Saffet Emre Tonguç eşliğinde İSKOÇYA ŞATOLARI Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Saffet Emre Tonguç eşliğinde İSKOÇYA ŞATOLARI Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün"

Transkript

1 Saffet Emre Tonguç eşliğinde İSKOÇYA ŞATOLARI Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün

2 1. Gün 09 Mayıs 2018 / Çarşamba İstanbul Edinburgh, Panoramik Edinburgh, Hoş geldiniz Yemeği Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Sıradışı Kıtalar kontuarı önünde sabah saat 10:00 da buluşma. Türk Hava Yolları nın TK 1345 sefer sayılı uçuşu ile saat 12:25 de hareket ve yerel saat ile 14:50 de Edinburgh a varış. Varışı takiben yapılacak panoramik şehir turumuz meşhur Kırmızı Çift Katlı otobüs ile gerçekleştirilecektir. Edinburgh şehir turumuzda en turistik sokak olan Royal Mile da Edinburgh Castle dan Hollyrood Sarayı na kadar kısa bir gezinti yapacak, St.Giles Katedralini görecek ve Unesco dünya mirası listesinde yer alan eski şehri yaşayacağız. Akşam saatlerinde Dundas Şatosu na transfer. Birbirinden özenli 17 odaya sahip olan Dundas, Edinburgh un muhteşem manzarasına sahip bir konumda gerçek bir şatodur. Tamamı siz misafirlerimize kapalı olacak 15.yy dan kalma şato 1800 yılı ortalarında kadar Sir James ve Lady Stark ın evi olarak kullanılmış daha sonra 5*Exclusive otel statüsünde hizmet vermeye başlamıştır. Hoş geldiniz yemeğimizi kendinizi krallar ve kraliçeler gibi hissedeceğiniz Dundas şatosunda alıyoruz. Geceleme Dundas Şatosunda.

3 2. Gün 10 Mayıs 2018 / Perşembe Dundas Şatosu, Whiskey tadımı, Edinburgh Kalesi ve Witchery Sabah kahvaltımızı Dundas Şatosunda alıyoruz. Edinburgh şehir merkezinden sadece 30 dakika uzaklıkta olan Dundas Şatosu, gerek kurumsal organizasyonlar gerekse düğünler ve özel organizasyonlar için çok uygun bir ortam sunmaktadır. Sabah kahvaltımızın ardından Dundas Şatosunda küçük gruplar halinde yapacağımız aktiviteler arasında Şahin seyri, Okçuluk gibi aktiviteler bulunmaktadır. Şahin Seyri Kralların en eski sporlarından biri olarak bilinen Şahin Seyri halen daha seçkin bir aktivite olarak geçerliliğini korumaktadır. Bu yüzden misafirlerine bu görkemli kuşu yakından görme imkanı tanıyan bir çok merkez açılmıştır. Şahin yürüyüşü esnasında bir yandan bu vahşi kuşu yönlendirme ve uçurma deneyimini yaşarken diğer yandan da kır manzarasının seyrine dalacaksınız. Tüm eğitim ve malzemeler tarafınıza sağlanacaktır. Şahin uçuşunu ilk olarak deneyimlemek isteyenler için hem güzel bir başlangıç hem de bu yırtıcı kuşların bakımı ile ilgili hoş bir tecrübe olacaktır.

4 Okçuluk İster kendinizi Robin Hood olarak hayal edin ister etmeyin, kendinizi hedef tahtasına atış konusunda uzmanlar eşliğinde rekabetçi bir ortamda bulacaksınız. Öğle yemeğimizi yerel bir restoranda alıyoruz. Öğleden sonra kapsamlı Edinburgh şehir turumuzda ise Edinburgh Kalesini detayları ile birlikte keşfedecek ve büyülü bir yolculuğa çıkacağız. Akşam yemeğimizi yine özel bir restoranda alıyoruz. Geceleme Dundas Şatosunda.

5 3. Gün 11 Mayıs 2018 / Cuma Glamis Castle, Gleneagles bölgesi Dundas Şatosunda alacağımız sabah kahvaltısının ardından bagajlarımız ile birlikte ayrılıyoruz ve Edinburgh şehir merkezine 1,5 saat mesafede olan Glamis Kalesine gidiyoruz. Strathmore ve Kinghorne Ailelerinin evi, Kraliçe Elizabeth in çocukluk evi ve aynı zamanda Prenses Margeret in doğduğu ev olan, Shakespeaer in unutulmaz eseri Macbeth de de sözü geçen Glamis Şatosu 1372 den bu günümüze Lyons ailesine aittir. Öğle yemeğimizi alacağımız Glamis Castle Restaurant ın ardından sonra Gleneagles a doğru yola çıkıyoruz. İskoçya nın en iyi bilinen otellerinden biri olan Gleneagles Resort, yüksek standarttaki hizmet kalitesi ve klasik şıklığı ile ün yapmıştır. Kuzey İskoçya eteklerinde yer alan, kır evi stilinde olan otel, Edinburgh a 1 saat sürüş mesafesindedir. Otelimize yerleşmemizin ardından akşam yemeğimiz Gleneagles Hotel de The Strathearn Restaurant da. Fransız / İskoç mutfağının lezzetli karışımlarının ödüllü şefler tarafından sunulduğu restoran art deco tasarımı ile dekore edilmiştir. Ceket ve kravatın mecbur tutulmadığı restoran görkemli dekorasyonu ile sizi yine de kıyafet konusunda özen göstermeye teşvik edecektir. Geceleme Gleneagles otelde.

6 4. Gün 12 Mayıs 2018 / Cumartesi Stirling Castle ve Scottish Gala Dinner Sabah kahvaltımızın ardından Stirling Castle a hareket ediyoruz. Stirling Castle, İskoçya nın merkezinde yer alan ve stratejik olarak bölgenin kontrolünü ele geçirmede önemli bir yer teşkil eden Forth Nehri nin yanında yer almaktadır. Volkanik bir kayanın üstünde yer alan şato, etrafındaki millerce alanı komuta edecek bir konuma sahiptir. İskoçya özgürlük tarihinde, önemli savaşların yaşandığı bir milli gurur sembolüdür. Akşam yemeğimizi ise Gala Gecesi olarak özel bir restoranda alarak leziz yemekler eşliğinde İskoçya ya veda edeceğiz. Geceleme Gleneagles otelde.

7 5. Gün 13 Mayıs 2018 / Pazar Edinburgh - İstanbul Sabah kahvaltımızın ardından gideceğimiz özel viski tadım merkezini gezdikten sonra Edinburgh Havaalanına transfer. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerimizin ardından Türk Hava Yolları nın TK 1346 sefer sayılı uçuşu ile saat 15:50 de İstanbul a hareket ve yerel saat ile saat 22:05 de varış. HOŞ GELDİNİZ.

8 KONAKLAYACAĞIMIZ ŞATOLAR Dundas Castle & Gleneagles Hotel

9

10 SAFFET EMRE TONGUÇ Robert Redford tan Madeleine Albright a, Colin Powell dan Oprah Winfrey e, Calvin Klein dan Google ın CEO suna, Michael Kors dan prenseslere, Pulitzer ödüllü yazarlarakadar... Ne kadar ünlü yabancı geldiyse, hepsini o gezdirdi. Şişli Terakki Lisesi ni bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi nin Turizm ve Otel Yöneticiliği, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ile Osmanlı Sosyal Tarihi yüksek lisans bölümlerinden mezun oldu. Tezini, Yahudiler ve Osmanlı Toplum Yapısı üzerine verdi. Viyana Ekonomi Üniversitesi nde (Wirtschafts Universitat) işletme üzerine doktora çalışması yaptı yılında turizm bölümü öğrencisiyken profesyonel rehberliğe adım attı. Fotoğraf çalışmaları, 1990 yılından itibaren Amerika ve Avustralya başta olmak üzere çeşitli ülkelerdeki dergi ve internet sitelerinde yayınlandı. Turizm Bakanlığı nın açtığı yarışmalarda bazı fotoğrafları bakanlık tarafından satın alındı, fotoğraf sergisi açtı. Tasarımını yaptığı çeşitli ev ve bahçeler Maison Française, House Beautiful, Home Art, Marie Claire, Elele, İnStyle ve Banyo + Mutfak gibi dergilerde yer aldı. Gerek mesleki, gerek şahsi ilgisinden dolayı 122 ülkeye seyahat etti. Türkiye nin tanıtımı için çeşitli panel ve seminerlere katıldı. CNN International ın Earth Matters isimli Türkiye ile ilgili bir programında misafir konuşmacı olarak bulundu. ABC Televizyonu nun Good Morning America programında sunuculuk yaptı. TV ve radyo programlarıgerçekleştirdi. Hürriyet Gazetesi nde Ayşe Arman ın yaptığı röportajda Dünyanın en tuhaf yerlerine giden adam olarak tanıtıldı. Hürriyet Gazetesi nin Seyahat ekinde, İstanbul Life ve Skylife dergilerinde devamlı yazıları çıkan Saffet Emre Tonguç un yazdıkları ve yaptıkları yurtdışında, Conde Nast Traveler, Travel and Leisure, National Geographic ve Lonely Planet gibi yayınlarda yer aldı. İstanbul the Ultimate Guide adlı kitabı New York Times ve International Herald Tribune gazetelerine haber oldu.

11 Ücretler İki kişilik Odada Kişi başı : 3650 Euro Tek kişilik oda : 4550 Euro Dahil Olan Hizmetler SAFFET EMRE TONGUÇ eşliğinde profesyonel rehberlik hizmetleri Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul Edinburgh İstanbul arası ekonomi sınıfı uçak bileti İskoçya Şatolar bölgesinde 2 gece Dundas Castle veya benzeri otedle oda+kahvaltı konaklama İskoçya Şatolar bölgesinde 2 gece 5 Yıldızlı Gleneagles veya benzeri otelde oda+kahvaltı konaklama Edinburgh şehir turu Edinburgh Kalesi turu Whiskey tadımı Glamis Kalesi, Stirling Kalesi Özel restoranlarda programda belirtilen öğle yemekleri Gezi boyunca akşam yemekleri Dundas Castle da Hoş Geldiniz yemeği Özel bir restoran da Gala yemeği Tüm Havaalanı vergileri ve bahşişler Gezi boyunca turlarda kullanılacak kulaklıklar Dahil Olmayan Hizmetler İngiltere Vizesi Yurtdışı çıkış harcı Yemeklerde alınacak ekstra içecekler Her nevi özel harcama Not: Programda belirtilen restoran ve oteller müsaitlik durumuna göre aynı standartlarda değişiklik gösterebilir.

Saffet Emre Tonguç eşliğinde KURBAN BAYRAMINDA İSKOÇYA ŞATOLARI. 30 Ağustos 2017 / 4 Gece 5 Gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde KURBAN BAYRAMINDA İSKOÇYA ŞATOLARI. 30 Ağustos 2017 / 4 Gece 5 Gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde KURBAN BAYRAMINDA İSKOÇYA ŞATOLARI 30 Ağustos 2017 / 4 Gece 5 Gün 1. Gün 30 Ağustos 2017 / Çarşamba İstanbul Edinburgh, Panoramik Edinburgh, Hoş geldiniz Yemeği Atatürk Havaalanı

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde KURBAN BAYRAMINDA İSKOÇYA ŞATOLARI. 30 Ağustos 2017 / 4 Gece 5 Gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde KURBAN BAYRAMINDA İSKOÇYA ŞATOLARI. 30 Ağustos 2017 / 4 Gece 5 Gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde KURBAN BAYRAMINDA İSKOÇYA ŞATOLARI 30 Ağustos 2017 / 4 Gece 5 Gün 1. Gün 30 Ağustos 2017 /Çarşamba İstanbul Edinburgh, Panoramik Edinburgh, Hoş geldiniz Yemeği Atatürk Havaalanı

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde İSKOÇYA ŞATOLARI. 17 Mayıs 2017 / 4 Gece 5 Gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde İSKOÇYA ŞATOLARI. 17 Mayıs 2017 / 4 Gece 5 Gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde İSKOÇYA ŞATOLARI 17 Mayıs 2017 / 4 Gece 5 Gün 1. Gün 17 Mayıs 2017 / Çarşamba İstanbul Edinburgh, Panoramik Edinburgh, Hoş geldiniz Yemeği Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Sıradışı

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli toprakların

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün İspanya nın 17 Özerk bölgesinden biri olan Endülüs, 8.Yüzyıldan 11.Yüzyıla kadar Emevilerin himayesinde İslam medeniyetine,

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

PROVENCE & LAVANTA BAHÇELERİ

PROVENCE & LAVANTA BAHÇELERİ PROVENCE & LAVANTA BAHÇELERİ Michelin Yıldızlı Tatlar & Gurme Sofralar 27 Temmuz 2016 / 5 Gece 6 Gün Fransa...Her köşesi ayrı tarih, her köşesi ayrı kültür. Bu sefer sizleri eflatunun her tonu ile bezenmiş

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

RUHUN GIDASI SEYAHATLER

RUHUN GIDASI SEYAHATLER Ruhun Gıdası Seyahatler, yemek yazarı, yemek kültürü uzmanı ve müzmin gezgin Güzin Yalın tarafından geliştirilen, kültürün başta yemek ve müzik olmak üzere ruha gıda tüm boyutlarına ulaşmak amacıyla tasarlanmış

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün Dünya üzerinde her ülkenin görülmeye değer bir yanı vardır mutlaka ama Güney Afrika vahşi doğayı ayaklarınızın altına

Detaylı

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA & BÜKREŞ 25 Nisan Salı 30 Nisan Pazar 23 Haziran Cuma 28 Haziran Çarşamba 18 Temmuz Salı 23 Temmuz Pazar 29 Ağustos Salı 3 Eylül Pazar 10 Ekim Salı 15 Ekim

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar

01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar 01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar UÇUŞ DETAYLARI Gidiş : Tk 1131 / Istanbul Tunis Hareket Saati : 10:35 Varış saati : 12:30 Dönüş : Tk 1132

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

5 Yıldızlı WILLIAM SHAKESPEARE gemisi ile NOEL PAZARLARI & REN NEHRİ GEZİSİ

5 Yıldızlı WILLIAM SHAKESPEARE gemisi ile NOEL PAZARLARI & REN NEHRİ GEZİSİ Saffet Emre Tonguç ve Serda Büyükkoyuncu eşliğinde 5 Yıldızlı WILLIAM SHAKESPEARE gemisi ile NOEL PAZARLARI & REN NEHRİ GEZİSİ Sadece Türk misafirlere Özel Cruise Brands nehir gemisinde TÜM EKSTRA LİMAN

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 6 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Hareket Tarihi ve Saatleri 09-17 Eylül 2016 TK 465 İstanbul - Odessa 07:40-09:05 TK 460 Kiev - İstanbul 21:00-23:15 Tur Programı ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KREMENÇUK-KANEV-KIEV

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Koyo Zamanı Sıradışı Japonya

Koyo Zamanı Sıradışı Japonya Koyo Zamanı Sıradışı Japonya 27 Ekim-03 Kasım 2018 Tokyo Fuji Dağı Kyoto Hiroshima Miyajima Osaka - Nara Koyo Zamanı - Fall Foliage Japonya nın Sakura zamanı kadar ilgi çeken bir başka dönemi de Sonbahar

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul Tokyo Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S Dnieper Princess Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev - Zaporoje - Odessa - Vilkovo - İzmail - Feteşti - Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki

Detaylı

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Baştan Başa Güney Fransa Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Tarih : 16-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Arles, Avignon, Nice, Toulouse Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

Toscana. Toscana (03-08 Mayıs 2011)

Toscana. Toscana (03-08 Mayıs 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! Toscana Toscana (03-08 Mayıs 2011) Unesco Dünya Mirası listesinde yer alan İtalya nın merkezi diyebileceğimiz Toscana Bölgesinde, tarihi ve kültürel mirasın yanı sıra Rönesans

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız..

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. İzlanda Ve Kuzey Işıkları Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. Tarih : 02-03-2017-07-03-2017 Şehirler :

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

M/S Dnieper Princess ile. Dinyeper Nehir Turu

M/S Dnieper Princess ile. Dinyeper Nehir Turu M/S Dnieper Princess ile Dinyeper Nehir Turu Ukrayna'nın büyüleyici güzellikleri ve Dinyeper Nehri üzerinde mavi-yeşilin en güzel tonları nehir gemisi M/S Dnieper Princess ile 2008 yılında tamamen yenilenen

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN WINDHOEK SOSSUSVLEI SWAKOPMUND DAMARALAND ETOSA MİLLİ PARKI Namibya Namibya Güneybatı Afrika'da bir ülkedir. Güneybatı

Detaylı

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu 01.09.2017'den itibaren kalkışlı 1.197,00 EUR 4.689,85TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bari "Bari Tanıtım Turu" Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş Terminali nde

Detaylı

112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012

112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012 1 112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012 TK.1A Türk Hava Yolları direkt HONG KONG uçuşu / 11-20 Ekim 2012 HONG KONG ELEKTRONİK & ÇİN İTHAL İHRAÇ FUARI 1. DÖNEM

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo)

Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo) Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo) 26.08.2017'den itibaren kalkışlı 3.297,00 EUR 12.557,94TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün Istanbul (Buluşma Noktası) Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminalinde bulunan Setur deskinde

Detaylı

25/06/2016 Cumartesi

25/06/2016 Cumartesi 23/06/2016 Perşembe İstanbul-Toulouse uçuşu 13.40 varış. Rocamadour'a doğru yola çıkıyoruz. Rocamadour hristiyanların haç için gittikleri ve falezler üzerine kurulmuş evlerden oluşan bir kasabadır. Geçmişi

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE 1.Gün ISTANBUL (SAW) VİYANA ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali HFD Turizm kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 08:30

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Arjantin - Brezilya Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO 21 Ekim - 30 Ekim 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 21 Ekim

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı