6030 Premium Serisi Traktörler hp ( kw) (97/68 EC) hp ( kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "6030 Premium Serisi Traktörler 100-155 hp (74 114 kw) (97/68 EC) 115-180 hp (85 132 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile"

Transkript

1 6030 Premium Serisi Traktörler hp ( kw) (97/68 EC) hp ( kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile

2 Premium Serisi Traktörler Sunum İçindekiler Sunum Premium Konsepti Motor...6 Şanzıman...7 Kabin / Konfor Tarla Uygulamaları Tarımsal Yönetim Çözümleri Ön Yükleyici Uygulamaları...14 Teknik Özellikler...15 Bayi Sorumluluğu...16 Modeller* 6230P 100 hp/115 hp (74 kw/85 kw) 6330P 110 hp/125 hp (81kW/92 kw) 6430P 125 hp/140 hp (92 kw/103 kw) 6534P 125 hp/145 hp (92 kw/107 kw) 6630P 135 hp/155 hp (99 kw/114 kw) 6830P 145 hp/170 hp (107 kw/125 kw) 6930P 155 hp/180 hp (114 kw/132 kw) *Tüm modellerde beygir güçleri 97/68 EC standartlarında ölçülmüş nominal güçler ve Akıllı Güç Yönetimi ile ölçülmüş nominal güçler olarak verilmiştir.

3 6030 Premium Serisi Traktörler 3 PREMIUM AYRICALIĞI 6030 Premium Serisi Traktörler tüm tarımsal uygulamalarınızdan doğan taleplerinize cevap verebilecek çok yönlülükte tasarlanmış ve üretilmiştir. Yenilikçi Akıllı Güç Yönetimi IPM size bu seride güç artışı sağlarken yakıt tüketimini de düşürmektedir. Yüksek teknolojili rehberlik ve raporlama sistemlerimiz tarlada daha hassas çalışmanızda size yardımcı olmaktadır. Kabin, premium ayrıcalığını yaşabileyeceğiniz konfor seviyesinde tasarlanmıştır. John Deere Akıllı Güç Yönetim Sistemi IPM li PowerTech Motor ile ağır nakliye işlerinizde ve mobil (hareketli) PTO uygulamalarınızda ihtiyaç anında 25 hp ye kadar ekstra güç sağlar. John Deere mühendisleri konfor ve sağlamlık için kontrol ve kumandaların yerlerinden elektrik bağlantılarına ve tesisatına kadar tüm detaylar üzerinde titizlikle çalışmıştır. Yeni 6534 Premium Modeli Yeni 6534 Premium modeli müşteri beklentilerini karşılayabilmek için ekonomik ve güçlü 4,5 litre, 4 silindirli PowerTech Plus motor ve 6 silindir şasisinin birleşiminden oluşturulmuştur. John Deere modüler konseptinin eski tasarımları üzerinden mühendislerimiz yeni nesil bir model geliştirdiler. 145 hp* gücünde 4.5 litrelik John Deere PowerTech Plus motoru mükemmel seviyede bir yakıt tasarrufu sağlar ve geniş komple çelik şasi ile 207 litrelik yakıt tankı kombinasyonuyla tarlada ve yolda daha iyi çekiş kabiliyeti, daha düşük yakıt tüketimi ve daha uzun çalışma saatleri elde edilir. Daha sağlam Daha düşük işletim maliyeti Daha fazla konfor

4 Premium Serisi Traktörler Premium Konsepti Sade Güzellik John Deere mühendisleri bu traktörleri nasıl geliştirdiler? Mühendislerimiz içerisine girer girmez hayran kalacağınız Premium kabini tasarlarken havacılık ve otomotiv endüstrisinden ilham aldılar. Bakım ve servis maliyetlerini azaltmak için TLS Plus Ön Aks Süspansiyonu ve Ön Aks gibi komponentleri güçlendirdiler. Elektrik bağlantılarından, tesisatına ve yük merkezlerine kadar traktörün güvenliğini ve sağlamlığını ilgilendiren en küçük detaylar üzerinde dahi büyük titizlikle çalıştılar. Sonuç? Yolda ve tarlada bağımlılık yaratacak bir traktör! Özetle - Ergonomik olarak tasarlanmış kabin içi. PowerTech Plus motor. Hareket halindeyken debriyajsız kademe geçişlerini sağlayan DeClutch Button (El Debriyajı).

5 6030 Premium Serisi Traktörler 5 Arttırılmış Konfor Ergonomik olarak tasarlanmış kabin ve kumanda kolları. Premium seviyesinden kabin için düşük gürültü seviyesi. Türkçe-renkli CommanCenter (Kumanda Merkezi) Kullanımı kolay ve yazılarla işaretlenmiş butonlar. Sürüş Konforu TLS Plus Ön Aks Süspansiyon sistemi daha iyi çekiş kabiliyeti ve daha konforlu sürü ön tekerleklerin sürekli yerle temasını sağlar. Hidrolik Kabin Süspansiyonu engebeli arazilerde sarsıntısız bir sürüş sağlar. PowerTech Plus Motor 4V-CR tasarımı yakıt ekonomisini ve verimliliği arttırır. Akıllı Güç Yönetimi IPM, nakliye ve mobil (hareketli) PTO işlerinizde güce en çok ihtiyacınız olduğu anda 25 hp ye kadar güç artışı sağlar. Mükemmel Görüş Açısı Alçaltılmış kumanda ve kontrollerin bulunduğu sağ konsol traktörün yan tarafını ve ekipmanları görme için mükemmel bir görüş imkânı sunar. Düşük-Profil hidrolik valfler sayesinde arka çekiyi daha rahat görürsünüz. Dijital gösterge paneli direksiyon kolonu ile birlikte hareket eder.

6 Premium Serisi Traktörler Motor Akıllı Motorlar Akıllı Güç Yönetimi IPM ile PowerTech Plus motorlar 4 Valf CommonRail (4V-CR) teknolojisiyle sunulan azami güce ve yüksek torka ilave olarak ekstra güç artışı gerçekleştirir. Ağır bir römork çekerken ya da inişli çıkışlı tepelerde balya yaparken kesintisiz üretkenlik için zaman zaman ekstra güce ihtiyacınız olacaktır. Akıllı Güç Yönetimi IPM bu zamanlarda size ihtiyacınız olan ilave gücü verir. Ayrıca motorlarımız güvenirliliği ve sağlamlığı kanıtlanmış Değişken Geometrili Turbo (VGT), Egzoz Gazı Sirkülasyonu (EGR) ve Intercooler teknolojilerine de sahiptir. Bu bileşenler yakıt tasarrrufunu arttırıken motorun değişen koşullara daha hızlı ayak uydurabilmesini ve daha iyi bir tork karakteristiği sunmasını sağlar. 4-SİLİNDİR: hp (74 92 kw) Nominal hp ( kw) Akıllı Güç Yönetimi ile Nominal PowerTech Plus Motorlar: Kârlı Tercih İhtiyacınız olduğunda ekstra güç sizinle. Akıllı Güç Yönetimi ihtiyaç anında %7 lik artışla 25 hp ye kadar ekstra güç sunar. Her zaman yedekte güç olduğunu bilmek size güven verir. Dört Valf CommonRail (4V-CR) dizaynı çeşitli koşullarda daha hızlı motor tepkimesi için silindir başına dört valf yüksek basınçlı CommonRail yakıt enjeksiyon sisteminden oluşur. Bu dizayn ile üretkenliğiniz artarken yakıt tüketiminiz düşer. Değişken Geometrili Turbo (VGT) sistemi düşük devirlerde mükemmel tork, daha hızlı motor tepkimesi ve daha fazla yakıt tasarrufu sağlar. Egzoz Gazı Sirkülasyonu (EGR) karayolunda kullanılan araçlarda kendisini kanıtlamış bu teknoloji emisyon seviyesini düşürürken, benzersiz bir yakıt tasarrufu sunar. İkili Soğutma Sistemi ile Intercooler hassas sıcaklık kontrolü sağlar. Bu da performansı arttırırken verimli yanma sonucu yakıt tüketimi de düşmüş olur Premium PowerTech Plus Motor 6-SİLİNDİR: hp ( kw) Nominal hp ( kw) Akıllı Güç Yönetimi ile Nominal %35 lik tork rezervi sayesinde en zor koşulların bile üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Özetle - Akıllı Güç Yönetimi IPM ile nakliye ve mobil (hareketli) PTO uygulamalarında 25 hp ye kadar ekstra güç 4 Valf CommonRail (4V-CR) dizaynı ile yüksek performans, düşük tüketim IPM siz Tork IPM li Tork IPM siz Güç IPM li Güç

7 6030 Premium Serisi Traktörler 7 PowrQuad Plus Şanzıman D1 D2 D3 D4 SoftShift SoftShift sayesinde yük altında bile vites geçişleri sarsıntısızdır. John Deere in gelişmiş motor/şanzıman birlikteliği vites geçişlerinde mükemmel uyumlulukla çalışır. Vites geçişi esnasında motor devri en uygun devire hassas bir şekilde getirilir. Bu sayede oldukça yumuşak ve sarsıntısız vites geçişleri elde edilir. AutoQuad Plus Şanzıman -%18 Kolay, Hassas Kontrol İster gün boyu bir traktörü kontrol ediyor olun isterseniz de bir filoyu yönetiyor İşinize en uygun şanzıman seçeneklerini traktörünüz için seçebilirsiniz. John Deere tüm uygulamalar için kontrolü kolay ve hassas şanzımanlar sunmaktadır. Tüm şanzıman seçenekleri John Deere tarafından traktöre ve motora tam uyumlu olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Ayrıca operatör için de en ergonomik ve kolay kullanılabilir şekliyle üretilmişlerdir. ECO SHIFT -%15 40 km/h -db(a) ECOSHIFT teknolojisi mükemmel seviyede operatör konforu sağlamak ve hafif nakliye işlerinizde yakıt tüketimizini düşürmek için düşük motor devirlerinde yüksek hızlara ulaşmanızı sağlar. Bu da gereksiz yakıt tüketiminin ve gereksiz motor gürültüsünün önüne geçer. Özetle - İki farklı şanzıman seçeneği: PowrQuad Plus, AutoQuad Plus Kolay ve ergonomik kullanım DeClutch Button (El Debriyajı) Otomatik vites geçişlerinin yanında kademe geçişlerinin de debriyajsız gerçekleştirilmesini sağlar. Tek yapmanız gereken vites kolu üzerindeki DeClutch butonuna basıp kademe kolunu en uygun kademe pozisyonuna getirmek. Hareket halindeyken de debriyajsız vites geçişi sağlayan bu sistem ekstra konfor ve rahatlık sunar.

8 Premium Serisi Traktörler Kabin / Konfor Kabin / Konfor 6030 Premium Serisi kabinine girer girmez sıradan bir kabinin içerisinde olmadığınızı anlayacaksınız. Kabin içerisinde temas ettiğiniz her yüzeyin yüksek kalitede olduğunu göreceksiniz. İleri-geri ve yukarı-aşağı ayarlanabilir direksiyon kolonunu kendinize uygun pozisyonda ayalayabilirsiniz. Dijital gösterge panelinin ve ileri-geri mekik kolunun da direksiyon ile birlikte hareket etmesi konfor seviyenizi arttıran bir özelliktir. Gelişmiş havalandırma sistemi dışarıda hava ne olursa olsun kabin içinin istediğiniz sıcaklıkta kalmasını sağlar. Geniş ve kavisli ön ve arka camlar sayesinde mükemmel bir görüş açısı elde edersiniz. Sağ konsolda kolay ulaşılabilir bir pozisyonda bulunan tamamen Türkçe ve renkli ekranlı CommandCenter (Kumanda Merkezi) ile tüm traktör kontrolleri parmaklarınızın ucunda Otomotiv tipi kolay okunur ve anlaşılır gösterge paneli direksiyon kolonu ile birlikte hareket eder Opsiyonel olarak sunulan hava süspansiyonlu koltuk yatay ve dikey etkilerin operatörü doğrudan etki etmesini azaltır. Bu hem konfor seviyesini arttırken hem de iş güvenliği ve sağlığı açısından önemlidir. Opsiyonel olarak sunulan kabin süspansiyonu, titreşimleri ve gürültüyü azarltırken hem tarlada hem de yolda günün başlangıcından bitişine kadar benzersiz bir konfor sunar. Geliştirilmiş ses sistemi ve sessizleştirilmiş kabin uzun çalışma saatlarinde bile en az yorgunlukla günü bitirmenizi sağlar.

9 6030 Premium Serisi Traktörler CommandCenter (Kumanda Merkezi), tamamen Türkçe, renkli ve kolay okunabilir ekranıyla traktörünüzün tüm kontrolleri parmaklarınızın altında. Traktör hızı, motor devri, yakıt seviyesi ve basınç seviyeleri gibi traktörün önemli verilerini dijital gösterge panelinden rahatlıkla izleyebilirsiniz. Programlanabilir butonları sayesinde ilave görmek istediğiniz verileri de tek tuşla istediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz. 1 Programlanabilir Kısayol Tuşları sayesinde sık kullandığınız aydınlatma, hidrolik fonksiyonlar gibi kontrolleri daha önceden programlayabilir ve tek tuşla açıp, kapatabilirsiniz. 2 Daha alçak yerleştirilmiş sağ konsol sayesinde sağ tarafında görüş açısı oldukça arttırılmıştır. 3 CommandCenter (Kumanda Merkezi) ekranı daha rahat görüş için ileri-geri ayarlanabilir. 4 Birbirlerine yakın olarak yerleştirilmiş butonlar ve kontroller sayesinde kumanda merkezinden tüm traktör fonksiyonlarını kolay ve ergonomik bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Opsiyonel ClimaTrac otomatik sıcaklık kontrol sistemi ile kabin içerisi sürekli sizin belirlediğiniz sıcaklıkta kalır. Bu sistem vantilatörleri ve üfleyicileri otomatik olarak ayarlar.

10 Premium Serisi Traktörler Tarla Uygulamaları Ön Aks Süspansiyonu TLS Plus ön tekerleklerin sürekli yer şekillerini takip etmesini sağlayan en doğru süspansiyon sistemidir. Hidrolik sistemi ile yeryüzü şekillerini takip eden ön aks sayesinde ön tekerleklerin sürekli yerle teması sağlanır. Bu sayede hem önden gelen sarsıntıların kabine ve şasiye ulaşması büyük oranda engellenirken, yerden ayrılmayan ön tekerlekler sayesinde de gücün sürekli yere iletilmesi sağlanır. Bu sayede de benzersiz performans, üstün çekiş kabiliyeti ve yakıt tasarrufu sağlanırken mükkemmel bir sürüş konforu da elde edilmiş olur. Auto Mod (Otomatik) frekans ve pozisyon sensörlerini kullanarak her durumda dinamik kontrol sağlar. Max Mode (Maksimum) ön yükleyici gibi sert uygulamalarda traktörün dengeli çalışmasını sağlar. Manual Mod (Manuel) ile ön aksın yüksekliğini, sertliğini kendiniz ayarlayabilirsiniz. Bu sayede ön ekipmanların montajı için kolaylık sağlayabilirsiniz kg ı bulan kaldırma kapasitesi ile ağır ya da yüklü ekipmanları kolaylıkla kaldırabilirsiniz. 3 nokta askı sistemi geometrisi askı kolları ve TLS Plus ön aksın avantajını kullanmak için en ideal pozisyona yerleştirilmiştir. Traktörün her bileşeni maksimum performans için uyum içerisinde çalışır.

11 6030 Premium Serisi Traktörler 11 Çamurluk üzerine yerleştirilmiş butonlar sayesinde ekipman montajı boyunca askı kollarını ve PTO yu kabin dışından da kontrol edebilirsiniz. Ön çamurluklar hem dönüş açısını olumsuz etkilemeyecek hem de her açıda çamur, taş, toprak gibi materyallerin sıçramasını engelleyecek şekilde tasarlanmıştır. Yastıkbaşı Yönetim Sistemi (HMS PLUS) Sıra başı ve sonlarında operatör hatalarını en aza indirir. Yastıkbaşlarında gerekli operasyonları tek bir tuşa kaydederek, traktör ve ekipman operasyonlarını kolaylaştırır, her sırada tarla hassasiyetinizi arttırırsınız. HMS sayesinde 4WD, diferansiyel kilidi, kuyruk mili, hidrolik kollar, şanzıman hızı fonksiyonlarını bir arada programlayarak açabilir veya kapatabilirsiniz. HMS Plus ile 5 ekipmana kadar 20 ayrı fonksiyon programlaması yapabilirsiniz. Akıllı Güç Yönetimi IPM, ihtiyacınız olduğunda size 25 hp kadar ekstra güç sunar. Her zaman yedekte gücünüzün olduğunu bilmek güven verir IPM siz Güç IPM li Güç

12 Premium Serisi Traktörler Tarımsal Yönetim Çözümleri Rehberliğimizle hareket geçin Hassas tarıma geçmeye karar verdiğinizde John Deere in Tarımsal Yönetim Sistemleri (AMS) ni mutlaka inceleyin. StarFire alıcıları ile tam olarak nerede olduğunuz tespit edilir. GreenStar ekranlarımız ile de nerede olmanız gerektiği size harita üzerinde gösterilir. Kullandığınız alıcı ve ekrana bağlı olarak +/- 2 cm ulaşan hassasiyetle hassas tarım yapabilirsiniz. Bütçenize uygun Parallel Tracking sistemi ile daha geniş kullanım alanlarında hassas tarım yapabilme imkânına sahip olabilirsiniz. Zamandan, yakıttan ve kimyasallardan tasarruf edebilmenizi sağlayan bu sistem ayrıca diğer rehberlik sistemlerine ve tam otomatik dümenleme sistemine yükseltilebilir. Parallel Tracking de GreenStar Lightbar gibi kullanımı ve kurulumu kolay olup sadece 12 voltuk güç kaynağına ihtiyaç duymaktadır. Ayrıca donanım değişikliği yapmadan ihtiyaca göre yükseltilebilir. Bu sistem ile üst üste binmeleri ve atlamaları kullandığınız hassasiyet seviyesine bağlı olarak büyük oranda azaltabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız ekrana bağlı olarak operayonlarını kayıt altına alabilir gün sonu, ay sonu ve yıl sonu hesaplamalarınızı hassas ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sinyal Hassasiyet Seçenekleri SF1 ÜCRETSİZ, ± 30 cm hassasiyet SF2 ÜCRETLİ, ± 10 cm hassasiyet RTK ÜCRETLİ, ± 2 cm hassasiyet

13 6030 Premium Serisi Traktörler 13 John Deere GreenStar Lightbar ve StarFire 300 AutoTrac Universal 200 sistemimiz filonuzdaki tüm araçlarınız için tek bir rehberlik çözümü sunmaktadır. Ya da kurulumu ve kullanımı oldukça basit olan GreenStar Lightbar ı da seçebilirsiniz. John Deere GreenStar Lightbar StarFire 300 alıcı ile birlikte kullanıldığında markası ne olursa olsun tüm makinalara çok hızlı bir şekilde kurulabilir ve kullanıma hazır hale getirilebilir. John Deere ya da John Deere olmayan tüm makinalarda sorunsuz kullanılabildiği gibi tüm 6030 Premium Serisi modellerinde de kullabılabilir. Size en yakın John Deere bayisi işinize ve sahip olduğunuz makina/makinalarınıza en uygun çözümü seçmenize yardımcı olacaktır. Parallel Tracking Sistemi Gün boyu araziye tam uyumlu hassasiyet Parallel Tracking, GreenStar Lightbar gibi manuel bir rehberlik sistemidir. Bütçenize uygun bu sistem ile daha geniş kullanım alanlarında hassas tarım yapabilme imkânına sahip olabilirsiniz. Zamandan, yakıttan ve kimyasallardan tasarruf edebilmenizi sağlayan bu sistem ayrıca diğer rehberlik sistemlerine ve tam otomatik dümenleme sistemine yükseltilebilir. Parallel Tracking de GreenStar Lightbar gibi kullanımı ve kurulumu kolay olup sadece 12 voltuk güç kaynağına ihtiyaç duymaktadır. Ayrıca donanım değişikliği yapmadan ihtiyaca göre yükseltilebilir. Parallel Tracking, kullandığınız makinanıza AutoTrac Universal 200 Dümenleme Kiti ekleyerek tam otomatik eller serbest dümenleme sistemine dönüştürülebilir.. Daha fazla hassasiyet için de paket içinde gelen StarFire 3000 alıcınız ile SF2 sinyaline geçiş yapabilirsiniz. Opsiyonel olarak sunulan Ön Ask Süspansiyonu (TLS) ile de yere daha fazla güç iletin ve konforlu sürüşün keyfine varın. Özetle - Yüksek beygir güçlü iki model Opsiyonel Ön Aks Süspansiyonu (TLS) Arka çeki ve kolları rahat görme imkânı Kabin için PTO hızı değişimi ekipman değişimini kolaylaştırır

14 Premium Serisi Traktörler Ön Yükleyici Uygulamaları Premium Ayrıcalığı, Sağlamlığını ve Konforunu Yaşayın Silaj, ekim ve gübre yayma gibi hareketli uygulamalar söz konusu olduğunda benzersiz tasarımıyla 6030 Premium Serisi tam sizin traktörünüz. Komple şasi dizaynı traktörün şanzıman, motor gibi önemli parçalarını dış etkenlerden koruduğu için uzun yıllar boyu sorunsuz çalışmaktadır. Bakım gerektirmeyen PermaClutch II debriyaj sayesinde işletim maliyetleriniz önemli oranda düşmektedir. Buna ilave, ileri-geri mekik kolu, joystick, vites ve kademe kolu gibi kontroller kolay kullanım ve konfor için tasarlanmıştır. Basınç ve debi kontrollü hidrolik sistemi, özellikle ön yükleyici uygulamalarında işlerinizi güvenilir ve hızlı kılacaktır. Premium serisinin mükemmel görüş açısı size rahatlık sunarken ayrıca ekstra güvenlik de sağlar. Mükemmel görüş açısı. Ön görüşü engellemeyen özellikte tasarlanmış kaputa ek olarak opsiyonel olarak alabileceğiniz tavan camı (sunroof) özellikle ön yükleyici uygulamalarınız için ekstra görüş açısı sağlar. Entegre joystick ön yükleyici kontrolünü güvenle gerçekleştirmenizi sağlarken kabin içerisindeki hareketinizi de kısıtlamaz. PowrReverser ileri-geri mekik kolu özellikle ön yükleyici uygulamalarında debriyajsız ileri-geri kolaylıkla yön değiştirmenizi sağlar. Bu sayede hem işinize odaklanabilir hem de ileri-geri yön değiştirirken sağ eliniz ön yükleyici kumandasında olur. Özetle - Komple-şasi, uzun ömürlü konsept traktörü uzun ömürlü yapar Standart ileri-geri mekik kolu, entegre joystick ve mükemmel görüş açısı ön yükleyici uygumalarını hızlı ve kolay kılar.

15 Teknik Özellikler 6030 Premium Serisi Traktörler 15 MODEL MOTOR PERFORMANSI Nominal Güç (97/68 EC) 100 hp (74 kw) 110 hp (81 kw) 125 hp (92 kw) 125 hp (92 kw) 135 hp (99 kw) 145 hp (107 kw) 155 hp (114 kw) Azami Güç (97/68 EC) 107 hp (79 kw) 118 hp (87 kw) 134 hp (98 kw) 134 hp (98 kw) 144 hp (106 kw) 156 hp (115 kw) 167 hp (123 kw) Akıllı Güç Yönetimi ile Nominal Güç (97/68 EC) 115 hp (85 kw) 125 hp (92 kw) 140 hp (103 kw) 145 hp (107 kw) 155 hp (114 kw) 170 hp (125 kw) 180 hp (132 kw) Nominal Güç (ECE-R24) 95 hp (70 kw) 105 hp (77 kw) 120 hp (88 kw) 120 hp (88 kw) 129 hp (95 kw) 140 hp (103 kw) 150 hp (110 kw) Azami Güç (ECE-R24) 102 hp (75 kw) 113 hp (83 kw) 129 hp (95 kw) 129 hp (95 kw) 139 hp (102 kw) 150 hp (110 kw) 161 hp (118.5 kw) Akıllı Güç Yönetimi ile Nominal Güç (ECE-R24) 110 hp (81 kw) 120 hp (88 kw) 131 hp (96 kw) 138 hp (101 kw) 150 hp (110 kw) 163 hp (120 kw) 175 hp (129 kw) Maksimum Tork 416 Nm 455 Nm 518 Nm 518 Nm 557 Nm 657 Nm 700 Nm Sabit Güç Aralığı 600 rpm 600 rpm 600 rpm 600 rpm 600 rpm 550 rpm 550 rpm Tork Rezervi 35% 35% 35% 35% 35% 35% 35% MOTOR ÖZELLİKLERİ Nominal Motor Devri 2300 rpm 2300 rpm 2300 rpm 2300 rpm 2300 rpm 2100 rpm 2100 rpm Tipi PowerTech Plus, CommonRail, 4 Valf, Stage IIIA Aspirasyon Intercooler ile Değişken Geometrili Turbo (VGT) ve Egzoz Gazı Sirkülasyonu (EGR) Silindir/Silindir Hacmi 4/4,53 litre 4/4,53 litre 4/4,53 litre 4/4,53 litre 6/6,78 litre 6/6,78 litre 6/6,78 litre Soğutucu Fan Sıcaklık Kontrollü Viskoz Fan Yakıt Enjeksiyon Sistemi & Kontrolü Yüksek Basınçlı CommonRail (HPCR) Yakıt Tankı Kapasitesi 185 litre 185 litre 185 litre 207 litre 207 litre 250 litre 250 litre ŞANZIMAN SEÇENEKLERİ Tek koldan kontrol, el debriyajı ile değişen kademe, ileri-geri mekik kolu PowerQuad Plus - Standart Debriyajsız, düğme ile vites geçişi 20/20 2,5-40 km/h x x x x x /24 1,6-40 km/h debriyajsız düğme ile veya otomatik vites geçişi, düşük motor devrinde maksimum hız AutoQuad Plus ECO SHIFT - Opsiyonel x x 20/20 2,5-40 km/h x x 24/24 2,0-40 km/h x x x x x - - PTO - Kuyruk Mili Elektro-hidrolik kumandalı yağ soğutmalı çoklu disk debriyajlı Hız 540/540E/ /540E/ /540E/ /540E/ /540E/ /540E/ /540E/1000 Motor Devirleri 2143/1684/ /1684/ /1684/ /1684/ /1684/ /1743/ /1743/1995 HİDROLİK SİSTEM Akış ve debi kontrollü, yük hassasiyetli Maksimum Debi 71 litre 71 litre 71 litre 71 litre 71 litre 71 litre 71 litre Arka Hidrolik Çıkış 3 valf (6 çıkış) 3 valf (6 çıkış) 3 valf (6 çıkış) 3 valf (6 çıkış) 3 valf (6 çıkış) 3 valf (6 çıkış) 3 valf (6 çıkış) 3 NOKTA ASKI SİSTEMİ Tipi Elektronik hidrolik kol hassasiyeti, çeki, pozisyon, karma ve yüzdürme kontrol Kaldırma Kapasitesi 5250 kg 6100 kg 6100 kg 6800 kg 7600 kg 8600 kg 8600 kg KABİN 90 Yana Yatar; 310 görüş açısı; teleskopik ve ayarlı direksiyon; 2 saklama bölmesi; klima; Radyo-CD Çalar Gürültü Seviyesi 70.6 db(a) 70.6 db(a) 70.6 db(a) 70.6 db(a) 70.6 db(a) 70.6 db(a) 70.6 db(a) Gösterge Türkçe Renkli Ekranlı Kumanda Merkezi (CommandCenter) ve Konsolda Dijital Gösterge SERVİS Motor Yağı 16 litre 16 litre 16 litre 16 litre 19,5 litre 19,5 litre 19,5 litre Motor Soğutma Sıvısı 24 litre 24 litre 24 litre 24 litre 28 litre 28 litre 28 litre Hidrolik ve Şanzıman 53 litre 53 litre 53 litre 53 litre 53 litre 56 litre 56 litre ÖLÇÜLER VE AĞIRLIKLAR Alt Açıklık (mm) Genişlik x Yükseklik x Uzunluk (mm) 2275 x 2714 x x 2714 x x 2742 x x 2742 x x 2742 x x 2906 x x 2906 x 4758 Ön Lastik Ölçüleri 380/85R24 380/85R24 380/85R24 380/85R28 380/85R28 380/85R28 420/85R28 Arka Lastik Ölçüleri 420/85R38 420/85R38 420/85R38 460/85R38 460/85R38 460/85R38 520/85R38 Yüksüz Ağırlık 4390 kg 4540 kg 4750 kg 4950 kg 5230 kg 5580 kg 5880 kg Azami Yüklü Ağırlık 8000 kg 9000 kg 9000 kg 9500 kg kg kg kg Opsiyonlar: TLS - Ön Aks Süspansiyonu, Havalı Koltuk, HMS, Sunroof, Buzdolabı, Kabin Süspansiyonu, Michelin Lastik, ClimaTrak, Xenon Far, 4. SCV *John Deere bu tablolarda verilen özelliklerde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

16 Dünya standartlarında satış ve satış sonrası hizmet İş satış sonrası hizmete geldiğinde John Deere in güvenilir bayileri rakipsizdir. Makinanız ister kritik bir parçaya ihtiyaç duysun, ister düzenli bir bakım, isterse de acil tamir Endişe etmeyin. Bayiniz bu ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılamak için her zaman hazırda beklemektedir. Hangi güçte ve özellikte makinaya ihtiyaç duyduğunuz bizim için sorun değil. İşlerinizin üstesinden başarıyla gelebilmeniz için bayilerimizde size en uygun ürün ve kaliteli hizmet bulunmaktadır. Özetle - Türkiye geneline yayılmış servis ağı ihtiyaç duyduğunuz anda ve ihtiyaç duyduğunuz yerde yanınızda 24-saat çalışan sistemlerimiz sayesinde kolay parça siparişi ve temini Benzersiz ürün bilgisi Yetkili Bayi Bu broşür dünya çapında kullanım için hazırlanmıştır. Genel bilgi, resim, açıklama, finans, kredi, sigorta, ürün opsiyonu ve aksesuarlar tüm bölgelerde mevcut olmayabilir. LÜTFEN DETAYLAR İÇİN EN YAKIN JOHN DEERE BAYİSİNE BAŞVURUNUZ. John Deere bu broşürde belirtilen ürünlerin özellik ve dizaynında haber vermeksizin her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. John Deere yeşil ve sarı renkleri, sıçrayan geyik sembolü ve JOHN DEERE, Deere&Company nin ticari markasıdır. YY TUR 1/11

7030 Waterloo Serisi 170-185 hp (125-136 kw) (97/68 EC) Traktörleri 195-205 hp (143-151 kw) Akıllı Güç Yönetimi ile

7030 Waterloo Serisi 170-185 hp (125-136 kw) (97/68 EC) Traktörleri 195-205 hp (143-151 kw) Akıllı Güç Yönetimi ile 7030 Waterloo Serisi 170-185 hp (125-136 kw) (97/68 EC) Traktörleri 195-205 hp (143-151 kw) Akıllı Güç Yönetimi ile 2 7030 Waterloo Serisi Yere Sağlam Basın Hem tarla hem de yol koşullarında 7030 Waterloo

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

6030 Serisi Traktörler 95-155 hp (70-114 kw) (97/68 EC)

6030 Serisi Traktörler 95-155 hp (70-114 kw) (97/68 EC) 6030 Serisi Traktörler 95-155 hp (70-114 kw) (97/68 EC) 2 6030 Serisi Traktörler İçindekiler Sunum...2-3 Kabin/Konfor...4-5 Motor...6-7 Şanzıman...8-9 Hayvancılık Uygulamaları...10-11 Servis/Destek...12-13

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

Yeni 6D Serisi Traktörler 100-130 hp (73-95kW) nominal motor gücünde (97/68EC)

Yeni 6D Serisi Traktörler 100-130 hp (73-95kW) nominal motor gücünde (97/68EC) Yeni 6D Serisi Traktörler 100-130 hp (73-95kW) nominal motor gücünde (97/68EC) 2 6D Serisi Traktörler Giriş 6D Serisi Traktörler Kabin Konforu ve Kontroller 3 Gücün en ekonomik hali! Harekete hazır Çok

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez COMMON RAİL MOTORLARIN AVANTAJLARI Düşük motor devrinde maksimum performans Düşük yakıt tüketimi Düşük ses seviyesi Daha az

Detaylı

NEW HOLLAND TT4 Serisi

NEW HOLLAND TT4 Serisi NEW HOLLAND TT4 Serisi tt4.50 tt4.55 tt4.65 Gelişmiş özellikler ve seçkin konforun yeni temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

8R Serisi Traktörler 280 380 hp (206 280 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC)

8R Serisi Traktörler 280 380 hp (206 280 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC) 8R Serisi Traktörler 280 380 hp (206 280 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC) 2 8R Serisi Traktörler İçindekiler Sunum...2-3 Kabin/Konfor...4-5 Kontroller...6-7 Motor...8 Soğutma Sistemi...9 Şanzıman...10-11

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 AC Serisi CVT Sürekli Değişken Transmisyon KONTROL SENDE... Sidewinder II Yönetim Paneli, dokunmatik ekranı, CVT transmisyonu, ve daha fazlası ile T7000 Auto

Detaylı

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC)

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) Yeni 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) 2 - Giriş 3 Her türlü zorlu arazinin hakimi siz olun! Çok amaçlı bağ ve bahçe traktörü Eğer kaliteden ve performanstan hoşlanıyorsanız yeni 5GF modellerinden

Detaylı

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez Case IH Farmall C serisi traktörlerde sunulan silindirli F5C motorlar; yenilikçi tasarımlarıyla güç ve ekonomiyi bir araya getirmektedir.

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

NEW HOLLAND. TTJ Serisi

NEW HOLLAND. TTJ Serisi NEW HOLLAND TTJ Serisi Adını geçmişten, gücünü gelecekten alan yeni TT Junior Ülkemizde ve dünyada bağ ve bahçe tarımı gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. New Holland markası olarak bu doğrultudaki gelişmeleri

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere...

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni PUMA Serisi Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni Case IH Puma Serisi traktörlerde kullanılan yeni nesil common rail motorlar, gücü ve ekonomiyi bu güne kadar üretilmiş olan en

Detaylı

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 XERION 5000 / 4500 / 4000 TRAC / TRAC VC 2 0 7 4 8 3 5 6 9 Mercedes-Benz Motor OM 47 LA 5 Şase (XERION 5000 / 4500), maks. 530/490 bg OM 470 LA (XERION

Detaylı

NEW HOLLAND. 56s Serisi

NEW HOLLAND. 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi Yılların vazgeçilmeyen bir klasiği haline gelen 56s Serisi, yenilenmiş Tier 3 emisyon değerine sahip motoruyla, atalarından aldığı mirası geleceğe taşıyor.

Detaylı

T480B T480B 2WD T480B 4WD

T480B T480B 2WD T480B 4WD T480B T480B 2WD T480B 4WD Ekonomik, Kompakt, Modern... T480B Yeni New Holland T480B Efsane artık bahçelerinizde! YERLİ TURBO MOTOR İLE YÜZÜNÜZ GÜLSÜN 3 silindirli 48 beygir gücüne sahip yerli motoru ile

Detaylı

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi NEW HOLLAND T8 Auto Command Serisi Yeni T8 AC Serisi, Sahip olduğu yeni ve en son teknolojiye sahip Tier 4B SCR motorları ile kendi sınıfında gücün ve ekonominin simgesi olmaya devam etmektedir. T8 AC

Detaylı

TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D

TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D İşinin uzmanı... TD 65D 65 HP TD 75D 75 HP TD 90D 88 HP TD 100D 98 HP TD 110D 110 HP Modern çizgilere sahip yeni kabin ve kaportasıyla TDD Bluemaster

Detaylı

TR5 Serisi TR5.105 TR5.115

TR5 Serisi TR5.105 TR5.115 TR5.105 TR5.115 MOTOR YÜK UYGULANDI Motor Hızı New Holland TR 5 serisi, 2 farklı model seçeneği ile Türk çiftçisinin hizmetine sunuluyor. TR5 Toparlanma Noktası Tier 3 Traktörler Motor Hız Düşüşü GELİŞTİRİLMİŞ

Detaylı

NEW HOLLAND. TT Serisi

NEW HOLLAND. TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi Türk çiftçisi taraf ndan en çok tercih edilen serilerinden biri olan TT Serisi, 50 HP, 55 HP, 65 HP ve 72 HP güçlerindeki geniş ürün yelpazesiyle yeni, ekonomik

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi.

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi. Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. 69 dba ya düşürülmüş sessiz kabin içi. Kontrol kolayl ğ sağlayan kumanda kollar. Güç Yönetim Sistemi. Tamamı yüksek verim sağlayan modelleriyle

Detaylı

CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X

CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X YENİ PUMA TIER 4B SERİSİ Ne istediğini bilenlere... STANDART DİNGİL ARASI Yeni Case IH Puma Serisi

Detaylı

Bahçelerinizde... Bahçelerinize. birleştirmektedir. birleştirmektedir. dönüş sağlamaktadır. sürüş sağlamaktadır.

Bahçelerinizde... Bahçelerinize. birleştirmektedir. birleştirmektedir. dönüş sağlamaktadır. sürüş sağlamaktadır. JXB Serisi Bahçelerinize Bahçelerinize renk renk katmaya katmaya geliyoruz... geliyoruz... Küçük Küçük Devler Devler Bahçelerinizde... Bahçelerinizde... IH JXBIH serisi JXBmodern serisi modern çizgre çizgre

Detaylı

P 5000 SERİSİ P HP P HP P HP 2017 YILIN EN İYİ TASARIMI ÖDÜLÜ. reddot award dinner

P 5000 SERİSİ P HP P HP P HP 2017 YILIN EN İYİ TASARIMI ÖDÜLÜ. reddot award dinner P 5000 SERİSİ P 5100 110 HP P 5115 122 HP P 5130 136 HP reddot award 2017 dinner 2017 YILIN EN İYİ TASARIMI ÖDÜLÜ 5000 SERİSİ 4 Silindir 3400 cc TIER IV FİNAL MOTOR Modüler 5-Vites 3 kademe - 2 Powershift

Detaylı

MAGNUM 280 CVX. 280 HP den 380 HP ye kadar uzanan 4 farklı model seçeneğine sahip. Ekipman kullanımında sınırları kaldıran Case IH.

MAGNUM 280 CVX. 280 HP den 380 HP ye kadar uzanan 4 farklı model seçeneğine sahip. Ekipman kullanımında sınırları kaldıran Case IH. MAGNUM CVX Serisi Daha Fazla Verim Daha Fazla Güç ve Performans Daha Fazla Ekonomi MAGNUM 280 CVX MAGNUM 310 CVX MAGNUM 340 CVX MAGNUM 380 CVX Daha fazlasını isteyenlerin markası Case IH Magnum CVX Serisi

Detaylı

T7000 Serisi T7040 T7060

T7000 Serisi T7040 T7060 T7000 Serisi T7040 T7060 NH T7000 Serisi, Hannover-Almanya da yapılan Uluslararası Agritechnica Tarım Fuarı nda 2008 Yılının Traktörü ve en iyi dizayna sahip Altın Traktör ödülü kazanmıştır. Güç gerektiren

Detaylı

Anadolu Landini Hakkında

Anadolu Landini Hakkında Anadolu Landini Hakkında Anadolu Landini Traktör Üretim ve Pazarlama A.Ş., 2017 yılında Anadolu Motor ve İtalyan Argo Tractors firmalarının ortaklığı ile kuruldu. Anadolu Motor; Anadolu Grubu nun otomotiv

Detaylı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı Ürün Gamı 3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme 540-540ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı TEKNİK VERİLER MOTOR Model Silindir Sayısı/Hacmi adet/cm 3 Emiş Tipi Maksimum

Detaylı

Beklentilerinizi Yükseltmenin Zaman Geldi

Beklentilerinizi Yükseltmenin Zaman Geldi Sahip Olduðunuzla Gurur Duyacaks n z... Beklentilerinizi Yükseltmenin Zaman Geldi Farmall U ve Farmall U Pro Güç ve Konfor Bir Arada 2 ayrı beygir seçeneði bulunan Farmall U ve Farmall U Pro serisi gücün,

Detaylı

Yeni 6M Serisi Traktörler 115 170 hp (85 125 kw) Nominal Güçte (97/68EC)

Yeni 6M Serisi Traktörler 115 170 hp (85 125 kw) Nominal Güçte (97/68EC) Yeni 6M Serisi Traktörler 115 170 hp (85 125 kw) Nominal Güçte (97/68EC) 2 6M Serisi Traktörler Giriş Her gün daha fazlasını kazanın! John Deere olarak tarımın, itina ve akıl ile beslenmesi ve geliştirilmesi

Detaylı

5E Serisi Traktörler 49-93 hp Nominal Motor Gücünde (97/68 EC)

5E Serisi Traktörler 49-93 hp Nominal Motor Gücünde (97/68 EC) 5E Serisi Traktörler 49-93 hp Nominal Motor Gücünde (97/68 EC) 2 5E Serisi 3 ve 4 silindirli Traktörler Giriş 5E Serisi 3 ve 4 Silindirli Traktörler 3 Sizin için, hergün daha fazlasını yapıyoruz Yeni 5E

Detaylı

PAZARLAMA BÜLTENİ: YENİ MF 5600 SERİSİ

PAZARLAMA BÜLTENİ: YENİ MF 5600 SERİSİ PAZARLAMA BÜLTENİ: YENİ MF 5600 SERİSİ PAZARLAMA BÜLTENİ: YENİ MF 5600 SERİSİ Değerli bayilerimiz, Yeni MF 5600 Serisi traktörlerimiz olan MF 5611, MF 5612 ve MF 5613 ü sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

5E Serisi Traktörler 55 93 HP arası 3 ve 4 silindirli traktörler

5E Serisi Traktörler 55 93 HP arası 3 ve 4 silindirli traktörler 5E Serisi Traktörler 55 93 HP arası 3 ve 4 silindirli traktörler 1114114_5E_Serie.indd 1 30.11.2011 15:33:32 Uhr 2 5E Serisi 3 ve 4 silindirli Traktörler Giriş Sizin için, hergün daha fazlasını yapıyoruz

Detaylı

Sezonda ise güler yüzleriyle mesai saatleri dışında dahi sizlerle birliktedirler.

Sezonda ise güler yüzleriyle mesai saatleri dışında dahi sizlerle birliktedirler. Tüm John Deere makineleri sektördeki en güçlü bayi ağı sayesinde, kaliteli ve güvenilir satış, servis ve yedek parça hizmetiyle desteklenir. John Deere in eğitimli teknisyenleri en iyi hizmeti verebilmek

Detaylı

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi t4.75f/n/v t4.85f/n/v t4.95f/n/v Bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış, her biri kendi alanının uzmanı modellerimizle tanışın New Holland T4 F/N/V serisi traktörler kompakt

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

Yeni 1470-1570 Biçerdöverler. Daha Fazlası İçin...

Yeni 1470-1570 Biçerdöverler. Daha Fazlası İçin... Yeni 1470-1570 Biçerdöverler Daha Fazlası İçin... 2 1470 / 1570 Serisi Biçerdöverler Daha Fazla Kalite Daha Fazlası için... Yeni hidrolik ve dümenleme sistemi, yeni elektrik sistemi, yeni sap parçalıyıcı

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

NEW HOLLAND. T6000 Serisi

NEW HOLLAND. T6000 Serisi NEW HOLLAND T6000 Serisi Kaliteyi her zaman ön planda tutan New Holland markası, T6000 serisi traktörleri güvenilirliği göz ardı etmeden son teknolojiyi kullanarak üretmektedir. T6000 serisinde, dayanıklılık

Detaylı

CASE IH MAXXUM SERİSİ

CASE IH MAXXUM SERİSİ TEKNİK BİLGİ MODEL MAXXUM 125 STD / 125 / 125 CVX MAXXUM 135 STD / 135 / 135 CVX MAXXUM / CVX MAXXUM 150 125 135 140 155 135 155 169 155 160 175 158 165 175 MOTOR Nominal Motor Gücü - ECE R120 (HP) Maksimum

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

Transmisyon. transmisyon. sağlanmaktadır. sağlanmaktadır. sunulmaktadır.)

Transmisyon. transmisyon. sağlanmaktadır. sağlanmaktadır. sunulmaktadır.) Yeni JXC Serisi ve Üstün Özelliklerin Harmanlanmış Hali ve Üstün Özelliklerin Harmanlanmış Hali ve performansın önde gelen isimlerinden ve performansın önde gelen isimlerinden olanolan 55 HP, 65 ve HP

Detaylı

Teleskopik Yükleyiciler

Teleskopik Yükleyiciler Teleskopik Yükleyiciler MERLO Üretim Tesisi 1964 Yılı 300.000 m 2 MERLO Kuruluş Tarihi Fabrika Çalışma Alanı 1.100 Kişi Fabrika Personeli 600 Adet Tüm Dünyadaki Satış Noktası 2 3 Kale Makina - Türkiye

Detaylı

85-95 HPMF MASSEY FERGUSON DAN

85-95 HPMF MASSEY FERGUSON DAN 4700 85-95 HPMF MASSEY FERGUSON DAN 02 www.masseyferguson.com.tr Page 04 MF 4700 e giriş Page 05 Dünyanın yeni ağır hizmet traktörleri Page 06 Her türlü görevin üstesinden gelebilecek yeni gövde yapısı

Detaylı

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET 65 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET65, nihai kullanıcıların istediği bir ekskavatör.kompakt tasarımı ve manevra kabiliyetiyle

Detaylı

PAZARLAMA BÜLTENİ: YENİ MF 6600 SERİSİ

PAZARLAMA BÜLTENİ: YENİ MF 6600 SERİSİ Değerli bayilerimiz, Yeni MF 6600 Serisi traktörlerimiz olan MF 6613, MF 6614, MF 6615 ve MF 6616 ü sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Devreden çıkan MF 6400 serisi traktörlerimizin yerine bu dört

Detaylı

Ürün Gamı 2013. www.johndeere.com.tr

Ürün Gamı 2013. www.johndeere.com.tr Ürün Gamı 2013 www.johndeere.com.tr 2 5E SERİSİ 5050E / 5055E / 5065E / 5075E / 5083E / 5093E MODEL 5050E 5055E 5065E 5075E 5083E 5093E (2WD/4WD) (2WD/4WD) (2WD/4WD) (2WD/4WD) (4WD) (4WD) John Deere 3029T,

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

Yeni 6R Serisi Traktörler 129 249 hp (95-183 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC)

Yeni 6R Serisi Traktörler 129 249 hp (95-183 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC) Yeni 6R Serisi Traktörler 129 249 hp (95-183 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC) 2 6R Serisi Traktörler Giriş Yönünüzü ayarlayın! John Deere in en başarılı kompakt traktör serisi olan 6000 Serisi

Detaylı

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN.

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. 2 CLG2160H FORKLIFT YATIRIMINIZIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ MAKSİMİZE EDİN LiuGong un müşteri-odaklı tasarımı ve kalite-odaklı mühendisliği günün sonunda size

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

Ürün Gamı 2012. www.johndeere.com.tr

Ürün Gamı 2012. www.johndeere.com.tr Ürün Gamı 2012 www.johndeere.com.tr 2 5E SERİSİ 5050E / 5055E / 5065E / 5075E / 5083E / 5093E MODEL 5050E (2WD/4WD) 5055E (2WD/4WD) 5065E (2WD/4WD) 5075E (2WD/4WD) 5083E (4WD) 5093E (4WD) John Deere 3029T,

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ www.caseismakineleri.com EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ EN ZORLU İŞLER İÇİN GÜVENİLİR YATIRIM Akslar

Detaylı

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA Sektörün en geniş kabini, yüksek verimli klima, maksimum konfor Traktörün ortasına yerleştirilmiş kabin Kullanımı son derece kolay kontrol paneli ve renkli

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL52 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL 52 tekerlek yükleyici hiçbir şantiyede eksik olmamalıdır. Güçlü hidroliklere ek olarak, operatörlere uzun iş günlerinde dahi yorulmadan

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

M7040 / M8540 / M9540. 16 Valf ve Euro IIIA motor ile birlikte, konfor ve yüksek performans için yeniden tasarlanan traktörler...

M7040 / M8540 / M9540. 16 Valf ve Euro IIIA motor ile birlikte, konfor ve yüksek performans için yeniden tasarlanan traktörler... M KUBOTA TRAKTÖR M7040 / M8540 / M9540 16 Valf ve Euro IIIA motor ile birlikte, konfor ve yüksek performans için yeniden tasarlanan traktörler... Tepeden tırnağa ve içten dışa tümüyle yeni bir M40 serisi

Detaylı

Yeni 7R Serisi Traktörler 247 319 hp (182-235 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC)

Yeni 7R Serisi Traktörler 247 319 hp (182-235 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC) Yeni 7R Serisi Traktörler 247 319 hp (182-235 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC) 2 7R Serisi Traktörler Giriş 7R Serisi Traktörler 3 Hepsi bir arada! Sahip olduğunuz araziden hergün en iyi şekilde

Detaylı

Yüksek tavan, yüksek konfor...

Yüksek tavan, yüksek konfor... Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik ve tasarım özellikleriyle fark yaratan MD9 LE otomatik şanzımanı, bağımsız ön aksı, yükseklik ayarlı direksiyonu, geniş sürücü bölgesi ve ergonomik

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

Boyutlar. Teknik Özellikler

Boyutlar. Teknik Özellikler Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım...

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım... MD9 LE Ayrıcalıklı Ulaşım... Ayrıcalıklı ulaşım... Alçak tabanlı girişi, modern tasarımı ve ferah iç hacmiyle yolculuğun standartları değişiyor. Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler WL20 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Dar alanlarda çok yönlü Wacker Neuson tekerlek yükleyici WL20 her yerde çalışmaya hazır, şeritlerin en darında bile. Sadece bununla kalmaz: Tekerlek yükleyici aynı zamanda

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

Liebherr İnşaat Makineleri Komatek 2009'da Görücüye Çıkıyor

Liebherr İnşaat Makineleri Komatek 2009'da Görücüye Çıkıyor Liebherr Makine Ticaret Servis Ltd. Şti. Cumhuriyet Mah. E-5 Yanyol No. 39 Yakacık / Kartal İstanbul Mayıs 2009 Liebherr İnşaat Makineleri Komatek 2009'da Görücüye Çıkıyor 5-10 Mayıs tarihlerinde Ankara'da

Detaylı

Traktör XERION AXION ARION AXOS 300

Traktör XERION AXION ARION AXOS 300 Traktör XERION 5000 00 AXION 900 800 ARION 00 500 0 AXOS 00 XERION 5000 / 500 / 00 TRAC / TRAC VC 1 MercedesBenz OM 71 LA (XERION 5000/500), maks. 50/90 bg 1 OM 70 LA (XERION 00), maks. 5 bg 1 2 Yekpare

Detaylı

Reliability in Action. SDLG L968F Lastikli yükleyici

Reliability in Action. SDLG L968F Lastikli yükleyici Reliability in Action SDLG L968F Lastikli yükleyici LG968F 162 kw nominalgüç çıkışına sahip 6 silindirlisdlg Stage IIIA motor, yarı otomatik SDLGşanzıman ve SDLG aksları birbiriyle uyum içinde çalışır

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

DIŞARIDA GÜÇLÜ İÇERİDE KONFORLU NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER SR130 I SR150 I SR175 I SV185 I SR200 SR220 I SV250 I SR250 I SV300

DIŞARIDA GÜÇLÜ İÇERİDE KONFORLU NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER SR130 I SR150 I SR175 I SV185 I SR200 SR220 I SV250 I SR250 I SV300 NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER SR130 I SR150 I SR175 I SV185 I SR200 SR220 I SV250 I SR250 I SV300 DIŞARIDA GÜÇLÜ İÇERİDE KONFORLU www.casece.com experts for the real world since 1842 NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ

Detaylı

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS Her işte. ISB e Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS ISB e Cummins ISB e, güvenilirlik konusundaki ününü artırmaya devam ediyor. Cummins ISB e, kamyon, otobüs ve özel iş aracı kullanıcılarına Cummins ten

Detaylı

T6 Serisi. Büyük bir aile olarak, uzmanlığımızla yanınızdayız... T6.145 AC T6.155 AC T6.165 AC T6.175 AC TEKNİK BİLGİ

T6 Serisi. Büyük bir aile olarak, uzmanlığımızla yanınızdayız... T6.145 AC T6.155 AC T6.165 AC T6.175 AC TEKNİK BİLGİ Büyük bir aile olarak, uzmanlığımızla yanınızdayız... TEKNİK BİLGİ T6.145 AC T6.155 AC T6.165 AC T6.175 AC MODEL MOTOR New Holland Motor Nominal Motor Gücü - ECE R120 (HP) Maksimum Motor Gücü - ECE R120

Detaylı