Organizasyon, sürpriz ve rastlantı istemez.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Organizasyon, sürpriz ve rastlantı istemez."

Transkript

1 rganizasyon

2 Organizasyon, sürpriz ve rastlantı istemez. Bizim müşterilerimiz, talebi çözümlemiş ve deneyimlerini müşterisiyle paylaşan bir firmayla çalışmanın huzurunu yaşar. Her organizasyonu, diğerlerinden farklı projelendirir, birbirine benzer değil, kendi özelliklerine sahip aktiviteler olarak hazırlayıp uygularız.

3 Kurumsal Etkinlik Yönetimi Kurum kültürünün paylaşılması, kurum içi iletişimin geliştirilmesi, takım çalışmaları ve motivasyonun yükseltilmesi ya da sadece birlikte olmak amacıyla düzenlemek istediğiniz toplantılardan en üst seviyede verim alabilmeniz için yanınızdayız. Sizlere özel planlanan seçenekler sunuyor, proje aşamasından etkinlik bitimine kadar çözüm ortağınız olmayı hedefliyoruz.

4 Bayi ve Dönem Toplantıları Motivasyon Toplantıları ve Etkinlikleri Bayilerinizle sürekli iletişim halinde olmanız ve sistemin düzgün işlemesine yardımcı olabilmek için projeler üretip etkinlikler düzenlenir ve sorunsuz tamamlanması sağlanır. Tüm şirketler için çok önemli olan şirket çalışanlarının memnuniyeti ile farklı bölümlerde ve farklı alanlarda çalışan ekiplerin bir hedefe doğru yönelmesini sağlayan motivasyon etkinlikleri, Türkiye nin tüm bölgelerinde yer alan geniş otel portföyümüzle projelendirilir. Çalışmamızda titizlikle hazırlanmış teknik donanım, yiyecek içecek ikramı ve sosyal program seçeneklerine uygun gerçekçi bütçeler de yer alır. Indoor - Outdoor Training ve Aktiviteler Kurumunuzun talep ve ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış açık hava ya da kapalı mekanlarda gerçekleştirilebilen aktiviteler planlanır ve organize edilir.

5 Eğitim Çalışmaları Kurumların ihtiyaçlarına göre farklı eğitim çalışmaları düzenlemekteyiz. Ürün Lansman, Relansman ve Tanıtım Etkinlikleri Kurumsal kimlik doğrultusunda, talep ve ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak hizmet ya da ürünün hedeflenen tüketici gruplarına ulaşıp imaj güçlendirme, pazar payı arttırma ve rakiplerden farkları ön plana çıkarma faaliyetleri planlamak ve gerçekleştirmek.

6 Prodüksiyon Destek Hizmetleri Teknolojinin en son olanaklarından faydalanarak hazırlanan, kurumsal imajınızın en önemli parçalarından olan tanıtım filmi ve klip prodüksiyonlarınız için profesyonel ekibimiz tüm teknik altyapı imkanlarıyla hizmet verir. Fuar Destek Hizmetleri Deneyimli profesyoneller ile başarılı bir organizasyon için özel tasarım stant projeleri ve gerekli olan grafik tasarımlar hazırlanır. Catering ve teknik donanım hizmeti verilir. Road Showlar Ürünün hedef kitleye yüz yüze tanıtılabilmesi için doğru rota belirlenir ve gerçekçi bütçe ile titizlikle planlanır ve organize edilir.

7 Organizasyonlarda Verdiğimiz Hizmetler Organizasyonun gerçekleşeceği mekan rezervasyonları Organizasyonun gerçekleşeceği mekan rezervasyonları Konsept yaratma Konsept yaratma Bütçelendirme Bütçelendirme Sahne, mekan ve stant dekorasyon tasarım ve üretim Basılı ve görsel malzemeler içinvekreatif Sahne, mekan ve stanttüm dekorasyon tasarım üretimçalışmalar ve üretimleri Sosyal aktiviteler (In-out door oyunlar, atölye çalışmaları) Basılı ve görsel tüm malzemeler için kreatif çalışmalar ve üretimleri Sosyal program içeriğine uygun sahne ve gösteri Sosyal aktiviteler (In-out door oyunlar, atölye çalışmaları) organizasyonu Sanatçı, konuşmacı ve sahne şovları Sosyal program içeriğine uygun sahne ve gösteri organizasyonu Catering hizmetleri Sanatçı, konuşmacı ve sahnehazırlama şovları Kurumsal web sayfası Catering hizmetleri Gerekli olduğunda toplu ya da bireysel otel rezervasyonları Kurumsal web sayfası hazırlama Ulaşım koordinasyonu ve gerekli tüm biletleme işlemleri Yardımcı personel temini Yardımcı personel temini Teknik ekipman temini ve organizasyonu Teknik ekipman temini ve organizasyonu Animasyon hizmetleri Animasyon hizmetleri Promosyonel hizmetler Promosyonel hizmetler Raporlama Raporlama

8 Pazarlama İletişim Etkinlikleri Beklentilerinizi en iyi şekilde anlayıp hedeflere odaklanarak, son dönem iletişim araçlarını kullanan ekibimizle, yaratıcı projelere imza atmak, pazar payınızı arttırmak ve markanızla tüketici arasındaki ilişkiyi uzun soluklu sürdürmek için yanınızdayız.

9 Satış Noktası ve Tanıtım Kurumsal Kimlik Hizmetleri Ürüne yönelik yaratıcı, nitelikli ve estetik kimlik tasarımı hazırlanır ve tüm görsel, basılı materyal ve promosyon malzemeleri için hazır hale getirilir. Aktiviteleri Satış noktalarında hedef kitleye yönelik, ürün satışını ve marka bilinirliğini arttırma amaçlı saha hareket planı hazırlanır. Kurumsal kimliğe uygun özel stantlar tasarlanır, etkin eleman desteği ile birlikte, promosyon ve numune dağıtımı ya da indoor outdoor etkinlik seçenekleri sunulur. E K Etkinlik Pazarlaması Ürünün hedef kitle ile bir araya gelebilmesi için spor, kültür, sanat, festival ve eğlence tarzı etkinlikler projelendirilir ve uygulanır. Kampanya Reklam ve pazarlama stratejilerine uygun kimlikte etkin kampanyalar düzenlenir.

10 Gizli Müşteri Bu uygulamayla ürün performansları müşteri gözü ile ölçülür; rakiplerle karşılaştırılır, varsa zayıf yönler tespit edilerek raporlanır ve bu araştırmalar sonucunda önlem alınması sağlanır. Tanzim - Teşhir (Merchandising) Çalışmaları Tüketicinin, ürününüzü satın alma kararını olumlu yönde etkileyecek reyon, raf ve vitrin düzeni, teşhir alanları oluşturulması ve fiyat kontrolleri ile rakip bilgilerin değerlendirilmesi konularında çalışmalar gerçekleştirilir. Özel Gün Aktiviteleri Prestij amaçlı etkinliklerde özel günleri farklı ve unutulmaz kılacak etkinlikler planlanır ve uygulanır.

11 Bilimsel Kongre Toplantı Yönetimi Toplantı, seminer, sempozyum ve kurs gibi organizasyonlarınızda yer seçiminden salon düzenlemeye, görsel malzeme ve sunum donanımının sağlanmasına kadar hervegereksinimi Bilimsel kongre, seminer, sempozyum kurs titizlikle planlıyor ve yönetiyoruz. gibi organizasyonlarınızda yer seçiminden salon düzenlemeye, görsel malzeme ve sunum donanımının sağlanmasına kadar her gereksinimi titizlikle planlıyor ve yönetiyoruz.

12 P Planlama Kongre/Toplantı tarihinin belirlenmesinden itibaren, mekan alternatifi hazırlanır, kongre ekibi ve uzman tedarikçi kadro belirlenir ve organizasyon çalışma takvimi hazırlanır. B Bütçeleme Gerçekçi bir bütçe çalışması planlanıp takip edilir. S Basılı Materyal Hazırlık, Basım ve Dağıtım Hedef kitleye en etkin şekilde ulaşmak için güncel postalama adreslerinin temini, veri tabanı oluşturma ve sürekli gerçekleştirilen güncellemelerle hızlı ve güvenli postalama hizmeti gerçekleştirilir. Kurumsal Kimlik antetli kağıt ve zarf, duyurular, poster, davetiyeler, yaka kartları, sertifikalar, cep program, özet kitabı, CD vb. tüm basılı materyallerinde uygulanır.

13 Tema Tasarım Çalışması Organizasyona yönelik yaratıcı, nitelikli ve estetik bir tema hazırlama ve tüm görsel ile basılı materyal için hazır hale getirilir. Kongre / Toplantı Merkezi Sekreterya Hizmetleri Kongre /Toplantı öncesi, esnası ve sonrasında davetliler, katılımcılar ve sponsor firmalarla yapılacak tüm yazışmalar titizlikle gerçekleştirilir, anlaşma ve protokoller hazırlanır. Sponsorluk Organizasyonu Seçilen kongre ya da toplantı merkezi ile ilgili tüm rezervasyon ve sözleşmelerin takibi yapılır. ve Stand Satış Pazarlama Dosyası Hazırlık Firmaların bilimsel program ve aktivitelere sponsor olabilmeleri için Organizasyon Komitesi nin yönlendirmesi, bilgi ve onayı ile stant planı ve sponsorluk dosyası hazırlanır. Sponsorlar Toplantısının Planlanması ve Gerçekleştirilmesi Sponsorlarla bağlantıya geçilerek ilişkiler geliştirilir ve gerekiyorsa talepleri için alternatif ve yaratıcı çalışmalar gerçekleştirilir.

14 Kongre/Toplantı CD si Sunuların yer aldığı CD titizlikle hazırlanır. Kongre/Toplantı Web Sitesi Yönetimi Gerekli tüm davet, bilgi ve duyuruları içeren, on-line kayıt, bildiri sistemi ve rezervasyon imkanı sunan web sayfası hazırlanır. T D Dernek Web Sayfalarında Kongre/Toplantı Duyurusu Kongre / Toplantı Organizasyon Komitesi nin de onay vereceği tüm dernek web sayfalarında etkinlik duyurusunun yapılması için görüşmeler yapılır. Düzenli E-Duyuru Gönderme Çalışmaları Hedef kitleye yönelik hatırlatmalar ve çalışma takvimi ile ilgili gelişmeler belirli bir plan çerçevesinde düzenli olarak e-posta ile atılır.

15 O Online Özet Bildiri Yönetimi Özel program ile elektronik ortamda bilimsel bildiri takibi yapılır. D Transfer-Lojistik Hizmetleri Toplantı/ Toplantı davetli ve katılımcılarının tüm tüm Kongre davetli ve katılımcılarının transferleri, transferleri,etkinlik etkinlikisim isimve vetemasına temasınauygun uygun karşılama karşılama panoları panolarıile ilehazır hazırbekleyen bekleyentransfer transfer ekibimiz ekibimiz tarafından tarafındangerçekleştirilir. gerçekleştirilir. Yiyecek & İçecek Planlaması T Etkinlik mekanında, gerekiyorsa catering hizmeti de alınarak tüm yiyecek ve içecek ikram hizmeti sunulur. Teknoloji Yönetimi ve Simultane Sistem Kurulumu Ses, ışık, görüntü ve sunum sistemleri ile ilgili teknolojik tüm yeniliklerin takibi yapılarak gerekli teknik ekipman temin edilir. Konusunda uzman teknik personel tarafından tüm sistemlerin montaj ve uygulaması gerçekleştirilir. Gerekli olması durumunda simultane sistem kurulur. * Bu aktivitelerin gereken ilgili konularında Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli Seyahat Acentaları kullanılmaktadır.

16 Kayıt Desk, Sahne, Sinyalizasyon, Poster Pano Karşılama, uğurlama hizmetleri ile salon, sergi alanı ve diğer tüm sosyal program mekanları dekorasyon ve sinyalizasyonu temaya uygun ve mekanın yapısına özel tasarlanıp düzenlenilir. V Video & Fotoğraf Keypad Uygulaması Katılımcıların aktif bir şekilde tartışmalara katılabilmesi, dinamik bir toplantı ortamı yaratmak ya da konukevi/stant aktivitesinde fark yaratmak için kullanılmak üzere Keypad uygulaması gerçekleştirilir. Çekimi Hizmetleri Konusunda eğitimli, profesyonel fotoğrafçılar tarafından, kongrenin / toplantının konuşmacıları, sosyal aktiviteleri ve aktüel alanlarının fotoğraf/ video çekimi gerçekleştirilir.

17 Cumhuriyet Bulvarı Mayıs İş Merkezi No:123 D:103 Alsancak - Konak / İZMİR Tel: E-Posta:mail@aliozgur.com.tr

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA Her detayı düşünülmüş toplantılar, organizasyonlar, projeler ve fazlası... 1998 yılından itibaren hizmet veren EDFA Turizm ve Seyahat Acentası, bugün Türkiye

Detaylı

NEDEN BİZ??? Kurumumuzu öne çıkaran ve farklılığımızı oluşturan temel özelliklerimiz;

NEDEN BİZ??? Kurumumuzu öne çıkaran ve farklılığımızı oluşturan temel özelliklerimiz; BİZ KİMİZ? Lupa M.İ.C.E, iş ortaklığı anlayışını benimseyerek birlikte çalıştığımız kurumların özelliklerine ve ihtiyaçlarına göre çeşitlenebilen ürünler ve çözümler sunmayı hedefleyen bir etkinlik yönetimi

Detaylı

Büyük Güne Hazırmısınız..?

Büyük Güne Hazırmısınız..? Büyük Güne Hazırmısınız..? Biz Hazırız... Biz Kimiz? Biz Kimiz? İSEM, 1986 senesinde kurulmuş bir sanat ve organizasyon kurumudur. Her zaman farklı etkinliklere, yeniliklere ve ilkelere imza atmayı benimsemiş

Detaylı

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz 1 ÖNSÖZ İşimiz; Kurumunuz için gerçekleştirilecek tüm kurumsal yenilenme, reklam, PR, basın ilişkileri, tanıtım materyalleri, strateji oluşturma, yeni müşteri ilişkileri ve marka yönetimi hizmetlerini

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

Tanıtım Sunumu

Tanıtım Sunumu www.monomor.com.tr Tanıtım Sunumu Hakkımızda Monomor Prodüksiyon, yenilikçi vizyonu ile reklam ve tanıtım filmlerinden video kliplere; seslendirme, müzik, baskı çözümleri, tanıtım hizmetleri, kreatif tasarım

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ Türkiyenin döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin arttırılması ve film sektörünün uluslararası rekabet gücünü geliştirilmesi için, Türkiyede yerleşik, film sektöründe faaliyet gösteren şirketler (film yapımcısı

Detaylı

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tanıtım Kataloğu Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. www.janrmedya.com 05 07 09 11 13 15 17

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

İs İ t s a t n a bu b l l

İs İ t s a t n a bu b l l İstanbul Oniva Tur Toplantı organizasyonları, Konferanslar, Incentive turlar, özel etkinlikler, özel gruplar ve şirketlere özel teşvik programlarında 1995 ten bu yana 18 yıllık profesyonel deneyimi ile

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız!

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! denebirkere biz kimiz? 2 biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! Marka ve kurumlar için her projede yenilikçi olmayı ve yeni fikirler üretmeyi hedefler, müşterilerimizin

Detaylı

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com 10. ULUDAĞ PEDİATRİ KIŞ KONGRESİ ÖZET FİYAT LİSTESİ Stand ( 6m2) 3.500 Euro 6 Konuşmacı Karşılığı Stand 3.300 Euro + Ulaşım Baskılı Materyaller Paket 8.000 Euro 2. Duyuru Reklam ( Postalama Ücreti Dâhil)

Detaylı

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI 22 Şubat 2018 SPONSORLUK SPONSORLUK Türkiye nin en görkemli MICE sektörü buluşması AMEzing Parti, Turizm Medya Grubu organizasyonunda, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines ın ikinci gününde,

Detaylı

Müşteri Memnuniyeti Olimpiyatları

Müşteri Memnuniyeti Olimpiyatları Müşteri Memnuniyeti Olimpiyatları Performansın Geliştirilmesi ve Ödüllendirme Programları Müşteri Memnuniyeti ve Gizli Müşteri Sonuçlarının Entegrasyonu Daha iyiye ulaşmak için ödül rekabete teşvik eder

Detaylı

EÐLENCE SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZLARI

EÐLENCE SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZLARI EÐLENCE SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZLARI ORGANÝZATÖR Atraxion Magazine & Tureks Uluslararasý Fuarcýlýk YARIÞMANIN AMACI 0 Dünyanýn eðlence anlayýþýný mercek altýna alan Atraxion Magazine, baþarýlý çalýþmalarýn

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

incentives congres event

incentives congres event meeting incentives congres event Hakkımızda 1996 yılında SymCon'un kuruluşundan bu yana hedefimiz; toplantı sektöründe, sisteme dayalı çalışma yöntemiyle hizmette kalite çıtasını yükseltmek ve profesyonel

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum 2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum Sekiz Müzik Organizasyon,1996 yılından beri müzik piyasasında bir çok ünlü sanatçıya eşlik etmiş,orkestralarını kurmuş,yönetmiş,bir çok gecenin organizasyonunu

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE l-(1) Bu usul ve esasların amacı, İzmir

Detaylı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu Dr. Sırrı ÇAM Dr. Serdar CEYLANER Dr. Tahsin YAKUT Dr. Sırrı ÇAM Dr. İbrahim AKALIN Dr. Mustafa ÖZEN Dr. Yavuz ŞAHİN Dr. Hakan ULUCAN 12. Ulusal Tıbbi

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

YENİDEN YAŞAMA KATKI KAMPANYASI PROJE TEKLİFİ

YENİDEN YAŞAMA KATKI KAMPANYASI PROJE TEKLİFİ YENİDEN YAŞAMA KATKI KAMPANYASI PROJE TEKLİFİ İçerik: 1. Amaçları, hedefleri ve hedef grubu 1.1. Hangi değişiklikleri oluşturmaya çalışacak? 1.2. Neden bu proje yürütülecek? 1.3. Beklenen sonuçlar ne?

Detaylı

hayallerinize sınır koymayın

hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın Siz Düşleyin, Biz Gerçekleştirelim... Her alanda evinizdeki konfor ve rahatı aratmayacak, tamamı özenle seçilmiş organizasyonlar Literatur Turizm

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Rektörlüğe bağlı olarak görev yapan ve Rektör Yardımcısı

Detaylı

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler 185 186 TMMOB İMO Kongre, Çalıştay, Kurultay, Sempozyum ve Konferans Düzenleme Yönetmeliği http://www.imo.org.tr/resimler/dosya_ekler/891cce84a6135ed_ek.pdf 23.11.2007

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları www.resetotb.com Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları Çekim Montaj Seslendirme Firmaların ihtiyaç duyabilecekleri tanıtım, belgesel, bilgilendirme, arşiv ya da reklam amaçlı tüm film ve fotoğraf çekimleri

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

DAVET. Değerli meslektaşlarımız,

DAVET. Değerli meslektaşlarımız, DAVET Değerli meslektaşlarımız, Ülkemizde Klinisyen Veteriner Hekimlik hızla gelişmekte, hizmet alanları çeşitlenmekte buna bağlı olarakda yeni sorunlar ortaya çıkmaktadır. Başta eğitim konusu olmak üzere,

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

İnteraktif Tasarımlar

İnteraktif Tasarımlar www.resetotb.com İnteraktif Tasarımlar İnteraktif CD Video DVD Firma faaliyetlerinin tanıtımları ve sunumlarında kullanılmak amacıyla interaktif CD tasarım ve yazılım hizmetleri. Firma faaliyetlerini arşivleme,

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

İnsan Kaynakları Kongresi

İnsan Kaynakları Kongresi İnsan Kaynakları Kongresi Esin Ver Tutku Yarat 14 Mayıs 2015 Ankara Sheraton Oteli İş Birliği Dosyası İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr TALİS ORGANİZASYON www.talis.com.tr for tailor made events www.talis.com.tr { { { tailor made: made, adapted, or suited for a particular purpose, use or person { tailor made: belirli bir duruma, amaca

Detaylı

15. Kamu Kalite Sempozyumu

15. Kamu Kalite Sempozyumu 15. Kamu Kalite Sempozyumu 27 Şubat 2014 Kamu Kalite Sempozyumu Geçmiş Sponsorları Sponsorluk Dosyası 15. Kamu Kalite Sempozyumu Logonuz Nasıl ve Nerede Yayınlanacak? KalDer web sayfasında KalDer Ankara

Detaylı

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız 1 Bizi daha iyi tanıyın! Navigatour Hakkında; Navigatour Seyahat Acentesi, 1999 yılında uzun yıllar turizme hizmet etmiş, kendi alanındaki profesyonel

Detaylı

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği Istanbul, suit up! Biz kimiz? Ekibimizin, hem Türkiye de hem de İspanya da reklam, tasarım, dijital pazarlama, organizasyon gibi birbiri ile bağlantılı alanlarda edindiği tecrübeyi birleştirerek, bu alanlarda

Detaylı

Hizmetlerimiz. Teknik Hizmetlerimiz:

Hizmetlerimiz. Teknik Hizmetlerimiz: Vizyon & Misyon: Şirketimiz, festival, konser, defile, tanıtım, kongre-bayi toplantısı ve her türlü özel organizasyonlarda günün teknolojisine en uygun teknik donanım ve profesyonel kadrosuyla hizmet vermektedir.

Detaylı

1001 DİLEK FESTİVALİ 2012

1001 DİLEK FESTİVALİ 2012 1001 DİLEK FESTİVALİ 2012 B İ N B İ R D İ R E K S A R N I C I İ S TA N B U L ETKİNLİK GÜNLERİ 19-25 Kasım 2012 ETKİNLİK SAATLERİ 11.00 21.00 HEDEF KİTLE 18 65 yaş arası özellikle 25 39 arası gençler Yıllık

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) EĞLENCE HİZMETLERİ ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -10 AMAÇ EĞLENCE HİZMETLERİ Bu faaliyet ile eğlence

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur Corporate Stars her yıl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarını bir araya getirir

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak 1 İçindekiler 1. ETKİNLİK PLANI... 3 1.1. Genel Bilgi... 3 1.2.

Detaylı

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri ZEYNEP ATASOY KİMDİR? Zeynep Atasoy 1970 İzmir doğumlu Zeynep Atasoy, profesyonel hayatına 1992 yılında Unilever Algida firmasında başladı. Satış Temsilcisi, Özel Satış

Detaylı

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI Oranı Planlanan Maliyet STRATEJİK ALAN 1. HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTME Stratejik Amaç 1.1. Temel Üye Hizmetlerinin

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLU Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz GETEK te sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Elektrik

Detaylı

Marka Tanıtımı. Kurumsal Kimlik Fotograf çekimi. Dijital Medya. Web Sitesi Tasarımı & Yazılımı Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Sosyal Medya Yönetimi

Marka Tanıtımı. Kurumsal Kimlik Fotograf çekimi. Dijital Medya. Web Sitesi Tasarımı & Yazılımı Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Sosyal Medya Yönetimi NELER YAPIYORUZ? Marka Tanıtımı Kurumsal Kimlik Fotograf çekimi Dijital Medya Web Sitesi Tasarımı & Yazılımı Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Sosyal Medya Yönetimi Outdoor / Indoor Uygulamalar İç Mekan

Detaylı

Kurumsal Müzikal Projesi

Kurumsal Müzikal Projesi Kurumsal Başarı Hikayesi Kurumsal Müzikal Projesi >> PROJE ADI KURUMSAL MÜZİKAL >> PROJE TÜRÜ MÜZİKAL >> PROJENİN KISACA TANIMI Projemiz; şirketinizin değerlerini, misyon ve vizyonunu yansıtan (yaşayan),

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ PROSEDÜRÜ

STRATEJĠ GELĠġTĠRME MÜDÜRLÜĞÜ PROSEDÜRÜ Hazırlayan Strateji Geliştirme Müdürü Kontrol Başkanlık Hukuk Danışmanı Onay Belediye Başkanı Yürürlük Tarihi 01.02.2010 Sayfa 1 / 9 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; Kartal Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü

Detaylı

Küme Yönetim Rehberi Notları. Sanayi Geliştirme Merkezi SANGEM

Küme Yönetim Rehberi Notları. Sanayi Geliştirme Merkezi SANGEM Küme Yönetim Rehberi Notları Sanayi Geliştirme Merkezi SANGEM Küme Stratejileri 1) İnovasyonu güçlendirme ve yaygınlaştırma 2) İşbirliğini ve bağlantılı çalışmayı güçlendirme ve yaygınlaştırma 3) Uluslararasılaşmayı

Detaylı

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE Turkey Stone Sponsorluk Kiti www.turkeystonexpo.com K.Bakkalköy Mh. Koca Sinan Cd. Gümrükçü Sk. N:8 Ataşehir, İstanbul T: 0 216 575 28 28 - F: 0 216 575 11 01-02 www.pyramidsfair.com info@pyramidsfair.com

Detaylı

İÇİNDEKİLER 2. KONGRE-TOPLANTI HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU Kongre Hizmetleri Yönetimi Kongre Öncesi Faaliyetler

İÇİNDEKİLER 2. KONGRE-TOPLANTI HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU Kongre Hizmetleri Yönetimi Kongre Öncesi Faaliyetler İÇİNDEKİLER 2. KONGRE-TOPLANTI HİZMETLERİNİN ORGANİZASYONU 2.2. Kongre Hizmetleri Yönetimi 2.2.1. Kongre Öncesi Faaliyetler 2.2.1.1. Kongre İrtibat Bürosu ve Sekretaryasının Kurulması 2.2.1.2. Banka Hesaplarının

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde yürütülen basın ve halkla ilişkiler faaliyetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. 2. KAPSAM Bu prosedür, Ahi Evran

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

Hakkımızda. Neler Yapıyoruz? Medya Hizmetleri. Etkinlik & Organizasyon

Hakkımızda. Neler Yapıyoruz? Medya Hizmetleri. Etkinlik & Organizasyon www.pusulamedia.ch Neler Yapıyoruz? Hakkımızda 2007 yılından beri İsviçre`de yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik yayınlanan Pusula Dergisi; kaliteli içeriği, objektif yayın politikası ve yüksek tirajıyla

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

Teknolojide Yeni Trendler

Teknolojide Yeni Trendler 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler SPONSORLUK DOSYASI 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler 21 Aralık 2016 Bu sene 10. su düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile

Detaylı

LOGO KULLANIM HAKLARI. 35 adet Digital Age Summit 2015 katılım davetiyesi ALAN KULLANIM HAKLARI

LOGO KULLANIM HAKLARI. 35 adet Digital Age Summit 2015 katılım davetiyesi ALAN KULLANIM HAKLARI SPONSORLUK LOGO KULLANIM HAKLARI Digital Age Summit 2015 gazete ve dergi ilanlarında logo kullanımı Digital Age Summit 2015 açıkhava ilanlarında logo kullanımı Digital Age Summit 2015 TV tanıtımlarında

Detaylı

Sponsorluk Dosyası 1

Sponsorluk Dosyası 1 Sponsorluk Dosyası 1 www.tuad.org.tr I www.arastirmazirvesi.com 2 ARAŞTIRMA ZİRVESİ Geçmiş Araştırma Zirvelerine Sponsor Olan Bazı Araştırmaverenler 3 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 4 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 5 ARAŞTIRMA

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ 6-7-8 ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA 1 İÇİNDEKİLER Beauty and the Fest Hakkında...4 Festival Alanı...5 Etkinlikler...7 Makyaj ve Cilt Bakım Workshopları...8 Influencer

Detaylı

BASIN, YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN, YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Revizyon Tarihi 016 Görev ve Yetki Tanımları BASIN, YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Çeşme Belediyesi nin kurum içi ve kurum dışı tüm iletişim faaliyetlerini

Detaylı