1917 den beri uluslararası bir lider

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1917 den beri uluslararası bir lider"

Transkript

1 Üstün performans

2 2 İçindekiler 1917 den beri uluslararası bir lider 4 Küresel mevcudiyet 5 Son teknoloji yenilikler 6 Yüksek düzeyde dikey entegrasyon, 8 güvenilir prosesler Metalik tarak garnitür tellerinde mükemmellik 10 Şapka kılıflarında hassasiyet 12 Yüksek performanslı taraklar 14 Hizmet ekipmanı -Detaylarda hassasiyet 15 Kalıcı çözümler geleneği 16 Güvenilirlik 18

3 Sistem sunucu 3 Graf, dünya çapında şapka kılıfları, dokunmamış kumaş ve yünlü taraklar için garnitür tellerinde lider tedarikçidir. Graf, bir komple sistem sunucu olarak ürün ve teknik danışmanlığından hizmet ve hizmet ekipmanına kadar olmak üzere kapsamlı bir paket sunmaktadır. Bu komple ürün yelpazesi ve hizmeti müşterilereazami değer sunmak için tasarlanmıştır. Ve müşterilerimizi ihtiyaç duydukları tüm uygulamalar için müşteriye özgü çözümler geliştirerek desteklemekteyiz.

4 1917 den beri uluslararası bir lider 4 Küresel başarı, yüksek kaliteli yenilikçi ürünler - ve bunların gerektirdiği hizmetle sağlanır. Mükemmelliğin gelenekle birleşimi 1917 Şirketin Rapperswil de Edwin Graf tarafından kuruluşu 1962 Anonim şirkete dönüştürme 1977 Yönetimin üçüncü nesile, Georg ve Ralph Graf a geçişi 1988 Tüm hisselerin Ralph Graf tarafından alınması; bir holding şirketine geçiş 2005 Rieter tarafından alınma; premium tekstil komponentleri bölümüne entegrasyon

5 Küresel mevcudiyet 5 Merkez Bağlı şirketler Distribütörler Dünyanın her yerinden müşteriler Graf ın kendini kanıtlamış ürünlerine ve çözümlerine güvenmektedir. Küresel satış ve hizmet ağımızla daima müşterilerimizin yakınındayız. Hızlı bir şekilde yerinde destek, distribütörlerimiz ve hizmet merkezlerimiz tarafından güvenceye alınmaktadır.

6 Son teknoloji yenilikler 6 Yüksek performanslı ürünler müşterilere gerçek yarar sunar. Yenilikler, Graf markasının başarısının en önemli zeminini oluşturduğundan, yenilikçi ürünlere ve çözümlere büyük yatırımlar yapmaktayız. Ve A&G ekibimiz tüketicilerle, makine imalatçıları, kurumlar ve tedarikçilerle yakın ilişki içerisinde çalışmaktadır. Graf ın yeni ürünleri ve ürün sistemlerinin daima bir hedefi vardır: müşterilerimizin pazarlarındaki konumlarını güçlendirmek. Bu düşünceyle tüketicilerle yakından çalışmakta ve makine imalatçılarıyla yeni çözümler aramaktayız. Yoğun bir şekilde müşteriye odaklanarak A&G ekibimiz özel ihtiyaçları iyi anlamakta ve özel ihtiyaçlarına cevap bulmaktadır.

7 7 Rieter, Graf ın kilit teknoloji komponentlerine güvenmektedir. Yüksek performanslı Rieter tekstil makineleri ile Graf ın premium ürünleri müşterilerimizin kaliteye, verime ve ekonomikliğe duydukları yüksek beklentiye cevaptır. Alexander Stampfer Ürün Hazırlık Yönetimi Müdürü, Rieter Machine Works Ltd. İsviçre Graf, başarımızı sürdürmemize yardımcı olan yenilikçi çözümler sunan güvenilir bir partnerdir. Werner Hess Tekstil Mühendisi, Araştırma ve Geliştirme Müdürü, Hermann Buehler AG, İsviçre

8 Yüksek düzeyde dikey entegrasyon, güvenilir prosesler 8 Kalitenin sırrı istikrardır. Güvenilir prosesler kalıcılığı güvenceye almaktadır. Graf ın yüksek düzeyde dikey entegrasyonu ürünlerimizin ve hizmetimizin üstün kalitesinin temelini oluşturmaktadır. Üretim prosesinin her adımına ayrıntılı bir şekilde vakıfız ve endüstrimizde standartları belirlemekteyiz.

9 9 Uzmanlarımız, imalat ve en son teknoloji ile desteklenen üretim yöntemlerinde yılların tecrübesiyle proseslerin güvenilir bir şekilde işlemesini güvenceye almaktadır. Sadece premium kalite malzeme kullanarak metalik garnitür telleri için garnitür telleri ve profil telleri ve şapka kılıfları için temel malzeme gibi ürünlerimizi kendi fabrikalarımızda üretmekteyiz. Güncel makinelerimizin çoğu kendi bünyemizde geliştirilmiştir. Bu yüksek düzeydeki dikey entegrasyon ve son teknolojiyle imalat alanındaki yetenek ve deneyimimiz, hem bize hem de müşterilerimize güvence sunmaktadır. Her şeyin sorunsuz bir şekilde işlediği güvencesi. Her şeyin kesin uyacağı güvencesi. Kalitenin kesin ve doğru olduğu güvencesi.

10 Metalik tarak garnitür tellerinde mükemmellik 10 Başarılması gerekli ekli zorluk, halihazırda konulmuş standartlarıtları güncelleştiren en komple bir yelpaze sunmaktır.

11 11 Graf, standart tellerden özel uygulamalar için geliştirilmiş ve müşteriye özel tasarlanmış tellere kadar varan geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Graf garnitür telleri, tarak makinaları ve yünlü ve dokunmamışlar bazlı yüksek kalite ürünlere özel bir farklılık sunar. Tümgarnitür tellerimiz özellikle yüksek kalite standartlarına uygun üretilmektedir. Graf, çelik alaşımlı ve farklı yüzey işlemeli türlerde garnitür telleri üretmektedir. Bu, müşterilerimizin her uygulama için birinci sınıf ürün temin edebilmelerini güvenceye almaktadır. Garnitür tellerimiz, uzun hizmet ömürleri ve sabit yüksek performansları iplik ve dokunmamış ürün fabrikalarındaki üretim hatlarının daha yüksek güvenilirlik hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmaktadır.

12 Şapka kılıflarında hassasiyet 12 Hassasiyet, parçaların etkileşimine yansımaktadır. Bunlar, ancak birbiriyle kusursuz bir şekilde uyumlu olmaları halinde, güvenilir bir şekilde çalışır. Graf, temel malzeme ve garnitür telinden komple garnitüre kadar her şeyi üretmektedir. Bu yüksek düzeydeki dikey entegrasyon bize, kalite standartlarımızı sürdürme olanağı sunmaktadır. Ve bu, ürünlerimizin çalışma hassasiyetine yansımaktadır. Sürekli kalite, kanıtlanmış ve özel geliştirilmiş malzemelerin kullanımı ve birinci sınıf işçilik bunun temelini oluşturmaktadır. Güvenilir, yüksek verim ve maliyetlerde oldukça etkin iş prosesleri ve uzun hizmet ömrü ise bunun sonucudur.

13 İyi projelendirilmiş üretim proseslerimizin etkisi komple şapka kılıflarımızda da görülmektedir. Uzun hizmet ömrüyle birlikte bakım azlığı metalik tarak garnitür tellerimizde tamamen görülmektedir. Her tür tarak için üretilen şapka kılıfları, yüksek değerde iplik üretmek için özellikle kusursuz tarak performansı için tasarlanmıştır. 13

14 Yüksek performanslı yarım ay penyöz tarakları 14 Uzun hizmet ömrü ve azami malzeme getirileri her uygulama için belirleyici avantajlardır. Graf ın ürettiği yarım ay taraklar modern penyöz makineleri için özellikle uygundur. Yelpazemiz, seçkin iplik kalitesi için yarım ay ve üst taraklar için geniş bir ürün çeşidi içermektedir. Graf yarım ay tarakları, kolay montajı, düşük bakım ihtiyacı ve uzun temiz kalma süresi ile yüksek performans beklentilerine cevap vermektedir ve ürün felsefemize uygun olarak uzun ömürlüdür.

15 Servis Makineleri -Detayda hassasiyet 15 Servis makinelerimiz garnitür tellerimizin yüksek verimliliğini sürdürmesine yardımcı olmaktadır. Burada, geniş yetenek ve deneyimimizi uygulayarak optimum etkileşime odaklandığımızı tekrar ediyoruz. Tasarımı ve üretimi kendi tesislerimizde yapılan ekipmanımız yüksek performanslı garnitür tellerimize kusursuz bir şekilde uymaktadır. Bu, makinelerimizin hızlı bir şekilde kullanıma hazır, işletiminin kolay ve güvenli ve sağlam konstrüksiyonları sayesinde dayanıklı oldukları anlamına gelmektedir. Graf servis makineleri sürekli bir güvenlik ve güvenilir garnitür sunma konularında belirleyici bir rol oynamaktadır.

16 Sürdürülebilir müşteri çözümleri 16 Uzmanlarımız, alışılagelmiş yoldan çıkıp yeni deneyimler edinmeye hazırdır. Yüksek verimlilik, yüksek kalite, yüksek maliyet etkinliği doğru garnitür seçimi bu hedeflere ulaşmanın kilit faktörüdür. Graf ın kalifiye uzmanları müşterilerimize özel uygulamalar için doğru garnitür seçiminde yardımcı olmaktadır. Müşterilerin özel ihtiyaçlarına cevap verebilmek için müşterilerle işbirliği halinde kişiye özel çözümler geliştirmekteyiz.

17 17 Henüz tasarım ve geliştirme safhasında erken başlayan yoğun işbirliği Graf ürünlerinin etkin kullanımına yardımcı olmaktadır. Graf ın uzmanları tekstil üretiminde uzun yılların deneyimine sahiptir.sürekli eğitim, uzmanlarımızın en son üretim teknolojileri alanında güncel kalmalarını sağlamaktadır.bu, onları iplik fabrikaları ve dokunmamış kumaş üreticileri ve makine imalatçıları için değerli bir ilham kaynağı haline getirmektedir.graf ın müşterileri, maliyetleri asgariye indirmede kendilerine yardımcı olan, işini bilen profesyonel elemanlardan oluşan küresel bir hizmet ağına güvenebilir.hizmet mühendislerimiz hızlı ve yetkin bir şekilde tepki vererek, hizmet merkezlerinde veya müşterilerin işyerinde etkin bir şekilde çalışmaktadır.

18 Güvenilirlik 18 Kalite daima kalitedir. Graf, dünyanın her yerinde Graf dır. Dünyanın her yerinden müşterilerimiz ürünlerimizin sürdürülen yüksek kalitesine güvenmektedir. Graf, bir premium tedarikçi olarak tüm ürünlere her yerde aynı kalite standartlarını ve hizmeti uygulamaktadır. Ürünlerimize talep sürekli artmaktadır. Ürünlerimizin kalitesi, dayanıklılığı, sağlamlığı ve hizmet ömrü buna daima ayak uydurmak zorundadır. Ürünlerimiz tüm bu gereksinimlere uygundur. Graf, bu zorluğu başarmak için ne şimdi ne de gelecekte hiçbir çabadan kaçınmamaktadır. Sürdürülebilir performans: DIN EN ISO 9001:2008 sertifikasyonu Proseslerde, üretimde ve laboratuvarda entegre kalite testi Yüksek düzeyde dikey entegrasyon sonucu proses güvenilirliği güvenceye alınmıştır Profesyonel elemanlarımızın sürekli eğitimi

19 19 Graf ı daima birinci sınıf ürün sunan ve bu nedenle sorunları gerekli şekilde ve gerektiği zaman hızlı ve esnek bir şekilde çözmemize yardımcı olan güvenilir bir partner olarak biliriz. Abdulkadir Kurtul, Yönetim Kurulu Başkanı, İskur Tekstil Enerji Tic. ve San. A.Ş. Türkiye Graf ın garnitür teli bize optimum garnitür telleri sunarak referans gücümüzü muhafaza etme olanağı sunmaktadır. Graf ın herhangi bir etkinlik kaybına meydan vermeyen kalifiye bir ekiple zamanında cevap verme yeteneği başarımız için elzemdir. Blandine Carton, Fabrika Müdürü, Jacob Holm Industries (America) Inc. ABD Graf, baştan sona kalıcı bir kalite ile birlikte tüm detaylar ve karışımlar için yüksek verim olanağı sunan markalı bir ürüne duyduğumuz tüm beklentilerimizi tamamen yerine getirmektedir. Wang Fang Shui, Genel Müdür Yardımcısı, Luthai Textile Co. Ltd. Çin Graf ın sunduğu kalite, hemen hemen her ihtiyaca cevap vermek için geniş bir premium çözüm yelpazesi, ister yeni, ister bir müşteri ürün geliştirmesi olsun, her zaman yerindedir. Coimbatore R. Anandakrishnan, Yönetim Kurulu Üyesi, K.P.R. Mill Limited, Hindistan

20 Graf +Cie AG Bildaustrasse Rapperswil İsviçre Tel Faks info@graf-companies.com Premium Swiss Quality Graf Kratzen GmbH Senefelderstr. 8 D Gersthofen Almanya Tel info.de@graf-companies.com Graf Holland B.V. Lonnekerbrugstraat 130 P.O. Box 2201 NL-7500 CE Enschede Hollanda Tel info.de@graf-companies.com Gomitex SA Z.I. Haut de Trême B-4801 Stembert RC, Verviers Belçika Tel info.be@graf-companies.com Graf Cardservice Far East Ltd. 20/Fl. Pearl Oriental House 60 Stanley Street, Central Hong Kong Tel /56 info.hk@graf-companies.com Graf Metallic of America, Inc. 104, Belton Drive P.O. Box 1370 USA-Spartanburg, S.C ABD Tel info.us@graf-companies.com Graf Máquinas Têxteis Ind. e Com. Ltda. Alameda Rio Preto, no. 165 Centro Empresarial Tambore BR Barueri-SP Brezilya Tel info.br@graf-companies.com Version 0513 TR / Copyright by Graf Bu broşürdeki bilgiler ve resimler baskı zamanında geçerli olanlardır. Graf, ayrıca bildirimde bulunmaksızın gerektiğinde değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. Graf ın yüksek performanslı garnitürleri, hizmet makineleri ve Graf yenilikleri patentlerle korunmaktadır.

Dokusuz (Nonwoven) İlk bakış

Dokusuz (Nonwoven) İlk bakış Dokusuz (Nonwoven) İlk bakış Graf tarak garnitürleri en yüksek hassaslığı ve kaliteyi temsil etmektedir Graf, 1917 den beri yenilikçi fl exible (bant tipi) şapka garnitürleri, taraklar için sabit şapkalar,

Detaylı

Tarak Telleri. İlk bakış

Tarak Telleri. İlk bakış Tarak Telleri İlk bakış Metalik garnitür telleri Esnek Şapkalar Standart donanımlar ve özel kullanımlar için özel geliştirilmiş modeller, Graf ı tüm ihtiyaçlar için doğru tedarikçi kılar. Çelik ve form

Detaylı

Penyeleme. İlk bakış

Penyeleme. İlk bakış Penyeleme İlk bakış Kalite garantisi Mükemmel kalite ve sürece hakimiyet Graf ı penyeleme alanında dünyada öncü tedarikçi kılıyor. Öncü penyöz makinesi tedarikçileriyle beraber Graf, test edilmiş yuvarlak

Detaylı

Yüksek üretim derinliği, güvenli işlemler

Yüksek üretim derinliği, güvenli işlemler Penyeleme Yüksek üretim derinliği, güvenli işlemler Yüksek kaliteli ürünleri sayesinde Graf, dünya çapında lider tedarikçi konumuna yükselmiştir. Graf 1917'den beri şapkalı tarak makineleri için şapkalıklar,

Detaylı

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik Çözüm sağlayici - Sürdürülebi liṙ değer- Servis yetkiṅli ği Rieter Satış Sonrası, rekabet edebilirliğinizi bulunduğunuz

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

Liquid Energy Solid Engineering

Liquid Energy Solid Engineering Liquid Energy Solid Engineering TR Hakkımızda Köklü bir geleneğe sahip aile şirketi olan Gugler Water Turbines GmbH su türbinlerinin ve küçük hidroelektrik santrallerinin geliştirilmesi, tasarımı ve imalatı

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri

Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri TR Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri Leading in Railway Technology YÖN GÖSTERİCİ. Kaynaklarımızı koruyarak şehir ve kırsal kentler ile büyük şehirlerimiz arasında aktarma yapmadan sınırsız ve sorunsuz

Detaylı

ITME 2016 Rieter sistemleri yüksek kârlılık

ITME 2016 Rieter sistemleri yüksek kârlılık Basın Bülteni Rieter Management AG Klosterstrasse 32 P.O. Kutusu CH-8406 Winterthur T +41 52 208 71 71 F +41 52 208 70 60 www.rieter.com Winterthur 3 Kasım 2016 ITME 2016 Rieter sistemleri yüksek kârlılık

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi www.rehau.com Yapı Otomotiv Endüstri REHAU KİMDİR? UNLIMITED POLYMER SOLUTIONS Polimer bazlı çözümlerle, mümkün olanın sınırlarını hergün yeniden tanımlıyoruz. Jobst

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

bakır tercih etmek ve kullanmak için 10 iyi neden

bakır tercih etmek ve kullanmak için 10 iyi neden bakır tercih etmek ve kullanmak için 10 iyi neden Copper Connects life. TM Denenmiş ve test edilmiştir Konu, kanıtlanmış performans olduğunda bakır boru ve bağlantı elemanlarının hiçbir rakibi yoktur.

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

Vakum otomasyonu. Ürün grupları

Vakum otomasyonu. Ürün grupları Vakum otomasyonu Ürün grupları WWW.SCHMALZ.COM.TR/OTOMASYON Schmalz: Vakum teknolojisiyle akıllı otomasyon ve ergonomik taşıma sistemleri 1300 çalışan her gün müşterilerimiz için görev başında. 19 merkez

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA 2 BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ Entrematic, giriş kapılarının temininde uzmanlıkla Normstahl, Dynaco, Ditec ve EM gibi tanınmış markaları bir araya getiren bir iş ortağıdır. Geçiş otomasyonlarımızı

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Güvenilir. www.makroteknik.com.tr. Enerji Tasarruflu Kazanlar

Güvenilir. www.makroteknik.com.tr. Enerji Tasarruflu Kazanlar Güvenilir www.makroteknik.com.tr Enerji Tasarruflu Kazanlar K A Z A N L A R Ekonomik Açıdan Uygun ve Sürdürülebilir Çözümler Sunar Genel piyasa çevre sürdürülebilirliği ve enerji üzerine kurulduğu ve maliyetler

Detaylı

Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır,

Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır, 1825 Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır, İnsan etkileşimi her zaman tüm oluşumların merkezinde olmuştur. Aile şirketi Gontermann-Peipers ın uzun geçmişi de şirket başarısının devamlılığının yalnızca

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

The. DÖKÜM REÇiNESi UZMANINIZ.

The. DÖKÜM REÇiNESi UZMANINIZ. The Perfect fit Designed to fit your needs. Where extra effort comes as standard. Gipro DÖKÜM REÇiNESi UZMANINIZ. www.gipro.com BiR DÖKÜMDEN izolasyon ÇÖZÜMLERİ GIPRO, döküm reçinesi alanında çeşitli,

Detaylı

CLOSE TO OUR CUSTOMERS WIRTGEN GROUP SMART SERVICE MAKINELERINIZ IÇIN IHTIYACA ÖZEL HAZIRLANMIŞ SERVIS ANLAŞMALARIMIZ

CLOSE TO OUR CUSTOMERS WIRTGEN GROUP SMART SERVICE MAKINELERINIZ IÇIN IHTIYACA ÖZEL HAZIRLANMIŞ SERVIS ANLAŞMALARIMIZ CLOSE TO OUR CUSTOMERS WIRTGEN GROUP SMART SERVICE MAKINELERINIZ IÇIN IHTIYACA ÖZEL HAZIRLANMIŞ SERVIS ANLAŞMALARIMIZ WIRTGEN GROUP I SMART SERVICE I GIRIŞ SERVIS AKILLIDIR MAKINENIZIN DEĞERININ KORUNMASI

Detaylı

Tekstil Teknolojisi hizmetleri. Tekstil uzmanlarınızdan isteklerinize uygun çözümler

Tekstil Teknolojisi hizmetleri. Tekstil uzmanlarınızdan isteklerinize uygun çözümler Tekstil Teknolojisi hizmetleri Tekstil uzmanlarınızdan isteklerinize uygun çözümler GİRİŞ 1 EĞİRME MERKEZLERİ 2 MÜŞTERİ TEKNOLOJİSİ 3 TEKSTİL LABORATUVARLARI 4 KUMAŞ SERGİ SALONLARI THE COMFORT OF COMPETENCE

Detaylı

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız Geleceğe hazır Verimlilikteki iş ortağınız Epiroc a hoş geldiniz Epiroc; madencilik, altyapı ve doğal kaynaklar endüstrileri için dünyanın önde gelen verimlilik tedarikçilerinden biridir. En gelişmiş teknolojileri

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün.

Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz. Her yerde çalışın. Her yere götürün. Toughbook ve Toughpad Dünyasına Hoş Geldiniz Her yerde çalışın. Her yere götürün. TOUGHBOOK Dayanıklı, özgün, pazar lideri* Panasonic Toughbook, dayanıklı bilgisayar pazarında hiçbir zaman arka planda

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları MacRes MacRes: Tekno Maccaferri nin Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat duvarları, inşaat mühendisliği yapılarında sayısı gün geçtikçe artan

Detaylı

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 : Durmayan üretimin sırrı Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 Sunucu : Bergman Gülsün : Teknik Müdür : 16 yıl @ SICK : İletişim : : Tlf : (216) 528 50 00 / 5032 : Gsm : (532) 343 83 15 : E-mail

Detaylı

Optim yüksek dayanımlı çelik. Vinç üretiminde yeni teknoloji. www.ruukki.com.tr

Optim yüksek dayanımlı çelik. Vinç üretiminde yeni teknoloji. www.ruukki.com.tr yüksek dayanımlı çelik Vinç üretiminde yeni teknoloji www.ruukki.com.tr Daha yükseklere ulaşan vinçler Vinçler için artık çizim tahtasında tasarlanan ürünler üretebiliyor. Yüksek dayanımlı ve ultra yüksek

Detaylı

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER HAKKIMIZDA Promod Ar-Ge Yazılım, dinamik sistem simülasyonu, prototiplemesi, kontrol tasarımı ve gerçeklenmesi alanlarında hizmet veren bir Ar-Ge ve Yazılım kuruluşudur.

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

markalarımız Şirketimiz Modüler Askı Destek Sismtemleri Sismik Askılama Ürünleri Yivli Boru Bağlantı Elemanları Yaylı Titreşim Ürünleri

markalarımız Şirketimiz Modüler Askı Destek Sismtemleri Sismik Askılama Ürünleri Yivli Boru Bağlantı Elemanları Yaylı Titreşim Ürünleri Ürün grupları markalarımız Modüler Askı Destek Sismtemleri Şirketimiz FALKON MÜHENDİSLİK PROJE & DANIŞMANLIK firması olarak geleceğiniz güvence altına almak, insan hayatını ve yatırımlarınızı korumak için

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları.

Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları. Sonsuz imkânlar için sayısız oluklar. Rondo nun oluklu mukavva ambalajları. Gelecek bizim için gelenektir Rondo Ganahl AG, gelenekleri olan, Avusturyalı bir aile şirketidir. Güvenilirlik, ileriye dönük

Detaylı

ACCOSMART. SANDVIÇ MANŞON. COMPONENTS, ONLY BETTER.

ACCOSMART. SANDVIÇ MANŞON. COMPONENTS, ONLY BETTER. ACCOSMART. SANDVIÇ MANŞON. COMPONENTS, ONLY BETTER. TR COMPONENTS, ONLY BETTER. Saurer Components sonsuz elyaf ve kesik elyaf iplikciliğinde kullanılan makinalar için parça üreten dünyanın lider firmasıdır.

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI * SATIŞ VE TEMSİLCİLİK * 2. EL SATIŞ-TAKAS * 2. EL ARACILIK-EKSPERTİZ * TEKNİK SERVİS * YEDEK PARÇA * MODERNİZASYON - RETROFİTTİNG * İMALAT İmalatçının Yol Arkadaşı

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON

SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON VİZYONUMUZ SDA Enerji Telekomünikasyon Elektronik İnşaat San. Tic. Ltd. Şti, kuruluş tarihinden itibaren sektörün ileri gelen markaları ile işbirliğine giderek Enerji, Telekomünikasyon

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Kaliteli Isı Değiştiriciler

Kaliteli Isı Değiştiriciler Kaliteli Isı Değiştiriciler Funke by Termotek Plakalı Isı Değiştiriciler FP, GPL Serisi Funke by Termotek Funke by Termotek Funke ; Granou ALMANYA lokasyonunda, ısı transfer ekipmanları üretimi yapan,

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-03M-2MC-MKLB 6037421 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor NRM Makina, imalat sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar için robotik otomasyon sistemleri üreten bir teknoloji şirketidir. Türkiye deki ve dünyadaki

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Pioneering for You Ürün broşürü Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo ile atıksu tahliyesi ve arıtma Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo pompalan ve sistemleri, belediye atık yönetimi

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

Zorlukları Avantaja Dönüştürür. Akıllı, Güvenli, Sürdürülebilir Üretim

Zorlukları Avantaja Dönüştürür. Akıllı, Güvenli, Sürdürülebilir Üretim Zorlukları Avantaja Dönüştürür Akıllı, Güvenli, Sürdürülebilir Üretim İşinizi Geliştirir Alışılagelmiş şekilde iş yapmak mı? O günler artık geride kaldı. Günümüzde şirketler daha yüksek verimlilik, sürdürülebilirlik

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

içindekiler Altınbaş Holding Atak Madeni Yağ Üretim Tesisi Markalar Teknik Hizmetler Lojistik

içindekiler Altınbaş Holding Atak Madeni Yağ Üretim Tesisi Markalar Teknik Hizmetler Lojistik içindekiler 10 12 14 46 50 58 Altınbaş Holding Atak Madeni Yağ Üretim Tesisi Markalar Teknik Hizmetler Lojistik Gücümüzü bu topraklara saldığımız köklerimizden alıyoruz. 10 Altınbaş Holding Türkiye nin

Detaylı

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar.

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar. Her işin başında Başarınız için kesin sonuçlar. Aletlerimize çok yatırım yapıyoruz. Her işletme, rekabetin karşısında ayakta durabilmesi için özel görevleri yerine getirmelidir. Bu da sadece uygun aletler

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

Baykal Makine Tanıtım Sunumu

Baykal Makine Tanıtım Sunumu Baykal Makine Tanıtım Sunumu İçindekiler Kurumsal Yapı Markalar, Global Faaliyet Ağı ve Pazar Konumu Teknoloji ve Yenilikler Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kurumsal Yapı Logo-Type Hakkımızda Misyonumuz Vizyonumuz

Detaylı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 katma değerli 5 yıldızlı hizmet anlayışı Endüstriyel dikiş teknolojisi yüzyıllardan beri hemen hemen hiç değişmemiştir. Makineler son derece

Detaylı

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012 Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu Nurcan Konak, Mayıs 2012 İçerik Omron Hakkında Sysmac Platfotmuna Genel Bakış Gerçek Bir Uygulama Mercek Altında Omron Şirketleri Endüstriyel Otomasyon

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

KALİTELİ ISI DEĞİŞTİRİCİLER

KALİTELİ ISI DEĞİŞTİRİCİLER KALİTELİ ISI DEĞİŞTİRİCİLER Plakalı Isı Değiştiriciler FP, GPL Serisi TERMOTEK Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret A.Ş. uzun yıllardır mekanik tesisat sektörüne hizmet veren yönetim kadrosu ile konusunda

Detaylı

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın.

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. _ METAL IŞLEMEDE YETKINLIK Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. Ürün yenilikleri Frezeleme SIZ YÜKSEK BEKLEN- TILERE SAHIPSINIZ BIZ DE YÜKSEK TAKIM ÖMÜRLERINE. En iyi sürtünme davranışı için düz

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı