Farklı uygulamalarınız için farklı çözümler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Farklı uygulamalarınız için farklı çözümler"

Transkript

1 SCANIA KABİN SEÇENEKLERİ Scania aktif bir ürün geliştirme ve iyileştirme politikası izlemektedir. Bu nedenle Scania model, tasarım, donanım, aksesuar ve teknik özellikler ile diğer tüm bilgileri önceden bildirmeden değiştirme hakkını saklı tutar. Bu doküman basımından (Nisan 2014) sonra güncellenmiş olabilir. Satıcının veya üreticinin, sipariş veya sipariş edilen malı tanımlamak için kullandığı işaret veya numaralarla ilgili olarak bir hak iddia edilemez. Şekiller ve resimler standart kapsamı dahilinde olmayan aksesuar ve özel donanımlar içerebilir. Renk farklılıkları baskı tekniğinden kaynaklanmaktadır. Bu broşürde yer alan fotoğrafl arda görülen araç ve bazı ekipmanlar, standart donanımdan farklılık gösterebilir, opsiyonel olarak sunulan bazı kabin, renk ve özellikleri içerebilmektedir. Doğuş Otomotiv, Scania önceden bildirmeksizin araç özelliklerini değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıca, ulusal ve AB yasaları gereğince bazı ürün ve hizmetler tüm yerel pazarlarda sunulamamaktadır. Scania ürünlerini satın alırken ulusal kanuni gereklilikler de göz önünde bulundurulmalıdır. Bu bağlamda bilgi almak için lütfen Scania Yetkili Satıcısı ile iletişime geçin veya adresini ziyaret edin. Farklı uygulamalarınız için farklı çözümler Basım enxx Scania CV AB. SCANIA KABİN SEÇENEKLERİ, , V.01, TR.

2 SCANIA KABİN SEÇENEKLERİ 2-3 KABİN SEÇENEKLERİ İleriye giden yolda öncü sizsiniz. 4-5 KABİNLER V8. Dünyanın zirvesinde. 6-7 R-serisi. İş ve keyif bir arada. 8-9 Evinize hoş geldiniz. G-serisi. Uzun ve kısa mesafede üstünlük G-serisi. Mükemmellik için üretildi P-serisi. Gününüzü gün etmeye hazır Bizim işimiz, siz yoğun iş temposuyla uzun yollarda giderken bile, evinizde gibi hissetmenizi sağlamak. Kabin seçeneklerimiz tüm iş gerekliliklerine ve sürücü isteklerine uyum sağlayan birçok çeşidiyle her taşıma uygulaması için özel bir çözüm sunar. Her Scania kabini, yol yaşamınızı olmak istediğiniz yere dönüştürmek için üretilir. KABİN İÇİ Bir yaşam tarzı Sürücü mahali, güvenlik, seçenekler. Kontrol sizde Koltuklar, döşemeler. Rahatınıza bakın Isıtma, havalandırma, aydınlatma. Sağlıklı bir çalışma ortamı Saklama bölmesi seçenekleri. Her şey olması gereken yerde Yatak seçenekleri. İçiniz rahat olsun Görüş, aynalar, kameralar. Daha geniş bir bakış açısı KABİN DIŞI Kusursuz bir yapıda Aerodinamik. Doğanın karşı konulmaz gücü Lambalar. Yol gösterici ışık Ergonomi, güvenlik kontrolü. Daima hizmetinizde ÖZEL KABİNLER Alçak girişli kabin. Tamamen kolay erişim Ekip kabinleri. Her şey hesaba katıldığında TEKNİK BİLGİLER Kabin seçenekleri. Uzunu ve kısası Kabin ölçüleri. Kabininizi seçin

3 SCANIA KABİN SEÇENEKLERİ 4-5 İleriye giden yolda öncü sizsiniz. Tüm Scania kabinleri, detaylara büyük özen gösterilerek üretilir. Her uygulamada kazancınızı ve keyfinizi en üst seviyeye çıkarmak amaçlanır ve birçok sürücü, Scania kabinini dünyadaki en tercih edilir çalışma alanlarından biri olarak görür. Çünkü her şey gözler önünde, el altında ve kontrol edilmesi kolay... Yakıt tasarrufu sağlamak için yenilikçi aerodinamik yapının yanı sıra dört bir yanda koruyucu ve önleyici güvenlik özellikleri sayesinde, her seviyede gerçek bir konfor bölgesi yaratıldı. Scania kabin seçeneklerini tümü farklı yüksekliklerde ve uzunluklarda P-, G- ve R-serisi oluşturur. Eşsiz modüler sistemimiz, kabininizi tamamen ihtiyaçlarınıza göre şekillendirmeniz için neredeyse sınırsız seçenek sunar. Scania aracınızı daha da zenginleştirmek isterseniz, Scania Aksesuar Kataloğu nda birçok farklı aksesuar bulabilirsiniz.

4 SCANIA V8 6-7 Dünyanın zirvesinde. Öndeki logodan siyah parlak ızgaraya, temiz hava panellerinin krom çerçevesinden belirgin egzoz çıkışına V8, size Scania nın yeniliklerini en iyi şekilde hissettirerek, tutkularınız hakkında çok şey anlatır.

5 SCANIA R-SERİSİ 8-9 İş ve keyif bir arada. R-serisi, uzun yollarda bile keyifli bir sürüş için üretildi. Topline kabin ise bu serinin yıldızı olarak parlar. Kabinin ortasındaki 220 cm tavan yüksekliği benzersiz bir iç yükseklik sağlıyor. Benzerlerinin ötesinde bir sürücü mahali ve etkileyici donanım seviyesine sahip olan bu kabin en uzun yollarda ve uluslararası taşımacılıkta size kendinizi her zaman evinizde gibi hissettirir.

6 SCANIA G-SERİSİ Uzun ve kısa mesafede üstünlük. Çok yönlü G-serisi kamyonlar, ekstra geniş tek sıralı (yataksız) kabine de ihtiyaç duyulan birçok uygulamada, her açıdan üstünlük sağlamak için en iyi seçenektir. Highline, G-serisindeki en büyük yataklı kabindir ve iki yatak ile donatılabilir. Ayrıca, kabin içerisinde ayakta durabileceğiniz yüksek bir tavana, ek saklama bölmelerine ve ön camın üzerinde aksesuar alanlarına sahiptir.

7 SCANIA G-SERİSİ Mükemmellik için üretildi. G-serisi, Scania kabin seçeneklerinin tam ortasında yer alır ve birçok uygulamaya uygun çok amaçlı bir kamyon olarak mükemmel bir dengeye sahiptir. Bu tek sıralı kabin, rahat giriş ve çıkış olanağına, bir uçtan diğerine kolay erişime, üstün bir görüş alanına ve bol miktarda saklama bölmesine sahiptir. Harika iç alan ve konfor, kompakt dış yapıyla bir araya gelerek özellikle inşaat firmaları için uygun bir seçenek oluşturur.

8 SCANIA P-SERİSİ Gününüzü gün etmeye hazır. Kısa kabinlerden yataklı kabinlere, P-serisi üstün verimlilik düşünülerek tasarlandı. Gününüz kısa aralıklar halindeki duraklara uğramakla, kamyona binip inmekle ve yük indirip boşaltmakla geçiyorsa, aradığınız kabin bu. Tek sıralı kabinlerin en küçüğü olan P-serisi, ideal bir çalışma alanı sağlamak, konfor ve üretkenliği artırmak için tasarlandı. Size hareket eden bir çalışma alanı yaratan bu kabin tipi, hem sıkça duraklamanız gereken durumlar için ideal hem de hafif inşaat işleri için uygun.

9 SCANIA KABİN İÇİ Bir yaşam tarzı. İşinizi keyifle yürütmeniz için tasarlanan kabin içleri, yol boyunca en yüksek güvenlik, konfor ve kaliteyi sunar. Her yönden geliştirilmiş olan uyumlu yapısı ile sürücü mahali, birinci sınıf ergonomi ve büyüleyici bir sürüş deneyimi için geliştirildi. Her şey görüş alanınızda, elinizin altında ve kullanıma hazır olarak bulunur. Akıllı ve esnek yatak ve saklama çözümleri, hem gündüz hem de gece evinizde hissetmenizi sağlayacak. Çeşitli seçenekler ve aksesuarlar ise kişisel tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtarak size bambaşka bir kabin yaratacak. Kısacası, Scania kabinlerinin içi, dünyanın en talepkâr sürücüleri için geliştirildi.

10 SCANIA KABİN İÇİ Direksiyon kolonu, maksimum konfor için kademesiz ayarlama olanağına sahiptir. Sürüş sırasında ihtiyaç duyulan kumandalar, direksiyona entegre edilmiştir. Direksiyonun içerisinde, ekstra koruma için opsiyonel hava yastığı da bulunmaktadır. Kontrol sizde. Gösterge paneline entegre edilmiş opsiyonel radyo, tasarımın hatlarını zekice takip eder. Daha küçük boyutlardaki radyo, hem CD hem de MP3 çalar fonksiyonlarına sahiptir. Bir AUX konektörü ile kişisel müzik çalarınızı sisteme bağlayabilirsiniz. Opsiyonel olarak navigasyon ve arka görüş kamerası bağlantısı sağlayan daha büyük bir radyo da sunulmaktadır. Yapılan seçime bağlı olmaksızın, radyo çalışma ortamının ayrılmaz bir parçası rolünü üstlenir ve direksiyondan kontrol edilebilir. Opsiyonel Bluetooth fonksiyonu, ellerinizi kullanmadan telefon görüşmeleri yapabilmenize olanak sağlar. Tüm Scania kabinlerinde, kontrol parmaklarınızın ucunda. Direksiyonu iki eliniz ile tutarken, sürüş sırasında hemen hemen tüm kumandalara ulaşabilirsiniz. Scania kabinlerinde sunulan iç mekân ve malzeme seçenekleri, her sürücünün sürüş pozisyonuna göre farklılık gösterebilecek şekilde büyük esneklik sağlar. Siyah ahşap Ahşap Siyah deri Kahverengi deri Temel tip Vites kolunun topuzu çeşitli malzemeler arasından seçilebilir. Standart malzeme plastiktir fakat gösterge tablosuna veya direksiyona uyum sağlanması için deri veya ahşap seçenekleri de mevcuttur. Scania çekiş panelinde, diferansiyel kilidi, çekiş kontrolü ve ağırlık transferi için tüm kumandalar, tek bir ön göğüs modülünde ve vites kolunun yakınında sezgisel bir şekilde gruplanmıştır. Bu özellikler sürücüye tam kontrol sunar ve çekiş özelliklerini büyük ölçüde geliştirir. Scania Opticruise Otomatize Şanzıman, sürülebilirliği, yakıt ekonomisini ve hepsinden önemlisi sürücü konforunu en üst seviyeye çıkaran akıllı bir vites değiştirme sistemidir. Direksiyonun sağındaki kola elinizin küçük dokunuşu ile rampalı yolları hiç zorlanmadan aşabilir ve milimetre hassasiyetiyle manevra yapabilirsiniz.

11 SCANIA KABİN İÇİ Ön konsollar. Kendinizi ifade edin. Gösterge tablosu, kısa ve uzun Tercih ettiğiniz altın pus, koyu gri, Kenarlarında dekoratif şerit bulunan olmak üzere iki ayrı versiyonda koyu krom veya ahşap trim detayları ile diğer detaylar, yolcu tarafındaki havalandırma sunulmaktadır. Kısa versiyon ekstra bir dokunuş da ekleyebilirsiniz. çıkış kanalları ve direksiyondaki kumanda daha fazla hareketlilik sağlarken, Dekoratif trim, sürücü tarafından yolcu düğmeleridir. uzun versiyon ekstra donanım için tarafına kadar tüm gösterge tablosunun yeterli alan ile birlikte daha ileri alt kısmını, aynı zamanda alt saklama teknolojide tasarlanmış bir çalışma bölmesinin üst kısmını çevreler. alanı oluşturur. Uzun versiyon için, kaplama seçenekleri de mevcuttur. Ekstra özel bir görünüm için, Uzun ön konsol, işlenmiş opsiyonel dekoratif şeritlere sahip yumuşak dokunuşlu kaplama da tercih edilebilir. Kapı panelinin içi, dört farklı seçenek sunar: Plastik, Dokuma, Kahverengi deri ve Siyah deri. Bazı seçenekler, pratik bir kolçak da içerir. Plastik temel versiyon, kir tutmama konusunda mükemmeldir ve temizlenmesi kolaydır. Dokuma versiyonu, kapının yan kısmında velur işlemeli koyu gri bir dokumayı içerir. Bu seçenek, kapı iç panelinin üst kenarına entegre bir Uzun ön konsol, işlenmemiş kolçağa da sahiptir. Kahverengi ve siyah deri seçenekleri, Scania Iogosunun düzgün bir şekilde malzemeye işlenmiş olduğu hakiki birer deri kaplamadır. Kolçak da deri ile kaplanmıştır. Eşik şeridi, dört farklı tarzda sunulmaktadır. Standart versiyon alüminyumdur. Daha 1. Plastik yüksek talepleri olanlar için, daha sağlam 2. Dokuma bir off-road versiyonu da mevcuttur. Tabii ki 3. Kahverengi deri V8 işlemesi de tercih edilebilir. Ek olarak, 4. Siyah deri Scania Streamline için bir altın pus versiyonu da sunulmaktadır. Kısa ön konsol, işlenmemiş Her Scania kabini, kendi tarzınızı ve zevkinizi ifade edebilmeniz için çeşitli iç mekân seçenekleriyle sunulur. İtinayla hazırlanmış AH deri ve dokuma seçeneklerinden istediğinizi tercih ederek, çeşitli renklerin ve kaliteli malzemelerin kombinasyonunu km k 1. 14: C 20 C 2. oluşturabilirsiniz. Gösterge paneli için birkaç farklı performans kademesi seçeneği sunulur. Temel (1) seçeneği, 3.8 inç monokrom ekranda önemli olan tüm fonksiyonları kapsar. Renkli (2) seçeneği kişisel ayarlar için bir ilave alan yaratırken, Gelişmiş Renkli (3) seçeneği ise iki ilave alan sunar. Bu seçeneklerde, ekranlar renkli ve sırayla 4.1 ve 6.5 inç boyuta sahiptir. Ekran menüleri, gösterge tablosundan veya direksiyondaki kumandalardan kontrol edilir

12 SCANIA KABİN İÇİ Rahatınıza bakın. Her seviyede sunduğu çeşitli seçenekler sayesinde, Scania sürücü koltuklarında keyfiniz her zaman yerinde olur. Koltuklar farklı şekillerde olmasına rağmen en yüksek konfor için sınırsız ayarlama olanağı sunar. Kaliteli malzemelerden oluşan döşeme seçenekleri de son dokunuşu yapar. Sürücü koltuğunda. Koltuklar, hem sürücü hem de yolcu koltuğu için temel, orta seviye veya premium versiyonlar halinde sunulmaktadır. Her koltuk, çeşitli yönlerde yatırılabilir, ileri ve geri kaydırılabilir, yükseltilebilir ve alçaltılabilir. Tümü ayarlanabilir birer sırtlığa, entegre kafalığa ve emniyet kemerine sahiptir. Koltuk minderine ve sırtlığına, iki güç kademesine sahip bir ısıtma sistemi eklenebilir ve premium koltuk, serinletici havalandırma sistemi ile donatılabilir. Temel statik koltuk, birçok ayarlama olanağına sahiptir ve süspansiyon istemiyorsanız veya kullanamıyorsanız, sizin için uygundur. Pratik temel koltuk, sırt ve bacaklar için sıkı bir destek sağlayan havalı süspansiyona sahiptir -yüksek konfor ve ekonomi arayanlar için ideal seçenek. Orta seviye koltuklar, oldukça kapsamlı ayarlama olanakları ve bel desteği dahil olmak üzere, premium koltuklar ile birçok ortak özelliğe sahiptir. Premium koltuklara özel çift eklemli sırtlık, ekstra konfor ve bel desteği sağlar. Bu koltuk, en yüksek konfor, güvenlik ve pratiklik seviyesini sunar. V8 de, siyah deri ve beyaz dikiş opsiyoneldir Sürücünün döşeme tercihi: 1. Deri kum. Parlaklık, birinci sınıf kaliteyi güçlendirir. 2. Açık renkli velur. Hoş ve konforlu bir yumuşak doku oluşturur. 3. Vinil. Siyah renkle, fonksiyonel ve pratik. 4. Koyu renkli velur. Hoş ve konforlu bir yumuşak doku oluşturur. 5. Siyah deri. Lüks, dayanıklı ve temizlemesi kolay. 6. Örgü. Koyu gri desenli, tamamen dikişli dokuma. 7. Dokuma. Siyah kumaş. 8. V8. Siyah deri ve beyaz dikişler. Orta seviye koltuk Premium koltuk Premium koltuk Premium koltuk Temel Statik koltuk Katlanır koltuk

13 SCANIA KABİN İÇİ Ekstra konfor için, hem sürücü hem de yolcu koltuğu, her iki yanında birer katlanabilir kolçak ile donatılabilir. Öndeki bir düğme sayesinde, kolçağın açısı ayarlanabilir. Seçenekler arasında, alandan tasarruf sağlayan katlanabilir ve masaya dönüştürülebilir bir koltuk yer alır. Ayarlanabilir sırtlığa ve kafalığa sahip olan bu koltuk, yalnızca yolcu tarafına yerleştirilebilir. Katlandığında, kabin içerisinde ekstra hareketlilik de sağlayabilir. Kabin duvarına sabitlenmiş bir emniyet kemerine sahiptir. 8 Kaliteli bir taban Hoş bir kabin ortamı için, zemini kaplayan sabit ve su geçirmez lastik döşemenin üzerine ayak bölmesi ve motor tüneli kısımlarında koruyucu paspaslar yerleştirilmiştir. Paspaslar için, tamamen lastik veya kumaş işlemeli seçenekleri mevcuttur. Motor tüneli için V8, hakiki siyah deriden özel bir paspas seçeneğine sahiptir. Paspas seçenekleri: 1. Lastik. Kaymayı önleyici ve kolay temizlenebilir siyah yüzey deseni. 2. Gri kumaş. Üst yüzeyi, sıcacık hoş bir his yaratan yumuşak ve dayanıklı kumaştandır. 3. Kum dokuma. Açık renk tonu, birinci sınıf bir his yaratır ve temiz tutulması kolaydır. Koltuk ayar düğmeleri, üstten bakıldığında kolaylıkla görülebilen sembollere ve sürücünün her düğmeyi birbirinden ayırt edebileceği şekillere sahiptir. Bu şekilde, sürücü tüm dikkatini yola verebilir. Premium koltuk için seçenekler: 1. Koltuk minderi uzunluğu ayarlama olanağı 2. Hızlı serbest bırakma fonksiyonu 3. Koltuk minderi açısı 4. Isıtma ve havalandırma 5. Ayarlanabilir süspansiyon 6. Yükseklik ayarı 7. Bel desteği ve yan destekler, sırtlık 8. Sırtlık ayarı Yolcu bankı iki kişiliktir ve iki kişi için de ayrı emniyet kemerine sahiptir. Sırtlığın arkasında bir saklama bölmesi ve iç tarafta kalan koltuğun sırtlığında bardaklıklar yer alır. Scania tek sıra ve kısa kabinleri için geliştirilmiştir ve çekici araçları ve çöp kamyonları gibi sürücünün bir veya iki yardımcıya ihtiyaç duyduğu taşıma uygulamaları için idealdir

14 SCANIA KABİN İÇİ Bir tavan havalandırma kapağı, ekstra alan ve havalandırma sağlayarak kabin konforunu artırır. Manuel veya elektrikli olarak sunulan tavan havanlandırma kapağı, öne doğru, geriye doğru veya düz bir şekilde açılabilir. Elektrikli tavan havanlandırma kapağı, ekstra ışık için şeffaftır ve bir perdeye ve sinekliğe sahiptir. Tavan havanlandırma kapağı, sürücü mahalinden veya alt yataktan kontrol edilir. Sağlıklı bir çalışma ortamı. Hoş bir ortam. İç aydınlatma, konfor için çok önemlidir. Temel versiyon, önemli aydınlatmaları içerir. Kabin içi aydınlatma lambası, yatak lambaları ve sürücü tarafında bir aydınlatma düğmesi. Kişiye özel tasarlanan versiyonu daha kapsamlıdır. Burada kabin içi aydınlatma lambaları ışık dağılımını iyileştiren reflektörlere sahiptir ve entegre okuma lambaları geceleri okumayı kolaylaştırır. Ayarlanabilir yatak lambaları ve bir zamanlama rölesi, kapı kapatıldıktan sonra kısa bir süre boyunca lambaları açık tutarak ve anahtar çıkarıldığında yanarak ekstra kolaylık sağlar. Aydınlatma, çeşitli kabin tiplerine de uyarlanmıştır. Arka plan aydınlatması sunan kişiye özel versiyonu, konforu ve güvenliği artırır. Kabinin dört bir yanına entegre edilmiş kırmızı LED lambalar, hoş bir ortam yaratır ve sürüş sırasında da açılabilir. Orta saklama ünitesindeki yumuşak ışık, karanlıkta sürüş yaparken üniteye erişimi kolaylaştırır. Scania kabinlerinde çalışma alanınızda size konfor ve güvenlik sağlayan yüksek kaliteyi hissedersiniz. Tüm kabinlerdeki ısıtma ve havalandırma sistemleri, hızlı buğu giderme ve eşit sıcaklık dağılımı sağlayacak şekilde tasarlanır. Havalandırma sistemleri, en büyük kabinlerde dahi havayı hızla değiştirerek temiz hava vermeye devam eder. Böylece sürücünün tüm dikkatini koruması sağlanır. Ekstra havalandırma ve yardımcı ısıtıcılar yolda size ekstra konfor sağlar. Doğa ile uyumlu. Otomatik klima sistemi, sıcaklığı, fan devrini ve hava dağılımını sensörlerle kontrol eder. Sürücünün tek yapması gereken, istediği sıcaklığı ayarlamaktır. Sirkülasyon ve iklimlendirme fonksiyonlarına sahiptir ve diğer tüm yardımcı ısıtıcılar ile kombine edilebilir. Klima sistemi, sürücüye sıcaklığı ve fan devrini konforlu seviyelere kendisinin ayarlamasına olanak sağlayan manuel bir versiyonla da sunulmaktadır. Havayı hızla soğutmak ve kurutmak için, hem manuel hem de otomatik klima seçenekleri mevcuttur. Yardımcı ısıtıcılar, öncelikle motor çalışmıyorken kabinin ısıtılması için kullanılır, fakat kamyon hareket halindeyken de ısıtma sağlayabilir. Farklı koşullar için çeşitli versiyonlara sahiptir: Kısa duraklama ısıtıcısı: Motor çalışmıyorken, kabindeki havayı 1 saat 45 dakikaya kadar sıcak tutar. Motor soğutma suyunu bir su pompası yardımıyla sirküle ettirir. Kabin hava ısıtıcısı: Kabin havasını, farklı performans kademeleri ile bir ısıtma sisteminden geçirir: 2 kw veya 4 kw. 2 kw seçeneği, yataklı kabinde -5 C, kısa kabinde -20 C ortam sıcaklığına kadar ısıtma sağlar. 4 kw, daha büyük kabinleri dahi -20 C ortam sıcaklığına kadar ısıtabilir. Kabin ve motor ısıtıcı: Kabin boyutuna bağlı olmaksızın, -30 C ye kadar düşük sıcaklıklarda çalışır. Motor soğutma suyu, ayrı bir dizel yakıcı tarafından ısıtılır.

15 SCANIA KABİN İÇİ Her şey olması gereken yerde. Topline İşiniz ister evinize yakın ister uzak olsun, Scania kabinleri konforlu bir yolculuk sağlamak için her zaman sizi bekler. Sürücünün çevresindeki saklama bölmelerinin doğru yerleşimi, her eşyanın daima el altında, fakat hiçbir zaman engel olmayacak şekilde bulunmasını sağlar. Kabin içerisinde ek alanlar ve özel ihtiyaçlarınız için düzenleyebileceğiniz bir takım saklama seçenekleri yer alır. Kişisel eşyalardan ve özel ekipmanlardan donanımlı bir mutfağa kadar her şey yerindeyken, kendinizi evinizde hissedersiniz. Highline Normal Alçak Ön camın üzerindeki tavan paneli, çeşitli eşyalar için mükemmel bir saklama alanı sağlar. Tavan panelinin büyüklüğü, kabin yüksekliğine bağlıdır. Topline için özel olan bu panel, donanımlı bir mutfak, bir mikrodalga fırın, saklama rafı, kahve makinesi, 4 litrelik pompalı su damacanası, iki büyük bardak ve bardak tutucu için yeterli alan sağlar. Ön camın üzerindeki alana bir alternatif olarak, kahve makinesi yolcu tarafına da yerleştirilebilir. Ön konsol ve kapı ceplerinin sezgisel yerleşimi, elinizin altında iyi birer saklama olanağı sağlar. Bardak ve şişe tutucular, sürüş sırasında emniyettedir.

16 SCANIA KABİN İÇİ Günlük işler için pratik. Scania tek sıralı ve kısa kabinleri, sürücüye bol miktarda alan sunmak için cömert boyutlara sahiptir. Koltukların arasında ve arka duvarda bulunan saklama donanımı, çeşitli kişisel eşyalara doğrudan sürücü mahalinden erişme imkânı sağlar. Sizi çevreleyen geniş alan ve konfor. Her şeyi elinizin altında tutabilmek için, saklama gözleri mevcuttur. Kapı üzerindeki bölmeler, saklama kutuları için alan sağlar. Yataklı kabinlerin arka duvar saklama bölmeleri, yatağın altında opsiyonel olarak çekmeceli bir alan oluşturur. Yatak altındaki diğer alanlara, yatak kaldırılarak veya mevcut ise dış saklama bölmelerinden ulaşılır. Düz bir başucu masası oluşturmak için yolcu koltuğu yatırılabilir. Yatak altındaki alan, saklama amacıyla veya bir buzdolabı olarak kullanılabilir. Tüm R-serisi yataklı kabinlerde, opsiyonel olan buzdolabının talep edilmesi halinde, çıkartılabilir bölme parçası buzdolabını dondurucu ve soğutucu bölmelerine ayırarak evinizin konforunu yola taşımanıza olanak sağlar. Scania tek sıralı ve kısa kabinleri, dört saklama seçeneğine sahiptir: 1. Arka duvardaki saklama modülü, iki bölmeye sahiptir. 2. Koltukların arasında kolay erişim için açık bir saklama ünitesi, sürücünün günlük eşyaları için mükemmeldir. 3. Sürücü alanından kolaylıkla erişilebilen kapalı bir çekmece, anahtar, cüzdan ve cep telefonu gibi tüm kişisel eşyaları güvende tutar ve istendiğinde kolaylıkla erişilebilir. 4. Kapaklı bir buzdolabı, çalışma günü boyunca enerjinizi korumak için kullanabileceğiniz bir seçenektir. Gösterge tablosunun yolcu tarafındaki kısmında, seyahat belgeleri ve yolda ihtiyaç duyulan diğer önemli eşyalar için kapalı bir saklama bölmesi bulunur. Opsiyonel bir katlanır masa da, çalışma veya yemek masası olarak kullanılabilecek düz ve hazır bir yüzey sağlar

17 SCANIA KABİN İÇİ Yataklı kabinler için yatak seçenekleri. İçiniz rahat olsun. Scania kabinlerinde bir sürücünün tamamen dinlenmiş olması en ön planda tutularak her detay düşünülür. Bu sayede Scania ile yollarda uykusuz kalmazsınız. Birinci sınıf konfor ve kalite sunan yatak seçenekleri tüm sürücülere evlerinden uzaktayken de rahat bir uyku fırsatı verir mm ölçüsündeki yaylı üst yatak, R-serisi Topline kabinler için standart, Highline kabinler için opsiyoneldir. İlave olarak 600 mm lik bir üst yatak seçeneği, R- ve G-serisi Highline ve normal kabinlerde opsiyoneldir. 2. Paket yaylara sahip mm uzatılabilir alt yatak, R-serisi kabinler için opsiyoneldir. 3. Paket yaylara sahip 800 mm alt yatak, R-serisi kabinlerde standarttır mm ölçüsündeki alt yatak, G- ve P-serisi kabinlerde standarttır. G- ve R-serisi yataklı kabinler için, üst yatak daha sonra opsiyonel olarak eklenebilir. Arka duvardaki askı hazırlığı, donanımın sonradan eklenmesini kolaylaştırır. Bu sırada, askılar ceket veya diğer eşyaları asmak için kullanılabilir. Topline kabinde üst yatak, açılıp kapatılabilen pratik bir merdivene sahiptir. 3 Hem standart versiyon hem de eşsiz birinci sınıf uzatılabilir yatak ile mükemmel konfor sağlar. 155 mm paket yaylara sahip bu yatak, 90 cm genişliğe kadar kolaylıkla ayarlanabilir ve dinlenme zamanı gelene kadar hazır tutulabilir. R-serisi yataklı kabinlerde, alt yatak için opsiyonel olarak ekstra bir şilte sipariş edilebilir. Şiltenin bir tarafı ekstra uyku konforu için, diğer tarafı çoğunlukla yaylı yatağı korumak ve dinlenmek için kullanılabilir özelliktedir. 4

18 SCANIA KABİN İÇİ Ön ve yan camlar, yataklar ve arka cam için perdeler opsiyonel olarak sunulmaktadır. Tüm perdeler, lamine kumaştan yapılmıştır ve kabinin iç döşemesine uyumlu desenlere ve gri ya da kum rengine sahiptir. Perdeler, raylar üzerinde hareket eden dikişli taşıyıcılara sahiptir. Çıkarılmaları da son derece kolaydır ve 40 C de yıkanabilirler. Tek sıra kabinlerde, opsiyonel dinlenme donanımı katlanabilir bir yatağı içerir. Yolcu koltuğu hareket ettirilip öne yatırıldığında, yatak açılarak rahatlatıcı bir mola için yeterli alan sağlar. Çeşitli yatak seçenekleri ve ayarlama olanakları, evden uzaktayken mükemmel konfor sağlar. Kabindeki her şey, sizin kolaylığınız için ortak bir amaç çevresinde etkileşim halindedir ve ortamın büyük kısmı, yataktan kalkmadan kontrol edilebilir. İç ısıtma ve havalandırma, aydınlatma ve müziğin kontrolü kabinin arka duvarına sabitlenmiş kontrol panelinde, tüm dünya elinizde. İki yatak da mükemmel birer saklama bölmesi işlevi görebilir. Emniyetli bir yatak filesi, hareket halindeyken eşyaların düşmesini önler. Yatak lambaları, her yönde çevrilebilen esnek kollara sahiptir. Opsiyonel olarak, alt yatağa iki lamba eklenebilir -arka duvarın her köşesinde birer adet. Üst yatak, sürücü tarafında bir lambaya sahiptir.

19 SCANIA KABİN İÇİ Daha geniş bir bakış açısı. İhtiyaçlarınıza göre, yan aynalar aerodinamik muhafazalı olarak tercih edilebilir. Muhafaza, kabin çevresindeki hava direncini ve rüzgar gürültüsünü azaltır. Muhafaza tercih edilmediğinde, tasarım basit ve sağlamdır -yan aynaların kolaylıkla zarar görebileceği inşaat ve dağıtım alanları için mükemmel. Yan ayna ve geniş açılı ayna Her açıya hakim bir görüş alanı ile çevrenizi daha farklı görürsünüz. Büyük camlar ve ince A sütunları, Scania kabininin içinden sağa, sola ve karşıya panoramik görüş alanı sağlar. Kabin çevresindeki ayarlanabilir aynalar ve kameralar adeta her yönü takip eden birer göz gibidir. Ön görüş aynası Kaldırım aynası. Dar alanlarda manevra yapmanıza yardımcı olur. Opsiyonel ön kamera. Kabin içerisindeki bir ekrana bağlıdır. Bir ön görüş kamerası, kabinin hemen önünde kalan kör noktayı doğrudan görebilmenize imkân sağlar. Bir çekici veya yarı çekici bağlanırken, arka görüş kamerası, işlemi büyük ölçüde kolaylaştırarak masraflı veya ciddi kazalardan kaçınmaya yardımcı olur. Kaldırım aynası Ön görüş aynası. Aracın hemen önünü görebilmeniz için. Geniş açılı ayna, yanlarda daha geniş bir görüş açısı sağlar. Yan ayna. Kamera Hem ön hem de arka kamera, kabinde bulunan özel bir ekrana bağlıdır. Arka kamera, büyük radyoya entegre edilebilir. Görüntü keskin ve nettir.

20 SCANIA KABİN İÇİ Acil frenleme A sütunundan itibaren kapı camlarını çevreleyecek şekilde siyah kontrastlı bir şerit çekilebilir. Bu seçenek tasarımı zenginleştirir. Izgara ve ön cam ile birlikte, Scania kabininin ayırt edici görünümünü yaratır. Şerit, yan camlar sipariş edilmemişse, bunların takılacağı yüzeyi de kaplar. Şeritten ayrılma uyarısı Aktif güvenlik yaklaşımı. Sadece etkileri hafifletmek yerine kazaları önlemeye de odaklanan Scania, çeşitli yüksek teknoloji destek sistemleri sunmaktadır. Şeritten ayrılma uyarısı: Araç, şerit çizgilerini geçmek üzereyken sürücüyü uyaran pratik bir yardımcı sistemdir. Sistem, şerit çizgilerini otomatik olarak algılar ve araç karşı şeride veya şarampol çizgilerine çok fazla yaklaştığında sürücüyü uyarır. Çarpışma uyarısı ve acil frenleme: Sürücünün çarpışmalardan kaçınmasına yardımcı olan otomatik sistemlerdir. Kamyon, öndeki yolu tarar ve bir çarpışma riski söz konusu olduğunda sürücü uyarılır. Hız düşürülmezse, sistem çarpışmayı önlemek için otomatik olarak frenleme yapar. Uyarlanabilir hız sabitleme sistemi: Sürücüye öndeki araca olan zaman aralığını korumada yardımcı olur. Zaman aralığı, beş kademe halinde ayarlanabilir ve mesafeyi korumak için motor frenini, retarderi ve servis frenini kullanır. Öndeki araca olan mesafe fazla kısa ise, hız sabitleme sistemi aktif olmasa dahi ekranda sürücüye bir uyarı verilir. Entegre bir güneşlik, yan tarafta doğrudan güneş ışığına karşı koruma sağlar. Tercih edilebilecek iki farklı iç güneşlik mevcuttur: Kapı üzerindeki panele sabitlenmiş katlanabilir bir versiyon veya kapıya sabitlenmiş, araca giriş ve çıkışa engel olmayan bir perde. Perde, camın tüm genişliğini kaplar. Ön camın dış üst tarafındaki güneşlik standarttır. Güvenli ve sessiz çalışma ortamı. Scania kabininizin camları, yalnızca maksimum görüş alanı için değil, aynı zamanda dört bir yandan entegre koruma düşünülerek tasarlanmıştır. Çeşitli yalıtım uygulamaları, dışarıdaki gürültünün içeriye girmesini mümkün olduğunca azaltır ve kırılması durumunda camın dağılmasını önler. Ayrıca, çeşitli cam seçenekleri mevcuttur. Kabinin yan tarafında ve arkasında, daha fazla görüş alanı ve ferahlık hissi için ekstra camlara yer verilebilir. Karartılmış ön cam. Ön cam, ısıyı yansıtan ve karşıdan gelen ışığın sürücünün gözünü kamaştırmasını önleyen yeşil bir karartmaya sahiptir. Tek cam. Kabin, tek cam halindeki kapı pencerelerine sahiptir. Lamine cam. Çatlaması veya kırılması durumunda, plastik bir film camı bir arada tutar. Çift cam. Güçlendirilmiş iki kat cam ve aralarında hava. Isıya, soğuğa ve gürültüye karşı koruma sağlar. Kırılması çok zordur. Sürücü ve yolcu kapı camları içindir. Uyarlanabilir hız sabitleme sistemi

21 SCANIA KABİN DIŞI Kusursuz bir yapıda. Genele bakıldığında, her çizgi ve kavisin belli bir amaç doğrultusunda tasarlandığı görülebilir. Tüm kabinler, doğal aerodinamik yapıya sahiptir ve hem içeride hem dışarıda en iyi ortamın sağlanması için tasarlanır. Her koşul için farklı aydınlatmalar Scania kabinlerini yolların parlayan yıldızı yapar. Detayların mükemmel uyumu, gece gündüz en yüksek performans için kusursuz kabini oluşturur.

22 SCANIA KABİN DIŞI Doğanın karşı konulmaz gücü. Tavanın üstü, farklı kullanımlar için mükemmel bir platformdur. Her iki tarafa, önden arkaya uzanan tavan rayları takılabilir - logo aydınlatma ışıkları ve diğer donanımlar için mükemmel. Raylar üzerinde yer alan sağlam opsiyonel portbagaj çelikten yapılmıştır ve 200 kg yük taşıyabilir. Arkaya doğru genişleyen ön kısım hava direncini azaltan bir kama şekli oluşturur. Pürüzsüz, geniş ve kavisli hatlar kabini çevreleyerek yandan gelen rüzgarların etkisini azaltır. Tavan ve yan rüzgarlıklar, aracın yanlarındaki havayı etkili bir şekilde yönlendirir ve yakıt verimini artırır. Tavan rüzgarlığı, 7 cm ve 27 cm seçenekleriyle sunulmaktadır. Yan rüzgarlık, 13 cm, 43 cm ve 51 cm genişlik seçenekleriyle sunulmaktadır. 43 cm ve 51 cm yan rüzgarlıklar, alt bir uzantı ile donatılabilir. Önce güvenlik. Tüm Scania tamponları, ideal aerodinamik özellikler ve güvenlik göz önüne alınarak tasarlanmış ve entegre edilmiştir. Teknik özelliklere ve kullanıma bağlı olarak, dört farklı tip tampon mevcuttur. Alçak, yüksek ve ekstra kirişli 50 mm çıkıntılı tampon, ön ve ön alt kısımdaki koruma ihtiyacını karşılar. Alçak tamponlar: Ön kısmında yüksek şasilere takılmak üzere yapılmıştır. Yüksek tamponlar: Alçak şasiler için daha uygundur. 130 mm çıkıntılı tamponlar: Yüksek ve aracın önüne uzanan birer konumda yer alır ve tamamen çelikten yapılmıştır. Ön kısımda iyi bir koruma gerektiren kamyonlar için uygundur. Sağlam ve entegre bir basamağa ve 35 ton kapasiteye sahip bir çeki tertibatına sahiptir. 50 mm çıkıntılı tamponlar: Ön kısmında iyi bir koruma gerektiren kamyonlar için uygundur. Yüksek bir konumda yer alırlar ve tamamen çelikten yapılırlar. Opsiyonel olarak 24 ton kapasiteli bir çeki tertibatı eklenebilir. Alçak tampon Yüksek tampon Çeşitli çekici kombinasyonları için iki farklı versiyon ve yükseklikte yan etekler mevcuttur; 58 cm veya 73 cm. 130 mm çıkıntılı tampon 50 mm çıkıntılı tampon

23 SCANIA KABİN DIŞI Logo aydınlatma Iambasının yönü, kabin yüksekliğine bağlı olarak değişir. Topline kabinlerde, ön camın üzerindeki geniş alan aydınlatılır ve firmanın logosuna mükemmel bir spot ışığı sağlanır. Daha alçak kabinlerde, doğrudan tavan rüzgarlığı aydınlatılır. Yol gösterici ışık. İki adet döner işaret lambası da tavan üzerindeki alüminyum çıtalara sabitlenebilir. Bu, özellikle inşaat sahalarında kullanışlıdır ve aracın sahanın üzerinde bulunan açılardan dahi görülebilmesini sağlar. Doğru aydınlatma, hem sizin hem de diğerlerinin yol güvenliği için önemlidir. Tüm Scania kabinleri, ışıklandırmaları ile fark yaratır ve karakterini ortaya koyar. Bir Scania kabininin diğerlerinden farkı ilk bakışta kolaylıkla anlaşılır. Tasarımı yenilenmiş güneşlik için dört tip aydınlatma kombinasyonu vardır; köşelerde bulunan işaret lambaları, tüm kabinlerde standarttır. Güneşliğin ortasında bulunan üç lamba, ulusal gerekliliklere bağlı olarak araç tipini belirten (örneğin, ağırlık ve boyut) tanımlama Iambalarıdır. Görüş alanının daha da artırılması için, dış güneşliğe iki dikdörtgen spot farı eklenebilir. Yüksek konumları, yoldaki yüksek kenar banketleri gibi yapıları aydınlatır. Güneşlik, herhangi bir kabin renginde, tamamen veya kısmen boyanmış olarak tercih edilebilir H4 halojen 2. H7 halojen 3. Xenon 4. Spot far 5. Sis farı 6. Gündüz sürüş farı Arka lamba alternatifleri, artık bir fabrika seçeneği olarak LED lambaları da içeriyor. LED lambalar, standart ampullü lambalara kıyasla daha uzun ömürlüdür, dolayısıyla daha uzun süre aksama yaşamaksızın kullanılabilirler. Aynı zamanda daha verimlidirler ve uzun vadede yakıttan önemli miktarda tasarruf sağlarlar. Standart ampullü arka lambalar da mevcuttur. Far ünitesi, sinyal lambalarını, park Iambalarını ve yan sinyal Iambalarını içerir. Far ünitelerinde kısa hüzme için standart olarak H4 halojen farlar ve opsiyonel olarak Xenon veya H7 farlar bulunur. Xenon farlar, her hava koşulunda görüş açısını genişletir ve gözü daha az yoran güçlü bir ışık üretir. Hem H7 hem de Xenon seçeneği, yasal zorunluluk olması halinde entegre LED gündüz sürüş farlarını içerir. Tamponda dört adet far yuvası vardır. Spot farları, içteki iki yuvayı kullanır. Görüş mesafesini artırırlar ve yalnızca uzun hüzme ile birlikte kullanılabilirler. Dıştaki iki yuva, sis farları içindir. Sisli, sağanak yağmurlu veya karlı havalarda parlama ve yansımayı azaltırlar ve uzun hüzmeye bağlı olmaksızın kullanılabilirler. Sis farlarının yerine LED gündüz sürüş farları takılarak aracın daha iyi görülebilir hale getirilmesi ve işletim maliyetlerinin düşürülmesi sağlanabilir.

24 SCANIA KABİN DIŞI Daima hizmetinizde. Yola çıkmadan önce aracı kontrol etmek, güvenli bir çalışma ortamı sağlar. Ön panelin tamamı, şaşırtıcı bir şekilde hafiftir ve kolaylıkla kaldırılabilir. Buradan, tüm sıvı seviyelerini kontrol etmek ve hava filtresine kolaylıkla erişmek mümkündür. Elektrik sigortaları ve rölelerine kabin içerisinden erişilir; hepsi, neme ve kire karşı güvenli ve emniyetli konumlarda yer alır. İsteğe bağlı olarak G- ve R-serisi yataklı kabinler, yatak altında her iki taraftan büyük birer dış saklama bölmesine erişim sağlar. Bu saklama bölmesi aydınlatmalıdır ve hantal eşyalar, temizlik malzemeleri, aletler veya kişisel eşyalar için gözden uzak ve emniyetli bir alan sağlar. Tüm kontrol noktalarına erişimin kolay olması sayesinde, dış kontroller rahat bir şekilde gerçekleştirilebilir. Harici saklama alanları ve kabine kolay giriş olanağıyla sürücüye sağlanan kolaylıklar açıkça görülebilir. Kabin arkasındaki kontrollerin kolaylaştırılması için, her iki kapı kolu ile bağlantılı birer basamak eklenebilir. Bu seçenek, maksimum kolaylık için tavan ve kabin arkası tutamaklarını da kapsar. Kabinin yüksekliğine bağlı olarak, basamaklar ikili veya üçlü olabilir. Her basamak kaymaz birer yüzeye sahiptir ve kabine girişin güvenli ve ergonomik olmasını sağlayacak şekilde aralıklıdır. Zorlu koşullarda çalışan yüksek şasiler için, esnek birer basamak ile araca giriş kolaylaştırılabilir. Basamak lambaları, karanlıkta yolu gösterir. Kabin içerisindeki tutamakların tasarımı, konumları ve renkleri, kabine giriş ve çıkışı hızlı, kolay ve güvenli bir hale getirir. Kabinin alt ön ızgara paneli açılarak, ön camı, kamerayı ve yardımcı aydınlatmaları temizlemek için kullanılabilecek eşsiz sağlamlıkta bir platform oluşturur. 130 mm çıkıntılı tampona sahip araçlar, üzerinde ayakta durabileceğiniz entegre bir basamak ile daha da sağlam bir tasarımdır. Bu araçlar aynı zamanda ön camın altında erişim ve denge için yardımcı tutamaklara sahiptir.

25 SCANIA ALÇAK GİRİŞLİ KABİN Tamamen kolay erişim. Bu kabin, sürücüyü ve ekibi verimlilikle, büyük bir kabinin kalitesinden ve konforundan taviz vermeden taşımak için üretildi. Sonuç: Tavizsiz hizmet. Kabin ekipmanlarının ve her yolcunun kişisel eşyalarının saklanması için bol miktarda alana sahip olan bu kabin, aynı zamanda alçak girişli kabinlerde işlerin zamanında yürütülebilmesi için mevcut olan iki basamağa sahip şekilde tasarlandı. Alçak girişli kabin, iyi donatılmıştır. Tamamen ayarlanabilir koltuklar ve direksiyon, hoş bir sürüş deneyimi yaratır ve yolcularınız için ekstra koltuklar eklenebilir. Kalıcı olarak sabitlenmiş, su geçirmez lastik paspas zemini kaplar. Bir drenaj noktası, ıslak giysilerinizden süzülen suyu uzaklaştırır. Kabin içi, sağlam ve temizlemesi kolay malzemelerle kaplanmıştır. Bu alçak girişli kabine sadece iki adımda kolaylıkla ve hızla girip çıkabilirsiniz.

26 SCANIA EKİP KABİNLERİ Her şey hesaba katıldığında. Ekip kabinleri, öncelikle zamanın ve alanın önemli olduğu hizmet ve acil durum araçları olarak tasarlanır. İki tip Scania ekip kabini vardır ve büyük olanı toplam dokuz kişiliktir. Her saniye bu kadar önemliyken birçok kişiyi ve özel aletleri taşıma görevini üstlenen bu kabinler, diğerleriyle aynı konfor ve güvenlik standartlarını sunar. Eşsiz arka koltuk kapıları da belirli bir amaç doğrultusunda donatılmış iç mekâna açılır. Altı kişilik bir ekip kabininin arka koltuk sırası dört kişiliktir. Uzun ekip kabini, sürücü ve ön yolcu arkasında geriye bakan koltuklar için ekstra yere sahiptir. Her iki versiyonda da, arka yolcuların çabuk çıkış ve girişi için katlanabilir iki basamaklı kapıları bulunur. Ekip kabinleri, arka koltukların altında yolcular için ikinci bir kilitli saklama bölmesine sahiptir. Bunlar, elektrikli aksesuarların taşınması için uyarlanabilir. İtfaiye uygulamalarında, sağlam tutamaklar yüksek hızlarda ekstra güvenlik sağlar. En iyi konforun elde edilmesi için, opsiyonel kabin ısıtma ve klima sistemi eklenebilir.

27 SCANIA TEKNİK BİLGİLER Kısa kabinler Uzunu ve kısası. Tek sıra kabinler Yataklı kabinler P Alçak Normal Highline G Alçak Normal Highline Alçak Normal Highline Yüksek, alçak, uzun, kısa, gündüz ve gece. Scania kabinlerinin geniş seçeneklerinde, sürüş, dinlenmek, uyumak ve hayatın keyfini yolda tam anlamıyla yaşamak için ihtiyacınız olan her şey var. Konfor ve maksimum taşıma kapasitesi düşünülerek tasarlanan P-serisi kabinler, çeşitli dağıtım ve hafif inşaat uygulamaları için son derece idealdir. G-serisi kabinler ferahtır ve hem yerel uzun yol taşımacılığı hem de inşaat firmaları için donatılmıştır. R-serisi kabinlerde daha da fazla alan, saklama olanağı ve tavan yüksekliği bulunur -Topline versiyonunda bunlar maksimum seviyededir. R Topline Alçak girişli kabinler ve ekip kabinleri Alçak girişli kabinler ve ekip kabinleri, belirli Alçak girişli kabinler, üç farklı tavan bir amaç doğrultusunda tasarlanmış ve özel yüksekliği seçeneğine sahiptir: Alçak, görevleri yerine getirmek için donatılmıştır. normal ve yüksek. Ekip kabinleri, iki Genellikle hizmet ve acil durum araçları farklı tavan yüksekliği seçeneğine olarak, insan, kargo ve ekipman taşımak sahiptir. Daha fazla bilgi için, Scania amacıyla kullanılırlar. Tabii ki, diğer tüm Scania Yetkili Satıcınız ile iletişime geçin. kabinlerindeki yüksek güvenlik standartları geçerlidir. Alçak girişli Ekip kabini Uzun ekip kabini

28 SCANIA TEKNİK BİLGİLER Alanı görün, boyutlara göz atın. Kabininizi seçin. Kısa kabinler P kısa 2790 mm 1710 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm Hayır 2 Hayır G kısa 3030 mm 1710 mm 1500 mm 1320 mm 310 mm Hayır 3 Hayır Tek sıra (yataksız) kabinler P tek sıra 2790 mm 1990 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm 1 2) 2 Hayır G tek sıra 3030 mm 1990 mm 1500 mm 1320 mm 310 mm 1 2) 3 Hayır R tek sıra 3100 mm 1990 mm 1500 mm 1480 mm 150 mm 1 2) 3 Hayır Yataklı kabinler P alçak 2790 mm 2260 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm 1 3) 2 Hayır G alçak 3030 mm 2260 mm 1500 mm 1320 mm 310 mm 1 3) 3 Evet 4) R alçak 3100 mm 2260 mm 1500 mm 1480 mm 150 mm 1 3) 3 Evet 4) P normal 3030 mm 2260 mm 1700 mm 1390 mm 460 mm 1 3) 2 Hayır G normal 3270 mm 2260 mm 1700 mm 1530 mm 310 mm 2 3) 3 Evet 4) R normal 3340 mm 2260 mm 1700 mm 1690 mm 150 mm 2 3) 3 Evet 4) P Highline 3230 mm 2260 mm 1910 mm 1590 mm 460 mm 1 3) 2 Hayır G Highline 3470 mm 2260 mm 1910 mm 1740 mm 310 mm 2 3) 3 Evet 4) R Highline 3540 mm 2260 mm 1910 mm 1900 mm 150 mm 2 3) 3 Evet 4) R Topline 3860 mm 2260 mm 2230 mm 2220 mm 150 mm 2 3) 3 Evet 4) Alçak girişli kabin ve ekip kabinleri Alçak girişli normal 2970 mm 2260 mm 1680 mm 1570 mm 625 mm Hayır 2 Hayır Ekip kabini 2800 mm 3120 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm Hayır 2 Hayır Uzun ekip kabini 2800 mm 3420 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm Hayır 2 Hayır 1. Toplam yükseklik 1) 2. Toplam uzunluk 3. Zeminden tavana, ayak bölmesi 4. Zeminden tavana, kabin ortası 1) Şasi yüksekliğine ve lastik boyutlarına bağlı. 5. Zemin yüksekliği, kabin ortası 6. Yatak seçeneği 7. Basamak 8. Dış saklama bölmesi 2) Opsiyonel dinlenme donanımı. 500 mm genişlikte dinlenme bankı. 3) Yatak genişliği (üst yatak opsiyonel): P-serisi: alt yatak 700 mm. G-serisi: alt yatak 700 mm, üst yatak 600 mm. R-serisi: alt yatak 800 mm, uzatılabilir yatak mm, üst yatak 600 veya 700 mm. 4) Yükseklik: 376 mm. Genişlik: 600 mm. Kapasite: 426 litre (G-serisi), 383 litre (R-serisi).

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi Scania İnşaat Araçları Mikser Serisi İnşaat Sektörünü İleriye Taşıyoruz. Dünyanın her yerinde şantiye sahalarında zor işlerde kullanılmakta olan Scania araçlarına her gün rastlayabilirsiniz. Dayanıklılık,

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm TR En Konforlu Seyahatler STAR, 3 kişiye kadar olan yolcu kapasitesi, geniş ve rahat diz mesafesi ve zemindeki raylı sistem sayesinde yerleşimde

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak) Dış Tasarım Çift tarafta arka kayar kapılar Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen Farlar Gündüz yanan Farlar Far Yükseklik ayarı İç Tasarım Trend Tek dokunuşta açılan sürücü camı Yük bölümü aydınlatması

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Scania İnşaat Araçları. Damper Serisi

Scania İnşaat Araçları. Damper Serisi Scania İnşaat Araçları Damper Serisi İnşaat Sektörünü İleriye Taşıyoruz. Dünyanın her yerinde şantiye sahalarında zor işlerde kullanılmakta olan Scania araçlarına her gün rastlayabilirsiniz. Dayanıklılık,

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor.

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Amarok Canyon Tekdüzeliğe son. Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Heyecanı içine bindiğiniz anda yaşayacağınız Yeni Amarok Canyon, iç mekandan başlayan özel bir tasarıma sahip. Vites topuzundan

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar...

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... Yolculuklar Avenue LF CNG ile daha keyifli Doğalgazla çalışan Avenue LF CNG, çevreci özelliğinin yanı sıra güçlü ısıtma-soğutma sistemi ve ergonomik koltukları ile

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

( ) ( ) ( ) ( ) * Doğuş Otomotiv; Volkswagen araçlarının model, fiyat, teknik özellik,donanım ve renklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

( ) ( ) ( ) ( ) * Doğuş Otomotiv; Volkswagen araçlarının model, fiyat, teknik özellik,donanım ve renklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Maxi Caddy Maxi Van 1.6 TDI 35.352 38.357 28.015 1.121 5.244 522 450 Caddy Kombi 1.6 TDI Trendline 42.710 46.341 30.859 4.629 6.388 384 450 Kombi Caddy Kombi 1.6 TDI Trendline DSG 48.226 52.325 34.924

Detaylı

Yüksek tavan, yüksek konfor...

Yüksek tavan, yüksek konfor... Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik ve tasarım özellikleriyle fark yaratan MD9 LE otomatik şanzımanı, bağımsız ön aksı, yükseklik ayarlı direksiyonu, geniş sürücü bölgesi ve ergonomik

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı...

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı... OPALİN CITY Ulaşımın Yeni Starı... Beklentilerin çok ötesinde... Toplu taşımacılık sektöründe sürekli artan beklentilere en iyisini üreterek cevap veren Temsa, bu kez de Opalin City ile yolculuk keyfini

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım...

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım... MD9 LE Ayrıcalıklı Ulaşım... Ayrıcalıklı ulaşım... Alçak tabanlı girişi, modern tasarımı ve ferah iç hacmiyle yolculuğun standartları değişiyor. Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

AVENUE LF KÖRÜKLÜ. Konforlu ve Keyifli...

AVENUE LF KÖRÜKLÜ. Konforlu ve Keyifli... AVENUE LF KÖRÜKLÜ Konforlu ve Keyifli... Konforlu ve keyifli... TEMSA nın Adana daki Ar-Ge merkezinde geliştirilen, çevreci motoru, yakıt tasarrufu, düşük işletme giderleri ve üstün teknolojik özellikleriyle

Detaylı

OPALİN. Standartların Dışında...

OPALİN. Standartların Dışında... OPALİN Standartların Dışında... Standartların dışında... Sağlam gövde yapısı, modern tasarımı, ferah iç hacmi ve konforu ile orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Opalin, yolculuğun standartlarını

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

YENİ NESİL SCANIA. SÜRÜŞ deneyimi YENİDEN TANIMLANIYOR

YENİ NESİL SCANIA. SÜRÜŞ deneyimi YENİDEN TANIMLANIYOR YENİ NESİL SCANIA SÜRÜŞ deneyimi YENİDEN TANIMLANIYOR önceliğimiz işiniz Bizce mükemmelliğin sınırı yoktur. Scania olarak yaptığımız her işte limitleri sürekli zorlamak ve en ince ayrıntısına kadar çalışmak

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı