Doğal ürünler Sağlıklı yasam,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Doğal ürünler Sağlıklı yasam,"

Transkript

1 Doğal ürünler Sağlıklı yasam,

2 NEDEN AGARTA? Uzman kadromuzla üretimde en kaliteli doğal hammaddeleri kullanarak, sizlere sunduğumuz, sağlıklı ve doğal ürünlerimizin tamamı; En az %98 oranında doğal içeriğe sahiptir. SLS, SLES, Paraben, Fozfat, Sülfat v.b hem insan sağlığı hem de doğaya zararlı hiçbir madde içermez. Kaliteli ve sağlıklı bir yaşam için, doğallık her zaman ilk tercihiniz olsun. WHY AGARTA? The entirety of our natural and healthy product range, which we present to you with our expert staff by using only the top quality natural raw materials; Has a natural content a bout %98. Contains no materials that may be harmful both to the environment and to the human health such as SLS, SLES, paraben, phosphate, sulphate etc. For a top quality and healthy life, let the naturality be your first choice at all times.

3 Ganoderma Lucidum (Reishi) REİSHİ, Japonya sağlık bakanlığı tarafından kansere karşı tek doğal ilaç olarak kabul edilmiştir. 30 YILLIK BİLGİ BİRİKİMİ VE DENEYİMİN ÜRÜNÜ!.. Reishi "şifalı mantar" "yaşamın iksiri" "hayat ağacı" "imparatorların yiyeceği" "büyülü mantar" "dünyanın nektarı" 1 Litre REİSHİ İLAÇ DEĞİL, BESİN TAKVİYESİDİR.

4 Diş Macunları Tootpastes Diş Macunu Toothpaste %100 natural 100 ml. Ağız ve diş sağlığı için faydalı bitkisel yağlar içerir. Tartar oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Diş eti kanamalarının önlenmesinde etkilidir. Misvak Özlü Diş Macunu Miswak Extract Toothpaste %100 natural 100 ml. Diş ve dişeti iltihaplarına karşı ağız sağlığını korur. Ağızdaki asit dengesini ayarlar. Verdiği mineral desteği ile diş çürümelerine karşı güçlü koruma sağlar. Çocuk Diş Macunu Kid's Toothpaste %100 natural 75 ml. Sağlıklı diş ve diş eti gelişimine yardımcı olur. Diş minesini korur, diş çürümelerini önlemeye yardımcı olur. Diş ve diş eti iltihaplanmasına karşı ağız sağlığını korur. Çocuklar için son derece güvenlidir. FLORÜR - SLS - YAPAY KÖPÜRTÜCÜ - YAPAY RENKLENDİRİCİ İÇERMEZ.

5 Cilt Bakım Ürünleri Skin Care Products Yüz Maskesi Face Mask %100 natural 10 tablet Ciltteki kırışıklıkların, göz çevresindeki halka, torba ve çizgilerin azalmasını yardımcı olur. Kırmızı Reishi Mantarı ile bitkisel yağların onarıcı ve besleyici özellikleri sayesinde derideki kollajen sentezini artmasına yardımcı olur. Cildin biyofiziksel yapısını düzenleyerek pürüzsüzlüğünü ve yumuşaklığını arttırır. Argan Yağı Organic Argan Oil %100 natural 15 ml. Nemlendirici etkisiyle cildin daha genç ve sağlıklı görünmesini sağlar. Cilt lekelerinin giderilmesinde ve sivilce tedavisinde etkilidir. Hamilelik sonrası deri çatlaklarını giderilmesine yardımcı olur. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korur. Ozon Yağı Ozanated Olive Oil %100 natural 100 ml. Zeytinyağının mucizesi... The Miracle of olive oil... Baş ağrısı ve diğer ağrıyan bölgelere uygulandığında ağrıyı dindirir. Ayak mantarı ve ayakta oluşan yaralara karşı faydalıdır. Selülit oluşumuna ve hamilelik sırasında oluşan çatlaklara karşı etkilidir.

6 Kremler (Tüp) Creams (Tube) Argan Besleyici El ve Yüz Kremi Argan Cream %100 natural 100 ml. İçeriğindeki doğal E vitamini kaynağı ile doğum çatlaklarını önleme ve azaltmada oldukça etkilidir. E vitamini sayesinde sivilce ve siyah noktaları azaltır. Uyku boyunca cildin yenilenmesini sağlayarak, Anti-Aging (yaşlanma karşıtı) etkisiyle cildi taze tutar. İçeriğindeki organik Argan, jojoba ve shea yağları zengin birer vitamin kaynağı olup, cildi yeniler, besler ve güçlendirir. Aloe Vera Besleyici El ve Yüz Kremi Aloe Vera Cream %100 natural 100 ml. Yıpranmış ve zarar görmüş cildin yenilenmesini hızlandırır. Ciltteki nemi arttırır, sıkılaştırır ve korur. İçeriğindeki oganik Aleo Vera, jojoba ve shea yağları zengin birer vitamin kaynağı olup, cildi yeniler, besler ve güçlendirir. İçeriğindeki antioksidanlar cildin koruyucu tabakasını onarır ve tam koruma sağlar.

7 Kremler (Kutu) Creams (Box) Krem Reishi Total Kırışıklık Bakımı Cream Reishi %100 natural 50 ml. Güçlü formülüyle ciltteki lokal problemleri kontrol altına alır. Düzenli kullanımda kırışıklıkların oluşumunu yavaşlatır. Zengin E vitamini içeriği ile cildi besler. neden kremler? PARABEN İÇERMEZ. ETİL ALKOL İÇERMEZ. HAYVANSAL YAĞ İÇERMEZ. SENTETİK KORUYUCU MADDELER İÇERMEZ.

8 Kremler (Kutu) Creams (Box) Gündüz Kremi Day Cream %100 natural 50 ml. Cildi nemlendirir, besler ve esneklik kazandırır. Cildi, maruz kaldığı çevresel etkilerden ve olumsuz hava koşullarından korur. Zenginleştirilmiş E vitamini içeriği ile cildin erken yaşlanmasını önlemeye yardımcı olur. Cildi yeniler, gençleştirir ve form kazandırır. Gece Kremi Night Cream %100 natural 50 ml. Cildinizdeki derinleşmiş çizgilerin azalmasına ve pürüzsüz bir görünüm almasına yardımcı olur. Gece boyunca cildinizi yenileyip, gençleşmesine ve form kazanmasına yardımcı olur Vitamin E ve antioksidan içeriği ile cildin daha geç yaşlanmasına yardımcı olur.

9 Kremler (Kutu) Creams (Box) Göz Çevresi Kremi Eye Area Cream %100 natural 25 ml. Yorgunluğa bağlı göz altı morlukları ve şişkinlikleri azaltır. Düzenli kullanıldığında yaşlanma nedeniyle derinleşmiş çizgileri azaltır. Kaz ayağı çizgilerini gözle görülür şekilde azaltır. Salyangoz Özlü Gül Kremi Rose Cream %100 natural 50 ml. Fazla yağlanmayı önleyerek sivilce, akne ve siyah noktaların oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Antiseptik özelliğe sahiptir, ciltteki alerjik yapıların giderilmesinde yardımcı olur Hamilelik ve ergenlik sırasında ciltte oluşan çatlakları ve lekeleri onarmaya yardımcı olur.

10 Şampuanlar Shampoos Baby Shampoo Minik Gözleri Yakmaz Şampuan %98 natural 400 ml. Güçlü Bakım Powerful Care Parlak Dolgun Saçlar Saç Kremi Saça hacim kazandırır %98 natural 400 ml. SLS - SLES - PARABEN - FOSFAT - SÜLFAT İÇERMEZ. Reishi Shampoo Tüm Saç Tipleri için Şampuan Özel formülüyle onarır güçlendirir ve yeniler %98 natural 350 ml.

11 Şampuanlar Shampoos Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Bakım Color Protective and Revitalizing Care Boyalı ve Röfleli Şaçlar Şampuan Saç ve saç derisini besler %98 natural 400 ml. Saç Dökülmesine Karşı Çözüm Solution Against to Hair Loss Kepeğe Karşı Etkili Şampuan Saç ve saç derisini besler %98 natural 400 ml. Güçlü ve Parlak Saçlar Strong and Shiny Hair Mat ve Kırılgan Saçlar Şampuan Saçı besler ve güçlendirir %98 natural 400 ml. Onarıcı Bakım Restorative Care Yıpranmış Saçlar için Şampuan Keratin koruma sistemi %98 natural 400 ml. SLS - SLES - PARABEN - FOSFAT - SÜLFAT İÇERMEZ.

12 Cilt Bakım Sabunları Skin Care Soaps EL YAPIMI HANDMADE Kuru ve Hassas Ciltler Sabunu Dry & Sensitive Skins Soap %98 natural 150 gr. Saç Dökülmesi ve Kepek Sabunu Hair Loss & Dandruff Soap %98 natural 150 gr. SLS - SLES - PARABEN İÇERMEZ. Akne ve Sivilce Sabunu Acne & Pimple Soap %98 natural 150 gr.

13 Cilt Bakım Sabunları Skin Care Soaps EL YAPIMI HANDMADE Güzellik Sabunu Beauty Soap %98 natural 150 gr. Reishi Sabunu Reishi Soap %98 natural 150 gr. SLS - SLES - PARABEN İÇERMEZ. Bebek Sabunu Baby Soap %98 natural 150 gr.

14 Cilt Bakım Sabunları Skin Care Soaps EL YAPIMI HANDMADE Selülit ve Peeling Sabunu Cellulite and the Peeling Soap %98 natural 150 gr. Sorunlu Ciltler Sabunu Problematic Skins Soap %98 natural 150 gr. SLS - SLES - PARABEN İÇERMEZ. Doğum Sonrası Sabunu After Parturition Soap %98 natural 150 gr.

15 Güzellik Sabunları Beauty Soaps EL YAPIMI HANDMADE Aloe Vera Sabunu Aloe Vera Soap Bıttım Sabunu Bıttım Soap Doğadan gelen güzellik Beauty from nature Sağlıklı saçlar Health hair Shea Butter Sabunu Shea Butter Soap SLS - SLES - PARABEN İÇERMEZ. Cildinizi rüzgarın ve güneşin kurutucu etkilerine karşı korur Protects your skin against the drying effects of the wind and sun

16 Güzellik Sabunları Beauty Soaps EL YAPIMI HANDMADE Akvaryum Sabunu Aquarium Soap Argan Sabunu Argan Soap Banyonuzda deniz ferahlığı The freshness of sea in your bathroom Güzellik sabunu Beauty soap Keçi Sütü Sabunu Goat Milk Soap SLS - SLES - PARABEN İÇERMEZ. Vitamin ve mineral deposu (Cildinizi besler ve korur) A depository for vitamins and mineral (Protects and nourishes your skin)

17 Güzellik Sabunları Beauty Soaps EL YAPIMI HANDMADE Kükürt Sabunu Sulphur Soap Zeytinyağlı Sabun Olive Oil Soap Yağlı ve sivilceli cilt temizliği Cleaning for oily skins with acne problem Cildi ve saçı besler Nourishes the hair and the skin Çay Ağacı Sabunu Tea Tree Soap SLS - SLES - PARABEN İÇERMEZ. Onarıcı bakım Remedial care

18 Güzellik Sabunları Beauty Soaps EL YAPIMI HANDMADE Yosun Özlü Sabun Moss Extract Soap Lavanta Sabunu Lavender Soap Pürüzsüz bakımlı ciltler Softens and relaxes your skin Rahatlatıcı ve ferahlatıcı bir banyo A relaxing and refreshing bath Yasemin Sabunu Jasmine Soap SLS - SLES - PARABEN İÇERMEZ. Cildinizi yumuşatır ve rahatlatır Softens and relaxes your skin

19 Güzellik Sabunları Beauty Soaps EL YAPIMI HANDMADE Ardıç Katranı Sabunu Juniper Soap Palmiye Sabunu Palm Soap Sağlıklı ciltler Health skins Banyonuzdaki egzotik ferahlık Exotic freshness in your bathroom Gül Sabunu Rose Soap SLS - SLES - PARABEN İÇERMEZ. Hassas ciltler için For sensitive skin types

20 Sıvı Sabunlar Liquid Soaps Krem Etkili Sıvı Sabun - Lavanta Liquid Soaps - Lavander %98 natural 400 ml. Krem Etkili Sıvı Sabun - Limon Liquid Soaps - Lemon %98 natural 400 ml. Yüksek orandaki doğal içerikli özel formülü ile ellerinizi ve cildinizi hassas bir şekilde temizler. İlk kullanımdan itibaren, ellerinizi ve cildinizi hissedilir derecede hemen yumuşatır. İçerdiği E vitamini ile derinlemesine beslenen cildiniz, doğal Gliserin in nemlendirici ve ferahlatıcı özellikleri sayesinde her yıkamadan sonra ipeksi bir yumuşaklığa kavuşur. SLS - SLES - PARABEN İÇERMEZ.

21 Bitki Ansiklopedisi Encyclopedia of Plant ARGAN YAĞI ARGAN OIL Argania Spinosa Nut Oil Argan yağı, derinin yaşlanmasını önler ve çatlamış derinin çabuk iyileşmesini yardımcı olur. Emilimi oldukça yüksek olduğundan krem gibi kullanılabilir. Cildi yumuşatır, nemlendirir ve kurumaya karşı korur, cildin beslenmesine ve canlı kalmasına yardımcı olur. Anti-Aging özelliği kırışıklıkların giderilmesinde yardımcı olur. Akne ve sivilcelere karşı etkilidir. AVOKADO YAĞI AVOKADO OIL Persea Gratissima (Avocado) Oil Avakado yağı, özellikle kuru yıpranmış ve yaşlı ciltler için idealdir. Cildi nemlendirir ve canlandırır. Yaşlanma belirtilerini yavaşlatır. A, B, D, E vitaminlerini içerir. Çok hızlı emildiği için kuru ciltlerin nemlendirilmesine ve beslenmesine yardımcı olur. Egzama tedavisinde bitkisel destekleyici olarak kullanılabilir. JOJOBA YAĞI JOJOBA SEED OIL Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba yağı, Akneleri gidermekte yardımcı olur. Kırışıklıklar üzerinde oldukça etkilidir. Nemlendirici özelliği vardır. Yağlı ciltteki yağı dengeler. Sivilceli, yorgun ve yıpranmış ciltlerde etkilidir. Cilde esneklik kazandırır. Özellikle karın ve bacak bölgelerindeki çatlakları önlemeye yardımcı olur. Saç kırılmasını önler, canlılık, yumuşaklık ve parlaklık kazandırır.saçların uzamasını ve güç kazanmasını sağlar. Selülit tedavisinde de kullanılır. TATLI BADEM YAĞI SWEET ALMOND OIL Prunus Amygdalus Sativa Kernel Oil Saçların canlı parlak bir şekilde görünmesini ve cildin parlaklığını korumasını sağlar. Daha etkili ve daha derinden bir nemlendirme sağlar. Tahriş olmuş ciltlere iyi gelir ve derideki inflamasyonu yatıştırır. Kuru ve tahriş olmuş ciltleri rahatlatır. Cildi besler ve yumuşatır. Badem yağı, deri hücrelerini yenileyerek ve cildi canlandırarak yaşlanma etkilerini tersine çevirmede ve engellemede mükemmeldir. BİBERİYE YAĞI ROSEMARY OIL Rosmarinus Officinalis Oil Biberiye yağı, antiseptik bir yağdır. Başlıca romatizma ve ağız, diş sağlığı, sorunlarına karşı çok başarılı bir yağdır. Mikrobik durumlarda çok faydalıdır. Ayrıca iyi bir cilt temizlik ve bakım ürünüdür. Saç sağlığını korur, saç dökülmesine engel olmaya yardımcı olur. Saç dökülmesini engelemenin yanında dökülen saçların yeniden çıkmasına yardımcı olur. KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI APRICOT SEED OIL Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil Kayısı çekirdeği yağı, cildi sıkılaştırarak ciltteki kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Kayısı çekirdeği yağı, yüz temizliğinde kullanılır. Akneleri temizler, cilde canlılık verir. Yaşlanma ile ortaya çıkan kırışıkları gidermeye yardımcı olur. Nemlendirici özelliğe sahiptir. Kayısı çekirdeği yağı tek başına kullanıldığında aknelerin giderilmesine yardımcı olur. SUSAM YAĞI SESSAME SEED OIL Sesamum Indicum Seed oil İçerdiği yüksek oleik asit (Omega-9) ve antioksidanlar nedeniyle, cildin yaşlanmasını engellemeye, kalıcı nem oluşturmaya yardımcı olur. Harici kullanımda, muhtelif cilt sorunlarını ve mantar enfeksiyonlarını engellemeye yardımcı olmaktadır. Kalsiyum ve vitamin eksikliği nedeniyle bozulmuş tırnakların onarılmasında oldukça faydalıdır. REISHI MANTARI EKSTRESİ REISHI MUSHROOM EXTRACT Ganoderma Lucidum Extract Reishi mantarı kökeni Uzakdoğu olup, Dünyada tıp alanında çok iyi bilinen bir mantar türüdür. İçinde insan sağlığına faydalı olan 200 e yakın biyoaktif madde bulundurur. Bunlardan yaygın olarak bilinen ve tıp alnında faydalanılan, değerli bir mantardır. Üzerinde yapılan sayısız akademik çalışmalar ile Anti-Kanser, anti-allerjik, ümmin sistemini geliştirme, hücreleri yenileme, anti-biyotik, anti fungal, ve diğer pek çok etkileri ispatlanmıştır. CEVİZ YAĞI WALNUT OIL Juglans Regia Oil Ceviz yağı, tüm cilt problemlerinin giderilmesinde kullanılabilir. Cildi nemlendirir, cildin yenilenmesini ve kırışıkların giderilmesini sağlamaya yardımcı olur. Saç ve saç diplerini besleyicidir. İyi bir masaj yağıdır. Dahili kullanımda, kolesterolün düşmesinde etkilidir. BUĞDAY YAĞI WHEAT OIL Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Buğday yağı, yara, yanık ve diğer cilt problemlerinde, kırışıklıklarda etkilidir. Doğum lekelerinin ve çatlaklarının giderilmesinde etkilidir. İçerdiği E vitamini sayesinde güçlü bir antioksidandır. Bu sayede serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı koruma sağlar. Buğday yağı deriye çok hızlı bir şekilde nüfus ederek cildi güneşin zararlı etkilerinden korur. Agarta Sabun Çeşitlerinde Bitki Ansiklopedisindeki Bütün Yağları Kullanıyoruz

22 Bitki Ansiklopedisi Encyclopedia of Plant ÇAY AĞACI YAĞI TEA TREE OIL Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Cildin doğal bir canlılık kazanmasını sağlar, cildi parlaklaştırır ve yumuşatır. iltihaplanmaların tedavisine yardımcı olur. Antiseptik özellik gösterir. Sivilce ve akneye iyi gelir. Siyah noktaları temizler. Çıbana karşı etkilidir. Ayak mantarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Cilde doğal yağlarını kaybettirmez, aksine cildin ph/nem dengesini korumaya yardım eder ve tahrişe sebep olmadan cildin daha yumuşak olmasını sağlar. Kepek nedeniyle kuruyan saç derisine de fayda sağlar. HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI COCONUT OIL Cocos Nucifera Oil Hindistan cevizi yağı doğal bir nemlendiricidir. Saça nem, parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Kolajen miktarı seviyesini yükseltir ve kırışıklıkların oluşmasını engellemeye yardımcı olur. Anti-bakteriyel bir özelliğe sahiptir ve mantar oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Doğal bir makyaj temizleyici ve deodoranttır. ARDIÇ YAĞI JUNIPER OIL Juniperus Communis Fruit Oil Deri hastalıklarının tedavisinde, selülerin giderilmesinde, ayrıca romatizma ve kramplarda da kullanılır. Yaraların hızla iyileşmesine yardımcı olur ve enfeksiyon riskini en aza indirir. Akne, egzama, deri hastalıkları gibi rahatsızlıklarda yardımcı bir üründür. Ardıç yağı vücuttaki tutulan fazla suyun atılmasını ve yukarıda bahsettiğimiz hastalıkların rahatlamasını sağlar. Hareketlerin daha aktif olmasını sağlayan ardıç yağı kas ve eklemlerin ağrılarını iyileştirir. AYNI SEFA YAĞI MARI GOLD OIL Calendula Officinalis Flower Oil Aynısefa yağı, cilt bakımında yüksek nemlendirici olarak kullanılır. Hassas ciltleri dengeleyici, ve güçlendiricidir. Tahriş olan ciltleri onarıcı etkiye sahiptir. Güneş ışınlarına karşı koruyucu ve nemlendiricidir. Cilt lekeleri için faydalıdır ve ortaya çıkan yangıyı, kaşıntıyı azaltarak iyileşmeye yardımcı olur. Antioksidan etkisiyle vücudu toksinlerden arındırır. ALOE VERA JEL ALOE VERA LEAF JUICE Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloevera jeli içerdiği iltihap sökücü özelliği sayesinde akneli bölgelere cildi yumuşatmak ve yenilemek için uygulanabilir. Selülite karşı yaygın olarak kullanılır. Cildi Güneşten ve saç derisini UV ışınlardan korur. Saçı yıpratıcı etkenlerden, yağmurdan, kuruluktan korur ve daha parlak ve ipeksi olmalarını sağlar. Cildin yaşlanmasını önler ve anti aging etkisi yaratır. Cildi nemlendirerek, yumuşatır ve onarmaya yardımcı olur. SHEA BUTTER (KARİTE) YAĞI SHEA OIL Butyrospermum Parkii Shea yağı yumuşak, elastik bir cilt görünümü sağlar. Koruyucu bir tabaka oluşturarak cildin nem dengesini,sağlar ve rüzgar, güneş, soğuk gibi dış etkenlerden cildi korur. Cilt tarafından çok hızlı emilir. Shea doğal bir güneş koruyucudur. Nemlendirici Saç bakımında ideal yağlardan birisidir, yıpranmış saçları derinlemesine nemlendirerek, saçların kırılmasını kopmasını dökülmemesini ve güçlü görünmesini sağlar. LAVANTA YAĞI LAVANDER OIL Lavandula Angustifoliaoil / Herb Oil Lavantanın cilt sağlığına sunduğu katkıların başında akne egzama ciltlere yardımıcı olur. Lavanta ciltde başta yaşlanmadan ve farklı nedenlerden kaynaklanan kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Lavanta saç sağlığına da ciddi anlamda katkıda bulunur. Saçların canlanmasını sağlar, dökülmeyi engellemeye, kafa derisine uygulandığında kepek sorununu çözmeye yardımcı olur. Saçların uzamasını teşvik eder ve doğal bir parlaklık kazandırır. LİMON YAĞI LEMON OIL Citrus Limon Peel / Leaf Oil Limon yağı saçlara uygulandığında saçlara canlılık ve parlaklık vererek sağlıklı görünmesini sağlar. Limon yağı siğil tedavisinde de etkilidir. Cildin fazla sebum salgılamasını ve cildin nefes almasını ve ferahlamasını sağlar. Antiseptik özelliği cildi mikroplardan koruyarak sivilce oluşumunu engeller. Selülitli bölgeye limon yağı uyguladığında, selülitli bölgede oluşan toksinlerin vücuttan atılmasını sağlamaya yardımcı olur. ADAÇAYI YAĞI CLARY SAGE OIL Salvia Sclarea L. Cilt için etkili bir yağdır. Cildi bakterilerden arındırır. Anti-aging özellik göstererek cildin yaşlanma sürecini yavaşlatır ve kırışıklıkları önler. Yağ dengesini korur. Akne ve sivilcelere iyi gelir. Siyah noktaları ve lekeleri temizlemeye yardımcı olur. Ciltteki çatlakları da ortadan kaldırır, sıkılaştırıp parlaklık verir. Kuru ve yağlı ciltler için uygundur. Saç derisini besler, saçları güçlendirir, dökülmesini ve kopmasını engellemeye yardımcı olur. Sağlıklı - etkili - kaliteli SABUNLARIMIZ doğal hammadde ve yağlardan yapıldığı için SLS - SLES - PARABEN içermez.

23 Bitki Ansiklopedisi Encyclopedia of Plant KUŞBURNU YAĞI ROSEHIP OIL Rosa Mosqueta (Rosehip) Fruit Oil Kuşburnu yağı ile, cildi sıkılaştırarak sarkma, kırışıklık gibi sorunları azaltabilir, deforme bölgeleri canlandırabilirsiniz. Cansız hücreleri aktif hale getirerek cilde parlak görüntü kazandırır. Çabuk emildiği için etkisini hızlı gösterir. Kuşburnu yağını el, yüz, ayak, bacak, kol ve göğüs olmak üzere vücudunuzun her bölgesinde kullanabilirsiniz. Kuşburnu yağı içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde kuru ciltlerin nem oranını da düzeltir. HİNT YAĞI CASTOR OIL Ricinus Communis Seed Oil/Castor Oil Hint yağı enfeksiyonların neden olduğu çeşitli cilt hastalıklarının tedavisi için son derece faydalıdır. Cildi yumuşatır ve gelecekte oluşabilecek çatlakları önlemeye yardımcı olur. Göz çevresindeki cilt kırışıklıklarına etkilidir. Kollajen ve elastin üretimini teşvik eder, böylece cildin pürüzsüz ve esnek olmasına yardımcı olur. Saç köklerini güçlendirmektedir ve saç uzamasını teşvik eder. saç dökülmesine yol açan enfeksiyonlardan kurtulmak için kullanılabilir. BITTIM YAĞI WILD PISTACIA OIL Pistacia Terebinthus Antiseptik (mikrop öldürücü) özelliği olduğundan deri hastalıklarının pek çoğuna, egzamaya, mantara, ergenlik sivilcelerine, saç diplerindeki yara ve tahrişlere karşı çok etkilidir. İçerdiği E vitamini oranı oldukça yüksektir. Cildimizde oluşan yaraların ve tahribatların giderilmesi için temizleyici bir madde olarak kullanılır. Saçlarınızı besler. Saç dökülmesini ve kepeklenmeyi engeller. Beyaz saçlara doğal güç verir ve eski görünümünü kazanmasına yardımcı olur. PAPATYA CAMOMILE OIL Chamomilla Recutita Oil / Flower Oil Papatya yağı cilde uygulandığında pürüzsüz bir etki bırakır ve cildin daha yumuşak olmasını sağlar. Saçlara uygulandığında saçları arındırır ve saçlardaki kepek problemini giderir. Cildi yumuşatır ve parlatır. Cildi gençleştirir ve lekelerden arındırır. Göz çevresinde oluşan ve kaz ayağı olarak adlandırılan ince çizgilere ve göz etrafında oluşan morluklara karşı da iyi gelir. Merkezi sinir sistemi üzerinde de olumlu etkileri vardır. ZEYTİNYAĞI OLIVE OIL Olea Europaea Fruit Oil Kuru cildi canlandırır, kırışıklıkları azaltır, çatlak oluşmuş ciltlere yararlıdır. Zeytinyağı cildi yumuşatır ve esnek, pürüzsüz bir görünüm verir. Kurumuş saçların dayanıklılığını ve esnekliğini artırır. Saçtaki kepeği ve dökülmeyi engellemeye yardımcı olur. Tırnakları güzelleştirir ve güçlendirir. Banyo suyuna katıldığında canlandırır ve yumuşaklık sağlar. Zeytinyağı ile doğum çatlakları azaltılabilir. Bebeklerin poposundaki pişiğe çok iyi gelir. Güneş yanıklarına rahatlatıcı etkisi vardır. KARANFİL YAĞI CLOVE OIL Eugenia Caryophyllus Flower/Leaf Oil Karanfil yağı çok güçlü ve etkili bir dezenfektandır ve akne giderici etkisi de kanıtlanmıştır. Karanfil yağı aynı zamanda anestezik olan yapısından dolayı uyuşturucu etkisi de gösterir. Diş ve diş eti bakımında, boğaz şişliği ve diş eti iltihaplarında; yara, kesik, mantar, isilik, böcek sokmasına iyi gelir. Karanfil ayrıca saç dökülmesini durdurmaya yardımcı olur, yeni saç oluşumu için zemin hazırlar. FINDIK YAĞI HAZELNUT OIL Corylus Avellana Seed Oil Fındık yağı cildi derinlemesine nemlendirerek cildi dolgunlaştırır, kırışıklıkların azalmasını sağlar. Cildin güneş ışınlarına karşı korur. Cilt üzerinde yaşlanma etkilerini azaltıcı etkiye sahiptir. Saçlarınızın devamlı kırılmasına, dökülmesini engellemeye yardımcı olur. Saç rengini korur. Selülitte ve doğumdan sonra karın bölgesinde sıkılaştırıcı olarak kullanılbilir. Kuru ve yıpranmış ciltlerde rahatlıkla uygulanabilir. Varis ve saçkıran için faydalıdır. NANE YAĞI PEPPERMINT OIL Mentha Piperita Oil Nane yağı kas ağrıları için en etkili doğal ağrı kesici olarak bilinir. Şampuanınıza birkaç damla nane yağı özü eklemek, kellik oluşumunun önlemeye yardımcı olur. İçinde bulunan anti mikrobiyel özellikler sayesinde aknelerin giderilmesinde yardımcı olacak müthiş malzemelerden biridir. Güneş yüzünden oluşan yanıkları hidratlaştırır ve cildi su ile nemlendirmesi sayesinde acıyı azaltır. Sivrisinek ve böcek sokmalarında hemen kullanılırsa fayda sağlar. KEKİK YAĞI THYME OIL Thyme Oil Antimikrobiyal ve antifungal etkisi vardır. İltihaplı yaralar için kullanılabilir. Romatizmaya iyi geldiği gibi burkulma sonucu oluşan kas ağrılarına da iyi gelir. Ergenlikte oluşan sivilceleri ve akneyi geçirmeye yardım eder. Pnömoni ve artrit için de etkilidir. Sedef, egzama gibi cilt sorunlarında etkindir. Anti ageing özelliği vardır. Yaşlanmayı, ciltte kırışıklıklar oluşmasını geciktirir. Çıbanlara iyi gelir. Bitkisel yağlar ile üretilmiş olan, kozmetikler kullanılmadan evvel, öncelikle vücudun herhangi bir yerinde veya el üzerinde bir bölgede denenmelidir. Bu sayede, vücudun bu bitkiye karşı hassas olup olmadığı ve bir reaksiyon gösterip göstermeyeceği fark edilebilir.

24 Sağlıklı dişler Rahat gülüşler Güneyce Pazarlama Tic. Ltd. Şti. Yenimahalle / Ankara info@agarta.tc Mükay Ofset Matbaacılık Gazt. ve Bilg. Tic. Ltd. Şti Basım Tarihi:

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN.

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN. SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN www.perfectmeturkiye.com Belıso Dünyanın bir çok ülkesinde tüketicinin sık kullandığı saç serilerine sahip olan Polonya firmasıdır. Perfect.Me serisi Londra tesislerinde

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı.

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. DOĞAYA DÖNÜŞ Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. İnsan, doğanın kendisine sunduğu zengin dünyayı artık her zamankinden daha yakından tanıyor. Bitkilerin sayısız faydasını, geleneklerin

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun On5yirmi5.com 55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun Mardinli sabun üreticisi Mehmet Yüksel, 55 çeşit sabun ile 55 çeşit cilt hastalığına şifa kaynağı olduğunu söylüyor. Yayın Tarihi : 24 Şubat 2012

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

KARDELEN TARIM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. DOĞAL BİTKİSEL YAĞLAR-SAÇ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

KARDELEN TARIM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. DOĞAL BİTKİSEL YAĞLAR-SAÇ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ KARDELEN TARIM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. DOĞAL BİTKİSEL YAĞLAR-SAÇ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ S.NO ÜRÜN ADI BİRİM DİZİ ADETİ 1 ACIBADEM YAĞI 20CC 12 2 ADAÇAYI YAĞI 20CC 12 3 AHUDUDU AROMASI 20CC 12 4 ALABALIK YAĞI

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar www.thaliasoap.com Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar NEDEN ISIRGAN ÖZLÜ ŞAMPUAN? Etken maddeleri laboratuvar ortamında hazırlanan % 100 bitki ekstrelerinden oluşmaktadır. Thalia laboratuarı

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar Boyalı Saçlar Normal Saçlar Yağlı Saçlar BUĞDAY ÖZLÜ ŞAMPUAN İçeriğindeki yoğun Buğday

Detaylı

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI Papatya Sabunu : İltihap gidericidir, selüloit tedavisinde kullanılır, cilt parlaklığı içinse sabunlandıktan bir iki dakika sonra durulanmak yeterlidir. Hazırlanacak sabunun

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız?

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı senin doğalın Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? Ne zaman sabah yürüyüşleriyle vücudunuza, doğal besinlerle bağışıklık sisteminize

Detaylı

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip!

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip! Petra dünyasına hoş geldiniz! Şirketin tüm alanlarındaki sorumluluk bilinci, yetkinlik ve yaratıcılık, ayrıca partnerlerin ve müşterilerin memnuniyeti sayesinde, Petra evsel işler ve bakım konusunda belirleyici

Detaylı

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız?

senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? senin doğalın yüz bakımı saç bakımı bebek bakımı vücut bakımı senin doğalın Kendinize en son ne zaman bir iyilik yaptınız? Ne zaman sabah yürüyüşleriyle vücudunuza, doğal besinlerle bağışıklık sisteminize

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

Aromaterapi. Aromaterapi Öz Yağları Baz ve Bitkisel Yağlar Masaj ve Bakım Yağları Saf Çiçek Suları Sabunlar

Aromaterapi. Aromaterapi Öz Yağları Baz ve Bitkisel Yağlar Masaj ve Bakım Yağları Saf Çiçek Suları Sabunlar Aromaterapi Aromaterapi Öz Yağları Baz ve Bitkisel Yağlar Masaj ve Bakım Yağları Saf Çiçek Suları Sabunlar Aisha ülkemizin ilk aromaterapi markası olarak kendini doğal terapiler konusunda bir öncü kabul

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

www.havrano.com 0 212 210 4595-0 505 147 1919 NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI Havran ın Edremit Körfezi ne bakan yamaçlarından, özenle toplanan zeytinlerden eşsiz ve enfes Havrano natürel sızma zeytinyağı üretildi.

Detaylı

Sultanların Güzelliğini. Torosların Doğallığı ile Keşfedin...

Sultanların Güzelliğini. Torosların Doğallığı ile Keşfedin... Sultanların Güzelliğini Torosların Doğallığı ile Keşfedin... SİYAH SARIMSAK ÖZLÜ ŞAMPUAN SAÇ GÜÇLENDİRİCİ BAKIM KOMPLEKSİ Sarımsak özünde bulunan S-Allyl Cysteine (SAC) bakımından daha zengin olan siyah

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM 1: Cildiniz ile Yakın ve Dost Olun...1 Yapı... 1 Cilt Oluşumu...2 Epidermis...3 Deri Oluşumu...4 Dermis...5 Ciltaltı Dokusu...6 İşlev...6 BÖLÜM 2: Harika bir Yüz ve Vücut

Detaylı

Aktif oksijenle gençleşin

Aktif oksijenle gençleşin Aktif oksijenle gençleşin PHARMAOZON Ozon nedir? PHARMAOZON Aktif oksijen olarak adlandırılan ozon,bilinen en etkili antibakteriyel ajandır. Üç oksijen atomundan oluşan doğal bir gazdır. 2 atomlu normal

Detaylı

Face Lift. Reneval Cream / Örümcek Ağı. İçindekiler / Ingrediets. Renewal Cream

Face Lift. Reneval Cream / Örümcek Ağı. İçindekiler / Ingrediets. Renewal Cream Face Lift Renewal Cream Reneval Cream / Örümcek Ağı Face Li Renewal Cream ilk yaşlanma belir lerine karşı cildinizi korur. Cildin canlı, genç ve aydınlık bir görünüm kazanmasını destekler. İçeriğindeki

Detaylı

%70 alœ vera TIARE ŞAMPUAN HACİM GERÇEK İYİLİK SAF ORGANİK İÇERİKLERİN DOĞRU KOMPOZİSYONU İLE BAŞLAR SERTİFİKALI ORGANİK TÜM SAÇ TİPLERİ İÇİN

%70 alœ vera TIARE ŞAMPUAN HACİM GERÇEK İYİLİK SAF ORGANİK İÇERİKLERİN DOĞRU KOMPOZİSYONU İLE BAŞLAR SERTİFİKALI ORGANİK TÜM SAÇ TİPLERİ İÇİN ХОРОШИЙ ГРАЖДАНИН ЗЕМЛИ İYİ YERYÜZÜ VATANDAŞI DER GUTE ERDENBÜRGER GOOD CITIZEN OF THE EARTH TIARE TÜM SAÇ TİPLERİ İÇİN IŞILTI HACİM alœ vera tiare greyfurt ylang-ylang papatya vetiver s.lanka & haiti

Detaylı

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik A.Ş 2014 yılında kurulmuş olup kozmetik ürünleri, bitkisel ekstreler ve etken molekül üretiminde sektöre yön veren lider firmalardan biridir.

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

BİTKİSEL YAĞLAR VEGETABLE OILS

BİTKİSEL YAĞLAR VEGETABLE OILS BİTKİSEL YAĞLAR VEGETABLE OILS l İÇİNDEKİLER / CONTENTS HAKKIMIZDA...1 ABOUT US Nautéfix Sabit Yağlar...2 Fixed Oils Nautéssense Uçucu Yağlar... 3-4 Essential Oils Nautéoil CO 2 - CO 2 Ekstraksiyonu Ürünleri...4

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez.

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez. Cildi beslemeye, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir. Temizlenmiş ve kurulanmış cildinize yukarı ve dışa doğru hareketlerle uygulayınız. Krem bazı, Hümik asit, Gliserin,

Detaylı

Okaliptüs Eter Yağı. Okaliptüs Eter Yağı

Okaliptüs Eter Yağı. Okaliptüs Eter Yağı Okaliptüs Eter Yağı Yeryüzündeki en yüksek yapraklı ağaç olan okaliptüsün şifalı özellikleri ilk defa Aborjinler bulmuştur. Onlar, okaliptüs yapraklarını, enfeksiyon kapmasını önlemek ve iyileşmesini hızlandırmak

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

Lavanta yağı, temiz ve taze ve temiz bir kokuya sahiptir. Bu koku havayı hoş, uyarıcı, aynı zamanda rahatlatıcı bir aromayla doludur.

Lavanta yağı, temiz ve taze ve temiz bir kokuya sahiptir. Bu koku havayı hoş, uyarıcı, aynı zamanda rahatlatıcı bir aromayla doludur. Lavanta Eter Yağı. Eski yunanlılar ve Romalılar, lavanta yağını, aromatik ve temizleyici özellikleri nedeniyle yüksek değerlendiriyor, bu yağı yorgunluğu gidermesi için küvete ekliyorlardı ( bitkinin ismi

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN %98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN SPF30 Mineral güneş koruyucu Temel olarak cildin tüm dokularına oksijen geçirgenliği sağlayan üçlü silika retiküler taşıyıcı sistem. FDA nın cilt iyileştirici

Detaylı

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu -Broşür- Buğday Çimi Suyu Hakkında Vücudumuz her gün 25 milyon yeni hücre oluşturur. Bu, yaklaşık olarak her yıl 9 milyar yeni hücre demektir. 9 milyar yeni hücre, yalnızca

Detaylı

Ağız bakımı DİŞ MACUNLARI. Gülümsemenizin. GÜZELLİĞİ için Sibirya'dan hediyeler

Ağız bakımı DİŞ MACUNLARI. Gülümsemenizin. GÜZELLİĞİ için Sibirya'dan hediyeler Ağız bakımı DİŞ MACUNLARI Gülümsemenizin GÜZELLİĞİ için Sibirya'dan hediyeler GÜLÜMSEME insan iletişimin önemli bir bileşeni ve modern insanın kartvizitidir! AMA SİZİ gülümsemenizden MAHRUM BIRAKABİLECEK

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

Trend pazarında erkek akımı

Trend pazarında erkek akımı Care Line Man Trend pazarında erkek akımı İçerik: Mineraller ve doğal ekstreler Saç güçlendirici ajanlar Saçlı deri için onarıcı ürünler Şekillendirici ürünlerde destekleyici ajanlar Trend pazarında erkek

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek anne ve bebek aisha anne aisha anne ürünleri, bebek beklerken, doğum sırasında ve sonrasında yaşayabileceğiniz sıkıntılar ve ihtiyaçlarınız dikkate alınarak hazırlanır. Sizi rahatlatmayı, endişelerinizi

Detaylı

w w w. f u m e k o z. c o m

w w w. f u m e k o z. c o m www.fumekoz.com www.fumekoz.com KLAPROOS ANTİ-WRİNKLE KREM kırışıklıkların hızlı onarımına muhteşem destek Cildinizin içten dışa nemlendirilmesinde kırışıklıkların düzgünleşip azalmasında katkı sağlar.

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel

COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN. Doğal, Mat ve Parlamayan. Bir Cilt Görünümü. Açık Fildişi Naturel MAKYAJ COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan Bir Cilt Görünümü Açık Fildişi 80439 Naturel 80440 Bronz 80441 COLOR ILLUSION UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Doğal, Mat ve Parlamayan

Detaylı

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Doç. Dr. Hoşnuter: Basit Merdiven Altı Güzellik Merkezlerine Dikkat Yaz aylarında

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM ESTETİK DERMATOLOJİDE. FELSEFEMIZ : Araştırma, Geliştirme ve Yüksek Performans Dermaceutic Laboratuvarlarının ana amacı, doktorlara

Detaylı

Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler!

Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler! Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler! ECOBABY ÜRÜNLERİ Gelişimini tamamlamamış bebek cildi kat kat koruma gerektirir! Bebeğinizin cildi, sizin cildinizden 3 kat daha ince ve narindir. Yetişkin cildinin

Detaylı

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA NAZELİ markasıyla; doğallığı, samimiyeti, saflığı ve zarafeti yansıtacak faydalı ürünler üreterek hikayemize başladık. Doğanın gücünü kullanarak, tamamen doğal

Detaylı

2 3 4 5 6 7 8 Künye Zeytin Memecik / 1123 Zeytin Ayvalık / 7643 Defne / 12 Erik / 23 Badem / 38 Limon / 60 Nar / 137 Guava / 16 Bergamut / 200 Keçi Boynuzu / 15 Trabzon Hurma / 13 Muz / 24 Armut / 20 Dut

Detaylı

Aromaterapi Anne ve Bebek

Aromaterapi Anne ve Bebek Aromaterapi Anne ve Bebek aisha, ülkemizin ilk aromaterapi markasıdır. aisha nın bu konuda özellikle uzmanlaşmasının nedeni, tüm duyuları etkileme gücüne sahip aromaterapinin, kadim şifa ve inanç sistemlerinin

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

Bal & Badem Sabunu / Honey & Almond Soap 05

Bal & Badem Sabunu / Honey & Almond Soap 05 Kullanım Alanlarına Göre Ürünlerimiz; Products by use. SAÇ BAKIMI HAIR CARE DÖKÜLME KARŞITI ANTI-HAIRLOSS BANYO & VÜCUT BAKIMI BATH & BODY CARE CİLT TEMİZLİĞİ SKIN CLEANSER Argan Sabunu / Argan Soap 02

Detaylı

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Islak Havlu 72 li ( Parfümlü - Parfümsüz ve Hac Umre ) Cep Mendili 15 li Gül Suyu 500 gr 6,00 1,50 13,00 Çocuk Diş Macunu 75 gr Diş

Detaylı

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi Dermosed Ürün Kataloğu 2018-2019 Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi katıyor. Uzman ekip kadrosuyla

Detaylı

Hangi vitamin hangi besinlerde var?

Hangi vitamin hangi besinlerde var? On5yirmi5.com Hangi vitamin hangi besinlerde var? Pazara ya da markete giderek filenizi doldururken aldığınız sebze ve meyvelerin hangi vitaminleri içerdiğini biliyor musunuz? Yayın Tarihi : 28 Nisan 2014

Detaylı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı (Kabızlık) Sayfa 10 Baş Ağrıları Sayfa 19 Bel ve Boyun

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

YÜZ BAKIM. ANTİ-AGEİNG-Yaşlanma Karşıtı Bakım ANTİ-WRİNKLE-Kırışıklık karşıtı bakım FIRMING- sıkılaştırıcıgerici

YÜZ BAKIM. ANTİ-AGEİNG-Yaşlanma Karşıtı Bakım ANTİ-WRİNKLE-Kırışıklık karşıtı bakım FIRMING- sıkılaştırıcıgerici ANTİ-AGEİNG-Yaşlanma Karşıtı Bakım ANTİ-WRİNKLE-Kırışıklık karşıtı bakım FIRMING- sıkılaştırıcıgerici REGENERATING-Yenileyici MOISTURIZING- SOOTHING-Yoğun Nemlendirme Rahatlatma MAKE UP- Renkli Kozmetik

Detaylı

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA.

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. İLERİ FORMÜL ENERJUVE Amway'e özel patentli* bir komplekstir. Özel güçlendirici lipit çeşitleri kreatini güçlendirir ve hasarlı saçta bulunan negatif yükü nötrleştirmek

Detaylı

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ?

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? ÇOCUKLARIMIZ VE AİLEMİZ MALİ DURUM SAĞLIK VE SAĞLIK GİDERLERİ DAHA İYİ VE SAĞLIKLI TERCİHLER YAPMAK SİZE YARDIMCI OLABİLİR! 32 YILDIR YAŞAMLARI VE YAŞAM KALİTESİNİ İYİLEŞTİRİYOR!

Detaylı

ÜRÜN KATOLOĞU EMR KERVAN HERBS GARDEN (İSVEÇ ŞURUBU) Sinüzit Rahatsızlığında. Ağız içi Yaralarda. Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında

ÜRÜN KATOLOĞU EMR KERVAN HERBS GARDEN (İSVEÇ ŞURUBU) Sinüzit Rahatsızlığında. Ağız içi Yaralarda. Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında EMR KERVAN HERBS GARDEN (İSVEÇ ŞURUBU) Sinüzit Rahatsızlığında Ağız içi Yaralarda Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında Egzama ve Sedef Rahatsızlıklarında Diş Ağrılarını Gidermeye Yardımcıdır Safra Kesesi Ağrılarında

Detaylı

Limon Eter Yağı. Limon Eter Yağı

Limon Eter Yağı. Limon Eter Yağı Limon Eter Yağı Limonu eski zamanlardan beri tıpta geniş şekilde kullanıyorlar. Eski Mısırlılar limonu, sehirli yemeklerin zararsızlaştırılması için ve tifo salgınları sırasında kullanıyorlardı. Avrupa'ya

Detaylı

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Tuz Gölleri, Çöller ve Buzullara Dayanabilen Mucize; Ectoin Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Hücresel Koruma Çevre Kirliliğine Karşı Doğal UVA ve AVB Koruması

Detaylı

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Tüm Cilt Tipleri için Yüksek Anti-Aging Etkili Bakım Serisi SKIN ACTIVE Stok Kodu Barkod No Ürün Adı Açıklama Fiyatı TL NEO3010 732013300104 Skin Active Exfoliating

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Gül Suyu 1.Gül Suyu: Gül herkes tarafından sevilen harika kokan bir bitkidir. Rengarenk çiçekleri ile herkesin gözdesi haline gelmiştir. Sevgililer, evli çiftler özel günlerde yıl dönümlerinde gül alır.

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

çatlaklara karşı doğal bakım...

çatlaklara karşı doğal bakım... çatlaklara karşı doğal bakım... Markası: Ecologica Adı: Gebelik çatlaklarına karşı krem & yağ Menşei: Türkiye Hacmi: 100ml & 50 ml Sunum şekli: Pompa Başlıklı Tüp Bildirim & Onay: T.C. Sağlık Bakanlığı

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke 1 kural BİTKİSEL HAMMADDELERİN MAKSİMUM KULLANIMI Sibirya, Altay ve Baykal'ın yüksek biyoaktif etkisini taşıyan yabani otlarını, bitki ve turunçgillerini

Detaylı

Ürün Tanıtım Kataloğu

Ürün Tanıtım Kataloğu SHILIBA O DOĞAL KİŞİSEL BA KIM ÜRÜNLE Rİ Ürün Tanıtım Kataloğu Kendi Güzelliğinizin Uzmanı Olun S H I L I B A O D OĞ A L Kİ Ş İ S E L B A KI M Ü R Ü N L E R İ Kendi Güzelliğinizin Uzmanı Olun Altıntepe

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

2018 YILI ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK DÖNEM GÜVENSİZ KOZMETİK ÜRÜNLER LİSTESİ (TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL) Lot No/Seri No. Scinic Dual Rubber Maske Sıkılaştırıcı

2018 YILI ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK DÖNEM GÜVENSİZ KOZMETİK ÜRÜNLER LİSTESİ (TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL) Lot No/Seri No. Scinic Dual Rubber Maske Sıkılaştırıcı 2018 YILI ÜÇÜNCÜ 3 AYLIK DÖNEM GÜVENSİZ KOZMETİK ÜRÜNLER LİSTESİ Firma/ Sahibi /Seri 1 A.S. Watson Güzellik ve Bakım. Tic. A. Ş. Scinic Dual Rubber Maske Sıkılaştırıcı Güney Kore ün formülasyonunda aykırı

Detaylı