ERAYSE MEDYA AK-02 ASANSÖRLÜ - HOLOGRAMLI - AKILLI KÜRSÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ERAYSE MEDYA AK-02 ASANSÖRLÜ - HOLOGRAMLI - AKILLI KÜRSÜ"

Transkript

1 ERAYSE MEDYA AK-02 ASANSÖRLÜ - HOLOGRAMLI - AKILLI KÜRSÜ

2 2 Erayse medya Ak 02 akıllı kürsü çok amaçlı kullanımlar için tasarlanmıştır. Kullanıcılardan Gelen talepler göz önüne alınarak çeşitli ihtiyaçlar AK-02 de bir bütünlük içerisinde birleştirilmiştir..

3 3 KÜRSÜNÜN DIŞ GÖVDE YAPISI AHŞAP MDF ÜZERİ KIZIL RENKTE PAMELA KAPLAMASINDAN YAPILMIŞ OLUP KULLANICI TALEBİNE UYGUN OLARAK HER RENK BOYA YADA KAPLAMADA YAPILABİLMEKTEDİR.

4 4 Kürsünün alt bazası 4 cm kalınlığında olup kürsünün gövde ağırılığını taşıyabilecek şekilde dengeli ağırlıkta planlanmıştır. Üst tablanın kalınlığı 10 cm dir. Tabla içerisine, 21 inch dokunmatik ekranlı all in one pc mevcuttur. Üst tabla ölçüleri 46cm ye 65 cm dir. Bu ölçüler mevcut 21 inch monitör için geçerli olup talep üzerine 24 inch monitörde yerleştirilebilir.

5 5 Üst panelin üzerinde 4 adet mikrofon bağlantısı amacı ile sağda ve solda olmak üzere şase tip female xlr konektör bulunmaktadır. Bu konektörlere konektör bağlantı paneli ile elektriksel bağlantı sağlanmıştır. Konnektörlerin dış çeperinde mekanik gürültülerin kesilmesi Amacı ile antishock shock mount sistemi mevcuttur. Bilgisayarın ekran yüzeyi, üst tablanın üst yüzeyi ile sıfır seviyesindedir.,

6 6 Bu konektörler üzerine 2 adet goosneck mikrofon yerleştirilmiş olup sayı 4 e Çıkartılabilir. Mikrofon kazboynu tipte ve esnek, yönü ayarlanabilir tiptedir. Mikrofonun çalışma indikatörü kamera ve görüntü cihazlarında herhangi bir bozukluk meydana getirmemesi planlanarak seçilmiştir. Ekranın 2 yanında el koymak ve tutamaç olarak kullanılmak üzere boşluklar vardır.

7 8 All in one pc bağlantılarının yapıldığı noktalara ulaşabilmek için kenar Tutamaçlar açılır kapanabilir özelliktedir, böylece pc ye kolayca hafıza kartı ve cd, dvd gibi materyaller takılabilmektedir.

8 Bilgisayar dokunmatik ekrana sahip olup, lisanslı windows 8 işletim sistemi ve profosyonel bir prompter programı yüklenmiştir. Bu sayede kullanıcı konuşma metnini bu program üzerinden yönetebilmektedir. İç bazanın arka kısmında konuşmacı tarafında bağlantı paneli Vardır. Bu panel 10 cm iç te olup. Konnektör bağlantılarına ayak Çarpmaması amacı ile içe gömülü olarak yapılmıştır. Bu panelin üzerinde 2 Adet mikrofon bağlantısı-1 adet vga extender baglantısı, 1 adet hdmı output Bağlantısı, 1 adet network bağlantısı ( rc 45 ), mevcuttur. Ayrıca bağlantı panelinde 1 adet giriş bir adet paralel çıkış olmak üzere ıec konektörlü enerji bağlantısı vardır.

9 Üst tablanın konuşmacı tarafının hemen altında çekmeceli, klavye ve mouse tablası mevcuttur. Bu tablanın üzerine gömme şekilde kablo bağlantısı olmayan mini klavye ve geniş touch padl mouse mevcuttur. Kürsünün ön cephesinde üst tablanın hemen altında 18 inch büyüklüğünde led lcd panel mevcuttur. Bu panelin üzerinde yazılabilecek olan isim ve ünvanlar bir bilgisayardan kontrol edilebilebilir. Monitör bağlantısı d-sub (vga), tipte olup. Monitöre görüntü gönderebilmek amacı ile extender sistemi yada vga kablosu kullanılabilir. Kontrol bilgisayarının 50 metrenin üzerinde olması durumunda vga extender kullanılması uygun olacağından extendere ait receiver -transmitter birlikte verilmektedir.

10 Klavye çekmecesi ile üst tabla arasında solda ve sağda 1 cm çapında 2Adet ışıklı push buton mevcuttur. Bu butonlara basıldığında kürsü yukarı ve aşağı doğru en az 25 cm hareket edebilmektedir. İç bazanın dış cephesine dikey olarak 35 cm lik 2 şer yan 2 şerön olmak üzere 6 adet lineer kızak ve araba monte edilmiş olup, hareket bu ekipman üzerinde son derece stabil olarak gerçekleşmektedir. İç baza ile dış baza arasında en az 20 cm lik bir boşluk olup bu Boşluk arasına yerleştirilen bir makas redüktör sistemi mevcuttur, hareketin başlangıç ve bitişini belirleyecek olan sonlandırma anahtarları mevcuttur. Bu sayede kullanıcı hareketli mekanizmayı planlanan ölçülerin dışına taşıramaz.

11 Led monitörün hemen altında 40x40 cm açıklık vardır. Açıklığın arkası net olarak görülebilmektedir. Bu boşluk içerisinde 19 inch bir monitör ekran büyüklüğünde 2d deep,s3d tekniğine sahip bir hologram vardır. Hologram 2d deep tekniğine uygun üretilmiş olup bu boşlukta en az 25x30 cm ölçülerinde logo-bayrak-özel animasyonlar 360 derece hareketlendirilerek anime edilebilmektedir.

12 İmal edilen hologram tekniğine ait lisans yada patent belgeleri tarafımıza aittir. Sisteme enerji verildiği andan itibaren ilgili animasyon otomatik olarak başlamaktadır,herhangi bir operatöre ihtiyaç duymamaktadır. Okunan animasyon her hangi bir aksi komut verilmeden sürekli olarak tekrar moduna geçerek görüntünün devamlılığı sağlanmaktadır. Hazırlanan görüntüler okuyucu sisteme sd/mmc kart yada usb flash bellek ile yüklenebilmekte olup bu işlemler bir bilgisayar, özel yazılımlı bir okuyucu olan erayse medya marka medya player ile yapılmaktadır.

13 9 HAKKINDA EM-02 AKILLI KÜRSÜ 1. Kürsünün dış gövde yapısı ahşap mdf üzeri kızıl renkte pamela Kaplamasından yapılmıştır. 2.Kürsünün alt bazası 3-4 cm kalınlığında kürsünün gövde ağırılığını taşıyabilir dengeli ağırlıktadır. 3. Üst tabla ölçüleri 46.5X65.5 cm dir. 4. Üst tablanın kalınlığı 10 cm dir. Tabla içerisine, inch arası All İn PC dokunmatik ekranlı bir bilgisayar yerleştirimiştir. Üst panelin üzerinde 4 adet mikrofon bağlantısı amacı ile sağda ve solda olmak üzere şase tip female XLR konektör yerleştirilmiş olacak ve bu konektörler konektör bağlantı paneli ile elektriksel bağlantısı sağlanmıştır. Konnektörlerin dış çeperinde mekanik gürültülerin kesilmesi amacı ile antishock shock munt sistemi vardır. Bu sistem mikrofon ile aynı marka ve orijinaldir. 5.Bu konektörler üzerine 2 adet Goosneck mikrofon yerleştirilmiş olup sayı 4 e çıkartılabilir. Mikrofon kazboynu tipte ve esnek yönü ayarlanabilir tiptedir. Mikrofonun çalışma indikatörü kamera ve görüntü cihazlarında herhangi bir bozukluk meydana getirmemesi için mikrofon tablasında olacak ve siyah renkli olup, Mikrofon gooseneck uzunluğu 457 mm den uzundur. Mikrofonun yapım malzemesi parlamayan tipte siyah renkldir. Mikrofon 24 ~ 52VDC phantom power besleme ile çalışabilmektedir. 6. Bilgisayarın ekran yüzeyi, üst tablanın üst yüzeyi ile sıfır seviyesindedir. Ekranın 2 yanında el koymak ve tutamaç olarak kullanılmak üzere en 5 cm boşluk vardır. 7. All İn One PC bağlantılarının yapıldığı noktalara ulaşabilmek için 5 cm lik kenar tutamaçlar açılır kapanabilir özellikte olup, Böylece PC ye kolayca hafıza kartı ve CD, DVD gibi materyaller takılabilmektedir. 8. Bilgisayar kablolu ve kablosuz olarak internete bağlanabilmektedir. 9. Bilgisayar en az İ5 işlemcili olup, 750 GB HDD e sahiptir. 10. Bilgisayar dokunmatik ekrana sahiptir.

14 10 HAKKINDA 11. Bilgisayarda Windows 8 işletim sistemi ve profosyonel bir Prompter programı yüklenmiştir. 12. Üst tablanın konuşmacı tarafın hemen altınca çekmece şeklinde, klavye ve Mouse tablası mevcuttur. 13. Bu tablanın üzerine gömme şekilde kablo bağlantısı olmayan mini klavye ve geniş touch padli ( 10x10 cm gibi ) Mouse mevcuttur. Çekmece ileri geri hareketli olacak kullanıcının klavyeyi kullanmama durumunda, çekmece bölümünü kapatacak ve kapatılan yüzeye sıfır kapanmaktadır Klavye çekmecesi ile üst tabla arasında solda ve sağda 1 cm çapında 2 adet ışıklı push buton mevcuttur. Bu butonlara basıldığında kürsü yukarı ve aşağı doğru en az 25 cm hareket edebilmektedir. 15. Bu hareketi sağlayabilmek amacı ile iç içe geçmiş bir baza sistemi olup. İç baza 3mm saç kalınlığında üretilecek ve ahşap olan alt tablaya bağlıdır. Bu bağlantıların yapılabilmesi için, iç bazanın altına metrik6 yada 8 somun monte edilmiş olup. İç bazanın dış cephesine dikey olarak 35 cm lik 2 şer yan 2 ön olmak üzere lineer kızak monte edilmiştir. Bu lineer kızakların üzerine 6 adet araba takılacak ve 1.5 mm sac kalınlığında üretilmiş olup dış baza bu arabalar üzerine monte edilmiştir. 16. İç baza ile dış baza arasında en az 20 cm lik bir boşluk olup ve bu boşluk arasına yerleştirilen bir makas redüktör sistemi yerleştirilmiştir. Redüktör sistemine bağlı olan motor V ile çalışmaktadır. Sistemin ileri geri hareketleri her zaman aynı olacak Standartlarda monte edilecek ve en az 25 cm lik hareketin başlangıç ve ve bitişini belirleyecek olan sonlandırma switch i mevcuttur. Bu anahtarlar röbüst bir biçimde yerleştirilecek ve hareketi her zaman kontrol edebilmektedir. 17. Motorun enerjisi switch mode 8A lik bir power suppley ile yapılmaktadır. 18. Hareket sistemine ait tüm kablolama kablo çorabı ile kaplanmış ve elektronik bir board üzerinde toplanmıştır. 19. iç ve dış baza paslanmaz kalveniz ile kaplanıp üzerine statik fırın boya Yapılmıştır. 20. İç bazanın arka kısmında konuşmacı tarafında bağlantı paneli mevcuttur. Bu panel 10 cm iç te olup. Konnektör bağlantılarına ayak çarpmaması amacı ile içe gömülü olarak yapılamış olup bu panelin üzerinde 2 adet mikrofon bağlantısı-1 adet VGA extender baglantısı, 1 adet VGA output bağlantısı, 1 adet 9 pin data bağlantısı için DSUB bağlantısı, 1adet network bağlantısı ( RC 45 ), 1 adet HDMI bağlantısı için Neutrik marka konektörlerden oluşan panel mevcuttur. Ayrıca bağlantı panelinde 1 adet giriş bir adet paralel çıkış olmak üzere IEC konektörlü enerji bağlantısı mevcuttur.

15 11 HAKKINDA 21. Kürsünün ön cephesinde üst tablanın hemen altında En az 18 inch büyüklüğünde led lcd panel mevcuttur. Bu panelin üzerinde yazılabilecek olan isim ve ünvanlar bir bilgisayardan kontrol edilebilebilir. Ekran Boyu (inch) en az 18.5 tir. Tepki Süresi(Ms) 5, Çözünürlük 1366 x 768, Parlaklık 200 cd/m2, Dinamik Kontrast :1, Monitör Bağlantısı D-Sub (VGA), Görüntü Formatı 16/9, Normal Kontrast Oranı 600:1 özelliklerindedir. 22. Led monitörün hemen altında 40X40 cm açıklık vardır. Açıklığın arkası net olarak görülebilmektedirr.bu boşluk içerisinde 19 inch bir monitör ekran büyüklüğünde 2D deep,s3d bir hologram vardır. Hologram 2D deep tekniğine uygun üretilecek ve bu boşlukta en az 25x30 cm lik grafik animasyon olarak x Sembolü x 360 derece hareketlendirilerek anime edilmektedir. Üretilecek olan hologram 45 derece açılı ve içi içe 2 yansıtıcı kullanılarak imal edilmiştir. İmal edilen hologram tekniğine ait lisans yada patent belgeleri teklifle birlikte verilebilmektedir. Konuya ilişkin animasyon bedeli toplam fiyatın içerisinde verilecek ayrıca ek bedel talep edilecektir. Sisteme enerji verildiği andan itibaren ilgili animasyon otomatik olarak başlamaktadır, herhangi bir operatöre ihtiyaç duymamaktadır. okuyucu ile yansıtıcı arasındaki bağlantı HDMI yada DVI VGA standartta olup ve okunan animasyon her hangi bir aksi komut verilmeden sürekli olarak tekrar moduna geçerek görüntünün devamlılığı sağlanmaktadır. Hazırlanan görüntüler okuyucu sisteme SD/MMC kart yada USB flash bellek ile yüklenebilmekte ve bu işlemler bir bilgisayar yada özel yazılımlı bir okuyucu ile yapılabilmektedir.

www.erayse.com www.eraysemedya.com www.hologram.tc ERAYSE MEDYA AK-02 ASANSÖRLÜ - HOLOGRAMLI - AKILLI KÜRSÜ KOMPLEKSİ

www.erayse.com www.eraysemedya.com www.hologram.tc ERAYSE MEDYA AK-02 ASANSÖRLÜ - HOLOGRAMLI - AKILLI KÜRSÜ KOMPLEKSİ www.erayse.com www.eraysemedya.com www.hologram.tc ERAYSE MEDYA AK-02 ASANSÖRLÜ - HOLOGRAMLI - AKILLI KÜRSÜ KOMPLEKSİ 2 ERAYSE MEDYA AK 02 AKILLI KÜRSÜ ÇOK AMAÇLI KULLANIMLAR İÇİN TASARLANMIŞTIR. KULLANICILARDAN

Detaylı

Profesyonel AV Sistemleri. Akıllı Sınıf Sistemleri

Profesyonel AV Sistemleri. Akıllı Sınıf Sistemleri Profesyonel AV Sistemleri Akıllı Sınıf Sistemleri Profesyonel AV Sistemleri Akıllı Kürsü Temas Akıllı Kürsüler Dijital Dünya'da ki Rehberiniz Temas Teknoloji'nin Profesyonel AV piyasasındaki hedefleri

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

Yedek cam setle birlikte verilmekte olup istek durumunda ilave cam tedarik edilir. İlave cam ile prinç tutucu verilmemektedir

Yedek cam setle birlikte verilmekte olup istek durumunda ilave cam tedarik edilir. İlave cam ile prinç tutucu verilmemektedir KONFERANS PROMPTER ( SUFLÖR ) EM-KP 12 KONFERANS PROMPTER TOPLAM 2 TAŞIMA ÇANTASINA SAHİPTİR. TÜM MALZEME VE EKİPMAN 2 ÇANTA İÇERİSİNDEDİR. TAŞIMA KOLAYLIĞI SAĞLAMAK AMACI İLE CAM TUTUCU ÇUBUKLAR OMUZ

Detaylı

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz Muhafaza ve Ayak SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > : 1 Amper > Alev yürütmezlik özelliği > UV Polikarbon Gövde Beyaz > Opsiyonel IR aydınlatma > Isıtıcı ve Fan (otomatik) > 330x125x90 mm kamera montaj alanı

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

BEIJER 2009 FİYAT LİSTESİ

BEIJER 2009 FİYAT LİSTESİ OPERATÖR PANELLERİ K10 Grafik operatör Paneli Monokrom 160x32 piksel 260,00 K20 Grafik operatör Paneli Monokrom 240x64 piksel 395,00 K30 Grafik operatör Paneli Monokrom 240x64 piksel 650,00 K60C Grafik

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir?

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? SORULAR (-36) SORU - Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? A) Ses kartı B) Klavye C) Yazıcı D) Ekran SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? A) Paralel

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5)

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) 1. Dizüstü Bilgisayar en az Intel Core i5 2,3 GHz hızında işlemcisi olmalıdır. 2. Dizüstü bilgisayarın 4 GB DDR3 1333 MHz belleğe sahip olmalıdır. 3. Dizüstü bilgisayar ekran kartının

Detaylı

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr TYSSO TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr Tel : +90(356)276-10-76 Fax : +90(356)276-50-65 QR Kod POS Sistemleri POP-650 Modüler ve Fansız Soğutma Hepsi Bir Arada

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

Elektronik Masa Nedir?

Elektronik Masa Nedir? Elektronik Masa . Hepsi birarada, entege çözüm.. Dokunmatik Tablet.. - HDMI desteği Elektronik Masa Nedir? - İçerisinde Bilgisayar, Mikrofon, Hoparlör, Ses/video giriş çıkışları ve giriş kanlallarında

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KİMSE YOK MU DERNEĞİ ELAZIĞ ŞUBESİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KİMSE YOK MU DERNEĞİ ELAZIĞ ŞUBESİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI KİMSE YOK MU DERNEĞİ ELAZIĞ ŞUBESİ Elazığ ili SODES Işık Karakoçan dan Yükseliyor Projesi kapsamında Elektronik malzeme ihalesine İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans 10.1 Dokunmatik dijital poster EP1032r-T ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans 10.1 Çoklu ortam dijital posteri EP1031r ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ

Detaylı

27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran

27 10 nokta dokunmatik interaktif ekran 27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran IFP2710 ViewSonic IFP2710, sunum yapanların ekran üzerine kolayca çizim yapmasını, yazı yazmasını ve not almasını sağlayan parmak ve kalem ile dokunma özelliklerine

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti.

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti. Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2014 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme sistemleri: Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı Masası Hareketli

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

Başkan Ünitesi (gömme tip) Delege Ünitesi (gömme tip)

Başkan Ünitesi (gömme tip) Delege Ünitesi (gömme tip) RX-300 Dijital Konferans Sistemi Merkez Ünite Başkan Ünitesi Delege Ünitesi Başkan Ünitesi (gömme tip) Delege Ünitesi (gömme tip) : RX-M300 : RX-C300 : RX-D300 : RX-C550-30 : RX-D550-30 1. Sistem Öns nsöz

Detaylı

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, TRT İngilizce Kanal Stüdyosu Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile

Detaylı

Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. S uyun.. Sistemi dengeli bir yüzeye kurun.. Bu delikleri örtmeyin veya hava... Bu ürünü 0 C ile 40 C. Uzatma kablosu.. dökmeyin.. Sistemi. yetkili bir servis

Detaylı

DONANIM & YAZILIM Modül 2

DONANIM & YAZILIM Modül 2 Modül 2 MODÜL 2 DONANIM & YAZILIM Donanım Yazılım Nedir? Temel Donanım Bileşenleri İşletim Sistemleri (Win,Pardus,MAC) Laptop Projeksiyon Bağlantıları Projeksiyon Açma Kapama İşletim Sistemi ile Görüntü

Detaylı

Bölüm 1 Başlarken WindBOX

Bölüm 1 Başlarken WindBOX Bölüm 1 Başlarken WindBOX u satın aldığınız için tebrikler. Bu, ince sistem için en iyi tercihinizdir. Herhangi bir yerde kolaylıkla kurulabilir. Özelliği içinde bulunan platform, aynı zamanda size heyecan

Detaylı

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Her açıdan müthiş bir performans Geniş ekran performansından istediğiniz şekilde yararlanın. 24" 16:10 paneli, IPS teknolojisi ve LED arkadan aydınlatmasıyla

Detaylı

24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420

24 FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 ViewSonic TD2420, hem ticari hem de tüketici tipi dokunmatik ekran uygulamaları için

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik

Toplantı Salonları ve Elektronik Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2015 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme üe e ss sistemleri: e Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı

Detaylı

TD2421. Öne Çıkan Özellikler

TD2421. Öne Çıkan Özellikler TD2421 Çift parmak optik dokunmatik ekranı ile TD2421 özellikle halka açık kiosklar, hastane numaratörleri, sinema bilet gişeleri gibi kurumsal çözümler için en ideal dokunmatik çözümü sunuyor. SuperClear

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE

Detaylı

AKILLI KÜRSÜ KULLANIM KILAVUZU

AKILLI KÜRSÜ KULLANIM KILAVUZU Sayfa 1/11 AKILLI KÜRSÜ KULLANIM KILAVUZU 26.01.2017 Sayfa 2/11 Akıllı Kürsüleri Çalıştırmak Akıllı kürsüleri çalıştırabilmek için her bir kürsünün hemen yan tarafında bulunan şifre giriş panelinden yararlanılır.

Detaylı

Masaüstü Bilgisayarlar

Masaüstü Bilgisayarlar Bilgisayar Nedir? Girilen bilgileri alan işleyen, istenildiği takdirde saklayan veya kullanıcıya sunan çok maksatlı programlanabilen elektronik bir makinedir. Bilgisayar Nedir? İnsan beyni bilgi toplama,

Detaylı

1. PROGRAMLAMA. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com

1. PROGRAMLAMA. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com . PROGRAMLAMA UTR-VC Windows altında çalışan konfigürasyon yazılımı aracılığıyla programlanır. Programlama temel olarak kalibrasyon, test ve giriş/çıkış aralıklarının seçilmesi amacıyla kullanılır. Ancak

Detaylı

ANAKART. Çıkış Birimleri. Giriş Birimleri. İşlem Birimi. Depolama Birimleri. İletişim. Birimleri. Bellek. Birimleri

ANAKART. Çıkış Birimleri. Giriş Birimleri. İşlem Birimi. Depolama Birimleri. İletişim. Birimleri. Bellek. Birimleri ANAKART Giriş Birimleri İşlem Birimi Çıkış Birimleri İletişim Birimleri Bellek Birimleri Depolama Birimleri Anakart Motherboard, Sistem kartı Mainboard gibi isimleri de vardır. Anakart Bilgisayarın en

Detaylı

JMK TANITIM BROŞÜRÜ.

JMK TANITIM BROŞÜRÜ. JMK TANITIM BROŞÜRÜ UP - 664 UP - 404 UP - 670 YEDEKLEME SUNUCUSU GÜNCELLEŞTİRME SUNUCUSU BİLDİRİM SUNUCUSU ALARM SUNUCUSU DOSYA DEPOLAMA SUNCUSU MEDYA YAYIN SUNUCUSU ALT AĞ GEÇİDİ SUNUCUSU YÖNETİM SUNUCUSU

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ

2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ 1441 1437 1418 1416 1490 1523 1434 1481 1433 1399 1474 1413 1513 1425 1122 2015-ARALIK AYI FİYAT LİSTESİ BOX CCD KAMERALAR CCD SENSOR CM-733B 1/3" SONY CHIP CCD, 700 TVL ÇÖZÜNÜRLÜK, AES, AGC, ALC, AWB,

Detaylı

55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T

55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T 55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T ViewSonic EP5520T, şık, ince tasarımlı, All-in-One ayakta duran 20 nokta çoklu dokunmatik özellikli interaktif e-posterdir. İşlek, yüksek trafikli

Detaylı

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri

TCP/ IP Video İntercom Monitörleri TCP/ IP Video İntercom Monitörleri 1.04.2017 VTH1510CH 8 kanal alarm girişi Dahua PoE güç kaynağı desteği Yüzey montajlı ve lı 250 VTH1550CH VTH1560B VTH1560BW VTH1520A - SD Card girişli SD kart takılabilir,

Detaylı

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6" Full HD Multimedya Monitör

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6 Full HD Multimedya Monitör 1/5 23,6" Full HD Multimedya Monitör Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi Genel Bakış ViewSonic VX2410mh-LED, ev eğlencesi için ideal 24 inç (23,6 ") geniş ekran Full HD LED monitördür. 1920x1080p çözünürlük,

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:6/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 06 TEL: (0) 60 0 0-09

Detaylı

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar.

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. 27 inç geniş açı WQHD çözünürlükte ekran Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. Genel Bakış ViewSonic 'in profesyoneller için tasarladığı VP27

Detaylı

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm Genel Bakış ViewSonic SD-Z245 22 inç (23,6 inç görüntülenebilir) zero client monitör, donanım hızlandırmalı PCoIP desteği ile Teradici Tera 2321'i temel alır. SD-Z245 zero client, VMware teknolojisini

Detaylı

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Olağanüstü verimlilik özellikleriyle panoramik bir görünüm. 2560 x 1080 Tam HD, çok yönlü bağlantı ve ileri düzey verimlilik özelliklerine sahip

Detaylı

22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu

22 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu 22" 10 Parmak Dokunmatik, MHL sertifikalı Full HD Ekran 22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör Genel Bakış ViewSonic TD2240 10 parmak dokunmatik ekran 1920 x 1080 Full HD çözünürlük

Detaylı

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS 1387S 1368 1366 1359 1380 1377 1375 1309 1313 1308 1320 1105 1304 2015-OCAK FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 3,6-6 mm Lens

Detaylı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı 65 (64.5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE6502 ViewSonic CDE6502, 1920 x 1080 çözünürlük, 350 nits parlaklık, her açıdan doğru renk performansı ve çift 10W hoparlörleri ile otellerde, restoranlarda

Detaylı

VGA UTP 1X1 Extender with Audio KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : KX1100 İÇERİK. 1.0 Giriş...2. 2.0 Özellikler...2. 3.0 Kutu İçeriği...

VGA UTP 1X1 Extender with Audio KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : KX1100 İÇERİK. 1.0 Giriş...2. 2.0 Özellikler...2. 3.0 Kutu İçeriği... VGA UTP 1X1 Extender with Audio KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : KX1100 İÇERİK 1.0 Giriş.........2 2.0 Özellikler.........2 3.0 Kutu İçeriği.........3 4.0 Panel Açıklamaları.........3 5.0 Bağlantı ve Çalıştırma.........4

Detaylı

%100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım. Profesyonel Operatör Paneli. Operatör Paneli - Proop10. Operatör Paneli - Proop7.

%100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım. Profesyonel Operatör Paneli. Operatör Paneli - Proop10. Operatör Paneli - Proop7. %100 Yerli, Donanım + HMI Yazılım Profesyonel Operatör Paneli Operatör Paneli - Proop10 Operatör Paneli - Proop7 www.emkoelektronik.com.tr Panel Boyutları & Ekran Çözünürlükleri Operatör Paneli - Proop10

Detaylı

Üstün Ergonomi Tasarımı ile Performansı Arttırın

Üstün Ergonomi Tasarımı ile Performansı Arttırın Ergonomik tasarımlı, DisplayPort ve USB ile 27 İNÇ GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR Üstün Ergonomi Tasarımı ile Performansı Arttırın Genel Bakış VG2732m-LED monitörler, 1080p FULL HD çözünürlüklü görüntünün keyfini,

Detaylı

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler Kapalı Devre TV Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek çözünürlüklü 500 TVL, 1600 x 1200 (UML-202-90) veya 1280 x 1024 (UML-192-90 ve UML-172-90) görüntü PC

Detaylı

MLC 410 MANYETİK LİNEER CETVELLER KULLANMA KILAVUZU

MLC 410 MANYETİK LİNEER CETVELLER KULLANMA KILAVUZU MLC 410 KENDİNDEN YATAKLI SİSTEM MANYETİK LİNEER CETVELLER TEMASSIZ ÇALIŞMA 0,005 MM İLE 1 MM ARASI ÇÖZÜNÜRLÜK 4880 MM ÖLÇÜM MESAFESİ KENDİNDEN YATAKLI SİSTEM IP67 YÜKSEK KORUMA SINIFI MÜKEMMEL KARARLILIK

Detaylı

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 AKE.370.502.01.03

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SMO103

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SMO103 BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SMO103 2. HAFTA BİLGİSAYAR SİSTEMİ, BİLGİSAYARI OLUŞTURAN BİRİMLER VE ÇALIŞMA PRENSİPLERİ ANAKART, İŞLEMCİ VE BELLEKLER SABİT DİSKLER, EKRAN KARTLARI MONİTÖRLER VE DİĞER DONANIM BİRİMLERİ

Detaylı

Üniversal Takma Birimi, USB Type-C

Üniversal Takma Birimi, USB Type-C Üniversal Takma Birimi, USB Type-C Kullanma Kılavuzu DA-70863 1. GİRİŞ Digitus tam fonksiyonel üniversal takma birimi, USB tip C tam donanımlı bir çalışma alanı oluşturmanız için size her şeyi sunuyor.

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ

EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ EYLÜL 2015 FİYAT LİSTESİ VİLLA GÖRÜNTÜLÜ DİAFON SİSTEMLERİ SETLERİ 03.09.2015 ART-43MS VİLLA SET-1 ART-43MB VİLLA SET-2 Açma Monitor 15V. Besleme Adaptörü Dahildir. Enerji :15 Volt DC Siyah Renk, Monitor

Detaylı

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Masaüstü Bilgisayarlar ve İş İstasyonları

Masaüstü Bilgisayarlar ve İş İstasyonları DMO ÜRÜNLERİ 2015 Devran İletişim ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. BİLGİSAYAR ÜRÜNLERİ Devran İletişim ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Katalog Kod lar ve İş İstasyonları 314.781.013 CASPER CD.DM4570853A 314.781

Detaylı

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler.

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler. YEMLEME SİSTEMLERİ Spiral Yemlik Anka yemlikleri ile kanatlılarda yetiştirmenin ilk gününden son güne kadar, en iyi yem dönüşüm oranlarına ulaşılır. Anka yemliklerinin tüm çeşitleri; kolay temizlenebilme,

Detaylı

Ham Veri. İşlenmiş Veri Kullanıcı. Kullanıcı. Giriş İşleme Çıkış. Yazılı Çizili Saklama. Doç.Dr. Yaşar SARI-ESOGÜ-Turizm Fakültesi

Ham Veri. İşlenmiş Veri Kullanıcı. Kullanıcı. Giriş İşleme Çıkış. Yazılı Çizili Saklama. Doç.Dr. Yaşar SARI-ESOGÜ-Turizm Fakültesi Kullanıcı Ham Veri İşlenmiş Veri Kullanıcı Giriş İşleme Çıkış Yazılı Çizili Saklama Server PC Laptop PDA (Personal Digital Assitance) Netbook Tablet PC BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM Scanner (Tarayıcı)

Detaylı

VG2039M-LED 20" 16:9 LED Monitör, VGA, DVI, DisplayPort Girişleri, 2xUSB portu, Hoparlör, Kendi Etrafında Dönme ve Yükseklik Ayarı.

VG2039M-LED 20 16:9 LED Monitör, VGA, DVI, DisplayPort Girişleri, 2xUSB portu, Hoparlör, Kendi Etrafında Dönme ve Yükseklik Ayarı. VG2039M-LED 20" 16:9 LED Monitör, VGA, DVI, DisplayPort Girişleri, 2xUSB portu, Hoparlör, Kendi Etrafında Dönme ve Yükseklik Ayarı VG2039m-LED ViewSonic VG2039m-LED, kurumsal çözümler için ideal 1600x900

Detaylı

RES M MODEL VIDEO BALUNLAR USD (KAMPANYA SERISI) ANYKEEPER SERISI

RES M MODEL VIDEO BALUNLAR USD (KAMPANYA SERISI) ANYKEEPER SERISI RES M MODEL VIDEO BALUNLAR USD PASSIVE-PASSIVE CAT 6 KABLO (BAKIR) ILE 350 METRE 17 PASSIVE-ACTIVE CAT 6 KABLO (BAKIR) ILE 800 METRE 35 ACTIVE-ACTIVE CAT 6 KABLO (BAKIR) ILE 1200 METRE 50 (KAMPANYA SERISI)

Detaylı

SUNUCU, İŞ İSTASYONU VE LTO TEYP KARTUŞU OKUYUCU/YAZICI CİHAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

SUNUCU, İŞ İSTASYONU VE LTO TEYP KARTUŞU OKUYUCU/YAZICI CİHAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ SUNUCU, İŞ İSTASYONU VE LTO TEYP KARTUŞU OKUYUCU/YAZICI CİHAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Arşiv Dairesi Başkanlığının ihtiyacı olan sunucu, iş istasyonu ve LTO teyp kartuşu okuyucu/yazıcı satın alınması

Detaylı

Mitsubishi Electric Endüstriyel Uygulama için Projeksiyonlu Kapasitif Dokunmatik Paneller İçeren Renkli TFT-LCD Modülleri Serisini Genişletecek

Mitsubishi Electric Endüstriyel Uygulama için Projeksiyonlu Kapasitif Dokunmatik Paneller İçeren Renkli TFT-LCD Modülleri Serisini Genişletecek DERHAL YAYINLANACAKTIR No. 3035 MITSUBISHI ELECTRIC CORPORATION HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANI 7-3, Marunouchi 2-chome, Chiyoda-ku, Tokyo, 100-8310 Japonya Müşteri İlişkileri LCD Pazarlama Dept. Mitsubishi

Detaylı

Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu

Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER 2018-2019 Şehiriçi yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler. TOCHI Design Garantili

Detaylı

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 1320 1425 1122 1121 1504 1503 1519 1528 1368 1377 1375 1381 1308 2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP,

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Bu belge, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununa göre Güvenli Elektronik İmza ile imzalanmıştır. Evrak sorgulaması http://ebys.gop.edu.tr/envision/validate_doc.aspx?v=bek44ht6

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.02.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı 2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı Kullanım Kılavuzu DS-11900 Sürüm 1.0 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 1.1 ÖZELLİKLER... 3 1.2 FİZİKSEL ÇİZİMİ... 3 1.3 PAKET İÇİNDEKİLER... 4 2 TEKNİK ÖZELLİKLER...

Detaylı

BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI

BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI (Temsilidir.) (Temsilidir.) TEKNİK ÖZELLİKLER; En az ±500 kn kapasiteli kasa ve en az ±125 mm stroka sahip (toplam en az 250 mm) hidrostatik

Detaylı

PROOP Hızlı Başlangıç Kılavuzu

PROOP Hızlı Başlangıç Kılavuzu PROOP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Önsöz PROOP, endüstride PLC sistemleri kullanılarak gerçekleştirilmiş otomasyon sistemi ile kullanıcı arasında etkileşim sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Bu döküman, PROOP

Detaylı

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ

OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ VİLLA GÖRÜNTÜLÜ DİAFON SİSTEMLERİ SETLERİ OCAK 2016 FİYAT LİSTESİ ART-43MS VİLLA SET-1 ART-43MB VİLLA SET-2 Villa renkli monitor,4,3" inç LED LCD ekran, akrilik tuşlar, duvara montaj ve Monitor 15V. Besleme

Detaylı

İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5

İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5 İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5 4.1 GÜÇ KABLOSUNU BAĞLAMA 5 4.2 MONITÖRÜ BAĞLAMA 5 4.3 YAZICI VEYA TARAYICIYI BAĞLAMA 5 4.4 AĞA BAĞLANMA 5

Detaylı

AKSESUARLAR $210 $130 $28 $72 $42 $96 $44 $102 $0,44 SN-BNC $0,44 SN-POWERJACK $0,90 SN-POWERJACK+BNC. $16 SN-AKTİF PoE $12

AKSESUARLAR $210 $130 $28 $72 $42 $96 $44 $102 $0,44 SN-BNC $0,44 SN-POWERJACK $0,90 SN-POWERJACK+BNC. $16 SN-AKTİF PoE $12 AKSESUARLAR AKSESUARLAR SN-KBL-2350-305 > 23 AWG CAT6 UTP (% 100 BAKIR) 305 mt $210 SN-KBL-2650-305 > 26 AWG CAT6 UTP (% 100 BAKIR) 305 mt $130 SN-KBL-2122-100 > KABLO 2+1 2 0,22 KABLO 100 m $28 SN-KBL-2122-250

Detaylı

I.Dönem II.Yazılı Çalışma Notları

I.Dönem II.Yazılı Çalışma Notları 2016-2017 I.Dönem II.Yazılı Çalışma Notları Sınav Tarihi : 26-30 ARALIK Soru Sayısı :? Bu dosyanın tamamında sınavda sorulacak soruların %80 i yer almaktadır. Geriye kalan sorular sınavdan önceki ilk konulardandır

Detaylı

PARMAK İZİ - MIFARE KART OKUYUCU/YAZICI

PARMAK İZİ - MIFARE KART OKUYUCU/YAZICI PARMAK İZİ - MIFARE KART OKUYUCU/YAZICI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER UYARILAR... 3 TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 1. TANIM... 5 2. FİZİKSEL ÖZELLİKLER... 5 2.1. Elektriksel Özellikler... 5 2.2. Boyutlar... 5 3.

Detaylı

Üniversal Takma Birimi, USB Tip C

Üniversal Takma Birimi, USB Tip C Üniversal Takma Birimi, USB Tip C Kullanma Kılavuzu DA-70861 1. GİRİŞ Digitus tam fonksiyonel üniversal takma birimi, USB tip C tam donanımlı bir çalışma alanı oluşturmanız için size her şeyi sunuyor.

Detaylı

BOX KAMERALAR GECE GÖRÜŞ KAMERALAR

BOX KAMERALAR GECE GÖRÜŞ KAMERALAR BOX KAMERALAR ÜRÜN GÖRSELİ MODEL ÖZELLİKLER FİYAT D-116 Sesli Box Kamera 1/3 SHARP CCD Board, 480 TVL Çözünürlük 0,05 Lux Işık Hassasiyeti, Day/Night 30 $ D-117 Sesli Box Kamera 1/3 SONY CCD Board, 480

Detaylı

Masaüstü Bilgisayarlar

Masaüstü Bilgisayarlar Bilgisayar Nedir? Girilen bilgileri alan işleyen, istenildiği takdirde saklayan veya kullanıcıya sunan çok maksatlı programlanabilen elektronik bir makinedir. Bilgisayar Nedir? İnsan beyni bilgi toplama,

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

Sayı : 2018/ 96/3-4 11/05/2018 Konu : Teklif Mektubu

Sayı : 2018/ 96/3-4 11/05/2018 Konu : Teklif Mektubu Sayı : 208/ 96/3-4 /05/208 Konu : Teklif Mektubu Ardahan İli Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanlığımızca uygulanmakta olan Üç Adımca Üç Hizmet Projemiz de öngörülmüş olan aşağıda cinsi ve miktarı yazı mal/malzemeler

Detaylı

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, yüksek performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik

Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm. Genel Bakış. Gelişmiş, yüksek performanslı Teradici işlemci. Tüm çevresel aygıtlar için esneklik Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm 22 inç (21,5 inç görüntülenebilir) Thin Client Monitör Genel Bakış ViewSonic SD-Z225 22 inç (21,5 inç görüntülenebilir) thin client monitör, donanım hızlandırmalı

Detaylı

Anakart ve Bileşenleri CPU, bellek ve diğer bileşenlerinin bir baskı devre (pcb) üzerine yerleştirildiği platforma Anakart adı

Anakart ve Bileşenleri CPU, bellek ve diğer bileşenlerinin bir baskı devre (pcb) üzerine yerleştirildiği platforma Anakart adı S a y f a 1 Anakart ve Bileşenleri CPU, bellek ve diğer bileşenlerinin bir baskı devre (pcb) üzerine yerleştirildiği platforma Anakart adı verilmektedir. Anakart üzerinde CPU, bellek, genişleme yuvaları,

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008 Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı