We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally"

Transkript

1 Bilginin çözüm gücü

2 We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines through a global, multi-stakeholder process.

3 İstanbul Edinburgh Manchester

4 Kısaca Tayburn Genel merkezi Edinburgh da bulunan Tayburn, 1994 yılından bu yana müşterilerine; faaliyet raporlaması ve yatırımcı ilişkileri, sürdürülebilirlik danışmanlığı ve raporlaması, ihtisas editörlüğü, pazarlama ve reklam, marka, web ve elektronik mecralar segmentlerinde katma değeri yüksek ürün ve hizmetler sunmaktadır. Tayburn ün sunduğu çözümler, kurumların paydaşlarıyla etkin, sonuca odaklı ve sürdürülebilir iletişim kurmalarını sağlamaktadır. İhtisaslaşmış bilginin gücü ile şekillenen çözümleri, Tayburn ün paydaşlarına sunduğu katma değeri oluşturmaktadır. Tayburn ürün ve hizmetleri piyasaların gelişmesine, mevzuat ile uyumun ve şeffaflığın sağlanmasına katkıda bulunmaktadır. Tayburn ün hizmet yaklaşımı ve stratejisi Tayburn, müşteri memnuniyetine odaklı bir yaklaşımla faaliyet göstermekte, ürün ve hizmetlerinde yenilikçiliği ve kaliteyi eş anlı gözetmektedir. Tayburn ün hizmet felsefesi, müşteriyi derinlemesine ve çok yönlü tanımanın yanı sıra uzun vadeli çözüm ortaklıkları geliştirme esasına dayanmaktadır. Tayburn ün stratejisi, yenilikçiliği besleyerek büyümek, bilgiye dayalı katma değer üretmek ve sürdürülebilirliğe katkıda bulunmaktır. Tayburn ün sürdürülebilirliğe katkısı, müşterilerine sunduğu çözümlerde ortaya çıkmaktadır. Tayburn ün hedefi iş döngüsü kapsamındaki pozitif etkisini geliştirmek ve net katkısını sürekli artırmaktır.

5 Tayburn ün hizmet döngüsünün bileşenleri Müşteriler Tayburn ün sürdürülebilir varlığının temellerinden biri olan müşterileri geniş bir çeşitlilik göstermektedir. Farklı sektörlerden şirketlerin ihtiyaçlarına terzi işi bir yaklaşımla hizmet sunan Tayburn, şirketlerin kurumsal mesajlarını paydaşlarına doğru ses tonu ile ve en etkin şekilde iletmelerini sağlamaktadır yılından beri özenle gözetilen bu yaklaşım, yerli ve yabancı şirketlerden oluşan müşteri portföyünün sürekli geliştirilmesinde büyük rol oynamıştır. Çalışanlar Çalışanları, Tayburn ün rekabet eşiğini ve hizmet gücünü yukarı taşımakta, bilgi ve ihtisaslaşma seviyesi ile sektörde ve piyasada farklılaşmayı sağlamakta, üstün hizmet sunma hedefi kapsamında gerekli olan enerjiyi ve yetkinliği sunmaktadır. Tedarikçiler Tedarikçileri, Tayburn ün sürdürülebilir hizmet döngüsünün bir diğer ana unsurudur. Matbaalar, dijital çözüm sağlayıcılar, fotoğrafçılar, illüstratörler, danışmanlar ve hizmet alınan diğer kurumlar Tayburn ün tedarik zincirini oluşturmaktadır. Uzun vadeli bir bakış açısı ve iş ortaklığı yaklaşımıyla geliştirilen tedarikçi ilişkileri, Tayburn ün müşterileri için çözüm üretmesine ve işini en doğru şekilde yapmasına katkı sağlamaktadır.

6 Tayburn ün desteklediği inisiyatifler Tayburn Global Compact i desteklemektedir. Tayburn, 29 Temmuz 2009 da Küresel İlkeler Sözleşmesi (Global Compact) taahhüdünü Birleşmiş Milletler e bildirmiş; başvurusu 3 Ağustos 2009 da onaylanmıştır. Küresel İlkeler Sözleşmesi nin 10 ilkesi, insan hakları, işçi hakları, çevre ve yolsuzlukla mücadele alanında evrensel olarak kabul görmüş beyannamelerden alınmıştır. Küresel İlkeler Sözleşmesi, katılımcı şirketlerin bu ilkeleri kavramalarını, desteklemelerini ve uygulamalarını öngörmektedir. Caring for Climate Tayburn, 2013 yılının ilk çeyreğinde BM nin sivil oluşumlarına verdiği desteği, Caring for Climate taahhüdünü ileterek bir adım öteye taşımıştır. Tayburn, Caring for Climate a taraf olan az sayıdaki Türk şirketinden biridir. Business for Peace Tayburn, Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen Global Compact Liderler Zirvesi nde Business for Peace (B4P) inisiyatifini imzalamıştır. Bu yeni platform, Global Compact in 10 ilkesi kapsamında şirketlerin ürün ve hizmetleri ile olduğu kadar geliştirecekleri işbirlikleri ile de küresel barışa katkı sağlamalarını hedeflemektedir. Tayburn ün Küresel İlkeler Sözleşmesi İlerleme Bildirimlerine adresinden ulaşılabilir.

7 Tayburn, GRI ın kurumsal paydaşıdır. GRI (Global Reporting Initiative - Küresel Raporlama Girişimi) ın kurumsal paydaşı olan Tayburn, GRI ın global ve çok taraflı paydaş süreci kapsamında, dünya genelinde kabul edilen sürdürülebilirlik raporlaması ilkelerini geliştirme misyonunu desteklemektedir yılının ilk yarısında G4 yeni nesil raporlama ilkeleri lansman konferansına geniş bir katılım gerçekleştiren Tayburn, sürdürülebilirlik raporlaması alanındaki çalışmalarına müşteri kitlesini geliştirerek devam etmektedir. Tayburn, TÜYİD üyesidir. Tayburn, TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Derneği nin üyesidir. TÜYİD, Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile bağlantılı farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformlarda bir araya getirerek, mesleki bilgi üretmek ve yatırımcı ilişkileri uygulamalarında dünya standartlarına ulaşmak amacıyla faaliyet göstermektedir. TÜYİD in paydaşları ile interaktif iletişiminde kilit rol oynayan web sitesi Tayburn tarafından geliştirilmiş olup, güncelliği sağlanmaktadır. Tayburn ün TÜYİD e desteğinin bir diğer boyutu, eğitim çalışmalarında üstlendiği aktif görevlerdir.

8 İngiltere piyasasında: tasarım etkinliği alanında 5. * yaratıcılık alanında 7. ** Tayburn, İngiltere nin köklü ve lider reklam ajansı Tayburn Ltd. nin bir ortak girişimidir yılında kurulan Tayburn Ltd., İngiltere nin lider kurumsal iletişim şirketleri arasında yer almaktadır. Tayburn Ltd., etkinlik ve yaratıcılık alanlarında sergilediği eşsiz performans ile özellikle son 4 yılda pek çok ödül kazanmış, İngiltere nin en etkin ve en yaratıcı tasarım ajanslarının sıralandığı iki farklı ligde ilk 20 şirket arasında ön sıralara yükselmiştir. Sergilediği başarı grafiği, Tayburn Ltd. nin tasarım konusundaki üstün performansını etkin iletişim ile pekiştirdiğini işaret etmektedir. *DBA Etkinlik Ödülleri 2014 Lig tablosu **Design Week Yaratıcılık Ödülleri 2013 Lig tablosu

9

10

11 Tayburn Ltd. nin müşterileri arasında çok sayıda global marka, şirket ve kurum bulunmaktadır. 2ergo Ace of Hearts Acting Up Aggreko Archerfield Azzurro British Council Chewits Children s Parliament CSI Group Diageo Edinburgh Napier University Edinburgh Printmakers Edinburgh Sick Kids Fast Forward Fletcher s Cottage Spa FNZ Forth Ports Glasgow 2014 Glasgow Caledonian University Glasgow Life Gottex Health in Mind Heineken UK Historic Scotland International Confederation of Midwives Investors in People Linn Lynne Forsyth MacFarlane Group Mental Welfare Commission Mirror Shine Valets Museums Galleries Scotland NHS RBS Riverside Rowan Glen Royal Mail RSM Tenon Ltd Scoban Scotia Gas Networks Scottish Forestry Trust Scottish Friendly Scottish Funding Council Scottish Provident Scottish Ten Scottish Water Shepherd and Wedderburn Signal Silverburn Skills Development Scotland Skills for Care & Development SSE Standard Life STV The Jockey Club The Yard University of Edinburgh Wood for Good

12 Faaliyet Raporlaması

13 Tayburn, 1994 yılından bu yana 650 yi aşkın faaliyet raporu projesi tamamlamıştır. Raporlama alanında İngiltere ve Türkiye de trend belirleyici olarak kabul edilen Tayburn, özgün, katma değeri yüksek ve etkili çözümler üretmektedir. İhtisaslaşmış bilginin çözüm gücü Tayburn, müşterilerinin performans verilerini doğru okumayı, stratejik mesajlarını geliştirmeyi ve içeriğin bütününü doğru ve etkin bir yapıda sunmayı iyi bilen, uzmanlaşmış bir hizmet sağlayıcıdır. Tayburn ün bu alandaki gücünün kaynağı, bankacılık ve finans alanlarında ulusal ve uluslararası piyasalarda deneyime sahip editör kadrosu ve güçlü tasarım ekibidir. Tayburn markasını benimsemiş ve sahiplenmiş insan kaynağı, raporlama alanındaki güçlü performansın sürdürülmesinde büyük rol oynamakta, yetkinlik gerektiren bu iş kolunda müşteri memnuniyetine katkıda bulunmaktadır.

14 Tayburn, müşterilerine stratejik mesajları destekleyen, gerçekçi ve özgün tasarım çözümleri sunmaktadır. İçerik geliştirme gücü Tayburn raporlama hizmeti kapsamında müşterilerine stratejik içerik geliştirme ve editöryel hizmetler sunmaktadır. İyi ve doğru bir içerik, raporlamanın belkemiğini oluşturmaktadır. Müşterilerimizin paydaşlarına yönelik mesajlarını mümkün olan en yalın ve anlaşılır bir dilde iletebilmesi iyi planlanmış bir rapor haritası, doğru bir ses tonuna sahip editöryel çalışma ile mümkün olmaktadır. Trend yaratan tasarımlar Tasarım, raporlamanın en az içerik kadar önem taşıyan bir diğer unsurudur. Stratejik mesajları destekleyen, gerçekçi ve her bir projeye özgün tasarım çözümleri, Tayburn ün müşterilerine sunduğu bir diğer katma değer öğesidir. Müşterilerle ortak bir çalışma sürecinin sonunda geliştirilen görsel dil ve kurumsal stil, şirketlerin kimliğini yansıtmanın ötesinde paydaşlarla iletişimde kilit rol oynamaktadır.

15 Çok mecralı raporlamada iddialı çözümler Çok mecralı raporlama, hızla gelişen teknolojiyle beraber tüm dünyada gözlenen en önemli trend olarak karşımıza çıkmaktadır. Paydaşlarıyla iletişimlerini mümkün olan her türlü mecrada gerçekleştirmeyi hedefleyen şirketler, matbu raporun ötesinde dijital platformları artan oranda kullanmaktadırlar. Dijital platformların kullanımı, etkinliği artırmanın yanında günümüz dünyasında büyük önem kazanmış bulunan çevreci politikaları da desteklemektedir. Tayburn, çok mecralı raporlama yaklaşımını, müşteri ihtiyaçları bazında şekillendirmeye odaklıdır. Matbu raporların HTML, Android ve Appstore versiyonları müşterilerin hedef kitle analizi yapılarak geliştirilmekte, iletişimde etkinlik, verimlilik ve özgünlük çok yönlü olarak gözetilmektedir. Zamanında ve bütçe dahilinde çözümler Tayburn ün raporlama projelerinde gözettiği bir diğer husus zamanında ve bütçe dahilinde çözümler üretmektir. Halka açık şirketler başta olmak üzere, müşterilerin tamamı paydaşlarıyla iletişimde zamana karşı bir yarış içindedirler. Tayburn, bu yalın gerçek karşısında, gününde teslimatın en az raporun kalitesi kadar önemli olduğunun bilincinde ve sorumluluğunda hareket etmektedir. Tayburn, taahhüt ettiği ürün ve hizmetleri anlaşılan bütçe parametreleri dahilinde gerçekleştirmeyi bir diğer hedef olarak kabul etmekte ve bu konuyu sağlıklı ve sürdürülebilir müşteri ilişkisi ile memnuniyetinin bir bileşeni olarak algılamaktadır.

16 AÇEV 2013 Faaliyet Raporu

17 Aksa Enerji 2012 Faaliyet Raporu

18 Aksa Enerji 2013 Faaliyet Raporu

19 Aksigorta 2012 Faaliyet Raporu

20 Albaraka Türk 2012 Faaliyet Raporu

21 Albaraka Türk 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

22 Albaraka Türk 2013 Faaliyet Raporu

23 Albaraka Türk 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web ve CD)

24 Altın Yunus 2012 Faaliyet Raporu

25 Altın Yunus 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

26 Altın Yunus 2013 Faaliyet Raporu

27 Altın Yunus 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

28 Anadolu Efes 2012 Faaliyet Raporu

29 Anadolu Efes 2013 Faaliyet Raporu

30 Anadolu Hayat Emeklilik 2012 Faaliyet Raporu

31 Anadolu Hayat Emeklilik 2013 Faaliyet Raporu

32 Anadolu Sigorta 2012 Faaliyet Raporu

33 Anadolu Sigorta 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

34 Anadolu Sigorta 2013 Faaliyet Raporu

35 Anadolu Sigorta 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

36 Aselsan 2012 Faaliyet Raporu

37 Aselsan 2013 Faaliyet Raporu

38 Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) 2012 Faaliyet Raporu

39 Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

40 Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) 2013 Faaliyet Raporu

41 Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

42 BNP Paribas Cardif 2012 Faaliyet Raporu

43 Bileşim A.Ş Faaliyet Raporu

44 Bileşim A.Ş Faaliyet Raporu

45 Bimeks 2012 Faaliyet Raporu

46 Bimeks 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web ve CD)

47 Bimeks 2013 Faaliyet Raporu

48 Bimeks 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web ve CD)

49 Burgan Bank 2012 Faaliyet Raporu

50 Burgan Bank 2013 Faaliyet Raporu

51 Çelebi Hava Servisi 2012 Faaliyet Raporu

52 Çelebi Hava Servisi 2013 Faaliyet Raporu

53 Demisaş 2012 Faaliyet Raporu

54 Demisaş 2013 Faaliyet Raporu

55 Dyo Boya 2012 Faaliyet Raporu

56 Dyo Boya 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

57 Dyo Boya 2013 Faaliyet Raporu

58 Dyo Boya 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

59 Federation of Euro-Asian Stock Exchanges (FEAS) 2012 Faaliyet Raporu

60 Federation of Euro-Asian Stock Exchanges (FEAS) 2013 Faaliyet Raporu

61 Finans Leasing 2012 Faaliyet Raporu

62 Finans Leasing 2013 Faaliyet Raporu

63 GarantiBank International N.V. (Hollanda) 2012 Faaliyet Raporu

64 GarantiBank International N.V. (Hollanda) 2013 Faaliyet Raporu

65 Halk Sigorta 2012 Faaliyet Raporu

66 Halk Sigorta 2013 Faaliyet Raporu

67 Halk Yatırım 2012 Faaliyet Raporu

68 Halk Yatırım 2013 Faaliyet Raporu ve Kurumsal Profil

69 ING Bank 2012 Faaliyet Raporu

70 ING Bank 2013 Faaliyet Raporu

71 İş Bankası 2012 Faaliyet Raporu

72 İş Bankası 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

73 İş Bankası 2013 Faaliyet Raporu

74 İş Bankası 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

75 İş GYO 2012 Faaliyet Raporu

76 İş GYO 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

77 İş GYO 2013 Faaliyet Raporu

78 İş GYO 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

79 İş Portföy Yönetimi 2012 Faaliyet Raporu

80 İş Portföy Yönetimi 2013 Faaliyet Raporu

81 İş Yatırım 2012 Faaliyet Raporu

82 İş Yatırım 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web ve CD)

83 İş Yatırım 2013 Faaliyet Raporu

84 İş Yatırım 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web ve CD)

85 Kalkınma Bankası 2012 Faaliyet Raporu

86 Kalkınma Bankası 2013 Faaliyet Raporu

87 Kartonsan 2012 Faaliyet Raporu

88 Kartonsan 2013 Faaliyet Raporu

89 Migros 2012 Faaliyet Raporu

90 Migros 2013 Faaliyet Raporu

91 Millî Reasürans 2012 Faaliyet Raporu

92 Millî Reasürans 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

93 Millî Reasürans 2013 Faaliyet Raporu

94 Millî Reasürans 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

95 Optima Faktoring 2012 Faaliyet Raporu

96 Otokar 2013 Faaliyet Raporu

97 OYAK 2012 Faaliyet Raporu

98 OYAK 2013 Faaliyet Raporu

99 Pınar Et 2012 Faaliyet Raporu

100 Pınar Et 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

101 Pınar Et 2013 Faaliyet Raporu

102 Pınar Et 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

103 Pınar Su 2012 Faaliyet Raporu

104 Pınar Su 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

105 Pınar Su 2013 Faaliyet Raporu

106 Pınar Su 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

107 Pınar Süt 2012 Faaliyet Raporu

108 Pınar Süt 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

109 Pınar Süt 2013 Faaliyet Raporu

110 Pınar Süt 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

111 Saf GYO 2013 Faaliyet Raporu

112 Saf GYO 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

113 Sarkuysan 2012 Faaliyet Raporu

114 Sarkuysan 2013 Faaliyet Raporu

115 Takasbank 2012 Faaliyet Raporu

116 Takasbank 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

117 TARSİM 2012 Faaliyet Raporu

118 TARSİM 2013 Faaliyet Raporu

119 TCMB 2012 Faaliyet Raporu

120 TCMB 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web ve CD)

121 TEB 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

122 TEB 2013 Faaliyet Raporu

123 TEB 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

124 TJK 2013 Faaliyet Raporu

125 Torunlar GYO 2012 Faaliyet Raporu

126 TSKB 2013 Faaliyet Raporu

127 TSPAKB 2012 Faaliyet Raporu

128 Türk Eximbank 2013 Faaliyet Raporu

129 Türkiye Finans 2012 Faaliyet Raporu

130 Türkiye Finans 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web ve CD)

131 Türkiye Finans 2013 Faaliyet Raporu

132 Türkiye Finans 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web ve CD)

133 Türkiye Finans Ara Dönem Faaliyet Raporları

134 TÜSİAD 2012 Çalışma Raporu

135 TÜSİAD 2013 Çalışma Raporu

136 TÜYİD Faaliyet Raporu

137 Vestel Beyaz Eşya 2013 Faaliyet Raporu

138 Vestel Elektronik 2013 Faaliyet Raporu

139 Viking Kağıt 2012 Faaliyet Raporu

140 Viking Kağıt 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

141 Viking Kağıt 2013 Faaliyet Raporu

142 Viking Kağıt 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web)

143 World Federation of Exchanges (İngiltere) 2012 Faaliyet Raporu

144 World Federation of Exchanges (İngiltere) 2013 Faaliyet Raporu

145 Yaşar Holding 2012 Faaliyet Raporu ve Kurumsal Profil

146 Yaşar Holding 2012 Elektronik Faaliyet Raporu ve Elektronik Kurumsal Profil (CD)

147 Yaşar Holding 2013 Faaliyet Raporu

148 Yaşar Holding 2013 Elektronik Faaliyet Raporu ve Elektronik Kurumsal Profil (CD)

149 Yatırım Finansman 2012 Faaliyet Raporu

150 Yatırım Finansman 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (CD)

151 Ziraat Bankası 2012 Faaliyet Raporu

152 Ziraat Bankası 2012 Elektronik Faaliyet Raporu (Web ve CD)

153 Ziraat Bankası 2013 Faaliyet Raporu

154 Ziraat Bankası 2013 Elektronik Faaliyet Raporu (Web ve CD)

155 Ziraat Bankası AG (Almanya) 2013 Faaliyet Raporu

156 Ziraat Emeklilik 2012 Faaliyet Raporu

157 Ziraat Emeklilik 2013 Faaliyet Raporu

158 Ziraat Sigorta 2012 Faaliyet Raporu

159 Ziraat Sigorta 2013 Faaliyet Raporu

160 Zorlu Enerji 2013 Faaliyet Raporu

161 Zorlu Grubu 2012 Elektronik Kurumsal Profil (CD)

162 Yatırımcı İlişkileri

163 Yatırımcı ilişkileri stratejik bir bakış açısı ve hız gerektiren bir alandır li yıllarla beraber şeffaflığın ve hesap verebilirliğin önemi bütün dünyada artmış, şirketlerin kurumsal stratejileri kadar iş süreçleri de yatırımcıların bilgi talep ettikleri konular arasında yer almaya başlamıştır. Yasal mevzuat, yatırımcı ilişkilerinin ve raporlamanın çerçevesini belirlemektedir. Ulusal ve uluslararası mevzuatı takip etmek ve tam uyumu sağlamak, halka açık şirketler için kilit önem taşımaktadır. Bu kapsamda, bilgiyi, zamanında, kolay anlaşılır ve hızlı erişilir bir formatta sunmak yatırımcı ilişkileri ile uğraşan herkesin ortak hedefi durumuna gelmiştir. Tayburn, müşterileri için geliştirdiği ürün ve hizmetlerde mevzuata tam uyumu hedeflemekte; bu kapsamda müşterilerine danışmanlık ve yönlendirme hizmetleri sunmaktadır. Tayburn yatırımcı ilişkileri kapsamında müşterilerinin matbu ve elektronik ortamlarda ihtiyaç duydukları periyodik ürünler (yatırımcı sunumları, bültenler, bilgilendirme notları, özel amaçlı sunumlar, basın bültenleri, vb.) kapsamında çözümler üretmektedir.

164 Albaraka Türk Sunumu

165 Albaraka Türk Yatırımcı İlişkileri Sunumu

166 Çelebi Hava Servisi Yatırımcı İlişkileri Web Sitesi

167 Garanti Bankası Yatırımcı İlişkileri Broşürü

168 Garanti Bankası Yatırımcı İlişkileri Sunumu

169 Halkbank Sunum

170 Halkbank Yatırımcı İlişkileri Sunumu

171 Halkbank Sunum

172 Migros Yatırımcı İlişkileri Sunumu

173 Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Sunumu

174 Tekfen Holding Yatırımcı İlişkileri Sunumu

175 Editörlük

176 Kurumsal hedef ve stratejilerle örtüşen bir ses tonunu sağlamak, Tayburn editörlük hizmetlerinin temel hedefini oluşturmaktadır. İçerik sağlama ve ihtisas editörlüğü, Tayburn ü sektöründe ve rekabette farklılaştıran kilit konuların başında yer almaktadır. Tayburn ün ihtisas editörlüğü hizmetleri, kurumsal müşterilerin paydaşları ve hedef kitleleri ile gerçekleştirdikleri iletişimde ihtiyaç duydukları içeriğin geliştirilmesini ve editöryel hizmetlerin sunumunu kapsamaktadır. Tayburn ihtisas editörlüğü hizmetleri, müşterilerin yarattığı katma değeri net olarak ifade etmek, finansal bilgilerini en yalın ve anlaşılır bir şekilde sunmak, işlerinde kaydettikleri gelişmeleri ve verileri kurumsal bir öyküye dönüştürmek suretiyle paydaşlarla olan iletişime katkıda bulunmaktadır. Tayburn editörlük hizmetleri kapsamında Türkçe nin yanı sıra İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Çince, Arapça ve diğer dillerde kurumsal iletişimin tüm mecralarına yönelik içerik sağlamaktadır. Tayburn ihtisas editörlüğü hizmetleri; bütünsel bir yaklaşım içinde planlanıp geliştirilen, şirketlerin yıllık performansını, üst yönetimin stratejik mesajlarını en yalın ve somut şekilde sunan faaliyet raporlarının editörlüğünü, şirketlerin kurumsal stratejilerinin ekonomik olduğu kadar sosyal ve çevresel döngüdeki performansını irdeleyen sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk raporlarının editörlüğünü, zengin bir kurumsal içeriğin internet mecrasına uygun bir dille sunulmasını ve dijital dünyadaki rekabet eşiğinin güçlendirilmesini sağlayan web editörlüğü ve içerik stratejisi geliştirme çalışmalarını, şirket hedef kitlelerine yönelik sunumların, üst düzey yönetici konuşma metinlerinin ve video skriptlerinin hazırlanmasını kapsamaktadır.

177 Anadolu Sigorta Kurumsal web sitesi (İngilizce editörlük) Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce ve Arnavutça editörlük) Burgan Bank Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) Çelebi Holding Kurumsal iletişim malzemeleri (Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Macarca, Yunanca ve Rusça editörlük) Doğan Organik Ürünler Kurumsal web sitesi (İngilizce editörlük) Fiba Gayrimenkul Kurumsal web sitesi ve iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) Fiba Group Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce ve Rusça editörlük) Garanti Bankası Şubesiz Bankacılık (web, ATM) mecraları (İngilizce, Rusça, Çince, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca editörlük)

178 ING Bank Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) İller Bankası Faaliyet raporu (İngilizce editörlük) İş Bankası Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) İş Portföy Yönetimi Kurumsal web sitesi ve kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce ve Almanca editörlük) Makyol Kurumsal iletişim malzemeleri (Türkçe, İngilizce, Rusça ve Fransızca editörlük) MEFA Group Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce ve Rusça editörlük) OYAK Grup şirketleri kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) Sabancı Holding BM Küresel İlkeler Sözleşmesi İlerleme Bildirimi (Türkçe ve İngilizce editörlük)

179 Siemens Insight Consulting (İngiltere) (Türkçe editörlük) TEB Kurumsal iletişim malzemeleri (İngilizce editörlük) TEB Faktoring Kurumsal web sitesi (İngilizce editörlük) Türk Eximbank Yönetici Mesajları (İngilizce editörlük) Türkiye Katılım Bankaları Birliği Faaliyet raporu (İngilizce editörlük) UN PRI (Birleşmiş Milletler Sorumlu Yatırım İlkeleri) Kurumsal iletişim malzemeleri (Türkçe editörlük) Watson Towers (İngiltere) (Türkçe editörlük) Zorlu Holding Grup şirketleri kurumsal iletişim malzemeleri (Türkçe, İngilizce, Rusça, Fransızca, Almanca İspanyolca, Arapça ve Lehçe editörlük)

180 1994 ten bu yana hizmet sunduklarımız: Holdingler/Şirket Grupları Arıkanlı Holding Avrupa & Amerika Holding Borusan Holding Çalık Holding Çelebi Holding Deva Holding Doğan Holding Doğuş Holding EastPharma (İngiltere) Fiba Holding GİSAD Grubu GSD Grubu Koç Holding Kolin Grubu Kürüm Şirketler Grubu OYAK Rumeli Holding Taboğlu Holding Tekfen Holding Turcas Holding Uzel Grup Yaşar Holding Zorlu Grubu Borsa/Birlik/Vakıf/Federasyon AÇEV Emeklilik Gözetim Merkezi Federation of Euro-Asian Stock Exchanges International Options Market Association (Fransa) İMKB Koç Üniversitesi-TÜSİAD EAF Kredi Kayıt Bürosu Lokman Hekim Geri Kazanım Sermaye Piyasası Profesyonelleri Derneği TARSİM Tepav TSPAKB Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Türkiye Jokey Kulübü Türkiye Katılım Bankaları Birliği Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği TÜSİAD TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Derneği TZH Vakfı Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Vehbi Koç Vakfı World Federation of Exchanges (İngiltere) Bankacılık A&T Bank ABank Albaraka Türk Anadolubank Atlasbank Bank Asya Bank Kapital Banka Kombetare Tregtare (Arnavutluk) Banque du Bosphore (Fransa) Burgan Bank C Bank Çalık Bank Demirbank Dışbank Dünya Bankası (Ankara Ofisi) Etibank Eurobank Tekfen Family Finans Kurumu Finansbank Finansbank Romania (Romanya) Garanti Bankası GarantiBank International N.V. (Hollanda) GSD Bank Halkbank ING Bank İktisat Bankası İller Bankası İş Bankası Kalkınma Bankası Kentbank MNG Bank Osmanlı Bankası Oyak Bank Pamukbank Pinebank (ABD) Şekerbank T.C. Merkez Bankası Takasbank TEB TEB NV (Hollanda) Tekstilbank TSKB Türk Eximbank Türkiye Finans Türkiye Kalkınma Bankası Ulusal Bank Vakıfbank Yapı ve Kredi Bankası YKB Nederland NV (Hollanda) Ziraat Bankası Ziraat Bankası AG (Almanya) Faktoring Başer Faktoring C Factoring Destek Finans Factoring Ege Factoring Ekspo Factoring Factofinans Fiba Faktoring Garanti Faktoring Girişim Faktoring GSD Factoring İstanbul Factoring K Factoring Kapital Factoring Kent Factoring Lider Faktoring MNG Faktoring Optima Faktoring Pamuk Factoring Süzer Factoring TEB Factoring Tekstil Factoring Toprak Factoring Yapı Kredi Faktoring Yaşar Factoring Leasing Atlas Leasing Demir Leasing Dünya Leasing Ege Leasing EGS Leasing Finans Leasing Garanti Leasing İktisat Leasing İstanbul Leasing K Leasing Kent Leasing Pamuk Leasing Rant Leasing Süzer Leasing TEB Leasing Tekstil Leasing Toprak Leasing Yapı Kredi Leasing Yaşar Leasing Sigortacılık AK Emeklilik Aksigorta Anadolu Hayat Emeklilik Anadolu Sigorta AvivaSA Emeklilik ve Hayat Başak Emeklilik BNP Paribas Cardif Cigna Hayat Sigorta Demir Hayat Sigorta Ergo İsviçre Emeklilik ve Hayat Finans Emeklilik

181 Finans Sigorta Garanti Emeklilik ve Hayat Garanti Sigorta Güneş Sigorta Halk Sigorta Milli Reasürans Polaris Sigorta Toprak Sigorta Yapı Kredi Sigorta Ziraat Emeklilik Ziraat Sigorta Yatırım/Portföy Yönetim/GYO Corio Türkiye Fiba Capital Holdings Fiba Gayrimenkul Finans Yatırım Garanti Portföy Yönetimi GFC Menkul Değerler Halk Yatırım İktisat Yatırım İş GYO İş Portföy Yönetimi İş Yatırım Kalkınma Menkul Değerler Kent Yatırım MNG Yatırım OYAK Yatırım Özak GYO SAF GYO TEB Yatırım Torunlar GYO TSKB GYO Turkisfund Yapı Kredi Koray Yatırım Finansman Zorlu Gayrimenkul Sanayi/Üretim/Ticaret Armin Elektrik ASELSAN Bemka Demisaş Doğan Organik Ürünler Doğuş Otomotiv Dyo Boya Enpay Eryap Plastik GAP Güneydoğu Tekstil GİSAD Dış Ticaret Hasçelik İzocam Kartonsan Koleksiyon Mobilya Korteks MMZ Onur Boru Otokar Propet R.R. Pottery Sarkuysan SAY Terzi Selka SOM Civata Şişecam TÜPRAŞ Uzel Makine Ünal Tarım Vestel Beyaz Eşya Vestel Dijital Vestel Elektronik Viking Kağıt Enerji Aksa Enerji AYGAZ Çalık Enerji Enerjisa ESGAZ Zorlu Enerji Perakendecilik BİM Bimeks Gima Macrocenter Migros Tansaş İnşaat/Taahhüt GAP İnşaat Geoduvar Kolin İnşaat Kolsan Makyol Prekons SAMS Çimento/Madencilik Adana Çimento Akçansa Bolu Çimento Elazığ Çimento Entegre Harç Hekimhan Madencilik Mardin Çimento Oysa Çimento Ünye Çimento Hizmet/Eğitim-Öğretim Accor Services ACS Danışmanlık AD-Stop ARTI Danışmanlık C Line Consul Danışmanlık Çelebi Güvenlik Çelebi Hava Servisi Çelebi Marina Çe-Tur EMARE Mimarlık Global Markets Institute (Fransa) Grey Worldwide Koç Üniversitesi MEF Dersaneleri Siemens Insight Consulting (İngiltere) Strata Training Consulting Tedra Danışmanlık Towers Watson TSKB Gayrimenkul Değerleme Türk Hava Yolları Y&R Reklamevi Yalın Tan-Jeyan Ülkü Mimarlık Bilişim/Telekomünikasyon AVEA Bileşim A.Ş. Febris Intertech innova OYTEK Türk Telekom Yiyecek-İçecek Anadolu Efes Banvit Coca-Cola İçecek Koska Pınar Et Pınar Su Pınar Süt Şeker Piliç Taşkesti Su Ülker Gıda Sağlık/İlaç Acıbadem Sağlık Grubu Bilim İlaç Papsi Veteriner Kliniği Roche Diagnostik Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü Liman İşletmeciliği Çanakkale Liman İşletmesi Çelebi Bandırma Limanı Port Akdeniz AVM/Restoran/Turizm ADA Alışveriş Merkezi Altın Yunus Çeşme Ankara Bağ Evi Çanakkale Kolin Hotel ve Kongre Merkezi Doria Hotel Bodrum Moss Travel Tekira Alışveriş Merkezi Teras Park Alışveriş Merkezi Tez Tour Tour Market

182 Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için: Ronaldo Manosa Ediz Usman Altuğ Atik Nilgün Yılmazcan Gürdal Gök Süleyman Seba Cad. Acısu Sok. 1/15 Maçka İstanbul Tel (0212) Faks (0212) Tayburn, bu broşürde yer alan fotoğrafları çeken Sayın Yunus Özkazanç a ve baskı çalışmasını gerçekleştiren Ömür Matbaacılık A.Ş. ye teşekkür eder.

183

184 tayburnkurumsal.com

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

Fark yaratan tasarım çözümleri

Fark yaratan tasarım çözümleri Fark yaratan tasarım çözümleri We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting

Detaylı

İstanbul Edinburgh Manchester

İstanbul Edinburgh Manchester İstanbul Edinburgh Manchester yaratıcı fikirler, hedefe ulaştıran çözümler Yaratıcı fikirler kuşkusuz önemli. Ancak uygulanabilir ve hedefe ulaştırır olmaları daha da önemli. Türkiye de 15 yıldır müşterilerimize

Detaylı

Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü

Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü Faaliyet raporlaması Yatırımcı ilişkileri İhtisas editörlüğü Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 7 Faaliyet Raporlaması 12 Yatırımcı İlişkileri 117 İhtisas Editörlüğü 130 We are a registered Organizational Stakeholder

Detaylı

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally

We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally Bilginin çözüm gücü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission of the GRI to develop globally accepted sustainability reporting guidelines

Detaylı

Geleceğe kalıcı miras (!) *

Geleceğe kalıcı miras (!) * Geleceğe kalıcı miras (!) * * Nasıl bir dünyada yaşamak ve gelecek nesillere ne bırakmak istiyoruz? Karar bizim. BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon un 23 Eylül 2014 te İklim Zirvesi nin açılışında dediği gibi,

Detaylı

Ne kadar etkileyici siniz (?)

Ne kadar etkileyici siniz (?) Ne kadar etkileyici siniz (?) * İklim değişikliği hızla önlem almayı gerektiriyor 19. yüzyılda 280 ppm olan sera gazları seviyesi bugün 435 ppm e ulaşmış durumda Ekonomik faaliyetlere ve günlük hayata

Detaylı

Marka Dijital Pazarlama

Marka Dijital Pazarlama Marka Dijital Pazarlama Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 7 Marka 12 Dijital 43 Pazarlama 72 We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting Initiative (GRI) and support the mission

Detaylı

Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın *

Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın * Geleceğe kalıcı mirasınız bu olmasın * Tayburn Hakkında 2 Tayburn UK 9 Bir iş stratejisi olarak sürdürülebilirlik 14 Sürdürülebilirlik ürün ve hizmetlerimiz 24 Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Raporlaması

Detaylı

RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ İHTİSAS EDİTÖRLÜĞÜ

RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ İHTİSAS EDİTÖRLÜĞÜ 2018 2019 24 YILDIR MÜŞTERİLERİMİZE BASILI VE ELEKTRONİK İLETİŞİMİN TÜM ALANLARINDA ÖZGÜN, YARATICI, ENTEGRE VE KATMA DEĞERİ YÜKSEK TASARIM-İÇERİK-ÜRETİM ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ. RAPORLAMA YATIRIMCI İLİŞKİLERİ

Detaylı

Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü. Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri. İhtisas Editörlüğü

Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü. Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması. Yatırımcı İlişkileri. İhtisas Editörlüğü Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri Bu broşürde: Faaliyet Raporlaması İhtisas Editörlüğü Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü We are a registered Organizational Stakeholder of the Global Reporting

Detaylı

Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri

Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri Yarat c, entegre kurumsal iletiflim çözümleri 2006 stanbul Edinburgh London Manchester 1994'ten bu yana Türkiye'de müflterilerimize hizmet sunman n ayr cal n yafl yoruz. Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar

Detaylı

stanbul Edinburgh London Manchester

stanbul Edinburgh London Manchester stanbul Edinburgh London Manchester 1994'ten beri Türkiye'de hizmetinizdeyiz. Tayburn Kurumsal ve Tayburn Tasar m, kurumsal müflterilerinin ihtiyaç duydu u her türlü yarat c ve entegre kurumsal iletiflim

Detaylı

Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü

Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü Faaliyet Raporlaması Yatırımcı İlişkileri İhtisas Editörlüğü 2017 TAYBURN Bilginin Çözüm Gücü ile 1994 ten Günümüze Müşterilerimiz için Katma Değer Üretiyoruz. İstanbul - Edinburgh - Liverpool 3 TAYBURN

Detaylı

Marka Dijital Pazarlama

Marka Dijital Pazarlama Marka Dijital Pazarlama Bu broşürde: Marka Dijital Pazarlama We are a member of the GOLD Community and support the mission of GRI to empower decision makers everywhere, through GRI Sustainability Reporting

Detaylı

ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK DANIŞMANLIĞI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMASI

ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK DANIŞMANLIĞI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORLAMASI 2018 2019 24 YILDIR MÜŞTERİLERİMİZE BASILI VE ELEKTRONİK İLETİŞİMİN TÜM ALANLARINDA ÖZGÜN, YARATICI, ENTEGRE VE KATMA DEĞERİ YÜKSEK TASARIM-İÇERİK-ÜRETİM ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ. ENTEGRE RAPORLAMA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Detaylı

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Sürdürülebilirlik Raporlaması Entegre Raporlama 2017 TAYBURN Bilginin Çözüm Gücü ile 1994 ten Günümüze Müşterilerimiz için Katma Değer Üretiyoruz. İstanbul - Edinburgh -

Detaylı

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası.

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası. 2013 Garanti Yatırım Ödüller En iyi Yatırım Bankası En iyi Aracı Kurum En İyi Yatırım Bankası En İyi Yatırım Bankası 2 Garanti Yatırım Garanti Yatırım 1991 yılında kurulmuştur. Garanti Yatırım nin lider

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması. Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması

Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması. Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve. Raporlaması Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Bu broşürde: Sürdürülebilirlik Danışmanlığı ve Raporlaması Raporlaması We are a member of the GOLD Community and support the mission of GRI to empower decision makers

Detaylı

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası.

Garanti Yatırım. Ödüller. En iyi Yatırım Bankası. En iyi Aracı Kurum. En İyi Yatırım Bankası. En İyi Yatırım Bankası. Garanti Yatırım Ödüller En iyi Yatırım Bankası En iyi Aracı Kurum En İyi Yatırım Bankası En İyi Yatırım Bankası 2 Garanti Yatırım Garanti Yatırım 1991 yılında kurulmuştur. Garanti Yatırım nin lider yatırım

Detaylı

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl Global Compact Türkiye 2002-2017 Üye Etkileşim Toplantısı 25 Ekim 2017 Rakamlarla Global Compact Türkiye* 151 Şirket 62 STK 22 İş Dünyası Derneği 10 Üniversite 6 Diğer Dünyada 15. Avrupa da 6. Ağ *Ekim

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu

Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu KANALFİNANS.COM Değer Odaklı Uluslararası Yatırımcıların Türkiye ye İlgisi Sürüyor, TÜYİD Fon Akışı Raporu TÜYİD IPREO Fon Akışı raporuna göre değer odaklı yatırımcılar birinci çeyrekte alım yaparken,

Detaylı

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır.

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır. escarus hakkında Nisan 2011 de faaliyetine başlayan Escarus Sürdürülebilir Danışmanlık A.Ş., deneyimli ve profesyonel kadrosuyla sürdürülebilirlik çözümleri geliştirerek, danışmanlık hizmetleri vermek

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 07 Nisan 2014 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Mart 2014 Borsa İstanbul tarafından her ayın bitiminde

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 07 Temmuz 2014 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014 Borsa İstanbul tarafından açıklanan uluslararası

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR

İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR İMKB 100, FTSE 100 E KARŞI FAALİYET RAPORLARINDA SON TRENDLER, YENİ YAKLAŞIMLAR FİNAR KURUMSAL ENTEGRE KURUMSAL İLETİŞİM ALANINDA ULUSLARARASI KNOW-HOW A SAHİP NICH BİR AJANS 1994: Kuruluş Finar Lloyd

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar BANKACILIK ve SİGORTACILIK SEKTÖRÜ I. Bankacılık Sektörü TÜRKİYE GARANTİ

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI MCT Danışmanlık 226-236 a.d. 711-852 a.d. 141 13 977 344-48 -414 133 25.191 44 10,0 59,6 Kiler Gıda -20.915-21.630 a.d. -134.455-40.330 a.d. -43.752 375 a.d. -69.788-7.380 15.336 6.594 658.292 169-124,5

Detaylı

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013 FİNANS KOÇ-AMERIKAN BANK ILE 1980 LI YILLARDA BÜYÜMEYE BAŞLADIĞIMIZ BANKACILIK SEKTÖRÜNDE ÜLKEMIZ EKONOMISI VE SEKTÖRDEKI DEĞIŞIMLERI DOĞRU OKUDUK VE 2005 YILINDA YAPI KREDI BANKASI NI BÜNYEMIZE KATARAK

Detaylı

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU FİNANS Koç-Amerikan Bank ile 1980 li yıllarda büyümeye başladığımız bankacılık sektöründe ülkemiz ekonomisi ve sektördeki değişimleri doğru okuduk ve 2005 yılında Yapı Kredi Bankası nı bünyemize katarak

Detaylı

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti.

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. 2017 EVRENSEL LTD. Evrensel Ltd., müşterilerinin gayrimenkul yatırımlarında yenilikçi, yaratıcı ve güvenilir çözüm ortağıdır. 2009 yılında kurulmuş olan

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz.

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz. bankacılık ve sigortacılık Müşteri odaklı yaklaşımlarımız, güçlü finansal yapımız, milyonlarca aktif müşteri sayımızla Türkiye nin lider bankacılık ve sigortacılık grubu olarak anahtar biziz! Yapı Kredi

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 7 Ocak 215 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr TURGUT USLU tuslu@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi: Ocak-Aralık 214 Borsa

Detaylı

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu 2009 YILI I. DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Sunuş Bankamızın, 31 Mart 2009 dönemine ait solo finansal veriler üzerinden hazırlanan Ara Dönem Faaliyet Raporu, 14 Mayıs 2009 tarihinde web sitesinde yayımlanmıştır.

Detaylı

ZAMANIN RUHUNU OKUMAK

ZAMANIN RUHUNU OKUMAK KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU ZAMANIN RUHUNU OKUMAK KURUMSAL DEĞERLER Kurucumuz Vehbi Koç un belirlediği değerler, dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de Topluluğumuza yön vermeye devam edecektir. Müşterilerimiz

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

İhracatın Finansmanında Türk Eximbank

İhracatın Finansmanında Türk Eximbank İhracatın Finansmanında Türk Eximbank Adnan YILDIRIM Genel Müdür 10 Şubat 2017 Türkiye Otelciler Federasyonu Bilgilendirme Toplantısında Sunulmak Üzere Hazırlanmıştır 1 Genel Olarak Türk Eximbank 2 Teşkilat

Detaylı

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul Basın Sohbet Toplantısı 14 Temmuz 2009, İstanbul Kuruluş : 7 Ocak 2009 Internet Adresi : www.tuyid.org Posta Adresi : Nispetiye Cad. Levent İşhanı No: 6/2 34330 Levent - İstanbul Telefon : (212) 278 30

Detaylı

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ

EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Egeli & Co. Yatırım Holding A.Ş. 13 Ekim 2010 Basın Bülteni EGELİ & CO.: REEL YATIRIMLAR İÇİN YERLİ ve YABANCI FİNANSAL YATIRIMCIYI TARIM SEKTÖRÜNE ÇEKECEĞİZ Halka açık bir şirket olan Egeli & Co. Yatırım

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

2018 Yılı 3. Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi

2018 Yılı 3. Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi Havayolu Demir Çelik Savunma Sanayii Madencilik Kimyasal Madde. Perakende Petrokimya Enerji Gayrimenkul Yat. Ort. Telekom ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 14 Kasım 2018 2018 Yılı 3. Çeyrek Sektörel Bilanço Analizi GAYE

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları 13 Aralık 2012 İZMİR Hizmetlerimiz 13 Aralık 2012 İZMİR KOBİ Akademi KOBİ lerin yurtiçi ve uluslararası pazarlardaki karlılıklarını ve rekabet güçlerini artırabilecekleri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Adı Soyadı: İZZET BOZKURT ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Doğum Tarihi: 23.07.1966 izzet.bozkurt@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Gazetecilik ve Halkla

Detaylı

İhraççı Rating. C Faktoring A.Ş. Finans Finansal Kiralama A.Ş. Aksa Enerji Üretim A.Ş. A+ Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Akyürek Pazarlama Albaraka Türk

İhraççı Rating. C Faktoring A.Ş. Finans Finansal Kiralama A.Ş. Aksa Enerji Üretim A.Ş. A+ Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Akyürek Pazarlama Albaraka Türk İhraççı Rating k Faktoring.Ş + k Finansal Kiralama.Ş. + (tur) kbank kfen Holding (TR) ksa Enerji Üretim.Ş. + ktif Yatırım Bankası.Ş. (Trk) kyürek Pazarlama BB+ lbaraka Türk BB- lternatif Bank lternatif

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2015 yılı faaliyet sonuçları ile 2015 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU

AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 30 Nisan 2010 Bankacılık Düzenleme

Detaylı

THE ROYAL BANK OF SCOTLAND PLC (MERKEZİ EDINBURGH) İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ 30 HAZİRAN 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Müdürler Kurulu Başkanı ve Genel Müdür ün Ara Dönem Faaliyetine İlişkin Değerlendirmeleri

Detaylı

A dan Z ye Sürdürülebilirlik

A dan Z ye Sürdürülebilirlik A dan Z ye Sürdürülebilirlik Ece Sevin, 16.11.2017 ESCARUS TSKB Sürdürülebilirlik Danışmanlığı A.Ş. ESCARUS HAKKINDA Escarus Hizmetlerimiz Tecrübemiz Stratejik Sürdürülebilirlik Operasyonel Sürdürülebilirlik

Detaylı

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL)

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL) ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI Logo Şirket Halka Arz Tarihi VANET GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ 05-06/03/1998 337.500 Konsorsiyum Üyesi (Bakiyeyi Yüklenim) TÜRKİYE İŞ BANKASI

Detaylı

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart 2010 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür'ün Mart 2010 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2009 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür'ün Eylül 2009 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir.

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. /anadolugrubu company/anadolu-group www.anadolugrubu.com.tr 06.01.2017 tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. Kuruluş Anadolu yu dünyaya, dünyayı Anadolu ya bağlayan yıldız Anadolu Grubu, Kamil

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği. Tanıtım Sunumu 2017

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği. Tanıtım Sunumu 2017 Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Tanıtım Sunumu 2017 İÇİNDEKİLER Hakkımızda Misyon Vizyon Organizasyon Yapısı TKYD Yönetim Kurulu TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları

Detaylı

BDG Finansal Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Ltd. Şti.

BDG Finansal Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Ltd. Şti. Finansal Danışmanlık Hizmetleri ve Ticaret Ltd. Şti. İncesu Sokak 22/8 Etiler 34337 -İstanbul Tel.: 90-(212) 352 64 74 Faks: 90-(212) 352 64 80 www.bdg.com.tr 1 Kuruluş ve amaç Finansal Danışmanlık Hizmetleri

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir.

/anadolugrubu company/anadolu-group tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. /anadolugrubu company/anadolu-group www.anadolugrubu.com.tr 14.04.2017 tarihli bilgiler çerçevesinde düzenlenmiştir. Kuruluş Anadolu yu dünyaya, dünyayı Anadolu ya bağlayan yıldız Anadolu Grubu, Kamil

Detaylı

BISTEP program ortakları kimlerden oluşur?

BISTEP program ortakları kimlerden oluşur? BISTEP nedir? BISTEP, şirketlerin kurumsallaşma sürecine destek olmak amacıyla Borsa İstanbul ve Koç Üniversitesi tarafından tasarlanmış bir programdır. Program, şirketlerin kurumsallaşma basamaklarını

Detaylı

Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. 1. Amaç Bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarih ve 5/143 sayılı ilke kararına dayanılarak, TSKB A.Ş. tarafından Alternatif Yatırım A.Ş. nin hazırladığı Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. (Avivasa,

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Görüş Kasım 2014 İçindekiler 1 Halka Arza İlişkin Genel Bilgiler... 4 2 Şirket Hakkında Özet Bilgi... 5 3 Sektördeki

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM... 3... 5... 7... 9...11...13...15...17...19 HAKKIMIZDA Türkiye nin finans

Detaylı

Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %)

Şirketin Unvanı Gerçekleştirilen İhraç Tutarı (TL) Satış Tarihi Vade (Gün) İtfa Tarihi Faiz (Basit %) Destek Faktoring 45,000,000 14.01.2015 546 15.07.2016 10.78 Bis Enerji Elektrik Üretim 20,000,000 16.01.2015 728 13.01.2017 12.00 Bank Pozitif Kredi ve Kalkınma Bankası TÜPRAŞ-Türkiye Petrol Rafinerileri

Detaylı

TEGEP 4. Eğitim ve Gelişim Zirvesi Katılım Raporu

TEGEP 4. Eğitim ve Gelişim Zirvesi Katılım Raporu 24 Kasım 2014 TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği www.tegep.org.tr / www.egitimveglisimzirvesi.com TOPLAM KATILIMCI SAYISI: 394 KATILIMCI PROFİLİ YÖNETİCİ UZMAN TEDARİKÇİ 24% 31% 45% 1 KATILIMCI

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık...

...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık... ...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık... Deriva İle Tanışın Deriva Danışmanlık ve Eğitim reel ve mali sektör

Detaylı

TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI. 23 Kasım 2011

TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI. 23 Kasım 2011 TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI 23 Kasım 2011 Almanya Sermaye Piyasası Kurumları Bankacılık Sermaye Piyasaları Sigortacılık BankacılıkDüzenlemeve Denetleme Kurulu (BDDK) Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Hazine Müsteşarlığı

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2014 yılı faaliyet sonuçları ile 2014 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2013 yılı faaliyet sonuçları ile 2013 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri. 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi

Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri. 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi Place image here with reference to guidelines Serhat Akmeşe

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı

Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı Canan Ercan Çelik TEİD, Yönetim Kurulu Üyesi Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Başkanı Misyon: Evrensel Etik İlkelerin Türkiye de toplumun her kesiminde benimsenmesi ve uygulanmasına önderlik etmek

Detaylı

Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması. ZENNA Capital Dergisi En Beğenilen Şirketler Araştırma Raporu Kasım, 2016

Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması. ZENNA Capital Dergisi En Beğenilen Şirketler Araştırma Raporu Kasım, 2016 Türkiye nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2016 Ağustos Eylül 2016 tarihleri arasında CAWI (Bilgisayar destekli online görüşme) yöntemi kullanılarak 1.584 iş dünyası yöneticisiyle görüşülmüştür. Araştırmaya

Detaylı

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ.

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. Hakkımızda UZD sürdürülebilirlik konusunda, özellikle çevre, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında uzmanlaşmış bir yönetim danışmanlığı firmasıdır. İş Sağlığı

Detaylı

Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UN Global Compact)

Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UN Global Compact) ETİK KURALLAR VE KURUMSAL SORUMLULUK Doğuş Otomotiv Etik Kuralları, imzalamış olduğu Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UN Global Compact), kurumsal sosyal sorumluluk politikaları ve şirket

Detaylı

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2010. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2010. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2010 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2010 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Kurumsallaşma Koçluğu Programı ile Türk aile şirketlerinde sürdürülebilirliği nesiller boyunca sağlamayı hedefliyoruz. 3 aşamadan oluşan Kurumsallaşma

Detaylı

Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi

Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi ECZACIBAŞI MENKUL DEĞERLER A.Ş. 10800 - Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi ECZACIBAŞI MENKUL DEĞERLER A.Ş. / - [ECBYO] 30.01.2012 10:34:03 Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen

Detaylı

16,85 14,61 6,74 1,12 2,25

16,85 14,61 6,74 1,12 2,25 Hakan Aytekin KPMG Türkiye Risk Yönetimi Danışmanlığı Bölüm Başkanı, Şirket Ortağı 2016 Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş., KPMG International Cooperative'in üyesi bir Türk

Detaylı

Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız. RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1

Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız. RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1 Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1 RWE, başarılı ve uzun geçmişiyle enerji piyasasında güvenilir ve güçlü bir iş ortağıdır RWE Genel Merkezi, Essen, Almanya Rakamlarla RWE*

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2009. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2009. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2009 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür'ün Haziran 2009 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

2011 NİSAN YABANCI YATIRIMCI İŞLEMLERİ

2011 NİSAN YABANCI YATIRIMCI İŞLEMLERİ 28.11.2005 28.02.2006 31.05.2006 31.08.2006 30.11.2006 28.02.2007 31.05.2007 31.08.2007 30.11.2007 29.02.2008 31.05.2008 31.08.2008 30.11.2008 28.02.2009 31.05.2009 31.08.2009 30.11.2009 28.02.2010 31.05.2010

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar (Beş Mükelleften Az Olan Sektörlerde Kalan Mükelleflerin Tahakkuk Miktarı

Detaylı