HASTANE REFERANSLARIMIZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HASTANE REFERANSLARIMIZ"

Transkript

1 HASTANE REFERANSLARIMIZ

2

3 3 İçindekiler Acıbadem Hastanesi 4 Liv Hospitals 6 Medical Park Hastaneleri 8 Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 10 Egepol Hastanesi 11 Atatürk Üni. Süleyman Demirel Hastanesi 11 İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi MR Ünitesi 11 Turgutlu 300 Yataklı Devlet Hastanesi 11 Gazi Üniversitesi Hematoloji Servisi 11 Çukurova Devlet Hastanesi 11 Atatürk Üniversitesi Hastanesi 11 Dünya Göz Hastaneleri 12 Florence Nightingale Hastaneleri 14 Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesi 16 Erciyes Üniversitesi Hastanesi 18 Kolan Hastaneleri 19 Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi 19 Zonguldak Üniversitesi Tıp Fakültesi 19 Yunus Emre Devlet Hastanesi 19 International Hospital 19 Erzincan Devlet Hastanesi 19 Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 20 Celal Bayar Tıp Fakültesi 20 Adana Askeri Hastanesi 21 Fatih Tıp Fakültesi 21 Irak Tızgare Hospital 21 Vakfı Kebir Hastanesi 21 Harran Üniversitesi Morfoloji Servisi 21 İskenderun Körfez Devlet Hastanesi 21 Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri 22 Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi 23 Manisa Turgutlu 300 Yataklı Hastanesi 23 Mersin Hastanesi 23 TOKİ Adapazarı Devlet Hastanesi 23 HRS Kadın Doğum Hastanesi 23 Tepeüstü Rehabilitasyon Merkezi 23 Zekai Tahir Burak Hastanesi 23 Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi 24 Avisenna Hastanesi 25 Batıkent Bilgi Hastanesi 25 Konya Onkoloji Hastanesi 25 El Khadra Hospital 25 Uşak Devlet Hastanesi 26 Nizip Devlet Hastanesi 26 Tüm Referanslarımız 28

4 4 Acıbadem Hastanesi İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, yapılan marka değerlendirme sonuçları ve sektörde ulaştığı konum itibariyle Türkiye nin en değerli özel sağlık kuruluşlarından biridir. Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 16 hastane ve 12 tıp merkezinde 2200 ü doktor, 3500 ü hemşire olmak üzere yaklaşık çalışanıyla sağlık hizmeti vermektedir. Donanımlı sağlık çalışanları, ileri teknolojisi, modern altyapısı ve JCI akreditasyonu ile belgelendirilmiş sağlık standartlarında teşhis ve tedavi hizmetleri sunmaktadır. Son yıllarda yurtdışında yaptığı yatırımları artıran Acıbadem, Ocak 2012 den beri sağlık sektöründe geniş bir küresel ağa sahip olan Intergrated Healthcare Holding (IHH) in üyesidir. Yatırımcıları Malezya da Khazanah, Japonya da Mitsu ailesi olan IHH ye son katılan üye Türkiye den Aydınlar Ailesi dir. Acıbadem, bu birleşmeyle sağlık sektöründe global bir markaya dönüşerek dünyanın 2. büyük sağlık zinciri olmuştur. Acıbadem Sağlık Grubu, ilk kez 31 Ocak - 4 Şubat 2005 tarihlerinde JCI tarafından gerçekleştirilen denetim ile Acıbadem Kadıköy, Acıbadem Bakırköy, Acıbadem Kozyatağı Hastaneleri; Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi, Acıbadem Etiler Tıp Merkezi, Merkez Laboratuvar ile sistem olarak akredite olmuştur. Acıbadem Bakırköy Hastanesi ve Acıbadem Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi 29 Mart 2008; Acıbadem Kadıköy Hastanesi, Acıbadem Etiler Tıp Merkezi ve Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi 4 Nisan 2008; Acıbadem Kozyatağı Hastanesi ve Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi 11 Nisan 2008 tarihlerinde yeniden akredite olmaya hak kazanmıştır. Kanser alanında özel sağlık sektöründeki en büyük teknolojik yatırıma sahip olan Acıbadem Maslak, Türkiye nin Onkoloji Üssü olma iddiasında. Acıbadem Grubu nun en büyük yatırımı olan Acıbadem Maslak, çok sayıda ilkleri ve farklılıklarının yanı sıra dijital Akıllı Hastane olma özelliğiyle de öne çıkıyor

5 5 191 yatak kapasitesiyle, 13 dönüm arazi üzerinde, yaklaşık m² kapalı alana sahip olan Acıbadem Maslak Hastanesi, Levent Sarıyer güzergahında, yerleşim ve iş merkezlerine ulaşım kolaylığının sağlandığı bir merkezde, tıbbın tüm branşlarında hizmet vererek, İstanbul un en büyük özel hastaneleri arasında yerini almıştır. Hastanenin yüksek kalite hedefine uygun olacağı düşüncesiyle Alarko Carrier ürünleri tercih edildi. Hastanede 3 adet Carrier 19XRV model Su Soğutmalı Frekans İnvertörlü Santrifüj Kompresörlü Soğutma Grubu, 3 adet Su Soğutma Kulesi, 26 adet Carrier 39HQ Klima Santrali, 28 adet Carrier Hücreli Aspiratör, 30 adet Hygromatik Buharlı Nemlendirici, Acıbadem Atakent Hastanesi nde, Alarko Carrier in 33 adet 39HQ model Klima Santrali, 3 adet 19XRV4242 model Su Soğutmalı Santrifüj Kompresörlü Soğutma Grubu ve 1 adet 23XRV3232 model Su Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu, Acıbadem Hastanesi İzmit Anjiyo Bölümü nde 1 Adet 39HQ model Klima Santrali, Acıbadem Hastanesi, Acıbadem yerleşkesinde Alarko Carrier in 12 adet 39FB model Klima Santrali ve 50 adet Fancoil kullanılmıştır. Bakırköy yerleşkesinde ise Alarko Carrier in 14 adet 39HQ model Klima Santrali ve 2 adet 30XA1302 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu, Acıbadem Hastanesi nin diğer zincirlerinde ise toplamda Alarko Carrier in 91 adet 39HQ model Klima Santrali, 11 adet 30GX- 358 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu, 3 adet 30RB0802 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu ve 3 adet de 19XR model Su Soğutmalı Santrifüj Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. CARRIER 39 HQ Klima Santrali Alarko Carrier ürünlerini tercih ettiğinizde aslında siz geçmişi 50 yıla dayanan bir klima santrali üretim tecrübesini seçmiş oluyorsunuz. Bu sizin günlük koşuşturmanız içerisinde yüksek kaliteli bir havalandırma sistemi alacağınız anlamına gelmektedir. Bursa Acıbadem Hastanesi Bakırköy Acıbadem Hastanesi Bir kullanıcı olarak, sizin yüksek kaliteli hava koşullandırma sistemi istemek en doğal hakkınızdır. Kendi prosesimizi uluslararası kalite standardı ISO 9001:2000 standardına belgelememiz, sunduğumuz Alarko Carrier ürünlerinin ve verilen servislerin kaliteli olduğunun sizin için bir garantisidir. Tam bir güven yaratmak ve müşterilerine söylenen kapasitelerin gerçekliliğine ispat etmek için Carrier ürünlerinin performansı bağımsız sertifikasyon kuruluşu olan Eurovent tarafından belgelenmektedir. Ayrıca, Alarko Carrier Çevre, Sağlık ve Güvenlikle ilgili olan tüm yönetmeliklere uymakta ve bunu sahip olduğu ISO 14001, OHSAS 18001, EN16001 ve SA8000 belgeleri ile ispatlamaktadır. Alarko Carrier sahip olduğu bu belgeleri ile çevreye, insan sağlığına ve güvenliğine ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha ispatlamaktadır.

6 6 Liv Hospitals Türkiye genelinde 18 hastane ve tıp merkezi bulunan Medikal Park Hastaneler Grubu, mimari projeciliğini Tümay Mimarlık ın ve mekanik projeciliğini de Klips Mühendislik in üstlendiği Liv Hospital Group la Türkiye de sağlık turizminde üst gelir grubuna hitap edecek bir zincir kuracağı, 2 yılda 300 milyon dolar yatırım yapılmasının planlandığı belirtiliyor ve sağlık turizminden yılda 100 milyon dolar gelir sağlanması ve Türkiye nin yanı sıra tüm çevre ülkelere de hizmet vermesi planlanıyor. Hasta odaklı yaklaşımı, seçkin hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi altyapısı ve teknolojisiyle Liv Hospital, 30 bin metrekare kapalı alanda, 154 yatak, 8 ameliyathane ve 48 klinikten oluşuyor. Kusursuz hizmet anlayışı, hastalık değil sağlık kavramını öne çıkaran duruşuyla Liv Hospital, Türkiye nin uluslararası arenada sağlık vizyonunu oluşturan kurum olmayı hedefliyor. Ayrıca yaşam kalitesini artıracak en iyi hizmeti ve çözümleri sunuyor. Bu yüzden de Alarko Carrier güvencesini tercih ediyor. İstanbul un yeni ve üst sınıf sağlık merkezlerinden Liv Hospital da da Alarko Carrier sağlığı ve konforu tercih edildi. Hastaneler zincirinin ilki olan Liv Hospital- Ulus ta Alarko Carrier in 2 adet 30 XA 1002 Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu, 2 adet FFD 24/30 Laminar Tavan Ünitesi ve 9 adet 39HQ model Klima Santrali, Liv Hastanesi Ankara da da Alarko Carrier in 20 adet 39HQ model Klima Santrali ve 30HXC230 model Su Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı.

7 7 AQUAFORCE 30 XA / XAS HAVA SOĞUTMALI SU SOĞUTMA GRUPLARI Carrier, bakır/alüminyum ısı değiştiricilerden çok daha etkin olan ve yıllardır havacılık endüstrisinde kullanılan alüminyum mikro kanallı ısı değiştiricilere (MCHX), kullanıcı dostu geliştirilmiş Dokunmatik Pilot Ekranlı (Touch Pilot Display), A sınıfı enerji verimliliğine sahip olan YENİ NESİL AQUAFORCE hava soğutmalı su soğutma gruplarını sunar. AQUAFORCE un kalitesi ve öncülüğü, The Air Conditioning Heating and Refrigeration News (USA) dergisinin sponsorluğunu yaptığı, 75 imalatçı firmanın 112 ürün ile katıldığı Dealer Design Awards-2006 yarışmasında, 45 bağımsız yüklenicinin oluşturduğu jüri tarafından ticari cihazlar sınıfında verilen Gümüş Madalya ile belgelendi. Aquaforce soğutma grupları enerji verimliliği ve çalışma ses seviyesi bakımından günümüzün ve geleceğin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmışlardır. Bugün var olan en iyi teknolojiyi kullanırlar: Alüminyum mikro-kanallı ısı değiştiriciler (MCHX), Dokunmatik Pro-Dialog kontrol sistemi, Değişken kapasite valfli ikiz rotorlu vidalı Kompresörlüler, Saf R134a soğutucu, Kompozit malzemeden yapılmış düşük-sesli IV. jenerasyon Flying Bird fanları, Aquaforce soğutma grupları ( kw nominal soğutma kapasite aralığında 20 modeli ile) yükleniciler, mühendislik firmaları ve bina sahiplerinin optimum performans ve maksimum kaliteye ihtiyaç duydukları endüstriyel ve ticari uygulamalar için en üst seviyede çözüm olanakları sağlar.

8 8 Medical Park Hastaneleri 1995 ten beri Türkiye de hastanecilik alanında faaliyet gösteren Medical Park Hastaneler Grubu; 15 Hastane, 2 Hastane Kompleksi ve 1 Tıp Merkezi ile toplam 18 hizmet merkezi, i aşkın çalışanıyla Türkiye nin çeşitli illerinde hizmet vermektedir. Medical Park Hastaneler Grubu nun Medical Park adıyla kurulmuş ilk hizmet merkezi olan Medical Park Fatih Hastanesi, kurulduğu günden bu yana, ileri teknolojili donanımı, geniş yelpazeye sahip tıbbi üniteleri, teşhis ve tedavi uygulamaları ile hizmet veriyor. Medical Park Bahçelievler Hastanesi, Medical Park Hastaneler Grubu nun Avrupa yakasının en büyük özel hastanelerden biri olarak ileri tanı ve tedavi yöntemlerinin uygulandığı tam teşekküllü yapısıyla toplumun her kesiminden insanı sağlıkla buluşturuyor.

9 9 Akdeniz Bölgesi nin JCI belgesine sahip ilk ve tek hastanesi olmanın gururunu taşıyan Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, m² nin üzerindeki kapalı alanda, bünyesindeki bir Genel Hastane ve bir de Kalp Hastanesi ile hizmet veriyor. Ankara Medical Park Hastanesi nde115 adet Fancoil, Bahçelievler Medical Park Hastanesi nde 82 adet Carrier 39HQ Klima Santrali ve 4 adet 30GX-358 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu, Antalya Medical Park Hastanesi nde 1 adet 30XA1302 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu, 1 adet 19XR model Su Soğutmalı Santrifüj Kompresörlü Soğutma Grubu, Fatih Medical Park Hastanesi nde 1 adet 30RA140 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu, Kavacık Medical Park Hastanesi nde ise toplamda 2 adet 30XA1002 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. CARRIER 39 HQ Klima Santrali Alarko Carrier ve Çevre Alarko Carrier, yaşayan herşeye karşı sorumlu olduğumuzu düşünüyoruz ve bundan dolayı ürünlerimizde ozonla dost soğutucu akışkanları kullanıyoruz. Ürünlerimizde kullanılan geri dönüştürülebilir parça sayısı gün geçtikçe artmakta ve ayrıca Alarko Carrier olarak enerji verimli üretim ve ürün sektörde öncü rol oynamaya devam etmektedir. Bu sayede geleceğin standartları bugünden yakalanmıştır. İlgili Standartlar Klima santralinin gövde panel yapısı ve sınıflandırma ve ünitelerin, ekipmanları ve bölümlerin performansı tanımlayan iki Avrupa standartı mevcuttur: Model kutusu, içerisinde hiç bir ekipmanın olmadığı birbirine birleştirilmiş iki hücreden oluşan bir klima santralidir. Ayrıca her bir hücrenin bir kapısı vardır. Boyutları ve yapısı standardın gereklerine uygun olarak inşaa edilmelidir. Gövde panel yapısının ısıl ve ses karakteristikleri model kutusu üzerinden gerçekleştirilen ölçümlerle tespit edilirken, mekanik dayanım, hava kaçağı ve filtre bypass kaçağı HVAC uygulamasına uygun olarak imal edilmiş gerçek cihaz üzerinden tespit edilmelidir. EN Klima Santralleri Mekanik performans EN Klima Santralleri Sınıflandırma ve ünitelerin, ekipmanlarının ve bölümlerinin performansı Klima santralinin gövde panel yapısı, model kutusu ve gerçek cihaz üzerinden gerçekleştirilen ölçümlerle, EN 1886 standartına uygun olmalıdır.

10 10 Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 1997 yılında Kepez deki geçici hastanede hizmet veren tüm birimler kampüsteki 425 yataklı yeni hastaneye taşınmıştır yılında yapımına başlanan 150 yataklı Acil-Yardım, Travma ve Organ Nakli Hastanesi 1999 yılında tamamlanarak ana hastane ile bütünlük içinde hizmete girmiştir yılında hizmete açılan C blok ile beraber yatak kapasitesi 650 ye ulaşmıştır. Bugün m² si tamamlanmış, m² si inşaat halinde toplam m² lik örtülü alana sahip olan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nde batı standartlarında eğitim, araştırma ve sağlık hizmeti verilmektedir. Temel Tıp Bilimleri üniversite kampüsü içinde m² örtülü alana sahiptir. Buradaki modern ders araç ve gereçleri ile donatılmış derslik ve laboratuvarlarda Probleme Dayalı Öğrenim (PDÖ) oturumları ve interaktif yöntemlerle teorik ve uygulamalı eğitim yürütülmektedir. Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi nde Alarko Carrier in 2 adet 19XRV7577 model Su Soğutmalı Santrifüj Kompresörlü Soğutma Grubu, 4 adet 39CF model Klima Santrali, 1 adet 30GX-360 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Bölümü nde Alarko Carrier in 37 adet 39HQ model Klima Santrali, 3 adet 30GX-182 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu ve 2 adet de 30XA0752 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Gediatri Bölümü nde ise Alarko Carrier in 4 adet 39HQ model Klima Santrali kullanıldı.

11 11 Egepol Hastanesi Egepol Hastanesi nde Alarko Carrier in soğutma grubu ürünlerinden 1 adet 30XA0802 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. Atatürk Üni. Süleyman Demirel Hastanesi İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Üniversitesi Süleyman Demirel Hastanesi nde Alarko Carrier in soğutma grubu ürünlerinden 2 adet 30GTN315 model Hava Soğutmalı Pistonlu Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. (Erzurum) İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi MR Ünitesi Turgutlu Devlet Hastanesi İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi MR Ünitesi nde Alarko Carrier in 2 adet 30RBS039 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu ve İnönü Üniversitesi Hastanesi nde 3 adet 39HQ Klima Santrali kullanıldı. (Malatya) Turgutlu 300 Yataklı Devlet Hastanesi Turgutlu 300 Yataklı Devlet Hastanesi nde Alarko Carrier in 1 adet 16JLR024 model Absorpsiyonlu Soğutma Grubu ve 522 adet Fancoil kullanıldı. (Manisa) Gazi Üniversitesi Hematoloji Servisi Gazi Üniversitesi Hematoloji Servisi nde Alarko Carrier in 1 adet 39HQ model Klima Santrali, 1 adet 30RB0432 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu, Yenidoğan Servisi nde ise 3 adet 39HQ model Klima Santrali kullanıldı. Çukurova Devlet Hastanesi Gazi Üniversitesi Hastanesi Çukurova Devlet Hastanesi Çukurova Devlet Hastanesi nde Alarko Carrier in 1 adet 39HQ model Klima Santrali ve 30HXC110 model Su Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. (Adana) Atatürk Üniversitesi Hastanesi Atatürk Üniversitesi Hastanesi nde Alarko Carrier in 2 adet 30RB0162 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. (Erzurum) Atatürk Üniversitesi Hastanesi

12 12 Dünya Göz Hastaneleri 1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünya Göz, gözün tüm branşlarında sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle 365 gün, 24 saat göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünya Göz, yurt içi ve yurt dışında toplam 18 merkezde 150 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 1500 e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Gaziantep ve Bursa olmak üzere 8 ayrı ilde, 14 şube ve yurt dışında Hollanda, Almanya, İngiltere de bulunan 4 ayrı noktada hizmet veren Dünya Göz Hastaneler Grubu, Türkiye nin Avrupa daki ilk ve en büyük yatırımını Almanya nın Frankfurt kentinde gerçekleştirdi. Yatırımlarına devam ederek yeni hastanelerle daha geniş coğrafyaya yayılmayı hedefleyen ve Türkiye de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenen Dünya Göz, dünyanın 107 ülkesinden yılda yaklaşık 30 bin yabancı hastaya da hizmet veriyor. İstanbul Dünya Göz Hastanesi nde 3 adet Carrier 39HQ Klima Santrali, Etiler Dünya Göz Hastanesi nde 22 adet Carrier 39HQ Klima Santrali ve 3 adet 30RB0522 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu, Altunizade Dünya Göz Hastanesi nde11 adet Carrier 39HQ Klima Santrali, Pendik Dünya Göz Hastanesi nde 5 adet Carrier 39HQ Klima

13 13 Altunizade Dünya Göz Hastanesi Santrali ve 1 adet 30RBS140 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu, Bursa Dünya Göz Hastanesi nde 8 adet Carrier 39HQ Klima Santrali ve 1 adet 30RB0262 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu, Ankara Dünya Göz Hastanesi nde 18 adet Carrier 39HQ Klima Santrali ve 2 adet 30XA0402 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu, Antalya Dünya Göz Hastanesi nde 203 adet Fancoil ve 2 adet 30XA0802 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. AQUAFORCE 30 XA / XAS KOLAY ve HIZLI MONTAJ - Entegre Hidronik Modül (Opsiyonel) - Hidronik montajının basınç kaybına dayalı, santifrüjlü düşük ve yüksek basınçlı su pompası (gerektiğinde). - Bir arıza meydana gelmesi durumunda, otomatik olarak yedek pompaya dönüşen ve işletim zamanı dengelemesine sahip tek veya çift pompa (gerektiğinde). - Devreye karışan partiküllere karşı su pompasını koruyan su filtresi. Ankara Dünya Göz Hastanesi Ankara Dünya Göz Hastanesi - Yüksek açma-kapama kapasiteli ana devre kesici anahtarı V kontrol devresi için trafo (400/24V). - Hızlı İşletmeye Alma - Sevkiyat öncesi sistematik fabrika çalışma testi. - Genleşme vanaları, fan ve Kompresörlülerin adım adım kontrol edilebildiği hızlı-test fonksiyonu ekipmanlar. - Su devresinin basıncını sağlayan yüksek kapasiteye sahip membran genleşme tankı. - Termal yalıtım ve alüminyum koruma. - Filtrenin kirlenmesini kontrol eden ve sistemdeki suyun akış oranını ölçen basınç ölçer. - Su akış kontrol vanası. - Basitleştirilmiş Elektrik Bağlantıları

14 14 Florence Nightingale Hastaneleri Florence Nightingale grubunun beşinci hastanesi olarak hizmete giren İstanbul Florence Nightingale Hastanesi İstanbul un merkezi Şişli de m² kapalı alana sahiptir ve toplam 18 kattan oluşmaktadır. Binanın çatısında bulunan heliport alanı her tür hava ambulans helikopterinin iniş-kalkış yapmasına uygun olarak yapılandırılmıştır. Akıllı hastane olarak inşa edilen İstanbul Florence Nightingale Hastanesi TUV Hessen Green Building sertifikası ile ülkemizin ilk Yeşil Hastane Binası unvanını almıştır. Yapımına 2008 yılında başlanmış olan hastanenin 219 hasta yatağı 51 yoğun bakım yatağı, hepsi laminar hava akımı ile donatılmış 11 ameliyathanesi ve 2 doğumhanesi bulunmaktadır. Ameliyathanelerin tümü odyovizüel olarak 300 kişilik konferans salonuna ve uluslararası noktalara bağlanabilmekte, bu sayede interaktif tıp eğitimi ve bilimsel aktivitelere imkân sağlamaktadır. İstanbul Florence Nightingale Hastanesi, yalnızca İstanbul ve Türkiye ye değil aynı zamanda uluslar arası arenada özellikle Ortadoğu, Doğu Avrupa ve çevre ülkelerin sağlık hizmeti ihtiyaçlarını karşılayabilecek tıbbi kadro-teknolojik donanım-teknik altyapı üçgeninde organize olmuştur. Şişli Florence Nightingale Hastanesi m² kapalı alında 300 yatak ve 12 ameliyathane ile hizmet vermektedir. Günümüze kadar 40 bin 671 kalp ameliyatı 95 bin 919 anjiyografi gerçekleştirilmiştir. Grup Florence Nightingale Hastaneler zincirinin 3. halkası olarak 1997 yılında faaliyete başlayan Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi; uzman ekibi, teknolojik olanakları ve Florence Nightingale tecrübesiyle birleştirdiği hasta odaklı bakımı hizmetleri ile; kısa sürede sadece İstanbul un değil, tüm ülkenin ve yakın coğrafyanın cazibe merkezi olmayı başarmıştır.

15 15 Yaklaşık m² kapalı alanda, toplam 16 katta, 87 Hasta yatağı, 10 Erişkin Yoğun Bakım yatağı, 5 Yeni doğan Yoğun Bakım yatağı,15 bebek odası yatağı, 6 ameliyathane, Medikal Onkoloji Ünitesi, Radyasyon Onkolojisi Ünitesi, Gamma Knife Ünitesi, Tüp Bebek Ünitesi, Endoskopi ve Bronkoskopi Ünitesi, Nükleer Tıp Ünitesi, Radyoloji Ünitesi, Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi, Patoloji Laboratuvarı, Doku Tipleme ve İmmünoloji Laboratuvarı, Biyokimya Laboratuvarı ve Mikrobiyoloji Laboratuvarları ile hastalarının hizmetindedir. Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi; 7 gün 24 saat uzman kadrosu, modern teknoloji donanımı, ameliyathaneleri ve yoğun bakımları ile acil vakaların tedavisinde referans bir hastane olma özelliği taşımaktadır. CARRIER 42 N Serisi Oda Tipi Fancoiller 42 N ürün gamı estetik ve alımlı tasarımıyla büyük ofis binalarından, otel veya alışveriş merkezi ve bireysel uygulamalara kadar tüm alanların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Yüksek hızda, 90 ile 440 l/s hava debisi aralığında yedi farklı kapasite seçeneği mevcuttur. Sessizliğin çok önemli olduğu mekanlar için kullanabileceğiniz tanjensiyel fan (tip 16 ile 50 arasında) ve statik basınç, hava debisinin önemli olduğu mekanlarda kullanabileceğiniz santrifüj fan seçeneği ile size iki farklı imkan sunmaktadır. Özellikler Zarif stili ile 42 N serisi Fancoiller odanın dekoruna mükemmel uyum sağlar. Ön boyalı çelik paneller yüksek kaliteli boya katı ile korunmuştur. Drenaj tavasında sağlanan esneklik sayesinde başka aksesuara ihtiyaç duymadan aynı ürünü yatay veya dikey uygulamalarda kullanmak mümkündür. Fabrika montajı soğutma ve ısıtma bataryası sayesinde dört borulu uygulamalara olanak verir. 42 N serisi fancoiller çağımızın yeni düşük ses seviyesi standartlarına uyacak şekilde tasarlanmıştır. Büzgülü filtre: Idrofan serisi Fancoillerin filtreleri tamamen yeni bir konsepttedir. Filtre yüzey alanı büzgülüdür. Bu sayede: Geleneksel filtrelere göre yüzey alanı %87 arttırılmıştır. Yüzey alanına düşen daha az hava debisi, daha düşük basınç kaybı ve ses seviyesi demektir. Standart filtrelere göre filtre temizleme süresi üç kat daha uzundur. Filtre malzemesi EU1 sınıfında ve polipropilendir. Özel Göktürk Florence Nightingale Tıp Merkezi nde tam tıbbi donanım ile her yaş grubu için ayrıntılı check-up yapılabilmektedir. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için iç hastalıkları uzmanı ile beslenme ve diyet uzmanı kontrolünde ideal kilo sağlanmaktadır. Florence Nightingale Hastaneleri nde toplamda 684 adet Fancoil, 98 adet 39HQ Klima Santrali, 4 adet 30RBS060 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu, 2 adet 30XWP1462 model Su Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu, 2 adet 19XR5757 model Su Soğutmalı Santrifüj Kompresörlü Soğutma Grubu, 1 adet 16JLR027 model Absorpsiyonlu Soğutma Grubu ve 1 adet 30HT-195 model Su Soğutmalı Pistonlu Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı.

16 16 Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesi Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesindeki tam teşekküllü Farabi Hastahanesi, eğitim ve araştırma çalışmalarının yanı sıra, 800 yataklık kapasitesi ile sağlık alanında Doğa Karadeniz de çok ihtiyaç duyulan bölge hastanesi ihtiyacına da cevap veriyor. Bu nedenle Türkiye sınırlarının da ötesinde komşu ülkelerden çok sayıda hasta kabul ediyor. Aşamalar halinde yapılan hastahane binalarındaki ve ameliyathanelerindeki tüm hava koşullandırma cihazları ve donanımları Alarko Carrier tarafından sağlandı. Trabzon da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) bünyesinde faali- TECNAIR H serisi Paket Hijyenik Ameliyathane Klimaları yet gösteren Farabi Hastahanesi, bölgenin en büyük sağlık tesisi olarak tüm Doğu Karadeniz e ve Kafkas ülkelerine sağlık hizmeti veriyor yılında SSYB ile KTÜ Rektörlüğü arasında imzalanan protokolle Trabzon Soğuksu-Çamlık mevkiinde bulunan 225 yataklı binanın 10 yıl süre ile KTÜ Tıp Fakültesi ne tahsis edilmesi ile aktif olarak hizmete başlayan Tıp Fakültesi Hastanesi 1989 yılında Farabi Hastahanesi adını alarak KTÜ kampüsünde m² kapalı alanda yapımı tamamlanan 600 yatak kapasiteli yeni ve modern binalarına taşındı. TECNAIR H serisi Paket Hijyenik Ameliyathane Klimaları, her türlü %100 taze hava veya karışım havası koşullandırmaları için tasarlanmıştır. Referans ortama göre odadaki yüksek veya alçak basıncı kontrol edebilen dinamik sisteme sahiptir. Doğrudan genleşmeli bataryalı OHA ve sulu bataryalı OHU serileri; genel ameliyathaneler, özel ortopedi ameliyathaneleri, düşük sıcaklıkta kalp ameliyatı yapılan ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri, sterilizasyon odaları, teşhis odaları, virüs tedavisi, yanıcı, nükleer, zehirli, radyoaktif ya da, genel olarak kirlenmiş materyaller, biyoteknoloji ve patolojik anatomi laboratuarları, morglar için tasarlanmıştır. Ameliyathane klimalarının en önemli görevi, kimyasal ve bakteriyolojik kirlenmeyi önlemektir. H Serisi Ameliyathane Klimaları DIN 1946 bölüm 4 Standardına göre tasarlanmıştır ve Almanya TÜV tarafından onaylamıştır. Üniteler, hava kaçak testlerine uygundurlar ve yüksek/alçak basınçta hava kaçağı oluşturmazlar. Hava dağıtım ünitelerinin tasarımı bakımından EN1866 ya göre en üst sınıf olarak sınıflandırılmıştır. Almanya TÜV tarafından test edilerek geçerliliği onaylanmıştır.

17 17 SSK Hastaneleri Ankara SSK Hastanesi nde, 175 adet Fancoil, 3 adet Çatı Tipi Klima, Antalya SSK Hastanesi nde 18 adet Çatı Tipi Klima, Halkalı SSK Hastanesi nde 82 adet 39HQ Klima Santrali, toplamda 15 adet Su Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu ve 9 adet Hava Soğutmalı Pistonlu Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. Ege Üniversitesi Hastanesi 48/50 UA/UH PAKET TİP ÇATI KLİMALARI Paket çatı tipi cihazlar dış ortama montaj için tasarlanmış esnek ve verimli klimalardır. Üniteler kendine yeten cihazlar olup ticari ve endüstriyel uygulamalar için kullanılabilir. 50 UA/UH üniteleri ek ısıtma opsiyonlarıyla kullanılabilen sadece soğutma veya ısı pompalı paket Çatı Tipi Klimadır (sıcak su bataryası veya elektrikli ısıtıcılar). 48 UA/UH üniteler fabrikada çok kademeli gaz ısıtıcısı takılmış sadece soğutma veya ısı pompalı paket Çatı Tipi Klimadır. Cevre Dostu Soğutucu Akışkan R410A soğutucu akışkanı - ozon tabakasına zarar verme potansiyeli sıfır olan HFC grubundan klor içermeyen soğutucu gazdır. - soğutucu gazın yoğunluğu yüksektir, böylece ihtiyaç duyulan soğutucu gaz daha azdır. - çok verimlidir: daha yüksek enerji verimliliği sağlar (EER, COP ve parçalı yük verimlilikleri). Özellikler Yeni Çatı Tipi Klima en son teknolojik yenililikleri bünyesinde toplamıştır: - son model scroll Kompresörlü teknolojisi. - kompozit malzemeden imal edilmiş sessiz fanlar. - otomatik uyarlanabilen Pro-Dialog+ mikroişlemci kontrolü. Son Teknoloji İçerik - Daha az boyut ve ağırlıkları bu üniteleri günümüzün hafif bina yapıları için ideal hale getirir. - Kritik parçaların sağlam tasarımı. Örneğin motor destekleri, emme/boşaltma boruları, vb. - Dış ortamda dayanıklılık için toz boyalı galvanizli çelik paneller (açık gri RAL 7035). Ege Üniversitesi Acil Servisi nde toplamda 3 adet 50GH-016 model Çatı Tipi Klima, 1 adet Hava Soğutmalı Pistonlu Kompresörlü Soğutma Grubu, Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi nde 3 adet Hava Soğutmalı Pistonlu Kompresörlü Soğutma Grubu ve 1 adet Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı.

18 18 Erciyes Üniversitesi Hastanesi Erciyes Üniversitesi Kök Hücre Merkezi nde Alarko Carrier in 1 adet 30RB0432 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu ve 181 adet Fancoil, Erciyes Üniversitesi Hastaneleri nde Alarko Carrier in 6 adet 30RA240 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu, 4 adet 39HQ model Klima Santrali ve 1 adet 30XW-1002 model Su Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. Ayrıca Erciyes Kemik İliği Bölümü nde ise 1 adet 30RB0522 model Carrier Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı.

19 19 Kolan Hastaneleri Zonguldak Üniversitesi Tıp Fakültesi Yunus Emre Devlet Hastanesi Kolan Hospital Group; Beylikdüzü, Silivri, Büyükçekmece, Güngören ve Sefaköy olmak üzere toplam 5 merkezde bulunan kurumlarıyla hizmet vermektedir. Büyükçekmece ve Bayrampaşa Kolan Hastanesi nde Alarko Carrier in 3 adet 39HQ model klima santrali, 43 adet FCU model Fancoil, Şişli Kolan Hastanesi nde ise 267 adet Fancoil, 47adet 39HQ Klima Santrali, 2 adet Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. International Hospital Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi MR Ünitesi Erzincan Devlet Hastanesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde Alarko Carrier in, 1257 adet Fancoili ve 1 adet 30RBS039 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı.

20 20 Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 19 Şubat 2004 tarihinden itibaren sağlık alanında hizmetlerine devam etmektedir. Yatak başı tıbbi gaz sistemi bulunan hastanede 417 klinik yatağı, 52 yoğun bakım yatağı, 72 gözlem yatağı ve 155 poliklinik odası bulunmaktadır. Hastanede KVC Yoğun Bakım, Koroner Yoğun Bakım, Nöroloji Yoğun Bakım, NRŞ Yoğun Bakım, Reanimasyon Yoğun Bakım ve Transplantasyon Yoğun Bakım üzere 6 yoğun bakım ünitesi, 4 ü laminer akımlı olmak üzere 17 ameliyathane, 4 göz ameliyat masası bulunmaktadır. Ameliyathaneler kullanılan branşların özelliklerine göre dizayn edilmiştir. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde 38 adet Carrier 39HQ Klima Santrali ve 2 adet 30GX-358 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu ve 1 adet 30RQ0462 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı.

21 21 Celal Bayar Tıp Fakültesi Celal Bayar Tıp Fakültesi nde Alarko Carrier in 3 adet 30XA1202 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. (Manisa) Adana Askeri Hastanesi Adana Askeri Hastanesi nde Alarko Carrier in 212 adet Fancoil cihazı ve 5 adet 39HQ Klima Santrali kullanıldı. (Adana) Fatih Tıp Fakültesi Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Fatih Tıp Fakültesi nde Alarko Carrier in 5 adet 39HQ Klima Santrali kullanıldı. Irak Tızgare Hospital Irak Tızgare Hastanesi nde Alarko Carrier in 2 adet 39HQ Klima Santrali kullanıldı. Vakfı Kebir Hastanesi Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Vakfı Kebir Hastanesi nde Alarko Carrier in 243 adet Fancoili ve 2 adet 30XA0402 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. (Trabzon) Harran Üniversitesi Morfoloji Servisi Harran Üniversitesi Morfoloji Servisi nde Alarko Carrier in 3 adet 30XA0402 model Hava Soğutmalı Vidalı Kompresörlü Soğutma Grubu ve Tıp Fakültesinde 3 adet Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. (Şanlıurfa) İskenderun Körfez Devlet Hastanesi Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi İskenderun Körfez Devlet Hastanesi nde Alarko Carrier in 2 adet 39HQ Klima Santrali ve 1 adet 30RH-140 model Hava Soğutmalı Scroll Kompresörlü Soğutma Grubu kullanıldı. İskenderun Körfez Devlet Hastanesi

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Tablo 2 Ünirsitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları Kontenjanları Abant İzzet Baysal Ünirsitesi 1011375 Acil Tıp 5 K 1 - - 51.745 1011139 Anesteziyoloji Reanimasyon 4 K 1 - - 56.044 1011147 Beyin Sinir

Detaylı

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1 Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Şehir Hastanesi 706800101 ADANA Acil Tıp K 1 706810010 ADANA Beyin Ve Sinir Cerrahisi K 2 706800107 ADANA Genel Cerrahi

Detaylı

2018-TUS 2. DÖNEM EK TERCİH KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

2018-TUS 2. DÖNEM EK TERCİH KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Üniversitedeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 100211015 ADIYAMAN Acil Tıp K 3 100290052 ADIYAMAN Adli Tıp K 1 100290053 ADIYAMAN Çocuk Cerrahisi K 1 100211042 ADIYAMAN

Detaylı

2014 Nisan TUS Kadroları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste)

2014 Nisan TUS Kadroları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste) 2014 Nisan TUS Kadroları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste) Abant İzzet Baysal Üniversitesi Acil Tıp 4 K 2 - - Adıyaman Üniversitesi Acil Tıp 4 K 1 - - Adnan Menderes Üniversitesi Acil Tıp 4 K

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı 2015-TUS Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma

Detaylı

2015-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2015-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) 2015-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE VE LAR () 100111043 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON K 2 2 0 60,48456 61,13287 100111088 ABANT İZZET BAYSAL

Detaylı

2013 Eylül TUS Taban Puanları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste)

2013 Eylül TUS Taban Puanları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste) 2013 Eylül TUS Taban Puanları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste) Abant İzzet Baysal Üniversitesi Acil Tıp K 3 - - Afyon Kocatepe Üniversitesi Acil Tıp K 2 - - Akdeniz Üniversitesi Acil Tıp K 2

Detaylı

Hastaneler KURUM İSMİ ACIBADEM ANKARA HASTANESİ DÜNYA GÖZ AYAKTAN TEŞHİS VE TEDAVİ MERKEZİ ADANA ADANA ÖZEL AKSARAY HASTANESİ

Hastaneler KURUM İSMİ ACIBADEM ANKARA HASTANESİ DÜNYA GÖZ AYAKTAN TEŞHİS VE TEDAVİ MERKEZİ ADANA ADANA ÖZEL AKSARAY HASTANESİ Hastaneler KURUM İSMİ ACIBADEM HASTANESİ DÜNYA GÖZ AYAKTAN TEŞHİS VE TEDAVİ MERKEZİ ÖZEL HASTANESİ ÖZEL MEDLİNE HASTANESİ AFYON ÖZEL FUAR HASTANESİ ÖZEL PARK HOSPİTAL KIRMIZI HASTANESİ ÖZEL AKSARAY HASTANESİ

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Abant İzzet Baysal Üniversitesi 100111016 Acil Tıp 4 K 1 - - 100111043 Anesteziyoloji ve Reanimasyon 5 K 1 - - 100111052 Beyin ve Sinir

Detaylı

2015.1 Nisan TUS Kadroları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste)

2015.1 Nisan TUS Kadroları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste) 2015.1 Nisan TUS Kadroları (bölüm ismine göre alfabetik sıralı liste) Kadrolar Adıyaman Üni. Tıp F. Acil 4 K 2 - - Adnan Menderes Üni. Tıp F. Acil 4 K 2 - - Afyon Kocatepe Üni. Tıp F. Acil 4 K 1 - - Akdeniz

Detaylı

KONTROL MAMOGRAFİ MERKEZLERİ LİSTESİ

KONTROL MAMOGRAFİ MERKEZLERİ LİSTESİ KONTROL MAMOGRAFİ MERKEZLERİ LİSTESİ KURUM MAMOGRAFİ İLÇE İL TEL Acıbadem Adana Hastanesi Seyhan Adana 322 455 44 44 Adana Hastanesi Seyhan Adana 322 459 22 22 Adana Sistem Tıp Merkezi Seyhan Adana 322

Detaylı

2016-TUS SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

2016-TUS SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Abant İzzet Baysal Üniversitesi 100111016 Acil Tıp 4 K 1 - - 100111043 Anesteziyoloji ve Reanimasyon 5 K 1 - - 100111052 Beyin ve Sinir

Detaylı

1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü

1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Onay ve karar no 1 Kafkas Üniversitesi Kars 02.11.2007/3 17.04.2014 2 3 4 Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Necmettin Erbakan Üniversitesi

Detaylı

Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Kurumları ve Kodları

Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Kurumları ve Kodları Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Kurumları ve Kodları A 010 İstanbul, Adli Tıp Kurumu D 010 Adana, Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi D 020 Ankara, Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği

Detaylı

Eğitim Süresi Puan Türü

Eğitim Süresi Puan Türü Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı Tablo 3 Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde, Sağlık Bakanlığı Adına Tıp Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar*

Detaylı

TUS Sonbahar Dönemi Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Küçük ve En Büyük Puanlar(Genel)

TUS Sonbahar Dönemi Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Küçük ve En Büyük Puanlar(Genel) 100311014 Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi / Acil Tıp K 1 1 0 50,00844 50,00844 103011017 Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi / Acil Tıp K 1 1 0 52,62288 52,62288 700611014 Ankara Dışkapı Yıldırım

Detaylı

2014-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2014-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) 2014-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE VE LAR () 100111016 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 2 2 0 48,61183 50,20475 100111025 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP

Detaylı

FARABİ KURUM KODLARI

FARABİ KURUM KODLARI FARABİ KURUM KODLARI İstanbul 1. Boğaziçi D34-FARABİ-01 2. Galatasaray D34-FARABİ-02 3. İstanbul Teknik D34-FARABİ-03 Eskişehir 1. Anadolu D26-FARABİ-01 2. Eskişehir Osmangazi D26-FARABİ-02 Konya 1. Selçuk

Detaylı

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) VE LAR () 100411013 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 1 0 1 --- --- 101411019 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 3 0 3 --- --- 700111019 ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Detaylı

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Uzmanlık Dal Kodu Öğretim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı 2013-TUS Sonbahar Dönemi Tercih Uzmanlık Dal Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı

Detaylı

TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS)

TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) 2011 TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) İLKBAHAR DÖNEMİ TERCİH KILAVUZU Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Ankara Tablo 2 Ünirsitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar Kontenjanları

Detaylı

Program Kodu Program Adı Puan Türü Genel Ek Kontenjan YBU Ek Kontenjanı Özel Koşullar ve Açıklamalar*

Program Kodu Program Adı Puan Türü Genel Ek Kontenjan YBU Ek Kontenjanı Özel Koşullar ve Açıklamalar* Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Şehir Hastanesi 706800101 Acil Tıp K 3 706800106 Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları K 3 706800107 706800109 Kadın Hastalıkları

Detaylı

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) VE LAR () 100111016 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 3 3 0 47,29625 52,38247 100111025 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ADLİ TIP K 1 1 0 57,95892 57,95892 100111043

Detaylı

2011 TUS İLKBAHAR DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : 15 Mayıs 2011)

2011 TUS İLKBAHAR DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : 15 Mayıs 2011) 1011163 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI K 2 2 0 57.524 57.858 1011196 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ GÖĞÜS HASTALIKLARI K 1 1 0 59.979 59.979

Detaylı

R.G.Tarih: 10.05.2005 R.G.Sayı: 25811

R.G.Tarih: 10.05.2005 R.G.Sayı: 25811 Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik Ekinde Yer Alan Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesinin Yeniden Düzenlenmesine İlişkin Tebliğ R.G.Tarih:

Detaylı

Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7)

Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2015-TUS Ek Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve

Detaylı

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre)

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Sıra No Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin Üniversite 1 Sabancı Üniversitesi (İSTANBUL) Vakıf Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Bölüm

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Uzmanlık Dal Kodu Öğretim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı 2014-TUS İlkbahar Tercih Kılavuzu Uzmanlık Dal Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık

Detaylı

KONTROL MAMOGRAFİ MERKEZLERİ LİSTESİ

KONTROL MAMOGRAFİ MERKEZLERİ LİSTESİ KONTROL MERKEZLERİ LİSTESİ KURUM Adana Hastanesi Standart Seyhan Adana 322 459 22 22 Adana Sistem Tıp Merkezi Standart Seyhan Adana 322 459 70 70 Fuar Hastanesi Standart Merkez Afyon 272 213 10 72 Ankara

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI 1 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Tıp Fakültesi MF-3 103 103 490,69 504,86 483,72 485,47 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon MF-3 36 36 397,16 444,53 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

2008 NİSAN DÖNEMİ TUS MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : NİSAN 2008)

2008 NİSAN DÖNEMİ TUS MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : NİSAN 2008) 10111392 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON K 3 3 0 056.740 059.925 10112982 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ GENEL CERRAHİ K 2 2 0 059.229 059.259

Detaylı

2013-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2013-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) VE LAR () TÜRÜ YERLEŞEN BOŞ 100111016 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 3 3 0 47,79389 49,74187 100111043 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON

Detaylı

Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları

Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Acıbadem Üniversitesi 200111024 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 4 K 1 - - 4, 5 200111121 Halk Sağlığı 4 K 1 - - 4, 5 Adıyaman Üniversitesi

Detaylı

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ İNDİRİM ORANI ADANA ÇUKUROVA ÖZEL ADANA CERRAHİ TIP MERKEZİ 81% ADANA ÇUKUROVA ÖZEL EPC HASTANESİ 70% ADANA SEYHAN SEYHAN TIP MERKEZİ

Detaylı

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN SIRALAMA

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN SIRALAMA KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizik (İngilizce) (Tam Burslu) 8 MF-2 449,007 12.600 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Kimya (İngilizce) (Tam Burslu) 8 MF-2 427,353 21.400 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizik

Detaylı

T.C. AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı ve Kurul İşleri Müdürlüğü NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

T.C. AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı ve Kurul İşleri Müdürlüğü NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Evrak Tarihi ve Sayısı: 07/01/2019-E.386 *BEK44213T* T.C. AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı ve Kurul İşleri Müdürlüğü Sayı : 82493341-051.04 Konu : LİNEER HIZLANDIRICILAR VE ÇEVRESEL ETKİLERİ

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ Devlet ANKARA Askeri Tıp Fak. Askeri Tıp Fakültesi Sivil Lise-Erkek MF-3 491,589 470,441 221 17.400 4

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır.

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 2 3 İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 5 T.C. Anayasa Mahkemesi T.C. Anayasa Mahkemesi binası tüm mekanik

Detaylı

2010 TUS SONBAHAR DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : 11 12 Aralık 2010)

2010 TUS SONBAHAR DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : 11 12 Aralık 2010) 1011139 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON K 1 1 0 055.625 055.625 1011163 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI K 2 2 0 054.520

Detaylı

ÜNİVERSİTE ADI 2012 BAŞARI SIRASI (0,12) 2011-ÖSYS 0,15BAŞA RI SIRASI (9) OKUL BİRİNCİSİ KONT (6) 2012-ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (11) PROGRAM KODU

ÜNİVERSİTE ADI 2012 BAŞARI SIRASI (0,12) 2011-ÖSYS 0,15BAŞA RI SIRASI (9) OKUL BİRİNCİSİ KONT (6) 2012-ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (11) PROGRAM KODU ÜNİVERSİTE ADI PROGRAM KODU PROGRAM AÇIKLAMASI GENEL KONT (5) OKUL BİRİNCİSİ KONT (6) YERLEŞEN 2011-ÖSYS 0,15BAŞA RI SIRASI (9) 2012 BAŞARI SIRASI (0,12) 2012-ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (11) Abant İzzet Baysal

Detaylı

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 148 İl Sayısı 55 İlçe Sayısı 109 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA SEYHAN SEYHAN TIP MERKEZİ ADANA ÇUKUROVA ÖZEL ADANA CERRAHİ TIP MERKEZİ

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Devlet ADANA Ziraat Fak. Bahçe Bitkileri MF-2 280,446 255,689 47 192.000 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA

Detaylı

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008)

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008) TASARI KURSLARI 2004 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252,800 248,822 267,253 255.397 272,642 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği

Detaylı

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER 2012 Konte Taban Program Adı Açıklama Üniversite Şehir Üniversite Puan Türü Türü njan Puan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Abant

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 BAKÜ DEVLET ÜNİVERSİTESİ YDevlet BAKU Filoloji Fak. Azerbaycan Dili ve Edebiyatı TS-2 273,082 232,896 10 301.000 4 BAKÜ SLAVYAN ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

2012-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) 1 / 9

2012-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) 1 / 9 2012-YDUS YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN VE LAR () 100111034 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ GASTROENTEROLOJİ CERRAHİSİ 1 1 0 67,50000 67,50000 100311032 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır.

TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ 2012-2016 BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. Üni Adı TÜRÜ PROGRAM ADI 2017 kont 2016 kont 2012 2013 2014 2015 BOĞAZİÇİ

Detaylı

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI.

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI. TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ 2012-2013 YILLARI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI. ÜNİVERSİTE ADI TÜRÜ PROGRAM Açıklaması Öğrenim T. OGR. SÜRE PUAN TÜRÜ 2012 2013-2013 T. Puan kont. yerleşen Boğaziçi Ü. İstanbul

Detaylı

2011 TIPTA YAN DAL UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI(YDUS) MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2011 TIPTA YAN DAL UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI(YDUS) MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR () 1011147 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ İÇ GASTROENTEROLOJİ 1 1 0 54.500 54.500 1011155 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

EN BÜYÜK PUAN PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN

EN BÜYÜK PUAN PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK PUAN KAMU YÖNETİMİ YEDİTEPE ÜNİV. (İST.) Kamu Yönetimi (Tam Burs) TM- 2 399.70925 405.83489 İSTANBUL ÜNİV. (İST.) Kamu Yönetimi TM- 2 393.22890 433.71128 GAZİ ÜNİV. (ANKARA) Kamu Yönetimi TM- 2 383.63500 429.91429

Detaylı

DEVLET ÜNİVERSİTELERİ Öğretim Üyesi Sayıları

DEVLET ÜNİVERSİTELERİ Öğretim Üyesi Sayıları ÜNİVERSİTE ADI DEVLET ÜNİVERSİTELERİ Sayıları Tarihi PROFESÖR Dolu Kadro Yüzdelik ı Doçent DOÇENT DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ Doktor ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ 21.07.2010 11 13,41 15 18,29 56 68,29 ADANA ALPARSLAN

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Ek Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Ek Kontenjanları* Programın Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2014-TUS Ek Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Üniversitelerdeki Tıpta

Detaylı

Hemşirelik (MF-3) ÜNİVERSİTE

Hemşirelik (MF-3) ÜNİVERSİTE Hemşirelik (MF-3) ÜNİVERSİTE D/Ö 2015 2014 2015 2014 2015 2015 2014 2014 B.SIRA B.SIRA T.PUAN T.PUAN KON. YER. KON. YER. ACIBADEM Ünv. (İSTANBUL) (TB) Özel 40800 48700 389,6254 380,2946 6 6 6 6 ŞİFA Ünv.

Detaylı

Acil Servis ve Hastane Telefonları

Acil Servis ve Hastane Telefonları ACİL SERVİS VE HASTANE TELEFON NUMARALARI ADANA Ç.Ü. Tıp Fak. TEL: 454 78 50 Askeri Hast. TEL: 453 19 81 Devlet Hast. TEL: 321 57 52 Devlet Hast. Hız. Ser. TEL: 321 10 44 Doğum Evi. TEL: 456 69 63 Kan

Detaylı

39. DÖNEM DHY MAZERET KURASI UZMAN TABİP MÜNHAL YERLER LİSTESİ S.N. İL BİRİM BRANŞ ADET 1 ADANA ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BEYİN VE

39. DÖNEM DHY MAZERET KURASI UZMAN TABİP MÜNHAL YERLER LİSTESİ S.N. İL BİRİM BRANŞ ADET 1 ADANA ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BEYİN VE 1 ADANA ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ 1 2 ADANA ADANA ÇUKUROVA DR.AŞKIM TÜFEKÇİ DEVLET HASTANESİ GÖZ HASTALIKLARI 1 3 ADANA ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 21 TS-2 418,

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 21 TS-2 418, TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİ. (ANKARA) Tarih (Tam Burslu) 5 TS-2 459,604 1.450 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Tarih (İngilizce) (Tam Burslu) 8 TS-2 459,245 1.480 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Tarih (İngilizce)

Detaylı

TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ*

TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ* TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ* GENEL BİLGİLER 200 yılında yayınlanan 469 sayılı Kanun ile kurulan Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde; teknolojik bilginin üretilmesi, üretilen bilginin ticarileştirilmesi,

Detaylı

1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 6 7 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1 2 3 4 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sayfa 1 / 6

1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 6 7 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1 2 3 4 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sayfa 1 / 6 0 0 0 Sayfa / 0 0 0 0 0 Sayfa / 0 Sayfa / YURTDIŞINDA DOKU VE ORGAN NAKLİ AMACIYLA SAĞLIK KURULU RAPORU VERMEYE YETKİLİ RESMİ SAĞLIK KURUMLARI LİSTESİ AKCİĞER NAKLİ MERKEZLERİ İstanbul Üniversitesi İstanbul

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Abant İzzet Baysal Üniversitesi 100111052 Beyin ve Sinir Cerrahisi 5 K 1 - - Adıyaman Üniversitesi 100211042 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Detaylı

2015-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) YAN DAL YAN DAL ADI

2015-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) YAN DAL YAN DAL ADI 100311129 Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi / Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları / Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları 1 1 0 84,06250 84,06250 100311138 Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru.

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru. Devlet Kontenjanları 1189 Vakıf Kontenjanları 636 KKTC Kontenjanları 100 Toplam Kontenjan 1925 ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Küçük 100410633 Elektrik Müh. Afyon Kocatepe Ünv. Mühendislik Fakültesi Afyonkarahisar

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ - Tıp Lisans Programı Sıra No Üniversite Program Puan T. Kont. Taban Tavan 1 İstanbul Üniversitesi Tıp (İngilizce) Cerrahpaşa MF-3 77

TIP FAKÜLTESİ - Tıp Lisans Programı Sıra No Üniversite Program Puan T. Kont. Taban Tavan 1 İstanbul Üniversitesi Tıp (İngilizce) Cerrahpaşa MF-3 77 TIP FAKÜLTESİ - Tıp Lisans Programı Sıra No Üniversite Program Puan T. Kont. Taban Tavan 1 İstanbul Üniversitesi Tıp (İngilizce) Cerrahpaşa MF-3 77 526,60898 572,2366 2 Hacettepe Üniversitesi (Ankara)

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ(BOLU) İlköğretim Matematik Öğretmenliği MF-1 62 62 382,96 457,21 259,14 305,59 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ(BOLU) Matematik (İngilizce) MF-1 72 72 279,93 372,86 ABANT

Detaylı

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR KONTENJANI 2004 DGS 2005 DGS 2006 DGS 2007 DGS GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252.800 248.822 267.253

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR LİSANS ALAN KODU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110415 Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Sınıf Öğretmenliği TM-2 113 113 371,81 391,92 348,99 353,41 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Kamu Yönetimi TM-2 82 82 332,89 366,36 284,58 284,58 ABANT İZZET

Detaylı

2013-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2013-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) 2013-TUS SONBAHAR DÖNEMİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE VE LAR () TÜRÜ YERLEŞEN BOŞ 100111016 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 3 0 3 --- --- 100111043 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır.

genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. TARİH ve ÖĞRETMENLİĞİ 2012-2016 BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. Üni Adı TÜRÜ PROG KODU PROGRAM ADI 2017 kont 2016 kont 2012 2013 2014 2015 2016 İSTANBUL

Detaylı

İŞTE TIP FAKÜLTELERİNİ 2017 TUS BAŞARI SIRALAMALARI

İŞTE TIP FAKÜLTELERİNİ 2017 TUS BAŞARI SIRALAMALARI İŞTE TIP FAKÜLTELERİNİ 2017 TUS BAŞARI SIRALAMALARI TIP FAKÜLTESİ TUS TEMEL PUAN TUS KLİNİK PUAN 49,23365 49,27767 ACIBADEM MEHMET ALİ AYDINLAR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) (İngilizce) (Tam Burslu) 51,79166

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Aktüerya Bilimleri MF-1 411,216 337,320 72 66.100 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Astronomi ve Uzay Bilimleri MF-1 241,591 197,251 72 315.000

Detaylı

Tıp Fakültesi Taban Puanları ve Başarı Sıralaması

Tıp Fakültesi Taban Puanları ve Başarı Sıralaması 2017 2018 Taban ları ve Başarı Sıralaması Üniversite Adı Fakülte Adı Bölüm Adı Taban Türü Kont. Yerl. Koç Üniversitesi İstanbul Medipol Üniversitesi (Bk. 789) Uluslararası (İngilizce) (Tam Burslu) MF-3

Detaylı

FARABİ KURUM KODLARI

FARABİ KURUM KODLARI FARABİ KURUM KODLARI İstanbul 1. Boğaziçi D34-FARABİ-01 2. Galatasaray D34-FARABİ-02 3. İstanbul Teknik D34-FARABİ-03 4. İstanbul D34-FARABİ-04 5. Marmara D34-FARABİ-05 Eskişehir 1. Anadolu D26-FARABİ-01

Detaylı

TARİH BÖLÜMÜ 2012-2013 YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI.

TARİH BÖLÜMÜ 2012-2013 YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI. TARİH BÖLÜMÜ 2012-2013 YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI. ÜNİVERSİTE ADI TÜRÜ PROGRAM Açıklaması Öğrenim T. OGR. SÜRE PUAN TÜRÜ 2012 BAŞARI SIRASI (0,12) 2013- BAŞARI SIRASI (0,12) 2013

Detaylı

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (YABANCI UYRUKLU)

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (YABANCI UYRUKLU) VE LAR ( ) 100211042 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI K 1 0 1 --- --- 100211139 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ İÇ HASTALIKLARI K 1 0 1 --- --- 100311014 ADNAN MENDERES

Detaylı

TASARI AKADEMİ YAYINLARI

TASARI AKADEMİ YAYINLARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile ve Tüketici Bilimleri 4 EA 2 4 249412 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 4 EA 5 15 220 228166 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)

Detaylı

2014 DGS TERCİH KLAVUZU ZAFERFEN AKADEMİ KPSS - DGS - ALES - YDS Ayrıntılar; www.zaferfen.com' da.

2014 DGS TERCİH KLAVUZU ZAFERFEN AKADEMİ KPSS - DGS - ALES - YDS Ayrıntılar; www.zaferfen.com' da. 102710387 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 SAY 6 8342 6 6 266,05894 304,1808 102730231 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Acil Yardım ve Afet Yönetimi (iö) 4 SAY 6 2

Detaylı

Tablo 2. Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları*

Tablo 2. Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları* Tablo 2 2013 TUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları* Uzmanlık Dal Kodu Uzmanlık Dal Adı Öğretim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 3A GAZİ ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Adalet MYO Adalet YGS-3 388,141 427,210 50 3A AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Devlet ANTALYA Adalet MYO Adalet

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 179 180 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 04.11.2017 tarih ve 45/56 sayılı

Detaylı

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (İngilizce) (Başarı Burslu)

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri EK-1 BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 06.11.2015 tarih ve 44/51 sayılı

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları *

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları * Tablo 2 Ünirsitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar Kontenjanları * Abant İzzet Baysal Ünirsitesi 1011375 Acil Tıp 4 K 1 - - - - - 1011196 Göğüs Hastalıkları 4 K - - 1 - - - 1011403 Kardiyoloji

Detaylı

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 136 Elektrik, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 2007 yılı içinde uygulanacak olan

Detaylı

BÖLGE GRUP SIRALAMASI

BÖLGE GRUP SIRALAMASI ACİL TIP ADANA ANKARA MERSİN KOCAELİ BURSA GAZİANTEP YALOVA ESKİŞEHİR HATAY DENİZLİ ANTALYA TEKİRDAĞ BALIKESİR KONYA AYDIN EDİRNE ZONGULDAK SAKARYA ÇANAKKALE MUĞLA MANİSA RİZE KÜTAHYA BARTIN BOLU SAMSUN

Detaylı

Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik Ekinde Yer Alan

Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik Ekinde Yer Alan Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik Ekinde Yer Alan Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesinin Yeniden Düzenlenmesine İlişkin Tebliğ 10.05.2005

Detaylı

KURUM ADI UNVAN/BRANŞ SINIFI ADET ARANAN NİTELİKLER

KURUM ADI UNVAN/BRANŞ SINIFI ADET ARANAN NİTELİKLER POZİSYON 3826805 ADANA ÇUKUROVA KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ EBE(ADANA - DÖNER SERMAYE) SH 1 4603 1103 3826807 ADANA CEYHAN DEVLET HASTANESİ FİZYOTERAPİST(ADANA - DÖNER SERMAYE) SH 1 4587

Detaylı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı 2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA BİRİNCİLİĞİ NDAN LER TÜRÜ LİSANS PROGRAMI EK LA EK DİL 1 Amerikan Kültürü ve Edebiyatı EGE ÜNİVERSİTESİ 2 1 1 1 4921 DİL 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 KOÇ ÜNİVERSİTESİ Vakıf İSTANBUL İnsani Bilimler ve Edebiyat Fak. Arkeoloji ve Sanat Tarihi İNG TS-1 449,145 446,594 8 3.550 4 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Devlet ESKİŞEHİR İletişim Bilimleri Fak. Basın ve Yayın

Detaylı

Inter Partner Assistance Anlaşmalı Sağlık Kurumları Listesi

Inter Partner Assistance Anlaşmalı Sağlık Kurumları Listesi İL İLÇE KURUM ADI MİNİ PAKET ULTRA PAKET ADANA Çukurova / DERMANCAN TIP ADANA Çukurova MERIDIEN ADANA Seyhan / Namık Kemal METRO AFYON AFYON FUAR ANKARA Çankaya / Ümitköy A KLİNİK TIP ANKARA Çankaya ARTE

Detaylı

2011 - TABLO 7: TÜM ÜNİVERSİTELERİN GENEL PUAN TABLOSU

2011 - TABLO 7: TÜM ÜNİVERSİTELERİN GENEL PUAN TABLOSU 2011 - TABLO 7: TÜM ÜNİVERSİTELERİN GENEL PUAN TABLOSU Puanlarla ilgili açıklamalar tablonun sonunda verilmektedir. SIRA ÜNİVERSİTE 1 2 3 HACETTEPE ORTA DOĞU TEKNİK İSTANBUL 2010 Yılı Makale Puanı 1 Toplam

Detaylı

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7)

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2014-TUS Ek Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve

Detaylı

A TİPİ HASTANELER. Adana. Adıyaman. Afyon. Ankara

A TİPİ HASTANELER. Adana. Adıyaman. Afyon. Ankara A TİPİ HASTANELER Adana Adana Hastanesi Adana Metro Hastanesi Algomed Hastanesi Dermancan Tıp Merkezi Güney Adana Hastanesi Odak Tıp Merkezi Dünya Göz Adana Adıyaman Adıyaman Gözde Hastanesi Afyon Afyon

Detaylı

MEVLANA KURUM KODLARI MEVLANA INSTITUTIONAL CODES

MEVLANA KURUM KODLARI MEVLANA INSTITUTIONAL CODES MEVLANA KURUM KODLARI MEVLANA INSTITUTIONAL CODES İstanbul 1. Boğaziçi D34-MEVLANA-01 2. Galatasaray D34-MEVLANA-02 3. İstanbul Teknik D34-MEVLANA-03 4. İstanbul D34-MEVLANA-04 5. Marmara D34-MEVLANA-05

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Fen Bilgisi Öğretmenliği MF-2 67 67 267,57 293,61 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Biyoloji (İngilizce) MF-2 72 68 210,65 294,51 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru.

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru. Devlet Kontenjanları 845 Vakıf Kontenjanları 470 KKTC Kontenjanları 154 Toplam Kontenjan 1469 Küçük 103110636 Bilgisayar Bilimleri Dokuz Eylül Ünv. Fen Fakültesi İzmir Devlet 3 SAY 4 #YOK #YOK 101110581

Detaylı

EYLÜL 2013 TUS (PUAN/BÖLÜM) fl0ral

EYLÜL 2013 TUS (PUAN/BÖLÜM) fl0ral KONT 100711019 AKDİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 2 2 0 59,07666 61,95058 102911011 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ACİL TIP K 1 1 0 55,29796 55,29796 105631018 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA

Detaylı

K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN KADRO UNVANI KURUM ADI 2157651 1 0 088.425 088.425 MEMUR (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 2157653

K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN KADRO UNVANI KURUM ADI 2157651 1 0 088.425 088.425 MEMUR (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 2157653 2157651 1 0 088.425 088.425 MEMUR (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 2157653 1 0 081.206 081.206 MEMUR (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 2157655 1 0 088.005 088.005 MEMUR (BOLU)

Detaylı

Inter Partner Assistance Anlaşmalı Sağlık Kurumları Listesi

Inter Partner Assistance Anlaşmalı Sağlık Kurumları Listesi İL İLÇE KURUM ADI MİNİ PAKET ULTRA PAKET ADANA Çukurova / DERMANCAN TIP ADANA Çukurova MERIDIEN ADANA Seyhan / Namık Kemal METRO AFYON AFYON FUAR ANKARA Çankaya / Ümitköy A KLİNİK TIP ANKARA Çankaya ARTE

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Sosyoloji (İngilizce) 52 TM-3 454,

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Sosyoloji (İngilizce) 52 TM-3 454, GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Hukuk Fakültesi 26 TM-3 520,627 64 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) 14 TM-3 508,646 125 BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Hukuk Fakültesi (Tam Burslu)

Detaylı