İnsana Saygı Ödülleri sahiplerini buluyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İnsana Saygı Ödülleri sahiplerini buluyor"

Transkript

1

2

3 İnsana Saygı Ödülleri sahiplerini buluyor Kariyer.net tarafından bu yıl 12. kez verilen İnsana Saygı Ödülleri, zirvenin ilk günü olan 13 Şubat akşamı düzenlenecek ödül töreniyle sahiplerine teslim edilecek. Ödüllerin dağıtılacağı kokteyle, tüm fuar katılımcıları davetli. Bu yıl in üzerinde başvuru alan ve bu başvuruların yüzde 99 undan fazlasını 21 gün içinde, adaya özel olarak yanıtlayan firmaların yanı sıra en çok istihdam yapan, en çok başvuru alan firmalar da ödüllendirilecek. Ayrıca adayların oylamasıyla belirlenen en beğenilen firma ve en beğenilen iş ilanı ödülleriyle birlikte 150 ye yakın firma İnsana Saygı Ödülü nün sahibi olacak. Tarih: 13 Şubat 2012 Saat: 18:30 Yer: Kariyer.net ana standı

4 Tony Buzan İmza Günü 13 Şubat Çarşamba günü 11:10-11:50 arası JTI İnsan Kaynakları Standı nda Quick Step to a Better Memory isimli kitabını imzalayacak.

5 Kadına yönelik şiddeti protesto eden, uluslararası bir sosyal sorumluluk kampanyası olan One Billion Rising için gelin hepbirlikte Zumba yapalım! Kadına yönelik şiddete dur demek için ayaklanan 1 Milyar kadından biri olmak için, hepinizi 14 Şubat günü, 10:10 10:20 saatleri arasında, Rumeli Salonu nda, JTI İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Ece Süeren Ok ile birlikte Zumba yapmaya bekliyoruz!

6 JTI TÜRKİYE OTURUMU Şirket Yetkinliği Olarak Enerjik Ortam Yarat JTI Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapan ve enerjik bir ortamda çalışmanın çalışanların dolayısıyla şirketlerin performansını artırdığına inanan Ece Süeren Ok, JTI ın 4 yetkinliğinden biri olan Enerjik Ortam Yarat ile ilgili izlenimlerini ve deneyimlerini 2013 İnsan Kaynakları Zirvesi nde sizlerle paylaşacak. Ece SÜEREN OK İNSAN KAYNAKLARI VE İDARİ İŞLER DİREKTÖRÜ, JTI Türkiye Ece Süeren Ok, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü nden mezun oldu. Kariyerine, 1992 yılında JTI da başlayan Ok; aynı şirkette farklı pozisyonlarda görev aldıktan sonra 2005 yılında İşe Alım, Eğitim, Kariyer Planlama ve Yedekleme Sisteminden sorumlu Müdür oldu. JTI Türkiye nin Kariyer Planlama Sistematiği ni ve JTI Türkiye yi bu konuda Best Practice Market konumuna oturtan Eğitim Sistematiği ni kurdu. JTI ın, Türkiye de ve tütün sektöründe ilk defa Investors in People (IiP) sertifikası almasında aktif görev alan Ece Süeren Ok, aynı zamanda lisanslı bir zumba eğitmeni. Tarih: 14 Şubat 2013 Oturum Saati: 11:35-12:10 Salon: Rumeli 7

7 Sevgili misafirlerimiz, size özel hazırlanan hediyeler, Enocta standında sizleri beklemektedir. Standımızı ziyaret ederek hediyelerinizi almayı lütfen unutmayınız. Enocta Ekibi

8 Unvan-sız / Un-titled kitabının yazarı Dora Günel kitabını sizin için imzalıyor. Dora Günel kimdir? 1957 doğumlu ve fotoğrafa 1978 de AFSAD a katılarak başladı yılları arasında AFSAD Yönetim Kurulu nda görev aldı. Fotoğraf Vakfı Kurucuları arasında yer alıyor. Ulusal ve uluslararası alanda çalışmaları sergilenmiştir. Ulusal ve uluslararası fotoğraf projelerinde danışmanlık yapmaktadır yılından bu yana BSH de çalışmaktadır Şubat 2013, BSH Standı

9 Saba Up İnsan Kaynakları Standımızı Ziyaret eden kişiler arasında yapılacak çekiliş ile bir firmaya, firma merkezinde gerçekleştirilmek üzere 1 günlük Bordro Hesaplama Eğitimi verilecektir.

10 İki gün boyunca 10:00-16:00 saatleri arasında standımıza kartvizit bırakıp tansiyon,şeker ve kilo ölçümleri yaptıranlar arasında çekilişle iki kişiye mobil check-up hediye ediyor olacağız.

11 Standımızı ziyaret edip kartvizitlerini bırakan katılımcılar arasından çekilecek kurada çıkan 7 kişiye Prf. Dr. Nursel Telman ve Eğitmenimiz Uzman Psikolog Anıl Adanalı nın, çalışma hayatında zihinsel ve bedensel becerileri geliştirmek amacı ile hazırlanan İş te Oyun adlı kitabı verilecektir.

12

13 Fuarda British Side standını ziyaret ederek, kartvizitini bırakacak 2 IK Profesyoneli kendisi ya da firma çalışanı için kullanılmak üzere British Side dan 36 saatlik Konuşma Teknikleri Grup Eğitimine katılım hakkı kazanacaktır. Sizde İngilizce pratik şart diyorsanız lütfen British Side standını ziyaret ediniz.

14

15 Denge Merkezi Eğitim ve Danışmanlık, koçluğun ancak deneyimlenerek anlaşılabileceğinden hareketle MCT IK Kongresi katılımcılarına açık 30 dk lık koçluk seansları düzenlemektedir. Denge Merkezi'nin deneyimli ekibi ve Profesyonel Erickson Koçları tarafından yapılacak koçluk görüşmelerinde amaç çözüm odaklı koçluğun oluşturduğu farkındalığı katılımcılara yaşatmaktır. 'Her seferinde bir konuşma ile dünyayı değiştiriyoruz!' misyonu ile hareket eden Erickson Koçları 25 numaralı Denge Merkezi standında bunu deneyimlemek üzere sizleri bekliyor olacak.

16 13 ve 14 şubat tarihlerinde yapılacak çekilişlerle 5 modüllük CTI CoActive Koçluk programına birer kişiye katılım hediye edilecektir. ICF akredite bu program hem Türkçe hem de İngilizce dillerinde verilmekte olup, kazanan katılımcı tercih ettiği programa katılabilecektir 14 şubat sevgililer gününde size özel fotoğrafınızı çektirmek ve almak için Elemental standına uğrayabilirsiniz

17 İŞVEREN FARKINDALIK ÖDÜLÜ 2013 Türkiye nin İlk Engelli İş Gücü Kaynağı, Engelliler İnsan Kaynakları ve Kariyer Portalı Engelsizkariyer.com, İK ve kariyer dünyasında işverenlerin doğru ve nitelikli engelli adaylara ulaşmasını sağlayan tematikte öncü bir marka. Engelsizkariyer.com, engelli işgücüpiyasasının oluşmasını ve kariyer planlamasında fırsat eşitliğinin sağlanması ve bunlar gibi sektöre kazandırdığı yeniliklerle kendi alanında ilklere imza atan bir portal. Engelsizkariyer.com, sektöre kazandırdığı inovatif çalışmaları ile kalıcı değer yaratıyor. Bunlardan biri olan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek İŞVEREN FARKINDALIK ÖDÜLÜ 2013 törenleri. Firmalar tarafından engelli adaylara, seçme ve yerleştirme sürecinde doğru pozisyonlarda görev verilmesi, diğer çalışanlarla ayrım gözetmeksizin fırsat eşitliği oluşturulması ve engelli çalışanların işveren memnuniyetlerinin araştırılması değerlendirme kriterleri arasında yer almaktadır. Profesyonel yaklaşım, duyarlılık ve farkındalık örneği sergileyen firmalar, Engelsiz Kariyer in danışman ve değerlendirme kurulunun yaptığı değerlendirme sonucunda İŞVEREN FARKINDALIK ÖDÜLÜ 2013 in sahibi olacak. Farkındalık ve kalıcı değer yaratan bu anı birlikte yaşamaya davetlisiniz. Saat: 11:50-13:20 Salon: Galata Tarih: 13 Şubat 2013

18 ENGELLİLERLE 360O İLETİŞİM KİTABI İMZA GÜNÜ Engelsizkariyer.com un kurucusu Mehmet Kızıltaş ın usta kaleminden Elma Yayınevi nden çıkan ENGELLİLERLE 360O İLETİŞİM adlı İnsan Kaynaklarında Engellilerle Doğru İletişim Metotları kitabı 2,5 ayda 3. basımı ile büyük bir başarıya imza attı. Bu kitap, engellilerle doğru iletişim kurma metotlarını anlatmanın yanı sıra bir engelli ile ilk kez karşılaştığınızda -hangi engel grubundan olursa olsun- neler yapmanız gerektiğini A dan Z ye anlatan ve karşılaşacağınız soru ya da problemlerinizde hemen hızlıca inceleyebileceğiniz rehber niteliğinde yardımcı el kitabıdır. İnsan Kaynakları Zirvesi 2013 e özel Yazar Mehmet Kızıltaş ile Engelsiz Kariyer standında kitap imza buluşmasına davetlisiniz. Farkındalık ve kalıcı değer yaratan bu anı birlikte yaşamaya davetlisiniz.

19 İnsan Kaynakları süresince Fortune Türkiye standına uğrayın, zirve için özel olarak hazırlanmış Fortune kapak fotoğrafınızı çekin, #fortuneilezirvede hashtag i ile Twitter da paylaşın. Zirve süresince her gün sonuna kadar en çok retweet alan ilk 20 kullanıcıya Fortune Türkiye yıllık abonelik hediye fırsatını kazanın. Fortune Türkiye standına uğrayın, paylaşın, kazanın!

20 Sosyal ticaret ağı globalpiyasa.com'da İnsan Kaynakları Fuarı boyunca ücretsiz iş ilanı yayınlama üyeliği edinebilirsiniz. Globalpiyasa.com insan kaynakları yönetim panelleri size sosyal ticaret ağında iş ilanı yayınlama ve yeni iş adaylarına ulaşma imkanı sağlayacaktır.

21 * Beden dili analizi * Profesyonel Koçluk Kitabı %50 indirimli satımı * Mutluluk ve Liderlik Çarkı doldurma ve yorumlama

22 5. Kuruluş yılını kutlayan ve Türkiye ve Kanada da 5 ilde faaliyet gösteren Humanica insan kaynakları standa ziyaret gerçekleştiren katılımcılar arasında yapılacak çekilişle 1 adet kurumsal üst düzey seçme ve yerleştirmeyi ve 1 adet mükemmeli arama toplantısını ücretsiz yapacaktır.

23 Üyelerine Araç sahibi olmanın sadece keyifli yanlarını yaşatan Türkiye nin araç paylaşım operatörü Mobilizm den İnsan Kaynakları Zirvesi ne özel üyelik fırsatı. Standımızı ziyaret edip Mobilizm Akıllı Hareket i dünyasına adım atan yeni üyelerimizden ilk yılın aidatı 50 TL yi almıyoruz. Üstüne 50 TL de kullanım kredisi veriyoruz.

24 Momento yarışmasına katılıp Momento Hediye paketlerinden birisini kazanma şansını yakalamak için 24 numaralı standı ziyaret etmeniz yeterlidir.

25 MyCompanyTV, İnsan Kaynakları Zirvesi nde, standını Green Box stüdyoya çevirecek. Katılımcılar ile stüdyo ortamında röportaj yapacak olan MyCompanyTV ekibi, günümüzde müzik kliplerinden reklam çekimlerine kadar birçok farklı prodüksiyonda kullanılan Green Box ın; eğitim, tanıtım, toplantı gibi alanlarda önemli ölçüde zaman ve bütçe tasarrufu sağladığını, sektör profesyonellerine aktaracak.

26 Evrenin size bir mesajı var! İster fal deyin, ister bilimsel gerçek... Ama asıl gerçek; konunun uyandırdığı merak ile astrolojinin yüzyıllardır çekiciliğini korumuş olduğu. Astroloji, gezegen ve yıldızların insanların üzerindeki etkisini yorumlayan bir bilim dalı. Bir diğer deyişle; matematiksel iz düşümlerle hayatın kendi içindeki dinamiklerinin haritasını çıkarma metodu. İnsanoğlunun yazılı tarihinin başından beri var olan bilimlerin en eskisi. Astroloji bilimi ile kendi doğum bilgilerinize göre hazırlanan kariyer haritanızla tanışmaya ne dersiniz?

27 Sevgili Misafirlerimiz, Reklamverenler Derneği tarafından düzenlenen RVD Akademi eğitimlerine ücretsiz katılım hakkı kazanmak için sizleri standımızda gerçekleştirilecek çekilişe bekliyoruz. Reklamverenler Derneği standını ziyaret ederek, kaydınızı yaptırabilirsiniz.çekiliş, 13 Şubat 2013 tarihinde ve saatlerinde, 14 Şubat 2013 tarihinde ise ve saatlerinde gerçekleştirilecektir.

28 Fotoğraflarla Zirve Hatırası İnsan Kaynakları Fuarı Hatırası fotoğrafı çektirmek isteyen tüm İK Zirvesi katılımcıları tüm gün süren bu aktiviteye katılarak anında fotoğraflarını alabilirler. Özel tasarlanmış çerçevelerle sunulan fotoğraflar İK Hatırası olarak anılarınızda kalacak. Roma, Venedik ve Amsterdam a Gitmek İster misiniz? Roma, Venedik ve Amsterdam a gidiş, dönüş uçak bileti kazanmak isteyen tüm Zirve katılımcıları 14 Şubat saat 16:00 ya kadar Secretcv standında çekilişe katılabilirler. Çekilişe katılmak için standa uğramanız ve bir şans numarası çekmeniz yeterli. Kazananlar 14 Şubat saat 16:00 da yapılacak çekilişle açıklanacaktır.

29 TEGEP standına uğrayarak kartvizit bırakanlar arasında yapılacak çekiliş ile bir kişiye kitap seti hediye edilecektir.

30 tim Danışmanlık'ın niş bir alanı vardır: finans, yönetim ve eğitim teknolojilerinin kesişme alanı. Stand'larında, bu know-how'ı, onlara soracağınız soruların yanıtlarına uyguladıklarına tanık olacaksınız. Zor ve karmaşık sorularınıza, nasıl net ve disiplinler arası bilgiyle karşılık aldığınızı görün. 1. Aktivite Tim Danışmanlık uzmanları kurumsal dönüşüme dair sorularınızı yanıtlıyor. 2. Aktivite Tim uzmanları eğitimde etkin sunum tekniklerine dair sorularınızı yanıtlıyor.

31 Yenibiris.com standına kartvizit bırakan insan kaynakları çalışanları arasında yapılacak çekilişte bir kişi Sony Xperia tablet kazanacaktır.

32 İş hayatında büyümek ve yenilenmek uzun süreli ve yorucu olabilir. Peki ya kendinizi yenilemek? Sadece iş hayatına özel olarak geliştirilmiş tekniğiyle, kısa süreli Yerinde Masaj hizmetlerinin faydalarını İnsan Kaynakları Zirvesi boyunca uygulamalı olarak görebilirsiniz. 10 dakikalık Yerinde Masaj seanslarından yararlanmak için sıranın sonunu beklemeyin. Hemen şimdi Yerinde Masaj ile tanışın ve ücretsiz seanslarından yararlanın!

33 14 Şubat Sevgililer Günü için Şubat günleri standımıza gelip iletişim bilgilerini bırakan kişiler arasından yapacağımız çekilişle kazanan 3 kişiye aşağıdaki hediyeleri vereceğiz. UNICEF Tek Dünya 2 li kupa, UNICEF Bilezik, UNICEF Mücevher kutusu.

Göz- lemli- Yorum-1. Göz- lemli- Yorum-1. GözlemliYorum-1. GözlemliYorum-1. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI.

Göz- lemli- Yorum-1. Göz- lemli- Yorum-1. GözlemliYorum-1. GözlemliYorum-1. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI. Standımızı ziyaret edip kartını bırakan İK Yöneticileri arasından kura çekimi ile belirlenecek 15 misafirimize Hüseyin Adanalı nin - Gözlemliyorum - isimli kitabı hediye edilecektir. Hüseyin ADANALI Göz-

Detaylı

TEGEP te Neler Oluyor?

TEGEP te Neler Oluyor? Gündem Mayıs 2013 02 TEGEP te Neler Oluyor? Eğitim ve gelişim alanında referans olabilecek çalışmalar kapıda! 07 TEGEP - ASTD İşbirliği 05 Zirvede Buluşalım! 09 Tegep Eğitim Profesyonellerini Geliştiriyor

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018

Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018 Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018 01 Eylül 2018, Çeşme TAİDER 6. Gelecek Nesil Zirvesi Çeşme İzmir'de gerçekleşecek buluşmamızı ajandanıza kaydetmenizi rica ederiz. Kayıt için lütfen tıklayınız. 5.Gelecek

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

V. LOJİSTİKTE BİLİŞİM SEMPOZYUMU Yeni Trendler Yeni Teknolojiler SPONSORLUK DOSYASI

V. LOJİSTİKTE BİLİŞİM SEMPOZYUMU Yeni Trendler Yeni Teknolojiler SPONSORLUK DOSYASI 23 Mayıs 2017 SPONSORLUK DOSYASI Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi Caferağa Mah. Gn. Asım Gündüz Cad.No:72 Kat:1 Daire:1 Kadıköy / İstanbul Telefon : 0216 337 70 41 e-posta : ist@tbd.org.tr 23 Mayıs

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi :

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Mevcutta ekip yöneten veya gelecekte ekip yönetimi rollerine hazırlanan çalışanlar Mevcut rolünde

Detaylı

sivil toplum kuruluşları başvuru rehberi

sivil toplum kuruluşları başvuru rehberi sivil toplum kuruluşları başvuru rehberi bir programıdır İlk Fırsat Nedir? Esas Sosyal tarafından geliştirilen ve uygulanan İlk Fırsat, üniversite eğitimini yeni tamamlamış, başarılı ve iş aramakta olan

Detaylı

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık. Tel: +90(216)

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık.  Tel: +90(216) TEMMUZ 2017 BÜLTEN Koçluk, Eğitim, Danışmanlık Tel: +90(216) 337 01 64 E-mail: info@houseofhuman.com www.houseofhuman.com ileri sayfa Kurumsal Eğitimler...04 ICF Onaylı Profesyonel Koçluk Eğitimleri...1

Detaylı

British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden. sizi ve işinizi önemsiyoruz.

British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden. sizi ve işinizi önemsiyoruz. British Safety Council Üyesi Olmanız için 7 Neden sizi ve işinizi önemsiyoruz. 1) İtibarınızı arttırın, taahhüdünüzü gösterin! Üyelik logosunu; web sitenizde, teklif ve ihale dokümanlarınızda, reklam kampanyalarınızda,

Detaylı

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle Bilişim Sektörünün değerli çalışanları, sektörümüze katkı sağlayan bilişim dostları, Bilindiği üzere Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sektörünün gelişmesi amacıyla tam 40 yıldır çalışmalarına aralıksız

Detaylı

OLMA YÖNETİCİ HALLERİ BİRE-BİR KOÇLUK SEANSLARI DESTEKLİ ATÖLYE ÇALISMALARI

OLMA YÖNETİCİ HALLERİ BİRE-BİR KOÇLUK SEANSLARI DESTEKLİ ATÖLYE ÇALISMALARI HALLERİ BİRE-BİR KOÇLUK SEANSLARI DESTEKLİ ATÖLYE ÇALISMALARI Daha önce hiç sahip olmadığın bir şeye sahip olmak istiyorsan daha önce hiç yapmadığın bir şey yapmalısın. N. Peseschkian İş hayatında, Yönetme

Detaylı

Sivil Toplum Kuruluşları Başvuru Rehberi 2019

Sivil Toplum Kuruluşları Başvuru Rehberi 2019 Sivil Toplum Kuruluşları Başvuru Rehberi 2019 Esas Sosyal ve İlk Fırsat Hakkında Esas Grubu'nun kurucuları olan Şevket Sabancı, Hayırlı Sabancı, Emine Sabancı Kamışlı (Kurucular Kurulu Başkanı), Ali Sabancı,

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

TEGEP FAALİYET RAPORU

TEGEP FAALİYET RAPORU 2013 FAALİYET RAPORU Kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirlemek, ülkemizde öncü ve

Detaylı

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU 2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU KAIZEN EĞİTİM KATALOĞU İÇİNDEKİLER TABLOSU KALİTE YÖNETİM EĞİTİMLERİ... 2 A. Kalite Yönetim Sistemi Programı... 2 A1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme

Detaylı

Temmuz 2018 E Bülteni / Sayı: 32

Temmuz 2018 E Bülteni / Sayı: 32 Temmuz 2018 E Bülteni / Sayı: 32 01 Eylül 2018, İZMİR 6. Gelecek Nesil Zirvesi Deneyimlerle konuşacağımız, ritim atölyesi ile keyiflenip, birlikte olmanın tadını çıkartacağımız 6. Gelecek Nesil Zirvesi

Detaylı

Finans sektöründe, yeni bir işe başlamanız için, yapmanız gereken sadece programa katılmak, ve bizimle işbirliği içerisinde çalışmak.

Finans sektöründe, yeni bir işe başlamanız için, yapmanız gereken sadece programa katılmak, ve bizimle işbirliği içerisinde çalışmak. Değerli gençler, Sizlerin, finans sektöründe bir kariyer edinmenizi sağlamak amacıyla, üç büyük eğitim kurumunun deneyimi ve networkü ile finans sektörü şirketlerinde iş görüşmeleri garantisi (Mülakatlar)

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri ZEYNEP ATASOY KİMDİR? Zeynep Atasoy 1970 İzmir doğumlu Zeynep Atasoy, profesyonel hayatına 1992 yılında Unilever Algida firmasında başladı. Satış Temsilcisi, Özel Satış

Detaylı

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TOBB 2013 ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-ÜYE SAYIMIZ 2013 yılı sonu itibari ile 48% artış ile 372 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 397(Haziran ayı itibari

Detaylı

TEGEP EĞİTİM VE GELİŞİM PLATFORMU DERNEĞİ. Misyonumuz. Dernek kuruluşu. TEGEP 2. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 27 Kasım 2012

TEGEP EĞİTİM VE GELİŞİM PLATFORMU DERNEĞİ. Misyonumuz. Dernek kuruluşu. TEGEP 2. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 27 Kasım 2012 FAALİYET RAPORU 2013 2 TEGEP EĞİTİM VE GELİŞİM PLATFORMU DERNEĞİ Dernek kuruluşu 21 Mart 2012 Misyonumuz Kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Personel Seçme, Yerleştirme ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 24 Ekim 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı KKTC de faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI TEGEP İN DEĞERLERİ Şeffaflık Yerellik Bilimsellik Değer Katmak TEGEP İN AMACI; EĞİTİM VE GELİŞİM ALANINA SAĞLAYACAĞI FAYDALAR TEGEP in en temel amacı Türkiye de yetişkin öğrenim sürecini

Detaylı

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi.

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi. 25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi StajOkulu Nedir? Bilişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençler, alanlarında uzmanlaşmış, özel sektörde uzun yıllar hizmet vermiş profesyoneller

Detaylı

Vizyon : Dünyadaki ilk 500, Türkiye deki ilk 5 (bazı alanlarda ilk 3 ) üniversite içine girmek ve üniversiteyi ülkenin bilim, sanat ve spor

Vizyon : Dünyadaki ilk 500, Türkiye deki ilk 5 (bazı alanlarda ilk 3 ) üniversite içine girmek ve üniversiteyi ülkenin bilim, sanat ve spor 2 Vizyon : Dünyadaki ilk 500, Türkiye deki ilk 5 (bazı alanlarda ilk 3 ) üniversite içine girmek ve üniversiteyi ülkenin bilim, sanat ve spor merkezlerinden biri yapmak. Misyon: Her alanda profesyoneller

Detaylı

KALİD Sponsorluk Dosyası

KALİD Sponsorluk Dosyası KALİD Sponsorluk Dosyası 2010 Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği KALİD, 2010 yılında da etkinlik ve aktivitelerini it i i artırarak devam ettirmektedir. Kurumunuza faydalı olacağını

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı BASIN BÜLTENİ Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin maratonu başladı, eğitim sektöründe istihdam yaz başından itibaren hareketlendi. Yenibiris.com Haziran-Temmuz-Ağustos

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur Corporate Stars her yıl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarını bir araya getirir

Detaylı

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 21-23 KASIM 2013 Erdem ALPTEKİN Araştırma ve Meslekleri Geliştirme Müdürlüğü Uzman Paola YAŞARSOY Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Akademik İlişkiler İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Aşağıdaki listede önerilen projeler, öğrenciler arasında iç denetim konusunda farkındalık yaratmaya katkı sağlamak üzere enstitünüzün

Detaylı

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır -36 Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası & Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Fethiye Temsilciliği iş birliği ile yabancı dil kursları

Detaylı

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları:

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları: Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Yönetici ve Çalışanlar Eğitimin Amacı: Araştırmalar şunu gösteriyor ki, organizasyonun değerleri ile benzer

Detaylı

Farklılığı İK ve İş olan dergi

Farklılığı İK ve İş olan dergi Farklılığı İK ve İş olan dergi Yayın hayatına 1996 yılında start veren HRdergi, İnsan Kaynakları ve yönetim ile ilgili tüm gelişme ve yenilikleri okurlara duyurmak adına her geçen gün kendini yeniliyor.

Detaylı

GÖRKEM MERAL ÖZTÜRK- Acıbadem Hastaneleri Organizasyonel Gelişim Uzmanı

GÖRKEM MERAL ÖZTÜRK- Acıbadem Hastaneleri Organizasyonel Gelişim Uzmanı GÖRKEM MERAL ÖZTÜRK- Acıbadem Hastaneleri Organizasyonel Gelişim Uzmanı Artık karşımızda Y hatta Z kuşağı varken, eğitimlerimiz daha ilgi çekici, hareketlendirici, kamçılayıcı, motive edici, sade ve eğlenceli

Detaylı

MÜHENDİSLİK KARİYERİ Mühendislik Kariyeri Mezun olduktan sonra çalışmak için seçtiğiniz şirket ne olursa olsun genelde işe basit projelerle başlayacaksınız. Mühendis olmak için üniversitede 4 yıl harcamanıza

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Bankacılık Programı na katıl.

Bankacılık Programı na katıl. . Üniversite veya yüksek okuldan 2013 yılında mezun olduysan, Bankacılık sektörünü kendine uygun görüyorsan, Kurumsal hayatın gereklerini yerine getirmeye hazırsan, bankademi Bankacılık Programı na katıl.

Detaylı

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ HAYALLER VE GERÇEKLER İK BUNUN NERESİNDE? PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından, bu yıl 13. düzenlenen İnsan

Detaylı

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2000 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 5 3. Özet 6 4. Faaliyetler ve Çıktılar 8 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

Eğitim Takvimi. 2015 Sonbahar Dönemi. CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı. İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri

Eğitim Takvimi. 2015 Sonbahar Dönemi. CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı. İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı 2015 Sonbahar Dönemi Eğitim Takvimi İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri Elemental - Value, CTI Co-Active Koçluk programlarının Türkiye temsilcisidir. NEDEN CTI?

Detaylı

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Sizin memnuniyetiniz bizim referansımızdır Deloitte Academy olarak vermiş olduğumuz her eğitimde katılımcılardan değerlendirme formu doldurmalarını istiyoruz. Bugüne

Detaylı

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Konu: Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi & Samsun Sağlık Ekipmanları Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi İçin Ortak Tanıtım,

Detaylı

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci Neden Koçluk? İnsanların günlük koşuşturma içinde hayatlarının bazı yönlerinde dengenin kaçtığını fark edemez. (iş, aile, dostlar ve kendimiz

Detaylı

kentseldonusum.pirireisharita.org

kentseldonusum.pirireisharita.org 2. KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ Sponsorluk Dosyası kentseldonusum.pirireisharita.org YERİNDE DÖNÜŞÜM, YAŞANABİLİR KENTLER Değerli Sektör Yöneticisi; 2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2014; inşaat ve finans sektörünü,

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz. Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz. Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki Ekonomik

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

Sizin memnuniyetiniz bizim referansımızdır

Sizin memnuniyetiniz bizim referansımızdır VERGİ EĞİTİMLERİ Or 4.1 UFRS EĞİTİMLERİ Or MUHASEBE EĞİTİMLER Or 4.8 BASEL EĞİTİMLERİ Or 4.7 4.2 İÇ DENETİM Or 4.2 4.7 4.2 Sizin memnuniyetiniz bizim referansımızdır BT DENETİM Or 4.7 Deloitte Academy

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

EYLÜL 2011 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL. Medya Kit 11

EYLÜL 2011 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL. Medya Kit 11 EYLÜL 2011 10 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL Medya Kit 11 içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı

Detaylı

w w w. c o r p o r a t e s a i l i n g c u p. c o m

w w w. c o r p o r a t e s a i l i n g c u p. c o m TÜRKİYE'DE İLK KEZ KURUMLARA ÖZEL YELKEN EĞİTİM VE YARIŞ ORGANİZASYONU Corporate Sailing Cup ile kurum çalışanları şirketlerinin adını taşıyan teknelerinde kurumlarını gururla temsil ediyor Hakkımızda

Detaylı

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 13 Ocak 2019, İSTANBUL Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde Profesyonellerin Yeri İstanbul'da 13 Ocak 2019, Pazar günü gerçekleşecek Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde

Detaylı

5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular:

5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular: 5 Ekim 2011 29 Şubat 2012 Pepsi Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular: 1. Kampanya hediyesi nedir? Kampanya hediyesi günlük 12 TL konuşma + 30 SMS + 30 MB cepten internettir. Konuşma hediyesi, katılımcıların

Detaylı

EYLÜL - ARALIK 2016 E-BÜLTEN. Sosyal medyada bizi izleyin

EYLÜL - ARALIK 2016 E-BÜLTEN. Sosyal medyada bizi izleyin EYLÜL - ARALIK 2016 E-BÜLTEN Sosyal medyada bizi izleyin /ocedorgtr www.oced.org.tr Özel Çocuklarımız İçin Özel Tiyatro Oyunu Gerçekleştirdik Özel çocuklar ve ailelerine yönelik hazırlanan programın asıl

Detaylı

İs İ t s a t n a bu b l l

İs İ t s a t n a bu b l l İstanbul Oniva Tur Toplantı organizasyonları, Konferanslar, Incentive turlar, özel etkinlikler, özel gruplar ve şirketlere özel teşvik programlarında 1995 ten bu yana 18 yıllık profesyonel deneyimi ile

Detaylı

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir?

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir? TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Kimiz?...Farkımız ne? 5Element Eğitim ve Danışmanlık Vizyonumuz Türkiye'de kamu ve özel sektörde en çok bilinen

Detaylı

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak;

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; AKADEMİ Carismax Akademi ye Hoşgeldiniz Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; Profesyonel Araç Yıkama Eğitimi Far Yenileme ve Temizleme Eğitimi Motor Temizliği ve Koruma Sistemleri

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı ve Zaman Yönetimi 20 Haziran 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı Eğitimin amacı katılımcıların, zaman kullanımı konusunda verimliliklerini artırarak,

Detaylı

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler Tanıtım Kataloğu Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz 212 Derece Hakkında Akademimiz Can Deniz Timur tarafından profesyonel koçluk ve kişisel gelişim programları vermek üzere 2014 yılında Ankara da kuruldu.

Detaylı

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr Etkinlik hakkında Türkiye'nin en büyük Özgür Yazılım ve Linux odaklı etkinliklerini 2002 yılından beri gerçekleştiren İstanbul Bİlgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin, 2. defa tek çatı ve

Detaylı

UPKD/ICF TÜRKİYE 2014-2016 STRATEJİLERİ 23 HAZİRAN 2014

UPKD/ICF TÜRKİYE 2014-2016 STRATEJİLERİ 23 HAZİRAN 2014 UPKD/ICF TÜRKİYE 2014-2016 STRATEJİLERİ 23 HAZİRAN 2014 ANA STRATEJİLERİMİZ ICF Türkiye Dernek Genel Üye ve Aktif Üye Sayısını Arttırmak Türkiye de Koçluğun ve Koçların Gelişimine Katkı Sağlamak Türkiye

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AKADEMİ ÖDÜLLERİ 30 KASIM 2O17 İSTANBUL

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AKADEMİ ÖDÜLLERİ 30 KASIM 2O17 İSTANBUL 9. KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PAZARYERİ KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AKADEMİ ÖDÜLLERİ 30 KASIM 2O17 İSTANBUL Gelecek on yılda dünyayı bekleyen

Detaylı

8 Sosyal Etkinlikler. 9 Duyuru. 10 Kariyer Köşesi HABER SAYI: 1 HAZİRAN / 2015. Intercity İstanbul Park. Mayıs Etkinlikleri. Intercity İstanbul Park

8 Sosyal Etkinlikler. 9 Duyuru. 10 Kariyer Köşesi HABER SAYI: 1 HAZİRAN / 2015. Intercity İstanbul Park. Mayıs Etkinlikleri. Intercity İstanbul Park HABER SAYI: 1 HAZİRAN / 2015 1 Intercity İstanbul Park Mayıs Etkinlikleri 4 Intercity İstanbul Park Haziran Etkinlikleri 8 Sosyal Etkinlikler 9 Duyuru 10 Kariyer Köşesi Intercity Istanbul Park Mayıs Etkinlikleri

Detaylı

ÖRNEKTİR KOPYALANAMAZ

ÖRNEKTİR KOPYALANAMAZ ULUSAL ENERJİ FORUMU 2011 2012 Etkinlik Bilgi Talep Formu 01 1. TOPLANTILAR 1.1. 2011 TÜRKİYE ENERJİ FORUMU, 05-07 Ekim 2011, İstanbul [ ] TÜRKİYE ENERJİ FORUMU 2011'e. kişi katılımcı olmak istiyoruz.

Detaylı

13. yıl. Reklam. Kiti 10

13. yıl. Reklam. Kiti 10 13. yıl Reklam Kiti 10.. içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı Ortalaması 5 Sektörel Dağılım 5

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu.

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz iletişim Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz, en iyi bildiğimiz işi yapmak. Hedefimiz ise, sürekli kendimizi ve ekibimizi geliştirirken,

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI Ocak 2013

TEB KOBİ BANKACILIĞI Ocak 2013 TEB KOBİ BANKACILIĞI Ocak 2013 Türkiye de KOBİ ler İşletmenin Büyüklüğü Yıllık Net Satış Hasılatı / Mali Bilançosu/ Ciro TL Yeni Tanım(Ciro TL) Çalışan Sayısı Firma Sayısı Firma Sayısı % Toplam İstihdam

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Kazandıran platforma hoş geldiniz

Kazandıran platforma hoş geldiniz Kazandıran platforma hoş geldiniz Devrim Yaratan bir Auction Sistemi, adil bir Bonus Planı - Üyeler tarafından Üyeler için geliştirildi Kooperatifler Kooperatifler, üyelerin iş sahibi olduğu şirketler

Detaylı

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler TANITIM DOSYASI 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi 2. Bölüm: Dahi Merkezlerinde Verilen Hizmetler 3. Bölüm: Franchise Şartları 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler 5. Bölüm: Rakamlarla Dahi Merkezi

Detaylı

ORGANİZASYONEL YAPILANMA VE İŞ TANIMLARININ HAZIRLANMASI WORKSHOP U

ORGANİZASYONEL YAPILANMA VE İŞ TANIMLARININ HAZIRLANMASI WORKSHOP U ORGANİZASYONEL YAPILANMA VE İŞ TANIMLARININ HAZIRLANMASI Pek çok insan kaynakları profesyonelinin teorik bilgim tam ancak bir sistemi A dan Z ye kurabileceğ imi zannetmiyorum tarzı yorumları ile sıklıkla

Detaylı

BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA

BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA 4/20/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.19 2015-2016 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri, Fark Yaratan İK Projeleri kategorisinde başarı ödülü alan Çimsa nın, 2017 yılında

Detaylı

İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz

İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, intörn mühendisliğin Türkiye de ilk kez Kahramanmaraş ta başladığını belirterek, Gelecek yıllarda da diğer mühendislik fakültelerinin

Detaylı

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kazananlar Konferansı 26 Şubat 2015 Seyhun Araz Üretim Müdürü Coca-Cola İçecek Bursa Fabrika Coca-Cola İçecek Coca-Cola Sistemi içinde en büyük 6. şişeleyici Faaliyet

Detaylı

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi İçerik : Sağlık Bilişimi, Biomedikal, Görüntüleme Teknolojileri,Tesis, Dijital Hastane-Sağlık, Tele-tıp, HBYS, Bilişim, İletişim,

Detaylı