CAMPUS YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CAMPUS YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI"

Transkript

1 CAMPUS YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

2 Amerika da Au Pair lik Nedir? Aupair Amerika programı, Amerika da 1 seneye kadar, bir ailenin yanına yerleşip Amerikan kültürünün içinde yaşayarak İngilizcenizi ilerletebilmeniz için en ideal ve en ekonomik programdır. Özellikle üniversiteden yeni mezun olmuş bekâr bayanlar için çok avantajlı bir program olan Au Pair programına katılabilmeniz için gerekli yaş sınırı 18 ile 27 yaş arasıdır. Au pair olabilmek için, Amerika da çalışabilecek kadar yeterli seviyede İngilizce bilmeniz gerekmektedir. Au pair programına katılmanızla birlikte, Amerika da beraber yaşayacağınız ailenin size sağlayacağı konforlu bir odada aileyle aynı evde yaşarsınız ve bunun yanı sıra sabah, öğlen ve akşam yemeklerinizi de aileyle birlikte yersiniz. Aynı zamanda da belirli bir oranda cep harçlığı kazanırsınız. Amerika Au Pair programı için Amerika da aileden alacağınız aylık maaş 760 Dolar dır. Bunun yanında yemek ve konaklama için ekstra bir masraf yapmazsınız. Uçak biletiniz, program öncesi Amerika da alacağınız oryantasyon sırasında yapacağınız masraflar da aileniz tarafından karşılanacaktır. Ayrıca programı başarıyla tamamladığınız taktirde program ücretinizden 500 Dolar ı geri alma hakkına sahip olursunuz. Bunların karşılığında ise sizden, günün belirli saatlerinde ütü, toz alma ve çocuk bakımı gibi bütün aile fertlerini kapsayan görevlere ortak olmanız beklenir. Bu şekilde hem 24 saat İngilizce konuşulan bir aile ortamında bulunma hem de evin yakınlarındaki bir eğitim kurumunda dil eğitimini sürdürme şansına sahip olabilirsiniz. Au Pair Olabilmek İçin Ön Koşullar En az lise mezunu olmak Bekâr olmak Belirtilmiş seviyede dil bilgisine sahip olmak Tamamen sağlıklı olmak, fiziksel bir kusura sahip olmamak Ehliyet sahibi olmak Çocukları seven, uyumlu bir kişiliğe sahip olmak Uyuşturucu madde, sigara ve alkol kullanmamak Herhangi bir suçtan dolayı sabıkalı olmamak Çocuk bakımı konusunda kanıtlayabileceğiniz ve referanslarla destekleyebileceğiniz deneyimleriniz, aile yerleştirmenizin daha kolay bir şekilde gerçekleşmesi için oldukça önemlidir.

3 Au Pair Olarak Görevleriniz Program kapsamında Au Pair olarak esas göreviniz, yanında kalacağınız ailenin çocuklarının ihtiyaçları üzerine yoğunlaşmaktır. Bu görev bir çocuk bakıcılığı değil, ailenin büyük oğlu ya da kızı gibi davranıp ona ilgi göstermek ve dikkat etmekle sınırlıdır. Bunun dışında, doğal bir bireyi olduğunuz ailede tıpkı kendi evinizde olduğu gibi, ortak yaşamın gerektirdiği ev işlerinden sorumlu olacaksınız. Çalışma saatleriniz Amerika daki çalışma saati kanunlarına göre düzenlenecektir. Yurt dışında bulunma amacınız para kazanmak ve sadece çocuk bakmak değil, aynı zamanda yabancı dil eğitimi almaktır. Bu nedenle size gerekli eğitim olanağı aile tarafından sağlanacaktır. Ancak, eğitim saatleriniz konusunda aileniz ile fikir birliğine varmalı ve evdeki sorumluluklarınızı aksatmamalısınız. Aile içindeki özel kişisel harcamalarınız (özel telefonlarınız, vs.) size ait olacaktır. Bunun dışında yemek, çamaşır gibi pek çok temel ihtiyacınız zaten aile tarafından karşılanacaktır. Bakımını üstlendiğiniz çocuğa kesinlikle bağırmamalı, fiziksel şiddet kullanmamalısınız. Aksi halde sözleşmeniz yetkili acente tarafından feshedilir. Au Pair Olarak Sorumluluklarınız Haftada en az 45 saat veya günde en fazla 10 saat çocuk bakımı ile uğraşmak Çocuklara ev ödevinde yardımcı olmak ve onlarla oynamak Çocuklara banyo yaptırmak ve onları giydirmek Çocuklara yemek yedirip kıyafetlerini değiştirmek Çocukları okula araba ile götürüp araba ile okuldan almak Aileye, seyahatlerinde veya ev dışı gezmelerinde eşlik etmek

4 Amerika da Au Pair Olmanın Avantajları Au Pair olarak Amerika da bulunarak, İngilizce yi en kolay ve en ekonomik şekilde öğrenme şansına sahip olursunuz. Amerikalı ailenin yanına yerleşerek vaktinizin çoğunu aile fertleri ile geçirebilirsiniz. Bunun sonucu olarak da İngilizce yi bizzat İngilizce yi anadili olarak konuşan bireylerden ve 24 saat boyunca öğrenme ve kullanma şansına sahip olursunuz. Au pair programına katılarak yurtdışında barınma ve yemek için masraf yapmazsınız. Tüm barınma ve yiyecek ihtiyaçlarınız Amerikalı aileler tarafından karşılanır. Amerikalı aileyle birlikte yaşayacağınız için güvenlik kaygısı taşımazsınız. Programa katılım şartı olarak nasıl çeşitli testlerden ve güvenlik soruşturmalarından geçiriliyorsanız, Amerika da yanında çalışacağınız aileler de Amerika daki yetkili partnerlerimiz tarafından çeşitli testlere ve güvenlik araştırmalarına tabi tutularak seçilmektedir. Au pairlik sisteminin en önemli noktalarından birisi diğer dil programlarına göre düşük maliyetli olmasının yanı sıra üstüne bir de para kazanılabilmesidir. Au Pair olarak Amerika da aylık 760 dolar harçlık alırsınız. Bu şekilde Amerika daki hayatınızı Türkiye deki ailenize yük olmadan sürdürür ve yaşam masraflarınızı kendiniz karşılarsınız. Program süresi boyunca birlikte yaşayacağınız aile ile çok yakın dostluklar kurma şansını da bu program sayesinde elde edersiniz ve bu dostluklar sadece o aile ile sınırlı olmayıp hem ailenin hem de orada edineceğiniz kendi sosyal çevrenizi de kapsayacaktır. Au pair olarak yurtdışında kaldığınız süre boyunca kendi geleceğiniz için eğitiminizi devam ettirebileceğiniz yepyeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Bölgenizdeki okulları araştırabilir, bulunduğunuz bölgedeki yerel temsilcilerinize bu konuda fikir danışabilirsiniz. Au Pair olarak çalışma süreniz bittiğinde hem yabancı diliniz eğitim için istenilen seviyeye gelmiş olacak hem de araştırmalarınız ve bağlantılarınız sonucunda eğitiminize kendi seçmiş olduğunuz okulda devam etme fırsatını yakalamış olacaksınız.

5 Au Pair Olarak Ne Gibi Ayrıcalıklarınız Olacak? Programa kayıt olduktan sonraki aile seçimi sürecinde, her biri Amerika daki partnerlerimiz tarafından titizlikle seçilmiş olan ailelerle daha Amerika ya gitmeden internet veya telefon yoluyla yüz yüze görüşme şansınız olacak Vizenizi aldıktan sonra Amerika ya gidiş dönüş uçak biletiniz Amerika daki aileniz tarafından alınacak ve CAMPUS e iletilecektir. Washington DC de 4 gün sürecek olan oryantasyonlara ücretsiz olarak katılabilecek ve bu 4 günlük süre içerisinde yerel temsilcilerimiz tarafından daha önceden belirlenmiş olan bir otelde ücretsiz olarak konaklayacaksınız. Oryantasyonlarda bebek ve çocuk bakımı, Amerikan kültürü ve çalışma kuralları gibi çeşitli konularda bilgilendirileceksiniz. Oryantasyonların bitiminde ailenizin bulunduğu eyalete ulaşımı yine ücretsiz olarak sağlayabileceksiniz ve havaalanından aile tarafından karşılanacaksınız. Amerikalı yerel temsilciniz (area representative) sizi ilk 1 hafta içinde ziyaret edecek. Yerel temsilcileriniz program bitimine kadar her ay 1 kere sizi ziyaret etmeye devam edecek. Bu şekilde, aileyle ilgili veya başka herhangi bir problem olması durumunda, direkt olarak yerel temsilcilerinizle her zaman için iletişimde olabileceksiniz. Amerika da bulunacağınız süre boyunca yeme içme ve konaklama gibi masraflarda bulunmadan yanında çalışacağınız ailenizden aylık 760 Dolar maaş ve dil eğitimi için 500 Dolarlık yardım parası alacaksınız. Yine yerel temsilcileriniz veya ailenizle iletişim içinde olarak size en yakın ve en uygun dil okulunu bulabilecek ve program süresince bir yandan da dil eğitiminize devam edebileceksiniz. Programa kayıt olurken ödeyeceğiniz 900 Dolar ın 500 Dolar ını programı başarıyla tamamlamanız halinde geri alabileceksiniz. Program sonrasında vize sürenizi uzatıp Amerika nın çeşitli üniversitelerinde master yapma şansına da sahip olabileceksiniz.

6 Au Pair Programı Süreci Au Pair olabilmek için gerekli belgelerle beraber CAMPUS YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI NA başvurmanız gerekmektedir. Her belgenin istenmesinde belli başlı sebepler vardır. Örneğin aileye kendinizi tanıtan bir yazı, ailenin sizi daha yakından tanımasını sağlar. Dolayısıyla en sevdikleri varlık olan çocuklarını size gönül rahatlığıyla emanet edebileceklerdir. Yine sizden herhangi bir rahatsızlığınızın olmadığına dair bir sağlık raporu istenmektedir. Bu sizin çocuklarla daha sağlıklı bir şekilde ilgilenebileceğinizin bir kanıtı olacaktır. Gerekli belgeleri CAMPUS YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI NA ulaştırdıktan sonra CAMPUS sizler için aile araştırmasına başlar ve bulunan aileler sizlere sunulur. Size uygun aileyi bulana kadar bu işlemimiz devam eder ve uygun bir aile bulunduğunda hemen Amerika daki CAMPUS sponsoru ile temasa geçilir ve aile eşleştirmesi yapılır. Bir hafta içerisinde kabul belgeleriniz ve diğer dokümanlarınız gelir. Bundan sonraki işlem ise vize aşamasıdır. CAMPUS sizler için detaylı bir vize dosyası hazırlar. Vizenizi aldıktan sonra artık yolculuk aşamasına geçersiniz. Aileniz tarafından havaalanında karşılanır ve sizler için daha önceden hazırlanmış olan dayalı döşeli odanıza yerleşirsiniz. Bundan sonrası tamamıyla size kalmaktadır.

7 Au Pair Programı İçin Gerekli Belgeler Au Pair Amerika programına kayıt olabilmek ve işlemlerinizi bir an önce başlatabilmek için aşağıdaki belgelerle beraber CAMPUS YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI NA başvurmanız gerekmektedir: Campus Au Pair Başvuru Formu CAMPUS Aupair Taahhütnamesi CHI orijinal belgelerinin doldurulması (Web sayfamızdan bulabilirsiniz ) 900 Dolar lık program ücreti 4 adet vesikalık resim Olabildiğince çok çekilmiş sizin ve aileniz hakkında bilgi verecek fotoğraflar. (Özellikle çocuklarla oynarken ve çocuk bakarken çekilmiş fotoğraflarınız) En az 2 adet kişilik referansı (Öğretmen, komşu vb gibi aileniz dışında biri tarafından yazılmış olması gerekmektedir) En az 1 adet çocuklarla ilgili referans Doktordan alınmış resmi sağlık belgesi (CHI orijinal belgesinin içerisinde boş hali bulunmaktadır. Tek yapmanız gereken doktorunuza bu formu doldurtup onaylatmaktır. ) Aileye kendinizi tanıttığınız mektup (dear family letter - Amerika daki ailelere kendiniz hakkınızda bilgi verecek mektup) Au Pair programına neden katılmak istediğinizi belirten 1 sayfalık yazı (cultural sharing essay) Adliyeden alacağınız sabıka kaydı İngilizceye tercüme edilmeli Lise veya Üniversite diplomanız İngilizceye tercüme edilmeli Geçerli pasaportunuzun 1-5 ve son sayfasının fotokopisi Ehliyetinizin fotokopisi İngilizce seviyenizi gösteren belge ( Öğretmenlerinizden alacağınız tavsiye mektubu, sertifika ya da sınav sonuçları, TOEFL, IELTS vb olabilir)

8 Au Pair Amerika Program Toplam Maliyeti Program Ücreti(Amerika): 900$ ancak programı başarı ile tamamlayanlar, yani en az 1 sene Amerika daki ailesinin yanında kalanlar, için 500$ geri iade yapılır. Pasaport Ücreti: 1 yıllık : 253,80 TL 2 yıllık : 366,40 TL Vize Ücreti : 131$ (Amerikan Doları) Sevis Ücreti : 45$ Vize Başvuru PIN Ücreti : 20$ Uçak Bileti : Aile tarafından karşılanacaktır. Tel: (0312) Fax: (0312) aupair@campusum.com Website:

CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI. Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı

CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI. Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI 1 Chevening Nedir? İngiltere de öğrenim görmek isteyen uluslararası lisansüstü öğrencilere finansman sağlayan prestijli bir ödül programı. Dışişleri ve Commonwealth Bakanlığı

Detaylı

CAMPUS AUPAIR PROGRAMI

CAMPUS AUPAIR PROGRAMI - 1 - CAMPUS AUPAIR PROGRAMI CHI AUPAIR BAŞVURU FORMUNU DOLDURMA KILAVUZU - 2 - Sayfa 1 Bu en kolay sayfa size belge konusunda yardımcı olacak bir Kontrol Listesidir. Sizi Au Pair olarak kabul edebilmemiz

Detaylı

CAMPUS AU-PAIR BAŞVURU AŞAMALARI Bilgi Dosyası

CAMPUS AU-PAIR BAŞVURU AŞAMALARI Bilgi Dosyası _ CAMPUS AU-PAIR BAŞVURU AŞAMALARI Bilgi Dosyası Invest In Yourself ourself, Invest In Your Future!!! İngilizce mülakat: Programa katılım koşullarına uyan öğrenciler gerektiği zaman İngilizce mülakata

Detaylı

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil

Detaylı

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI Program Hakkında YFU-Youth For Understanding 1951 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştur. YFU, dünya çapında 50 den

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 10.12.2014 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ ve Bulgaristan da kayak kampları planlanmıştır. Bulgaristan'daki

Detaylı

kültürel değişim programıdır.

kültürel değişim programıdır. Work and Travel programı, her yıl tüm dünyadan 100.000 i aşkın üniversite öğrencisinin katıldığı, size sezonluk bir işte çalışarak Amerikan yaşamı ve kültürü başta olmak üzere bir çok değişik kültürü birebir

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 22.11.2013 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ, Bulgaristan ve İsviçre'de kayak kampları planlanmıştır.

Detaylı

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER:

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER: ULUDAĞ KAYAK KAMPI 2 gece - 3 gün TUR PROGRAMI: 1.GÜN: Sabah saat 07:00 da okuldan hareket. Öğlen otele varış. Öğle yemeği, odalara yerleşme ve yarım gün kayak yapma imkanı, akşam yemeği ve konaklama.

Detaylı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı 12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı Toronto Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu Programı 12 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere Temmuz ve Ağustos ayları boyunca farklı seviye ve yoğunlukta İngilizce

Detaylı

Fulbright Eğitim Komisyonu www.fulbright.org.tr

Fulbright Eğitim Komisyonu www.fulbright.org.tr Fulbright Eğitim Komisyonu www.fulbright.org.tr Meltem Bilikmen Akademik Danışman advising@tr.net Fulbright Eğitim Komisyonu 150 den fazla ülkede Fulbright programları 1949 - ABD ve Türk hükümetleri arasında

Detaylı

İngiltere Vizesi. Ziyaret Vizesi. İngiltere Turist Vizesi İçin İstenen Belgeler

İngiltere Vizesi. Ziyaret Vizesi. İngiltere Turist Vizesi İçin İstenen Belgeler İngiltere Vizesi İngiltere, hem turistik açıdan hem de dil okulları ve üniversite tercihleri açısından oldukça çok vize başvurusu bulunulan ülkeler arasındadır. İngiltere için alınan vizeler ; Yerleşim

Detaylı

ABD'de İngilizce Eğitimi

ABD'de İngilizce Eğitimi ABD'de İngilizce Eğitimi Yaklaşık 120,000 öğrenci İngilizce öğrenmek için her yıl ABD ye gelmektedir. Birçoğu ABD deki üniversite ve yüksekokullara giriş için hazırlanmaya; bazıları Amerikan yaşamını tecrübe

Detaylı

UKRAYNA DA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ

UKRAYNA DA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ UKRAYNA DA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ YGS ve LYS derdine Son! YGS ve LYS derdi olmadan, Ukrayna nın liman ve öğrenci kenti olarak anılan Ukrayna Odessa şehrinde üniversite eğitimi alınabilir. Ayrıca alınan diplomalar

Detaylı

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 6 1. Amaç Bu prosedürün amacı, Üniversitemiz Tanıtım Dönemi faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve görevlendirme usul ve esaslarının açıklanmasıdır. 2. Kapsam Bu prosedür,

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2017-2018 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze alınacak lisansüstü öğrenci kontenjanları, kayıt-kabul şartları,

Detaylı

MY-WAT sadece CAMPUS katılımcılarına özel, online bir Work and Travel portalıdır. Bu sistem ile Work and Travel başvurularınızı daha kolay, hızlı ve

MY-WAT sadece CAMPUS katılımcılarına özel, online bir Work and Travel portalıdır. Bu sistem ile Work and Travel başvurularınızı daha kolay, hızlı ve MY-WAT sadece CAMPUS katılımcılarına özel, online bir Work and Travel portalıdır. Bu sistem ile Work and Travel başvurularınızı daha kolay, hızlı ve sorunsuz bir şekilde evinizden, okulunuzdan ve bulunduğunuz

Detaylı

PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR POLONYA VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR POLONYA VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Peru Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi

Detaylı

Amerika da Üniversite Eğitimini Kimler Alablir?

Amerika da Üniversite Eğitimini Kimler Alablir? Amerika da Üniversite Eğitimini Kimler Alablir? Üniversite eğitimi almak için Amerika gerçekten de çok iyi bir seçimdir. Amerikan Üniversiteleri dünyaca tanınmış bir kaliteye sahip olmakla beraber dünyadaki

Detaylı

Yurt Dışında Yüksek Lisans Yapmak

Yurt Dışında Yüksek Lisans Yapmak On5yirmi5.com Yurt Dışında Yüksek Lisans Yapmak Yüksek lisans eğitiminize yurt dışında devam etmek istiyorsanız, işte bilmeniz gereken herşey... Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma (oluşturma : 8/18/2015)

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2017-2018 Öğretim yılı Bahar yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

CAMPUS WORK AND TRAVEL PROGRAM ÜCRETLERİ Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Ön kayıt 300 USD 300 USD 300 USD. 300 USD Kesin kayıt 800 USD

CAMPUS WORK AND TRAVEL PROGRAM ÜCRETLERİ Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Ön kayıt 300 USD 300 USD 300 USD. 300 USD Kesin kayıt 800 USD Ana ofisin adresi ve diğer ofislerin bulunduğu Ģehirler: Bestekar Sokak. No: 82/3 Kavaklıdere / ANKARA Web adresi ve telefon numaraları: www.campusum.com www.onlineworkandtravel.com www.workandtravelalaska.com

Detaylı

Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar

Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar 1. Gerekli Evrak Listesi 2. Dilekçe Örneği 3. Vize Başvuru Formu 1-) BULGARİSTAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ Ticari vize 1 adet tam doldurulmuş ve imzalanmış vize

Detaylı

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Leeds Language Academy de Genel İngilizce kursları in okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki becerilerini geliştirmek üzere hazırlanmıştır. Bu

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

Diplomatik temsilciliklerimizin hiçbir birimi staj faaliyeti için uygun değildir.

Diplomatik temsilciliklerimizin hiçbir birimi staj faaliyeti için uygun değildir. Staj Hareketliliği Nedir? Faaliyet, yükseköğretim kurumunda kayıtlı öğrencinin yurtdışındaki bir işletmede staj yapmasıdır. Staj, bir yararlanıcının programa katılan başka bir ülkedeki bir işletme veya

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönerge, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanına

Detaylı

WORK AND TRAVEL ÜCRET TABLOSU TURĠZM SEÇENEĞĠ ALASKA SEÇENEĞĠ SELF PLACEMENT 1000 USD* 1050 USD* 700 USD* 1100 USD* 1150 USD* 700 USD*

WORK AND TRAVEL ÜCRET TABLOSU TURĠZM SEÇENEĞĠ ALASKA SEÇENEĞĠ SELF PLACEMENT 1000 USD* 1050 USD* 700 USD* 1100 USD* 1150 USD* 700 USD* Ana ofisin adresi ve diğer ofislerin bulunduğu Ģehirler: Selanik Cad. 72/11 Kat:2 Meşrutiyet Kızılay/ANKARA Web adresi ve telefon numaraları: www.sineredu.info www.sineredu.com 312 418 9393 Verilen hizmetler

Detaylı

DUYURU! Katılım Şartları :

DUYURU! Katılım Şartları : DUYURU! 18-21 Kasım 2016 tarihinde A.B.D. nin Fort Laudardale kentinde yapılacak olan Veteranlar Dünya Judo Şampiyonası Katılım şartları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtilmiştir; Katılım Şartları : 1.

Detaylı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMİ) Pasaport Yeşil (HUSUSİ) Pasaport Gri (HİZMET) Pasaport Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR : VİZEYE

Detaylı

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015/2016 ÖĞRETİM YILI YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ÖĞRETİME KABUL ŞARTLARI VE KONTENJAN

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015/2016 ÖĞRETİM YILI YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ÖĞRETİME KABUL ŞARTLARI VE KONTENJAN TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015/2016 ÖĞRETİM YILI YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ÖĞRETİME KABUL ŞARTLARI VE KONTENJAN A BAŞVURU SÜRESİ Başvuru Süresi : 1 Haziran 2015 1 Temmuz 2015 Adres

Detaylı

Bu belgenin fakülte / Y.okul/ Enstitü yönetim kurulunda onaylanması gerekmektedir.

Bu belgenin fakülte / Y.okul/ Enstitü yönetim kurulunda onaylanması gerekmektedir. Bu el kitabı Erasmus kapsamında yurt dışına gitmek isteyen öğrencilerimize, pratik bilgiler sağlaması amacıyla Fakültemiz Erasmus Koordinatörlüğü tarafından hazırlanmıştır. 1. Erasmus Programı çerçevesinde

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu 2 adet normal vesikalık resim ( Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.)

Yeni çekilmiş ve arka fonu 2 adet normal vesikalık resim ( Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.) *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne ve Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı)

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) 1.GÜN 03.45 06.00 İstanbul Denizli Uçuşu 07.30 Denizli hava Limanına Varış 08.00 Hava Limanında otobü ile buluşma 09.00 Hierapolis Antik Kenti, (Sütunlu

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Bahar yarıyılında

Detaylı

AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ (AGH) SIK SORULAN SORULAR

AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ (AGH) SIK SORULAN SORULAR AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ (AGH) SIK SORULAN SORULAR 1. Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) nedir? Eğitim kurumlarımız ve içinde yaşadığımız toplum ve aile hayatımız gençlerimizi hayata hazırlamakta yetersiz kalmaktadır.

Detaylı

WORK AND TRAVEL ARTIK ÇOK KOLAY!!! ÇÜNKÜ ARTIK MY-WAT VAR

WORK AND TRAVEL ARTIK ÇOK KOLAY!!! ÇÜNKÜ ARTIK MY-WAT VAR CAMPUS WORK&TRAVEL BAŞVURU AŞAMALARI Bilgi Dosyası WORK AND TRAVEL ARTIK ÇOK KOLAY!!! ÇÜNKÜ ARTIK MY-WAT VAR ONLINE WORK AND TRAVEL HESABINIZ YANİ MY-WAT NEDİR? MY-WAT, WORK AND TRAVEL PROGRAMININ DAHA

Detaylı

2- Lütfen pasaport süresinin seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

2- Lütfen pasaport süresinin seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMĐ) Pasaport : VĐZE ALMAK ZORUNDADIR Yesil (HUSUSĐ) Pasaport : VĐZEYE GEREK YOKTUR Gri (HĐZMET) Pasaport : VĐZEYE GEREK

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönerge, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanına

Detaylı

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 1.GÜN 22.00 Okul önünden hareket ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 2.GÜN 08.00 Antalya ya varış ve Düden Şelalesi gezisi, 09.00 Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı gezisi, 10.00 Expo fuar alanına varış, 12.00 Öğle

Detaylı

25 KASIM 2017 / ANTALYA 11:00 / AKADEMİK LİSE DEĞİŞİM PROGRAMI SEVİYE TESPİT SINAVI OKUL BİLGİLENDİRME

25 KASIM 2017 / ANTALYA 11:00 / AKADEMİK LİSE DEĞİŞİM PROGRAMI SEVİYE TESPİT SINAVI OKUL BİLGİLENDİRME 25 KASIM 2017 / ANTALYA 11:00 / AKADEMİK LİSE DEĞİŞİM PROGRAMI SEVİYE TESPİT SINAVI OKUL BİLGİLENDİRME Sayın Hocam Merhaba, NCA ( National Cultural Association ) Amerika, Kanada, Avrupa, Arjantin Devlet

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

-AKADEMİK PROGRAMLAR-

-AKADEMİK PROGRAMLAR- VARNA İŞLETME ÜNİVERSİTESİ (VARNA UNIVERSITY OF MANAGEMENT VUM ) Varna İşletme Üniversitesi, Bulgaristan ın Varna, Dobrich ve Sofya şehirlerinde kampüsleri olan bir yüksek öğrenim kurumudur. 1996 yılında

Detaylı

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün 1.GÜN 06:00 Okul önünden Hareket 13:00 Öğle yemeği 14:30 Anıtkabir Kurtuluş Müzeleri gezisi, 17:00 Otele varış ve odalara yerleşme 19:30 Akşam yemeği 22:30 Uyku saati 2.GÜN

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

GREEN CARD DS-260 TASLAK FORMUDUR İNGİLİZCE OLAN ONLİNE FORM UZMANIMIZCA DOLDURULACAKTIR

GREEN CARD DS-260 TASLAK FORMUDUR İNGİLİZCE OLAN ONLİNE FORM UZMANIMIZCA DOLDURULACAKTIR GREEN CARD DS-260 TASLAK FORMUDUR İNGİLİZCE OLAN ONLİNE FORM UZMANIMIZCA DOLDURULACAKTIR AD SOYAD VARSA KIZLIK SOYADINIZ BOŞANMIŞSANIZ BOŞANMA SOYADINIZ İSİM DEĞİŞİKLİĞİ YAPMIŞSANIZ YAZINIZ CİNSİYETİNİZ

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ BAŞVURU VE KAYIT İŞLEMLERİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1-(1) Bu

Detaylı

Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri. Bu sitede yer alan Portekiz ve Türk Resmi Tatillerini kontrol etmeyi lütfen unutmayınız.

Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri. Bu sitede yer alan Portekiz ve Türk Resmi Tatillerini kontrol etmeyi lütfen unutmayınız. Konsolosluk Birimi Çalışma Saatleri Portekiz Vatandaşları için 09:30-12:30 ve 14:30-16:00 arası (haftaiçi) Vize Başvuruları Öncelikle lütfen randevu alınız (E-mail: sconsular@ancara.dgaccp.pt Tel: 0312

Detaylı

1150 Üniversiteliye, Firma çalışanına Hollanda da tam burslu Master

1150 Üniversiteliye, Firma çalışanına Hollanda da tam burslu Master HOLLANDA & TÜRKİYE TİCARET ODASI ÜNİVERSİTELİLERE VE DE FİRMALARA ÇOK ÖZEL FIRSATLAR SUNUYOR HOLLANDA DA TAM BURSLU MASTER EĞİTİM İ Okul Parası + Kitap+Konaklama+Her ay 300 Harçlık İlgelenen adayların

Detaylı

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik PROGRAM 06.00 Okul önünden Cumalıkızık a hareket 09.00 Bursa ya varış ve Cumalıkızık köyü gezisi,serpme Köy Kahvaltısı 10:15 Uludağ a Hareket 12:30 Öğle Yemeği 15:00

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

bir yıllık yüksek lisans doktora programlarının 3-9 aylık araştırma kısmı

bir yıllık yüksek lisans doktora programlarının 3-9 aylık araştırma kısmı Chevening Bursları Chevening Bursu genç profesyonellere belirtilmiş alanlarda çalışma yapmak için ideal bir ortam sağlamanın yanı sıra bu kişilere İngiltere nin benzersiz öğrenim ortamı içinde meslektaşları

Detaylı

Gidiş Tarihi: Dönüş Tarihi: Müşteri Temsilcisi :. Kabul eden temsilci: Referans: Tarih / / Fotoğraf VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ

Gidiş Tarihi: Dönüş Tarihi: Müşteri Temsilcisi :. Kabul eden temsilci: Referans: Tarih / / Fotoğraf VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Tarih / / VİZE TAKİP SÖZLEŞMESİ a. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Vİize Merkezi Adnan Saygun Cd. Körkadı Sok. Turizm Sitesi 6. Blk D:4 Ulus İSTANBUL Müşteri. Adres b. KONU: İş bu sözleşmenin konusu vize

Detaylı

MESLEKİ YABANCI DİL 2 DERSİ

MESLEKİ YABANCI DİL 2 DERSİ MESLEKİ YABANCI DİL 2 DERSİ MODÜL ADI SÜRESİ MESLEKİ YABANCI DİL 1 (SEYAHAT-İNGİLİZCE) 40/32 MESLEKİ YABANCI DİL 2 (SEYAHAT-İNGİLİZCE) 40/32 MESLEKİ YABANCI DİL 1 (SEYAHAT- ALMANCA) 40/32 MESLEKİ YABANCI

Detaylı

*TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN:

*TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: ÇALIŞANLAR İÇİN: SSK işe giriş bildirgesi(çalışma süresi 1 yıl olmayan durumlarda bir önceki çalıştığı iş yerinden SSK işe giriş bildirgesi temin edilmelidir.) Son 4 aylık

Detaylı

ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013

ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013 ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013 Sayın üyemiz, ASKON Umre programımız, 31 Ocak - 08 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu organizasyonla ASKON üyeleri, Umre'nin hazzını

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsüne 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına

Detaylı

ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR

ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR Seçim öncesi başvuru işlemleri 1. Erasmus yabancı dil sınavının başvuru tarihlerini takip etmek. 2. Yabancı dil sınavına girmek.

Detaylı

T.T. Mesleki Eğitim Merkezi Gençlik Kampı ve Dan. Org.Tic. Ltd.Şti.

T.T. Mesleki Eğitim Merkezi Gençlik Kampı ve Dan. Org.Tic. Ltd.Şti. Bu sözleşme T.T Mesleki Eğitim Merkezi Gençlik Kampı ve Dan.Org. Ltd. Şti Merkezi(bundan böyle Eğitim Merkezi olarak anılacaktır) ile.. (bundan böyle Stajyer olarak anılacaktır) arasında imzalanmıştır.

Detaylı

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır.

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. İÇİNDEKİLER SAYFA 1- BAŞVURU İŞLEMLERİ 4 Ön Kayıt Koşulları 4 Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler 5 Önemli Uyarılar 6 2-

Detaylı

ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA

ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA ADIM ADIM KURTULUŞ YOLUNDA TUR PROGRAMI: GEYVE BOZÖYÜK İNÖNÜ AFYON POLATLI 2 Gece / 3 Gün 1.GÜN: 06.30 Okul bahçesinde buluşma ve hareket 08.00 Otobüste kahvaltı paketi ikramı 09.00 Geyve Geçidi, Kuvvayi

Detaylı

Dış İlişkiler Ofisi Erasmus+ Programı Koordinatörlüğü

Dış İlişkiler Ofisi Erasmus+ Programı Koordinatörlüğü Dış İlişkiler Ofisi Erasmus+ Programı Koordinatörlüğü Avrupa Komisyonu (ec.europa.eu) Ulusal Ajanslar (www.ua.gov.tr) Ulusal Erasmus + ofisleri (erasmus.beun.edu.tr) Yerleştirildiğin üniversitenin web

Detaylı

MATEMATİK KÖYÜ KAMPI ŞİRİNCE-EFES-MERYEMANA GEZİLERİ 2 Gece 3 Gün

MATEMATİK KÖYÜ KAMPI ŞİRİNCE-EFES-MERYEMANA GEZİLERİ 2 Gece 3 Gün 1. GÜN: 23.30 Okul önünden İzmir Şirinceye hareket, 2. GÜN: 08.00 Kampa varış ve kahvaltı, 10.00 12.00: Tanışma, tanıtım ve yerleşme 13.00 15.00: Ders 15.00 19.00: Şirince Gezisi 19.00 20.00: Aksam yemeği

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Karar Tarihi : 18 / 06 / 2015 Karar Sayısı :2015-224

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Karar Tarihi : 18 / 06 / 2015 Karar Sayısı :2015-224 BARINMA BİRİMLERİ YÖNETİM KURULU KARARI 01 Eylül 2015 31 Ağustos 2016 tarihleri arasında uygulanacak olan Barınma Birimleri Öğrenci başvuru, yerleştirme takvimi ve ücretleri hakkında; 2015 2016 Öğretim

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim ( Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.)

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim ( Biyometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.) *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne ve Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ Geleneksel İHKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması KOZA, genç yeteneklerini arıyor. Bu sene 24.sü düzenlenecek KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması,

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SERBEST DOLAŞIM (FREE MOVER) YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel Esaslar

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SERBEST DOLAŞIM (FREE MOVER) YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel Esaslar ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SERBEST DOLAŞIM (FREE MOVER) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel Esaslar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Erasmus veya Mevlana gibi

Detaylı

Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne ve Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

2- Lütfen pasaport geçerlilik süresinin seyahat bitim tarihi itibariyle en az 6 ay ve üzeri olmasına dikkat ediniz.

2- Lütfen pasaport geçerlilik süresinin seyahat bitim tarihi itibariyle en az 6 ay ve üzeri olmasına dikkat ediniz. HOLLANDA VĐZESĐNDE DĐKKAT EDĐLMESĐ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMĐ) Pasaport : VĐZE ALMAK ZORUNDADIR Yeşil (HUSUSĐ) Pasaport : VĐZEYE GEREK YOKTUR Gri (HĐZMET) Pasaport

Detaylı

İŞ TANIMI. TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUM U BAŞKANLIĞI (THSK) Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar Ve Kanser Başkan Yardımcılığı

İŞ TANIMI. TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUM U BAŞKANLIĞI (THSK) Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar Ve Kanser Başkan Yardımcılığı İŞ TANIMI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUM U BAŞKANLIĞI (THSK) Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar Ve Kanser Başkan Yardımcılığı 25-26-27 Mart 2015 tarihlerinde Manisa da gerçekleştirilecek olan Anne Dostu

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü 205-206 Eğitim - Öğretim yılı Güz yarıyılı için ilgili Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayıda Kadrosuz Yüksek Lisans

Detaylı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ORYANTASYON TOPLANTISI 05.06.2014

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ORYANTASYON TOPLANTISI 05.06.2014 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ORYANTASYON TOPLANTISI 05.06.2014 Feragat Web sitemizdeki Feragat Dilekçesi bilgisayar ortamında doldurulup imzalanmalıdır. Sonuçlar açıklandıktan

Detaylı

Full Paket Seçeneği Work and Travel Programı Kapsamında Sunulan Hizmetlerimiz Başvuru formlarının eksiksiz doldurulması

Full Paket Seçeneği Work and Travel Programı Kapsamında Sunulan Hizmetlerimiz Başvuru formlarının eksiksiz doldurulması Ana ofisin adresi ve diğer ofislerin bulunduğu şehirler: Sıraselviler Cad. No: 30 Güney İşhanı Kat: 1 Daire: 105 Taksim - Beyoğlu İstanbul (Beykent Üniversitesi Taksim Kampüsü Çaprazı - Alman Hastanesi

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik)

ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik) ÇANAKKALE & GELİBOLU (Günübirlik) TUR PROGRAMI Saat 02:00 da okul önünden hareket. Sabah 07:00 da Gelibolu Yarımadası na varış. Kahvaltı sonrasında Kabatepe Tanıtma Merkezi ve Müzesi, Mehmetçiğe Saygı

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MÜDÜRLÜĞÜ Mersin Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsüne 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Aşağıda Belirtilen Anabilim Dallarına Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencisi Alınacaktır. Anabilim/Bilim

Detaylı

Merhabalar :) Projemde ilk ayı tamamladım, size sürecimden bahsedeyim.

Merhabalar :) Projemde ilk ayı tamamladım, size sürecimden bahsedeyim. Ülke: ispanya Şehir : Lleida Koordinatör Kuruluş : Associació Prosec Ev sahibi Kuruluş : Associació Prosec Proje Adı : Educación en el tiempo libre para niños y jóvenes Başlama Tarihi : 22.05.2016 Bitiş

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) 07 Gece 08 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu Tanzanya da Safari

Detaylı

TAN SAĞTÜRK AKADEMİ. ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU

TAN SAĞTÜRK AKADEMİ. ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU Sevgili velilerimiz, Öğrencilerimizin Avrupa nın kültür başkentlerinde çeşitli sanatsal ve turistik aktivitelerle buluşturarak, dansa,

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % İlköğretim Anabilim Dalı/Temel

Detaylı

Erasmus öğrencisi olmak için Üniversitemiz, her yıl başvuru süresi belirlemektedir. Bu süre içerisinde öğrenciler Erasmus Ofisine başvuru yapmaktadır.

Erasmus öğrencisi olmak için Üniversitemiz, her yıl başvuru süresi belirlemektedir. Bu süre içerisinde öğrenciler Erasmus Ofisine başvuru yapmaktadır. Erasmus öğrencisi olmak için nasıl başvurabilirim? Erasmus öğrencisi olmak için Üniversitemiz, her yıl başvuru süresi belirlemektedir. Bu süre içerisinde öğrenciler Erasmus Ofisine başvuru yapmaktadır.

Detaylı

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Bordeaux da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Bordeaux da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC...

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ Başvuru ve Ön Kayıt : 05-09 Haziran 2017 Giriş Sınavı Tarihi : 19-21 Haziran 2017 Adaylar ön kayıt için istenilen belgeleri Enstitümüze (09:00-12:00

Detaylı

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi

Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık resim. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış ve ek beyannameleri olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax :

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax : BALIKESİR - EDREMİT 2 GECE - 3 GÜN 1.Gün ; 05.30 Bahçeköy Açı Lisesi Buluşma 05.40 Okuldan hareket 07.00 Yenikapı-Bandırma Feribot 09.30 Feribottan iniş 11.30 Öğle Yemeği (Eti Maden İşletmeleri) 12.45

Detaylı

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN Tur programı 09 Kasım 2016 Çarşamba 04.50- Okuldan Hareket 06.30- Sabiha Gökçen Hava Limanına varış 06.30-07.00 - Bilet ve bagaj işlemlerini gerçekleştirme 08.05- Pegasus Hava

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 PASAPORT NOSU: ALIŞ TARIHI: BITIS TARIHI: DURUMU:

Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 PASAPORT NOSU: ALIŞ TARIHI: BITIS TARIHI: DURUMU: Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 İNGİLTERE KONSOLOSLUĞU İÇİN HAZIRLANMIŞ BİLGİ FORMUDUR. İstenilen vize süresi: Birleşik Krallık'ta ne yapacaksınız? Pasaport veya seyahat belgesinde

Detaylı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR UKRAYNA KONSOLOSLUGU & BÜYÜKELÇİLİĞİ eski pasaporttan yeni pasaporta vize aktarımı yapmamaktadır. Uzun süreli vizeniz olsa da pasaportunuzu değiştirdiğinizde yeniden vize

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2019 2020 ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliğine hak kazandıktan sonra neler yapmalıyım ve süreci nasıl takip edeceğim?

Detaylı

*TURİSTİK VİZE. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

*TURİSTİK VİZE. Bağlı bulunduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi. T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi *TURİSTİK VİZE İŞVERENLER İÇİN: imzalanmış olmalıdır. 18 yaş altı çocukların vize başvuru formlarına anne Konsolosluk pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4.sayfaların ve 60.sayfanın (Kimlik Vize talep dilekçesi;

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Kamu-STK İşbirliği için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi

Kamu-STK İşbirliği için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi Kamu-STK İşbirliği için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi Faaliyet B.1.2.1 STK lara Yönelik Kapasite Geliştirme Eğitimi Katılımcılar için

Detaylı