İnsanların cebindeki en küçük paraya talip olduk. Haluk OKUTUR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İnsanların cebindeki en küçük paraya talip olduk. Haluk OKUTUR"

Transkript

1

2 HALUK OKUTUR Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur un kariyer arayışı, ODTÜ İşletme Mühendisliği eğitiminden sonra kendisine Nasıl bir iş yapsam? Hayatımı nasıl devam ettiririm? Nasıl daha çok para kazanırım? Ailemi nasıl daha iyi geçindirebilirim? gibi sorularla başlamıştır.

3 NASIL YOLA ÇIKILDI?. Mahalle bakkallarının azalması Okutur u Nasıl ayakta kalabilirler? diye bir çalışmanın içerisine sürükler. Satış teknikleri, satın alma teknikleri, müşteri ilişkileri, personel yönetimi üzerine sayfalık bir kitapçık hazırlayıp satmak ister. Bununla birlikte yaptığı çalışma kendisine farklı iş kolları hakkında bilgi sahibi olması ve tecrübe kazanmasını sağlar. Edindiği bu düşünceler perakende sektöründe sistematik bir yola girmesine vesile olur. Peşin satışı olan ürünleri düşünür ve tabii ki aklına ilk gelen ekmek olur. Ancak rekabetin yüksek olması nedeniyle ekmekten vazgeçer. Yüzümde tebessüm oldu esasında diyerek anlattığı simit ikinci sırada gelir. Osmanlı nın fastfood u, insanların simide karşı sempatisinin olması Okutur u heyecanlandırır. İnsanların simidi keyifle tüketebileceği ve simide itibar kazandırmanın gerekliliğini düşünür.

4 İnsanların cebindeki en küçük paraya talip olduk. Haluk OKUTUR

5 SİMİDİN TARİHİ HAKKINDA Simit ilk kez Kanuni Sultan Süleyman döneminde yapılmış ve ilk ortaya çıkışı da kaynağı bilinmeyen bir öyküde şöyle anlatılır: Kanuni Sultan Süleyman devrinde, sarayın mutfaklarında pişen yemekleri ve tatlıları denetleyen Şemsi Paşa, bir gün çalışan hanımlardan birinin torbasında bir şey görür ve ne olduğunu sorduğunda, susam cevabını alır. Paşa, saray tabiplerinden susamın fayda ve zararlarını araştırmalarını ister. Yararını öğrendiğinde, mutfakta yoğrulan hamurun bir kısmıyla bugünkü simidi pişirtir ve yedi gün boyunca kendisi yiyerek, bu yeni gıdanın lezzetini ve yararını test eder. Ardından padişahın huzuruna çıkarak farklı bir yiyecek icat ettiğini söyler. Kanuni Sultan Süleyman, kendisine sıcak sıcak sunulan simidin tadından pek hoşlanır.

6

7 Simidin tarihi, Osmanlı İmparatorluğu'nun Anadolu'da hüküm sürdüğü döneme kadar uzanmaktadır. Bu dönemde sarayda un depolarına "simithane", padişah fırınına ise "simit fırını" denilirdi tarihli Üsküdar Şeriye Sicili'nde, has undan yapılmış halka biçimindeki bir çeşit ekmek "simid-i halka" olarak adlandırılmaktadır. II. Süleyman döneminden bir Mutfak Defterinde (1691), çörek ve ekmeğin yanı sıra, saraya günde 30 adet halka-i simid tahsis edildiği yazmaktadır. Bilinen diğer bir gerçek de Osmanlı padişahlarının ramazanlarda iftarda verilen yemekten sonra yollarda saf tutan askerlere simit hediye ettikleridir. Yani simit kültürümüzde padişah hediyesi sayılacak kadar "değerli" ve bir bakıma "saray"lıdır. Halka sözcüğünün kaybolup günümüzdeki "simit" kelimesinin tek başına kullanılması oldukça uzun zaman sonra gerçekleşmiştir. İlk kez 18. Yüzyıl kaynaklarında, halka-i simid yerine sadece "simit" denildiği görülmektedir. Bu yıllarda saraylarda talep gören simit, halk arasında da epey meşhurdu. Ucuzluğu ve doyuruculuğu ve her yerde bulunabilmesi nedeniyle, gerçek bir halk yiyeceği olan simit; şehirlerdeki halk fırınlarında da pişirilir; sokak satıcıları sayesinde şehrin her bir köşesinde yerini alırdı

8 SİMİT SARAYI 2002 yılında yola çıktığımızda aklımızda tek bir fikir vardı: Misafirlerimize günün her anında taptaze simitler sunabilmek. Geleneksel lezzetimizi önce tüm Türkiye ye ardından da dünyaya tanıtmak ve tattırabilmek. Her şey Mecidiyeköy deki ilk dükkanımızda yaptığımız ilk simitle başladı. Heyecanla misafirlerimizi yani sizleri ağırladık. Hep sıcacık taptaze simitler hazırladık. Sizler de bizi hiç yalnız bırakmadınız. Çok sevdiniz ve bu sevginiz zamanla tüm Türkiye ye yayıldı. Çünkü daima hamurumuzda dostluk vardı. Anadolu nun her köşesinde mis gibi simit kokan Simit Sarayları açıldı. Simitle birlikte yepyeni ürünler, farklı tatlar sunmak için gece gündüz çalıştık. Günün her anında hizmet verebilmek için menülerimizi zenginleştirdik. Atıştırmalık ve doyumluk yepyeni lezzetlerle ürün seçeneklerimizi arttırdık. Zamanla lezzetimiz sınırları da aştı. Dünyanın dört bir yanına yayıldık. Her gün, çalışanımızla Türkiye de ve dünyada e yakın misafirimize Afiyet Olsun diyoruz. Her sabah günün ilk simitlerini ilk günün heyecanıyla tepsilere diziyoruz. (Haluk OKUTUR)

9

10 VİZYON Yenilikçi yaklaşımlarla Simit Sarayı nı bir dünya markası yapmak. MİSYON Tüm dünyayı simitle tanıştırmak. KURUMSAL DEĞERLER Dünyanın ilk ve tek simit fabrikasında el değmeden üretilen farklı lezzetler, dünyanın dört bir köşesinde Simit Sarayı standartlarında misafirlere sunuluyor. Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma hedefiyle yola çıkan Simit Sarayı, zengin ürün gamı, yüksek teknolojiye sahip üretim tesisi, geniş kapasiteli soğuk zincir filosu ve sayısı her geçen gün artan Simit Sarayı yla bu hedefine her geçen gün daha da yaklaşıyor.

11 İLK ŞUBELER Masraf ve kısıtlı bütçe ile dükkan hazırlanır. Çağlayan da gezerken Okutur, yakılmak üzere bekleyen marangoz atölyesinden küçük tabure ve sandalyeleri satın alır. İmkânsızlıktan oluşan mekân, artık simit sarayının konsepti olur. Sıra gelir fırına. Simitin taş tabanlı ve odun ile yanan fırında pişmesi gerekir. Ancak kısıtlı bütçe ile lahmacun fırını yaptırabilir. Bu kez de fırını yapacak usta bulamaz. O dönemdeki bilinçli tüketim alışkanlıkları, simide yönelik itibarın azalması usta sayısını ve yatırımı da azaltmıştır. Bu nedenle lahmacun fırını yapan bir usta bulur. Simit fırını daha geniş olması gerekirken, lahmacun fırını küçük hacimli olduğundan adet simit yarım saatte ancak pişer ve kuyruğa neden olur. Ancak bu kuyruk Türkiye nin en güzel simit yapan yeri şeklinde algılanmasını sağlar.

12 Bu süre zarfında masa, sandalye, fırın, çay ocağı konsepti tamamlanır. Ancak Okutur, simidin nasıl yapıldığı, nasıl halka haline getirildiği, nasıl susamlandığı konusunda fikir sahibi değildir. Bu nedenle simit yapacak ustaya ihtiyaç vardır. Simit satışları azaldığından simit yapan ustayı bulmak veya varolan ustaları transfer etmek zor olur. Bir gün haber gelir ve Eminönü nde işsiz kahvelerinin birinde aylardır iş arayan bir simit ustası bulur. Simit Sarayı nda hatırı çok olan Kenan Usta ile tanışır. Uzun bir aradan sonra satışlar artar ve tek Kenan Usta ile işler yürüyemez hale gelir. Merkezi üretim yapan bir tesise ihtiyaç duyulur ve 2004 yılında şu anki tesise geçiş gerçekleşir.

13

14 TESİS KURULUŞU Dünyanın ilk ve tek simit fabrikası olan İstanbul Samandıra daki tesis 2004 yılında kurulmuştur. TÜBİTAK onaylı m² lik fabrikada tüm ürünler Gıda Mevzuatı na uygun olarak eldeğmeden hazırlanmaktadır. Üretimde kullanılan tüm malzemeler, Kalite Güvence Müdürlüğü denetimindeki en seçkin tedarikçilerden temin edilmektedir. ISO-9001, ISO ve Helal Kalite Yönetim Sistemlerine uygun standartlarda üretim yapılan fabrikada üretilen unlu mamuller, dondurma ve limonata gibi ürünler -18 Cº de dondurulmuş olarak yurt içine ve yurt dışına sevk edilmektedir. Simitmatik Online Sistemi üzerinden verilen siparişler ise, Tedarik Zinciri Yönetimi ile en kısa sürede yurtiçi ve yurtdışı şubelerine ulaştırılmaktadır. Ar-Ge Departmanı, tüketici alışkanlıklarını ve beklentilerini karşılamak, pazarın sürekli değişen ihtiyaç ve taleplerine hızlı cevaplar sunmak, yeni ürünler geliştirmek için inovasyon çalışmaları gerçekleştirmektedir.

15

16 Tuzla Organize Sanayi bölgesinde 2010 yılında m² lik alan üzerine kurulan bir diğer fabrika ise, donmuş kek ve pasta üretimi yapmaktadır. En yeni teknolojiler, son sistem ekipmanlar ve kaliteli hammaddelerle üretim gerçekleştiren tesis, güçlü alt yapısıyla sektörün önde gelen firmalarına hizmet vermektedir. BRC Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi baz alınarak dizayn ve inşa edilen fabrika, aynı zamanda IFS Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı na da uygundur.

17

18 Antalya Organize Sanayi Bölgesi nde 2010 yılında kurulan m² lik Star Food Antalya Fabrikası ise; sandviç, kek çeşitleri, doğranmış meyve ve sebze salataları üretimi yapmaktadır. Taze ve pişmiş, dondurulmuş ambalajlı günlük olarak hazırlanan ürünler, başta hava yolu catering şirketleri olmak üzere tüm iç pazara sunulmaktadır. Fabrikada ISO 9001 Kalite Yönetim ve ISO Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri uygulanmaktadır.

19 ÇALIŞANLAR 4 çalışan ile başlanan simit sarayı şu anda çalışan ile devam etmektedir. Özel Sağlık Sigortası : Şirket personellerine özel sağlık sigortası yapılmaktadır. Ulaşım Hizmeti : İşe geliş gidişlerde çalışanlara servis imkanı sağlanmaktadır. Yemek Hizmeti : Öğlen yemek servisi sunulmaktadır. Simit Sarayı, çalışanlarına Ferdi Kaza Sigortası yapmaktadır.

20 Ayrıca Simit Sarayı Levent Şubesi nde çalışanların kendilerini şirkete ait hissetmelerini sağlamak için pilot uygulama yapılmaktadır. Böylece her çalışan aklında bulunan yeni fikri uygulama ortamı bulmaktadır

21 ÜRÜN GAMI Tamamen gelişme-büyüme odaklı ilerleyen simit sarayı başlangıçta sadece simit le başlayan serüvenine şu anda 100ü aşkın çeşitle devam ediyor. Artan ürün çeşitlerini tamamen müşteri talepleri belirliyor.

22

23 BÜYÜME HIZI 2013 yılına göre ciroyu yüzde 70 büyüdu. 2014te 60 çeşit üründe 10 milyon adet üretimle toplamda 300 milyon TL ciro. 8 bin 600 çalışanı olan Simit Sarayı'nda şube olarak da bu yıl sayı 318'i buldu yılı için ise hedef 500 milyon TL ciro

24 2018 yılına kadar Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Ürdün dahil olmak üzere beş ülkede 100 Simit Sarayı mağazasının açılması hedefleniyor yılında açılan Mekke Simit Sarayı, açıldığı günden bu yana yurtdışı Simit Sarayı mağazaları arasında en yüksek ciro yapan mağaza.

25

26

27

28 Simit Sarayı New York ta

29

30

31

32 DEVLET TEŞVİKİ Yabancı bir ülkede restoran ya da kafe açan Türk markaları devlet teşviklerinden yararlanabiliyor. Mağaza kuruluş ve kira masraflarının yarısını devlet karşılıyor. Kuruluş masraflarında 100 bin, kirada ise 200 bin dolar üst limit var

33 Simit Sarayı ile ilgili son istatistikler ise şu şekilde; Şirketin sadece Hollanda da 9 şubesi bulunuyor. Simit Sarayı nın en işlek şubesi 24 saat açık olan ve Kabe nin karşısında bulunan Mekke şubesi. Simit Sarayı nın tahmini şirket değeri. 1 milyar dolar Şirket bu yılın ilk yarısında New York un en ünlü caddelerinden birisi olan Manhattan 5. caddede bir şube açacak. Şirket 2013 ün ilk 6 ayını %100 lük bir büyüme ile kapattı.

34 PERFORMANS YÖNETİMİ Şirket hedef ve stratejileri doğrultusunda çalışanların performansını değerlendirerek gelişmeye açık yönlerini tespit edip bu yönde katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

35 KARİYER YÖNETİMİ Hedeflerini sürekli olarak gerçekleştiren, yetkinliklerini geliştiren, sorumluluk almaya istekli her kademedeki çalışanların en etkin şekilde değerlendirilmesi, gelişimlerinin sağlanması, kariyer planlarının yapılması öncelikler arasındadır.

36 FRANCHISE Simit Sarayı; yatırımcısını içerisinde bulunduğu koşulları göz önünde bulundurarak en doğru şekilde yönlendirmektedir. Mağaza açılması planlanan lokasyon, Simit Sarayı uzman mimari kadrosu tarafından incelenir, gerekli fizibilite çalışmaları yapılır. Seçilen mekan için öngörülen yapıya ait gereksinimler tespit edilerek uygun projelendirme yapılır. İşletmeci ve Simit Sarayı yönetimi konsept ve yatırım maliyetleri konusunda fikir birliğine varır. Yılların tecrübesi ve marka kimliği işletmeciye en doğru şekilde aktarılır. İşletmeci sadece mağazasını açar ve işletir. Müşteriler tarafından kabul görmüş Simit Sarayı'na özgü ürünlerin temin edilecek olması garantimizdir. Geniş ürün yelpazesiyle her öğün için birbirinden lezzetli ürünler sunan Simit Sarayı ürünleri her yaştan misafir tarafından ilgi görmektedir.

37 Simit Sarayı Franchise Sistemi, başarılı ve karlılığı ile kendini yıllar içerisinde kanıtlamış bir sistemdir. Bilinirliği Türkiye sınırlarını da aşmış olan bir marka olarak Simit Sarayı, yönetim ve organizasyona ilişkin sürekli destek vererek, halihazırda başarılı olan sistemin sürekliliğini franchiseeler ile beraber sağlamaktadır. Hizmet kalitesini belirli standartlara ulaştırmış olup, güçlü bir marka olarak varlığını sürdürmektedir.

38 Simit Sarayı aylık ortalama yurtiçinden 400, yurtdışında ise den fazla franchise müracaatı almaktadır

39 HEDEFLER Hedefi çalışanı olan Simit Sarayı ailesi olmaktır. Bunun nedeni ise, insanların önce kendileri için, sonra ailesi için, daha sonra ise ülkesi için çalışması gerektiğini düşünmesidir. Okutur, insanların hayatlarını devam ettirmesinin ülkelerin itibarı ile sağlanabileceğini, bu itibarın ise ülkelerin markaları ile artabileceğine değinir. Diğer bir hedefi ise, dünyada en fazla restoran sayısı ile Mc Donalds ın sahip olduğu mağaza sayısına karşılık Simit Sarayı ile dünya markası olmaktır.

40 Son dönemde yurtdışı operasyonlara ağırlık veren Simit Sarayı, Hollanda'dan Suudi Arabistan'a kadar 14 ülkeye yayıldı. En son New York şubesini açan Simit Sarayı, kısa bir süre sonra Londra'da Oxford Street'te ilk şubesini açarak İngiltere gıda pazarına da girmiş olacak. Şirket, Avrupa'daki genişleme planları çerçevesinde bir de fabrika kurmayı gündemine aldı. Sadece Hollanda'da 20 şube açmayı planladıklarını aktaran Abdullah Kavukçu, şöyle konuşuyor: "Yurtdışına Türkiye'den ürün gönderiyoruz. Fakat operasyon büyüdükçe, yurtdışında da bir fabrikaya gerek duyulacak. O nedenle Avrupa'da bir fabrika açacağız yılında açılması planlanan bu fabrika ile ilgili fizibilite çalışmaları sürüyor. Şu an ürünler Türkiye'den gidiyor ama Avrupa'da 100 şubeye ulaştığımızda bunları beslemek için bir fabrika gerekecek. Ama ihracatın devamlılığı için Türkiye'den belli sayıda gönderime de devam edeceğiz. Oradaki operasyon küçük olacak, buradan da ürün gitmeye devam edecek"

41 Bir tek Kutuplar da olup olmayacağımızı bilmiyorum, onu da ilerleyen dönemlerde göreceğiz HALUK OKUTUR

42 ELİF YILDIRIM

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 İçindekiler HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 1 2 HSG Tarım Adını 1969 da üretilen ilk yerli traktörden alan HSG Tarım, tarımda

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor.

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor. MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz 1 2 3 HAKKIMIZDA 4 KURUMSAL Misyonumuz Sağlıklı çalışma koşullarında, kalitesine güvenilen malzemeleri, bilinçli ve kusursuz işçilik ile işleyerek, sağlıklı ve lezzetli beslenme ilkesi ile sürekli müşteri

Detaylı

İsos Döner Lezzetini Doğallığından Alır...

İsos Döner Lezzetini Doğallığından Alır... 1962 KURULUŞ İsos Döner Lezzetini Doğallığından Alır... Misyonumuz... MÜŞTERİLERİMİZE En Kaliteli En Lezzetli En Doyurucu Ürünleri En Hızlı ve En Ekonomik Şekilde sunarak tercih edilen bir MARKA OLMAK

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız TARİHÇE 1968 yılında, Gaziantepli Burhan ve Mehmet Dinçerler kardeşler, baklava sektöründe işçi olarak çalışmaya başlarlar. Mesleğin tüm inceliklerini öğrenen kardeşler, 1983 yılına geldiklerinde bu sektörün

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

Dayanılmaz Lezzetler

Dayanılmaz Lezzetler Dayanılmaz Lezzetler * 2015 Kurumsal Kataloğu. Fırıncı Orhan, 1958 yılında Ankara Çukurambar da ekmek üretimiyle faliyetine başlayıp daha sonra temel konsepti olan fırın&cafe lerinin yanısıra restoran

Detaylı

1985-1986 İstanbul,Süzer Dış Ticaret AŞ de, Gıda Maddeleri İthalat ve Re-Export Departmanı Uzmanı.

1985-1986 İstanbul,Süzer Dış Ticaret AŞ de, Gıda Maddeleri İthalat ve Re-Export Departmanı Uzmanı. 1961 Ardahan Doğum 1979-1985 Ankara,ODTÜ, Gıda Mühendisliği 1985-1986 İstanbul,Süzer Dış Ticaret AŞ de, Gıda Maddeleri İthalat ve Re-Export Departmanı Uzmanı. 1986-1988 Ankara,Askerlik Görevi; TSK, Hava

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... 1972 yılından itibaren yüksek standartlarda çözümler sunmak ilkesiyle kurulan Evdema, Türkiye de Eczacıbaşının en büyük münhasır bayiliğini yapmak ile başlamış olup, sonrasında

Detaylı

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli dostlarımız ile geldiğimiz bu noktada OSKAR ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 36 yıl önce başladığımız bu yolculuk şimdi, bütün heyecanı ve güzellikleri ile devam ediyor. Bu uzun yolculuğumuz da siz değerli müşterilerimizin bize olan desteği ve sevgisi ile bugünlere ulaştık. OSKAR

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm ve Gıda Hizmetleri A.Ş. bir Asmar holding kuruluşudur. Asmar Holding bünyesinde Gürsan Demir Çelik, Aslan Denizcilik, Aslan Gayrimenkul A.Ş., Mardaş, Mardeniz,

Detaylı

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI TADIM HAKKINDA Türkiye de ambalajlı kuruyemiş tüketimi,1971 yılında Tadım la başladı. Kuruyemiş keyfini ilk kez sağlık

Detaylı

CAFE & RESTAURANT 2015 ÜRÜN KATALOĞU

CAFE & RESTAURANT 2015 ÜRÜN KATALOĞU DONUKFIRINCILIK CAFE & RESTAURANT 2015 ÜRÜN KATALOĞU UNO Cafe & Restaurant Kataloğu - 2015 1 2 UNO Cafe & Restaurant Kataloğu - 2015 DONUK FIRINCILIK Değerli iş ortağımız, Buğday sofralarımızın vazgeçilmez

Detaylı

cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler

cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler www.fanfancafe.com Hakkımızda Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler.. Fanfan Cafe, genç ve hızlı yaşayanlar için, kaliteli ve besin değeri yüksek malzemelerle hazırlanmış

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

Taptaze pratik filtre kahve!

Taptaze pratik filtre kahve! Taptaze pratik filtre kahve! Yeni kavrulmuş taze & nitelikli çekirdeklerden kolayca demlenen pratik filtre kahve üretiyoruz. Kaliteli kahveyi zahmetsizce içmek isteyenlerin kapısına kadar götürüyoruz.

Detaylı

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... 11972 yılında Geniş ürün yelpazesi ile tüketici beklentilerini en üst düzeyde karşılamak ilkesiyle yol çıkan EVDEMA geçen 46 yıllık süreçte Türkiye nin en büyük ev dekorasyon

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com Hakkımızda Kuruluşumuz 1998 yılında Merih Gıda Süt Ürünleri Yem Hayvancılık Ltd. Şti. ünvanıyla 278 kg süt ile üretimine başlamıştır. Mutlak kalite ve lezzet prensibi ile

Detaylı

Dünyada otomatlar. İçindekiler:

Dünyada otomatlar. İçindekiler: Dünyada otomatlar İçindekiler: 1. Dünyada Otomatlar 2. Türkiye de Jetbite Jetomat nedir? Jetomatlar neden çok sevildi? Klasik severler için Jetbite Uygulama ve kullanım şekli İlkeler Hedefler 3. Ürünler

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm Ve Gıda Hizmetleri A.Ş bir Asmar Holding A.Ş kuruluşudur. Sunar Gıda 2007 yılında kurulmuş, kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önemi ve zoru

Detaylı

Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler

Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler Baykuş Ödülleri 2013 -Ödül Alan Projeler Proje Adı: Lezzet Safarisi: Sıcağı Sıcağına Aksiyona Dönüşen Bulgular Araştırma Şirketi: TNS Piyasa Araştırma Danışmanlık ve Ticaret AŞ Araştırma Veren: Frito Lay

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com. Franchise Tanıtım Dosyası Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.tr Palma d Oro Hakkında Palma D oro 1966 yılında İzzet Özilhan

Detaylı

LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR

LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR HAMURUNDA TUTKU VAR LA LORRAINE HAMURUNDA TUTKU VAR Taze ve donuk unlu mamuller alanında faaliyet gösteren La Lorraine Bakery Group un %100 ü Belçikalı bir ailenindir. 11 üretim tesisi ve 2800 çalışanıyla

Detaylı

ANEDA Gıda. 22 yılda birçok başarıya imza attık, Sektörde, önce güven kazandık, Markalar yarattık, Şimdi yeni başarılar bizi bekliyor

ANEDA Gıda. 22 yılda birçok başarıya imza attık, Sektörde, önce güven kazandık, Markalar yarattık, Şimdi yeni başarılar bizi bekliyor ANEDA Gıda 22 yılda birçok başarıya imza attık, Sektörde, önce güven kazandık, Markalar yarattık, Şimdi yeni başarılar bizi bekliyor İnciAna ve Başarı Öykümüz 1993 yılında evimizin mutfağında başladığımız

Detaylı

Bu dosyayı okuyor iseniz ;

Bu dosyayı okuyor iseniz ; FRANCHİSİNG Bu dosyayı okuyor iseniz ; KAAN ACCECORIES yeniliklerinden faydalanmak için ilk adımı atmışsınız demektir.farklı ve karlı bir yatırım için KAAN ACCECORIES in sizlere sunduğu yeniliklerden faydalanmanın

Detaylı

Doguran konsept Kazandiran kahve

Doguran konsept Kazandiran kahve Doguran konsept Kazandiran kahve İçindekiler Hakkımızda... Vizyon ve Misyon... Franchising... Hedeflerimiz... HAKKINDA Sektördeki 10 yılı aşkın deneyimiyle Ayaküstü Kahve markası Murat Öz tarafından İzmir

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Tasarım : Arş. Gör. Görkem TILIÇ Fotoğraflar : Coşkun PINARBAŞI - Hasan Eren ÇALIŞKAN BÜGEV, hazır yemek, unlu mamüller

Detaylı

TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU

TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU DONUKFIRINCILIK TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU Turizm Kataloğu - 2015 1 2 Turizm Kataloğu - 2015 DONUK FIRINCILIK Değerli iş ortağımız, Buğday sofralarımızın vazgeçilmez ürünlerinin hammaddesi olarak yemeklerimize

Detaylı

pizza scuola franchise sunum dosyası Bu okulda yemek serbest

pizza scuola franchise sunum dosyası Bu okulda yemek serbest a franchise sunum dosyası Hakkımızda A Pizza İtalyan Tadı olarak yanlış bilienen, asıl kökenin Yunanistan a dayandığı, gelişiminin İtalyada olduğu Pizza eğitim ve deneyimini İtalya a almıştır. Bu İtalyan

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ zzet երանգ aku Saveur APORE Bкус SMAK γεύση aroma γεύση вкус Lezzet स व द smag Flavor geschmack SAPORE Saveur երանգ hangi dilde olursa olsun lezzet ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Dünya standartlarına göre şekillendirilmiş hizmet anlayışımız, türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle birleşince, müşterilerimizin memnuniyeti ile ödüllendirilmekte, sektöre kattığımız lezzet ve kalitenin

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

Bir yandan kahvenizi yudumlarken, diğer yandan Türk, İtalyan ve Meksika mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz tek yer; Testa Rossa Cafe

Bir yandan kahvenizi yudumlarken, diğer yandan Türk, İtalyan ve Meksika mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz tek yer; Testa Rossa Cafe Bir yandan kahvenizi yudumlarken, diğer yandan Türk, İtalyan ve Meksika mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz tek yer; Testa Rossa Cafe Testa Rossa Caffe, İtalyan kahve kültürünün ülkemizdeki en önemli

Detaylı

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI 1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI Eski köye yeni lezzet Türkiye de ilk soslu döner, 1962 yılında İSOS markası ile İskenderun da yapıldı İSOS

Detaylı

Wal-Mart Stores Inc. https://tr.wikipedia.org/wiki/wal-mart

Wal-Mart Stores Inc. https://tr.wikipedia.org/wiki/wal-mart Wal-Mart Stores Inc. Sam Walton tarafından kurulmuş dünya çapında şubeleri olan bir Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir. Amerika Birleşik Devletleri'nin birçok eyaletinde şubeleri vardır.

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

Türkiye nin En Büyük 3. Nesil Kahve Zinciri. proudly Turkish

Türkiye nin En Büyük 3. Nesil Kahve Zinciri. proudly Turkish Türkiye nin En Büyük 3. Nesil Kahve Zinciri proudly Turkish Marka Sahibi Murat Öz Hikayemiz Y eni nesil kahve felsefesinin öncüsü Ayaküstü Kahve, kurulduğu günden bu yana Türkiye nin en büyük 3. nesil

Detaylı

Oza Kahve yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde

Oza Kahve yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde Cafe katalogu TR:Mizanpaj 1 30.09.2016 04:27 Sayfa 1 40 yıllık hatır için çalışıyoruz Cafe katalogu TR:Mizanpaj 1 30.09.2016 04:27 Sayfa 2 Oza Kahve 1984 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde kurulan

Detaylı

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Festivalin Amacı Gaziantep, yeryüzünde, derin tarihi, çok sesli, çok renkli

Detaylı

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı 1 22.ULUSLARARASI ANFAŞ FOOD PRODUCT

Detaylı

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Altıntepe Mahallesi Bahar Sokağı No:12 Maltepe / İSTANBUL 0532 158 73 22 www.sefinmutfagi.com.tr HAKKIMIZDA Gerçek tatlar korumamız altında,

Detaylı

Türkiye nin En Büyük 3. Nesil Kahve Zinciri. proudly Turkish

Türkiye nin En Büyük 3. Nesil Kahve Zinciri. proudly Turkish Türkiye nin En Büyük 3. Nesil Kahve Zinciri proudly Turkish Marka Sahibi Murat Öz Hikayemiz Y eni nesil kahve felsefesinin öncüsü Ayaküstü Kahve, kurulduğu günden bu yana Türkiye nin en büyük 3. nesil

Detaylı

Lezzettar a Hoşgeldiniz!

Lezzettar a Hoşgeldiniz! Lezzettar a Hoşgeldiniz! Osmanlı Sultanları için özenle hazırlanan şerbetli tatlılar, saray mutfağının vazgeçilmezleri arasındaydı. Lezzettar, Osmanlı mutfağının lezzet sırlarını tarihin derinliklerinden

Detaylı

So Big Burger Bir Adana Markasıdır.

So Big Burger Bir Adana Markasıdır. Biz Kimiz... So Big Burger olarak, 2012 yılında sadece bir fikir olan projemizi, 2 yıl süren ar-ge çalışmalarımızı tamamladıktan sonra, 2014 yılında müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Handmade hamburgerlerimizle,

Detaylı

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK Ajansımız 13/08/2013 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ve 2014 Yılı Çalışma Programı doğrultusunda, bir yurtdışı

Detaylı

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCE + Grup 2 İCE Grup - İCELOONG Ürün Kataloğu İCE + Grup bünyesinde İCE Soğutma Sistemleri şirketi ve İCELOONG markasını bulunmaktadır. Sektöre 15 yıl önce giren şirketimiz ilk

Detaylı

Hikayemiz SÖKE FABRİKA ANKARA FABRİKA

Hikayemiz SÖKE FABRİKA ANKARA FABRİKA Hikayemiz Değirmencilikteki 5 yılı aşkın uzmanlığı ve tecrübesiyle üretimin her aşamasında yüksek kaliteyi odağında tutan Söke, çevreye ve insana karşı saygı ve güven anlayışıyla gerçekleştirdiği dünya

Detaylı

TİCARETTE KAZANMA REHBERİ

TİCARETTE KAZANMA REHBERİ TİCARETTE KAZANMA REHBERİ MAHALLE MARKETLERİNE ÖZEL SAYI-1 TİCARETTE KAZANMA REHBERİ NEDİR? Ticarette Kazanma Rehberi dünyanın lider yiyecek-içecek şirketlerinden PepsiCo nun, Türkiye deki en büyük iş

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası

Franchise Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası Sektör lideri Beyaz Butik Türkiye de hazır gelinlik sektörünün kurucusu Beyaz Butik, 1997 den beri, 17 yılı aşkın süredir ilk ithal hazır gelinlik mağazalar zinciri olarak pazardaki

Detaylı

Biz Kimiz? Hakkımızda

Biz Kimiz? Hakkımızda Biz Kimiz? Hakkımızda Hamsi Finger; Karadeniz in lezzetli balığı olan hamsinin müşteriler için özenle seçilmiş, besin değerlerini kaybetmeden ve tazeliğini koruyarak temizlenip fileto şekline getirilerek

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI. Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti

FRANCHISE TANITIMI. Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti FRANCHISE TANITIMI Mangal keyfini masada yaşatan Kolay, karlı ve eğlenceli Benzersiz restoran konsepti İŞ FİKRİ Alman şef Paul Hammelehle Almanya dışında Doğu ülkelerinde de çalıştı Ocakbaşı keyfini tanıdı,

Detaylı

SEN HAZIRLA, SENOVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI

SEN HAZIRLA, SENOVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI HAZIRLA, OVEN PİŞİRSİN MUTFAĞIN YENİ NESİL USTALARI Ustaların takdirini kazanmış, 40 yıllık bir tecrübeyle üretilmiş Şengün Makina ürünleriyle tanışın. Şengün Makina nın ürettiği ürünlerin her parçasında

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Uluslararası ve Yu içi Pazarın Öncüsü

Uluslararası ve Yu içi Pazarın Öncüsü Uluslararası ve Yu içi Pazarın Öncüsü Tel/Phone: +90 324 238 92 04 Pbx Faks/Fax: +90 324 237 65 71 Çilek Mahallesi 136. Cadde No : 34/A Akdeniz / Mersin / TÜRKİYE E-posta/E-mail: mersingida@mersingida.com

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

FUAR HİZMETLERİ KATALOĞU - 2012

FUAR HİZMETLERİ KATALOĞU - 2012 FUAR HİZMETLERİ KATALOĞU - 2012 HOSTES Servis Hostesi Fuar alanında standınıza gelen misafilerinize karşılama ve ikram servisinde bulunmanızda sizlere destek veren hostes ekiplerimizi oluşturmaktadır.

Detaylı

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin!

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin! YAKLAŞIMIMIZ Kuter, yıllardır dünyanın her tarafında şirketlere, özellikle yeni iş kurulumu, iş geliştirme, kurumsallaşma ve aile anayasaları alanlarında güç veren ve her aşamalarında onlara gerekli tüm

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz...

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... _ 1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... www.atombaharat.com www.baharatgunleri.com HAKKIMIZDA ATOM GIDA Küçük bir işletme olarak yola çıktık. Fakat her yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalıştık.

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

Vizyon BÜYÜK LOKMA YİYİN

Vizyon BÜYÜK LOKMA YİYİN Tarihçe Burger Break Markası 2013 te Ankara da kurulmuştur. Marka Yücelen Şirketler Grubu iştirakidir. Yücelen Şirketler Grubu başta akaryakıt, deniz taşımacılığı, lojistik, filo kiralama, yatçılık, turizm,

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız.

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız. La Maison des Fleurs, 2009 yılında çiçekçilikte farklı bir anlayış ve kaliteyi uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturma fikriyle Kuruçeşme'de kuruldu. Yurt dışında iç mimarlık ve Event Management konusunda

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

Her katı ayrı bir dünya...

Her katı ayrı bir dünya... www.evdema.com Avcılar Merkez Her katı ayrı bir dünya... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Evdema şık tasarımlı showroomlarını yedi şubesinde de yaşatıyor.yaşam alanınızın ihtiyacı, dünya markalarını tek

Detaylı

KİMDİR. Tombiş felsefesi ve başarısı üç temel esasa dayanır kendin yemeyeceğini kimseye yedirme %100 müşteri memnuniyeti sağla takım çalışması yap

KİMDİR. Tombiş felsefesi ve başarısı üç temel esasa dayanır kendin yemeyeceğini kimseye yedirme %100 müşteri memnuniyeti sağla takım çalışması yap KİMDİR Tombiş Kumru 1990 yılında İzmir Karşıyaka da kuruldu Ankara da tostları, İstanbul da sıcak yemekleri ekledi Franchise ile cadde ve AVM lerde 20 den fazla noktaya ulaştı Tombiş felsefesi ve başarısı

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Aslında, benim perakende sektöründeki kariyerim bir anlamda 12 yaşında sahibi olduğumuz süpemarkette yaz tatillerinde çalışmamla başladı.

Aslında, benim perakende sektöründeki kariyerim bir anlamda 12 yaşında sahibi olduğumuz süpemarkette yaz tatillerinde çalışmamla başladı. Değerli Basın Mensupları, Kıymetli Konuklar, İstanbul, 14 Temmuz 2008 Öncelikle Real Hipermarketleri Türkiye Genel Müdürü olarak gerçekleştirdiğimiz ilk basın toplantımıza katılımınız için çok teşekkür

Detaylı

KURUMSAL KAFES FIRIN FRANCHISE. Kurumsal MİSYON VE VİZYON KAFES FIRIN HİKAYESİ

KURUMSAL KAFES FIRIN FRANCHISE. Kurumsal MİSYON VE VİZYON KAFES FIRIN HİKAYESİ www.kafesfirin.com Kurumsal KURUMSAL MİSYON VE VİZYON M - Başta unlu mamuller, ekmek ve kahve olmak üzere ürünlerimizi kendi zevklerimize göre seçtik ve bu ürünleri Türk damak tadına göre uyarladık. Misyonumuz;

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI

FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI FRATELLI LA BUFALA BİR NAPOLI GELENEĞİ FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI Fratelli La Bufala, Napoli nin Eboli kasabasında doğan üç kardeşin, mozzarella üreticisi babalarının ani ölümüyle dünyanın farklı ülkelerine

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Farklı Bir Pişirme ve Gıda Saklama Yöntemi: Sous Vide

Farklı Bir Pişirme ve Gıda Saklama Yöntemi: Sous Vide Farklı Bir Pişirme ve Gıda Saklama Yöntemi: Sous Vide Günümüzde tüketicilerin yemek yeme ve yemek hazırlama faaliyetleri için ayırabildikleri zaman iyice kısıtlanmıştır. İş hayatının yoğun temposu çalışanları

Detaylı

Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi Doktora Programı

Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi Doktora Programı Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi Doktora Programı KÜRESEL GİRİŞİMCİLİK, İŞBİRLİĞİ VE ORTAKLIK YÖNETİMİ ÖDEV EKİM 2010 Öğretim Üyesi : Prof.Dr.Sudi APAK Hazırlayan : Gözde MERT Y-1 ÖDEV KONUSU Çilek

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Faruk Güllüoğlu nun özenle hazırladığı ve her zevke uygun tatlarla dolu Sevgililer Günü

Faruk Güllüoğlu nun özenle hazırladığı ve her zevke uygun tatlarla dolu Sevgililer Günü Sevgililer Gününde Faruk Güllüoğlu ndan Sıcacık Kalpler! Faruk Güllüoğlu nun özenle hazırladığı ve her zevke uygun tatlarla dolu Sevgililer Günü hediyeleri sevenlerle buluşmayı bekliyor. Faruk Güllüoğlu

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN Stratejik Pazarlama Planlaması Tolga DURSUN 1 İŞLETME YÖNETİM SÜRECİ PLANLAMA UYGULAMA DENETLEME o Amaçları Belirleme o Strateji ve taktikleri belirleme Örgütleme Kadrolama Yürütme Performans sonuçlarını

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 2015 1. Yarıyıl Finansal Sunumu

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 2015 1. Yarıyıl Finansal Sunumu PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 2015 1. Yarıyıl Finansal Sunumu 2015 1Y - Başlıca Gelişmeler Toplam süt ürünleri pazarı 2015 yılının ilk altı aylık döneminde ciro bazında %9,9 oranında büyüdü ancak yoğurt

Detaylı

BİRLEŞİK METAL-İŞ B İ RLEŞİK METAL İŞÇİLERİ SENDİKASI UNITED METALWORKERS UNION

BİRLEŞİK METAL-İŞ B İ RLEŞİK METAL İŞÇİLERİ SENDİKASI UNITED METALWORKERS UNION BİRLEŞİK METAL-İŞ B İ RLEŞİK METAL İŞÇİLERİ SENDİKASI UNITED METALWORKERS UNION ARAŞTIRMA DİZİSİ 2004/1 TÜRKİYE GENELİ VE İSTANBUL İÇİN 4 KİŞİLİK AİLENİN ASGARİ GEÇİM HARCAMASI Sendikamız 4 kişilik bir

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI

FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI FRATELLI LA BUFALA BİR NAPOLI GELENEĞİ FRANCHISE SİSTEMİ TANITIMI Fratelli La Bufala, Napoli nin Eboli kasabasında doğan üç kardeşin, mozzarella üreticisi babalarının ani ölümüyle dünyanın farklı ülkelerine

Detaylı

Ders İçerikleri. Zorunlu Dersler

Ders İçerikleri. Zorunlu Dersler Zorunlu Dersler GAS101 GAS 102 GAS 103 GAS 104 GAS 106 GAS 108 Gıda Güvenliği ve Sanitasyon Bu ders, mutfakta ve servis alanında çalışırken gıda güvenliğinin sağlanması için gerekli temel bilgileri içermektedir.

Detaylı

Ulusal ve Uluslararası pazarlar için, USB sizin çözüm ortağınızdır

Ulusal ve Uluslararası pazarlar için, USB sizin çözüm ortağınızdır TANITIM DOSYASI Ulusal ve Uluslararası pazarlar için, USB sizin çözüm ortağınızdır USB; uluslararası temsilcilikleri, geniş bilgi ve tecrübeye sahip profesyonel denetçi ve eğitmen kadrosu ile hizmet veren

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W: E:

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W:   E: efa Güvenlik ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ efa güvenlik Tel: (+90) 212 211 70 09 Fax: (+90) 212 273 09 77 W: www.efaguvenlik.com.tr E: info@efaguvenlik.com.tr KALİTE POLİTİKAMIZ HAKKIMIZDA 2007 yılında

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI intable SELF SERVİS MASADA OCAK BAŞI RESTORAN KONSEPTİ İŞ FİKRİ Alman şef Paul Hammelehle Almanya dışında Doğu ülkelerinde de çalıştı Ocakbaşı keyfini tanıdı, Avrupa ya taşıdı Hava filtreli

Detaylı

AKSA JENERATÖR A LES FTAR YEME NDE BULU TU

AKSA JENERATÖR A LES FTAR YEME NDE BULU TU AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ 4. SAYI / 2014 AKSA JENERATÖR A LES FTAR YEME NDE BULU TU ÇA RI MERKEZ LE 7/24 ÇÖZÜM ÜRET YORUZ EN YEN AKSA... AKSA JENERATÖR İFTAR YEMEĞİ AKSA JENERATÖR AİLESİ

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz...

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz... www.tekocafe.com.tr Biz Kimiz? Etimesgut ta Etimed Hastanesi karşısında konumlanan Tek o Cafe Bistro, ev sıcaklığını hissettiren iç dekoru, lezzetli menüleri ve zengin içecek çeşitleri ile size eşsiz

Detaylı