TÜRKIYE İKLIMLENDIRME SEKTÖRÜNÜ BIZIMLE KEŞFEDIN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKIYE İKLIMLENDIRME SEKTÖRÜNÜ BIZIMLE KEŞFEDIN"

Transkript

1 TÜRKIYE İKLIMLENDIRME SEKTÖRÜNÜ BIZIMLE KEŞFEDIN ÜYE FİRMALAR ÜRÜN GRUPLARI

2

3 İKLİMLENDİRME - SOĞUTMA KLİMA İMALATÇILARI DERNEĞİ İSKİD Türkiye de 1950 lerde hayat bulan klima ve soğutma sektörü hızla gelişme göstermiştir. İSKİD, bu gelişmenin sağlıklı ve daha da hızlı olması amacıyla klima ve soğutma sektörünün önde gelen firmaları ve kişilerinin katkılarıyla kurularak 1993 Yılında çalışmalarına başlamıştır. İSKİD üyelerinin temsil ettiği şirketlerin sayısı 2017 yılında 100 ün üzerine ulaşmıştır. Bu firmalar çoğu ürün grubu için Türkiye pazarının %90 ını temsil etmektedir. Bugün İSKİD, iklimlendirme sektörünün gelişmesi ve uluslararası rekabette öne geçmesi yönünde sektör adına faaliyetler yürüten etkin bir kuruluştur. İSKİD IN AMACI: - Türkiye de iklimlendirme, soğutma ve klima cihazları imalatçısı ve/veya ithalatçısı olan üyeleri arasında işbirliğini sağlayarak üyelerin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapmak, - Klima tüketicileri ile firmalarının haklarını ulusal ve uluslararası düzeyde korumak; - Ülkenin ısıtma, soğutma klima ihtiyaçlarının karşılanması sırasında çevreye duyarlı olmak ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunmaktır. MISYON: Sektörün gelişimine yönelik stratejik planları, bu planları gerçekleştirecek eylemleri, üyeleri ve sektörün diğer paydaşları ile etkin bir işbirliği içinde hayata geçirmek. VIZYON: İklimlendirme Sektörünü, toplumun yaşam kalitesini artıran çalışmalarında, çevreyi gözeten, yenilikçi, güvenilir, rekabetçi nitelikleriyle yurtiçi ve yurtdışında saygın ve öncü bir konuma taşımak. HEDEFLERI: Sektörün araştırma-geliştirme altyapısının ve üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi, Sektöre uygun kalifiye iş gücü yetiştirilmesinin teşvik edilmesi, Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının, yüksek verimli ürünlerin, yenilikçi teknolojiler ile uygulamalarının teşvik edilmesi, Ulusal ve uluslararası medyada etkinliğin arttırılması, Yönetmelik ve standartların takibi, güncellenmesi, gereğinde şartname oluşturma ve piyasa gözetimimizin etkinleştirilmesi ile haksız rekabeti önleyerek güvenilir sektör imajının korunması, Sanayi-Devlet ilişkilerinin güçlendirilmesi, Kaliteli Türk malı imajının uluslararası pazarlarda tanıtılması ve saygınlığının arttırılması; Uluslararası kurumlarla işbirliklerinin arttırılması gibi konuları temel odak noktası olarak benimsemiştir.

4 İSKİD IN SEKTÖRE KATKILARI: SEKTÖR TEMSILCILIĞI: İSKİD, iklimlendirme, soğutma ve klima sektörünün büyük bir oranını tek bir çatı altında toplamayı başarmıştır yılından bu yana her yıl klima ve soğutma sektörünün, ürün, imalat-ithalat-satış ve ihracat bazında, yıllık istatistiklerini hazırlayarak, sektörün boyutlarını somut olarak ortaya çıkarmış, sektörde stratejik hedef belirlenmesinde kullanılabilecek önemli bir kaynak sağlamıştır. Klima ihtisas fuarlarının tüketici ve firmalar için en verimli hale getirilmesi yönünde, ilgili diğer sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde çalışmalar yapmış ve başarılı sonuçlar almıştır. Günümüzde Sektörün dört Derneğinin ve vakfının desteklediği tek fuar, iki yılda bir İstanbul da yapılan ISK-SODEKS Fuarıdır. Destekleyen derneklerin üyesi olmak firmalara fayda sağladığı gibi, sivil toplum örgütlerinin bu başarılı işbirliği neticesinde fuar dünya çapında büyüklüğe ve tanınırlığa ulaşmıştır. Sektörle ilgili diğer derneklerle ortak çalışmalar yapmış ve geliştirmektedir. DOSİDER, ESSİAD, ISKAV, İSEDA, İZODER, MMO, MTMD, TTMD ve SOSİAD bunlar arasındadır. Ayrıca, Makine Makina İmalat Sanayii Dernekleri Federasyonu MAKFED, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği İMSAD ve Makine Sanayii Sektör Platformu üyesi olan İSKİD, bu sektörlerle ortak hareket etmektedir. Makine ve İnşaat sektörlerinin 2023 yılı hedefleri dünyada önemli oyuncu haline gelmektir. Makine sektöründeki TURQUM

5 kalite markası çalışmaları İSKİD üyesi firmaların bu sertifikayı almalarının sağlanmasıyla tamamlanmıştır. Sektör içinde haksız rekabet, etik kurallara uymayan davranışlar ve tüketiciyi yanıltabilecek uygulamalara karşı önlemler almakta ve takip etmektedir. İSKİD Onur Kurulu ve ISKAV Etik Değerler Komisyonu bu konuda çalışmalar yapmaktadır, ISKAV bünyesinde Sektörel İş Etik İlkeleri hakkında bir sistem kurulmuştur. Ayrıca 2005 yılında kurulan Piyasa Gözetimi ve Denetimi Komisyonu, tüketicinin yanıltılması ve/veya haksız rekabet ile ilgili başvuruları inceleyip soruşturmaktadır. Her ay düzenli çıkarılan İSKİD e-bültenler, İSKİD web sitesi, İSKİD Twitter ve Facebook sayfaları aracılığı ile geniş bir kesime İSKİD in görüşleri ve üyelerinin haber ve bilgileri iletilmektedir. İSKİD in temin ettiği bilgiler ise güncel e-posta listesi kullanılarak tüm üyelere hızla aktarılmaktadır. Basın toplantıları ve basın bültenleri aracılığıyla sektör hakkında bilgiler kamuoyu ile paylaşılmaktadır. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TSE, Dış Ticaret Müsteşarlığı gibi resmî kurumlar nezdinde sektörle ilgili mevzuat çalışmaları yapılmış ve önemli faydalar elde edilmiştir. Gerektiğinde bu çalışmalar devam etmektedir. CE ve alt yönetmelikleri, ozon tabakasını incelten maddeler, haksız rekabet, yeni standartlar ve değişiklikler, test ve ölçüm, ithalat düzenlemeleri konuları örnek olarak sayılabilir. Türkiye AB müktesebatına uyuma başladığı yıllarda, AB Klima Mevzuatı başlıklı bir rapor hazırlanmış ve klima konusunda AB ve Türkiye deki mevcut mevzuat ve uygulamalar karşılaştırılmıştır. Rapor, ilgili Devlet Kurumlarının ve Sektörün bilgisine sunulmuştur. İSKİD, Günümüzde temel ihtiyaç haline gelen klima kullanımının yaygınlaşması ve konu ile ilgili toplum bilincinin arttırılması amacıyla toplantılar, geziler, basın duyuruları, el broşürleri ve benzeri faaliyetler yapmaktadır. Ayrıca hastanelerde hijyenik klimaların nasıl olması, kullanımı ve bakımı hakkında özellikle sağlık personeline yönelik bir kitapçık hazırlanmış kitabın dağıtım ve tanıtımını 2009 yılında yapılmıştır.

6 ULUSLARARASI İLIŞKILER: Uluslararası EUROVENT (Avrupa Soğutma ve Havalandırma Cihazı Üreticileri) Derneği ne üyelik ile klima sektöründe Avrupa Birliği ile bütünleşme yolunda önemli bir ilerleme sağlamıştır. Bu dernek ile kurulan ilişkiler ve Avrupa çapında yapılan toplantılara Türk Temsilcilerinin katılımı sektörel gelişmeleri yakından takip etme imkânı sağlamıştır. EUROVENT in 2000 ve 2008 Genel Kurul ları ile ICARMA 2000 yılı toplantısının Türkiye de yapılması Türkiye ve Türk Klima sektörünün tanıtılması konusunda büyük katkı sağlamıştır. Avrupa Birliği nde sektör ile ilgili standart, kanun, yönetmelik vb dokümanların hazırlanmasında en etkin kurum Eurovent tir. Bu çalışmalar ışığında İSKİD YK Üyesi Sn. Naci Şahin Eurovent Yönetim Kuruluna üye olarak seçilmiştir. İSKİD Üyeleri bu konularda faaliyet gösteren toplam 15 adet çalışma gruplarına (Working Group) katılma hakkına sahiptir. Bir gruba katılmasa da isteyen üyeler ilgilendikleri grupların faaliyetlerini ilk ağızdan öğrenebilmektedir. Bu gruplara örnek olarak Fan-Coil, AHU, Chiller, klima, fan, soğutma kuleleri grupları verilebilir. Bu gruplar, konularında AB Norm ve yönetmeliklerinin çıkarılmasında en büyük paya sahip olan organlardır. Gruplar ayrıca, Eurovent Sertifikasyon Şirketinin belgelendirme prosedürlerini belirlemektedir. Eurovent sertifikasyon şirketi ile işbirliği çerçevesinde sertifikasyon tanıtımı için ortak faaliyetler yapılmaktadır. İSKİD in uluslararası IIR International Institute of Refrigeration üyeliği de 2009 yılında başlamış olup üyeliğin devlet nezdinde yapılması gerekliliğinden dolayı 2011 yılı itibariyle İSKİD üyeliği TÜBİTAK a devredilmiştir. İhracat için önemli bir belge olan Eurovent Sertifikasını edinmek isteyen üyelerine bilgi ve irtibat sağlamaktadır. Bugün Türkiye kuvvetli olduğu ürünlerde Eurovent sertifikası sahibi firmaları ile dördüncü sırada yerini almıştır. İSKİD in ilişkide olduğu yabancı dernekler arasında EUROVENT Üyesi (Rusya Dahil) Avrupa Dernekleri, VDKF (Almanya), AHRI, ASHRAE (ABD), REHVA (Avrupa), FETA (İngiltere), KRAIA (Kore), CAR ve CRAA (ÇHC), AIACRA, ISHRAE (Hindistan), Pakistan HVACR Society sayılabilir. Uluslararası İlişkiler Komisyonu bu ilişkileri arttırmak ve düzenlemek üzere çalışmaktadır.

7 DIŞ TICARET: 2003 yılı başında kurulmuş olan İSKİD Dış Satım Komisyonu DSK, üye firmaların ve sektörün mevcut kalite ve kapasitesini ihracata yöneltebilmeleri için çalışmaktadır. Komisyon, anketlerle belirlenen hedef ülkelerin pazarını, ithalat prosedürlerini araştırmak; hedef ülkelerde basın ve fuarlar yoluyla Türkiye ile birlikte Türk soğutma - klima mamullerini tanıtarak imajını yükseltmek; önemli yurtdışı fuarları ile sektörün firmalarının mümkünse Milli katılım dâhilinde iştiraklerini sağlayacak faaliyetlerde bulunmaktadır. Bu kapsamda yurtdışı pazar araştırmaları yapılmış ve araştırma sonuçları üyelere duyurulmuştur. Almanya, Fransa, Rusya, İtalya, Romanya, Yunanistan, Suriye, Çin ve diğer ülkelerde muhtelif fuarlara katılmıştır. Ayrıca komisyon Dış Ticaret Teşvikleri konulu seminerler de düzenlemiştir. Yurt dışı dergilerde verdiği ilanlarla Türkiye klima-soğutma sektörünü tanıtmaktadır. İSKİD Mart 2009 yılından beri İngilizce ve Rusça olarak ISKID ACV&R Journal of Turkey dergisini yayınlamaktadır. Dergi yurt dışı ticari ataşelikler, fuarlar, yurt dışındaki basın kuruluşlarına ve derneklere dağıtılmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı fuarlarda İSKİD, Türkiye soğutma-klima sektörü ve İSKİD üyelerini temsil etmektedir. Bu çalışmaların daha etkili olması için üye firmaları tanıtıcı broşürler hazırlanmış ve dağıtılmıştır. Fuar sonrasında anket çalışmaları ile fuarın başarısı ve sektöre kazandırdıkları ölçümlenerek üyelerle paylaşılmıştır.

8 EĞITIM: Türkiye soğutma-klima sektörünü geliştirmek, üniversite-sanayi işbirliğini arttırmak, sektörün kalifiye eleman açığını kapatmak, Avrupa Birliği ile uyumunu sağlamak, sektörün ihtiyacı olan bir test laboratuvarını hizmete açmak amaçları ile Yıldız Teknik Üniversitesi, KOSGEB ve ISISO Yapı Kooperatifi işbirliğinde ISKAV Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfının kuruluşu tamamlanmıştır. ISKAV eğitim, fonksiyon/test/kontrol ve belgelendirme konularında sektöre hizmet vermektedir. İSKİD 2006 yılını Ar-Ge yılı olarak ilan etmiştir. Sektör firmalarının cirolarının %3-5 ini Ar-Ge ye ayırmaları için çalışılmaktadır. İSKİD bunun için Üniversite-Sanayi İşbirliği ve Burs Komisyonu aracılığıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Komisyon, yüksek lisans tezlerinin firmalarda ve Ar-Ge ye yönelik olarak uygulamalı bir şekilde yapılması için 5 üniversite ile işbirliği protokolü imzalamıştır. Ayrıca sektörle ilgili branş öğrencilerine burs sağlamaktadır. Öğretim görevlileri ve öğrencilere yönelik teknik geziler düzenleyip, okullara teknik malzeme yardımları yapmaktadır. Ar-Ge çalıştayları ve Ar-Ge faaliyetlerine destek olmak amacıyla da Ar-Ge Kitabı nı yayınlamıştır. SOSYAL SORUMLULUK FAALIYETLERI: Yapılan sosyal faaliyetlerle sektör içi kaynaşma sağlamaktadır. Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Hatıra Ormanları dikim çalışmaları yapılmıştır. Toplum sağlığı ve hastanelerin hijyenik havalandırması konusunda yayınlar hazırlamış, konferanslar düzenlemiş ve bu konuda sektöre öncülük ederek komisyon çalışmalarına başlanmıştır.

9 ÜYELERİMİZ

10 ABKAY GRUP KLİMA TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Esenşehir Mah. Kürkçüler Cad. Eryılmaz Sok. No.28/3 K:3 Y.Dudullu, Ümraniye Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@abkaygroup.com AHMET YAR SOĞUTMA SAN. VE TİC. A.Ş. Kemalpaşa OSB Mahallesi 9. Sok. No:9 K. Paşa İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) / benturkozbek@ahmetyar.com.tr AIRONN HAVALANDIRMA ve KLİMA SİSTEMLERİ SAN. DIŞ TİC. LTD.ŞTİ. Tatlısu Mah. Şenol Güneş Blv. No.2A Mira Tower K.3 D: Şerifali Ümraniye Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@aironn.com.tr AKANTEL ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. A.O.S.B Sok. No.6, Çiğli İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) / akantel@akantel.com.tr AKCOR HAV. SİST. VE TEKN. ÜRÜNLER SAN. VE TİC. A.Ş. Vefa Deresi Sk. Gayrettepe İş Mrk. No.3/ Gayrettepe Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@akcor.com.tr ALARKO CARRIER SAN. VE TİC. A.Ş. GOSB Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Şahabettin Bilgisu Cad Gebze KOCAELİ / TÜRKİYE Tel: +90 (262) Fax: +90 (262) / info@alarko-carrier.com.tr

11 ALDAĞ ISITMA SOĞUTMA KLİMA SAN. VE TİC. A.Ş. Cumhuriyet Mah. Abdi İpekçi Cad. No: Kartal İSTANBUL / TÜRKİYE YEARS Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / aldag@aldag.com.tr ALİZE PROJE SİST. MÜH. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Perpa Tic. Mrk. A Blok Kat.11 No.1584 Okmeydanı Şişli Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@alize.org ALTAY GRUP KLİMA SAN. VE TİC. A.Ş. Çubuklu Mah. Platin Çıkmazı Sok. No:1 Kavacık Beykoz Tel: +90 (216) Fax: : +90 (216) / info@altaygrup.com ARÇELİK A.Ş. Karaağaç Cad. No:2-6 Sütlüce Beyoğlu Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) ARMACELL YALITIM A.Ş. Barakfakih Mh. Barakfakih San. Böl. 16 Cd. No:13 Kestel BURSA/ TÜRKİYE Tel: +90 (224) Fax: +90 (224) /iinfo.bursa@armacell.com.tr ASAL İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİLERİ A.Ş. Çamlık Mah. İkbal Cad. Dinç Sok. No:4 Muyar Plaza K:1 D:10, 34770, Ümraniye Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) info@asaliklimlendirme.com

12 ATLANTİK GRUP SOĞUTMA ISITMA VE KLİMA SİST.TİC. LTD. ŞTİ. Ahmediye Mah. Halk. Cad. Sunar İş Merkezi No: 37 K: 4 D: 412, 34672, Üsküdar Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@atlantikgrup.com AZAK SOĞUTMA SAÇ VE DAY. TÜK. MAL. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 3 Organize San. 13 Nolu Sok. No.25 Selçuklu KONYA / TÜRKİYE Tel: +90 (332) Fax: +90 (332) / info@azakltd.com.tr BAHÇIVAN ELEKTRİK MOTOR SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Ömerli Mah. Hadımköy-İstanbul Cd. No: Arnavutköy Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@bahcivanmotor.com.tr / export@bahcivanmotor.com.tr BAYMAK MAKİNA SANAYİ VE TİC. A.Ş. Orhanlı Beldesi Orta Mah. Akdeniz Sok. No:8 Tepeören Mevkii Orhanlı Tuzla Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / merkez1@baymak.com.tr BOSCH TERMOTEKNİK ISITMA VE KLİMA SANAYİ TİC. A.Ş. Aydınevler Mah. İnönü Caddesi No:20 Küçükyalı Ofis Park A Blok Maltepe Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) BSH EV ALETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No.51, Ümraniye Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / kurumsal.iletisim@bshg.com

13 BSK HAVALANDIRMA EKİPMANLARI A.Ş. Mimar Sinan Mah. Basra Cad. No.59/A Sultanbeyli Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@bskhavalandirma.com.tr BUZÇELİK BUZDOLABI SAN.TİC. LTD. ŞTİ. 4. Organize Sanayi Bölgesi Büyük Kayacık Mah. 416 Sokak No:10/A Selçuklu KONYA / TÜRKİYE Tel: +90 (332) Fax: +90 (332) / satis@buzcelik.com.tr BY ISITMA SOĞUTMA KLİMA HAV. SAN. TİC. A.Ş. Atatürk Mh. Dudullu Cd. Şeref Sk. No Ataşehir Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@teknogenhvac.com CAN KLİMA TEKNİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Dudullu Organize Sanayi Bölgesi 4. Cad. No: Ümraniye Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / suatsucu@canklimateknik.com CANTAŞ İÇ VE DIŞ TİCARET SOĞUTMA SİSTEMLERİ SAN. A.Ş. Kore Şehitleri Cad. No:53 Zincirlikuyu Şişli Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@cantassogutma.com CANTEK SOĞUTMA MAKİNELERİ VE TİC. LTD. ŞTİ. Organize Sanayi Bölgesi 2. Kısım 21. Cad. No: Döşemealtı ANTALYA / TÜRKİYE Tel: +90 (242) Fax: +90 (242) / info@cantek.biz

14 CENK ENDÜSTRİ TESİSLERİ İMALAT VE TAAHHÜT A.Ş. Gürsel Mah. İmrahor Cad. No:7/1, Kağıthane Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / cenk@cenk.com.tr CFM SOĞUTMA VE OTOMASYON SAN. TİC. A.Ş. A.O.S.B Sk. No. 9 Çiğli İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) info@cfm.com.tr CIAT ISITMA SOĞUTMA VE HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ TİC. SAN. A.Ş. Marmara Forum AVM Garden Office Kat:2 Osmaniye Mah. Çobançeşme Koşuyolu Blv. No: Bakırköy Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / ciat@ciatturkiye.com CVS HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ A.Ş. Cumhuriyet Mah. Kartal Caddesi No:101 / 1 Kartal Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / trade@cvsair.com.tr / sales@cvsair.com.tr DAIKIN ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ SAN. TİC. A.Ş. Küçükbakkalköy Mh. Kayışdağı Cad. Allianz Tower No.1 Kat Ataşehir Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@daikin.com.tr DANFOSS OTOMASYON VE KONTROL ÜRÜNLERİ TİC. LTD. ŞTİ. Şerifali Mah. Pakdil Sok. Bir Plaza No:5 B Blok Yukarı Dudullu Ümraniye Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) /danfoss@danfoss.com.tr

15 DENCOHAPPEL KLİMA SANAYİ A.Ş. Barbaros Bulvarı Bulvar Apt. 70/8, Balmumcu Beşiktaş Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info.tr@ dencohappel.com DKM İNŞAAT VE DANIŞMANLIK SAN. TİC. A.Ş. Cevizli Mh. Bağdat Cd. No.538 K.1/4 Maltepe Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) www. dkminsaat.com / info@dkminsaat.com DOĞU İKLİMLENDİRME SAN. VE TİC. A.Ş. ITOB O.S.B Sok. No:10 Tekeli Menderes İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) / info@doguiklimlendirme.com ELEKTROTEKNİK KLİMA SAN. VE TİC. A.Ş. Meclis Mh. Atatürk Cad. Çağatay Sok.No.3, Sarıgazi Sancaktepe Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@elektroteknik.com.tr EMO SCHAKO KLİMA HAVALANDIRMA TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ. Pursaklar San. Sit. Karacaören Mah Cad. No:98, Pursaklar ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 (312) / +90 (216) Fax: +90 (312) / +90 (216) /emo@emo-schako.com.tr ENEKO HAVALANDIRMA VE ISI EKONOMİSİ SİSTEM TEKNOJİLERİ MAK. SAN. TİC. A.Ş Sok. No: 30 A.O.S.B Çiğli İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) / info@eneko.com.tr

16 ERBAY SOĞUTMA ISITMA CİH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Orhangazi Mahallesi ISISO Sanayi Sitesi 17. Yol Sokak S-1 Blok No:14, Esenyurt Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / erbay@erbay.com.tr / sales@erbay.com.tr ERCAN TEKNİK İKLİMLENDİRME TİCARET VE SAN. A.Ş. Tarlabaşı Bulvarı No: 64, Beyoğlu Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@ercanteknik.com FABRICAIR TEKSTİL BAZLI HAVALANDIRMA SİST. TİC. A.Ş. Şair Eşref Bulvarı No.6/801 Çankaya İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) info@fabricair.com FİTA TEKNİK HAVALANDIRMA, ISITMA, SOĞUTMA VE KLİMA SİSTEMLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Cihangir Mah. Şehit Komando Onbaşı Uğur Hancı Sok. No:10, Ambarlı Avcılar Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / fitateknik@fitateknik.com FORM ŞİRKETLER GRUBU Eski Büyükdere Caddesi, Sümer Sok. Ayazağa Ticaret Merkezi No:3/16, Maslak Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@formgroup.com FRİGOBLOCK SOĞUTMA SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. Orhangazi Mah. Isıso San. Sit. 15. Yol Sok. Y Blok No: Esenyurt Tel: +90 (212) / +90 (212) Fax: +90 (212) / info@frigoblock.com.tr

17 FRİTERM TERMİK CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş. İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi Dilek Sok. No:10X-12 Özel Parsel Tuzla Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@friterm.com GEMAK GENEL SOĞUTMA MAK.SAN. VE TİC. A.Ş. Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Cumhuriyet Cad. No: 64 Gebze KOCAELİ / TÜRKİYE Tel: +90 (216) (pbx) Fax: +90 (216) / info@gemakltd.com GENERAL FİLTER HAVAK FİLTRE SAN.VE TİC.A.Ş. Orhangazi Mah. Isıso San. Sit. 19. Yol Sok. No: 2 Esenyurt Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@generalfilterhavak.com GÖKÇELER İÇ VE DIŞ TİC. SOĞUTMA SİSTEMLERİ A.Ş. Ovaakça Merkez, Ovaakça Merkez Mah. Bursa Yalova Yolu Cd Osmangazi BURSA / TÜRKİYE Tel: +90 (224) (pbx) Fax: +90 (224) / export@refricomp.eu GÜVEN SOĞUTMA ÜNİTELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. Dolapdere Cad. Lalezar Sok. No:7, Şişli Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@gvn.com.tr HAVAK ENDÜSTRİ TESİSLERİ TİC. A.Ş. Orhangazi Mah. Isıso San. Sitesi 3.Yol Sok. C Blok No:38 Esenyurt Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@havak.com

18 HEİNEN HOPMAN MÜHENDİSLİK A.Ş. Elzem Sk. No:18 Guzelyali/Pendik Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@tr.heinenhopman.com HİMTES HAVALANDIRMA İML. TESİSAT İNŞ. TAAH. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OSTİM San. Sit.1231/1 Sok. No: 37/39 Ostim Yenimahalle ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 (312) Fax: +90 (312) / info@himtes.com ISIDEM YALITIM SAN. TİC. A.Ş. Deri O.S.B. Mah. Vakum Cd. No.22/A Tuzla Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@isideminsulation.com / export@isideminsulation.com IŞIL MÜHENDİSLİK MAKİNA VE İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. Yayalar Mah. Akın Sok. No:18/1, Pendik Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@flexiva.com.tr İMAS KLİMA SOĞUTMA MAK. SAN. TİC. VE MÜMESSİLLİK A.Ş. İzmir Pancar Organize San. Bölg. 2. Cad. No: Torbalı İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) / imas@imasklima.com.tr İMBAT SOĞUTMA ISITMA MAKİNE SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. Kemalpaşa Organize San. Bölgesi 62 Sok. No.14 Ulucak, Kemalpaşa İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) / info@imbat.com

19 İMCO ENDÜSTRİYEL MALZEME TAAHHÜT SAN.TİC. A.Ş. İnönü Cad. Mercan Sok. STFA Blokları B-3 Blok No: 15-A Kozyatağı Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / mail@imco.com.tr İMEKSAN İZMİR MENFEZ KLİMA SANAYİ VE TİC. A Ş. Ayrancılar İnönü Mah. 139 Sok. No:38 Torbalı İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) / imeksan@imeksan.com İSPEK KFK HAVALANDIRMA İZOLASYON İNŞ. VE TİC. LTD. ŞTİ. Ferhatpaşa Mah. Karadeniz Cad. G-56 Sok. No: 6 Ataşehir Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) info@ispekkfk.com JOHNSON CONTROLS KLİMA VE SOĞUTMA SERVİS SAN. VE TİC. A.Ş. Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:2 Akkom Ofis Park 3. Blok 5-6 Kat Ümraniye Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) KARSU SOĞUTMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Orhangazi Mah. ISISO San. Sit. 18. Yol R Blok No Hadımköy Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@karsusogutma.com.tr KARYER ISI TRANSFER SAN. VE TİC. A.Ş. Topçular Mah. Tikveşli Yolu No: 8 Topçular Eyüp Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@karyergroup.com

20 KLAS ISITMA SOĞUTMA KLİMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sok. No:5, Çiğli İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) / info@klsklima.com.tr KLİSOM KLİMA SOĞUTMA ISITMA MONTAJ İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş. OSTİM Organize Sanayi Sitesi Sok No:12-16 Ostim ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 (312) / +90 (312) Fax: +90 (312) / info@klisom.com KONTHERM KONDENSER EVAPORATÖR SAN. VE TİC. A.Ş. İkitelli O.S.B Giyim Sanatkârları Sanayi Sitesi 2. Ada A Blok No: Başakşehir Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@kontherm.com KURLUK MÜHENDİSLİK İKL. BEYAZ EŞYA İNŞ. TAAH. KİMYA TİC. SAN. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Yurt Mah Sk. Mavi Blv. Üzeri, Burcu Şenbayrak Sit. Zemin Kat No: 2 Çukurova ADANA / TÜRKİYE Tel: +90 (322) Fax: +90 (322) / kurluk@kurluk.com LİNK YAPI SANAYİ VE TİC. A.Ş. GOSB 1000 Sk. No.1016 Çayırova KOCAELİ/ TÜRKİYE Tel: +90 (262) Fax: +90 (262) / info@linkyapi.com.tr MAKRO TEKNİK ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ VE MAKİNE İMALAT SAN. TİC. A.Ş. Dudullu OSB 3. Cad. No: Esenşehir Ümraniye Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@makroteknik.com.tr

21 MARTEK SOĞUTMA SİST. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Selimpaşa Mh Sk. No.20-A Silivri, Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@marteksogutma.com MESSAN SOĞUTMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. İzmir Atatürk Organize San. Böl Sok. No:24, Çiğli İZMİR / TÜRKİYE Tel: +90 (232) Fax: +90 (232) / info@messan.com.tr MGT FİLTRE SAN.VE TİC. A.Ş. Akçaburgaz Mah. 46.Sok. No:1 Kıraç Esenyurt Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@mgt.com.tr MITSUBISHI ELECTRIC TURKEY ELEKTRİK ÜRÜNLERİ A.Ş. Şerifali Mah. Kale Sok. No:41, Ümraniye Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@mitsubishielectric.com.tr MODERN KLİMA TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AE-5 Yanı İstasyon Mah. İbiş Ağa Cad. No:12 Tuzla Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@ modernklima.com.trr NİBA SU SOĞUTMA KULELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. Gürsel Mah. İmrahor Cad. No:7/ Kağıthane Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / niba@niba.com.tr

22 ONTROL TEKNİK MALZEME SAN. VE TİC. A.Ş. Turcan Cad Yukarı Dudullu Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@ontrol.com.tr PANASONIC ELEKTRONİK SATIŞ A.Ş. Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. No: Sancaktepe Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / contact.ptr@eu.panasonic.com PİTSAN MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firuzköy Bulvarı, No: Avcılar Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / pitsan@pitsan.com PLANER MÜHENDİSLİK SOĞUTMA KLİMA TES. İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Söğütlüçeşme Mah. Fevzi Çakmak Cad.Olcay İş Mrk. No.12/A Sefaköy Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@planersogutma.com REFKAR SOĞUTMA VE ISI TRANSFER CİHAZLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Koskoop Sanayi Sitesi Ömerli Mah. Seciye Sok. No:9 Hadımköy Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / sant@refkar.com ROSENBERG HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. Bakır ve Pirinç Sanayi Sitesi Karanfil Caddesi No:10 Zeminkat Beylikdüzü Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / ahmet@rosenberg.com.tr

23 ROTA İKLİMLENDİRME TİC. LTD. ŞTİ. Menteş Mh. 38 Cd. No.61 Yenişehir MERSİN / TÜRKİYE Tel: +90 (324) Fax: +90 (324) / info@rotaklima.com.tr RUBENIS KLİMA SAN.TİC. A.Ş. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi EGS Business Park B1 Blok Kat.6 No.244 Yeşilköy, Bakırköy Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / rubenis@rubenis.com SARBUZ ISI TRANSFER CİHAZLARI SAN. VE TİC. A.Ş. Ömerli Mah. Adnan Kahveci Cad. Seden Sok. No: 14 Hadımköy / Arnavutköy Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) info@sarbuz.com / sales@sarbuz.com SAVAŞLAR TESİSAT TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. Balıkesir İzmir Karayolu 10 Km Altıeylül BALIKESİR / TÜRKİYE Tel: +90 (266) Fax: +90 (266) / info@savaslar.com S&P AFS HAVALANDIRMA SİST. A.Ş. İvedik O.S.B Cadde No: Ostim ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 (312) Fax: +90 (312) / afs@afs.com.tr SYSTEMAIR HSK HAVALANDIRMA ENDÜSTRİ SAN. VE TİC. A.Ş. Büyükdere Cad. No:121 Ercan Han Kat:3 Esentepe Şişli Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / ayca.eroglu@systemairhsk.com.tr / systemairhsk@systemairhsk.com.tr

24 TEKNOFAN KLİMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Meclis Mah. Atatürk Cad. Çağatay Sok. No: Sarıgazi Sancaktepe Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@teknofan.com TEKNOKLİMA SAN. VE LTD. ŞTİ. Osmangazi Mahallesi Gazi Cad.No:25 Esenyurt Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@teknoklima.net TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş. Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sok. No:7/3F 1-18 Nida Kule Ataşehir Güney Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / iklimsailetisim@teknosa.com TERMOKAR ISITMA SOĞUTMA KLİMA CİH. SAN. VE TİC. A.Ş. Manisa Organize Sanayi Bölgesi 4. Kısım Dilaver Vardarer Cad. No:4 MANİSA / TÜRKİYE Tel: +90 (236) Fax: +90 (236) / info@termokar.com THERMOWAY TERMİK CİHAZLAR VE MAKİNA SANAYİ VE TİC. A.Ş. Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Ömerli Mah. Prof. Mehmet Bozkurt Cad. No:50 Hadımköy Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / kurumsal@thermoway.com.tr TETİSAN END. KLİMA TESİSLERİ İMALAT SAN. VE TİC. A.Ş. Sultan Selim Mah. Behçet Sok. Büyükdere İş hanı No.4/3 K: Kağıthane Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@tetisan.com

25 TİMFOG MÜH.HİZM. SAN. VE TİC. A.Ş. Esenşehir Mah. Bostancıyolu Cad. Kuru Sok. No.28/ Ümraniye Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / timfog@timfog.com TRANE KLİMA TİCARET A.Ş. Atatürk Mah. Meriç Cad Ada 2. Parsel T10 Blok No:5 Turkuaz Plaza D: Ataşehir Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / turkey_service@trane.com TROX TURKEY TEKNİK KLİMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Palladium Tower Kat.23 Küçükbakkalköy Mh. Halk Cd. Kardelen Sk. No.2/ Ataşehirir Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@trox.com.tr TÜRK DEMİRDÖKÜM FABRİKALARI A.Ş. Bahçelievler Mah. Bosna Bulvarı No:146 Çengelköy Üsküdar Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@demirdokum.com.tr ULPATEK FİLTRE TİCARET SANAYİ A.Ş. Orhangazi Mah. Tunç Cad. No: 6/1 Esenyurt Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@ulpatek.com ÜNTES ISITMA KLİMA SOĞUTMA SAN. VE TİC. A.Ş. Ulusoy Plaza Kızılırmak Mah. 53. Cad Sok. No:9/50, Çukurambar ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 (312) Fax: +90 (312) / untes@untes.com.tr

26 VAILLANT ISI SAN. VE TİC. LTD. A.Ş. Bahçelievler Mah. Bosna Bulvarı No:146 Çengelköy Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info@vaillant.com.tr VATBUZ ISITMA SOĞUTMA VE HAVALANDIRMA SAN. PAZ. TİC. LTD. ŞTİ. Orhangazi Mah. ISISO San. Sit. 13. Yol Sok. No: Esenyurt Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@vatbuz.com.tr VENTEK MÜHENDİSLİK TİC. LTD. ŞTİ. Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cd. My Offıce Sit. My Offıce Apt. No: 3/30-31 Bağcılar Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / info@ventek.com.tr VESTEL BEYAZ EŞYA Organize Sanayi Bölgesi MANİSA / TÜRKİYE Tel: +90 (236) Fax: +90 (236) VIESSMANN ISI TEKNİKLERİ TİC. A.Ş. Yukarı Dudullu Mah. Söyleşi Sok. No:39, Ümraniye İSTANBUL/ TÜRKİYE Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / info-klima@viessmann.com.tr YÜKSEL TEKNİK SOĞUTMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Dolapdere Irmak Cad. No:36-38 Beyoğlu İSTANBUL/ TÜRKİYE Tel: +90 (212) Fax: +90 (212) / yuksel@yukselteknik.com

27 ZIEHL-ABEGG VANTİLATÖR VE MOTOR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Atatürk Mah. Fırat Bulvarı Gardenya Plaza 3. Bina Kat:3 Ofis No:17 Ataşehir Tel: +90 (216) Fax: +90 (216) / omur.aydogan@ziehl-abegg.com.tr

28

29 ÜRÜN GRUPLARI

30 Klimalar Merkezi İklimlendirme Havalandırma Nemlendirme, Nem Alma ve Temizleme

31 Endüstriyel Soğutma Endüstriyel Havalandırma Kontrol ve Otomasyon Sistemleri Yalıtım Diğer

32 4 / 2017 Şerifali Mah. Kızkalesi Sok. Elite Plaza B Blok 1/ Ümraniye - İstanbul iskid@iskid.org.tr T: F: /iskidtr /iskidtr /iskid

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR:

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: İSKİD İstatistik Raporu KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: 213 (95) 214 (76) 215 (8) 216 (68) 217 (69) 1 ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY

Detaylı

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR:

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: İSKİD-ESSİAD İstatistik Raporu KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: 212 (83) 213 (95) 214 (76) 215 (8) 216 (68) 1 ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY GRUP

Detaylı

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR:

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: 211 (75) 212 (83) 213 (95) 214 (76) 215 (8) 1 ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY GRUP 2 AFS AFS

Detaylı

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR:

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: 21 (68) 211 (75) 212 (83) 213 (95) 214 (76) 1 ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY GRUP 2 AFS AFS

Detaylı

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR:

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: 29 (71) 21 (68) 211 (75) 212 (83) 213 (95) 1 AFS ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY GRUP 2 AIRFEL AFS AFS

Detaylı

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR:

KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: KLİMA SOĞUTMA İSTATİSTİKLERİ YILLARA GÖRE AŞAĞIDAKİ FİRMALARIN VERİLERİ İLE HAZIRLANMIŞTIR: 28 (72) 29 (71) 21 (68) 211 (75) 212 (83) 1 AFS BORU AFS BORU ABKAY GRUP ABKAY GRUP ABKAY GRUP 2 AIRFEL AIRFEL

Detaylı

İKLİMLENDİRME-SOĞUTMA-KLİMA İMALATÇILARI DERNEĞİ İSKİD

İKLİMLENDİRME-SOĞUTMA-KLİMA İMALATÇILARI DERNEĞİ İSKİD İKLİMLENDİRME-SOĞUTMA-KLİMA İMALATÇILARI DERNEĞİ İSKİD AMAÇ İSKİD'in amacı, iklimlendirme, soğutma ve klima cihazları imalatçısı ve/veya ithalatçısı tüm üyeleri arasında işbirliği sağlamak, üyelerinin

Detaylı

İKLİMLENDİRME SOĞUTMA KLİMA İMALATÇILARI DERNEĞİ

İKLİMLENDİRME SOĞUTMA KLİMA İMALATÇILARI DERNEĞİ İKLİMLENDİRME SOĞUTMA KLİMA İMALATÇILARI DERNEĞİ TTMD Çalıştayı Eskişehir, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nedim ZALMA Kuruluş Amacı İklimlendirme, soğutma ve klima cihazları imalatçısı ve/veya ithalatçısı

Detaylı

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013 TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI 2013 / 2014 EKİM 2013 1 25 Ekim 13 Cuma Soğutmanın Temel İlkeleri 2 30 Ekim 13 Çarşamba Havalandırma Sistemlerinde ve Klima 3 31 Ekim 13 Perşembe Soğutma Sistemlerinde Otomatik Kontrol

Detaylı

GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR

GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR 1380 sayılı Su Ürünleri Kanununun 3. Maddesi gereği Gerçek Kişiler İçin Su Ürünleri Ruhsat Tezkerelerinin

Detaylı

ÜYELER ARASI İNDİRİM BÜLTENİ

ÜYELER ARASI İNDİRİM BÜLTENİ ÜYELER ARASI İNDİRİM BÜLTENİ YIL :1 SAYI : 2 MAYIS 2014 Bu Bülten MÜSAİD Üye İlişkileri Komisyonu tarafından üyelerimiz arasında alış verişin artırılması amacıyla hazırlanmıştır. Reklamların içeriği reklam

Detaylı

Pasaport Büro Adresleri

Pasaport Büro Adresleri Pasaport Büro Adresleri İlçe Adı Pasaport Büro Ve Pasaport Harcının Yatırılabileceği Mali Veznelerinin Adres ve Telefonları Adalar Pas. Br. Büyükada Nala Hatun Cd. N-2 ADALAR Tel:0216 382 50 10-14 Adalar

Detaylı

İSKİD E-BÜLTEN. İSKİD Yönetim Kurulu Toplantısı, İzmirli Üyelerin Katılımlarıyla Gerçekleştirdi.

İSKİD E-BÜLTEN. İSKİD Yönetim Kurulu Toplantısı, İzmirli Üyelerin Katılımlarıyla Gerçekleştirdi. İSKİD DEN HABERLER İSKİD Yönetim Kurulu Toplantısı, İzmirli Üyelerin Katılımlarıyla Gerçekleştirdi. Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansının Dördüncüsü Ankara da Yapıldı. YTÜ Enerji Verimliliği Panelinde

Detaylı

http://acilkepenktamircisi.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:50:31 AM Document generated by https://siteoid.com/

http://acilkepenktamircisi.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:50:31 AM Document generated by https://siteoid.com/ Anasayfa Hizmetlerimiz İletişim İstanbul Acil Kepenk olarak kepenk arızası durumunda en kısa sürede adresinize ulaşmaktayız. Telefon: 0532 742 08 07 Telefon: 0530 877 61 28 HİZMETLERİMİZ Acil Kepenk Tüm

Detaylı

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri Büro Ziyaretleri 8 Büro Ziyaretleri 279 2011 YILI Faaliyet Raporu 280 2011 DÖNEMİ BÜRO ZİYARETLERİ TARİH GÜN İLÇE 16/03/2011 17/03/2011 18/03/2011 25/03/2011 28/03/2011 29/03/2011 30/03/2011 31/03/2011

Detaylı

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI Her Salı ÇUKUROVA 51 ATATÜRK CADDESİ Her Salı İSTANBUL-AVRUPA1 401 LEVENT Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 150 ERENKÖY Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 88 KADIKÖY Her Salı İSTANBUL-AVRUPA4

Detaylı

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı Meclis Müdürlüğü. Sayı : 51239166-301.03-BN:...

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı Meclis Müdürlüğü. Sayı : 51239166-301.03-BN:... T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı Meclis Müdürlüğü Sayı : 51239166-301.03-BN:... / / 2013 Konu : Kasım Ayı Meclis Toplantıları. 23.07.2004 tarih ve 25531

Detaylı

Yurtiçindeki Yabancı Kültür Ataşelikleri. Almanya Kültür Ataşeliği (0 212) 2515404. Amerikan Kültür Ataşeliği (0 212) 2512589 2513600

Yurtiçindeki Yabancı Kültür Ataşelikleri. Almanya Kültür Ataşeliği (0 212) 2515404. Amerikan Kültür Ataşeliği (0 212) 2512589 2513600 Yurtiçindeki Yabancı Kültür Ataşelikleri Almanya Kültür Ataşeliği (0 212) 2515404 Amerikan Kültür Ataşeliği (0 212) 2512589 2513600 Avusturya Kültür Ataşeliği (0 212) 2237843/ 2 hat Belçika Kültür Ataşeliği

Detaylı

AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI

AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI AĞ VE SİSTEM ALT YAPISI, WEB UYGULAMALARI VE VERİ TABANLARI 1. FİRMA HİZMET KAPSAMI ADEO BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZ. SAN. VE TİC. 1335 SOK. NO:58 ÖVEÇLER / ANKARA TEL: 0 312 482 12 35 YAPISI TSE-STF-002 TSE-PTC-002 08.07.2015 2. HAVELSAN HAVA ELEKTRONİK SANAYİ TİCARET

Detaylı

REHAU YAPI TEKNİĞİ ANA BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir

REHAU YAPI TEKNİĞİ ANA BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir REHAU YAPI TEKNİĞİ ANA BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir İSTANBUL AVRUPA YAKASI Aktif Isı Halit Rıfat Paşa Mah. Yüzer Havuz Sok. No.8 Okmeydanı / Istanbul Tel. 0212 697 64 52

Detaylı

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI EM AİR HAVACILIK VE TİC. SANCAK HAVAYOLLARI THK GÖKÇEN HAVACILIK İKTİSADİ İŞLETMESİ TR AT 001 TR AT 002 TR AT 003 GENEL HAVACILIK TR AT 008 SETAİR HAVA TAŞIMACILIĞI VE HİZMETLERİ BONAİR HAVACILIK TİC.

Detaylı

- İSTANBUL ANADOLU YAKASI - HASTANE

- İSTANBUL ANADOLU YAKASI - HASTANE - İSTANBUL ANADOLU YAKASI 1 MEDİSTATE KAVACIK HASTANESİ BEYKOZ 2163314040 RÜZGARLIBAHÇE MH CUMHURİYET 2 VENİ VİDİ GÖZ SAĞLIĞI MERKEZİ - ÇEKMEKÖY 2163550000 MERKEZ MH. ERENLER CD. MURAT SK. 3 MEDICAL PARK

Detaylı

Tescil No Ünvanı Şirket Adres LPG FİRMALARI Telefonu Faks e-posta

Tescil No Ünvanı Şirket Adres LPG FİRMALARI Telefonu Faks e-posta 10144 ÜÇEL OTO SERVİSİ - MURAT LAFÇI KADOSAN OTO SANAYİ SİTESİ P BLOK NO:7 ÜMRANİYE İSTANBUL 2164668933 2163149678 muratlafci@hotmail.com CANDAN MÜHENDİSLİK OTO GAZ MONTAJ 10206 SERVİSİ - YILMAZ CANDAN

Detaylı

Postcodes Istanbul Town Province Postcode

Postcodes Istanbul Town Province Postcode Postcodes Istanbul Town Province Postcode ADALAR ISTANBUL 34970 ADALAR ISTANBUL 34973 ADALAR ISTANBUL 34975 ADALAR ISTANBUL 34977 ADAPAZARI SAKARYA 54100 ADAPAZARI SAKARYA 54290 AKYAZI SAKARYA 54400 AKYAZI

Detaylı

MART 2017 SEMİNER TAKVİMİ İSTANBUL GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ÇORUM GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ANKARA GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI

MART 2017 SEMİNER TAKVİMİ İSTANBUL GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ÇORUM GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ANKARA GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI TARİH : 03.03.2017 CUMA YER : Green park Hotel Bostancı ADRES : İçerenköy Mh. Manolya Sanayii Sk. No:36 Ataşehir İstanbul TARİH : 04.03.2017 YER : ADRES : Anitta Hotel İnönü Cad. No:80 Merkez Çorum YER

Detaylı

İstanbul daki en yüksek konut aidatı, İzmir deki en yüksek aidatın üç katını geçti

İstanbul daki en yüksek konut aidatı, İzmir deki en yüksek aidatın üç katını geçti www.reidin.com KONUT AİDATLARINDA TÜRKİYE REKORU BEŞİKTAŞ TA İstanbul daki en yüksek konut aidatı, İzmir deki en yüksek aidatın üç katını geçti İstanbul Avr. Ankara O,33 18 Gayrimenkul sektörü ile ilgili

Detaylı

ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ

ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ YIL :1 SAYI : 3 9 HAZİRAN 2014 Bu Bülten MÜSAİD Üye İlişkileri Komisyonu tarafından üyelerimiz arasında alış verişin artırılması amacıyla hazırlanmıştır. Reklamların

Detaylı

ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ

ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ YIL :1 SAYI : 5 15 TEMMUZ 2014 Bu Bülten MÜSAİD Üye İlişkileri Komisyonu tarafından üyelerimiz arasında alış verişin artırılması amacıyla hazırlanmıştır. Reklamların

Detaylı

Gümrük hizmetlerinde fark yaratan, fayda sağlayan yaklaşım.

Gümrük hizmetlerinde fark yaratan, fayda sağlayan yaklaşım. www.borgumruk.com Gümrük hizmetlerinde fark yaratan, fayda sağlayan yaklaşım. Biz kimiz? Bor Gümrük, kurulduğu 1984 yılından itibaren Türkiye çapında hizmet ağını genişleterek, farklı sektörlerde deneyim

Detaylı

ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI

ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI AUTO KING, Seyhan /- Adana Onur Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulv. Mersin Adana Yolu No:343 B/1 Tel : (322) 429 56 57 (pbx) AUTO KING, Merkez /- Afyon Afyon İzmir

Detaylı

İSTANBUL - AVRUPA YAKASI

İSTANBUL - AVRUPA YAKASI İSTANBUL - AVRUPA YAKASI HİMERPA Esentepe Müselles Sok, 0212 274 29 18 (Pbx.) 0212 211 52 35 himerpa@himerpa.com HAVAL. İZOL. MALZ. Kartal Apt. No:5 0212 274 10 42 PAZ. TİC.A.Ş. ZİNCİRLİKUYU www.himerpa.com

Detaylı

YER HİZMETİ KURULUŞLARI İŞLETMENİN ADI RUHSAT KAPSAMI İLETİŞİM BİLGİLERİ

YER HİZMETİ KURULUŞLARI İŞLETMENİN ADI RUHSAT KAPSAMI İLETİŞİM BİLGİLERİ TGS YER HİZMETLERİ HAVAALANLARI YER HİZMETLERİ (HAVAŞ) ÇELEBİ HAVA SERVİSİ TGS Genel Müdürlüğü İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A3 Blok Kat 6 Yeşilköy- Bakırköy/İstanbul Tel: 0212 463 36 36 Faks : 0212 465

Detaylı

HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI)

HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) Okul Türü İSTANBUL ÖRGÜN EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ Derslik Sayısı Şube Sayısı

Detaylı

ESENTEPE MAH. ANADOLU CAD. NO:5 34870 KARTAL İSTANBUL 216 3064180 216 3539720 fatih.uslu@antor.com.tr

ESENTEPE MAH. ANADOLU CAD. NO:5 34870 KARTAL İSTANBUL 216 3064180 216 3539720 fatih.uslu@antor.com.tr Tescil Ünvanı Şirket Adres Telefo Telefonu Faks Faks e-posta KAYIŞDAĞI CAD.KARAMAN ÇİFTLİK PEUGEOT OTOMOTİV PAZARLAMA YOLU KAR PLAZA E BLOK NO:45 34752 1030 ANONİM ŞİRKETİ İÇERENKÖY İSTANBUL 216 5799400

Detaylı

Geçerlilik Tarihi TR/YA/003-01/ TR/YA/003-02/ TR/YA/003-03/ TR/YA/005-01/

Geçerlilik Tarihi TR/YA/003-01/ TR/YA/003-02/ TR/YA/003-03/ TR/YA/005-01/ Acentenin Ticari Adı Yetki Belgesi Numarası Geçerlilik Tarihi Tesisin Adresi Hizmet Verdiği Havalimanları Genel Transport Nak. ve Tic. Ltd. TR/YA/001-01/0121 26.01.2021 DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.

Detaylı

Bahçelievler Final Araç Bakım ve Uygulama Sistemleri Adres: Bahçelievler Mah. M.Ş. Ömür Plaza Şair Orhan Veli Sk. 22/3 Ömür Plaza. Tel: 0212 504 30 03

Bahçelievler Final Araç Bakım ve Uygulama Sistemleri Adres: Bahçelievler Mah. M.Ş. Ömür Plaza Şair Orhan Veli Sk. 22/3 Ömür Plaza. Tel: 0212 504 30 03 AVRUPA YAKASI OTOVINN NOKTALARI 14/10/2015 Ataköy Oto Koruma Sistemleri Adres: Ataköy 1.Kısım Mah. Sahilyolu Galeria Avm. Tel: 0212 559 87 27 Avcılar Auto Club Autojoy Adres: Firuzköy Mah. Firuzköy Bulvarı

Detaylı

YER : Konya Bera Otel ADRES : Küçük İhsaniye Mah. Doktor M. Hulusi Baybal Caddesi No:9 Selçuklu Konya

YER : Konya Bera Otel ADRES : Küçük İhsaniye Mah. Doktor M. Hulusi Baybal Caddesi No:9 Selçuklu Konya TARİH : 05.04.2017 Trabzon Novotel Cumhuriyet Mah. Devlet Karayolu Cad.No:17 Yomra Trabzon TARİH : 06.04.2017 PERŞEMBE TARİH : 06.04.2017 PERŞEMBE Mis.19:30 Ramada Plaza İzmit Yahya Kaptan Mah Şehit Ergün

Detaylı

http://istanbulkepenktamir.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:44:47 AM Document generated by https://siteoid.com/

http://istanbulkepenktamir.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:44:47 AM Document generated by https://siteoid.com/ Anasayfa Hakkımızda Hizmetlerimiz İletişim Kepenk; dükkan, mağaza, depo, garaj vs.. gibi yerlerin hem emniyetini sağlayan hemde kullanılan kepenk'in şekline bağlı olarak gece leri mağaza ve showroom larınızda

Detaylı

İKLİMLENDİRME SEKTÖR DERNEKLERİ ETKİNLİK TAKVİMİ (2014 2015)

İKLİMLENDİRME SEKTÖR DERNEKLERİ ETKİNLİK TAKVİMİ (2014 2015) İKLİMLENDİRME SEKTÖR DERNEKLERİ ETKİNLİK TAKVİMİ (2014 2015) 2014 OCAK 14 OCAK: YÖNETİM KURULU TOPLANTISI (ISKAV) 14 OCAK: YÖNETİM KURULU TOPLANTISI (MTMD) 14 OCAK: KÜMELENME KONFERANSI, BEBKA (ESSİAD)

Detaylı

Asistans Şirketler Derneği Hakkında

Asistans Şirketler Derneği Hakkında Dernek Sunumu Asistans Şirketler Derneği Hakkında Asistans Şirketler Derneği (AŞD), bankalar ve sigorta şirketlerinin yanı sıra araç, beyaz eşya ve lastik üreticilerine, seyahat acentelerine, havayolları

Detaylı

Onay Sertifikası. Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş.

Onay Sertifikası. Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş. Onay Sertifikası Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş. Kemalpaşa OSB Mah. Kuyucak Yolu Sokak No: 284 35730 Kemalpaşa, İzmir, Türkiye firmasının Lloyd's Register

Detaylı

REHAU PENCERE TALİ BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir

REHAU PENCERE TALİ BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir REHAU PENCERE TALİ BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir ISTANBUL AVRUPA YAKASI 2E Barboros Bulvarı No:36/B Balmumcu-Beşiktaş / ISTANBUL Tel. 0532 345 04 93 @ proje@balkayacam.com

Detaylı

6. ULUSLARARASI ARAPÇA YARIŞMALARI İSTANBUL İL İÇİ VE BÖLGE YARIŞMALARI PLANLAMASI

6. ULUSLARARASI ARAPÇA YARIŞMALARI İSTANBUL İL İÇİ VE BÖLGE YARIŞMALARI PLANLAMASI Ok Adı -1 974697 PENDİK Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi Evet Evet Evet Evet -1 752603 ADALAR Adalar Anadolu İmam Hatip Lisesi Evet Evet -1 974776 ÇEKMEKÖY Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Evet Evet

Detaylı

ABB Partner Listesi Şalt Ürünleri Partnerleri

ABB Partner Listesi Şalt Ürünleri Partnerleri 244 ELEKTRİFİKASYON ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 2017 Şalt Ürünleri Partnerleri Adana Optimus Doruk Elektrik Elektronik Otomasyon Tel: 0322 503 07 08 Faks: 0322 503 00 08 San ve Tic. A.Ş. - Şube Gsm: 0530 413

Detaylı

Havalimanı Transfer Ücretsiz Güzergahlar

Havalimanı Transfer Ücretsiz Güzergahlar Havalimanı Transfer Ücretsiz Güzergahlar ATATÜRK - KADIKÖY ATATÜRK - GÖKTÜRK ATATÜRK - HADIMKÖY ATATÜRK - KAĞITHANE ATATÜRK - MASLAK / AYAZAĞA ATATÜRK - SARIYER / MERKEZ ATATÜRK - AVCILAR ATATÜRK - BAĞCILAR

Detaylı

T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı Uluslararası Ozon Tabakasının Korunması Günü

T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı Uluslararası Ozon Tabakasının Korunması Günü T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı Uluslararası Ozon Tabakasının Korunması Günü 16 Eylül 2010 İstanbul Design Copyright 2008 09 Acrea Ad. AMAÇLARIMIZ İşbirliği Sorun Çözme Türkiye Pazarını Geliştirmek İhracatı

Detaylı

PERŞEMBE CUMA CUMA CUMA PAZARTESİ PAZARTESİ PAZARTESİ

PERŞEMBE CUMA CUMA CUMA PAZARTESİ PAZARTESİ PAZARTESİ SARIYER İ.A.S.K.F Orhan Saka Amatörler Evi Poligon Mah. Poligon Cad. No:1İstinye- SPOR MALZEMESİ DAĞITILACAK İLÇELER SARIYER - KAĞITHANE-BEŞİKTAŞ-BEYOĞLU TARİH 23.07.2015 SAAT 11:00 SPOR HİZMETLERİ EKİBİ

Detaylı

İSTANBUL TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARI

İSTANBUL TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARI İSTANBUL TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARI Çatalca İstasyonu Dudullu İstasyonu Esenyurt İstasyonu Hadımköy İstasyonu Haraççı İstasyonu Kavaklı İstasyonu Mimarsinan İstasyonu Orhanlı İstasyonu Pendik İstasyonu

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ- 2. MERKEZ ADRESİ : BAYINDIR SOKAK NO:5/1-2-4-5-6-7 14-15-17-19 KIZILAY

Detaylı

Sayı : 51239166-301.03-BN:... /01/2015

Sayı : 51239166-301.03-BN:... /01/2015 T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı Meclis Müdürlüğü Sayı : 51239166-301.03-BN:... /01/2015 Konu : Ocak Ayı Meclis Toplantıları. 23.07.2004 tarih ve 25531

Detaylı

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI EM AİR HAVACILIK VE TİC. SANCAK HAVAYOLLARI THK GÖKÇEN HAVACILIK İKTİSADİ İŞLETMESİ TR AT 001 TR AT 002 TR AT 003 GENEL HAVACILIK TR AT 008 SANTAY HAVACILIK TİCARET SETAİR HAVA TAŞIMACILIĞI VE HİZMETLERİ

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

SONAR. İSTANBUL UN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ARAŞTIRMASI Ekim 2016

SONAR. İSTANBUL UN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ARAŞTIRMASI Ekim 2016 SONAR İSTANBUL UN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ARAŞTIRMASI Ekim 2016 ARAŞTIRMANIN KÜNYESİ Ekim 2016 CİNSİYET DAĞILIMI % 50,8 % 49.2 ARAŞTIRMANIN AMACI SONAR A.Ş., "rapor aboneleri" için, siyasi gündemi

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

REHAU YAPI TEKNİĞİ ANA BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir

REHAU YAPI TEKNİĞİ ANA BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir REHAU YAPI TEKNİĞİ ANA BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir İSTANBUL AVRUPA YAKASI Aktif Isı Halit Rıfat Paşa Mah. Yüzer Havuz Sok. No.8 Okmeydanı / Istanbul Tel. 0212 697 64 52

Detaylı

Banche d'investimento statali Denominazione Indirizzo N. di Telefono N. di FAX

Banche d'investimento statali Denominazione Indirizzo N. di Telefono N. di FAX Elenco delle Banche presenti in Turchia Aggiornamento al 30 Novembre 2016 Banche d'investimento statali 1 İLLER BANKASI KIZILIRMAK MAHALLESİ (312) 508 70 00 (312) 508 73 99 UFUK ÜNİVERSİTESİ CADDESİ NO:12

Detaylı

İKLİMLENDİRME KAPSAMI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA, KLİMA, DERİN DONDURUCULAR, SOĞUTUCULAR, TESİSAT SİSTEMLERİ VE YALITIM

İKLİMLENDİRME KAPSAMI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA, KLİMA, DERİN DONDURUCULAR, SOĞUTUCULAR, TESİSAT SİSTEMLERİ VE YALITIM İKLİMLENDİRME KAPSAMI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA, KLİMA, DERİN DONDURUCULAR, SOĞUTUCULAR, TESİSAT SİSTEMLERİ VE YALITIM İKLİMLENDİRME SANAYİİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ (TURKISH HVAC-R EXPORTER S UNION)

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Uzun süreli işbirlikleri, inşaat ve mimari uygulama hizmetleri! ECEM İNŞAAT ve MİMARLIK 1992 yılında Türker Dönmez ve eşi Y. Mimar Yasemin Dönmez tarafından kuruldu. Kurulduğu günden bu yana işverenlerine

Detaylı

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul +90 212 657 26 18 ŞİRKETİMİZİN HEDEFLERİ; KUASAR MEKANİK ŞİRKETİMİZİN KALİTE POLİTİKASI;

Detaylı

Tel: (0322) Fax: (0322) Adres: Kurtuluş mah.atatürk cad.gülbahçesi sitesi B Blok K:1 D:58 Seyhan Adana

Tel: (0322) Fax: (0322) Adres: Kurtuluş mah.atatürk cad.gülbahçesi sitesi B Blok K:1 D:58 Seyhan Adana Adana Trio Tur Tel: (0322) 401 0 446 Fax: (0322) 401 0 447 Adres: Kurtuluş mah.atatürk cad.gülbahçesi sitesi B Blok K:1 D:58 Seyhan Adana Merkez Ofis / Kavaklıdere Tel: (0312) 457 47 00 Faks: (0312) 467

Detaylı

y a p ı i z o l a s y o n v e m e t a l ç a t ı k a p l a m a l a r ı www.manisyapi.com

y a p ı i z o l a s y o n v e m e t a l ç a t ı k a p l a m a l a r ı www.manisyapi.com y a p ı i z o l a s y o n v e m e t a l ç a t ı k a p l a m a l a r ı www.manisyapi.com Geçmişten Geleceğe Güvenle... Since, 1975 Tarihin İzleri y a p ı i z o l a s y o n v e m e t a l ç a t ı k a p l

Detaylı

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BİRLİĞİN VİZYONU Akdeniz Belediyeler Birliği, Yerel Yönetimler Reformu ve AB ile bütünleme süreçlerine destek sağlayan, hizmetlerinde kalite, verimlilik ve güvenirliği esas

Detaylı

土 耳 其 水 产 品 生 产 企 业 在 华 注 册 名 单 (2016 年 3 月 31 日 更 新 )

土 耳 其 水 产 品 生 产 企 业 在 华 注 册 名 单 (2016 年 3 月 31 日 更 新 ) Approval 1 TR 07-0029 TSM Deniz Urn. San. ve Tic. A. S. Organize San. Bolgesi 25. Cd. 2 kisim No:11 ANTALYA PP 2 TR 09-0062 Ugurlu Balik Uretim San ve Tic A.S. Atanaj Deresi Mevkii No: 25 Denizkoy Didim

Detaylı

ISI SU SES YANGIN YALITIMI ÜRETİCİLERİ, SATICI VE UYGULAYICILARI

ISI SU SES YANGIN YALITIMI ÜRETİCİLERİ, SATICI VE UYGULAYICILARI ISI SU SES YANGIN YALITIMI ÜRETİCİLERİ, SATICI VE UYGULAYICILARI Her tür yalıtım malzemesi üretici, satıcı ve uygulayıcılarını temsil etmektedir. Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımı olarak dört temel kategoriye

Detaylı

1 I. Jet Fan Referanslarımız

1 I. Jet Fan Referanslarımız 1 I Jet Fan Referanslarımız Systemair Dünyada Systemair Skinnskatteberg, İsveç: Systemair AB nin genel merkezi Skinnskatteberg, İsveç tedir. Skinnskatteberg deki üretim, gelişmiş bilgisayar desteğine sahip

Detaylı

Aşağıdaki listede İstanbul'darapor alabileceğiniz Hastaneler ve diğer sağlık kurumların adres ve telefonlarını bulabileceksiniz.

Aşağıdaki listede İstanbul'darapor alabileceğiniz Hastaneler ve diğer sağlık kurumların adres ve telefonlarını bulabileceksiniz. Aşağıdaki listede İstanbul'darapor alabileceğiniz Hastaneler ve diğer sağlık kurumların adres ve telefonlarını bulabileceksiniz. Sağlık Raporu Alabileceğiniz Hastaneler (İSTANBUL) Sağlık Bakanlığı Haydarpaşa

Detaylı

1 TEMMUZ. FiYAT LiSTESi

1 TEMMUZ. FiYAT LiSTESi TEMMUZ 207 FiYAT LiSTESi TEMMUZ 207 FiYAT LiSTESi Harmonik Filtre Reaktörleri... 5 Şönt Reaktörler... 6 3 Fazlı Kontaktörler İçin Yedek Ana Kontak Takımları... 7 Kontaktör Üzerine Takılabilen Yardımcı

Detaylı

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 İZTES TESİSAT DOĞALGAZ İNŞAAT TAAHHÜT MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. MANAVKUYU MAHALLESİ YÜZBAŞI İBRAHİN HAKKI CADDESİ

Detaylı

Kurul Raporları 2012 YILI. Faaliyet Raporu

Kurul Raporları 2012 YILI. Faaliyet Raporu 2012 Disiplin Kurulu Danışma Meclisi Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Yayın Kurulu Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulu Mesleki Uygulamaları Denetleme Kurulu Kurul Raporları 108 2012 Disiplin Kurulu 2012

Detaylı

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ 02 HAZİRAN

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ 02 HAZİRAN OHSAS 18001 AKSESUAR FİYAT LİSTESİ 02 HAZİRAN 2003 Kablolarımız sayesinde, dünyanın her bir tarafında enerji iletimini ve haberleşmeyi sağlamaktayız. Bugünden itibaren isim değiştiriyoruz: Türk Pirelli

Detaylı

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410 DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com TRİA ENERJİ 1992 DEN BERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN DİNAMİK BİR MÜHENDİSLİK ŞİRKETİDİR. VİZYONUMUZ Müşterilerimize verdiğimiz danışmanlık ve taahhüt işlerinde

Detaylı

AKUSTİK SES YALITIMI REFERANSLARIMIZ

AKUSTİK SES YALITIMI REFERANSLARIMIZ AKUSTİK SES YALITIMI REFERANSLARIMIZ Mesam Sıra Evler Cad Esen Sok Saruhan Plaza Şişli / İST Akustik Tavan Ses Yalıtımı Ve Akustik Duvar Paneli Ses Yalıtımı Uygulaması Yapılmıştır. Med Yapım Karanfil Cad

Detaylı

BAŞARILI BELEDİYE ALGI ANKETİ

BAŞARILI BELEDİYE ALGI ANKETİ BAŞARILI BELEDİYE ALGI ANKETİ KASIM 2013 SİLİVRİ SİLİVRİ DE YAŞAYAN 1366 DENEKLE WEB SAYFASINDA YAPILMIŞTIR. MAHALLE ADI SAYI Ali Bey Mahallesi 29 Fatih Mahallesi 37 Mimar Sinan Mahallesi 46 Piri Mehmet

Detaylı

REHAU YAPI TEKNİĞİ ANA BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir

REHAU YAPI TEKNİĞİ ANA BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir REHAU YAPI TEKNİĞİ ANA BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir İSTANBUL AVRUPA YAKASI Aktif Isı Halit Rıfat Paşa Mah. Yüzer Havuz Sok. No.8 Okmeydanı / Istanbul Tel. 0212 697 64 52

Detaylı

www.cyberpark.com.tr www.hacettepeteknokent.com.tr www.teknopark.yildiz.edu.tr www.marmarateknokent.com.tr

www.cyberpark.com.tr www.hacettepeteknokent.com.tr www.teknopark.yildiz.edu.tr www.marmarateknokent.com.tr Teknoloji Gelişim Bölgeleri ve İletişim Bilgileri NO BÖLGE ADI WEB SİTESİ ADRES O.D.T.Ü. TEKNOKENT www.odtuteknokent.com.tr ODTÜ TEKNOKENT YÖNETİM 1 ODTÜ Teknokent İkizler Binası odtuteknokent@odtuteknokent.com.tr

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SATIŞ SONRASI HİZMET YETERLİLİK BELGESİ Belgenin Veriliş Tarihi ve Sayısı: Belgenin Geçerlilik Tarihi: 29.02.2016

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. Selçuklu / Konya 4 Basf

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Ramazan Ayı Kitap Kampanyası. FATİH KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü)

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Ramazan Ayı Kitap Kampanyası. FATİH KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü) T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü Sayı : 10471392-814-E.61303 23.05.2018 Konu : Ramazan Ayı Kitap Kampanyası. FATİH KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü) İlgi : Diyanet İşleri Başkanlığının 21/05/2018 tarihli

Detaylı

TOBB İKLİMLENDİRME MECLİSİ

TOBB İKLİMLENDİRME MECLİSİ TOBB İKLİMLENDİRME MECLİSİ TÜRKİYE İKLİMLENDİRME SANAYİ SEKTÖR RAPORU RAPORTÖR / DANIŞMAN DOÇ. DR. ATİLLA BIYIKOĞLU ARALIK 2011 ANKARA TÜRKİYE İKLİMLENDİRME SANAYİ SEKTÖR RAPORU TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR

Detaylı

Fresenius Medikal Hizmetler A.Ş

Fresenius Medikal Hizmetler A.Ş SERTİFİKA Ekte belirtilen sirket birimleri ile birlikte şirketinin, aşağıda belirtilen geçerlilik alanında bir Kalite Yönetim Sistemini yürürlüğe koyduğunu ve uygulamakta olduğunu teyit eder. Faaliyet

Detaylı

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri:

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: 1) AUTO KING İstanbul Maslak Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım, 12.Sok. no:437,

Detaylı

PERŞEMBE CUMA CUMA CUMA PAZARTESİ PAZARTESİ PAZARTESİ

PERŞEMBE CUMA CUMA CUMA PAZARTESİ PAZARTESİ PAZARTESİ MALZEME DAĞITIM YERİ VE ADRESİ SARIYER İ.A.S.K.F Orhan Saka Amatörler Evi Poligon Mah. Poligon Cad. No:1İstinye- SPOR MALZEMESİ DAĞITILACAK İLÇELER SARIYER - KAĞITHANE-BEŞİKTAŞ-BEYOĞLU TARİH 23.07.2015

Detaylı

2010 ANADOLU LİSELERİ YERLEŞTİRME BİLGİLERİ

2010 ANADOLU LİSELERİ YERLEŞTİRME BİLGİLERİ Boş Öğr. Sayısı Boş Sayısı 21596 BEYOĞLU Galatasaray Fra. 1 + 4 100 493.438 91 9 0.05 11 495.061 493.085 0.05 100 89 11 95 5 7311 FATİH İstanbul Alm. 1 + 4 180 491.749 173 7 0.09 14 497.881 491.647 0.09

Detaylı

BACADER e-bülten NİSAN 2018

BACADER e-bülten NİSAN 2018 BACADER e-bülten NİSAN 2018 DTK DERGİSİ BACADER DEN KÖŞESİNDE YAYINLANAN KÖŞE YAZILARIMIZ DTK Dergisi BACADER DEN köşesinin Nisan sayısında TS 7363 İLE BACALARI ANLAMAK - III başlıklı köşe yazımız yayınlandı.

Detaylı

İçindekiler. Kare Kasalı Sanayi Aspiratörü. 2 Kare Kasalı Sanayi Aspiratörü

İçindekiler. Kare Kasalı Sanayi Aspiratörü. 2 Kare Kasalı Sanayi Aspiratörü Duvar Tipi Fanlar Duvar Tipi Fanlar İçindekiler Kare Kasalı 2 Kare Kasalı 1 Aironn AIR-KKSA serisi fanları mak. 55 C de çalışmaya uygundur. İhtiyacınıza uygun ürün seçimleri yapabilmeniz için 11 farklı

Detaylı

SERVİS AĞI KAYMAKAPI HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR

SERVİS AĞI KAYMAKAPI HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR SERVİS AĞI AYŞE GÜL GÖKTEPE KAYMAKAPI 4060303259 02222262626 03-HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR ŞAHİNLER ELEKTRONİK-AHMET ŞAHİNLER BATMAN 7980431444 04882131702 21-HYB-3440

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ : 18 OCAK 2013 CUMA TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ : 14:00 BİRLEŞİM : 5.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ : 18 OCAK 2013 CUMA TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ : 14:00 BİRLEŞİM : 5. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ SEÇİM DÖNEMİ : 6. TOPLANTI YILI : 5. TOPLANTI : OCAK TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ : 18 OCAK 2013 CUMA TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ : 14:00 BİRLEŞİM : 5. RAPORLAR:

Detaylı

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri:

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: 1) AUTO KING İstanbul Maslak Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım, 12.Sok. no:437,

Detaylı

1990 dan beri gazbeton sektörümüzün dayanıșması ve gelișimi için iș bașındayız.

1990 dan beri gazbeton sektörümüzün dayanıșması ve gelișimi için iș bașındayız. TÜRKİYE GAZBETON ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ 1990 dan beri gazbeton sektörümüzün dayanıșması ve gelișimi için iș bașındayız. Gazbeton Üreticileri Birliği Derneği Kasım 1990 tarihinde, ülkemizdeki gazbeton yapı

Detaylı

İSKİD Mali Kurul Toplantısı 20 Ocak da Yapıldı.

İSKİD Mali Kurul Toplantısı 20 Ocak da Yapıldı. İSKİD E BÜLTEN SAYI: Şubat 2016/12 İSKİD Mali Kurul Toplantısı 20 Ocak da Yapıldı. İSKİD Mali Genel Kurul Toplantısı 20.Ocak.2016 tarihinde Taksim Hill Otel'de yapıldı. İSKİD üyelerinin yüksek katılımıyla

Detaylı

İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAĞCILAR GÜNGÖREN SAN.SİT.22.BLOK NO:4 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL 2126714545 2126713939

İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAĞCILAR GÜNGÖREN SAN.SİT.22.BLOK NO:4 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL 2126714545 2126713939 ÖZÇAĞLAR OTOGAZ-HASAN AKBABA İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAĞCILAR GÜNGÖREN SAN.SİT.22.BLOK NO:4 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL 2126714545 2126713939 hasanakbaba36@hotmail.co m ERKİN İPEK - ŞAH OTOGAZ MÜHENDİSLİK

Detaylı

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri 1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / OKÇULAR TEKKESİ PROJESİ 3 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri A.G O.G Kablo Deplase İşleri Komple Taahhüt İşleri Sosyal

Detaylı

Solution Partner Automation (Çözüm Ortaklarımız)

Solution Partner Automation (Çözüm Ortaklarımız) Automation (Çözüm Ortaklarımız) lerimiz ve Uzmanlık Alanları SIMATIC, ARTI ALV N BGM Mühendislik DAL ELEKON ENTEGRE ESA NOKTA Endüstriyel PINAR Mühendislik PROS M RETEK Mühendislik SAFER SIMETRONIK S MTEK

Detaylı

- plastik sanayicisinin derneği - PAGDER. Reha GÜR. PAGDER Başkanı

- plastik sanayicisinin derneği - PAGDER. Reha GÜR. PAGDER Başkanı - plastik sanayicisinin derneği - PAGDER Reha GÜR PAGDER Başkanı PAGDER Örgütlenmeye başlama 1950 1960 1969 2000 2017 Resmi Kuruluş 19.06.1969 PAGDER Plastik sektöründe faaliyet gösteren firmaları tek

Detaylı

ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ

ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ ÜYELER ARASI REKLAM VE İNDİRİM BÜLTENİ YIL :1 SAYI : 4 24 HAZİRAN 2014 Bu Bülten MÜSİAD Üye İlişkileri Komisyonu tarafından üyelerimiz arasında alış verişin artırılması amacıyla hazırlanmıştır. Reklamların

Detaylı

1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine:

1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine: 1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine: Komisyonu) verilen, JEO TASARIM 2000 Jeo.Müh.Müş.Bilg.Turz.San.ve Tic.Ltd.Şti.'nin Çeşme Meydanı Cad. No:116/6 / SAKARYA adresinde

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI KALIP AVRASYA 2014 BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI 2014 BELEX 2014 BURSA 5. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ FUARI 2014 4 7 Aralık 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

Detaylı

İNDEX. Atalar Mh. Atalar Cd. No: 62/A Kartal / İSTANBUL Tel: (0216) 469 69 50 Faks:(0216) 469 63 50 info@salihogullari.org www.salihogullari.

İNDEX. Atalar Mh. Atalar Cd. No: 62/A Kartal / İSTANBUL Tel: (0216) 469 69 50 Faks:(0216) 469 63 50 info@salihogullari.org www.salihogullari. İNDEX S GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ S KENTSEL DÖNÜŞÜM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SALİHOĞULLARI İNŞAAT ŞİRKETİMİZ HAKKINDA ( KURUMSAL ) ŞİRKET İDARİ MERKEZİ ŞİRKET AMAÇ VE FAALİYETLERİ ŞİRKET ORGANİZASYON

Detaylı

REHAU YAPI TEKNİĞİ UYGULAMACI BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir

REHAU YAPI TEKNİĞİ UYGULAMACI BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir REHAU YAPI TEKNİĞİ UYGULAMACI BAYİ LİSTESİ Bayi isimleri alfabetik sıraya göre verilmiştir İSTANBUL AVRUPA YAKASI Aktif Mekanik Adnan Kahveci Mah. Osmanlı Cad. No 17/64 Onur Plaza, Gürpınar - Beylikdüzü

Detaylı

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası TEŞVİK BELGELİ LAR Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2017 Yılı Haziran Ayı Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Sabit Yatırım Belge Adedi Cinsi (Milyon TL) İstihdam

Detaylı