01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini"

Transkript

1

2 01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini tekrarlayan desenler kullanılarak odaklanmayı, yaratıcılığı ve artistik becerileri geliştirmek üzere uygulanan, eğlenceli ve dinlendirici özelliği ile de bilinen zentagle metodu resim sergimiz Manisalıların odak noktası oldu.

3 Okul İçi Etkinlik Programı çerçevesinde,13-29 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen,ilkokul Satranç Birinciliği yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz, belge ve madalyalarını Satranç Öğretmenimiz Aslan Goler'in elinden aldılar.

4 ÜLKEMLİ SPORCULAR OKÇULUKTA DA BİR NUMARA 27 Mart 2017 tarihinde Atatürk Spor Kompleksi Okçuluk alanında yapılan yarışmalarda Kemal Aksu Yıldız Büyükler Klasik Yay 30 metrede ikinci,ömer Ege Ulusoy Yıldız Büyükler Makaralı Yay 30 metrede ikinci,rüştü Doğun Yıldız Büyükler Makaralı Yay 30 metrede birinci,uğur Yorgancıoğlu Yıldız Küçükler Klasik Yay 30 metrede birinci oldu.

5 LİSELİ GENÇLERİMİZ KAHVALTIDA...

6 CARPE DIEM TİYATRO KULÜBÜMÜZ İL HALK KÜTÜPHANESİNDE...

7 RESFEBE OYLAMASI Görsel Sanatlar Zümremizin düzenlediği Resfebe Yarışmasına katılan resimler,ülkemli öğrencilerin oyuna sunuldu.

8 MUTLUGÜN OYUN ATÖLYESİNDE KONUMUZ ÖZGÜVEN... Yaratıcı Drama Eğitmeni Fatoş Mutlugün, Eğitim ve Kariyer Planlama Koçu Ertuğrul Mutlugün Gediz Konferans ve Konser Salonunda ortaokul öğrencilerimizle bir araya geldi.

9 LİSELİ GENÇLERİMİZDEN ''İYİLİĞE VAR MISIN?'' PROJESİ Ülkem Anadolu Lisesi,Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü Milli Eğitim Müdürlüğü arge birimi tarafından başlatılan ''İyiliğe Var mısın?'' projesine destek verdi.proje kapsamında lise öğrencilerimiz okulumuzdan ihtiyaç sahibi anasınıfları için oyuncak ve kırtasiye malzemesi topladı.

10 TENİSE ÜLKEM DAMGASI Okul Sporları Yıldızlar Tenis Müsabakaları'nda Yıldız Kız Tenis Takımımız Manisa İl Şampiyonu oldu.

11 TÜRKÇE ZÜMRESİ KİTAP OKUMAYI SEVDİRİYOR 5 ve 6.sınıflar düzeyinde kitap okuma etkinlikleri tüm hafta boyunca sürdü."bir Pekin Ördeğinin Tam 15 Yıl 5 Ay Süren Yolculuğu",ve "Balık" kitaplarına yönelik drama,etkileşimli okuma,yaratıcı yazma çalışmaları yapıldı.etkinliklere katılan öğrencilerin çalışmaları okul panolarında sergilendi.

12 RESFEBE 2. ETAP FORUM MAGNESIA AVM'DE Nisan 2017 tarihlerinde okulumuzda yapılan resfebe oylamasının ardından ilk 20 resfebe,forum Magnesia AVM'deki 2. etaba katıldı. Harf, sayı ve resimleri bir arada kullanarak bir kelimeyi bulmaya dayanan zeka oyunu olan resfebe,manisalıların odak noktası oldu.gizli kelimeleri bulmaya çalışan Manisalılar,ardından oylamaya da katıldılar...

13 TENİSTE YİNE MADALYALAR Öğrencimiz Mehmet Ege Karaosman Mart 2017 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Hafta sonu Tenis Turnuvası 10 yaş erkeklerde birinci,30 Mart - 02 Nisan 2017 tarihlerinde yine İzmir'de düzenlenen Haftasonu Tenis Turnuvası 12 yaş erkeklerde ikinci olmuştur.

14 TENİS VE YÜZMEDEN YİNE KUPAYLA DÖNDÜK TENİSTE İL BİRİNCİLİĞİ Nisan 2017 tarihlerinde Manisa Tenis Dağcılık Kulübü'nde gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Tenis Müsabakalarında kız takımımız Manisa il birinciliğini elde etti. YÜZMEDE İL İKİNCİLİĞİ Nisan 2017 tarihlerinde Atatürk Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen Yıldız Yüzme İl Birinciliği müsabakalarında takımımız Manisa il ikincisi olma başarısını gösterdi.

15 D ve 1-F SINIFLARIMIZIN OKUMA BAYRAMI

16 RÖPRODÜKSİYON SERGİSİ Röprodüksiyon ;bir sanat eserinin aslına uygun kopyalanması işlemine verilen addır. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Kürşad Atça,ortaokul öğrencilerimiz ile dört ünlü sanatçı ve eserlerini okulumuzda sergiye sundu. Johannes Vermeer'in İnci Küpeli Kız,Sandra Batticelli'nin Sütçü Kız,Goya'nın Şemsiye ve Leonardo Da Vinci'nin Kakımlı Kadın adlı eserleri sergideki çalışmalardandı.

17 AİLE ETKİNLİKLERİMİZ 3-A sınıfı öğretmeni Nurper Bağ Matematik laboratuvarında öğrencileri ve velileri ile biraraya geldi.matematik dersinde işlemiş oldukları kesirler konusuna paralel olarak, eğlenceli ve öğretici zaman geçirdiler.

18 INTERNET HAFTASINDA SEMİNER Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Internet Haftası nedeniyle Gediz Konferans ve Konser Salonumuzda Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadeleden,Hüseyin Bayat tarafından seminer verildi.

19 AİLE ETKİNLİKLERİMİZ 3-C sınıfı öğretmeni Betül Ayas Matematik laboratuvarında öğrencileri ve velileri ile biraraya geldi.matematik dersinde işlemiş oldukları kesirler konusuna paralel olarak, eğlenceli ve öğretici zaman geçirdiler.

20 AİLE ETKİNLİKLERİMİZ 3-B sınıfı Matematik laboratuvarında velileri ile biraraya geldi.matematik dersinde işlemiş oldukları kesirler konusuna paralel olarak, eğlenceli ve öğretici zaman geçirdiler.

21 SINIFLARIMIZ KARAOKE İLE ÇOŞTU Gediz Konferans ve Konser Salonunda öğretmenleri ile seçtikleri popüler şarkılarla karaoke yapan öğrencilerimiz dans edip stres attılar.

22 B ve 1-C SINIFLARIMIZIN OKUMA BAYRAMI

23 SINIFLARIMIZ KARAOKE İLE ÇOŞTU Gediz Konferans ve Konser Salonunda öğretmenleri ile seçtikleri popüler şarkılarla karaoke yapan öğrencilerimiz dans edip stres attılar.

24 AİLE ETKİNLİKLERİMİZ 3-D sınıfı öğretmeni Ayşen Çınar Matematik laboratuvarında öğrencileri ve velileri ile biraraya geldi.matematik dersinde işlemiş oldukları kesirler konusuna paralel olarak, eğlenceli ve öğretici zaman geçirdiler.

25 A ve 1-E SINIFLARIMIZIN OKUMA BAYRAMI

26 ÜLKEM ANADOLU LİSELİ GENÇLERİMİZ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ. Liseli gençlerimiz Folkart Towers'ta arkadaşlarıyla hem kaliteli hem de eğlenceli vakit geçirdi.folkart Gallery'deki Türk Resminin Köşe Taşları adlı sergide yer alan 120 eseri inceleyen liseliler ardından bowling oynadılar.

27 AVM STANDIMIZ Forum Magnesia AVM'de bu hafta sonu Özgün Kuş ve Maske Tasarımı Sergisi Manisalılarla buluştu.görsel Sanatlar Zümremizin hazırladığı sergide 2. sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu özgün kuşlar,ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı maskeler yer aldı. Minik konuklar stantta eğlenceli vakit geçirirken veliler de okulumuz ve yaz okulumuz hakkında bilgi aldılar.

28 BOYUTLU PROJELER 5. VE 6. SINIFLARIMIZDAN 5. ve 6. sınıflarımızın,müthiş yaratıcılık örneği projeleri okulumuzda sergileniyor.deyimleri 3 boyutlu olarak anlatan gençlerimiz,marketteki ürünlere Türkçe isim vererek yine 3 boyutlu marketler tasarladılar.

29 NİSAN RESİM SERGİMİZ Görsel Sanatlar Zümremizin hazırladığı resim sergisinde 3. ve 4. sınıflarımızın yaptığı çalışmalar sunuldu.

30 SU TOPU YÜZME MÜSABAKASI 23 Nisan etkinlikleri kapsamında kapalı yüzme havuzumuzda gerçekleştirilen su topu müsabakası çekişmeli anlara sahne oldu.

31 Okuyan Okullar Projesinde Mart ayında en çok kitap okuyan öğrencilerimiz belgelerini aldılar.

32 TÜRKÇE PROJELERİMİZ

33 NİSAN RESİM SERGİMİZ Görsel Sanatlar Zümremizin hazırladığı resim sergisinde 3. ve 4. sınıflarımızın yaptığı çalışmalar sunuldu.

34 MİNİ RESİM YARIŞMASI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Görsel Sanatlar zümremiz ''Hayalimdeki Dünya'' konulu resim yarışması düzenledi.

35 NİSAN ŞENLİKLERİNDE BASKET MAÇI Küçük A ve Küçük B takımımız 23 Nisan şenlikleri kapsamında İbrahim Gül Spor Kompleksi'ndeki basket maçında karşılaştılar.maçta kazanan taraf 12-8'lik skorla Küçük A takımı oldu.

36 LİSELİ GENÇLERİMİZ KARAOKE İLE ÇOŞTU Gediz Konferans ve Konser Salonunda öğretmenleri ile seçtikleri popüler şarkılarla karaoke yapan öğrencilerimiz dans edip stres attılar.

37 DNA AFİŞ OYLAMASI MAGNESIA AVM'DE Forum Magnesia AVM'de,nisan ayı süresince hafta sonları çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği standımız Manisalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Okulumuzda bu yıl 3. sü düzenlenen DNA Afiş Yarışması oylaması Forum Magnesia AVM'de gerçekleştirildi. Stantta keyifli vakit geçiren minikleri bekleyen anne ve babalar DNA Afiş Yarışması için oy kullanarak,okulumuz hakkında bilgi edindiler.

38 NİSAN'I COŞKUYLA KUTLADIK. İbrahim Gül Spor Kompleksi'nde velilerinde katılımıyla düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ardından Kültür Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz gösterilerini sundular.jimnastik Kulübü dans gösterisini yoğun alkışlar eşliğinde sergiledi.

39 Nisan 2017 tarihlerinde Internet Haftası dolayısıyla düzenlenen Scracth Yarışması'nda Emre Aşıklar birinci,kerem Tuncer ikinci,orhan Kaan Togay ise üçüncü oldular.

40 BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞTU sezonu ''Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor.'' fuarında Legobotik Junior Kulübümüz ve Kulüp Öğretmenlerimiz''Hayvanların Çılgın Dünyası'' temalı proje ve robotu başarı ile sunarak okulumuza kupa kazandırdılar.

41 Nisan 2017 tarihlerinde Forum Magnesia AVM'de oylamaya sunulan Resfebe Yarışması sonuçlandı.hasan Emirhan Durmuş birinci,gülce Enginerikinci,Uğur Yorgancıoğlu üçüncü oldu.

42 Nisan 2017 tarihlerinde 1. ve 2. sınıflar arasında yapılan Mini Resim Yarışması nda 1. sınıflar arasında Defne Özdemir birinci,dilara Tunç ikinci,esma Dila Eldeymez üçüncü;2. sınıflar arasında Toprak Ata Şuay birinci,elif Dostugür ikinci,ada Kılınç üçüncü oldu.

43 NİSAN COŞKUSU Okul Aile Birliğimizin desteği ile 23 Nisan Şenlikleri pamuk şeker ve popcornla zengileşti.yarının büyükleri kareoke ile coştular.

44 ANADOLU LİSELİ GENÇLERİMİZDE N ANLAMLI ZİYARET Anadolu Liseli gençlerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı Celal Bayar Üniversitesi çocuk bölümünde yatan hastalarla kutladı.

45 PİYANO DİNLETİSİ KULAKLARIN PASINI SİLDİ Müzik Zümremizin Gediz Konferans ve Konser Salonumuzda düzenlediği,ilkokul öğrencilerimizin sunduğu piyano dinletisi ilkokul öğrencilerimizden,velilerimizden yoğun alkış aldı.

46 PİYANO DİNLETİSİ KULAKLARIN PASINI SİLDİ Müzik Zümremizin Gediz Konferans ve Konser Salonumuzda düzenlediği,ortaokul öğrencilerimizin sunduğu piyano dinletisi ortaokul öğrencilerimizden,velilerimizden yoğun alkış aldı.

47 ''ÜLKEM KOLEJİ FİDANLIĞI'' TABELASI YERİNİ ALDI

48 MUTLUGÜN OYUN ATÖLYESİ DEVAM EDİYOR Yaratıcı Drama Eğitmeni Fatoş Mutlugün,Eğitim ve Kariyer Planlama Koçu Ertuğrul Mutlugün,bu hafta ilkokul grupları ile bir araya gelerek,eğlenerek öğretmeye devam ettiler.

49 KUT ZAFERİ'NİN 101. YILINI KUTLADIK 29 Nisan 1916'da Irak'ın Kut bölgesinde,ingilizlere karşı kazanılan Kut'ül Amare Zaferi;1. Dünya Savaşı sırasında,büyük imkansızlıklar içinde kazanılmış ve Osmanlı Ordusu,İngiliz Tümenini bütün personeli ile esir almıştır.

50 STEM TOPLANTISI YAPILDI STEM Eğitim Yaklaşımı Eğitmenleri bir araya gelerek koordinasyon toplantısında bulundular.

51 KÜLTÜR EDEBİYAT KULÜBÜMÜZ KİTAP FUARINDA

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 13.02.2017 Öğrencimiz Zeynep Acar, 23-28 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 yaş kızlar grubunda 4. olarak Milli Takım Havuzuna girmeye

Detaylı

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN 02.01.2017 Öğrencimiz Alparslan Dinç Palmiye Satranç Turnuvası 13 yaş altı kategorisinde beşinci oldu. 03.01.2017 SERVİS ŞOFÖRLERİMİZE EĞİTİM Trafik Denetleme Şube Müdürü görevlilerinden

Detaylı

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ 02.11.2016 TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER,ŞEHİT,DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ'NE VEFA ÖRNEĞİ Lise Müdür Yardımcımız Mehmet Kalfaoğlu, Matematik Öğretmenimiz Serenay Şen 10-A sınıfı öğrencilerimizle

Detaylı

SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!!

SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!! 01.03.2017 SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!! 01.03.2017 8. SINIFLAR MOTİVASYON GEZİSİNDE TEOG sınavı öncesi 8. sınıflarımız müdür yardımcıları ve sınıf öğretmenleri ile birlikte stres attılar.

Detaylı

ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN

ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN 01.12.2016 4. SINIFLARIMIZDAN TARİHE YOLCULUK 4. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler dersindeki üniteleri 'Kurtuluştan Kuruluşa' konusunu pekiştirme amacıyla Çanakkale

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar.

sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar. ŞUBAT 2016 BÜLTENİ 08.02.2016 1. sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar. 10.02.2016 Aile katılım etkinliklerine önem veren okulumuz,2. sınıf velileriyle buluştu.velilerimiz

Detaylı

01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi.

01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi. 01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi. Öğrencilere kitap okuma sevgisini kazandırmak için hoş ve rahat bir

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ 01.04.2016 Ortaokul Carpe Diem Kulübü öğrencilerimiz Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Manisa İl Halk Kütüphanesinde Karagöz ve Hacivat tiyatro gösterisini

Detaylı

ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2018 AYLIK BÜLTEN

ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2018 AYLIK BÜLTEN ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2018 AYLIK BÜLTEN 02.04.2018 SATRANÇTA KIZLAR YİNE BİRİNCİ 2017-2018 eğitim - öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan,29 Mart - 01 Nisan 2018 tarihleri arasında Manisa'da

Detaylı

KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın

KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın 01.11.2018 KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın konuşması ile başladı.kızılay Manisa Şubesi yetkilisi İbrahim

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor.

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor. 02.05.2017 GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor. yarışmasını düzenledi.yarışma Ankara ODTÜ'de gerçekleştirildi.

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ EKİM E Y L Ü L 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S O R U

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

Eylül ayında: Ekim ayında:

Eylül ayında: Ekim ayında: Sayın Velilerimiz, 20 Ocak 2017 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının I.döneminde yaptığımız çalışmalar konusunda bilgi sahibi olabilmeniz için hazırladığımız ''Veli Mektubu''nu sizlere sunuyoruz. Eylül ayında:

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

ÜLKEM KOLEJİ A R A L I K O C A K

ÜLKEM KOLEJİ A R A L I K O C A K ÜLKEM KOLEJİ A R A L I K 2 0 1 7 - O C A K 2 0 1 8 A Y L I K B Ü L T E N 02-03.12.2017 ÖDÜLLÜ SINAV 14 Ocak 2018 Pazar günü,2 oturum halinde uygulanacak ödüllü sınav için kayıtlar Forum Magnesia AVM'deki

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ AĞUSTOS 15 1 2 b 4 5 6 7 9 10 11 12 13 15 16 BAŞLANGICI /.SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 1 22 / 1.SINIFLAR TANIŞMA 27 Dönüşümler için. 12. SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 2 / SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU 29 30 30

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

Sabah saatlerinde çalan yangın alarm sesi ile anaokulu,ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri plan dahilinde öğretmenleri başkanlığında okulu tahliye

Sabah saatlerinde çalan yangın alarm sesi ile anaokulu,ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri plan dahilinde öğretmenleri başkanlığında okulu tahliye Sabah saatlerinde çalan yangın alarm sesi ile anaokulu,ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri plan dahilinde öğretmenleri başkanlığında okulu tahliye ettiler. Mümkün olan en kısa sürede okulu boşaltan öğretmen

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

AĞUSTOS TARİH YAPILACAK ÇALIŞMALAR, SEMİNERLER VE SOSYAL ETKİNLİKLER GÖREVLİLER/AÇIKLAMA

AĞUSTOS TARİH YAPILACAK ÇALIŞMALAR, SEMİNERLER VE SOSYAL ETKİNLİKLER GÖREVLİLER/AÇIKLAMA AĞUSTOS 20-29.08.2014 Öğretmenlerimizin Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Tüm Öğretmenler 20-29.08.2014 Okulumuzun 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanması Tüm Öğretmenler 30.08.2014 30 Ağustos Zafer Bayramı

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi TED ANTALYA KOLEJİ Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK ÇALIŞMALAR TED Öğretmenlerine Oryantasyon Eğitimi ve Mesleki Eğitim Çalışmaları BAŞLAMA ve BİTİŞ TARİHLERİ 21-25

Detaylı

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 * MEK Kadrosuna Yeni Katılan Öğretmenler İçin Oryantasyon Programı * MEK GENEL KURULU 21 22 23 24 25 26 27 * ın Okula Başlaması "Uyum Kurslarının

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Eylül 16 5 6 7 8 9 10 11 Zümre Toplantıları-Yıllık Müfredat Plan Hazırlıkları Müfredatın İncelenmesi Okul

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ AY HAF GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK KARTEPE GENEL KURULU 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arifesi Kurban Bayramı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 Kalemle Başlayan Yolculuk (21-25 Ocak 2019)... 1 Avrupa Birliği Erasmus+ Ka2 Programı- Özel Bilkent Ortaokulu ve Jobland Projesi...

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 4 ( 16 Kasım 07 Aralık 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 30 Kasım Pazartesi günü, okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Kaymakamlık Kupası Kros Yarışları yapıldı. Yarışmaya okulumuzdan katılan öğrencilerimiz

Detaylı

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KASIM - ARALIK SAYFASI Birlikte Yaşama Kültürü ve Hoşgörü Gel Bize Katıl Bize! Şarkısını Söyledik Sınıf içinde, arkadaşlarımızla

Detaylı

Faaliyet Arama Sonucu

Faaliyet Arama Sonucu Faaliyet Arama Sonucu 1 2 3 4 5 6 Kurum Bilgileri Faaliyetin Bilgileri Faaliyeti Veren : Edebiyat Öğretmeni-Kısa Film Çalışması Katılımcı Sayısı : 7 Kurs-Faaliyet Saati : 8 Ay/Dönem : ARALIK / 2012-2013

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2017-2018 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Y HA F. GÜN 18 EYLÜL 2017 Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ 2 Toplum Ve Hizmet Proje Çalışmaları 11.sınıf öğrencileri okulumuz Toplum ve Hizmet Programı kapsamında proje çalışmaları yürütmektedir. Bu yıl sürdürülen

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YIL SONU ETKİNLİK TAKVİMİ

TED KAYSERİ KOLEJİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YIL SONU ETKİNLİK TAKVİMİ TED KAYSERİ KOLEJİ 2013- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YIL SONU ETKİNLİK TAKVİMİ TED KAYSERİ KOLEJİ 2013- EĞİTİM ÖĞRETİM YIL SONU ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH 25 NİSAN 6 MAYIS 8 MAYIS 13 MAYIS ETKİNLİK İNGİLİZCE MİA!

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖZEL BATI KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖZEL BATI KOLEJİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2016 ---- Öğretmen hizmet içi seminerleri(09.10-16:10) ---- 8. sınıf öğrencilerimiz (TEOG kursu) 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 YILLIK

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR ÖĞRENCİLERİMİZ ALMANYA ADLI SERGİLEDİR ALMANYA OYUNU 26 Mayıs 2015 tarihinde Lise Almanca Drama Kulübü öğrencileri Başak Serra Can 9B, Muhammed Oğuz Durmazer 9C, Bilge Enç 9D, Betül Demirtaş 9D, Batuhan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ Yıkılan, dağılan imparatorluğun ardından Anadolu nun her karış toprağında yüce Türk ulusunun bağımsızlık

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013 İDARE - ÖĞRETMENLER- PDR - AİLE BİRLİĞİ ÖZEL ANTAKYA ATA U 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 1-Hizmetiçi eğitimler (ÖĞRETMENLERE )(İDARE) 2- Ders programının oluşturulması(idare) 3- Öğretmenleri

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı MAYIS sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık.

KAYI OKULLARI. Haftalı MAYIS sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık. KAYI OKULLARI Haftalı 22-26 MAYIS 2017 8. sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık. 8. sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık. KAYI Okulları 8. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz;

Detaylı

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ

BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ BODRUM DA TENİS ŞÖLENİ Bodrum da bu yıl eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Bahçeşehir Koleji, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü işbirliğiyle tenis turnuvası düzenledi. Turnuvaya 100 ü çocuk

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ K A S I M 01 Kasım 2013 Cuma Öğrenci- 12.30-14.30 A/B/C Şube Velileri 3.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 02 Kasım 2013 Cumartesi 15.30-18.30 Katlar/Sınıflar D/E Şube Velileri 09.30-11.30 4.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT Legobotik Kulübü, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ODTÜ Ülkemli öğrencilere bilim ve teknolojiyi sevdirmek, takım çalışmasını öğretmek ve yaratıcılıklarını artırmak amacıyla

Detaylı

1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI

1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI 1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI Sıra Faaliyetin Adı Amaçlar Süreç Türü Katılacaklar 1 7.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışma Duyurusu Yetenekli öğrencilerimizi yönlendirmek

Detaylı

AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ ETKİNLİK TAKVİMİ

AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ ETKİNLİK TAKVİMİ ETKİNLİK TAKVİMİ AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 0 EYLÜL SINIFLARIN DÜZENLENMESİ -YILLIK PLANLARIN TESLİMİ-OKUL NÖBETLERİNİN BAŞLAMASI ÖĞRETMEN DOSYALARININ DÜZENLENMESİ- KORİDOR PANOLARININ SON ŞEKLİNİN VERİLMESİ

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 4. SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Sayın Velimiz, T.C. MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanlığının 28.05.2013 tarihli ve 22 sayılı kurul kararı eki İlköğretim Kurumları Haftalık Ders Dağıtım Çizelgesi açıklamalarının

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 29 30 31 3O AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EYLÜL-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ, BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

Geleneksel Liseler. Matematik Başarımız

Geleneksel Liseler. Matematik Başarımız Geleneksel Liseler Matematik Başarımız Arası TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Matematik Zümresi tarafından bilimsel bir aktivite çerçevesinde okullar arası etkileşimi artırmak, öğrencileri kaynaştırmak,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ

MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ 02.05.2016 23 Nisan Şenlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Sokak Oyunları Turnuvası'na 2-B sınıfımız Yağ Satarım Bal Satarım,3-C sınıfımız Mendil Kapmaca,4-A

Detaylı

2015 AĞUSTOS PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2

2015 AĞUSTOS PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 2015 AĞUSTOS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 SEMİNER DÖNEMİNİN BAŞLANGICI 17 18 19 20 21 22 23 12. Sınıflarda Öğretimin, Ara Sınıflarda Tekrar Derslerinin Başlaması 24 25 26 27 28 29 30 31 2015

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı