T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Dört (4) Kalem Malzeme Alımı Teknik Şartnamesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Dört (4) Kalem Malzeme Alımı Teknik Şartnamesi"
  • Su Kut
  • 6 yıl önce
  • İzleme sayısı:

Transkript

1 Tarih ve Sayı: 22/03/2017-E.4844 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE8R3M242* Sayı : / Konu :Yaklaşık Maliyet Hesabı Tespiti Hk. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara Fakültemizde verilen eğitim ve sağlık hizmetleri kapsamında aşağıda belirtilen ve ekte teknik şartnamesi gönderilen malzemelerin ihale edilmesi planlanmaktadır. Söz konusu malzeme alımının ihale edilebilmesi için yaklaşık maliyet fiyatlarının tespitinin yapılması gerekmektedir. İlgilendiğiniz takdirde malzeme kısımlarının Türk Lirası cinsinden KDV hariç yaklaşık fiyat tekliflerini; tarihi mesai bitimine kadar İdaremiz, numaralı faksına ya da alt bilgide yer alan İdaremiz adresine posta ile göndermenizi rica ederim. e-imzalıdır Nilgün Gülten İMRE Fakülte Sekreteri İhtiyaç Listesi S.Nu. Malzeminin adı Miktar Birim 1 Tip 1 Diş Üniti 15 Adet Birim fiyat Toplam fiyat 2 Tip 2 Diş Üniti 10 Adet 3 Fantom Sistemleri 35 Adet 4 Ekran 26 Adet KDV HARİÇ GENEL TOPLAM EKLER : 1- Teknik Şartname (19 sayfa) 2- Yazıya adresinden de ulaşabilirsiniz Evrakı Doğrulamak İçin : Ali Şevki Erek Yerleşkesi Diş Hekimliği Fakültesi, Merkez/Tokat Tel: Faks: E-Posta: dis.hekimligi@gop.edu.tr Elektronik ağ: Bilgi için: F.Özcan Memur Kep Adresleri : gaziosmanpasa.universitesi@hs03.kep.tr gou@hs01.kep.tr (tebligat adresi) gaziosmanpasauni.hastane@hs03.kep.tr Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Dört (4) Kalem Malzeme Alımı Teknik Şartnamesi 1) Tip I DİŞ ÜNİTİ (15 ADET) A) ÜNİT VE KOLTUK TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1-Ünit pnomatik sistem ile çalışmalıdır. 2-Ünit kreşuarı tek gövde halinde üretilmiş olmalı koltuğa monte edilmiş 3-Ünitin gövdesi paslanmayan malzemeden imal edilmeli. 4-Ünitin kapakları kilit kullanılmadan açılıp kapanmalı. 5-Ünit gövdesinde, ana girişinde hava regülatörü bulunmalı. 6-Ünitin şebeke su girişine sistemin korunabilmesi için filtre bulunmalıdır bu filtre dayanıklı malzemeden üretilmiş 7-Ünitenin su deposu bulunmalı ve kolay ulaşılabilir bir yerde olmalı, kolayca sökülüp takılmalı. Kullanımı zorlaştıran ilave kapak açma işlemi olmamalı. 8-Bir anahtar vasıtasıyla tablete su ister şebekeden istenirse su deposundan gelebilmeli. 9-Su deposunun su basıncını ayarlayan ayrı su regülatörü bulunmalı. 10-Ünitin reflektör borusuna bağlı bir ekran kolu Bu ekran kolu çift makaslı, çift kol ayrı frenli olmalı ve 45 derece ekran kısmı aşağı yukarı hareket edilmeli ve çift kol sayesinde hekime yaklaşabilmelidir. 12-Ekran kolunda monitör ve elektrik besleme kablosu hazır bulunmalıdır. 13- Ünitin şebeke su girişinde su basıncını ayarlayan su regülatör bulunmalı. 14- Ana kompresörden gelen havanın izlendiği bir gösterge olmalı. 15- Mevcut klinikteki ünitlerle bütünlük sağlaması sebebiyle ünit rengi yeşil tercih edilecektir. B) TABLET 1-Tablet üzerinde en az 5 çıkış olmalı. Modüllerden birincisinde en az 3 fonksiyonlu hava-su spreyi bulunmalıdır, ayrıca diğerlerinde ışıklı aeratör başlığı, ışıksız aerator başlığı, mikromotor için çıkış ve ultrasonikscaler hazır 2-Çıkışlar askılı sistem olmalı. 3-3 program ve fonksiyonlu hava-su spreyi olmalı. 4-Spreyin dış kovanı kolayca çıkıp otoklava girebilmeli 5-Spreyin suyu ayrı olarak ayarlanabilmeli. 6-Tabletteki her çıkış havası ayrı ayrı regüle edilebilmeli istenildiğinde farklı markalarda ki başlığın teknik özelliklerine göre ayarlanabilmeli. 7-Tabletteki her çıkışın su spreyi ayrı ayrı ayarlanabilmeli 8-Tabletten veya ayak pedalından tek düğme hareketi ile bütün çıkışların suyu kesilip açılabilmeli.

3 9-Bütün hava su ayarları işlemi kolaylaştıracak şekilde tabletin dışından yapılabilmeli. 10-Çıkışlara isteğe bağlı, F.OptikTürbin,Elektriklimikromotor,led ışıklı dolgu cihazı takılabilmeli. 11-Fiber optik çıkış olmalı. 12-Tabletin üzerindeki çıkışların havasını gösteren hava saati ya da mikromotor ve kavitronun hız ve devrini gösteren ekran bulunmalıdır. 13-Çıkış hortumları silikon 14-Tablette kumanda paneli bulunmalıdır. 15-Kumanda kablosundaki; koltuğun 4 hareketinin kontrolü, koltuk programlarının hareketinin kontrolü, tükürme pozisyonu, koltuk 0 pozisyon hareketi, kreşuar bardaklık, negateskop ve reflektör kontrolü yapılabilmeli. 16-Tablet üstünde aletlerin tepsilerin konulacağı yer bulunmalı. Çalışma alanını genişletmek ve kolaylık amacıyla tablete ek ilave tepsisi 17-Aletlerin konulduğu yerde yuvaya uygun orijinal silikon olmalı ve otoklava girebilmelidir. 18-Tablet veya tablet kolunda pnomatik kilitleme sistemi bulunmalı. 19-Tablette ana pnomatik devreyi açıp kapayan düğme ve gösterge olmalı veya ünit üzerinde açıp kapayan düğme 20-Ana kompresörden ünit devresine gelen havayı kesmek için tablet üzerinde veya ünit üzerinde bir anahtar C) KREŞUAR 1- Kreşuarünitin gövdesinde olmalı. 2- Kreşuar seramikten ve hijyenik 3- Sağa ve sola en az 90 derece hareket etmeli 4- Kreşuar ve bardaklık çıkışları temizlik için çıkarılabilmeli. 5- Kreşuar ve bardaklık çıkışlarındaki kireçleme yosunlaşmayı temizlerken zarar görmemesi açısından paslanmaz (inox malzemeden ) üretilmiş olmalı. 6- Bardaklık ve Kreşuar zaman ayarlı olmalı. 7- Bardaklık ve Kreşuar zaman ayarı istenirse kart değişmeden iptal edilmeli. 8- Kreşuar altı, gövdenin iç şasesi paslanmaz malzemeden olmalı. 9- Kreşuar ve bardaklık valf çıkışlarında su şiddeti ayarı kontrolü bulunmalı. 10- Kreşuar kolay çizilmemeli yeterli sertlikte malzemeden yapılmalı. 11- Kreşuar gövdesinin içerine istenildiğinde cerrahi aspiratör seperatörü monte edilecek yeri ve bağlantıları hazır edilmeli (istenirse kovalı, istenirse santrifüjlüseperatör montajı için ) 12- Kreşuar içinde süzgeç bulunmalı. D) ASİSTAN BÖLÜMÜ 1- Diş hekimliği uygulamaları için uygun tasarlanmış olmalı. 2- Kreşuar yanında yardımcı support kol bulunmalı. 3- Yardımcı support kolda en az 4 çıkış bulunmalı. 4- Cerrahi aspiratör çıkışı olmalı (iki adet bir küçük, bir adet büyük)

4 5- Aspiratör hortumlarının kırılma ihtimali olmamalı. Orijinal aspiratör için üretilmiş olmalı 6- Cerrahi aspiratör çıkışları regüleli olmalı. 7- Çıkışlardan biri sulu tükürük emici diğeri havalı tükürük emici bulunmalı, içlerinde filtre olmalı. 8- Tükürük emicilerinin girdiği kısım silikon ve otoklava girmeli veya kalın ve ince hortumlar bir makara düzeneği içinde rahatça hareket edebilmelidir. 9- Yardımcı kolun üzerinden koltuk hareketleri, 0 pozisyonu ve kreşuar bardaklığı ve reflektör kumanda edilebilmeli. 10- Kumanda panelinin üzerine otoklava girebilen silikon orjinal panele uygun koruma olmalı veya tuş takımlarının üzerini kaplayan orijinal şeffaf kılıf 11- Yardımcı kol ünit gövdesine en az derece hareketli eklemle bağlı olmalı derece eklem üzerinde hareket kullanım kolaylığı için en az derece hareketli ikinci bir eklem bulunmalı. 13- Hareketli ikinci eklem üzerinin en üst kısmında kumanda paneli bulunmalı ve en az derece hareketli olmalı ki müdahale esnasında istenilen pozisyona gelsin. 14- Yardımcı kolun üzerindeki, cerrahi aspiratör hortumları gövdeye soketli olup hortumlan kolayca sökülüp takılabilmeli. 15- Cerrahi hortumların girişinde filtre bulunmalı. 16- İsteğe bağlı olarak yardımcı kolla sprey, kavitron, led ışıklı dolgu cihazı bağlanabilmeli. Bu bağlantılar sistem, içerinde bağlı hazır bulunmalı ek maliyet getirmemeli. E) PEDAL 1. Ünitinpedalipnomatik veya elektrikli sistem olmalı. 2. Ünitin pedalı sudan etkilenmemeli 3. Ünitin pedalı üzeri paslanmaz malzemeden olmalı. 4. Pedalın çalışması pnomatik veya elektropnömatik olup gaz pedalı hız verme özelliği bulunmalı. 5. İsteğe bağlı olarak pedal Chipblower sistem eklenebilmeli. 6. Pedalda tablet çıkışlarının suyunu kesen ve açan anahtarı 7. Pedal hortumu kırılmaz, ezilmez malzemeden yapılmalıdır. F) REFLEKTÖR 1- Ledli olmalı 2- Reflektör en az lüks olmalı. 3- Orijinal ambalajlı olmalı. 4- En az (±200)kelvin olmalı. 5- Hareket kabiliyeti yüksek ve rahat olmalı. 6- Kullanımda ışığın hızı kumanda anahtarından reostalı olarak azaltılmalı ve yükseltilmeli. ( lx) 7- Kullanım hareketleri yumuşak olmalı.

5 8- CE ve ISO belgesine sahip olmalı. G) TABURE 1- Her ünitle birlikte koltuk renginde (tercihen yeşil) tabure verilmeli. 2- Oturma- sırt yeri döküm deforme olmayan süngerden olmalı. 3- Oturma kısmının köşeleri bacağı rahatsız etmemesi için yarım yuvarlak olmalı. 4- Sırt ve oturak kısmı koltuk derisinden kaplı olmalı. 5- Oturak kısmı 360 derece dönmeli. 6- Oturak, sırt kısmının tutan bağlantı poliüretan veya benzeri şekilde kaplanmış olmalı. 7- Beş tekerlekli ayakları krom kaplanmış olmalı. 8- Krom ayak koyma çemberi olmalı. H) OTOMATİK FOTOYÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ volt 50 Hz. Olmalı. 2- Koltukta 2 motor bulunmalı. 220 volt ile çalışmalı. 3- Koltuk kumandası düşük voltaj ile çalışmalı. 4- Elektro mekanik olmalı. 5- Koltuk emniyeti için motorlarda her yön için çift emniyet svici bulunmalı. 6- Sırt kısmı ortopedik olmalı. 7- Yatak kısmı döküm deforme olmayan sertleştirilmiş süngerden olmalı. 8- Yatak kısmında ayak koyma yerinde naylon bulunmalı. 9- Naylon istenildiğinde çıkarılıp temizlenebilen özellikte olmalı. 10- Koltuğun trandelenburg hareketinde kalça hareketli olmalı. 11- Sırt yattığında hastanın ayağı senkronize olarak yukarı kalkmalı. 12- Koltuk alt tabanı minimum 15 mm kalınlığında metalden Ünit monte edilmeden stabil durmalı. 13- Ünitlerin kurulacağı kliniklerde ünitler yere sabit monte edilmeden kullanılmalı. 14- Ayaktan kumanda edilebilmeli. 15- Koltuk ünitin tabletinden kumanda etme özelliğinden sahip olmalı. 16- Tetiyerin arkasında elle sabitleme aparatı olmalı. 17- Tetiyer baş koyma yeri döküm süngerden imal edilmiş olmalı. 18- Tetiyer baş koyma yeri ense ortopediğine uygun olmalı. 19- Tetiyer sırt kısmına kadar inip çocuk hastalar için uygun olmalı. 20- Tetiyer ters konularak engelli hastalarda kullanılabilecek sisteme sahip olmalı. 21- Tetiyer sonsuz hareket kabiliyetine sahip olmalı (öne arkaya). 22- Tetiyer hasta başıyla birlikte komple sağa sola dönebilmeli. 23- Tetiyer hekimin rahatça çalışması açısından sonsuz hareket edebilmeli. 24- Hastanın başı ile birlikte baş koyma yeri sağa ve sola dönebilmeli.

6 25- Koltuğun sol tarafında hastanın kolunu koyabileceği kol dayaması olmalı. 26- Kol dayamanın üstü hijyenik olmalı. Silinme açısında krom kaplı ve aynı şekilde sert ve parlak yüzey olmalı. 27- Koltuk alt tabanı komple döküm kauçuk veya döküm lastik kaplı olmalı ki ezilmeye ve darbeye dayanıklı olsun. 28- Koltuğun ön tarafında ünitin hava su elektrik bağlantısı için özel yer bulunmalı yan tarafında hortum çıkışı olmalı. 29- Elektronik devre tamamen kapatılmış kutu içerisinde bulunmalı. 30- Koltukta yukarı aşağı sırt yatıp kalkma ve 0 pozisyon bulunmalı. 31- Koltuğun aşağı inmesinde sıkışmayı engelleyici emniyet olmalı. 32- Koltuk aşağı indiğinde herhangi bir sıkışma anında otomatik olarak minumum 5 cm yukarı kalkma hareketine sahip olmalı. 33- Koltukta 5 program bulunmalı. 34- Koltuktaki 5. Program sabit tükürme pozisyon düğmesi olarak ayrı bulunmalı. 35- Hekim çalıştığı pozisyonda, tükürme pozisyon düğmesine bastığında, hasta otomatik olarak tükürme pozisyonuna gelmeli. Tekrar aynı düğme ile son çalıştığımız pozisyona otomatik olarak geri gelmesi gerekir ki hekimin çalışma pozisyonu bozulmamış olsun. 36- Koltuk yardımcı support (asistan) koldan kumanda edilmeli. BULUNMASI GEREKEN SERTİFİKALAR. ISO 13485:2003 ISO 9001:2008 CE BELGESİNE SAHİP OLMALI CE belgeleri dünyaca kabul edilmiş bir akredite kuruluş tarafından onaylanmış olmalı. ÜNİTLERLE BİRLİKTE VERİLECEK ENSTRÜMANLAR; a) DİŞ TAŞI TEMİZLEME ( KAVİTRON ) CİHAZI ÜNİTE MONTE (15 ADET) 1- Detertraj ( kavitron ) cihazı piezo (elektrikli) sistemi ile çalışmalı. 2- Tedavi tableti üzerine bağlantılı olmalı. 3- Çalışma frekansı // KHz 4- Gövdesi ve uçları otoklavda 135 derecede steril edilmeli. 5- Hız ayarı ünit üzerinden yapılmalı, değişik tiplerde en az 4 adet kavitron ucu ve 1 adet kavitron otomatik anahtarı 6- Uçları otoklava koymak için orijinal metal uç koyma kabı bulunmalı. 7- Kavitron ucu sıkma anahtarı emniyetli sistem olmalı. Çok sıkıldığında boşa dönmeli. 8- Teklif edilecek diş ünitine uyumlu 9- Ünitin orijinal ayak pedalı ile çalışmalı. Ayrıca bir ayak pedalı olmamalı. 10- Cihazın en az 2 yıl garantisi ve garanti belgesinde Türkiye Mümessilinin kaşesi olmalı. 11- Alet özel ambalajında olmalı, ambalaj üzerinde modeli ve seri numarası

7 b) IŞIKLI DOLGU CİHAZI ÜNİTE MONTE (15 ADET) 1- Dolgu polimerizasyonu için led tipi ışıklı dolgu cihazı bulunmalı, cihaz üzerinde göz koruyucu filtre ışık çubuğu ve komut butonları bulunmalı. 2- Cihazın ışık gücü yoğunluğu en az Mm/Cm2 üzerinde başlat-durdur butonu bulunmalı. 3- Işık çubuğu çıkarılır 134 derecede otoklavda steril edilmeli. 4- Cihazın en az 2 yıl garantisi ve garanti belgesinde Türkiye Mümessilinin kaşesi olmalı. 5- Alet özel ambalajında olmalı, ambalaj üzerinde modeli ve seri numarası c) EKRAN (15 adet) DOKUNMATİK EKRANLI BÜTÜNLEŞİK (ALL IN ONE) PC TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Pc monitörü en az 17 inch en fazla 22inch büyüklüğünde olmalı ve 16:9 geniş ekran özelliği desteklemelidir. Ekran parmak veya kalemle tek dokunuşa duyarlı El yazısı tanıma özelliği ve sanal klavye ile harici klavye kullanılmadan da kullanıcı ihtiyaçlarını yerine getirebilmelidir. Ekran çevre aydınlatmasına bağımlı kalmadan daima net ve aydınlık olarak kalmalıdır. 2. Cihazın üzerinde veya harici dvd+-rw-rom bulunmalıdır. 3. Kurum adına lisanslanmış işletim sistemi her bilgisayar için ayrı ayrı üzerinde olmalıdır 4. İşlemci en az İntel Core İ3 işlemci 5. Sistem üzerinde en az 4 Gb ram 6. En az 64 Mbdahili veya harici ekran kartı 7. Hard diski en az 128GbSSD 8. Ağ birim kartında, 10/100/1000Mbps bant genişliğini desteklemelidir ve Wi-Fi n kablosuz donanıma sahip 9. Cihaz üzerinde en az 2 adet USB portu 10. Bilgisayar dokunmatik ekran ve bütünleşik yapıda olmalı, ayrıca kasası bulunmamalıdır. 11. Cihazın ağırlığı en fazla 6,5 kg 12. En az 2 yıl garantili Teknik Servis Garanti : 1. Firma Diş Ünitlerini ücretsiz olarak idarenin uygun gördüğü yeremonte edecektir ve çalışır vaziyette kuruma teslim edecektir.her türlü nakliye, montaj masrafları yükleniciye aittir. 2. Bütün cihazlar ve diş üniti ile beraber verilecek diğer aletler en az 2 yıl garantili olacaktır. 3. Cihazlar arıza bildiriminden itibaren, 3 iş gününde arızaya müdahale edilecek ve müteakip 3 iş günü içerisinde bütün fonksiyonları ile çalıştırılacaktır.

8 4. İstekliler teklif ettikleri cihazlarda, garanti sonunda rutin kullanıma bağlı olarak en sık değiştirilen yedek parçaların isimlerini belirterek, 10 yıl geçerli olmak üzere fiyatlarını bir taahhütname ile teklifle birlikte vereceklerdir. Komisyon yedek parça listesini daha ayrıntılı isteyebilecektir. 5.Cihazların kullanım, onarım ve teknik servis dokümanları cihazla birlikte verilecektir. 6.İstekli, ihaleyi kazandığı takdirde cihazların kullanımı, bakımı, olası arızaların giderilmesine ilişkin eğitimi, ücretsiz olarak vereceğini taahhüt edecektir. 7.İhtiyaç duyulduğu takdirde ihale komisyonu tarafından cihazların teknik şartnamedeki özelliklerinin demonstrasyon isteği fax ile firmaya bildirilecek, bu istek 72 saat içerisinde firma tarafından yerine getirilecektir. 8.Cihaz teslimiyle birlikteorijinal ünit üzerinde bulunuyorsa her bir ünit için yedek 1 adet hava su şırıngası, 3 adet sigorta, 1 adet ışıklı dolgu fiber optik ucu, 1 adet koltuk döşemesi ayak naylonu, 1 adet alet tepsisi, 2 adet hortum ucu adaptörü, 1 adet emici filtresi, 1 adet kreşuvarda katı atık tutucu filtre ve üst kapağı verilecektir. 2. TİP II DİŞ ÜNİTİ VE EKİPMANLARI (10 ADET) Diş üniti aşağıda belirtilen bölümlerden oluşmalıdır. 1. Hasta Koltuğu 2. Tedavi Ünitesi 3. Kreşuar 4. Asistan Bölümü 5. Reflektör 6. Ayak Pedalı 7. Hekim Taburesi 8. Monitör Kolu 9. Ek Donanım Ve Dinamik El Aletleri CİHAZIN GENEL ÖZELLİKLERİ 1. Ünit, tedavi ünitesi ve fötöy (hasta koltuğu) bütününe ait tüm parçalar aynı fabrika üretimi veya aynı marka Ünit üzerine dışarıdan, sonradan eklenmiş veya montajlanmış herhangi bir gösterge veya dinamik parça bulunmamalıdır. Ürünlerin tamamı orijinal fabrika montajlı olmalıdır (bilgisayar, piezzokavitron cihazı, ışınlı dolgu cihazı ve monitör kolu hariç).aşağıda sayı ve özellikleri tanımlanan ek donanımlar ve parçaları (dinamik el aletleri, pc tablet ) ünitler ile bir bütün olarak değerlendirilir, ayrılamaz. Söz konusu ek donanım ve parçalar alıcının belirleyeceği ünitlere monte edilmiş olarak teslim edilecektir. 2. Koltuk ve tedavi ünitesinin içerisinde bulunan elektronik kart aksamları orijinal fabrikasyon veya kendi markalı ürünü

9 3. Sol el kullanımı için tedavi tableti, reflektör, kreşuar gövdesi teknisyen yardımı gerektirmeden koltuğun sağ ve sol tarafına rahatlıkla kullanıcı tarafından taşınabilmeli ve sabitlenebilmelidir. 4. Ünite bağlı her tablette en az 3 fonksiyonlu hava-su spreyinin yanı sıra ışıklı elektrikli mikromotor, ışıklı ve ışıksız aeratör başlığı çıkışı, ve piezzokavitron cihazı hazır bulunmalıdır. (Bu ekipmanların teknik özellikleri teknik şartnamenin İ maddesinde belirtilen özellikte olmalıdır). 5. Asistan kolu üzerinde tükürük emici, cerrahi aspiratör, en az 3 fonksiyonlu hava su şırıngası ve Led ışın cihazı bulunmalıdır. 6. Cihaz, şehir cereyanı (220/230V-50 Hz) ile çalışmalıdır. Voltaj değişikliklerini +/- %10 tolere edebilmelidir. 7. Ünite gelen suyu ve havayı süzen bir filtre bulunmalıdır. 8. Ünite gelen fazla hava basıncını ayarlayan ve sabit basınçla hava gelmesini sağlayan bir regülâtör bulunmalıdır. 9. Ünitin elektrik ve su sistemleri tek bir anahtar veya kol ile açılıp kapatılabilmelidir. 10. Ünit üzerinde aşırı akım koruma sigortaları 11. Ünit, gerektiğinde bilgisayar ve ağız içi kamera sistemlerine bağlantıları yapılabilecek donanıma uygun 12. Koltuk gövdesi ve sırtlığı veya koltuk gövdesi ve sırtlık iskeleti tamamen döküm alüminyum veya döküm çelikten imal edilmiş olacaktır ve bünyesinde kesinlikle ahşap içermeyecek, kaynaklı malzeme kullanılmayacaktır. 13. Koltuğun döşemeleri mikrop barındırmayan, gözeneksiz, dikişsiz, kimyasal maddelerden kolay etkilenmeyen, temizlenmesi kolay, suni deriden imal edilmiş Döşeme rengi mevcut klinikteki ünitlerle bütünlük sağlaması sebebiyle yeşil tercih edilecektir. 14. Koltuğun kolçakları, tedavi ve asistan tabletlerinin dış yüzeyleri yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş Tedavi tableti ve tedavi ünitesinin bağlantı kolları ise döküm metalden üretilmiş Tüm bu poliüretan, metal bölümler ve bunların kaplamaları ise aynı ton renkle boyanmış Yüzey kaplama alanları hijyen açısından dayanıklı, kimyasallara karşı dirençli, toz tutmayan, kolay temizlenebilen pürüzsüz ve düz kaliteli plastikten üretilmiş 15. Koltuk ve tedavi ünitesinin yapı ve tasarımı ergonomik olmalı, hastaya konfor, hekim ve yardımcısına çalışma kolaylığı sağlamalıdır. A. HASTA KOLTUĞU 1. Elektro Hidrolik Sistem ile çalışmalıdır. (220 V- 50 Hz) Hijyen açışından kir, toz tutmayan yüzeyi 2. Koltuk sırt kısmı yatarken ayak bölümünde senkronize olarak trendelenburg hareketini yapmalıdır. 3. Koltuk hareketleri aşağı ve yukarı, sırtlık öne ve arkaya hareket edebilir özellikte 4. Sağ ve sol kolları olmalı, öne arkaya veya sağa sola doğru hareketli 5. Koltuk döşemesi dikişsiz tek parça olmalı, ayak kısmında şeffaf kılıf bulunmalıdır (değiştirilebilir) kolayca sökülüp takılabilmelidir. 6. Koltuk iskeleti dayanıklı çelikten üretilmiş

10 7. Koltuk insan vücudunun basınç yapısına uygun üretilmiş olmalıdır ve sırt dayama bölümü insan anatomisine uygun 8. Koltuk tabanı döküm olmalıdır ve koltuk alt zemini hareket etmeden oturma yeri 30 derece sağa ve sola dönmelidir. 9. Koltuk hareketleri; koltuk ayak pedalından, asistan panelinden ve tablet üzerindeki kumanda panelinden yapılmalıdır. 10. Koltuk hareketleri sessiz ve titreşimsiz olmalı, yere sabitleme gereksinimi olmamalıdır. 11. Koltuk, en az 2 farklı hekim için ayarlanmış olan en az 3 koltuk hafızası pozisyonu, hafızada tutabilecek programlama sistemine sahip Bu programlar tedavi tableti üzerindeki kontrol paneli kullanılarak hekim tarafından kolaylıkla değiştirilebilmelidir. 12. Tetiyer tek elle kontrol edilebilmelidir. 13. Koltuk yere 35(±3)cm yaklaşabilmeli, yukarı yönde en az 83(±3)cm.ye çıkabilmelidir. B. KREŞUAR 1. Kreşuar çanağı ünit gövde rengi ile uyumlu tek parça, seramikten imal edilmiş olmalı, en az 150 derece hareket edebilmelidir. 2. Kreşuar taşı üzerinde katı atık tutucu filtre olmalıdır ve kolaylıkla çıkarılıp temizlenebilmelidir. 3. Kreşuar bloğunda veya tablet bağlantı kolu üzerinde enstrümanlara su sağlayan en az 1 lt. kapasitesinde su tankı bulunmalıdır. 4. Kreşuar bloğu asistanın rahat çalışabilmesi için en az 60 derece hareketli 5. Kreşuar yıkama ve bardak doldurucu otomatik zaman ayarlı olmalı ve bu ayar hekim tarafından kumanda panelinden rahatça yapılmalıdır. 6. Kreşuardaki atık su ve diğer maddeler koltuk içerisinden bağlantı kutusundaki gider sistemine bağlanmalıdır. Bu kutu ünit ile bütünlük içinde 7. Kreşuar bloğu koltuğun sağ ve sol yanına herhangi bir aparat veya teknisyen gerektirmeden, kolayca hareket ettirilebilmelidir. Böylelikle sağ veya sol el ile çalışan hekimlere göre kolaylıkla ayarlanabilmelidir. 8. Kreşuar bloğuna bağlı asistan panelinde veya kreşuarda aşağı hareket sırasında sıkışmayı engelleyecek emniyet sistemleri bulunmalı ve gerektiğinde aşağı hareketi durdurmalıdır. C. REFLEKTÖR 1. Reflektör, bir kol ile ana gövdeye veya kreşuar bloğuna bağlı olmalı, sağ-sol, aşağı-yukarı hareket edebilmelidir. 2. Hekimin çalışması için gerekli soğuk ve gölgesiz ışığı sağlayabilmelidir. 3. Reflektör üzerinden veya tabletten ışığın yoğunluğu en az 3 farklı yoğunlukta (düşük, orta, kuvvetli) ayarlanabilir 4. Reflektörün renk ısısı en az 4500 Kelvin 5. Reflektör kafası kendi ekseni etrafında, sağ-sol ve ön-arka yönde dönebilmelidir. 6. Reflektör LED sistem yapısında olmalı ve ışık gücü en az lüx gücünde 7. Reflektör ön kısmında ısı önlemek için özel plastikten yapılmış koruyucu 8. Reflektör kolunda dokunmatik bilgisayar takılabilmesi için bir bilgisayar taşıyıcı kolunun olması ve bu bilgisayar için gerekli kabloların reflektörün taşıyıcı borusunun içinden geçmesi gereklidir.

11 D. TEDAVİ ÜNİTESİ 1. Tablet koltuğa veya kreşuar bloğuna monteli 2. Tablet bağlı olduğu kol üzerinde en az 150 derece hareket edebilmelidir. 3. Tablet 5 modül kapasiteli olup, bir modül en az üç fonksiyonlu hava su spreyi 4. Tedavi ünitesindeki enstrümanlar birbirinden bağımsız çalışabilmeli, enstrümanlardan biri çalıştırıldığında diğerleri çalışmamalıdır. 5. Modüllerden birincisinde en az 3 fonksiyonlu hava-su spreyi bulunmalıdır, ayrıca diğerlerinde ışıklı elektrikli mikromotor, ışıklı aeratör başlığı, ışıksız aerator başlığı çıkışları ve ultrasonikscaler hazır 6. Tedavi tableti askı kollu sistem ile çalışmalıdır. 7. Tablette ayrıca tepsi tutucu kol ve üzerinde steril edilebilen ek tepsi 8. Askı kolların hortumlar hijyen açısından silikon malzemeden üretilmiş 9. Askı kollardan biri çalışırken diğeri kaldırıldığında devreye girmemelidir. 10. Tablet aşağı-yukarı hareketini pnömatik veya elektromekanik olarak yapmalı ve sağa-sola hareket edebilmeli, istenen pozisyonda sabitlenebilmelidir. 11. Tabletteki hava-su sprey (şırınga) ucu kolayca çıkarılabilmeli, otoklavda steril edilebilmelidir. 12. Tablet üzerindeki enstrüman dayanağı dezenfektan maddeler ile dezenfekte edilebilmelidir. 13. Tablet üzerindeki enstrümanların (hava su spreyi hariç) su ayarları birbirinden bağımsız olarak yapılabilmelidir. 14. Tedavi ünitesinde enstrümanların içerisinde kalan suyun ve havanın geri dönüşünü engelleyen anti-retraksiyon özelliği 15. Tabletin ön panelinde kreşuar fonksiyonları ve koltuk fonksiyonlarının kumanda edildiği ve hafızaya alınabildiği bir kontrol paneli bulunmalıdır. Bu kontrol panelinden koltuk programları, bardak doldurucu, kreşuar yıkayıcı, reflektör açma-kapama işlemleri yapılabilmelidir. 16. Kontrol paneli üzerinden reflektörün açma-kapama işlemi yapılabilmelidir. Farklı ışık yoğunluğu reflektör üzerinden veya tabletten seçilebilmelidir. 17. Tablet kontrol paneli ünitin orijinal markasında en az 3 satır dijital ekran olmalı ve elektrikli mikromotorun sağ ve sol dönüş ayarı tek tuş ile yapılabilmelidir. Ayrıca mikromotorun hızı tablet üzerinden veya ayak pedalından ayarlanabilmeli ve hız devri unitindigital ekranından izlenebilmelidir. E. ASİSTAN BÖLÜMÜ 1. Asistanın durumuna göre sağa sola kolayca hareket edebilmelidir. 2. Hekim asistansız çalıştığında sol eliyle erişebileceği şekilde konumlandırılmalıdır. 3. Asistan kolu üzerinde kumanda paneli bulunmalıdır. 4. Kreşuar yıkama, bardak doldurucu ve koltuk hareketleri hem tabletten, hem de asistan tableti üzerinden çalıştırılabilmelidir. Bardak doldurma ve kreşuar yıkama süreleri kullanıcı isteğine göre hekim tableti veya asistan tableti üzerinden ayarlanabilmelidir.

12 5. Asistan kolu üzerinde tükürük emici, cerrahi aspiratör, en az 3 fonksiyonlu hava-su şırıngası ve LED ışıklı dolgu cihazı 6. Cerrahi aspiratör ve tükürük emici sistemler havalı sistemde Bu sistem ilerde geçilmesi düşünülen merkezi vakum sistemine geçiş için uyumlu 7. Tükürük emici ve cerrahi aspiratör hortumlarından hangisi kaldırılırsa o hortum otomatik olarak çalışmalı, yerine bırakıldığında otomatik olarak durmalıdır. F. HEKİM TABURESİ 1. Ünit ve hasta koltuğu ile aynı markaorijinal tabure 2. Hekim taburesinin sırt dayama yeri 3. Tabure, bel desteği sağlaması için oturak kısmının eğim ayarı yapılabilmelidir. 4. Tabure, hasta koltuk döşemesi ile aynı renk (tercihen yeşil) 5. Yükseklik piston veya hidrolik sistemi ile ayarlanmalıdır. 6. Tabure çok yönlü hareketli tekerlek yapısına sahip G. AYAK PEDALI 1. Ünit ve koltuğu kumanda eden ayrı ayrı iki veya tek bir ayak pedalı 2. Enstrümanların çalıştırılması, sulu-susuz çalışma tek bir pedal ile kontrol edilebilmelidir. 3. Ayak pedalının basma bölümü darbelere dayanıklı malzemeden üretilmiş 4. Pedal pnömatik veya elektromekanik üstten basmalı Yandan itmeli pedal ilaveten bulunuyorsa hız ayarını kontrol ediyor 5. Ünite bağlanan ışıklı elektrikli mikromotor ve ışıklı piezoscaler cihazları aynı ayak pedalı ile çalıştırılabilmelidir. H. MONİTÖR KOLU 1. Monitör kolu, bilgisayar için gerekli kabloların monitör kolunun içinden geçmesi gereklidir. 2. Monitör kolu, üzerine takılacak dokunmatik ekranlı bütünleşik (all in one) bilgisayarı deforme olmadan taşıyabilecek şekilde sağlam yapıda İ. HER BİR ÜNİT ÜZERİNDE VERİLECEK ENSTRÜMANLAR 1. ANGULDURVA (HER ÜNİT İÇİN BİRER TANE) 1. Anguldurva içten sulu olmalı ve elektrikli mikromotor ile çalışmalıdır. 2. Anguldurva saf paslanmaz çelikten üretilmiş 3. Anguldurva en yüksek devir/dakika hızla çalışabilmelidir. 4. Mikromotor devrini 1:1 oranında (aynı hızla) iletmelidir. 5. Anguldurva uzun ömürlü seramik rulmana sahip 6. Anguldurva gövdesi monoblok yapıda olmamalıdır. 7. Anguldurva teknik uyum ve tamir için mikromotor ile aynı marka 8. Anguldurvapushbutton (anahtarsız frez değiştirme) sistemine sahip 9. Anguldurva tek noktadan optimum soğutma sağlamalıdır.

13 10. Çapı Ø 2.35 olan anguldurvafrezleri ile kullanılabilmelidir. 11. Anguldurva 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 12. Anguldurva termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir. Bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir 13. Anguldurva üzerinde markası, modeli, oranı ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı 2. AERATÖR BAŞLIĞI (TÜRBİN) (HER ÜNİT İÇİN İKİŞER ADET) 1. Verilecek türbin, en az 2.2 (iki nokta iki)en fazla 4.5 (dört nokta beş) bar basınçlı hava ile çalışabilmeli, 2. Seramik bilyeli (rulmanlı) olmalı 3. Frez değiştirme anahtarına gerek olmaksızın frezdeğişmi yapılabilmeli (basmalı - pushbuttontip), 4. En az üç adet sprey delikli olmalı, 5. Dakikada en az (üçyüzellibin) devir/dakika dönme hızına ulaşabilmeli, 6. Bir adaptör ile hortuma bağlanan ve ergonomik yönden hafif olması ve darbelere dayanıklı olması yönünden gövdesi tamamen titanyumdan veya paslanmaz çelikten üretilmiş 7. Aeratörler herhangi bir ek parçaya ihtiyaç duymadan ünite monte edilebilmeli ve çalışabilmelidir. 8. Aeratörler basınç regülatörlü 9. Aeratörler, fakültede kullanılan aeratör sterilizasyon sistemine uygun girişlere sahip 10. İstekli firmalar ihale öncesi gelip sterilizasyon sistemini inceleyebilirler. 3. ULTRASONİK SCALER (KAVİTRON)(HER ÜNİT İÇİN BİRER TANE) 1. Piezon (elektrikli) sistem 2. Dakikada en az Hz vuruş yapacak titreşime ulaşabilmelidir. 3. Gövdesi ve uçları otoklavda steril edilebilmelidir. 4. Cihazın el parçası paslanmayı engelleyici ve uzun ömürlü olması bakımından titanyumdan yapılmış 5. Cihaz ünite monte 6. Cihazın diş ünitine montajı yüklenici tarafından yapılarak çalışır vaziyette teslim edilecektir. Ünit üzerinde aletin gücünün seviyesinin ayarlanabileceği dijital kumanda ve ekran Endodontik, periodontal, restoratif ve skaling işlemlerinin hepsini yapabilmelidir. 7. Endodontik, periodontal, restorative ve skaling uçları ile çalışmaya olanak sağlamalıdır. 8. Minimum 1 Watt ve maksimum 8 Watt a çıkabilmelidir. 9. Scaler ın güç değişimi kumanda panelinden yapılabilmelidir. 4. ELEKTRİKLİ MİKROMOTOR: (HER ÜNİT İÇİN BİRER TANE OLACAK) 1. Mikro motor elektrikli sistem 2. Mikro motor standart modundan farklı olarak anguldurva veya piyasemenlerle çalışmalıdır. Mikro motorun hız ayarı 100 ile d/dk ya kadar 3. Mikro motor içten sulu ve ışıklı 4. Mikro motorun saat yönüne ya da tersine dönüşü ünit üzerinden ayarlanabilmelidir. Mikro motorun programlanabilen endo fonksiyonu olmalı, entegre sprey ayarı olmalı ve tork ayarı olmalıdır ve dijital gösterge ile ayarları yapılmalıdır.

14 5. Kömürsüz 5.LED IŞIKLI DOLGU CİHAZI: (HER ÜNİT İÇİN BİRER TANE OLACAK) 1. Işık çubuğu otoklavda steril edilebilmelidir. 2. Süre ayarlı olmalı ve ayarlanabilir ışık gücüne sahip 3. Ergonomik el parçası 180º etrafında dönebilen, kullanım bilgisine göre şekillenen yapıda 4. Dalga boyu nm 5. Gücü en az 1200 mw/cm 2 olmalı ve asistan tabletinde bağlantı yeri EK.4 DOKUNMATİK EKRANLI BÜTÜNLEŞİK (ALL IN ONE) PC TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Pc monitörü en az 17 inch en fazla 22inch büyüklüğünde olmalı ve 16:9 geniş ekran özelliği desteklemelidir. Ekran parmak veya kalemle tek dokunuşa duyarlı El yazısı tanıma özelliği ve sanal klavye ile harici klavye kullanılmadan da kullanıcı ihtiyaçlarını yerine getirebilmelidir. Ekran çevre aydınlatmasına bağımlı kalmadan daima net ve aydınlık olarak kalmalıdır. 2.Cihazın üzerinde veya harici dvd+-rw-rom bulunmalıdır. 3.Kurum adına lisanslanmış işletim sistemi her bilgisayar için ayrı ayrı üzerinde olmalıdır 4.İşlemci en az İntel Core İ3 işlemci 5.Sistem üzerinde en az 4 Gb ram 6.En az 64 Mbdahili veya harici ekran kartı 7.Hard diski en az 128GbSSD 8.Ağ birim kartında, 10/100/1000Mbps bant genişliğini desteklemelidir ve Wi-Fi n kablosuz donanıma sahip 9. Cihaz üzerinde en az 2 adet USB portu 10. Bilgisayar dokunmatik ekran ve bütünleşik yapıda olmalı, ayrıca kasası bulunmamalıdır. 11.Cihazın ağırlığı en fazla 6,5 kg 12.En az 2 yıl garantili J. TEKNİK SERVİS ve GARANTİ: 1. Firma Diş Ünitlerini ücretsiz olarak idarenin uygun gördüğü yeremonte edecektir ve çalışır vaziyette kuruma teslim edecektir, Her türlü nakliye, montaj masrafları yükleniciye aittir. 2. Bütün cihazlar ve diş üniti ile beraber verilecek diğer aletler en az 2 yıl garantili olacaktır. 3. Cihazlar arıza bildiriminden itibaren, 3 iş gününde arızaya müdahale edilecek ve müteakip 3 iş günü içerisinde bütün fonksiyonları ile çalıştırılacaktır. 4. İstekliler teklif ettikleri cihazlarda, garanti sonunda rutin kullanıma bağlı olarak en sık değiştirilen yedek parçaların isimlerini belirterek, 10 yıl geçerli olmak üzere fiyatlarını bir taahhütname ile teklifle birlikte vereceklerdir. Komisyon yedek parça listesini daha ayrıntılı isteyebilecektir. 5.Cihazların kullanım, onarım ve teknik servis dokümanları cihazla birlikte verilecektir.

15 6.İstekli, ihaleyi kazandığı takdirde cihazların kullanımı, bakımı, olası arızaların giderilmesine ilişkin eğitimi, ücretsiz olarak vereceğini taahhüt edecektir. 7.İhtiyaç duyulduğu takdirde ihale komisyonu tarafından cihazların teknik şartnamedeki özelliklerinin demonstrasyon isteği fax ile firmaya bildirilecek, bu istek 72 saat içerisinde firma tarafından yerine getirilecektir. 8.Cihaz teslimiyle birlikteorjinalünit üzerinde bulunuyorsa her bir ünit için yedek 1 adet hava su şırıngası, 3 adet sigorta, 1 adet ışıklı dolgu fiber optik ucu, 1 adet koltuk döşemesi ve ayak naylonu, 1 adet alet tepsisi, 2 adet hortum ucu adaptörü, 1 adet emici filtresi, 1 adet kreşuvar için katı atık tutucu filtre ve üst kapağı verilecektir. GENEL HÜKÜMLER 1- Ürünlere ait orijinal katalog ve ürünün bulunduğu sayfaya ait Türkçe onaylı tercümenin sunulması zorunludur. Katalog sunumunda fotokopi vb. çoğaltma yöntemleriyle elde edilmiş dosya, broşürler kabul edilmeyecektir. Ayrıca bir adet Türkçe kullanım kılavuzu ile cihazın mekanik, elektrik ve elektronik devre şemalarını içeren servis kılavuz kitapçığı verilecektir. 2- Cihazlar (sistem) en az 3 (üç) yıl, dinamik el aletleri ise 2 (iki) yıl garantili olacak ve bu garanti yüklenici firma tarafından ürün tesliminde verilecektir. Garanti süresince bakım, onarım ve yedek parçadan hiç bir ücret talep edilmeyecektir. Yine garanti süresince cihazlar periyodik olarak yılda 2 kez firmanın teknik elemanı tarafından ücretsiz kontrol edilecektir. 3- Garanti süresince parça gerektirmeyen herhangi bir arıza meydana geldiğinde, 24 saat içinde müdahale edilecek, 72 saat içinde çalışır duruma getirilecektir. Parça gerekmesi halinde ise, firma en geç 20 (yirmi) gün içinde gerekli parçayı da temin ederek arızayı gidermelidir. Arıza süresince geçen süre garanti süresinden düşülür. 4- Ünit kurulum yeri ıslak ve deterjanlar ile temizlenen bir alan olsa bile, 10 yıllık süre içinde ünitin yere temas eden parçasının paslanması halinde satıcı firma, ilgili parçayı yeni bir parça ile ücretsiz olarak, 1 ay içinde değiştirecektir. Bu durumda her türlü montaj ve nakliye masrafı satıcı firmaya aittir. 5- İstekli firmalar referans listesi vermelidir. İlgili listede kurum, doktor isim, soy isim, telefon ve faks numaraları da belirtilecektir. Bu referanslardan gerektiğinde yazılı görüş alınarak değerlendirme yapılacaktır. 6- Ücretsiz garanti süresinin bitiminden sonra 10 yıl süreyle ücreti karşılığında yedek parça ve teknik servis sağlayacaktır. 7- Satıcı firma, cihazları ücretsiz olarak monte edecek ve tüm malzeme ve aksesuarları ile çalışır durumda teslim edecektir. Nakliye ve montaj için gerekli tüm malzeme ve masraflar firma tarafından karşılanacaktır. 8- İhaleyi kazanan firma, idare tarafından belirlenecek personel veya personellere idarenin belirleyeceği çalışma programı çerçevesinde (sürekli eğitim şeklinde 24 saati geçmemek şartıyla) bakım ve kullanım eğitimini ücretsiz olarak verecektir. 9- Teklif veren firmalar ihale aşamasında şartname maddelerine ayrı ayrı ve Türkçe olarak şartnamedeki sıraya göre cevap vereceklerdir. Bu cevaplar marka model cihaz

16 teklifimizin Şartnameye Uygunluk Belgesi başlığı altında teklif veren firmanın başlıklı kâğıdına yazılmış ve yetkili kişi tarafından imzalanmış 10- Ünitin tüm bölümleri aynı marka olacaktır. 11- Teklif edilen cihazın Ulusal Bilgi Bankası numarası yoksa ulusal veya uluslararası geçerliliği olan standartlara ve/veya normlara uygunluk belgesi (CE veya EEC veya EC) olmalı ve yüklenici firma tarafından sözleşmede belgelendirilmelidir. 12- İstekliler tarafından sunulan teklif dosyalarındaki belgeler ile teklif edilen ürünlerin teknik şartnameye uygunluğunun belirlenememesi halinde isteklilerden teklif ettikleri ürünlerin numuneleri veya demonstrasyonu, ihale komisyonu tarafından belirlenen süre içerisinde istenecektir. İstenen numuneyi getirmeyenler ile demonstrasyon yaptırmayanlar veya demonstrasyon sonrası teknik şartnameye uygun olmadığı tespit edilen ürünleri içeren teklifler ihale komisyonu tarafından değerlendirme dışı bırakılacaktır. 13-Ek cihazlar herhangi bir parçaya gerek kalmadan ünite takılabilmeli ve çalıştırılabilmelidir. 3. FANTOM SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 35 Adet 1. Fantom sistemi, lisans ve lisansüstü diş hekimliği eğitiminde kullanılmaya mahsus 2. Sistem; ünit masa, LCD monitör kafa gövde bağlantı aparatı, çene ve dişlerden oluşmalıdır. 3. Sistemin tüm parçaları paslanmaya ve ısıya dayanıklı alüminyum, paslanmaz çelik ve ısıya dayanıklı plastikten mamul 4. Sistem diş hekimliğinin tüm dallarında kullanılabilen çalışma modellerine uygun 5. Ünit masa üzerinde kontrol düğmeleri ve elektirik sisteminin olduğu kapalı konsül bulunmalıdır. 6. Sistem satış sonrası 2 yıl servis garantisi ile on yıl yedek parça garantisine sahip 7. Satıcı firmanın, garanti süresi içinde fantom sisteminin ücretsiz bakımını yapmalıdır. KAFA 1- Kafa bölümü geliştirilmiş sistem olup eğitim çalışmaları için tasarlanmış 2- Kafa bölümü, boyun ekleminin üzerinde yer almalı, çizilmeye ve aşınmaya dayanıklı olmalıdır 3- Kafa bölümü insan anatomisinin ana hatlarını ve morfolojik özelliklerini taklit eder özellikte 4- Kafa bölümü sulu çalışmaya izin verecek şekilde su tahliyesine uygun

17 5- Kafa bölümü, insan anatomisine benzer şekilde, sağ ve solda birer adet olmak üzere toplam iki adet çene eklemine sahip 6- Çene eklemlerinin hareket biçimi, anatomik şekillendirilmiş üç boyutlu kondil kutuları insan çiğneme fonksiyonunu simule etmeye uygun 7- Kondil yolu eğimi ve Bennett açısı ayarlanabilir tipte olabileceği gibi, ortalama değerlere göre standart ve değiştirilemez bir şekilde ayarlanmış 8- Simülatörün çene kısmı (artikülatör kısmı) değişik tipte modellere uyum sağlamalıdır. 9- Kafa bölümü alt çene ünitesinin açılma sırasında yaptığı hareketi Posselt diagramına uyumlu 10- Kafa bölümü ait çene ünitesinin yan hareketlerine Gotik ark diagramına uyumlu 11 - Kafa bölümünün aşağı kesimi, insan yanak ve dudak yapılarını taklit edebilecek, uygun esneklikte bir malzemeden üretilmiş bir koruyucu ile kapatılmış olmalıdır 12- Ağız açıklığı insan ağız açıklığı anatomisine uyumlu olup. Çeşitli ağız açıklıklarına uyumlu olmalıdır 13- Esnek yanak-dudak parçası; delinme, yırtılma, kopma gibi fiziksel etkenler ile kimyasal etkilere dayanıklı, değiştirilmesi kolay ve ekonomik 14- Rengi insan ten rengine uygun olmalıdır gerektiğinde farklı ağız açıklığında (küçük, orta ve/veya büyük) değişik yüz maskesi temin edilebilir olmalıdır. 15- Fantom sisteminin tüm parçaları; aşınma, paslanma, korozyon, malzeme yorgunluğu gibi etkenlere dayanıklı yüksek kalitede malzemeden, yüksek üretim teknikleri ile üretilmiş 16- Tüm parçalar, ısı ve kimyasal etkilere dayanıklı 17- Tüm parçalarda zaman içinde oluşabilecek gevşemeler giderilebilir konumda 18- Sistemin tamamı kolayca temizlenebilir 19- Artikulatörü değiştirmek için kafa üzerindeki düğme vasıtası ile yukarı doğru açılır 20- Kafatası üzerindeki basit bîr mekanizmayla artikulatör yerine kolayca takılıp çıkartılabılir olmalıdır 21- Kafa kısmı, boyun ekleminin üzerinde olmalıdır, gerçek insan boyun hareketlerini yapabilmelidir, çizilmeye ve aşınmaya karşı dayanıklı

18 22- Boyun hareketi kafadaki boyun eklemi içinde bir sistem ile sağa, sola ve öne yatma ile sınırlı olmalıdır, ayrıca sabitleme mandalına ihtiyaç olmamalıdır. 23- Kafa üzerinde veya kafa içine bir mekanizma ile boyun hareketliğinin sertliği ayarlanabilir olmalıdır GÖVDE 1. Gövde, insan vücudunu taklit eder dizayn ve ölçülerde 2. Gövde çalışma masasına sabitlenebileceği bir mekanizmaya sahip olmalıdır 3. Gövdenin yer düzlemi ile yaptığı açı, muayene koltuğunda oturan bir hastanın sırtı gibi değişik açılarda ayarlanabilir ve seçilen bir çalışma açısında sabitlenebilir özellikte 4. Gövde bağlantı aparatı ile aşağı ve yukarı hareket edebilmelidir. 5. Gövdenin içerisine yerleştirilmiş bir mekanizma sayesinde sabit yatay eksenden dikey eksene 90 derecelik açı aralığında sabitlenebilir 6. Gövde istenildiğinde yere paralel (yatay) ya da dikey şekilde masa altında pozisyonlandırılabilir 7. Gövde tek parça, geri dönüşümlü içerisinde metal aparatlarla destekli esnek olmayan enjeksiyon döküm sert plastikten imal edilmiş ÇENELER 1. Çeneler alt ve üst olmak üzere iki parça ve kolayca takılıp çıkarılabilir 2. Doğal insan alt çene ve üst çenesinin anatomisine uyumlu olmalıdır 3. Çeneler 32 adet dişin yerleştirilebileceği anatomik olarak uyumlu yuvalara sahip olmalı ve dişler vida ya ya sustalı sistem ile çenelere sabitlenebilir 4. Uygun sertlikte plastik esaslı malzemeden üretilmiş olan çeneler silikon yada kauçuk gibi esnek malzemeden bir diş etine sahip 5. Dental simülasyon modelleri üst ve alt çene olarak diş hekimliğinin bütün bölümlerinde kullanılabilen (endodonti, cerrahi, implantoloji, periodontoloji,hareketli ve sabit protez modelleri, pediatrik modeli, anestezik model, diş çekim modeli ve değişik tip amaçlarda demo çalışma modelleri ve kalıpları) değişik tip ve çalışma modelleri gerektiğinde sonradan temin edilebilir olmalıdır, 6. Çeneler ve fontom başlığı aynı markanın ürünü 7. Çene ve dişlerin en az 10 yıl süre ile piyasadan temin edilebileceği ilgili firma tarafında taahhüt edilmiş 8. Çeneler matriks bandı ve ruberdam çalışmasına uygun DİŞLER 1. Dişler 32 dişlik takımlardan oluşmalı ve çeneler üzerindeki yuvalara tam ve anatomik bir düzende oturmalıdır 2. Dişler, insan dişi anatomisine uyumlu olup, çeneler üzerine bir arada dizildiklerinde; oklüzyon düzlemi, Spee ve Monson eğrileri gibi çeşitli anatomik

19 ÜNİT düzlem ve eğrilerin, yanlış anlamaya izin vermeyecek nitelikte görülebıimesine izin verir özellikte 3. Pedodontik çeneler için pulpa esaslı dişler temin edilebilir 4. Dişler, çeşitli diş tedavi çalışmalarının yapılmasına elverişli sertlikteki malzemeden ve yüksek kalitede üretilmiş ve sertliği doğal diş sertliğine yakın 5. Bütün çalışma modellerinin dişleri, kök ucu kısmında kazınmış hangi dişe ait olduğunu gösteren numara 6. Dişler, setler halinde veya tek tek istenilen dişten istenilen sayıda alınabilir 1- Diş hekimliği eğitiminde kullanılmak için tasarlanmış bir sistem 2- Ünit masa yaklaşık 90x60x90 cm ölçülerinde 3- Airetör, mikro motor ve hava şırınga için 3 adet çıkışlı olmalıdır 4- Tükürük emici sistem 5- Ünitenin üzerinde unit tip ışık kaynağı 6- Ünitenin gövdesi 0,9 mm saçtan imal edilmiş olup,fırın boyalı Renk seçenekleri 7- Ünitenin üzeri laminant kaplı Renk seçenekleri 8- Ünit merkezi hava ve su sistemine uygun 9- Fantom simülatör bağlanma özelliğine sahip 10- Bağlanacak kafa ve gövde yatay ya da dikey pozisyonda ünitin içinde masanın altına girebilir 11- Bağlanacak fantom simulator için ust tabla altında yataklı bir bölme ya da dolap olmalıdır, 12- Ünit kapalı devre görüntü sistemine uyumlu 13- Ünit üzerinde eğitimcinin yakından izlenmesine olanak verecek LCD monitör 14- Ünit üzerinde bir adet priz bulunmalıdır. 15- Ünit masa üzerinde kontrol düğmeleri ve elektrik sisteminin olduğu kapalı konsol bulunmalıdır. 16- Ünit elektrikli sistem olmalıdır 17- Satıcı firma ihalede öğrenci fantom unit masa sistemi numunesini bulundurmalıdır, 18- Satıcı firma tüm sistemin yerinde montajını yapıp, çalışır vaziyette teslim etmelidir.

20 4.KISIM EKRAN (26 ADET) DOKUNMATİK EKRANLI BÜTÜNLEŞİK (ALL IN ONE) PC TEKNİK ŞARTNAMESİ (26 adet) 1.Pc monitörü en az 17 inch en fazla 22inch büyüklüğünde olmalı ve 16:9 geniş ekran özelliği desteklemelidir. Ekran parmak veya kalemle tek dokunuşa duyarlı El yazısı tanıma özelliği ve sanal klavye ile harici klavye kullanılmadan da kullanıcı ihtiyaçlarını yerine getirebilmelidir. Ekran çevre aydınlatmasına bağımlı kalmadan daima net ve aydınlık olarak kalmalıdır. 2.Cihazın üzerinde veya harici dvd+-rw-rom bulunmalıdır. 3.Kurum adına lisanslanmış işletim sistemi her bilgisayar için ayrı ayrı üzerinde olmalıdır 4.İşlemci en az İntel Core İ3 işlemci 5.Sistem üzerinde en az 4 Gb ram 6.En az 64 Mbdahili veya harici ekran kartı 7.Hard diski en az 128GbSSD 8.Ağ birim kartında, 10/100/1000Mbps bant genişliğini desteklemelidir ve Wi-Fi n kablosuz donanıma sahip 9. Cihaz üzerinde en az 2 adet USB portu 10. Bilgisayar dokunmatik ekran ve bütünleşik yapıda olmalı, ayrıca kasası bulunmamalıdır. 11.Cihazın ağırlığı en fazla 6,5 kg 12.En az 2 yıl garantili

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ ÜNİTİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ ÜNİTİ TEKNİK ŞARTNAMESİ NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ ÜNİTİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Diş üniti aşağıda belirtilen bölümlerden oluşmalıdır. A. Hasta Koltuğu (Fotöy) B. Tedavi Ünitesi C. Kreşuar D. Asistan Tableti E. Reflektör F. Ayak

Detaylı

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır.

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.guloguz.com.tr DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ 0120 Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.korodent.com FLEX FLEX MONİTÖR (OPSİYONEL) Ağız içi kamera ve Radyovizyografi cihazları

Detaylı

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır.

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.guloguz.com.tr DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ 0120 Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.korodent.com COMFORT COMFORT MONİTÖR (OPSİYONEL) Ağız içi kamera ve Radyovizyografi

Detaylı

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır.

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.guloguz.com.tr DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ 0120 Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.korodent.com A3-A A3-A MONİTÖR (OPSİYONEL) Ağız içi kamera ve Radyovizyografi cihazları

Detaylı

LABORATUVAR MİKROMOTORU

LABORATUVAR MİKROMOTORU 3.000-35.000 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı 3.000-35.000 devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır.

Detaylı

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ www.guloguz.com.tr DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ 0120 Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. Koro sayfa iso degisti.indd 1 25/01/16 17:53 COMFORT Koro sayfa iso degisti.indd 2 25/01/16

Detaylı

Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr

Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr A2-A ve A3-A Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr A3 - A Korodent; üstün ergonomi, esneklik ve estetiği ile tüm ihtiyaçlarınızı en ekonomik yoldan karşılayan geniş seçenekleri ile hizmetinizde

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ $ ^.0 3»^- T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama

Detaylı

Diş üniti aşağıda belirtilen 12 ana bölümden meydana gelecek ve pnömatik sistem olacaktır.

Diş üniti aşağıda belirtilen 12 ana bölümden meydana gelecek ve pnömatik sistem olacaktır. DİŞ ÜNİTİ VE HASTA KOLUĞU Diş üniti aşağıda belirtilen 12 ana bölümden meydana gelecek ve pnömatik sistem olacaktır. 1) Hasta Koltuğu 2) Ünit Gövdesi - Greşuar - Aspiratör 3) Tedavi Tablası 4) Reflektör

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 21/02/2018-E.3106 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENN403R0* Sayı :32319748-934.01.03/ Konu :Hasta Başı Uygulanmak Üzere; 3 Tip İmplant Alımı Yaklaşık

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 18/04/2017-E.6219 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5F3P6TS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET ARAŞTIRMASI (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4122 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEA9BZTCS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :İmplant Alımı Yaklaşık Maliyet Araştırması Hk. YAKLAŞIK

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 23/02/2018-E.3276 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEAM40NYT* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 11/07/2017-E.10727 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3JBRL* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Diş Üniti kolu ve aspiratör ucu alımı hk. TEKLİF MEKTUBU

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 07/01/2015 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (6) kalem Demirbaş ve Sarf Malzemesi alımı; işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 13/09/2017-E.14183 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6P4DY0H* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 13/03/2018-E.4193 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5N4E710* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 14/09/2017-E.14203 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENF43D8S* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 22/03/2019-E.4449 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE84BCAZ1* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :3 Tip İmplant Alımı Teklif Mektubu ve Şartnamesi Hk.

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4119 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE8VBZTC3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 18/07/2017-E.11154 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENN3J1E6* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Cihaz alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Detaylı

PROFİLAXİ ANGULDURVASI

PROFİLAXİ ANGULDURVASI PROFİLAXİ ANGULDURVASI 1. Anguldurva başlığı rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Dakikadaki dönme hızı 5.000 devir/dakika olmalıdır. 3. Kartuş sistemi rulmanlı olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 4:1 oranında iletmelidir.

Detaylı

KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR

KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR 1. Cihaz ünitden bağımsız çalışabilen tipte olmalıdır. Yalnızca elektrikle çalışılabilmelidir. Başlık bağlantısı cihaz ön tarafından yapılmalıdır. 2.

Detaylı

DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR

DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR 1. Aeratör başlıklarıyla birlikte bir adet rulman presi, en az bir adet basınç regulatörü ve markaya uygun söküp takma aparatları bedelsiz verilecektir. 2. Her beş adet

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 19/03/2018-E.4503 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR4EVC2* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :3 Tip İmplant ve gövde yapısı alımı hk. TEKLİF MEKTUBU İlgili

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 15/02/2017-E.2754 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3R61B* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 05/02/2018-E.1990 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEZL4ZSS8* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Elektronik kilit sistemi malzemeleri alımı hk. TEKLİF MEKTUBU

Detaylı

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00419 SAYI : KONU: T e k lif M ektubu P İY A SA A R A Ş T IR M A T E K L İF M E K T U B U H astanem

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İLGİLİ FİRMALARA

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 12/05/2017-E.7579 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEL53SS04* Sayı :32319748-934.01.03/ Konu :Yaklaşık Maliyet Hesabı Tespiti Hk. YAKLAŞIK MALİYET TESPİTİ

Detaylı

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu Teknik Şartname için yurt içinden satın alınacak Etilen Oksit Düşük Isı Gaz Sterilizasyon Cihazı nın Teknik özellik, kontrol

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSDN014 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Optik mikroskop alımı şartnamesi Doküman

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 19/12/2017-E.20052 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR4NKBC* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. İlgili Tüzel ve Gerçek Kişilere Teklif Mektubu

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. İlgili Tüzel ve Gerçek Kişilere Teklif Mektubu Tarih ve Sayı: 28/03/2017-E.5140 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEA532BNS* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İlgili Tüzel ve Gerçek Kişilere Teklif Mektubu

Detaylı

Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat. Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat KURU SABİTLEDİK

Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat. Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat KURU SABİTLEDİK Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat KURU SABİTLEDİK Dünya Markaları 60 Aya Varan Vadeler 996,65 TL den Başlayan Taksitlerle SPIRIT 3000 ÜNİT, 3300 KOLTUK 60

Detaylı

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ Marka : TAKARA BELMONT Geçerlilik Tarih : 20/06/2008 Model : BELRAY RÖNTGEN CIHAZI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz diş hekimliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Mobil veya duvara monte edilebilir

Detaylı

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ali Şevki EREK Yerleşkesi Satın alma Birimi Merkez/ TOKAT

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ali Şevki EREK Yerleşkesi Satın alma Birimi Merkez/ TOKAT Tarih ve Sayı: 10/12/2018-E.18227 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELCB4VTC* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU 1. Dayanıklı, hafif ve kaliteli malzemeden yapılmış olmalıdır. 2. Cihaz en az 25,000 devir/dak. çalışabilmelidir.bu durum kullanım kılavuzunda belirtilmelidir. 3.

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

MALIN CİNSİ BİRİM FİYATI TUTAR

MALIN CİNSİ BİRİM FİYATI TUTAR PREKLINIK VE FANTOM LABORATUVAR MALZEMELERİ MİKTAR (Adet) 1 25 MALIN CİNSİ BİRİM FİYATI TUTAR Fantom Ögrenci Masası: 2 10 Preklinik Ögrenci Çalışma Masası: 3 1 Fantom Eğitmen Masası: 4 25 Fantom Sistemi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 12/01/2018-E.628 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE844A3S3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :2 Numara plak ve kulak çubuğu alımı hk. TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU (İlgili Firmalara)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKLİF MEKTUBU (İlgili Firmalara) Tarih ve Sayı: 07/08/2018-E.11877 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEND4U0Y7* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi Sarf Malzeme Alımı (Plak, vida) Hk. TEKLİF MEKTUBU

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : OTELCİLİK

Detaylı

*** Ürün görseli ektedir. Fakültemiz de Numuneleri yerinde görebilirsiniz.

*** Ürün görseli ektedir. Fakültemiz de Numuneleri yerinde görebilirsiniz. Tarih ve Sayı: 15/11/2017-E.17991 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENU4K1E8* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 28/11/2017-E.18811 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKA4LM7Z* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

DİŞ ÜNİTİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

DİŞ ÜNİTİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ Diş üniti aşağıda belirtilen 6 ana bölümden meydana gelecektir. 1) Hasta Koltuğu 2) Ünit Gövdesi Greşuar 3) Tedavi Tablası 4) Reflektör 5) Ayak Pedalı 6) Hekim taburesi DİŞ ÜNİTİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/0/202 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 202493 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/0/202 TARİHİ, SAAT

Detaylı

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ

AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ AÇIK ALAN FITNESS TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER 1. Set içeriğinde yer alan tüm aletlerin taşıyıcı ana gövdeleri Ø 168 mm. çapında ve 5-4 mm. et kalınlığında metal malzemeden imal edilmiştir. 2. Ana

Detaylı

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi DOĞRUDAN TEMİN İLANI ALACAKAYA KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Benim de Geleceğim Var! Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2010 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 19/10/2018-E.15622 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5U4YANB* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI I. Paslanmaz Çelik Hastane Ekipmanları Alet ve İlaç Dolabı Ameliyathane ve müdahale odalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dolap AISI 304 kalite 18/8 CrNi paslanmaz

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 20/02/2017-E.2969 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6P3RETN* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 28/02/2019-E.3160 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6PBA8NS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Temizlik Malzemesi Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ

Detaylı

Ek:l. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set. Birim Fiyat Toplam Fiyat. Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 1 ADET MACİNTOSH N0:2

Ek:l. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set. Birim Fiyat Toplam Fiyat. Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 1 ADET MACİNTOSH N0:2 Ek:l 1. Açıklama Miktar F.T.R. Muhteviyatı: (1 Set Birim Fiyat Toplam Fiyat Muhteviyatı) MACİNTOSH Nü: 1 MACİNTOSH N0:2 MACİNTOSH N0:3 MACİNTOSH N0:4 HANDLE YEDEKAMPÜL PİL ŞARJ CİHAZI ÇANTA TOPLAM 1 SET

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.-2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ 1 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR..1 4. GARANTİ

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın alınacak

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /05/20 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 203205 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 7/05/20 TARİHİ, SAAT 4:00

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

Teklife Esas Genel Hususlar. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ali Şevki EREK Yerleşkesi Satın alma Birimi Merkez/ TOKAT

Teklife Esas Genel Hususlar. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ali Şevki EREK Yerleşkesi Satın alma Birimi Merkez/ TOKAT Tarih ve Sayı: 15/11/2018-E.16972 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENUB34JU* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 1. Rahat taşıma yapılabilmesi için üstten kulplu olmalıdır 2. Taşıma çantasının rengi mavi kırmızı veya turuncu 3. Soğuz zincir

Detaylı

Zeyilname Zeyilname No:4

Zeyilname Zeyilname No:4 Zeyilname Zeyilname No:4 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 7 sayfadan oluşmaktadır. Zeyilname No:4 1/6 GİRİŞ 4x4 MOBİL HABERLEŞME ARACI ALIMI (GA4.18) ZEYİLNAME NO: 4 Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

KDV HARİÇ GENEL TOPLAM. Yukarıda cinsi ve miktarı yazılı malzemelerin tamamını katma değer vergisi hariç (rakamla)... (yazıyla)..

KDV HARİÇ GENEL TOPLAM. Yukarıda cinsi ve miktarı yazılı malzemelerin tamamını katma değer vergisi hariç (rakamla)... (yazıyla).. Tarih ve Sayı: 11/09/2018-E.13430 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEND4VKT8* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2018-E.13674 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Konu : Teklife Davet Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSDN0001 Elektron Hızlandırıcısı Ve Işınım Tesisi (TARLA) Proje Numarası: 2006K-120470 Teknik Şartname Baskı Devre Makinası İçin; Teknik

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhale No : 2014/ 1249 İlgili Birim : DÖN.SER.AYNİYAT

Detaylı

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME .AMAÇ TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME Kurumumuzun yeni açılacak olan TRT World Haber Kanalında kullanılmak üzere 34 adet 4 kişilik çalışma masası, 2 adet 2 kişilik çalışma

Detaylı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı Güçlü cerrahi aspiratör cihazı ATMOS Record 55 ATMOS Record 55 DDS DAYANIKLI KULLANIMI KOLAY SESSİZ 2 ATMOS Record 55 Çok yönlü ve güçlü! Yüksek emiş gücü ve güçlü vakumu sayesinde ATMOS Record 55 çok

Detaylı

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye trevo trevo 1 Trevo 8 MFA Trevo 7 MFA Trevo 9 MFA 2 Trevo 6 MFA Trevo 5 MFA

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DIŞ MEKAN FITNESS ALETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER 1. Tüm aletlerin taşıyıcı ana gövdeleri Ø 140 mm. çapında ve minimum 5 mm. et kalınlığında metal malzemeden imal edilmiş olacaktır. 2. Yük

Detaylı

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ - Orijinal ambalajında olmalıdır. - Kuru hava, otoklav ve kimyasal solüsyon sterilizasyonuna dayanıklı olmalıdır. Aşınmamalı ve paslanmamalıdır. - Aletin üzerinde katalog

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır.

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. OTOMATİK KEPENK POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ A. ÜRETİCİ FİRMA KALİTE BELGELER 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. 2. Panjur üreticisi firmanın

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basamaklı ara merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu palmiye figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk Tırmanma seti 1 tk TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) Dore Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş Model: KD-050/50-100 PARMAK İZLİ KİLİT Kullanma Kılavuzu CE İÇİNDEKİLER Ürün Bilgileri 1.1 Ürün modeli ve özellikleri 1.2 Fonksiyonlar 1.3 Kilit parçaları ve özellikleri 1.4

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) Nova Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

KBB MUAYENE KOLTUKLARI

KBB MUAYENE KOLTUKLARI KBB MUAYENE KOLTUKLARI Ürün Kodu: 10010299 SUPREMA KBB MUAYENE KOLTUĞU 4 MOTORLU Muayene ve basit cerrahi müdahale koltuğu 4 adet bağımsız motor sistemi (yükselme/alçalma, sırt, ayak ve oturma kısmı) Toplam

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın

Detaylı

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Estap sunar: Universal, UniversalLine ve UniversalLine + Ofisler ve sistem odaları için mükemmel çözümler...

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KONTEYNER TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KONTEYNER TEKNİK ŞARTNAMESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KONTEYNER TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın alınacak, Plastik

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

GENÇLİK ve SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON 2011 AVRUPA GENÇLİK OLİMPİK OYUNLARI GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

GENÇLİK ve SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON 2011 AVRUPA GENÇLİK OLİMPİK OYUNLARI GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK ve SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON 2011 AVRUPA GENÇLİK OLİMPİK OYUNLARI GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ Trabzon Tarihi Mekânları Aydınlatma Projesi Kapsamında Elektrik Malzemesi Alınması İşine Ait Teknik Şartname

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-1000 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 17793936-940- Konu : Teklif Mektubu (Piyasa Araştırması) İLGİLİ FİRMALARA

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LED Lİ SAHA VE CEPHE AYDINLATMA ARMATÜRLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LED Lİ SAHA VE CEPHE AYDINLATMA ARMATÜRLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LED Lİ SAHA VE CEPHE AYDINLATMA ARMATÜRLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1 GENEL...3 1.1 Konu ve Kapsam...3 1.2 Standartlar...3 1.3

Detaylı