T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Yayınları Teşvik Ödülleri Komisyonu Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Yayınları Teşvik Ödülleri Komisyonu Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE"

Transkript

1 Evrak Tarih ve Sayısı: 27/02/2017-E *BEACBUS1J* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Yayınları Teşvik Ödülleri Komisyonu Başkanlığı Sayı : Konu : Bilimsel Yayınları Özendirme Desteği FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Rektörlüğümüzce her yıl verilmekte olan, Uluslararası literatürde yer alarak üniversitemizin adını duyuran yayın, atıf, kitap/kitap bölümü, editörlükleri ve patent/endüstriyel tasarım/projeyi teşvik amacıyla verilecek ödüle başvuru şartları ekte belirtilmiştir yılı içinde üniversitemizde bu kapsamda yürütülmüş olan çalışmalarla ilgili başvuruların 13 Şubat Mart 2017 tarihleri arasında Rektörlüğümüze yapılması gerekmektedir. Ekteki başvuru şartlarının biriminizin tüm öğretim elemanlarına imza karşılığı tebliğ edilmesi ve duyuru panolarına asılması hususunda gereğini rica ederim. Ek: 1- Başvuru Esasları (5 sayfa) 2- Başvuru Formu (9 Sayfa) DAĞITIM Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Eczacılık Fakültesi Dekanlığına Edebiyat Fakültesi Dekanlığına Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Dekanlığına Fen Fakültesi Dekanlığına Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığına Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına Hukuk Fakültesi Dekanlığına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına İletişim Fakültesi Dekanlığına Mesleki Eğitim Fakültesi Dekanlığına Mimarlık Fakültesi Dekanlığına Mühendislik Fakültesi Dekanlığına Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına Polatlı İlahiyat Fakültesi Dekanlığına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığına Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlığına Teknoloji Fakültesi Dekanlığına e-imzalıdır Prof. Dr. Suna AĞILDERE Rektör Yardımcısı Ankara Tel:0 (312) Faks:0 (312) İnternet Adresi : Bilgi için :Zeynep Demirbağ Genel Evrak Sorumlusu Telefon No: Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 *BEACBUS1J* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Yayınları Teşvik Ödülleri Komisyonu Başkanlığı Tıp Fakültesi Dekanlığına Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dekanlığına Turizm Fakültesi Dekanlığına Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığına Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Bilişim Enstitüsü Eğitim Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Enstitüsü Kazaları Araştırma ve Önleme Enstitüsü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Tapu Kadastro Yüksekokulu Yabancı Diller Yüksekokulu Adalet Meslek Yüksekokulu Beypazarı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gazi Meslek Yüksekokulu Maliye Meslek Yüksekokulu Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu TUSAŞ Kazan Meslek Yüksekokulu Afrika Medeniyetleri Uygulama ve Araştırma Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Arkeolojik Çevre Değerleri Araştırma Merkezi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma ve Uygulama Başağrısı Uygulama ve Araştırma Merkezi Biyomedikal Kalibrasyon ve Araştırma Ankara Tel:0 (312) Faks:0 (312) İnternet Adresi : Bilgi için :Zeynep Demirbağ Genel Evrak Sorumlusu Telefon No:

3 *BEACBUS1J* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Yayınları Teşvik Ödülleri Komisyonu Başkanlığı Çeviribilim Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuk Gelişimi Araştırma Uygulama ve Eğitim Çocuk Koruma Uygulama ve Araştırma Deniz ve Su Bilimleri Uygulama ve Araştırma Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Engelli Bireyler İçin Görsel Sanatlar Eğitimi Uygulama ve Araştırma Fotonik Uygulama ve Araştırma Merkezi Gençlik Araştırma ve Uygulama Merkezi İstatistik Danışmanlık, Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (İDEAM) İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uygulama ve Araştırma Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Karadeniz Ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri Ekonomik ve Sosyal Araştırma Merkezi Karayolu Ulaştırması Uygulama ve Araştırma Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Kaynak ve Birleştirme Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Kent İçi Ulaşım Teknolojileri Erişebilirlik Uygulama ve Araştırma Laboratuar Hayvanları Yetiştirme ve Deneysel Araştırma Moleküler Biyoloji Araştırma ve Uygulama Noniyonizan Radyasyondan Korunma Araştırma ve Uygulama Nöropsikiyatri Eğitim Araştırma ve Uygulama Ortadoğu ve Orta Asya Araştırmaları Merkezi Öğrenme Gelişim Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Ankara Tel:0 (312) Faks:0 (312) İnternet Adresi : Bilgi için :Zeynep Demirbağ Genel Evrak Sorumlusu Telefon No:

4 *BEACBUS1J* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Yayınları Teşvik Ödülleri Komisyonu Başkanlığı Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Gazi Hastanesi Başhekimliğine Stratejik Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi Transplantasyon Türk Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Türk El Sanatları Araştırma ve Uygulama Türk Halk Bilimi Araştırma ve Uygulama Türk Kültürü ve Hacı Bektaş Veli Araştırma Türkçe Öğrenim Araştırma ve Uygulama Türkiyat Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Yaşam Bilimleri Uygulama ve Araştırma Yurt Dışı Eğitim Faaliyetleri Uygulama ve Araştırma Genel Sekreterliğe» Bilgi İşlem Daire Başkanlığına Ankara Tel:0 (312) Faks:0 (312) İnternet Adresi : Bilgi için :Zeynep Demirbağ Genel Evrak Sorumlusu Telefon No:

5 GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK ÖDÜLLERİ ATIF ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU Fakülte/Enstitü/Yüksekokul Adı: ATIF ÖDÜLÜNE BAŞVURU YAPAN KİŞİNİN UNVANI ADI SOYADI YAZARIN KENDİ ÇALIŞMALARINA YAPTIĞI ATIFLAR DIŞINDAKİ G.Ü. ADRESLİ MAKALELERİN 2016 YILINDA ALDIĞI TOPLAM ATIF SAYISI (Web of Science veri tabanına göre) ATIF NİN DOĞRULUĞUNU BEYAN EDERİM. İSİM- İMZA İLETİŞİM Cep Tel No: TC KİMLİK NO ve HALKBANKASI IBAN TC Kimlik No: Büro Tel No: IBAN Bilgisi: NOT: Aşağıdaki adreste belirtilen Web of Science veri tabanından alınacak atıf listesi ile başvurular yapılacaktır, ed_tab=wos

6 Fakülte/Enstitü/Yüksekokul Adı: GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK ÖDÜLLERİ DERGİ EDİTÖRLÜĞÜ BAŞVURU FORMU SIRA NO DERGİ EDİTÖRLÜĞÜ ÖDÜLÜNE BAŞVURU YAPAN KİŞİNİN UNVANI ADI SOYADI EDİTÖRLÜĞÜNÜ YAPTIĞI DERGİNİN ADI DERGİ EDİTÖRLÜĞÜ NİN DOĞRULUĞUNU ve DAHA ÖNCE AYNI DERGİ İÇİN AYNI ÖDÜLÜ ALMADIĞIMI BEYAN EDERİM. İSİM ve İMZA TC KİMLİK NO ve HALKBANKASI IBAN TC Kimlik No: İLETİŞİM Cep Tel No: 1 IBAN Bilgisi: Büro Tel No: 2 Not: İlgili dergide editörlük yaptığına dair belge eklenecektir.

7 Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Adı: GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK ÖDÜLLERİ ENDÜSTRİYEL TASARIM ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU SIRA NO ENDÜSTRİYEL TASARIM ÖDÜLÜNE BAŞVURU YAPAN KİŞİNİN UNVANI ADI SOYADI ENDÜSTRİYEL TASARIM ADI ENDÜSTRİYEL TASARIM NİN DOĞRULUĞUNU BEYAN EDERİM. İSİM ve İMZA TC KİMLİK NO ve HALKBANKASI IBAN TC Kimlik No: İLETİŞİM Cep Tel No: 1 IBAN Bilgisi: Büro Tel No: 2 Not: İlgili belgeler eklenecektir.

8 GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK ÖDÜLLERİ KİTAP BÖLÜMÜ ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU Fakülte/Enstitü/Yüksekokul Adı: SIRA NO KİTAP BÖLÜMÜ ÖDÜLÜNE BAŞVURU YAPAN KİŞİNİN UNVANI ADI SOYADI BÖLÜMÜNÜ YAZDIĞI KİTAP VE KİTAP BÖLÜMÜ ADI N DOĞRULUĞUNU BEYAN EDERİM. İSİM ve İMZA TC KİMLİK NO ve HALKBANKASI IBAN TC Kimlik No: İLETİŞİM Cep Tel No: 1 IBAN Bilgisi: Büro Tel No: 2 Not: Book Citation Indeks kapsamında ya da TÜBA dan ödül aldığını gösteren belge eklenecektir.

9 GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK ÖDÜLLERİ KİTAP EDİTÖRLÜĞÜ ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU Fakülte/Enstitü/Yüksekokul Adı: SIRA NO KİTAP EDİTÖRLÜĞÜ ÖDÜLÜNE BAŞVURU YAPAN KİŞİNİN UNVANI ADI SOYADI EDİTÖRLÜĞÜNÜ YAPTIĞI KİTAP ADI N DOĞRULUĞUNU BEYAN EDERİM. İSİM ve İMZA TC KİMLİK NO ve HALKBANKASI IBAN İLETİŞİM TC Kimlik No: Cep Tel No: 1 IBAN Bilgisi: Büro Tel No: 2 Not: Book Citation Indeks kapsamında ya da TÜBA dan ödül aldığını gösteren belge eklenecektir.

10 GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK ÖDÜLLERİ KİTAP ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU: Fakülte/Enstitü/Yüksekokul Adı: SIRA NO KİTAP ÖDÜLÜNE BAŞVURU YAPAN KİŞİNİN UNVANI ADI SOYADI BAŞVURU YAPTIĞI KİTAP ADI N DOĞRULUĞUNU BEYAN EDERİM. İSİM ve İMZA TC KİMLİK NO ve HALKBANKASI IBAN TC Kimlik No: İLETİŞİM Cep Tel No: 1 IBAN Bilgisi: Büro Tel No: 2 Not: Book Citation Indeks kapsamında ya da TÜBA dan ödül aldığını gösteren belge eklenecektir.

11 GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK ÖDÜLLERİ MAKALE ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/ : Unvanı ve Adı Soyadı : Büro ve Cep Telefonu No : / TC Kimlik No : Halkbankası IBAN Bilgisi : SIRA NO MAKALENİN BAŞLIĞI (ADI) MAKALENİN YAYINLANDIĞI DERGİNİN ADI CİLT/SAYI/ SAYFA/ YIL DERGİNİN IF (ETKİ) DEĞERİ YUKARIDAKİ MAKALE NİN DOĞRULUĞUNU BEYAN EDERİM. / /2017 İSİM ve İMZA NOT: Aşağıdaki adreste belirtilen ISI Web of Knowledge-Journal Citation Report veri tabanından alınacak IF göstergesi ve makalenin tam metni ile başvurular yapılacaktır.

12 GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK ÖDÜLLERİ PATENT ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU Fakülte/Enstitü/Yüksekokul Unvanı Adı Soyadı Halkbankası IBAN Bilgisi TC Kimlik Numarası Büro ve Cep Telefonu No : : : : : / İNCELEMELİ PATENT ADI İNCELEMESİZ PATENT ADI DİĞER PATENT ADI 1 2 YUKARIDAKİ PATENT NİN DOĞRULUĞUNU BEYAN EDERİM. İSİM ve İMZA /.. /2017 Not: İlgili patent ofisinden alınan belgeler eklenecektir.

13 GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK ÖDÜLLERİ PROJE ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU Fakülte/Enstitü/Yüksekokul Adı : Unvanı/Adı Soyadı : TC Kimlik No : Halkbankası IBAN Bilgisi : Büro ve Cep Telefonu : / SIRA NO PROJENİN BAŞLIĞI (ADI) PROJENİN VERİLDİĞİ KURUM/KURULUŞ ADI PROJENİN TOPLAM BÜTÇESİ PROJENİN GAZİ ÜNİVERSİTESİNE AYRILAN PAYI PROJEDE BULUNULAN GÖREV (KOORDİNATÖR/ YÜRÜTÜCÜ/YÖNETİCİ) YUKARIDAKİ PROJE NİN DOĞRULUĞUNU BEYAN EDERİM. İSİM ve İMZA / /2017 NOT: İlgili kurum/kuruluşlardan alınacak olan ve proje payı ve sorumluluğunu gösteren (sözleşme sayfaları) belge eklenecektir.

14 2016 YILINDA ULUSLARARASI ALANDA GAZİ ÜNİVERSİTESİ NİN ADINI DUYURAN YAYIN, ATIF, KİTAP/KİTAP BÖLÜMÜ, EDİTÖRLÜKLERİ ve PATENT/ENDÜSTRİYEL TASARIM/PROJEYİ TEŞVİK ADIYLA VERİLECEK ÖDÜLLERE BAŞVURU ESASLARI 1-Makale Ödülü: ISI Web of Knowledge-Journal Citation Report* veri tabanında yer alan dergilerde, tam araştırma (original research article) veya derleme (review) olarak yayımlanan Gazi Üniversitesi adresli makalelere, dergi Etki (Impact) Faktörü (IF) baz alınarak ödül verilir. Ödül başvurusunda, makalenin basılmış olması şartı aranır. Sadece DOI numarası almış yayınlar değerlendirmeye dâhil edilmez. Değerlendirmede, 2015 yılı Impact faktörleri baz alınır. Yalnızca SSCI/AHCI kapsamında yer alan, 2016 yılı içerisinde basılmış olan makalelerden 2015 yılına ait Impact faktörü (IF) olmayan makalelere, makalenin değerlendirildiği yılda Web of Science veri tabanında olması şartıyla, en düşük IF (0,1-0,5) aralığı baz alınarak ödül verilir. (Emerging Sources Citation Index (ESCI) de yer alan yayınlar değerlendirmeye dahil değildir.) Verilecek ödül miktarının belirlenmesinde aşağıdaki oranlar uygulanır: i) IF 0,1-0,5 arası **P 0,5 ii) IF 0,51-1,00 arası P 1,0 iii) IF 1,01-2,00 arası P 1,5 iv) IF 2,01-5,00 arası P 2,5 v) IF 5,01-10,00 arası P 5,0 vi) IF 10,01 ve üzeri P Atıf Ödülü: Web of Knowledge*** veri tabanında yer alan dergilerde Gazi Üniversitesi adresli yayımlanmış makalelerine, Gazi Üniversitesi adı girilerek yapılan taramada 2016 yılında fen bilimleri alanında 30 (otuz), sosyal bilimler alanında 5 (beş) ve üzerinde atıf almış olan Gazi Üniversitesi kadrosunda çalışan öğretim elemanlarına verilir. 1

15 Bu ödülün hesaplanmasında: Fen Bilimleri Alanında Sosyal Bilimler Alanında; i) arası atıf için P arası atıf için P 1 ii) arası atıf için P arası atıf için P 2 iii) arası atıf için P arası atıf için P 3 iv) arası atıf için P arası atıf için P 4 v) 200 ve üzeri atıf için Px5 50 ve üzeri atıf için Px5 katsayıları esas alınır. Yazarın kendi çalışmalarına yaptığı atıflar ve Web of Science dışındaki veri tabanları değerlendirmeye alınmaz. 3- Patent Ödülü: Tescilli patentler için patent tescil tarihinden itibaren, ödül başvurusunun son günü olan 31 Mart tarihine kadar korunma sürelerinin yarı süresini geçmeyen (incelemeli patent 20/2=10 yıl, incelemesiz patent: 7/2=3,5 yıl) patent buluş sahibi Gazi Üniversitesi öğretim elemanına verilir. Gazi Üniversitesi öğretim elemanı olan buluş sahibi birden fazla ise bu tutar eşit oranda paylaştırılır. Türk Patent Enstitüsü tarafından tescilli incelemeli patent buluş sahiplerine Px5 ve incelemesiz patent buluş sahiplerine Px2 tutarında ödül verilir. Aynı patent ailesinde aynı buluş ile ilgili patentler, diğer ülkeler için tescil ettirildiğinde her yeni ülke için incelemeli patente verilen bu ödül tutarı tekrarlanır. Üçlü (triadic) patent başvurusunun Avrupa Patent Ofisi nde, ABD de ve Japonya da tescil edildiğine ilişkin tescil belgelerinin sunulması halinde ise incelemeli patent için verilen ödül tutarının iki katı verilir. Aynı patent ailesinden aynı ülkede alınan tescil belgesi sadece bir kez ödüllendirilebilir. Patent ödül başvurularında ödüle başvuran buluş sahiplerinin Gazi Üniversitesi adresli olma şartı aranır. 4-Endüstriyel Tasarım Ödülü: Tescilli endüstriyel tasarımlar için endüstriyel tasarım tescil tarihinden itibaren ödül başvurusunun son günü olan 31 Mart tarihine kadar korunma süresinin yarı süresini geçmeyen (5/2: 2,5 yıl) endüstriyel tasarımın tasarımcısı olan Gazi Üniversitesi öğretim elemanına verilir. Gazi Üniversitesi öğretim elemanı tasarımcı birden fazla ise bu tutar eşit oranda paylaştırılır. Türk Patent Enstitüsü tarafından tescilli endüstriyel tasarımlara PX2 tutarında ödül verilir. Aynı tasarım ile ilgili diğer ülkeler için tescil belgesi alındığında her yeni ülke için bu ödül tutarı tekrarlanır. Aynı tasarım için aynı ülkede alınan tescil belgesi sadece bir kez ödüllendirilebilir. Endüstriyel tasarım ödül başvurularında ödüle başvuran tasarımcıların Gazi Üniversitesi adresli olma şartı aranır. 2

16 5-Dergi Editörlüğü Ödülü: 2016 yılında SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI da taranan dergilerin Baş Editörü olan öğretim elemanlarına Editörlük için PX3 oranında ödül verilir. Ödül, önceki yıllarda aynı nedenle aynı dergi için bu ödülü almamış olan öğretim elemanlarına verilir. Editörlük başvurularında editör adresinin Gazi Üniversitesi olma şartı aranır. 6-Kitap/Kitap Bölümü ve Kitap Editörlüğü Ödülü: 2016 yılında, Book Citation Index**** (konferans bildirisi-conference proceedings hariç) kapsamında yayımlanan veya TÜBA Bilimsel Telif ve Çeviri Eser Ödülleri Programında (TEÇEP) yer alarak ödül alan veya Türkçeden; İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça, Arapça olmak üzere söz konusu 5 dilden birine çevrilmiş bilimsel nitelikli, yurtdışında basılmış, Gazi Üniversitesi adresli kitap/kitap bölümü ve editörlük çalışmalarına ödül verilecektir. Çok isimli kitap/kitap bölümü çalışmalarında, Gazi Üniversitesi kadrosunda bulunan ilk isimli yazar başvuruyu yapabilecektir. İlk ismin başvurmaması durumunda sıradaki Gazi Üniversitesi öğretim elemanı başvuru yapabilir. Bu ödülün hesaplanmasında kitap bölümü PX2, kitap editörlüğü PX3, kitap için PX4 aralığından ödül verilir. 7-Proje Ödülü: 2016 yılında Gazi Üniversitesi öz kaynağıyla yapılmayan ve üniversitemiz tüzel kişiliği adresli, bilimsel nitelikli, proje çalışmalarına ödül verilecektir yılı içerisinde kabul edilmiş ve sözleşmesi imzalanmış projelere; proje koordinatörü/ yürütücü/yönetici kişiden Gazi Üniversitesi mensubu olan bir kişiye ödül verilecektir. Ödül başvurularının proje sözleşmesi ile yapılması gerekmektedir. Verilecek ödül miktarının belirlenmesinde, Gazi Üniversitesi öğretim elemanlarınca yapılan projelerin toplam proje bütçesi dikkate alınır. Diğer kurum/kuruluşlarla yapılan ortak projelerde ise, proje bütçesinden Gazi Üniversitesine düşen pay baz alınarak proje bütçelerine göre aşağıdaki oranlar uygulanır: Proje payı; i) 250 bin TL ye kadar P 1,0 ii) 250 bin TL-500 bin TL aralığı P 1,5 iii) 500 bin TL-1 milyon TL aralığı P 2,5 iv) 1 milyon TL-5 milyon TL aralığı P 5,0 v) 5 milyon TL ve üzeri Px10 3

17 Başvurular: 1. Başvuru sahibinin 2016 yılı içinde Gazi Üniversitesi kadrosunda çalışıyor olması gerekmektedir. İlk sıradaki yazarın başvurmaması veya Gazi Üniversitesi kadrosunda çalışıyor olmaması durumunda, sırası ile Gazi Üniversitesi öğretim elemanları ön başvuruda bulunabilir. Çok merkezli çalışmalarda, Gazi Üniversitesi akademik kadrosundaki öğretim elemanları sırası ile başvuruda bulunabilir. Ödül, başvuruyu yapan ilk sıradaki öğretim elemanına verilir. 2. Lisansüstü tez çalışmalarından yapılan yayınlarda, ödül Gazi Üniversitesi kadrosundaki tezi yapan kişiye verilir. Gazi Üniversitesi ne kayıtlı olarak tez çalışmalarını yürütmüş olan öğrencinin Gazi Üniversitesi kadrosunda bulunmaması durumunda ödül için başvuruyu yayında adı geçen Gazi Üniversitesi kadrosundaki tez danışmanı öğretim üyesi yapabilir. Başvuruların Kabulü ve İtirazlar: Başvuruların kabulü, değerlendirilmesi ve ödüller ile ilgili itirazların incelenmesi Gazi Üniversitesi Teşvik Ödülleri Komisyonu tarafından yapılır. Komisyon kararları kesindir ve bu kararlara itiraz edilemez. NOTLAR: 1. SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI alanında yapılacak makale başvurularında makalelerin basılmış olması şartı aranır. 2. Makale başvurularının, makalenin tam metni ve derginin ISI Web of Knowledge- Journal Citation Report da IF göstergesi ile atıfların ise Web of Science veri tabanından alınacak bir çıktı ile belgelenmesi gerekmektedir. 3. Kitap/kitap bölümü ve kitap editörlüğü başvurularının ilgili metinin tam metni ve Book Citation Index/TÜBA Bilimsel Telif ve Çeviri Eser Ödülleri Programı (TEÇEP) kapsamında yer aldığını gösteren metin çıktısı ile yapılması gerekir. 4. Patent ve endüstriyel tasarım ödül başvurularında patent ofisleri tarafından verilen patent/endüstriyel tasarım belgeleri ile başvuru yapılması gerekir. 5. Proje başvurularında ilgili kurum/kuruluşlardan alınan, proje payını ve proje koordinatörü/yürütücü/yönetici olduğunu gösteren ilgili belgelerle birlikte başvuru yapılır. Proje sözleşmesi bulunmayan başvurular kabul edilmeyecektir. 4

18 6. Bütün ödül başvurularında, başvuru belgelerinde Gazi Üniversitesi adresli çalışmalara ödül verilir yıllarında indeksten çıkarılan dergiler değerlendirmeye dâhil edilmez. 8. Bütün çok isimli ödül kategorilerinde, ödüle başvuruyu yapan isim dışındaki Gazi Üniversitesi kadrosunda görev yapan öğretim elemanlarına talep etmeleri durumunda belge ödülü verilecektir yılı başvuruları, ilgili belgelerle birlikte 13 Şubat - 31 Mart 2017 tarihleri arasında Akademik Ölçütler ve Ödül Bürosu na (Rektörlük Müze Katı) şahsen yapılacaktır. Belirtilen tarihten sonraki başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Ödül töreni Haziran 2017 içerisinde belirlenen tarih ve yerde yapılacaktır. 10. Başvuru formlarında, TC Kimlik ve IBAN numaralarının, isim benzerlikleri olması nedeniyle mutlaka belirtilmesi gerekmektedir. * **P değeri mevcut bütçe imkânlarına göre belirlenecektir. *** D=Y13s6jdSBHM6wJP8ARw&preferencesSaved= **** 5

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Yayınları Teşvik Ödülleri Komisyonu Başkanlığı MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Yayınları Teşvik Ödülleri Komisyonu Başkanlığı MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/0/05-756 *BE8V33YV5* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Yayınları Teşvik Ödülleri Komisyonu Başkanlığı Sayı : 033659-08.04- Konu : Bilim, Sanat, Hizmet ve Teşvik Ödülleri MİMARLIK

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 05/02/

Evrak Tarih ve Sayısı: 05/02/ Evrak Tarih ve Sayısı: 05/02/2014-10737 *BE6LBDPL* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Yayın Ödülleri Komisyonu Sayı : 10336529-108.04- Konu : Bilim, Sanat, Hizmet ve Teşvik Ödülleri MİMARLIK FAKÜLTESİ

Detaylı

Verilecek ödül miktarının belirlenmesinde aşağıdaki oranlar uygulanır:

Verilecek ödül miktarının belirlenmesinde aşağıdaki oranlar uygulanır: 04 YILINDA ULUSLARARASI ALANDA GAZİ ÜNİVERSİTESİ NİN ADINI DUYURAN YAYIN, ATIF, KİTAP/KİTAP BÖLÜMÜ, EDİTÖRLÜKLERİ ve PATENT/ENDÜSTRİYEL TASARIM/PROJEYİ TEŞVİK ADIYLA VERİLECEK ÖDÜLLERE BAŞVURU ESASLARI

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/11/2017-E.158401 *BEND5JFU2* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi Koordinatörlüğü Sayı : 85292699-010.04- Konu : Yönergeler (Eğitim Komisyonu Çalışma Yönergesi)

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 16/03/2017-E.39756 *BEA5BJ8CY* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Sayı : 84093193-876.99- Konu : Uluslararası Ar-Ge İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı

Detaylı

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK UYGULAMA ESASLARI

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK UYGULAMA ESASLARI ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK UYGULAMA ESASLARI Amaç: Madde 1: Erzurum Teknik Üniversitesi Akademik Teşvik Ödüllerinin amacı, Erzurum Teknik Üniversitesi nde bilimsel çalışmalarda kalitenin

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Kalite Komisyonu DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Kalite Komisyonu DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 23/10/2017-E.150208 *BE6P5TA6N* Sayı : 72796105-109.04- Konu : Kalite Güvencesi ACİL DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz 2019-2023 Stratejik Planı'nda yer almak üzere

Detaylı

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK UYGULAMA ESASLARI

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK UYGULAMA ESASLARI ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK UYGULAMA ESASLARI Amaç: Madde 1: Erzurum Teknik Üniversitesi Akademik Teşvik Ödüllerinin amacı, Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesinde bilimsel çalışmalarda

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mimarlık Fakültesi Dekanlığı BİLGİ İŞLEM BİRİMİNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mimarlık Fakültesi Dekanlığı BİLGİ İŞLEM BİRİMİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 18/07/2018-E.103918 T.C. Mimarlık Fakültesi Dekanlığı *BENNLBYA3* Sayı : 12947780-050.99- Konu : Üniversitemiz Teşkilat Şeması BİLGİ İŞLEM BİRİMİNE İlgi : 16/07/2018 tarihli ve 85313263-050.01.04-102649

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 22/12/2014-132120 *BEL53DC7S* Sayı : 51894716-903.99- Konu : Mal Bildirimi SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE 3628 sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması, Rüşvet ve Yolsuzluklarla

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Gazi Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 23/11/2017-E.167448 *BE5FKD3H4* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 51894716-903.99- Konu : Öğretmen Kampanyası YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/PROFESÖR) 1 2 3 4 AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU TEMEL KRİTERLER temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) alanı ile ilgili olarak en az beş yıl çalışmış olmak, bu sürenin

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-18848 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE843KJ60* Sayı : 75548883-100-E.18848 15/03/2017 Konu : Proje Tabanlı Mevlana Programı SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/PROFESÖR) 1 AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU Adaylarca TEMEL KRİTERLER temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) alanı ile ilgili olarak en az beş yıl çalışmış olmak, bu sürenin

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Gazi Ü. Evrak Tarih ve Sayısı: 30/11/2017-E.171486 *BE8RK38B8* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 18744377-903.07.02- Konu : Ortadoğu'da Akademik Mirası Koruma Projesi SOSYAL BİLİMLER

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (FEN FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (FEN FAKÜLTESİ/PROFESÖR) 1 2 Adaylarca TEMEL KRİTERLER ve atanmak için aşağıda belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) alanı ile ilgili olarak en az beş yıl çalışmış olmak, bu sürenin en az üç yılında Yükseköğretim

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/PROFESÖR) 1 2 Adaylarca TEMEL KRİTERLER ve atanmak için aşağıda belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) alanı ile ilgili olarak en az beş yıl çalışmış olmak, bu sürenin en az üç yılında Yükseköğretim

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MİMARLIK FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MİMARLIK FAKÜLTESİ/PROFESÖR) 1 2 AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU Adaylarca Doldurulacak Alanlar (*İşaretlediğiniz lere İlişkin Resmi Belgeleri Başvuru Dosyanıza Koyunuz) TEMEL KRİTERLER temel kriterlerin

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/PROFESÖR) Adaylarca Doldurulacak Alanlar (*İşaretlediğiniz lere İlişkin Resmi Belgeleri Başvuru Dosyanıza Koyunuz) 1 2 3 4 TEMEL KRİTERLER ( atanmak için aşağıda belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (FEN FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (FEN FAKÜLTESİ/PROFESÖR) 1 2 3 TEMEL KRİTERLER atanmak için aşağıda belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) Doçentlik unvanına sahip olmak ve Üniversitelerarası Kurul tarafından belirlenecek jürilerce yapılacak

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MİMARLIK FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MİMARLIK FAKÜLTESİ/PROFESÖR) Adaylarca Doldurulacak Alanlar (*İşaretlediğiniz lere İlişkin Resmi Belgeleri Başvuru Dosyanıza Koyunuz) 1 2 3 TEMEL KRİTERLER atanmak için aşağıda belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.)

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (TIP FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (TIP FAKÜLTESİ/PROFESÖR) 1 2 Adaylarca TEMEL KRİTERLER ve atanmak için aşağıda belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir. alanı ile ilgili olarak en az beş yıl çalışmış olmak, bu sürenin en az bir yılında Yükseköğretim

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/PROFESÖR) Kriter 1 2 3 AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU Adaylarca TEMEL KRİTERLER atanmak için aşağıda belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) Doçentlik unvanına

Detaylı

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESİ

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESİ BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI YAYINLARI TEŞVİK PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu uygulama yönergesinin amacı Bezmialem Vakıf Üniversitesinde (BVÜ) görevli öğretim elemanları

Detaylı

Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya M üdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir.

Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya M üdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir. ONU/ s. ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) BAŞVURU FORMU > b Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya M üdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir. Başvuru Sahibi Bilgile

Detaylı

ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED)

ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) BAŞVURU FORMU Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya Müdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir. (8) Bilimsel Etkinliğe Katılım Şekli

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (TIP FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (TIP FAKÜLTESİ/PROFESÖR) 1 2 3 TEMEL KRİTERLER atanmak için aşağıda belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir. Doçentlik unvanına sahip olmak ve Üniversitelerarası Kurul tarafından belirlenecek jürilerce yapılacak

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (EDEBİYAT FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (EDEBİYAT FAKÜLTESİ/PROFESÖR) 1 AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU Adaylarca TEMEL KRİTERLER temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) alanı ile ilgili olarak en az beş yıl çalışmış olmak, bu sürenin

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam: Madde 1- Bu Yönergenin amacı; Cumhuriyet Üniversitesinde görev yapan öğretim elemanı ve araştırıcıların uluslararası

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı» İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı» İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 17/10/2016-E.122266 *BENNBLFVF* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sayı : 48042925-756.02- Konu : Öğrenci Gezileri Hakkında İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/ PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/ PROFESÖR) Adaylarca 1 2 1 TEMEL KRİTERLER temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) alanı ile ilgili olarak en az beş yıl çalışmış olmak, bu sürenin en az bir yılında Yükseköğretim Kurumlarında, alanında

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (POLATLI FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ (SOSYAL ALANLAR)/DOÇENT)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (POLATLI FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ (SOSYAL ALANLAR)/DOÇENT) AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU Adaylarca TEMEL KRİTERLER temel kriteri sağlamış olmak gerekir.) Atanma Değil 1 1 2 3 4 5 6 Üniversitelerarası Kurul tarafından verilen doçentlik

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/YARDIMCI DOÇENT)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/YARDIMCI DOÇENT) 1 2 Adaylarca TEMEL KRİTERLER (Yardımcı Doçentlik kadrosuna belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) Doktora unvanı aldıktan sonra en az iki yıl geçmiş (Doktorasını yurtdışında bir

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ MADDELERİNE İLİŞKİN REVİZYONLAR. Fakültesi. Fakültesi. Fakültesi. Fakültesi

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ MADDELERİNE İLİŞKİN REVİZYONLAR. Fakültesi. Fakültesi. Fakültesi. Fakültesi AKADEMİK YÜKSELTİLME VE KRİTERLERİ YÖNERGESİ MADDELERİNE İLİŞKİN REVİZYONLAR ESKİ HALİ 3. GENEL İLKELER Madde 3. Aşağıdaki Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarındaki Akademik Yükseltilme ve Atanma Uygulamalarında

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/YARDIMCI DOÇENT)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/YARDIMCI DOÇENT) Adaylarca (*İşaretlediğiniz lere İlişkin Resmi Belgeleri Başvuru Dosyanıza 1 2 TEMEL KRİTERLER (Yardımcı Doçentlik kadrosuna belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) Doktora/sanatta

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ Senato Kararı: 405/11 Kabul Tarihi: 08.05.2013 Amaç ve kapsam Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ)

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (HUKUK FAKÜLTESİ/PROFESÖR)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (HUKUK FAKÜLTESİ/PROFESÖR) 1 2 Kriter 1 2 TEMEL KRİTERLER temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) alanı ile ilgili olarak en az beş yıl çalışmış olmak, bu sürenin en az bir yılında Yükseköğretim Kurumlarında, alanında

Detaylı

BİLİMSEL ETKİNLİKLERİ VE YAYINLARI ÖZENDİRME DESTEĞİ (BEYÖD) YÜRÜTME İLKELERİ

BİLİMSEL ETKİNLİKLERİ VE YAYINLARI ÖZENDİRME DESTEĞİ (BEYÖD) YÜRÜTME İLKELERİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERİ VE YAYINLARI ÖZENDİRME DESTEĞİ (BEYÖD) YÜRÜTME İLKELERİ AMAÇ Madde 1. Bu ilkelerin amacı, Ankara Üniversitesi nde çalışan araştırmacıların gerçekleştirdiği bilimsel etkinliklerinin/yayınlarının

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /04/2017 Konu : PTT ile yapılan sözleşme

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /04/2017 Konu : PTT ile yapılan sözleşme Evrak Tarih ve Sayısı: 07/04/2017-24902 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE6P36JFN* Sayı : 75548883-030.02-E.24902 07/04/2017 Konu : PTT ile yapılan sözleşme SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 09/04/2018-18413 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BENU4K2P2* Sayı : 91441517/772.01/ Konu : 2018-2019 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLİM İNSANI YETİŞTİRME VE VERİMLİLİĞİ ARTIRMA PROJESİ ( /SDÜ.SicilNo)

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLİM İNSANI YETİŞTİRME VE VERİMLİLİĞİ ARTIRMA PROJESİ ( /SDÜ.SicilNo) SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLİM İNSANI YETİŞTİRME VE VERİMLİLİĞİ ARTIRMA PROJESİ (20164747/SDÜ.SicilNo) Akademik Faaliyetler aşağıda belirtilen hususlar çerçevesinde uygulanır; a) Akademik faaliyetler,

Detaylı

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri OCAK-2019 İÇİNDEKİLER 1. Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi 2. Akademik Teşvik Başvuru ve Değerlendirme Süreci

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 19/07/2016-E.87558 *BE6L49N37* Sayı : 18744377-900- Konu : Personel İşleri (Genel) SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 18 Temmuz 2016 tarih ve 29774 (Mükerrer) sayılı Yıllık İzinlerin

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ. AKADEMİK YÜKSELTİLME ve ATANMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ. AKADEMİK YÜKSELTİLME ve ATANMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME ve ATANMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME ve ATANMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ SUNUŞ Değerli Gazililer, Kurallar ve kriterlerin yönettiği, kurumsallaşmış bir

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (TÜRK MÜZİĞİ DEVLET KONSERVATUVARI (ÇALGI EĞİTİMİ, SES EĞİTİMİ

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (TÜRK MÜZİĞİ DEVLET KONSERVATUVARI (ÇALGI EĞİTİMİ, SES EĞİTİMİ Adaylarca 1 2 TEMEL KRİTERLER (Yardımcı Doçentlik kadrosuna belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) Alanında, doktora/sanatta yeterlik unvanı aldıktan sonra en az iki yıl geçmiş (Doktora/Sanatta

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MİMARLIK FAKÜLTESİ/DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MİMARLIK FAKÜLTESİ/DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) Adaylarca Doldurulacak Alanlar (*İşaretlediğiniz lere İlişkin Resmi Belgeleri Başvuru Dosyanıza Koyunuz) Akademik Yükseltilme Ve Atanma Değerlendirme Komisyonunca Doldurulacak Alanlar TEMEL KRİTERLER aşağıda

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU Müracaat Eden Adayın Adı Soyadı : Adayın Şu andaki Başvurduğu Unvanı Kadrosu Fakülte/Yüksekokul/MYO

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mevlana Değişim Programı Birimi İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mevlana Değişim Programı Birimi İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 24/03/2016-E.38633 *BEKV4H5J5* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mevlana Değişim Programı Birimi Sayı : 48403959-203.99- Konu : Proje Tabanlı Mevlana Değişim Programı İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam Madde 1 (1) Bu

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam Madde 1 (1) Bu YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL YAYIN VE ÇALIŞMALARI TEŞVİK PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Yüksek İhtisas Üniversitesinde görev yapan

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 18/05/2017-35198 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEBL3ZVUB* Sayı : 75548883-051.04-E.35198 18/05/2017 Konu : Sempozyum Duyurusu SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Üniversitemiz

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLİM İNSANI YETİŞTİRME VE VERİMLİLİĞİ ARTIRMA PROJESİ ( /SDÜ.SicilNo)

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLİM İNSANI YETİŞTİRME VE VERİMLİLİĞİ ARTIRMA PROJESİ ( /SDÜ.SicilNo) SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLİM İNSANI YETİŞTİRME VE VERİMLİLİĞİ ARTIRMA PROJESİ (20164747/SDÜ.SicilNo) Akademik Faaliyetler aşağıda belirtilen hususlar çerçevesinde uygulanır; a) Akademik faaliyetler,

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TEŞVİK ÖDÜLÜ MÜRACAAT FORMU (Formun tamamı bilgisayarda düzenlenmelidir.)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TEŞVİK ÖDÜLÜ MÜRACAAT FORMU (Formun tamamı bilgisayarda düzenlenmelidir.) ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TEŞVİK ÖDÜLÜ MÜRACAAT FORMU (Formun tamamı bilgisayarda düzenlenmelidir.) I. Kişisel Bilgiler Adı Soyadı : Ünvanı : Hangi Alanda Görevli Olduğu : Sağlık Bilimleri Sosyal Bilimler

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MİMARLIK FAKÜLTESİ/YARDIMCI DOÇENT)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MİMARLIK FAKÜLTESİ/YARDIMCI DOÇENT) Adaylarca Doldurulacak Alanlar (*İşaretlediğiniz lere İlişkin Resmi Belgeleri Başvuru Dosyanıza Koyunuz) Akademik Yükseltilme Ve Atanma Değerlendirme Komisyonunca Doldurulacak Alanlar TEMEL KRİTERLER aşağıda

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (EDEBİYAT FAKÜLTESİ/DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (EDEBİYAT FAKÜLTESİ/DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) Adaylarca (*İşaretlediğiniz lere İlişkin Resmi Belgeleri Başvuru Dosyanıza 1 2 3 1 2 TEMEL KRİTERLER belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) Doktora unvanı aldıktan sonra en az iki

Detaylı

KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER)

KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER) 1. AMAÇ KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ (İLKELER VE KRİTERLER) Bu yönergenin amacı, belirlenen akademik ilkeler ve kriterler ile Kütahya Sağlık Bilimleri

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 21/11/2018-E.27612 T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BENF9Z8E* Sayı : 52345007-100-E. Konu : Amatör Denizci Belgesi Eğitimi ve Sınavı. FEN BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü. Sayı : E /05/2017 Konu : Törenler

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü. Sayı : E /05/2017 Konu : Törenler Evrak Tarih ve Sayısı: 01/05/2017-30322 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü *BEL938YDH* Sayı : 75210039-880-E.30322 01/05/2017 Konu : Törenler SAĞLIK BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 13/01/2017-E.6345 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BE5F4ERLV* Sayı : 24089607-010.02/ Konu : Türk Bayrağı Kullanımı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

Tarihli Senato Toplantısı Karar Eki

Tarihli Senato Toplantısı Karar Eki 19.03.2018 Tarihli Senato Toplantısı Karar Eki T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI / ULUSAL BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ ve YAYIN TEŞVİK ÖDÜLÜ UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu yönerge, Biruni

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-14463 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEK43HESP* Sayı :91441517/774.01.03/ Konu :Mevlana Değişim Programı Hareketliliği İlanı JEOLOJİ

Detaylı

FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER

FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER FAALİYET TÜRLERİNE GÖRE KANITLAYICI BELGELER Araştırmacıların öncelikle ilgili yönetmeliği dikkatle incelemeleri ve faaliyetler için yönetmelikte belirtilen hususların şüpheye düşmeyecek şekilde değerlendirilmesine

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 10/05/2017-E.66602 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BENFB3LKN* Sayı : 20214586-010.07.02/ Konu : Duyurular(Yazlık Kıyafet) TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Kamu

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/YARDIMCI DOÇENT)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/YARDIMCI DOÇENT) Adaylarca Doldurulacak Alanlar (*İşaretlediğiniz lere İlişkin Resmi Belgeleri Başvuru Dosyanıza Koyunuz) Akademik Yükseltilme Ve Atanma Değerlendirme Komisyonunca Doldurulacak Alanlar TEMEL KRİTERLER aşağıda

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 20/08/2014-159917 T.C. Sayı :18235917-915.99- Konu :Kuruluş Duyurusu İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu kapsamında, Yetiştirme

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı ŞIRNAK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı ŞIRNAK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 03/08/2018-E.7246 T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BD466269642* Sayı :23608337-050.01.01/ Konu :ADEK ŞIRNAK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Üniversitemiz

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 14/03/2018-E.40004 *BENU5FHTC* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

T. C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ÖLÇÜTLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR AMAÇ

T. C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ÖLÇÜTLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR AMAÇ T. C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ÖLÇÜTLERİ İLE İLGİLİ ESASLAR AMAÇ MADDE 1- Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri İstanbul Bilim Üniversitesi ( İBÜ ) Fakülte, Enstitü ve Yüksekokullarında

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (TÜRK MÜZİĞİ DEVLET KONSERVATUVARI (MÜZİKOLOJİ BÖLÜMÜ)/YARDIMCI DOÇENT)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (TÜRK MÜZİĞİ DEVLET KONSERVATUVARI (MÜZİKOLOJİ BÖLÜMÜ)/YARDIMCI DOÇENT) Adaylarca (*İşaretlediğiniz lere İlişkin Resmi Belgeleri Başvuru Dosyanıza 1 2 TEMEL KRİTERLER (Yardımcı Doçentlik kadrosuna belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) Alanında, doktora/sanatta

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 20/02/2015-8725 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik *BENUENY8* Sayı :39633678/903.08.01/ Konu :KAKAD Genç Araştırmacılar Ödülü DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Katı

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 24/08/2015-266449 T.C. Sayı :88469847-301.08- Konu :Sınavsız 2. Üniversite Kayıtları hk. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi :21/08/2015 tarihli, 264775 sayılı yazı Lisans/önlisans

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. Dağıtım Yerlerine

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. Dağıtım Yerlerine Tarih ve Sayı: 03/03/2017-88256 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BE6E6TA6F* Sayı :88469847-050.06.01- Konu :Otomatik Katılım Grup Emeklilik Sözleşmesi. Dağıtım Yerlerine Bilindiği

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 31/01/2017-E.15363 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BE8A4HDYZ* Sayı : 85835788-824.02/ Konu : Duyuru FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE ''Türk Eğitim Bilimleri

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /11/2018 Konu :Lojman Müracaatı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı. Sayı : / /E /11/2018 Konu :Lojman Müracaatı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/11/2018-E.113035 T.C. Sayı :99703607/813.01.02.01/E. 113035 30/11/2018 Konu :Lojman Müracaatı DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz Lojmanlarında oturmak isteyen personelin

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 20/10/2017-E.144373 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi *BE5DBSCMD* Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : 18/10/2017

Detaylı

İşitme Engelli Çocuklar Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İÇEM) Müdürlüğüne Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma

İşitme Engelli Çocuklar Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İÇEM) Müdürlüğüne Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 18/04/2018-E.45194 T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Müdürlüğü *BEKV5L8UP* Sayı : 63784619-399 Konu : Mustafa Kemal İlkokulu 1. Sınıf Öğrenci

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/2018-8806 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKR4BBAJ* Sayı :61414046/402.01/ Konu :2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci ve Staj Hareketliliği Duyurusu İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (HUKUK FAKÜLTESİ/DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ UYGUNLUK BEYAN FORMU (HUKUK FAKÜLTESİ/DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) Adaylarca (*İşaretlediğiniz lere İlişkin Resmi Belgeleri Başvuru Dosyanıza 1 2 3 1 2 TEMEL KRİTERLER belirtilen temel kriterlerin tümünü sağlamış olmak gerekir.) Doktora unvanı aldıktan sonra en az iki

Detaylı

MADDE 2) DESTEKLENECEK ETKİNLİKLERİN NİTELİKLERİ VE SAĞLANACAK DESTEKLER

MADDE 2) DESTEKLENECEK ETKİNLİKLERİN NİTELİKLERİ VE SAĞLANACAK DESTEKLER ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) İLKELERİ MADDE 1) AMAÇ VE DAYANAK 1.1. Bilimsel çalışma, araştırma ve yayınların nitelik-niceliğini arttırmak, Ankara Üniversitesi aidiyet bilincini güçlendirmek

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Tarih ve Sayı: 03/05/2017-166204 T.C. Sayı :18830503-813.99- Konu :İSTANBULFEST Etkinlikleri İVEDİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 06-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Üniversitemizce İSTANBULFEST kültür

Detaylı

T.C. YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Genel İlkeler, Uygulama ve Yürütme, Tanımlar

T.C. YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Genel İlkeler, Uygulama ve Yürütme, Tanımlar T.C. YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Genel İlkeler, Uygulama ve Yürütme, Tanımlar Amaç MADDE 1. Bu yönergenin amacı, Yozgat Bozok Üniversitesinde

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA İLK ATANMA, YENİDEN ATANMA (GÖREV SÜRESİ UZATIMI), YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA İLK ATANMA, YENİDEN ATANMA (GÖREV SÜRESİ UZATIMI), YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA İLK ATANMA, YENİDEN ATANMA (GÖREV SÜRESİ UZATIMI), YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI A- PROFESÖR KADROSUNA ATANMA Profesörlüğe yükseltilme ve atanma işlemleri

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /774.99/E /12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : /774.99/E /12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 13/12/2018-E.117738 T.C. Sayı :62287957/774.99/E. 117738 13/12/2018 Konu :İşaret Dili Kursu SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Engelsiz Kampüs Birimimiz tarafından, Üniversitemiz

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 17/10/2014-215469 T.C. Sayı :18235917-903.99- Konu :Diğer İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA ''İŞ YERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ/MOBBİNG'' konulu eğitim çalışmasının İletişim Fakültesi Cep

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİNDE DOÇENT KADROSUNA ATANMA İLKELERİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİNDE DOÇENT KADROSUNA ATANMA İLKELERİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİNDE DOÇENT KADROSUNA ATANMA İLKELERİ ** MADDE 1- Bülent Ecevit Üniversitesi birimlerinde doçent kadrosuna atanmak üzere başvuracak adayların başvurularında, 2547 sayılı

Detaylı

BAŞVURU BELGELERİ VE FAALİYET TÜRLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

BAŞVURU BELGELERİ VE FAALİYET TÜRLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR BAŞVURU BELGELERİ VE FAALİYET TÜRLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR Başvuruda mutlaka bulunması gereken belgeler: 1. Başvuru Dilekçesi (matbu dilekçe üniversite internet sayfasından indirilecektir) 2. YOKSIS Akademik

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ PROFESÖR, DOÇENT VE YARDIMCI DOÇENT KADROLARINA BAŞVURABİLMEK İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR A. Profesör kadrosuna

Detaylı

a) Editörlük 20 b) Yayın Kurulu üyeliği 10

a) Editörlük 20 b) Yayın Kurulu üyeliği 10 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATAMA KRİTERLERİ EK-1. Sağlık Bilimleri, Mühendislik Bilimleri, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Akademik Yükseltilme ve Atamada Değerlendirmeye

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 01 Ocak Aralık 2016 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 01 Ocak Aralık 2016 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makale ve Diğer Teşvik Başvuruları / Başvuru Rehberi 01 Ocak 2016 31 Aralık 2016 Dönemi (Tüm Teşvik Kalemleri) Aşağıda teşvik başvurularının eksiksiz yapılması amacıyla hazırlanmış

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 12/04/2017-E.53340 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BEL94JZVM* Sayı : 26425808-622.03/ Konu : 2018 Yılı Pul Emisyon Programı Hk. TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Posta ve

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2018-82197 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE84K7Z05* Sayı : 61939645-312-E.82197 02/07/2018 Konu : Akdeniz Üniversitesi 7143 Sayılı Öğrenci

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 18/10/2017-51247 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BELC3J02U* Sayı :61414046/772.01/ Konu :2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Akademik ve İdari Personel Ders Verme ve Eğitim

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI (OMÜ AGED) İLKELERİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI (OMÜ AGED) İLKELERİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI (OMÜ AGED) İLKELERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu program, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde görev yapan

Detaylı

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK SİSTEMİ KILAVUZU

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK SİSTEMİ KILAVUZU İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK SİSTEMİ KILAVUZU 21.03.2018 İÇİNDEKİLER: GENEL BİLGİLER A. MAKALELER B. KONGRELER C. KİTAPLAR D. PATENTLER GENEL BİLGİLER: İstanbul Medipol Üniversitesi nde

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 14/02/2019-E.24952 *BE5NLFEEA* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sayı : 50025531-900/ Konu : Sendika Kuruluş Bilgisi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 15/05/2017-E.68156 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi *BEL9B3TPE* Sayı : 50025531-010.07.02/ Konu : Duyuru FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/03/2018-E.19228 Personel Daire Başkanlığı *BE6P3U4YK* Sayı : 83533471-050.01.04 Konu : İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama Yönergesi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/04/2017-E.56176 *BELM53E95* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Sayı : 23848960-821.99- Konu : Kalkınma Bakanlığı Tanıtım Programı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ÖDÜL-TEŞVİK YÖNERGESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN YÖNERGE

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ÖDÜL-TEŞVİK YÖNERGESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN YÖNERGE CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ÖDÜL-TEŞVİK YÖNERGESİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN YÖNERGE Madde 1- Celal Bayar Üniversitesi Bilimsel Ödül-Teşvik Yönergesi nin 2.maddesinin son cümlesi Ödül değerlendirmelerinde

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 14/08/2018-253225 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE840687F* Sayı :18235917-903.05.01- Konu :İdari İzin. Dağıtım Yerlerine 20 Ağustos 2018 tarihinde tüm kamu, kurum ve kuruluşlarındaki

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMALARDA ARANACAK ASGARİ KOŞULLAR

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMALARDA ARANACAK ASGARİ KOŞULLAR T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ TOPLANTI SAYISI :05 KARAR 2012/66 SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ:24.05.2012 Üniversitemiz Senatosu nun 15.06.2009 tarih ve 2009/50 sayı ile almış olduğu Afyon Kocatepe Üniversitesi

Detaylı