DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ GÖZETİM/DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ. : Darüşşafaka Cemiyeti

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ GÖZETİM/DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ. : Darüşşafaka Cemiyeti"

Transkript

1 DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ GÖZETİM/DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ Şartnamenin tamamında kullanılacak olan tanımlar: DARÜŞŞAFAKA : Darüşşafaka Cemiyeti Darüşşafaka Cad. No:5/ Sarıyer/İSTANBUL YÜKLENİCİ : Gözetim hizmetini verecek olan firma 1. ŞARTNAMENİN KONUSU Bu şartnamenin konusu, şartnamede yer alan iş tarifi ve hükümler doğrultusunda ve detayları ilgili bölümlerde de belirtileceği üzere, DARÜŞŞAFAKA nın temel gözetim prensip ve kuralları çerçevesinde gözetim hizmetini satın alınmasıdır. YÜKLENİCİ, DARÜŞŞAFAKA nın yukarıda belirtilen adreste yer alan idari binanın, okulun, bina eklentilerinin, malzemelerin, mamullerin, araçların, cihazların, işletmenin, ambarların, ortak kullanım alanlarının, açık alanların vb. yerlerin ilgili kanunlar dâhilinde DARÜŞŞAFAKA çalışanlarının ve öğretmen/öğrencilerinin hırsızlığa, yağmalanmaya, sabotaja, istihbarata karşı koruma ve gözetim faaliyetlerini; işbu şartname ve eklerinde belirtilen şekilde eksiksiz olarak yerine getirecektir. YÜKLENİCİ, gözetim hizmetinin verilmesi sırasında yürürlükte bulunan her türlü yasal mevzuata uygun hareket edeceğini, ilgili mevzuat uyarınca gerekli her türlü izin ve ruhsata sahip olduğunu beyan eder, ilgili izin ve ruhsatlarını teklif dosyasında sunar. 2. ÇALIŞMA ESASLARI YÜKLENİCİ tarafından verilecek olan hizmetin çalışma esasları, personel sayısı ve nitelikleri aşağıdaki bölümlerde açıklanmaktadır: 2.1 Gözetim hizmeti, haftanın 7 günü (hafta sonu, resmi ve dini bayramlar, yılbaşı ve diğer tüm tatil zamanları dâhil olmak üzere) 24 saat olarak tek noktada ve 1(bir) kişi ile verilecektir. İşbu şartnameye bağlı olarak yapılacak olan sözleşme 1(bir) yıl geçerlidir. 2.2 Hafta içinde kendisine hafta tatili verilen personel için Cumartesi ve Pazar günü İş günü niteliğindedir. 2.3 DARÜŞŞAFAKA çalışma saatlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 2.4 Vardiya çalışma planları aylık olarak hazırlanacaktır. Aylık planlar YÜKLENİCİ tarafından gözetim personeline tebliğ edilecek ve görev bölgesinde görünür bir yerde muhafaza edilecektir. Vardiya çalışma planları hakkında aynı zamanda İdari İşler Sorumlularına bilgi verilecektir. 2.5 Gözetim personeli görevi sırasında görev bölgesini terk etmeyecektir. 2.6 YÜKLENİCİ DARÜŞŞAFAKA da Gözetim elemanların yıllık ücretli izin ve diğer izinlerde işleyişi aksatmadan yerine personel getirecek olup İdari İşlere bilgisi verilecektir.

2 3. GÖZETİM PERSONELİNİN GÖREVLERİ 3.1 İdari işler bilgisi dâhilinde gözetim hizmetleri sağlanacak ve bu hizmete yönelik görevler icra edilecektir. Bu hizmetlerle ilgili olarak gözetim personelinin yapması gereken devamlı görevler aşağıda belirtilmiştir: - Gece nöbetinde personel/ziyaretçi giriş çıkışlarının kontrolü kayıtlarının alınması - CCTV ve ekipmanlarının kullanımı - Şüpheli kişi/paket tespiti - Günlük devriyelerin tamamlanması - Yangın söndürme ekipmanlarının kullanılması - Günlük nöbet raporlarının yapılması - Mesai saatleri sonrasında devriye sırasında açık aydınlatmaların, klimaların, havalandırmaların kapatılması, - Bina ve eklentilerinin camlarının kontrolü, - Uzun süreli elektrik kesintilerin 10 Dk. yı aşınca bilgilendirilmesi gereken kişilere haber verilmesi - Yağışlı havalarda ofis içi ve dışı kontrolü, 3.2 Gözetim elemanları gözetimle ilgili görevlerini DARÜŞŞAFAKA nın hazırlamış olduğu Politika ve Prosedürlerinde açıklanan kurallara uygun olarak yapacaklardır. 3.3 Günlük görev ve talimatlar ya da DARÜŞŞAFAKA politikaları gereğince meydana gelen değişiklikler haricinde, gözetim personeli idari işler, paket kargo taşıma, çöp atma, para yatırma gibi görevler ile görevlendirilmeyecek ve bu gibi görevleri kabul etmeyeceklerdir. 4. GÖZETİM PERSONELİNİN KIYAFETLERİ 4.1 Gözetim personeli YÜKLENİCİ nin sağlamış olduğu ve göreve uygun olan kıyafetleri giyecektir. Gözetim personeli görev bölgesine sivil kıyafetli olarak gelecek ve sivil kıyafetli olarak işyerinden çıkacaktır. Mesai saatleri haricinde ya da görev bölgesi dışında üniforma ya da üniformanın bir parçası kullanılmayacaktır. 4.2 YÜKLENİCİ bölgelerde oluşan hava durumlarına uygun olarak gözetim personeline yılda iki defa olmak üzere aşağıda belirtilen yazlık ve kışlık kıyafet ve ekipmanını sağlayacaktır. Bu kıyafetler YÜKLENİCİ nin kendi kullanmış olduğu renk ve şekilde olabileceği gibi, görev bölgesinde bulunan diğer personelden ayırt edilebilmesi için DARÜŞŞAFAKA nın uygun göreceği kıyafet renk ve şekilleri de uygulanabilecektir. 4.3 YÜKLENİCİ, DARÜŞŞAFAKA lokasyonun da görevlendirdiği tüm gözetim elemanlarına, yılda en az iki dönem olacak şekilde (yaz-kış) kıyafet verecektir. Yaz ve Kış dönemlerinde hangi tip kıyafet verileceği aşağıda tanımlanmıştır. 4.4 Kıyafetler eksik olduğu ve/veya zamanında dağıtılmadığı takdirde DARÜŞŞAFAKA YÜKLENİCİ ye personel başına TL cezai şart uygular. YÜKLENİCİ, cezai şart tutarının DARÜŞŞAFAKA nezdindeki istihkaklarından kesilmesini şimdiden kabul eder. Gecikmenin devam etmesi durumunda DARÜŞŞAFAKA kıyafetleri kendisi temin edip, bedelini YÜKLENİCİ ye dekont eder ve tutarı alacaklarından mahsup eder. 4.5 Genel şartlar göz önüne alınarak ortak kullanımı mümkün olan malzemeler (Yağmurluk, şemsiye, vb.) YÜKLENİCİ tarafından sağlanacaktır.

3 5. GÖZETİM PERSONELİ SEÇİMİ, NİTELİKLERİ VE DİĞER HUSUSLAR 5.1 Gözetim personeli hizmete başlamadan önce YÜKLENİCİ tarafından, personelin bütün güvenlik soruşturmaları tamamlanmış olmalıdır. 5.2 Gözetim personeli seçiminde YÜKLENİCİ nin sağlamakla sorumlu olduğu personel nitelikleri aşağıdaki gibidir: Gözetim Personeli: 1. T.C. vatandaşı 2. En az Lise ya da dengi okul mezunu 3. Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış 4. Sabıkası bulunmayan 5. Yasadışı faaliyet gösteren bir siyasi örgüt mensubu olmayan 6. Kamu haklarından yoksun bulunmayan 7. Tam teşekküllü hastaneden sağlık problemi olmadığına dair sağlık raporu bulunan yaşları arasında bulunan 9. Gözetim konusunda tecrübeli 5.3 Gözetim personeli hizmete başlamadan önce temel koruma ve gözetim elemanı İSG eğitimi ve bunlara ek olarak ilkyardım ve yangın eğitimi almış olmalıdır. Eğitimlerin tamamlanması yönetici ve eğitici tarafından onaylanan YÜKLENİCİ kurum içi eğitim katılım belgesi ile DARÜŞŞAFAKA yı belgelendirilecektir. 5.4 Aşağıda belirtilen konularda YÜKLENİCİ nin yıllık eğitim planı dahilinde; İSG temel eğitimi Temel Koruma ve Gözetim Eğitimi Beden Dili ve İletişim Acil Durumlarda Hareket Tarzları Yangın Güvenliği Eğitimi Yakın Savunma Teknikleri Kullanılacak elektronik sistem eğitimleri Temel İlk Yardım Eğitimi vb. konularında personele eğitim verecek. 5.5 DARÜŞŞAFAKA nın onayı ile bu eğitim ve seminerler her ay düzenli olarak verilecek ve eğitim sonunda eğitime katılım tutanakları ve yapılan sınav sonuçları DARÜŞŞAFAKA ya bildirilecektir. YÜKLENİCİ söz konusu eğitimleri vermediği ve/veya raporlamadığı takdirde DARÜŞŞAFAKA tarafından TL cezai şart uygulanır. 5.6 Personel değiştirilmesi gerektiğinde aynı şartlar geçerli olup genel ve işbaşı eğitim konularında eksikliği belirlenen personel çalışmaya başlamayacaktır. 5.7 Gözetim personelinin maaşları, yol (nakdi), yemek (ayni), ödül, ceza, maaş artışı, ihbar ve kıdem tazminatları ve buna benzer tüm sosyal hakları ile iş hukuku kanunlarında, yönetmelik ve tüzüklerinde belirtilen her türlü sorumluluk, vergi, harcama ve ödeme YÜKLENİCİ tarafından yapılacak, düzenlenecek, takip ve kontrol edilecektir. Gözetim personelinin tüm SGK ödemeleri YÜKLENİCİ tarafından yapılacak ve bu personelin aylık SGK Prim bildirge bildirimleri DARÜŞŞAFAKA ya gönderilecektir. 5.8 Bütün gözetim personelinin güvenlik soruşturmaları, ikametgâh belgeleri ve sağlık kontrolleri her yıl yenilenecek ve ilgili belgeler DARÜŞŞAFAKA Güvenlik Yöneticisine ulaştırılacaktır.

4 5.9 YÜKLENİCİ, ilgili kanun, yönetmelik ve tüzüklerle belirtilen sorumluluklarının birini kısmen ya da tamamen yerine getirmediği takdirde sorumluluk YÜKLENİCİ ye ait olacaktır Gözetim hizmeti her ne sebep ile olursa olsun eksik personel ile ifa edilemez. Gözetim personelinin görev eksikliği hemen tamamlanır ve DARÜŞŞAFAKA nın isteği haricinde aksaklık sebebi ile doğan fazla mesai ya da diğer sosyal haklar ve ödemeler YÜKLENİCİ tarafından ödenir Gözetim personeli DARÜŞŞAFAKA ya ait olan hiçbir malzemeyi izinsiz olarak bölge dışına çıkaramaz. Ayrıca Güvenlik Yöneticisinin onayı olmaksızın hiçbir tanıtım malzemesini ya da hediyeyi kabul edemez Gözetim personeli işyeri adresi olarak YÜKLENİCİ adresini verecek ve DARÜŞŞAFAKA adresi şahsi yazışmalar, banka dekontları ya da diğer mali işlemler için adres gösterilmeyecektir Kullanılacak Araç-Gereç ve Ekipmanlar (Bedelsiz); Tur Kontrol Sistemi (Akıllı Kalem) Metal El Dedektörü Araç altı Görüntüleme Sistemleri Söz konusu ekipman talepler doğrultusunda arttırılıp, eksiltilebilir. 6. YÜKLENİCİ VE DARÜŞŞAFAKA NIN SORUMLULUKLARI VE CEZAİ ŞARTLAR 6.1 Gözetim personeli, YÜKLENİCİ ye karşı birinci derecede sorumlu olacaktır. YÜKLENİCİ nin görevlendireceği ve DARÜŞŞAFAKA kontratından sorumlu olarak görev yapacak olan proje sorumlusu, DARÜŞŞAFAKA Güvenlik Yöneticisiyle iş birliği içinde olacaktır. 6.2 DARÜŞŞAFAKA gözetim görevinin yerine getirilmesi için tüm malzeme ve ekipmanlar demirbaş olarak YÜKLENİCİ ye teslim edecektir. Kullanım hatasından dolayı bu malzemelerde meydana gelen bütün arızalar YÜKLENİCİ tarafından yaptırılacaktır. Kullanım süresinin dolması sonucundaki yenilemeler ve periyodik kontroller DARÜŞŞAFAKA tarafından yaptırılacaktır. 6.3 Gözetim Hizmetinin verileceği ofis, ofis malzemesi ve demirbaşları DARÜŞŞAFAKA tarafından temin edilecek ve 6.2 numaralı maddedeki şartlar bu malzemeler için de geçerli olacaktır. 6.4 YÜKLENİCİ DARÜŞŞAFAKA nın bu konu ile görevlendirdiği yetkililerinin kontrol ve nezaretini kabul edecektir. 6.5 Gözetim personelinin yol (nakdi) ve yemek (ayni) ücretleri fiyatlandırmaya dâhil olacaktır. 6.6 YÜKLENİCİ, gündüz/gece denetlemelerinin azami sıklıkta bir personel tarafından yapılmasını sağlayacak; aylık olarak bu denetlemeler hakkında İdari İşler Yöneticine yazılı raporla bilgilendirecektir. Denetlemeler sayısal olarak raporda belirtilecektir. 6.7 YÜKLENİCİ, şartname konusu gözetim hizmetinde çalıştıracağı gözetim elemanlarının ücret ve istihkaklarını zamanında ve noksansız olarak ödemekle sorumlu olduğu gibi bu ödemelerden doğan bütün vergi ve resimleri Vergi dairesine zamanında ve noksansız olarak yatırmayı kabul eder. 6.8 YÜKLENİCİ, bünyesinde çalıştırmış olduğu Gözetim personelinin yapmış olduğu uygulamalardan doğan, meydana gelebilecek her türlü zararı tazmin edecektir. Bu davranışlardan dolayı DARÜŞŞAFAKA nın tazminat ödemesi durumunda bu miktar YÜKLENİCİ nin alacaklarından yetmediği takdirde vermiş olduğu teminat mektubu nakde dönüştürülerek karşılanacaktır. 6.9 YÜKLENİCİ çalıştıracağı gözetim personelinin sigortalanması, sigorta primlerinin ödenmesi, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tedbirlerin alınması, sağlık işlemlerinin yapılması ve takip

5 edilmesi, ilgili kurum ve kuruluşlara rapor verilmesi konularından sorumludur. Bu işlemlerde yapılacak olan yanlış bir uygulama sebebi ile DARÜŞŞAFAKA adına doğacak her türlü zarar ve sorumluluk iddiası en geç üç işgünü içerisinde YÜKLENİCİ ye ihbar edilecektir. YÜKLENİCİ tüm sorumluluk ve zararı üstlenecek ve maddi ve manevi zarar ve tazminat taleplerini karşılayacaktır YÜKLENİCİ çalışanlarının Adı Soyadı, güncel özgeçmişini, kimlik fotokopilerini ve savcılık belgelerini, ikametgâh ve sağlık raporunu DARÜŞŞAFAKA ya verecektir. Her türlü yapılacak isim değişikliği ekinde evraklar ile birlikte en az 1 gün önceden DARÜŞŞAFAKA yetkililerine ulaştırılacaktır. YÜKLENİCİ nin sağlayacağı belgeler (nüfus cüzdanı fotokopisi, savcılık kâğıdı, ehliyet, vs.) her yılın Ocak ayında YÜKLENİCİ tarafından yenilenir YÜKLENİCİ, istihdam ettiği gözetim elemanları ile ilgili olarak istihdam eden sıfatı ile DARÜŞŞAFAKA ya karşı Türk Borçlar kanunu ve Ticaret Kanunu hükümlerine göre sorumlu olacaktır. YÜKLENİCİ nin yükümlülüklerini yerine getirmemesinden, tedbirsizlik ve dikkatsizliğinden, kasti veya suç sayılır bir eylemi ya da İlgili Mevzuat hükümlerine aykırı herhangi bir hareketi sonucu meydana gelen gerek cezai gerek hukuki ve gerekse idari sorumluluklar tamamen ve tek başına YÜKLENİCİ ye aittir. Hizmetin yürütülmesi sırasında olduğu gibi, Hizmetin fiilen yerine getirilmediği zamanda da Gözetim Elemanlarının; DARÜŞŞAFAKA ya, DARÜŞŞAFAKA çalışanlarına/öğrencilerine veya 3. kişilere verdikleri/verecekleri zarar ve ziyanların DARÜŞŞAFAKA tarafından YÜKLENİCİ hak edişinden hiçbir itiraza mahal olmaksızın tazmin edileceğini, DARÜŞŞAFAKA nın YÜKLENİCİ ye rücu hakkının saklı olduğunu, rücu hakkının gerekirse zararın YÜKLENİCİ nin hak edişinden mahsup edilmesi şeklinde de kullanılabileceğini YÜKLENİCİ peşinen kabul ve taahhüt eder YÜKLENİCİ her türlü gözetim tedbirlerini süresinde almaması nedeni ile hizmet verdiği lokasyonda meydana gelebilecek her türlü zarardan münhasıran sorumlu olduğunu kabul beyan ve taahhüt etmektedir. YÜKLENİCİ zamanında alması gereken tedbirleri almadığı için DARÜŞŞAFAKA tarafından YÜKLENİCİ ye TL cezai şart uygulanır. YÜKLENİCİ, cezai şart tutarının DARÜŞŞAFAKA nezdindeki alacaklarından kesilmesini şimdiden kabul eder Ayrıca YÜKLENİCİ hizmetin devamlılığının sağlanması sırasında veya işin devredilmesi aşamasında Gözetim Elemanları tarafından elektronik ortamda ve/veya manuel olarak tutulan bilgi, belge, data, v.b. gibi verilerin Hizmet süresince veya hizmetin sona ermesinden sonra; çalındığı, kaybolduğu, silindiği, içeriğinin değiştirildiği tahrip edildiği v.b. gibi olayların gözetim elemanları tarafından yapıldığının tespiti durumunda YÜKLENİCİ ye DARÜŞŞAFAKA tarafından TL cezai şart uygulanır. YÜKLENİCİ, cezai şart tutarının DARÜŞŞAFAKA nezdindeki istihkaklarından kesilmesini şimdiden kabul eder YÜKLENİCİ hizmetin ifası için istihdam ettiği kişilere karşı İş Kanunundan kaynaklanan sorumluluklarını tam olarak yerine getirmekle yükümlü olup, bu yükümlülüklerine aykırılık halinde DARÜŞŞAFAKA herhangi bir ödeme yapmak zorunda kalırsa, sözü edilen ödemeyi 7 gün içinde reeskont faiziyle DARÜŞŞAFAKA ya ödemeyi kabul eder. Ayrıca YÜKLENİCİ, bu ödemelerin DARÜŞŞAFAKA nezdindeki istihkaklarından kesilmesini peşinen kabul eder. YÜKLENİCİ nin istihdam ettiği kişilerin vermiş olduğu bir zarar durumunda, bahis konusu zarar tutarı öncelikle YÜKLENİCİ nin DARÜŞŞAFAKA nezdindeki istihkaklarından mahsup

6 edilecek olup, zararın ödenmemesi durumunda, zarar tutarının faturadan kesilmesini şimdiden kabul eder YÜKLENİCİ tarafından işe alınan her bir Gözetim Elemanı için bir özlük dosyası düzenlenerek DARÜŞŞAFAKA ya teslim edilecektir. Bu dosyanın içerisinde Gözetim Elemanının SGK İşe Giriş Bildirgesi, Sabıka Kaydı, T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi, İşveren ve 3.Şahıs Mali Mesuliyet Sigorta Poliçesi nin fotokopisi bulunması şarttır. Dosyanın içeriği ve içerisinde yer alması istenen diğer evraklar ayrıca DARÜŞŞAFAKA tarafından bildirilecektir YÜKLENİCİ, DARÜŞŞAFAKA nın lokasyonu için ayda 4 (dört) seferden az olmamak kaydı ile gece denetimi yapacak ve denetim raporunun bir nüshasını DARÜŞŞAFAKA nın ilgili lokasyondaki yetkilisine denetimin yapıldığı ayı takiben 7 işgünü içerisinde imza karşılığı teslim edecektir Ayrıca YÜKLENİCİ, DARÜŞŞAFAKA nın lokasyonu için ayda iki seferden az olmamak kaydı ile YÜKLENİCİ Bölge Yetkilisi, Operasyon Sorumlusu, Operasyon Müdürü v.b gibi DARÜŞŞAFAKA lokasyondan sorumlu yetkili, üç ayda bir Bölge Müdürü, Bölge Yöneticisi vb. nezdinde lokasyon ve yılda 1 (bir) sefer Genel Müdür nezdinde DARÜŞŞAFAKA ziyaretleri gerçekleştirecektir Yukarıda tarif edilen gece denetimi ve müşteri ziyaretlerinin hiç yapılmaması veya istenilen sayının altında yapılması, denetim raporlarının eksik hatalı veya yanıltıcı bilgiler içermesi, denetimi zamanında yapmasına rağmen denetim raporunu DARÜŞŞAFAKA ya süresinde teslim etmemesi durumunda, her bir eksiklik için DARÜŞŞAFAKA TL cezai şart uygular. YÜKLENİCİ, cezai şart tutarının DARÜŞŞAFAKA nezdindeki istihkaklarından kesilmesini şimdiden kabul eder. 7. HİZMET BEDELİ VE ÖDEME 7.1. DARÜŞŞAFAKA, işbu şartnamede belirtilen gözetim hizmetlerini, belirlenen vardiya düzenine uygun olarak tam ve eksiksiz yapması karşılığında YÜKLENİCİ ye hizmet bedeli ödeyecektir İşbu sözleşmenin imza tarihinden sonra DARÜŞŞAFAKA nın talebi üzerine ilave noktalarda YÜKLENİCİ den gözetim hizmeti talebinde bulunabilecektir YÜKLENİCİ, her ay sonu DARÜŞŞAFAKA ile mutabık kalınan toplam bedel üzerinden hizmet faturasını ay sonu itibariyle düzenleyecek ve DARÜŞŞAFAKA tarafından fatura kesim tarihinden itibaren 15. gün sonra ilk işgünü banka havalesi ile ödeme yapılacaktır YÜKLENİCİ tarafından tüm personelin hak edişleri ile maaş ödemeleri her ayın en geç 10. gününe kadar yapılacaktır İşbu sözleşmenin yürürlüğe girmesinden itibaren fiyatlar 1(bir) yıl geçerli ve sabittir. Sözleşmenin tarafların mutabakatı ile uzatılması halinde fiyatlar bilahare belirlenecektir DARÜŞŞAFAKA nın talebi üzerine, YÜKLENİCİ nin gözetim elemanları fazla çalışma yaptığı takdirde, yapılan bu çalışmalara ilişkin ücretler ayrıca hesaplanmak suretiyle belirlenen saat ücreti üzerinden YÜKLENİCİ tarafından DARÜŞŞAFAKA ya fatura edilecektir Gözetim Elemanları tarafından Resmi ve Dinî Bayram günlerinde yapılan çalışmalar ile yıllık ücretli izin payları teklife dâhil olacaktır.

7 MADDE 8 GİZLİLİK 8.1 YÜKLENİCİ, işbu sözleşmenin yürütümü sırasında ve sona erdikten sonra hem kendi adlarına hem de görevleri ve çalışanları adına, faaliyetleri konusunda ve hizmet nedeniyle elde edilen bilgilerle ilgili olarak üçüncü kişilere veya kuruluşlara bilgi vermemeyi peşinen kabul ve taahhüt ederler. Aksi halde YÜKLENİCİ, DARÜŞŞAFAKA ya, herhangi bir ihtar keşidesine ve/veya hüküm istihsaline gerek kalmadan DARÜŞŞAFAKA nın uğramış olduğu tüm zararı ceza ödemekle mükellef olacaktır. Şu kadar ki DARÜŞŞAFAKA nın YÜKLENİCİ nin bu madde içeriğine aykırı hareketi dolayısıyla uğrayacağı zararı talep ve dava hakkı saklıdır. Bilgiler, ilgili tarafça aksi açıklanana kadar gizli olarak kabul edilecektir. Ancak resmi ve adli merciler tarafından gizli bilgi sayılan bir bilginin DARÜŞŞAFAKA nın onayı dâhilinde bu mercilerle paylaşılması işbu maddenin ihlali anlamına gelmeyecektir.

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ( DARÜŞŞAFAKA ) GÖZETİM/DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ( DARÜŞŞAFAKA ) GÖZETİM/DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ 1.SÖZLEŞMENİN KONUSU DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ( DARÜŞŞAFAKA ) GÖZETİM/DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ İşbu Gözetim/Danışmanlık Hizmetleri Sözleşmesinin (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) konusu,

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ SAĞLIK DESTEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ SAĞLIK DESTEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ SAĞLIK DESTEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. TANIMLAR: DARÜŞŞAFAKA : Darüşşafaka Cemiyeti ve Bağlı Kurumlarını İSTEKLİ İDARE ÜYE KANUN PERSONEL YÜKLENİCİ : Sağlık Destek Hizmeti veren

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Hizmetin Verileceği Yer Hizmetin Verileceği Adres Güvenlik Görevlisi Sayısı (Toplam)

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Hizmetin Verileceği Yer Hizmetin Verileceği Adres Güvenlik Görevlisi Sayısı (Toplam) 1. İŞİN KONUSU: ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.1. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair kanun ve bu kanunun uygulamasına ilişkin yönetmelikler çerçevesinde aşağıdaki tabloda detayları

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Hizmetin Verileceği Yer Hizmetin Verileceği Adres Güvenlik Görevlisi Sayısı (Toplam)

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Hizmetin Verileceği Yer Hizmetin Verileceği Adres Güvenlik Görevlisi Sayısı (Toplam) 1. İŞİN KONUSU: ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.1. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair kanun ve bu kanunun uygulamasına ilişkin yönetmelikler çerçevesinde aşağıdaki tabloda detayları

Detaylı

PERSONEL HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

PERSONEL HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ PERSONEL HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1. YÜKLENİCİ: Unvanı : Adresi.. 1.2. İŞVEREN Unvanı : İHLAS YUVA SİTESİ YÖNETİMİ Adresi : İş bu sözleşmede İHLAS YUVA SİTESİ YÖNETİMİ bundan böyle İŞVEREN,..

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MALTEPE REZİDANS ASANSÖR REVİZYON İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BALÇOVA BELEDİYESİ SPOR EĞİTİMİ VE SPOR HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU HİZMET ALIMI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

T.C. BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BALÇOVA BELEDİYESİ SPOR EĞİTİMİ VE SPOR HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU HİZMET ALIMI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME T.C. BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BALÇOVA BELEDİYESİ SPOR EĞİTİMİ VE SPOR HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU HİZMET ALIMI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME İHALENİN KONUSU: MADDE 1 -İzmir Balçova Belediyesi Spor Tesislerinde

Detaylı

MADDE 1. İzmir Konak Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili muhtelif yardımcı hizmet satın alınmasıdır.

MADDE 1. İzmir Konak Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili muhtelif yardımcı hizmet satın alınmasıdır. MUHTELİF YARDIMCI HİZMET SATIN ALINMASI İŞİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞİN KONUSU: MADDE 1. İzmir Konak Belediyesi hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili muhtelif yardımcı hizmet satın alınmasıdır. İŞİN SÜRESİ:

Detaylı

BELİRLİ SÜRELİ / BELİRSİZ SÜRELİ HİZMET SÖZLEŞMESİ

BELİRLİ SÜRELİ / BELİRSİZ SÜRELİ HİZMET SÖZLEŞMESİ BELİRLİ SÜRELİ / BELİRSİZ SÜRELİ HİZMET SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR- SÖZLEŞMENİN KONUSU: İşbu hizmet sözleşmesi ( Sözleşme ) merkezi. adresinde bulunan..şti ile... adresinde mukim...-... arasındaki hizmet ilişkisinin

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak - Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ile (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAKACIK REZİDANS 5 ADET ASANSÖR FENNİ MUAYENE EKSİKLİKLERİ TAMAMLANMASI İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

BURSASPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

BURSASPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 1 1-İŞİN KONUSU: Bursaspor Özlüce Tesislerinde 7/24 güvenliğin sağlanması konusunda görevlendirilmek üzere Özel Güvenlik Hizmetinin 1 yıl süre ile, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ile

Detaylı

Güvenlik Hizmetini Dışarıdan Alınması İle İlgili Sözleşme

Güvenlik Hizmetini Dışarıdan Alınması İle İlgili Sözleşme Güvenlik Hizmetini Dışarıdan Alınması İle İlgili Sözleşme Bir tarafta ticari ikametgahı... olan... (bundan böyle kısaca "MÜŞTERİ" diye anılacaktır) ile diğer tarafta ticari ikametgahı... olan...(bundan

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI -3. BODRUM KAT SPOR SALONU SPOR EKİPMANLARININ SATIN ALINMASI SÖZLEŞMESİ

İZMİR TİCARET ODASI -3. BODRUM KAT SPOR SALONU SPOR EKİPMANLARININ SATIN ALINMASI SÖZLEŞMESİ -3. BODRUM KAT SPOR SALONU SPOR EKİPMANLARININ SATIN ALINMASI SÖZLEŞMESİ MADDE 1-TARAFLAR Fatura Adresi: Atatürk Cad. No:190 Alsancak / İZMİR Vergi Dairesi : Kordon Vergi No : 484 001 5699 Tel : 0 232

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

İSTİSNA (İNŞAAT) SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR Bir tarafta. adresinde bulunan.. ile diğer tarafta adresinde bulunan.. arasında aşağıdaki maddede yazılı

İSTİSNA (İNŞAAT) SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR Bir tarafta. adresinde bulunan.. ile diğer tarafta adresinde bulunan.. arasında aşağıdaki maddede yazılı İSTİSNA (İNŞAAT) SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR Bir tarafta. adresinde bulunan.. ile diğer tarafta adresinde bulunan.. arasında aşağıdaki maddede yazılı şartlar dahilinde işbu inşaat sözleşmesi akdolunmuştur.

Detaylı

BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ

BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ BELİRSİZ SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Madde 1 TARAFLAR : A. Gersan Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. B.. Madde 2 TANIMLAMALAR : İşbu Süresiz Hizmet Sözleşmesi metni içerisinde :

Detaylı

HİZMET SÖZLEŞMESİ. 1- YÜKLENİCİ, DARÜŞŞAFAKA dan gelen Hizmet talebi üzerine gerekli organizasyonları gerçekleştirmek. YÜKLENİCİ;

HİZMET SÖZLEŞMESİ. 1- YÜKLENİCİ, DARÜŞŞAFAKA dan gelen Hizmet talebi üzerine gerekli organizasyonları gerçekleştirmek. YÜKLENİCİ; HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır.) ile 2.

Detaylı

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres:

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres: Amaç Madde 1: (1) İş bu protokol taraflar arasında, personel belgelendirme sürecinde sağlanacak hizmetlerin belirlenmesi, tarafların yükümlülüklerinin belirlenmesidir. Taraflar Madde 2: (1) MASFED MYM

Detaylı

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ Bu sözleşme, bir taraftan (Bundan böyle İşveren olarak anılacaktır.) ile diğer taraftan (Bundan böyle Taşeron olarak anılacaktır.) arasında, sözleşme konusunu teşkil eden iş ile

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ. (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları. Sadettin TOLAY VD ASLANBEY

BAKIM SÖZLEŞMESİ. (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları. Sadettin TOLAY VD ASLANBEY BAKIM SÖZLEŞMESİ (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları Sadettin TOLAY VD ASLANBEY 471 941 757 94 İsmet Paşa Mah. Trabzon Cad. Nar İş Hanı 1 / 8

Detaylı

İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUĞA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR. BİRİNCİ BÖLÜM İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi

İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUĞA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR. BİRİNCİ BÖLÜM İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUĞA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi (1) İş hukukunda arabuluculuk faaliyetinin yürütülmesi ile ilgili teorik ve pratik bilgileri

Detaylı

2- SÖZLEŞMENİN KONUSU Elit sitesi Yöneticiliği nın silahsız özel güvenlik hizmet işi DÜNDAR özel. güvenlik ltd.şti tarafından karşınacaktır.

2- SÖZLEŞMENİN KONUSU Elit sitesi Yöneticiliği nın silahsız özel güvenlik hizmet işi DÜNDAR özel. güvenlik ltd.şti tarafından karşınacaktır. ---- --- ÜNR ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMET SÖZLEŞMESİ 1- TRFLR İş bu sözleşmenin tarafları allıkpınar mahallesi Elit sitesi no:89 Gölbaşı NKR adresinde bulunan Elit sitesi Yöneticiliği ile Nişantaş

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU ADI TANIMI DAYANAĞI MEVZUATI N ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YÖNETİM YAZILIMI ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 5 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını

Detaylı

TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi

TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi TEKLiF ALMA ŞARTNAMESi 1. TEKLiF'iN KAPSAMI: British Embassy School Ankara (BESA) (bundan böyle İşveren olarak anılacaktır), Ankara'da Ingiliz Büyükelçiliği arazisi içerisinde bulunan BESA nin kapalı spor

Detaylı

T.C EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ (STAJ)EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. İşyeri Staj Eğitimi

T.C EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ (STAJ)EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. İşyeri Staj Eğitimi T.C EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ (STAJ)EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN TC Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci No e-posta adresi İkametgâh Adresi PROGRAMI İlk soyadı Öğretim Yılı Telefon

Detaylı

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, merkezi Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü, Öğretmenler Cad, No: 14, 06530 ANKARA adresinde bulunan Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR Madde 1- Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün

Detaylı

LPG OTOGAZ İSTASYONLARI SORUMLU MÜDÜR BAŞVURU FORMU BAŞVURU SIRASINDA VERİLMESİ GEREKENLER

LPG OTOGAZ İSTASYONLARI SORUMLU MÜDÜR BAŞVURU FORMU BAŞVURU SIRASINDA VERİLMESİ GEREKENLER LPG OTOGAZ İSTASYONLARI SORUMLU MÜDÜR BAŞVURU FORMU BAŞVURU SIRASINDA VERİLMESİ GEREKENLER 1. LPG Dolum Tesisleri Ve Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Semineri Katılım Belgesi fotokopisi, 2. İstasyon ile

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

KULLANICI SÖZLEŞMESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1 - Taraflar 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan www.heryersms.com (bundan sonra Heryer SMS olarak anılacaktır) ile yeni

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI NA AİT 35 TC 950 PLAKALI MAKAM ARACININ FULL KASKO SİGORTASININ YAPTIRILMASI İŞİ İÇİN TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAME

İZMİR TİCARET ODASI NA AİT 35 TC 950 PLAKALI MAKAM ARACININ FULL KASKO SİGORTASININ YAPTIRILMASI İŞİ İÇİN TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAME 31.05.2018 B-21 Sayın İlgili, Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen Odamızca 35 TC 950 plakalı makam aracının Full kasko yaptırılması işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi, kapalı

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ DARÜŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM YILI KIRTASİYE MALZEMELERİ ALIM İŞİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

ALT İŞVEREN YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ P17-IK-011

ALT İŞVEREN YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ P17-IK-011 Sayfa : 1/8 1. AMAÇ: Bu prosedürün amacı, Koç Üniversitesi (KÜ) nde alt işveren asıl işveren ilişkisinde takip edilmesi gereken süreç, kurallar ve iş akışını, 4857 sayılı İş Kanunu, 5510 sayılı Sosyal

Detaylı

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK)

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş Kazan ANKARA MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) İDARE :TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. YÜKLENİCİ : TUSAŞ-Türk Havacılık

Detaylı

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ MADDE 1- AMAÇ VE KONU Bu sözleşme, bir taraftan...(işveren olarak anılacaktır) ile diğer taraftan...(sorumlu

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE84EM49* Sayı : 85027752-934.02- Konu : Fiyat Tespiti Sayın: Firma Yetkilisi 8 Mart 2016 Tarihinde düzenlenecek olan Dünya Kadınlar

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

B-21. Sayın İlgili,

B-21. Sayın İlgili, 19.11.2018 B-21 Sayın İlgili, Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen İzmir Ticaret Odası na ait 35 DE 358 plakalı makam aracının kasko sigortasının yaptırılması işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik

Detaylı

SON DÜZENLEMELERLE UYGULAMALI İŞ HUKUKU VE SOSYAL SİGORTALAR MEVZUATI İLE ÜCRET HESAP PUSULASI (BORDRO) BİLGİLENDİRMESİ

SON DÜZENLEMELERLE UYGULAMALI İŞ HUKUKU VE SOSYAL SİGORTALAR MEVZUATI İLE ÜCRET HESAP PUSULASI (BORDRO) BİLGİLENDİRMESİ SON DÜZENLEMELERLE UYGULAMALI İŞ HUKUKU VE SOSYAL SİGORTALAR MEVZUATI İLE ÜCRET HESAP PUSULASI (BORDRO) BİLGİLENDİRMESİ (25.02.2011 tarih ve 27857 sayılı 1. Mükerrer Resmi Gazetede yayımlanan 13.02.2011

Detaylı

SUNUŞ...ix 1. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN İŞLETME YÖNETİMİ AÇISINDAN ÖNEMİ GENEL DEĞERLENDİRME...9. iii

SUNUŞ...ix 1. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN İŞLETME YÖNETİMİ AÇISINDAN ÖNEMİ GENEL DEĞERLENDİRME...9. iii İçindekiler SUNUŞ...ix 1. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN İŞLETME YÖNETİMİ AÇISINDAN ÖNEMİ...1 1.1. Sağlık Programları... 5 1.2. Güvenlik Programları... 5 1.3. Eğitim Programları... 6 2. GENEL DEĞERLENDİRME...9

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA

Detaylı

Eğitimiş. (Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası) Amaç 2 Kapsam 2 Dayanak 2 Tanımlar 2

Eğitimiş. (Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası) Amaç 2 Kapsam 2 Dayanak 2 Tanımlar 2 Eğitimiş (Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası) PERSONEL YÖNETMELİĞİ İÇİNDEKİLER SAYFA BİRİNCİ BÖLÜM-GENEL BİLGİLER Amaç 2 Kapsam 2 Dayanak 2 Tanımlar 2 İKİNCİ BÖLÜM-İŞE ALINMA VE İŞTEN AYRILMA İşe alma

Detaylı

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME... (isim),...... (adres) (Bundan böyle Müşteri olarak anılacaktır) ve Mecidiyeköy Yolu Sok. No:286 Şişli 80260 İstanbul adresinde faaliyette bulunan

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3 GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İhale Kayıt Numarası 04/3364 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik

Detaylı

İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME

İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME İSTANBUL MADEN İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Restorasyon Projesine İlişkin TEKLİF ŞARTNAME İSTANBUL, 2015 1. TARAFLAR Bu Şartnamede teklif isteyen taraf İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB olarak anılacaktır)

Detaylı

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2017/69

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2017/69 Ö z e t B ü l t e n Tarih : 20.12.2017 Sayı : 2017/69 Değerli Müşterimiz; Son günlerde mevzuatımızda meydana gelen gelişmeleri özetle bilgilerinize sunuyoruz. 1. 2017 Yılına Ait Gayrimenkul Sermaye İratlarının

Detaylı

STAJ İÇİN GEREKLİ BELGELER Adet Açıklama EK-1 İşyeri Staj Kabul Formu EK-2 Staj Başvuru Formu 2 Adet Staj Koordinatörü ve Okul Sanayi Koordinatörünün İmzasından Sonra i İşyerine Verilecektir. EK-3 Ders

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ GERZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ 1.NÜSHA

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ GERZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ 1.NÜSHA İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ 1.NÜSHA İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon Numarası İkametgah Adresi STAJ

Detaylı

KABUKLU FINDIĞIN NAKLİYE DÂHİL NATÜREL İÇ FINDIĞA İŞLENMESİ İŞİNE AİT TEKLİF MEKTUBU

KABUKLU FINDIĞIN NAKLİYE DÂHİL NATÜREL İÇ FINDIĞA İŞLENMESİ İŞİNE AİT TEKLİF MEKTUBU KABUKLU FINDIĞIN NAKLİYE DÂHİL NATÜREL İÇ FINDIĞA İŞLENMESİ İŞİNE AİT TEKLİF MEKTUBU Bakanlar Kurulunun 26.05.2011 tarih 2011/1812 sayılı kararı doğrultusunda, Birliğimize tahsis edilen 50.000 ton yağlık

Detaylı

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- Bu şartname; Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünün resmi hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla 3 adet sürücülü binek

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ARAÇ KİRALAMA TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı verilen

Detaylı

24.10.2012 B-21 Hazırlayan:Elif ÇAM. Sayın İlgili,

24.10.2012 B-21 Hazırlayan:Elif ÇAM. Sayın İlgili, 24.10.2012 B-21 Hazırlayan:Elif ÇAM Sayın İlgili, Aşağıda teknik ve idari şartnamesi verilen İzmir Ticaret Odası na ait makam araçlarının kasko ve zorunlu trafik sigorta poliçelerinin yaptırılması işi

Detaylı

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DAMPERLİ KAMYON (ŞOFÖRLÜ) VE İŞ MAKİNESİ (OPERATÖRLÜ) KİRALANMASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1-Müdürlüğümüz tarafından kiralaması yapılacak olan damperli

Detaylı

Veri Sorumlusu: OMSAN Lojistik A.Ş. Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Caddesi No: 3/1 Ataşehir/İstanbul

Veri Sorumlusu: OMSAN Lojistik A.Ş. Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Caddesi No: 3/1 Ataşehir/İstanbul Veri Sorumlusu: OMSAN Lojistik A.Ş. Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Caddesi No: 3/1 Ataşehir/İstanbul OMSAN Lojistik A.Ş. olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) ve ilgili mevzuat

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ EVDE VEYA KURUMDA HASTA BAKIM HİZMETLERİ ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ müteahhidini, : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA BOR VE ASİT FABRİKALARI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ VİNÇ KİRASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİDİR.

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA BOR VE ASİT FABRİKALARI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ VİNÇ KİRASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİDİR. ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA BOR VE ASİT FABRİKALARI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ VİNÇ KİRASI HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİDİR. MADDE - İŞİN KONUSU. Teşekkülün işyerlerinde 07 yılı içerisinde ihtiyacı

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Sultangazi Belediyesi Personel Anonim Şirketi Toplantı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ. : Sultangazi Belediyesi Personel Anonim Şirketi Toplantı SULTANGAZİ BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ Kurum Adı Adresi : Sultangazi Belediyesi Peronel Anonim Şirketi : Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54 Sultangazi/ İstanbul

Detaylı

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza :

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza : . Bankamız ile sizin arasındaki veri iletimi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi nin bir örneği ile bu sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez nitelikteki

Detaylı

Revizyon Tarihi :

Revizyon Tarihi : 1.0 AMAÇ Talep edilen belgelerin verilmesi, belge kapsamı ve geçerliliğinin sürdürülmesi, yenilenmesi, kapsamının genişletilmesi, daraltılması, askıya alınması veya iptal edilmesi ile ilgili sistem ve

Detaylı

BELGELENDİRME YÖNETİMİ

BELGELENDİRME YÖNETİMİ 1.0 AMAÇ Talep edilen belgelerin verilmesi, belge kapsamı ve geçerliliğinin sürdürülmesi, yenilenmesi, kapsamının genişletilmesi, daraltılması, askıya alınması veya iptal edilmesi ile ilgili sistem ve

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. İş yeri Eğitimi Bitiş Tarihi:

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. İş yeri Eğitimi Bitiş Tarihi: Ek 5. İş Yeri Eğitimi Sözleşmesi T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası: Adı Soyadı: Öğrenci No: İkametgâh Adresi: İlk

Detaylı

DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI

DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI Sayfa No : 1/7 İZİN PROSEDÜRÜ DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI 00 - Sayfa No : 2/7 1- AMAÇ Bu prosedürün amacı Emek Boru (prosedürde Şirket olarak anılacaktır) bünyesinde çalışan personelin

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi Site Yolu Sokak Anel İş Merkezi No:5 Kat 8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA adresinde mukim

Detaylı

SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ ( İDARİ PERSONEL) BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ ( İDARİ PERSONEL) BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER SÜRESİZ HİZMET SÖZLEŞMESİ ( İDARİ PERSONEL) Madde 1-TARAFLAR : BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER A. Gersan Elektrik Tic.Ve San.A.Ş. B. Madde 2- TANIMLAMALAR : İşbu Süresiz Hizmet Sözleşmesi metni içerisinde

Detaylı

DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI

DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI Sayfa No : 1/7 İŞE ALIM PROSEDÜRÜ DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI 00 - Sayfa No : 2/7 1- AMAÇ Bu prosedürün amacı, EMEK BORU (prosedürde Şirket olarak anılacaktır) bünyesinde işe alınacak

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. 12 Trump Towers Kule 2 Kat: Şişli, İstanbul

Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. 12 Trump Towers Kule 2 Kat: Şişli, İstanbul Veri Sorumlusu: Doruk Finansman A.Ş. Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. 12 Trump Towers Kule 2 Kat:12 34387 Şişli, İstanbul Doruk Finansman A.Ş. ( Doruk Finansman veya Şirket ) olarak 6698 sayılı Kişisel

Detaylı

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com 1. TARAFLAR 1.1. Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri sağlayan Yalıhost Bilişim Hizmetleri ile Yeni kullanıcı ol bölümünde detayları ile belirtilen kişi/kurum (Müşteri olarak anılacaktır)

Detaylı

MERAL KOÇ / ŞUBE MÜDÜRÜ

MERAL KOÇ / ŞUBE MÜDÜRÜ MERAL KOÇ / ŞUBE MÜDÜRÜ 1. Satın alma komisyon başkanlığı yapmak, 2. Gerçekleştirme görevliliği yapmak ve kendisine harcama yetkililiği vekâlet görevi verildiğinde; harcama yetkililiğinden doğan görev,

Detaylı

İlgili-Sorumlu. İlgili; Kendisine yersiz veya fazla ödeme yapılan gerçek ve/veya tüzel kişi ya da kişileri,

İlgili-Sorumlu. İlgili; Kendisine yersiz veya fazla ödeme yapılan gerçek ve/veya tüzel kişi ya da kişileri, KAMU ZARARI İlgili-Sorumlu İlgili; Kendisine yersiz veya fazla ödeme yapılan gerçek ve/veya tüzel kişi ya da kişileri, Sorumlu; Kamu zararının oluşmasına sebep olan kamu görevlisini Kamu Kaynağı Kamuya

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ GERZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU (FORM 3) 1.NÜSHA

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ GERZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU (FORM 3) 1.NÜSHA İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU (FORM 3) 1.NÜSHA T.C. İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİİTİM SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon Numarası İkametgah

Detaylı

TEKNİK TASARIM DANIŞMANLIĞI HİZMETİ ALIMI ŞARTNAME

TEKNİK TASARIM DANIŞMANLIĞI HİZMETİ ALIMI ŞARTNAME TEKNİK TASARIM DANIŞMANLIĞI HİZMETİ ALIMI ŞARTNAME 1- TARAFLAR Bu şartnamede teklif isteyen taraf İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB olarak anılacaktır), teklif veren taraf

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ 2016 YILI KÜLTÜR GEZİLERİ HİZMETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ müteahhidini, : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Doğrudan Temin İşlemleri Birimlere ait satın alma yazıları gelir. İstek yazıları uygun mu? İlgili birime geri gönderilir. Talep edilen istek ambarda var mı? İlgili birime geri gönderilir. Bütçe kontrolleri

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. STAJIN Başlama Tarihi /.../2017 Bitiş Tarihi /...

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. STAJIN Başlama Tarihi /.../2017 Bitiş Tarihi /... ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Programı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon Numarası ( ) İkametgah Adresi STAJ YAPILAN İŞYERİNİN Adı Adresi Üretim/Hizmet Alanı Telefon Numarası ( ) Faks Numarası

Detaylı

YAPIYA BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ İLE GECİKME HALİNDE CEZALAR

YAPIYA BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ İLE GECİKME HALİNDE CEZALAR İNŞAAT YAPIM SÖZLEŞMESİ TARAFLAR 1- Bir tarafta yapı sahibi (yada iş sahibi) (bundan sonra yapı sahibi olarak anılacaktır) diğer yanda yapı müteahidi.. (bundan sonra Yapı Müteahidi olarak anlıcaktır) arasında

Detaylı

T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI BELEDİYE BAŞKANI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HUKUK İŞLERİ MÜDÜRÜ AVUKAT BÜRO ELEMANI

Detaylı

: Açıkhava reklamcılığının gerektirdiği bütün işler

: Açıkhava reklamcılığının gerektirdiği bütün işler BELİRLİ SÜRELİ HİZMET SÖZLEŞMESİ 1. İŞVEREN Unvanı : Adresi : 2.Personel Adı Soyadı : İkametgah Adresi : 3. YAPILACAK İŞLER Personel, Şirkette. olarak göreve başlayacaktır. Görev tanımı, İşveren tarafından

Detaylı

PERİYODİK KONTROL TEKLİF FORMU

PERİYODİK KONTROL TEKLİF FORMU Sayfa No 1/5 ADRES/KONUM İLGİLİ KİŞİ BİLGİ / REF. TARİH TELEFON E-MAİL Sn.. Bey/Hanım ; Firmamıza olan güveniniz ve teklif talebinizden dolayı teşekkür ederiz. 25.04.2013 tarihli ve 28628 sayılı resmi

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ müteahhidini, : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yeni Öğrenci Kabulü Kayıt İşlemleri (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) 1- Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin

Detaylı

Serbest muhasebeci mali müşavir sigortası

Serbest muhasebeci mali müşavir sigortası Serbest muhasebeci mali müşavir sigortası Serbest muhasebeci mali müşavir sorumluluk sigortası Bu sigorta ile Sigortacı, Sigortalının vermekte olduğu mesleki hizmetleri kusurlu olarak yerine getirmesinden

Detaylı