Egebilsis Teknolojik Danışmanlık

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Egebilsis Teknolojik Danışmanlık"

Transkript

1 Egebilsis Teknolojik Danışmanlık Biz Kimiz? Egebilsis bir grup bilişim profesyoneli tarafından 10 yıllık tecrübeleri ile kurum ve kuruluşlara özel çözümler üretmek için kuruldu. Küçük, orta ve büyük ölçekli kurum ve kuruluşların internet ve teknolojinin getirdiği avantajları en verimli şekilde kullanmaları için danışmanlık ve özel çözüm hizmetleri sunan Egebilsis bu güne kadar pek çok projeye başarı ile imzasını attı. Gerçek Google Profesyonelleri ile çalışmanın farkını hemen anlarsınız. Web sitenizle ilgili kelimelerle Google da arama yapıldığında ilk sayfada ve ilk sırada çıkabilir, Google Adwords reklamlarıyla 1 saat içerisinde Google da yerinizi alabilirsiniz. Yaptığımız çalışmalardaki performans, kullanım kolaylığı ve projelerin yüksek geri dönüşümü ile dikkati çeken Egebilsis, bu başarısının altında kurumları dinlemenin ve anlamanın, projelere gereken zamanın verilmesinin, sistemli bir analizin ve kurumlara özel çözümlerin yaratılmasının bilincinde olarak çalışmalarına devam etmektedir. Edindiğimiz tecrübeler ve sektördeki deneyimlerimizle sizlere her zaman en kesin ve kararlı çözümleri en yeni teknolojilerle sunmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimiz Egebilsis her büyüklükteki kurum ve işletmelerin tüm teknolojik ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde, kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Egebilsis firmanız için ayrıcalıklı web sitelerini tasarlar, programlar ve arama motorlarında en uygun hale getirme ( optimizasyon ) işlemlerini yapar. Web tasarım ve programlama E-ticaret Danışmanlığı İsim tescil işlemleri, Barındırma hizmetleri Arama motorları optimizasyonları Google Adwords Yönetimi. Egebilsis kendi web sitesi ile, bilgi teknolojileri kategorisinde; Noyanhukuk.com sitesi ile de Kurumsal siteler kategorisinde; olmak üzere iki farklı kategoride, Altın Örümcek yarışması finalistidir. Son Dönemde Neler Yaptık? İzmir Oyuncak Müzesi Konak Belediyesi Web sitesi World of Wonders Resorts Hotels İnteraktif Cd Karabağlar Belediyesi Web Sitesi Kemalpaşa Belediyesi Web Sitesi Söke Belediyesi Web Sitesi ( Söke Belediyesi yeni web sitesi ile Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından düzenlenen 7. E-Türkiye (e-tr) yarışmasında - E Belediyecilik Özel Başarı Ödülü - E - Belediyecilik Jüri Özel Ödülü - Kamudan Vatandaşa e-tr. Birincilik Ödülü gibi üç büyük ödülü birden Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL den almışlardır. Ve buraya sığdıramadığımız, 10 yılda gerçekleştirdiğimiz 400 ün üzerinde başarılı proje...

2 Google AdWords Şirketlerin Başarıya Giden Yoldaki Yardımcısı AdWords Kullanıcıların arama sorgularına hedeflenmiş metin tabanlı reklamlardır. Bunlar şu şekilde çalışır; Gerçek Google Profesyonelleri ile çalışmanın farkını hemen anlarsınız. Web sitenizle ilgili kelimelerle Google da arama yapıldığında ilk sayfada ve ilk sırada çıkabilir, Google Adwords reklamlarıyla 1 saat içerisinde Google da yerinizi alabilirsiniz. Bu örnekte, birinin Google arama motoruna konut kredisi yazdığını varsayalım. Doğal sonuçlarımız, kullanıcıların sorgusunun altında görüntülenir (bunlar, mavi renkteki Arama Sonuçları kutusunda bulunur). Bu sonuçlar yalnızca bilgisayar algoritması tarafından belirlenir. Doğal sonuçların hemen üzerinde veya sağında görünen Sponsor Bağlantılar veya ücretli reklamlarla (bunlar kırmızı Google AdWords alanında bulunur) hiçbir ilişkileri yoktur. Neden AdWords? Çünkü Google reklamları; gazete, ulusal televizyon kanalları, radyo, dergi vb medya yöntemleriyle yapılan reklamlara oranla inanılmaz ölçüde hesaplıdır. Geri dönüşü oranı ise tüm diğer yöntemlerle kıyaslanamayacak kadar üst düzeydedir. Çünkü Google reklamları ile doğrudan sizin sunduğunuz ürün ya da hizmete ihtiyacı olanların karşısına çıkarsınız. Müşteri adayınız ile birebir temas kurarsınız. Reklamlarınızın yayınlanacağı ülke-şehir, gün-saat gibi düzenlenebilir özellikler ile tam olarak hedef kitlenize ulaşırsınız. Reklam metinlerini istediğiniz sıklıkta değiştirebilirsiniz. Tüm bu uygulama ve reklam optimizasyonlarını Egebilsis sizin adınıza verdiğiniz bilgiler doğrultusunda düzenleyecektir.

3 Google AdWords Şirketlerin Başarıya Giden Yoldaki Yardımcısı AdWords Kampanyaları Burada paketler fiyatlandırılırken maksimum geri dönüş sağlanacak şekilde tüm detaylar düşünülmüş ve tüm Standart SEO hizmeti, KDV, Hesap açılış ücreti gibi tüm giderler tek bir kalem altında birleştirilmiştir. Ekstra bir ödeme yapmanız gerekmemektedir. Elbette Adwords reklam sisteminin burada anlatılamayacak kadar çok teknik detayı mevcuttur. Bizim Egebilsis olarak görevimiz sizi teknik detaylara boğmadan dünyanın en etkili ve kaliteli reklam sisteminizden faydalanmanızı sağlamaktır. Aklınıza takılan her türlü soru için Egebilsis Adwords uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz. Oluşturulan paketler farklı reklam rekabet yoğunluğu olan sektörler için ideal çözümleri sunar. Reklam rekabet yoğunluğunun olmadığı ya da çok az olduğu sektörler için en küçük paket yeterli bir çözümdür. Elbette reklam rekabet yoğunluğunun fazla olduğu bir sektör için de EKO paket kullanılabilir. Ancak yeterli tıklama almayacağı ve yeterli geri dönüş sağlamaya yetmeyeceği tecrübelerimizle sabit olduğu için yoğun reklam rekabetinin bulunduğu sektörlere daha üst paketler önerilir. Örnek vermek gerekirse lazer epilasyon kelimesinde reklam rekabeti çok fazladır dolayısıyla reklam giderleri maksimum bütçeyi gerektirir. Ancak bu sektördeki firmaların müşteri dönüşlerinin büyük çoğunluğu Google üzerinden olmaktadır. Dolayısıyla reklam masrafları kendisini fazlasıyla amorti etmektedir. Bununla birlikte ray demiri kelimesinde reklam rekabeti yok denecek kadar azdır. Bu sektör için en küçük EKO Paket fazlasıyla yeterli olmaktadır.kullanıcıların arama sorgularına hedeflenmiş metin tabanlı reklamlardır. Adwords Paket Detayları Her bir paket sadece bir ülkeyi kapsar. Toplam paket fiyatı üzerinden günlük bütçe hesaplanır. Böylelikle reklamın 1 ay boyunca düzenli yayınlanması sağlanır. Günlük bütçenin gün içerisinde dolması durumunda reklamlar ertesi gün sabah 08:00 den itibaren tekrar gösterilmeye başlar. Reklam gösterimi için herhangi bir bütçe eksilmesi söz konusu olmaz. Günlük bütçemiz reklamlarımızın tıklanıp kişilerin web sitemize gelmesi ile eksilmeye başlar ki hedef zaten budur. Gün içerisinde günlük bütçemizin tükenmesi, sitemize yeterli sayıda ziyaretçinin geldiğini, firmayı ve ürünleri incelediğini gösterir. Reklam metninde ya da anahtar kelimelerde dilediğiniz kadar değişiklik yapabilirsiniz. Bu değişikliği Egebilsis e yolu ile ya da telefon ile bildirebilirsiniz. yolu ile yapılan değişiklik istekleri daha çabuk yerine getirilmektedir.

4 Google AdWords Paketleri Eko Paket TL Hafta içi 7 gün ayda 20 gün Google da 1. Sayfa 3 Anahtar Kelime, Sınırsız gösterim Bütçenize en uygun paketi seçin reklamlarınız hemen başlasın. Daha büyük bütçeler ya da alternatif projeleriniz için lütfen bizimle iletişime geçin. Belirtilen fiyatlara %18 kdv dahildir. Ekofull Paket TL Haftanın 7 günü ayda 30 gün Google da 1. Sayfa - 3 Anahtar Kelime Sınırsız gösterim Kobi Paket TL Hafta içi her gün ayda 20 gün Google da 1. Sayfa 5 Anahtar Kelime Sınırsız gösterim ( Kobi paketleri ile eko pakete oranla 2 Kat daha fazla performans daha iyi sonuçlar alın ) Kobifull Paket TL Haftanın 7 günü ayda 30 gün Google da 1. Sayfa 5 Anahtar Kelime Sınırsız gösterim ( Kobi paketleri ile eko pakete oranla 2 Kat daha fazla performans daha iyi sonuçlar alın ). Süper Paket TL Hafta içi her gün ayda 20 gün Google da 1. Sayfa 5 Anahtar Kelime Sınırsız gösterim ( Kobi paketleri ile eko pakete oranla 2 Kat daha fazla performans daha iyi sonuçlar alın ) Süperfull Paket TL Haftanın 7 günü ayda 30 gün Google da 1. Sayfa 20 Anahtar Kelime Sınırsız gösterim eko pakete oranla 3 Kat süper performans Süperfull Paket TL Haftanın 7 günü ayda 30 gün Google da 1. Sayfa 100 Anahtar Kelime Sınırsız gösterim eko pakete oranla 7 Kat maximum performans

5 SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Sitenizin Adwords reklamlarında değil, normal (organik) arama sonuçlarında ilk sayfada gösterilmesi işlemidir. SEO ( Arama Motoru Optimizasyonu ) Google ilk internet sitelerinin arama sonuçlarındaki yerini belirlemek için 70 den fazla kritere dikkat eder. Egebilsis tarafından gerçekleştirilen optimizasyon işlemlerinde bu kriterler olabildiğince yerine getirilmeye çalışılır. Çalışılır diyoruz çünkü bu kriterlerden bazıları sizin ve bizim inisiyatifimiz dışındadır. Elbette bunlar çok sıra dışı durumlarda söz konusudur. Tüm bu açıklamalarımızın sizi yeterince aydınlattığını düşünüyoruz. Ancak aklınızdaki her türlü soru için Egebilsis Seo uzmanları ile görüşebilirsiniz Egebilsis tarafından bugüne kadar gerçekleştirilen projelerde işlemlerin sonuç verme süresi 2 ila 6 ay arasındadır. Yapılan SEO çalışmalarının sonuçları ve başarı durumlarını sizinle paylaşmamız için lütfen bizimle iletişime geçiniz. SEO işlemlerinin uzun sürmesinin sebebi Google Arama Motoru nu kandırmanın pek kolay olmamasıdır. Zaten yapılan işlem Google ı kandırmak değil; sitenizi onun istediği kriterlere yükseltmektir. Elbette SEO işlemleri ile ilgili bir takım hile yöntemleri mevcuttur. Ancak bu tip işlemlerin yapıldığı Google tarafından tespit edildiğinde (ki er ya da geç mutlaka tespit edilir) site tamamen Google dan çıkartılarak cezalandırılır (Sandbox a gönderilme). SEO Fiyatlandırılması SEO işlemleri için fiyatlandırma arama kriteri başına yapılmaktadır. Arama kriteri bir ya da birkaç kelimeden oluşabilir. Örnek vermek gerekirse lazer epilasyon izmir bir arama kriteridir. Üç kelimeden oluşması bunu değiştirmez. Hedeflenen müşteri kitlesine ulaşmak için arama kriterleri dikkatli seçilmelidir. Her bir kelime için yapılacak SEO işlemi özel olarak fiyatlandırılır. 2 ila 6 ay arasında bir zaman diliminde belirlenen arama kriterleri ile arama yapan kişilere Google Arama motorunun ilk sayfasında gösterilmesi hedeflenir.

6 Neden Egebilsis? Yüzlerce müşterimizin Egebilsis i tercih etmesindeki başlıca sebepler; Egebilsis yaptığınız tüm ödemeleri faturalandırır! Dolayısıyla harcamalarınızı muhasebeleştirme konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Sizce neden yüzlerce müşterimiz adwords konusunda bize güveniyorlar. İşte bu nedenlerden bazıları! Güvenlik! Kredi kartı ya da diğer kişisel bilgilerinizi vermek durumunda değilsiniz. Egebilsis sizden kredi kartı bilgileriniz ya da diğer kişisel bilgileriniz talep etmez. Aklınızda güvenlik ile ilgili bir soru işareti kalmaz. Sabit fiyat! Egebilsis sizin için aylık harcamanızı bütçelendirir. Satın aldığınız paket dışında (hesap etkinleştirme ücreti, bin gösterim başına maliyet, bütçe aşım ücreti vb.) hiçbir ekstra ödeme yapmayacağınızı bilirsiniz. Ay sonu hesap ekstrenizde sürprizlerle karşılaşmazsınız. Ücretsiz SEO! Siteniz için temel optimizasyon hizmeti ücretsiz olarak yapılır. Bu sitenizin Adwords reklamları dışında (normal arama sonuçları içinde) daha üst sıralarda çıkmasında çok önemlidir! Maliyet! Egebilsis profesyonelleri Adwords reklam yönetimleri konusunda uzmanlaşmış ve bu konuda Google tarafından düzenlenen sınavları başarıyla geçmiş kişilerdir. Reklamlarınızı sizin mal edeceğiniz tutardan çok daha az bir maliyetle yönetirler. Harcanan her kuruşunuzun size kaliteli geri dönüşler kazandırması için kampanyalarınız tüm detaylara dikkat edilerek oluşturulur ve yönetilir. Rekabet! Reklamlarınız gün boyu Egebilsis profesyonelleri tarafından takip edilir. Gerekli durumlarda müdahale edilir. Bütçeniz dahilinde rakiplerinizin maliyetlerinden daha az bir maliyetle onların reklamlarının daha üst konumlarında yer almanız için gerekli düzenlemeler yapılır. Zaman! Adwords yönetim paneli ve reklam terimleri bu konuda uzman olmayan kişiler için çok da basit sayılmaz. Sizleri teknik detaylara boğmadan tüm işlemleri Egebilsis profesyonelleri gerçekleştirir, dolayısıyla işinize harcamanız gereken değerli vaktiniz size kalır. Destek! Egebilsis profesyonellerine mesai saatleri içerisinde Reklam metni değişiklikleri, teknik problemler vb. taleplerinizi telefon ya da e-posta ile anında iletebilir merak ettiğiniz konularda sürekli destek alabilirsiniz.

7 Egebilsis İle Çalışmak! Google Profesyoneli Egebilsis ile çalışmak size daha üst konumlarda daha az tıklama başı maliyetlerle yer alma şansı verir. Çünkü Google Adwords sistemi sadece TBM tekliflerini değil, aynı zamanda kalite puanı ile ilişkilendirilmiş alakalı kriterlerini de esas alır Sok. No.44 K.4 D.301 Bilginler İş Merkezi Karşıyaka / İZMİR Tel: (Pbx) Fax: info@egebilsis.com Egebilsis, Google Adwords Reklam maliyetlerinde ortalama %30 daha az ödemenizi sağlayabilir. Hazırladığımız bazı münferit reklamlarda bu oran %50'yi bulabilmektedir. Aralık 2009 itibariyle 200 ün üzerinde Google Adwords hesabı yönettik. Yönettiğimiz Google Adwords hesaplarında ayda TL ve üzeri yüksek bütçelerle veya 300 TL gibi düşük bütçelerle reklam verenlerin ortak buluşma noktası uzun süreli müşteri memnuniyetidir. En büyük referansımız müşterilerimizin sayısı veya bütçelerin çokluğu değil, uzun süreler bizimle çalışmalarıdır info@egebilsis.com

8 Neden Egebilsis? Daha önceki web tasarım firmanız sizi yarı yolda mı bıraktı? Alan adınızın ya da hosting hizmetinizin süresi mi bitti? Web siteniz ve leriniz çalışmıyor mu? Web sitenizi yapan kişi ya da firmaya ulaşamıyor musunuz? Web sitenizde hala 3 yıl önceki içerikler mi var? Sizi teknik terimlere boğup kafanızı karıştırmayız (asp, php, html, xml, css, java, Sql, swf, seo, xyz, com.tr, sütlaç, yaban mersini vb. ). Güncelleme yapabilmek için, web sitenizi hazırlayan kişiyi mi bulmak zorundasınız? Askere mi gitmiş? Artık bu işi yapmıyor muymuş? Yurtdışında mıymış? Siteniz hala Google da görünmüyor mu? Web sitenizin varlığından sizden başka kimsenin haberi yok mu? SEO - SEM nedir bilgilendirilmediniz mi? Egebilsis müşterileri 1999 yılından bu yana böyle sorunlarla karşılaşmadılar. İşinize, müşterilerinize, prestijinize sizin verdiğiniz kadar değer veririz. Bir web sitesinin sadece görüntüden oluşmadığını iyi bilir ve anlatırız. Tasarım ve animasyon kadar; işlevsellik, programlama, güvenlik, hız, kullanım kolaylığı, arama motoru optimizasyonları gibi detaylara da dikkat ederiz. Tasarımı çok iyi biliriz ama tek bildiğimiz tasarım değildir.

9

10 SPAM FIGHTER Hala her gün yüzlerce önemsiz postayı ayıklamak ile mi uğraşıyorsunuz? Bu sorun çoktan çözüldü... Önemsiz e-posta her geçen gün büyüyen bir sorun. Her gün şirket çalışanları değerli zamanlarını filtrelenmeyen önemsiz eposta ve phishing leri gerçek ve önemli postalardan ayırmaya harcıyorlar ki bu da firmalara binlerce TL ve işgücü kaybına mal olmaktadır. En son Spam filtreleme ve antivürüs teknolojisi ve günün 24 saati düzenli otomatik güncellenmesi sayesinde zamanınız ve paranız size kalır aynı zamanda çalışanların da verimliliği artar. Eğer paranız ve zamanınızı korumak istiyorsanız; size sunduğumuz ekonomik spam filtreleme çözümü sizin için en doğru seçim olacaktır. Spamfighter size şirketiniz için en iyi anti spam çözümü sağlıyor! Ödül kazanan spam filtreleme teknolojisi ile sunucunuzdan önemsiz epostaların %98 ini, phisinglerin ise %99 unu uzaklaştırır (filtreler). 24 saat güncellenen önemsiz eposta veritabanı ile en son hileleri bile spammers özelliğini kullanarak filtreler. SPAM FIGHTER EXCHANGE MODÜLÜ SPAMfighter Exchange Modülü Spam ve phishing postalara karşı anında koruma Benzersiz dil filtreleme aracı ile özel dillerde yazılan leri durdurur. Birden çok dil seçeneği mevcuttur: İngilizce, Almanca, Danimarkaca, Hollandaca, İspanyolca, İtalyanca ve Fransızca vb. Outlook Web Access Toolbar Yeni jenerasyon SPAM fighter SMTP Anti Spam Sunucusu fazladan herhangi bir donanım, yazılım ve lisansa gerek olmadan sizin mevcut çözümlerinize rahatlıkla entegre edilebilir. Size sunduğumuz benzersiz spam koruma özelliklerinden bazıları: Gerçek zamanlı spam, phishing ve virüs koruması Benzersiz yazılım mimarisi Çok çekirdekli CPU ve 64 bit yazılım mimarisi desteği Benzersiz web tabanlı ara yüz yönetimi

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN Otomatik SEO hizmetimiz sayesinde belirleyeceğiniz SINIRSIZ anahtar kelime için AYLIK çalışmalar yaparak, en yüksek potansiyele sahip olan kelimelerde sizi üst sıralara

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip NEDEN DOĞULİNE Detaylı Analiz Yapılan tüm çalışmaların temeli ve ilk adımı, detaylı analizdir. Analiz adımında, ürünün teknik, anahtar kelime, UI & UX, backlink, hedef kitle ve rakip analizi yapılır. Analiz

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

info@ph1istanbul.com

info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com DİJİTAL DÜNYA YA DAİR NE VARSA.. Mevcut Durum Analizi Algı Yönetimi Sürdürülebilir İlişkiler Hedef Kitle Analizi Dijital Strateji Kurulumu Marka Konumlandırma Rakip

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Gerek birey gerekse kuruluşların, standartları belirli iletişim ağları üzerinden ses, video, yazılı metin vb verilerin iletişimi ile fiziksel değiş-tokuş işlemi yapmadan

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution.

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution. Consulting & Internet Services BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz - info@doublesolution.com WEB SiTESi TASARIMI Firmanıza özel LOGO ve KURUMSAL KiMLiK çalışmaları yapıyoruz

Detaylı

Biz Kimiz? www.atluniversal.com

Biz Kimiz? www.atluniversal.com Web Tasarım İçin... Biz Kimiz? ATL Universal, çeşitli sektörler için internet yazılımları geliştirerek profesyonel web siteleri yapan bir web tasarım rmasıdır. Bizi ayıran farklılığımız geliştirdiğimiz

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!*

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Merhaba, Kırmızı Solucan ve Gübresi Ticareti yapan bir firma olarak kazancınızı arttırmak ve daha çok müşteriye erişmek istiyorsanız, Türkiye

Detaylı

Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo. Genel Amaçları. Seo da Kullanılan Terimler. Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır?

Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo. Genel Amaçları. Seo da Kullanılan Terimler. Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır? Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo Genel Amaçları Seo da Kullanılan Terimler Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır? Sitenizi Google 'a kaydetmek. Meta Tag Meta Tag kullanımları Dinamik yapılı meta tag

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

NELER SAĞLIYORUZ? SEKTÖR ANALİZİ SİTE ANALİZLERİ TAM ESNEKLİK TAM DESTEK

NELER SAĞLIYORUZ? SEKTÖR ANALİZİ SİTE ANALİZLERİ TAM ESNEKLİK TAM DESTEK webtures.com NELER SAĞLIYORUZ? SEKTÖR ANALİZİ Çalışmaya başlamadan önce sektör ve rakip analizler ile sitenizin sektörde ki konumunu nokta atışı test ederek, tüm eksiklere göre çalışma planlamasını gerçekleştiriyoruz.

Detaylı

KURUMSAL WEB TASARIM Proje Teklifi

KURUMSAL WEB TASARIM Proje Teklifi KURUMSAL WEB TASARIM Prje Teklifi Teklifi Veren: Celil CAN Teklif Tarihi: 07.01.2015 Karadeniz Mh. General Aldğan Cd. N 49 / 1 Gazismanpaşa, İstanbul www.celilcan.cm - bilgi@celilcan.cm Firma : Yetkili

Detaylı

ANKARA YAZILIM DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANKARA YAZILIM DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ E-Dönüşüm Uygulamaları E-FATURA E-ARŞİV FATURA E-DEFTER Direk Entegrasyon Tanıtım Bülteni Hazırlayan: Ankara Yazılım A.Ş. ANKARA, OCAK 2017 İÇİNDEKİLER

Detaylı

www.labristeknoloji.com

www.labristeknoloji.com www.labristeknoloji.com İçerik Üretici Profili Bilişim Güvenlik Sektörü Hakkında Ürünler ve Hizmetler Rekabet Avantajları Şirket Performansı Hedeflerimiz 02.09.2009 www.labristeknoloji.com 2 İçerik Üretici

Detaylı

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz E-Ticaretinizden edineceğiniz dönüşümlerinizi etkileyebilecek 12 Madde ve Adwords de işinizi kolaylaştıracak yenilikler. E-ticaret Sitelerinde Dönüşümü Arttırabilen Bazı Tavsiyeler

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Kreşistan.com da Öne Çıkın!

Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Standart veya Profesyonel üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz. Profesyonel üyelikle birlikte

Detaylı

Google ile Yeniden Pazarlama.

Google ile Yeniden Pazarlama. Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hdfl hedefleyin. Yeniden Pazarlama nedir? Yeniden Pazarlama, websitenizi ziyaret eden ancak satın almaya da kaydolma gibi istenen bir

Detaylı

Dijital Katalog Nedir?

Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog, Dijital ortamda eskimeyen, yıpranmayan, daima renkli ve interaktif kalan bir Online Katalog olarak özetleyebiliriz. Dijital Katalog ile Ürünlerinizi, Hizmetlerinizi

Detaylı

FİYAT TEKLİFİDİR. Özyılmaz Petrol Ürün. Paz. Nak. Ve Tic. Ltd. Şti. GLYAZILIM a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

FİYAT TEKLİFİDİR. Özyılmaz Petrol Ürün. Paz. Nak. Ve Tic. Ltd. Şti. GLYAZILIM a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. 03 Kasım 2012 FİYAT TEKLİFİDİR Özyılmaz Petrol Ürün. Paz. Nak. Ve Tic. Ltd. Şti. GLYAZILIM a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Her türlü soru ya da sorunda iletişim içerisinde kalmak dileğiyle;

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM

KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM KURUMSAL 0850 495 00 26 hakkımızda AN KURYE; 2012 yılında taşımacılık sektörünün Toplu dağıtım, gün içi kurye, yurtdışı kurye ve yurtiçi kargo segmentinde hizmet üretmek amacıyla

Detaylı

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Mehmet Alper Şen E-Posta İletişim Bilgileri Adres Bilgileri : senworld@gmail.com alper@kodkurdu.com : Türkiye - Antalya - Merkez - Muratpaşa Ev Telefonu : 90 (242) 247 43 21 Cep Telefonu : 90 (555) 689

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ YENİ NESİL E-TİCARET SİSTEMİ NEDİR? BİZ, AİLESİ OLARAK MÜŞTERİLERİMİZE VE PROJELERİMİZDE BASİT ÜSÜL DEĞİL, PROFESYONEL ÜSÜL METHODLARI İLE PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. GENEL OLARAK KODLAMA DİLLERİNDE,

Detaylı

ĐNTERNET DANIŞMANI. Çok Daha KOLAY. Đnternet. Đle,

ĐNTERNET DANIŞMANI. Çok Daha KOLAY. Đnternet. Đle, ĐNTERNET DANIŞMANI Đle, Đnternet Çok Daha KOLAY Biz kimiz? 1992 yılından bu yana önde gelen teknoloji, internet ve medya projelerine imza atmış olan grubumuz, 2001 de, tüm şirketleriniđnternet Holding

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI GİRİŞ Alpata Yazılım, müşterilerine yeni bin yılda çağdaş teknolojilerle daha iyi hizmetler üretmek amacı ile, farklı bir vizyon ve yapılanma düşüncesinden hareketle

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

MarkeFront Eğitim Hizmetleri. Aytaç Mestçi aytac@markefront.com

MarkeFront Eğitim Hizmetleri. Aytaç Mestçi aytac@markefront.com MarkeFront Eğitim Hizmetleri Aytaç Mestçi aytac@markefront.com MarkeFront Hizmetleri MarkeFront Hizmetleri MarkeFront Hizmetleri Eğitimler İnternet Pazarlama Genel Eğitimleri MarkeFront Eğitimleri İnternet

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

Online ve Offline Medya Planlama

Online ve Offline Medya Planlama Online ve Offline Medya Planlama Gizem Yücel 21.07.2012 gizemyucel mgyucel Dijitalist Online ve Offline ın Güncel Durumu Geleneksel Pazarlama, TV yi Koruyor «TV büyüyor.» «Daha da büyüyeceğini söylüyorlar.»

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

E-Firma Rehberi Sistemi Plus

E-Firma Rehberi Sistemi Plus ASPXPLUS e-firma Rehberi Sistemi, asp.net destekli profesyonel - güçlü - hızlı - sade ve güvenli bir sistemdir. E-Firma Rehberi'nin amacı, üyelerin firmalarını ve firmaya ait ilanlarını sisteme ekleyerek

Detaylı

anahtarkelime aylık tıklama eticaret 6600 e ticaret sitesi 3600 e ticaret siteleri 1300 site kur 14800 sanal market 14800 online alışveriş siteleri

anahtarkelime aylık tıklama eticaret 6600 e ticaret sitesi 3600 e ticaret siteleri 1300 site kur 14800 sanal market 14800 online alışveriş siteleri anahtarkelime aylık tıklama eticaret 6600 e ticaret sitesi 3600 e ticaret siteleri 1300 site kur 14800 sanal market 14800 online alışveriş siteleri 9900 ticaret 6600 bedava site kur 5400 free web site

Detaylı

2017 Presentation. web çözümleri. turkey / usa / web / dfcpabe

2017 Presentation. web çözümleri. turkey / usa / web /  dfcpabe web çözümleri minimalist anlayışla yaratıcılığımızı konuşturuyor ve doğal sayfalar oluşturuyoruz. insanların etkileşim oranını yükseltmek için asla gizem katmayı unutmuyoruz. bir müşterimiz diyor ki; Sabancı

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Kullanım Kılavuzu 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Hazırlık Mağazanızı açmak çok kolay. İlk kez mağazanızı açmanız 1 saatinizi

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

A/B TESTING. Mert Hakan ÖZLÜ N14111368

A/B TESTING. Mert Hakan ÖZLÜ N14111368 A/B TESTING Mert Hakan ÖZLÜ N14111368 İÇERİK A/B Testi Nedir? A/B Testinin Amacı Nedir? A/B Testi Nasıl Uygulanır? A/B Testi Nerelerde Kullanılır? A/B Testi ile Nasıl Değişiklikler Yapılabilir? A/B Testi

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Klasik Tüketici Deneyimi Günümüzde Tüketici Deneyimi Gelecek programatikte.. Programatik nedir? Joe Zawadzki, CEO, MediaMath "The use of technology

Detaylı

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.!

*Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! *Kampanya Koşulları İçin Tıklayınız.! ÜRÜN YÖNETİMİ Sınırsız ürün kayıt, Sınırsız marka tanımı, 4 farklı fiyat belirleyebilme... GÖRÜNÜM YÖNETİMİ Ana ekran vitrini, Her grup ve marka için özel vitrin tanımlama

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA BÖLÜM 2 Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği Doç. Dr. Serkan ADA İş Süreçleri - 1 İş süreçleri, bir ürün yada hizmet üretmek için gerekli olan faaliyetlerin bir derlemesidir. İşletme performansı

Detaylı

Script. Statik Sayfa. Dinamik Sayfa. Dinamik Web Sitelerinin Avantajları. İçerik Yönetim Sistemi. PHP Nedir? Avantajları.

Script. Statik Sayfa. Dinamik Sayfa. Dinamik Web Sitelerinin Avantajları. İçerik Yönetim Sistemi. PHP Nedir? Avantajları. Script Statik Sayfa Dinamik Sayfa Dinamik Web Sitelerinin Avantajları İçerik Yönetim Sistemi PHP Nedir? Avantajları Dezavantajları Script HTML kodları arasına yerleştirilen küçük kodlardır. Web sayfalarında

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

e-fatura e-arşiv Fatura e-defter

e-fatura e-arşiv Fatura e-defter 1 E - D E V L E T U Y G U L A M A L A R I e-fatura e-arşiv Fatura e-defter D İ R E K E N T E G R A S Y O N T A N I T I M B Ü L T E N İ Hazırlayan: Ankara Yazılım A.Ş. ANKARA, AĞUSTOS 2016 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO (Search Engine Optimization) yani arama motorları için optimizasyon demektir. Adından da anlışılacağı üzere, E-ticaret sitenizin arama motorlarında yükselmesi ve

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak.

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak. V İ L L A V. I. P P R O J E VILLA V.I.P GAYRİMENKUL lüks gayrimenkul sektöründeki 10 yıllık tecrübesine dayanarak, toplu konut projelerinde de bir marka olabilmek adına VILLA V.I.P PROJE yi yaratmıştır.

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı