GÖKOVA - AKYAKA YI SEVENLER DERNEÐÝ 2005 SERGÝ PROGRAMI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÖKOVA - AKYAKA YI SEVENLER DERNEÐÝ 2005 SERGÝ PROGRAMI"

Transkript

1 GÖKOVA - AKYAKA YI SEVENLER DERNEÐÝ 2005 SERGÝ PROGRAMI

2 Yayýmlayan Gökova-Akyaka yý Sevenler Derneði Nail Çakýrhan Sok Akyaka/ULA dernek@akyaka.org Redaksiyon Kapak Fotoðrafý Yayýna Hazýrlýk Nurhan Kavuzlu Thomas Schmitz Thomas Schmitz Baský Esin Ofset, Muðla Telefon: Nisan 2005, 2500 adet ISBN: Tüm haklarý Gökova-Akyaka yý Sevenler Derneði ne aittir

3 2005 YILI PROGRAMI Sergiler Nail Çakýrhan & Halet Çambel Kültür ve Sanatevin de yer almaktadýr Feride Daðlý Doðabel Derneði Bronzhane Çiðdem Meral Hikmet Öz Mediha Gerez Çakmak Iþýk Soyturk Cem Saðbil Svetlana Ýnaç Tülin Çiftçi Mücella Küçükalpelli Ayten Taþpýnar Açýlýþ kokteyleri her serginin ilk günü saat de Ramazan ayýndaki açýlýþlar saat de Nail Çakýrhan & Halet Çambel Kültür ve Sanatevi nde yapýlmaktadýr Sergilerimiz saat : ve arasý ziyarete açýktýr (Ramazan ayýnda saat )

4 Feride Daðlý ( ) 1955 yýlýnda Ýstanbul da doðdu. Liseyi Ýstanbul Özel ABC Koleji nde bitirdikten sonra, özel sektörde çalýþmaya baþladý. Çocukluk yýllarýndan bu yana var olan resim tutkusu onu bu konuda arayýþlara yöneltti. Desen ve çeþitli boya teknikleri ile uðraþtý. Taký tasarýmlarý yaptý. Bu ürünler Ýstanbul un ünlü maðazalarýnda sergilendi ve satýldý. Emekli olduktan sonra 1996 yýlýnda Ýzmir Karþýyaka Belediyesi, Bostanlý Resim Atölyesi nde ressam Celal Yetkin, daha sonra ressam Yar. Doç. Mehmet Bostaþ ile 6 yýl çalýþtý. Halen çalýþmalarýný kendi atölyesinde sürdürmektedir. Daha çok doða konulu ve tamamý hayalleri olan yaðlý boya ve sulu boya yapýtlarýnda, doðadan aldýðý duyumlarý renk ve leke þeklinde samimiyetle, spontan olarak ifade etmeye çalýþýyor. 13 kez kiþisel sergi açtý. Bir çok grup ve karma sergilere katýldý. Turistik yörelerde sergilediði resimleri, dünyanýn çeþitli ülkelerinden gelenler tarafýndan izlendi. Buna paralel olarak yurt içinde olduðu gibi Amerika nýn ve Avrupa nýn bir çok ülkesinde insanlarla buluþma fýrsatý buldu.

5 Kuþlar Fotoðraf Sergisi ( ) Doðanýn en farklý ve ilgi çekici hayvanlarý olan kuþlarýn tanýtýldýðý bu sergi, bir çok fotoðraf sanatçýsýnýn birikim lerinden oluþmaktadýr. Ayný zaman da kuþ gözlemcisi olan bu fotoðraf sanatçýlarý, Türkiye nin çeþitli yerlerindeki kuþ gözlem topluluklarýnda da doðanýn korunmasý için çalýþmaktadýr. Ali Atahan (Denizli), Behiye Yýlmaz (Kayseri), Kazým Çapacý (Ýzmir), Melih Özbek (Ýzmir), Murat Biricik (Diyarbakýr), Murat Bozdoðan (Ýstanbul), Okan Bilge (Ýzmir), Okan Can (Ankara), Serhan Oksay (Ýstanbul) ve Serkan Yýlmaz (Kayseri) bu fotoðraf sergisinin oluþmasýna katký vermiþtir. Yýrtýcý kuþlardan ötücü ve su kuþlarýna kadar bir çok kuþ türünün yer aldýðý bu sergi, kuþlarýn renkli ve gizli dünyalarýný göstermektedir. Ulusal Doða Koruma ve Belgeselleme Derneði / DoðaBel, Erciyes Üniversitesi Kuþ Gözlem Topluluðu / ErKuþ ve Gökova-Akyaka yý Sevenler Derneði tarafýndan düzenlenen sergi, doðanýn kanatlý uygarlýklarýný farklý bir bakýþ açýsýyla bizlere sunmaktadýr. Kuþlar fotoðraf sergisi 2005 senesinde Türkiye nin bir çok þehrinde sergilenecektir.

6 BronzHane ( ) Nadia Arditti, Tahsin Altýnkaya, Nevin Köksal, Uður Çaký, Murat Ali Çelik, Fergül Yücel, Devrim Can ve Ýnci Karataþ BronzHane 2001 yýlýnýn Aralýk ayýnda Ýzmir Bornova da kuruldu. Ýlk önce, kurucusu Cem Saðbil in Bronz heykellerini dökmek için açýlan atölye kaybolan mum tekniði ile çalýþýp binlerce senelik tarihi olan bir kültürü tekrar Ege de canlandýrmýþtýr. Atölye sorumluluðunu Tahsin Altýnkaya nýn yürüttüðü BronzHane de Cem Saðbil haricinde üç teknik personel bir heykeltraþ ve bir kuyumcu yeni tekniklerle sadece sanat bronz dökümlerini gerçekleþtirmektedirler. BronzHane nin amaçlarýndan biride gelecek kuþak heykeltraþlarýna destek olmaktýr. Bunu bünyesinde, öðrencilere öðrenme ve çalýþma imkaný vererek ve çeþitli sponsorluklar þeklinde gerçekleþtirmektedir. Atölyemizle çalýþan sanatçýlarý biraraya getirerek bronz heykelleri ile bir karma sergi düzenledik. BronzHane için bir ilk olan Akyaka daki bu sergi bundan böyle çeþitli mekanlarda her sene olmak üzere BronzHane nin sponsorluðu altýnda organize edilecektir.

7 Çiðdem Meral ( ) Ankara da doðdu. Ýlk, orta, lise ve üniversite öðrenimini Ankara da tamamladý. Dil Tarih Coðrafya Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümlerini bitirdi. Daha sonra Ýstanbul a yerleþti yýlýndan itibaren yoðunlaþan resim çalýþmalarýný Vefa Efendizade, Tijen Þikar, Bahattin Odabaþý atölyelerinde sürdürdü. Her tür malzeme ile çalýþmalar yaptý. Daha sonra suluboya tekniðinin hatayý affetmeyen, kuruduktan sonra düzeltilemeyen bir karaktere sahip olmasý nedeniyle ve çalýþýrken sürekli deðiþkenlik göstermesiyle, aþýrý heyecan duyarak çalýþmalarýnýn suluboya üzerine yoðunlaþtýrdý. Resimlerinde çoðunlukla peyzaj çalýþmalarýna yer verdi. Doðanýn deðiþken ýþýk veren hareketlerini iþledi. Kapalý mekanlarda yaptýðý çalýþmalarýnda ýþýk ve renk uyumuna çok önem verdi. Kiþisel sergileri: 2000 Tekirdað Devlet Güzel Sanatlar Galerisi 2001 Oyak Bank Sanat Galerisi Karma sergiler: 1995 Caddebostan Kültür Merkezi - Kadýköy 1996 Ýstanbul Týnýsý T.C. Kültür Mirasýnda Yýldýz Sarayý Kent ve Yaþam Galerisi 1997 Meserret Kültür Evi - Beyoðlu Mart Dünya Kadýnlar Günü Kadýköy Belediye Baþkanlýðý Holü 1999 Caddebostan Kültür Merkezi - Kadýköy

8 Hikmet Öz ( ) 1950 yýlýnda Tarsus ta doðdu yýlýnda Mersin Ýlköðretmen okulunu bitirdi. 6 yýl çeþitli yerlerde ilkokul öðretmenliði yaptý. Resim yapmaya öðretmen okulu yýllarýnda baþladý yýlýnda Ýstanbul Atatürk Eðitim Enstitüsü Resim Bölümü nü bitirdi. Yurdun çeþitli yerlerinde resim öðretmenliði yaptýktan sonra 1987 yýlýnda öðretmenlikten istifa ederek Tarsus Belediyesi nde Kültür Müdürlüðü görevine baþladý. Tarsus la ilgili araþtýrma ve inceleme eserleri yayýnlandý. Bilinmeyen Tarsus, Atatürk Tarsus ta, Tarsus Tarihi, Tarsus Belediyesi Tarihi, yayýnlanan baþlýca eserleridir. Bu arada resim çalýþmalarýna da devam etti. Ýlk kiþisel sergisini 1981 yýlýnda açtý. Þimdiye dek 7 si yurt dýþýnda olmak üzere 22 kiþisel resim sergisi yaptý. Resimlerini Modern Mozaik denilen ve tamamen kendine ait olan bir teknikle yapmaktadýr. Bu resim tekniði halen sanatla uðraþan eðitim kurumlarýnda bilinmemektedir yýlýnda Kültür Bakanlýðý teþkilatýnda çalýþmaya baþladý. Mersin Ýl Kültür Müdür Yardýmcýlýðý, Muðla Ýl Halk Kütüphanesi Müdürlüðü görevlerinde bulundu yýlýnda istek dýþý Aðrý Ýline gönderildi, 1997 yýlýnda buradan emekli oldu yýlý Eylül ayýnda Kültür Bakanlýðý nýn isteðiyle Muðla Ýl Kültür Müdürü olarak göreve geri döndü. Bu görevini 2003 yýlý Mayýs ayýna kadar sürdürdü. Þimdi Muðla Kültür ve Turizm Müdürlüðü nde uzman olarak çalýþmaktadýr.

9 Mediha Gerez Çakmak ( ) Mediha Gerez Çakmak, 30 Haziran 1947 Ýstanbul doðumludur. Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu yýlý Dekoratif Resim mezunudur yýllarý arasýnda Ressam dekoratörlüðünün dört yýlýný Erdoðanlar þirketinin Mutfak- Banyo dekorasyonu bölümünde designer olarak, diðer yýllarda serbest dekoratör olarak devam etmiþtir senesinden bu yana resim sanatý ile birlikte giyim tasarým (abiye) sanatýný da uygulamaktadýr.. Yaþam felsefesi Hergün yeni bir gündür, dününüz sevgisiz geçtiyse eðer, bugün de sevgisiz geçecek demek deðildir. Yaþam sevgi demektir; Sev ki, sevenin çok olsun dur. Bu felsefe ile mesajlarýný sürreal anlatýmla izlenime sunmuþtur. Yaratanýn yarattýklarýna aþýk Mediha Gerez Çakmak ýn Ýstanbul, Ankara, Ýzmir den sonra dördüncü kiþisel sergisidir. Resimlerin bir bölümünü kartpostal ve tamamýný da sergi albümü olarak yayýnlamýþtýr. Sergiler: Sevgiden sevgiye 2000 Ýstanbul - Kadýköy Galeri Mediha 2001 Ýzmir Devlet Resim Heykel Müzesi 2002 Ankara Kültür Bakanlýðý - Resim Heykel Sanat Galerisi

10 Iþýk Soytürk ( ) Ýlk ve orta öðrenimini Ýstanbul da tamamladý. Ýstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümünü bitirdi. Öðrenciliði sýrasýnda Çanakkale ve çevresinde yüzey araþtýrmalarýna katýldý. O yýllarda Türkiye nin pek çok antik kentini gezdi. Fotoðraflar çekti. Mezun olduktan sonra bir süre, Sosyal Bilgiler öðretmenliði yaptý. Özel dersler verdi. Yaz aylarýnda pek çok kazýda arkeolog restoratör olarak çalýþtý. Bursa Ýznik Tiyatro Kazýsý, Güneydoðu Anadolu Fýrat Karakaya Barajý Kurtarma Kazýlarý, Edirne Enez Kazýsý, Muðla Dalyan/Kaunos Kazýsý, Çanakkale Assos Kazýlarý, Niðde Ulukýþla Kazýlarý, Sivas Baþören Hitit Kenti Kazýlarý bunlardan bazýlarýdýr. Müzecilik Dalýnda master yaptý.türkiye nin tarihi ve turistik yörelerini tanýtan yazýlarý Art Dekor, Antik Dekor, Ýþ Bankasý Sanat Dergisi, Akbank Kültür Sanat Dergisi, Ak Kadýn, Denizin Sesi, Boyacý Küpü, Shell Ýlgi gibi çeþitli dergilerde yayýnlandý. Bir süre Hollanda da yaþadý. Bu süre içinde, çocuklara yönelik eðitim etkinliklerine katýldý. Almanya, Hollanda ve Belçika da bu etkinliklerini sürdürmektedir. Türkiye nin arkeolojik doðal ve kültürel deðerlerini tanýtmak için fotoðraf sergileri açtý.

11 Cem Saðbil ( ) 1958 Zonduldak Kandilli de doðdu Orta ve lise eðitimini Ankara da tamamladý Ýstanbul GüzelSanatlar Fakültesi nde Ýç Mimarlýk ve Endüstri Tasarýmý okudu Almanya nýn Stuttgart þehrine yerleþti Stuttgart ta kurulan Türkay Sanat Galerisi nde sanat ve teknik danýþmanlýðý yaptý 1981 Stuttgart Güzel Sanatlar Akademisi nde, Prof. U. Gunther in yönettiði Seramik ve Heykel Bölümü ne girdi 1982 Ýlk atölyesini Stuttgart ta kurdu. Kolping Haus, Volkshochschule, Jugendhäuser de özel sanat ve seramik dersleri vermeye baþladý Dýþarýdan devam ettiði Stuttgart Üniversitesi nde aldýðý mimarlýk dersleri sonrasýnda, 1984 yýlýnda Kuzey Kýbrýs Türk Cumhuriyeti nde mimar Hasan Fatty nin teknolojisini uygulayarak, Alman mimar ve sanatçýlarýn katkýsý ile Doðal Kerpiç Evler seminerini gerçekleþtirdi 1988 Stuttgart Güzel Sanat Akademisi ndeki öðrenimini Prof. G. Spanulo eþliðinde tamamladý 1991 Stuttgart ta kurduðu yeni atölyesinde çini ve yaðlý boya resim, aðaç, seramik, metal vb. malzemelerin yaný sýra aðýrlýklý olarak bronz heykel çalýþmalarýna baþladý 2001 Ýzmir Bornova da BronzHane adlý atölye ve dökümhaneyi kurdu, halen çalýþmalarýný Stuttgart ve Ýzmir deki atölyelerinde sürdürüyor.

12 Svetlana Inaç ( ) 1965 Rusya da doðdu. Ýlkokulla birlikte resim eðitimi almaya ve resim çalýþmaya baþladý. Sergiler açtý Çocuk Sanat Okulu nu bitirdi Yüksek Öðrenim - Grafik Tasarýmý okudu Üniversite (5 yýl) Moda Tasarýmý eðitimi yaptý, Bölüm 2 cisi olarak mezun oldu Kazakistan, Almaatý da Moda Tasarýmcýsý (Stilist) olarak çalýþtý. Moda Tasarýmcýsý olarak, Asya Ülkeleri, Rusya, Avrupa nýn çeþitli ülkeleri ve Kanada da sergilenen Koleksiyonlar hazýrladý. Çalýþmalarý müzelerde yer aldý Evlenerek Türkiye ye geldi, Ýstanbul da stilist olarak çalýþtý ve bir yandan da resim yapmaya devam etti. Kiþisel ve karma sergiler açtý Aile olarak Akyaka ya yerleþtiler. Sanatçý tamamen resim üzerine yoðunlaþtý. Sanatçýnýn 8. Kiþisel Sergisi de yine Türkiye ve Anadolu yla ilgili: - Asma yapraklarýnýn arasýndan sýzan akþam ýþýðý... - Avluda unutulan eski tahta sandalye... - Masadaki kahve fincaný... - Muðla sokaklarýnda oynayan çocuklar... - Çocuklarýn mahzun bakýþlarý... - Yaþanan iç mekanlarýn rengi, ýþýðý, sevinci ve hüznü... Ve iþte gene böyle: bir ülke, masala dair... Iþýðýn ve gölgenin içinde

13 Tülin Çiftçi ( ) 1955 yýlýnda Muðla da doðdu. A.Ý.T.Ý.A. Muðla Ýþletmecilik Yüksek Okulunu bitirdi. Ortaokul ve lise yýllarýnda resimle ilgilenmeye baþladý te Karþýyaka Güzel Sanatlar Parký Celal Yetkin Resim Atölyesi nde resim eðitimine baþladý. Uzun yýllar Celal Yetkin den ders aldý. Daha sonra Ayla Gökdemir ve Aslýhan Önal la devam etti. Ayný atölyede Ýnci Yüzgül Çuhadar la çalýþmalarýný sürdürmektedir. Resimlerini soyut ve figüratif soyut anlayýþla renk-çizgileke üçgeni içinde, duraðandan uzak ve spontan geliþen duygularla oluþturmaktadýr. Sergiler: 1997 Sanat Fuarý - Ýzmir 1997 Alman Kültür Merkezi - Ýzmir 1997 Ziya Gökalp Sanat Merkezi - Ýzmir 1998 Hilton Oteli - Ýzmir 1998 Ankara Sanat Fuarý - Ankara 2000 Bornova Uður Mumcu Sanat Merkezi - Ýzmir 2001 Palet Resim Galerisi - Ýzmir 2001 Mücahit Bora Sanat Galerisi - Ýzmir 2002 Carrefour Sanat Galerisi - Ýzmir 2002 Çeþme Antik Kilisesi - Ýzmir 2003 Norm Sanat Galerisi - Ýzmir 2004 Muðla Ýl Kültür Müdürlüðü Sanat Galerisi (kiþisel) 2005 Ýzmirli Kadýn Sanatçýlar Yarýþmasý Sergi Ödülü Ýzmir Resim Heykel Müzesi

14 Mücella Küçükalpelli ( ) 1952 yýlýnda Karaman da doðdu. Konya Devlet Mimar Mühendislik Akademisi Mimarlýk Bölümü nden 1975 yýlýnda mezun oldu yýlýnda Ýzmir Karþýyaka Belediyesi Güzel Sanatlar Parký Celal Yetkin Atölyesi nde resim çalýþmalarýna baþladý yýlýnda Ýzmir Resim Heykel Müzesi nde bir yýl desen kurslarýna katýldý yýllarý arasýnda Turgut Pura ve Doðan Art Galerileri nde Hasan Rastgeldi ile çalýþmalarýna devam etti yýlýnda Gökova ya yerleþti ve çalýþmalarýný burada devam etmektedir. Lirik soyut aðýrlýklý çalýþan ressam, yaðlý boya eserlerinde doðadan topladýðý taþlardan çýkardýðý desenlere ve ýþýk odasý fotoðraflarýna kendi yorumunu katarak tuvaline yansýtmaktadýr. Sergiler: 1997 Karþýyaka Belediyesi Sanat Galerisi 1998 Akbank Ýzmir Sanat Galerisi 1999 Ziya Gökalp San. Gal. & Turgut Pura Vakfý 2000 Ýzmir Resim Heykel Müzesi 2000 Yaþarbank Alsancak Þubesi (Kiþisel) 2001 Doðan Art Sanat Galerisi

15 Ayten Taþpýnar ( ) 1944 Merzifon doðumlu Ankara Kýz Tek. Yük. Öðret. Okulu resim bölümü çýkýþlý M u ð l a Anadolu Kýz Meslek Lisesi resim öðretmenliði yaptý M u ð l a Merkez Çocuk Bakým ve Yetiþtirme Yurdu çocuklarýna resim çalýþmalarý yaptýrdý. Uluslararasý Çocuk Yýlý Milli Komitesi nin düzenlediði konferansta çocuklarýn resimlerini sergiledi ve eðitim üzerine bildiri sundu Muðla Mimarlar Odasý nýn çocuklar için düzenlediði resim kursu, sergi ve panel çalýþmasýnda bulundu Muðla Çevre Vakfý Resim Yarýþmasý nda üçüncülük ödülü aldý Muðla Belediyesi çocuk resim kursu çalýþmalarýnda bulundu. Karma sergilere katýlýyor. Çalýþmalarýný kendi atölyesinde sürdürüyor Sanat olaðanüstü bir iletiþim. Tek ya da birlikte çalýþmak ve paylaþmak Kiþisel Sergiler: 1973 T.C. 50. Yýlý kutlama programý içinde Atatürk Sergisi - Muðla 1993 Devlet Güzel Sanatlar Galerisi - Antalya 1994 Antalya Müzesi - Antalya 1994 Sarýgerme Park Ýber Otel - Muðla 1996/97/99/01/03 Sanat Galerisi - Ankara

16 Nail Çakýrhan ve Halet Çambel Kültür ve Sanat Evi Nail Çakýrhan Nail Çakýrhan... Muðla ve Ula yöresinin geleneksel deðerlerini ve sanat zenginliklerini gelecek kuþaklara da aktarabilmek için, 88 yaþýnda yeni bir hizmete daha giriþti. Ödül evinin bahçesinde ve ayný yöresellikte inþa etmeye baþladýðý küçük bina, aslýnda bir Çakýrhan Müzesi olacak ama kendi deyimiyle Akyaka nýn Kültür ve Sanat Evi iþleviyle yaþayacak. Bu nedenle Gökova Akyaka yý Sevenler Derneði ile de þimdiden anlamlý bir anlaþma yapmýþ. Müze binasý ve yol üzerinde yaptýðý ve müzeye giriþi de denetleyen...küçük yapýyý derneðe tahsis edeceðini söylüyor.

17 Hep hükümetler koca koca ormanlýk alanlarý ve SÝT leri çok yýldýzlý turizm yatýrýmlarýna tahsis edecek deðiller ya; Nail Çakýrhan da kendine ait bir bahçede ve kendi olanaklarýyla yaptýðý müzenin giriþ binasý, ayný ormanlarý ve SÝT leri korumayý amaçlayan bir derneðe veriyor....bütün Akyaka'nýn adý Çakýrhan olsun diyeceðim geliyor; ama, hiç deðilse onun evinin ve yapýtlarýnýn yoðun olduðu semtin adýný 'Nail Çakýrhan Mahallesi' olarak koymak, Akyaka'nýn vefa borcunun da bir ölçüde ödenmesi anlamýna gelecektir. Dahasý 'gerçeði' de gelecek kuþaklara aktarmýþ olacaktýr... Oktay Ekinci, 1998 Nail Çakýrhan ve Eseri Söyleþi Halet Çambel

18

19 Cennet ten bir ipucu... Cennet RESTAURANT AKYAKA Tel

20 ISBN:

2003 YILI PROGRAMI. Sergiler Nail Çakýrhan & Halet Çambel Kültür ve Sanatevin de yer almaktadýr

2003 YILI PROGRAMI. Sergiler Nail Çakýrhan & Halet Çambel Kültür ve Sanatevin de yer almaktadýr GÖKOVA - AKYAKA YI SEVENLER DERNEÐÝ SERGÝLER 2003 2003 YILI PROGRAMI Sergiler Nail Çakýrhan & Halet Çambel Kültür ve Sanatevin de yer almaktadýr 17.05. - 25.05. 30.05. - 08.06. 13.06. - 22.06. 27.06. -

Detaylı

GÖKOVA - AKYAKA YI SEVENLER DERNEÐÝ 2004 SERGÝ PROGRAMI

GÖKOVA - AKYAKA YI SEVENLER DERNEÐÝ 2004 SERGÝ PROGRAMI GÖKOVA - AKYAKA YI SEVENLER DERNEÐÝ 2004 SERGÝ PROGRAMI 2004 YILI PROGRAMI Sergiler Nail Çakýrhan & Halet Çambel Kültür ve Sanatevin de yer almaktadýr 21.05. - 30.05. 04.06. - 13.06. 18.06. - 27.06. 02.07.

Detaylı

Sessizliktir Her Þeyin Ötesi. Hani, sýradan hayatlar vardýr; hüzünle astarlanmýþ ruhlarýn. sessizliðini akseder suretleri.

Sessizliktir Her Þeyin Ötesi. Hani, sýradan hayatlar vardýr; hüzünle astarlanmýþ ruhlarýn. sessizliðini akseder suretleri. Sessizliktir Her Þeyin Ötesi Aldous Huxley Hani, sýradan hayatlar vardýr; bir ucu hiçliðe yolcu; hüzünle astarlanmýþ ruhlarýn sessizliðini akseder suretleri. O suretlerin en dokunaklý sessizliðini, hiçliðini

Detaylı

GÖKOVA - AKYAKA YI SEVENLER DERNEÐÝ 2006 SERGÝ PROGRAMI

GÖKOVA - AKYAKA YI SEVENLER DERNEÐÝ 2006 SERGÝ PROGRAMI GÖKOVA - AKYAKA YI SEVENLER DERNEÐÝ 2006 SERGÝ PROGRAMI Yayýmlayan Gökova-Akyaka yý Sevenler Derneði Nail Çakýrhan Sok. 9 48650 Akyaka/ULA Tel/faks 0252 243 4334 www.akyaka.org dernek@akyaka.org Redaksiyon

Detaylı

Programýmýz, Deneyimimiz, Çaðdaþ Demokrat Ekibimiz ve Çaða Uygun Vizyonumuz ile Yeniden

Programýmýz, Deneyimimiz, Çaðdaþ Demokrat Ekibimiz ve Çaða Uygun Vizyonumuz ile Yeniden çaðdaþ demokrat muhasebeciler grubu Programýmýz, Deneyimimiz, Çaðdaþ Demokrat Ekibimiz ve Çaða Uygun Vizyonumuz ile Yeniden YÖNETÝM KURULU BAÞKAN ADAYI ALÝ METÝN POLAT 1958 yýlýnda Çemiþgezek'te doðdu.

Detaylı

2003 ten 2009 a saðlýkta dönüþüm þiddet le sürüyor

2003 ten 2009 a saðlýkta dönüþüm þiddet le sürüyor TD 161.qxp 28.02.2009 22:11 Page 1 C M Y K 1 Mart 2009 Sayý:161 Sayfa 6 da 2003 ten 2009 a saðlýkta dönüþüm þiddet le sürüyor Saðlýkta Dönüþüm Programý nýn uygulanmaya baþladýðý 2003 yýlýndan bu yana çok

Detaylı

Simge Özer Pýnarbaþý

Simge Özer Pýnarbaþý Simge Özer Pýnarbaþý 1963 yýlýnda Ýstanbul da doðdu. Ortaöðrenimini Kadýköy Kýz Lisesi nde tamamladý. 1984 yýlýnda Ýstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü nü bitirdi.

Detaylı

ünite1 Sosyal Bilgiler Verilenlerden kaçý sosyal bilimler arasýnda yer alýr? A. 6 B. 5 C. 4 D. 3

ünite1 Sosyal Bilgiler Verilenlerden kaçý sosyal bilimler arasýnda yer alýr? A. 6 B. 5 C. 4 D. 3 ünite1 Sosyal Bilgiler Sosyal Bilgiler Öðreniyorum TEST 1 3. coðrafya tarih biyoloji fizik arkeoloji filoloji 1. Ali Bey yaþadýðý yerin sosyal yetersizlikleri nedeniyle, geliþmiþ bir kent olan Ýzmir e

Detaylı

BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU

BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU Sergi açılış kokteylini onurlandırmanızı dileriz. Tarih: 26 Eylül 2014 Cuma Saat: 18.00 Birlik Mahallesi Doğukent Bulvarı 450. Cadde Vadi İkizleri Sitesi No: 3/A Çankaya ANKARA BEDRİ

Detaylı

Delil Avcýlarý göreve hazýr Emniyet Genel Müdürlüðü, Kriminal Polis Laboratuarý Dairesi Baþkanlýðý tarafýndan Bursa Ýl Emniyet Müdürlüðü Olay Yeri Ýnceleme ve Kimlik Tespit Þube Müdürlüðü bünyesinde "Olay

Detaylı

1. ÝTHÝB TEKNÝK TEKSTÝL PROJE YARIÞMASI

1. ÝTHÝB TEKNÝK TEKSTÝL PROJE YARIÞMASI Yarýþmanýn Amacý 1. ÝTHÝB 1.ÝTHÝB Teknik Tekstiller Proje Yarýþmasý, Ýstanbul Tekstil ve Hammaddeleri Ýhracatçýlarý Birliði'nin Türkiye Ýhracatçýlar Meclisi'nin katkýlarýyla Türkiye'de teknik tekstil sektörünün

Detaylı

Mart 2010 Otel Piyasasý Antalya Ýstanbul Gayrimenkul Deðerleme ve Danýþmanlýk A.Þ. Büyükdere Cad. Kervan Geçmez Sok. No:5 K:2 Mecidiyeköy Ýstanbul - Türkiye Tel: +90.212.273.15.16 Faks: +90.212.355.07.28

Detaylı

ÖRNEK RESTORASYONLAR SERGÝSÝ

ÖRNEK RESTORASYONLAR SERGÝSÝ 210 ÖRNEK RESTORASYONLAR SERGÝSÝ Örnek Restorasyonlar Sergisi Vakýf eseri için restorasyon, adeta ikinci bahar demektir. Zor, çetin ve ince bir iþtir. Bu nedenle, tarihi ve kültürel deðerlerimizin baþarýlý

Detaylı

STAJ BÝLGÝLERÝ. Önemli Açýklamalar

STAJ BÝLGÝLERÝ. Önemli Açýklamalar Öðrencinin Adý ve Soyadý Doðum Yeri ve Yýlý Fakülte Numarasý Bölümü Yaptýðý Staj Dalý Fotoðraf STAJ BÝLGÝLERÝ Ýþyeri Adý Adresi Telefon Numarasý Staj Baþlama Tarihi Staj Bitiþ Tarihi Staj Süresi (gün)

Detaylı

.:: TÇÝD - Tüm Çeviri Ýþletmeleri Derneði ::.

.:: TÇÝD - Tüm Çeviri Ýþletmeleri Derneði ::. Membership TÜM ÇEVÝRÝ ÝÞLETMELERÝ DERNEÐÝ YÖNETÝM KURULU BAÞKANLIÐINA ANTALYA Derneðinizin Tüzüðünü okudum; Derneðin kuruluþ felsefesi ve amacýna sadýk kalacaðýmý, Tüzükte belirtilen ilke ve kurallara

Detaylı

7. ÝTHÝB KUMAÞ TASARIM YARIÞMASI 2012

7. ÝTHÝB KUMAÞ TASARIM YARIÞMASI 2012 7. ÝTHÝB KUMAÞ TASARIM YARIÞMASI 2012 KÝMLER KATILABÝLÝR? Yarýþma, Türkiye Cumhuriyeti sýnýrlarý dahilinde veya yurtdýþýnda okuyan T.C. vatandaþlarý veya K.K.T.C vatandaþý, 35 yaþýný aþmamýþ, en az lise

Detaylı

ORMAN KORUMA ALANLARI YÖNETÝMÝNÝN GÜÇLENDÝRÝLMESÝ PROJESÝ

ORMAN KORUMA ALANLARI YÖNETÝMÝNÝN GÜÇLENDÝRÝLMESÝ PROJESÝ ORMAN KORUMA ALANLARI YÖNETÝMÝNÝN GÜÇLENDÝRÝLMESÝ PROJESÝ 2011 ULUSLARARASI ORMAN YILI ETKÝNLÝKLERÝ SONUÇ RAPORU ARALIK 2011, ANKARA Hazýrlayanlar: Yýldýray Lise, Damla Akyýldýz, Mustafa Yýlmaz ÝÇÝNDEKÝLER

Detaylı

Bolkar Daðlarý. AKD054 Acil Gerileme (-1)

Bolkar Daðlarý. AKD054 Acil Gerileme (-1) Bolkar Daðlarý AKD054 Acil Gerileme (-1) Ali Ýhsan Gökçen Yüzölçümü : 399366 ha Yükseklik : 210 m - 3524 m Boylam : 34,46ºD Ýl(ler) : Mersin, Niðde, Konya Enlem : 37,26ºK Ýlçe(ler) : Ereðli, Pozantý, Ulukýþla,

Detaylı

BÝMY 16 - TBD Kamu-BÝB XI Bütünleþik Etkinliði

BÝMY 16 - TBD Kamu-BÝB XI Bütünleþik Etkinliði BÝMY 16 - TBD Kamu-BÝB XI Bütünleþik Etkinliði Türkiye Biliþim Derneði, biliþim sektöründe çalýþan üst ve orta düzey yöneticilerin mesleki geliþimi ve dayanýþmalarýný geliþtirmek amacýyla her yýl düzenlediði

Detaylı

06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI. Sandra Lopez. Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz

06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI. Sandra Lopez. Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz 06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz Sandra Lopez Kolombiya Tamas Baraz Macaristan Aldo Shiroma Uza Peru

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

3T, metal iþleme sektöründe marka fuarlar arasýnda 3T Uluslararasý Metal Ýþleme, Kalýp, Otomasyon Teknolojileri ve Yan Sanayi Ürünleri Fuarý 15-18 Mayýs 2008 tarihleri arasýnda Ýzmir Kültürpark Uluslararasý

Detaylı

T.C. MÝLLÎ EÐÝTÝM BAKANLIÐI EÐÝTÝMÝ ARAÞTIRMA VE GELÝÞTÝRME DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI HANGÝ OKULDA OKUMAK ÝSTEDÝÐÝNE KARAR VERDÝN MÝ? Genel Liseler Fen Liseleri Sosyal Bilimler Anadolu Spor Güzel Sanatlar Askeri

Detaylı

1 2 3 4 7 8 9 10 11 12 13 14 16 19 21 23 24 25 26 27 28 30 32 33 37 41 42 44 46 47 48 50 52 54 56 Kurum Kimliði Logo Logo Þube Logolarý Logonun Renkli Kullanýmý Logonun Siyah-Beyaz Kullanýmý Logonun Diþi

Detaylı

MedYa KÝt / 26 Ýnsan Kaynaklarý ve Yönetimi konusunda Türkiye nin ilk dergisi HR DergÝ Human Resources Ýnsan Kaynaklarý ve Yönetim Dergisi olarak amacýmýz, kurulduðumuz günden bu yana deðiþmedi: Türkiye'de

Detaylı

GRUP TOPLU ÝÞ SÖZLEÞMESÝ GÖRÜÞMELERÝNDE UYUÞMAZLIK

GRUP TOPLU ÝÞ SÖZLEÞMESÝ GÖRÜÞMELERÝNDE UYUÞMAZLIK TOPLAM KALÝTE YÖNETÝMÝ VE ISO 9001:2000 KALÝTE YÖNETÝM SÝSTEMÝ UYGULAMASI KONULU TOPLANTI YAPILDI GRUP TOPLU ÝÞ SÖZLEÞMESÝ GÖRÜÞMELERÝNDE UYUÞMAZLIK YÝBÝTAÞ - LAFARGE GRUBUNDA KONYA ÇÝMENTO SANAYÝÝ A.Þ.

Detaylı

DOÐALGAZ ÝÇ TESÝSAT MÜHENDÝS YETKÝLENDÝRME KURSU DÜZENLENDÝ

DOÐALGAZ ÝÇ TESÝSAT MÜHENDÝS YETKÝLENDÝRME KURSU DÜZENLENDÝ ÝKK TOPLANTISI ÞUBEMÝZDE GERÇEKLEÞTÝRÝLDÝ 4 Kasým 2010 tarihinde ÝKK toplantýsý Þubemizde gerçekleþtirildi. ÞUBEMÝZ SOSYAL ETKÝNLÝKLER KOMÝSYONU TOPLANDI Þubemiz sosyal etkinlikler komisyonu 05 Kasým 2010

Detaylı

ÝÞÇÝ SAÐLIÐI VE ÝÞ GÜVENLÝÐÝ PROJESÝ

ÝÞÇÝ SAÐLIÐI VE ÝÞ GÜVENLÝÐÝ PROJESÝ ÝÞÇÝ SAÐLIÐI VE ÝÞ GÜVENLÝÐÝ PROJESÝ EÐÝTÝM SEMÝNERÝ RESÝMLERÝ Çimento Ýþveren Dergisi Özel Eki Mart 2003, Cilt 17, Sayý 2 çimento iþveren dergisinin ekidir Ýþçi Saðlýðý ve Ýþ Güvenliði Projesi Sendikamýz

Detaylı

Geleceðin yapýlarýný tasarlayýp sizin için üretiyoruz... Göksu Royal, istanbul un batýsýnda þehrin yoðunluðundan uzak, sakin, gün geçtikçe popülerliði artan Silivri nin gözdesi olacak bir proje. Farklý

Detaylı

2015-2016 KISA PROGRAM NÝLÜFER ROTARY KULÜBÜ UR. 2440. BÖLGE BES ve EÐÝTÝM ASAMBLESÝ 26-29 MART 2015 Sevgili Dostlarýmýz; U.R. 2440. Bölge 2015-2016 Dönemi BES ve Eðitim Asamblesine hoþ geldiniz. Önemli

Detaylı

ALPER YILMAZ KIZILCAÞAR MAHALLESÝ MUHTAR ADAYI

ALPER YILMAZ KIZILCAÞAR MAHALLESÝ MUHTAR ADAYI Kýzýlcaþar Geleceðe Hazýrlanýyor Gelin Birlikte Çalýþalým ALPER YILMAZ KIZILCAÞAR MAHALLESÝ MUHTAR ADAYI Mart 2014 ALPER YILMAZ Halkla Bütünleþen MUHTARLIK Ankara Gölbaþý Kýzýlcaþar Köyünde 4 Mart 1979

Detaylı

STAJ BÝLGÝLERÝ. Önemli Açýklamalar

STAJ BÝLGÝLERÝ. Önemli Açýklamalar 2017 Öðrencinin Adý ve Soyadý Doðum Yeri ve Yýlý Fakülte Numarasý Bölümü Yaptýðý Staj Dalý Fotoðraf STAJ BÝLGÝLERÝ Ýþyeri Adý Adresi Telefon Numarasý Staj Baþlama Tarihi Staj Bitiþ Tarihi Staj Süresi (gün)

Detaylı

SAYFA 15 28 ARALIK 2018 Genç futbolcu Oðuzhan Batman tekrardan sahalara dönmek için gün sayýyor. Genç futbolcu ameliyat oldu Rýfat KARA Yeni Çorumspor U19 takýmýnýn baþarýlý futbolcusu Oðuzhan Batman sakatlýðý

Detaylı

Mustafa Sönmez. Berobana Şarkısı. 28 Ocak 23 Şubat 2017

Mustafa Sönmez. Berobana Şarkısı. 28 Ocak 23 Şubat 2017 Mustafa Sönmez Berobana Şarkısı 28 Ocak 23 Şubat 2017 Mustafa Sönmez Berobana Şarkısı Ankara, Ocak 2017 Fotoğraflar Sanatçı arşivinden Grafik Tasarım Hüseyin Ayışıt Baskı Desen Ofset A.Ş. Birlik Mah. 448.

Detaylı

TABLO-2'nin devamý. Sanayi ve Ticaret Bakanlýðý

TABLO-2'nin devamý. Sanayi ve Ticaret Bakanlýðý Sanayi ve Ticaret Bakanlýðý Atama Yapýlacak Kadro Unvaný: Stajyer Kontrolör (Ýdari) Atama Yapýlmasý Planlanan Kadro Sayýsý: Ýdari+Mühendis Kadrolarý Toplamý : 5 Test Aðýrlýklarý: GY:0,1, GK:0,1, HU:0,2,

Detaylı

01 Kasým 2018

01 Kasým 2018 Geri Dönüþüm Markasý... www.adametal.com.tr 01 Kasým 2018 Ada Metal Demir Çelik Geri Dönüþüm San. ve Tic. A.Þ. 1956 yýlýndan bu yana, özellikle metal sektöründe, fabrikalarýn üretim artýklarýný toplayýp

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

KONTENJAN KONTENJANI PUAN EN BAÞARI EN EN EN

KONTENJAN KONTENJANI PUAN EN BAÞARI EN EN EN ABANT ÝZZET BAYSAL ÜNÝVERSÝTESÝ (BOLU) 1011359 Bilgisayar ve Öðretim Teknolojileri Öðretmenliði 41 41 SAY-1 337.768 28.700 357.348 334.562 334.562 1011029 Fen Bilgisi Öðretmenliði 47 47 SAY-2 293.043 84.700

Detaylı

YAYIN VE BASIM. MİMARLAR 1 Mimar.İst. L 2007 Dizin İSTANBU L İSTANBU L İSTANBU L İSTANBU L İSTANBU L

YAYIN VE BASIM. MİMARLAR 1 Mimar.İst. L 2007 Dizin İSTANBU L İSTANBU L İSTANBU L İSTANBU L İSTANBU L SIRA NYAZAR KİTABIN ADI VEYA DİĞER ESERLERİN ADI YERİ TARİHİ SERİ CİLT ADET NEREDEN VEYA KİMDEN GELDİĞİ 1 Mimar.İst L 2007 Dizin 2 Mimar.İst 3 Mimar.İst 4 Mimar.İst 5 Mimar.İst 6 Mimar.İst 7 Mimar.İst

Detaylı

KRÝSTAL KÝMYASAL ÜRÜNLER ÝMALATI SAN. TÝC. LTD. ÞTÝ. 1996 yýlýnda GALERÝ KRÝSTAL A.Þ. bünyesinde kurulmuþtur. 4.000m2 lik kapalý alanda otel buklet malzemesi olarak adlandýrýlan sarf malzemelerinin imalatý

Detaylı

Matematik ve Türkçe Örnek Soru Çözümleri Matematik Testi Örnek Soru Çözümleri 1 Aþaðýdaki saatlerden hangisinin akrep ve yelkovaný bir dar açý oluþturur? ) ) ) ) 11 12 1 11 12 1 11 12 1 10 2 10 2 10 2

Detaylı

MALÝYE DERGÝSÝ ÝÇÝNDEKÝLER MALÝYE DERGÝSÝ. Ocak - Haziran 2008 Sayý 154

MALÝYE DERGÝSÝ ÝÇÝNDEKÝLER MALÝYE DERGÝSÝ. Ocak - Haziran 2008 Sayý 154 MALÝYE DERGÝSÝ Ocak - Haziran 2008 Sayý 154 Sahibi Maliye Bakanlýðý Strateji Geliþtirme Baþkanlýðý Adýna Doç.Dr. Ahmet KESÝK Sorumlu Yazý Ýþleri Müdürü Doç.Dr. Ahmet KESÝK MALÝYE DERGÝSÝ ÝÇÝNDEKÝLER Yayýn

Detaylı

Mehmet Yıldırım. istanbul Ticaret Odası olarak bir yandan ekonomik alanda sorumluluklarımızı yerine

Mehmet Yıldırım. istanbul Ticaret Odası olarak bir yandan ekonomik alanda sorumluluklarımızı yerine istanbul Ticaret Odası olarak bir yandan ekonomik alanda sorumluluklarımızı yerine getirirken diğer yandan kurumsal sorumluluk bilinciyle eğitim, kültür sanat gibi konularda da toplumsal yaşama katkıda

Detaylı

SIGARA VE SAÐLIK ULUSAL KONGRESÝ

SIGARA VE SAÐLIK ULUSAL KONGRESÝ KOCAELI BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ULUSLARARASI KATILIMLI SIGARA VE SAÐLIK ULUSAL KONGRESÝ 8-11 MAYIS 2011 SABANCI KÜLTÜR MERKEZÝ - KOCAELÝ SÝGARA ve SAÐLIK ULUSAL KOMÝTESÝ ÖNSÖZ Deðerli Tütün Kontrol Gönüllüleri,

Detaylı

ünite 3. Ýlkokullarla ilgili aþaðýdakilerden hangisi yapýlýr? Vatan ve ulus sevgisinin yerdir. 1. Okulun açýlýþ töreninde aþaðýdakilerden

ünite 3. Ýlkokullarla ilgili aþaðýdakilerden hangisi yapýlýr? Vatan ve ulus sevgisinin yerdir. 1. Okulun açýlýþ töreninde aþaðýdakilerden ünite 1 OKUL HEYECANIM TEST 1 3. Ýlkokullarla ilgili aþaðýdakilerden hangisi yanlýþtýr? Hayat Bilgisi Vatan ve ulus sevgisinin öðrenildiði yerdir. 1. Okulun açýlýþ töreninde aþaðýdakilerden hangisi yapýlýr?

Detaylı

TÜRK MÜHENDÝS VE MÝMAR ODALARI BÝRLÝÐÝ HARÝTA VE KADASTRO MÜHENDÝSLERÝ ODASI MESLEÐÝMÝZDE 50. HÝZMET YILINI DOLDURAN ÜYELERÝMÝZÝN ÖZGEÇMÝÞLERÝ ARALIK 2007 ANKARA HKMO 40. DÖNEM KURULLARI HKMO YÖNETÝM KURULU

Detaylı

mmo bülteni ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz Basýnda Odamýz kasým 2005/sayý 90

mmo bülteni ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz Basýnda Odamýz kasým 2005/sayý 90 ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz Gas&Power Dergisinin Oda Yönetim Kurulu Baþkaný Emin KORAMAZ ile doðalgaz, enerji, yeni ve yenilenebilir enerji politikalarý üzerine yaptýðý söyleþi,

Detaylı

HÜLYA ERSEZGİN DOĞA VE KADIN RESİM SERGİSİ 14 HAZİRAN ÇARŞAMBA 18:00 DE AÇILIYOR

HÜLYA ERSEZGİN DOĞA VE KADIN RESİM SERGİSİ 14 HAZİRAN ÇARŞAMBA 18:00 DE AÇILIYOR HÜLYA ERSEZGİN DOĞA VE KADIN RESİM SERGİSİ 14 HAZİRAN ÇARŞAMBA 18:00 DE AÇILIYOR Bodrum Dereköy HGC Art Gallery, 14 Haziranda Pastel ve Akrilik teknikleri ile Mitoloji, Anadolu ve Kadın, Doğa ve Kadın,

Detaylı

Laboratuvar Akreditasyon Baþkanlýðý Týbbi Laboratuvarlar

Laboratuvar Akreditasyon Baþkanlýðý Týbbi Laboratuvarlar Laboratuvar Akreditasyon Baþkanlýðý Týbbi Laboratuvarlar Týbbi Laboratuvar Akreditasyonu Akreditasyon, Akreditasyon; Laboratuvarların, Muayene, Belgelendirme kuruluşlarının ve Yeterlilik Deneyi Sağlayıcı

Detaylı

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi.

2003 Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi. 1. Adı Soyad : Tezcan BAHAR 2. Doğum Yeri, Tarihi: Bulgaristan, 27.10.1976 3. İş Adres : OMÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Böl. Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Atakum / SAMSUN 4. Ev Adres: TOKİ Atakum

Detaylı

Tablo 6A Ortaöðretimdeki Alanlar Ýle Ayný Alanlardaki Lisans Programlarý

Tablo 6A Ortaöðretimdeki Alanlar Ýle Ayný Alanlardaki Lisans Programlarý Tablo 6A Lise, Sosyal Bilimler Lisesi, Yabancý Dil Aðýrlýklý Lise, Özel Lise, Anadolu Lisesi, Yabancý Dille Öðretim Yapan Özel Lise, Askeri Lise, Polis Koleji, Akþam Lisesi, Özel Akþam Lisesi, Açýköðretim

Detaylı

ünite1 3. Burcu yla çocuk hangi oyunu oynayacaklarmýþ? A. saklambaç B. körebe C. evcilik (1, 2 ve 3. sorularý parçaya göre yanýtlayýn.

ünite1 3. Burcu yla çocuk hangi oyunu oynayacaklarmýþ? A. saklambaç B. körebe C. evcilik (1, 2 ve 3. sorularý parçaya göre yanýtlayýn. ünite1 Türkçe Sözcük - Karþýt Anlamlý Sözcükler TEST 1 3. Burcu yla çocuk hangi oyunu oynayacaklarmýþ? Annemle þakalaþýrken zil çaldý. Gelen Burcu ydu. Bir elinde büyükçe bir poþet, bir elinde bebeði vardý.

Detaylı

DENÝZ LÝSESÝ KOMUTANLIÐI Denizcilik tarihin en eski ve en köklü mesleðidir. Bu köklü ve þerefli mesleðin insanlarýnýn eðitimi için ilk adým atacaklarý Deniz Lisesi, bu güne kadar Türk ve dünya denizcilik

Detaylı

ADIYAMAN ÜNÝVERSÝTESÝ KURUMSAL KÝMLÝK KILAVUZU ADIYAMAN ÜNÝVERSÝTESÝ 2006

ADIYAMAN ÜNÝVERSÝTESÝ KURUMSAL KÝMLÝK KILAVUZU ADIYAMAN ÜNÝVERSÝTESÝ 2006 KURUMSAL KÝMLÝK KILAVUZU GÝRÝÞ KURUMSAL KÝMLÝK HAKKINDA Adýyaman Üniversitesinin misyon ve vizyonuna uygun kurumsal kimlik çalýþmasý bu dökümanda detaylandýrýlarak sunulmuþtur. Kurumsal kimlik oluþturulurken,

Detaylı

Fayans ve Seramik Yapýþtýrýcýlarý K1Fuga Beyaz (1-6 mm) K1 Flex Fuga Beyaz (1-8 mm) (1-6 mm) (1-8 mm) K1 Fuga Beyaz - 1 Bölge Fiyatlarý Ürün sý 9,00 TL/torba 9,36 TL/torba K1 Fuga Beyaz - 2 Bölge Fiyatlarý

Detaylı

mmo bülteni ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz... nisan 2005/sayý 83

mmo bülteni ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz... nisan 2005/sayý 83 ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz... 2 Mart 2005 Hürriyet Gazetesi Oto Yaþam Eki'nin Editörü Ufuk SANDIK, "Dikiz Aynasý" köþesinde Oda Baþkaný Emin KORAMAZ'ýn LPG'li araçlardaki denetimsizliðe

Detaylı

ÝÞ KAZALARI VE MESLEK HASTALIKLARI 2010 YILI GENEL SONUÇLARI

ÝÞ KAZALARI VE MESLEK HASTALIKLARI 2010 YILI GENEL SONUÇLARI ÝÞ KAZALARI VE MESLEK HASTALIKLARI 2010 YILI GENEL SONUÇLARI Ankete Cevap Veren MESS Üyesi Ýþyeri Sayýsý 154 Toplam Çalýþan Sayýsý Erkek Çalýþan Sayýsý Kadýn Çalýþan Sayýsý Mavi Yakalý Çalýþan Sayýsý Beyaz

Detaylı

Fiskomar. Baþarý Hikayesi

Fiskomar. Baþarý Hikayesi Fiskomar Baþarý Hikayesi Fiskomar Gýda Temizlik Ve Marketcilik Ticaret Anonim Þirketi Cumhuriyetin ilanýndan sonra büyük önder Atatürk'ün Fýndýk baþta olmak üzere diðer belli baþlý ürünlerimizi ilgilendiren

Detaylı

NESLİHAN AYDINLIOĞLU EŞİN BİRİKİMLERİM VE BİRİKTİRDİKLERİM

NESLİHAN AYDINLIOĞLU EŞİN BİRİKİMLERİM VE BİRİKTİRDİKLERİM NESLİHAN AYDINLIOĞLU EŞİN BİRİKİMLERİM VE BİRİKTİRDİKLERİM DETAYLARDAKİ ETKİLEŞİMLER Değerli hoca Şeref Akdik in yaktığı ışık ile sanatla tanışan ve lise çağlarında ressam olmaya karar veren Neslihan

Detaylı

ÖNSÖZ. Güzel bahar günlerini ve sýcacýk anlarý birlikte paylaþmak dileðiyle

ÖNSÖZ. Güzel bahar günlerini ve sýcacýk anlarý birlikte paylaþmak dileðiyle ÖNSÖZ Biliþim Sektörünün deðerli çalýþanlarý, sektörümüze katký saðlayan biliþim dostlarý, Bilindiði üzere Türkiye Biliþim Derneði, Biliþim Sektörünün geliþmesi amacýyla tam 38 yýldýr çalýþmalarýna aralýksýz

Detaylı

ULUSAL BÝLÝNÇLE GÜNCEL ÜROLOJÝ KARS 9-10 Mayýs 2009 Sarýkamýþ Toprak Otel ULUSAL BÝLÝNÇLE GÜNCEL ÜROLOJÝ KARS ÖNSÖZ Deðerli Meslektaþlarýmýz, Türk Üroloji Derneði, Türkiye ESRU, Türk Androloji Derneði

Detaylı

FÝYATLAR A. FÝYATLARDAKÝ GENEL GÖRÜNÜM

FÝYATLAR A. FÝYATLARDAKÝ GENEL GÖRÜNÜM IX FÝYATLAR 145 146 FÝYATLAR A. FÝYATLARDAKÝ GENEL GÖRÜNÜM 2000 yýlýnda önceki yýlýn önemli ölçüde altýnda seyreden fiyat artýþlarý 2001 yýlýnýn ikinci ayýnda kurlarýn serbest býrakýlmasý sonucu üçüncü

Detaylı

Toplantý - Seminer ORDU SERBEST MUHASEBECÝ MALÝ MÜÞAVÝRLER ODASI. 01.01.2013 ve 31.12.2013 Döneminde Odamýzýn Katýldýðý Etkinlikler 18.02.

Toplantý - Seminer ORDU SERBEST MUHASEBECÝ MALÝ MÜÞAVÝRLER ODASI. 01.01.2013 ve 31.12.2013 Döneminde Odamýzýn Katýldýðý Etkinlikler 18.02. 01.01.2013 ve 31.12.2013 Döneminde Odamýzýn Katýldýðý Etkinlikler 16.01.2013 OBKT Salonu ORDU SMMM ODASI VE ORDU ROTARY KULÜP ÝÞBÝRLÝÐÝ ÝLE VERGÝ MEVZUATI VE DÖNEM SONU ÝÞLEMLERÝ PANELÝ GERÇEKLEÞTÝRÝLDÝ

Detaylı

Prof.Dr.Hatice BENGİSU

Prof.Dr.Hatice BENGİSU Prof.Dr.Hatice BENGİSU EĞİTİM 1974-1975 Balıkesir Necati Bey İlköğretmen Okulu. 1977-1978 Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Enstitüsü, Resim-İş Bölümü. 1978-1986 Yozgat, Balıkesir, Tatvan, Antakya

Detaylı

DÜZENLEME KURULU YÜRÜTME KURULU. Sezai ONARAL Sami KAZICI Ünal AYDIN Tayfun BEÞE Nevzat BARAK Yaþar BASKIN Hasan AKTAÞ Abdi ÇALIÞIR

DÜZENLEME KURULU YÜRÜTME KURULU. Sezai ONARAL Sami KAZICI Ünal AYDIN Tayfun BEÞE Nevzat BARAK Yaþar BASKIN Hasan AKTAÞ Abdi ÇALIÞIR BÝRÝNCÝ DUYURU DÜZENLEME KURULU Deðerli Meslektaþlarýmýz, Yeminli Mali Müþavirler Odalarý olarak 8 odanýn ortaklaþa ilk defa düzenlediði "I. Yeminli Mali Müþavirlik Denetim ve Tasdik Sempozyumu" 13-17

Detaylı

INTERIOR PARTITIONS BÖLME SÝSTEMLERÝ BÖLME SÝSTEMLERÝ INTERIOR PARTITIONS. aluwall.com. Arpa GLASS FITTINGS & ACCESSORIES COMPACT LAMINATE PANELS

INTERIOR PARTITIONS BÖLME SÝSTEMLERÝ BÖLME SÝSTEMLERÝ INTERIOR PARTITIONS. aluwall.com. Arpa GLASS FITTINGS & ACCESSORIES COMPACT LAMINATE PANELS BÖLME SÝSTEMLERÝ BÖLME SÝSTEMLERÝ GLASS FITTINGS & ACCESSORIES Arpa COMPACT LAMINATE PANELS aluwall SYSTEMS R INDEX 1 ÖNSÖZ PREFACE 2 Güvenlik amaçlý demontable bölme duvar sistemleri Demontable security

Detaylı

ABANT ÝZZET BAYSAL ÜNÝVERSÝTESÝ (BOLU)

ABANT ÝZZET BAYSAL ÜNÝVERSÝTESÝ (BOLU) ABANT ÝZZET BAYSAL ÜNÝVERSÝTESÝ (BOLU) Bolu Saðlýk Yüksekokulu 1011012 Hemþirelik 32 32 SAY 293.208 306.797 220.405 220.405 Düzce Orman Fakültesi 1011196 Orman Endüstrisi Mühendisliði 32 32 SAY 288.756

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı ve Soyadı :Atalay Mansuroğlu 2. Ünvanı : Dr. Öğretim Üyesi. Doğuş Üniversitesi Kadıköy/İstanbul Telefon

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı ve Soyadı :Atalay Mansuroğlu 2. Ünvanı : Dr. Öğretim Üyesi. Doğuş Üniversitesi Kadıköy/İstanbul Telefon ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı :Atalay Mansuroğlu. Ünvanı : Dr. Öğretim Üyesi İş Adresi Doğuş Üniversitesi Kadıköy/İstanbul Telefon 016-444 79 97-1419 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim-iş

Detaylı

Matematik SAY Türk Dili ve Edebiyatý SÖZ

Matematik SAY Türk Dili ve Edebiyatý SÖZ ABANT ÝZZET BAYSAL ÜNÝVERSÝTESÝ (BOLU) 1011359 Bilgisayar ve Öðretim Teknolojileri Öðretmenliði 31 31 SAY-1 336.997 340.287 329.613 329.613 1011029 Fen Bilgisi Öðretmenliði 41 41 SAY-2 282.214 298.589

Detaylı

Fayans ve Seramik ý K1 K1 Plus K1 Flex Fayans ve Seramik ý Ürün sý 6,34 TL/torba 6,60 TL/torba K1-1 Bölge Fiyatlarý Çimento esaslý fayans ve seramik K1-2 Bölge Fiyatlarý Ürün sý 6,73 TL/torba 7,00 TL/torba

Detaylı

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur un, Bodrum Kalesi nde 13 üncü kişisel sergisini açtı. Sergi açılışında sanatçının 9 yaşındaki kızı Neslişah

Detaylı

Güvenliðe Açýlan Sosyal Pencere Projesi ODAK TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

Güvenliðe Açýlan Sosyal Pencere Projesi ODAK TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Güvenliðe Açýlan Sosyal Pencere Projesi ODAK TOPLANTISI SONUÇ RAPORU 13 OCAK 2011 Bu program, Avrupa Birliði ve Türkiye Cumhuriyeti tarafýndan finanse edilmektedir. YENÝLÝKÇÝ YÖNTEMLERLE KAYITLI ÝSTÝHDAMIN

Detaylı

GLOBAL GAP STANDARTLARINDA ÜRETÝM YAPIYORUZ.

GLOBAL GAP STANDARTLARINDA ÜRETÝM YAPIYORUZ. GLOBAL GAP STANDARTLARINDA ÜRETÝM YAPIYORUZ. HAKKIMIZDA Agropergamos Kimdir? Agropergamos; Karabudak Tarým Hayvancýlýk Sanayi Tic. A.Þ. tarafýndan 2012 yýlýnda tescil iþlemleri tamamlanmýþ bir yaþ meyve

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

Tunç Tanışık. 19 Mart 14 Nisan 2016

Tunç Tanışık. 19 Mart 14 Nisan 2016 Tunç Tanışık 19 Mart 14 Nisan 2016 Tunç Tanışık Ankara, Mart 2016 Fotoğraflar Sanatçı arşivinden Grafik Tasarım Hüseyin Ayışıt Baskı Desen Ofset A.Ş. Birlik Mah. 448. Cad. 476. Sok. No: 2 Tel: 0312 496

Detaylı

Bülent Ecevit Üniversitesi,Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü, Baştarla Mah. Şehirkapı Sokak. No:99 Üzülmez, Zonguldak.

Bülent Ecevit Üniversitesi,Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü, Baştarla Mah. Şehirkapı Sokak. No:99 Üzülmez, Zonguldak. ÖZGEÇMİŞ (Proje Yöneticisi ve Araştırıcılar için ayrı doldurulacaktır) 1. GENEL DÜZENLEME TARİHİ 04.08.2015 TC KİMLİK NO 13147083614 ÜNVANI ADI SOYADI Yrd. Doç. Ali Asgar Çakmakcı YAZIŞMA ADRESİ Bülent

Detaylı

Organizatör Firma Cebeci Cad. No:54 Akatlar 34335 Ýstanbul Tel:0212 351 68 48 (pbx) Faks:0212 351 59 33 E-Posta: tculha@grem.com.tr BAHÇEÞEHÝR ÜNÝVERSÝTESÝ BEÞÝKTAÞ KAMPÜSÜ 11-12 Haziran 2008 SUNUM DOSYASI

Detaylı

Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur.

Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur. POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur. Corporate Stars her yýl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarýný bir araya getirir. Oluþturduðu sinerji

Detaylı

Türkiye nin teori ile pratiði en iyi birleþtiren, iþ dünyasýnýn gereksinimlerine en uygun hazýrlanan, nda yeni dönem baþlýyor. HR DERGÝ tarafýndan 1996 yýlýndan beri düzenlenen bu programý daha önce tamamlayanlar,

Detaylı

Ürün Kataloðu Sensiz olmaz HAKKIMIZDA Viking Temizlik ve Kozmetik A.Þ. 1978 yýlýnda Avcý Kimya ünvaný ile baþladýðý ticari hayatýna, 1992 yýlýnda Viking Temizlik Ürünleri Limited Þirketi ve 2004 yýlýnda

Detaylı

ACADEMY FRANCHISE AKADEMÝSÝ FRANCHISE ALIRKEN VERÝRKEN ÝÞLETÝRKEN. bilgi kaynaðýnýz. iþbirliði ile

ACADEMY FRANCHISE AKADEMÝSÝ FRANCHISE ALIRKEN VERÝRKEN ÝÞLETÝRKEN. bilgi kaynaðýnýz. iþbirliði ile ACADEMY FRANCHISE ALIRKEN VERÝRKEN ÝÞLETÝRKEN bilgi kaynaðýnýz iþbirliði ile WORLD FRANCHISE COUNCIL ÜYESÝDÝR EUROPEAN FRANCHISE FEDERATION ÜYESÝDÝR ACADEMY Giriþ Giriþ Franchise, perakendecilikte çaðýmýzýn

Detaylı

TOHAV Suruç Mülteci Danýþma Merkezi'nden Haberler *1 Þubat 2016 tarihinde faaliyetlerine baþlayan Suruç Mülteci Danýþma Merkezi; mülteci, sýðýnmacý ve

TOHAV Suruç Mülteci Danýþma Merkezi'nden Haberler *1 Þubat 2016 tarihinde faaliyetlerine baþlayan Suruç Mülteci Danýþma Merkezi; mülteci, sýðýnmacý ve MD Mülteci Danýþma M TOHAV e-bülten n S AYI: 2 TOHAV Suruç Mülteci Danýþma Merkezi Ýletiþim Bilgileri Adres: Yýldýrým Mah. Ziyademirdelen Sok. N0: D: 1 Suruç/ÞANLIURFA Tel: 0 (414) 611 98 02 TOHAV Suruç

Detaylı

OTOMOBİL YOLDA YANDI

OTOMOBİL YOLDA YANDI OTOMOBİL YOLDA YANDI Bodrum da hususi otomobil yolda giderken yandı. Bodrum a bağlı Güvercinlik Mahallesi nde meydana gelen kazada, Semra Kaya yönetimindeki 06 ZSH 64 plakalı otomobil bilinmeyen nedenle

Detaylı

ÝNTES ÝN AYLIK GELENEKSEL TOPLANTISI 01 HAZÝRAN 2001 TARÝHÝNDE ÝSTANBUL DA YAPILDI

ÝNTES ÝN AYLIK GELENEKSEL TOPLANTISI 01 HAZÝRAN 2001 TARÝHÝNDE ÝSTANBUL DA YAPILDI ÝNTES ÝN AYLIK GELENEKSEL TOPLANTISI 01 HAZÝRAN 2001 TARÝHÝNDE ÝSTANBUL DA YAPILDI Türkiye Ýnþaat ve Tesisat Müteahhitleri Ýþveren Sendikasý (ÝNTES) 01 Haziran 2001 tarihinde Ýstanbul'da Hilton Otelinde

Detaylı

ARTIMAGE Yapý San. ve Tic. Ltd. Þti. Orhantepe Mahallesi Sahilyolu Sok. No: 19/A Dragos-Kartal / TURKEY Tel: 0216 399 78 72 Faks: 0216 399 68 02 www.artimage.com.tr Estetiðin betonla dansý... DEKOZEMÝN

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ

Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ Yrd. Doç. Dr. Dilek TÜTÜNCÜ OĞUZOĞLU Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü Fotoğraf ve Video Ana Sanat Dalı ndan EMEKLİ 1. Eğitim Lisans Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar

Detaylı

Mart 2010 Proje Hakkýnda NBÞ sektörünün ana girdisi olan mýsýrýn hasadý, hammadde kalitesi açýsýndan yetiþtirilmesi kadar önemli bir süreçtir. Hasat sýrasýnda gerçekleþtirilen yanlýþ uygulamalar sonucunda

Detaylı

ÖZ GEÇMİŞ FORMU. ouslu@cu.edu.tr ozlemuslu00@yahoo.com. Bekar. Tarihler(Başlangıç-Bitiş) İşverenin Adı-Adresi Sahip Olunan Pozisyon

ÖZ GEÇMİŞ FORMU. ouslu@cu.edu.tr ozlemuslu00@yahoo.com. Bekar. Tarihler(Başlangıç-Bitiş) İşverenin Adı-Adresi Sahip Olunan Pozisyon ÖZ GEÇMİŞ FORMU Kişisel Bilgiler Adı-Soyadı Özlem Uslu Adresi Atatürk Caddesi Gülbahçesi Sitesi A blok Kat:12 D:24 Seyhan/ ADANA Telefon 0 505 319 09 58 0 542 512 28 82 E-Posta ouslu@cu.edu.tr ozlemuslu00@yahoo.com

Detaylı

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı :

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Erol ÖZDEN Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Tarih Lisans Resim_İş Bl. Resim-İş Öğr. Marmara Üniversitesi 1984 Yüksek Lisans (2809 Sayılı Kanunun Geçici Marmara Üniversitesi

Detaylı

SENDÝKAMIZDAN HABERLER

SENDÝKAMIZDAN HABERLER TÜHÝS Ýþ Hukuku ve Ýktisat Dergisi Cilt : 23, Sayý : 2-3 Kasým 2010 - Þubat 2011 SENDÝKAMIZDAN HABERLER ÝL ÖZEL ÝDARELERÝNDE TOPLU ÝÞ SÖZLEÞMESÝ UYGULAMALARI SEMÝNERÝ YAPILDI Üyemiz Ýl Özel Ýdareleri Genel

Detaylı

Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik Sanatlar Bölümü. Seramik Anasanat Dalı. Bilecik Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı

Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik Sanatlar Bölümü. Seramik Anasanat Dalı. Bilecik Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı Adı Soyadı Ünvanı Birimi Doğum Yeri Elif AĞATEKİN Öğretim Görevlisi BİLECİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU KİŞİSEL BİLGİLER Bozüyük Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarımı Programı Ankara Doğum Tarihi

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

insan kaynaklarý ve yönetim dergisi Mart - Mayýs 2006 06 YETKÝNLÝKLERE DAYALI STRATEJÝK ve ENTEGRE ÝKY UZMANLIK PROGRAMI Eðitim& Danýþmanlýk Yetkinliklere Dayalý Stratejik ve Entegre Ýnsan Kaynaklarý Yönetimi

Detaylı

Nilüfer Irmak Akçadoğan

Nilüfer Irmak Akçadoğan Nilüfer Irmak Akçadoğan Mesleki Deneyim Dr. Öğr. Üyesi 2010 Devam ediyor Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi - Grafik Bölümü Eğitim Bilgileri Sanatta Yeterlik 2002-2006 Marmara Üniversitesi Güzel

Detaylı

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı: Asuman ÖZDEMİR 2. Doğum Tarihi: 22.06.1976 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 2002 Y. Lisans Resim

Detaylı

Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur.

Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur. POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur. Corporate Stars her yýl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarýný bir araya getirir. Oluþturduðu sinerji

Detaylı

Misyonumuz. Actual Medicine Her branþtan doktorlarýmýzýn derlemeleri, makaleleri ve rö por taj larýndan oluþan der gi - Editör Özgeçmiþ

Misyonumuz. Actual Medicine Her branþtan doktorlarýmýzýn derlemeleri, makaleleri ve rö por taj larýndan oluþan der gi - Editör Özgeçmiþ Misyonumuz Medical Network yayýn grubu olarak uzman kadromuz ve tüm yayýnlarýmýzý okuyucusuna ulaþtýrmadaki geniþ aðýmýz ile týp dünyasýna yeni yayýnlar kazandýrmaya devam etmekteyiz. Actual Medicine Her

Detaylı

Prof. Tamer Başoğlu Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi / Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü tamer.basoglu@isikun.edu.tr

Prof. Tamer Başoğlu Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi / Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü tamer.basoglu@isikun.edu.tr Prof. Tamer Başoğlu Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi / Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü tamer.basoglu@isikun.edu.tr 1. Adı Soyadı : Tamer Başoğlu 2. Doğum Tarihi : 07.04.1938 3. Unvanı : Profesör

Detaylı

Ç O C U K tiyatro MASAL MASAL MATÝTAS MÜZÝKLÝ DANSLI ÇOCUK OYUNU Emre KINAY Mart 2005 de kurduðumuz tiyatro topluluðumuz, bir repertuar tiyatrosu olarak yaþamýna baþladý. Ayný sezon Ýstanbul daki birçok

Detaylı

Mesleki ve Teknik Eðitim Bölgesi: ADANA

Mesleki ve Teknik Eðitim Bölgesi: ADANA Mesleki ve Teknik Eðitim Bölgesi: ADANA BAÞKENT ÜNÝVERSÝTESÝ (ANKARA) Adana Saðlýk Hizmetleri 2035442 Ambulans ve Acil Bakým Teknikerliði 36 36 SAY-1 2002,2,D,84 81.625 89.347 2035459 Ambulans ve Acil

Detaylı