Hepsi için güç. Sadece cihazı değiştirin aküyü değil.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hepsi için güç. Sadece cihazı değiştirin aküyü değil."

Transkript

1 Hepsi için güç. Sadece cihazı değiştirin aküyü değil. YENİ! Lityum İyon teknolojili güçlü 18 volt ailesi. Hepsi için tek akü evde ve bahçedeki kullanıma yönelik Bosch cihazları için 18 volt Lityum İyon akü en yüksek seviyede performans ve esneklik Fiyat avantajı tek bir akü esnek tamamlama ve tasarruf etme Daha fazla bilgi için Şaşıracaksınız.

2 Aileye hoş geldiniz! Devrimi kendi ellerinizle gerçekleştiriniz sadece tek bir akü ile! «Power4All», ev içindeki ve bahçedeki çalışmalara yönelik tüm Bosch cihazları ailesi için Lityum İyon teknolojili bir akü sistemidir! Tek bir güçlü 18 volt akü sayesinde en yüksek performansı elde edersiniz ve yeni sistem tüm akülü cihazlar için uygundur: Delme / vidalama makinesi, darbeli delme / vidalama makinesi, kırıcı / delici, dekupaj testeresi, zımpara, lamba ve kenar kesme makinesi ve çit kesme makinesi. Bunun sizin için anlamı şudur: En yüksek seviyede performans ve mutlak esneklik. Çünkü cihazlara ve akülere yönelik çok yönlü kombinasyon olanakları sayesinde ev içindeki ve bahçedeki çalışmalarınıza tam olarak hakim olabilirsiniz. Ve en iyi tarafı: Tek bir akü ve şarj cihazıyla birçok aleti kullanabilir böylece para tasarrufunda bulunabilirsiniz.

3

4 Evde ve bahçede. Rahatlıkla istediğinizi yapın. Önce rafı vidalamayı mı yoksa çitleri kesmeyi mi tercih ediyorsunuz? Önerimiz: Canınız ne istiyorsa, onu yapın! 18 volt aküyü istediğiniz cihaza yerleştirin ve çalışmaya başlayın. Çalışmanızı bitirdiğiniz zaman: Aküyü çıkartın, kolayca bir sonraki cihaza takın ve çalışmanıza devam edin. Farkedeceksiniz: Bosch teknisyenleri amatör kullanıcılar ve bahçe dostları için çalışmaları önemli derecede kolaylaştırmıştır. Delme, kesme veya çit kesme işlemlerinin söz konusu olması farketmez. Rahatlayın ve yeni Bosch 18 volt cihazlarının dünyasına girin.

5 İçerik Akü ve şarj cihazı sistemi ile birleştirilmesi 6 Akülü 2 vitesli delme / vidalama makinesi PSR 18 LI-2 10 Akülü 2 vitesli darbeli delme / vidalama makinesi PSB 18 LI-2 12 Akülü dekupaj testeresi PST 18 LI 14 Akülü çok amaçlı zımpara PSM 18 LI 16 Akülü çok fonksiyonlu lamba PML LI 18 Akülü kırıcı / delici Uneo Maxx 20 Akülü çit kesme makineleri AHS 48 LI ve AHS 52 LI 22 Akülü kenar kesme makinesi ART 26 LI 24 Diğer tüm akülü cihazlara genel bakış 26'dan itibaren Ev ve bahçe için fikirler: İyi fikirler, öneriler ve ipuçları mı arıyorsunuz? Öyleyse bosch-do-it-sayfalarına bakınız. Bu sayfalarda yemek masasından şezlonga kadar birçok ürün için en uygun imalat fikirlerini bulabilirsiniz.

6 İstediğiniz kombinasyonu yapın! Gereksiz akülerden ve şarj cihazlarından kurtulun. Artık birbirine uymayan ve gereksiz masrafa ve yer işgaline neden olan akülerin ve şarj cihazlarının devri kapanmıştır. Çünkü yeni Bosch 18 volt ailesinde bunların hepsi için tek bir akü mevcuttur. Ve bunun anlamı şudur: Tüm cihazlar için tek bir akü ve şarj cihazı! Bir delme / vidalama makinesi, akü ve şarj cihazı seti ile çalışmaya başlayın ve bu seti isteğiniz doğrultusunda diğer cihazlar ile genişletin ve bunları ilave akü ve şarj cihazına gerek olmadan yapın. Bu işlemler sırasında önemli derecede masraftan tasarruf etmiş olacaksınız. Bu arada: Bu cihaz ailesinin üyelerini «Power4All» logosundan tanıyabilirsiniz. 18 volt kodlama Bu sayede tüm kullanıcılar akülerinin dahil olduğu cihaz ailesini tanıyabilirler. Dayanıklı klik mekanizması Bu mekanizma tüm değiştirme işlemlerini kolaylaştırmıştır. Dış taraftan şarj fonksiyonu Bu sayede şarj işlemi sırasında aküyü cihazdan ayırmak zorunda kalmazsınız (PSM 18 LI haricinde).

7 Bir set ile çalışmaya başlayın A istediğiniz doğrultuda kombinasyonlar yapın B ve seçiminizi esnek bir şekilde tamamlayın! Bahçe için şunlar mevcuttur: 18 volt akülü kenar kesme makinesi ART 26 LI* 18 volt akülü çit kesme makinesi AHS 52 LI * Ocak 2011'den itibaren

8 Kompakt, dayanıklı ve hızlı şarj edilebilir. Lityum İyon teknolojili sistem aküleri. Lityum İyon teknolojisine sahip aletler pratik olarak her zaman kullanıma hazırdır. Aküyü dolu, yarı dolu ya da boş olup olmadığını düşünmeden şarj cihazına takabilirsiniz. Bu arada şarj veya hafıza kaybını unutun gitsin. Lityum İyon teknolojisine sahip Bosch akülü aletleri sadece hızla harekete geçmeye hazır olmakla kalmaz, her şeyden önce dayanıklı yapıdadırlar. Tam dolu bir Lityum-İyon akü 4 ay boyunca kullanılmadan bekleme modunda kalsa dahi yak. % 92 oranında yüklüdür. Dolayısıyla Bosch Power, geleneksel NiCd akülere karşın altı kat daha uzun kullanım imkanı sunar. Kısaca: Küçük akü, büyük ilerleme. Lityum İyon Teknolojisinin avantajlarına genel bakış: Her zaman tam güç Kendiliğinden şarj kaybı yok, hafıza kaybı yok: Tüm kullanım ömrü boyunca sabit akü kapasitesi. Yarı boyutta cihaz ile aynı performans Akülerin boyutları ve ağırlıkları bilinen nikel-kadmiyum akülere kıyasla yakl. % 60 oranında azalma göstermiştir ve buna karşılık performansta azalma olmamıştır.

9 Teknik donanım 18 volt akü: `` Hafıza kaybı yok, şarj kaybı yok: Lityum İyon batarya teknolojisi sayesinde kullanıma her an hazır `` Bosch elektronik hücre koruması (ECP) sayesinde daha uzun kullanım ömrü `` Yeni PowerPacks sayesinde % 30 oranında daha fazla güç Lityum İyon akü 18 V Gerilim / Kapasite Şarj süresi Ağırlık 18 V / 1,5 Ah % dak. % dak. 333 g Teknik donanım 18 volt şarj cihazı: `` «Akünün dolu» olduğunu gösteren akıllı 1 saatlik Lityum İyon şarj cihazı `` Gerilim kodlaması olan tüm Lityum İyon hızlı değişimli akü paketleri için Şarj cihazı 18 V Şarj süresi Şarj doluluk göstergesi Ağırlık % dak. % dak. ü 406 g Performans, şarj, düşük ağırlık Lityum İyon teknolojili Bosch akülü aletleri, kompakt yapıları, düşük ağırlıkları ve kullanışlı olmaları sayesinde kullanım için çok elverişli yapıdadır. Bu durum sayesinde tüm işlerde enerji tasarrufu sağlanır. Uzun kullanım ömrü Akıllı elektronik hücre koruması Bosch ECP, Lityum İyon aküleri aşırı sıcaklık ve yüklenmeye karşı korumaktadır. Bu sayede oldukça uzun bir kullanım ömrüne sahip olmaktadır.

10 Güç ve elde kullanım için dayanıklılık: Akülü 2 vitesli delme / vidalama makinesi PSR 18 LI-2 18 volt akülü delme / vidalama makinesi sayesinde delme ve vidalama işlemleri hızlı bir şekilde tamamlanır. Elde tutuluşu mükemmeldir ve Lityum İyon teknolojili 18 volt akünün tam gücü sayesinde çalışma yerinde son derece güçlüdür. Teknik donanım: `` Özellikle hafif ve kompakt biçimi sayesinde kendi sınıfındaki en rahat kullanım `` 2 vitesli yüksek performanslı planet şanzıman üstün kullanım ömrü ve en iyi güç aktarımı ile: 1. viteste vidalama için son derece fazla güç, 2. viteste delme için yüksek hız `` Tam dolu tek akü şarjı ile durmadan 300'e kadar vidalama işlemi yapabilir Şu işlemler için optimum derecede uygundur: `` Büyük yapı / montaj projeleri, örneğin mobilya yapımı ve tavanın sökülmesi `` Ahşap ve metalde delme işleri `` Duvar montajları Gerilim / Kapasite Maks. vidalama çapı Ahşapta delme çapı PSR 18 LI-2 18 V / 1,5 Ah 8 mm 35 mm Çelikte delme çapı 10 mm Rölanti devir sayısı (1./ 2. vites) dev/dak / dev/dak Tork kademeleri Maksimum tork (yumuşak/ sert vidalama) Mandren Makine ağırlığı, akü ile 25 / 46 Nm Bosch Auto-Lock sistemi 1,45 kg 10

11 Auto-Lock PowerLight Application Kablosuz ve fişsiz olarak her şekilde güçlü delme ve vidalama.

12 Dikkat çekecek derecede güçlü çok yönlü cihaz: Akülü 2 vitesli darbeli delme / vidalama makinesi PSB 18 LI-2 Darbeli delme, delme veya vidalama olması farketmez: Bosch Lityum İyon teknolojisine sahip 18 volt akülü darbeli delme / vidalama makinesi ile her kullanımda güzel bir figür yaratabilirsiniz. Ayrıca 30 tork ayarı kademesi vidadan vidaya kullanım için gerekli olan hassasiyeti sağlamaktadır. Teknik donanım: `` Özellikle hafif ve kompakt biçimi sayesinde kendi sınıfındaki en rahat kullanım `` 2 vitesli yüksek performanslı planet şanzıman üstün kullanım süresi ve en iyi güç aktarımı `` 30 kademeli tork ön seçimi olan ayar halkası, delme kademesi ve darbeli delme kademesi Şu işlemler için optimum derecede uygundur: `` Büyük yapı / montaj projeleri ve demontaj çalışmaları `` Ahşap, metal, duvar ve beton zeminlerdeki zor delme işleri `` Vidalama işleri Gerilim / Kapasite Maks. vidalama çapı Ahşapta / çelikte delme çapı PSB 18 LI-2 18 V / 1,5 Ah 8 mm 35 / 13 mm Duvarda / betonda delme çapı 15 / 12 mm Rölanti devir sayısı (1./ 2. vites) dev/dak / dev/dak Maksimum tork 30 / 48 Nm (yumuşak/ sert vidalama) Tork kademeleri Mandren Bosch Auto-Lock sistemi Makine ağırlığı, akü ile 1,8 kg 12

13 Auto-Lock PowerLight Application Darbeli delme, delme, vidalama: Bosch PSB 18 LI-2, çok yönlülük ne demek, kanıtlar niteliktedir.

14 Hassas kesim için kompakt ve akülü: Akülü dekupaj testeresi PST 18 LI Bosch PST 18 LI ile performans, hassasiyet ve kompakt kullanım özelliklerini en uygun şekilde birleştirmiş olan Lityum İyon akülü bir dekupaj testeresine sahip olmuş olursunuz. Hassas kavisli kesimler sorun olmaktan çıkar ve CutControl sistemi düz kesimler için en ideal çözümleri sunmaktadır. Teknik donanım: `` Yenilikçi Bosch CutControl sistemi ve entegre PowerLight sayesinde maksimum hassasiyet ve kontrol `` Testere ile kesmeye kolayca başlamak ve malzemeye uygun çalışma için Bosch elektronik ve devir sayısı kumandası `` Hızlı kesim ve testere bıçağının uzun kullanım ömrü için 4 kademeli orbital pandül hareketi Şu işlemler için optimum seviyede uygundur: `` Ahşap döşemeler, paneller / kalasların kesimi `` Dekoratif parçaların / oyuncakların yapımı `` Duvar / tavan ahşap kaplamaları `` Plastik boruların, alüminyum profillerin uyarlanması, düzeltilmesi ve yerleştirilmesi Gerilim / Kapasite Boştaki tork sayısı Taban Ahşapta / çelikte kesme derinliği PST 18 LI 18 V / 1,5 Ah dev/dak Çelik 80 / 10 mm Bosch Electronic 4 kademeli pandül hareketi ü Bosch SDS sistemi Bosch Düşük Titreşim Makine ağırlığı, akü ile ü ü ü 1,9 kg 14

15 CutControl PowerLight Pendulum Güvenli, hızlı ve ek alet kullanmadan: Bosch SDS ile testere bıçağı değişimi. En hassas kesimlerde bile her şey kontrol altında: Bosch Cut- Control sayesinde.

16 En zor köşeyi bile zımparalayabilirsiniz: Akülü çok amaçlı zımpara PSM 18 LI Ahşap veya metal olması farketmez Bosch PSM 18 LI ile her şeyi zımparalayabilirsiniz: Küçük ve büyük yüzeyler, köşeler ve kenarlar. Çok yönlü kullanım için kompakt ve çok fonksiyonlu cihaza uygun farklı zımparalama ilave aletleri de mevcuttur. Teknik donanım: `` Bosch mikro filtre sistemi sayesinde temiz zımparalama ve cilalama: Tozu doğrudan mikro filtre torbasına emer `` Hızlı ve kolay zımpara kağıdı değişimi için mikro pıtrak tutturma kilidi ve farklı ek aletlerin kullanımı için SDS sistemi `` Zımpara kağıdının optimum kullanımı için döner yapıdaki delta ucu olan iki kademeli zımpara tabanı Şu işlemler için optimum seviyede uygundur: `` Pencere çıtalarının ve ahşap tırabzanların zımparalanması `` Mobilyaların zımparalanması ve cilalanması `` Zor erişilen yerlerin zımparalanması PSM 18 LI Gerilim / Kapasite 18 V / 1,5 Ah Titreşim sayısı dev/dak Titreşim çapı 1,6 mm Zımpara yüzeyi 104 cm 2 Mikro filtre sistemi SDS zımpara tabanı Makine ağırlığı, akü ile ü ü 1,3 kg 16

17 microfiltersystem Microklett Rahat zımpara kağıdı değişimi: Mikro pıtrak tutturma tertibatı ile son derece kolaydır. Temiz: Zımpara tozunu mikro filtre torbasında hapseder.

18 Her türlü mekan için kuvvetli aydınlatma: Akülü çok fonksiyonlu lamba PML LI İyi bir görüşe ihtiyaç duyduğunuz her yerde hobileriniz, spor ve boş zamanlarınız için Bosch PML LI sayesinde yeterli seviyede aydınlatmaya sahip olacaksınız. En yüksek mobilite için, kablo ve fişlerden tam olarak bağımsız bir şekilde. Teknik donanım: `` Üç adet yüksek kaliteli LED sayesinde yüksek aydınlatma gücü (3 x 1 Watt) `` Pratik set sayesinde optimum esneklik: Çalışma tezgahı ve yazı masası üzerindeki kullanımlar için deveboynu tutucu, direksiyon gidonu için tutucu (kamuya açık caddelerde kullanılması yasaktır!) ve alın bandı için tutucu `` Akü ve şarj cihazı olmadan Şu işlemler için optimum derecede uygundur: `` Karanlık köşelerdeki çalışmalar `` Hobi, spor ve boş zaman amaçlı kullanımlar Gerilim / Kapasite Parlaklık Çalışma süresi Makine ağırlığı, akü ile PML LI 18 V / 1,5 Ah 270 lm 6,5 sa. 0,6 kg 18

19 Karanlık köşelerde, yazı masasında veya yolda olması farketmez: Bosch PML LI her durum için uygundur.

20 Azami derecede çok yönlü, azami derecede güçlü: Akülü kırıcı / delici Uneo Maxx* Lityum İyon teknolojisine sahip 18 volt akülü kırıcı / delici Uneo Maxx beton yüzeylerde de sorunsuz bir şekilde çalışabilir. Çünkü pnömatik darbe mekanizması sayesinde uç, en sert betonda bile rahatlıkla çalışabilmektedir. Aynı zamanda her türlü zemine yönelik delme ve vidalama işleri için de uygundur. Teknik donanım: `` Kompakt, hafif ve kullanışlı her türlü kullanım için maksimum kuvvet ve maksimum konfor sunar: Kırma, delme ve vidalama `` Pnömatik darbe mekanizması sayesinde maksimum darbe gücü `` Kolay uç değişimi için SDS-Quick sistemi Şu işlemler için optimum derecede uygundur: `` Güçlü beton delme işleri `` Ahşap, metal yüzeylerde ve duvarda güç gerektiren, zor delme işleri `` Vidalama işleri Uneo Maxx* Gerilim / Kapasite 18 V / 1,5 Ah Betonda delme çapı 10 mm Çelikte delme çapı 8 mm Ahşapta delme çapı 10 mm Maks. vidalama çapı 6 mm Boştaki devir sayısı dev/dak Mandren Bosch SDS-Quick Darbe sayısı dev/dak Tek darbe gücü ** 0,6 J ** (1,1 J) Makine ağırlığı, akü ile 1,4 kg * Ocak 2011'den itibaren ** Yeni EPTA yönetmeliğine göre 20

21 SDS-Quick Pneumatic Hammer Pnömatik darbe mekanizması Bosch Uneo Maxx'ı kompakt bir güç paketi yapmaktadır.

22 En iyi şekle sahip özgürlük! Akülü çit kesme makineleri AHS 48 LI* ve AHS 52 LI Bosch AHS 48 LI ve AHS 52 LI hafif olmalarıyla ön plana çıkmaktadırlar. Böylece; Daha hızlı sonuç alabilir, baş hizasının üzerindeki işleri tek başınıza yapabilir ve kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Elektronik «Anti-Blokaj» sistemi sayesinde, diğer çit kesme makinelerinin bloke olduğu yerlerde bile kesme işlemine kesintisiz olarak devam edebilirsiniz. Teknik donanım: `` Hafif ve kullanışlı: Bosch AHS 48 LI sadece 2,2 Kilo ve AHS 52 LI sadece 2,3 Kilo ağırlığındadır `` Ekstra kesme performansı için «Anti-Blokaj» sistemi `` Konforlu ve güvenli kullanım için optimum cihaz ağırlık noktası ve ergonomik tutamak mesafesi Şu işlemler için optimum derecede uygundur: `` Yüksek ve uzun çitlerin kuvvetli ve kesintisiz bir şekilde kesilmesi için. Düşük ağırlığı ve optimum denge düzeyi sayesinde işler son derece kolay bir şekilde tamamlanabilir. AHS 48 LI* AHS 52 LI Gerilim / Kapasite 18 V / 1,3 Ah 18 V / 1,3 Ah Bıçak uzunluğu 480 mm 520 mm Bıçak aralığı 15 mm 15 mm Tek bir akü şarjıyla çalışma süresi 50 dakikaya kadar 50 dakikaya kadar Boştaki tork sayısı 2200 dev/dak 2200 dev/dak Makine ağırlığı, akü ile 2,2 kg 2,3 kg * Sadece akü ve şarj cihazı ile birlikte set olarak temin edilebilir

23 up to 50 min ANTI-BLOCKING-SYSTEM LONG RUN TIME LIGHTWEIGHT Sağ veya sol elinizi kullanmanız farketmez: Bosch akülü çit kesme makineleri ile her konumda hassas kesim yapmak olanaklıdır.

24 1000 metreye kadar kesebilecek ölçüde güçlü: Akülü kenar kesme makinesi ART 26 LI* Bosch ART 26 LI çim bakımını, konforlu bir boş zaman uğraşı haline getirir. Kenarları biçmek veya çalılıkların altını kesmek istemeniz farketmez: Bosch akülü kenar kesme makinesi, yüzlerce metre bakımlı kenarlar oluşturabilecek güce sahiptir. Teknik donanım: `` Ayarlanabilir teleskopik sapı, ayarlanabilir ilave tutamağı ve döner cihaz başlığı sayesinde en yüksek esnekliği sunar `` Yeterli ve değişmeyen güvenlik mesafesi için bitki koruma braketi aracılığıyla hassas kesimler `` Enerji yönünden verimli, kesintisiz ve hassas kesimler için yenilikçi plastik bıçak sistemi Şu işlemler için optimum derecede uygundur: `` Uzun çim kenarlarının performanslı ve kesintisiz şekilde biçilmesi için. Esnek ayarlama olanakları sayesinde en ufak köşelere bile ulaşabilirsiniz. Gerilim / Kapasite Dairesel kesme çapı Bir akü şarjıyla kesme performansı Yükseklik ayarı Kesme sistemi Makine ağırlığı, akü ile ART 26 LI * 18 V / 1,3 Ah 26 cm 1000 metreye kadar cm Plastik bıçak 2,4 kg * Ocak 2011'den itibaren 24

25 Esnek bıçak başlığı sayesinde sorunsuz şekilde köşelere ve kenarlara ulaşmak ve biçimli ve temiz bir şekilde kesmek olanaklıdır.

26 Çok yönlü akü gücü! Lityum İyon teknolojili diğer Bosch elektrikli el aletlerine genel bakış: 3,6 Volt Ixo Dünya üzerinde en çok satın alınan elektrikli el aleti ile vidalama! Xeo Daha hassas kesimler AutoSharp+ özelliği olan üniversal kesici. 10,8 Volt PSR 10,8 LI Hafif ve kullanışlı akülü 1 vitesli delme / vidalama makinesi. PSR 10,8 LI-2 Çok yönlü ve sınıfının en kullanışlı akülü 2 vitesli delme / vidalama makinesi. PMF 10,8 LI Sınıfının en çok yönlü cihazı kablosuz testere ile kesme, ayırma, frezeleme, zımparalama ve kazıma.

27 Bosch Lityum İyon Power her türlü ihtiyacınız için kullanıma hazırdır: Küçük, kullanışlı 3,6-Volt-Ixo'dan güçlü 14,4 volt darbeli delme / vidalama makinesine kadar. Bunun sizin için anlamı şudur: Yapılacak bir görev belirliyorsunuz ve Bosch'un bu görev için uygun bir akülü cihazı var. Şimdi başlayabilirsiniz! 7,2 Volt PSR 7,2 LI Hafif, kompakt ve buna rağmen güçlü vidalama! 14,4 Volt Prio Tüm yüzeyler ve köşeler için küçük, kullanışlı zımpara makinesi. PKP 7,2 LI Hızlı yardımcınız: Kablosuz sıcak yapıştırma her zaman ve her yerde. Uneo Uneo Maxx'ın küçük kardeşi Kırma, delme ve vidalama için kompakt 3'ü 1 arada güç paketi. PSR 14,4 LI ve PSR 14,4 LI-2 Kompakt akülü 1 ve akülü 2 vitesli delme / vidalama makinesi yüksek güç ve kesintisiz uzun süre kullanım. PSB 14,4 LI-2 Kompakt akülü 2 vitesli darbeli delme / vidalama makinesi vidalama ve delme, ayrıca darbeli delme!

28 Çok yönlü akü gücü! Lityum İyon teknolojili Bosch bahçe aletlerine genel bakış: 3,6 Volt Isio akülü topiari makası Orijinal: Hafif ve performanslı. Isio akülü çim biçme makası Kompakt ve hafif: Rahat çalışma için sadece 500 g. Ciso akülü bahçe makası Bitki kesimi artık daha kolay. 10,8 Volt Akülü çim biçme makası AGS 10,8 LI Uzun süre kesintisiz çalışma ve üstün manevra kabiliyeti. Akülü topiari makası ASB 10,8 LI Benzersiz nitelikte mobilite için güçlü topiari makası.

29 Bosch Lityum İyon Power, bahçe aletleri kategorisinde de her türlü kullanıma hazırdır: Kullanışlı 3,6-Volt-Ciso'dan kesintisiz çalışan 14,4 volt kenar kesme makinesine kadar. 7,2 Volt Akülü çim biçme makinesi AGS 7,2 LI Kompakt: Kesintisiz çalışma için konforlu yumuşak tutamak ve sadece 750 g ağırlık. 14,4 Volt Akülü kenar kesme makinesi ART 23 LI 800 metreye kadar kablosuz güç.

30 Diğer Lityum İyon teknolojili Bosch bahçe aletlerine genel bakış: 36 Volt / 1,3 Ah Akülü çit kesme makinesi AHS LI Kablosuz mobilite ve maksimum performans. 36 Volt / 2,6 Ah Akülü çim biçme makinesi Rotak 34 LI Kenarlar için hassas kesme sorun olmaktan çıkmıştır. Akülü çim biçme makinesi Rotak 37 LI Kablosuz özgürlük: Kablo karmaşasının, yolunmuş çiçeklerin ve kesilmiş kabloların yarattığı sinir bozukluğuna son.

31 Yüksek performanslı 36 volt akülü bahçe aletleri. Yapılacak görevi belirleyin Bosch'un buna uygun bir akülü cihazı mutlaka vardır. Şimdi başlayabilirsiniz! 36 Volt / 2,6 Ah Akülü çim biçme makinesi Rotak 43 LI Benzinsiz, kablosuz, tam güç. Akülü zincirli ağaç kesme makinesi AKE 30 LI Bağımsız: Tek bir akü şarjı ile 10 x 10 cm kalınlıkta çam kerestesinde 100'ün üzerinde kesim.

32 Başka cazip fikirleriniz var mı? İnternet üzerinde adresinde ev süslemesi ve dekorasyon hakkında bilgi edinebilirsiniz. Burada sadece evinizde karşınıza çıkan olağan işler hakkındaki öneri ve ipuçlarını değil, olağan dışı tasarım objeleri ile ilgili yönergeleri ve doğal olarak tüm Bosch amatör el aletleri hakkındaki güncel ve kapsamlı bilgileri bulabilirsiniz. 1619GW8839 TR Almanya'da basılmıştır Teknik değişiklik hakkı saklıdır. Baskı hatalarından sorumluluk kabul edilmez. Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Elektrikli El Aletleri Bölümü Posta kodu Polaris Plaza, Ahi Evran Cad. No: 21, Maslak / İstanbul

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın.

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın. Ona bırakın. Doğru sonucu alın! YENİ! Bosch PowerControl özelliğine sahip Bosch akülü delme/ vidalama makinesi PSR 14,4 LI-2 ve PSR 18 LI-2. Delme ve vidalama daha önce hiç olmadığı kadar rahat ve kolay.

Detaylı

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası Küçük bir karmaşa. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Büyük bir övgüyü hak ediyor. Make it your home. Akülü darbeli delme/vidalama makinesi PSB 10,8

Detaylı

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış.

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI PowerAutomatic ile. YENİ! Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI. Onunla kablosuz, kullanışlı ve son derece rahat biçimde zımparalarsınız.

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

3'ü 1 Arada Güç Paketleri!

3'ü 1 Arada Güç Paketleri! 3'ü 1 Arada Güç Paketleri! Amatör kullanıcıların tüm çalışmaları için her şeyi yapabilen alet: Kırma, delme ve vidalama için Uneo Maxx ve Uneo Bosch Uneo Maxx ve Uneo. Pnömatik darbe mekanizması ile dünyanın

Detaylı

keskileme. Delme, pnömatik delme, Her uygulama için uygun ürün.

keskileme. Delme, pnömatik delme, Her uygulama için uygun ürün. Delme, pnömatik delme, keskileme. Her uygulama için uygun ürün. Bosch elektrikli el aletleri işlerinizi gerçekleştirme konusunda size daima yardımcı olur. Vidalama ve delme işleri için mükemmel performansa

Detaylı

Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır.

Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır. Yerini al. Başla. Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır. Make it your home. Yenilikçi PSR Select ile evinizi yuvaya dönüştürün. Uygun vidalama ucu arayışı nihayet son buluyor. Bosch EasySelect'in

Detaylı

Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı.

Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı. Rahatlayın ve çalışın. Rahatlayın ve keyfini çıkarın. Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı. Yormayan vidalama ve delme işlemleri için güçlü EC motor ve kompakt ürün yapısı. Syneon Chip'li ergonomik

Detaylı

güvenli biçimde elinizin altında.

güvenli biçimde elinizin altında. Güç güvenli biçimde elinizin altında. Make it your home. PWS 700-115, PWS 750-115 ve PWS 850-125 taşlama makineleriyle kendi evinizi yaratın. Güçlü ve sağlam olmalarının yanı sıra yeni ve kompakt tasarımları

Detaylı

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın.

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Kenar kesmede mükemmellik. Make it your home. Yeni Rotak çim biçme makineleriyle evinizi yuvaya dönüştürün. Bosch'un yeni Rotak çim biçme makineleriyle tek seferde

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

Hassasiyetin peşinde.

Hassasiyetin peşinde. Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi. Hassasiyetin peşinde. Bosch'un dekupaj testereleri. Universal Compact Generation Universal Bosch'tan nesil Compact dekupaj testereleri., Universal veya size uygun

Detaylı

harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir.

harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir. Dalları keserken harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir. Keo Bahçe Testeresi www.bosch-garden.com Ergonomik tutamak Yüksek manevra kabiliyeti için yumuşak yüzeyli tutamak ve ergonomik form Entegre

Detaylı

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni bir boyut Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE YENİ! Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Kompakt tasarım ve düşük ağırlık sayesinde optimum

Detaylı

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi.

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi. Fırçayla boya - ma eskidendi. Bugün Bosch var. SprayControl teknolojisine sahip yeni hassas püskürtme sistemleri. Basit ve göz alıcı. Çok şaşıracaksınız. Bu cihaz sayesinde boyalar parlak olacaktır yeni

Detaylı

oluşturun trendinizi Retro modası Yeni Doğaya geri dönüş Evinizi konforlu ve benzersiz bir şekilde biçimlendirin!

oluşturun trendinizi Retro modası Yeni Doğaya geri dönüş Evinizi konforlu ve benzersiz bir şekilde biçimlendirin! Kendi trendinizi oluşturun Evinizi konforlu ve benzersiz bir şekilde biçimlendirin! Doğaya geri dönş Yeni Retro modası 1 2 Modaya uyun ve kendi mobilyanızı kendiniz yapın! Bu broşrde size kolaylıkla yeniden

Detaylı

DARBELİ SOMUN SIKMA / VİDALAMA Yüksek güç.

DARBELİ SOMUN SIKMA / VİDALAMA Yüksek güç. DARBELİ SOMUN SIKMA / VİDALAMA Yüksek güç. 23 18V 4.2Ah EY 7552 LS2S / X Akülü Darbeli Somun Sıkma 55 dakikalık kullanılabilirlik ve dakikalık tam şarj edilebilirlik 2.6 kg lık hafif ağırlık 1/2" yuvarlak

Detaylı

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri 56 Profesyonel elektrikli el aletleri Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, Profesyonel elektrikli el aletleri 57 Tavizsiz çok yönlülük Profesyonel darbeli matkaplar ve vidalama makineleri

Detaylı

çok yönlü! İnanılmaz derecede YENİ!

çok yönlü! İnanılmaz derecede YENİ! İnanılmaz derecede çok yönlü! YENİ! Yeni! Bosch tan kablosuz, çok fonksiyonlu alet PMF 10,8 LI. İnanılmaz derecede çok yönlü: kesme, ayırma, frezeleme, zımparalama, raspalama... PMF 180 E ve yeni akülü

Detaylı

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar YENİ! Darbeli somun sıkma makinesi ile yapılan çalışmalarda Standard Impact vidalama uçları ile karşılaştırıldığında en az 9 kez daha uzun

Detaylı

Hassas kesimler. için mükemmel.

Hassas kesimler. için mükemmel. Hassas kesimler için mükemmel. Sabit cihazlar PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S ve dekupaj testereleri için kesme tezgahı PLS 300 ve Bosch un fayans kesicisi PTC 1 ile hiç olmadığı kadar hassas kesmek. Daha

Detaylı

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS 2016 PSCS 10-3,6V İki pozisyonlu akülü tornavida / matkap 3,6 V akü LED çalışma lambası Üç kademeli akü kapasite göstergesi İki pozisyonlu vidalama

Detaylı

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ MXP2520 150 $ MXP2520D Max-Extra Darbeli Akülü Matkap Vidalama 164 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik Mandren Aliminyum Taşıma Çantalı MXP1852 117 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik

Detaylı

Tam çizgimin üzerinde.

Tam çizgimin üzerinde. Tam çizgimin üzerinde. Bosch'tan Quigo. YENİ! Quigo Bosch'tan kusursuz küçük çizgi lazeri. Hiç karmaşık değil. % 100 hizalı. Şaşıracaksınız. Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Elektrikli El Aletleri Bölümü Posta

Detaylı

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri YENİ! Bosch'un yeni avuç taşlama makineleri. Daha yüksek performans, kusursuz kullanım ve daha uzun kullanım ömrü. Profesyonel elektrikli

Detaylı

İşinizi. kolaylaştırır! Bosch'tan akıllı taşınma yardımcınız!

İşinizi. kolaylaştırır! Bosch'tan akıllı taşınma yardımcınız! İşinizi kolaylaştırır! Bosch'tan akıllı taşınma yardımcınız! Haydi işe başlayalım! Eğer yanınızda sürekli, güçlü bir yardımcınız varsa taşınmak çok daha kolay olacaktır. Taşınma hakkındaki pratik önerileri

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Ürün Kampanyası 1 Aralık 23 Aralık tarihleri arasında tüm profesyonel seri ürünlerde %8 iskonto uygulanacaktır.

Detaylı

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı.

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı. 14 MATKAP VİDALAMA Güçlü ve hızlı. 4.2Ah 21.6V YENI. EY 7460 LS2S Yeni yüksek performanslı 4.2Ah Li-Ion akü seti 65 dakikalık kullanılabilirlik ve 85 dakikalık tam şarj edilebilirlik 2.45 kg lık hafif

Detaylı

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme 90 Profesyonel elektrikli el aletleri ve metal işleme Profesyonel elektrikli el aletleri 91 Başarı formülü: daha uzun kullanım süresi, daha rahat kullanım Bosch'un büyük ve avuç taşlama makineleri, güçlü

Detaylı

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah.

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah. Akülüler AKÜLÜ DELME V DALAMA DS 12DVF3A, 2.0 Ah / 26 Nm 2.0 Ah, 2.0 Ah Ni-Cd akü tork + delme kademesi - tork kademesi; 1-6 Nm tork aral - delme kademesi; 26 Nm max. tork 10 mm anahtars z mandren, sa

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

İÇİNDEKİLER 4-5 DARBESİZ MATKAPLAR 48-49 HAVALI DÖŞEME / ÇİVİ ÇAKMA MAKİNALARI 6-7 DARBELİ MATKAPLAR 8-9 VİDALAMALAR / SOMUN SIKMALAR 10-11 LITHIUM TAŞLAMA / KIRICI - DELİCİ 12-13 AKÜLÜ VİDALAMALAR 50-53

Detaylı

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar 140 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 141 Bosch un gönye kesme makineleri: her zorluğun üstesinden gelir Bosch'un gönye kesme makineleri ve tezgah tipi daire testereleri

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Her işin üstesinden gelir.

Her işin üstesinden gelir. Farklı birçok çalışma. Kendine özgü bir ev. Her işin üstesinden gelir. Üstelik bütün işler ona çok kolay gelir. Çok fonksiyonlu aletler PMF 350 CES, PMF 250 CES ve PMF 220 CE. Çoklu aksesuarları kolayca

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

zahmetsiz temizlik çözümü.

zahmetsiz temizlik çözümü. Hareket zamanı. Eğlence zamanı. Ev, bahçe ve araçlarınız için zahmetsiz temizlik çözümü. Make it your home. AQT yüksek basınçlı yıkama cihazları ile evinizi yuvaya dönüştürün. Bahçe mobilyasının yenilenmesinden,

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 17/04/2015-1414 T.C. Sayı : 81531349-045.01- Konu : Piyasa Fiyart Araştırması ( TEklif Mektubu) İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz müzün ihtiyacı olan ve aşağıya ayrıntılı özellikleri

Detaylı

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME Ergonomik tasarlanan yüksek kaliteli işlemler: Ürün gamı oldukça büyüktür ve size evde, bahçede ya da atölyede çalışmanıza yardım olacaktır. 142 9100 MAKET BIÇAĞI

Detaylı

Zahmetsiz. bahçe işleri. Bosch bahçe aletleri 2012. www.bosch-garden.gen.tr

Zahmetsiz. bahçe işleri. Bosch bahçe aletleri 2012. www.bosch-garden.gen.tr Zahmetsiz bahçe işleri. Bosch bahçe aletleri 2012 www.bosch-garden.gen.tr İçerik Çim bakımı Rotak elektrikli ve akülü çim biçme makineleri 8-9 Silindir bıçaklı çim biçme makineleri 10 Çim havalandırma

Detaylı

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler Elmas kesme taşlama ve delme Kesme, Elmas taşlayarak kesme,kesme taşlama ve fırçalama ve delme 145 Aksesuarlar 2013 2015 Fiyat Listesi Kesici ve Aşındırıcı 146 Kesici ve aşındırıcı diskler Aksesuarlar

Detaylı

Bitti bile! Başla. Haydi duvara. Duvar boyama yeniden keşfedildi. Duvar boyası için yeni elektrikli boya rulosu PPR 250.

Bitti bile! Başla. Haydi duvara. Duvar boyama yeniden keşfedildi. Duvar boyası için yeni elektrikli boya rulosu PPR 250. Duvar boyama yeniden keşfedildi. Haydi duvara. Başla. Bitti bile! Duvar boyası için yeni elektrikli boya rulosu PPR 250. YENİ! Bosch'tan elektrikli boya rulosu PPR 250 duvar ve tavanları boyamak için en

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals Akülü boru kesme makinesi REMS Akku-Cento 22 V YENI for Professionals Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 14 7 1 15 16 12 2 4 17 6 3 11 13 5 19 REMS Akku-Cento

Detaylı

Zahmetsiz. Bahçe Keyfi. Make it your home. Bosch bahçe aletleri.

Zahmetsiz. Bahçe Keyfi. Make it your home. Bosch bahçe aletleri. Zahmetsiz Bahçe Keyfi Make it your home. Bosch bahçe aletleri www.bosch-garden.com Make it your home Bosch bahçe aletleriyle evinizi yuvaya dönüştürün İnsanlar bahçelerini farklı şekillerde kullanırlar.

Detaylı

Dekoratif aydınlatma aksesuarı

Dekoratif aydınlatma aksesuarı Dekoratif aydınlatma aksesuarı Parlak bir örnek Dekoratif aydınlatma aksesuarı Işık kutusu her odada nasıl keyifli bir ortam yaratılabileceğini ve zarif bir hale getirebileceğini gösteriyor. 1 Giriş Aydınlatma

Detaylı

POWER TOOLS GR 3,6 Lİ. BUR2 18 Li HD BUR2 18Lİ HD BR 12E BR 12E + FL12L. BR2 15 Li HD. BR 15E BR 15E 2Ah BUR2 18E. Batarya Tipi.

POWER TOOLS GR 3,6 Lİ. BUR2 18 Li HD BUR2 18Lİ HD BR 12E BR 12E + FL12L. BR2 15 Li HD. BR 15E BR 15E 2Ah BUR2 18E. Batarya Tipi. ŞARJLI VİDALAMA Lion AKÜLÜ VİDALAMA Lion GR 3,6 Lİ BR2 10,8 Lİ HD Voltaj/ Amper Batarya Tipi Max. Sıkma Torku Devir hızı Çelik / Ahşap BR2 15Lİ HD Uç sistemi Tork ayarı Şarj süresi GR 3,6 Lİ 3.6v / 1.3

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367. Akü ve şarj cihazları. Akü ve şarj cihazları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367. Akü ve şarj cihazları. Akü ve şarj cihazları Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367 Akü ve şarj Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi 368 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Bosch akülere ve şarj na genel bakış Akü gerilimi 3,6 V 10,8 V 14,4

Detaylı

Robert Bosch GmbH. Mobil servis arabası

Robert Bosch GmbH. Mobil servis arabası Mobil servis arabası Mobil yardımcı Mobil servis arabası Son derece pratik: Bu tekerlekli araba ihtiyaç anında daima oradadır ve her şey için fazlasıyla yer sunar. 1 Giriş Mutfağınızda harikalar yaratmak

Detaylı

Çocuk odası için yüksek yatak

Çocuk odası için yüksek yatak Çocuk odası için yüksek yatak Çocukların klasik rüyası Çocuk odası için yüksek yatak Şövalye şatosu veya peri masalı kalesi yaratıcı biçimde tasarlanmış ranza ile çocukların rüyaları gerçek oluyor. 1 Giriş

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

2016 BAHÇE ALETLERİ VE YÜKSEK BASINÇLI YIKAMA MAKİNELERİ FİYAT LİSTESİ

2016 BAHÇE ALETLERİ VE YÜKSEK BASINÇLI YIKAMA MAKİNELERİ FİYAT LİSTESİ 2016 BAHÇE ALETLERİ VE YÜKSEK BASINÇLI YIKAMA MAKİNELERİ FİYAT LİSTESİ 2016 Segment Ürün Kodu EAN Kodu Ürün Adı Palet Adeti Liste Fiyatı Çim Biçme 06008A2100 3165140644303 Indego 6 1.407 Çim Biçme 0600885D01

Detaylı

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Elektrikli budama bıçağı Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Kullanıma özel mükemmel çözüm Tamamen İsviçre'deki Watch Valley'de tasarlanan ve üretilen FELCO 820, başka hiçbir

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Herkes için. doğru alet! Compact Generation. Expert zorlu işler için. Easy kolay işler için. Universal üniversal işler için

Herkes için. doğru alet! Compact Generation. Expert zorlu işler için. Easy kolay işler için. Universal üniversal işler için Herkes için doğru alet! Easy kolay işler için Universal niversal işler için Expert zorlu işler için Compact Generation Easy Universal Expert Herkes için konsantre gç. Compact serisi darbeli matkaplarımızı,

Detaylı

Yeni FEIN akülü vidalama makinesi olağanüstü güçlü. 115 yılı aşkın uzmanlıkla. YIL GARANTİSİ

Yeni FEIN akülü vidalama makinesi olağanüstü güçlü. 115 yılı aşkın uzmanlıkla. YIL GARANTİSİ Tadilat Yeni FEIN akülü vidalama makinesi olağanüstü güçlü. 115 yılı aşkın uzmanlıkla. YIL FEIN Plus GARANTİSİ 3Li-İyon aküler dahil En güçlü FEIN akülü vidalama makineleri elektrikli el aletlerinin mucidinden.

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Kullanıcı Odaklı Kırıcı & Kırıcı-Delici Kampanyası Müşterilerinizin aşağıdaki ürünlerden yapacağı her alımlarında

Detaylı

FELCO 801 Elektronik budama makası

FELCO 801 Elektronik budama makası FELCO 801 Elektronik budama makası Budama hızınızı artırın www.felco801.com 2 FELCO 801 Yoğun budama işleri için en uygun budama makası Hızlı, hafif ve elinizin şekline en uygun. FELCO 801 budama sayısının

Detaylı

Kablosuz çalışma. Back

Kablosuz çalışma. Back Kablosuz çalışma Back 774 Kablosuz çalışma Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Göz kamaştırıcı teknoloji Lityum İyon aküleri Şarj kaybı yok: Pratik şarj etme akünün ¾ veya ½ boş olmasından bağımsız olarak

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2017 Türk Lirası Fiyat Listesi.

Bosch Elektrikli El Aletleri 2017 Türk Lirası Fiyat Listesi. Bosch Elektrikli El Aletleri 2017 Türk Lirası Fiyat Listesi www.bosch-pt.com/tr 01.01.2017-30.04.2017 tarihleri arasında geçerlidir. Fiyatlarımız tavsiye edilen satış fiyatlarıdır. (T.E.S.F) KDV hariçtir.

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

Hoş tasarımlı bahçe şezlongu

Hoş tasarımlı bahçe şezlongu Hoş tasarımlı bahçe şezlongu Yap-tasarruf et projesi Hoş tasarımlı bahçe şezlongu Tik ağacından bir sedir için büyük miktarda para yatırmanız gerekir. Burada aynı rahatlığa sahip daha uygun maliyetli bir

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

Elektrikli ve Şarjlı El Aletleri

Elektrikli ve Şarjlı El Aletleri Genel Katalog Elektrikli ve Şarjlı El Aletleri Sac işleme alanında kullanılan el aletleri Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik 80 yıldan beri yenilikçi el aletleri TRUMPF daha 1934

Detaylı

POWER -CHANGE. Tüm uygulamalar için. Tek Akü! //ONE FOR ALL. POWER -CHANGE.

POWER -CHANGE. Tüm uygulamalar için. Tek Akü! //ONE FOR ALL. POWER -CHANGE. POWER -CHANGE Tüm uygulamalar için Tek Akü! //ONE FOR ALL. POWER -CHANGE 1 2 POWER -CHANGE //İÇİNDEKİLER TABLOSU POWER X-CHANGE Akü Sistemi PXC Yeni nesil aküler 04-05 Avantajları 06-07 Bir tasarruf sistemi

Detaylı

Ayrıca yaygın servis noktaları ile de müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmaktayız.

Ayrıca yaygın servis noktaları ile de müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmaktayız. Firmamızın hırdavat ve el aletleri sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi ile müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmeti sunabilmenin gayreti içinde olduğunu bilmenizi ister, daha yeni ve kaliteli

Detaylı

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç.

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Yeni Bosch yüksek basınçlı yıkama cihazları. Yeni Aquatak Go. Küçük, mobil ve çok güçlü. Bu yüksek basınçlı yıkama cihazı ile ileri geri itmeyi unutun. Aquatak

Detaylı

Ankastre tepsili sehpa

Ankastre tepsili sehpa Ankastre tepsili sehpa Lütfen masaya buyurun Ankastre tepsili sehpa Bu kokteyl masasında farklı bir şeyler var: Konuklara leziz ikramlar sunmak için bir servis tepsisi. 1 Giriş Misafirlerinize bu ankastre

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ MX 0520 MX 2600 SDS PLUS KIRICI DELİCİ MX 7-155 TAŞLAMA 115MM 35 TL 550 W 0-2900 ELEKTRONİK DEVİR 13MM MANDREN AĞIRLIK : 1,8 KG MX 1440 AKÜLÜ MATKAP TEK AKÜ 95 TL 800 W 0-930 DEVİR 26 MM DELME KAPASİTESİ

Detaylı

Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE. www.arline.com.tr

Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE. www.arline.com.tr Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE GİRİŞ Elinizdeki kılavuzda Arline Cephe Kaplama kurulumuna başlamak için ihtiyacınız olan bilgiler mevcuttur. Montaj ve kurulum tekniklerinin anlatıldığı bu kılavuz ürünlerimizin

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

Daha iyi uyku Minimalistik, düz formu ve iki adet gece masası ile bu yatak modaya çok uygun.

Daha iyi uyku Minimalistik, düz formu ve iki adet gece masası ile bu yatak modaya çok uygun. Sade tasarımlı yatak Daha iyi uyku Minimalistik, düz formu ve iki adet gece masası ile bu yatak modaya çok uygun. 1 Giriş «Sade ve düz», mobilya tasarımında hala geçerliliğini koruyan bir trenddir. Sadece

Detaylı

her şeyin üstesinden gelebilen aletler.

her şeyin üstesinden gelebilen aletler. Her detay için. Her durum için. Birçok yeteneğe sahip her şeyin üstesinden gelebilen aletler. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Salınım yapan çok fonksiyonlu aletler PMF 250

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

Matkaplar Kar flt r c lar Elektrikli tornavidalar Darbeli somun s kmalar

Matkaplar Kar flt r c lar Elektrikli tornavidalar Darbeli somun s kmalar Matkaplar Kar flt r c lar Elektrikli tornavidalar Darbeli somun s kmalar DARBES Z MATKAP D 6SH 6.5 mm / 240 W 6.5mm mandren kapasitesi yüksek delme h z ; 4500 dev/dak. kompakt yap tümü ile izoleli yap

Detaylı

Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin...

Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin... Nfi. ve Nfi. MALZ. SAN. T C. LTD. fit. Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin... 115 mm AVUÇ TAŞLAMA 41.00 $ 45.50 $ RTM108 RTM103 750 W 600 W 11000 d / dk 11000 d / dk 115 mm 115 mm 180 mm TAŞLAMA MAKİNESİ

Detaylı

her şeyin üstesinden gelebilen aletler.

her şeyin üstesinden gelebilen aletler. Her detay için. Her durum için. Birçok yeteneğe sahip her şeyin üstesinden gelebilen aletler. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Salınım yapan çok fonksiyonlu aletler PMF 250

Detaylı

YENI DAHA KÜÇÜK! DAHA HIZLI! DAHA GÜÇLÜ! Geri alma tertibatlı ve basma basıncı izlemeli Akku radyal pres makinesi. REMS Akku-Press 22 V ACC

YENI DAHA KÜÇÜK! DAHA HIZLI! DAHA GÜÇLÜ! Geri alma tertibatlı ve basma basıncı izlemeli Akku radyal pres makinesi. REMS Akku-Press 22 V ACC Geri alma tertibatlı ve basma basıncı izlemeli Akku radyal pres makinesi REMS Akku-Press 22 V ACC YENI DAHA KÜÇÜK! DAHA HIZLI! DAHA GÜÇLÜ! for Professionals Daha da güçlü: %50 daha fazla enerji! 1) Akü

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi Detaylara genel bakış InnoTech Atira: Etkileyici kenarlar InnoTech Atira, farklılık arayanlara hitap eden bir çekmece sistemidir. Sade, köşeli çizgileri,

Detaylı

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA

DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL EROL TİCARET CIVATA & SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARI TOPTAN SATIŞ VE PAZARLAMA DEWALT (SDS-PLUS) PNÖMATİK MATKAP D25013K 1 = 3,40TL 125 449,00TL Giriş Gücü : 650 Watt Çıkış Gücü : 650 Watt Yüksüz Hızı : 0-1550 dev/dak Darbe Gücü : 0-2,4 J Uç Tutucu : SDS-Plus Ağırlığı : 2,3 kg DEWALT

Detaylı

SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU

SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU ARKİTERMO PARÇALARI RESİM KOD AÇIKLAMA BTR-01 SICAK SU BATARYASI (1 BOY 2,5 MT.) APK-01 ALUMİNYUM PANEL KAPAK (1 BOY 2,5 MT.) BBE-DR 90 DİRSEK BBE-SN 180 SONLANDIRMA BBE-PS 180

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015-1. Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ

FİYAT LİSTESİ 2015-1. Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ FİYAT LİSTESİ 2015-1 Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ Yeni 3 Yıllık Garanti, genişletilmiş ürün ailesi ve artırılmış akü kapasitesi 3-4 Model numaraları, açıklamalar ve ürünlere genel bakış

Detaylı

Robert Bosch GmbH. Konsol. Bu kadar tasarım gerekli. Konsol Hem göz alıcı bir obje, hem de pratik bir depolama alanı: Farklı malzemelerden konsol.

Robert Bosch GmbH. Konsol. Bu kadar tasarım gerekli. Konsol Hem göz alıcı bir obje, hem de pratik bir depolama alanı: Farklı malzemelerden konsol. Konsol Bu kadar tasarım gerekli. Konsol Hem göz alıcı bir obje, hem de pratik bir depolama alanı: Farklı malzemelerden konsol. 1 Giriş Bu malzemelerden eşsiz bir obje yaratılıyor! Bu konsol ile evinize

Detaylı

Bisiklet garajı Bikeport

Bisiklet garajı Bikeport Bisiklet garajı Bikeport Rüzgar ve kötü hava şartlarına karşı koruma. Bisiklet garajı Bikeport Bisikletinizi her defasında bodruma veya kilere taşımaktan bıktınız mı? Kendi kendinize monte edebileceğiniz

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler 122 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 123 Bosch'un profesyonel testereleri: Performans ve hassasiyette en yüksek standart Bosch'un testereleri performans, hassasiyet

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303 Vidalama uçları 304 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Yeni Impact Control Vidalama Uçları: Zor kuşullarda bile son derece dayanıklı Yeni Impact Control Vidalama

Detaylı

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemleri. 2 Hettich, mükemmel mutfağı yeniden tanımlıyor: Mutfak mobilyalarından ankastre

Detaylı