ALCOA WHEELS GÜVENEBİLECEĞİNİZ JANTLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ALCOA WHEELS GÜVENEBİLECEĞİNİZ JANTLAR"

Transkript

1 ALCOA WHEELS GÜVENEBİLECEĞİNİZ JANTLAR

2 ALCOA WHEELS İşletmeniz için en iyi çözüm LİDER ALÜMİNYUM JANT ÜRETİCİSİ Alcoa Wheels, alüminyum jant alanında uzun yıllardır süren tecrübesine güvenmektedir. Aslında dövme alüminyum jantı 1948 yılında biz icat ettik. Jantlarımız son derece otomatik hale getirilmiş, en son teknolojiye sahip bir fabrikada, Alcoa tarafından tasarlanan özel dövme işlemine göre üretilmektedir yılında Alcoa 2 şirkete ayrıldı: Alcoa ve Arconic. Alcoa Jantları, Arconic grubunun bir parçası olan Arconic Wheel and Transportation Products tarafından üretilmektedir /19.5 ila geniş kapsamlı 22.5 jantlara kadar en geniş jant ebadı yelpazesini sunuyoruz. Jantlarımızın tüm Avrupa kamyon ve otobüs üreticileri tarafından test edilen ve onaylanan ilk alüminyum jantlar olduğunu gururla belirtebiliriz. Yüksek kaliteli ürünlerimiz, tüm kamyon ve otobüs OEM seçenek kılavuzlarında mevcuttur. ALCOA WHEELS JANTLAR DAYANIKLIDIR Alcoa Wheels jantlar LBF testini başarıyla geçmiştir, dolayısıyla kamyon üreticilerinin ısrarla öne sürdüğü gereksinimi karşılamaktadır. LBF testi, kamyon jantları için çift eksenli bir yorulma testidir. Jant ömrünün uzunluğunu test ederken gerçek sürüş koşulları (dönme, bükülme ve operasyonel yük koşulları) göz önünde bulundurulmaktadır. Avrupa Jant Üreticileri Birliği (EUWA), jantların 1,5 milyon kilometreye eşdeğer testte yüke dayanması gerektiğini belirtmektedir.

3 ARCONIC BİR JANTTAN DAHA FAZLASIDIR ALCOA WHEELS Arconic gerçekten her yerde! Yalnızca alüminyum sektörünün öncüsü olmakla kalmayıp, hafif metal teknolojisi, mühendislik ve üretim alanında da küresel bir lideriz. Dünyamızı geliştiren multi-materyal çözümleriyle yenilik getiriyoruz. Teknolojilerimiz ulaşımda ilerleme sağlıyor, tüketici elektroniğini ve endüstriyel ürünleri geliştiriyor. Bugün çalışana ve 25 ülkede yerleşik bir değere sahibiz.

4 ALCOA WHEELS Sizin kazancınız, bizim taahhüdümüz Alcoa Wheels jantlar tek bir katı alüminyum bloğundan dövülerek üretilir tonluk bir presle blok dövülerek jant şeklini alır. Dövüldükten sonra, genel mekanik mukavemetleri en yüksek seviyeye çıkarmak için jantlara ısıl işlem uygulanır. Alcoa Wheels dövme işlemi, diskle kasnağın birleştiği kritik alanda bile alüminyumun parça akışını jantın şekliyle hizalar. Bu işlem ile en zorlu testlere dayanan rakipsiz dövme mukavemetine sahip jantlar elde edilir. Jantlarımızın dayanımı ve kalitesi konusunda kendimize çok güveniyoruz; 5 yıllık sınırsız kilometre performansı garantisi veriyoruz. Alcoa Wheels jantlar kesinlikle gereklidir. Aracınız için en iyi tercihtir. Alcoa Wheels jantlar, çelik ve dökme alüminyum jantlara kıyasla birçok avantaj sağlamaktadır. Ağırlık tasarrufu ÇELİKTEN %47 YE VARAN ORANDA DAHA HAFİF Çelikten Alcoa Wheels alüminyuma geçerek, jant ebadına göre ağırlıkta %47 ye kadar tasarrufu kolayca sağlayabilir ve böylece: Aracın taşıma kapasitesini artırabilirsiniz İşletim maliyetlerinizi düşürebilirsiniz Karlılığınızı yükseltebilirsiniz Kamyon Konfigürasyonu (Çekici/Kamyon) Jant ebadı Ön aks Jant ebadı Stnd. Çeker Aks Jant ebadı Ek Aks/ akslar Jant sayısı Toplam ağırlık tasarrufu (kg) 4x2 - Seçenek I 2x 22.5x8.25 4x 22.5x x2 - Seçenek II 2x 22.5x9.00 4x 22.5x x4 2x 22.5x9.00 4x 22.5x9.00 6x 22.5x Treyler - Süper Geniş Tek Kullanılan Jant Tipi Jant sayısı Toplam ağırlık tasarrufu (kg) 3 Aks (9 ton) 6x 22.5x11.75 ET Otobüs (Şehir/ Yolcu Otobüsü) Kullanılan Jant Tipi Jant sayısı Toplam ağırlık tasarrufu (kg) 4x2 (Şehiriçi) 6x 22.5x Konfigürasyon ve jant ebadına bağlı olarak, Alcoa Wheels jantlar 250 kg a kadar ağırlık tasarruflarını garanti eder!

5 ALCOA WHEELS JANTLARA YATIRIM GETİRİNİZİ HESAPLAYIN! ROI (Yatırım Geri Dönüş Süresi) hesaplayıcımız ile, Alcoa Wheels jantlara yatırımınızın karşılığını ne kadar kısa sürede alabileceğinizi kolayca analiz edebilirsiniz. adresinden web sitemizi ziyaret edin ve jantlarımızın maliyetini ne kadar hızlı sürede telafi ettiğini görün.

6 Dövme işleminin sağladığı eşsiz dayanım Çelikten daha güçlü ve daha uzun ömürlü. Alcoa Wheels dövme alüminyum jantlar çeliğe kıyasla gerçekten daha güçlüdür. YÜKSEK DAYANIM TEST SONUÇLARI Jantlar prese yerleştirilir ve 5 cm lik deformasyon gerçekleşene kadar sıkıştırılır. Dövme Alcoa Wheels jant, deformasyon göstermeden önce kg yüke dayanabilmektedir Çelik jant kasnağı yalnızca kg da deformasyon göstermektedir Alcoa Wheels jantlar 5 kat daha güçlüdür! DARBE TESTİ SONUÇLARI - JAPON JWL TESTİ 50 km/sa hızda sert bir zemine çarpan bir araç simüle edilmektedir. Lastik ve jant grubuna 910 kg ağırlık serbet düşme yoluyla bırakılır. Çelik jantlar aşırı kasnak deformasyonu ve hava kaybı göstermektedir Dökme alüminyum jantlar kırılmaktadır Alcoa Wheels jantlar testi başarılı bir şekilde geçmektedir Çelik jant Döküm alüminyum jant Alcoa Wheels dövme alüminyum jant Bu, filolar için daha az arıza süresi anlamına gelmektedir. Alcoa Wheels dövme alüminyum jantlar düzenli kullanımda 20 yıl veya daha uzun süre dayanım göstermektedir.

7 Yakıt verimliliği, CO₂ azaltımı ve iyileştirilmiş lastik performansına katkı YAKIT VERİMLİLİĞİ Dövme alüminyum jantların tercih edilmesi tartışmasız avantajlar sağlamaktadır. Yalnızca filolar ve üreticiler için değil, aynı zamanda şehirler, belediyeler, vatandaşlar ve vergisini ödeyenler - daha da önemlisi - çevre için. Alcoa Wheels dövme alüminyum jantlar bir dizi hibrit otobüse de takılmıştır. Gerekli parametreler sistematik olarak ölçülmüş ve çelik jant takılan otobüslerle kıyaslanmıştır. 6-7 aylık bir dönemde hibrit otobüslerde %1 in üzerinde önemli yakıt tasarrufları bildirilmiştir; bu da daha fazla tasarruf anlamına gelmekte ve daha yeşil bir çevreye açıkça katkıda bulunmaktadır. CO₂ AZALTIMI Alcoa Wheels dövme alüminyum jantlar, ticari araçların karbon ayakizini önemli derecede azaltır: 12 çelik jantı alüminyum jantlarla değiştirmek, jantların kullanım ömrü boyunca (1,5 milyon km) CO₂ emisyonlarını 13,3 metrik ton azaltır Alcoa Wheels jantlar Cradle to Cradle CertifiedCM Sertifikası na sahiptir; bu da jantların güvenli ve çevre bilincine sahip bir ürün olduğunu ıspatlar LASTİK PERFORMANSI Alcoa Wheels jantlar dövülmüş ve %100 CNC makinesiyle işlenmiştir. Jantlar beklenen performansı gösterir ve damgalı ve kaynaklı çelik janttan daha iyi bir lastik aşınması sergiler. Bu özellik, yuvarlanma direncinin düşürülmesine de katkıda bulunur. Üstelik bu kadarla kalmıyor! Çelikten 3 kat daha iletken olan alüminyum, dizüstü bilgisayarlardaki soğutma plakalarında ve araba ve kamyonlardaki radyatör kanatlarında kullanılan malzemedir ve ısının dağıtılmasını sağlar. Isı lastik ömrünün, fren performansının ve fren balatası ömrünün en önemli düşmanıdır. Alcoa Wheels Çelik Aynı çalışma koşullarında alüminyum ve çeliğin termal görüntüleri Alcoa Wheels alüminyum jantların 22 C ye kadar daha düşük sıcaklıkta çalıştığını göstermektedir.

8 ALCOA WHEELS JANT DURA-BRIGHT EVO LVL Mükemmel görünüm, kolay bakım Parlak yüzey ile stan

9 YÜZEYLERİ ONE BRUSHED dart düzeyde jant Temel bakım yüzeyi

10 ALCOA WHEELS JANT YÜZEYLERİ Dura-Bright EVO MÜKEMMEL GÖRÜNÜM, KOLAY BAKIM Alcoa Wheels jantlar, jantların cilalama işlemi olmadan yıllarca ışıl ışıl ve parlak görünmesini sağlayan patentli Dura-Bright EVO yüzey işleminden geçirilmektedir. İyileştirilmiş özel alüminyum yüzey koruması sayesinde bakım yapmak son derece kolaydır. Dura-Bright EVO Wheels jantları, ph2 ila ph12 aralığındaki kimyasal temizlik maddelerine dayanım gösterebilir. DURA-BRIGHT EV GELENEKSEL KAPLAMA Şeffaf Toz Kaplama Geçiş Kaplaması Alüminyum ALCOA WHEELS PATENTLİ İŞLEME YÖNTEMİ Şeffaf Kaplama Geçiş Bölgesi Alüminyum Dura-Bright bir kaplamadan ziyade alüminyuma nüfuz eden ve jantın ayrılmaz bir parçası olan yüzey işlemesidir. Klasik kaplamaların aksine çizilmez, çatlamaz, soyulmaz veya aşınmaz. Dura-Bright işlemi, neredeyse tüm Alcoa Wheels jant ebatlarında mevcuttur. Daha fazla bilgi için adresindeki web sitemizden indirebileceğiniz Alcoa Wheels teknik özellikler sayfasına bakın.

11 Dura-Bright jantların temizliği Bakımı Dura-Bright jant kadar kolay olan başka bir jant yoktur. Mükemmel görünen jantlar için yalnızca 6 adımın uygulanması yeterlidir: º F (35º C) 95º F (35º C) H 2 O Jantları 35 C (95 F) altına kadar soğumaya bırakın. Somun kapaklarını çıkarın H 2 O En az 30 saniye boyunca suyla durulayın. Bir kovaya Dura-Bright Jant Temizleyici dökün. Suyla seyreltilmesine gerek yoktur. Jantı temizleyin H 2 O H 2 O Jantı durulayın. İşlemi her hafta tekrarlayın. Daha fazla bilgi için: youtu.be/q-5fvli2yse

12 LvL ONE MÜŞTERİLER İÇİN DAHA GÖZ ALICI ÇÖZÜMLER Arconic nın gelişmiş LvL ONE işlem teknolojisi sonucunda mükemmel yüzey elde edilir. LvL ONE, Brushed yüzeye kıyasla daha pürüzsüz ve saten gibi bir yüzeye sahiptir, ancak bakım konusunda düzenli prosedürün gerçekleştirilmesini gerektirir. Parlak bir yüzey istenmesi halinde cilalama gereklidir. Yine de jant mükemmel görünür ve diğer Alcoa yüzeyleri ile aynı avantajları sunar. Brushed Brushed, temel bakım yüzeyidir. Brushed jantlar, treylerlerin sık sık yer değiştirdiği büyük filolarda oldukça sık kullanılır. Brushed jantlar paslanmaz ve yeniden boya gerektirmez. Bakım hakkında daha fazla bilgi için: arconic.com/alcoawheels/europe/tr/info_page/wheelcare1.asp

13 ÖZEL UYGULAMALAR DURA-FLANGE Daha da uzun bir servis ömrü için ek koruma. Dura-Flange jantlarda jant flanşının aşınmasını engelleyen koruyucu bir kalkan sağlayan tescilli bir işleme yöntemi vardır. Dura-Flange jantlar, lastik damağının jant flanşına sürtünmesine neden olan, yüklerin ağır olduğu ve kaymaya meyilli yerlerde taşımaya en uygundur. Jantlar Brushed yüzey ile gelir ve en sık kullanılan jant ebatlarında mevcuttur. Daha fazla bilgi için adresindeki web sitemizden indirebileceğiniz Alcoa Wheels teknik özellikler sayfasına göz atın. WORKHORSE Disk freni koruması ve daha fazla jant yükü. WorkHorse jantlar, çeker/ön aks disk frenlerini kumdan ve çakıllardan korumak için havalandırma deliği olmayacak şekilde tasarlanmıştır. WorkHorse jantlar, özellikle disk frenli inşaat araçlarına uygundur. Jantlar Brushed yüzey ile gelir ve seçili jant ebatlarında mevcuttur: 22.5 x9.00 ve 22.5 x11.75, offset 120 mm.

14 Alcoa Wheels jantlar işletmenize mükemmel uyum sağlar Alcoa Wheels dövme alüminyum jantlar tüm ticari taşıtlar için mevcuttur ve her türlü taşımaya uygundur. Alcoa Wheels jantların faaliyetlerinizi desteklediği alanlar için aşağıdaki tabloya bakın. Segment Kar Görünüm Çevre Ağırlık Sağlamlık Tanker ve Tanker şasisi Silobas Damperli Kamyon Frigofirik Konteyner Taşıyıcı İnşaat Genel Kargo Tomrukçuluk Yolcu otobüsü Şehir otobüsü

15 Faydalı bağlantılar alcoawheelseurope.com alcoa-accessories.com alcoafleet.eu facebook.com/alcoawheelseurope

16 Turkish - Edition 1 ARCONIC WHEEL AND TRANSPORTATION PRODUCTS Industrieweg 135 B-3583 Paal, Belgium info.wheels@arconic.com Tel: Fax:

Alcoa Dövme Alüminyum Jantları. Kesin Veriler

Alcoa Dövme Alüminyum Jantları. Kesin Veriler Alcoa Dövme Alüminyum Jantları Kesin Veriler BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ? Alcoa Jantları en güçlü jantlardır Her jant, yüksek dayanma gücü olan, korozyona dirençli tek bir alüminyum bloğu olarak üretim sürecine

Detaylı

Alcoa. Güvenebileceğiniz jantlar

Alcoa. Güvenebileceğiniz jantlar Alcoa Güvenebileceğiniz jantlar Alcoa, 1948 den günümüze iş ortağınız. Alcoa 125 yılı aşkın süredir büyüyüp gelişmesini, yenilige olan tutkusuna ve insanlarının özverili çalışmasına borçludur. Ürünlerimiz

Detaylı

Alcoa. Güvenebileceğiniz jantlar

Alcoa. Güvenebileceğiniz jantlar Alcoa Güvenebileceğiniz jantlar Alcoa, 1948 den bu yana iş ortağınız. Alcoa 120 yılı aşkın süredir büyüyüp gelişmesini, yeniliğe olan tutkusuna ve insanlarının özverili çalışmasına borçludur. Ürünlerimiz

Detaylı

Alcoa Dövme Alüminyum Jantları. Kesin Veriler

Alcoa Dövme Alüminyum Jantları. Kesin Veriler Alcoa Dövme Alüminyum Jantları Kesin Veriler BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ? Alcoa Jantları en güçlü jantlardır Her jant, yüksek dayanma gücü olan, korozyona dirençli tek bir alüminyum bloğu olarak üretim sürecine

Detaylı

DURA-BRIGHT. WHEELS Mükemmel Görünüm - Kolay Bakım DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Mükemmel Görünüm - Kolay Bakım DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Mükemmel Görünüm - Kolay Bakım DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Daha da iyi yüzey koruması ile yeni nesil Dura-Bright uygulaması. Şimdi Alcoa sizlere Dura-Bright teknolojisi

Detaylı

Alcoa Aksesuar Kataloğu. Avrupa, Versiyon 2

Alcoa Aksesuar Kataloğu. Avrupa, Versiyon 2 Alcoa Aksesuar Kataloğu Avrupa, Versiyon 2 Temizlik ürünleri ALclean 1 litrelik şişe GAXALC001EIS Alüminyum jantlar için jant temizleyici. Disk fren tozunu çıkarır. Oksitlenmeyi ortadan kaldırır ve jantı

Detaylı

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Ödün vermek yok! Bandag ürün yelpazesinde özel ihtiyaçlarınıza cevap veren bir ürün daima vardır. İleri

Detaylı

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ön aks lastikleri Ön aks lastikleri Kamyonlar için lastik etiketi Yeni mevzuat, ticari işletmelere lastik seçiminde yardım ediyor. 1 Kasım 2012 itibarı ile geçerli

Detaylı

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür

TIRNAK VE BIÇAK SİSTEMLERİ. Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür VE BIÇAK SİSTEMLERİ Yüksek Aşınma Dayanımı, Uzun Ömür GÜÇ, DAYANIKLILIK, PERFORMANS, ÜRETKENLİK Hensley, inşaat ve madencilik sektörleri için aşınma parçaları imal eden dünya çapında güvenilir bir markadır.

Detaylı

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck Lastik basınç takip sistemi ContiPressureCheck Arıza istatistiklerini azaltmak için kaybedecek zaman yok. ADAC

Detaylı

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar.

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her Parça Aynı Değildir. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her An Yanınızda Daha İyi Bir Garanti. Genellikle fark yaratan şeyler gözle görülmez. Motor bileşenlerinin spesifikasyonlara uyması gerekir ve

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

TEKERLEK AKSESUAR ÜRÜN KATALOĞU

TEKERLEK AKSESUAR ÜRÜN KATALOĞU TEKERLEK AKSESUAR ÜRÜN KATALOĞU Neden Alcoa Wheels için aksesuarlar? Alcoa Wheels mümkün olan en iyi halde tutmak amacıyla bakımını yaptırmak en önemli önceliktir ve öyle olmalıdır. Alcoa Accessory Products

Detaylı

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU

LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU TBR SEGMENT Uzun Mesafe Bölgesel İnşaat Hafriyat Yol Dışı Otobüs Şehir içi Tam Çelik 17.5 Jant AVRUPA AVRUPA HARİCİ YURT İÇİ NORMAL YÜK AĞIR %1-5 YOL DIŞI %5-35

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

Goodyear Kaplama Fiyat Listesi *

Goodyear Kaplama Fiyat Listesi * Goodyear Kaplama Fiyat Listesi * Ocak 2014 www.goodyear.com.tr Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Büyükdere Caddesi Maslak İş Merkezi No: 37 Maslak 34398 İstanbul Telefon (212) 329 50 00 Faks (212) 276 62 25 www.goodyear.com.tr

Detaylı

Değiştirilebilir yük taşıyıcıları

Değiştirilebilir yük taşıyıcıları Genel bilgiler Genel bilgiler Değiştirilebilir yük taşıyıcı, esnekliği arttıran ve araç için durma zamanını azaltan yük taşıyıcıyı hızlıca değiştirmek için kullanılır. Yük değiş tokuşunun en genel türü,

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

TEXTAR FREN DİSKLERİ Ürün Yelpazesi

TEXTAR FREN DİSKLERİ Ürün Yelpazesi TEXTAR FREN DİSKLERİ Ürün Yelpazesi www.textar.com AKILLI TASARIM. Son ayrıntısına kadar Donatım yüzeyi O.E. toleranslarıyla hassas işlenmiş; mükemmel montaj için. Isı kanalı Isı transferini disk havalandırma

Detaylı

KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI

KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI TIBBİ MALZEME Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ

Detaylı

WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63

WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63 WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63 08 wnt-tr@wnt.com www.wnt.com Efsanevi performans Dragonskin

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

Michelin Retread Technologies

Michelin Retread Technologies BÖLGESEL ŞIMACILIK Michelin Retread Technologies MULTIWAY D M+S ÇOK AMAÇLI BİR ÇÖZÜM MÜKEMMEL KAVRAMA VE YOL TUTUŞ Özel «MICHELIN» sırt deseni sağlar. «MICHELIN» patentli teknolojisi sayesinde kullanım

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü CRUSHER www.pthproducts.com En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü 2 Avusturya kalitesi En zorlu koşullarda kullanım çölde......dağda kullanım PTH crusher Örneğin boru hattı döşemeleri,

Detaylı

Hafif Yük Kastorları Kod Sistemi 7 L1 SERİSİ Poliamid 8 PVC 9 Lastik 10

Hafif Yük Kastorları Kod Sistemi 7 L1 SERİSİ Poliamid 8 PVC 9 Lastik 10 Hafif Yük Kastorları Kod Sistemi 7 L1 SERİSİ Poliamid 8 PVC 9 Lastik 10 H3 SERİSİ Süspansiyonlu Sac Poliamid 47 Poliamid Göbekli Poliüretan 47 Döküm Göbekli Poliüretan 48 L2 SERİSİ Sac Jantlı Beyaz Lastik

Detaylı

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT Özet Özet Bu belgede, bir aracın yakıt tüketimini etkileyen faktörler özetlenip açıklanmaktadır. Bir aracın yakıt tüketimini etkileyen çeşitli faktörler vardır. Lastikler Ekonomik sürüş Araç durumu 03:60-02

Detaylı

2017 Zİraİ LASTİKLER

2017 Zİraİ LASTİKLER Zİraİ LASTİKLER 2017 Petlas, 1976 yılında kuruldu. 2005 yılında üretimini Türk sanayisinin köklü kuruluşlarından AKO bünyesinde sürdürmeye başladı. Petlas artık 2 milyon metrekarelik alan üzerinde yer

Detaylı

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE

İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Metallerin yerini alan endüstriyel plastikler İNŞAAT VE MADEN MAKİNELERİNDE Polikim Plastikleri EFALON, KESTAMİD, KESTOİL, KESTLUB, ULPOLEN 2 DESTEK PABUCU Kestamid Destek Pabuçları * Hafiftir. * Yüksek

Detaylı

PÜSKÜRTME ŞEKİLLENDİRME (SPRAY FORMING / SPRAY DEPOSITION)

PÜSKÜRTME ŞEKİLLENDİRME (SPRAY FORMING / SPRAY DEPOSITION) PÜSKÜRTME ŞEKİLLENDİRME (SPRAY FORMING / SPRAY DEPOSITION) Püskürtme şekillendirme (PŞ) yöntemi ilk olarak Osprey Ltd. şirketi tarafından 1960 lı yıllarda geliştirilmiştir. Günümüzde püskürtme şekillendirme

Detaylı

GIDA SANAYİİ LUTZ MAKINA BIÇAK VE BIÇAK AĞIZLARIYLA DAHA EKONOMİK KESİMLER.

GIDA SANAYİİ LUTZ MAKINA BIÇAK VE BIÇAK AĞIZLARIYLA DAHA EKONOMİK KESİMLER. GIDA SANAYİİ LUTZ MAKINA BIÇAK VE BIÇAK AĞIZLARIYLA DAHA EKONOMİK KESİMLER. ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ ZANAAT / DIY OTOMOBİL DOKUMACILIK HASSASİYET. KESİM.

Detaylı

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING PVD SPUTTERING NEW ERA OF CHROME COATING GREEN TECHNOLOGY Cr 3+ Cr 6+ KOLZER PVD İŞLEMİ FİZİKSEL BUHAR BİRİKTİRME PVD Prosesi ile Krom Kaplama, uygulama yapılacak yüzeye istenen mekanik özellikleri kazandırırken,

Detaylı

KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI

KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI TIBBİ MALZEME Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

Kinesis. Enerjiden doğan güç! 60J. www.profleet.com.tr www.lassa.com.tr

Kinesis. Enerjiden doğan güç! 60J. www.profleet.com.tr www.lassa.com.tr 60J Kinesis Enerjiden doğan güç! www.profleet.com.tr www.lassa.com.tr Satış ve Pazarlama Kısıklı Caddesi Şehit Teğmen İsmail Moray Sokak No: 2/1 Altunizade 34662 İstanbul T: (0262) 544 35 00 F: (0262)

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi Scania İnşaat Araçları Mikser Serisi İnşaat Sektörünü İleriye Taşıyoruz. Dünyanın her yerinde şantiye sahalarında zor işlerde kullanılmakta olan Scania araçlarına her gün rastlayabilirsiniz. Dayanıklılık,

Detaylı

Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik Kalıplarının Üretiminde Kullanılan Takım Çelikleri ve Üretim Prosesleri

Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik Kalıplarının Üretiminde Kullanılan Takım Çelikleri ve Üretim Prosesleri Nurettin ÇALLI Fen Bilimleri Ens. Öğrenci No: 503812162 MAD 614 Madencilikte Özel Konular I Dersi Veren: Prof. Dr. Orhan KURAL İTÜ Maden Fakültesi Konu: Yüksek Hassasiyetli Yağ Keçelerinin Takviye Bilezik

Detaylı

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI OTOMOBİL Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME

Detaylı

www.lmc-couplings.com MİSYONUMUZ LMC-Couplings birçok sektöre hitap eden yüksek kaliteli endüstriyel rakorlar imal etmektedir. Son kullanıcıların tüm taleplerini karşılıyabilecek özel rakorlar geliştirebilen

Detaylı

LUTZ BIÇAK AĞIZLARI - ONYILLARDIR PROFESYONEL ESNAF VE ALET TACİRLERİNİN EMİN SEÇİMİ

LUTZ BIÇAK AĞIZLARI - ONYILLARDIR PROFESYONEL ESNAF VE ALET TACİRLERİNİN EMİN SEÇİMİ LUTZ BIÇAK AĞIZLARI - ONYILLARDIR PROFESYONEL ESNAF VE ALET TACİRLERİNİN EMİN SEÇİMİ ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ ZANAAT / DIY OTOMOBİL DOKUMACILIK HASSASİYET.

Detaylı

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU OTR SEGMENT LASSA LODER KAYA KAMYONU Loder Belden Kırmalı GREYDER EKSKAVATÖR BEKO LODER L2 L3 L4 L3/E3 E3 G2 EARTH GRIPPER EXC EG LODER Segment tanımı : Önlerinde

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

EKSTRA KORUMA! İndeks

EKSTRA KORUMA! İndeks İndeks BALONDÜLA ile EKSTRA KORUMA! Balondüla Nedir 4 Kullanım Alanları 6 Balondüla nın Avantajları 8 Balondüla Ürünleri 10 Uygulama Örnekleri 12 Yapı Malzemeleri Yedek Parça Mobilya 2 3 Balondüla Nedir?

Detaylı

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri.

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. Çatıda yağmur indirme sistemi ayrı bir önem taşır. Çünkü; kırılan, çatlayan, yağmur suyunun düzenli akışını engelleyen, yapının estetiğini

Detaylı

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, çift taşıyıcılı, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, çift taşıyıcılı, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg Kullanılabilir uzunluk Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, çift taşıyıcılı, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg Taşıyıcı uzunluğu (toplam) Taşıyıcı uzunluğu (iç genişlik) Ayar alanı Taşıyıcı desteği Toplam

Detaylı

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS Römorklar MICHELIN HIGH FLOTATION MICHELIN HEAVY DUTY MICHELIN MICHELIN XS Römorklar Toprak üzerinde daha az etkisi olan yükler için düşük basınçlı römork lastiği YENİ MICHELIN HIGH FLOTATION HOMOJEN VE

Detaylı

EKSİKSİZ VE HIZLI - LUTZ ELYAF BIÇAK AĞIZLARIYLA VERİMLİLİĞİNİZİ ARTIRINIZ

EKSİKSİZ VE HIZLI - LUTZ ELYAF BIÇAK AĞIZLARIYLA VERİMLİLİĞİNİZİ ARTIRINIZ EKSİKSİZ VE HIZLI - LUTZ ELYAF BIÇAK AĞIZLARIYLA VERİMLİLİĞİNİZİ ARTIRINIZ ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ ZANAAT / DIY OTOMOBİL DOKUMACILIK HASSASİYET. KESİM.

Detaylı

Kalibre Zımparalama için Abranet Max

Kalibre Zımparalama için Abranet Max Kalibre Zımparalama için Abranet Max Mirka Hakkında KWH MIRKA LTD., yenilikçi zımpara teknolojisinde bir dünya lideri olan Finlandiyalı bir aile şirketidir. Size teknik açıdan üstün, yüksek kaliteli komple

Detaylı

OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU

OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU TBR SEGMENT Uzun Mesafe Bölgesel İnşaat/Hafriyat Yol Dışı Otobüs Şehir içi Tam Çelik 17.5 Jant AVRUPA AVRUPA HARİCİ YURT İÇİ NORMAL YÜK AĞIR %5-35 %1-5 YOL DIŞI YÜK

Detaylı

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın.

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. _ METAL IŞLEMEDE YETKINLIK Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. Ürün yenilikleri Frezeleme SIZ YÜKSEK BEKLEN- TILERE SAHIPSINIZ BIZ DE YÜKSEK TAKIM ÖMÜRLERINE. En iyi sürtünme davranışı için düz

Detaylı

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, yük altında sürülebilir, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg

Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, yük altında sürülebilir, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg www.schilling-fn.de Sürülebilir alüminyum köprülü vinç, yük altında sürülebilir, taşıma yükü 1.000 kg ve 1.500 kg Taşıyıcı uzunluğu (toplam) Taşıyıcı uzunluğu (iç genişlik) Kullanılabilir uzunluk 290 400

Detaylı

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2 Enjektörler Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı Düşük Yakıt Tüketimi 1846351 Birim Enjektör HPI 2.103 TL 1.349 TL 1943974 Birim Enjektör PDE 2.292

Detaylı

ATLAS Fren olarak her makina ve sistemin kendine özel gereksinimleri olduğunun bilincindeyiz.

ATLAS Fren olarak her makina ve sistemin kendine özel gereksinimleri olduğunun bilincindeyiz. ATLAS Fren, Müşterilerinin ihtiyaçları ile en iyi örtüşen çözümleri sunabilmek amacıyla kendini tamamıyla işine adamış insanlardan meydana gelmektedir. Endüstriyel balatalar sektöründeki tecrübemizi, inovatif

Detaylı

Beş Katlı Güçlendirme

Beş Katlı Güçlendirme ÇELİK KADAR GÜÇLÜ - VE DAHA DAYANIKLI Thermoflex boru, takviyeli termoplastik borularda yüksek dayanım-ağırlık oranı, kimyasal uygunluk ve parafin toplanma direnci sağlayan, hidrokarbonlar, rafine yakıtlar

Detaylı

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. KHU53-XXX00354 1030076 www.sick.com/kh53 Ürün açıklaması POMUX

Detaylı

ÜRÜN YELPAZESİİ. Ticari Araç Lastikleri RUNNER, EURO, ATHLET, SNOW. Semperit. Bir Continental markasıdır.

ÜRÜN YELPAZESİİ. Ticari Araç Lastikleri RUNNER, EURO, ATHLET, SNOW. Semperit. Bir Continental markasıdır. ÜRÜN YELPAZEİİ Ticari Araç Lastikleri RUNNER, EURO, ATHLET, NOW emperit. Bir Continental markasıdır. Kilometre canavarı RUNNER serisi standartları belirliyor. Şehirlerarası ve uzun mesafe sürüşleri için

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-300 TR-35 TR-40 TR-50. Traktör Arka Lastikleri TR-330. Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140

Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-300 TR-35 TR-40 TR-50. Traktör Arka Lastikleri TR-330. Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140 Traktör Ön Lastikleri TR-20 TR-25 TR-30 TR-35 TR-40 TR-50 TR-55 TR-60 Traktör Arka Lastikleri TR-60 TR-65 TR-300 TR-330 Radyal Traktör Lastikleri TR-110 TR-120 TR-130 TR-140 Römork Lastikleri SM-160 SM-200

Detaylı

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Sedna Aire, sizlere SolarCool İklimlendirme Sistemini sunmaktan gurur duymaktadır. İki aşamalı bir split ya da paket iklimlendirme sistemine entegre edilmiş, tescilli

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI OTOMOBİL Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME

Detaylı

İŞ MAKİNASI VE KAMYON YOL DIŞI LASTİKLERİ

İŞ MAKİNASI VE KAMYON YOL DIŞI LASTİKLERİ İŞ MAKİNASI VE KAMYON YOL DIŞI LASTİKLERİ L-3/E-3 KAYA TİPİ (Radial) 17,5R25 / Yönsüz blok deseni yumuşak zeminlerde güçlü aşınma direnci ve yüksek çekiş sağlar. Lastik tekerlekli yükleyici, lastik tekerlekli

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA 8 4 7 1 5 6 3 2 Çok dayanıklı - Son derece sağlam alüminyum döküm kutuların kullanım alanı sınır tanımaz. Elektrik, elektronik

Detaylı

Yaz Lastikleri. Otomobil, 4x4, Hafif Ticari ve Van Lastikleri 1 Mayıs 2016 Fiyat Listesi

Yaz Lastikleri. Otomobil, 4x4, Hafif Ticari ve Van Lastikleri 1 Mayıs 2016 Fiyat Listesi Yaz Lastikleri Otomobil, 4x4, Hafif Ticari ve Van Lastikleri 1 Mayıs 2016 Fiyat Listesi Lastik Etiketi Kasım 2012 itibariyle, Avrupa Birliği üyesi ülkeler ve Türkiye de satılan tüm lastikler bu etiketi

Detaylı

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri EGETEK Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri Zeminlere sadece üzerinde yürünen bir alan olarak bakılmamalıdır, zira onlar operasyonel altyapının temel elemanıdır. Bunlardan dolayı zemine üretim hattının

Detaylı

1 TRONA METAL Sümer Mahallesi 29/11 Sk.N.1 Zeytinburnu İstanbul/TURKEY. Her hakkı saklıdır

1 TRONA METAL Sümer Mahallesi 29/11 Sk.N.1 Zeytinburnu İstanbul/TURKEY. Her hakkı saklıdır 1 TRONA METAL Sümer Mahallesi 29/11 Sk.N.1 Zeytinburnu İstanbul/TURKEY İçindekiler A. Şirket Profili...... Sayfa 3-4 B. Kaba İşleme... Sayfa 5-6 C. Final İşleme... Sayfa 7-8 D. Kalite Kontrol... Sayfa

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-03M-2MC-MKLB 6037421 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

BOZKURT MAKİNA. Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI

BOZKURT MAKİNA. Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI BOZKURT MAKİNA Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI ÇİVİ ÇAPI ÇİVİ BOYU KAPASİTE MOTOR GÜCÜ MAXİMUM ÇİVİ KAFA ÖLÇÜSÜ MAKİNA PARKURU ÖLÇÜLERİ (AxBxC) AĞIRLIK

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip VISIC100SF Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/visic100sf

Detaylı

Dünyanın Dönmesini Sağlayan Formüller! www.kaprol.com.tr www.ride-ontr.com

Dünyanın Dönmesini Sağlayan Formüller! www.kaprol.com.tr www.ride-ontr.com Dünyanın Dönmesini Sağlayan Formüller! www.kaprol.com.tr www.ride-ontr.com BILMENIZ GEREKEN GERÇEKLER Araç arızalarında lastik patlaması 1. sıradadır. Lastiklerde ortaya çıkan hataların en büyük sebebi

Detaylı

Yaz Lastikleri Fiyat Listesi. Otomobil, 4x4, Hafif Ticari Araç ve Van Lastikleri 01 Ocak 2019

Yaz Lastikleri Fiyat Listesi. Otomobil, 4x4, Hafif Ticari Araç ve Van Lastikleri 01 Ocak 2019 Yaz Lastikleri Fiyat Listesi Otomobil, 4x4, Hafif Ticari Araç ve Van Lastikleri 01 Ocak 2019 Lastik Etiketi Lastik Etiketi Kasım 2012 itibariyle, Avrupa Birliği üyesi ülkeler ve Türkiye de satılan tüm

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar hava Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 Metal Pigment Kaplamalar Metal Pigment Kaplamalar metal yüzeylerde korozyon olarak r. Bunun ötesinde

Detaylı

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco IVECO KALİTESİNE YAKINDAN BAKIŞ N 3 katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco AVANTAJLAR orijinal olmayan egzost sistemi RİSKLER Iveco SCR Katalitik Egzost Sistemleri mükemmel performansı garanti eder. Taklit

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz 2012 yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Korotek termoplastik toz kaplama ürünleri, uzun süre dayanım gerektiren

Detaylı

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir.

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. ULTRALAM LVL ağaçlardan tabakalar halinde soyularak yapıştırılmış

Detaylı

Master Panel 1000 R5T Çatı

Master Panel 1000 R5T Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R5T Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen

Detaylı

Profesyonel Çözümler Professional Solutions

Profesyonel Çözümler Professional Solutions Profesyonel Çözümler Professional Solutions www.dcbmachine.com info@dcbmachine.com DCB MACHINE G Line Serisi 3 TOPLU SİLİNDİR BÜKME G Line 3100 x 260 mm. 3 valsli hidrolik silindir makinalarıdır. Genişliği

Detaylı

Standart Ürünler. Teleskopik Kapaklar. www.pei.eu

Standart Ürünler. Teleskopik Kapaklar. www.pei.eu Teleskopik Kapaklar Dünyada birçok firma Teleskopik kapakları üretmekte veya satmaktadır.firmamız hacimli ve standart ürünleri sağlama yeteneğiyle, pazardaki en tepe noktasına gelmiştir. Makinalara yapılan

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar

Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar xfe Teknolojisi ile %7 ye Varan Ekstra Yakıt Tasarrufu xfe... Ekstra Yakıt Tasarrufu İçin En İyi Yol Dünya Çapında Otobüs Filoları, xfe ile İyileştirilen

Detaylı

Tahrik tekerleri ve flanş bağlantılı tekerler

Tahrik tekerleri ve flanş bağlantılı tekerler Tahrik tekerleri ve flanş bağlantılı tekerler 458 we innovate mobility www.blickle.com İçindekiler GEVN/GEVA Serisi Taşıma kapasitesi Sayfa GEVN/GEVA 160-620 mm 250-3000 kg 460, 467 GSTN/GSTA Serisi Taşıma

Detaylı

Online teknik sayfa. L230-P580A7K15300 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU

Online teknik sayfa. L230-P580A7K15300 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU Online teknik sayfa L230-P580A7K15300 Lincoder L230 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. L230-P580A7K15300 1033569 www.sick.com/lincoder_l230

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Master Panel NOVA 5TM Çatı

Master Panel NOVA 5TM Çatı Master Panel NOVA 5TM Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen binalarda güvenle kullanılırken beş hadveli formuyla geniş açıklıkların güvenle geçilmesini

Detaylı