Hedeflerinizi anlayan bir iş ortağı arıyorsunuz. Daha verimli üretim tesislerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Proses otomasyonu için çözüm ortağınız biziz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hedeflerinizi anlayan bir iş ortağı arıyorsunuz. Daha verimli üretim tesislerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Proses otomasyonu için çözüm ortağınız biziz."

Transkript

1 Kimya Endüstrisi

2 Hedeflerinizi anlayan bir iş ortağı arıyorsunuz. Daha verimli üretim tesislerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Proses otomasyonu için çözüm ortağınız biziz. Amacınız: En yüksek verimlilik ve güvenilirliğe sahip üretim tesisleri kurmak Çözümümüz: Maksimum güvenlik ve kullanım kapasitesi için akıllı otomasyon çözümleri Bizi daha işin başında mühendislik projesine dahil ederek, üretim sistemlerinizin verimlilik ve güvenilirliğini artırabilirsiniz. Özel ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun bir otomasyon çözümünü birlikte geliştirelim ve büyük ölçüde arttırılan güvenilirlik ve kullanım kapasitesi avantajlarından yararlanmanızı sağlayalım. İlave olarak, güvenilir iş ortağınız olarak Festo ile aynı zamanda enerji verimliliğini arttırıp, toplam yatırım maliyetini (TYM) de düşürürsünüz. İster komple sistem çözümleri, ister karmaşık otomasyon konseptleri veya ayrı komponentler olsun, Festo'nun size nasıl farklı avantajlar sunabileceğini göstermekten mutlu olacağız. Detaylı bilgi için:

3 Emniyet ve güvenilirlik ihtiyaçlarınız için çözümümüz Uzmanlığımız Avantajınız İnsanlar ve çevre için güvenlik risklerinin asgariye düşürülmesi Temel standart IEC 61508'e ve aynı zamanda bir Güvenlik Bütünlük Seviyesi (SIL) tarafından tanımlanan insan ve çevre güvenliğine uygun olarak elektrik, elektronik ve programlanabilir elektronik sistemlerin fonksiyonel güvenliği ana önceliklerdir. Festo, sizin risk analiziniz temelinde, örneğin sensör teknolojisi ve boyutlandırma için uygun çözümler ve tasarım prensipleri sunar. Riskleri mutlak bir asgari düzeyde tutmak için, ilgili sertifikalar ve üretici beyanlarıyla birlikte, SIL 3'e kadar güvenlik sistemlerine entegre edilebilecek komponentler veya alt sistemler temin ediyoruz. Patlayıcı ortamların kontrol altında tutulması Patlamayı önleme ve sistemler için koruma, dünya genelinde farklı yönergelerde açıklanmaktadır; örneğin, Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu için ATEX; Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Afrika için IEC-EX ve ABD için NEC. Festo, ayrıntılı belgeleme ve uygunluk beyanları dahil, tüm pnömatik ve elektrik kontrol zinciri için uygun ürünler sunmaktadır. Patlamayı önleme ve koruma hakkında sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyacağız. Yüksek sıcaklıkların kontrol altında tutulması Yüksek ve düşük sıcaklıklardaki uygulamalarda kullanılan malzemeler test edilir. Festo, zorlu koşullar altında bile güvenilir, otomatik kontrolü mümkün kılmak için, yüksek ve/veya düşük sıcaklık tasarımında sayısız ürün sunmaktadır. Aşındırıcı akışkanların ve hammaddelerin ortam koşullarının denetim altına alınması Buharlar, asitler, baz, yağ ve yakıt gibi sıvılar ile aynı zamanda yüksek hava nemi, yüksek tuz içeriği, sık yağmur veya kar yağışı ve UV radyasyonu, komponentleri belirli bir gerilime maruz bırakır. Çoğu Festo ürünü, diğer malzemelerin yanı sıra, yüksek alaşımlı paslanmaz çelik gibi özel malzemelerden üretilmektedir. İlave olarak, korozyondan koruyucu kaplamalara veya dönüştürülmüş, örneğin, sert ametalize yüzeylere sahip komponentler mevcuttur. Bu versiyonlar pratik olarak her ortamda kullanılabilir.

4 Proses vanalarının kumandası Üst düzey 3-yollu veya 5-yollu solenoid valf VOFC/VOFD NAMUR bağlantılı veya dişli bağlantılı, SIL 3 devrelerinde, dış ortamlarda ve zorlu ortamlarda kullanım için. Ematal kaplama sayesinde yüksek korozyon dayanımı. Paslanmaz çelik versiyon. 50 C'ye kadar düşük sıcaklığa uygun. tasarımı. Ex Zone 1/21 için uygun Ex ia, Ex em ve Ex d koruma sınıflarında solenoidler. CPX/MPA ve CPX/VTSA modüler valf adalarıyla birleştirilmiş, modüler elektrik terminalleri Maksimum fonksiyon entegrasyonu, çok sayıda elektrik bağlantısı seçeneği: PROFIBUS DP, multipin soket, Festo I-Port, fieldbus. Kapsamlı diagnostik opsiyonları. VTSA tek valf adasında 5 farklı valf ölçüsü l/dk''nın üzerinde çok yüksek debi. Çalışma esnasında valf değişimi için Hot swap özelliği. Redundant haberleşme arayüzü. Örnek; Profibus DP ile kombinasyon halindeki modüler valf adası. Standart VSNC NAMUR valf 3/2- veya 5/2-yollu çalışma için değiştirilebilir contalı, 5/2 çift bobin ve 5/3 yollu tasarım. Koruma sınıflarında solenoidler: Soket bağlantı ile Ex ia, ve Zone 1/21 için kablo ile Ex m; Ex Zone 2/22 için soket bağlantı ile Ex na; Sınıf 1 Bölüm 1 için NEMA 7 ve NEMA 9. CPX-P/MPA kendinden güvenli tasarımda modüler elektrik terminalleri Zone 2/22'ye uygun NAMUR input modülleri, Direk Ex Zone 0/20 'den gelen DI'lar ve Ex Zone 1/21 den gelen AI. CPV-Ex kendinden güvenli valf adası Ex Zone 1/21'e doğrudan monte edilebilir. IP65 korumalı bir kontrol panosuna montaj için pnömatik çoklu bağlantı plakası duvar geçişi. Elektropnömatik Pozisyoner CMSX Çeyrek tur için kontrol proseslerini ve kapalı döngü modunda doğrusal leri ayarlar. Enerji tasarruflu, analog - dijital feedback sinyalleri ve tanımlanabilir güvenlik konumları sayesinde yüksek proses güvenilirliği. Proses vanaların kumandası Tek-etkili veya çift-etkili DFPD çeyrek turlu Kramayer prensibiyle sabit tork karakteristiği. İki uçtan son konum ayarı. Son konum iki uçtan ayarlanabilir. 90 'ye kadar dönme açısı; NAMUR VDI/VDE 3845 bağlantı tipi. Ex Zone 1/21 için uygundur. Oransal kontrollü lineer DFPI ISO 15552'ye göre tasarım. Optimize edilmiş piston mili yatağıyla dönme hareketi sağlanmıştır. Geniş aksesuar çeşitleri. Ex Zone 2/22'ye montaj için uygundur. Çift etkili lineer DLP Temassız konum algılama için, her iki uçta ayarlanabilir son konumlar, Ex Zone 1/21 için uygun.

5 Özel kimyasallar endüstrisi otomasyon potansiyeli Tank çiftliği Dolum seviyelerinin güvenli şekilde ayarlanması. Doldurma ve boşaltma için açma ve kapatma. 2 Reaktör Dolum seviyesi, basınç ve sıcaklık gibi çeşitli parametrelerin izlenmesi ve kontrol edilmesi. 3 Dolum Pnömatik ve elektropnömatik ürün ve sistemler kullanarak dolum ve paketleme tesislerinin otomasyonu.

6 ... ve tüketici kimyasalları endüstrisindeki otomasyon potansiyeli Karıştırıcı Karıştırıcının içindeki ve çevresindeki, azot ile inertizasyon, dağıtım ve karıştırma gibi proseslerin otomasyonu 5 Sprey kurutucu Doldurma ve boşaltma için süreçlerin otomasyonu. 6 Ürün besleme Böylece çalışan prosesler için sürekli ihtiyaç duydukları ilave akışkan sağlanır.

7 Otomatik proses vanaları VZBA Aşındırıcı akışkan veya gazların sorunsuz kontrolü için flanş bağlantılı veya dişi dişli paslanmaz çelikten yapılmıştır. Kelebek vana VZAF Güvenlik odaklı uygulamalar için uygundur. Sıcaklık aralığı: C. Opsiyonel paslanmaz çelik versiyon. Hasteloy, Titan, Uranüs, v.b. diskli diğer versiyonlar. Bıçaklı Vana VZKA Fonksiyon: Açık/Kapalı Aynı zamanda entegre bir konumlayıcı ve konum gösterici enkoder'e sahip uyumlu e sahip versiyonu mevcuttur. Montaja hazır çözümler Sektörel kontrol panosu çözümleri İhtiyaçlarınıza göre tamamen ön-montajlı ve test edilmiş halde: 1/21 veya 2/22; IP65'e göre tasarım. Yedek kontrol blokları Kompakt tasarımlı ve VOFC/VOFD tekli valflerin denenmiş ve test edilmiş teknolojisiyle 1oo2, 2oo2 ve 2oo3 çözümleri. SIL 3'e kadar emniyet devrelerinde kullanım için uygundur. Pnömatik operatör panelleri Emniyetli şalter açma ve kapama için ve/veya bir kesinti olması halinde önceden tanımlanmış bir sistem durumuna ulaşmak için arızaya karşı emniyetli çözümler. Elektronik devrelerle birlikte pnömatik sistemler. ATEX değerlendirmeli. Sensör kutuları, Basınçlı hava hazırlama ve aksesuarlar Sensör kutuları SRBC, SRBE, SRBG, DAPZ NAMUR VDI/VDE 3845 arayüzlü çeyrek turlu ler için konum göstergesi. Ex Zone 1/21 ve Class 1 Div. 1+2'de kullanım için. Ex ia, Ex d, Ex t koruma sınıfında. Bağlantı teknolojisi ve hortum hattı Paslanmaz çelikten yapılmış otomatik bağlantı rakorları ve bağlantı elemanları. Kimyasal aşındırıcı akışkanlar ve zorlu ortam koşulları için hortumlar. UV-dayanımlı. Özellikle zorlu şartlar için PTFE tasarımı. Şartlandırıcı üniteleri MS serisi Hava hazırlama için şartlandırıcı ünite. Tekli konfigürasyonla yüksek debi miktarları, entegre sensörler ve güvenlik fonksiyonları. Basit, standart uygulamalar ve aynı zamanda zorlu koşullar için uygulamaya özel çözümler. Ex Zone 1/21'de kullanılabilir. -40 C'ye kadar opsiyonel düşük sıcaklık tasarımı.

8 Size avantajlı bir başlangıç sunuyoruz: tek kaynaktan komple otomasyon sistemleri... Sunucu sistemi DCS, PLC Kontrol kabini Programlanabilir lojik kontrolör Vaf terminali, doğrudan bus bağlantılı Güvenli PLC Pnömatik valf terminali Uzaktan kontrol I/O Basınçlı hava besleme Programlanabilir lojik kontrolörle SCADA Uzaktan kontrol I/O Pnömatik valf terminali Basınçlı hava beslemesi Çeyrek turlu Sensör kutusu Konumlandırıcı Basınçlı hava besleme Lineer, açma/kapama ve kontrol Sensör kutusu Sensor kutusu Çeyrek turlu + solenoid valf Çeyrek turlu + solenoid valf Çeyrek tulu Çeyrek turlu Sensör kutusu Çeyrek turlu Çeyrek turlu + solenoid valf Kelebek vana SIL Kelebek vana Media valve Pinch valve Bıçaklı vana certified according IEC Angle seat valve Güvenli mod NEMA/IP rating Olağan bölgeler Tekhlikeli bölgeler Hat Sonu Paketleme Kimyasal maddeler Festo, yıllardır çok çeşitli endüstriler için fabrika ve proses otomasyonu çözümleri geliştirmektedir. Tecrübe ve yeniliklerimizi bir sektörden diğerine aktararak değerli sinerjilerden yararlanıyor ve ekonomide yeni boyutlar yaratıyoruz. Sistemleriniz için özel konseptler geliştirip, uygulamanızı hızlı ve optimum maaliyetlerle mümkün kılan dünya çapındaki uzmanlık ağımızdan siz de yararlanabilirsiniz. Su ve atık su teknolojisi Biyoteknoloji/tıbbi ilaçlar ve kozmetik ürünleri Maksimum verimlilik bir tutku meselesidir Siz de aynı fikirde misiniz? Dört üstün özelliğimizle bu amacı elde etmenize yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız: Güvenlik Verimlilik Yalınlık Yetkinlik Bizler verimlilik mühendisleriyiz. Şirketiniz için yeni boyutlar keşfedin: tr 2016/10 - Festo bu broşürdeki verileri önceden bildirmeksizin değiştirebilir... ve sinerji yoluyla yenilik

Festo da fonksiyonel güvenlik güvenlik uygulamalarını kolaylaştırır.

Festo da fonksiyonel güvenlik güvenlik uygulamalarını kolaylaştırır. Festo da fonksiyonel güvenlik güvenlik uygulamalarını kolaylaştırır. Kendinizi güvende hissetmek istiyorsunuz. Kesintisiz üretime ihtiyacınız var. Biz, güvenlik ve güvenilirlik sağlıyoruz. Bizim tecrübemiz

Detaylı

PROSES EMNİYETİ İÇİN VANA KONTROL UYGULAMALARI FATİH KUTLU ROTORK TURKEY MAYIS 2018

PROSES EMNİYETİ İÇİN VANA KONTROL UYGULAMALARI FATİH KUTLU ROTORK TURKEY MAYIS 2018 PROSES EMNİYETİ İÇİN VANA KONTROL UYGULAMALARI FATİH KUTLU ROTORK TURKEY 14-15 MAYIS 2018 PROSES EMNİYETİ BİLEŞENLERİ Dünya çapında çeşitli kazaların sonucu olarak, hükümet destekli kuruluşlar / ajanslar

Detaylı

Tip 15 CDVI valf adaları, Kir Tutmayan Dizayn

Tip 15 CDVI valf adaları, Kir Tutmayan Dizayn Valfgenișliği 24 mm, debi miktarı 50 l/dk ya kadar Kir tutmayan valf Hijyen Paslanmaya karșı dayanıklı Temizlemesi kolay Tek valf olarak da mevcuttur Ek bilgi Internet:.../tip 15 Ürün gamına genel bakıș

Detaylı

Pnömatik Aktüatörler

Pnömatik Aktüatörler Pnömatik Aktüatörler Hakkımızda Uzun yıllar Endüstriyel Proses Kontrolü alanında çalışmış deneyimli bir kadroya sahip kişiler olarak yılında Doğa Proses Kontrol Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. kurduk.

Detaylı

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Nem ölçüm sistemleri Endüstriyel çözümler Uygulamaya özel çözümler Farklı sensör seçenekleri Gelişmiş online izleme Automation Components Analog Nem Sensör

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

VT PNÖMATİK AKTÜATÖRLER

VT PNÖMATİK AKTÜATÖRLER VT100 Serisi Çift Etkili Pnömatik Aktatörler / VT101 Serisi Tek Etkili Pnömatik Aktüatörler Güvenilir, Yüksek Performans Son Uluslararası Standartlara Tam Uyum Uygun Maliyetli Geniş Teknik Özellik Yelpazesi

Detaylı

YÖN KONTROL VALFİ. Namur Standardı

YÖN KONTROL VALFİ. Namur Standardı YÖN KONTROL VALFİ Pnömatik rotary aktüatörlerin on-off kontrolünde kullanılır. Pano tipli yön valfleri aktüatöre montaj edilemez ayrı olarak kullanılır. Namur standardındaki yön valfleri aktüatöre montaj

Detaylı

Aşırı korozif ortamlar için nikel ve PTFE kaplama opsiyonel olarak sunulmaktadır.

Aşırı korozif ortamlar için nikel ve PTFE kaplama opsiyonel olarak sunulmaktadır. GENEL ÖZELLİKLER PAD-20 TEK ETKİLİ PNÖMATİK AKTÜATÖR Tek Etkili Pnömatik Aktüatörler dişli tip tasarıma sahip olup tek etkili tipte üretilmektedir. Yeni nesil aktüatörler mil üzerindeki kam ile standart

Detaylı

Tip 80 CPV-SC valf adaları,smart Cubic

Tip 80 CPV-SC valf adaları,smart Cubic Valfgenișliği 10 mm, debi miktarı 170 l/dk ya kadar Sayısız uygulamalar için küçük ve kompakt valf adası IP40 korumalı Küçük valf boyutları sayesinde yer tasarrufu Çoksayıda elektriksel bağlantı opsiyonu

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler

A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler A210 Yeni Nesil Pnömatik Aktüatörler Yeni nesil ProAir 210 Serisi Proval pnömatik aktüatörler kremayer dişli tip tasarıma sahip olup çift ve tek etkili tipte üretilmektedir. Yeni nesil aktüatörler mil

Detaylı

Ek bilgi Internet:.../cecx

Ek bilgi Internet:.../cecx Modüler PLC ler CECX İki ürün versiyonu: CoDeSys tabanlı modüler PLC CoDeSys ve SofMotion tabanlı motion PLC Kolay konfigürasyon Otomatik modül algılaması Network de PLC yi bulmak için arama fonksiyonu

Detaylı

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300 PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300 ecoflo-as serisi pnömatik ve elektrikli vanalar, DN15 (1/2 ) ile DN80 (3 ) arası 8 değişik çapta sıvılar, gazlar ve buhar için tasarlanmış

Detaylı

Proses otomasyonu.com.ar.at.com.au.be.bg.com.br.by.ca.ch.cl.cn.co.cz.de.dk.ee.es.fr.gr.hk.hr.hu.co.id.ie.co.il.in.ir.it.jp.kr.lt.lv.

Proses otomasyonu.com.ar.at.com.au.be.bg.com.br.by.ca.ch.cl.cn.co.cz.de.dk.ee.es.fr.gr.hk.hr.hu.co.id.ie.co.il.in.ir.it.jp.kr.lt.lv. Proses Otomasyonu Uzmanlık istiyorsunuz. Yenilik arıyorsunuz. Bizler sektörünüzün uzmanlarıyız. 2 Size avantajlı bir başlangıç sunuyoruz: Tek bir kaynaktan komple otomasyon sistemleri... Ethernet Operatör

Detaylı

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ KELEBEK VANALARI PN6 & PN40 / ANSI 150 & ANSI 300

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ KELEBEK VANALARI PN6 & PN40 / ANSI 150 & ANSI 300 PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ KELEBEK VANALARI PN6 & PN40 / ANSI 150 & ANSI 300 ecoflo-bt serisi pnömatik ve motorlu kelebek vanalar, DN50 (2 ) ile DN2000 (80 ) arası çaplarda sıvılar ve gazların akış kontrolü

Detaylı

Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ

Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ SEVİYE VE SICAKLIK KOMBİNE KONTROLÜ VE ŞALTERLERİ NTM G3/4" 4 ayrı seviye kontakt noktası 3 ayrı seviye kontakt noktası ve Sıcaklık göstergesi

Detaylı

Tek bir kaynaktan hizmet: Fabrika otomasyonunda proses vanaları

Tek bir kaynaktan hizmet: Fabrika otomasyonunda proses vanaları Tek bir kaynaktan hizmet: Fabrika otomasyonunda proses vanaları Akışkan gücündeki... uzmanlığımızdan da yararlanın! Ana faaliyet alanınız fabrika otomasyonu. Yine de çoğu otomatikleştirilmiş üretim süreci,

Detaylı

YÖN KONTROL VALFİ GENEL ÖZELLİKLER.

YÖN KONTROL VALFİ GENEL ÖZELLİKLER. YÖN KONTROL VALFİ GENEL ÖZELLİKLER Pnömatik rotary aktüatörlerin on-off kontrolünde kullanılır. tipli yön valfleri aktüatöre montaj edilemez ayrı olarak kullanılır. standardındaki yön valfleri aktüatöre

Detaylı

Elektrik Aktüatörler

Elektrik Aktüatörler Elektrik Aktüatörler Hakkımızda Uzun yıllar Endüstriyel Proses Kontrolü alanında çalışmış deneyimli bir kadroya sahip kişiler olarak 2012 yılında Doğa Proses Kontrol Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. kurduk.

Detaylı

Eklentiler. Pnömatik servomotorlar. İklimlendirme sistemlerinde damperlerin açılıp kapatıl masına yönelik pnömatik servomotorlar K3 1.

Eklentiler. Pnömatik servomotorlar. İklimlendirme sistemlerinde damperlerin açılıp kapatıl masına yönelik pnömatik servomotorlar K3 1. ,3 X X testregistrierung Eklentiler Konum anahtarı İklimlendirme sistemlerinde damperlerin açılıp kapatıl masına yönelik pnömatik servomotorlar JZ ve JZ-Düşük sızıntılı Tipi çok kanatlı damperlere ait

Detaylı

PİSTON AKTÜATÖRLÜ KONTROL VANASI

PİSTON AKTÜATÖRLÜ KONTROL VANASI PİSTON AKTÜATÖRLÜ KONTROL VANASI İșletmelerin büyük bir çoğunluğunda; tesisat hataları, yanlıș seçilmiș veya ömrünü tamamlamıș olan cihazlar ve vanalardan dolayı enerji kayıpları ve sorunlu sistemler nedeniyle

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Gıda ve Şişeleme Endüstrisi için Çözümler Şişeleme ve likit paketleme ile gıda tesislerinde otomasyon teknolojisi ve network haberleşmesine yüksek

Detaylı

SAMSON GROUP FİRMALARI

SAMSON GROUP FİRMALARI SAMSON GROUP FİRMALARI Akıllı Vana Mühendisliği Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği + SAMSON GROUP, buhar türbinlerindeki dövme küresel vanalardan by-pas vanalarına kadar ihtiyacınız olan

Detaylı

Valf serisi VOFC. NIL Değișikliğe tabidir. Internet: www.festo.com/catalogue/...

Valf serisi VOFC. NIL Değișikliğe tabidir. Internet: www.festo.com/catalogue/... Valf serisi VOFC NIL Değișikliğe tabidir Internet: www.festo.com/catalogue/... Solenoid valfler VOFC Önemli özellikler Genel bilgiler VOFC serisi valfler proses otomasyonu için, kimya ve petrokimya sistemlerinde

Detaylı

Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler

Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler KELEBEK VanaLAR Kelebek Vanalarda Endüstriyel Çözümler Kalınlığı ve destek noktaları artırılmış tek parçalı rijit gövdesi, daha iyi kimyasal dayanım sağlayan PP klapesi ve AISI304 paslanmaz çelik mili,

Detaylı

CAD verilerini indirmek için www.festo.com Pnömatik bağlantı Gx G¼ G½

CAD verilerini indirmek için www.festo.com Pnömatik bağlantı Gx G¼ G½ Oransal basınçregülatörleri MPPE Teknik özellikler MPPE -M- Standart nominal debi miktarı 350 5,500 l/dk Malzemeler Gövde: Dövme alüminyum alașım Diyafram: Nitril kauçuk -P- Çalıșma gerilimi 24 V DC -L-

Detaylı

Valf serisi VOFD. NIL Değișikliğe tabidir. Internet: www.festo.com/catalogue/...

Valf serisi VOFD. NIL Değișikliğe tabidir. Internet: www.festo.com/catalogue/... Valf serisi VOFD NIL Değișikliğe tabidir Internet: www.festo.com/catalogue/... Solenoid valfler VOFD Önemli özellikler Genel bilgiler VOFD serisi valfler proses otomasyonu için, kimya ve petrokimya sistemlerinde

Detaylı

Küresel Vanalarda Küresel Kalite!

Küresel Vanalarda Küresel Kalite! Küresel VanaLAR Küresel Vanalarda Küresel Kalite! CaCO3 (Kalsit) ilavesiz saf hammaddeden üretilmiş, güneş ışınlarına karşı UV koruyucu toz ilaveli, U-PVC, C-PVC, ŞEFFAF-PVC, PP-H VE PVDF malzeme seçeneklerinde,

Detaylı

Online teknik sayfa. C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI

Online teknik sayfa. C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI Online teknik sayfa C4C-SX19530A10000, C4C-EX19530A10000 detec A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Teslimat Kapsamı Uyumlu verici Uyumlu alıcı Uygulama alanı Ex onayları

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Su ve Atık Su Arıtma Endüstrisinde Çözümler Ağır şartlar altında çalışma: Su ve atık su sistemlerinde son derece ıslak koşullar altında güvenilir hizmet

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Çeyrek turlu aktüatörler DFPB

Çeyrek turlu aktüatörler DFPB Çeyrek turlu aktüatörler DFPB NIL Değișikliğe tabidir Internet: www.festo.com/catalogue/... 1 Çeyrek turlu aktüatörler DFPB Önemli özellikler Genel DFPB çeyrek turlu aktüatör milin doğrusal hareketini

Detaylı

TEK ÜRÜN İLE HER UYGULAMAYA ÇÖZÜM ECL Kontrol Panel Serisi ile İşin Sırrı Kartlarda...

TEK ÜRÜN İLE HER UYGULAMAYA ÇÖZÜM ECL Kontrol Panel Serisi ile İşin Sırrı Kartlarda... KAZAN OTOMASYONU 11 TEK ÜRÜN İLE HER UYGULAMAYA ÇÖZÜM ECL Kontrol Panel Serisi ile İşin Sırrı Kartlarda... ECL serisi paneller ısıtma ve kullanım sıcak suyu için yüksek konfor seviyesi ve optimum enerji

Detaylı

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler Pompalar FDA UYUMLU POMPALAR ARO nun Expert (EXP)

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1- YARDIMCI ENERJİSİZ ÇALIŞAN REGÜLATÖRLER 1.1- TERMOSTATİK VANALAR 1.2- BASINÇ REGÜLATÖRLERİ PİSLİK TUTUCU TİP 2N/2NI...

İÇİNDEKİLER 1- YARDIMCI ENERJİSİZ ÇALIŞAN REGÜLATÖRLER 1.1- TERMOSTATİK VANALAR 1.2- BASINÇ REGÜLATÖRLERİ PİSLİK TUTUCU TİP 2N/2NI... İÇİNDEKİLER 1- YARDIMCI ENERJİSİZ ÇALIŞAN REGÜLATÖRLER 1.1- TERMOSTATİK VANALAR Termostatik Vana Tip 2141... Sayfa: 3 Termostatik Vana Tip 4... Sayfa: 4 Termostatik Vana Tip 4u... Sayfa: 5 (Soğutma için)

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Solenoid valfler VOVG

Solenoid valfler VOVG Debimiktarı 200 l/dk Basınç aralığı 0.9ila8bar Dahili veya harici pilot hava beslemeli Valfgenișliği10ve12mm Valf manifoldlarının esnekșekilde olușturulması Tekli veya manifold montajı Ek bilgi Internet:.../vovg

Detaylı

327 Serisi. Direkt Etkili Solenoid Valfler

327 Serisi. Direkt Etkili Solenoid Valfler 327 Serisi Direkt Etkili Solenoid Valfler ASCO 327 Serisi ASCO 327 Serisi ile Tanışın Emerson'un ASCO 327 Serisi birden fazla malzeme, güç, akış ve sertifikasyon değişkeni mevcut olan evrensel ve direk

Detaylı

CV216/316 RGA. Standart kontrol vanaları 2- veya 3-yollu, DN 15-50, bronz

CV216/316 RGA. Standart kontrol vanaları 2- veya 3-yollu, DN 15-50, bronz CV216/316 RGA Standart kontrol vanaları 2- veya 3-yollu, DN 15-50, bronz IMI TA / Kontrol vanaları / CV216/316 RGA CV216/316 RGA Binalarda ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanıma uygun. PN16, dış dişli

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA 8 4 7 1 5 6 3 2 Çok dayanıklı - Son derece sağlam alüminyum döküm kutuların kullanım alanı sınır tanımaz. Elektrik, elektronik

Detaylı

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ KÜRESEL VANALAR PN10 VE PN40 / ANSI 150& ANSI 300

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ KÜRESEL VANALAR PN10 VE PN40 / ANSI 150& ANSI 300 PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ KÜRESEL VANALAR PN10 VE PN40 / ANSI 150& ANSI 300 BV2 pnömatik küresel vana 2-parçalı flanşlı gövde Genel Özellikler ecoflo-bv serisi pnömatik ve elektrikli küresel vanalar, DN15

Detaylı

Upper. Otomatik Bariyerler

Upper. Otomatik Bariyerler otomatik bariyerler: Yetki kontrolü için en iyi çözüm Özel alanlar, ticari veya sanayi kuruluşları, genellikle yetkisiz kişilerin araç park alanlarına girmelerini engellemek için yetki kontrolüne gerek

Detaylı

Solid-State ve Elektromekanik Sensörler. Zorlu Ortamlarda Yüksek Kaliteli Sonuçlar Üretmek için Tasarlanmıştır

Solid-State ve Elektromekanik Sensörler. Zorlu Ortamlarda Yüksek Kaliteli Sonuçlar Üretmek için Tasarlanmıştır Solid-State ve Elektromekanik Sensörler Zorlu Ortamlarda Yüksek Kaliteli Sonuçlar Üretmek için Tasarlanmıştır Rockwell Automation günümüz kontrol sistemlerinde Durum Algılama kontrollerinin ne kadar önemli

Detaylı

POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR

POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR POMPA MAKİNA SANAYİİ TİC. LTD. ŞTİ. POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR PLUNGER VANA POMPA MAKİNA SANAYİİ TİC. LTD. ŞTİ. PLUNGER VANA DN 150/2000 PN 10/ 16/ 25/ 40/ 64 AVANTAJLARI Giriş basıncı,

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi Konu Başlıkları Enerjide değişim Enerji sistemleri mühendisliği Rüzgar enerjisi Rüzgar enerjisi eğitim müfredatı Eğitim

Detaylı

Çıkış sinyali aktif sıcaklık DC V, DC V DC V, DC V 22DTH-11MM - DC V, DC V

Çıkış sinyali aktif sıcaklık DC V, DC V DC V, DC V 22DTH-11MM - DC V, DC V Kanal Sensörü Nem / Sıcaklık Kanal uygulamalarında bağıl veya mutlak nemin ölçülmesi için aktif sensör (). Nem sinyali yerine, çıkış sinyali olarak entalpi veya çiğ noktası seçilebilir. NEMA 4X / IP65

Detaylı

AS-Interface. Ağ Geçitleri. PC Kartlar/PCB Kart Modüller. G/Ç Modülleri

AS-Interface. Ağ Geçitleri. PC Kartlar/PCB Kart Modüller. G/Ç Modülleri www.spd.com.tr AS-Interface AS-Interface (Aktüatör Sensör Arayüzü) fieldbus iletişimi için uluslararası kabul görmüş bir standarttır. Dünya çapında kurulu 32 milyonun üzerinde düğümleri ile ağır otomasyon

Detaylı

Su başlangıçtı. Modüler otomasyonda 10 yıl Geçmişe bakış

Su başlangıçtı. Modüler otomasyonda 10 yıl Geçmişe bakış Su başlangıçtı Modüler otomasyonda 10 yıl Geçmişe bakış 2016 2026 2016 başlangıçtı. Festo modüler otomasyon yapabilir. Bunu biliyorduk. Tobias Peschel, Endüstri segmenti Yönetimi Su/Atıksu Modüler otomasyon,

Detaylı

Online teknik sayfa. WTR1-P721A11 ZoneControl FOTOSELLER

Online teknik sayfa. WTR1-P721A11 ZoneControl FOTOSELLER Online teknik sayfa WTR1-P721A11 ZoneControl A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Aktüatör Sipariş bilgileri Tip Stok no. WTR1-P721A11 1025374 Diğer cihaz modelleri

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

valve & automation AĞIR HİZMET AKTÜATÖRÜ

valve & automation AĞIR HİZMET AKTÜATÖRÜ AĞIR HİZMET AKTÜATÖRÜ 11 www.smstork.com THDA- ET SERİSİ Ağır Hizmet Pnömatik Aktüatör Özellikler Dayanıklı ve kompakt tasarım Çeyrek dönüş uygulaması ve geniş tork çıkışı Üstün su girişi ve korozyona

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

Solenoid valfler VMPA1

Solenoid valfler VMPA1 Valfgenișliği 10/20 mm, debi miktarı 700 l/dk ya kadar Elektriksel bağlantı M8 yuvarlak soket ile Yüksekçalıșma gerilimi toleransı 24 V ±25% Tümvalfseçenekleri Modüler çok fonksiyonlu valf adası olarak

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri TAM EASYLAB adaptör modülü EASYLAB'in 30 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için TCU3 Tipi EASYLAB kontrolörlerinin ve TAM Tipi adaptör modüllerinin

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL.

ÇÖZÜM ORTAĞINIZ. Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL. ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Tek Bir Ana Tedarikçiden Akıllı Vana Mühendisliği SMART IN FLOW CONTROL. SAMSON, buhar türbinlerindeki dövme küresel vanalardan by-pas vanalarına kadar ihtiyacınız olan bütün kontrol ekipmanlarını

Detaylı

Online teknik sayfa. WTR1-P421A10P01 ZoneControl FOTOSELLER

Online teknik sayfa. WTR1-P421A10P01 ZoneControl FOTOSELLER Online teknik sayfa WTR1-P421A10P01 ZoneControl A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Aktüatör Sipariş bilgileri Tip Stok no. WTR1-P421A10P01 7123916 Diğer cihaz modelleri

Detaylı

plastik pnömatik aktüatörlü Pnömatik proses vanası, Plastik pnömatik aktüatörlü y-tipi DN 15-50

plastik pnömatik aktüatörlü Pnömatik proses vanası, Plastik pnömatik aktüatörlü y-tipi DN 15-50 plastik pnömatik aktüatörlü Pnömatik proses vanası, Plastik pnömatik aktüatörlü y-tipi DN 15-50 - soket dişli Fig. 350...2 - alın kaynak boyunlu Boru bağlantısı, ISO 4200 e göre Boru bağlantısı, DIN 11850

Detaylı

Online teknik sayfa. MOC3ZA-KAZ33D3 Standstill Monitor GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa. MOC3ZA-KAZ33D3 Standstill Monitor GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa MOC3ZA-KAZ33D3 Standstill Monitor A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. MOC3ZA-KAZ33D3 6044981 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/standstill_monitor

Detaylı

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ:

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: Düz boruya takılabilen, salmastrasız, yağlama ve soğutması pompalanacak akışkan ile yapan, bakım gerektirmeyen, ıslak

Detaylı

Online teknik sayfa. ZLM1-C1451A11 ZoneControl FOTOSELLER

Online teknik sayfa. ZLM1-C1451A11 ZoneControl FOTOSELLER Online teknik sayfa ZLM1-C1451A11 ZoneControl A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. ZLM1-C1451A11 7029988 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/zonecontrol H I J

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Montaj ve Taşıma-tümü tek bir kaynaktan Üretim esnasında montaj ve taşıma uygulamalarında kullanılabilirliği yüksek, düşük maliyetli tümleşik çözümler

Detaylı

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172 Küçük ve kompakt panolar HD Terminal kutuları HD...170 Kompakt panolar HD...171...172 Rittal Katalog 34/Endüstriyel panolar 169 HD aksesuarları Sayfa 172 Sistem aksesuarları Sayfa 507 KL paslanmaz çelik

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi.

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Verimli sensörlerle birlikte proses masraflarının optimizasyonu SC 1000 Kontrol ünitesi aynı anda sekiz sensör ile birlikte

Detaylı

Online teknik sayfa. C45E-0403AG220 C4000 Micro IP69K Gövde tasarımı GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI

Online teknik sayfa. C45E-0403AG220 C4000 Micro IP69K Gövde tasarımı GÜVENLI IŞIK BARIYERLERI Online teknik sayfa C45E-0403AG220 C4000 Micro IP69K Gövde tasarımı A B C D E F Sipariş bilgileri Tip Stok no. C45E-0403AG220 1025730 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/c4000_micro_ip69k_gövde_tasarımı

Detaylı

VEGAPULS ile radar seviye ölçümleri

VEGAPULS ile radar seviye ölçümleri VEGAPULS ile radar seviye ölçümleri Yeni zirvelere yükseltilen radar seviye ölçümleri Optimize edilmiş VEGAPULS enstrüman serisi, radar seviye ölçme teknolojisini daha yönlü ve güvenilir hale getirmekte!

Detaylı

Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru

Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru En zor şartlarda güvenilir ölçüm VEGA nın yeni radar sensoru VEGAPULS WL 61, su ve atıksu arıtma tesislerinde seviye veya seviyeye bağlı debi ve hacim ölçümünde

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans. 1

VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans.  1 VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans www.naviga.com.tr 1 VLT 6000 cihaz karşılığı FC-102 HVAC işlerinde yeniden belirlenen standartlarla Havaalanı Otel Hastane Ofis Temiz oda M e r k e z i I s

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Basınç Düşürücü Vanalar

Basınç Düşürücü Vanalar Basınç Düşürücü Vana Tipleri : Buhar, gazlar ve sıvılar son kullanım noktalarına genellikle yüksek basınçlarda iletilirler. Bu noktalarda, bir basınç düşürücü vana, emniyet ve verimlilik açısından ve uygulamanın

Detaylı

TOCOR700. Online teknik sayfa

TOCOR700. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip TOCOR700 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Ürün yelpazesi. Robotics Man and Machine

Ürün yelpazesi. Robotics Man and Machine Ürün yelpazesi Robotics Man and Machine Sektörler ve uygulamalar Elektronik Fotovoltaik Temiz oda Yarı iletken Medikal İlaç Mekanik Gıda Plastik prosesler Otomotiv Montaj Taşıma Makina yükleme İşleme Paketleme

Detaylı

Standartlara Uygunluk IEC/EN 62208

Standartlara Uygunluk IEC/EN 62208 TAIS Cube serisi dağıtım ve otomasyon panoları, termoset türevi ürünler (GRP) için IP66 Koruma Sınıfı ve UV ışınlarına dayanıklı ağır işlerde kullanılır. Opak veya Şeffaf kapaklı versiyonlarda 7 farklı

Detaylı

-V- Yeni. OransalyönkontrolvalfleriVPWP

-V- Yeni. OransalyönkontrolvalfleriVPWP Yumușak Durdurma veya servo-pnömatik pozisyonlamalı uygulamalar için Tümüyledijital entegrebasınç sensörlü Frenleme için anahtarlama çıkıșlı Yeni diyagnostik opsiyonlar sayesinde sistem durușlarının azaltılması

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri AZ AKIŞ ÖLÇÜMÜ VE PROSES DENE- Tip Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik Ürün no.: 50132989 MSI 430-03 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 7 Teknik veriler Temel

Detaylı

GARANTİ Ürünler fatura tarihinden itibaren 24 ay, tamir ürünleri telsimden itibaren 12 ay garanti altındadır,

GARANTİ Ürünler fatura tarihinden itibaren 24 ay, tamir ürünleri telsimden itibaren 12 ay garanti altındadır, 18 FiYAT LiSTESi Esvan Vana Ltd Sti. ENELSAN marka endüstriyel vana üretiminde 30 yılı aşan yolculuğunda 1700 ayrı vana çeşidi ile Türk sanayiindeki yerini almıştır. Kaliteden ödün vermeden çeşitli tip

Detaylı

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Komple güvenirlik için sağlam motor Çalışma güvenliği için ileri teknoloji Çevre ile uyumlu, modern ve zarif tasarım Çok yönlülük Globe otomasyon sistemi,

Detaylı

FIELDBUS TEKNOLOJİSİ IP20 VE IP67 MODÜLER I/O SİSTEMLERİ VE KOMPAKT I/O MODÜLLERİ

FIELDBUS TEKNOLOJİSİ IP20 VE IP67 MODÜLER I/O SİSTEMLERİ VE KOMPAKT I/O MODÜLLERİ FIELDBUS TEKNOLOJİSİ IP20 VE IP67 MODÜLER I/O SİSTEMLERİ VE KOMPAKT I/O MODÜLLERİ Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! IP20 ve IP67 modüler I/O sistemleri ve kompakt I/O modülleri Mükemmel bağlantılar

Detaylı

SAI - SENSÖR AKTUATÖR ARAYÜZLER. SAI - Sensör Aktuatör Arayüzleri

SAI - SENSÖR AKTUATÖR ARAYÜZLER. SAI - Sensör Aktuatör Arayüzleri i SAI blokları sensör aktuatör sinyallerini sahada toplayarak PLC ye aktarmaktan sorumludur. Bu kabloloma ve servis masraflarını ve sürelerini azaltmak anlamına gelmektedir. Önceden hazırlanmış iletkenler

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF-1300 VISIC100SF A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. VISIC100SF-1300 1069478 www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Elektrikli Aktüatör ( Kısa Tanımı )

Elektrikli Aktüatör ( Kısa Tanımı ) Elektrikli Aktüatör ( Kısa Tanımı ) Vana karakteristiği sebebiyle, elektrik aktüatörleri vana açıkken, kapalıyken veya diğer bir pozisyondayken yüksek başlangıç torku sağlamak zorundadır. Mega Valf serisi

Detaylı

Genişletme modülleri EM-AUTOZERO. EASYLAB için otomatik sıfır noktası kalibrasyonu. 08/2012 DE/tr K

Genişletme modülleri EM-AUTOZERO. EASYLAB için otomatik sıfır noktası kalibrasyonu. 08/2012 DE/tr K .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri EASYLAB için otomatik Sağlam, uzun vadeli hava debisi ölçümü ve az bakım gerektiren otomatik sıfır noktası kalibrasyonu sunan EASYLAB kontrolörlerine yönelik

Detaylı

TWL-Exia. Rezistanslı Termometreler DIN uyarınca. Ateşleme Koruması Exia. Ölçüm aralığı: C. Pt 100-sensör sırasıyla sınıf A ve sınıf B

TWL-Exia. Rezistanslı Termometreler DIN uyarınca. Ateşleme Koruması Exia. Ölçüm aralığı: C. Pt 100-sensör sırasıyla sınıf A ve sınıf B Rezistanslı Termometreler DIN uyarınca Ateşleme Koruması Exia Ölçüm İzleme Analiz TWL-Exia Ölçüm aralığı: -...+600 C Pt 100-sensör sırasıyla sınıf A ve sınıf B Çıkış: Direnç veya analog 4-20 ma DIN 43772

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

Akıs. Basınç. Seviye. Sıcaklık. Analiz. Kontrol. Bass Instruments. The Fluid Control Expert

Akıs. Basınç. Seviye. Sıcaklık. Analiz. Kontrol. Bass Instruments. The Fluid Control Expert Akıs Basınç Seviye Sıcaklık Analiz Kontrol The Fluid Control Expert Akışkan Kontrol Uzmanı Hakkımızda Bass Ölçme Enstrümanları Ltd.Şti. Akışkanların ölçülmesi,izlenmesi ve kontrol edilmesi ile ilgili özel

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

KONTROL KESME EMNİYET BUHAR YAKALAMA YAPI TEKNOLOJİSİ. ... Sayfa 187'dan itibaren GENEL. ... Sayfa 3'ten itibaren

KONTROL KESME EMNİYET BUHAR YAKALAMA YAPI TEKNOLOJİSİ. ... Sayfa 187'dan itibaren GENEL. ... Sayfa 3'ten itibaren KONTROL... Sayfa 3'ten itibaren Proses kontrolü için kontrol vanaları Aktüatörler ve aksesuarlar Kendinden işletimli regülatörler KESME... Sayfa 65'ten itibaren El kumandalı kesme vanaları Otomatik kesme

Detaylı

2-YOLLU PNÖMATİK KONTROL VANASI Model : ecoflo-gv2-0-150-f3-900-st-ip2-pt-fr Bağlantı : DN150 PN40 flanşlı 2-yollu glob tip gövde Kvs değeri : 338

2-YOLLU PNÖMATİK KONTROL VANASI Model : ecoflo-gv2-0-150-f3-900-st-ip2-pt-fr Bağlantı : DN150 PN40 flanşlı 2-yollu glob tip gövde Kvs değeri : 338 2-YOLLU PNÖMATİK KONTROL VANASI Model : ecoflo-gv2-0-150-f3-900-st-ip2-pt-fr Bağlantı : DN150 PN40 flanşlı 2-yollu glob tip gövde Kvs değeri : 338 Kontrol karakteristiği : Eşyüzdeli Gövde malz. : AISI

Detaylı