STK Başkanları ile Bir Araya Geldi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "STK Başkanları ile Bir Araya Geldi"

Transkript

1 RİZE'NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU 2 MART 2017 GİRİŞİMCİLİK HAFTASI 1-5 MART 2017 ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ ve TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ 18 MART 2017 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Mart 2017 Yıl:4 Sayı:36 İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu Odamızda STK Başkanları ile Bir Araya Geldi Sayfa 6 Sayfa Sayfa 8 10 Çalışma Hayatında Milli İstihdam Seferberliği Toplantısı Yapıldı Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde İncelemelerde Bulunduk Adalet Bakanlığı Personel Eğitim Merk. Başkanı Kurçenli'den Odamıza Ziyaret

2 2 Mart 2017 İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu Odamızda STK Başkanları ile Bir Araya Geldi Milletvekili Kuzu ve Karal ın katılımları ile gerçekleşen toplantıda ağırlıklı olarak Anayasa Referandumu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Rize ilindeki Sivil Toplum Örgüt Başkanları ile Odamızın kurumsal kapasitesini güçlendirmek amacına yönelik gerçekleştirilen toplantıda ayrıca Rize de yapılmakta olan ve yapılacak yatırımlar değerlendirildi. Bunların ticarete nasıl yansıyacağı konusunda fikir alışverişi yapıldı.

3 Mart Rize Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş Odamızı Ziyaret Etti Rize Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş Odamızı ziyaret etti. Aynı zamanda Güneysu Kaymakamlığı görevini yürüten, Rize ili Milli Eğitim'den sorumlu Vali Yardımcısı Baydaş ile Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin gerçekleştirdiği görüşmede ilimiz ve bölgemizin gündemindeki konular değerlendirildi. Odamız Heyeti nden Rize MÜSİAD Başkanı Recep Taylan a Hayırlı Olsun Ziyareti Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu öncülüğünde, Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Şükrü Cevahir, Ramazan Meral ve Cem Temizel in katılımları ile Rize MÜSİAD Yeni Başkanı Recep Taylan a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Taylan a yeni görevinde başarılar dileyen Karamehmetoğlu, Rize için birlikte uyum içerisinde başarılı çalışmalar gerçekleştireceklerine inandıklarını ifade etti.

4 4 Mart 2017 Rize İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş tan Odamıza Veda Ziyareti Rize İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş Odamıza veda ziyaretinde bulundu. MEB Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Durmuş, Yönetim Kurulu Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimize birlikte çalıştıkları dönemdeki ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkanımız Karamehmetoğlu da Durmuş a ilimizdeki görev süreleri boyunca uyum içerisinde çalışmalarından ve ilimize gerçekleştirmiş oldukları katkılarından dolayı teşekkür etti. RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI Adres: Atatürk Cad. No: 359 RİZE Tel: (Pbx) Faks: E-posta: rtso@rizetso.org.tr Gazetemize dijital ortamda ulaşmak için Kare Kodu akıllı cihazınıza okutabilirsiniz. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Adına Sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Genel Yayın Sorumlusu ve Yazı İşleri Müdürü Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Hüseyin KUTLU Yayın Kurulu Başkanı Genel Sekreter Gafur KARALİ Yayın Kurulu Mısra KULAKSIZOĞLU Seher ÖKSÜZ Fatma Nur İZMİRLİ Ahmet Tahsin YILMAZ Yayın Koordinatörü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Memuru Ahmet Tahsin YILMAZ Rize Ticaret Gazetesi'nde yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarın kendisine aittir.

5 Mart Rize Organize Sanayi Bölgesi Şubat Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi Rize Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Şubat Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Tarihinde, Yönetim Kurulu Başkanı Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Odamız Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Odamız Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan Günal ve Kurum Avukatımız Şahin Kukoğlu'nun katılımlarıyla Rize Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda, Parsel Talebinde Bulunan Firmaların Değerlendirilmesi, Parsel Tahsisi Yapılan Firmaların Değerlendirilmesi, Rize Organize Sanayi Bölgesi Altyapı İnşaatı Durumunun Görüşülmesi, Rize Organize Sanayi Bölgesi Bütçesinin Görüşülmesi, Rize Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap Genişleme Alanı Konusunun Değerlendirilmesi, Rize Organize Sanayi Bölgesi Sanayi Sitesi Konusunun Görüşülmesi, Rize Cumhuriyet Başsavcılığı Yazısının Görüşülmesi, Gündem Dışı Konuların Görüşülmesi konulu gündem maddeleri görüşüldü.

6 6 Mart 2017 Çalışma Hayatında Milli İstihdam Seferberliği Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi Odamız, Rize Valiliği, İŞ- KUR Rize İl Müdürlüğü, SGK Rize İl Müdürlüğü ve Rize Belediyesi işbirliğinde, Odamız Meclis Salonunda Çalışma Hayatında Milli İstihdam Seferberliği kapsamında işçi ve işverenlere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.toplantıya Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, İŞKUR Rize İl Müdürü Hasan Kiraz, SGK Rize İl Müdürü Mustafa Bakırcı ile Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve işverenler katıldı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş toplantıda yaptığı konuşmada istihdamın bir çok olayın ve kavramın sonucu olduğunu belirterek, ekonomik olarak gerçek anlamda kalkınmak için tatmin edici düzeyde gerçek bir istihdama gerek duyulduğunu ifade etti. Ülke genelinde bulunduğumuz şartlarda her halükarda iyimser olmak gerektiğini vurgulayan Bektaş, süreci bu çerçevede yönetmek ve yönlendirmek gerektiğini ifade etti. Nitelikli ara eleman sorununun var olagelen bir sorun olduğunu söyleyen Bektaş geçmiş yıllarda yapılan bazı uygulamaların mesleki eğitim okullarının gelişimini engellediğini, bunun sonuçlarının bir sorun olarak bugün karşımıza çıktığını belirtti. Bunun başka bir sonucunun da niteliksiz elemanın artışı olduğunu ifade eden Bektaş, bugün bunun için bazı çözümler üretildiğini, ancak kalıcı çözümler olmadıklarını vurguladı. İş adamlarının birçok sıkıntı yaşadığının aşikar olduğu değerlendirmesinde bulunan Vali Erdoğan Bektaş, bunun önüne hep birlikte geçileceğini ifade etti. Yaşanmakta olan sorunların çözümünü hep birlikte bulmak gerektiğini belirten Bektaş, bu aşamada karamsar olmanın bir çözüm getirmeyeceğini ifade etti. 15 Temmuz'da yapıldığı gibi hep birlikte bir seferberlik ruhu ile bu programa da sahip çıkılması gerektiğini belirten Vali Bektaş, Cumhurbaşkanımız'ın başlattığı bu milli seferberlik için birlikte çalışmak gerektiğini ifade etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde gerçekleşen Ekonomi Şurası'nda ilk kez bahsettiği Çalışma Hayatında Milli İstihdam Seferberliği Projesi'nin, iş adamlarının katkıları ve Devletimiz ile birlikte elini taşın altına koymaları ile Ülkemizin geçmekte olduğu zorlu süreci atlatmaya yönelik olduğunu ifade eden Odamız Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Ülkemizde bir çok konuda bu amaç için çalışmaların başlatıldığını vurguladı. KDV ve ÖTV indirimleri, faizsiz ve düşük faizli kredi gibi bir çok proje ile Ülkemizdeki ekonomik durgunluğun önüne geçilmesi için çalışıldığı bir dönemde iş adamlarının da katkı sağlamaları gerektiğine işaret eden Karamehmetoğlu bu imkanları hem ülkemiz için hem de işletmelerimiz için fayda sağlayacak şekilde değerlendirmek gerektiğini vurguladı.

7 Mart Var olan istihdamın üzerine yapılacak her bir istihdamın Çalışma Hayatında Milli Seferbelik kapsamında değerlendirileceğini ifade eden Çalışma ve İş Kurumu Rize İl Müdürü Hasan Kiraz konu hakkında detaylı bilgiyi Sosyal Güvenlik Kurumu Rize İl Müdürü Mustafa Bakırcı'nın vereceğini, soru cevap kısmında konu hakkındaki soruları hep birlikte cevaplandıracaklarını ifade etti. SGK Rize İl Müdürü Mustafa Bakırcı yaptığı konuşmada bu istihdam kapsamında çıkan kanun ile çalıştırılacak her bir sigortalı için işsizlik sigortası fonundan 773 TL'lik bir miktarın aktarılacağını ifade etti. Sigortalı yönünden 1 Şubat 2017 ile 31 Aralık 2017 arasında çalıştırılması, İşkur'a kayıtlı işsizler arasında bulunması, işe alındığı tarihten önce 3 ay işsiz olması gerektiğini ifade eden Bakırcı, işverenler için ise işyerinin özel sektör olması, 2016 Yılı 12. ayındaki çalıştırılan sigortalı sayısına ilaveten sigortalı alınması, aylık pirim hizmet belgelerinin süresinde verilmesi, tahakkuk edecek bedelin süresinde ödenmesi, yasal ödeme süresi geçmiş pirimlerinin de bulunmaması gerektiğini belirtti. Bakırcı ayrıca borcu olup da yapılandırmadan faydalanan ve düzenli ödeme yapan işletmelerin de bu imkandan yararlanabileceğini ifade etti. Kayıtdışı işçi çalıştırdığı veya çalıştırmadığı halde pirim ödediği tespit edilmiş işletmelerin bu kapsamdan yararlanamayacağını vurgulayan Bakırcı, detaylı bilginin il müdürlüklerinden alınabileceğini ifade ederek, 2016 itibariyle Rize'de özel-kamu toplam sigortalı bulunduğu bilgisini de katılımcılarla paylaştı. Bakırcı bu kapsamın işverenlere hayırlı kazançlar getirmesini ve işsizlere de aş olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi. İstihdam konusunun avrupa ve dünya genelinde ele alındığı önemli bir sorun olduğunu ifade eden Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, istihdam edilebilir bir toplumun oluşmasında tüm paydaşların üzerine düşeni yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. Yaklaşık 10 yıldır bir sürecin hazırlandığını ifade eden Kasap, istihdam edilebilir mezunların oluşması için üniversitelerde çalışmalar gerçekleştiğini belirtti. Türkiye'de Organize Sanayi Bölgelerinin çalışana ihtiyaç duyduğunu ifade eden Kasap, diğer yandan da iş arayan milyonlar olduğunu belirtti. Kalifiye eleman yetiştirme konusundaki eksikliklerin tespit edilip bir an önce giderilmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Kasap burada İŞ-KUR ve bazı kurumların çalışmalar yaptığını ancak bunun yeterli olmadığını ifade etti. Bu istihdam seferberliğine hep birlikte katkı sağlamak gerektiğini Rize sanayici ve iş adamlarının bu davete icabet edeceklerine inandığını ve gerçekleşen toplantının buna katkı sağlayacağını ifade etti. Konuşmacıların ardından soru - cevap bölümüne geçildi. Konu hakkında sorusu olan katılımcıların sorularını yöneltip cevaplandırılmasının ardından program sona erdi.

8 8 Mart 2017 Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezimizde İncelemelerde Bulunduk Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak, Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu, Proje Ortağımız Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkanı Resul Okumuş ve Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güngör Sarı ile birlikte Odamızın Başvuru Sahibi olduğu ve Rize Valiliği nin Destekleyici Ortağı bulunduğu Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Projemizde incelemelerde bulundular. İnceleme sırasında Projemiz hakkında bilgi verildi. Laboratuvar ve idari birimlerin yanı sıra üretim ve paketleme birimleri gezildi. Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Progra-

9 Mart mı kapsamında, Odamızın başvuru sahibi olduğu projemiz, Rize Ticaret Borsası ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi nin ortaklığı ve Rize Valiliği nin destekleyici ortaklığı ile tarihinde imzalanarak yürürlüğe girmiştir. Projemiz Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Proje ile çay sektöründeki KOBİ lere gelişmiş altyapı ve yüksek kaliteli hizmet sunulması, bu kapsamda merkezden yaklaşık 150 KOBİ nin faydalanması beklenmektedir. Ayrıca çay ürünlerinin çeşitliliğinin arttırılması ve çayın yan ürünlerinin geliştirilmesi ile birlikte mevcut katma değeri düşük olan çay ürününün katma değerinin arttırılması hedeflenmektedir. Projemiz kapsamında dizaynı yapılan ve yine Merkez imiz dahilinde olan çayhane bölümümüzde, üretimi yapılan çay çeşitlerimiz, müşterilerimizin beğenisine sunularak, ürünlerimizin insanlar üzerinde oluşturacağı damak tadı gözlemlenebilecektir. Elde edilen sonuçlar, Ar-Ge çalışmalarımızda kullanılarak, yeni ürün geliştirilmesine katkı sağlayacaktır.

10 10 Mart 2017 Adalet Bakanlığı Personel Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli Odamızı Ziyaret Etti Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli, Odamızı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu'nun ağırladığı Kurçenli ile yapımına devam edilen Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi'nin son durumu hakkında bilgi verdi.

11 Mart TOBB NEFES KREDİSİ DEVAM EDİYOR TOBB un, Kredi Garanti Fonu nun (KGF) teminat desteğiyle Ziraat Bankası ve Denizbank ile gerçekleştirdiği Nefes Kredisi projesinde devam kararı alındı. İşte finansman erişiminde zorlukların yaşandığı bu günlerde Odamız üyeleri KOBİ ler için destek niteliğindeki TOBB Nefes Kredisi Hakkında bilinmesi gerekenler aşağıdaki gibidir; TOBB Nefes Kredisi Nedir? TOBB üyesi KOBİ ler finansmana erişimde sıkıntılar yaşamaktadır. Yüksek ticari kredi faizleri, KOBİ ler üzerinde baskı oluşturmaktadır. TOBB ve Oda-Borsalar, mevduatlarını üyelerine kredi olarak kullandırmak için harekete geçti. TOBB, Kredi Garanti Fonu nun (KGF) teminat desteği ile Ziraat Bankası ve Denizbank ile bir anlaşma gerçekleştirdi. TOBB üyesi KOBİ ler yıllık %9,90 (aylık %0,825) faiz oranı ile 12 ay (eşit taksitli) vadeli TOBB Nefes Kredisi nden yararlanabilecek. TOBB Nefes Kredisi nde KOBİ lere Kredi Garanti Fonu %85 oranında kefalet sağlayacak. TOBB Nefes Kredisi ne nasıl başvurulacak? Odamız Üyesi KOBİ ler Odamıza gelerek TOBB Nefes Kredisi Başvurusu için faaliyet belgesi isteyecek. KOBİ, Odamız dan aldığı faaliyet belgesi ile Ziraat Bankası ya da Denizbank Şubelerine TOBB Nefes Kredisi Başvurusu yapacak. Ziraat Bankası ya da Denizbank, KOBİ nin TOBB Nefes Kredisi başvurusunu alacak. Bankalar ve Kredi Garanti Fonu (KGF), KOBİ nin krediye uygunluğu değerlendirecek. Değerlendirme süreci olumlu sonuçlanırsa; bankalar, KOBİ ye TOBB Nefes Kredisi kullandıracak. Ayrıntılı bilgi için Odamız'a ve ilgili Bankalara başvurabilirsiniz. Tehlikeli Maddelerin Yurt İçinde Taşınması için Kullanılan Araçların TAŞIT UYGUNLUK BELGESİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğünün yazısına göre, tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak tarihinde yürürlüğe giren Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince tehlikeli maddelerin yurt içinde taşınmasında kullanılan ancak ADR gerekliliklerini karşılamayan 2014 model yılı ve öncesi araçlar için alınması zorunlu olan Taşıt Uygunluk/ADR Uygunluk Belgesine ilişkin muayene ve belgelendirme işlemlerine, Bakanlıkları tarafından bu konuda yetkili kuruluş olarak atanmış Türk Standartları Enstitüsü tarafından yetkilendirilen muayene merkezleri ile muayene merkezi bulunmayan illerde yer alan isim ve adresleri internet adresinde belirtilen üretici yerlerinde başlandığı bildirilmektedir. Ayrıca, uygulamanın başladığı zamandan bugüne kadar ki süreçte uygunluk belgesi almak üzere başvuruda bulunan araç sayısının Durum Tespit Belgesi alan araç sayısına karşılık çok düşük kaldığı vurgulanmaktadır. Bu itibarla; tehlikeli maddelerin yurt içinde taşınmasında kullanılan ancak ADR gerekliliklerini karşılamayan 2014 model yılı ve öncesi araç sahiplerinin, bu araçlar ile ulusal sınırlar dâhilinde taşımacılık faaliyetlerini sürdürebilmeleri için, anılan Yönetmeliğin Geçici 1 inci madde hükmünde belirtilen takvime göre; 2014 model yılına sahip araçların 01/07/2017 tarihine, 2013 model yılına sahip araçların 31/12/2017 tarihine kadar, muayene sürecini de dikkate alarak süre bitimini beklemeden Taşıt Uygunluk Belgesi almak üzere bu merkezlere randevu başvurusunda bulunmaları, ileride oluşması muhtemel yoğunluklar nedeniyle yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçilebilmesi ve halen sürdürmekte oldukları tehlikeli madde taşımacılık faaliyetlerini bu tarihten sonra da sürdürebilmeleri açısından büyük önem arz etmektedir.

12 12 Mart 2017

13 Mart Vergi Haftası Nedeniyle Rize İl Defterdarlığı Odamızı Ziyaret Etti Rize İl Defterdar Vekili Erhan Çolak ve Defterdarlık heyeti Vergi Haftası münasebetiyle Odamızı ziyaret etti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu ile Yönetim Kurulu üyelerimizin ağırladığı Çolak, verginin ülkemizin kalkınması için sahip olduğu öneme değinirken, vergi konusundaki hassasiyetinden dolayı ilimiz tüccarları nezdinde Başkanımıza teşekkür etti.

14 14 Mart 2017 MAYIS 2017 FUARLARI TARİH FUARIN ADI ŞEHİR TARİH FUARIN ADI ŞEHİR Türk Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı İşbirliği Organizasyonu Aydın Adana 10.Ambalaj Fuarı 2017 Adana Türk Arap Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı İşbirliği Organizasyonu Aydın GURME 2017 Çukurova 10.Gıda ve Yöresl Lezzetler Fuarı Adana Türk Arap Otel Restoran, Kafe Pastane Ekipmanları, Ağırlama, Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı Aydın HIMSS Emram Eğitim Konferansı ve Sağlık Bilişimi Fuarı İstanbul Avrasya Boat Show Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları İstanbul Van İnşaat, Yapı Makineleri Fuarı Van Gaziantep Kitap Fuarı Gaziantep Benim Evim Fuarı Antalya ICCI- 23.Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı İstanbul Bolu 2017 Fuarı Bolu Aysaf 18. Uluslararası Ayakkabı ve Yan Sanayi Fuarı İstanbul Kütahya 2.Yapı, Dekorasyon, Mobilya, İnşaat Malzemeleri, Isıtma, Soğutma Teknolojileri Fuarı Kütahya KOMATEK Uluslararası İş ve İnşaat, Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı Ankara GTZ Gençlik Fuarı İstanbul Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı Hatay Evteks İstanbul Ev Tekstili Fuarı İstanbul İSGK & F İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı Gaziantep CNR Av&doğa-Mersin Av&Doğa Sporları ve Denizcilik Fuarı Mersin Uluslararası İstanbul Boatshow İstanbul CNR MOTO&BİS Mersin Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı Mersin nd Çukurova Motosiklet Fuarı 2017 Adana Doğu Anadolu Tarım Fuarı 2017 Erzurum Tarım ve Hayvancılık Fuarı Erzurum CNR Emlak Ankara- Konut İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı Ankara Anadolu Kırsal Hizmetler Fuarı Ankara Gıda Tarım Teknolojileri Fuarı Adıyaman Anadolu Yetiştiriciler, Canlı Hayvan ve Çobanlar Fuarı Ankara IDMA Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makinaları ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı İstanbul Uluslararası At ve Binicilik Fuarı EQUİST İstanbul Horse Show İstanbul Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı Antalya Eksposhoes İstanbul Ayakkabı Saraciye Moda Fuarı İstanbul Kırıkkale - Tarım Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı Kırıkkale Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2017 İstanbul Isparta Santek-Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı Isparta Intertraffic İstanbul 9.Uluslararası Altyapı, Trafik İşletmeciliği, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı İstanbul Edurehber Eğitim ve Kariyer Fuarı İstanbul Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı Ankara Malatya Kitap ve Kültür Fuarı Malatya Kadın'a Dair Her Şey İstanbul Kitap Fuarı Eskişehir Trakya 6.Hayvancılık, Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı Kırklareli IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı İstanbul Kitap ve Kültür Fuarı İstanbul SODEX ANKARA 2017 Ankara ŞUBAT AYINDA ODAMIZA KAYDI YAPILAN ÜYELER LİSTESİ S.NO ÜNVANI S.NO ÜNVANI MÜHENDİSLİK İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 8 MUHAMMET AKÇAY EMSAL TİCARET 2 ALOMARİ HEDİYELİK EŞYA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 9 RABİA YAPI GRUP İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 3 BURÇİN YILDIRIM ÖRÜK KAYA ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK 10 TUNCER KARGO TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ BİRKAN KIRTASİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ DERGAH PASTAHANELERİ GIDA MADDELERİ İNŞAAT SANAYİ PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEREPAZARI ŞUBESİ EFELER ISITMA SOĞUTMA DOĞALGAZ SİSTEMLERİ İNŞAAT TAAHHÜT MİMARLIK MÜHENDİSLİK MADENCİLİK YEMEK VE TEMİZLİK HİZMETLERİ ORMAN ÜRÜNLERİ NAKLİYAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 11 VARYAN YAPI İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 12 İBRAHİM METE METE GIDA VE TEMİZLİK MALZEMELERİ İTHALAT VE İHRACAT 13 İSMAİL AKÇAY MEGA GRUP DEKORASYON İNŞAAT MALZEMELERİ 7 ELEGANCE GÖZLÜK SANAYİ VE TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ ŞUBAT AYINDA ODAMIZDAN KAYDI SİLİNEN ÜYELER LİSTESİ S.NO ÜNVANI S.NO ÜNVANI 1 AKSERVİS İSTASYONU KOLLEKTİF ŞİRKETİ ADNAN CEZAİRLİ HÜSEYİN CEZAİRLİ VE ORTAKLARI 12 SAFKA ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2 AKSU TEKSTİL GIDA İTHALAT İHRACAT NAKLİYAT İNŞAAT PAZL. SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. 13 SAFMAYA RİZE-ARTVİN BÖLGE BAYİİ GIDA PAZARLAMA EYÜP ŞEHİTOĞLU 3 ALTAY ULUSLARARASI NAKLİYAT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 14 4 ALTINLAR KİMYA ve GIDA İMALAT PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ 15 SINIRLI SORUMLU RİZE MERKEZ EMİNETTİN, CAMİÖNÜ, MERMERDELEN, MÜFTÜ, GÜLBAHAR, İSLAMPAŞA VE REŞADİYE MAHALLELERİ SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ SÜME YAPI MİMARLIK MÜHENDİSLİK İNŞAAT GIDA İLETİŞİM TURİZM TEKSTİL NAKLİYAT ORMAN ÜRÜNLERİ DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ EMLAK YEMEK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 5 CAN TEKSTİL ÜRÜNLERİ SALİH CAN 16 VANLI ZAHİRE KANTARİYE KEMAL VANLI 6 EK-MAY UNLU GIDA MAMÜLLERİ SANAYİ PAZARLAMA İNŞAAT ve DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 17 YEŞİL MEDYA MATBAA VE YAYINCILIK REKLAM VE ORGANİZASYON TURİZM İNŞAAT NAKLİYAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 7 GÜVEN DEREBAŞO RİZE ŞUBESİ 18 YÖREM YAPI NAKLİYAT TURİZM İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 8 HALUK MATARACI VE ORTAĞI KOLLEKTİF ŞİRKETİ 19 ÇİFTLİK PAZARLAMA Adnan Yanbay 9 MAVİ SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMAN ŞUBESİ MURAT YETİMOĞLU 20 ÇİFTLİK PAZARLAMA Mahmut Yanbay 10 MUSTAFA KURTULUŞ 21 ÇİFTLİK PAZARLAMA İdris Yanbay 11 RİDES KABLO İMALAT İNŞAAT GIDA SANAYİ TURİZM NAKLİYE VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 22 ŞENKAYA ELEKTRİK HASAN ŞENKAYA

15 Mart Odamız Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi Odamız Şubat Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu Başkanlığında, Meclis Başkan Yardımcıları Burak Çakıroğlu ve Tahir Çelik ile Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Toplantı Açılış ve Yoklamanın ardından Başkanın açış konuşması ile devam etti. Ocak Ayı Meclis Toplantı Karar Tutanaklarının Kabulü, Ocak Ayı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve Kabulü, Ocak Ayı Gelir Gider Hesap Raporlarının, Mizanın, Bütçe İzleme Raporunun Okunması, Müzakeresi ve Kabulü, Oda Kaydı Silinecek Üyelerin Görüşülmesi, Sermaye Şirketlerinin Kaydiye Derecesinin Belirlenmesi, 1-23 Şubat 2017 tarihleri Oda Faaliyetlerinin Sunulması gündem maddelerinin ardından Dilek ve Temenniler bölümüne geçildi. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı şaban Aziz Karamehmetoğlu bu bölümde yaptığı konuşmada ilimizdeki projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

16 16 Mart 2017 Yönetim Kurulu Şubat Ayı Toplantıları Gerçekleştirildi Her hafta Salı günü toplanan Odamız Yönetim Kurulu, toplantılarda haftalık değerlendirmeler gerçekleştirdi. Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu nun da katılım sağladığı toplantılarda Yönetim Kurulu gündem maddelerinin yanı sıra, ilimiz gündemindeki yatırımlar ile iş adamlarının sorunlarına yönelik değerlendirmeler yapıldı. Rize ekonomisinin gelişimine yönelik projelere öncülük yapan Rize Ticaret ve Sanayi Odası, projelerin yanı sıra sektörel gelişmeler ve ticari faaliyetlerin artması amacıyla çalışmalar yapmakta, Rizeli sanayici ve iş adamlarının temsilcisi olarak üzerine düşeni yerine getirmek için gayret sarfetmektedir. MART AYI FAALİYETLERİ Meslek Komiteleri Mart Ayı Toplantıları 1 Mart Çarşamba Saat Meslek Komitesi 1 Mart Çarşamba Saat Meslek Komitesi 1 Mart Çarşamba Saat Meslek Komitesi 2 Mart Perşembe Saat Meslek Komitesi 2 Mart Perşembe Saat Meslek Komitesi 2 Mart Perşembe Saat Meslek Komitesi 3 Mart Cuma Saat Meslek Komitesi 3 Mart Cuma Saat Meslek Komitesi 3 Mart Cuma Saat Meslek Komitesi 6 Mart Pazartesi Saat Meslek Komitesi 6 Mart Pazartesi Saat Meslek Komitesi 6 Mart Pazartesi Saat Meslek Komitesi 7 Mart Salı Saat Meslek Komitesi 7 Mart Salı Saat Meslek Komitesi 7 Mart Salı Saat Meslek Komitesi 8 Mart Çarşamba Saat Meslek Komitesi 8 Mart Çarşamba Saat Meslek Komitesi 8 Mart Çarşamba Saat Meslek Komitesi 9 Mart Perşembe Saat Meslek Komitesi 9 Mart Perşembe Saat Meslek Komitesi 9 Mart Perşembe Saat Meslek Komitesi Yönetim Kurulu Mart Ayı Toplantıları 7 Mart Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 14 Mart Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 21 Mart Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 28 Mart Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı Genişletilmiş Proje ve Ar-Ge Komisyonu Toplantısı 28 Mart 2017 Mart Ayı Meclis Toplantısı 30 Mart 2017 Üniversite - Sanayi İşbirliği Toplantısı 31 Mart 2017

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMI KADİR GECESİ Kadir Gecenizi Kutlar, Bu Gecenin Size ve Sevdiklerinize Huzur Getir esini ve Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. 1 Temmuz 2014 11 Temmuz 2014 BASIN

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde 15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Nisan 2015 Yıl:2 Sayı:13 e-gazete Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde Valilik

Detaylı

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi 4-10 NİSAN 2017 Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü 15-21 NİSAN 2017 Turizm Haftası 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Temel Atma Töreni Adres: Büyükköy Yolu Üzeri Musadağı Köyü Küçükarpik Mevkii Çayeli / RİZE 15 Ağustos 2014 Cuma Saat: 14.30 2013 Yılı Vergi Ödül Töreni Adres: İsmail

Detaylı

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Kurban Bayramınız Mübarek Olsun 1-4 Eylül 2017 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI www.rizetso.org.tr facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Eylül 2017 Yıl:4 Sayı:42 Meclis Başkanı Kahraman ile

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü 30 Agustos - Zafer Bayramınız Kutlu Olsun Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ağustos 2015 Yıl:2 Sayı:17 e-gazete Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü Rize Ticaret

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry KASIM 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 KASIM / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.04.2017-25.05.2017) Oda Meclisimizin 25 Mayıs 2017 tarih ve 51 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.04.2017-25.05.2017

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9959 8185 AKMEHMET İNŞAAT TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 14/07/2015 Yeşilçay V.D. Seçme+Seçilme - 0320288001 2 7005 5611 AKTU MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ Aralık 2016 FAALİYETLER TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI GEÇEKLEŞTİRİLDİ PARİS BOAT SHOW DA ÜLKEMİZ TANITIMINA KATKI SAĞLADIK 2017 ÜYE EĞİTİMLERİ BELİRLENDİ

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.02.2017 28.03.2017 İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ VE VERİLEN TEŞVİKLER KONUSUNDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ORGANİZE EDİLDİ - 07 MART 2017 CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (22.11.2018-27.12.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 22.11.2018-27.12.2018 tarihleri arasında Odamıza; 54 yeni üye kaydedilmiş, 89 üyenin

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:28 (02.06.2017) SÜLEYBE-ŞEFİK ÖZTÜRK HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013 3 OCAK 2013 Yönetim Kurulumuz Komisyon Başkanlarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda önümüzdeki aylarda yapılacak etkinlik ve eğitimlerle ilgili komisyon çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile 8 KASIM 2017 DÜNYA ŞEHİRCİLİK GÜNÜ Saygıyla Anıyoruz... 10 KASIM 2017 DÜNYA KALİTE GÜNÜ RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Kasım 2017 Yıl:4 Sayı:44 Odamızda,

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ SOMA DAKİ MADEN KAZASI ÜLKEMİZİ YASA BOĞDU Manisa nın Soma İlçesindeki Kömür Madeninde Yaşanan Faciada Hayatını Kaybeden İşçilerimize Allah tan Rahmet, Ailelerine Başsağlığı, Yaralanan İşçilerimize Acil

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar)

RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar) RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ Fikret Metin Öztürk Özel Harekat Polis Md. (Kalkandere) Şuayip Seferoğlu (Merkez Küçükköy) Murat Akdemir (Kalkandere) Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) Fatih Satır (Merkez

Detaylı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Temmuz 2016 Yıl:3 Sayı:28 e-gazete Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı Rize Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI. Şükrü CEVAHİR Meclis Başkanı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Seçimleri Gerçekleştirildi

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI. Şükrü CEVAHİR Meclis Başkanı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Seçimleri Gerçekleştirildi Ramazan Ayının ve Ramazan Bayramı'nın Tüm İslâm Alemine Hayırlar Getirmesini temenni ederiz. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Ayı'nın İlk Günü: 16 Mayıs 2018 Ramazan Bayramı: 15-16-17 Haziran 2018

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.01.2019-27.02.2019) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 24.01.2019-28.02.2019 tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 95 üyenin

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 22.11.2017 23.11.2017 16.İstanbul Perakende Fuarı Mağaza, Market, Alışveriş Merkezlerine Yönelik Ürün, Hizmetler ve Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Lütfi Kırdar Uluslararası

Detaylı

İstihdam Seferberliği Ekrem GÜLCEMAL Sosyal Güvenlik İl Müdürü

İstihdam Seferberliği Ekrem GÜLCEMAL Sosyal Güvenlik İl Müdürü İstihdam Seferberliği Ekrem GÜLCEMAL Sosyal Güvenlik İl Müdürü YASAL DAYANAK Artı İstihdam Teşviki 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununun geçici 17 inci maddesi 2017/10 sayılı Genelge BAŞLAMA TARİHİ

Detaylı

İstihdam Seferberliği Ekrem GÜLCEMAL Sosyal Güvenlik İl Müdürü

İstihdam Seferberliği Ekrem GÜLCEMAL Sosyal Güvenlik İl Müdürü İstihdam Seferberliği Ekrem GÜLCEMAL Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kanuni Teşviklerden Yararlanma Sayıları TEŞVİK AÇIKLAMA İŞYERİ SAYISI SİGORTALI SAYISI TEŞVİK TUTARI 5510 Malullük, Yaşlılık Ölüm Sigortası

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq İZMİR TİCARET ODASI UR-GE KUYUMCULUK PROJESİ ST.PETERSBURG JUNWEX FUAR ZİYARETİ VE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU RAPORU 5-8 ŞUBAT 2014 PROJE KOORDİNATÖRÜ: PINAR

Detaylı

Adnan YILDIRIM. Türk Eximbank Genel Müdürü. İstanbul Kimyevi Maddeleri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Bilgilendirme Sunumu İstanbul 18 Ekim 2018

Adnan YILDIRIM. Türk Eximbank Genel Müdürü. İstanbul Kimyevi Maddeleri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Bilgilendirme Sunumu İstanbul 18 Ekim 2018 Adnan YILDIRIM Türk Eximbank Genel Müdürü İstanbul Kimyevi Maddeleri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Bilgilendirme Sunumu İstanbul 18 Ekim 2018 Genel Olarak Türk Eximbank 8. Kredi Büyüklüğünde Türkiye

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004341 24/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 469 Sayın Üyemiz, 1. Gabon, Senegal Ticaret

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü. 29 Ekim - 4 Kasım 2014 Kızılay Haftası Vefatının 76. Yılında Saygıyla Anıyoruz 6 Kasım 2014 Dünya Şehircilik Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım 2014 Yıl:1 Sayı:8 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

2015 Yılı Mart Ayı Bülteni

2015 Yılı Mart Ayı Bülteni 2015 Yılı Mart Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 8 Mart 2015 tarihinde Kadınlar Günü olması vesilesiyle Borsamızda Nedim SABAN ın konuşmacı olarak katıldığı ve Etkili

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek komite üyeleri kırmızı

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ silinmesi hususunu düzenleyen 15. Maddesi 3. ve 4. Fıkrasına göre ; ndeki kaydı 1 8013 8360 Unvanı FETHİYE

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İlçemiz Kaymakamı sayın Ali SIRMALI odamızı ziyaret e. Ziyaret sırasında kurumların ortak düzenlediği faaliyetler değerlendirilerek,edremit Güç Ortaklığı (EGO) pla

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Kimya Sanayi Meclisi; plastik, boya, soda ve krom kimyasalları, temizlik ürünleri, akrilik ve karbon elyaf,

Detaylı

DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MENDERES TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Süs Bitkileri Ve Çiçekçilik)

Detaylı

T.C. DİCLE KALKINMA AJANSI (Tigris Development Agency) KALKINMA KURULU TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 02/07/2013 TOPLANTI NO : 2013/1

T.C. DİCLE KALKINMA AJANSI (Tigris Development Agency) KALKINMA KURULU TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 02/07/2013 TOPLANTI NO : 2013/1 KALKINMA KURULU TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 02/07/2013 TOPLANTI NO : 2013/1 Dicle Kalkınma Ajansı 2013 yılı 1 inci Olağan Kalkınma Kurulu, 25.01.2006 tarih ve 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2017 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2017 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ocak

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı 2 MART 2015 18 MART 2015 RİZE NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ ORMAN HAFTASI 21-26 Mart 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Mart 2015 Yıl:2 Sayı:12 e-gazete 5.

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY)

ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY) ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY) Yayın Kurulu (Board Of Edition) Deniz VARLI İlkay KAVALCI Grafik & Tasarım Uygulama (Graphic & Design) Osmanlı Grafik 0464 213 01 00-0544 559 04 56 bilgi@osmanligrafik.com

Detaylı

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI A SINIFI AKREDİTE ODA OLDU

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI A SINIFI AKREDİTE ODA OLDU 14 EKİM 2017 Standartlar Güven İnşa Eder DÜNYA STANDARTLAR GÜNÜ 29 EKİM - 4 KASIM Ya bir gün size de lazım olursa? KIZILAY HAFTASI 29 EKİM 2017 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Toplu Açılış Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Toplu Açılış Törenine Katıldı 10 Kasım 2016 Dünya Kalite Günü Saygıyla Anıyoruz 8 Kasım 2016 Dünya Şehircilik Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım 2016 Yıl:3 Sayı:32 e-gazete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2016/012 Ref: 4/012

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2016/012 Ref: 4/012 SİRKÜLER İstanbul, 04.01.2016 Sayı: 2016/012 Ref: 4/012 Konu: 4447 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 10. MADDESİNDE YER ALAN SİGORTA PRİM TEŞVİKİNİN UYGULANMA SÜRESİ 31.12.2020 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR 28.12.2015

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 23.02.2018-22.03.2018 1 KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER 23.02.2018-22.03.2018 tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 97

Detaylı