İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ"

Transkript

1 İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:39 Sayı : EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 02 Haziran 2017 İLKOKUL BÜLTENİ

2 Okulumuzda 03 Haziran 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Cambridge sınavları ile ilgili detaylı bilgi WEB sitemizde duyurular bölümündedir. Servis değişikliklerinin en geç saat e kadar ilgili müdür yardımcısına bildirilmesini ayrıca okul çıkışında öğrencilerimizin en geç saat 16.00'ya kadar okuldan alınmalarını önemle rica ederiz. İlkokul veli-öğretmen görüşmelerimiz sona ermiştir. 4.sınıflarımızın Ortaokula Merhaba Etkinliği 08 Haziran Perşembe günü yapılacaktır. 1 Haziran Perşembe günü Beykoz Hayvan Barınağına gittik. Öğrencilerimizin el birliği ile topladığı kuru mamaları minik dostlarımıza bıraktık. 2.sınıflarda yapılan SAYGI AĞACI uygulamamızda; Saygı içeren davranışlar hakkında farkındalık kazandırmayı hedefledik. Her sınıf için Görsel Sanatlar Bölümünün desteği ile Saygı Ağacı hazırlandı. Saygılı davranışta bulunan öğrencilere öğretmenleri tarafından Saygı Kartları düzenlendi. Öğrencilerimiz aldığı kartları saygı ağacına astılar. Kartlar her cuma günü son ders saatinde sınıfta okunarak, öğrenciler saygılı davranışlarından dolayı kutlandı. Saygı Sertifikasını almayı hak eden tüm sınıflarımızın kapısına sertifikaları asılarak öğrencilerin saygılı davranışları içselleştirmeleri için kutlama yapıldı.

3 ÖĞRENCİ BİRLİĞİ YEMEĞİ VE TEŞEKKÜR SERTİFİKALARI Okul Müdürümüz Belma Asam, PDR Bölümü öğretmenlerimiz ve müdür yardımcımız 01 Haziran Perşembe günü, Öğrenci Birliği üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geldiler. Tatlı sohbetler eşliğinde yenilen yemeğin ardından öğrencilerimize yıl içinde içtenlikle vermiş oldukları destek için ayrıca teşekkür sertifikaları verilmiştir.

4 Türkçe dersimizde Atatürk ü Anmak konusunu işledik. Mustafa Kemal Atatürk ün bizler için yaptığı yenilikleri öğrendik. Atatürk e duygu ve düşüncelerimizi anlatan bir mektup yazdık. Kodlama dersimizde karakterlerimize konuşma baloncukları ekleyerek hikaye oluşturduk. Hayvanlar için yapılan Kuru Mama Kampanyası ile Mavi Kapak Kampanyasına bizler de katkıda bulunduk.

5 Bu hafta okul kütüphanemizde Çevreyi Koruma Haftası kapsamında masal okuyarak etkinlik yaptık. Hayat Bilgisi dersimizde de çevremizdeki hayvan ve bitkileri konuma konusunu işledik. Fen Bilimleri dersimizde laboratuvarda Üflemeden Sönen Mum deneyini yaptık. Yaktığımız mumların kapalı bir alan içerisinde kaç saniyede söndüğünü ölçtük.

6 Sevimli Dostlarımızı Çok Seviyoruz! 2. sınıf öğrencileri olarak; Kuru Mama Toplama kampanyamıza katkıda bulunduk. Her konuda olduğu gibi bu konuda da duyarlı davranışlar sergileyen, tüm canlılara karşı sorumlu olduğumuzu bizlere hatırlatan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

7 Eğitim Her Yerde Okul içi ve dışında yapmış olduğumuz eğlenceli ve bilgilendirici çalışmalarımızı sınıf arkadaşlarımıza sunuyor; kendimizi ifade etme becerilerimizi geliştiriyoruz. Bu ay doğum günü olan arkadaşlarımızın doğum günlerini kutlayıp iyi dileklerimizi onlarla paylaştık. Dünya Çevre Günü kapsamında bilgilendirici çalışmalar yapıp sunumlar hazırladık. Bilgilerimizi arkadaşlarımızla paylaştık.

8 Matematik dersimizde cisimlerin bir yüzünün alanını standart olmayan birimlerle ölçtük. Kütüphane dersimizde Benim Çevre Kitabım adlı kitap okudu ve Dünya Çevre Günü hakkında afiş tasarımı yapıldı. Mınd Lab dersimizde Checkers oyununu öğrendik. 3D Fen laboratuvarında Dünya nın şeklini ve hareketlerini anlatan videolar izledik. Kuru mama toplama kampanyasına destekler artmıştır.

9 5.sınıf öğrencilerine ortaokul hakkında merak ettiğimiz soruları sorduk. Yaşayacağımız süreci tanımak, aklımızdaki soru işaretlerine cevaplar bulmak hedefiyle, faydalı ve bilgilendirici bir toplantı gerçekleştirdik. Beykoz Hayvan Barınağı için Kuru Mama Toplama Kampanyası na destek verdik.

10 Bu hafta hayvanlarla ilgili olan yeni ünitemize giriş yaptık. Ünitemizin şarkısını dinleyip keyifle söyledik. İzlediğimiz çeşitli videolar ve oynadığımız oyunlarla ünitemizin kelimelerini öğrenmeye başladık. Hayvanlarla ilgili çeşitli bilgiler edindik. Phonics kitabımızdan ünitemizle ilgili kısmı tamamladık ve sınıfımızdaki kelime duvarımızı yeni öğrendiğimiz kelimelerle değiştirdik. Skills derslerimizde ise havaların da güzelleşmesiyle bahçede çok sevdiğimiz Şirinlerin macerasını konu alan The Weather Machine kitabımızı okumaya devam ettik. Workbook kitabımızdan alıştırmalar yaptık ve öğrendiklerimizi pekiştirdik.

11 Bu hafta öğrencilerimiz ile Oxford Discover kitabımızın Canlı-Cansız varlıklar hakkındaki büyük sorusuna ait 17.ünitemizi tamamladık. Yeni kelimelerimizi kullandığımız çalışmalar yaptık, oyunlar oynadık. Canlı ve cansız varlıkları karşılaştırdık. Bu varlıkların yapabildikleri ve yapamadıkları hakkında çalışmalar yaptık. Oxford Discover Workbook kitabımızdan ünitemize bağlı olan konuları tamamladık. Skills derslerimizde ise Oxford Discover Writing and Spelling kitabımızdan çalışmalar yaptık. Karşılaştırma konumuza burada da devam ettik. English English Everywhere kitabımızdan Vocabulary Journal bölümümüzü alfabetik sırada tamamlamaya başladık. Sam and the Sunflower Seeds kitabımızı okuduk. Çiçeğin kısımlarını ve büyümesi için nelere ihtiyacı olduğunu öğrenerek önümüzdeki hafta dikeceğimiz ayçiçeklerimiz için hazırlık yaptık. Birbirinden keyifli kelime oyunları oynadık. Kelime becerimizi test ederek haftayı noktaladık.

12 Bu hafta öğrencilerimiz ile Oxford Discover kitabımızın güç ve hareket temalı temalı 16.ünitesine devam ettik. Ünitemizin ikinci bölümüne çok eğlendiğimiz sarkımız ile giriş yaptık. Sıralama ve karşılaştırma yapılarını işlemeye devam ettik. Çeşitli sıfatlar ve öğrendiğimiz yapılar ile nesleleri ve kişileri karşılaştırdık. Grammar Student kitabımızın 16.ünitesini işledik, bilgilerimizi pekiştirdik. Her spor dalında nasıl hareket ettiğimizden bahsettik. Bu bilgilerimizi kullanarak bir dinleme çalışması tamamladık. Ünite sonu hikayemizi okuduk, dinledik ve izledik. Okuma çalışmaları yaptık ve hikayeyimizi canlandırdık. Büyük sorumuz ile ilgili KWL çizelgemizde neler öğrendik kısmını doldurduk. Skills derslerimiz ise Professor Puffendorf s Secret Potion adlı hikaye kitabımızı okumaya, kelime çalışmaları ile başladık.

13 Bu hafta öğrencilerimizle Oxford Discover kitabımızın 8.büyük sorusuna başladık. Bitkilere niçin ihtiyaç duyarız? soru başlığı altında doğanın ve bitkilerin yaşamımızdaki önemi üzerine konuştuk, bilgilerimizi paylaştık ve ünite boyunca neler öğrenmek istediğimizi sıraladık. Bitkilerin yaşamımızdaki önemi üzerine öğretici videolar izledik ve bu videolar hakkında konuştuk. Yeni ünite kelimelerimizle çeşitli aktiviteler yaptık. Ayçiçeğinin tohumdan bitkiye yaşam döngüsünü öğrendiğimiz bir okuma parçası okuduk, okuma anlama çalışmaları ile bilgilerimizi pekiştirdik.

14 1.sınıflar bu hafta havanın varlığını ve yanma olayı için oksijenin gerektiğini kavramak için eğlenceli bir deney yaptılar; bir bardak, bir kavanoz ve bir fanusun içerisindeki hava miktarlarını karşılaştırmak için kaç saniyede yanıp tükendiğini gözlemlediler. Önce bardağın içerisindeki havanın kaç saniyede yanıp biteceğini tahmin ettiler; ardından havayı yakarak kaç saniyede mumun söndüğünü belirlediler. Aynı işlemi kavanoz ve fanus için de yaptılar. Hava yani oksijen bittiğinde mumun söndüğünü görerek yanma olayı için havanın (oksijenin) gerekliliğini keşfetmiş oldular. 2. sınıflar bu hafta katılar ve sıvılar dünyasına yolculuk yaptılar. Kendilerine verilen farklı özelliklerdeki katıları inceleyerek, hangi maddenin hangi özelliklere sahip olduğunu çalışma kağıtlarına not ettiler. Daha sonra aynı işlemi seçtikleri üç farklı sıvıya uyguladılar. Sıvıların farklı özelliklerini çalışma kağıtlarına not ettiler. Son olarak kendilerine verilen sıvıları karıştırdılar. Karışımlardan hangilerinin karışıp, hangilerinin karışmadığını gözlemlediler. Her sıvının birbiriyle karışmayacağı sonucuna vardılar. 3. sınıflar bu hafta son üniteleri olan Gezegenimiz Dünya ünitesine başladılar. Üniteye giriş olarak 3D laboratuvarına giderek Dünya nın şekli ve hareketleriyle ilgili filmler izlediler. Filmlerden sonra Dünya nın hareketlerini taklit ederek Dünya nın hareketlerinin sonuçlarını tartıştılar.

15 3D Tasarım eğitiminin amacı çocuklarımızın günlük yaşamlarında sıklıkla karşılaştıkları üç boyut kavramını ve onu oluşturan bileşenleri erken yaşlarda tanımalarını sağlamaktır. Bu yaşlarda geliştirecekleri basit merdiven, masa, sandalye, koltuk, sehpa ve dolap gibi çizimlerle çocuklarımız hayallerinde bulunan nesneleri somut olarak bilgisayar ekranına aktarabilecekler. 4. sınıf öğrencilerimiz 3 Boyutlu çizim programında kendi evlerini çizdiler. Daha önceki haftalarda çizdikleri masa, sandalye, merdiven çizimlerini evlerinin içine yerleştirdiler. Öğrencilerimiz yaptıkları ev çizimlerinde bileşen oluşturmayı ve düzenlemeyi ayrıca içeri aktar komutuyla yaptıkları çizimleri dosyalarına aktarmayı öğrendiler.

16 Sistematik düşünme, problem çözebilme, olaylar arasındaki ilişkileri görebilme, yaratıcı düşünebilme gibi birçok beceriyi kazandırmayı hedeflediğimiz KODLAMA derslerimizde öğrencilerimiz, code.org sitesindeki başlangıç etkinliklerinden Ders-1 etkinliğindeki tüm alıştırmaları başarı ile tamamladılar. Öğrencilerimiz son dersimizde Oyun Laboratuvarı-Bir Hikaye Oluşturun adlı etkinlik ile kendi hikayelerini tasarladılar. Seçtikleri karakterleri istedikleri bir arka planda görüntüleyerek, hikayelerinde olmasını istediği olaylara uygun komutlar kullanıp karakterlerini yönlendirdiler.

17 Hikayelerini oluştururken; hikayenin geçtiği mekan için arka plan değiştirme, farklı karakterlerin eklenmesi, karakterlerin özelliklerini değiştirme, hareket ettirme, karakterlere değer atama gibi işlemler için farklı komut blokları kullandılar. Tüm sene öğrendikleri bilgileri eğlenceli bir etkinlik ile tekrar etmiş oldular. Öğrencilerimiz gelecek yıl öğreneceği Programlama Dili Eğitimlerine artık hazırlar.

18 Sizler de tatil boyunca öğrencilerimizle birlikte bu sene yaptığımız Ders-1 studio.code.org/s/course1 etkinliğini tekrar ettikten sonra, Ders-2 ( studio.code.org/s/course2) ve Ders-3 ( etkinliklerini yapabilirsiniz.

19 KÜTÜPHANEMİZDE ATÖLYE ÇALIŞMALARIMIZ 1., 2 ve 3.sınıf öğrencilerimize Dünya Çevre Günü ile ilgili etkinlik gerçekleştirdik. 1.sınıf öğrencilerimiz etkinlik sonunda doğa ile ilgili en güzel resimlerini yaptılar. 2.sınıf öğrencilerimiz etkinlik sonunda grup halinde çalışarak çevre ile ilgili afiş hazırladılar. 3.sınıf öğrencilerimiz etkinlik sonunda grup halinde çalışarak çevre ile ilgili afiş hazırladılar. Hazırlayan: Vildan TAŞTAN - vildan.tastan@tedistanbul.k12.tr

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:38 Sayı :30 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 26 Mayıs 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü 09:30-14:30 arasında

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:40 Sayı :32 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 09 Haziran 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Servis değişikliklerinin en geç saat 11.00 e

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 40 Sayı: 31 12 Haziran 2015 Değerli Velilerimiz, Eğitim Öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu son iki haftamız etkinliklerle

Detaylı

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:7 Sayı :6 Bülten Tarihi: 21 Ekim 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 29 Ekim 2016 tarihinde Cumhuriyetimizin 93.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:3 Sayı :2 Bülten Tarihi: 23 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 2106-2017 Eğitim -Öğretim yılına hızlı bir

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:34 Sayı :27 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 28 Nisan 2017 İLKOKUL BÜLTENİ TEKSEM Engelsiz Sanatçılar Merkezi nin düzenlediği

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:26 Sayı:21 11 Mart 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bugün öğrencilerimizin, Cumartesi günü yapılacak olan Matematik Günü için gerekli

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:32 Sayı :26 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 14 Nisan 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 17 Nisan 2017 Pazartesi günü referandum nedeniyle

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:23 Sayı :18 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 10 Şubat 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 2.dönem veli-öğretmen görüşmeleri 13 Şubat Pazartesi

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:15 Sayı:13 11 Aralık 2015 Bu sabah 4. sınıf öğrencilerimizle koridor toplantısı yaptık. Onların ne kadar büyümüş olduğunu,

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:25 Sayı :20 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 24 Şubat 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Okul saatleri içinde randevusu olmayan velilerimiz

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz,

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz, İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:12 Sayı :11 Bülten Tarihi: 25 Kasım 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Biz eğitimciler olarak çok

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:15 Sayı :14 Bülten Tarihi: 16 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Bugün öğrencilerimiz konferans

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:38 Sayı:31 03 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 7 Haziran Salı günü her sene düzenlediğimiz ve gelenekselleştirdiğimiz Görsel

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz, Belma ASAM İlkokul Müdürü

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz, Belma ASAM İlkokul Müdürü İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:4 Sayı :3 Bülten Tarihi: 30 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 23 Eylül de 2.3.ve 4. sınıf velilerimize yapılan

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:39 Sayı:32 10 Haziran 2016 13-17 Haziran haftası öğrencilerimiz okula serbest kıyafet ile gelebilirler. *** Haftalık olarak

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:7 Sayı: 6 25 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Okul Müdürümüz Sayın Belma ASAM TED 12. Okul Müdürleri toplantısında bulunması nedeniyle şehir dışındadır. Bu

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:5 Sayı: 5 11 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 9 günlük Bayram tatilinin hepimize iyi geleceğini düşünüyorum. Oldukça yoğun geçen bir başlangıç dönemi yaşadık.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:1 Sayı: 1 13 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bültenine aramıza bu sene katılan tüm velilerimize TED Ailesine hoş geldiniz

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı yaptık. Büyük sorumuz olan Doğada gördüklerimiz nelerdir?

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 22 KASIM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 22 KASIM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 22 KASIM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda daha önceki senelere göre daha büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:11 Sayı: 9 13 Kasım 2015 Değerli Velilerimiz, Okul bahçesinde, sınıflarda, laboratuvarda yaptığım bazı gözlemleri sizlerle

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz,

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz, İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:24 Sayı :19 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 17 Şubat 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İkinci dönem boyunca yapılacak

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:33 Sayı:27 29 Nisan 2016 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine katılan tüm velilerimize

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 36 Sayı: 28 22 Mayıs 2015 Değerli Velilerimiz, Mayıs ayının son haftası ve Haziran ayı bir sonraki yıl yapılacak

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:8 Sayı: 7 23 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Hafta boyunca derslerde yapılan etkinliklerin ve çalışmaların birçoğunu Bültenimizde

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:16 Sayı:14 18 Aralık 2015 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bir haftalık tatilimiz bugün başlıyor. Bu tatilin hepimize çok iyi geleceğine

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:7 Sayı: 6 16 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Okul Müdürümüz Belma ASAM 16-19 Ekim tarihleri arasında yapılan 14. TED Okulları

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME BÖLÜMÜ UYGULAMALARIMIZ KAZANIM DEĞERLENDİRME UYGULAMALARI

TED İSTANBUL KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME BÖLÜMÜ UYGULAMALARIMIZ KAZANIM DEĞERLENDİRME UYGULAMALARI İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:26 Sayı :21 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 03 Mart 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Bu hafta sizlerle okulumuzda

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 28 ŞUBAT 2014

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 28 ŞUBAT 2014 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:25 Sayı:21 28 ŞUBAT 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Geçen hafta Bilişim Teknolojileri nasıl en etkin kullanılabilir ve bir öğrenme aracı haline getirebilir konusu

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, sunum ve slaytlardan, Fen laboratuvarımızdan,

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ TEMA Kim Olduğumuz ÜNİTE ADI Bütünün Parçasıyım TARİH 28 Ekim 6 Aralık 2013 SORGULAMA HATLARI Ait Olduğumuz Gruplar İnanç ve Değerler İnanç ve Değerlerin Davranış

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 30.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 30.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 30.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 39 Sayı: 30 05 Haziran 2015 Değerli Velilerimiz, Öğrencilerle vakit geçirmek, onların bilgileri ne kadar anladıklarını,

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:27 Sayı :22 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 10 Mart 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Servis değişikliklerinin en geç saat 11.00 e kadar

Detaylı

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk.

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz mum tekniği ile sihirli boya yaparak çiçek oluşturdular. Devamı.. 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz bu ay ressam Van Gogh u tanıdılar ve ayçiçeği

Detaylı

Eylül-Ekim ayı kitap kurdu birincileri, 2-4.sınıflarımız için Türkçe-İngilizce olarak, okudukları sayfa sayısına göre okul genelinde seçilmiştir.

Eylül-Ekim ayı kitap kurdu birincileri, 2-4.sınıflarımız için Türkçe-İngilizce olarak, okudukları sayfa sayısına göre okul genelinde seçilmiştir. İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:10 Sayı :9 Bülten Tarihi: 11 Kasım 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ 10 Kasım da Atamızı andık. 4.sınıftan itibaren müzik derslerinde

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarını da planlanan konular ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirerek geçirdik.

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz,

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz, İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:35 Sayı :28 İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 05 Mayıs 2017 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 2016-2017 Eğitim öğretim

Detaylı

16 KASIM Ekim 2018

16 KASIM Ekim 2018 16 KASIM 2018 05 Ekim 2018 Merhaba Sevgili velilerimiz, Kasım ayının ortalarına geldik, kış varlığını iyice hissettiriyor artık. Çocuklarımız sabahın erken saatlerinde evden çıktıkları için mutlaka palto

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımızı heyecanla sürdürmeye

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:20 Sayı :17 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 20 Ocak 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 1.dönemi tamamladık. Tatil

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:29 Sayı :24 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 24 Mart 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Sude Ulueren Türkiye Tenis Federasyonun 8-9 yaş

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord.

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

Yıl:5 Hafta:27 Sayı: 20

Yıl:5 Hafta:27 Sayı: 20 Sayfa 20 2014-2015 Bu hafta, her ünitemizin sonunda olduğu gibi, Clothes ünitemizin sonunda da öğrencilerimizin kendilerini değerlendirdikleri portfolyo çalışmamızı gerçekleştirdik. Öğrenilen yapıları

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 04 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 04 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:4 Sayı: 4 04 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Birdenbire kış mevsimi başladı. Öğrencilerimizin hava yağışlı olmadığı müddetçe açık havada oynamalarını destekliyoruz.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:14 Sayı:13 20 ARALIK 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 23 Aralık 2013 Pazartesi günü başlayan ara tatilimiz 27 Aralık Cuma günü sona eriyor. 30 Aralık Pazartesi ve

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Bu hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımız planlanan çalışmalar

Detaylı

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Şubat-31 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak 2016-11 Mart 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Gezegeni Paylaşma Ana Fikir: Dünyadaki tüm canlılar, karmaşık ve hassas ekosistemlerde, etkileşim halinde yaşarlar. Ünite:

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta: 2 Sayı: 2 11 Eylül 2015 Değerli Velilerimiz, Okulumuz açılalı 1 hafta oldu. Her gün tamamlanması gereken işler, planlamalar,

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:14 Sayı: 12 04 Aralık 2015 Değerli Velilerimiz, Yarın yapılacak olan veli toplantımıza velilerimizi, öğrencimizle birlikte

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

Bu hafta Hayat Bilgisi dersinde okulumuz çalışanlarının görevlerini tartıştık ve onlar için İyi ki varlar! dedik.

Bu hafta Hayat Bilgisi dersinde okulumuz çalışanlarının görevlerini tartıştık ve onlar için İyi ki varlar! dedik. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal ATATÜRK Ü anma hazırlıklarımız, Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında yazar Kaan ELBİNGİL söyleşisi, İngilizce PİRATES

Detaylı

Gezegeni Paylaġmak. Baġka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaġma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama,

Gezegeni Paylaġmak. Baġka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaġma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama, 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN

İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN Yıl: 7 Hafta:1 Sayı :1 Bülten Tarihi: 09 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLK BÜLTEN Değerli Velilerimiz, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı boyunca haftalık

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ Ocak Ayında Temamız MASALLAR Şubat Ayında Temamız TAŞITLAR Ocak ayında masallar, Şubat ayında taşıtlar temalarımızı işledik. Çeşitli masallar sunumlarımızı

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 18.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 18.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 18.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:25 Sayı: 18 27 Şubat 2015 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Kar tatilleri nedeniyle, bu akademik yılda okula gelemediğimiz günler

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:11 Sayı :10 Bülten Tarihi: 18 Kasım 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Çocuklarımızın hayatında

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK?

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER SERBEST ZAMAN YAPTIK? Çocuklara sporun önemi anlatıldı ve her sabah spor yaptırıldı. Çocuklar ilgi köşelerinde öğretmen rehberliğinde serbest

Detaylı