Jokey Grubu Üst Düzey İhtiyaçlarınız İçin Yetkin Çözüm Ortağınız

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Jokey Grubu Üst Düzey İhtiyaçlarınız İçin Yetkin Çözüm Ortağınız"

Transkript

1 Jokey Grubu Üst Düzey İhtiyaçlarınız İçin Yetkin Çözüm Ortağınız

2 Editoryal 3 Tecrübe Yeniden Organizasyon Jokey, 45 yılı aşkın bir süredir plastik enjeksiyon kalıpla üretim alanında üstün uzmanlık göstermektedir. Bunu dört ayrı plastik işleme bölümünde her gün kanıtlamaktayız. Tek amacımız var: müşterilerimize yüksek kalitede çözümler sunmak. Yoğunlaşmış uzmanlığımızı yansıtmak için Jokey Grubu yeniden organize ettik: Ambalaj Ambalaj sektöründe Jokey dünya çapında lider üreticilerden biridir. Geniş kova, tava ambalaj ve küçük hacimli ambalaj çeşitleri ile, ürün yelpazesinde, en kaliteli dolgu malzemesi ve endüstriyel çözümleri sunmaktayız. Kullanıcı dostu ambalaj, pratik aksesuarlar ve son teknoloji dekorasyon prosesleri ürünlerinizi pazarlamanızda sizi desteklemektedir. Özel Üretim Sipariş üzerine yapılan müşteriye özel kalıp ambalajlarında uzman bölümümüz, istekleriniz ve spesifikasyonlarınıza göre uyarlanmış ambalajlar üretilmektedir. Geliştirme departmanımız ve kendi kalıp üretim firmamız, ürünleriniz seri üretime hazır hale gelinceye kadar ambalajlama düşüncenizi geliştirmektedir. Teknik Parçalar Jokey Teknik Parçalar birimimiz, otomotiv, elektrik ve tüketim ürünleri endüstrisi için plastikten yapılmış hassas parçalar üretmektedir. Sohland daki tesisimizde sizlere, planlamadan, kalıp yapımına ve tüm modüllerin yerinde montajına kadar geniş imalat yelpazesi sunmaktayız. Spa Spa bölümü, son detaylara kadar fonksiyonellik sunan çağdaş tasarımlarda banyo ve tuvalet mobilyaları imal etmektedir. Ürün yelpazesinde, Jokey marka ayna dolapları, Imagolux marka aynalar ve Sieper ayna dolapları yer almaktadır. Bir Aile Şirketi Ve Global Ortağınız Jokey de bir aile şirketinin tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz: Amaçlarınızı ve sorunlarınızı kendimizin kabul ediyoruz. Pazarda başarılı olmanızı sağlayacak birinci sınıf yenilikçi çözümler sunmak için tüm samimiyetimiz ve tutkumuzla çalışıyoruz. Jokey de müşteri yakınlığı, yegâne pazarlama derinliği 14 üretim lokasyonu, 11 ülke ve dünya çapındaki satış ağında uzman temaslarıyla etkin bir şekilde yerine getirilmektedir. Yarattığımız büyük talep ve sağlam büyüme, bugünkü durumumuza gelmemizi sağladı: mükemmel plastik uzmanlığı ve öncelikli endüstri ortaklığı ile bir uluslararası şirketler grubuyuz. Herbert Kemmerich Jokey Grubun stratejik oryantasyonundan sorumlu Yönetim Kurulu Başkanı. Görevleri; satış, pazarlama ve geliştirmeye odaklıdır. Herbert Kemmerich erkek kardeşi ile birlikte 1970 lerin başında Jokey Plastik firmasını babalarından devralmışlar ve küçük bir şirketi küresel bir şirketler grubuna dönüştürmüşlerdir. Ralf Kemmerich Ralf Kemmerich, Jokey Grubun operasyonel sürecinden sorumludur. Herbert Kemmerich ile birlikte, üçüncü kuşakta şirketin başarılı bir şekilde gelişmesini sürdürmektedir.

3 Editoryal 6 Yaşam Kalitesi Oluşturmak İçin Plastik Kullanıyoruz Wipperfürth, daki Jokey Grup Genel Merkezi. Ürünlerimizle, dünyayı daha güvenli ve kolay yaşanılır bir hale getirmek istiyoruz. Jokey ambalajlarıyla her gün, gıda ürünleri, kimyasallar, yapı kimyasalları ve çok sayıda diğer dolum malzemeleri taşınmakta, depolanmakta ve korunmaktadır. Hafif ve güvenli plastik ambalajlar, milyonlarca insana ürün tedariğini garanti etmektedir. Maksimum işlevsellik ve uygunlik için ileri teknolojik yenilikler. Ambalajlarımızı daha fazla kullanıcı ve çevre dostu hale getirmek için sürekli olarak ürünlerimizin fonksiyonelliğini optimize ediyoruz: demografik ihtiyaçları karşılayan küçük, açılması kolay ambalajlar üretiyoruz. Daha hafif ambalajlar geliştiriyoruz, böylece daha az miktarda değerli kaynak tüketiyoruz. Akıllı tasarımlar kullanarak üretim ve lojistik proseslerini optimize ediyor ve CO 2 emisyonlarını azaltıyoruz. Bir aile şirketi ve global ortağınız Jokey de bir aile şirketinin tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz: Amaçlarınızı ve sorunlarınızı kendimizin kabul ediyoruz. Pazarda başarılı olmanızı sağlayacak birinci sınıf yenilikçi çözümler sunmak için tüm samimiyetimiz ve tutkumuzla çalışıyoruz. Jokey de müşteri yakınlığı, yegâne pazarlama derinliği ve 14 üretim lokasyonu, 11 ülke ve dünya çapındaki satış ağında uzman temaslarıyla etkin bir şekilde yerine getirilmektedir. Yarattığımız büyük talep ve sağlam büyüme, bugünkü durumumuza gelmemizi sağladı: mükemmel plastik uzmanlığı ve öncelikli endüstri ortaklığı ile bir uluslararası şirketler grubu. Herbert Kemmerich Jokey Grubun stratejik oryantasyonundan sorumlu Yönetim Kurulu Başkanı. Görevleri, satış, pazarlama ve geliştirmeye odaklıdır. Herbert Kemmerich erkek kardeşi ile birlikte 1970 lerin başında Jokey Plastik firmasını babalarından devralmışlar ve küçük bir şirketi küresel bir şirketler grubuna genişletmişlerdir. Ralf Kemmerich Ralf Kemmerich, Jokey Grubun operatif sektöründen sorumludur. Herbert Kemmerich ile birlikte, üçüncü kuşakta şirketin başarılı bir şekilde gelişmesini sürdürmektedir. Jokey ambalajları, her evde, her inşaat sahasında ve her hobi odasında kullanılmaktadır.

4 Firma 8 En İyisi Bizim İçin Asla Yeterince İyi Olmadı Jokey Grup, gelişme ve üretim proseslerinin tamamında en son teknoloji ekipmanları kullanmaktadır. Bir yeniliğin ne kadar değerli olduğu, ancak zamanla ortaya çıkar Jokey, 45 yılı aşkın süredir ambalaj endüstrisinde kaliteyi tanımlamaktadır: Örneğin, hizmeti kanıtlanmış Jokey Euro Tainer (JET), bugün endüstri genelinde çok amaçlı, yuvarlak ambalaj kovanın somut örneğidir. Buna benzer başka bir örnek vermek gerekirse: ödüllü Jokey Coating Tainer (JCT), boya endüstrisinde kovaların birbiri üzerine istiflenebilmesine imkân tanıyan ilk plastik kova türüdür. Jokey de yenilikçi teknoloji ve dayanıklılık bir aradadır: Bizimle daima en son üretim ve dekorasyon prosesinden yararlanacaksınız. Sekiz renkli ofset baskı ve dijital baskı öncüsü olduk. Bugün, size büyüleyici güzellikte kalıp içi etiketleme-iml fırsatları sunuyoruz. Güvenli bir ürüne sahip olmak harika bir duygudur Tüm üretim lokasyonlarımız, Ambalaj ve Ambalaj Malzemeleri için DIN EN ISO 9001: 2008 ve DIN EN ISO 22000:2005, BRC / IoP Global Standardı, ISO 14001:2004 ve ISO 50001: 2011 e göre kesin kalite ve hijyen yönetim sistemi ile uyumludur. Aynı zamanda Jokey Plastik Kuzey Amerika şirketi nde FDA / IMS standardı ve C / TPAT yönetmelikleriyle uyumlu olmayı da garanti ediyoruz. Müşterilerimizin güvenliği bizim için ilk sıradadır. Bu nedenle kalite yönetimimiz en sıkı uluslararası standartlara uygundur. Yüksek seviyede hijyen farkındalığı ve hijyen önlemlerine sıkı bağlılık bizim için doğal bir süreçtir. Bağımsız bir laboratuvar düzenli olarak üretim tesislerimiz ve proseslerimizin yanı sıra ürünlerimizi de denetlemektedir. Tüm ambalajlarımız gıda için uygundur. Buna aynı zamanda katkı maddeleri, pigmentler ve kullandığımız PP türleri de dahildir.

5 9 Sürdürülebilirlik Sürdürülebilirlik 10 Hepimiz Geleceğimiz Konusunda Endişe Etmeliyiz Çünkü hayatımızın geri kalanını orada geçirmek zorunda kalacağız Charles F. Kettering, Amerikalı sanayici ( ) Jokey Group sürdürülebilir bir işletme politikası yürütmektedir. Müşterilerimiz için, finansal açıdan ses getiren ve ileride itibar edebilecekleri büyüme-odaklı bir ortağız. Çalışanlarımızın bizimle çalışırken zevk almalarını ve Jokey Group başarısında kendi üstüne düşeni coşkuyla yerine getirmelerini istiyoruz. Ve çocuklarımız için, arkamızda ekolojisi bozulmamış, sağlıklı yaşam şartlarına ve ekonomik refaha sahip yaşamaya değer bir dünya bırakmak istiyoruz. Ticari Konum Jokey Grup, sürekli, sağlam büyemeyi ve piyasadaki liderlik konumunu sağlamlaştırmayı hedeflemektedir. 14 tesisteki 500 ün üzerinde enjeksiyon makinesi ile, üretim kapasitemiz esnek bir şekilde ölçeklendirilebilir. Yeni tesislerin yapımında, mevcut tesislerin modernize edilmesinde, yenilikçi teknolojilerde ve araştırma ve geliştirmeler konusunda düzenli olarak yatırım yapmaktayız. Jokey, tüm dolum şirketleri için güvenilir, güçlü bir ortaktır. Çevre Jokey de üretim atığı geri dönüştürülebilir ve imalat amacıyla yeniden kullanılabilir. Ürün yaşam döngüsü başlangıcında, müşteri haklarını göz önünde bulundururak sürdürülebilirlikle ilgili görüşlerini dikkate alıyoruz. Kişi ve çevreye yönelik sorumlu bir tutumla ekonomik başarıyı birleştiren çözümler geliştiriyoruz. > Malzemelerin % 100 geri kazanabilirliği > PE ve PP gibi kanıtlanmış sürdürülebilir plastikler > İnce cidarlı ambalajlarla daha az hammadde kullanımı ve ekolojik ayak izini azaltma > İlave soğutma olmaksızın raf ömrünü arttıran bariyer ambalajlar (güvenli gıda) > Gıda-dışı ürün endüstrisi için yeniden öğütülebilir, geri dönüştürülebilir ve onaylı biyopolimerlerden yapılmış alternatif ambalaj > Nakliye ve lojistikte maliyeti ve CO 2 emisyonlarını azaltan istiflenebilir konteynırlar > Ticari mal gibi ambalajların yeniden kullanılması Enerji yönetimimiz, DIN ISO ve DIN ISO e göre onaylıdır. Sosyal sorumluluk Bizimle çalışan kişiler ve lokasyonlarımızın bulunduğu bölgeler konusunda sorumluluğumuzu üstleniyoruz. Çalışanlarımıza güzel bir çevrede, güvenli işler sunuyoruz. En gelişmiş işyeri tasarımı ve sağlık hizmeti önerileriyle sağlıklarını destekliyoruz. Jokey Grup, Plastik Proses Endüstrisi Genel Birliği (GKV) kuralları ve dolayısıyla etik ve ahlaki faaliyetler için global talepler ile uyumludur.

6 Ambalaj 12 Hedefleriniz İçin Her zaman doğru ambalaj Jokey plastik ambalajları, gıda ve gıda-dışı ürünlerin dolumu için her gün milyonlarce kez kullanılmaktadır. Ticaret ve endüstri alanındaki uluslararası liderlerin de yer aldığı tüm satıcılar, Jokey ambalaj çözümlerine güvenmektedirler. İleri görüşlü endüstri çözümleri İster dondurma, yapıştırıcılar, duvar boyası ister deterjan olsun: Pazarınızda ve müşterilerinizin beklentisinde yer alan en son trendleri biliyoruz. Plastik ambalaj sektöründeki teknoloji lideri olarak, küresel rekabette ürününüz için önemli avantajlar sağlama garantisi veren, yüksek kaliteli, endüstriye özgü çözümler geliştirdik. Bu aşamada, malzeme, fonksiyonellik ve aksesuarları, doldurduğunuz malzemeye ve tedarik zincirinizin gerekliliklerine kusursuz bir şekilde uygun hale getiriyoruz. Jokey ambalajları, ticari standartları karşılayan ve maksimum tüketici uygunluğu sağlayan etkili üretim ve lojistik prosesleri garantisi vermektedir. Çoğu Jokey serisinde, geniş hacim aralıkları yer almaktadır. Tek kişilik porsiyon ürünleri aynı yine, catering tüketici ürünleri gibi etkili bir şekilde ambalajlanır. Sizin ürün aileniz, Jokey de daima en etkili şekilde korunur.

7 13 Ambalaj Ambalaj 14 Çeşitliliği Keşfedin: Sınırsız ambalaj yelpazesi Küçük kovalar ve tava ambalajlar Yeni trend küçük porsiyonlara yöneliktir: Tek kişilik hanelerin artışı uygun sektörleri her zamankinden daha çok geliştiriyor. İster yapı kimyasalları endüstrisi ürünleri ister gurme lezzetler olsun, küçük kovalar ve tava ambalajlarda kusursuz bir şekilde ambalajlanır. Oval kovalar Oval Jokey Euro Tainer hayvan yemleri için olduğu gibi boyalar, yapıştırıcılar ve alçılar için de aynı oranda uygundur. Çok sayıda opsiyonel aksesuar ile kullanıcı için kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Yuvarlak kovalar Jokey, katı ve sıvı dolum malzemeleri için size çok çeşitli yuvarlak kova seçenekleri sunmaktadır. Bunlar, sıcak veya soğuk malzemeler, kaynak koruma ve tüketici dostu uygulamalar için geliştirilmiştir. Dikdörtgen ve kare kovalar İster palet ister raf üzerinde olsun, dikdörtgen ve kare kovalarımız, mevcut alanı en uygun ve en elverişli şekilde kullanır. Düzgün kenarlar, satış noktalarında marka mesajınızı etkili bir şekilde sunmak için ideal reklam alanı sunmaktadır. İleri derecede geliştirilmiş fonksiyonellik Standart ürünlerimizin çeşitliliği sizlere,120 ml den 34 L ye kadar tüm model ve ebatlarda ambalajlar sunmaktadır. Ambalajlar, palet için dayanıklı, esnek ve uygun hale getirilmiştir. Birçok opsiyonel aksesuarlar ile kolay açılan kapanma sistemleri ve ergonomik sapların seçimi, tüketici için uygun koşullar ve güven sağlayan çeşitli sızdırmazlık seçenekleri sağlar. Et, sosis veya balık paketlemek mi istiyorsunuz? Bariyer fonksiyonu ile ürünlerinizi oksijen ve buhara karşı koruyoruz ve raf ömürlerini uzatıyoruz. Hizmet alanımız ambalajla ilgili her aşamayı kapsamaktadır Jokey, dolum endüstrisinin bir ortağı olarak uzun süreli tecrübeye sahiptir. Pazarlarınızı, son kullanıcılarınızın isteklerini ve perakende satış gerekliliklerinizi biliyoruz. Amaçlarınız için ideal aksesuar seçenekleri, satışlarınızı destekleyecek bir dekorasyon tasarımı ve uygun bir ambalaj seçmeniz için sizi destekliyoruz. Her biri kendi alanında uzman personellerimiz ile, otomasyon ve sızdırmazlık ile ilgili sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyacağız. Teknik servisimiz, dolum tesisindeki kurulum aşamasında size destek olacaktır. Herhangi bir problem olması durumunda, size her zaman yardımcı olacağız. Jokey ambalajları, aşağıdakileri simgelemektedir > Etkili yüksek-performanslı dolum > Uygun maliyetli lojistikler ve depolama > Kalite ve hijyen ile ilgili en yüksek uluslararası standartlar > Optimum fonksiyonellik ve elverişlilik > Satışları destekleyen markalı ambalaj tasarımı

8 Ambalaj 16 Parlak, Duyusal, Etkileşimli Çok yönlü, akıllı pazarlama aracı olarak ambalaj Ürünlerinizle Dikkatleri Üzerinize Çekin! Göz alıcı bir ambalaj tasarımıyla açık ara rekabet üstünlüğü kazanabilirsiniz. Dekorasyon prosesimiz, yaratıcılıkta sınır tanımaz ve ürünlerinizde, en basitten en yüksek çözünürlük ve parlaklık fonksiyonuna kadar tüm teknik opsiyonları sunar. Tüm boyutlar için mükemmel kalitedeki en iddialı tasarımları uyguluyoruz. Ürün ailenizin satış noktalarında en iyi şekilde fark edilebilir olmasını sağlıyoruz. Ambalaj renkleri Her renkte ambalaj üretebilmekteyiz. Doğal olarak şeffaf, yarı saydam, parlak veya parıltı etkili renklerde mevcuttur. Kalıp İçi Etiketleme IML Parlak yüksek çözünürlüklü fotoğraf kalitesi, markanızın güçlü bir duyusal sunumuna imkân tanır. Baskı Efektleri: Yeni Jokey IML Etiket Serisi Yenilikçi Kalıp İçi Etiketlememiz ile her şey mümkün: renkler, kokular, görünüm ve his. Ayrıca şimdi akıllı mobil cihazlarla etkileşim, optimize edilmiş tarayıcı özellikleri ve kopyalanamaz güvenlik fonksiyonları ile birlikte. Ofset baskı Büyük sipariş adetlerinde, sekiz renkli ofset baskı, beraberinde maliyet avantajını getirmektedir. Dijital baskı Bir ön test uygulaması mı başlatmak istiyorsunuz? Ya da özel bir kampanya mı planlayacaksınız? Dijital baskı, küçük ve orta büyüklükte sipariş adetleri için seçkin fotoğraf kalitesi sunmaktadır. Ürününüz ve pazarlama hedefleriniz için hangi dekorasyon uygun? Taleplerinizi bizlere iletin. Mevcut teknik ve tasarım opsiyonları hakkında size tavsiyede bulunmaktan memnuniyet duyarız.

9 17 Ambalaj Ambalaj 18 Jokey Kişiye Özel Ürününüz için eşsiz bir ambalaj Müşteriye özel ambalajlarınız için tüm know-how ımız Ürünleriniz için özel olarak üretilebilen ve dekore edilen ambalaj ile size net bir marka farklılığı sunuyoruz. Tüketici sektörü için orijinal bir göz alıcılık mı istiyorsunuz? Ya da ticari müşterileriniz için ambalaj fonksiyonelliğini arttırma arzusunda mısınız? Müşteriye özel bir ambalaj geliştirirken, kusursuz know-how ımız, en gelişmiş teknoloji ve sınırsız tutkumuz ile size yardım ediyoruz. Denenmiş ve test edilmiş, yapılandırılmış olan tüm proseslerimizde 50 kişilik Jokey Özel Takımımız ile pazar için hazır hale gelinceye kadar ambalajlarınızı hatasız bir şekilde geliştiriyoruz. Teknoloji lideri tarafından geliştirilen ambalaj Jokey, size her zaman şekillendirilebilirlik, fonksiyonellik, kapama sistemleri, malzeme özellikleri ve dekorasyon açısından en gelişmiş ambalaj sanatını sunar. Kendi kalıp yapım şirketimiz ile enjeksiyon kalıpla üretim makinelerinin en iyi kalite ve en uzun servis ömrünü garanti ediyoruz. Jokey in müşteriye özel ambalajları, sizinle yakın bir işbirliği içinde geliştirilir. Biz, birçok etmeni her yönüyle inceliyoruz: Yeni trendler nelerdir? Tüketici ne istemektedir, perakendeci ne istemektedir? Hangi tip ambalaj tasarımı satışı desteklemektedir? Üretim ve lojistik en iyi şekilde nasıl kullanılabilir? Tüm gelişme prosesi boyunca yoğun deneyim ve uzmanlığımız ile size yardım edeceğiz. Kişiye özel ambalajlar tasarlıyor ve üretiyoruz: > Enjekte edilebilir her şekilde > 25 ml den 50 L ye kadar hacimlerde > Tüm enjekte edilebilir polimerlerde PP ve PE den PS ye kadar

10 Ambalaj 20 Özel Çözümler İçin Ek Bir Hizmet Alanı Know-how ımız ile lider bir üreticiyiz, birinci sınıf profil gereklilikleri yerine getiren ambalajlar üretiyoruz. Bu, bizi ve ambalajlarımızı uzman kılar. İşte birkaç örnek; Oksijen ve Buharı Geçirmeyen Bariyer IML Entegre bariyer ile Jokey Barrier Tainer (JBT), ürün raf ömrünü uzatır. Karıştırıcılar İçin Uygun ve Dayanıklı JET+ ve JETO+, boya ve yapı kimyasalları için kompakt kovalardır. Soyulabilir folyo için uygun ve çok hafif Jokey Seal Tainer ve Jokey Seal Tainer Kare (JST /JSTQ), geniş kenarlarıyla mutfak profesyonelleridir. Tehlikeli Malzemeler İçin UN Onayı Jokey UN tehlikeli ürünler Sınıf 2 ye kadar tehlikeli malzemeler için. E2 Euro Kasalar İçin Modüler Jokey Tray E (JETSE), modüler tava ambalajdır. Boya ve Kimyasallar İçin Plastik Ambalajlar Jokey Coating Tainer (JCT), aynı tipteki kovaların üst üste istiflenebildiği kırılmaz kovadır. Dondurma Ambalajları İkna edici IML dekorasyonu ile küçük kovalar ve tava ambalaj seçeneği. Tek Porsiyonluk Ambalajlar Küçük ambalajlar,standart ambalajlarda 120 ml den, Jokey kişiye özel de 50 ml den itibaren. Ayrıca, çok özel bir uygulama için bir ambalaj çözümü mü arıyorsunuz? Bizimle görüşün! Jokey e özel uzman ekibimiz, gerekliliklerini tam anlamıyla karşılayacak bir ambalaj mutlaka tasarlayacaktır.

11 Teknik Parçalar 22 Jokey Teknik Parçalar Ödün Vermeyen Kalite Komponentleri Size Özel Gereklilikler İçin Birinci Sınıf Plastik Parçalar Bir bilgisayar veya otomotiv komponenti için ambalaja mı ihtiyacınız var? Son derece uzmanlaşmış dış kaynak kullanan bir ortak olarak Jokey teknik parçalar size, tek bir kaynakta özelleştirilmiş ürün danışmanlığı, proses planlama ve üretim çözümleri sunar. Burada önemli bir dikey üretim aralığından faydalanacaksınız: tüm modüllerin montajı aracılığıyla enjeksiyon kalıpla üretim, koşullandırma ve dekorasyon. Enjeksiyon Kalıpla Üretim Tekniğinde Tüm Plastikler Tüm alışılmış termoplastikleri işleme tabi tutar. Deneyimli uzmanlarımız, tüm plastik enjeksiyon kalıpla üretim yöntemlerinin aynı zamanda iki-komponentli prosesinde ustalarıdır. 18,000 kn ye Kadar Kapama Basınçları Kendi üretim tesislerimizdeki en gelişmiş makinelerimiz, parça üretimlerinizin kalitesi ve etkililiğini garanti etmektedir. Enjeksiyon kalıpla üretim yapan makinelerimizin kapama basıncı 400 kn 18,000 kn aralığındadır. Bu bilgilerle, 10 kg kadar ağırlıklı yüksek hacimli parçalar serisi üretiyoruz ve her zaman programlıyoruz.

12 23 Teknik Parçalar Teknik Parçalar 24 Teknik Parça Ürünlerimiz Markanızın Ticari İtibar Kazanmasını Sağlar Bir parça, yalnız onu yapan kalıp kadar iyidir Şirketimizde bu uzmanlığına neden sahibiz: Jokey Werkzeugbau GmbH, tüm Jokey Grubu için hassas işlere özgü kalıplar üretmektedir. Talep halinde, denenmiş ve test edilmiş dünya çapındaki işletme ortaklarımızdan sizin için kalıp ve parçalar sipariş edeceğiz. Sohland daki kendi üretim departmanımız aracılığıyla, parçalarınızın mükemmel bir şekilde üretilmesini de sağlıyoruz. Yüzey işleme için tüm prosesler İsteğe bağlı olarak sıcak presleme,kaplama,tampon baskı, etiketleme veya Kalıp İçi Etiketleme yoluyla spesifikasyonlarınıza göre parçalarınızı eksiksiz bir şekilde geliştiriyoruz. Sonuncu ama son derece önemli olarak, parçanızı sıkı kalite kontrolüne tabi tutuyoruz. Elektronik komponentler olması durumunda, ilave güvenlik ve performans kontrolü sunuyoruz. Laboratuvar araçları ile değerlendirme Jokey Werkzeugbau GmbH deki hassas laboratuvar araçları ile parçalarınızın kalite ve doğruluğunu garanti ediyoruz. Sizin için ne yapıyoruz. Monte ediyor, bitiriyor, depoluyor, topluyor, ambalajlıyor, yüklüyor ve teslim ediyoruz: Bütünüyle üretilen parçalarınızın ambalajlanması için güvenilir tedarikçi ortağınızız.

13 Spa 26 Jokey Spa Dinç kalma ve sağlıklı rahatlama için marka çeşitliliği Modern banyo kültürü sektöründe kapsamlı sunumunuz Jokey Spa bölümümüz, Jokey, Sieper ve Imagolux markalarından oluşmaktadır. Üç bölümden oluşan uzmanlarla, her türlü gerekliliği ve her zevke uygunluğu sağlamak amacıyla klasikten modern tasarıma kadar, yüksek kalite ayna dolapları, banyo mobilya ve aynaları sunuyoruz. Jokey Spa, banyoları müşterilerinizi heyecanlandıracak lüks spalara dönüştürmektedir. Güvenebileceğiniz kalite Estetik ve yenilikçi ürün serimiz, özenli hammadde seçimiyle başlayıp ileri derecede geliştirilmiş son kontrole kadar en sıkı kalite standartlarına uyumludur. Üç marka, birçok fayda Ticari ortağınız olarak, tek bir tedarikçiden en geniş banyo çeşitlerinden sipariş verebilirsiniz. Kalite işaretleri, açık, esnek, teslim tarihine uygun ve kapsamlı bir servis ağı olan ortaklık benzeri işletme ilişkileri sunuyoruz.

14 Spa 28 Jokey Aynalı Dolaplar Jokey markası, geniş ölçekli seçimlerle fonksiyonellik ve tasarımı birleştirir: Mükemmel ve zarif, pratik ve masrafsız kategorilerde aynalı dolaplarımız bulunmaktadır. Aynalar Banyo ve diğer odalara yeni bir derinlik kattılar: Imagolux tasarım aynalar, geniş ayna seçimi, bireysel zevk ve iç tasarım için ihtiyaçları karşılamaktadır. Sieper Banyo Mobilyası ve Aynalı Dolaplar Ferahlatıcı iç tasarım fikirleriyle Sieper banyonuzu yeni yaşam ve sağlık alanına çevirir. Sieper banyo mobilyaları, maksimum uygunluk ve ilham sağlamaktadır. En son ayrıntılara kadar açık hatlar, uyumlu eğriler, sofistike görünüm. Ürün yelpazesi, birçok renk ve şekilde aynalı dolapları ve çeşitli özel donanımları kapsamaktadır. Keyifli banyo ambiansı Jokey Spa, her zevk ve bütçeye uygun banyo mobilyaları sunmaktadır. Müşterilirinize sunulan büyük son teknolojik tasarımların seçimi, fonksiyonellik ve yüksek kalite onları memnun edecektir. Eviniz için spa Banyoyu sadece rahatlamak için değil vücudunuzun bakımı ve görünüşünüz için kullanırsınız. Aynı zamanda zindelik inzivası ve lüks bir spa olarak da kullanın. Jokey, Sieper ve Imagolux estetik tasarımları banyo rüyalarınızı gerçekleştirecek.

15 29 Jokey lokasyonları Jokey dağıtımı Dünya Çapında ve sizin bulunduğunuz her yerde Her Zaman Sizin için Sınırsız Ambalaj Jokey Grup, 80 farklı ülkede dağıtım ağlarının yanı sıra 11 ülkede 14 tesise sahiptir. Müşterilerimize sürekli yüksek kalite ve uluslararası seviyede özelleştirilmiş hizmet sağlıyoruz. Jokey Plastik Sohland GmbH Germany Jokey Plastik Blachownia Sp. z o.o. Poland Jokey Plastik Praha CZ s.r.o. Czech Republic Genel Merkez Jokey Plastik Wipperfürth GmbH Jokey Werkzeugbau GmbH Jokey Plastik Gummersbach GmbH Jokey Plastik Fähnrichstüttem Müşteri hizmetleri bizim uzmanlık alanımız Jokey de, herhangi bir zamanda ulaşabileceğiniz bir kişi daima bulunmaktadır. Ürünlerimizde, otomasyon ve lojistik ile ilgili herhangi bir sorunuz olması halinde yardım etmekten keyif alacağız. Esnek, pragmatik olarak düşünen ve her zaman müşteri odaklı hareket eden bir kurumuz. Çoğu kez siz sormadan fikirler geliştirir çözümler buluruz. Özelleştirilmiş ambalaj istemeniz durumunda, bunu geliştirmek için tüm grubumuzdaki uzmanları harekete geçiririz ve en kısa sürede ürünleri dünya üzerinde herhangi bir bölgeye teslim edebiliriz. Dolum hattında herhangi bir problem yaşamanız durumunda, teknik servisimiz size hızlı bir şekilde bilgi verecek ve destek sağlayacaktır. Aynı zamanda size internette de geniş hizmet sunuyoruz: adresinden bizi ziyaret edin Jokey Plastics North America Inc. Kanada Jokey France S. A. Fransa Joktal S. A. R. L. Algeria Jokey BG d.o.o. Serbia Jokey Egypt for Plastic Packaging Industries Egypt

16 31 Jokey lokasyonları Jokey dağıtımı Dünya Çapında ve sizin bulunduğunuz yerde Veriler ve Rakamlar Bir bakışta Jokey Grubu Sınırsız Ambalaj Jokey Grup, 80 farklı ülkede dağıtım ağlarının yanı sıra 11 ülkede 14 tesise sahiptir. Müşterilerimize sürekli yüksek kalite ve uluslararası seviyede özelleştirilmiş hizmet sağlıyoruz. Jokey Plastik Sohland GmbH Jokey Plastik Blachownia Sp. z o.o. Polonya Jokey Plastik Praha CZ s.r.o. Çek Cumhuriyeti Jokey Plastik Uljanovsk OOO Rusya Kuruluş Yılı: 1968 Genel Merkez: Wipperfürth, North Rhine-Westphalia Yönetim: Herbert Kemmerich Ralf Kemmerich Satış: 420 milyon euro (2013) Genel Merkez Jokey Plastik Wipperfürth GmbH Çalışanlar: Yaklaşık 1,700 (2013) Tesisler: 14 tesis;, Fransa, Polonya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Cezayir, Kanada, Beyaz Rusya, Mısır, Sırbistan ve Rusya (2013) Jokey Werkzeugbau GmbH Enjeksiyon makineleri: Tüm kıtalarda satış iştirakleri 500 adet,40 tondan 1,800 tona kapama basıncı (2013) IML robotları: 300 (2013) civarında Üretim ve yönetim alanı: m² Jokey Plastik Gummersbach GmbH Jokey Plastik Mogilev OOO Beyaz Rusya Jokey Plastik Fähnrichstüttem Jokey Plastics North America Inc. Kanada Jokey France S. A. Fransa Joktal S. A. R. L. Cezayir Jokey BG d.o.o. Sırbistan Jokey Egypt for Plastic Packaging Industries Mısır Jokey Plastik Istanbul San. ve Tic. A. S. Türkiye

17 Genel Merkez: Jokey Plastik Wipperfürth GmbH August-Mittelsten-Scheid-Straße Wipperfürth / Germany Fon Fax Mail info@jokey.com Türkiye Fabrika: Jokey Plastik İstanbul San ve Tic. A. Ş. GEBKIM Kocaeli Gebze V (Kimya) Ihtisas O. S. B. Refik Baydur C. No: Dilovası / Kocaeli,Turkey Fon + 90 (0) Fax + 90 (0) Mail bilgi@jokey.com.tr / TR jokey.com

Jokey Grubu 1968 den Bu Yana Yenilikçi

Jokey Grubu 1968 den Bu Yana Yenilikçi Jokey Grubu 1968 den Bu Yana Yenilikçi 1.800 Çalışan 15 üretim tesisi 12 farklı ülkede 90 satış yapılan ülke Jokey Grubu Bir Uluslararası Aile Şirketi.»Jokey«adı 50 yıla yakın bir süredir, plastik enjeksiyon

Detaylı

Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın.

Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın. Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın. Jokey Individual Ürününüzle dikkat çekin Satış başarınızı katlayın. Ürününüz için özel olarak tasarlanmış benzersiz bir ambalaj tüketiciyi kendine

Detaylı

Sınırsız Ambalaj Jokey Standart Ürünleri

Sınırsız Ambalaj Jokey Standart Ürünleri Jokey Ürün Kataloğu İçindekiler 1 Sınırsız Ambalaj Jokey Standart Ürünleri Jokey Plastik ambalajları her gün milyonlarca kere gıda ve gıda dışı ürünlerin dolumunda kullanılmaktadır. Hizmet ve üretim sektöründe

Detaylı

Sınırsız Ambalaj Jokey Standart Ürünleri

Sınırsız Ambalaj Jokey Standart Ürünleri Jokey Ürün Kataloğu İçindekiler Sınırsız Ambalaj Jokey Standart Ürünleri Jokey Plastik ambalajları her gün milyonlarca kere gıda ve gıda dışı ürünlerin dolumunda kullanılmaktadır. Hizmet ve üretim sektöründe

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

Ürün Kataloğu Jokey Dünyası.

Ürün Kataloğu Jokey Dünyası. Ürün Kataloğu Jokey Dünyası. Jokey Individual 4 Jokey Eco Konsepti 68 > Jokey Tasarım Hizmeti 8 > Aksesuarlar 9 > JSP 10 Sınırsız Ambalaj Jokey Standart Ürünleri. Jokey Plastik ambalajları gıda ve gıda

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi www.rehau.com Yapı Otomotiv Endüstri REHAU KİMDİR? UNLIMITED POLYMER SOLUTIONS Polimer bazlı çözümlerle, mümkün olanın sınırlarını hergün yeniden tanımlıyoruz. Jobst

Detaylı

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Silikonlar Akrilikler PU Köpükler PU Dolgu Macunları Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Şirket Her zaman açık ve ayrıcalıklı şekilde profesyonel pazarı hedefleyen DL Chemicals, silikon

Detaylı

YERLİYERİNDE MARKET HERŞEY RAF REYON SİSTEMLERİ RAF 15 ŞAPKALI REYON ÜNİTE RAF 16 ŞAPKASIZ REYON ÜNİTE RAF 4 DELİKLİ KAPLAMALI ÜNİTE

YERLİYERİNDE MARKET HERŞEY RAF REYON SİSTEMLERİ RAF 15 ŞAPKALI REYON ÜNİTE RAF 16 ŞAPKASIZ REYON ÜNİTE RAF 4 DELİKLİ KAPLAMALI ÜNİTE MARKET REYON RAF SİSTEMLERİ Küçük, orta ve büyük ölçekli market seçeneklerine göre tasarladığımız raflarımızla hizmet vermekteyiz. İnpa-raf olarak kaliteden ödün vermeden, yüksek teknoloji kullanılarak

Detaylı

içten dışa sizi yansıtır!

içten dışa sizi yansıtır! içten dışa sizi yansıtır! 2014 ürün kataloğu index Hakkımızda Kare- Dikdörtgen Oval Yuvarlak............ 2 3-8 9-12 13-16 Hakkımızda Hakkımızda Türkiye'nin ve Avrupa'nın lider ambalaj üreticilerinden

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 katma değerli 5 yıldızlı hizmet anlayışı Endüstriyel dikiş teknolojisi yüzyıllardan beri hemen hemen hiç değişmemiştir. Makineler son derece

Detaylı

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI Boş konteynerleriniz için kalıcı çözüm: SCHÜTZ TICKET SERVICE. Çevrenin korunmasını sağlamak ve doğal kaynakları muhafaza etmek günümüz endüstriyel

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik Çözüm sağlayici - Sürdürülebi liṙ değer- Servis yetkiṅli ği Rieter Satış Sonrası, rekabet edebilirliğinizi bulunduğunuz

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

İnşaatta Kalite Yaklaşımları Geleceğe Bakış. Hüseyin BİLMAÇ İMSAD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

İnşaatta Kalite Yaklaşımları Geleceğe Bakış. Hüseyin BİLMAÇ İMSAD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI İnşaatta Kalite Yaklaşımları Geleceğe Bakış Hüseyin BİLMAÇ İMSAD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI Kalitenin Tanımı iyi, lüks, pahalı, sahip olmak istenen, en iyisi... sürekli gelişim, müşteri odaklı, çalışanlarına

Detaylı

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 İÇİNDEKİLER: KGM HAKKINDA ENERJİNİN YENİ ADI: KGM TÜRKİYE NİN ENERJİSİ TEK HAKKINDA HEP UCUZLAYAN TEK ELEKTRİK KUSTO GROUP HAKKINDA GLOBAL ADIMLAR, YEREL ÇÖZÜMLER DÜNYADA

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Vakum otomasyonu. Ürün grupları

Vakum otomasyonu. Ürün grupları Vakum otomasyonu Ürün grupları WWW.SCHMALZ.COM.TR/OTOMASYON Schmalz: Vakum teknolojisiyle akıllı otomasyon ve ergonomik taşıma sistemleri 1300 çalışan her gün müşterilerimiz için görev başında. 19 merkez

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır,

Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır, 1825 Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır, İnsan etkileşimi her zaman tüm oluşumların merkezinde olmuştur. Aile şirketi Gontermann-Peipers ın uzun geçmişi de şirket başarısının devamlılığının yalnızca

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler.

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Hemzemin duşlar çok moda! Gün geçtikçe daha fazla insan ferah duş tasarımlarını tercih ediyor. Geberit tasarım, fonskiyonellik, kalite ve drenaj

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR ÜNALLAR İNŞAAT, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa. Combiprobe CP100 SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa Combiprobe CP100 B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Combiprobe CP100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ

INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ INNOVATIVE THINKING HİJYENİK ISI EŞANJÖRLERİ İYİ TASARIM VE VERİMLİLİK Isı eşanjörleri hijyenik prosesteki en önemli ekipmanlardandır. Sterilize edilmiş ürünler ortam sıcaklıklarında uzun sure saklanabilirler.

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak RADYATÖR KATALOĞU Ocak 2017 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Yönetilen Baskı Hizmetlerinde Yeni Yaklaşımlar Mehmet SEZER

Yönetilen Baskı Hizmetlerinde Yeni Yaklaşımlar Mehmet SEZER Yönetilen Baskı Hizmetlerinde Yeni Yaklaşımlar Mehmet SEZER Genel Müdür Xerox Türkiye Biz Kimiz? $22,5 milyar ciro ile doküman yönetimi ve iş süreçleri alanında dünyanın en büyük teknoloji ve hizmet şirketi

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

TOCOR700. Online teknik sayfa

TOCOR700. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip TOCOR700 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları.

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Daha verimli ve daha yüksek basınçlı su temini için çalışıyoruz. Bu, 25 bar ın üzerine çıkılması anlamına geliyor. Wilo nun pompa

Detaylı

AMEX-10. Boru içten tamir elemanları

AMEX-10. Boru içten tamir elemanları -10 Boru içten tamir elemanları . Şirket Tanıtımı., 30 yılı aşkın süredir bütün boru hattı uygulamalarının rehabilitasyon ve tamirinde uzmanlaşmış bir şirkettir. Uygulamalarımız, 30 yılı aşkın süredir

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak RADYATÖR KATALOĞU Ocak 2019 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro!

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Quattro Hakkında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunmaktayız. Quattro Lojistik; 2012 yılında %100 Türk

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar.

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar. Kneer-Südfenster... İçindekiler 1 Tarihçe 3 2 3 4 5 6 7 8 9 Neden Kneer-Südfenster Dağıtım Kanalları Üretim Tesisleri Referanslar Ürünler Pencereler Kapılar Aksesuarlar 4 5 6 9 15 16 31 35 2 Kneer-Südfenster

Detaylı

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA 2 BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ Entrematic, giriş kapılarının temininde uzmanlıkla Normstahl, Dynaco, Ditec ve EM gibi tanınmış markaları bir araya getiren bir iş ortağıdır. Geçiş otomasyonlarımızı

Detaylı

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com Aseptik ambalajdır aseptikdir doğa dostudur Aseptik Müşterilerimiz için; Aseptik dolum sistemlerine teknik servis ve yedek parça hizmeti vermekteyiz. Bu hizmeti, alanında uzman mühendis ve teknisyenlerden

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 5.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİLİMİZ BMCOLOR, müşterilerinin güveni ile 30 yıllık başarılı bir geçmişten günümüze ulaşmıştır. BMCOLOR, modern altyapısı ve nitelikli insan kaynağı ile baskı ve ambalaj sektörüne

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı