2009 Yılı Genel Kurulu na Hoşgeldiniz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2009 Yılı Genel Kurulu na Hoşgeldiniz"

Transkript

1 2009 Yılı Genel Kurulu na Hoşgeldiniz 14 Mart Bahariye cad. Adliye Palas No:72 Kat:4 Daire: 8 Kadıköy/Đstanbul bilgi@kalev.org.tr

2 2009 Yönetim Kurulu Halim ÇUN 77 Başkan Av. Argun EĞMĐR 86 Başkan Yardımcısı Sevil ÖZCĐĞER Genel Sekreter Kemal MĐLANĐ 86 Sayman Av. Fehmi HASANOĞLU 76 Üye Akgün A.YARDIMCI 95 Üye Burak ÖNER 99 Üye

3 VĐZYONUMUZ Öğrencilerimizin; Cumhuriyet temel ilke ve değerlerine ve çağdaş Türkiye idealine bağlı, akılcı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, kendi iç yaratıcılığını harekete geçirebilen, farklı düşünce ve inançlara saygılı, insan ilişkilerinde cinsiyet, ırk, din, dil farkı gözetmeyen, çağdaş, iyi eğitimli, gelişime açık, bilgiyi üreten ve kullanabilen bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunacak şartları oluşturmaktır. MĐSYONUMUZ Eğitim seviyesinin ve fiziki olanakların batı standartlarına çıkartılması, çağın gereklerine uygun teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden ve uygulayan nitelikli ve sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle de desteklenen ve tamamlanan kaliteli bir eğitim hizmetinin sunulabilmesi için kaynaklar ve projeler yaratarak Kadıköy Anadolu Lisesi ndeki gençleri ve eğitim sürecini her anlamda ve her aşamada desteklemektir.

4 Mütevellilerimiz Kalev Mütevelliler Kurulu ndaki mevcut mütevellilerimize, e-bülten ve lerle projelerimiz ve çalışmalarımızla ilgili bilgi veriliyor ve düzenli olarak bilgileri güncellenerek iletişimin sürekliliği sağlanıyor. Ayrıca bazı mütevellilerimiz mütevelliliklerini mezunumuz olan çocuklarına devretti. Yeni Mütevelli Kazandırılması Çalışmaları Desteğiniz Fark Yaratacak sloganı ile yürüttüğümüz çalışma ile Genel Kurul da Yönetim Kurulumuza verilen yetki çerçevesinde, hazırlanan sunum dosyaları ile Vakfımıza kazandırmayı amaçladığımız mütevelli adaylarına mütevelli davet mektupları ve Vakıf Senedimiz gönderildi. Sonrasında aramalarla iletişim sağlandı. Kasım 2008 de başlattığımız çalışma ile Vakfımıza 30 yeni mütevelli kazandırıldı. Bu girişimi ve açılımı mezunların okullarına sahip çıkmalarının yeni ve güçlü bir göstergesi olarak görüyoruz.

5 KURUMSAL KĐMLĐK VE TANITIM ÇALIŞMALARI Mezunların okula bakan yüzü; kalev

6 WEB SĐTEMĐZ Ziyaretçi Sayıları * 4028 * Şubat 2010 sonu

7 Okul Tanıtım Günleri Temmuz 2009 Burası Kadıköy Anadolu, Amacımız Fark Yaratmak ilkesiyle eğitim çalışmalarını sürdüren okulumuzun, en iyi şekilde tanıtılması ve en başarılı öğrencilerin camiamıza kazandırılması için düzenlediğimiz Okul Tanıtım Günleri nde gönüllü öğrencilerimiz ve mezunlarımız ziyaretçilerimize gelenekleri olan köklü bir camia olmanın farkını yaşattı. Kadıköy Maarif i tercih edecek martı adayları için basın, okul ve dershanelerde tanıtım afişleri ile duyurulan: Temmuz 2009 tarihlerinde Okul Tanıtım Günleri ni gerçekleştirdik. Güncellenmiş Okul Tanıtım Filmi, okulumuzu ziyarete gelemeyenlere fiziki şartlarını inceleme imkanı veren Kadıköy Anadolu Lisesi Sanal Turu, Türkiye genelinde bine yakın ilköğretim okulu ve dershaneye gönderdiğimiz tanıtım dosyaları, DVD ve düzenli e-postalar ile tanıtım çalışmalarımızı sürdürdük. Ayrıca Kadıköy Anadolu Lisesi Tanıtım Filmi, Sanal Turu ve 2009 Tanıtım Kitapçığını web sitemizde okulumuzu ziyarete gelemeyenlerin incelemesine sunduk. Okulumuzu kazanan genç martıların kayıt döneminde yine tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarımıza 2009 mezunlarımızın desteği ile devam ettik.

8 Kadıköy Anadolu Lisesi Tanıtım Kitapçığı Kadıköy Anadolu Lisesi Sanal Tur Kadıköy Anadolu Lisesi Tanıtım Filmi

9 Okulumuzdaki Kurumsal Kimlik Çalışmalarımız Okulumuz öğrencilerinin köklü geçmişimizi öğrenmeleri ve özümsemeleri amacıyla planladığımız çalışmaları çeşitlendirerek, okul girişinde ve içinde yerleştirdiğimiz görseller ve uygulamalar ile okulumuzun kuruluşunu, tarihçesini öğrenmelerini, geçmişten ve bugünden yaşayan fotograflarla dönemler arası paylaşımı ve kurum kültürünün sürekliliğini sağlamayı amaçladık.

10 Okulumuzdaki Kurumsal Kimlik Çalışmalarımız Burası Kadıköy Anadolu, 1955 ten günümüze, Maarif Koleji geleneğinin çağdaş, öncü ve lider temsilcisi Burası, katılımcı eğitim anlayışını benimsemiş, bilimsel gelişmeleri takip eden ve kendini sürekli geliştiren bir eğitim kurumu... Burası, kaliteli yaşamın, kaliteli eğitimle başladığını bilenlerin adresi... Burada hedef; Cumhuriyetin temel ilkeleri ve ulusal değerler ile çağdaş Türkiye ideali doğrultusunda yüksek standartlarda eğitim vermek. Burada hedef; akılcı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, yaratıcı, gelişime açık, bilgiyi üreten ve kullanabilen gençler yetiştirmek. Burada hedef; gençleri kalbinin sesini dinleyen özgür bireyler ve bu ülkenin aydınlık yüzleri olarak geleceğe hazırlamak. Amacımız, fark yaratmak

11

12 EĞĐTĐM ÖĞRETĐM FAALĐYETLERĐNE DESTEKLERĐMĐZ Mezunlarımızın okula bakan yüzü; kalev

13 KALEV - KALĐD KALEV in amaçları doğrultusunda verimli çalışmalar yapmak ve projeler üreterek kaynak sağlamak üzere, alanlarında belli noktalara gelmiş, başarılı, Kadıköy Maarif geleneğine inanan ve eğitime destek vermeye gönüllü mütevelli ve mezunlarımızın katılımı ile yeni bir yapı oluşturmak, daha etkin bir KALEV yaratmak için çalışıyoruz. KALEV, mezunlarımızın okula bakan yüzü, öğrencilerimize sağlanacak desteğin, eğitime ve okula yapılacak yatırımların ve her türlü katkının koordinasyon merkezi ve etkin bir organizasyon olarak konumlandırıldı. Camianın mezunlara yönelik hizmetlerinin KALĐD; okula yönelik hizmetlerinin KALEV üzerinden yürütülmesi şeklinde bir görev bölümüyle; her iki kurum da etkin STK lar olarak kendi amaçlarına yönelik projeler üretiyor, belli projeler ise ortaklaşa yürütülüyor. Bu işbirliğinin sağlıklı ve verimli yürütülmesindeki katkılarından ötürü KALĐD Yönetim Kurulu na teşekkür ediyoruz. Martı Bursları KALĐD-KALEV ortak burs projesi Martı Bursları kapsamında öğrencilerimize desteğimiz devam ediyor. Martı Bursları Kalid in mezunlarımızdan sağladığı kaynağın, başvuruların Kalev-Kalid Yönetim Kurullarınca ortak değerlendirmesi sonucunda, Kalev in özkaynaklarıyla da desteklenerek amaca uygun olarak kullanılıyor. Eğitim Bursu (öğrencilerin eğitimlerine destek sağlanması için kullanılmaktadır) Sağlık Bursu (Revirin ihtiyaçlarının sağlanması için kullanılmaktadır) Kütüphane Bursu (Kütüphaneye yeni yayınlar alınması için kullanılmaktadır) Eğitmen Bursu (eğitim seviyesine destek sağlanması için kullanılmaktadır) Kulüp Bursu (Öğrenci Kulüplerinin Faaliyetlerinin desteklenmesi için kullanılmaktadır)

14 KALĐD-KALEV Martı Bursları Programı Martı Bursları Eğitim Bursu öğretim yılında 77 olan burslu öğrenci sayımız, öğretim yılında 67dir. Bu öğrencilerden bir tanesine KALEV olarak burs verilmektedir. Ayrıca döneminde hazırlık sınıfında okuyan bir öğrencimizin yatılılık bedelinin tamamı temin edilerek ödenmiştir. Martı Bursları Sağlık Bursu Revirin ilaç ve sarf malzemesi ihtiyaçları karşılanmaktadır. Martı Bursları Kütüphane Bursu Kütüphanemizin zenginleştirilmesi ve güncelliğinin korunması amacıyla yeni yayınlar alınmakta, kütüphanenin yazılım ve donanımı desteklenmektedir. Martı Bursları Eğitmen Bursu Okulumuz Öğretmenlerinden Demet Kır ın Rotary Gurup Đnceleme Değişim Projesi kapsamında Mart 2009 için 5 hafta süreyle Avusturalya da meslek eğitimine katılması organize edilmiş ve aynı proje kapsamında Amerika ve Avusturalya dan gelen öğretmen guruplarının okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle paylaşımda bulunmaları sağlanmıştır. Matematikçiler Derneği'nin Kasım 2009 tarihlerinde Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi salonlarında düzenlediği 8. Matematik Sempozyumu na okulumuz matematik öğretmenlerinin katılımı için destek verilmiştir. Okulumuz Matematik öğretmeni Semiha Mete nin, MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nce TÜBĐTAK-BĐDEP (Bilim Đnsanı Destekleme Daire Başkanlığı) öncülüğü ile Bilim Olimpiyatlarına katılan öğrencilerin sayısını, bilgisini, birikimini arttırmak amacıyla düzenlenen Ulusal Bilim Olimpiyatları Danışmanlık Seminerine katılımı için destek verilmiştir. Seminer sonrası, Bilim Olimpiyatlarına katılacak öğrencilerimizle bir çalışma gurubu oluşturarak, danışmanlık yapmaktadır. Kadıköy Anadolu Lisesi nde on yabancı dil öğretmeninin ek ders ücretleri ödenmektedir.

15 Kadıköy Maarif Geleneği Mezunlardan Öğrenci Kulüplerine Destek... Martı Bursları Kulüp Bursu ECHO Đngilizce Kulübü eğitim öğretim döneminde ilki düzenlenen ve okul geleneğimizde bulunan Đngilizce Münazara yarışması hedeflendiği gibi her yıl geliştirilerek sürdürülmekte ve Vakfımızca desteklenmektedir. Bu yıl ilk kez 9 ve 10. sınıflarda okul içi Đngilizce münazara yapılmıştır. Đngilizce Münazara Yarışmasının ikincisi 11 Şubat 8 Nisan 2009 tarihleri arasında 16 okulun katılımıyla düzenlenmiştir. 31 Mart 21 Nisan Đngilizce Münazara yarışması için hazırlıklar devam etmektedir. Spor ve Satranç Kulübü Kadıköy Anadolu Lisesi Kayak Takımı, Vakfımızın desteğiyle 7-10 Ocak 2009 tarihlerinde Uludağ da yapılan Đstanbul Kayak Đl Şampiyonası na katılarak, Müdür Yardımcımız Yurdanur Erbasan sorumluluğunda şampiyonaya katılan 15 öğrencimizden Onur ARI, Baran KÖSEOĞLU ve Batuhan DĐREK (Snowboard) Batı Gurubuna katılmaya hak kazanmışlardır. Bu yıl yine, F. Yurdanur ERBASAN ve Hatice Aysel AYGÜN rehberliğinde; kayak takımımızda yer alan sporcu öğrencilerimiz 7-11 Ocak 2010 tarihlerinde Bursa ULUDAĞ'da yapılan Đstanbul Đl Birinciliğinde okulumuzu başarı ile temsil ettiler. Yarışmalarda erkek takımımızdan; Baran Köseoğlu 7., Ediz ÖNEN 9., Can ÜLKER 10., kız takımımızdan; Başak ÖZTAHTACI., Melis ŞAHĐN 5., Hilal YAYLA 6., Bensigu SÖZER 10. luk elde ettiler.snowboard yarışmalarında ise; Batuhan DĐREK 7., Oğuzhan BIKMAZ 10. luk elde ettiler.

16 Türkiye Almanya Buluşması Kalev olarak, ziyaret programı kapsamında destek verdiğimiz Kadıköy Anadolu Lisesi ve Paul-Klee Gymnasium okullarının, Alman ve Türk öğrencilerin farklı kültürleri yakından tanıma imkanını bulması, bu sayede kültürler arası anlayış ve hoşgörüyü geliştirmek amacıyla yürüttükleri projenin ilk aşaması Ekim 2008 tarihleri arasında 13 Alman öğrenci ve öğretmenlerinin Okulumuza gelmeleriyle gerçekleşti. Projenin ikinci aşamasında, 4-8 Mayıs 2009 tarihlerinde öğrencilerimiz Almanya da incelemelerde bulundu. Almanca Kulübü Okulumuzda ilk kez çıkarılan Almanca Dergi nin basımı için destek verilmiştir.

17 Tiyatro Kulübü (KALTT) Dans Kulübü 21 Mart 2009 tarihinde düzenlenen, 16 okulun yarıştığı KASDAV Liselerarası Dans Yarışması na okulumuz iki dans gurubuyla katıldı. Martı Bursları kapsamında destek verdiğimiz dans guruplarımızdan biri yarışmanın 1.si olurken, diğer gurubumuz ise Kadıköy Kültür Sanat Derneği Özel Ödülü ne layık görüldü. Cevdet Kudret in Yaşayan Ölüler oyununu sahneleyen ve çeşitli etkinliklere katılan Kadıköy Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu na, dekorkostüm için destek verildi. Doğa Sporları Kulübü (DSK) Kulübün ihtiyacı olan çadır alımı için destek verilmiştir. Matematik Kulübü Öğrencilerimizin yaratıcılıklarını geliştirerek, sorunlara farklı açılardan çözüm getirmelerini sağlamak amacıyla çalışmalar yapmaları ve Akıl Oyunları ve Yaratıcı Çözümler yarışmalarına katılımları için gerekli olan destek sağlanmış ayrıca okulumuzda büyük ilgi gören GO Oyunu çalışma gurupları için takımlar alınmış ve eğitmen desteği sağlanmıştır.

18 MUN (Model United Nations) Kulübü MUN (Model United Nations) yaş arası öğrencilerin belli bir format çerçevesinde, dünya sorunlarını, resmi bir Đngilizceyle tartıştıkları Birleşmiş Milletler simülasyonudur. Kadıköy Anadolu Lisesi, MUN aktivitelerini ciddiyette yürüten Türkiye deki tek devlet okuludur. GeMUN 2009 / Şubat 2009 tarihlerinde Đtalya da düzenlenen GeMUN 2009 konferansına katıldı. Konferansta Sezin Okulları, FMV Ayazağa Işık Lisesi, Đzmir Işıkkent Lisesi, TED Đstanbul ve TED Ankara Kolej i ile birlikte ülkemizi temsil eden okulumuz dünya çapında 15 i aşkın ülkeden katılan öğrencilerle dünya sorunlarını tartıştı. Öğrencilerimiz, Đnsan Hakları Komitesi nde, Silahsızlanma ve Uluslararası Güvenlik Komitesi nde, Biyoçeşitlilik hakkında Özel Konferans ta, Güvenlik Konseyi nde, Ekonomik ve Sosyal Konsey de ve Akdeniz Komitesi nde yapılan tartışmalara katıldılar. DSAMUN 2009 / Ekim 2009 tarihlerinde Yunanistan Atina da düzenlenen DSAMUN 2009 konferansına katıldı. Danışman öğretmenleri Nevin Necef rehberliğinde konferansa katılan Beren Su Kales, Tuğçe Ceceloğlu, Murat Tansan, Anıl Bakkaloğlu ve Hazal Buluttekin komitelerde aktif rol oynayarak, ülkemizi başarıyla temsil ettiler. BERMUN 2009 / Kasım 2009 tarihlerinde Almanya Berlin'de düzenlenen BERMUN 2009 konferansına katıldı. Konferansta 6 delege ile Lüksemburg ve 1 delege ile St. Lucia ülkelerini temsil etti. Öğrencilerimiz komitelerinde aktif rol alarak güncel dünya sorunları için çözüm üretmeye katkıda bulundu. Danışman öğretmenleri Ayşen Toksoylu ve Gülder Engin rehberliğinde konferansa katılan öğrencilerimiz Merisa Şahin, Đrem Toprak, Baturay Çalcı, Atakan Tatar, Elvan Yolcu, Baran Köseoğlu, Hazal Tokatlıoğlu'na ülkemizi başarıyla temsil ettiler. TĐMUN 2009 / Aralık 2009 tarihlerinde Đstanbul Üsküdar Amerikan Lisesi'nde düzenlenen TĐMUN 2009 konferansında, danışman öğretmenleri Süleyman Bağlamaç rehberlğinde okulumuzdan yedi öğrenci ile temsil edildi.

19 PROJELERĐMĐZ Mezunlarımızın okula bakan yüzü; kalev

20 Geçmişten Günümüze Maarif One Way Vision Uygulamaları Pansiyon binası camlarına yapılan one way vision uygulamaları ile öğrencilerimizin okulumuzun kuruluşunu, tarihçesini öğrenmelerini, geçmişten ve bugünden yaşayan fotograflarla dönemler arası paylaşımı ve kurum kültürünün sürekliliğini sağlamayı ve Kadıköy Anadolu Lisesi nin farkını ve Fark Yarattığını vurgulamayı amaçladık. One Way Vision uygulamaları için bize destek veren 1994 mezunumuz Sayın Eyüp Batal'a ve Büyük Baskı Merkezi'ne katkılarından dolayı teşekkür ederiz. KAL Kurumsal Kimlik Panoları Okulumuzun Kurumsal Kimlik Çalışmaları kapsamında, yapmış olduğumuz uygulamalara yenilerini ilave ederek, yol kenarına yerleştireceğimiz okulumuzun adının ve ambleminin yer aldığı totem ile okulumuza dikkat çekmeyi, okul bahçesine yerleştirmeyi planladığımız büyük boy dış mekan panolarında kalıcı mesajlara yer vermeyi, kapaklı afiş panolarında güncel organizasyonları duyurmayı, taşınabilir rollup larla okul içi ve dışındaki tüm organizasyonlarda tanıtım çalışmalarımızı sürdürmeyi hedefledik. Proje maliyetini karşılayarak gösterdiği hassasiyet ve verdiği destek için 1981 mezunumuz ve mütevellimiz Sn.Cem BOZKURT a teşekkür ederiz.

21 KAL Pansiyon Binası TV Ve Dinlenme Odası Kız ve erkek yatılı öğrencilerimizin etüd saatleri dışında kalan zamanlarını değerlendirdikleri 2 adet TV ve dinlenme odasının daha konforlu ve fonksiyonel hale getirilerek iyileştirilmesi ve bu odalara internet ve okuma üniteleri eklenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut Durum Proje maliyetini karşılayarak gösterdiği hassasiyet ve verdiği destek için 1986 mezunumuz Sn.Acun ILICALI'ya ve 1977 mezunumuz Serdar Güray a teşekkür ederiz. Okul Đçi Yayınlar Đçin 2 Adet LCD TV 55 yıllık geçmişi ile Türk Eğitim Sisteminde önemli bir yeri olan, kendi eğitim gelenekleri ve ortak kültürü bulunan okulumuzun bugünkü durumunu okulumuzu ziyaret edenlere tanıtmak, aynı zamanda öğrencilerimizin de köklü geçmişimizi öğrenmeleri ve özümsemeleri amacıyla planladığımız kurumsal kimlik çalışmalarına devam ediyoruz. Okulumuz içinde, hem hazırlamış olduğumuz tanıtım materyallerini gösterebilmek, hem de okulumuzdaki güncel proje ve organizasyonları duyurabilmek amacıyla iki farklı noktaya LCD TV yerleştiriyoruz. Proje maliyetini karşılayarak gösterdiği hassasiyet ve verdiği destek için 1986 mezunumuz Sn.Acun ILICALI'ya ve 1977 mezunumuz Serdar Güray a teşekkür ederiz.

22 KAL Dış Duvar Revizyonu Okulumuzu görünmez kılan yüksek duvarlar yıkılarak yeni yapılan uygulama ile daha şeffaf ve dışarıdan binaların algılanabildiği bir görünüme kavuştu. Bütçe yetersizliği nedeniyle tamamlanamayan bu uygulamada, gerekli olan kaplama malzemesi için destek arayışımız sonuçlandı. Proje maliyetinin bir bölümünü karşılayarak gösterdiği hassasiyet ve verdiği destek için mütevellimiz Sn.Mehmet YEREBAKAN a ve Önalanlar Yapı A.Ş. Serdar Özer e teşekkür ederiz.

23 KAL Kütüphane Bilgisayar Donanımı yenilenerek okulumuz öğrencilerinin kullanımına sunulmuştur Okulumuzda Satranç Kulübü nün ve tüm öğrencilerin kullanımı için tam donanımlı bir satranç odası açılmıştır. KAL Biyoloji Laboratuarı Öğrencilerin kullanımına Sunulmuştur Diğer Desteklerimiz Okulun ön ve arka bahçesindeki kablosuz internet erişimi güçlendirilmiştir. Okula tahsis edilmiş olan Vakıf aracının tüm masrafları karşılanmaktadır. Okulumuzda 5 personelin istihdam giderlerine katkı sağlanmaktadır.

24 FAALĐYETLERĐMĐZ Mezunlarımızın okula bakan yüzü; kalev

25 KALEV Kadıköy Anadolu Lisesi 1. ve 2. Satranç Turnuvası Ocak Ocak 2010 Đstanbul Liselerinin katılımıyla Ocak 2009 tarihlerinde Kadıköy Anadolu Lisesi Spor Salonu nda gerçekleştirilen turnuvaya toplam 39 takım, 158 sporcu katıldı. Turnuva 18 Ocak 2009 Pazar günü Kadıköy Anadolu Lisesi Kültür Merkezi nde yapılan ödül töreni ile sona erdi. KALEV sponsorluğunda, Satranç Kulübü öğrencilerimiz ve Öğretmenimiz Emel Oğuz la birlikte organize ettiğimiz turnuvada Takım 1.liğini Özel Alman Lisesi, Takım 2.liğini Kadıköy Anadolu Lisesi ve Takım 3.lüğünü Özel Avusturya Lisesi kazandılar. Ayrıca öğrencilerimiz masa dereceleri kazandılar. Kadıköy Anadolu Lisesi Liselerarası 2. Satranç Turnuvası Đstanbul Liselerinin katılımıyla Ocak 2010 tarihlerinde Kadıköy Anadolu Lisesi Spor Salonu nda gerçekleştirilen turnuvaya toplam 40 liseden, 160 sporcu katıldı. Turnuva 17 Ocak 2010 Pazar günü Maarif Kültür Merkezi nde yapılan ödül töreni ile sona erdi. Turnuvada okul takımlarımızda yer alan öğrencilerimiz Berfu Dinçok, Barış Kumkumoğlu, Nadin Gemrekoğlu, Onur Arkış, Irmak Sipahioğlu, Gözde Dinçok, Utku Özdemir Takım 1.si ve Takım 2. si olurken ayrıca Irmak Sipahioğlu, Barış Kumkumoğlu ve Utku Özdemir masanın birinciliklerini aldılar.

26 KALEV Yurt Dışı Dil Okulları Programı Yaz tatilinde yabancı dilini yurtdışında o kültürü yaşayarak geliştirmek, okulda öğrendiği dil bilgisini pratikle buluşturmak ya da yabancı dil eğitimine yurtdışında başlamak isteyen yaş gençler için KALEV Yurtdışı Dil Okulları Programı 3-8 haftalık programlar Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Đngiltere ve Almanya da özenle seçilmiş nitelikli dil okulları ve yabancı öğretmenler Kültürel-sosyal gezi ve aktivitelerle hem güzel bir tatil hem eğitim olanağı A.B.D. Kanada Đngiltere Almanya Ayrıca, tüm yıl boyunca yetişkinlere yönelik, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri ve Đngiltere de uzun/kısa süreli, amaca yönelik ve yoğun Đngilizce dil eğitim programları, Ortaöğrenim, kolej ve Üniversite eğitimi, Sertifika, diploma, master, doktora eğitimi

27 KALEV Kadıköy Anadolu Lisesi 1. Eğitim ve Kariyer Günleri Kadıköy Anadolu Lisesi nde bir ilk: Geleceğinizi Planlamak için Doğru Seçim Kadıköy Anadolu Lisesi Kişisel Gelişim Kulübü nün KALEV in koordinasyonu ile devlet okullarında bir ilki gerçekleştirerek düzenlediği 1. Eğitim ve Kariyer Günleri 7-8 Mayıs 2009 tarihlerinde gerek tanıtım amacıyla etkinliğe katılan eğitim kurumlarının sayısı ve nitelikleriyle ve gerekse Kadıköy Anadolu ve diğer liselerin öğrencilerinin gösterdikleri yoğun ilgi ile hedeflenen başarıya ulaşarak, okulumuz kampüsünde gerçekleşti. Eğitim sektörünün profesyonelleri ile lise çağındaki gençleri buluşturarak bilinçli tercih yapabilmelerine ve kurumların kendilerini tanıtabilmelerine olanak yaratılan organizasyonda; üniversitelerin, dershanelerin, yayınevlerinin ve eğitim sektöründeki diğer şirketlerin tanıtım standlarının yanı sıra KAL Kültür Merkezi nde üniversite, meslek tanıtım ve kariyer seminerleri ile başarılı eğitim ve kariyerleri olan ve toplumda tanınan kişilerin katılımları ile sunumlar düzenlendi. Kadıköy Anadolu Lisesi 2. Eğitim ve Kariyer Günleri 6-7 Mayıs 2010 da Yapılacak

28 Türkiye nin En Büyük Lise Festivali

29 Kadıköy Anadolu Lisesi 46. Dönem Martılar Mezuniyet Töreni ve Balo Organizasyonu eğitim öğretim döneminde okulumuzdan mezun olan 46.Dönem Martılar ın Mezuniyet Töreni ve Çırağan Otel de yapılan Mezuniyet Balosu na organizasyon desteği verdik

30 19-22 Şubat 2009 tarihlerinde Educatürk 09 Eğitim Fuarında, okulumuzun standında ziyaretçilere Yurtdışı Dil Okulu ve 1.Eğitim ve Kariyer Günleri organizasyonlarımızla ilgili broşür dağıttık ve bilgi verdik Şubat 2010 tarihlerinde Türkiye nin en büyük eğitim fuarı olan Educatürk 10 da okulumuzun standında hem Vakfımızın organizasyonlarını duyurduk hem de görevli mezunlarımız aracılığıyla okulumuzun tanıtımını sağladık.

31 Özel Gün Kartları Mutluluk, sağlık, başarı dilekleri ve taziye mesajlarınızı sevdiklerinize iletebilir, bu kartlar için Vakfımıza yapacağınız bağışlarla burs fonumuzun gelişmesine ve oluşturulan projelerin finansmanına katkı sağlayabilirsiniz. KALEV - KAL Okul Armalı Ürünler Tüm mezun ve öğrencilerimizin ortak noktası: Okul Armamızı 54 yıldır gururla taşıyoruz Yeni yaptırdığımız okul armalı ürünler Vakıf Merkezimizden veya mağaza bölümünden temin edilebiliyor.

32 GERÇEKLEŞME BĐLGĐLERĐ

33 2009 Hedefleri 2009 Gerçekleşenler Eğitim Öğretim Faaliyetlerine Destek Eğitim Öğretim Faaliyetlerine Destek Okulumuzda yabancı öğretmen çalıştırılmasının şartlarını hazırlamayı Hazırlık aşaması tamamlanmış, Mart-Nisan-Mayıs döneminde uygulamaya geçilecektir Eğitim için yabancı kültür organizasyonları ve konsolosluk destekleri sağlamayı Bu alanda faaliyet gösteren STK larla işbirliktelikleri yürütülmektedir. Avrupa Birliği fonları ve eğitim programlarından yararlanmayı Avrupa Birliği Fonları ve Eğitim Programları ile ilgili Vakfımız bünyesinde bir komite oluşturulmuş, bu konuda uzman mezunlarımızın katılımıyla çalışmalarına devam etmektedir. Okulun fiziki ihtiyaçları ve yatırımlar Okulun fiziki ihtiyaçları ve yatırımlar Okul idaresinin talep edeceği ve ihtiyaç duyulan diğer fiziki yatırım ve projeleri hayata geçirmeyi Okul adının yer aldığı pano ile yerleşke panosunu kurumsal kimlik çalışmaları çerçevesinde düzenlemeyi Okul içinde iki adet LCD ekran aracılığıyla faaliyetlerimizi ve projelerimizi tanıtmayı Ölçme Değerlendirme Merkezini geliştirmeyi Đhtiyaç duyulan fiziki yatırımların ön çalışmaları tamamlanmış, uygulama aşamasına gelmiştir Okulumuzda gerek okul adının yer aldığı pano ve gerekse diğer kurumsal kimlik çalışmaları çeşitlendirerek uygulanmıştır Đki adet LCD ekran bağışla temin edilmiş, yakın zamanda monte edilecektir Okul yönetimince oluşturulan ölçme değerlendirme birimi ihtiyaçlar için fizibilite çalışmaları yapmaktadır, kendilerinden rapor beklenmektedir.

34 2009 Hedefleri 2009 Gerçekleşenler Faaliyetler Faaliyetler Yurtdışı ve yurtiçi dil okulu programları düzenlemek Yurtdışı dil okulu programları düzenlenmiş ve düzenlenmektedir Yaz okulu ve spor okulu uygulamaları yapmak Öğrencilere ve yetişkinlere yönelik çeşitli kurslar ve eğitimler düzenlemek 2009 yazında okulumuzda kapsamlı bir tadilat yapıldığından 2010 yazı için gerekli hazırlık yapılmaktadır Bu konuyla ilgili idari izinler tamamlanma aşamasında olup önümüzdeki dönemde bu kapsamda çalışmalar yapılması öngörülmektedir Okulun ihtiyaçları için dış kaynaklardan ve mezunlardan sponsorluk ve bağışlar sağlamak Yıl boyunca gerek okulumuzun fiziki ihtiyaçları ve gerekse organizasyonlar için sponsorluk ve bağışlar temin edilmiştir Vakfımıza yeni mütevelliler kazandırmak Vakfımıza yeni mütevelliler kazandırılmıştır

35 2009 Hedefleri 2009 Gerçekleşenler Đdari Çalışmalar Đdari Çalışmalar Kaynak yaratma ve sponsorluk bulma odaklı profesyonel yapımızı geliştirmeyi Kaynak yaratma ve sponsorluk bulma odaklı çalışmalarımız gelişerek devam etmektedir MEB, yerel yönetimler ve TEVDAK ile ilişkilerimizi geliştirmeyi Đletişim, kurumsal kimlik, web sitesi, PR ilişkilerimizi geliştirmeyi ve etkinleştirmeyi Okulun kamuoyunda ve Anadolu daki okullarda tanıtımını sağlamayı Đlişkilerimiz düzenli olarak sürdürülmekte olup, Tevdak Yönetiminde etkin olarak görev alınmıştır Kurumsal kimlik uygulamalarımız, yurt çapında okul ve dershanelere gönderdiğimiz düzenli e-postalar, PR çalışmalarımızla Vakfımızın bilinirliği artmıştır, web sitemizin izlenme artışı bu anlamda önemli bir göstergedir Okulda yaptığımız kurumsal kimlik uygulamaları, yurt çapında okul ve dershanelere gönderdiğimiz düzenli e- postalar, organizasyonlarımızla ilgili PR çalışmaları, okul tanıtım günleri ile okulumuzun tanıtım çalışmalarını sürdürüyoruz

36 DA KAL A AKTARILAN KAYNAK KAL GĐDERLERĐ Personel Gideri , , ,72 Yatırım giderler , , ,00 Eğitim Destek Giderleri , , ,00 Revir/Kütüphane Destek Giderleri 205, , ,07 Öğrenci Eğitim Yardımı , , ,00 TOPLAM , , ,79

37 TEVDAK ile temaslar geliştirilerek sürdürülmektedir. TEVDAK ın özellikle Vakıf Destekli Okul modeli üzerindeki çalışmaları ilgi çekmektedir. TEVDAK ın Ankara da MEB ve diğer resmi makamlar ile olan temasları ve ziyaretleri de izlenmekte ve katkı sağlanmaktadır. 6 Mart 2010 tarihli TEVDAK Genel Kurulu nda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Halim ÇUN Yönetim Kurulu Asil, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Av.Fehmi HASANOĞLU Yönetim Kurulu Yedek, geçmiş dönem başkanlarımızdan ve mezunumuz Sayın Özer YELÇE Denetim Kurulu Asil Üyesi olarak görev almışlardır. Buna bağlı olarak, TEVDAK ile idari ve hukuki daha etkin işbirliği ve ortak projeler konusunda çalışmalar yapılması öngörülmektedir.

38 2010 FAALĐYET PLANI ÖNERĐSĐ

39 2010 FAALĐYET PLANI ÖNERĐSĐ Vakfımızın kuruluş gayesi Kadıköy Anadolu Lisesi ne hizmette bulunmak, eğitime, öğrencilerin faaliyetlerine ve gelişimine ve okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesine yönelik kaynak yaratılmasıdır. Bunun için de, Yönetim Kurulumuz tarafından Vakfımızın kendi kaynaklarını yaratan, sponsor ve bağışçıların okula ve Vakfın projelerine katkıda bulunmalarını sağlayan ve okula aktaran bir yapıya kavuşturulması amaçlanmaktadır. Orta uzun vadedeki major hedefimiz ise Đlköğretim Okulu açılmasıdır yılı çalışma planımızı 5 ana başlık halinde uygulamayı düşünüyoruz. Tüm faaliyetlerimizde, okul yönetiminin yanı sıra mütevellilerimizi, velilerimizi, mezunlarımızı, öğrencilerimizi kısacası tüm camiamızı yanımızda görmek için çaba sarf edeceğiz yılı çalışmalarımızda yaratılan kaynağı ve okula aktarılan kaynağı da TL nin üzerine çıkartmayı hedefliyoruz. A- Eğitim Öğretim Faaliyetlerine Destek Okulumuzda yabancı öğretmen projesinin hayata geçirilmesi ve kalıcı hale getirilmesi Yerli ve yabancı STK larla ve kültür organizasyonları ile işbirliği yapılması Avrupa Birliği fonları ve eğitim programlarından yararlanılması Öğretmenlerimizin kendilerini geliştirmelerinin teşvik edilmesi Öğrencilerimizin ve kulüplerimizin her anlamda desteklenmesi Akademisyenlerden oluşan bir Eğitim Danışma Kurulu oluşturulması

40 B- Okula fiziki yatırımlar ve destek Ölçme Değerlendirme Merkezini geliştirmek Internet laboratuarını ve okulun IT alt yapısını yenilemek ve geliştirmek Spor alanları ve kulüp odalarını yenilemek ve geliştirmek Okul idaresinin talep edeceği ve ihtiyaç duyulan diğer fiziki yatırım ve projeleri hayata geçirmek C- Faaliyetler Velilere, öğrencilere, öğretmenlere ve mütevellilere yönelik çeşitli sosyal organizasyonlar yapmak Okulun kamuoyunda ve Anadolu daki okullarda tanıtımını sağlamak Đletişim, kurumsal kimlik web sitesi, PR çalışmalarımızı geliştirmek MEB, yerel yönetimler ve TEVDAK ile ilişkilerimizi geliştirmek Vakfımıza yeni mütevelliler kazandırmak Okul içinde öğrencilere yönelik kültür ve spor aktivitelerini artırmak KALĐD ile işbirliğini geliştirerek sürdürmek Okul Aile Birliği ile işbirliğini geliştirerek sürdürmek D - Kaynak Yaratma Çalışmaları Kaynak yaratma ve sponsorluk bulma odaklı profesyonel yapımızı geliştirmek Yurtdışı ve yurt içi dil okulu programlarını geliştirerek sürdürmek Yaz okulu ve spor okulu uygulamaları yapmak Genele açık olarak, öğrencilere ve yetişkinlere yönelik çeşitli kurslar ve eğitimler düzenlemek, Okulun ihtiyaçları için dış kaynaklardan ve mezunlardan sponsorluk ve bağışlar sağlamak Vakfımıza yeni mütevelliler kazandırmak Pansiyon binası alt katındaki alanda fitness salonu yapılması için çalışmalarda bulunmak E Đlköğretim Okulu Çalışmaları Bu konu ile ilgili olarak stratejik işbirlikleri için ülkemizin önemli özel eğitim gurupları ve yatırımcıları ile temasları devam ettirmek Arazi bulunması için yerel yönetimler, merkezi yönetim ve özel sektörle temasları hızlandırmak Çalışmaları projelendirerek camianın bilgisine sunmak

41 TEŞEKKÜR EDERĐZ 2010 KALEV Yönetim Kurulu Halim ÇUN 77 Başkan Av. Argun EĞMĐR 86 Başkan Yardımcısı Sevil ÖZCĐĞER Genel Sekreter Kemal MĐLANĐ 86 Sayman Av. Fehmi HASANOĞLU 76 Üye Tuğrul DURAKBAŞA 77 Üye Burak ÖNER 99 Üye Bahariye cad. Adliye Palas No:72 Kat:4 Daire: 8 Kadıköy/Đstanbul bilgi@kalev.org.tr

2008 Yılı Olağan Genel Kurulu na Hoşgeldiniz. 22 Mart 2009

2008 Yılı Olağan Genel Kurulu na Hoşgeldiniz. 22 Mart 2009 2008 Yılı Olağan Genel Kurulu na Hoşgeldiniz 22 Mart 2009 2007 2008 Yönetim Kurulu Halim ÇUN 77 Başkan Av. Argun EĞMĐR 86 Başkan Yardımcısı Sevil ÖZCĐĞER Genel Sekreter Kemal MĐLANĐ 86 Sayman Av. Fehmi

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

Mezunların okula bakan yüzü; kalev

Mezunların okula bakan yüzü; kalev Burası Kadıköy Anadolu, 1955 ten günümüze, Maarif Koleji geleneğinin çağdaş, öncü ve lider temsilcisi Burası, katılımcı eğitim anlayışını benimsemiş, bilimsel gelişmeleri takip eden ve kendini sürekli

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2010-2014)

STRATEJİK PLAN (2010-2014) STRATEJİK PLAN (2010-2014) Stratejik Öncelik Alanı 1: Araştırma Odaklılık Stratejik 1,1: YDY O ndaki akademisyenleri, sosyal davranışlar ve insan davranışlarını anlama konularındaki araştırmalarında desteklemek.

Detaylı

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU FAKÜLTE/BÖLÜM ADI: STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU Stj. Amaç No Hedef No Faaliyet No Performans no Stratejik Amaç / Hedef / Faaliyet Tanımı 2008 mevcut durum 2009 2010 2011 2012 2013 Faaliyet

Detaylı

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI Sıra No Stratejik Amaç No GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI Hedef No 1 1 1 Çalışmanın Adı Faaliyet 1.2.1:12.sınıf öğrencilerine yönelik öğrenci koçluğu uygulaması. OKUL GELİŞİM PLANI

Detaylı

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU Bu yıl birincisi düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri organizasyonunun katılımcılar ve ziyaretçiler gözünden etkililiğin

Detaylı

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GÜNDEM OAB Yönetim Kurulu ve Sınıf Temsilcilerinin Tanıtımı OAB Gerçekleştirilen

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı

Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve öğretim hizmeti sunmak.

Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve öğretim hizmeti sunmak. B-TEMALAR, STRATEJİK AMAÇLAR,HEDEFLER VE STRATEJİLER 1-TEMALAR TEMA 1-İNSAN KAYNAKLARI TEMA 2-FİZİKİ ORTAM TEMA 3-EĞİTİM ÖĞRETİM TEMA 4-MALİ KAYNAKLAR Stratejik amaç1: En ileri düzeyde mesleki eğitim ve

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere MİSYONUMUZ Özel Üsküdar SEV Ana sınıfı, İlkokulu ve Ortaokulu güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitim programlarını uygular. Ulusal kültüre ve evrensel değerlere saygılı, Türkçe

Detaylı

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr Etkinlik hakkında Türkiye'nin en büyük Özgür Yazılım ve Linux odaklı etkinliklerini 2002 yılından beri gerçekleştiren İstanbul Bİlgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin, 2. defa tek çatı ve

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi 1. AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK 1.1. Amaç Bu yönergenin amacı; Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliğine uygun olarak TED Karadeniz Ereğli

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI EP Konusu Hedef 1.1. Çift yönlü iletişim kanallarını en etkin şekilde kullanarak nitelikli öğrencilerin İKÜ Adalet Meslek Yüksekokulu na kazandırılması, Strateji 1.1.

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA

ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA DA TED Genel Merkezi öğrencilerimizin iletişimlerinin pekiştirilmesi ve kurumsal aidiyetlerinin desteklenmesi amacıyla 5-7 Şubat 2014 tarihlerinde Antalya da tam

Detaylı

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLU Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz GETEK te sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Elektrik

Detaylı

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir.

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. SAYFA NO : 1/7 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. 2.UYGULAMA ALANI Bölüm Başkanı, Dekanlık

Detaylı

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu 218 217 216 Durum (215) 911 689 SH1 163 15 21 4 149 25 SH2 İDARE Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=23,24 Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=3

Detaylı

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI BUCAK MESLEK VE TEKNK ANADOLU LSES PLAN EYLEM PLANI ZAMANLAMA (FAALYETN BAŞLAYIŞBTŞYILI). Okulumuz u ortaokul son sınıf n leri ne daha iyi tanıtarak okula erişimi kolaylaştır mak. Okulumuz u tercih eden

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri

YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri benimseyen, araştırmacı, üretken, yaratıcı, takım çalışmasına

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ 2 BİREYSEL GÖRÜŞME Yüz yüze yapılan görüşmelerdir. Danışanın yeterlilikleri ve yetkinlikleri doğrultusunda İşe yönlendirme Aktif programlara yönlendirme Ya da diğer

Detaylı

Tablo 1 PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU

Tablo 1 PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU 1.BİLİMSEL ARAŞTIRMALARIN KALİTESİNİ GELİŞTİRMEK. Beş yılda öğretim elemanı başına 3 ulusal, 2 uluslararası bilimsel araştırma veya yayın ile toplam 1500 ulusal ve 390 uluslararası bilimsel proje gerçekleştirmek.

Detaylı

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ŞANLIURFA 2015 2016 www.sfl.meb.k12.tr I.BÖLÜM a)okulun ADI : ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ b)adresi : ATATÜRK ORMANI YOLU KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Detaylı

Eğitime Doğru Yerden Başlayın... Güçlü Gelenek... Gerçek Eğitim...

Eğitime Doğru Yerden Başlayın... Güçlü Gelenek... Gerçek Eğitim... Eğitime Doğru Yerden Başlayın... Güçlü Gelenek... Gerçek Eğitim... Kadıköy Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı (KALEV) 1985 yılından beri eğitimle ilgili çalışmalarına devam ediyor. Bizler, Kadıköy Anadolu Lisesi

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: HEDEF 1.1 HEDEF 1.2 HEDEF 1.3 HEDEF 1.4 Üyeler ile iletişim verimliliğini arttırmak Üyelerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak Üyelere danışmanlık hizmeti sunmak Lobi

Detaylı

Faaliyet Arama Sonucu

Faaliyet Arama Sonucu Faaliyet Arama Sonucu 1 2 3 4 5 6 Kurum Bilgileri Faaliyetin Bilgileri Faaliyeti Veren : Edebiyat Öğretmeni-Kısa Film Çalışması Katılımcı Sayısı : 7 Kurs-Faaliyet Saati : 8 Ay/Dönem : ARALIK / 2012-2013

Detaylı

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz www.tugva.org BİZ Türkiye Gençlik Vakfı, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen yeni nesil gençlik vakfı dır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın

Detaylı

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI 1 Birlikte Daha Güçlüyüz! İAFL ortak paydasında bir araya gelerek dayanışma ve yardımlaşma kültürümüzü geliştirmek önceliğimizdir. İş

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKULUMUZUN TEŞKİLAT ŞEMASI VE İŞ AKIŞI OKUL İDARESİ Hakan KOÇAR Okul Müdürü Zeki ZENGİN Müdür Yardımcısı Mehtap TOKAT Müdür Yardımcısı Zeki ZENGİN

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü. Proje Fuarı. 31 Mayıs 2013. Sponsorluk dosyası

İzmir Ekonomi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü. Proje Fuarı. 31 Mayıs 2013. Sponsorluk dosyası İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Proje Fuarı www.ieu.edu.tr/esmpf 31 Mayıs 2013 Sponsorluk dosyası 1 Proje Fuarı nedir? Bölümümüz, öğrencilerinin mezun olmadan önce gerçek iş hayatından

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2017 2022 STRATEJİK PLANI Amaç 1. Çağdaş Eğitim Öğretim Faaliyetlerinin Sürekli İyileştirilmesi Hedef 1.1. Küresel Sanat, Bilim ve Dünyasında Yeni Yüzyılın Gereksinmelerini Karşılamaya

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR STRATEJİK HEDEFLER STRATEJİLER

STRATEJİK AMAÇLAR STRATEJİK HEDEFLER STRATEJİLER STRATEJİK AMAÇLAR 1 BİLİMSEL GİRİŞİMCİ VE YENİLİKÇİ BİR ÜNİVERSİTE OLMAK STRATEJİK HEDEF 1.1 İnsan kaynağının akademik beceri, nitelik ve etkin araştırma yapabilme kapasitesinin arttırılması STRATEJİK

Detaylı

U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ. Rtc. Gözde Çiftçi

U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ. Rtc. Gözde Çiftçi U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ H i z m e t l e r i n i z d ü n y a y a a r m a ğ a n o l s u n Rtc. Gözde Çiftçi U.R. 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği

Detaylı

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR):

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR): DÖNEM: 2017-2018 KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNLENDİRME FAALİYETLERİ İL RAPORU DAYANAK: A)90757378-200-E.3297283

Detaylı

Sayı: 2003/04 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2003/04 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2003/04 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2003 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4-5 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 6 3. Özet 7-8 4. Faaliyetler ve Çıktılar 9 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BİRLİĞİN VİZYONU Akdeniz Belediyeler Birliği, Yerel Yönetimler Reformu ve AB ile bütünleme süreçlerine destek sağlayan, hizmetlerinde kalite, verimlilik ve güvenirliği esas

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

ORDU TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK FAALİYET PLANI

ORDU TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK FAALİYET PLANI Sayfa No 1/5 FAALİYETLER BÜTÇE PLANLANAN UYGULAMA TARİHİ OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK 1.1.1 Borsa üyelerine yönelik, eğitim, seminer, konferans vb. düzenlemek.

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇAMLIDERE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2017 YILI EYLEM PLANI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇAMLIDERE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2017 YILI EYLEM PLANI Amaç No AMAÇ HEDEF PERFORMANS GÖSTERGESİ FAALİYETLER SORUMLU KİŞİLER / KURUMLAR BÜTÇE KAYNAKLAR OCAK 2017 ŞUBAT 2017 ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞBİTİŞ) MART 2017 NİSAN 2017 MAYIS 2017 HAZİRAN 2017 TEMMUZ

Detaylı

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 PROSES HEDEFİ 1.1 YÖNETİM ODA/BORSA MEVZUATI PROSESİNİ İYİLEŞTİRMEK Yönetici Eğitimleri Düzenlemek Eğitim sayısı 2 eğitim F.14 Eğitim / Etkinlik Planı F.08 Yönetici/Personel

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 27-03-2012 TOPLANTI SAYISI : 813

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE l-(1) Bu usul ve esasların amacı, İzmir

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın...

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... 2018 2016 2017 2014 2015 Genç Beyinlerle; Güçlü Projelere, Güçlü Yarınlara... Bilim ve Fikir Festivali gençlerin, ilginç fikirlerini ortaya çıkarmak, değerlendirmek,

Detaylı

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2017 2022 STRATEJİK PLANI Amaç 1. Çağdaş Eğitim Öğretim Faaliyetlerinin Sürekli İyileştirilmesi Hedef 1.1. Küresel Sanat, Bilim ve Dünyasında Yeni Yüzyılın Gereksinmelerini Karşılamaya

Detaylı

Yaygın Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü TÜRKİYE DE YAYGIN EĞİTİM

Yaygın Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü TÜRKİYE DE YAYGIN EĞİTİM Yaygın Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü TÜRKİYE DE YAYGIN EĞİTİM HAZIRLAYANLAR: Md. Yrd. Şinasi BAYRAKTAR Baş Öğretmen Dr. Ayşegül GÜLTEKİN TOROSLU Uzman Öğretmen Menevşe SARAÇOĞLU Öğretmen Sevgi SÜREK 15 Kasım

Detaylı

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz..

Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. Gücünüzle güçlüyüz, Gücümüzle güç katıyoruz.. 2014 YILINI BÜYÜK ORANDA KURUMSAL ALT ve ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA AYIRDIK KURUMSAL ALT YAPI ÇALIŞMALARI İş süreci yönetiminde Dünyaca ünlü firmaların (Mercedes,

Detaylı

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v.

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v. ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRİMİ OLARAK ASLİ GÖREVLERİMİZ ; 1-) Hizmet verdiği kesimin beden sağlıklarını korumak ve geliştirmek, onlara disiplinli çalışma alışkanlığı kazandırmak, spora ilgi

Detaylı

MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI

MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME 2017- EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI 0 ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU FTK İNLİ K NO 1 Okul düzeyinde

Detaylı

STRATEJĐK PLANLAMA SÜREC ECĐ (2010-2014 DÖNEMĐ STRATEJĐK AMAÇLARI) T.C. DÜZCE ÜNĐVERSĐTESĐ

STRATEJĐK PLANLAMA SÜREC ECĐ (2010-2014 DÖNEMĐ STRATEJĐK AMAÇLARI) T.C. DÜZCE ÜNĐVERSĐTESĐ T.C. DÜZCE ÜNĐVERSĐTESĐ STRATEJĐK PLANLAMA SÜREC ECĐ (2010-2014 DÖNEMĐ STRATEJĐK AMAÇLARI) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Stratejik, ve 1. EĞĐTĐM VE ÖĞRETĐME YÖNELĐK AMAÇLAR Stratejik Amaç

Detaylı

Logos Münazara kuruluşunda temel aldığı kriterlerden asla taviz vermemeyi kendisine ilke edinmiştir.

Logos Münazara kuruluşunda temel aldığı kriterlerden asla taviz vermemeyi kendisine ilke edinmiştir. Logos Münazara Tanıtım Dosyası Logos Münazara, hitabet ve tartışma teknikleri konularında uzmanlaşmış bir eğitim - danışmanlık kurumudur. İstanbul, İzmir ve Ankara' da faaliyetlerini sürdüren Logos Münazara,

Detaylı

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL DEĞERLER STRATEJİK AMAÇLAR PERSONEL SAYISI OKUL VE ÖĞRENCİ SAYILARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYNAŞTIRMA YOLUYLA EĞİTİME

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU 14 HAZİRAN 2013 ÖNSÖZ Üniversitemiz Rektörlüğü olarak ilkini 14 Mayıs 2011 de Kongre ve Kültür Merkezinde, ikincisini 22 Mayıs 2012 de Burhaniye

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı, İstanbul Üniversitesi Kariyer

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ Topluluğumuz; Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin, Eczacılık mesleğine olan ilgisini artırmak, mesleki eğitimi evrensel

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

Akademisyenlere Yönelik

Akademisyenlere Yönelik Akademisyenlere Yönelik Burs ve Destek Programları Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) Sunum Planı I. Bölüm II. Bölüm BİDEB Hakkında Araştırma Burs Programları Konuk Araştırmacı Destek Programları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2017 2019) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu (ECZACILIK FAKÜLTESİ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021

Detaylı

Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB)

Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) BİDEB Organizasyon Yapısı 2 BİDEB 2011 Yılı Destek Bütçesi 2011 Toplam Destek Bütçesi 81,3 Milyon TL 3 BİDEB Burslarının Temel Amacı Başarıya verilen ödül

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

ORDU TİCARET BORSASI 2017 YILI YILLIK FAALİYET PLANI

ORDU TİCARET BORSASI 2017 YILI YILLIK FAALİYET PLANI Sayfa No 1/5 OCAK ŞUB MAR NİS. MAY HAZ. TEM AĞU. EYL. EKİM KAS. ARA. 1.1.1 Borsa üyelerine yönelik,eğitim,seminer,konferans vb.düzenlemek 15.000 1.2.1 Eğitime ihtiyaç olunan hususların tespitini yapmak

Detaylı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme 03-04 Eylem Planı Ek- ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU İl düzeyinde Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme

Detaylı

2010 Yılı Genel Kurulu na HoĢgeldiniz

2010 Yılı Genel Kurulu na HoĢgeldiniz 2010 Yılı Genel Kurulu na HoĢgeldiniz 6 Mart 2011 www.kalev.org.tr Bahariye cad. Adliye Palas No:72 Kat:4 Daire: 8 Kadıköy/Ġstanbul 0216.338 95 78 bilgi@kalev.org.tr 2010 Yönetim Kurulu Halim ÇUN 77 BaĢkan

Detaylı

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır.

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı