Milli uçak gün sayıyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Milli uçak gün sayıyor"

Transkript

1 ULAŞTIRMA BÜLTENİ Milli uçak gün sayıyor Türkiye Ermenekli madencilere ağladı sayfa 10 da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Atatürk Havalimanı ndaki genişletme çalışmaları kapsamında tamamlanan uçak park yeri ve taksi yollarını inceledi. 3. havalimanı ve bölgesel uçak yapım çalışmalarıyla ilgili 3. Karayolları Ulusal Kongresi Ankara da yapıldı sayfa12 de bilgi veren Bakan Elvan, 2023 yılına ait en önemli hedeflerinden birisinin bölgesel uçak imalatı olduğunu söyledi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, bunun gerçekleşmesi halinde vatandaşların uçakları dolmuş gibi kullanılabileceğinin altını çizdi. Devamı sayfa 5 te Bakan Elvan canlı yayında gündemi değerlendirdi sayfa 9 da Katar da Türk rüzgarı esti sayfa te

2 2 İstanbul un ulaşım damarları açılıyor AksarayYenikapı Metro Hattı, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ın katıldığı törenle hizmete açıldı. Başbakan Davutoğlu, bütün bunları aziz şehrin sakinlerine ızdırapsız bir yolculuk sunmak için yaptıklarını söyledi. Bakan Lütfi Elvan ise Aksaray-Yenikapı metro hattının Atatürk Havaalanı, Marmaray ve Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosu bağlantılarıyla adeta bir kayıp halkanın inşası olduğunu belirterek, Yeni hat günlük 900 bin kişiye hitap ediyor. ifadelerini kullandı.

3 3 TÜRKSAT-6A imza aşamasında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bakanlık öncülüğünde başlatılan Türksat-6A yerli haberleşme uydusu projesinde imza aşamasına gelindiğini, Bakanlığı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzanın aralık ayı içinde atılacağını bildirdi. Bakan Lütfi Elvan, yerli mühendislik imkanları ile geliştirilip üretilecek Türksat-6A yerli haberleşme uydusu için proje yöneticisi ve yürütücü kurumlarla Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen bütçe panelinin sonlandığını ve proje bütçesinin son haline getirildiğini belirtti. Türksat-6A ile ilgili sürece ilişkin bilgi veren Bakan Elvan, Türksat-6A yerli haberleşme uydusunun tüm üretimi Türkiye de yapılacak. Entegrasyon ve ihtiyaç duyulan tüm testleri Ankara da kurulan uydu montaj entegrasyon ve test merkezinde gerçekleştirilecek. Türksat-6A uydusu, Türkiye nin gurur kaynağı olacak ve uzay alanındaki diğer çalışmaların da önünü açacak. ifadelerini kullandı.

4 4 Bakan Elvan net konuştu: 3. Havalimanı olmazsa olmazımızdır Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Atatürk Havalimanı ndaki genişletme çalışmaları kapsamında tamamlanan uçak park yeri ve taksi yollarını inceledi. Bakan Elvan, burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Elvan üçüncü havalimanıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakan Elvan, Türkiye de havacılık sektörünün büyüme hızının çift haneli rakamlarda olduğuna dikkati çekti. Teknik ve bilimsel çalışmaların da havacılıktaki büyüme performansının süreceğini gösterdiğinin altını çizen Bakan Lütfi Elvan, şu bilgileri verdi: Bizim olmazsa olmazımız üçüncü havalimanıdır. Mutlaka üçüncü havalimanını inşa etmek zorundayız. Üçüncü havalimanımızın inşa edilmesi buraların atıl kalacağı anlamına kesinlikle gelmemelidir. Çünkü Türkiye, hava trafik yoğunluğunun maksimum düzeyde olduğu bir bölgede bulunuyor. Atatürk Havalimanı nda incelemelerde bulunan Bakan Elvan, havalimanı muhabirleriyle de sohbet etti.

5 5 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Atatürk Havalimanı nda genişletme çalışmaları tamamlanan uçak park yerinden yolcuları uğurladı. Yolcular da, Bakan Elvan a nazik davranışından dolayı teşekkür etti. Türkiye kendi uçağını yapacak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2023 yılına ait en önemli hedeflerinden birisinin bölgesel uçak imalatı olduğunu söyledi. Elvan, Kendi yerel-bölgesel uçağımızı imal etmek istiyoruz. Bunu sağladığımız takdirde özellikle çapraz uçuşlarda, hatta bunun imalatından bile önce ilave çapraz uçuşlara geçeceğiz. Yani bugün 7 il merkezinden veya 7 havalimanından, Türkiye nin farklı 52 havalimanına sağlanan uçuş, belki 7 havalimanından olmayacak, 15 olacak, 20 olacak. Bu tür çapraz uçuşları sağlayacağız. Artık insanlar uçakları dolmuş gibi, iller arasında kullanma imkanına kavuşacak. şeklinde konuştu.

6 6 Posta hizmetleri serbestleşiyor Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Bakanlık konferans salonunda düzenlenen Posta Hizmet Sağlayıcılar Yetki Belgesi Verilmesi Töreni ne katıldı. Türkiye de iş ve hizmet üretme konusunun uzun zaman devletin tekelinde olduğunu hatırlatan Elvan, Haberleşme sektörünün önemli bir bileşenini oluşturan posta sektöründe serbestleşme konusunda nihai adımı bugün atıyoruz. ifadesini kullandı. Dünyada olduğu gibi Türkiye de de posta sektörünün özellikle son yıllarda hızlı bir büyüme gösterdiğini dile getiren Bakan Elvan, etkin ve sürdürülebilir bir rekabet ortamının oluşturulmasının tüketiciler ile sektörün ihtiyaç ve taleplerinin karşılanmasının AB ye uyumun sağlanması amacıyla yasal düzenleme yapıldığını sözlerine ekledi.

7 7 Turkcell 20. yaşını kutluyor Turkcell in 20. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ankara Rixos Otel de resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve çok sayıda davetli katıldı. Erdoğan, 2023 hedeflerinin en önemli unsurlarından birinin de bilişimde tüketen değil üreten ülke olma arzusu olduğunu belirtti.

8 8 Bakan Elvan onur konuğu oldu Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Haber Türk Televizyonunda yayınlanan Airport un 500 programına katılarak gazeteci Güntay Şimşek in sorularını cevaplandırdı. Havacılık sektörünün köklü bir dönüşüm sürecine girdiğini belirten Elvan, Türkiye nin büyük bir performansla yıl geçirdiğini söyledi. Bakan Lütfi Elvan, uçağa ilk olarak 1983 yılında Milli Eğitim in sınavını kazanıp burslu olarak İngiltere ye gitmek için bindiğini ve çok heyecanlandığını söyledi.

9 9 Marmara, otoyol ringi olacak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Lütfi Elvan, konuk olarak katıldığı A Haber Televizyonunun canlı yayınında soruları cevapladı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Elvan, Çanakkale Boğazına yeni bir köprü düşündüklerini belirtti. Marmara Bölgesi ni otoyol olarak bir ring haline getireceklerinin altını çizen Elvan, Oluşturacağımız bu ring sistemi özellikle İstanbul trafiğini çok önemli ölçüde rahatlatacaktır. İstanbul a 17 milyar Türk Liralık yatırım yapıyoruz. 6,3 milyarlık kısmını tamamladık. 7 milyarlık kısmı devam ediyor, 4 milyarlık kısmının 2 milyarlık kısmı için ihaleye çıktık. Dolayısıyla örneğin, Kadıköy den Sabiha Gökçen e doğrudan metro ile ulaşma imkanına kavuşacaklar. Şunu da belirteyim Kaynarca ile Sabiha gökçen arasındaki metronun yapım ihalesine çıktık. ifadelerini kullandı. Bakan Elvan canlı yayında gündemi değerlendirdi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan TV 24 canlı yayınında gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Elvan, İstanbul trafiğine yönelik açıklamalarının çarpıtılmasına tepki gösterdi. Elvan, İstanbul a yapılacak 3. havalimanı ile ilgili iddialara da tek tek cevap verdi.

10 10 Maden faciasının hemen ardından devletin zirvesi Ermenek e giderek madencilerin yaralarını sarmaya çalıştı. Türkiye, Ermenekli madencilere ağladı Karaman ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden faciası Türkiye yi yasa boğdu. Madende mahsur kalan 18 madenciyi kurtarmak için Türkiye seferber olurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve çok sayıda bakan yardımcısı bölgeye gitti. Madenci yakınlarının acısına ortak olan devletin zirvesi, yaraların sarılması için de Meclis te gerekli düzenlemelerin yapılacağını açıkladı.

11 11 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, çalıştayda Türk denizciliğinin adeta fotoğrafının çekildiğinin altını çizdi. Elvan, sektörün geleceğinin Türk ekonomisi açısından da önemli olduğunu kaydetti. Denizcilik, çalıştayda mercek altına alındı İstanbul da düzenlenen Denizcilik Çalıştayı nda, denizcilik sektörünün durum değerlendirmesi yapıldı. Sorunların tartışıldığı, bu çerçevede çözüm önerilerinin geliştirilerek bir yol haritasının ortaya konulduğu çalıştayda, ortak akılla Türk denizciliği mercek altına alındı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, denizciliğin milli gelire, ödemeler dengesine, bütçeye olan etkilerinin çok iyi değerlendirilip ölçülmesi gerektiğini belirterek, Çalıştayımızda da bu konular üzerinde kapsamlı olarak tartışabileceğimizi düşünüyorum. Akşama doğru elde ettiğimiz çıktıları bakanlık olarak hemen ekonomi yönetimi ile bir araya gelip bu konuların üzerinden hızla geçeceğiz diye konuştu.

12 12 Bakan Lütfi Elvan, kara, demir, deniz, hava ve bilişim yollarına aynı değerin verildiğini kaydetti. 3. Karayolu Ulusal Kongresi yapıldı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, hiçbir yatırımın insan hayatı kadar kıymetli olmadığını, insanı yaşatmanın birinci derecede önemli olduğunu söyledi. Bakan Elvan, 3. Karayolu Ulusal Kongresi nin açılışında, kongrenin diğerlerinden farklı olarak işin görsel ve sanatsal yönünü de dikkate alarak bir fotoğraf yarışması düzenlendiğini belirtti. İkinci Dünya Savaşı sonrasında dünyada karayolu ağırlıklı ulaşım politikalarının değer kazandığına dikkati çeken Elvan, Türkiye de dünyayla eş zamanlı olarak karayolu ağırlıklı ulaşım politikalarını uygulamış, bu eğilim 2000 li yılların başına kadar devam etmiştir dedi. KGM ve Yollar Türk Milli Komitesince 3. Karayolu Ulusal Kongresi kapsamında düzenlenen Şehirlerarası Yollarımız konulu 1. Fotoğraf Yarışması nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

13 13 Bakan Elvan dan İNTES e büyük övgü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Elvan, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikasının (İNTES), geleneksel toplantısında, İNTES in yaptığı işlerle, mesleğin çıtasını yükselten adımlarıyla, bilinçli ve örgütlü yapısıyla, oluşturduğu istihdamla, Türkiye yi İnşa Edenler in çatı kuruluşu olduğunu belirtti. Hacı Bayram Veli nin Ankara ya geldiğinde, Ogüst Tapınağı nın yanı başında dergahını kurduğunu ve Nagehan ol şara vardım/ol şarı yapılır gördüm/ben dahi bile yapıldım/taş-u toprak arasında şiirini okuduğunu anlatan Elvan, Yani günümüz Türkçesiyle söylersek, ansızın bir şehre geldim, o şehir yapılmaktaydı, şehirle birlikte ben de inşa edildim. Mekan-insan ilişkisini yeryüzünde en güzel şekilde anlatan bu şiir esasında siz yükleniciler olarak, biz idare olarak meseleye bakışımızı, inşa etmekten muradımızın ne olduğunu anlatması bakımından önemlidir dedi. Müteahhitlerin yaptığı işlerin, insana, şehre ve uygarlığa karşılık gelen yanlarının sadece fiziki büyüklüklerle, sadece maddi büyüklüklerle açıklanamayacağını kaydeden Bakan Elvan, Özellikle yurt dışı müteahhitlik hizmetleri sadece İNTES in değil Türkiye nin yüz akıdır değerlendirmesinde bulundu.

14 14 Katar da Türk rüzgarı esti Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Katar ın başkenti Doha da bir dizi inceleme ve ziyaretler gerçekleştirdi. Elvan, Doha da, Bakanlığın kamu-özel işbiliğinde yap-işlet-devret yöntemiyle gerçekleştireceği projelerini tanıtmak amacıyla Katar Ulaştırma Bakanı Jassem bin Saif Ahmed Al-Sulaiti, Katar Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Hessa Sultan Al Jaber ve Ooredoo Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Abdullah bin Mohammed Al Thani ile görüşmelerde bulundu.

15 15 Katar Başbakanı, Bakan Elvan ı ağırladı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Katar temasları kapsamında Katar Başbakanı ve İçişleri Bakanı Abdullah bin Nasır bin Halife Al Sani ile basına kapalı görüşme gerçekleştirdi. Bakan Lütfi Elvan, Katarlı yöneticilerin, Türk firmalarının Katar da ihale almalarıyla yetinmesini istemediklerini, bilgi teknolojileri ve demiryolu alanlarında işbirliği yapmayı arzu ettiklerini söyledi. Bakan Elvan, Katar da faaliyet gösteren Türk işadamlarıyla bir araya geldi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Katar Büyükelçisi Ahmet Demirok un, onuruna verdiği akşam yemeğinde Katar da faaliyet gösteren Türk iş adamlarıyla bir araya geldi. Elvan, Katar lı yetkililerin, Türk iş adamlarının üstlendikleri işlerdeki çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiklerini, bunun kendisini çok gururlandırdığını söyledi.

16 16 Kars Havalimanı na yeni terminal Kars Havalimanı yeni terminal binası, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma-Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve diğer protokol üyelerinin de katılımıyla törenle açıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni terminal binasının açılışını yaptıkları Kars ın havalimanına Harakani Havalimanı adının verilmesini uygun gördüklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

YAŞ ta bedelliye olumlu bakıldı

YAŞ ta bedelliye olumlu bakıldı YAŞ ta bedelliye olumlu bakıldı Aralık 05, 2014-3:06:00 Başbakan Davutoğlu, bedelli askerlik konusunun Yüksek Askeri Şura'da (YAŞ) görüşüldüğünü ve olumlu kanaatlerin ifade edildiğini söyledi. Başbakan

Detaylı

YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER

YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI AR-GE VE EĞİTİM BAŞKANLIĞI KURUMSAL YAYINLAR SERİSİ 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER OCAK 2017 I ANKARA 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR

Detaylı

YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER

YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI AR-GE VE EĞİTİM BAŞKANLIĞI KURUMSAL YAYINLAR SERİSİ 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR VE ESERLER OCAK 2017 I ANKARA 2016 YILINDAKİ DEV YATIRIMLAR

Detaylı

Avrasya Tüneli Yeni İsmi Ne olsun

Avrasya Tüneli Yeni İsmi Ne olsun Avrasya Tüneli Yeni İsmi Ne olsun Avrasya Tüneli Yeni İsmi Ne olsun yazımızda açılışına günler kala İstanbul ve Türkiye için yeni bir yol olacak olan tünel ile, Asya ve Avrupa ilk kez deniz tabanının altından

Detaylı

KONYA HAVA KARGO TERMİNALİ Ahmet ÇELİK

KONYA HAVA KARGO TERMİNALİ Ahmet ÇELİK 1. GİRİŞ Konya Havalimanı, 2 yılında hizmete girmiş, 21 de dış hatlar yolcu trafiğine açılmış olup, yıllık uçak kapasitesi 17.52 dir. Havaalanı 196. m² alan üzerine kurulmuştur. Konya Havalimanı 213 yılı

Detaylı

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı.

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Basın Bülteni Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Şişecam, Yenişehir Cam Kompleksi nde yer alan Anadolu Cam Fabrikası 4. Cam

Detaylı

Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog Ocak Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY

Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog Ocak Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog TR 16-18 Ocak 2019 Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY 1 16-18 Ocak 2019 Doha Exhibition and Convention Center (DECC) DOHA ORGANIZED BY 2 3

Detaylı

Türkiye, Boğazın altındaki demiryolu tünelini açtı

Türkiye, Boğazın altındaki demiryolu tünelini açtı 29.10.2013 Türkiye, Boğazın altındaki demiryolu tünelini açtı İstanbul (dpa) Türkiye bugün boğazın altındaki demiryolu tünelini açtı. 29.10.2013-02:20 Uhr dpa İstanbul (dpa) Türkiye bugün boğazın altındaki

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

Suç ekonomisi ile kayıt dışı ekonominin örtüştüğünü ifade eden Sayın Şimşek, bu konuyla mücadelede son derece kararlı olduklarını vurguladı.

Suç ekonomisi ile kayıt dışı ekonominin örtüştüğünü ifade eden Sayın Şimşek, bu konuyla mücadelede son derece kararlı olduklarını vurguladı. Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı ( MASAK) ve Gazi Üniversitesinin müşterek düzenlediği ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı

Detaylı

Avrasya da işler rayında

Avrasya da işler rayında BÜLTENİ ULAŞTIRMA Avrasya da işler rayında Türkiye Uzay Ajansı nı kuruyor sayfa 2-3 te İstanbul un iki yakasını Boğaz ın altından tüp geçitle aşacak olan Avrasya Tüneli Projesi nin yapım çalışmaları tüm

Detaylı

Kamuda Dijital Dönüşüm Çalıştayı Yapıldı

Kamuda Dijital Dönüşüm Çalıştayı Yapıldı Kamuda Dijital Dönüşüm Çalıştayı Yapıldı KALKINMA BAKANI CEVDET YILMAZ: -YENİ BİR BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ VE EYLEM PLANINI TAMAMLAMIŞ DURUMDAYIZ, BU EYLEM PLANIMIZ BÜYÜME VE İSTİHDAM ODAKLI -EYLEM PLANINDA

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı MİLLİ SAVUNMA BAKANI İSMET YILMAZ: -VATANDAŞLAR ALO 170 HATTI SAYESİNDE HER TÜRLÜ SORU VE SORUNLARINI OLDUKLARI YERDEN BİR TELEFONLA ÇÖZEBİLİYORLAR -AÇILAN ÇAĞRI

Detaylı

Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK:

Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK: Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK: -BU FORUM KASIM AYINDA KATAR DA DÜZENLENECEK DÜNYA SOSYAL GÜVENLİK FORUMU NA IŞIK TUTACAKTIR -TÜRKİYE BUGÜN DÜNYANIN

Detaylı

Başkan Acar, TÜRMOB Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Acar, TÜRMOB Üyeleriyle Bir Araya Geldi Başkan Acar, TÜRMOB Üyeleriyle Bir Araya Geldi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - BU KADAR AĞIR BİR SORUMLULUĞUN GEREĞİ OLARAK, İŞİMİZİ ÇOK DAHA İYİ YAPABİLMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ -

Detaylı

Türkmenistan ata yurdumuz

Türkmenistan ata yurdumuz Türkmenistan ata yurdumuz Ağustos 15, 2013-5:41:17 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Türkiye, Türkmenistan'ı ata yurdumuz olarak görüyoruz. Türkmenistan'ın her başarısından en az Türkmenistan kadar büyük

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu

Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu Ekim 29, 2016-6:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Bu modern Ankara Tren Garı yap-işlet-devret modeliyle 725 trilyon harcanarak, bu hale geldi.

Detaylı

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Mart 12, 2017-7:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış

Detaylı

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (İİT) GENEL SEKRETERİ SAYIN YOUSEF BIN AHMAD AL-OTHAIMEEN İN İİT. EKONOMİK ve TİCARİ İŞBİRLİĞİ DAİMİ KOMİTESİ (İSEDAK)

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (İİT) GENEL SEKRETERİ SAYIN YOUSEF BIN AHMAD AL-OTHAIMEEN İN İİT. EKONOMİK ve TİCARİ İŞBİRLİĞİ DAİMİ KOMİTESİ (İSEDAK) İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (İİT) GENEL SEKRETERİ SAYIN YOUSEF BIN AHMAD AL-OTHAIMEEN İN İİT EKONOMİK ve TİCARİ İŞBİRLİĞİ DAİMİ KOMİTESİ (İSEDAK) 33. OTURUMUNDA YAPACAĞI KONUŞMANIN TASLAK METNİ İstanbul,

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

GENÇLİK ARAŞTIRMALARI BÜLTENİ

GENÇLİK ARAŞTIRMALARI BÜLTENİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI BÜLTENİ Millet Eğilmez ; Türkiye Yenilmez! Recep Tayyip Erdoğan Airbus Uçaklarına Türkiye İmzası Manisa'da havacılık sektörü için parça üreten orta büyüklükteki bir şirket, sektörün

Detaylı

İTO Başkanı İbrahim Çağlar: İstanbul yerli ve yabancı yatırımcıya muazzam fırsatlar sunuyor

İTO Başkanı İbrahim Çağlar: İstanbul yerli ve yabancı yatırımcıya muazzam fırsatlar sunuyor İstanbul görkemli maketi ve inşaat firmalarıyla MIPIM Fuarı nda İTO Başkanı İbrahim Çağlar: İstanbul yerli ve yabancı yatırımcıya muazzam fırsatlar sunuyor "Nasıl ki Nuri Bilge, Cannes film festivalinin

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

Başkan Acar Genç İşadamlarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Acar Genç İşadamlarıyla Bir Araya Geldi Başkan Acar Genç İşadamlarıyla Bir Araya Geldi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: -25 BİN ÇALIŞANIMIZLA BİRLİKTE SGK YI TÜRKİYE NİN GÖZBEBEĞİ HALİNE GETİRDİK -DOĞAN BİR ÇOCUK 18 YAŞINA, OKUYORSA

Detaylı

SGK da Asgari İşçilik İncelemeleri ve Uzlaşma Çalıştayı Yapıldı

SGK da Asgari İşçilik İncelemeleri ve Uzlaşma Çalıştayı Yapıldı SGK da Asgari İşçilik İncelemeleri ve Uzlaşma Çalıştayı Yapıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA KURUCA: -ASGARİ İŞÇİLİK UYGULAMALARI SADECE İNŞAAT SEKTÖRÜYLE SINIRLI DEĞİLDİR. EĞİTİM,

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

B. ARINÇ A. BABACAN Y. AKDOĞAN N. KURTULMUŞ Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı

B. ARINÇ A. BABACAN Y. AKDOĞAN N. KURTULMUŞ Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü 20 Haziran 2015 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29392 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2015/7726 5544 sayılı Meslekî Yeterlilik Kurumu Kanunu

Detaylı

Kuruca, Sanayici ve İşadamlarıyla Biraraya Geldi

Kuruca, Sanayici ve İşadamlarıyla Biraraya Geldi Kuruca, Sanayici ve İşadamlarıyla Biraraya Geldi SGK BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA KURUCA: - SİSTEM ETKİSİNİ, 2048 YILINDA TAM OLARAK GÖSTERECEK - EĞER BÜTÇENİZ SAĞLAM DEĞİLSE 'BEN BU BÖLGENİN LİDERİYİM' DEMEK

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Phone Didim Marina YSR Yatching Services HABERLER

Phone Didim Marina YSR Yatching Services HABERLER Phone +90 533 704 13 07 www.didimmarina.com Didim Marina YSR Yatching Services HABERLER DOĞUŞ GRUBU NUN TÜRKİYE DEKİ İKİNCİ MARİNASI D-MARİN DİDİM RESMEN HİZMETE AÇILDI Turizm sektöründe derinleşme ve

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu Ekim 06, 2017-6:44:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

"Yeni Havalimanının Adı Dünya Genelinde Yapılacak Araştırmalarla Belirlenecek"

Yeni Havalimanının Adı Dünya Genelinde Yapılacak Araştırmalarla Belirlenecek www.mevzuattakip.com.tr "Yeni Havalimanının Adı Dünya Genelinde Yapılacak Araştırmalarla Belirlenecek" - İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu: - İsim konusu, yönetim

Detaylı

SIRA SAYISI: 425 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

SIRA SAYISI: 425 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 26 2 SIRA SAYISI: 425 674 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname (1/760) ve İçtüzük ün 128

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 5 Bülten Tarihi : 13 MAYIS 2016 TAB E-BÜLTEN MAYIS 2016 Türk Armatörler Birliği Yeni Tip Denizaltı Projesi İç Bloklarının Tamamlanma Töreni Türk Armatörler Birliği Kahvaltısı Dünya denizcilik

Detaylı

T.C. Resmî Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır

T.C. Resmî Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 27 Temmuz 2016 ÇARŞAMBA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29783 2. Mükerrer KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME Kuruluşu : 7 Ekim

Detaylı

Mobil SGK Araçları Yollarda

Mobil SGK Araçları Yollarda Mobil SGK Araçları Yollarda ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK: -SOSYAL GÜVENLİKTEKİ GÜVENSİZLİK DÖNEMİNİ KAPATIP, SOSYAL GÜVENLİK SİSTEMİNİ YENİDEN İNŞA ETMİŞ BULUNMAKTAYIZ -HEDEFİMİZ CUMHURİYETİMİZİN

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2017/134 Ref: 4/134

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2017/134 Ref: 4/134 SİRKÜLER İstanbul, 21.08.2017 Sayı: 2017/134 Ref: 4/134 Konu: AR-GE MERKEZLERİNDE İSTİHDAM EDİLECEK AR-GE PERSONELİ SAYISININ TESPİTİ HAKKINDA KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTIR 5746 sayılı Kanunun 2. maddesi

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

SIRA SAYISI: 417 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

SIRA SAYISI: 417 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 26 1 SIRA SAYISI: 417 668 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluşlara Dair Düzenleme Yapılması Hakkında

Detaylı

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer Uluslararası 06 TürkiyeEnerjiForumu 12. Yıl Club Med Palmiye, Kemer 2014 ANTALYA 15-19 Nisan 2014 Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! Antalya da unutulmuz tarihi zirve için geriye

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Türkiye-Filistin İş Forumu Ramallah Toplantısı 1 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2018/082 Ref: 4/082

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2018/082 Ref: 4/082 SİRKÜLER İstanbul, 02.05.2018 Sayı: 2018/082 Ref: 4/082 Konu: KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGELERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK ASGARİ 7.500 YATAK KAPASİTESİNİ HAİZ TURİZM YATIRIMLARI DEVLET YARDIMLARI

Detaylı

T.C. Resmî Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır

T.C. Resmî Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 7 Temmuz 2018 CUMARTESİ YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 30471 2. Mükerrer KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME Kuruluşu : 7 Ekim

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2015/111 Ref: 4/111

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2015/111 Ref: 4/111 SİRKÜLER İstanbul, 09.06.2015 Sayı: 2015/111 Ref: 4/111 Konu: TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ İLE BİRLEŞİK MEKSİKA DEVLETLERİ HÜKÜMETİ ARASINDA İMZALANAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMASININ ONAYLANDIĞINA

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2013 Sayı: 2013/129 Ref: 4/129

SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2013 Sayı: 2013/129 Ref: 4/129 SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2013 Sayı: 2013/129 Ref: 4/129 Konu: TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE AVUSTRALYA HÜKÜMETİ ARASINDA İMZALANAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMASINA İLİŞKİN KARAR YAYINLANMIŞTIR 28.04.2010

Detaylı

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI 31.12.2013 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Girişimcilik

Detaylı

VOLKAN BOZKIR. Eylül 2013 AYLIK FAALİYET BÜLTENİ. Haziran 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ

VOLKAN BOZKIR. Eylül 2013 AYLIK FAALİYET BÜLTENİ. Haziran 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ VOLKAN BOZKIR BÜYÜKELÇİ TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AYLIK FAALİYET BÜLTENİ Eylül 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ AYLIK FAALİYET BÜLTENİ TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU

Detaylı

BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK OLU

BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK OLU BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK OLU Kasım 29, 2006-12:00:00 BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK

Detaylı

SGK nın Uluslararası Başarısı

SGK nın Uluslararası Başarısı SGK nın Uluslararası Başarısı Dünya Sosyal Güvenlik Forumu nda Başkan Yadigar Gökalp İlhan, Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatı nın en üst yürütme organı olan BÜRO ya üye seçildi. Kurumumuz ayrıca ISSA

Detaylı

ideas for today and tomorrow

ideas for today and tomorrow ideas for today and tomorrow Hakkımızda Regata Events, on yıllardır Ankara ve Türkiye çapında kazandığımız tecrübelerin birikimiyle kurulmuştur. Uzun yıllar yaptığımız etkinlik, açılış, konser ve kongrelerin

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT Bilişim denince Beşiktaş BEŞİKTAŞ Belediyesi Avrasya bölgesi'nin en büyük bilişim fuarına katılıyor. Beşiktaş Belediyesi, bilişim alanında kullandığı son teknolojileri ve yenilikleri, 29 Kasım 2 Aralık

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Lütfi ELVAN YAPAR 3.HAVALIMANI TÜRKIYE NIN GURURUDUR. 21 Ekim 2015

GÜNLÜK BÜLTEN. Lütfi ELVAN YAPAR 3.HAVALIMANI TÜRKIYE NIN GURURUDUR. 21 Ekim 2015 21 Ekim 2015 GÜNLÜK BÜLTEN Lütfi ELVAN Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı 3.HAVALIMANI TÜRKIYE NIN GURURUDUR İstanbul 3. Havalimanı Proje Finansmanı İmza

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Taşeron işçinin hakları mutlaka düzenlenecek

Taşeron işçinin hakları mutlaka düzenlenecek Taşeron işçinin hakları mutlaka düzenlenecek Aralık 08, 2011-4:57:28 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyük Anadolu Otel'de düzenlenen Türk-İş 21. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Çalışma

Detaylı

3. Havalimanı için ihale 3 Mayıs ta

3. Havalimanı için ihale 3 Mayıs ta 3. Havalimanı için ihale 3 Mayıs ta Ocak 23, 2013-12:06:29 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak yeni havalimanının ihale tarihini açıkladı. Yıldırım, İstanbul'a

Detaylı

1 2 Eylül 2018, Bişkek

1 2 Eylül 2018, Bişkek T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın Kırgızistan a Resmi Ziyareti Vesilesiyle Özel Sektör Heyet Programı ve 1 2 Eylül 2018, Bişkek 2 T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın 1 2 Eylül

Detaylı

1- Fitili Tarım Bakanı ateşledi 700 bin çiftçi 100 milyon Euro luk verimlilik sağladı

1- Fitili Tarım Bakanı ateşledi 700 bin çiftçi 100 milyon Euro luk verimlilik sağladı 1- Fitili Tarım Bakanı ateşledi 700 bin çiftçi 100 milyon Euro luk verimlilik sağladı SERPİL Timuray, 4 yıl önce Danone Türkiye Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıp Vodafone Türkiye CEO luğuna geçerken Gıda,

Detaylı

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ VE KURTKÖY AKYAZI KESİMİ www.marmaraotoyolu.com KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ

Detaylı

İŞBİRLİĞİ İLE 3. BÖLGESEL VE ULUSLARARASI MARKALAR ÖDÜL TÖRENİ 17 EKİM SAAT 13:30 ŞEHİTKAMİL KONGRE MERKEZİ. www.gamep.org.tr

İŞBİRLİĞİ İLE 3. BÖLGESEL VE ULUSLARARASI MARKALAR ÖDÜL TÖRENİ 17 EKİM SAAT 13:30 ŞEHİTKAMİL KONGRE MERKEZİ. www.gamep.org.tr 17 EKİM SAAT 13:30 ŞEHİTKAMİL KONGRE MERKEZİ GAMEP 3. ÖDÜL TÖRENİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI. TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK MEDYA PLATFORMU ( GAMEP ) HER YIL DÜZENLEDİĞİ ÖDÜL TÖRENİ NİN 3. SÜ KANAL 5 İŞBİRLİĞİ İLE

Detaylı

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr Aylık Süreli Elektronik Yayın ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı Bakan İslam, 2015 yılı sonuna kadar, yurt ve yuvalarda şu anda kalmakta olan bin civarında çocuğumuzun da çocuk evlerine geçişini

Detaylı

ISSA İyi Uygulamalar Ödül Töreni

ISSA İyi Uygulamalar Ödül Töreni ISSA İyi Uygulamalar Ödül Töreni SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -SGK OLARAK SÜRATLİ VE KALİTELİ HİZMET SUNAN KÖKLÜ BİR KURUM OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ -BUNDAN YILLAR ÖNCE İLAÇLARIN

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce düzenlenen Sosyal Güvenlik Reformunun

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES RUSYA/KARLOV: ŞİÖ KONUSUNDA KARAR ANKARA'NIN Bloomberght, 30 Kasım 2016

AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES RUSYA/KARLOV: ŞİÖ KONUSUNDA KARAR ANKARA'NIN Bloomberght, 30 Kasım 2016 AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES RUSYA/KARLOV: ŞİÖ KONUSUNDA KARAR ANKARA'NIN - 01.12.2016 Bloomberght, 30 Kasım 2016 Rusya/Karlov: ŞİÖ konusunda karar Ankara'nın Rusya Büyükelçisi

Detaylı

08 Kasım 2010 BAYANLAR TRİBÜNLERDEKİ KÜFÜRÜN ÖNÜNE GEÇTİ KUSADASl - demokrat Sayfa 4 AB YOLUNDA KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ MASYA YATIRILDI - AYDIN VALİ YARDIMCISI HALİL SERDAR CEVHEROĞLU, - BREZİLYA'DA BİR KADININ

Detaylı

Popüler Bölgeler 2017

Popüler Bölgeler 2017 Popüler Bölgeler 2017 TÜRKİYE VE İSTANBUL DA ARZ VE TALEP AÇISINDAN ÖN PLANA ÇIKAN LOKASYONLARA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME Türkiye de gayrimenkul piyasasında arz ve talebi oluşturan dinamikler; Sosyal - ekonomik

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 10.09.2015 Sayı: 2015/146 Ref: 4/146

SİRKÜLER İstanbul, 10.09.2015 Sayı: 2015/146 Ref: 4/146 SİRKÜLER İstanbul, 10.09.2015 Sayı: 2015/146 Ref: 4/146 Konu: TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE KORE CUMHURİYETİ ARASINDA İMZALANAN SOSYAL GÜVENLİK ANLAŞMASI 1 HAZİRAN 2015 DEN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞTİR

Detaylı

Ağustos 2011. DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni

Ağustos 2011. DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni Ağustos 2011 DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni İçindekiler Konsey Başkan ının Mesajı...5 Konsey Kick Off..6 Yeni İş Modeli ve VIP Servis Açılışları...7 Konsey ve Komitelerin Tanıtımı..8 Komitelerin Amaçları...10

Detaylı

İş Yerinde Psikolojik Tacizle Mücadele Paneli. (Mobbing)

İş Yerinde Psikolojik Tacizle Mücadele Paneli. (Mobbing) İş Yerinde Psikolojik Tacizle Mücadele Paneli (Mobbing) SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -BUGÜNE KADAR 103 PERSONELİMİZ TARAFINDAN KOMİSYONUNA BAŞVURUDA BULUNULMUŞTUR MOBBİNG İLE MÜCADELE

Detaylı

Erdoğan ve Maduro görüşmesinin ayrıntıları neler?

Erdoğan ve Maduro görüşmesinin ayrıntıları neler? Erdoğan ve Maduro görüşmesinin ayrıntıları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Halkın iradesinin üzerinde güç olmadığına inanıyoruz 07.10.2017 / 09:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm Latin dostlarımızın barış içinde

Detaylı

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan 3. Yaş Baharı Kongresine Katıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: - SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EKİM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık İlçesi nde meydana gelen dolu yağışı

Detaylı

Hüsnü Özyeğin; YİSAD da konuştu Türk yöneticiler her yerde başarılı

Hüsnü Özyeğin; YİSAD da konuştu Türk yöneticiler her yerde başarılı Hüsnü Özyeğin; YİSAD da konuştu Türk yöneticiler her yerde başarılı Türkiye nin topal ayağı eğitimdir diyen Özyeğin, düşük eğitim düzeyi ile ekonominin gelişmesini mucize olarak yorumladı. Cari açığın

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

BÖLÜM 7 ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

BÖLÜM 7 ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BÖLÜM 7 ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI Ulaştırma mühendisliği, insan ve yükün güvenli, yeterli, ekonomik ve doğa koşullarına uygun bir biçimde taşınabilmesini sağlayacak ulaşım sistemlerinin ve bileşenlerinin

Detaylı

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI 07-09 Mayıs 2016 GAZETE KUPÜRLERİ TIKLAYINIZ İNTERNET SAYFALARI TIKLAYINIZ TV RAPORLARI TIKLAYINIZ GAZETE KUPÜRLERİ YENİ ŞAFAK Tarih : 08.05.2016 GÜNLÜK ULUSAL GAZETE Sayfa : 1 İSTANBUL Tiraj : 107385

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem BAŞBAKAN YARDIMCISI BEŞİR ATALAY: -TÜRKİYE SON YILLARDA SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK REFORMLAR YAPARAK BİRÇOK UYGULAMA BAŞLATTI SOSYAL GÜVENLİK

Detaylı

http://m.iha.com.tr/istanbul-haberleri/gunaydin-grouptan-demiryolu-atagi-1757210/ Lojistik sektörünün güçlü kuruluşu Günaydın Group, Balıkesir Lojistik Köyü nde üçüncü demiryolu lojistik merkezini açtı.

Detaylı

Gülağaç SGM Açıldı -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ

Gülağaç SGM Açıldı -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ Gülağaç SGM Açıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ -FİNANSAL KRİZLERİN KURUMLARIN

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı,

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı, AHMET BAHA ÖĞÜTKEN 24.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI 1961'de İstanbul, Fatih te doğdu, Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini

Detaylı

SIRA SAYISI: 679 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

SIRA SAYISI: 679 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 5 SIRA SAYISI: 679 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Arasında Üçüncü Taraf Maliyet Paylaşımı Anlaşmasının

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı