FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ"

Transkript

1 Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/ T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BD * Sayı : /813.03/ Konu :Basketbol-Voleybol Müsabakaları. TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNE mıza bağlı Spor Kolları Koordinatörlüğü tarafından Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen, Fakülte/Yüksek Okullar arası Basketbol (Bayan-Erkek) ve Voleybol (Bayan-Erkek) müsabakaları 2. devre Fikstürleri ekte gönderilmiştir. Gereğini bilgilerinize rica ederim. EK : Basketbol-Voleybol Müsabakaları 2. Devre Fikstürleri DAĞITIM Eğitim Fakültesine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine İletişim Fakültesine İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesine Mühendislik Fakültesine Teknoloji Fakültesine Tıp Fakültesine Veteriner Fakültesine Keban Meslek Yüksekokuluna Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna e-imzalıdır. Prof.Dr. Ahmet KAZEZ Rektör V. Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ELAZIĞ/TÜRKİYE Ayrıntılı bilgi için irtibat : Yüksel Savucu Tel: Faks: E-Posta: : Elektronik ağ: halklailiskiler@firat.edu.tr Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SPOR KOLLARI GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BASKETBOL BAYAN-ERKEK 2. DEVRE FİKSTÜRÜ ERKEK GRUPLAR BAYAN GRUPLAR A GRUBU B GRUBU A GRUBU B GURUBU 1. Eğitim Fakültesi 1.İktisadi ve İdari Bil. Fak. 1. İktisadi ve İdari Bil. Fak. 1. Teknik Bilimler M. Y. O 2. Keban M. Y. O 2.Tıp Fakültesi 2. Teknoloji Fakültesi 2. Mühendislik Fakültesi 3. Mühendislik Fakültesi 3.Teknik Bilimler M. Y. O 3. Veteriner Fakültesi 3. İletişim Fakültesi 4. İletişim Fakültesi 4.Teknoloji Fakültesi 5. Veteriner Fakültesi 5.İnsani ve Sosyal Bil. Fak Perşembe Eğitim Fakültesi - İletişim Fakültesi Keban M. Y. O - Mühendislik Fakültesi MÜSABAKA PROGRAMI Cumartesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Teknoloji Fakültesi (BAYAN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Teknoloji Fakültesi Tıp Fakültesi - Teknik Bilimler M. Y. O Perşembe Veteriner Fakültesi - Mühendislik Fakültesi Eğitim Fakültesi - Keban M. Y. O Cumartesi Teknik Bilimler M. Y. O İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Mühendislik Fakültesi (BAYAN) - Teknik Bilimler M. Y. O - Tıp Fakültesi Perşembe İletişim Fakültesi - Keban M. Y. O Veteriner Fakültesi - Eğitim Fakültesi Cumartesi Veteriner Fakültesi Teknoloji Fakültesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (BAYAN) - Tıp Fakültesi - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Perşembe Mühendislik Fakültesi - Eğitim Fakültesi İletişim Fakültesi - Veteriner Fakültesi Cumartesi İletişim Fakültesi - Teknik Bilimler M. Y. O (BAYAN) Teknik Bilimler M. Y. O - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Teknoloji Fakültesi - İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Cumartesi Teknoloji Fakültesi - Veteriner Fakültesi (BAYAN) Keban M. Y. O - Veteriner Fakültesi Mühendislik Fakültesi - İletişim Fakültesi Cumartesi Mühendislik Fakültesi - İletişim Fakültesi (BAYAN) Tıp Fakültesi - İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Teknik Bilimler M. Y. O - Teknoloji Fakültesi Salı A1-B2 Erkekler Yarı Final Müsabakası B1-A2 Erkekler Yarı Final Müsabakası.

3 Cuma A1-B2 Bayanlar Yarı Final Müsabakası B1-A2 Bayanlar Yarı Final Müsabakası Pazar A1-B2 Mağlubu/B1-A2 Mağlubu Erkekler 3.4 lük Müsabakası A1-B2 Galibi/B1-A2 Galibi Erkekler Final Müsabakası Salı A1-B2 Mağlubu/B1-A2 Mağlubu Bayanlar 3.4 lük Müsabakası A1-B2 Galibi/B1-A2 Galibi Bayanlar Final Müsabakası. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SPOR KOLLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ BASKETBOL TURNUVASI STATÜ VE KURALLARI 1. Müsabakalar FİBA (Uluslar arası Basketbol Federasyonu) oyun kurallarına göre oynanacaktır. 2. Müsabakalarda bütün ekipler her maç için ayrı müsabaka listesi verebilirler. 3. Bütün ekipler Fakülte/Yüksek Okulun kayıtlı öğrencilerini her maça ayrı müsabaka listesi vererek oynatabilirler. 4. Müsabaka listesine ismi yazılan bütün öğrencilerin öğrenci kimlik belgesi olmak zorundadır. Öğrenci kimlikleri, yazılan müsabaka listesi ile beraber Basketbol hakemlerine teslim edilecektir. 5. Müsabakalara katılan bütün ekiplerin sorumluları kendi takımlarının disiplinlerinden ve verilen malzemelerden sorumlu olacaklardır. 6. Turnuva boyunca ekiplerin yapacağı itirazlar organizasyon komitesi tarafından değerlendirilerek karar verilecektir. 7. Bütün ekiplerde bir sorumlu hoca (akademik personel) bulunması ve sorumlu hocanın takımının başında sahada bulunması zorunludur. 8. Olay çıkaran ve münferit davranışlarda bulunanlar hakkında idari ve disiplin cezaları uygulanacaktır. 9. Salon güvenliği ile ilgili çıkacak problemin çözümünde yetki gözlemci komitesine ait olup, gözlemci komitesinin vermiş olduğu kararlara uyulması gerekmektedir. 10. Müsabakalarda takım oyuncuları ve sorumlu hocalar dışında yedek kulübesinde başka kimse bulundurulmayacaktır Eğitim-Öğretim yılında müsabakalar 1.-2 devre ve final grubu olarak oynatılacaktır Devre müsabakaları sonunda, gruplarında ilk iki sırayı alan erkek ve bayan takımları çapraz eşleşme ile final grubu müsabakaları oynayacaklardır. 13. Müsabakalarda liglerde uygulanan puan sistemi geçerli olacaktır Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı sonunda mezun olan öğrenciler, 2. Devre ve Final grubu müsabakalarında oynatılmayacaktır. 15. Y.Lisans ve Doktora öğrencileri oynatılmayacaktır. TERTİP KOMİTESİ Prof. Dr. Sadettin TANYILDIZI Genel Sekreter Prof. Dr. Cengiz ARSLAN Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Burhan ÇETİNKAYA Öğretim Üyesi Cihan ÇAKICI SKS Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Taner YILDIRIM Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Doç. Dr. Yüksel SAVUCU Spor Kolları Koordinatörü Doç. Dr. Serdar ORHAN BESYO Ercan SÖNMEZ Aydın POLAT MÜSABAKALARA KATILACAK BÜTÜN EKİPLERE BAŞARILAR DİLERİZ.

4 T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SPOR KOLLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VOLEYBOL BAYAN-ERKEK 2. DEVRE FİKSTÜRÜ ERKEK GRUPLAR BAYAN GRUPLAR A GRUBU B GRUBU A GRUBU B GRUBU 1. İktisadi ve İdari Bil. Fak. 1. Mühendislik Fakültesi 1. Eğitim Fakültesi 1. İnsani ve Sosyal Bil. Fak. 2. Keban M. Y. O 2. İnsani ve Sosyal Bil. Fak. 2. Teknoloji Fakültesi 2. Veteriner Fakültesi 3. Tıp Fakültesi 3. Eğitim Fakültesi 3. Mühendislik Fakültesi 3. İletişim Fakültesi 4. Veteriner Fakültesi 4. İletişim Fakültesi MÜSABAKA PROGRAMI Pazar Teknoloji Fakültesi - Eğitim Fakültesi (BAYAN) Veteriner Fakültesi - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İletişim Fakültesi - Mühendislik Fakültesi Pazar Veteriner Fakültesi - İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi (BAYAN) Tıp Fakültesi - Keban M. Y. O Eğitim Fakültesi - İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Pazar Eğitim Fakültesi - Mühendislik Fakültesi (BAYAN) Tıp Fakültesi - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eğitim Fakültesi - Mühendislik Fakültesi Pazar İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi - İletişim Fakültesi (BAYAN) Keban M. Y. O - Veteriner Fakültesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi ltesi - İletişim Fakü Pazar Mühendislik Fakültesi - Teknoloji Fakültesi (BAYAN) Keban M. Y. O - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi - Mühendislik Fakültesi Pazar İletişim Fakültesi - Veteriner Fakültesi (BAYAN) Veteriner Fakültesi - Tıp Fakültesi İletişim Fakültesi - Eğitim Fakültesi Salı A1-B2 Erkekler Yarı Final Müsabakası B1-A2 Erkekler Yarı Final Müsabakası Perşembe A1-B2 Bayanlar Yarı Final Müsabakası B1-A2 Bayanlar Yarı Final Müsabakası Çarşamba A1-B2 Mağlubu/B1-A2 Mağlubu Erkekler 3.4 lük Müsabakası A1-B2 Galibi/B1-A2 Galibi Erkekler Final Müsabakası Cumartesi A1-B2 Mağlubu/B1-A2 Mağlubu Bayanlar 3.4 lük Müsabakası A1-B2 Galibi/B1-A2 Galibi Bayanlar Final Müsabakası.

5 FIRAT ÜNİVERSİTESİ SPOR KOLLARI GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ VOLEYBOL TURNUVASI STATÜ VE KURALLARI 1. Müsabakalar FIVB (Uluslar arası Voleybol Federasyonu) oyun kurallarına göre oynanacaktır. 2. Müsabakalarda bütün ekipler her maç için ayrı müsabaka listesi verebilirler. 3. Bütün ekipler Fakülte/Yüksek Okulun kayıtlı öğrencilerini her maça ayrı müsabaka listesi vererek oynatabilirler. 4. Müsabaka listesine ismi yazılan bütün öğrencilerin öğrenci kimlik belgesi olmak zorundadır. Öğrenci kimlikleri yazılan müsabaka listesi ile beraber Voleybol hakemlerine teslim edilecektir. 5. Müsabakalara katılan bütün ekiplerin sorumluları kendi takımlarının disiplinlerinden ve verilen malzemelerden sorumlu olacaklardır. 6. Turnuva boyunca ekiplerin yapacağı itirazlar organizasyon komitesi tarafından değerlendirilerek karar verilecektir. 7. Bütün ekiplerde bir sorumlu hoca (akademik personel) bulunması ve sorumlu hocanın takımının başında sahada bulunması zorunludur. 8. Olay çıkaran ve münferit davranışlarda bulunanlar hakkında idari ve disiplin cezaları uygulanacaktır. 9. Salon güvenliği ile ilgili çıkacak problemin çözümünde yetki gözlemci komitesine ait olup, gözlemci komitesinin vermiş olduğu kararlara uyulması gerekmektedir. 10. Müsabakalarda takım oyuncuları ve sorumlu hocalar dışında yedek kulübesinde başka kimse bulundurulmayacaktır Eğitim-Öğretim yılında müsabakalar Devre ve final grubu müsabakaları olarak oynanacaktır Devre erkek-bayan müsabakaları sonunda, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çapraz eşleşme ile yarı final ve final müsabakaları oynayacaktır. 13. Müsabakalarda liglerde uygulanan puan sistemi geçerli olacaktır. 14. Y.Lisans ve Doktora öğrencileri oynatılmayacaktır. 15. Müsabakalar Üniversitemiz Kapalı Spor Salonunda oynatılacaktır Eğitim-Öğretim Güz yarıyılı sonunda mezun olan öğrenciler 2. Devre ve Final grubu müsabakalarında oynatılmayacaktır. TERTİP KOMİTESİ Prof. Dr. Sadettin TANYILDIZI Genel Sekreter Prof. Dr. Cengiz ARSLAN Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Burhan ÇETİNKAYA Veteriner Fakültesi Cihan ÇAKICI SKS Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Taner YILDIRIM Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Doç. Dr. Yüksel SAVUCU Spor Kolları Koordinatörü Doç. Dr. Cemal GÜNDOĞDU BESYO Ercan SÖNMEZ Aydın POLAT MÜSABAKALARA KATILACAK BÜTÜN EKİPLERE BAŞARILAR DİLERİZ.

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2016 2017 ÖĞRETİM YILI SPOR OYUNLARI MÜSABAKA PROGRAMI SPOR OYUNLARI ORGANİZASYONU MADDE 1 - AMAÇ : Üniversitemiz birimleri arasında, her düzeyde sporu çok yönlü olarak

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI VOLEYBOL TURNUVA STATÜSÜ Voleybol Müsabakaları, 12 takım, 6 lı olmak üzere 2 grup olarak ayrılmışlardır. Gruplarında ilk 2 ye giren takımlar Yarı finale çıkacaklardır

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI ERKEKLER KADINLAR VOLEYBOL BASKETBOL GRUPLARI ERKEKLER VOLEYBOL A GRUBU TIP FAKÜLTESİ (turnuvadan çekildi ) FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 )

BOZOK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 10.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( NİSAN 2017 ) KAMPÜS STADYUMU BOZOK ÜNİVERSİTESİ 06 07 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 0.SPOR ŞENLİKLERİ PROGRAMI ( 0- NİSAN 07 ) BOZOK ÜNİVERSİTESİ FUTBOL MÜSABAKA MAÇ LİSTESİ 0:00 MÜH. MİM.FAK. SAĞLIK YÜKSEKOKULU :30 BESYO SORGUN

Detaylı

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 07/04/2017-20093 T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BD4681732311* Sayı :97630939/813.03/ Konu :Turnuva Fikstür ve Müsabaka Listesi (Güncel) MÜHENDİSLİK

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi

Adnan Menderes Üniversitesi Adnan Menderes Üniversitesi 20. SPOR ENL 02 Mart-15 Mayıs 2015 ORGANİZASYON KOMİTESİ Prof.Dr. Cavit BİRCAN (Rektör) Doç.Dr. Eyyüp Mennan YILDIRIM (Genel Sekreter Vekili) Fevzi ÇAVDAR (SKS Daire Başkanı)

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER VOLEYBOL LİGLERİ TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER VOLEYBOL LİGLERİ TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER VOLEYBOL LİGLERİ TALİMATI GENEL VE TEMEL PRENSİPLER Üniversite Sporları Federasyonu Yarışma Talimatı, Disiplin Talimatı ve Etik Değerleri geçerli olacaktır. KATILIM BAŞVURU Yarışmaya

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SağlıkKültür ve Spor Daire Başkanlığı Rektörlük Kupası Spor Etkinlikleri Tertip Komitesi Başkan Yrd.Doç.Dr. Mehmet SARIOĞLAN S.K.S.Dairesi Başkanı Üye Yrd.Doç.Dr.Murat ÖZMADEN

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

FUTBOL MÜSABAKA PROGRAMI

FUTBOL MÜSABAKA PROGRAMI FUTBOL MÜSABAKA PROGRAMI 08.10.2012-13:30 1. Maç C M.K.P.M.Y.O.- Harmancık M.Y.O. 08.10.2012-15:30 2. Maç A İlahiyat Fakültesi Ziraat Fakültesi 09.10.2012-11:00 3. Maç D İnegöl M.Y.O.- Sağlık Y.O. 09.10.2012-14:00

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 22/02/2017-73775 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENF62K4V* Sayı :18830503-813.03- Konu :Uluslararası Halı Saha Futbol Turnuvası İKTİSAT FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/04/2017-19816 T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BD6094202310* Sayı :97630939/813.03/ Konu :22.Geleneksel Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri (Fikstür)

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi

Adnan Menderes Üniversitesi Adnan Menderes Üniversitesi 21. SPOR ŞENLİĞİ 29 Şubat - 20 Mayıs 2016 ADÜ SKS 21. SPOR ŞENLİĞİ SPOR BRANŞLARI Futbol Basketbol Voleybol BİRİMLER Erkek Bayan Erkek Bayan Erkek Aydın İktisat Fakültesi +

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ 9.SPOR ŞENLİKLERİ BASKETBOL BAYAN FİKSTÜRÜ MAÇLAR

SİNOP ÜNİVERSİTESİ 9.SPOR ŞENLİKLERİ BASKETBOL BAYAN FİKSTÜRÜ MAÇLAR SİNOP ÜNİVERSİTESİ 9.SPOR ŞENLİKLERİ BASKETBOL BAYAN FİKSTÜRÜ GRUP A 1. Sağlık Yüksekokulu 2. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 3.Turizm Otl.ve İşl. YO MAÇLAR GRUP TARİH Saat Takımlar Yer-Saha A -------------

Detaylı

SPOR ŞENLİKLERİ 16 NİSAN - 4 MAYIS

SPOR ŞENLİKLERİ 16 NİSAN - 4 MAYIS 11. SPOR ŞENLİKLERİ 16 NİSAN - 4 MAYIS 2018 1-F.E.F. 2-M.Y.O. A GRUBU 3-YERKÖY ADALET M.Y.O. 4-TIP FAK. 5-İ.İ.B.F. T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 11. SPOR ŞENLİKLERİ MÜSABAKA PROGRAMI 16 NİSAN 4 MAYIS 2018 (BASKETBOL

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR 1-Müsabakalar Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü ndeki Büyük Spor Salonu nda oynanacaktır. 2-Müsabakalarda Forma renkleri ve modelleri

Detaylı

36. REKTÖRLÜK KUPASI VOLEYBOL MAÇ PROGRAMI TARİH SAAT GRUP TAKIMLAR K/E SONUÇ

36. REKTÖRLÜK KUPASI VOLEYBOL MAÇ PROGRAMI TARİH SAAT GRUP TAKIMLAR K/E SONUÇ 36. REKTÖRLÜK KUPASI VOLEYBOL PROGRAMI 1 2 3 4 5 TARİH SAAT GRUP TAKIMLAR K/E SONUÇ 04.03.2019 10.00 A İŞLETME E 2-0 11.00 C EDEBİYAT 13.00 A E 2-0 İŞLETME K 2-1 14.00 B EDEBİYAT HEMŞİRELİK K 2-0 15.00

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 18. Spor Senligi - ( 04 Mart - 15 Mayıs 2013 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 18. Spor Senligi -

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2016 SPOR OYUNLARI 17 Mart 15 Mayıs 2016 FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL MASA TENİSİ TENİS SATRANÇ ESKRİM

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2016 SPOR OYUNLARI 17 Mart 15 Mayıs 2016 FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL MASA TENİSİ TENİS SATRANÇ ESKRİM ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2016 SPOR OYUNLARI 17 Mart 15 Mayıs 2016 FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL MASA TENİSİ TENİS SATRANÇ ESKRİM Spor Oyunları Komisyonu Komisyon Başkanı Prof.Dr. Eray ALPER Rektör Yardımcısı Üye

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 14. SPOR ŞENLİKLERİ KATILIM LİSTESİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 14. SPOR ŞENLİKLERİ KATILIM LİSTESİ HARRAN ÜNİVERSİTESİ 14. SPOR ŞENLİKLERİ KATILIM LİSTESİ OKULUN ADI VOLEYBOL TAKIMI BASKETBOL TAKIMI Fen Edebiyat Fakültesi Bayan Erkek Bayan Erkek İlahiyat Fakültesi Erkek Mühendislik Fakültesi Erkek Erkek

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35326388-813/03 Konu : Karabük Üniversitesi Rektörlük Kupası ------------------------------------------------------------------------

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 31/05/2017-204458 T.C. *BD0924299613* Sayı :89974897/900/ Konu :2017 Yaz Okulu Duyurusu [Coğrafya-Tarih] COĞRAFYA BÖLÜMÜNE Fakültemiz bölümlerinde 2017 Yaz Okulu'nda açılması öngörülen

Detaylı

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ MERKEZ ÇİM SAHA Özel Hususlar / Esnek Kurallar: Not: Tüm müsabakalar Üniversite Sporları Federasyonu Oyun Kurallarına ve Misyonuna Tabidir. Ancak, turnuvanın yapısı ve amacı doğrultusunda bazı esnek kurallar

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ÖĞRENCİ BASKETBOL (24 Mart 11 Nisan 2014) 1. Eğitim Fakültesi 2. Orman Fakültesi 3. Fen Edebiyat Fakültesi

Detaylı

ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 27/04/2018-E.17705 T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6L37CKB* Sayı : 78521740-300 Konu : 19 Mayıs Gençlik Haftası Turnuvası ŞANLIURFA SOSYAL

Detaylı

ÖZEL SAİNT BENOİT FRANSIZ LİSESİ ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014

ÖZEL SAİNT BENOİT FRANSIZ LİSESİ ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014 ÖZEL ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014 Atatürk ü anma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz turnuvamıza katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 10.BİLİM SANAT KÜLTÜR VE SPOR ŞÖLENİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 10.BİLİM SANAT KÜLTÜR VE SPOR ŞÖLENİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 10.BİLİM SANAT KÜLTÜR VE SPOR ŞÖLENİ VOLEYBOL TURNUVASI FİKSTÜRÜ A GRUBU VOLEYBOL ERKEK GRUPLAR B GRUBU 1 FINDIKLI MYO 1 TURGUT KIRAN D.Y.O 2 İ.İ.B.F. 2 EĞİTİM FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 26/02/2015-13780 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEK4VAZP* Sayı : 27433487-813.03/ Konu : 2015 Rektörlük Kupası B Ligi ı FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SPOR LİGLERİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SPOR LİGLERİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SPOR LİGLERİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI YARIŞMA TALİMATI 1. BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER MADDE 1- AMAÇ : Selçuk Üniversitesinde, her düzeyde sporu çok yönlü olarak tanıtmak, sevdirmek, öğrencileri

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 21/09/2017-E.73331 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE6PBPTZS* Sayı : 27433487-813.03/ Konu : 2017 Rektörlük Futbol Turnuvası YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Evrak Tarih ve Sayısı: 05/03/2019-E.19171 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEACLN038* Sayı : 27433487-813.03/ Konu : 2019 Rektörlük Kupası Futbol Turnuvası MÜHENDİSLİK

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI 1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI 2013 ANKARA 1 KATILAN ÜNİVERSİTELER Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Fatih Üniversitesi

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 03/12/2018-E.95336 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE8RKSTZC* Sayı : 27433487-813.03/ Konu : 2018-2019 Rektörlük Kupası Salon Futbolu Turnuvası

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKA TALİMATI HALI SAHA FUTBOL YÜRÜTME KURULU AMASYA ÜNİVERSİTESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ SPOR MÜSABAKA TALİMATLARI TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. M. Akif ZİYAGİL Bed. Eğt. ve Spor Böl.Bşk. ÜYE : Ünal AYDOĞAN Sağ.Kül.ve Spor Dai. Bşk.

Detaylı

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU Sayfa1 2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU *TURNUVA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTIR. *TURNUVA 4 TEMMUZ 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. *MÜSABAKALAR SALI ve PERŞEMBE GÜNLERİ

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 2012 SEZONU VOLEYBOL TALİMATI SÜPER LİG SÜPER LİGE YÜKSELME 1. LİG - 1 - 1. Ligin Tanımı Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol Süper Lig, Süper Lige Yükselme

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 19/03/2016-E.27204 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BELCKSHJ* Sayı : 83289901-309.01 Konu : Sosyal-Kültürel Amaçlı BİLGİSAYAR

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/05/2015-36318 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKR33VU2* Personel İşleri Birimi Sayı :98038103-622.03/ Konu :Üniversite Stajları MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ ANTALYA OSB CUP 2017 2. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ A. TURNUVANIN AMACI Antalya OSB bölgesinde faaliyet gösteren şirketleri bir araya getirmek, kaynaştırmak ve çalışanlarının spor yaşantılarının

Detaylı

T.C. Namık Kemal Üniversitesi

T.C. Namık Kemal Üniversitesi T.C. Namık Kemal Üniversitesi 9.SPOR ŞENLİĞİ YARIŞMA KİTAPÇIĞI 16 Mart-28 Mayıs 2015 İLETİŞİM NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI Namık Kemal Mahallesi Kampüs Caddesi Spor

Detaylı

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI GENEL HÜKÜMLER AMAÇ: İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesine bağlı Enstitü, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu, bölümlerdeki öğrenciler

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 29/03/2017-E.7559 T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEKRK1UB* Sayı : 16889778-813.03-E. Konu : Spor Şenliği SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

HiF TURNUVALARI TALİMATI

HiF TURNUVALARI TALİMATI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HiF TURNUVALARI TALİMATI A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye genelinde yürütülecek olan Herkes için Futbol faaliyetleri kapsamında düzenlenecek

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ. 23.ULUSLARARASI BİLİM ve GENÇLİK HAFTASI SPOR KARŞILAŞMALARI ALAN TENİSİ BAYAN MÜSABAKALARI 3.MAÇ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ. 23.ULUSLARARASI BİLİM ve GENÇLİK HAFTASI SPOR KARŞILAŞMALARI ALAN TENİSİ BAYAN MÜSABAKALARI 3.MAÇ ALAN TENİSİ BAYAN MÜSABAKALARI 1. BESYO 2. TIP FAKÜLTESİ 1.MAÇ 3. FEN EDEBİYAT FAK. 4.MAÇ 4. İİBF 2.MAÇ 5. MÜHENDİSLİK FAK. 3.MAÇ 8 MAYIS 2017 PAZARTESİ MÜSABAKALAR SAAT 10:00 İTİBARİ İLE FARABİ KAMPÜSÜ

Detaylı

35. REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL MAÇ SONUÇLARI TAKIMLAR TARİH SAAT GRUP SONUÇ NO ERKEKLER ELEME GRUP MAÇLARI 1

35. REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL MAÇ SONUÇLARI TAKIMLAR TARİH SAAT GRUP SONUÇ NO ERKEKLER ELEME GRUP MAÇLARI 1 BASKETBOL SONUÇLARI TAKIMLAR TARİH SAAT GRUP SONUÇ A TAKIMI B TAKIMI ERKEKLER ELEME GRUP LARI 1 10.00 A İMYO FEN FAK. 62-64 2 19.02.2018 11:30 A TIP FAK. EDEBİYAT FAK. 61-50 ERKEK 3 13:00 B MÜH. FAK. DENİZCİLİK

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 02/04/2015-16247 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6LFA88* Sayı :20219791/934.01.07/ Konu :2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 16/03/2016-E.23609 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü *BELM5P3P* Sayı : 42937845-309.01 Konu

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/10/2016-48382 Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6P38TES* Sayı :91441517/105.04/ Konu :Danışmanlık Türk Dili, Danışmanlık A.İ.İ.T. ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-14463 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEK43HESP* Sayı :91441517/774.01.03/ Konu :Mevlana Değişim Programı Hareketliliği İlanı JEOLOJİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 09/04/2018-18413 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BENU4K2P2* Sayı : 91441517/772.01/ Konu : 2018-2019 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi

Detaylı

A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ

A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HiF TURNUVALARI TALİMATI A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye genelinde yürütülecek olan Herkes için Futbol faaliyetleri kapsamında düzenlenecek

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 02/11/2015-47790 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EUSAF* Sayı :61414046/821.07/ Konu :10 Kasım Ulu Önder Atatürk'ün Ölümünün 77. Yılı Anma Töreni Programı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DOUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 36.RETÖRLÜ UPASI VOLEYBOL TURNUVASINA ATILAN TAIMLAR IZLAR ERELER 1. Fen Fakültesi 1. Fen Fakültesi 2. Buca Eğitim Fakültesi 2. Buca Eğitim Fakültesi 3. Hukuk Fakültesi 3. Hukuk

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18 Üniversitemiz Senatosu 01/07/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Vekili Prof.Dr. Orhan KILIÇ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuyu görüşmüş ve

Detaylı

VOLEYBOL AÇIKLAMALAR. 6. lı Tek Devreli Lig Usulü. 5. Gün

VOLEYBOL AÇIKLAMALAR. 6. lı Tek Devreli Lig Usulü. 5. Gün VOLEYBOL AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar Süperlig, Süperlige Yükselme 1. Lig Grup Birincilikleri, 2. Lig Grup Birincilikleri şeklinde (bayanerkek) yapılacaktır. 2. Kategoriler aşağıdaki gibi oluşturulmuştur.

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENFKLKKN* Sayı :62287957/821.05/E. 11395 01/02/2019 Konu :Makale Yarışması DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

ÇORUM BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2. KURUMLAR ARASI SPOR ŞÖLENİ GENEL KURALLAR

ÇORUM BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2. KURUMLAR ARASI SPOR ŞÖLENİ GENEL KURALLAR ÇORUM BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2. KURUMLAR ARASI SPOR ŞÖLENİ GENEL KURALLAR 1-Çorum Belediyesi II. Kurumlar Arası Spor Şöleni, Çorum ili ve ilçelerinde bulunan tüm Kurum ve Kuruluşlarda çalışan

Detaylı

İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 30/05/2018-E.43559 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6P44A3N* Sayı : 50235129-100 Konu : Akademik Takvim İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2017-E.4650 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BD4546050111* Sayı : 56628289-813.01.05- Konu : Yemek Bursu FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ REKTÖRLÜK KUPASI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ REKTÖRLÜK KUPASI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI FAKÜLTELER ARASI ÖĞRENCİ TURNUVALARI GENEL KURALLARI. Turnuvanın yürütülmesinden Beden Eğitimi Bölümü sorumludur. Her türlü olay karşısında Beden Eğitimi Bölümü tarafından alınan kararlar uygulanacaktır..

Detaylı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/09/2017-62089 T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEL93M2MZ* Sayı : 75548883-300-E.62089 13/09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 2017-2018

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

SEZONU 1. AMATÖR LİG STATÜSÜ

SEZONU 1. AMATÖR LİG STATÜSÜ 2016-2017 SEZONU 1. AMATÖR LİG STATÜSÜ MADDE 1 - AMAÇ ve KAPSAM Bu statü, TFF İstanbul İl Temsilciliği tarafından futbolun İstanbul da kriterli ve deplasmanlı olarak oynanmasını sağlamak, lige katılım

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 35. REKTÖRLÜK KUPASI

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 35. REKTÖRLÜK KUPASI DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 35. REKTÖRLÜK KUPASI GENEL ESASLARI 1. Amaç: Rektörlük Kupası Turnuvaları, Üniversitemiz öğrencileri arasındaki dostluk ve kardeşliği pekiştirmek, öğrencilerin tanışarak kaynaşmalarını

Detaylı

T.C. Namık Kemal Üniversitesi

T.C. Namık Kemal Üniversitesi T.C. Namık Kemal Üniversitesi 6.SPOR ŞENLİĞİ 19 Mart-17 Mayıs 2012 İLETİŞİM NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI SPOR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Namık Kemal Mah. Kampus Cad. No:1 Merkez/TEKİRDAĞ

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 12. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 12. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ 12. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. Kemal POLAT ÜYE : Prof. Dr. Recep KÜRKÇÜ ÜYE : Daire Başkanı Taşkın YILMAZ ÜYE : Şube Müdürü Cemal OKTAY ÜYE : Doç.

Detaylı

www.koycegiz-beachhandball.com

www.koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ HENTBOL ŞAMPİYONASI 6-10 TEMMUZ 2009 www. koycegiz-beachhandball.com 12. ULUSLARARASI ve TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KÖYCEĞİZ YAŞAR SEVİM PLAJ

Detaylı

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER KATILAN OKULLAR Lisesi Fransız Lisesi Fransız Lisesi Saint Joseph Fransız Lisesi - İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi - İzmir Fransız Lisesi Sainte Pulchérie Fransız Lisesi Tevfik Fikret Lisesi - Ankara

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 10/02/2015-6450 T.C. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BE5F026E* Sayı :37641051/203.02.01/ Konu :Farabi ÇOK İVEDİ FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Farabi Değişim Programı Kapsamında "2015-2016

Detaylı

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ:

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: GENÇ ERKEKLER: 2014-2015 SEZONU ANTALYA İLİ BASKETBOL GENÇ ERKEKLER LİG STATÜSÜ 1. 2014-2015 Genç Erkekler Basketbol Ligi

Detaylı

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU TARİH 03 07 MAYIS 2017 FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ NİŞANTAŞI KAMPÜSÜ BRANŞ MASA TENİSİ ( GENÇ KIZ-GENÇ ERKEK ) 1. Masa Tenisi Müsabakaları 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayacaktır. 2. Yarışmalar, uluslararası

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ Sayın Yetkili İzmir ve çevresinde düzenli bir şirketler ligi oluşturarak, şirket çalışanlarının takım ruhu oluşmasına katkı sağlamak, kurum içi iletişimi

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Sayı : TÜSF /.. / 04 /2013 Konu : Salon Futbolu Play-off Müs. Hk.. ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı) Gençlik ve Spor

Detaylı

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda Üniversitemiz çalışanları arasında birlik ve beraberliği ile birimler arası kaynaşmayı sağlamak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI bünyesinde Personel Halı

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ 9. SPOR ŞENLİĞİ PROGRAMI

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ 9. SPOR ŞENLİĞİ PROGRAMI T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ 9. SPOR ŞENLİĞİ PROGRAMI HALI SAHA FURBOL TURNUVASI ÖĞRENCİ HALI SAHA FUTBOL S. NO 1 EĞİTİM FAK. 2 FEN EDB. FAK. 3 MİMARLIK FAK. 4 TEKNOLOJİ FAK. 5 İLAHİYAT FAK. 6 TEKNİK BİLİMLER

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Birimler arası Spor Şenliği

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 2012 2013 SEZONU HENTBOL TALİMATI SÜPER LİG SÜPER LİGE YÜKSELME 1. LİG

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 2012 2013 SEZONU HENTBOL TALİMATI SÜPER LİG SÜPER LİGE YÜKSELME 1. LİG TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 2012 SEZONU HENTBOL TALİMATI SÜPER LİG SÜPER LİGE YÜKSELME 1. LİG - 1 - 1. Liglerin Tanımı Üniversite Sporları Federasyonu Hentbol Süper Lig, Süper Lige Yükselme

Detaylı

Ayrıntılı bilgi için irtibat: Suat KURNAZ Unvanı: Sekreter Dahili No: /2

Ayrıntılı bilgi için irtibat: Suat KURNAZ Unvanı: Sekreter Dahili No: /2 Evrak Tarih ve Sayısı: 10/10/2016-E.61302 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE5FPM0S* Sayı : 18475844-306.02 Konu : Başvuru İşlemleri ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /311.04/E /09/2017 Konu :Yemek Bursu

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /311.04/E /09/2017 Konu :Yemek Bursu Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2017-E.86380 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENUB7UKD* Sayı :54011814/311.04/E.86380 26/09/2017 Konu :Yemek Bursu SAĞLIK BİLİMLERİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 35. REKTÖRLÜK KUPASI

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 35. REKTÖRLÜK KUPASI DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 35. REKTÖRLÜK KUPASI GENEL ESASLARI 1. Amaç: Rektörlük Kupası Turnuvaları, Üniversitemiz öğrencileri arasındaki dostluk ve kardeşliği pekiştirmek, öğrencilerin tanışarak kaynaşmalarını

Detaylı

35. REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL MAÇ SONUÇLARI TAKIMLAR TARİH SAAT GRUP SONUÇ NO ERKEKLER ELEME GRUP MAÇLARI 1

35. REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL MAÇ SONUÇLARI TAKIMLAR TARİH SAAT GRUP SONUÇ NO ERKEKLER ELEME GRUP MAÇLARI 1 BASKETBOL SONUÇLARI TAKIMLAR TARİH SAAT GRUP SONUÇ A TAKIMI B TAKIMI LER ELEME GRUP LARI 0.00 A İMYO FEN FAK. 62-64 2 9.02.208 :30 A TIP FAK. EDEBİYAT FAK. 6-50 3 3:00 B MÜH. FAK. DENİZCİLİK FAK. 73-49

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ADEM ÇELİK SPOR OYUNLARI YÖNERGESİ AMAÇ: MADDE 1. Bu yönergenin amacı, Beykent Üniversitesi Adem Çelik Spor Oyunlarını düzenleme ve yürütme esaslarını belirlemektir. KAPSAM: MADDE

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 17/07/2018-E.28730 *BEL53CT0M* T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı : 55545571-103 Konu : Akademik Takvim (2018-2019) SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

2015-2016 SEZONU 1. AMATÖR LİG STATÜSÜ

2015-2016 SEZONU 1. AMATÖR LİG STATÜSÜ 2015-2016 SEZONU 1. AMATÖR LİG STATÜSÜ MADDE 1 - AMAÇ ve KAPSAM Bu statü, TFF İstanbul İl Temsilciliği tarafından futbolun İstanbul da kriterli ve deplasmanlı olarak oynanmasını sağlamak, lige katılım

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 10. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ

AMASYA ÜNİVERSİTESİ 10. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ 10. KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ TERTİP KOMİTESİ BAŞKAN : Prof. Dr. Telhat ÖZDOĞAN ÜYE : Doç Dr. Recep KÜRKÇÜ ÜYE : Daire Başkanı Ünal AYDOĞAN ÜYE : Şube Müdürü Cemal OKTAY ÜYE : Yrd.

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 24/03/2015-24512 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü *BE8R9PLD* Kamu Hukuku Anabilim Dalı Başkanlığı Sayı :70051094-100/ Konu :Eğitim - Öğretim

Detaylı

HENTBOL AÇIKLAMALAR Öğretim yılında Süper Lig ve 1. Lig Gruplara katılmayan takımlar gelecek sezon bir alt lige düşerler.

HENTBOL AÇIKLAMALAR Öğretim yılında Süper Lig ve 1. Lig Gruplara katılmayan takımlar gelecek sezon bir alt lige düşerler. HENTBOL AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar Süper Lig, Süper Lige Yükselme 1. Lig Grup Birincilikleri, 2. Lig Grup Birincilikleri şeklinde (bayan-erkek) yapılacaktır. 2. Kategoriler aşağıdaki gibi oluşturulmuştur.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/2018-8806 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKR4BBAJ* Sayı :61414046/402.01/ Konu :2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci ve Staj Hareketliliği Duyurusu İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2018 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Basketboluna katılım

Detaylı

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI 1- TURNUVANIN AMACI: Necmettin Erbakan Üniversitesi Akademik ve İdari Personelin birlikte sosyal bir aktivite içerisinde yer alması ve aynı zamanda

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Birimler arası Spor Şenliği

Detaylı

EĞİTİM, BİLİM ve SANATIN IŞIĞINDA. 9. SPOR ŞENLiKLERi. 18 Nisan - 6 Mayıs 2016 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

EĞİTİM, BİLİM ve SANATIN IŞIĞINDA. 9. SPOR ŞENLiKLERi. 18 Nisan - 6 Mayıs 2016 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM, BİLİM ve SANATIN IŞIĞINDA 1 0. Y I L I M I Z I KU T LU YO R U Z 9. SPOR ŞENLiKLERi 18 Nisan - 6 Mayıs 2016 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Akademik kadrosu, sağladığı ulusal ve uluslararası

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2018-7889 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BEA944TLK* Sayı :37641051/900/ Konu :İ.İ.B.F Mezunlarının Başvur BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 17/12/2018-E.99559 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE8AKTVZM* Sayı : 27433487-813.03/ Konu : 2018-2019 Rektörlük Kupası Satranç Turnuvası MÜHENDİSLİK

Detaylı

ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1

ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1 ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1 YARIŞMA USULLERİ a. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2014-2015 Sezonu Kadınlar Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Kadınlar Ligi Aralık

Detaylı