri ve dansçılar tarafından, Kumbahçe Meydanı ndan Bodrum Kalesi ne kadar Bodrum sokaklarında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Seremoni töreninin ardından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde gerçekleşen gösterilerinde uluslararası dans grupları ve Bodrum da bulunan dans okullarının gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Festival sonunda Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci tarafından sponsorlara plaketler verildi. Bodrum Belediyesi adına verilen teşekkür plaketini ise Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Melengeç aldı. Halka açık ve ücretsiz düzenlenen festivalde etkinlikler 28 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek.

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18 18. BODRUM START ALDI DANS FESTİVALİ Bodrum Belediyesi nin ve Kültür Turizm Bakanlığının destekleri ile Bodrum Dans Kulübü tarafından, her yıl Mayıs ayının son haftasında, Turizminin erken sezonuna hareket kazandırmak için düzenlenen ve her yıl giderek artan bir katılımla gerçekleşen Uluslararası Bodrum Dans Festivali, 18. kez start aldı. 18. Uluslararası Bodrum Dans Festivali; 14 Ülkeden gelen ve beş haftadır Bodrum da festivalin tanıtım ve medya çalışmalarını yürüten 32 kişilik Uluslararası Organizasyon Ekibi nin Rexene Resort Otel de hazırladıkları basın kokteyli ile başladı. Bodrum Dans Festivali, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Sportif Latin Dansları yarışmasının ardından tamamlanacak. 5 gün sürecek festival etkinliklerinde; 14 yaş altı 499 minik dansçıdan, 48 dans gösterisi, 15 yaş üstü 244 Türk ve Yabancı dansçıdan 32 dans gösterisi, Ülkemizdeki 124 tescilli dans kulübünden gelen 996 lisanslı sporcu ile iki gün sürecek dans yarışmaları, Kumbahçe Meydanı ile Bodrum Kalesi arasında uzunluğu bir kilometreyi geçen kostümlü kortej yürüyüşü ve After Partilerden oluşan rengarenk bir program ile toplam sayıları 1739 kişiyi bulan bir topluluk, muhteşem bir görsel şölen sunmaya hazırlanıyor.

19 Geçen yıl 1171 dansçının katıldığı festival etkinlikleri bu yıl 1739 kişiye ulaşarak %48 lik bir artış gerçekleşmiş, festival etkinliklerine katılmak için 5 gün süresince Bodrum da konaklayan dansçı ve beraberinde gelen dansçı yakınları ile turizme yaklaşık 1,5 milyon Euro katkı sağlanmıştır. Tamamı halka açık ve ücretsiz olan etkinlikler, Bodrum Yarımadasında faaliyet gösteren ve yaşadıkları beldeye olan sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden sponsorların değerli katkıları ile gerçekleşecektir.

20

21

22 17.ULUSLARARASI BODRUM DANS FESTİVALİ BAŞLADI Bodrum Belediyesi nin katkıları ile Bodrum Dans Kulübü tarafından düzenlenen 17.Uluslararası Bodrum Dans Festivali başladı. Bodrium Otelde düzenlenen Basın Kokteylinin ardından Bodrum Kalesinde 16 yaş altı çocukların gösterileri ile start aldı. 17 farklı ülkeden gelen 30 gönüllü genç Dünyanın sayılı festivalleri arasında yer alan ve bu yıl on yedincisi düzenlenen festivalin basın kokteyline, yerel ve ulusal basın mensupları ve Nisan ayında Bodrum a gelerek bir aydır festivalin organizasyonunda görev alan 17 farklı ülkeden gelen 30 gönüllü genç katıldı. Bodrium Otel de düzenlenen ve dans gösterileri ile başlayan basın kokteylinde konuşma yapan Bodrum Dans Kulübü başkanı Fatih Özvezneci; festivale bu yıl 1171 dansçının katılacağını, Bodrum Kalesinde üç gece boyunca 50 den fazla dans gösterisi sunulacağını, Bodrum sokaklarında 700 kişilik bir kortej yürüyüşü gerçekleşeceğini ve B.B Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonunda Türkiye nin farklı şehirlerinden gelen 500 dansçının yarışacağı Salsa Yarışması düzenleneceğini söyledi. Bodrum Kalesinde yapılan 16 yaş altı çocuk gösterilerinde ilk gün 242 minik dansçı birbirinden renkli kostümleri ve her dans türünden sundukları rengarenk dans gösterileri ile izleyenleri

23 büyülediler. 14 farklı dans gösterisinin sunulduğu gecede baleden modern dansa, halk oyunlarından Latin danslarına kadar birçok farklı dans türünden koreografiler sunuldu. Bodrum un erken sezonuna hareket kazandırmak için her yıl Mayıs ayının son haftasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Dans Festivali Unesco Milli Komitesi kararı ile 2016 yılında Unesco Logosu taşımaya hak kazanan ülkemizdeki ender organizasyonlar arasında yer alıyor. Festival Bodrum Kalesinde 3 gün sürecek dans gösterileri, Kumbahçe ile Bodrum Kalesi arasında gerçekleştirilecek festival kortej yürüyüşü, B.B.Binnaz Karakaya kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek kulüpler arası salsa sıralama yarışması ve partiler ile son bulacak. Bodrum yarımadasında faaliyet gösteren yirmi altı iş adamının sponsorluğunda ve bodrum belediyesi nin destekleri ile bu yıl on yedincisi gerçekleştirilen festival, halka açık ve ücretsiz düzenleniyor. 17 Uluslararası Bodrum Bodrum Dans Festivali 29 Mayıs Pazar günü sona erecek.

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33 Dans ile Sağlık = Sevgi Turgutreis GalindoPark Hotel de yapılan seminerde katılımcılar Lale Roche la birlikte Vital Organlarını güçlendirmeyi dans eşliğinde öğrendiler Vital Organların Güçlensin etkinliği GalindoparkhotelTurgutreis te; Dans eğitmeni ve koreograf Lale Roche un, Vital dans eşliğindeki semineri ile Bodrumlular ve Bodrum da yaşayanlarla ilk kez buluştu. Ülkemizin yurtdışındaki temsilcisi olan dans eğitmeni ve koreograf Lale Roche un Norveçli fizyoterapistlerle ürettiği Vital Dans dersleri ve semineri ilgi ile izlenerek uygulamalı bir şekilde yapıldı. Bedensel sağlığını korumak, hayatı yaşamaya değer kılmak isteyenler Bodrum da ilk kez Vital Dans seminerinde bir araya

34 geldiler. KATILIMCILAR HEM BİLGİLENDİ HEM EĞLENDİLER Vital Dans eşliğinde başlayan etkinlikte seminer öncesi dinleyicilerinin takıntılarını tek tek soran Lale Roche; Ben hastalıkları hiç sevmiyorum diyerek başladığı anlatımında; Neşeli müzikler eşliğinde ve özel koreografisiyle yapılan Vital Dans, bedenin tüm yaşamsal fonksiyonlarını keyifle harekete geçiren egzersizleri kapsamaktadır. Vital organlarımız ve vücut sağlığında gelişim gösterebilmek için bu gün burada sizlerle toplandık. Takıntıları üzerimizde bulundurmamamız için önce bedenimizle barışık olmamız gerekmektedir. Hangi organımız ne işe yarıyor bunları bilmezsek sonra takıntılarımızla uğraşır dururuz. Tansiyon, kalp çarpıntısı vs. gibi sorunlarımızın olmaması için sağlığımızı yönlendirebilmemiz konusunda geç kalmamalıyız. Bedenimizi tanıyor muyuz? Vücudumuza doğru solunumu verebilir miyiz? Önce bu sorulara cevap aramalıyız. Unutulmamalıdır ki; doğru solunum ve aldığımız oksijen bizim yaşam kaynağımızdır şeklinde konuştu Lale Roche nin örneklerle anlattığı doğru nefes alma tekniklerinin ardından Vital organların bilgilendirilmesine geçen eğitmen Roche seminerlerde verdiği kısa aralarda Vital dans yaptırarak eğlenceli bir konumda katılımcıları hem bilgilendirdi, hem de eğlendirdi. Vital Dans derslerine katılanlar, uzun ve sağlıklı yaşam yolunda özellikle eklem ve bel bölgelerini güçlendirip, endorfin yani mutluluk hormonunu arttırırken, yorgun beden ve yorgun beyinlerden kurtularak, hem forma girdiler, hem de Vital organlarını tek tek tanıdılar. 2 saat süren seminer soru cevap şeklinde devam etti LALE ROCHE KİMDİR? Lale Roche Monaco kraliyet ailesinin ve Monaco Geleneksel Dans Okulu nun eğitmenliğinin yanı sıra Paris, Nice ve Cannes da

35 bir çok eğitim okullarında koreografi çalışmalarında bulunmuştur. Gym Oryantal in yaratıcısı olan Lale Roche, Hala Türkiye-Fransa Yarın Kültür Derneği nin kurucusu olup engelli, otistik ve yaşlılara yönelik eğitim programlarında çalışmaktadır.

36

37

38 KÜBALI GRUBUN YAPTIĞI DANS ŞOVU BEĞENİYLE İZLENDİ DANS FESTİVALİNDE YAĞIŞ ETKİLİ OLDU 16. Uluslararası Bodrum Dans Festivali, Bodrum da başladı. Bodrum Dans Kulübünce bu yıl 16 ıncısı gerçekleştirilen Uluslararası Bodrum Dans Festivali, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Küba Linda grubunun yaptığı dans gösterisiyle başladı. İlçede 5 gün sürecek festivali İsveç, Fransa, Almanya, Rusya, Bulgaristan, Macaristan, Letonya, Moldova, Polonya ve Ukrayna dan gelen 14 gönüllü ile Bodrum Dans Kulübü

39 ekiplerince hazırlandı. Bodrum un çeşitli Mahalleleri başta olmak üzere ilçenin cadde ve sokaklarında 5 gün sürecek festivalde Kenya, Gürcistan, Yunanistan, Bulgaristan, Estonya, Kırgızistan ve Küba dan gelen 7 ülke dansçıları çeşitli dans gösterileri sunacak. Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl 16 ıncısını düzenledikleri festivale katılımın oldukça yoğun olduğunu söyledi. Festivale istikrarlı bir şekilde hiç ara vermeden 16 yıldır devam ettiklerini anlatan Özvezneci, Festival her sene giderek büyüyor. Bu yılda birbirinden güzel şovlar ve gösteriler bizleri bekliyor. Bu yıl festival 5 gün sürecek. Bu süre boyunca Küba dan, Estonya ya, Yunanistan dan Bulgaristan a kadar birçok ülke bizlerle birlikte olacak dedi. Özvezneci, Türkiye nin birçok bölgesinden de binin üzerinde dansçının festivale renk katacağına değinerek, Bodrum un her köşesinde dans dolu günler geçireceğiz. Bu organizasyona 11 ay hazırlanıyoruz. Bunun sonunda da festivali yapıyoruz. Bu akşam Küba Linda grubunun gösterisiyle güzel bir gece sunuyoruz diye konuştu. Festivalde aralıklarla etkili olan yağış nedeniyle çoğunluğu dansçıların oluşturduğu seyirci topluluğu üstü kapalı sahneye çıkarak yağışın dinmesini bekledi. Seyirciler bu sırada çalan hareketli şarkılarla dans ederek zaman geçirdi. Bazı izleyenlerin ise şemsiyelerle yağışın dinmesini beklemesi ilginç görüntüler oluşturdu. Festival yerli ve yabancı grupların pazar gününe kadar gerçekleştireceği çeşitli dans gösterileriyle devam edecek

40

41 Türkiye 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması sona erdi Bodrum Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı nın destekleriyle bu yıl 15. kez düzenlenen Türkiye Dans Sporları Federasyonu 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması sona erdi. Yarışmada dereceye girenlere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi. Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu nda gerçekleştirilen dans yarışmalarında minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yaklaşık 300 sporcu mücadele etti. Sporcular; Standart, Latin ve Kombinasyon dans kategorilerinde hünerlerini sergiledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Dans Sporları Federasyonu, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Dans Kulübü işbirliğiyle yapılan

42 Türkiye Dans Sporları Federasyonu 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması nda minikler ve yıldızlar 10 farklı dans kategorisinde, gençler ve büyükler ise 5 farklı dans performansıyla değerlendirildi. İlk gün yapılan Latin-Salsa yarışmalarının ardından ikinci gün, üç ayrı dans kategorisinde mücadele veren sporcular, seyirciler tarafından büyük alkış aldı. Yarışmaları aralarında yerli ve yabancı turistlerin de olduğu, Türkiye Dans Federasyonu Başkanı Tolgahan Çinkitaş ve Türkiye Dans Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali Çakır, Murat Şen, İhsan Atalay, Prof. Dr. Ziya Mocan ile yaklaşık bin 5 yüz kişi izledi. Yarışmada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Türkiye Dans Federasyonu Başkanı Tolgahan Çinkitaş ve Türkiye Dans Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri verdi. Sonuçlar: Minikler 1-1Kombinasyon Kategorisi nde 1-Yiğit Seymen Akgül/Başak Okyay- Fame Dans SPK 2-Kaan Mirasyedioğlu/Ece Özyıldız- Fame Dans SPK 3-Alp Timur Boğoçlu/Lal Kayra Engin-Fame Dans SPK Minikler 1-E2 Kombinasyon 1-Onur Akın Dikkatli/Daria Aitmambetova- Master Dans GSK 2-Batu Sandras/Duru Bayrak- Fame Dans SPK 3-Arda Kahveci/Ada Dilara Özgüdel-Dans Ege SPK Minikler E-1 Kombinasyon 1-Berkay Kendigül/Sabina Muradov-Master Dans GSK 2-Ege Murat Özacar/İpek Özyiğit-Yıldız Dans SPK

43 3-Çağan Atik/Gülten Ceren Ulusoy-Seans SPK Minikler 2-1 Kombinasyon 1-Çınar Varol/Pelin Ersürer-Dans Ege GSK 2- Mert Eyüpoğlu/Ela Yurtseven-Dans Ege GSK 3- Cem Ateş Çekmece/ Su Döşkaya- Dans Ege GSK Minikler 2-E2 Kombinasyon 1-Jamie Toygu/Nehir Elvin-Latino DSK 2- Devran Bilmez/Veronika Klopotnyuk- Master Dans GSK 3-Stanislav Galyamin/Arina Yıldırım- Master Dans GSK Minikler 2-E Kombinasyon 1-Utku Övünç Ünlü/Nehir Polat-Fame Dans SPK 2-Kaan Kurukahvecioğlu/Melis Baştürk-Diamond Dans GSK 3-Remzi Arda Taşdemir/Yağmur Başer-Fame Dans SPK Minikler 2-D Kombinasyon 1-Eren Özyiğit/Serenay Büyükkapucu- Yıldız Dans SPK 2-Orbay Ertürk/Gönül İdil Uyar- Yıldız Dans SPK

44 3-Samet Cantürk/Doğa Aydın-Dans Sporu 34 SPK Yıldızlar 1-E Kombinasyon 1-Yiğit Alemdaroğlu/İrem Can- Fame Dans SPK 2-Kuzey Dokgözoğlu/Selin Gören- Hayat Dans SPK 3-Ataberk Saraç/Selen Rüya Uslu-Trabzon DSK Yıldızlar 1-D Kombinasyon 1-Ege Koçak/Duru Yavuz-Star Dans SPK 2-Hasan Mert Özkul/Doğa Çelikol-Star Dans SPK 3-Serhiy Murallo/Çağla Özden-Master Dans GSK Yıldızlar 2-D Kombinasyon 1-Alphan Sılan/Aleyna Gözükara-İzmir Pusula GSK Yıldızlar 1-B Latin 1-Ege Berk Eke- Doğa Manav- Yıldız Dans SPK Yıldızlar 1-C Latin 1-Ata Erdem Türk/Doğa Yurtyeri- Yıldız Dans SPK 2-İbrahim Eren Burci/Deniz Sengun-Dans Sporu 34 SPK 3-Ömer Fırat Kaya/Aden Edebali- Yıldız Dans SPK

45 Yıldızlar 1-C Standart 1-Ata Erdem Türk/Duğa Yuryeri- Yıldız Dans SPK 2-Berkcan Aydoğan/Duru Karataş-Başkan Uni SPK 3-Ömer Fırat Kaya/Aden Edebali- Yıldız Dans SPK Yıldızlar 1-B Standart 1-Ege Berk Eke/Doğa Manav-Yıldız Dans SPK Yıldızlar 2-C Standart 1-Eray Karakuş/Çağıl Aydıner-Yıldız Dans SPK 2-Deniz Gelibolu/Melisa Atlama- Master Dans SPK Yıldızlar 2-B Standart 1-Mert Dinar/Defne Gürsel- Diamond DSK Gençler E Latin 1-Hürcem Şahin/Öykü Ilgın Gürses-Latino Dans SPK 2-Adil Furkan Artul/Delfina Su Oral-Master Dans GSK

46 Gençler D Latin 1-Doruk Ergin/Ezgi Yavuz-Just Dance Team Ank. Dans SPK 2-Mesut Sarp Yılmaz/Aleyna Gözükara- İzmir Pusula GSK Gençler C Standart 1-Ünal Beytaş/Katya Selin Aygün-Master Dans GSK 2-Okan Tuncel/Defne Çinuçev-İzmir Pusula GSK Gençler D Standart 1-Mesut Sarp Yılmaz/Aleyna Gözükara-İzmir Pusula GSK Gençler E Standart 1-Adil Furkan Artul-Delfina Su Oral Master Dans GSK Gençler B Latin 1-Taha Batu Coşar/Ece Uzunalioğlu-Yıldız Dans SPK 2-Mustafa Üretmenoğlu/Oleksandra Shanko- Dans Sporu 34 SPK 3-Atakan Çalik/Anastasia Shavarinska-Master Dans SPK Gençler C Latin 1-Ünal Beytaş/katya Selin Aygün- Master Dans GSK 2-Okan Tuncel/Defne Çinuçev- İzmir Pusula GSK

47 Yetişkin C Latin 1-Arda Alpak/Dilşan Fidanoğlu- Danspark SPK 2-Güneş Alaz Mumcu/Bida Yuşan- Dans Sporu 34 SPK Yetişkin D Latin 1-Onur Kalınağaç/Zeynep Karademir-Dans Sporu 34 SPK 2-Barış Er/Buket Öner-Dans Sporu 34 SPK Yetişkin E Latin 1-Kutay Yıldız/Elif Burcu Ergün- Dans Adres SPK 2-Mert Erdem/Anastasia Khomullo- ODTÜ SPK 3-Mehmet Oğuzhan Göncü/Nazlı Bayram- ODTÜ SPK Büyükler E Standart 1-Bilgin Sılan/Aksona Yılmaz-İzmir Pusula GSK Büyükler D Standart 1-Ramazan Kurt-Meryem Kurt-İzmir Pusula GSK

48 Büyükler C Standart 1-Bülent Kürkel-Toplum Özlem Türkeli-İzmir Pusula GSK Büyükler A Standart 1-Hakan Demirbaş/Oya Demirbaş- İzmir Pusula GSK Türkiye 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması Bodrum da yapıldı Bodrum Belediyesi nin destekleriyle bu yıl 15. kez düzenlenen Bodrum Dans Festivali etkinlikleri içerisinde Türkiye Dans Sporları Federasyonu 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması yapıldı.

49 Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu nda gerçekleştirilen salsa yarışmasında minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde 494 sporcu mücadele etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Dans Sporları Federasyonu, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Dans Kulübü işbirliğiyle yapılan Türkiye Dans Sporları Federasyonu 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması nda minikler ve yıldızlar 10 farklı dans kategorisinde, gençler ve büyükler ise 5 farklı dans performansı ile değerlendirildi. Yarışmaları aralarında Türkiye Dans Federasyonu Başkanı Tolgahan Çinkitaş ve Türkiye Dans Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali Çakır, Murat Şen, İhsan Atalay, Prof. Dr. Ziya Mocan ın da olduğu yaklaşık bin 5 yüz kişi izledi. Yarışmada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Türkiye Dans Federasyonu Başkanı Tolgahan Çinkitaş ve Türkiye Dans Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çakır, Murat Şen, İhsan Atalay, Prof. Dr. Ziya Mocan verdi. Sonuçlar: Minikler1- C Salsa Kategorisi nde; 1- Yiğit Alp Işındere/Dilay Çetin Nüans Dans GSK 2- Ahmet Tuna Dumanoğlu/Eda Yılmazoğlu İzmir Tan Sağtürk Aks Dans SPK 3- Can Fırat Taşkıran/Gizem Duru Erkan Minikler2- C Salsa Kategorisi nde; 1- Ahmet Emin Düzgün Eda Söz DSK 2- Sefa Erol/Betül Şen Dansevi GSK 3- İsmail Hakkı Bucak -Eylül Taç- İzmir Tan Sağtürk AKD DSK

50 Yıldızlar1- C Salsa Kategorisi nde; 1- Kemal Özgür Tüfekçi/Venüs Baysal Yıldız DSK 2- Kartal İn/Ayça İn- Kripto DSK 3- Yiğit Mustafa Altan/Dafne Eryalçın İzmir Tan Sağtürk AKD DSK Yıldızlar2- C Salsa Kategorisi nde 1- Murat Duman/Sema Çakır Eda Söz DSK 2- Batuhan Erdem/Melisa Can Tarz Dans GSK 3- Görkem Dahiller/Nilge Akkaya Manisa Dans AKD GSK Büyükler- B Salsa Kategorisi nde 1- Türkcan Kaan Fidan/Gülsüm Fidan Kripto Dans ve Spor Kulübü 2- Tahil Kahyaoğlu/Tuba Ertan Tarz Dans GSK 3- Serdar Sopa/Serap Üsküp Tarz Dans GSK Gençler- C Salsa Kategorisi nde 1- Bilgehan Gültekin/Kumsal Saygıner Tarz Dans GSK 2- Alp Yomralıoğlu/Begüm Çubuk- Dans Sporu 34 SPK 3- Berkay Birant Yılmaz/Simge Kızıldağ Tarz Dans GSK Gençler- B Salsa Kategorisi nde

51 1- Taha Uçanlar/Helin Vardar- Tarz Dans GSK 2- Gökay Turhan/Duygu Tazegül Kripto Dans SPK 3- Argun Ege Türkün/Serra Ercili Tarz Dans GSK Yetişkin- A Salsa Kategorisi nde 1- Cem Demir/Melisa Sahra Katılmış- Aytunç Bentürk Dans ve SPK 2- Ersin Altaş/Hande Atalay- Boğaziçi Dans Spor Kulübü 3- Mustafa Tura/Gülden Melek Basan Kripto Dans ve Spor Kulübü Yetişkin- B Salsa Kategorisi nde 1- Ahmet Yiğit Isıyel/Hazal Akyüz Akif Okudan Dans ve Spor Kulübü 2- Ali Raşit Beyler/ Emel Eda Çömlekçi Angora Dans ve SPK 3- Alkım Korkusuz/ Gözde Kocakaya Ümit Yumlu Dans ve Spor Kulübü Yetişkin- C Salsa Kategorisi nde 1- Emin Gür/Lale Çoban Duende Sahne Sanatları SPK 2- Can Dursun/Betül Kırlı Boğaziçi DSK 3- Ercan Erdil/Melodi Özerdem Şov Salsa Kategorisi nde

52 1- Cem Demir/Melisa Sahra Katılmış Aytunç Bentürk Dans ve SPK 2- Ersin Attaş/Hande Atalay Boğaziçi DSK 3-Mustafa Tura/Gülden Melek Basan Kripto DSK

53 15. ULUSLARARASI FESTİVALİ SONA ERDİ DANS 19 Mayıs tarihinden bu yana Bodrum da bulunan ve 14 ülkeden 2 bine yakın dans grubunun katıldığı, 15. Uluslararası Bodrum Dans Festivali son erdi.. Bodrum Antik Tiyatro da düzenlenen gecede konuşan Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı (TDSF) Tolga Han Çinkitaş, Uluslararası olarak düzenlenen gerçekleştirdiklerini söyledi. festivalin 15 incisini TDSF nin düzenlediği festivalin Bodrum a renk kattığını ifade eden Çinkitaş, Bu festivalin kıymetinin bilinmesini istiyorum. Alandaki boşlukları görünce içim sızlıyor. İnşallah önümüzdeki yıl daha çok katılım olur. Bu kadar insan dünyanın her yerinden geliyor ama Bodrum dan insanlar destek vermiyor. Herkesten bu dans festivaline sahip çıkmaya davet ediyorum dedi. Çinkitaş, festival kapsamında Bodrum da gelen yabancı grupların ülkelerine döndüklerinde festivalden iyi anılarla ayrılmasını istediklerini kaydetti. Festivalin son gecesinde sahneye çıkan Kenya grubu izleyenlerin beğenisini topladı. Gecede ayrıca Yunanistan, KKTC, Rusya, Litvanya, Kırgızistan ve Türkiye den dans grupları de birer gösteri sundu. KKTC grubunun sunduğu şişeli gösteri ise büyük alkış aldı. Festivali aralarında TDSF Başkanı Çinkitaş ın da aralarında olduğu yaklaşık 500 kişi izledi. Festivalde ayrıca katılan gruplara ve sponsorlara teşekkür plaketleri verildi.

54 BODRUM DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ Dünya sanat günü etkinliği kapsamında Bodrum da çeşitli sanat etkinlikleri düzenlendi. Bodrum Belediye Meydanında yere açılan toplam 60 metre uzunluğunda siyah bez üzerine öğrenciler ve yetişkinler değişik temalardaki hayallerini yağlı boya ile resme dönüştürdüler. Bodrum Belediye meydanında toplanan Güzel Sanatlar Fakültesi, TED koleji öğrencileri ve yetişkinler açılan siyah bez üzerine saatlerce resim yaptı. Muğla Üniversitesi Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Profesör Erol Turgut yaptığı açıklamada, Fakültelerinin kuruluşlarının 10 cu yılı olmaması nedeniyle, Trafo Hakan Aykan Sanat Galerisinde resim sergisi düzenlendiğini söyledi. Belediye Meydanında düzenlenen etkinlikte yere açılan bezin üzerindeki resim yapılması vatandaşlar ve turistlerinde ilgisini çekti. Yapılan resimleri dikkatle izleyen vatandaşlar gözlerini resimlerden alamadı. 15 Nisan Dünya Sanat Günü nedeniyle, Bodrum Sanat ve Kültür Derneği Sorumlusu İnci Yörükoğlu, dünya sanat günü olması

55 nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek bugün dünya sanat günü 60 metrelik bir siyah bez üzerine öğrenciler ve bir çok yetişkin insan resim yapıyor. Hayallerini çizen öğrencilerin yaptıkları resimler ise çok beğenildi., Meksika da bir toplantı sırasından, ressam Bedri Baykam ın önerisi ile Lonardo Da Vıncı ın doğum günü olan 15 Nisan dünya sanat günü olarak kabul edilmiştir. Bizde bugünü en güzel şekilde sanat severler ile kutluyoruz dedi.

Türkiye 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması Bodrum da yapıldı

Türkiye 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması Bodrum da yapıldı Türkiye 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması Bodrum da yapıldı Bodrum Belediyesi nin destekleriyle bu yıl 15. kez düzenlenen Bodrum Dans Festivali etkinlikleri içerisinde Türkiye Dans Sporları Federasyonu

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

BODRUM ÇARŞI DA MUTLULUĞA İLK ADIM

BODRUM ÇARŞI DA MUTLULUĞA İLK ADIM BODRUM ÇARŞI DA MUTLULUĞA İLK ADIM Bodrum Geleneksel Merkez Çarşısı (Zeyyat Mandalinci) çarşısında birbirine komsu iki esnafın rüyaları gerçek oldu. Kezban Çalık ile Taner Cin in büyük aşklarını evliliğe

Detaylı

Dans ile Sağlık = Sevgi

Dans ile Sağlık = Sevgi Dans ile Sağlık = Sevgi Turgutreis GalindoPark Hotel de yapılan seminerde katılımcılar Lale Roche la birlikte Vital Organlarını güçlendirmeyi dans eşliğinde öğrendiler Vital Organların Güçlensin etkinliği

Detaylı

TED Bodrum Koleji Okulöncesi öğrencileri mezun oldu!

TED Bodrum Koleji Okulöncesi öğrencileri mezun oldu! TED Bodrum Koleji Okulöncesi öğrencileri mezun oldu! TED Bodrum Koleji amfi tiyatrosunda düzenlenen yılsonu gösterisi ve ardından gerçekleştirilen kokteyl ile minik öğrencilerimiz mezun oldu Yıl boyunca

Detaylı

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI 15 18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali yapılan final yarışmaları ile sona erdi. Bodrum Dans Kulübü

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ Dünya sanat günü etkinliği kapsamında Bodrum da çeşitli sanat etkinlikleri düzenlendi. Bodrum Belediye Meydanında yere açılan toplam 60 metre uzunluğunda siyah bez

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi TED Koleji minikleri becerilerini yıl sonunda sergilediler. TED Kolejinden bu konuda yapılanan açıklama şöyle: Çoklu Zeka Gelişimi kuramıyla eğitim veren TED Bodrum

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

BODTO 39.YAŞINI KUTLADI

BODTO 39.YAŞINI KUTLADI BODTO 39.YAŞINI KUTLADI BODTO 39. yaşını olagan meclis toplantısında kutladı. Bundan tam 39 yıl önce 30 iş adamı tarafından kurulan ve Bodrum iş dünyasını bir araya getirerek çeşitli hizmetlere imza atan

Detaylı

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ Bodrum da bu yıl eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü işbirliğiyle tenis turnuvası düzenledi. Turnuvaya 100 ü çocuk

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR 1 / 29 konuklara kültürel Geleneksel 43.sü ulusal varlıklarımızın düzenlenecek çapta ev hale sahipliği da gelmiş, adını yapmaya olan duyurmuş

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

CUMHURBAŞKANI VE BAKANLAR ZİRVE İÇİN BODRUM A GELDİ

CUMHURBAŞKANI VE BAKANLAR ZİRVE İÇİN BODRUM A GELDİ CUMHURBAŞKANI VE BAKANLAR ZİRVE İÇİN BODRUM A GELDİ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün evsahipliği yapacağı, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi 4. Zirvesi için Devlet Başkanları ve heyetleri Bodrum

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Bodrumspor teknik direktörü Cem Cambaz Sakaryaspor ile el sıkıştı

Bodrumspor teknik direktörü Cem Cambaz Sakaryaspor ile el sıkıştı Bodrumspor teknik direktörü Cem Cambaz Sakaryaspor ile el sıkıştı Cem Cambaz ın Bodrumsppor dan ayrılması ve Sakaryaspor ile anlaşması yayıldı. üzerine olaylar sosyal medya üzerinden hızla B.B Bodrumspor

Detaylı

4 HAZİRAN DA YOLLAR KAPANIYOR

4 HAZİRAN DA YOLLAR KAPANIYOR 4 HAZİRAN DA YOLLAR KAPANIYOR BODRUM KAYMAKAMLIĞINDAN KAMUOYUNA DUYURU 2 5 Haziran tarihleri arasında Bodrum da Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türk Dili

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

NEDEN DANS? Dans, kendini konuşmadan ifade etme şeklidir.

NEDEN DANS? Dans, kendini konuşmadan ifade etme şeklidir. NEDEN DANS? Dans, kendini konuşmadan ifade etme şeklidir. Konuşma dilinin olmadığı zamanlardan beri varlığını korumuştur. En eski iletişim aracıdır. Dolayısıyla, Dans, İletişim kurmaktır, Estetiktir, Mutluluktur

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı c 27. The Bodrum Cup Yelken Yarışları sessiz yürüyüş ve yarış kampanasının çalması ile başladı. Bodrum Marinası önünde toplanan yelkenciler, konukları, Muğla Büyükşehir

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

1 Mental 100M EGE Çinikent İ.Ö.O. ve İş O.Spor Kulübü YAPRAK GÜNDÜZ Bayan 14 43-046000126 51079255600 16:00 1

1 Mental 100M EGE Çinikent İ.Ö.O. ve İş O.Spor Kulübü YAPRAK GÜNDÜZ Bayan 14 43-046000126 51079255600 16:00 1 1 Mental 100M EGE Çinikent İ.Ö.O. ve İş O.Spor Kulübü YAPRAK GÜNDÜZ Bayan 14 43-046000126 51079255600 16:00 1 2 Mental 100M EGE Çinikent İ.Ö.O. ve İş O.Spor Kulübü MERYEM EYTAŞ Bayan 16 43-046000123 30907061286

Detaylı

KARNE DÖNEMİ GELDİ, BABALAR DİKKAT!

KARNE DÖNEMİ GELDİ, BABALAR DİKKAT! KARNE DÖNEMİ GELDİ, BABALAR DİKKAT! ANNE Karne dönemi, notları iyi olan çocuklar ve aileleri için heyecan, mutluluk ve başarı; iyi olmayanlar için ise kaygı, stres ve başarısızlık anlamına gelebiliyor.

Detaylı

Yüksek bir insan toplulugu olan Türk Milleti nin tarihi bir özelligi de, güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir. M.

Yüksek bir insan toplulugu olan Türk Milleti nin tarihi bir özelligi de, güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir. M. PROJENİN TANIMI & AMACI TÜRKİYE de DANS Kavramına İlgiyi, Sevgiyi, İsteği arttırmak, Dans Etmek isteyen insanların sayısını daha da yukarılara çekebilmek. KURUMSAL FİRMALARI, Dans Kavramı temelinde bir

Detaylı

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen SEDAŞ lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor isimli yarışma

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA 15 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 13. bilim şenliğine yerel basının yanında ulusal basınımızda ilgi gösterdi.bilim şenliğine gelen TRT ekibi sergide projeleri

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

1. SAYI YÜRÜ HÜR MAVİLİĞİN BİTTİĞİ YERE KADAR BİR İZCİ KAMP YAPTIĞI SÜRECE YAŞAR GAZETE ADAMPOL

1. SAYI YÜRÜ HÜR MAVİLİĞİN BİTTİĞİ YERE KADAR BİR İZCİ KAMP YAPTIĞI SÜRECE YAŞAR GAZETE ADAMPOL GAZETE ADAMPOL İzciliğin ikinci yüzyılında BİDOSK! BİDOSK olarak içimizde yanan izcilik ateşi tüm ünitelerin birleşmesiyle iyi duygular barındıran kıvılcımlarını Polonezköy de gökyüzüne dağıttı. Tüm Türkiye

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

ERKEK FLÖRE Tableau de 128, sayfa 1/4

ERKEK FLÖRE Tableau de 128, sayfa 1/4 1 BALIKESİR-FERDİ 128 65 YALÇIN Sean Hüseyin ANKARA FLÖRE S TARIMCI Arda 64 TARIMCI Arda MARMARA ESK 15/0 33 ÇUFADAR Mustafa Bura AESK ÇUFADAR Mustafa Bura 96 97 ERDUR Demir Uras 32 ERDUR Demir Uras GÖZTEPE

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

17.ULUSLARARASI BODRUM DANS FESTİVALİ BAŞLADI

17.ULUSLARARASI BODRUM DANS FESTİVALİ BAŞLADI 17.ULUSLARARASI BODRUM DANS FESTİVALİ BAŞLADI Bodrum Belediyesi nin katkıları ile Bodrum Dans Kulübü tarafından düzenlenen 17.Uluslararası Bodrum Dans Festivali başladı. Bodrium Otelde düzenlenen Basın

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

GENÇ YETENEKLER SES YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

GENÇ YETENEKLER SES YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU GENÇ YETENEKLER SES YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU Bodrum Belediyesi tarafından Zeki Müren anısına Ustalara Saygı / Ulusal Türk Müziği Genç Yetenekler Ses Yarışması finalistleri belirlendi. Yetenekli

Detaylı

Türkcell Süper Lig 2.Kademe FİNAL Yarışmaları

Türkcell Süper Lig 2.Kademe FİNAL Yarışmaları Yarışma Bilgileri Yarışma Adı : Yarışmanın Yapıldığı İl : ANKARA Kategori : Erkekler Tarih : 4-5 Eylül 2015 Katılan Takım Sayısı : Katılan Sporcu Sayısı : 7 125 Sıra Yarışma : 110 Metre Engelli Kategori

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

Bodrum da, Sibirya Birinci seçildi

Bodrum da, Sibirya Birinci seçildi Bodrum da, Sibirya Birinci seçildi Güzeli Bodrum da düzenlenen Princess Of The Globe 2016 güzellik yarışmasını Sibirya güzeli Luliia Vagonova kazandı. 26 yaşında 1.74 boyundaki Sibirya güzelinin yarışma

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2018 PERŞEMBE 59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 11.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Şenliğe Çağrısı (Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri) Nasreddin Hoca Çömezleri nin Şenlik

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

2016 ALANYA TRIATHLON Minik Erkekler A1 - Takım

2016 ALANYA TRIATHLON Minik Erkekler A1 - Takım 206 ALANYA TRIATHLON Minik Erkekler A - Takım Team: Bursa Yüzme Spor Kulübü Points: 28437 9 44 ALPER BÜYÜKSEFİL 0:02:43 (8) 0:00:27 0:04:0 (5) 0:07:9 9485 2 34 ATAKAN TAŞDEMİR 0:02:56 (4) 0:00:26 0:04:3

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2017

FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU 2017 Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğimiz 19 Eylül 2016 tarihinde İstanbul da Dr. Canan Kaftancıoğlu, Tevfik Serdar Köksal, Hasan Ersoy, Saniye Yurdakul, Engin Çebi, Aysel Can Ekşi, Murat

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Spor Toto 1.Lig 1.Kademe Yarışmaları

Spor Toto 1.Lig 1.Kademe Yarışmaları Spor Toto.Lig.Kademe Yarışmaları Yarışma Bilgileri Yarışma Adı : Spor Toto.Lig.Kademe Yarışmaları Yarışmanın Yapıldığı İl : ÇANKIRI Kategori : Erkekler Tarih : - Ağustos 0 Katılan Sporcu Sayısı : Katılan

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

TAF-Türkcell Küçükler Festivali (KOCAELİ YARI FİNAL GRUBU)

TAF-Türkcell Küçükler Festivali (KOCAELİ YARI FİNAL GRUBU) TAF-Türkcell Küçükler Festivali (KOCAELİ YARI FİNAL GRUBU) Yarışma Adı : Yarışma Bilgileri TAF-Türkcell Küçükler Festivali (KOCAELİ YARI FİNAL GRUBU) Yarışmanın Yapıldığı İl : KOCAELİ Kategori : KÜÇÜK

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya,

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

Türkcell Süper Lig 1.Kademe Yarışmaları. FİNAL Rüzgar: -0.9 14.41 8,0 1 135 01.01.1997 TALATCAN KURUÇELK

Türkcell Süper Lig 1.Kademe Yarışmaları. FİNAL Rüzgar: -0.9 14.41 8,0 1 135 01.01.1997 TALATCAN KURUÇELK Sıra Yarışma : 0 Metre Engelli Kategori : Erkekler Rekor: Çağlar KAHRAMANOĞLU.0 Tarih-Saat : Mayıs 0 - :0 Adı ve Soyadı.0.9 MUSTAFA GÜNEŞ 0.0.99 TOLGA YILMAZ.09.9 OKTAY GÜNEŞ 9.0.99 ABDÜLSAMET BULAT.0.990

Detaylı

Ç. Ü. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O. ENGELLİ SPORLARINI TANITMA FESTİVALİ Ç.Ü. BESYO ESTAFE 14 ARALIK ÇARŞAMBA

Ç. Ü. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O. ENGELLİ SPORLARINI TANITMA FESTİVALİ Ç.Ü. BESYO ESTAFE 14 ARALIK ÇARŞAMBA Ç. Ü. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O. ENGELLİ SPORLARINI TANITMA FESTİVALİ Ç.Ü. BESYO ESTAFE 14 ARALIK ÇARŞAMBA SPORLA EĞİTİM, ENGELSİZ GELECEĞİM! GOALBALL (GÖRME ENGELLİLER ) OTURARAK VOLEYBOL (BEDENSEL ENGELLİLER)

Detaylı

BOGAZİÇİ AÇIK ESKRİM TURNUVASI SÜPER MİNİK ERKEK FLÖRE 26 OCAK 2017 İSTANBUL

BOGAZİÇİ AÇIK ESKRİM TURNUVASI SÜPER MİNİK ERKEK FLÖRE 26 OCAK 2017 İSTANBUL Document Engarde 26.1.2017 14:23:00 BOGAZİÇİ AÇIK ESKRİM TURNUVASI 26 OCAK 2017 İSTANBUL Eskrimciler (hepsi, bölgesel sıralama - 66), sayfa 1/2 soyad ve isim klasman durum sırası şehir klüp doğum tarihi

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol spor Proje konusu Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Logo Birbirleriye gençliğin selamlaşma hareketiyle havaya sıçrayarak

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıf öğrencilerimiz 13 Aralık 2015 Çarşamba günü konferans salonunda Voc- Com adlı İngilizce etkinlik yapmışlardır. Gruplar arası İngilizce bilgi yarışması İngilizce şarkılar

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ Bodrum oda orkestrası 29 ekim de Turgutreis Atatürk meydanında Tobav çoksesli korosunun da yer aldığı konserde yer alıyor. Konser Turgutreis mahalle meclisinin etkinlikleri

Detaylı

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN 02.01.2017 Öğrencimiz Alparslan Dinç Palmiye Satranç Turnuvası 13 yaş altı kategorisinde beşinci oldu. 03.01.2017 SERVİS ŞOFÖRLERİMİZE EĞİTİM Trafik Denetleme Şube Müdürü görevlilerinden

Detaylı

1. BODRUM ULUSLARARASI SAÇ TASARIM YARIŞMASI SONA ERDİ

1. BODRUM ULUSLARARASI SAÇ TASARIM YARIŞMASI SONA ERDİ 1. BODRUM ULUSLARARASI SAÇ TASARIM YARIŞMASI SONA ERDİ Bu yıl 13-17 Ekim tarihleri arasında birincisi düzenlenen 1. Bodrum Uluslararası Creative Saç Tasarım Yarışmaları ve Eğitimleri yarışması sona erdi.

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı