VERGİ MÜFETTİŞLERİ DERNEĞİ ÜYELERİ VE AİLELERİNE ÖZEL GRUP SAĞLIK SİGORTASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VERGİ MÜFETTİŞLERİ DERNEĞİ ÜYELERİ VE AİLELERİNE ÖZEL GRUP SAĞLIK SİGORTASI"

Transkript

1 VERGİ MÜFETTİŞLERİ DERNEĞİ ÜYELERİ VE AİLELERİNE ÖZEL GRUP SAĞLIK SİGORTASI 2017

2 İÇİNDEKİLER ACIBADEM SİGORTA FARK YARATAN UYGULAMALARI SAĞLIK SİGORTASI KULLANIM REHBERİ ANLAŞMALI KURULUŞLAR SGK İLE SİGORTA KULLANIMI TEMİNATLAR İLETİŞİM BİLGİLERİ TEMİNAT TABLOSU

3 VERGİ MÜFETTİŞLERİ DERNEĞİ ne Özel Acıbadem Sigorta Fark Yaratan Uygulamaları Sigorta Kartına İhtiyaç Duymadan Kolay Provizyon: Sistemimizin esnekliği sayesinde sigortalılara sigorta kartı basılmasına gerek olmadığından, tüm sigortalılar anlaşmalı kurumlarımızdan sigortalılık süresinin ilk başladığı andan itibaren poliçe şartları doğrultusunda TC kimlik numaraları ile sorunsuzca provizyon alabileceklerdir. Network 3 Kurumlarında Katılım Paysız Ayakta Tedavi: Bildirilen Network 3 kurumlarında SGK ile giriş yapılması halinde, ayakta tedavi teminatları için 15 TL yasal katılım payı dışında Hastanelerin talep edeceği fark faturaları için doğrudan provizyon verilecektir. Böylece tüm sigortalılar belirtilen sağlık kurumlarında sadece 15 TL ödeyerek Ayakta Tedavi için katılım payı ödemeksizin hizmet alabileceklerdir. Bilgilerinizin Gizliliği: Ayakta ve Yatarak Tedavi Provizyon Hizmetlerinden, Tıbbi Danışmanlık ve Ambulans Organizasyonuna, Tazminat Değerlendirme ve Ödemelerinden, Network Yönetimine kadar tüm hizmetler, sektördeki genel uygulamalardan farklı olarak Acıbadem Sigorta Genel Müdürlüğü nde kendi iç kaynakları ile yapılandırılmıştır. Bu sayede sigortalı ve hasta hakları gereği kişisel bilgilerin gizliliği doğrultusunda tüm kişisel bilgileriniz gizlilikle saklanmakta ve sizin izniniz olmadan hiçbir bilgi 3. şahıslarla paylaşılmamaktadır. Ayakta Tedavi Provizyon Sistemi: Poliçenin başladığı ilk andan itibaren Anlaşmalı Sağlık Kurumlarında Ayakta Tedavi Provizyonu için sigortalı kartına ihtiyaç duymadan sadece TC Kimlik Numaranız ile kolayca provizyon alabileceksiniz. Tüm provizyon talepleri sektörde benzeri olmayan OTS (otomatik tazminat sistemi) ve Web-Pro (web tabanlı ilaç provizyon sistemi) ile güvenilir, hızlı, 7 gün 24 saat kesintisiz olarak en fazla 1,5 dakika içinde sonuçlandırılacaktır.

4 Acıbadem Sigorta WebSEN Uygulaması: Şirket adresinizin, T.C Kimlik numaranızın ve telefon numaranızın (GSM) sisteme tanımlanmasını takiben, adresiniz ve TC kimlik numaranız ile sisteme giriş yaparak kendinize özel şifre - telefonunuza iletilen şifre - ile web tabanlı sistemimiz sayesinde; kişisel bazda sertifika, tazminat detayları, tazminat ödeme durumu, kalan limit bilgileri, anlaşmalı kurum listesi gibi pek çok bilgiye ulaşmanız sağlanmaktadır. Bu sayede tüm kişisel bilgilerinize kendiniz ulaşabilecek ve sorularınıza anında yanıt alabileceksiniz. Acıbadem Sigorta MobilSEN Uygulaması: Sektörde bir ilk olan bu platform ile Akıllı telefonlar (iphone ve android tabanlı) aracılığı ile sigortası olsun ya da olmasın Acıbadem Sigorta hizmet farklılıklarından faydalanabilme imkanı sunulmaktadır (acil durum hattı, kişisel ilaç ve aşı takibi, çocuğun gelişimi, boy-kilo takibi vb). Sigortalılarımız ise bunlarla da sınırlı kalmayıp WebSEN üzerinden ulaştıkları tüm kişisel bilgilerine de MobilSEN üzerinden kolaylıkla erişeceklerdir. Ayrıca MobilSEN sayesinde Acıbadem Sağlık Grubu (ASG) Kurumlarında yaptırdığınız tedaviye ait raporlara online erişim de sağlayabilecek ve seyahatte dahi olsanız ihtiyacınız olduğu anda raporunuza ulaşabileceksiniz. Ücretsiz olan bu aplikasyonu cep telefonunuza indirmeyi unutmayın!! Poliçenize ilişkin teminat tablonuzu Acıbadem Sigorta WebSEN ve Acıbadem Sigorta MobilSEN uygulaması ile temin edebilirsiniz. Yeni Sigortalı Bilgilendirme: Grup poliçesine girişi yapılan sigortalılara poliçeleri ile ilgili poliçe aktiflenme bilgileri sigortalı adreslerine otomatik olarak gönderilecek ve ile paylaşılan link üzerinden Acıbadem WebSen kullanımına yönlendirilecektir.

5 SAĞLIK SİGORTASI KULLANIM REHBERİ Sigortaya Kimler Dahil Olabilir? Aşağıdaki tanımlamaya uyan kişiler Vergi Müfettişleri Derneği grubuna özel olarak hazırlanmış grup sağlık sigortasına dahil olabilirler. Özel sağlık sigortası kapsam, teminat ve limitleri her yıl yapılan anlaşmalara göre belirlenmekte ve çalışanlarla paylaşılmaktadır. Bu sigorta kapsamına alınabilecek kişiler: Dernek Üyeleri, Üyelerin eşleri, Üyelerin 0-24 yaş arası çocukları, Üyelerin yaş arası çocukları üyelerle aynı primi ödeme koşulu ile poliçe kapsamına alınabilirler. Sigortaya Dahil Olmak için Önemli Notlar: İlk kez sigortalanan kişiler için sigortalanma yaşı max. 64 tür. Sigortalanmadan önce teşhisi konmuş olsun ya da olmasın, poliçe başlangıç tarihinden önce var olan şikayetler, rahatsızlık ve hastalıklar ile ilgili tetkik, tedavi, nüks ve komplikasyonları ile doğuştan gelen hastalıklar kapsam dışıdır. Sigortalı personelin grupta sigortalı iken çocuğunun olması ve çocuğun sigorta kapsamına alınmasının talep edilmesi durumunda, yeni doğan bebeğin sigortaya dahil edilme talebinin ilgili Sigorta Ettiren tarafından Sağlık Beyan ve Doğum raporu ile birlikte en geç doğum tarihinden itibaren otuz (30) gün içerisinde yapılması gereklidir. Personelin yeni doğan bebekleri, yapılacak risk analizi sonucunda sağlıklı olması durumunda, doğduğu gün itibarıyla sigortalanabilir. Yeni işe başlayan personel ve bakmakla yükümlü olduğu yakınları (eş ve çocuk), işe başladıkları tarihten itibaren teminat kapsamı dahilindeki özel sağlık sigortasından faydalanırlar. Poliçeye eklenecek, yeni doğan bebek ve evlat edinilen çocukların primleri, yıllık prim üzerinden gün esasına göre hesaplanarak alınacaktır. Yeni doğan bebeğin doğuştan gelen hastalıkları ile kuvöz ve prematüre giderleri kapsam dışıdır. Evliliklerde, evlilik tarihinden sonra 30 gün içerisinde eş için Başvuru ve Sağlık Beyan Formu doldurularak iletilmesi gerekmektedir.

6 Yurtdışına bordrolu olarak giden personel ve bağımlılarının hakları, döndükten sonra en geç otuz (30) gün içerisinde poliçeye dahil olmaları şartıyla korunacaktır. Askere giden personelin, askerlik bittikten sonra en geç otuz (30) gün içinde tekrar gruba dahil edilmek istenmesi halinde, askere gitmeden önceki kazanılmış haklarını kaybetmeden sigorta başvurusu kabul edilir. Askerlik döneminde ortaya çıkan hastalıklar kapsam dışıdır. Network 3 Kurumları Listesinde yer almayan tüm Sağlık Kurumları nda gerçekleşen tedaviler için gelen faturalar 15 TL muafiyetli olarak SUTx2 oranında karşılanır. Bekleme Süreleri; Sebep ve klinik seyri dikkate alınmaksızın poliçe süresi içinde ortaya çıkan ve aşağıda belirtilen durumlar, altı (6) aylık bekleme süresi boyunca teminat kapsamı dışındadır. Bekleme Süresine Tabi olan Konular: a. Omuz, kalça ve kalça eklemi, dirsek, ayak bileği eklemine yönelik cerrahi girişimler, b. Diz problemleri (menisküs, tendon, bağlara ait patolojiler ve kondral problemler) karpal ve tarsal tunel sendromları, c. Safra kesesi hastalıkları, üriner sistem taşları, prostat hastalıkları, hidrosel, sistosel-rektosel, d. Tüm fıtıklar, omurga cerrahisi, e. Geniz eti, nazal polip, ventilasyon tüpü, bademcik ve sinüzit ile ilgili operasyon giderleri, f. Varikosel, her tür varis (Yüzeysel olan varis ile ilgili kapsam dışıdır.), anevrizma, g. Hemoroid, anal fissür-fistül, pilonidal sinüs, h. Benign (iyi huylu) tiroid bezi hastalıkları, i. Her türlü benign kist ve kitle, j. Benign rahim ve yumurtalık hastalıkları, k. Glokom, katarakt, retinal deformiteler / patolojiler, l. Kalp Kapak Hastalıkları, m. Kronik Böbrek Yetmezliği, Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı n. Menopoz ve Osteoporoz ile ilgili tüm giderler.

7 NETWORK 3 ANLAŞMALI KURUM İŞLEMLERİ Acıbadem Sigorta kaliteli hizmet almanız ve sigorta sisteminden kolay şekilde yararlanabilmeniz için 250 yi aşkın Sağlık Kuruluşu ile Network 3 anlaşması yapmıştır. Poliçe süreniz boyunca Anlaşmalı Kurum listesine yeni ilaveler veya çıkartmalar yapılabilir. Anlaşmalı Kurumlarımızın son güncel durumunu adresinden öğrenebilirsiniz. Acıbadem Sigorta nın anlaşmalı olduğu tüm tedavi merkezlerinde sadece resimli T.C. Kimlik Belgenizi kullanarak hizmet alabilirsiniz. Anlaşmalı Kurumdaki tedavileriniz için poliçenizde belirtilen limit ve katılım payı oranı doğrultusunda özel ve genel şartlar çerçevesinde provizyon verilecektir. Poliçe kapsamı dahilinde olan yatarak tedavileriniz için anlaşmalı tedavi merkezi tarafından provizyon alınarak teminat tablosunda belirtilen sigortalı katılım payı ile ödemeniz yapılacaktır. Poliçe kapsamı dahilinde olan Ayakta tedavi giderleriniz ise teminat tablosunda belirtilen sigortalı katılım payı dahilinde karşılanacaktır. Ayakta tedavi provizyonları otomatik provizyon sistemi üzerinden verildiğinden, sigorta şirketini arama, fax çekme gibi süreçler nedeniyle bekleme yaşamazsınız. Provizyon süresinin uzaması teknik olarak mümkün olmadığından provizyon süresi 1,5 dakikada sonuçlandırılmaktadır. NETWORK 3 KURUMLARINDA SGK KULLANIMI SGK dan yararlanabilmeniz için bildirilen Network 3 kurumlarına T.C. kimlik numaranızın bulunduğu kimlik belgesi ile başvurmanız yeterlidir. Acıbadem Sigorta tarafından belirlenmiş olan bu kurumlarda yapılan tetkik ve tedavi işlemlerinde öncelikle SGK kullanılacak, oluşan fark tutarı, poliçe özel ve genel şartları kapsamında değerlendirilecek ve teminat limitlerini dahilinde Acıbadem Sigorta tarafından %100 olarak karşılanacaktır. Sigortalı, bu kurumlarda Ayakta Tedavi Teminatı kapsamında SGK Katılım Payı dışında ayrıca ücret ödemeyecektir.

8 Kurum tüm branşlarda anlaşmalı olsa bile, SGK kapsamında yatarak tedavi işleminizin yapılabilmesi için, ilgili hastanenin SGK anlaşmalı doktoru tarafından muayene edilip, tedavi edilmeniz gerektiğini unutmamalısınız. SGK ile işlem yapılmaması halinde poliçeniz kullanılamayacaktır. Katılım payı uygulanmayan bu kurumlarda yapılacak tedaviler için kuruma dışarıdan hekim getirilmesi ve hekimin ekstra ücret talep etmesi durumunda, Sigortalı doktor ücretini ödemekle yükümlüdür." Resmi tatillerde ve Pazar günleri SGK anlaşmalı özel hastanelerde SGK kullanılmamaktadır. Belirtilen günlerde Acil durumlar dışında SGK ile giriş yapılamaması halinde poliçenin kullanılamayacağını önemle belirtmek isteriz. TEMİNATLAR Yatarak Tedavi Teminatı Yapılacak tedavi ve işlemin ancak hastanede ve hastane olanaklı sağlık kurumunda yapılması şartıyla en az yirmidört (24) saat yatış gerektiren işlemler Yatarak Tedavi olarak değerlendirilir. Aşağıda belirtilen teminatlar Yatarak Tedavi Teminatı kapsamındadır; Ameliyat Hastanede Tedavi (Ameliyatsız Tedavi) Suni Uzuv Kemoterapi - Radyoterapi - Diyaliz Küçük Müdahale : TTB ye göre 149 birime kadar olan cerrahi ve ortopedik müdahaleler bu teminat kapsamında değerlendirilir. Oda-Yemek, Yoğun Bakım Teminatı: Hastanede yatarak yapılan tedavilerde yatış süresi için gün kısıtlaması yoktur. Yoğun bakım yatışlarında gün sınırlaması vaka başına 90 gündür. Refakatçi Teminatı Acil Ulaşım Rehabilitasyon Trafik Kazası Sonucu Diş Tedavisi: Kaza zaptı ve doktor raporu ile belgelenmek kaydıyla, sigorta süresi içinde gerçekleşmiş trafik kazası sonucu gerçekleşen diş Acil Durum: Sigorta Özel ve Genel Şartları gereği muafiyet, bekleme süresi ve istisnalar arasında yer almayan ani bir hastalık veya bedensel yaralanma

9 sonucunda ortaya çıkan ve dolayısı ile geciktirilmesi mümkün olmayan, tıbbi veya cerrahi tedavi gerektirdiğini belirten haklı bir görüşe yol açan ve Sigortacı tarafından acil olduğuna karar verilen durumdur. Dünya Sağlık Örgütü tarafından tanımlanan Acil Durumlar: Şuur kaybına neden olan her türlü durum, miyokard enfarktüs, aritmi, hipertansiyon krizler, zehirlenmeler, trafik kazası, ani felçler, migren ve/veya kusma, şuur kaybıyla beraber olan baş ağrıları, astım krizi, akut solunum problemleri, 39 derece üstündeki yüksek ateş, ciddi alerji, anaflaktik tablolar, akut batın, yüksekten düşme, ciddi iş kazaları, uzuv kopması, menenjit, ensefalit, beyin apsesi, elektrik çarpması, ciddi göz yaralanmaları, kurşunlanma, bıçaklanma, kavga vb., akut psikotik tablolar, suda boğulma, donma, soğuk çarpması, ısı çarpması, ciddi yanıklar, yeni doğan komaları, diyabetik ve üremik koma, genel durum bozukluğunun eşlik ettiği diyaliz hastalığı, akut masif kanamalar, omurga ve alt extremite kırıkları, tecavüz. Ayakta Tedavi Teminatı Tanı ve tedavinin hastanede yatmayı gerektirmediği hallerde, Sağlık Kurumları nda yapılan ayakta tanı ve tedavi işlemleri aşağıda belirtilen Ayakta Tedavi Teminatları kapsamında Poliçe Özel ve Genel Şartlarına tabi olmak koşuluyla değerlendirilir. Yıllık ayakta tedavi limitiniz TL ile limitlidir. Doktor Muayene : Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı diploma sahibi tıp doktoru tarafından yapılacak muayenelere ait giderler bu teminat kapsamında değerlendirilir. İlk muayenedeki tanı ile ilişkili olarak aynı doktorun onbeşinci (15.) güne kadar yaptığı muayenelere ilişkin giderler, teminat kapsamı dışındadır. Rutin jinekolojik muayeneler, göz muayeneleri, sıfır (0) ile iki (2) yaş arası çocukların rutin kontrolleri ile ilgili giderler bu teminat kapsamında değerlendirilir. İlaç: İlaç giderleri poliçe kapsamı dışındadır. Laboratuvar Görüntüleme Fizik Tedavi: Fizik tedavi yapılması sırasında faturalandırılan oda-yemekrefakatçi, doktor takibi, vb. giderler kapsam dışıdır. TEMİNAT KAPSAMI DIŞINDA KALAN DURUMLAR

10 Aşağıda belirtilen haller ve bu sebeple yapılacak sağlık giderleri teminat kapsamı dışındadır. 1. Özel şartlarda tanımlanmış olsun ya da olmasın poliçenin teminat tablosunda belirtilmeyen haller, 2. Sigortalı olunmadan önce var olan beyan edilmemiş rahatsızlık ve hastalıklar ile bu hastalıkların periyodik devamlılık ve nüksleri, 3. Poliçe başlangıç tarihinden sonra belirlenmiş olsa dahi doğuştan gelen hastalık ve sakatlıklar, organ eksiklikleri, deformitelerin tedavi, komplikasyon ve kontrol giderleri, 4. Yeni doğan bebeklerin doğuştan gelen hastalıkları, kuvöz ve prematüre giderleri, 5. Yedi (7) yaş altı çocuklarda göbek ve kasık fıtıkları, 6. Parkinson, MS, Epilepsi, Skolyoz, Kifoz, Halluks Valgus ile ilgili tetkik ve tedavi giderleri, 7. HIV virüsü enfeksiyonları ile ilgili tüm giderler, AIDS ve komplikasyonları, 8. Her tür nedenle sünnet, 9. Penil protez, cinsel işlev bozuklukları ile ilgili muayene, tetkik ve tedavi giderleri, 10. Genital herpes, genital ve anal papillomatöz lezyonlar, siğiller, kondiloma aküminata, HPV enfeksiyonları, genital ve anal molluscum contagiosum, sifilis, gonore, 11. Düşük nedenlerinin araştırılması, infertilite (kısırlık) teşhis ve tedavisi (ovülasyon takibi, infertilite tetkiki amaçlı yapıldığı belirlenen HSG, adhezyolizis, tuboplasti vb.) 12. Demansiyel sendromlar (alzheimer hastalığı ve bunamalar), psikiyatrik, geriatrik hastalıklar ve psikoterapi gerektiren durumların tetkikleri, tedavileri ve komplikasyonları ile psikolog ve danışmanlık hizmetleri ile ilgili tüm giderler, psikiyatrik ilaçlar ve zeka testi vb. tetkikler, her ne nedenle yapılırsa yapılsın ses ve konuşma terapileri, 13. Kozmetik amaçlı yapılan her türlü tedavi, kilo kontrol bozuklukları ile ilgili (şişmanlık veya zayıflık) tetkik ve tedavi giderleri, hiperhidrozis (aşırı terleme) ile ilgili giderler, 14. Organ ve kan naklinde verici giderleri, organ ücreti ve organın ulaştırılması giderleri, 15. Şaşılık ve gözde kırma kusuru tedavisine yönelik operasyonlar,

11 16. Kaza sonucu veya yanma sonucu olmadığı takdirde estetik ve rekonstrüktif cerrahi, jinekomasti tetkik ve tedavileri, meme küçültme ve büyütme ameliyatları, 17. Genetik hastalıklar, genetik hastalıklarla ilgili muayene ve incelemeler ile genetik kusurlar, 18. Alerji aşıları ve alerjik hastalıkların klasifikasyon testleri, 19. Sağlık Bakanlığı Aşı Takviminde yer alan sıfır altı (0 6) yaş arasındaki çocukların rutin aşıları ile kuduz ve tetanoz aşıları dışındaki tüm aşılar ve bu aşılarla ilgili test giderleri, 20. Horlama ve uyku apne sendromu, septal deviasyon, konka hipertrofisi, nazal valv hastalıklarına ait tüm giderler, (Sigortacı da üç (3) yıllık sigortalılık süresini doldurmuş kişilerde Kulak Burun Boğaz Doktorları tarafından tedavi edilen Septal Deviasyon ve Konka Hipertrofisi, kapsam dahilinde değerlendirilir.) 21. Koroner Arter Kalsiyum Skorlama Testi, Koroner CT Anjiyo, EBT (Elektron Beam Tomografi), sanal anjiyo, sanal kolonoskopi ve buna benzer tarama amaçlı yapılan tetkiklere ait giderler, 22. Kordon kanı ve kök hücre alınması, nakli ve işlenmesi ile ilgili tüm giderler, 23. Motor ve mental gelişim bozukluğu ile büyüme ve gelişme bozukluklarına ait giderler, 24. Yardımcı Tıbbi Malzemeler ve Yardımcı Tıbbi Malzeme statüsünde değerlendirilemeyecek her türlü alet, cihaz ve yine her ne isim altında olursa olsun bu cihazlara ait alet kullanım bedeli, alet-cihaz kira bedeli (robotik cerrahi için robot kullanımı kira ücreti gibi) ile ilgili tüm giderler, 25. Kaplıca kürleri, çamur banyoları, şifa kürleri, masaj, jimnastik salonları ve zayıflama merkezleriyle ilgili giderler, çocuk bakımı, çocuk maması, bezi, biberon, emzik vb. çocukla ilgili tüketim malzemeleri, alkol, kolonya, her türlü sabun, şampuan (tedavi amaçlı kullanılan medikal şampuanlar hariç), saç solüsyonu, diş macunu, tatlandırıcı, kozmetik ürünler, 26. Özel hemşire giderleri, telefon, hasta ve refakatçi yemekleri haricindeki yiyecekler ve benzeri tüm ekstra harcamalar, suit oda farkı, 27. Sigortalı nın alkolizm ve uyuşturucu madde bağımlılığı ile ilgili her türlü giderleri, alkol zehirlenmesi, alkol kullanımı sonrası olabilecek hastalık ve kazaların gerektirdiği tedavi giderleri,

12 28. Poliçede belirtilen "Doktor" ve Sağlık Kurumu tanımına uymayan kişi ve kurumlara ait faturalar, 29. Bilimselliği kanıtlanmamış Deneysel ya da Araştırma amaçlı yapılan işlemler, well-being, alternatif tıp yöntemleri (akupunktur, mezoterapi vb.) ile ozon terapisi, 30. İlaç olarak kabul edilmeyen madde ile Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsat verilmemiş tüm ilaçlar, 31. Hiçbir semptoma bağlı olmaksızın yapılan veya tanı ve tedavi ile doğrudan ilgili olmayan işlemler ile kontrol amaçlı yapılan işlemler, 32. Dağcılık ve tırmanma, kano, gökyüzü kayağı, paraşüt, planör, deltakanat, balon, motosiklet ve otomobil sporu, sivil havacılık, binicilik, su sporları, dalgıçlık ve tüm yarışlar ile tüm profesyonel ve lisanslı olarak yapılan sporların sonuçları ile ilgili tüm giderler, 33. Sigortalı nın ehliyetsiz araç kullanımı sonucu olan kazaların gerektirdiği tedavi giderleri, 34. Vefat halinde cenaze ile ilgili giderler (morg, cenaze nakli vb.), 35. Anlaşmalı ya da Anlaşmasız Sağlık Kurumları nda poliçe teminatları kapsamında değerlendirilecek işlemlere ait doktor ücretlerinde talep edilen öğretim üyesi farkı (Doçent, Profesör doktor ücreti farkı), 36. Trafik kazası sonucu oluşan durumlar ve diş tedavi ek teminatının olduğu durumlar hariç; diş, diş eti, çene eklemi ve ağız çene cerrahisine yönelik muayene, tetkik, tedavi ve komplikasyonları ile diş hekimi tarafından yazılan reçeteler, 37. Numaralı olsa dahi güneş gözlüğüyle ilgili giderler. 38. Kapsam Dışı Kurumlarda gerçekleşen işlemlere ait giderler. 39. Sigortalının hastalık sonucu çalışamaması nedeni ile elde edemediği kazançlar için kararlaştırılan günlük iş görememe parası 40. Sigortalının bakıma ihtiyaç duyması halinde, gündelik bakım parası

13 YENİLEME GARANTİSİ İlk Giriş ve Mevcut Sigortalılar İçin Yenileme Garantisi Uygulaması Sigortacı tarafından Yenileme Garantisi (YG) verilmemiş olan Sigortalılara; Sigortalı nın, ellialtı (56) (hariç) yaşından önce ilk defa sigortaya girmiş olması, Sigortacı bünyesinde kesintisiz üç (3) yıl sigortalı kalması, son üç (3) yıl T/P oranı (toplam tazminat tutarı/brüt prim tutarı) ortalamasının %100 ün altında olması (check-up hariç) ve bu süre içerisinde Azami İyi Niyet Prensibi ilkesine uygun davranması halinde, Risk Kabul Birimi tarafından yapılacak teknik değerlendirme sonucuna göre ilgili Grup Sağlık Sigorta Sözleşmesi kapsamında YG verilir. Sigortalının aralıksız olarak sözleşme kapsamında yer alan diğer Sigorta Ettiren nezdinde istihdam edilmesi halinde, Sigortalının ve bağımlılarının YG hakkı korunacaktır. Sigortacı nın teknik değerlendirme sonucuna göre, yenileme garantisi verme veya vermeme hakkı saklıdır. Acıbadem Sigorta İletişim Bilgileri: Acıbadem Sigorta Ambulans Organizasyonu için; (1 i tuşlayınız) Acıbadem Sigorta Müşteri İletişim Merkezi için; mim@acibademsigorta.com.tr Acıbadem Sigorta Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü Ayça Ebren - Kurumsal Satış Koordinatörü ayca.ebren@acibademsigorta.com.tr

14 VERGİ MÜFETTİŞLERİ DERNEĞİ Grup Sağlık Sigortası Teminat Tablosu isim SGK + TEMİNATLAR LİMİT TİPİ NETWORK 3 KURUMLARI SİGORTALI KATILIM LİMİTLER PAYI SİGORTALI KATILIM PAYI DİĞER KURUMLAR LİMİTLER MUAFİYET #BAŞV! DOKTOR VAKA BAŞI 0% LİMİTSİZ 0% SUT X2 SUT #BAŞV! HASTANE TEDAVİ YILLIK 0% LİMİTSİZ 0% SUT X2 SUT #BAŞV! ANJİYOPLASTİ YILLIK 0% LİMİTSİZ 0% SUT X2 SUT #BAŞV! KORONER ANJİYOGRAFİ YILLIK 0% LİMİTSİZ 0% SUT X2 SUT #BAŞV! SUNİ UZUV VAKA BAŞI 0% Ameliyat Bedelinin 1/3'ü ile sınırlıdır 0% SUT X2 SUT #BAŞV! KEMOTERAPİ/RADYOTERAPİ/DİYALİZ YILLIK 0% LİMİTSİZ 0% SUT X2 SUT #BAŞV! KÜÇÜK MÜDAHALE YILLIK 0% LİMİTSİZ 0% SUT X2 SUT #BAŞV! ODA - YEMEK - REFAKATÇİ YILLIK 0% 180 GÜN 0% SUT X2 SUT #BAŞV! YOĞUN BAKIM YILLIK 0% 90 GÜN 0% SUT X2 SUT #BAŞV! ACİL ULAŞIM YILLIK 0% LİMİTSİZ 0% SUT X2 SUT #BAŞV! REHABİLİTASYON VAKA BAŞI 0% 30 SEANS 0% SUT X2 SUT #BAŞV! TRAFİK KAZASI SONUCU DİŞ TEDAVİSİ YILLIK 0% LİMİTSİZ 0% SUT X2 SUT #BAŞV! AMELİYAT SONRASI FİZİK TEDAVİ YILLIK 0% 30 SEANS 0% SUT X2 SUT #BAŞV! #BAŞV! DOKTOR VİZİTE BAŞINA 0% 0% SUT #BAŞV! GÖRÜNTÜLEME YILLIK 0% 0% SUT #BAŞV! LABORATUVAR YILLIK 0% TL 0% TL / SUT X 2 SUT #BAŞV! MODERN TEŞHİS YILLIK 0% 0% SUT #BAŞV! FİZİK TEDAVİ YILLIK 0% 0% SUT #BAŞV! #BAŞV! dur YATARAK TEDAVİ TEMİNATI AYAKTA TEDAVİ TEMİNATI NW 3 KURUMLARINDA KURUMA SGK İLE GİRİŞ YAPILMAKTA, 15 TL SUT BEDELİ ÖDENMEKTEDİR. HASTANENİN TALEP EDECEĞİ FARK FATURALARI İÇİN EKLİ TEMİNAT TABLOSUNDA BELİRTİLEN AT VE YT LİMİTLERİ DAHİLİNDE %100 LÜ PROVİZYON VERİLECEKTİR. ac TEKLİF PRİMLERİ ac Durum Kişi Sayısı Kişi Primi ac Fert ac Eş ac Çocuk ac DİĞER KURUMLARA GİDİLMESİ HALİNDE İSE GÖNDERİLEN FATURALAR ÜZERİNDEN SUT BEDELİ OLAN 15 TL DÜŞÜLEREK SUTX 2 KARŞILIĞI OLAN FATURA BEDELİ SİGORTALI HESAPLARINA ÖDENECEKTİR. TEKLİF PRİMLERİ Durum Kişi Sayısı Kişi Primi Fert Eş Çocuk superdur ekle TEKLİF PRİMLERİ Durum Kişi Sayısı Kişi Primi Fert 540 ve üzeri 615 Eş Çocuk 0 615

ACIBADEM SİGORTA GRUP SAĞLIK SİGORTASI KULLANIM REHBERİ

ACIBADEM SİGORTA GRUP SAĞLIK SİGORTASI KULLANIM REHBERİ ACIBADEM SİGORTA GRUP SAĞLIK SİGORTASI KULLANIM REHBERİ Acıbadem Sigorta, Grup Sağlık Sigortası kapsamında size sunulan sağlık sigortasından etkin ve doğru biçimde yararlanabilmeniz için aşağıdaki bilgiler

Detaylı

Özel Sağlık Sigortası El Kitabı

Özel Sağlık Sigortası El Kitabı İÇİNDEKİLER 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 4 3. GENEL HÜKÜMLER... 4 3.1. Anlaşmalı Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 4 3.2. Anlaşmasız Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 5 5. TEMİNATLAR... 6 5.1. Yatarak Tedavi

Detaylı

Acil Sağlık Sigortası El Kitabı

Acil Sağlık Sigortası El Kitabı İÇİNDEKİLER 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. GENEL HÜKÜMLER... 4 3.1. Anlaşmalı Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 4 3.2. Anlaşmasız Tedavi Merkezlerindeki İşlemler... 4 4. TEMİNATLAR... 5 4.1. Yatarak Tedavi

Detaylı

IBS SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞi A.Ş

IBS SİGORTA ve REASÜRANS BROKERLİĞi A.Ş ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2010/12152 KONU : GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası yenilenecektir. Teklifler 18

Detaylı

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HANGİ SAĞLIK KURUMLARINDA OLAN TEDAVİ ÖDENİR ALLİANZ İLE VE SGK İLE ANLAŞMALI SAĞLIK KURULUŞU ALLİANZ İLE ANLAŞMASIZ SGK İLE ANLAŞMALI SAĞLIK KURULUŞU SAĞLIK KURULUŞU SGK İLE

Detaylı

FARKSIZ FARK YARATIR

FARKSIZ FARK YARATIR FARKSIZ FARK YARATIR İSTANBUL ANADOLU YAKASI SANAYİ SİTELERİ İstanbul 25.01.2016 Güneşim Tamam Sağlık Sigortası Medikal Destek Sağlık Sigortası Tamamlayıcı / Destekleyici Sağlık Sigortaları Sosyal güvenlik

Detaylı

SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI ACENTE SATIŞ KILAVUZU İÇİNDEKİLER

SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI ACENTE SATIŞ KILAVUZU İÇİNDEKİLER SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI ACENTE SATIŞ KILAVUZU İÇİNDEKİLER A.ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 1) Sağlığım Tamam Sigortası Nedir? 2) Bu ürünü kimler alabilir? 3) Sağlığım Tamam Sigortası Nasıl Kullanılır? 4) Özel hastanelerde

Detaylı

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0%

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM

TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI MEDIUM YATARAK TEDAVİ I KATILIM PAYI LİMİT Ameliyat Tek Kişilik Oda - Yemek Refakatçi Tıbbi Tedavi için Yatış Küçük Cerrahi Müdahaleler Yıllık Yoğun Bakım Koroner Anjiyografi

Detaylı

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2012/15314 KONU : GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 17 TEMMUZ 2012 SALI Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık

Detaylı

: GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI. Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası yenilenecektir.

: GRUP SAĞLIK SİGORTASI ALIMI. Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası yenilenecektir. Page 1 of 5 ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2014/15736 KONU : ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 13 TEMMUZ 2014 Cuma Türkiye Futbol Federasyonu personeli eş ve çocuklarını kapsama alan Grup Sağlık Sigortası

Detaylı

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40%

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0%

Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40%

TEMİNAT UYGULAMALARI BESTMED(2) KATILIMI. Limitsiz 0% Limitsiz 0% Limitli (9) 0% Limitli 20% Limitli 0-10% Limitli 40% 27 Şubat 2015 Sayın BAY, ERGOCAN Sağlık Sigortası'nın size sağlamış olduğu avantajlar ile ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizdeki planlarımızdan birini seçerek, ERGO güvencesinde

Detaylı

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası AKDENİZ ŞİFA OLİMPOS MEDİCAL PARK ANTALYA DOĞUM DAHİL ANTALYA ANADOLU HASTANELERİ GRUBU (DOĞUM DAHİL.) ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası Tamamlayıcı sağlık sigortası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

Neden Sağlık Sigortası?

Neden Sağlık Sigortası? Neden Sağlık Sigortası? Olası sağlık sorunlarına çağdaş ve kapsamlı çözümler getirir Kişiler, diledikleri doktor veya sağlık kurumunu seçmek özgürlüğüne sahiptir. Kişiler, sağlık sigorta primlerini vergiden

Detaylı

FARK YOK TAMAMLAYICI SAĞLIK SiGORTASI

FARK YOK TAMAMLAYICI SAĞLIK SiGORTASI FARK YOK TAMAMLAYICI SAĞLIK SiGORTASI Kimler Sigorta Kapsamına Alınabilir? Sadece Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kapsama alınan Genel Sağlık Sigortası olan kişiler bu poliçeyi satın alabilirler. Bu

Detaylı

PLATİN MEDIUM TEMİNATLAR PAYI

PLATİN MEDIUM TEMİNATLAR PAYI PLATİN MEDIUM TEMİNATLAR YATARAK TEDAVİ TEMİNATLARI Ameliyat 0 Olay Başına SİZ Oda-Yemek 0 Günlük SİZ Refakatçi 0 Günlük SİZ Tıbbi Tedavi için Yatış 0 Olay Başına SİZ Yardımcı Tıbbi Malzeme 20 Yıllık 750

Detaylı

YMM SERVET KOZAN

YMM SERVET KOZAN ÖZEL SAĞLIK SİGORTALARI VE TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI YMM SERVET KOZAN 24.10.2018 SAĞLIK SİGORTASI KAPSAMI Sağlık sigortası, sigorta başlangıç tarihinden sonra ortaya çıkan hastalıklarına ait muayene,

Detaylı

DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta

DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta tarafından belirlenmiş anlaşmalı kurum listesinde yer alan

Detaylı

15 TL ÖZEL HASTANE. Detaylı bilgi için. - Mevcut hastalıklarınız poliçe kapsamında. - Bekleme süresi olmadan hemen kullanılabilir

15 TL ÖZEL HASTANE. Detaylı bilgi için. - Mevcut hastalıklarınız poliçe kapsamında. - Bekleme süresi olmadan hemen kullanılabilir MESS tarafından sağlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, SGK ve Anadolu Sigorta TSS anlaşmalı özel hastanelerden sağlık hizmeti almanıza olanak sağlıyor. nlu ruk og ZS m Payı Katılı 15 TL t k hizme ödeyere

Detaylı

AVS ACİL VAKALAR SİGORTASI. Başa Dön

AVS ACİL VAKALAR SİGORTASI. Başa Dön AVS ACİL VAKALAR SİGORTASI Başa Dön Teminat Kapsamı Ani bir hastalık veya bedensel yaralanma sonucunda ortaya çıkan ve dolayısıyla geciktirilmesi mümkün olmayacak tıbbi veya cerrahi bakım gerektiren sağlık

Detaylı

Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI

Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI 0850 221 15 55 Uluslararası güç Farklı plan alternatifleri Geniş medikal hizmet ağı Bütçenize uygun çözümler Aegon

Detaylı

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI Özel hastanelerin avantajlarından yararlanmak istiyorsunuz, ancak yüksek fark ücretleri sizi endişelendiriyor mu? Muayene ve tetkikler için uzun randevu sürelerini beklemek

Detaylı

SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER

SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER SAĞLIK ANLAŞMALI KURUMLAR YATIŞSIZ TEDAVİ SÜRECİ SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER ANLAŞMALI KURUMLAR BANKOSUNA GİDEREK ANADOLU SİGORTA LI OLDUĞUNU BEYAN EDER. (SAĞLIK

Detaylı

Başa Dön FERDİ KAZA SİGORTASI

Başa Dön FERDİ KAZA SİGORTASI Başa Dön FERDİ KAZA SİGORTASI Ferdi Kaza Sigortası Nedir? Ferdi Kaza sigortası, Sigortalının sigorta süresi içerisinde kaza sonucu; kalıcı sakatlık, ölüm ve yaralanma durumunda, geleceklerini poliçe üzerinde

Detaylı

tam olsun! Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında fark ödemeden farkı yaşayın.

tam olsun! Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında fark ödemeden farkı yaşayın. Sağlığınız tam olsun! Ray Sigorta nın yeni sigorta paketi Tamamlayan Sigorta ile Ray Sigorta nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında ürün kapsamında olan işlemlerde fark ödemeden

Detaylı

AIG ACİL YARDIM ŞARTLARI HİZMET KAPSAMI

AIG ACİL YARDIM ŞARTLARI HİZMET KAPSAMI AIG ACİL YARDIM ŞARTLARI HİZMET KAPSAMI Tıbbi Danışmanlık Acil Sağlık Hizmetleri Acil Kara Ambulansı Hizmeti : AIG Sigorta AŞ sigortalısının Alarm Merkezi ne ulaşan talebi üzerine, MEDLINE hekimleri tarafından,

Detaylı

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz dan 1 sigortacılık devrimi! Yeni nesil sigortacılık ürünü; Allianz Modüler Sağlık Sigortası! Değerli Sigortalımız, Tebrikler! Seçim özgürlüğü sağlayan;

Detaylı

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu

Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz Modüler Sağlık Sigortası Tanıtım Kılavuzu Allianz dan 1 sigortacılık devrimi! Yeni nesil sigortacılık ürünü; Allianz Modüler Sağlık Sigortası! Değerli Sigortalımız, Tebrikler! Seçim özgürlüğü sağlayan;

Detaylı

EK PROTOKOL 10 OCAK 2012

EK PROTOKOL 10 OCAK 2012 10 OCAK 2012 EK PROTOKOL DOĞUŞ İNŞAAT GRUBU ile YAPI KREDİ SİGORTA A.Ş. arasında imzalanmış bulunan ve 01/01/2012-01/01/2013 tarihleri arasında geçerli olan Ek-1 de numaraları ve isimleri belirtilmiş olan

Detaylı

2016 Doğan Medya Grup Sağlık Sigortaları Bilgilendirme Sunumu

2016 Doğan Medya Grup Sağlık Sigortaları Bilgilendirme Sunumu 2016 Doğan Medya Grup Sağlık Sigortaları Bilgilendirme Sunumu 0 ACP Brokerlik Bu yıl ACP Brokerlik desteği ile yenilenen grup sağlık sigortalarınız ile ilgili değişiklikler ve yeni sigortacınız Mapfre

Detaylı

AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI

AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 1. SİGORTANIN KONUSU VE KAPSAMI İşbu sigorta ile, Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. (bundan sonra Sigortacı olarak anılacaktır), Sigortalı nın sigorta başlangıç

Detaylı

1- SİGORTALININ POLİÇE BAŞLANGIÇ TARİHİNDEN ÖNCE VAR OLAN ŞİKAYET VE HASTALIKLARI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SAĞLIK HARCAMASI POLİÇE KAPSAMI DIŞINDADIR.

1- SİGORTALININ POLİÇE BAŞLANGIÇ TARİHİNDEN ÖNCE VAR OLAN ŞİKAYET VE HASTALIKLARI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SAĞLIK HARCAMASI POLİÇE KAPSAMI DIŞINDADIR. ÖNCE SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı

Detaylı

Allianz özel sağlık sigortası

Allianz özel sağlık sigortası Allianz özel sağlık sigortası Allianz özel sağlık sigortası Gözlük ve diş teminatı olan tek allianz poliçesidir. - Yatarak Tedavi giderlerini anlaşmalı sağlık kurumlarında limitler dahilinde ve %100 -

Detaylı

Dr. Ege Ünalçın Medikal Müdür

Dr. Ege Ünalçın Medikal Müdür Sağlık Turizminde Özel Sağlık ve Seyahat Sigortaları (Provizyon, Risk Değerlendirme, Denetim) Dr. Ege Ünalçın Medikal Müdür AGIS TURKEY : K U R U L U Ş 2 0 0 2 K U R U L U Ş A M A C I 1. H O L L A N D

Detaylı

ALLIANZ MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI TANITIM KILAVUZU

ALLIANZ MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI TANITIM KILAVUZU ALLIANZ MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI TANITIM KILAVUZU Bu kılavuz, Ekim 2018 tarihinde basılmış olup, Allianz Modüler Sağlık Sigortası ile ilgili tüm güncel bilgilere www.allianz.com.tr adresimizden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Poliçe tüm Türkiye de geçerlidir. SGK ile anlaşması olan 63 ilde 345 kurum da poliçemiz kullanılabilmektedir.

Poliçe tüm Türkiye de geçerlidir. SGK ile anlaşması olan 63 ilde 345 kurum da poliçemiz kullanılabilmektedir. SAHRAYICEDİD MAH.MÜMİDERESİ SOK. RÜSTEMOĞLU APT.NO:42 D:12 KADIKÖY/İSTANBUL Tel: (216) 386 19 05 /359 70 70 Fax: (216) 386 19 06 info@oykum.com http:// www.oykum.com Sayın Üyelerimiz Allianz Sigorta yetkili

Detaylı

BİLGİLENDİRME FORMU / NOTICE OF INFORMATION. 1. Sözleşmeye aracılık eden sigorta acentesinin/brokerin; Ticaret Ünvanı :

BİLGİLENDİRME FORMU / NOTICE OF INFORMATION. 1. Sözleşmeye aracılık eden sigorta acentesinin/brokerin; Ticaret Ünvanı : FİT - YABANCI UYRUKLU KİŞİLERE SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU / NOTICE OF INFORMATION En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere,

Detaylı

SİGORTALI BİLGİLERİ SELDA APPAK ***6982 FERT K 20/05/ /02/2005 ( * ) PRİM BİLGİLERİ (TL) SİGORTA KONUSU TEMİNATLAR

SİGORTALI BİLGİLERİ SELDA APPAK ***6982 FERT K 20/05/ /02/2005 ( * ) PRİM BİLGİLERİ (TL) SİGORTA KONUSU TEMİNATLAR SİGORTA ETTİREN BİLGİLERİ Adı Soyadı : SELDA APPAK Network : EKO Vergi/TCK No/Pas.No : ***6982 Bölge : EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Adres : GÜZELYALI MAH. RESKA GIDA MİTHATPAŞA CAD. 1096A KONAK 35000 KONAK İZMİR

Detaylı

Sağlığı Size Sizi Sağlığa Taşıyoruz ACIBADEM MOBİL SAĞLIK ACİL SAĞLIK PAKETİ. www.acibademmobil.com.tr

Sağlığı Size Sizi Sağlığa Taşıyoruz ACIBADEM MOBİL SAĞLIK ACİL SAĞLIK PAKETİ. www.acibademmobil.com.tr Sağlığı Size Sizi Sağlığa Taşıyoruz ACIBADEM MOBİL SAĞLIK ACİL SAĞLIK PAKETİ www.acibademmobil.com.tr TÜRK TELEKOM ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI 444 1 444 ACİL SAĞLIK PAKETİ ABONE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI Katılmış

Detaylı

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye İlişkin Yönetmelik

Detaylı

Türk Nippon Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?

Türk Nippon Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Türk Nippon Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarından poliçe süresi içinde alacağı sağlık hizmetleri karşılığında ödeyeceği

Detaylı

GRUP SAĞLIK SİGORTASI BAŞVURU VE SAĞLIK BEYAN FORMU

GRUP SAĞLIK SİGORTASI BAŞVURU VE SAĞLIK BEYAN FORMU BAŞVURU V SAĞLIK BYAN FORMU Lütfen, Başvuru Formu üzerinde yer alan tüm alanları büyük harf kullanarak okunaklıbir şekilde doldurunuz. Bu form, teklif niteliğinde değildir. Grup Adı / Sigorta ttiren Plan

Detaylı

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye İlişkin Yönetmelik

Detaylı

EK PROTOKOL COLGATE GRUBU

EK PROTOKOL COLGATE GRUBU 20 OCAK 2012 EK PROTOKOL COLGATE GRUBU ile YAPI KREDİ SİGORTA A.Ş. arasında akdedilmiş bulunan ve 01/01/2012-01/01/2013 tarihleri arasında geçerli olan Ek-1 de numaraları ve isimleri belirtilmiş olan Kurumsal

Detaylı

AKSAĞLIK SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

AKSAĞLIK SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye İlişkin Yönetmelik

Detaylı

A- SİGORTACIYA İLİŞKİN BİLGİLER 1. Sözleşmeye aracılık eden sigorta acentesinin/brokerin; Tel&Faks No : 2. Teminatı veren sigortacının;

A- SİGORTACIYA İLİŞKİN BİLGİLER 1. Sözleşmeye aracılık eden sigorta acentesinin/brokerin; Tel&Faks No : 2. Teminatı veren sigortacının; HİSS TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere; yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin

Detaylı

SigorTAM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME SUNUMU HALK SİGORTA A.Ş. 1

SigorTAM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME SUNUMU HALK SİGORTA A.Ş. 1 SigorTAM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME SUNUMU HALK SİGORTA A.Ş. 1 SigorTAM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI NEDİR? Sigortalının HALK SİGORTA A.Ş. tarafından belirlenmiş Anlaşmalı kurum listesinde

Detaylı

KONU : Futbolcu - Teknik Adam Hakem ler için Ferdi Kaza Sigortası Alımı

KONU : Futbolcu - Teknik Adam Hakem ler için Ferdi Kaza Sigortası Alımı Page 1 of 8 ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2013/16424 KONU : Futbolcu - Teknik Adam Hakem ler için Ferdi Kaza Sigortası Alımı SON BAŞVURU TARİHİ : 06 Ağustos 2013 Salı Türkiye Futbol Federasyonu

Detaylı

Saglik Sigortasi Haber Platformalari - Saglik Sigortasi Karsilastirmalari İçindekiler

Saglik Sigortasi Haber Platformalari - Saglik Sigortasi Karsilastirmalari İçindekiler Saglik Sigortasi Haber Platformalari - Saglik Sigortasi Karsilastirmalari İçindekiler Sayfa 1 Sayfa 2 Sayfa 3 Sayfa 4 Sayfa 5 Sayfa 6 Sayfa 7 Sayfa 8 Sayfa 9 Yapı Kredi Sigorta Ekstra Plan Ekstra Plan

Detaylı

: FERDİ KAZA SİGORTASI ALIMI

: FERDİ KAZA SİGORTASI ALIMI Page 1 of 10 ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2014/17970 KONU : FERDİ ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 13 Ağustos 2014 Çarşamba FERDİ ŞARTNAMESİ Türkiye Futbol Federasyonunun, aşağıda bilgileri bulunan

Detaylı

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ Page 1 of 8 ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2018 / 10764 KONU : 2018-2019 YILI ÖZEL SİGORTA HİZMET ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 03 Temmuz 2018 Salı 11:00 GRUP ŞARTNAMESİ Türkiye Futbol Federasyonu

Detaylı

Koç Vakfı Kurumsal Sağlık Sigortası Sık Sorulan Sorular

Koç Vakfı Kurumsal Sağlık Sigortası Sık Sorulan Sorular Koç Vakfı Kurumsal Sağlık Sigortası Sık Sorulan Sorular 1- Teminatlarım hakkında detaylı bilgiye, teminat kullanımım ve kalan teminat limitlerim gibi, nasıl ulaşabilirim? Cevap: Poliçelere ait teminat

Detaylı

BİREYSEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

BİREYSEL SAĞLIK SİGORTASI - FERDİ KAZA PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye İlişkin Yönetmelik

Detaylı

Sağlık Ürün. İçerik Analiz Çalışması 2012 Bireysel Sağlık Ürünleri

Sağlık Ürün. İçerik Analiz Çalışması 2012 Bireysel Sağlık Ürünleri Sağlık Ürün İçerik Analiz Çalışması 2012 Bireysel Sağlık Ürünleri İçindekiler Yapı Kredi Sigorta... 1 Ekstra Plan Ekstra Plan li Multi Plan Eko Plan Standart Plan WIP 2C Nazar Boncuğu Moral Destek Acıbadem

Detaylı

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ

GRUP SAĞLIK SİGORTASI ŞARTNAMESİ Page 1 of 8 ÜNİTESİ : SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 2017 / 13660 KONU : 2017-2018 YILI ALIMI SON BAŞVURU TARİHİ : 31 Temmuz 2017 Pazartesi GRUP ŞARTNAMESİ Türkiye Futbol Federasyonu personeli ile eş ve çocuklarını

Detaylı

SABANCI ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ GRUP SAĞLIK SİGORTASI TEMİNATLARI (29.06.2014-12.07.2014 / 13.07.2014-26.07.2014)

SABANCI ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ GRUP SAĞLIK SİGORTASI TEMİNATLARI (29.06.2014-12.07.2014 / 13.07.2014-26.07.2014) SABANCI ÜNİVERSİTESİ LİSE YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ GRUP SAĞLIK SİGORTASI TEMİNATLARI (29.06.2014-12.07.2014 / 13.07.2014-26.07.2014) SİGORTANIN KONUSU Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu öğrencilerinin, aşağıda

Detaylı

Hoş Geldin Sağlık Sigortası Soru Formu

Hoş Geldin Sağlık Sigortası Soru Formu Hoş Geldin Sağlık Sigortası Soru Formu Sigortalanacak Bireylerin Yakınlık Derecesi Adı Soyadı Doğum Tarihi Doğum Yeri Cinsiyeti Medeni Hali Uyruğu 1. Kişi 2. Kişi 3. Kişi 4. Kişi 5. Kişi Kendisi Eş Çocuk

Detaylı

ACİL TEDAVİ SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

ACİL TEDAVİ SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU ACİL TEDAVİ SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU Bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin hususlarda genel bilgi vermek amacıyla, 28.10.2007 tarih ve 26684

Detaylı

: Rüzgârlıbahçe Mah. Kavak Sok. No: Kavacık/İSTANBUL Tel & Faks no. : , faks: MERSİS no :

: Rüzgârlıbahçe Mah. Kavak Sok. No: Kavacık/İSTANBUL Tel & Faks no. : , faks: MERSİS no : En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin hususlarda genel bilgi vermek amacıyla, 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

TEHLİKELİ SPOR SEYAHAT SİGORTASI

TEHLİKELİ SPOR SEYAHAT SİGORTASI TEHLİKELİ SPOR SEYAHAT SİGORTASI Teminatlar Tüm Dünya EURO Tıbbi Tedavi 30.000 Arama ve Kurtarma 15.000 Tibbi Nakil ve geri dönüş 1.500 Cenaze Nakli Hukuki Danışmanlık Acil Mesajlar Genel Bilgi Limitsiz

Detaylı

SENSEÇ SAĞLIK PAKET BİLGİLENDİRME FORMU

SENSEÇ SAĞLIK PAKET BİLGİLENDİRME FORMU SENSEÇ SAĞLIK PAKET En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 1423. Maddesine ve 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Sigorta Sözleşmelerinde Bilgilendirmeye

Detaylı

ACİLİYET NEDİR, FARKINDA MISINIZ? TODUP- E4 GRUP: TRİAJ

ACİLİYET NEDİR, FARKINDA MISINIZ? TODUP- E4 GRUP: TRİAJ ACİLİYET NEDİR, FARKINDA MISINIZ? TODUP- E4 GRUP: TRİAJ ACİL SERVİS NEDİR? Acil servis, insanların yaşamını tehdit eden veya kısa zaman içinde müdahale edilemezse tamiri mümkün olmayan ve/veya zor olan

Detaylı

Özel Sağlık Sigortası

Özel Sağlık Sigortası Kendimizi ne kadar korumaya çalışırsak çalışalım, bazen beklenmedik bir anda hastalık kapımızı çalabiliyor. İşte Allianz, bir sağlık sorunu ile karşılaştığınızda, tetkik ve tedavinizi isteğinize göre yurtiçinde

Detaylı

Adresi: TANZİMAT SOK. KARADAĞ ll APT. BİNA NO:64DA:A GÖZTEPE KADIKÖY İSTANBUL TÜRKİYE Tel ve Faks No: (216) / (216)

Adresi: TANZİMAT SOK. KARADAĞ ll APT. BİNA NO:64DA:A GÖZTEPE KADIKÖY İSTANBUL TÜRKİYE Tel ve Faks No: (216) / (216) SAĞLIK SİGORTALARI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı hususlarda

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÖZEL ÇANKAYA YAŞAM HASTANESİ Ayaktan Tedavi: %15 Yatarak Tedavi: %15 Diyet: %10 Lazer epilasyon: %10 Check-up:

Detaylı

KIRMIZI KOLTUKTA SAĞLIK SİGORTASI

KIRMIZI KOLTUKTA SAĞLIK SİGORTASI KIRMIZI KOLTUKTA SAĞLIK SİGORTASI Yabancı Sağlık Sigortalarının Sektöre Kattıkları Ve Önümüzdeki Dönem Projeksiyonu Elvan ATALAY SASDER 4. Ulusal Kongre 5-8 Kasım Belek Antalya Yabancı Misafirlere

Detaylı

ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO)KULLANIM KILAVUZU

ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO)KULLANIM KILAVUZU ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO)KULLANIM KILAVUZU 1 E-PRODAN ONAY ALINIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Reçete edilen ilaçlardan eczanenizde bulunmayanlar için muadilini vermek gerektiğinde, muadil ilacın

Detaylı

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI EKİM 2017_WEB. Özel Sağlık Sigortası sözleşmelerinin iptaline ilişkin aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur?

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI EKİM 2017_WEB. Özel Sağlık Sigortası sözleşmelerinin iptaline ilişkin aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? Soru 1 SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI EKİM 2017_WEB Özel Sağlık Sigortası sözleşmelerinin iptaline ilişkin aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) Sigorta ettiren ve sigortalı sözleşme tanzim tarihinden

Detaylı

23/07/2012 İTİBARİYLE GÜN ESASLI PRİM TL 1.937.556 HASAR TL 1.344.101 DOSYA ADEDİ 1081

23/07/2012 İTİBARİYLE GÜN ESASLI PRİM TL 1.937.556 HASAR TL 1.344.101 DOSYA ADEDİ 1081 Page 1 of 7 FERDİ ŞARTNAMESİ Türkiye Futbol Federasyonunun, aşağıda bilgileri bulunan FUTBOLCU / TEKNİK ADAM / HAKEM FERDİ poliçeleri yenilenecektir. Poliçe hali hazırda Ankara Sigorta da bulunmakta olup,

Detaylı

İlgili ürün, 18 yaşından büyük ve 46 yaşından küçük bayanları teminat altına alır.

İlgili ürün, 18 yaşından büyük ve 46 yaşından küçük bayanları teminat altına alır. Hayat Merhaba Sağlık Sigortası Hayata Merhaba Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının TÜRK NİPPON SİGORTA A.Ş. tarafından belirlenmiş Anlaşmalı Kurum listesinde yer alan özel sağlık kuruluşlarından, Hamilelik

Detaylı

Güvence Kapsamı Yatarak Tedavi Teminatları

Güvence Kapsamı Yatarak Tedavi Teminatları Güvence Kapsamı Yatarak Tedavi Teminatları Cerrahi ve dahili yatışlar Yoğun bakım Kemoterapi, radyoterapi, diyaliz Küçük müdahale giderleri Özellikli tıbbi malzeme (yıllık 30.000 TL) Suni uzuv (yıllık

Detaylı

SAĞLIK TAZMİNAT ÖDEMELERİ

SAĞLIK TAZMİNAT ÖDEMELERİ KULLANIM REHBERİ İÇİNDEKİLER 3S SAĞLIK SİGORTA SİSTEMİ KULLANIM REHBERİ... 2 SİGORTALI TANITIM KARTI... 4 ANLAŞMALI KURULUŞLAR... 6 SAĞLIK TAZMİNAT ÖDEMELERİ YATARAK TEDAVİ TEMİNATI... 8 AYAKTA TEDAVİ

Detaylı

SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 1. TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR

SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 1. TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI Sayın Sigortalımız, Öncelikle, Şirketimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlık sigortası poliçeniz ile ilgili olarak sizi aydınlatacağını düşündüğümüz ayrıntılı

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI PERSONELİ VE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARI AILE BIREYLERINE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI YAPTIRILMASI İŞİ İÇİN İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME

İZMİR TİCARET ODASI PERSONELİ VE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARI AILE BIREYLERINE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI YAPTIRILMASI İŞİ İÇİN İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME 30.03.2016 B-21 Sayın İlgili, İzmir Ticaret Odası Personeli ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Bireylerinin Özel Sağlık Sigortası Yaptırılması işi için fiyat teklifinizi ve ön yeterlilik belgelerinizi,

Detaylı

Koşullar; Vefat 100.000. Sürekli Sakatlık 100.000. Tedavi Masrafları 10.000. Yaklaşık Toplam Kişi Sayısı 14.283 SİGORTA KAPSAMI

Koşullar; Vefat 100.000. Sürekli Sakatlık 100.000. Tedavi Masrafları 10.000. Yaklaşık Toplam Kişi Sayısı 14.283 SİGORTA KAPSAMI Ünitesi : Satın Alma Müdürlüğü Sayı : 2011/17113 Konu : Ferdi Kaza Sigortası Son Başvuru Tarihi: 10 Ağustos 2011 Türkiye Futbol Federasyonunun, aşağıda bilgileri bulunan FERDİ KAZA SİGORTASI poliçeleri

Detaylı

ANADOLU TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

ANADOLU TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU ANADOLU TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin hususlarda genel bilgi

Detaylı

HAYAT-İ FERDİ KAZA SİGORTASI

HAYAT-İ FERDİ KAZA SİGORTASI HAYAT-İ FERDİ KAZA SİGORTASI TEMİNATLAR / LİMİTLER / ÖDENECEK PRİM : 77.7-TL Kaza sonucu Vefat Kaza sonucu Sürekli Sakatlık Tedavi Masrafları Çocuğun Eğitim Güvencesi Hukuksal Koruma Kapkaç 50.000 TL 50.000

Detaylı

ÖZEL SAĞLIK SİGORTALARI. Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü 2015

ÖZEL SAĞLIK SİGORTALARI. Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü 2015 ÖZEL SAĞLIK SİGORTALARI Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü 2015 İÇİNDEKİLER Tanım Dünya Modelleri Türkiye Uygulaması Fırsatlar İstatistikler TANIM (6102 Sayılı Kanun Kapsamında) -1- Sağlık

Detaylı

Vitalis Sigortası ile kendinizi yurtdışında da evinizde gibi hissedeceksiniz.

Vitalis Sigortası ile kendinizi yurtdışında da evinizde gibi hissedeceksiniz. Vitalis Sigortası ile kendinizi yurtdışında da evinizde gibi hissedeceksiniz. Neden Vitalis Sağlık Sigortası? Yurtdışına kimimiz iş için, kimimiz turistik amaçlı gideriz. Ancak seyahatteyken düşünmek isteyeceğimiz

Detaylı

7- Kamu personeli ve aile fertlerinin katılım payının tahsili 7.1. Birinci basamak sağlık kuruluşlarında muayene katılım payının tahsili

7- Kamu personeli ve aile fertlerinin katılım payının tahsili 7.1. Birinci basamak sağlık kuruluşlarında muayene katılım payının tahsili 18 Eylül 2009 CUMA Resmî Gazete Sayı : 27353 TEBLĐĞ Maliye Bakanlığından: TEDAVĐ KATILIM PAYININ UYGULANMASI HAKKINDA TEBLĐĞ (SIRA NO: 12) 1- Amaç Bu Tebliğin amacı; kapsama dahil kişilerden, ayakta tedavilerinde

Detaylı

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015 SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015 Soru-1: Sosyal Güvenlik Kurumu altında sağlık güvencesi olan ve ayrıca AA Sigorta şirketinden 04.05.2015 başlangıç tarihli sağlık sigortası yaptıran Ali Bey, 10.05.2015

Detaylı

TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI

TAMAMLAYAN SAĞLIK SİGORTASI Teminat Konusu ve Kapsamı Sigorta Süresi ve Sigortaya Kabul Anlaşmalı Kurum Bekleme Süresi /Kazanılmış Haklar Risk Değerlendirme İndirim / Ek Prim Uygulamaları Ödeme Şekli Tazminat Ödemeleri Teminat Dışı

Detaylı

Kredi Koruma Sigortası Bilgilendirme Formu

Kredi Koruma Sigortası Bilgilendirme Formu En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı hususlarda genel

Detaylı

Allianz Modüler Sağlık Sigortası. Özel ve Genel Şartları

Allianz Modüler Sağlık Sigortası. Özel ve Genel Şartları Allianz Modüler Sağlık Sigortası Özel ve Genel Şartları Ç NDEK LER A MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 3 1 SİGORTANIN KONUSU VE KAPSAMI 3 2 TANIMLAR 3 3 TEMİNATLAR 6 3.1. Yatarak Tedavi Modülü 6 3.1.1.

Detaylı

FARKI BİZDEN SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI

FARKI BİZDEN SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI FARKI BİZDEN SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI 1. SİGORTANIN KONUSU VE KAPSAMI 2. TANIMLAR 3. SİGORTANIN TEMİNATLARI 3.1. Yatarak tedavi 3.2. Ayakta Tedavi 3.3. Diğer Teminatlar 4. BEKLEME SÜRELERİ 5. TEMİNAT DIŞI

Detaylı

Kanser Hastalığı (Cilt Kanseri hariç)

Kanser Hastalığı (Cilt Kanseri hariç) Kanser sigortası Kanser Hastalığı (Cilt Kanseri hariç) Kanser Kanser Hastalığı, yeni anormal hücrelerin fokal otonom bir şekilde çoğalarak normal dokulara yayılması olarak tanımlanır. Böyle bir kanser,

Detaylı

SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

SAĞLIK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, gerek yapılacak sigorta sözleşmesinin müzakeresi sırasında gerekse sigortanın devamı sırasındaki

Detaylı

Kabul Tarihi :Y.K./12.04.2012/2012-451

Kabul Tarihi :Y.K./12.04.2012/2012-451 Kabul Tarihi :Y.K./12.04.2012/2012-451 TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA FONU SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA YÖNERGESİ NO:3 BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLUNAN KİŞİLER TEDAVİ YARDIMLARI VE DAYANIŞMA AİDATI

Detaylı

Dr. Şuayyip Doğuş DEMİRCİ

Dr. Şuayyip Doğuş DEMİRCİ Dr. Şuayyip Doğuş DEMİRCİ Sigorta Türleri Zarar Sigortaları a. Mal Sigortaları b. Sorumluluk Sigortaları Can Sigortaları a. Hayat Sigortası b. Kaza Sigortası c. Hastalık ve Sağlık Hastalık ve Sağlık

Detaylı

: Rüzgârlıbahçe Mah. Kavak Sok. No: Kavacık/İSTANBUL Tel & Faks no. : , faks: MERSİS no :

: Rüzgârlıbahçe Mah. Kavak Sok. No: Kavacık/İSTANBUL Tel & Faks no. : , faks: MERSİS no : En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin hususlarda genel bilgi vermek amacıyla, 28.10.2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

Ferdi Kaza Sigortası kapsamına giren teminatlar aşağıda belirtilmiştir: Ölüm Sürekli sakatlık Gündelik tazminat Tedavi masrafları Deprem

Ferdi Kaza Sigortası kapsamına giren teminatlar aşağıda belirtilmiştir: Ölüm Sürekli sakatlık Gündelik tazminat Tedavi masrafları Deprem Ferdi Kaza Sigortası Ferdi Kaza Sigortası kapsamına giren teminatlar aşağıda belirtilmiştir: Ölüm Sürekli sakatlık Gündelik tazminat Tedavi masrafları Deprem Ölüm Teminatı Poliçe ile temin edilen bir kaza

Detaylı

ÖZEL ŞART KARŞILAŞTIRMA KILAVUZU 1

ÖZEL ŞART KARŞILAŞTIRMA KILAVUZU 1 ÖZEL ŞART KARŞILAŞTIRMA KILAVUZU KONU: ANLAŞMALI SAĞLIK KURULUŞUNDA KADROLU OLMAYAN DOKTORLAR ANADOLU SİGORTA: Yurt içindeki anlaşmalı sağlık kuruluşlarında sigortalıları, o tedaviyi yapabilecek kadrolu

Detaylı

ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM YERİ CİNSİYETİ MEDENİ HALİ VERGİ NUMARASI VERGİ DAİRESİ TC KİMLİK NO

ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM YERİ CİNSİYETİ MEDENİ HALİ VERGİ NUMARASI VERGİ DAİRESİ TC KİMLİK NO ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM YERİ CİNSİYETİ MEDENİ HALİ BABA ADI ANNE ADI UYRUĞU BOY KILO SİGARA(Adet/GünALKOL(Kadeh/Hafta) VERGİ NUMARASI VERGİ DAİRESİ TC KİMLİK NO EĞİTİM DURUMU ÇALIŞMA DURUMU MESLEĞİ

Detaylı

Öz olarak : ÖNCEDEN YAPILAN KANSER SİGORTASI HASTAYI TEŞHİS ESNASINDA MADDİ KAYGILARDAN ARINDIRMAYA FAYDALI OLACAKTIR.

Öz olarak : ÖNCEDEN YAPILAN KANSER SİGORTASI HASTAYI TEŞHİS ESNASINDA MADDİ KAYGILARDAN ARINDIRMAYA FAYDALI OLACAKTIR. Cilt kanseri hariç her türlü kanser teşhisi (sigorta başlangıç tarihinden önce olmayan ) Sonucu sigortalıya ödeme yapan bir sigorta sistemidir. Aşağıda ilgili sigorta özel şartlarından ilgili hususlar

Detaylı

İŞSİZLİK SİGORTASI POLİÇE ÖZEL ŞARTLARI

İŞSİZLİK SİGORTASI POLİÇE ÖZEL ŞARTLARI İŞSİZLİK SİGORTASI POLİÇE ÖZEL ŞARTLARI Bu özel sartlar, poliçe üzerinde açıkça teminat altına alınmış olması şartıyla ve Borç Ödeme Sigortası Genel Şartlarına bağlı olarak uygulanır. 1. Sigorta Teminatının

Detaylı

TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR

TEMİNATLARA AİT ÖZEL ŞARTLAR Sayın Sigortalımız, Öncelikle, Şirketimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlık sigortası poliçeniz ile ilgili olarak sizi aydınlatacağını düşündüğümüz ayrıntılı bilgiler aşağıda sunulmaktadır.

Detaylı

KİŞİYE ÖZEL DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU FORMU

KİŞİYE ÖZEL DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU FORMU KİŞİY ÖZL DOĞUM SİGORTASI BAŞVURU FORMU Lütfen, Başvuru Formu üzerinde yer alan tüm alanları büyük harf kullanarak okunaklı bir şekilde doldurunuz. Bu form, teklif niteliğinde değildir. Aracı / KRY No

Detaylı

HEPATİTLER (SARILIK HASTALIĞI) VE 0212 5294400 2182 KRONİK BÖBREK HASTALIKLARI VE 0212 5294400 2182

HEPATİTLER (SARILIK HASTALIĞI) VE 0212 5294400 2182 KRONİK BÖBREK HASTALIKLARI VE 0212 5294400 2182 İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI HASTA OKULU PLANI HASTANE ADI TARİH SAAT KONU EĞİTİM YERİ HASTA OKULU PROGRAMI İÇİN HASTA VE YAKINLARININ İLETİŞİM KURABİLECEKLERİ TELEFON NUMARASI HASEKİ 28/01/2013

Detaylı