Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 Renault CLIO

2

3

4

5 Daha da dayanılmaz Renault Clio nun karşı konulamayan büyüsü sizi de etkisi altına alacak. Duygu dolu hatları, yeni ön tasarımı ve yepyeni ışık imzası ile her zamankinden daha büyüleyici hale geliyor. Renault Clio ile artık her gününüz daha keyifli yaşanacak.

6

7 Günden güne artan hayranlık Büyüleyici ve baştan çıkarıcı Renault Clio, kendi yolunda ilerlemeye devam ediyor. Çağdaş olması kadar, sıra dışı tasarımı ile ön plana çıkıyor. Clio nun LED Pure Vision aydınlatma özelliği hemen göze çarpıyor. 17 inçlik alüminyum jantlar ise Clio nun dinamik siluetine daha da fazla katkı sağlıyor. Renault Clio da her detayın ayrı bir önemi var.

8

9 Sayenizde daha da eşsiz Renault Clio, kalbinizi tam anlamıyla fethedecek. Kişiselleştirme opsiyonları sayesinde, sadece size özel tasarımlar elde edebilirsiniz. İç ve dış tasarım alternatifleriyle Clio nuzu arzularınıza göre baştan yaratabilir, koltuk döşemeleri ve ön konsol gibi ince detayları da tutkularınıza göre tasarlayabilirsiniz. İçinde yaşayacağınız dünyayı şekillendirmek sizin elinizde.

10

11

12 Detayları hissedin Zarif döşemeleri, deri kaplı direksiyon simidi ve kalitesini hemen belli eden diğer detaylar bu yeni otomobilin sunduğu atmosferi şekillendiriyor. Renault Clio nun baştan çıkaran sanatıyla yolculuğunuzun keyfini sürün.

13

14

15 GT-Line paketleri: Zarafet ve sportif ruh GT-Line opsiyon paketleri sayesinde Renault Clio nun tasarımı daha da dinamik hale geliyor. Söz konusu paketler, sportifliğin yanı sıra zarafet de sunuyor: GT-Line alaşımlı jantlar, özel armalar, koyu metal detaylar, arka difüzör, Renault Sport spoiler ve GT-Line logosu bunlardan sadece bazıları... Otomobilin iç mekânında ise Renault Sport kodları sayesinde sportif bir şıklık göze çarpıyor: Mavi uyum, alüminyum pedallar, direksiyon simidi ve özel koltuklar... Renault Clio, zarafetin ve sportif bir ruhun eşsiz uyumu.

16

17 Renault Clio güçlü yönlerini gözler önüne seriyor Renault Clio sadece çok çekici bir otomobil değil... Sunduğu teknoloji ve konfor sayesinde yolculuklarınız duygu dolu keşiflere dönüşüyor. Yolculuğunuz sırasında bağlantı teknolojisine sahip yenilikçi R-LINK ile büyüleyici deneyimi yaşayın.

18 Pratik ve teknolojik yolculuklar Renault Clio, ihtiyaçlarınıza göre düzenlenmiş eksiksiz multimedya sistemi sunuyor. R-LINK ve 7 inçlik dokunmatik ekranı sayesinde günlük hayatınızla bağlantınız kopmayacak, pek çok özellik hemen elinizin altında olacak: Navigasyon, sürüş destek sistemlerinin ayarlanması veya favori şarkı listenize kolay erişim... Dokunmatik ekran sayesinde direksiyondan, telefon rehberinizden birini arayabilir veya R-LINK Store da bulunabilecek pek çok uygulamayı çalıştırabilirsiniz. Ayrıca, Media Nav, navigasyon, radyo, müzik akışı ve Bluetooth teknolojili "eller serbest" telefon özelliği gibi yolculuğunuz için son derece işlevsel ve teknolojik özellikler sunuluyor.

19

20

21

22 Manevra yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı Renault inovasyonları yolculuklarınızı daha da keyifli hale getiriyor. Renault Clio nun sürüş destek sistemleri manevralarınızı da kolaylaştırıyor. Bu sayede artırılmış güvenlikten ve sürüş konforundan yararlanabiliyorsunuz Eller Serbest Park Sistemi Park etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bu park sistemi, park ederken manevraları ve konfigürasyonu kendisi belirliyor. Bırakın otomobiliniz kendi kendine park etsin. Ön/Arka/Yan Sensörler Eller Serbest Park Sistemi, aracın önünde, arkasında ve yanlarında yer alan 12 adet sensörden oluşuyor. Bu sensörler sayesinde aracın park edilebilmesi için yeterli alan belirlenebiliyor.

23 Geri Görüş Kamerası Geri vitese geçtiğiniz an aracın arkasındaki alan, kamera vasıtasıyla büyütülmüş şekilde, çok fonksiyonlu ekrana yansıtılıyor. Ekrandaki kılavuz çizgiler sayesinde sistemin kullanılması son derece basit hale geliyor. Kamera, çok hassas manevralar gerçekleştirilebilmesi amacıyla ön sensör ile birlikte sunuluyor. Yokuş Kalkış Desteği Yokuşta gerçekleştirilen kalkışlarda fren basıncı otomatik olarak iki saniye boyunca muhafaza ediliyor ve sürücünün bu esnada aracı yeniden hareket ettirmesi sağlanıyor.

24 Hayatınızı kolaylaştırın Renault Clio Sport Tourer, günlük hayatı kolaylaştıran son derece işlevsel bir iç mekana sahip. 443 dm 3 lük bagaj kapasitesiyle büyük nesnelerin rahatlıkla taşınabilmesini sağlıyor. Çıkarılabilir zeminin altında ise zekice yerleştirilmiş 85 litrelik bir alan hayatı daha da kolaylaştırıyor. Ayrıca yolcu koltuklarındaki düz zeminli katlanır tabletler sayesinde pek çok gereksiniminizi karşılayacak modülerlik elde edilmiş oluyor. 2,48 m uzunluğa kadar nesneleri yerleştirebilmenin yanı sıra yükleme işi ise 604 mm lik oldukça alçak yükleme eşiği sayesinde çok kolay hale geliyor.

25

26

27

28 Performans ve kontrol Otomobil yarışları dünyasından elde edilen deneyimler ve yenilikçi teknolojiler temelinde yaratılan Renault Clio da kullanılan ENERGY serisi motorlar pek çok avantaj sağlıyor: Stop & Start sayesinde elde edilen düşük yakıt tüketimi ve CO 2 emisyon değerleri ile sürüş keyfi daha da artıyor. ENERGY TCe 120 Çeviklik ve performans Heyecan dolu hızlanmanın ve tepki sürelerinin tadını çıkarın. 120 bg motor, 2000 dev./dak. da 205 Nm tork sunuyor. Bu, her koşulda güç elde edilebilmesini temin ediyor. 5 vitesli düz şanzımanla eşleştirilen bu motor doğrudan yakıt enjeksiyon teknolojisi ve Stop & Start sistemi sayesinde 5.3 lt. / 100 km* gibi düşük tüketim değeri sunuyor. Sürüşünüz boyunca keyif alabilmeniz için hiçbir kısıtlama yok. ENERGY dci 90 Cazibe ve sadelik ENERGY dci 90 bg ECO 2 motoru, taşıdığı ECO 2 imzası sayesinde 3,6 lt. / 100 km* yakıt tüketimi ve 90 g / km CO 2 * değerlerine sahip. Bu özellikleriyle hem bireysel hem de ticari kullanıcılara çok ekonomik bir sürüş sağlıyor. Sürüş keyfinden bahsetmeye gerek bile yok: 220 Nm lik cömert tork değeri düşük devirlerden itibaren elde edilebiliyor ve her koşulda sürüş konforu sağlıyor. Otomatik EDC Vites 6 vitesli çift kavramalı otomatik EDC şanzıman, 1.2 Turbo EDC 120 bg ve 1.5 dci EDC 90 bg ile birlikte sunuluyor. Vites yükseltmenin çok hızlı olmasının yanı sıra herhangi bir sürat kaybı yaşanmadan esnek vites geçişleri mümkün oluyor. Yakıt tüketimi ise düz şanzımanla kıyaslanabilecek düzeyde. *Karma parkurda tüketim değeri: Tüketim ve emisyonlar yürürlükteki mevzuata göre onaylanmıştır. ECO2 Renault modellerinin en düşük karbon izi sunan termik motorlu versiyonunu ifade etmektedir. Bu performans, etkinlikleriyle en düşük CO 2 eminyonları ve tüketimlerin elde edilmesini sağlayan teknolojik yenilikler sayesinde elde edilir.

29 Renk Kartelası Yaratıcı Atölye Teknik Özellikler Kişiselleştirme Aksesuarlar Ekipman Özellikleri

30 Renk Kartelası Beyaz (O) Alev Kırmızı (M) Platin Gri (M) Demir Mavi** (M) Yı ldız Siyah (M) Yoğun Kırmızı (M) Titanyum Gri* (M) Fildişi Beyaz* (O) Sedef Beyaz (M) *Bu renkler GT Line modellerinde sunulmamaktadır. **Bu renkler sadece GT Line modellerinde sunulmaktadır.

31 Yaratıcı Atölye JOY Siyah/Gri Döşeme 15'' Lagoon Jant kapağı 16'' Gri Alaşımlı Jantlar Güvenlik ve Sürüşe Yardımcı Sistemler Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS) Elektronik Denge Programı (ESC) Acil Fren Destek Sistemi (AFU) Sürücü ve yolcu hava yastıkları Yan hava yastıkları Yokuşta kalkış destek sistemi (Hill Holder) Konfor Manuel klima Merkezi kilit Elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları Multimedya USB bağlantısı Bluetooth bağlantısı Dış Ekipmanlar 15" çelik jant kapakları OPSİYONLAR Metalik Renk Stepne Ön Sis Farları 16'' Gri Renk Alüminyum Jantlar

32 Yaratıcı Atölye ICON (JOY+) Güvenlik ve Sürüşe Yardımcı Sistemler Arka park sensörü Full Led Farlar Acil Fren Destek Sistemi (AFU) Sis lambaları Konfor Elektronik klima Elektrikli katlanan dış dikiz aynaları Elektrikli arka camlar Ön koltuk kol dayanağı Multimedya Radyo, telefon, Bluetooth, direksiyon kontrolleri, önde USB girişleri ve jaka sahip 7" dokunmatik ekran Renault R-NAV navigasyon multimedya sistemi Dış Ekipmanlar 16" Siyah Renk Alüminyum Jantlar Icon Siyah/Gri Döşeme OPSİYONLAR Renault R-LINK Paketi Jant Paketi ( Karartılmış Camlar + 17''Jant) Stepne 16'' Gri Renk Alüminyum Jantlar Park Asistanı Paketi (Elektrokrom Ayna + Ön Arka Park Sensörü + Geri Görüş Kamerası) Parlak Siyah Yan Aynalar 16'' Siyah Alüminyum Jantlar 17'' Siyah Alüminyum Jant (O)

33 GT LINE (ICON+) Güvenlik ve Sürüşe Yardımcı Sistemler Arka park sensörü Full Led Farlar Sis lambaları Konfor Elektronik klima Elektrikli katlanan dış dikiz aynaları Elektrikli arka camlar Ön koltuk kol dayanağı Multimedya Radyo, telefon, Bluetooth, direksiyon kontrolleri, önde USB girişleri ve jaka sahip 7" dokunmatik ekran Renault R-NAV navigasyon multimedya sistemi Dış Ekipmanlar 16'' GT Line Alüminyum Jantlar Icon Siyah/Gri Döşeme OPSİYONLAR Renault R-LINK Paketi Metalik Renk Jant Paketi (Karartılmış Camlar + 17''Jant) Stepne Park Asistanı Paketi (Elektrokrom Ayna + Ön Arka Park Sensörü + Geri Görüş Kamerası) 16'' GT Line Alüminyum Jant 17'' GT Line Alüminyum Jantlar (O)

34 Boyut şemaları CLIO HB CLIO Sport Tourer BAGAJ HACMİ HB S.Tourer VDA hacmi ÖLÇÜLENDİRİLMİŞ RESİM (mm) A Dingil mesafesi B Toplam uzunluk C Ön dingil çıkıntısı D Arka dingil çıkıntısı E Ön tekerlek izi (15" ref lastikle) (jant merkezinde ölçülmüştür - K) F Arka tekerlek izi (15" ref lastikle) (jant merkezinde ölçülmüştür - K) G Toplan genişlik dikiz aynasız / dikiz aynalı 1732/ / 945 H Boş yükseklik H1 Boş bagaj kapısı açık yükseklik ÖLÇÜLÜ RESİM (mm) HB S.Tourer J Boş bagaj eşik yüksekliği K Yüklü zemin yüksekliği L 2. sırada diz boşluğu M Ön dirsek genişliği M1 Arka dirsek genişliği N Ön omuz genişliği N1 Arka omuz genişliği P 1. sırada 14 tavan yüksekliği (ön koltuklarda) P1 2. sırada 14 tavan yüksekliği (arka koltuklarda) Y Bagaj üst giriş genişliği Maksimum bagaj genişliği 770/ /1038 Y1 Bagaj alt genişliği ÖLÇÜLÜ RESİM (mm) HB S.Tourer Y2 Çamurluklar arası iç genişlik Z Bagaj giriş yüksekliği Z1 Maksimum yükleme uzunluğu (arka koltuklar yatırılmış) Z2 Arka koltukların gerisinde yükleme uzunluğu Z3 Arka pandizot altı yükseklik

35 Teknik Özellikler CLIO HB BENZİNLİ DİZEL v 75 bg bg 1.2 Turbo EDC 120 bg 1.5 dci 75 bg 1.5 dci 90 bg 1.5 dci EDC 90 bg MOTOR TİPİ AKTARMA ORGANLARI PERFORMANS TÜKETİM DEĞERLERİ AĞIRLIK (kg) Silindir hacmi (cm 3 ) Çap x Strok (mm) 69x76,8 72,2 x 73,1 72,2 x 73,1 76 x 80,5 76 x 80,5 76 x 80,5 Silindir adedi Sıkıştırma oranı 9,8 / 1 9,5 / 1 9,5 / 1 15,5 / 1 15,5 / 1 15,5 / 1 Supap adedi Maksimum güç kw (bg) 54 (75) 87 (120) 88 (120) 55 (75) 66 (90) 66 (90) Maksimum güç devri (dev/dak) Maksimum tork Nm CEE (m.kg) Maksimum tork devri (dev/dak) Yakıt tipi Benzin Benzin Benzin Dizel Dizel Dizel Emisyon normu Euro 5 Euro 6 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Tip Manuel Manuel EDC (Çift Kavramalı Otomatik) Manuel Manuel EDC (Çift Kavramalı Otomatik) Vites sayısı 5 İleri 6 İleri 6 İleri 5 İleri 5 İleri 6 İleri Maksimum hız (km/s) km/s hızlanma (sn) 14,5 9 9,4 14, ,9 Yakıt deposu (lt) Yakıt tüketimi (lt/100 km) CO 2 (g/km) Şehir içi 7,0 6,8 6,6 4,3 4,3 4,3 Şehir dışı 4,7 4,5 4,4 3,2 3,2 3,3 Ortalama 5,5 5,3 5,2 3,6 3,6 3,7 Aracın yürür vaziyette kütlesi (sürücü dahil)

36 Teknik Özellikler CLIO SPORT TOURER BENZİNLİ DİZEL v 75 bg 1.2 Turbo EDC 120 bg 1.5 dci 75 bg 1.5 dci 90 bg 1.5 dci EDC 90 bg MOTOR TİPİ AKTARMA ORGANLARI PERFORMANS TÜKETİM DEĞERLERİ AĞIRLIK (kg) Silindir hacmi (cm 3 ) Çap x Strok (mm) 69x76,8 72,2 x 73,1 76 x 80,5 76 x 80,5 76 x 80,5 Silindir adedi Sıkıştırma oranı 9,8 / 1 9,5 / 1 15,5 / 1 15,5 / 1 15,5 / 1 Supap adedi Maksimum güç kw (bg) 54 (75) 87 (120) 55 (75) 66 (90) 66 (90) Maksimum güç devri (dev/dak) Maksimum tork Nm CEE (m.kg) Maksimum tork devri (dev/dak) Yakıt tipi Benzin Benzin Dizel Dizel Dizel Emisyon normu Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Tip Manuel EDC (Çift Kavramalı Otomatik) Manuel Manuel EDC (Çift Kavramalı Otomatik) Vites sayısı 5 İleri 6 İleri 5 İleri 5 İleri 6 İleri Maksimum hız (km/s) km/s hızlanma (sn) 14,5 9,2 14, ,9 Yakıt deposu (lt) Yakıt tüketimi (lt/100 km) CO 2 (g/km) Şehir içi 7,0 6,6 4,3 4,3 4,3 Şehir dışı 4,5 4,4 3,2 3,2 3,3 Ortalama 5,5 5,2 3,6 3,6 3,7 Aracın yürür vaziyette kütlesi (sürücü dahil)

37 Kişiselleştirme Kişiselleştirme 1 Dış Dekor Paketi 1 1 Krom Dış Dekor Paketi Fildişi Beyaz Dış Dekor Paketi Kırmızı Dış Dekor Paketi

38 Jantlar 15'' Lagoon Jant kapağı 16" Gri Renk Alüminyum Jantlar 16" Siyah Renk Alüminyum Jantlar 16'' Gri Renk Alüminyum Jantlar 16 GT Line Alüminyum Jantlar 17" Siyah Renk Alüminyum Jantlar 17" Gri Renk Alüminyum Jantlar 17" GT Line Alüminyum Jantlar

39 Kişiselleştirme İç Görünüm Kırmızı İç Dekor Paketi Füme/Gri İç Dekor Paketi

40 GT Line Paketleri Dış Görünüm GT Line arka görünüm detayları GT Line ön görünüm detayları GT Line yan görünüm detayları İç Görünüm GT Line iç detaylar

41 Aksesuarlar Dış Görünüm Aydınlatma Paketi*: Işıklı kapı eşiği Ref Marşpiye altı aydınlatması + Yan dikiz ayna aydınlatması: Clio nuzun göz alıcı stiline aydınlık katın. 2. Köpekbalığı anten **: Clio nuzun çizgisinde daha sportif ve şık bir görünüm kazanın. Ref Krom ayna kapağı*: Aracınıza zarif bir dokunuş ekleyin. 4. Spor Pedal Kiti: Sürüş keyfinize spor dizayn ekleyin (Düz), (Otomatik) *Marşpiye Altı Aydınlatması ve Yan Dikiz Ayna Aydınlatması ürünleri 2017 yılı içinde ticarileşecektir. **Diğer renk ürünler 2017 yılı içerisinde ticarileşecektir.

42 Aksesuarlar Taşıma ve Çekme Enlemesine tavan barı: Özel tasarım tavan barı ile yer kaplayan eşyalarınız artık konforunuzu azaltmasın. Ref Aletsiz sökülebilir çeki demiri: Güvenli çekme fonksiyonu elde ederken aracınızın estetiğinden taviz vermeyin. HB: (7b) / (13b) 3-Bisiklet taşıyıcı: Bisikletli yolculuklarınız artık çok daha pratik. Ref (7b) / (13b) 4-Kayak takımı taşıyıcı: Kayak takımlarınız gözünüzde ve aklınızda daha az yer kaplasın. Ref / (Kayak ekipmanı rafı için adaptör) 5-Tavan bagajı: Seyahatleriniz için artık daha geniş bagajınız var. Ref (380 L) & (480 L)

43 İç Görünüm Easyflex bagaj koruma: Çok amaçlı yeni bagaj koruma ürünü Easyflex ile bagajınızı farklı koruyun. Ref (HB), (Sport Tourer) 2-Bagaj eşiği: Aracın yükleme alanını koruyan bu kaplama hem kolay takılır hem de araca çok şık bir görünüm kazandırır. Ref Sport Tourer 3-Çift taraflı bagaj havuzu: Bagaj havuzu aracınızı kir ve aşınmaya karşı korur. Ref (Clio HB Ph.2) / (Clio Sport Tourer Ph.2) 4-Ön kol dayama ve Mobil telefon şarjı*: Konforunuzu ikiye katlayın. Ref Mobil telefon tutacağı: Hem daha güvenli hem de daha kolay kullanım sağlar. Ref Bagaj halısı: Bagajınızı olası aşınmalardan korurken şık görünümü pekiştirin. Ref (HB), (Sport Tourer)

44 Ekipman Özellikleri CLIO HB JOY ICON GT LINE v 75 bg, 1.5 dci 75 bg, 1.2 Turbo EDC 120 bg v 75 bg, bg, 1.2 EDC 120 bg, 1.5 dci 90 bg, 1.5 dci EDC 90 bg bg, 1.2 EDC 120 bg, 1.5 dci 90 bg, 1.5 dci EDC 90 bg GÜVENLİK Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS) S S S Elektronik Denge Programı (ESC) S S S Acil Fren Destek Sistemi (AFU) S S S Sürücü ve yolcu hava yastıkları S S S Yan hava yastıkları S S S Çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX) S S S Hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control) S S S Yokuşta kalkış destek sistemi (Hill Holder) S S S Arka park sensörü - S S Ön ve arka park sensörü - Park Asistan Paketi Park Asistan Paketi Geri görüş kamerası - Park Asistan Paketi Park Asistan Paketi Ön sis farları O S - Full LED farlar - S S Halojen farlar S - - Lastik tamir kiti S* S* S* Stepne O* O** O*** KONFOR Manuel klima S - - Elektronik klima - S S Merkezi kilit S S S Renault Card sistemi (Anahtarsız sistem) S - - Eller serbest Renault Card sistemi - S S Yağmur sensörü - S S Yol bilgisayarı S S S Elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları S - - Elektrikli katlanan dış dikiz aynaları - S S Elektrikli ön camlar S S S Elektrikli arka camlar - S S Deri direksiyon - S S Yükseklik ayarlı direksiyon S S S Derinlik ayarlı direksiyon S S S Sürücü koltuğu yükseklik ayarı S S S Arka koltuk sırtlığı 1/3-2/3 katlanma özelliği S S S Ön koltuk kol dayanağı - S S MULTİMEDYA Direksiyondan kumandalı müzik sistemi S S S USB bağlantısı S S S Bluetooth bağlantısı S S S Renault R-NAV navigasyon multimedya sistemi - S S Renault R-LINK internet bağlantılı entegre navigasyon ve multimedya sistemi - Renault R-Link Paketi Renault R-Link Paketi DIŞ EKİPMANLAR Metalik boya O O O Gövde rengi yan aynalar S - - Koyu metal yan aynalar - - S Yan aynaya entegre sinyaller S S S Gövde rengi kapı kolları S S S Koyu metal "GT Line" detayları - - S 15" çelik jant kapakları S** " flex wheel jantlar S*** " Siyah Renk Alüminyum Jantlar S**** S - 16'' GT Line Alüminyum Jantlar - - S 17" Siyah Renk Alüminyum Jantlar - Jant Paketi Jant Paketi 17" Gri Renk Alüminyum Jantlar - Jant Paketi Jant Paketi 17'' GT Line Silverstone Alüminyum Jantlar - - O

45 JOY ICON GT LINE v 75 bg, 1.5 dci 75 bg, 1.2 Turbo EDC 120 bg v 75 bg, bg, 1.2 EDC 120 bg, 1.5 dci 90 bg, 1.5 dci EDC 90 bg bg, 1.2 EDC 120 bg, 1.5 dci 90 bg, 1.5 dci EDC 90 bg LOOK PAKET DIŞ KİŞİSELLEŞTİRME Look Paketi ve Kırmızı Lake Çıtalar - O - Look Paketi ve Fildişi Lake Çıtalar - O - ÇEŞİTLİ İÇ KİŞİSELLEŞTİRMELER Siyah Lake İç Dekor Paketi - S - Kırmızı Lake İç Dekor Paketi - O - Füme Gri İç Dekor Paketi - O - Fildişi Lake İç Dekor Paketi - O - ÖN KONSOL KİŞİSELLEŞTİRME Siyah Ön Konsol ve Kapı Panoları - S - Kırmızı Ön Konsol ve Kapı Panoları - O - Gri Ön Konsol ve Kapı Panoları - O - S: Standart O: Opsiyon O* Joy 1.2 EDC 120 bg versiyonunda standart olarak sunulmaktadır. O** Icon bg ve 1.2 EDC 120 bg standart olarak sunulmaktadır. O*** GT line bg ve 1.2 EDC 120 bg standart olarak sunulmaktadır. S* Stepne opsiyonu alındığında araçlarda lastik tamir kiti bulunmayacaktır. S** Joy bg versiyonunda standart olarak sunulmaktadır. S*** Joy 1.5 dci 75 bg versiyonunda standart olarak sunulmaktadır. S**** Joy 1.2 EDC 120 bg versiyonunda standart olarak sunulmaktadır.

46 Ekipman Özellikleri CLIO SPORT TOURER JOY ICON v 75 bg, 1.5 dci 75 bg 1.2 Turbo EDC 120 bg, 1.5 dci 90 bg, 1.5 dci EDC 90 bg GÜVENLİK Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS) S S Elektronik Denge Programı (ESC) S S Acil Fren Destek Sistemi (AFU) S S Sürücü ve yolcu hava yastıkları S S Yan hava yastıkları S S Çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX) S S Hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control) S S Yokuşta kalkış destek sistemi (Hill Holder) S S Arka park sensörü - S Ön sis farları ve fasılalı ön cam silecekleri O S Full LED farlar - S Halojen farlar S - Lastik tamir kiti S S Stepne O* O* KONFOR Manuel klima S - Elektronik klima - S Merkezi kilit S S Renault Card sistemi (Anahtarsız sistem) S - Eller serbest Renault Card sistemi - S Otomatik yanan farlar - S Yağmur sensörü - S Yol bilgisayarı S S Elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları S - Elektrikli katlanan dış dikiz aynaları - S Elektrikli ön camlar S S Elektrikli arka camlar - S Yükseklik ayarlı direksiyon S S Derinlik ayarlı direksiyon S S Sürücü koltuğu yükseklik ayarı - S Arka koltuk sırtlığı 1/3-2/3 katlanma özelliği S S Ön koltuk kol dayanağı - S Bagaj Filesi ve Çengeli - O**** Cam Tavan - O*** MULTİMEDYA Direksiyondan kumandalı müzik sistemi S S USB bağlantısı S S Bluetooth bağlantısı S S Renault R-NAV navigasyon multimedya sistemi - S Renault R-LINK internet bağlantılı entegre navigasyon ve multimedya sistemi - O DIŞ EKİPMANLAR Metalik boya O O Gövde rengi yan aynalar S S Yan aynaya entegre sinyaller S S Gövde rengi kapı kolları S S 15" çelik jant kapakları S - 16" flex wheel jantlar " Siyah Renk Alüminyum Jantlar - S 17" Siyah Renk Alüminyum Jantlar - Jant Paketi 17" Gri Renk Alüminyum Jantlar - Jant Paketi

47 1.2 16v 75 bg, 1.5 dci 75 bg 1.2 Turbo EDC 120 bg, 1.5 dci 90 bg, 1.5 dci EDC 90 bg LOOK PAKET DIŞ KİŞİSELLEŞTİRME Look Paketi ve Kırmızı Lake Çıtalar - O Look Paketi ve Fildişi Lake Çıtalar - O ÇEŞİTLİ İÇ KİŞİSELLEŞTİRMELER Siyah Lake İç Dekor Paketi - S Kırmızı Lake İç Dekor Paketi - O Fildişi Lake İç Dekor Paketi - O Füme Gri Lake İç Dekor Paketi - O ÖN KONSOL KİŞİSELLEŞTİRME Siyah Ön Konsol ve Kapı Panoları - S Gri Ön Konsol ve Kapı Panoları - O Kırmızı Ön Konsol ve Kapı Panoları - O JOY ICON S: Standart O: Opsiyon * Stepne opsiyonu alındığında araçlarda lastik tamir kiti bulunmayacaktır, 1.2 Turbo EDC 120 bg motorda Stepne standart olarak sunulmaktadır. Park Asistanı & Teknoloji Paketi* PK98T0 veya PK98T5 paketi ile alınır. Geri Görüş Kamerası R-Link İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon Multimedya Sistemi ile birlikte alınmalıdır. *** Bu opsiyon seçildiğinde araçta tavan barları bulunmayacaktır **** PK9863 paketi ile alınır ******PK9844 paketi ile alınır

48 RENAULT NUZA EN İYİ BİZ BAKARIZ! GARANTİLER CLIO Yeni Araç Garantisi, malzeme, montaj ve üretim hatalarına karşı kilometre sınırı olmaksızın 2 yıldır. Clio, 2 yıl sınırsız kilometre garantisine ek olarak 3 yıl / km (hangisi önce dolarsa) yeni araç garantisi kapsamındadır. Antikorozyon Garantisi, kilometre sınırı olmaksızın 12 yıl, Boya Garantisi ise kilometre sınırı olmaksızın 3 yıl süre için geçerlidir. Aracın yaşı ne olursa olsun, Renault Yetkili Servislerinde, yapılan tüm müdahaleler, malzeme, montaj ve üretim hatalarına karşı 2 yıl / km Yedek Parça ve Onarım Garantisi kapsamındadır. RENAULT ŞEBEKESİNDE SUNULAN DİĞER HİZMETLER Hiç kimse Renault nuzun bakım ve onarımını Renault dan daha iyi yapamaz, aracınızı Renault dan daha iyi donanım ve aksesuarlarla teçhiz edemez. Yedek Parçaları Renault nuzun orijinal değerinin korunmasını sağlar. kiralama hizmeti verir. geniş Renault Aksesuarları yelpazesinden seçiminizi yapabilirsiniz. 34 nokta, Renault şebekesi çalışanları tarafından güvenliğiniz için ücretsiz olarak kontrol edilir. Sonuçlar, Kontrol Sertifikası ile size verilir. Ayrıca, aracınız, dış yıkaması yapılarak, size temiz bir şekilde teslim edilecektir. Fix Servis Paketleri aracın bakımı için gerekli temel işlemleri ve bakım sırasında değiştirilen parçaları kapsıyor. Diğer bir deyişle, bu paketler size yedek parça, işçilik ve KDV si içinde, her şey dahil fiyatlarla sunuluyor. RENAULT YARDIM Türkiye nin her yerinde günde 24 saat, yılda 365 gün arızalı ve kazalı araçlara yol üzerinde onarım ve çekme hizmeti veren Renault Yardım a numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. RENAULT YARDIM GÜN 24 SAAT HİZMETİNİZDEYİZ. Renault sizi dinlemek ve bilgilendirmek için bir dizi iletişim olanağını hizmetinize sunuyor: MÜŞTERİ HİZMETLERİ - Alo Renault Çağrı Merkezi : : - Mektup adresi : RENAULT MAİS Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş. Müşteri Hizmetleri Çakmak Mahallesi Balkan Cad. No: 47 Casper Plaza Ümraniye-İSTANBUL

49 RENAULT DA SÖZÜMÜZ SÖZ HIZLI YANIT AVANTAJLI TELEFON:

50

51 Renault CLIO Kalp tutulması.

52 Renault Clio ile tanışmak için yi ziyaret edin. 12KDR00413 Nisan 2017 Broşürün içeriğinin, baskı tarihi itibariyle doğru ve güncel olması için gereken tüm önlemler alınmıştır. Bu broşür, ön seri veya prototiplerden hazırlanmıştır. Sürekli ürün geliştirme politikası çerçevesinde Renault, broşürde tanıtılan ve görüntülenen araç ve aksesuarların özelliklerini her an değiştirme hakkını saklı tutar. Bu değişiklikler Renault yetkili satıcılarına en kısa sürede bildirilir. Ticarileştirildikleri ülkelere göre, versiyonlar arasında farklılıklar olabilir; bazı donanımlar mevcut olmayabilir (standart, opsiyon ve aksesuar olarak). En yeni bilgileri almak için, en yakın Renault Yetkili Satıcısına başvurunuz. Baskı tekniklerindeki sınırlar nedeniyle broşürde yer alan renkler, araçların gerçek boya veya iç döşeme renklerinden az da olsa farklı olabilir. Her hakkı mahfuzdur. Broşürün, hangi şekilde ve ne amaçla olursa olsun, Renault nun ön onayı olmaksızın, tamamen veya kısmen çoğaltılması yasaktır.

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA Aksesuarlar KONFOR & KORUMA 8. 9. 10. 11. 8- Kauçuk Paspas Otomobilin tekrar satılma zamanı geldiğinde hala yeniymiş gibi görünmesini sağlayarak orijinal zemin kaplamalarını korur. Ref. 8201618013 9- Halı

Detaylı

Renault CLIO Daha da dayanılmaz Renault Clio nun karşı konulamayan büyüsü sizi de etkisi altına alacak. Duygu dolu hatları, yeni ön tasarımı ve yepyeni ışık imzası ile her zamankinden daha büyüleyici

Detaylı

Baştan çıkaran detaylar

Baştan çıkaran detaylar Renault CLIO Karşı konulmaz Duygu dolu hatları, estetik ön tasarımı ve dikkat çekici ışık imzası ile karşı konulamayan Renault Clio sizi de etkisi altına alacak. Onunla her gününüz daha keyifli yaşanacak.

Detaylı

Renault MEGANE ENERGY dci 110 ECO2 Verimlilik en üst düzeyde, tutku da öyle. CO EDC Vites ENERGY TCe 130 Mutlak performans ve konfor Renault R-LINK 2 Renault R-LINK 2 multimedya sistemiyle

Detaylı

Yeni. Renault MEGANE

Yeni. Renault MEGANE Yeni Renault MEGANE ENERGY TCe 205 ** Güçlü tutkular ENERGY dci 110 ECO2 Verimlilik en üst düzeyde, tutku da öyle. CO ENERGY TCe 130 Mutlak performans ve konfor EDC Vites Adaptatif

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg Stepne Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi

Detaylı

Aksesuarlar

Aksesuarlar Aksesuarlar 1. 2. 3. 4. 5. 6. 1. Premium Halı Paspas, otomobilinizin içi ile mükemmel uyum sağlayan bu halı paspas yüksek kalite ve güvenliği sayesinde otomobilinizin tabanını korur. Ref.8201599663 2.

Detaylı

Yeni Renault MEGANE Sedan

Yeni Renault MEGANE Sedan Yeni Renault MEGANE Sedan Teknolojiye güven! Renault nun MEGANE Sedan da kullandığı sürüş destek teknolojileri sayesinde konfor ve güvenlikte yepyeni bir çağ başlıyor. Sürücüyü korumak için her durumu

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 42.40 45.40 1.5 dci 90 bg 55.05

Detaylı

Renault CAPTUR Şehir macerası Başarılı Renault Captur, macerayı yeniden tanımlıyor. Şehirler de artık maceraya dahil oluyor. Zengin renk seçenekleri, zarif krom renkli ızgarası, ve sabit cam tavanıyla

Detaylı

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Ön Sis Farları 16" Gri Renk Alüminyum Jantlar

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Sis Farı ve Kademeli Silecek 16'' Siyah

Detaylı

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir.

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir. Versiyon Açıklama Symbol Joy 1.2 16v 75 bg Symbol Joy 1.5 dci 90 bg Symbol 1.2 16v 75 bg Symbol 1.5 dci 90 bg Symbol Joy 1.5 dci 75 bg Symbol 1.5 dci 75 bg 46.20 59.05 50.05 62.63 56.05 57.85 Symbol lar

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Yenilenen. Renault CAPTUR

Yenilenen. Renault CAPTUR Yenilenen Renault CAPTUR Şehir macerası Başarılı Renault Captur, macerayı yeniden tanımlıyor. Şehirler de artık maceraya dahil oluyor. Yeni renk seçenekleri, yeniden tasarlanan zarif krom renkli ızgarası

Detaylı

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 44.00 48.60 1.5 dci 90 bg

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Renault KANGOO Express

Renault KANGOO Express Renault KANGOO Express Sizin ihtiyaçlarınıza göre Kangoo Express Cargo modelinde yer alan katlanabilir ön sürücü koltuğu sayesinde uzun yüklemelerinize imkan sağlar. Kolay teslimat Günlük önceliklerinizin

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 r Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 46. 5 1.5 dci 90 bg 59. 63.95

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

AKSESUARLAR D AKSESUARLAR

AKSESUARLAR D AKSESUARLAR AKSESUARLAR D AKSESUARLAR 1. 2. 3. 3. 1. KARBON& TANYUM GÖRÜNÜMLÜ ÖN SPOI LER : Clio Sport Tourer arac n z b u s p o r t i f ö n spoiler ile aksesuarland r n. (Ref : 8201343892 ) 3. ÇAMURLUK KORUMALAR

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata.

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Yeni Dacia Sandero Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Modernliği seviyor musunuz? Araç içinde geniş alan ve ferahlık mı arıyorsunuz? Güvenliğe öncelik mi veriyorsunuz?

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend Trend X Titanium

Trend Trend X Titanium Trend Trend X Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Trend donanım seviyesine ek olarak 15" Jant kapağı 15" Alüminyum alaşımlı jantlar 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Yeni Renault MEGANE Sedan

Yeni Renault MEGANE Sedan Yeni Renault MEGANE Sedan Tavrın ruhunu yansıtsın! Yeni Megane Sedan şehre iniyor, sağlam, dinamik ve kromla vurgulanan hatlarıyla sınırları zorluyor. Geniş ve kaslı yapısıyla duruşu hiç olmadığı kadar

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Yeni Renault MEGANE Sedan

Yeni Renault MEGANE Sedan Yeni Renault MEGANE Sedan Tavrın ruhunu yansıtsın! Yeni Megane Sedan şehre iniyor, sağlam, dinamik ve kromla vurgulanan hatlarıyla sınırları zorluyor. Geniş ve kaslı yapısıyla duruşu hiç olmadığı kadar

Detaylı

Yeni Renault MEGANE Yüksek adrenalin Şık formu, özgün çizgileriyle Yeni Renault Megane. Güçlü tarzını yansıtan dışa dönük tasarımıyla seçimini tutkudan yana kullananlar için tasarlandı. Yeni Renault

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Renault KOLEOS. Yeni. Renault Koleos la tanışmak için yi ziyaret edin.

Renault KOLEOS. Yeni. Renault Koleos la tanışmak için  yi ziyaret edin. Broșürün içeriğinin, baskı tarihi itibariyle doğru ve güncel olması için gereken tüm önlemler alınmıștır. Bu broșür, ön seri veya prototiplerden hazırlanmıștır. Sürekli ürün geliștirme politikası çerçevesinde

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Renault Megane 1.5 dci Privilege 105 bg

Renault Megane 1.5 dci Privilege 105 bg İlan no: 242636 Renault Megane 1.5 dci Privilege 105 bg Sahibinden Dizel, Sunroof, 4 Parça Boyanan Var Kusur Yok 32.000 TL İlan tarihi: 7 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya Model yılı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik İlan no: 332326 Toyota Corolla Sedan 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden ÖĞRETMENDEN TOYOTA COROLLA 1.6 ELEGANT- OTOMATİK 56.250 TL İlan tarihi: 8 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar,

Detaylı

2012 OYAK Üyelerine Özel Renault Otomobil Kampanyası Detayları:

2012 OYAK Üyelerine Özel Renault Otomobil Kampanyası Detayları: 2012 OYAK Üyelerine Özel Renault Otomobil Kampanyası Detayları: OYAK ÜYELERİNE ÖZEL OTOMOBİL KAMPANYASI Bu kampanyada OYAK Üyelerine sağlanan ayrıcalıklı şartlar ile Renault ve Dacia otomobillere sahip

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı İlan no: 255431 Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2012 model 43540 km de. İSTOÇ 57.500 TL İlan tarihi: 5 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı