ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş."

Transkript

1 DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - ÖZDERİİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İnşaa Halinde Nuvo Dragos Evleri Proje Değerlemesi Maltepe, İstanbul.. Takdim: Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. üyükdere addesi Yapı Kredi Plaza lok Kat: Levent, EŞİKTAŞ/İSTANUL Hazırlayan: Denge Gayrimenkul Değerleme ve Dan. A. Ş. Halk Sok. Ada İş Merkezi No: Kat: D:- Sahrayıcedit, KADIKÖY/İSTANUL

2 .. Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. üyükdere addesi Yapı Kredi Plaza lok Kat: LEVENT/İSTANUL Konu: : İstanbul İli, Maltepe İlçesi, ada parsel üzerindeki., m lik arsa üzerindeki güncel inşaat seviyesi, mevcut haldeki durum değeri ve proje değerinin hesaplanması ve SPK mevzuatına göre SPK Kurul değerlendirmesi bünyesinde raporun hazırlanması. İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Gülsuyu Mahallesi nde yer alan natamam site için yapmış olduğumuz değerleme raporunu ekte dikkatinize sunuyoruz. Çalışma kapsamında Değerleme Uzmanı Harita Yüksek Mühendisi Sn. Ahmet ARSLAN gayrimenkulü, çevresini bizzat görmüş ve incelemiştir. Çalışmaya konu olan gayrimenkulün yakın civarı ile daha geniş ölçekte İstanbul ili genelinde de yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde benzer kullanıma sahip, benzer özellikler taşıyan emsaller incelemeye alınmış, içinde bulunduğumuz bugünkü ekonomik koşullar çerçevesinde değeri oluşturacak unsurlar dikkate alınmak suretiyle gayrimenkulün değeri oluşturulmuştur. İşbu rapor.. tarihi itibariyle geçerli olup, taşınmazın değerlendirmesinde civardaki alım satım rayiç değerleri ve günümüz ekonomik koşulları dikkate alınmıştır. Söz konusu gayrimenkulün tanımlanan mülkiyet haklarının araştırmaları ve analizleri sonucunda ortalama %, tamamlanma oranına göre hissedarlık gözetilmeksizin toplam adil piyasa değerinin KDV hariç olarak; Projenin tamamlanmış haldeki toplam değeri.. - TL +KDV.. TL + KDV Olarak takdir edilmiş olup, Özderici GYO AŞ. Hisse değerlerine ilişkin detaylar sonuç kısmında yer almaktadır. Saygılarımızla, Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A. Ş. Ahmet ARSLAN aki UDAKOĞLU Genel Müdür Yardımcısı Genel Müdür Lisanslı Değerleme Uzmanı () Lisanslı Değerleme Uzmanı () Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

3 ağlayıcı Ve Sınırlayıcı Koşullar / Taahhütname. u raporda sunulan bilgiler ve ifadeler gerçek ve doğrudur.. Raporda belirtilen analizler, fikirler ve sonuçlar sadece belirtilen varsayımlar ve şartlarla kısıtlıdır ve bunlar benim kişisel, tarafsız ve önyargısız profesyonel analizlerim, fikirlerim ve sonuçlarımdır.. u raporun konusu olan mülke güncel ve geleceğe dönük hiçbir çıkarım yoktur. (veya belirtilen biçimde vardır.) ve işin içindeki taraflarla hiçbir kişisel ilgim yoktur.. u raporun konusu olan mülke veya bu görevle ilgili taraflara karşı hiçbir önyargım yoktur.. u görevle ilgili olarak durumum önceden saptanmış sonuçların geliştirilmesi ve bildirilmesine bağlı değildir.. u görevin tamamlanması için aldığım/alacağım ücret, önceden saptanmış bir değer veya değerin müşterinin amaçlarını gözeten yönünün geliştirilip rapor edilmesi, değer takdirinin miktarı, öngörülen bir sonucun elde edilmesi veya bu değerlemenin tasarlanan kullanımıyla doğrudan ilgili sonraki bir olayın meydana gelmesine bağlı değildir.. Değerleme ahlaki kural ve performans standartlarına göre gerçekleştirilmiştir.. Değerleme uzmanı mesleki eğitim şartlarına haiz olup değerlemesi yapılan mülkün yeri ve türü konusunda daha önceden deneyimi vardır.. u raporun konusu olan mülkü kadastro, belediye, tapu kurumlarında durumuna bakılmış ve yerinde şahsen görüp incelemiştir.. Raporda belirtilenlerin haricinde hiç kimsenin bu raporun hazırlanmasında mesleki bir yardımda bulunmadığını beyan ederiz.. Değerleme uzmanı değer biçilen mülkü ya da ona ilişkin mülkiyet hakkını etkileyen yasal konulardan sorumlu olmayacaktır. Değerleme uzmanı mülkiyet hakkının iyi ve pazarlanabilir olduğunu varsayar ve bu nedenle de mülkiyet hakkı ile ilgili herhangi bir görüş bildirmez. Söz konusu mülke sorumlu bir mülkiyet altında bulunduğu esasına dayanılarak değer biçilir. Raporu Hazırlayan Ahmet ARSLAN Lisanslı Değerleme Uzmanı () Raporu Denetleyen aki UDAKOĞLU Sorumlu Değerleme Uzmanı () Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

4 - YÖNETİİ ÖZETİ - Raporun Geçerli Olduğu Tarih ve Rapor Numarası Değerleme Türü ve Rapor Formatı.. - Açıklamalı Değerleme İncelemenin Yapıldığı Tarih.. Değerlemesi Yapılan Mülk Gayrimenkulün Adresi Hukuki Tanımı Kat irtifaklı Natamam İnşaatı Gülsuyu Mahallesi, Tugay Yolu addesi, No: evizli, Maltepe- İSTANUL Kat irtifaklı Natamam ve Dükkan İnşaatı Mal Sahibi Ahmet Özderici; Mehmet oğlu / Ali Uğur Özderici; Mehmet oğlu / Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. / Mevcut Kullanımı İmar Durumu Site inşaatı (kullanılmıyor) ada, no lu parsel:.. onay tarihli Maltepe E- Güneyi Uygulama İmar Planı Kapsamında kalmakta olup, Ayrık nizam Emsal:, H: serbest Ticari Alan yapılanma koşulları altındadır. Değerlemesi Yapılan Mülkün Arsa Alanı., m² Kullanılan Değerleme Yaklaşımları Tanımlanan Değerin Son Takdiri Emsal Karşılaştırma Yöntemi Maliyet Yöntemi Projenin mevcut değeri:.. - TL + KDV KDV dahil.. TL Projenin tamamlanması durumundaki toplam değeri:.. - TL + KDV KDV dahil.. TL * İlk etapta teslim edilmesi düşünülen A bloğun tamamlanma oranı %,, bloğun tamamlanma oranı %, dır. Değerleme Uzmanı Ahmet ARSLAN () Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

5 DEĞERLEMENİN DAYANDIĞI VARSAYIMLAR Genel Varsayımlar ve Çalışmayı Kısıtlayıcı Şartlar u değerleme raporu aşağıdaki genel varsayımları içermektedir:. Sağlanan yasal tanım veya yasal tapu mülkiyetine ilişkin konular için hiçbir sorumluluk alınmaz. Aksi beyan edilmedikçe, mülkün tapusu pazarlanabilir ve geçerlidir.. Aksi beyan edilmedikçe, mülk üzerinde teminat ve alacaklar dikkate alınmadan değerlendirilmiştir.. Sorumlu bir mülk sahipliği ve yetenekli bir mülk yönetimi varsayılmıştır.. aşkaları tarafından sağlanan bilgilerin güvenilir olduğuna inanılmaktadır, fakat bunların doğruluğu için garanti verilmez.. Tüm mühendislik etütlerinin doğru olduğu varsayılmıştır. u rapordaki parsel planları ve çizim malzemeleri, sadece okuyucunun mülkü görsel olarak canlandırması için dahil edilmiştir.. Mülkü daha değerli ya da daha az değerli kılabilecek, mülkün zemin altının veya yapıların saklı veya aşikar olmayan şartları içermediği varsayılmıştır. öyle şartlar veya bunların ortaya çıkarılması için gerekebilen mühendislik etütlerinin elde edilmesi için hiçbir sorumluluk alınmaz.. Değerleme raporu, içinde aksi beyan edilmedikçe, mülkün geçerli yerel ve ulusal yasalar ve çevre yönetmelikleriyle tam bir uygunluk içinde olduğu varsayılmıştır.. Değerleme raporunun içinde herhangi bir uygunsuzluğun tanımlanmadığı, belirtilmediği ve dikkate alınmadığı sürece, mülkün geçerli tüm imar yasaları ve kullanım yönetmelikleri ve kısıtlamalarına uyduğu varsayılmıştır.. Gerekli tüm ruhsatlar, iskan belgeleri, projeler, izinler ve diğer yasal ve idari belgelerin, yerel, ulusal veya özel kurum ve kuruluşlardan, bu raporda değer takdirinin dayandırıldığı herhangi bir kullanım için, elde edildiği veya elde edilebileceği veya yenilenebileceği varsayılmıştır.. Arazi ve yapılandırmaların kullanımlarının, tanımlanan mülkün sınırları içinde kaldığı ve raporda aksi belirtilmedikçe, bir tecavüz olmadığı varsayılmıştır.. u raporda aksi beyan edilmedikçe, mülkte var olan veya olmayan tehlikeli maddelerin mevcudiyeti değerleme uzmanı tarafından gözlemlenmemiştir. u gibi malzemelerin mülkün içinde ve dışındaki mevcudiyeti hakkında değerleme uzmanının herhangi bir bilgisi yoktur. Değerleme uzmanı bu gibi maddeleri ortaya çıkarmak için gerekli niteliklere sahip değildir. Asbest, üre formaldehit köpüklü tecrit maddesi ve potansiyel olarak zararlı diğer maddeler mülkün değerini etkileyebilir. Tahmin edilen değer, değer kaybına neden olabilecek bu gibi maddelerin mülkün içinde ve dışında bulunmadığı varsayımına dayalıdır. u gibi durumlar veya bunları ortaya çıkarmak için gerekli ekspertiz veya mühendislik bilgisi için hiçbir sorumluluk üstlenilmez. Eğer arzu edilirse kullanıcının bu alanda bir eksperin hizmetlerinden yararlanması önemle önerilir. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

6 u değerleme raporu aşağıdaki kısıtlayıcı şartlarla hazırlanmıştır.. u raporda tahmin edilen toplam değerin arsa ve yapılandırmalar arasındaki paylaşım sadece belirtilen kullanım programı için geçerlidir. Arazi ve yapılandırmalar için tahsis edilen ayrı değerler herhangi başka bir değerleme için kullanılmamalıdır ve kullanıldığı takdirde geçersizdir.. u raporun veya kopyasını elde bulundurmak, beraberinde raporun yayın hakkını vermez.. Değerleme uzmanı önceden bir anlaşma sağlanmadığı takdirde bu değerleme nedeniyle danışmanlık yapmak konuyla ilgili ifade vermek veya mahkemede bulunmak zorunda değildir.. Değerleme uzmanının (yazılı) onayı ve rızası olmadan, bu rapor içeriğinin tümü veya bir kısmı (özellikle değere ilişkin sonuçlar, değerleme uzmanının kimliği veya değerleme uzmanının bağlı olduğu firma) reklam, halkla ilişkiler, haberler, satışlar veya diğer medya yoluyla kamuoyuna açıklanıp, yayılamaz.. Önerilen yapılandırmaların aksi öngörülmediği takdirde projesine, ruhsatına, planına, imara ve diğer yasal mevzuatlara uygun inşa edilmiş/edilmekte olduğu varsayılmıştır. u raporu almak, raporun tamamen ya da kısmen yayınlama ve/veya çoğaltma hakkını doğurmaz. u raporun herhangi bir amaçla referans gösterilmesi, amacı dışında kullanılması, çoğaltılması ve/veya yayınlanması için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A. Ş. nin yazılı onayı gerekmektedir. u değerleme çalışması UDES e (Uluslararası Değerleme Standartlarına) uygun olarak ve ayrıca Sermaye Piyasası Kurulu Seri VII No: sayılı Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Değerleme Hizmeti Verecek Şirketlere ve u Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ hükümleri ile kurulun.. tarih / sayılı kararında yer alan değerleme raporlarında bulunması gereken asgari hususlar çerçevesinde hazırlanmıştır. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

7 İÇİNDEKİLER. RAPOR, ŞİRKET VE MÜŞTERİ İLGİLERİ.... Rapor Tarihi ve Numarası.... Raporun Türünün Tanımlanması.... Raporu Hazırlayanlar.... Değerleme Tarihi.... Dayanak Sözleşmesinin Tarih ve Numarası.... Şirket ilgileri.... Müşteri ilgileri.... Müşterinin Talepleri Kapsamı ve Getirilen Sınırlamalar..... Değerlemenin Amacı ve Tasarlanan Kullanımı..... Değerin Tanımı Piyasa Değeri..... Değerlendirilen Mülk Halkları..... İşin Kapsamı..... Gayrimenkulun Mülkiyet ilgiler.... Gayrimenkulün İmar ilgileri, Mevcut Durum ve Son Yıllık Yasal Süreç..... Değerleme Konusu Gayrimenkulün Varsa Son Üç Yıllık Dönemde Hukuki... Durumunda Meydana Gelen Değişikliklere (İmar Planında Meydana Gelen Değişiklikler, Kamulaştırma İşlemleri v.b.) İlişkin ilgi:..... Mevzuat Uyarınca Alınması Gereken İzin ve elgelerin Tam ve Eksiksiz Olarak Mevcut Olup Olmadığı Hakkında Görüş:..... Değerlemesi Yapılan Gayrimenkuller İle İlgili Olarak Denetimlerde ulunan Yapı Denetim Kuruluşunun (Ticaret Unvanı, Adresi Vb.) Gerçekleştirdiği Denetimler Hakkında ilgi:..... Arazinin Tanıtılması Fiziksel Özellikler Ulaşım Özellikleri..... Piyasa Yöresi, Şehir, Komşuluk Çevresi ve Konum Verileri Genel Veriler Ekonomik Veriler Sektörel Veriler.... PİYASA ARAŞTIRMASI..... Emsal Araştırması Satılık /Ticari İmarlı Arsa Emsali Araştırması Satılık Emsali Araştırması.... VERİ ANALİZİ VE SONUÇLAR..... Olumlu ve Olumsuz Özellikler..... En iyi ve En Verimli Kullanım Analizi..... Değer Yaklaşımlarında Kullanılan Yöntemler ve Analizler Değer Yaklaşımlarında Kullanılan Yöntemler Emsal Karşılaştırma Yaklaşımı Maliyet Yaklaşımı Değerlemede Kullanılan Yöntemlerin Analizi Emsal Karşılaştırma Yaklaşımına Göre Değer Analizi Değerlemede Esas Alınan enzer Satış Örneklerinin Tanım Ve Satış edelleri İle unların Seçilmesinin Nedenleri Maliyet Yaklaşımına Göre Değer Analizi... Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

8 .. Analiz Sonuçlarının Değerlendirilmesi Raporda Yer Alması Gereken Ancak ulunmayan Veriler ve Nedenleri Yasal Gereklerin Yerine Getirilip Getirilmediği Ve Mevzuat Uyarınca Alınması Gereken İzin Ve elgelerin Tam Ve Eksiksiz Olarak Mevcut Olup Olmadığı Hakkında Görüş... Ekspertize konu gayrimenkule ait Yapı Ruhsatı belgelerinin tam ve eksiksiz olduğu görülmüştür Değerlemesi Yapılan Gayrimenkulün, Gayrimenkul Projesinin Veya Gayrimenkule ağlı Hak Ve Faydaların, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Portföyüne Alınmasında Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde, ir Engel Olup Olmadığı Hakkında Görüş.... SONUÇ (Değer Göstergelerinin Uzlaştırılması)..... Değerleme Uzmanı Görüşü.... EKLER VE FOTOĞRAFLAR... Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

9 ÖLÜM RAPOR, ŞİRKET VE MÜŞTERİ İLGİLERİ. RAPOR, ŞİRKET VE MÜŞTERİ İLGİLERİ. Rapor Tarihi ve Numarası u rapor, Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin.. tarihli talebine istinaden, şirketimiz tarafından.. tarihli, numaralı rapor olarak tanzim edilmiştir.. Raporun Türünün Tanımlanması Değerleme çalışmasına konu olan rapor türü Açıklamalı Değerleme raporudur. u tür bir raporda elde edilen veriler kapsamlı şekilde açıklanmakta ve analizleri ve finansal hesapları sebepleri ile takdim edilmektedir.. Raporu Hazırlayanlar u değerleme raporu; gayrimenkul mahallinde yapılan inceleme sonucunda ilgili kişi ve kuruluşlardan elde edilen bilgilerden faydalanılarak hazırlanmıştır. u rapor, Lisanslı Değerleme Uzmanı Sn. Ahmet ARSLAN tarafından hazırlanmıştır.. Değerleme Tarihi u değerleme raporu için, şirketimizin değerleme uzmanları.. tarihinde çalışmalara başlamış ve.. tarihine kadar raporu hazırlamışlardır. u sürede gayrimenkul mahallinde ve ilgili resmi dairelerde incelemeler ve ofis çalışması yapılmıştır.. Dayanak Sözleşmesinin Tarih ve Numarası u değerleme raporu şirketimiz ile Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. arasında tarafların hak ve yükümlülüklerini belirleyen.. tarihli dayanak sözleşmesi hükümlerine bağlı kalınarak hazırlanmıştır. u rapor Sermaye Piyasası Kurulu Seri VII No: sayılı Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Değerleme Hizmeti Verecek Şirketlere ve u Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ hükümleri ile kurulun.. tarih / sayılı kararında yer alan değerleme raporlarında bulunması gereken asgari hususlar çerçevesinde hazırlanmıştır.. Şirket ilgileri Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Şirketimiz Denge Varlık Değerleme ve Danışmanlık Limitet Şirketi unvanıyla,.. tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan Şirket Ana Sözleşmesine göre, gayrimenkul (taşınmaz) değerlemesi olarak tanımlanan iş ve hizmetleri vermek amacıyla. Türk Lirası sermaye ile kurulmuştur.. Müşteri ilgileri u değerleme raporu; Rumeli Hisarı Mah. üyükdere ad. Yapı Kredi Plaza, lok, Kat:, No:, Levent, eşiktaş, İSTANUL adresinde ikamet eden Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. için hazırlanmıştır.. Müşterinin Talepleri Kapsamı ve Getirilen Sınırlamalar Değerleme çalışması sırasında müşteri tarafından herhangi bir sınırlama getirilmemiştir. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

10 ÖLÜM DEĞER TANIMLARI, GENEL TANIMLAR. DEĞER TANIMLARI, GENEL TANIMLAR.. Değerlemenin Amacı ve Tasarlanan Kullanımı Söz konusu değerleme çalışması İstanbul ili, Maltepe İlçesi, Gülsuyu mahallesinde, Tugay Yolu üzerinde konumlu Nuvo Dragos Evleri nin.. tarihi itibariyle ortalama %, mevcut inşaat seviyesine göre ve tamamlanması durumundaki piyasa değerinin belirleme amacıyla hazırlanmıştır. u raporda resmi kurum araştırmaları yapılarak yasal ve hukuki boyutuyla gayrimenkulün durumu irdelenmiş ve piyasa koşullarına uygun olarak adil piyasa değerleri araştırılıp tespit edilmiştir. Ayrıca rapor kapsamında değere etki eden unsurlar mevcut piyasa koşulları içinde değerlendirilmiş ve değere nasıl ulaşıldığı hakkında bilgi verilmiştir... Değerin Tanımı... Piyasa Değeri Piyasa değeri belirli bir kıymet biçme tarihinde istekli bir alıcı ve istekli bir satıcının hiçbir başka etki altında kalmadan ve kendi çıkarlarını kollayarak doğru bir pazarlama sonucu satışı gerçekleştirebilecekleri tahmini bir miktardır. u tanımlamada ifade edilen, satışın belirlenen bir tarihte tamamlanması ve tapunun satıcıdan alıcıya aşağıdaki şartlar altında devredilmesidir: Alıcı ve satıcı mantıklı hareket etmektedir. Her iki taraflar gayrimenkul ile ilgili bilgi sahibidirler ve kendilerine azami faydayı sağlayacak şekilde hareket etmektedirler. Gayrimenkulün satışı için açık piyasada makul bir süre tanınmıştır. Ödeme nakit veya benzeri araçlarla peşin olarak yapılmaktadır. Gayrimenkulün alım satım işlemi sırasında gerekebilecek finansman piyasa faiz oranları üzerinden gerçekleştirilmektedir... Değerlendirilen Mülk Halkları Raporda değerlendirilen mülkiyet hakkı Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. na ait / oranında mülkiyet hakkıdır. eşiktaş. Noterliğinde düzenlenen.. tarih ve yevmiye no lu kat karşılığı inşaat sözleşmesinin tadiline ilişkin sözleşmeye göre Ali uğur Özderici ve Ahmet Özderici ye ait olan arsa payı üzerinde % oranında kat karşılığı verilmiş olduğu görülmüştür. ütün inşaat işleri tamamlandığında Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. na ait arsa payı oranı, / olacaktır... İşin Kapsamı u çalışma kapsamında çalışmayı gerçekleştiren değerleme uzmanı bir takım araştırmalarda ve analizlerde bulunmuştur. Elde ettiği verilerin bir kısmı çalışmakta olduğu ofis ortamından sürekli güncellenen verilerden temin edilmiştir. Diğer veriler ise; Yaptığı çalışmanın bağlı olduğu elediye, Tapu Sicil Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Kadastro Müdürlüğü v.b. resmi kurumlarda incelemelerde bulunulmuştur. Demografik veriler TUİK ten (Türkiye İstatistik Kurumu) temin edilmiştir. Arz talep ilişkisi ve fiyat araştırmaları bölgedeki emlak ofislerinden araştırılmıştır. ölge ve saha analizi bizzat gidilerek incelenmiş ve fotoğraflanmıştır. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

11 ÖLÜM GAYRİMENKULÜN TANIMI VE VERİLERİN SUNULMASI. GAYRİMENKULÜN TANIMI VE VERİLERİN SUNULMASI.. Gayrimenkulun Mülkiyet ilgiler İLİ İSTANUL ADA İLÇESİ MALTEPE PARSEL UAĞI - ALANI., m² MAHALLESİ GÜLSUYU LOK NO Kat irtifak listesi ektedir. KÖYÜ - KAT NO Kat irtifak listesi ektedir. SOKAĞI - ARSA PAYI Kat irtifak listesi ektedir. MEVKİ - AĞIMSIZ. NO Kat irtifak listesi ektedir. VASFI ARSA NİTELİĞİ Kat irtifak listesi ektedir. PAFTA / MALİKLERİ Kat irtifak listesi ektedir.... Gayrimenkulün Takyidat ilgileri.. tarihinde Maltepe Tapu Sicil Müdürlüğü nden kat irtifakı listesi ektedir. Taşınmazlara ait takyidatlar ektedir.... Değerlemesi Yapılan Gayrimenkule Esas, Son Yıl İçerisindeki Satış ilgileri Maltepe Tapu Müdürlüğü tapu kütüğü kayıtları çerçevesinde yapılan araştırmada ada, no lu parsel Ahmet Özderici; Mehmet oğlu - Ali Uğur Özderici; Mehmet oğlu adına ifraz işlemi ile eşit şekilde kayıtlı iken -.. tarih, yevmiye no ile Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. na / oranında satılmıştır. Edinme sebebi satış işlemidir.. Gayrimenkulün İmar ilgileri, Mevcut Durum ve Son Yıllık Yasal Süreç İmar Durumu: ada, parsel sayılı taşınmaz, Ek deki imar durumu yazısında belirtildiği gibi / ölçekli tarihli Maltepe E- Güneyi Uygulama İmar Planı Kapsamında kalmakta olup, Ayrık nizam Emsal:, H: serbest, Ticari Alan yapılanma koşulları altındadır. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

12 ÖLÜM GAYRİMENKULÜN TANIMI VE VERİLERİN SUNULMASI ada, parsel Mevcut İmar Durumuna Göre Terk Öncesi rüt Alanı. m² Terk Sonrası Net Alanı., m² Terk Oranı ~% Kullanım TAKS, Emsal Ticari Alan Taban Oturum Alanı. m² Emsale Dahil Toplam İnşaat Alanı (*). m² ÖNEMLİ NOTLAR: Plan notları ekte sunulmuştur. (*) Plan notunda emsale dahil alanlar brüt alan üzerinden yapılmaktadır notu bulunduğundan emsale dahil inşaat alanı brüt alan üzerinden hesaplanmıştır. Yapı Ruhsat : Ana gayrimenkulle ilgili olarak ada/parsel bazında yerinin doğruluğu parselasyon planından, imar planından, blok bazında ve bağımsız bölüm bazında yerinin doğruluğu Maltepe elediyesinde mevcut varolan inşaat.. onay tarihli ve onay numaralı projesine uygun olarak devam etmektedir. ( inşaat seviyesi %, olarak tespit edilmiştir. ) Değerlemesi yapılan projelerin ilgili mevzuat uyarınca gerekli tüm izinlerinin incelemesi,.. tarihi itibariyle Maltepe elediyesi İmar Arşiv departmanından yapılmış olup, söz konusu proje inşaatının başlamasına yönelik adet.. tarih ve - sayılı Yapı Ruhsatı bulunmaktadır. Yapı Denetim: Değerleme konusu taşınmaz üzerindeki yapılar.. tarih ve sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun a tabidir. Yapı denetim firmasından ilgili denetimlerle ilgili alınan resmi yazı ektedir... Değerleme Konusu Gayrimenkulün Varsa Son Üç Yıllık Dönemde Hukuki Durumunda Meydana Gelen Değişikliklere (İmar Planında Meydana Gelen Değişiklikler, Kamulaştırma İşlemleri v.b.) İlişkin ilgi: Değerleme konusu taşınmazların olduğu parsel / ölçekli tarihli Maltepe E- Güneyi Uygulama İmar Planı Kapsamında kalmaktadır... Mevzuat Uyarınca Alınması Gereken İzin ve elgelerin Tam ve Eksiksiz Olarak Mevcut Olup Olmadığı Hakkında Görüş: Taşınmazlar için ile ekte bir örneği sunulmakta olan yapı ruhsatları mevcuttur... Değerlemesi Yapılan Gayrimenkuller İle İlgili Olarak Denetimlerde ulunan Yapı Denetim Kuruluşunun (Ticaret Unvanı, Adresi Vb.) Gerçekleştirdiği Denetimler Hakkında ilgi: Değerleme konusu taşınmaz üzerindeki yapı,.. tarih ve sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun kapsamındadır. Yapı denetim Firması Sismik Yapı Demetim Hizmetleri A.Ş. ( Atatürk Mahallesi, ilgi Sokak, No:, Kat :, Ataşehir / İstanbul) dir. Yapı denetim firmasının projenin uygunluğu ile ilgili gerçekleştirdiği denetimler sonrasında düzenlediği evrak ektedir. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

13 ÖLÜM GAYRİMENKULÜN TANIMI VE VERİLERİN SUNULMASI.. Arazinin Tanıtılması... Fiziksel Özellikler ada, no lu parsel: Tugay Yolu addesi üzerinde OMSAN Lojistik ile komşu durumda olan parsel, tapu kayıtlarında., m² yüzölçümüne sahiptir. Arsa, dikdörtgene yakın yamuk formunda olup, kayalık bir zemindir. Ekspertiz tarihi itibariyle A blok %., blok %., lok %., D lok %. seviyesinde tamamlanmış, E blok %., F blok ise %. inşaat seviyesinde tamamlanmıştır. İnşaat seviyeleri saha çalışması günü itibarıyla tespit edilmiştir. (kz ekler inşaat seviye tablosu) Site içerisinde inşaat faaliyetleri devam etmektedir. İnşaatı site genelinde ortalama %, seviyesinde tamamlanmıştır. Kuzeybatısında Tugay Yolu addesi, güneydoğusunda Singer Fabrika yolu bulunan parselin imar planına göre güneydoğusunda kalan alanda belediyeye terk edilen bölge bulunmakta ve bu bölge ile arasından yol geçmektedir. Parselin brüt alanı. m² olup, yaklaşık., m² terk sonrası (%) net alanı., m² olmuştur. u projeye göre arsa üzerinde farklı konut bloğu, Ticari blok olmak üzere toplamda blok bulunmaktadır. loklar; A---D-E-F olarak adlandırılmakta ve mimari projeden alınan bilgilere göre tanımlanmaktadır. A D E ve F bloklarının zemin altında bodrum kat bulunmakta olup, bu bodrum katlar otopark olarak kullanılmaktadır. irinci etap olarak A ve bloklarının inşaatı tamamlanması hedeflenmektedir. --D blokları aynı mimari projeye sahiptir. A lok; o Zemin + normal kat + Asansör Makine Dairesinden oluşmaktadır. o ağımsız bölüm bulunmakta olup, bunların tanesi dükkân geri kalanı konuttur. o lokta + / + + dubleks / + + dubleks daireler mevcuttur. o A blok residence olarak planlanmış olup rezidans hizmetleri dışında diğer bloklardan farklı olarak kat yüksekliği. m. dükkanlarda kat yüksekliği, m.dir. o u blokta home-ofis kullanımına izin verilmesi planlanmaktadır. D lok; o Zemin kat + normal kat + çatı katından oluşmaktadır. o Her bir blokta olmak üzere toplamda adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Hepsi konut kullanımlıdır. o lokta + / + + bahçeli / + şeklinde sınıflandırılabilinir. o Kat yüksekliği, m.dir. E lok; o bodrum kat + zemin + normal kat + çatı katından oluşmaktadır. o Teras kullanımlı daireler bulunmaktadır. o Metrekare olarak toplamda farklı tipte konuttan bağımsız bölümden oluşmaktadır. o Kat yüksekliği, m.dir. F lok; o o o Zemin kattan oluşan ve dükkân nitelikli olan blok metrekaredir. Kat yüksekliği tesisat katı dahil, m.dir. u blok un site içi satış ofisi olarak kullanılması planlanmaktadır. Site toplam. bağımsız bölümden oluşmaktadır. Site genelinde inşaat faaliyetleri devam etmekte olup A ve bloklar satışa çıkartılmıştır. A ve blok un Haziran ayında diğer, D, E, bloklar ise yılında teslim edilmesi, peyzaj, havuz, spor tesislerinin.. yılında bitirilmesi Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

14 ÖLÜM GAYRİMENKULÜN TANIMI VE VERİLERİN SUNULMASI planlanmaktadır. F blokun ise ocak ayı içinde tamamlanması planlanmaktadır. Dairelerin teslim standartları ile ilgili teknik şartname içeriği ektedir. Değerlemede projenin tamamlanmış hali ile belirlenen değer, dairelerin teknik şartnamede belirtilen standartlarda anahtar teslimi olarak tamamlanacağı kabul edilerek taktir edilmiştir. Sitede toplam. araç kapasiteli ( + daireler için bir, + ve + daireler için ikişer araç kapasiteli) kapalı otopark alanı planlanmıştır. Site inşaat seviyesi ağırlıklı ortalamaya göre %. olarak tespit edilmiştir. Ortalama inşaat seviyesinin tespitinde her bloğun inşaat seviyesini inşaat alanlarına göre ağırlıklı ortalaması alınarak hesaplanmıştır.... Ulaşım Özellikleri Değerleme konusu mülke, E- karayolundan Kadıköy Pendik istikametine giderken evizli Köprülü Kavşağından Maltepe yönüne dönülerek girilen Tugay Yolu addesi üzerinden ulaşılabilmektedir. Aynı şekilde mülke, minibüs yolunda Pendik Kadıköy istikametine giderken Güral Porselenin bulunduğu kavşaktan kuzey yönüne dönülerek girilen Tugay Yolu addesinden ulaşılabilmektedir. Konu gayrimenkullerin önemli noktalara olan erişim mesafeleri aşağıdaki tablodadır. Önemli Merkezler Mesafe (km.) arrefoursa Maltepe Park AVM, D- Karayolu evizli Kavşağı Metro İstasyonu, Kartal Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi Maltepe İlçe Merkezi, TEM Otoyolu Kartal Kavşağı Kadıköy Rıhtım Kartal Adliyesi Metro İstasyonu,.. Piyasa Yöresi, Şehir, Komşuluk Çevresi ve Konum Verileri... Genel Veriler İstanbul, Türkiye'nin en kalabalık ve ekonomik açıdan en önemli şehridir. elediye sınırları göz önüne alınarak yapılan sıralamaya göre Avrupa'nın en yüksek nüfusa sahip şehridir. İstanbul Türkiye'nin kuzeybatısında, Marmara kıyısı ve oğaziçi boyunca, Haliç'i de çevreleyecek şekilde kurulmuştur. İstanbul kıtalararası bir şehir olup, Avrupa'daki bölümüne Avrupa Yakası veya Rumeli Yakası, Asya'daki Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

15 ÖLÜM GAYRİMENKULÜN TANIMI VE VERİLERİN SUNULMASI bölümüne ise Anadolu Yakası denir. Tarihte ilk olarak üç tarafı Marmara Denizi, oğaziçi ve Haliç'in sardığı bir yarım ada üzerinde kurulan İstanbul'un batıdaki sınırını İstanbul Surları oluşturmaktaydı. Gelişme ve büyüme sürecinde surların her seferinde daha batıya ilerletilerek inşa edilmesiyle defa genişletilen şehrin bugün itibari ile ilçesi vardır. Sınırları içerisinde ise büyükşehir belediyesi ile birlikte toplam belediye bulunmaktadır. yılında Kartal ilçesinden ayrılarak ilçe konumuna gelen Maltepe; İstanbul ilinin. üyük ilçesi Kadıköy, Kartal ve Ataşehir ilçeleriyle komşu konumundadır. İstanbul a bağlı Marmara Denizi'ne kıyısı olan, Anadolu yakasında bir ilçedir. Mahalleleri; Esenkent, Altayçeşme, Gülensu, Gülsuyu, Küçükyalı Merkez, Altıntepe, Aydınevler, Çınar, Fındıklı, Zümrütevler, İdealtepe dir. Maltepe bölgesi'nde ulaşım demiryolu ve karayolu ile yapılabilmektedir. Demiryolu Maltepe'nin E- Karayolu altında kalan Eski Maltepe'nin kurulmuş olduğu güzergahtır. Karayolu ise (Ankara Asfaltı) Maltepe'yi ikiye ayırmaktadır. u yol Maltepe'yi Anadolu'ya yan yollar ise komşu ilçelere bağlar. İkinci önemli karayolu ise ağdat addesi olup ostancı ile Pendik arasındaki güzergahı oluşturmaktadır. ölgemiz haberleşme bakımından İstanbul'un en aktif bölgelerindendir. PTT hizmet birimlerinin sayısı 'dur. Ayrıca Küçükyalı'daki Telekom Müdürlüğü geniş bir alanda hizmetlerini yürütmektedir.... Ekonomik Veriler İstanbul'un toplam ilçesi vardır. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) hazırlamış olduğu yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) Nüfus Sayımı Sonuçlarına göre İstanbul'un Toplam Nüfusu.. kişidir. Toplam nüfus içerisinde.. kent nüfusu,. de belde ve köy nüfusudur. İstanbul'un ilçesi nüfus sayısı bakımından yılı verilerine göre incelendiğinde en çok nüfuslu ilçesi ağcılar, en az nüfuslu ilçesi de Şile olmuştur. İl/İlçe merkezi İl/İlçe merkezi İstanbul Toplam Erkek Kadın İstanbul Toplam Erkek Kadın Adalar... Gaziosmanpaşa... Arnavutköy... Güngören... Ataşehir... Kadıköy... Avcılar... Kağıthane... ağcılar... Kartal... ahçelievler... Küçükçekmece... akırköy... Maltepe... aşakşehir... Pendik... ayrampaşa... Sancaktepe... eşiktaş... Sarıyer... eykoz... Silivri... eylikdüzü... Sultanbeyli... eyoğlu... Sultangazi....Çekmece... Şile... Çatalca... Şişli... Çekmeköy... Tuzla... Esenler... Ümraniye... Esenyurt... Üsküdar... Eyüp... Zeytinburnu... Fatih... Toplam Tablo.. İstatistik Kurumu Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) Nüfus Sayımı Sonuçları () Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

16 ÖLÜM GAYRİMENKULÜN TANIMI VE VERİLERİN SUNULMASI İstanbul, Türkiye'nin en büyük şehri ve siyasi olarak eski başkentidir. Kara ve deniz ticaret yollarının bir kavşağı olması ve stratejik konumu nedeniyle Türkiye'de ekonomik yaşamın merkezi olmuştur. Şehir aynı zamanda en büyük sanayi merkezidir. Türkiye'deki sanayi istihdamının %'sini karşılamaktadır. Yaklaşık olarak %'lik endüstriyel alana sahiptir. İstanbul ve çevre iller bu alanda; meyve, zeytinyağı, İpek, pamuk ve tütün gibi ürünler elde etmektedir. Ayrıca gıda sanayi, tekstil üretimi, petrol ürünleri, kauçuk, metal eşya, deri, kimya, ilaç, elektronik, cam, teknolojik ürünler, makine, otomotiv, ulaşım araçları, kağıt ve kâğıt ürünleri ve alkollü içkiler, kentin önemli sanayi ürünleri arasında yer almaktadır. Günümüzde İstanbul, Türkiye'nin % üretimine ve %'lik ticaret hacmine sahiptir. Ülkede Gayrisafi millî hasıla'nın %.'lik kısmını oluşturur.... Sektörel Veriler İstanbul, kurulduğu dönemden başlayarak bulunduğu bölgenin ve ait olduğu devletin ekonomik merkezi olma niteliğini korumuştur. umhuriyet döneminde de İstanbul ülkenin ekonomik anlamda en ileri merkezi olma merkezi özelliğini korumaktadır. İlin ülke gayrisafi millî hasılası içindeki payı %, devlet bütçesine katkısıysa % düzeyindedir. Yıllık döviz girdisi... TL'ye ulaşmıştır. İstanbul ili genelinde ekonomik etkinlikler çok büyük çeşitlilik göstermektedir. Ticaret ve Sanayi İstanbul'un yeni iş bölgelerinden Maslak Ticaret, İstanbul'un gelirinde en büyük paya sahip olan sektördür. İlde bu sektörün gelişmesinde oğaz köprülerinin, Asya ve Avrupa gibi merkezler arasında uzanan otoyolların hiç kuşkusuz büyük katkısı vardır. Aynı şekilde demiryoluyla da Asya ve Avrupa'ya bağlanması ve büyük limanları olması da bu konuda etkilidir. İstanbul ticaret sektörü ülke toplamının %'sini oluşturur. Dışalım ve dışsatım konusunda da İstanbul ili Türkiye çapında birinci sıradadır. Türkiye'de hizmet veren özel bankaların tümünün, ulusal çapta yayın yapan gazetelerin, televizyon kanallarının, ulaşım firmalarının ve yayınevlerinin ise tümüne yakınının genel merkezleri İstanbul'dadır. Nitekim, İstanbul ili ekonomisinde bankacılıkla birlikte ulaştırma-haberleşme sektörü %'i aşan bir paya sahiptir. Türkiye'nin büyük sanayi kuruluşlarından pek çoğunun genel merkezi ve fabrikası İstanbul ilinde bulunmaktadır. İlde madeni eşya, makine, otomotiv, gemi yapımı, kimya, dokuma, konfeksiyon, hazır gıda, cam, porselen ve çimento sanayi gelişkindir. 'li yılların başında payı %'a yakın olan sanayi, ticaretten sonra ildeki ikinci büyük sektördür. umhuriyet'in kurulmasıyla hızla sanayileşen İstanbul'da ilk fabrikalar Haliç kıyılarına kurulmuş; ancak şehirde yarattıkları kirlilik ve kargaşadan ötürü birer birer tasfiye edilerek şehrin dışında oluşturulan organize sanayi bölgelerine taşınmışlardır. Atatürk Oto Sanayi Sitesi ve İkitelli Organize Sanayi ölgesi İstanbul'un en büyük sanayi bölgeleridir. Ancak yerleşim yerlerinin önlenemez genişlemeleri nedeniyle buralar da günümüzde yerleşim yerlerinin arasında kalmışlardır. Turizm inlerce yıldır, değişik insan topluluklarına yurt olan İstanbul topraklarının hemen her yöresinde, tarihin çeşitli dönemlerinden kalma tarihî eserlerle karşılaşmak mümkündür. Envanterlerde kayıtlı binlerce tarihî eser arasında, kent duvarları, saraylar, kasırlar, camiler, kiliseler, sinagoglar, çeşmeler ve konaklar bulunur. yılı istatistiklerine göre İstanbul, Antalya'dan sonra en çok turist ağırlayan ildir. yılı içinde ile hava, kara ve deniz yoluyla giriş yapan turist sayısı, milyonun biraz üzerindedir. unlar içinde %,'lik payla Almanlar birinci,,'lik payla Ruslar ikinci sırada bulunur. İstanbul'un ağırladığı ilk turist kafilesi, yılında Sergi-i Umumi-i Osmani'yi ziyaret için gelmişti. Daha sonra İstanbul'un Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

17 ÖLÜM GAYRİMENKULÜN TANIMI VE VERİLERİN SUNULMASI demiryoluyla Avrupa'ya bağlanmasıyla turist sayısı daha da artmış, artan konaklama talebini karşılamak için İstanbul'un ilk oteli Pera Palas kurulmuştur. İstanbul ilinde verilerine göre işletme belgeli konaklama ve eğlence tesisi bulunmaktadır. İstanbul'da pek çok müze bulunmaktadır ve bunlar içinde özel müzeler de vardır. yılında yalnızca devlet müzelerini,, kişi ziyaret etmiştir. Ziyaret edilen mekânlar arasında,, kişi ile Topkapı Sarayı başı çekerken, onu,, kişiyle Ayasofya Müzesi izlemiştir. İstanbul'un tarihsel merkezi konumundaki Fatih ilçesi (Tarihî yarımada), Haliç çevresi yerleşimleri eyoğlu ve Eyüp; oğaziçi'nde eşiktaş ve Sarıyer; Anadolu Yakası'nda Kadıköy, Üsküdar ve Adalar ilçeleri İstanbul'un tarih turizmi açısından zengin merkezleri arasında yer almaktadır. Doğa turizmi içinse eykoz, Şile, Adalar ve Sarıyer'de ilgi çekici adresler vardır. Değerleme çalışmasına konu gayrimenkul SPK mevzuatınca gayrimenkul yatırım ortaklığı portföyüne alınması konusunda herhangi bir engel bulunmadığı tespit edilmiştir. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

18 ÖLÜM PİYASA ARAŞTIRMASI. PİYASA ARAŞTIRMASI ölgede özellikle metro projesinin tamamlanmasıyla ulaşım imkanlarının da arttığı Maltepe Kartal bölgesinde son donemde gelişen yatırımlar, Adliye sarayının bölgeye taşınıyor olması, büyük yatırımcılarında taleplerini bu yöne doğru çekmesini sağlamaktadır. u nedenle arsa piyasasında artan talep karşında fiyatlarda spekülatif oynamalar gerçekleşmektedir. Konu taşınmaza yakın bölgedeki arsa emsalleri araştırıldığında toplam inşaat alanına göre arazi fiyatları m² başına.-tl ile.-tl arasında değiştiği tespit edilmiştir... Emsal Araştırması... Satılık /Ticari İmarlı Arsa Emsali Araştırması Emsal : Yüksel Su İnşaat Emlak Selahattin Yüksel Tel: Değerleme konusu taşınmaza yakın konumda Tugay yolu üzeri arrefour yakınında m² alanlı ticari kullanımlı arsa. TL fiyatla satılıktır.. (m² satış fiyatı:.-tl) Pazarlık Payı: Yapılan görüşmede pazarlık payı olmadığı belirtilmiştir. Gayrimenkulün değeri:..-tl Gayrimenkulün birim değeri:.-tl/ m²=-tl/m² Emsal : Oktay Özakaltun Tel: Değerleme konusu taşınmaza yakın konumda Tugay yolu üzerindeki m² alanlı konut imarlı arsa.. USD fiyatla satılıktır. Pazarlık Payı: Yapılan görüşmede pazarlık payı olmadığı belirtilmiştir. Gayrimenkulün değeri:...-usd Gayrimenkulün birim değeri:..-usd/ m²=-usd/m² -USD x.= -TL Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

19 ÖLÜM PİYASA ARAŞTIRMASI Emsal : Evhan Emlak, Melahat Hanım Tel: Değerleme konusu taşınmaza yakın konumda Tugay yolu üzerinde brüt, net m² alanlı konut imarlı arsa. TL fiyatla satılıktır. Pazarlık Payı: Yapılan görüşmede pazarlık payı olmadığı belirtilmiştir. Gayrimenkulün değeri:.-tl Gayrimenkulün birim değeri:.-tl/ m²=,-tl/m² Emsal : İlhan ey Tel: ölge genelinde hizmet veren Emlak Ofisi yetkilisi emsal nitelikteki arsa m değerlerinin net parsellere göre. -. TL/m seviyesinde olabileceğini beyan etmiştir. Yine aynı yetkiliden Omsan Lojistiğe ait bitişik. m brüt alanlı,. m inşaat alanı olan, emsal, konut imarlı parselin...-usd seviyelerinde satılabileceği bilgisi edinilmiştir. Toplam İnşaat Alanına Göre m irim Değer:...-USD/. m = (.-USD/m ).,-TL/m Emsal : Mustafa ey Tel: Kartal Maltepe E- yanyol Turkcell binası yakınında, konum şerefiyesi yüksek evizli Devlet hastanesi karşında bulunan net. m² lik TAKS:, Emsal:, konut+ticari imarlı emsalle göre. m kapalı alan hakkı olan arsa için...-usd satış bedeli talep edilmektedir.kapalı alan net alana göre hesaplanacaktır. E- e m. cephelidir. (Arsa irim Fiyat:..-USD/m² Toplam inşaat alanı:. m x, =. m Toplam İnşaat Alanına Göre m irim Değer:...-USD /. m Emsal : Ömer ey Tel =..-USD/m x,.-tl/usd x, x, ( şerefiye) =..-TL/m Kartal korusunu geçince akaryakıt istasyonu yanında bulunan, yan yola m cepheli m alanlı Emsal:. konut imarlı arsa.. USD fiyatla satılıktır. Gayrimenkulün birim değeri:..-usd /. m²=-usd/m² Emsal : Eskidji Filiz Mıhlaç Tel: Değerleme konusu taşınmaza yakın konumda E üzeri sancaktepe kavşağı yakınında m² alanlı ticari kullanımlı arsa.. USD fiyatla satılıktır.. (m² satış fiyatı:.,-tl) Pazarlık Payı: Yapılan görüşmede pazarlık payı olmadığı belirtilmiştir. Gayrimenkulün değeri:...-usd Gayrimenkulün birim değeri:.. USD / m² =,.-USD/m² Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

20 ÖLÜM... Satılık Emsali Araştırması PİYASA ARAŞTIRMASI Helenium Twins Residence + daireler m², ve m² olarak iki farklı şekilde projelendirilmiştir. lok ve katlara göre fiyatları..-tl ile..-tl arasında değişiyor..kat üstü (özellikle batı tarafında) deniz manzaralı + daireler ise.. TL ile..-tl arasında değerlendirilmektedir. Proje E- in kuzeyinde bulunmasından dolayı konu mülke göre manzara özelliği daha azdır. Aralık da daireler sahiplerine teslim edilmiş olacağı belirtilmektedir. Genel olarak daire tipleri ve fiyat aralıkları aşağıdaki gibidir; +, m² -, m².-..-tl +, m².-..-tl Deluxia Dragos Tugay Yolu üzerinde yer alan tek bloktan oluşup toplamda dairelidir. Studio, +, + ve + daire tipleri mevcuttur. Residence özelliğine sahip, home office müsadelidir. Açık kapalı otopark, açık yüzme havuzu, fitness center, aerobik - plates stüdyoları, sauna, buhar odası, toplantı odaları, çocuk oyun alanı, basketbol sahası yer alacaktır. Projedeki daireler Kasım te teslim edilecektir. Projede halen. Elde satılık olan dairelerin m ve fiyat aralıkları aşağıdaki gibidir. Studio :. TL. (, m net) + :. TL.Min.. TL Max. (, -, -,, m net) + :.TL.Min.. TL Max. (,-, m net) + :. TL.Min.. TL Max. (,-, m net) Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

21 ÖLÜM PİYASA ARAŞTIRMASI Dap Dalga Kule Proje Residence özelliklerine sahip Maltepe evizli de kule daire daireden oluşmaktadır. Daireler stüdyo, +, + tiplerindedir. Adalar ve Marmara denizi manzaralı niteliktedir. Sitede cafeterya, spor salonu, masaj salonu, üstü açılabilir yüzme havuzu, yürüyüş alanları mevcuttur. Proje ay sonra teslim edilecektir. inada home-ofis kullanıma izin verilmektedir. ( Stüdyo, m.-..tl + :. TL. Min...TL Max. (,, m brüt) + :. TL. Min...TL Max. (,, m brüt) Dap Royal enter Maltepe E e yakın olan proje Mart- Nisan te teslim edilecek olup + ve + dairelerin satışı tamamlanmıştır. + daire fiyatları. (Min.).. -TL(Max.) olup m brüt arasındadır. Ada Kule Tugay Yolu ile E- arasında yer alan projedir. Site genelinde saat güvenlik ve kapalı devre kamera sistemi, yüzme havuzu, basket sahası, voleybol sahası, uydu sistemi, kablolu yayın ve internet bağlantısı, kafeterya, profesyonel bina yönetimi mevcuttur. Daireler tamamlanma aşamasında olup başında teslim edilecektir. Dairelerin bir çoğunda Marmara Denizi ve adalar manzarası mevcuttur. Satış ofisinden alınan bilgiye göre satışta olan dairelerin m büyüklükleri ve fiyatları aşağıdaki gibidir. (Daire büyüklükleri satış m si olarak verilen değerlerdir.) ( + m daire..tl + m daire -..TL + - m daire -..TL + m daire -..TL + m dubleks daireler...tl Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

22 ÖLÜM VERİ ANALİZİ VE SONUÇLAR. VERİ ANALİZİ VE SONUÇLAR.. Olumlu ve Olumsuz Özellikler Olumlu Özellikler; E- ve minibüs yolu gibi ana akslara yakın konumda olması, ağlantı noktalarına ulaşılabilirliği yüksek olması, Metro istasyonuna yakın olması, Kayalık zemin olması nedeniyle deprem güvenirliliği, Altyapı çalışmalarının bölgede tamamlanmış olması, Kartal Kentsel Dönüşüm bölgesinin etkisi altında olması, Gelişen konut bölgesi olması, Yeni yapılan Kartal Adliye Sarayına yakın olması, Konu projenin deniz manzarası bulunması, Olumsuz Özellikler; İnşaatın natamam vaziyette olması... En iyi ve En Verimli Kullanım Analizi En iyi ve en verimli kullanım boş bir arazinin veya yapılandırılmış bir mülkün fiziksel olarak mümkün, uygun bir biçimde desteklenen, finansal olarak yapılabilir ve en yüksek değerle sonuçlanan, makul bir biçimde olası ve yasal kullanımıdır. En iyi ve en verimli kullanım dört dolaylı kriteri yerine getirmelidir. Ancak bu kriterler sağlandıktan ve çeşitli alternatif kullanımlar elendikten sonra sonuçlandırılır. Fiziksel olarak kullanımı mümkün, Yasal mevzuata uygun, Ekonomik açıdan faydalı, Önerilen kullanım azami düzeyde verimli olmalıdır. Tüm soruların kriterleri sağlayan kullanım en iyi ve en verimli kullanımdır. u çalışma kapsamında değerleme konusu taşınmazın kentsel sit alanı içerisinde yer alması ve çevresindeki yapılaşmalar ile uyumlu olarak, en iyi ve en verimli kullanımının kullanım mevcut projelendirilen kullanımı olan konutrezidans projesi olacağı kanaat edilmiştir... Değer Yaklaşımlarında Kullanılan Yöntemler ve Analizler... Değer Yaklaşımlarında Kullanılan Yöntemler Yapılan değerleme çalışmalarında farklı değer yaklaşım yöntemleri bulunmaktadır. bu yöntemler Emsal Karşılaştırma Yaklaşımı, Gelir İndirgeme Yaklaşımı, Maliyet Yaklaşımı ve Geliştirme Yaklaşımı dır. Taşınmazın özellikleri dikkate alınarak emsal karşılaştırma ve maliyet yaklaşımı kullanılması uygun görülmüştür. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

23 ÖLÜM VERİ ANALİZİ VE SONUÇLAR... Emsal Karşılaştırma Yaklaşımı Emsal karşılaştırma yaklaşımı değerlenecek gayrimenkule benzer yakın zamanda satılmış olan gayrimenkullerin satış fiyatları uygun karşılaştırma kriterleri kullanılarak gerekli düzeltme işlemleri yapılarak gayrimenkulün değerinin tespit edildiği yaklaşımdır.... Maliyet Yaklaşımı Maliyet yaklaşımı, piyasada alım satımı pek olmayan özel amaçlı genel olarak fabrika, otel, tatil köyleri, fabrika, işhanı vb. gibi kira geliri bilinmeyen gayrimenkuller için kullanılır. Muhtemel bir alıcının, belli bir gayrimenkul için yerine koyma maliyetinden fazla bir bedel ödemeyeceği varsayımından yola çıkılır. Yıpranma, plan eksiklikleri ve komşuluk çevresi etkilerinden kaynaklanan değer kaybı yeniden inşa maliyetlerinden düşülür. Amorti edilmiş yapıların maliyet tahminine arazi değeri tahmini ilave edilerek maliyet yaklaşımıyla belirlenen değere ulaşılır.... Değerlemede Kullanılan Yöntemlerin Analizi ölgede arsa rayiç değeri ile daire ve dükkanların satış değerlerini tespiti için emsal karşılaştırma yaklaşımı ve maliyet yaklaşımı kullanılmıştır. Emsal karşılaştırma yaklaşımında yakın zamanda satılmış ve mevcutta satılık olan ticari / konut+ticari imarlı arsalar site nitelikli yapılardaki daire ve dükkan fiyatları dikkate alınmış, bölgedeki gelişim potansiyeli ve piyasaya arz olacak potansiyel konut projeleri de dikkate alınmak suretiyle gerekli düzeltmeler yapılmıştır. Konu gayrimenkul hali hazırda inşası devam eden konut projesi olması nedeniyle inşaat seviyeli durumunun değerlemesinde maliyet yaklaşımı kullanılmıştır.... Emsal Karşılaştırma Yaklaşımına Göre Değer Analizi Çalışma kapsamında yapılan emsal araştırmasında söz konusu gayrimenkullerin konumu ve fiziksel özellikleri, mevcut inşaat seviyeleri göz önünde bulundurularak fiyatları hesaplanmıştır. Değerlendirmeyle ilgili yapılan tablolar ekte sunulmaktadır. Konu parselin değerlendirmesinde; imar plan notlarında belirtildiği üzere yapılaşma koşulları, terkler öncesi brüt parsel alanına göre belirlenmektedir. u nedenle arsa değer hesabında toplam inşaat alanına göre birim bedel hesabı dikkate alınarak birim bedel takdiri yapılmıştır. una göre; emsal,,, için ortalama alınmıştır. Emsal :. -TL/m² Emsal :. -TL/m² Emsal :. -TL/m Emsal :. -TL/m Emsal ort.,/=, -TL/m Arsa değeri :. m (toplam kapalı alan) x,-tl/m =,,TL olarak belirlenmiştir. Söz konusu değerleme çalışmasında; bölge genelinden elde edilmiş satılık arsa emsalleri ile konu gayrimenkul mukayese edilmiştir. Değerleme raporunda konu arsa için çevrede yapılan araştırmalar sonucu, ada parselin ulaşılabilirliğini, E- Karayolu ile minibüs yolunu birbirine bağlayan Tugay Yolu addesi üzerinde yer alması, imar durumu, üzerindeki projenin mevcudiyeti bölgede bu metrekare büyüklüğünde çok fazla arsa olmayışı göz önüne alınarak birim fiyatının..-tl/m² olabileceği kanaat edilmiştir. u veriler ışığında taşınmazın net arsa değeri :., m² x..tl/m =,,.-TL olarak taktir edilmiştir. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

24 ÖLÜM VERİ ANALİZİ VE SONUÇLAR Daire değerleri emsal nitelikteki sitelerde m değerleri ve manzaraları inşa ve teknik özellikleri değerlerdeki pazarlık payları dikkate alınmıştır. Her bir bağımsız bölüm için taşınmazların alanları, cephe sayıları, yönleri, manzara kalitesi, inşaat seviyesi, blok inşaat seviyeleri, inşaat özellikleri, teslim tarihleri ve teslim standartları dikkate alınarak emsal sitelerdeki satış fiyatları ile karşılaştırılarak değer takdir edilmiştir. Her bağımsız bölümün şerefiyesine göre birim bedel farklılık göstermekte olup, değer hesabının detayları ekte bulunan değer tablolarında yer almaktadır. Değer tablosunda her bir bağımsız bölümün bitmiş haldeki değerinin takdirinde emsal yaklaşımı kullanılmıştır.... Değerlemede Esas Alınan enzer Satış Örneklerinin Tanım Ve Satış edelleri İle unların Seçilmesinin Nedenleri Değerlemede esas alınan benzer dükkan daire satış örnekleri, ekspertize konu gayrimenkulle aynı bölge içerisinde yer almakta olup; imar durumları ve fiziksel özellikle değerlemeye konu gayrimenkullerle aynı olduğu için emsal olarak seçilmiştir.... Maliyet Yaklaşımına Göre Değer Analizi Yapılan araştırmalar ve mevcut inşaat maliyetleri ile taşınmazların mevcut inşaat seviyeleri dikkate alınarak inşaat m değerleri tespit edilmiştir. İnşaat seviyelerine ilişkin yerinde yapılan incelemelere göre hazırlanan inşaat seviyesi tablosu ektedir. İnşaat maliyetleri ve inşaatın durumu dikkate alınarak inşaat maliyetleri ekspertize konu A blok için..-tl/m,,, D ve E bloklar için..-tl/m olacağı F blok için ise m değerinin.-tl/m olacağı kanaatine varılmıştır. Değer hesabının detayları ekte bulunan değer tablolarında yer almaktadır... Analiz Sonuçlarının Değerlendirilmesi... Raporda Yer Alması Gereken Ancak ulunmayan Veriler ve Nedenleri Söz konusu raporlamada, değerlemesi yapılan taşınmazın inşaat halinde konut projesi olması, herhangi bir projenin değerleme kapsamında yer almaması nedeniyle, SPK mevzuatınca hazırlanan rapor formatında yer alması gerekliliği bulunan. Maddenin i - l - m p - r maddeleri yer almamaktadır. u maddeler sırasıyla; (. Maddenin i, l, m, p, r bentleri) i) Nakit / Gelir akımları analizi, l) Kira değeri analizi ve kullanılan veriler, m) Gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizi, p) Müşterek veya bölünmüş kısımların değerleme analizi, r) Hasılat paylaşımı veya kat karşılığı yöntemi ile yapılacak projelerde, emsal pay oranları. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

25 ÖLÜM VERİ ANALİZİ VE SONUÇLAR... Yasal Gereklerin Yerine Getirilip Getirilmediği Ve Mevzuat Uyarınca Alınması Gereken İzin Ve elgelerin Tam Ve Eksiksiz Olarak Mevcut Olup Olmadığı Hakkında Görüş Ekspertize konu gayrimenkule ait Yapı Ruhsatı belgelerinin tam ve eksiksiz olduğu görülmüştür.... Değerlemesi Yapılan Gayrimenkulün, Gayrimenkul Projesinin Veya Gayrimenkule ağlı Hak Ve Faydaların, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Portföyüne Alınmasında Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde, ir Engel Olup Olmadığı Hakkında Görüş Söz konusu kat irtifakı kurulmuş inşaat seviyeli konut projesi olan taşınmazın sermaye piyasası mevzuatı hükümleri çerçevesinde gayrimenkul yatırım ortaklığı portföyünde bulunmasında herhangi bir sakınca olmadığı görüş ve kanaatindeyiz. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

26 ÖLÜM SONUÇ. SONUÇ (Değer Göstergelerinin Uzlaştırılması).. Değerleme Uzmanı Görüşü Söz konusu değerleme çalışması İstanbul ili, Maltepe İlçesi, Gülsuyu Mahallesi nde, konumlu ada parselde yer alan inşaatı devam etmekte olan Nuvo Dragos Evleri projesi nin bağımsız bölümünden satıldığı bildirilen birimler hariç ( adet bağımsız bölümün).. tarihi itibariyle piyasa değerinin belirleme amacıyla hazırlanmıştır. u raporda resmi kurum araştırmaları yapılarak gayrimenkulün durumu irdelenmiş ve piyasa koşullarına uygun olarak piyasa değerleri araştırılıp tespit edilmiştir. ağımsız bölümlerin şerefiyelendirilmesi cephe yönü ve fiziksel özellikleri dikkate alınarak takdir edilmiştir. Hesaplamalarda maliyet ve emsal yaklaşımı kullanılmıştır. Arsa edelinin tespiti ve projenin tamamlanmış olması durumundaki değerinin tespiti için Emsal Karşılaştırma yöntemi, İnşaat seviyeli mevcut durumun değerinin tespitinde maliyet yöntemini kullanılmıştır. Her bir bağımsız bölüme ilişkin değer hesabı ekli tablolarda detaylı bir şekilde yer almaktadır. A,,, D, E ve F loğa ait ekte yer alan değer tablolarında beyaz renkle gösterilen bölümler Özderici Gayrimenkul yatırım Ort. A.Ş maliki olduğu bölümlerdir. Sarı renkli bölümler üzerinde ekte yer alan kat karşılığı inşaat sözleşmesi gereği % oranında kat karşılığı inşaat sözleşmesi anlaşması bulunan gayrimenkullerdir. PROJENİN TAMAMLANMASI DURUMUNDAKİ DEĞER TALOSU lok Adı ağımsız ölüm Sayısı Toplam Mevcut Değer itmesi Halindeki Değeri A.. TL.. TL.. TL.. TL.. TL.. TL D.. TL.. TL E.. TL.. TL F (ilgi değeri).. TL.. TL TOPLAM.. TL.., TL PROJENİN MEVUT İNŞAAT SEVİYESİNE GÖRE DEĞERİ; KULLANILAN DEĞERLEME YAKLAŞIMI MALİYET YAKLAŞIMI UZLAŞTIRILAN DEĞER KDV HARİÇ UZLAŞTIRILAN DEĞER KDV DAHİL TAKDİR EDİLEN DEĞER TL USD EURO.. TL.. USD.. EUR.. TL.. USD.. EUR.. TL.. USD.. EUR PROJENİN TAMAMLANMASI HALİNDEKİ DEĞERİ; TAKDİR EDİLEN DEĞER KULLANILAN DEĞERLEME YAKLAŞIMI TL USD EURO EMSAL KARŞILAŞTIRMA VE MALİYET YAKLAŞIMI.. TL.. USD.. EUR UZLAŞTIRILAN DEĞER KDV HARİÇ.. TL.. USD.. EUR UZLAŞTIRILAN DEĞER KDV DAHİL.. TL.. USD.. EUR Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

27 ÖLÜM SONUÇ ÖZDERİİ G.Y.O A.Ş MEVUT İNŞAAT lok Adı ağımsız ölüm Sayısı Toplam Mevcut Değer itmesi Halindeki Değeri A,, TL,, TL,, TL,, TL,, TL,, TL E,, TL,, TL TOPLAM,, TL,, TL SEVİYESİNE GÖRE DEĞERİ KULLANILAN DEĞERLEME YAKLAŞIMI TAKDİR EDİLEN DEĞER TL USD EURO MALİYET YAKLAŞIMI,, TL,, USD,, EUR UZLAŞTIRILAN DEĞER KDV HARİÇ,, TL,, USD,, EUR UZLAŞTIRILAN DEĞER KDV DAHİL,. TL,, USD,, EUR TAMAMLANMASI HALİNDEKİ DEĞERİ KULLANILAN DEĞERLEME YAKLAŞIMI TAKDİR EDİLEN DEĞER TL USD EURO EMSAL KARŞILAŞTIRMA VE MALİYET YAKLAŞIMI,, TL,, USD,, EUR UZLAŞTIRILAN DEĞER KDV HARİÇ,, TL,, USD,, EUR UZLAŞTIRILAN DEĞER KDV DAHİL.. TL,, USD,, EUR Yukarıdaki tablolarda bulunan gayrimenkuller ilgili tapu müdürlüğü kayıtlarından alınan takyidat belgesine göre maliki Özderici Gayrimenkul Yatırım Ort A.Ş adına kayıtlı olan mülklerdir. u taşınmazlara ilaveten Özderici Gayrimenkul Yatırım Ort A.Ş ile Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici malikindeki bağımsız bölümlere ait kalan daire ve dükkan için tarafların aralalarında imzaladığı eşiktaş. Noterliğinde düzenlenen.. tarih ve yevmiye no lu kat karşılığı inşaat sözleşmesinin tadiline ilişkin sözleşmeye göre Ali uğur Özderici ve Ahmet Özderici ye ait olan arsa payı üzerinden % oranında kat karşılığı verilmiş olduğu görülmüştür. Sözleşmeye göre bütün inşaat işleri tamamlandığında Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. na ait arsa payı oranı, / (%,) olacağı anlaşılmakla birlikte, maliki Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici olan bağımsız bölümlerin kat karşılığı inşaat sözleşmesine göre bağımsız bölüm dağılımı söz konusu olmadığı için, değer takdiri yapılamamıştır. Sözleşmeye göre projenin tamamlanması durumunda Özderici GYO Değeri: TL x.,/. =.. TL Konu gayrimenkulün değerlemesinde emsal karşılaştırma ve maliyet yöntemi kullanılmıştır. Rapor tarihi itibariyle USD,.-TL; EUR,.-TL olarak esas alınmıştır. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

28 ÖLÜM EKLER VE FOTOĞRAFLAR Konumuz taşınmazın değerlendirmesinde civardaki alım satım rayiç değerleri ve günümüz ekonomik koşulları, taşınmazın konumu, yaşı, fiziki özellikleri, emsallerdeki pazarlık payları, arz/talep dengesi gibi dışsal etkenler dikkate alınarak emsal ve maliyet yaklaşımı değer takdir edilmiştir. İşbu rapor, tarihi itibariyle muteberdir. * YILLARA YAYGIN DEĞERLER TAMAMLANMA ORANI %, %, %, MEVUT DEĞERİ.. TL.. TL.. TL TAMAMLANMASI DURUMUNDAKİ DEĞERİ.. TL.. TL.. TL Proje toplamı için takdir edilen KDV hariç değerlerdir. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

29 ÖLÜM EKLER VE FOTOĞRAFLAR. EKLER VE FOTOĞRAFLAR Site Genel Görünüşü Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

30 ÖLÜM EKLER VE FOTOĞRAFLAR A LOK Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

31 ÖLÜM EKLER VE FOTOĞRAFLAR LOK LOK Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

32 D LOK E LOK Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

33 F LOK Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

34 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

35 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

36 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

37 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

38 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

39 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

40 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

41 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

42 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

43 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

44 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

45 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

46 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

47 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

48 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

49 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

50 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

51 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

52 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

53 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

54 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

55 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

56 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

57 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

58 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

59 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

60 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

61 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

62 Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

63 İNŞAAT SEVİYE TALOSU X ağımsız ölüm azında Yapılan İmalatlar KISIM NO KLF'li A D E F YAPILAN İMALAT % AS'LÜ KLF'li AS'LÜ KISIM İRİM % KISIM % PUAN İRİM % KISIM % İRİM % KISIM % İRİM % KISIM % İRİM % KISIM % İRİM % KISIM % KISIM PUAN PUAN PUAN PUAN PUAN PUAN PUAN PUAN PUAN PUAN PUAN PUAN PUAN Kalıp,,,,,,, KAA İNŞAAT Demir,,,,,,,,,,,, eton,,,,,,,, Tuğla,,,,,,, ÇATI Çatı Konstriksiyonu,,,,,,,,,,,, Çatı Kaplaması,,,,,,,, Pencere Kasaları,,,,,,, KASALAR Kapı Kasaları,,,,,,,,,,,, İç Sıva ( Kaba ),,,,,,, İÇ SIVA İç Sıva ( İnce ),,,,,,,, Temiz Su ( orular ),,,,,,, ( Armatürler ),,,,,,, TESİSAT Pis Su,,,,,,,,,,,,, Elektrik ( oru Ferşi ),,,,,,,, ( Kablo ),,,,,,, ( Aksesuar ),,,,,,, Seramik,,,,,,, YER DÖŞEMESİ Şap,,,,,,,,,,,,, Döşeme,,,,,,, ISLAK HAİM Duvar Kapl. (Fayans),,,,,,,,,,,, KAPLAMASI Yer Kaplaması (Seramik),,,,,,,, Dış Sıva ( Kaba ),,,,,,, DIŞ SIVA VE ( İnce ),,,,,,, KAPLAMASI Dış oya,,,,,,,,,,,,, Demir İmalatı ( alkon Kork. ),,,,,,, DEMİR İŞLERİ ( Merd. Kork. ),,,,,,, DENİZLİKLER Denizlikler,,,,,,, Kapı Kanatları,,,,,,, DOĞRAMA Pencere Kanatları,,,,,,,,,,,,, Madeni Aksam,,,,,,, AM, KAPI VE PENERE amlar,,,,,,, Kapı oya,,,,,,,,,,,,, OYA İŞLERİ Pencere oya,,,,,,, Kazan (Kombi),,,,,,, KALORİFER İŞLERİ oru,,,,,,,,,,,,, Radyatör,,,,,,, Ray,,,,,,, ASANSÖR İŞLERİ Makine Dairesi,,,,,,,,,,,,, Kabin,,,,,,, İÇ OYA İç oya,,,,,,, MUTFAK DOLAPLARIMutfak Dolapları ve Tezgahı,,,,,,,,,,,,,, VİTRİFİYE Vitrifiye,,,,,,, ORTALAMA,% TOPLAM, TOPLAM, TOPLAM, TOPLAM, TOPLAM, TOPLAM, Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

64 ÖLÜM RAPORU HAZIRLAYAN VE ONAYLAYANLAR, YETERLİLİKLER AKİ UDAKOĞLU Eğitim Okan Üniversitesi Kentsel Dönüşüm Yüksek Lisans Prog. / Gazi Üniversitesi İ.İ..F İşletme ölümü ANKARA Kurs ve Seminer ritish ouncil İngilizce Lisan Kursu Mağazacılık Konusunda İnceleme (Almanya) Fanatik Müşteriler Eğitim Semineri Pareto Analizi Zaman Yönetimi Stres Çalışması Fiziksel konseptin oluşturulması çalışmaları kapsamında Mağazacılık konusunda İnceleme (İngiltere) Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Eğitimi (ilgi Üni.) Uygulamaya Yönelik Tapu İşlemleri (DUD) İleri Değerleme Teknikleri (DUD) Yabancı Dil ilgisayar İngilizce MS Office ve AutoAD programları Deneyim Kurucu Ortak - Genel Müdür - Değerleme Uzmanı (Lisans No: ) DENGE Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Şirket Yöneticisi - Lisanslı Değerleme Uzmanı.... Yeditepe Gay. ve Sabit Kıy. Eksp. ve Değ. Hiz. A.Ş. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Sermaye Piyasası Kurulu Lisanslı // Lisans No: Proje-Geliştirme (Yatırım) Müdürü..... OYPA Oyak üyük Mağ.Tic. A.Ş. İST. Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Rapor No: Rapor Tarihi:..

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 018 ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İnşaa Halinde Nuvo Dragos Evleri Proje Değerlemesi Maltepe, İstanbul 31.12.2012 Takdim:

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 083 ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İnşaa Halinde Nuvo Dragos Evleri 765 Adet Bağımsız Bölüm Değerlemesi Maltepe, İstanbul

Detaylı

1- Ankara İli, Çankaya İlçesi, Öveçler Mahallesi 7517 ada, 20 Parsel de kayıtlı taşınmaz:

1- Ankara İli, Çankaya İlçesi, Öveçler Mahallesi 7517 ada, 20 Parsel de kayıtlı taşınmaz: Bilindiğ üzere Şirketimiz tarafından 12.11.2010 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile Şirket e ait üç adet gayrimenkulün satışına karar verildiği kamuya açıklanmış, yine 24.02.2011 tarihinde yapılan

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 083 ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İnşaa Halinde Nuvo Dragos Evleri 765 Adet Bağımsız Bölüm Değerlemesi Maltepe, İstanbul

Detaylı

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu ORTAKLIĞI A.Ş. nin talebi üzerine hazırlanmıştır. NUVO DRAGOS PROJESİ 650 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM Bu rapor; ilgilisi ve hazırlanış

Detaylı

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu ORTAKLIĞI A.Ş. nin talebi üzerine hazırlanmıştır. NUVO DRAGOS PROJESİ 711 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM Bu rapor; ilgilisi ve hazırlanış

Detaylı

Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu

Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu GENEL MÜDÜRLÜK Taksim Mete Caddesi No: 26/7, Beyoğlu / İstanbul Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nın 20.11.2013 tarihli talebi üzerine hazırlanmıştır. (MERSİN

Detaylı

TAŞINMAZ DEĞERLEME RAPORU

TAŞINMAZ DEĞERLEME RAPORU TAŞINMAZ DEĞERLEME RAPORU İSTANBUL İLİ, GÜNGÖREN İLÇESİ, GÜVEN MAHALLESİ, 18 PAFTA, 6529 PARSEL 1 ADET DAİRE * İş bu değerleme raporu SPK, BDDK mevzuatı kapsamındaki işlemlerde kullanılamaz. * Talep gereği;

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ, ÜSKÜDAR İLÇESİ, BULGURLU MAHALLESİ, 73 PAFTA, 1083 ADA, 68 PARSEL AKASYA KENT ETABI ARALIK 2015 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU 1 GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU VİA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL İLİ, GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ, KÜÇÜKKÖY MAHALLESİ 3 PAFTA, 17863 PARSEL VİAPORT VENEZIA PROJESİ -STOKTA KALAN (VİA GYO

Detaylı

İSTANBUL İLİ, BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİ, KAMİLOBA KÖYÜ, 1484 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU RODRİGO TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. (KAMİLOBA TARLA) OZL201500014

İSTANBUL İLİ, BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİ, KAMİLOBA KÖYÜ, 1484 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU RODRİGO TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. (KAMİLOBA TARLA) OZL201500014 İSTANBUL İLİ, BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİ, KAMİLOBA KÖYÜ, 1484 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU RODRİGO TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. (KAMİLOBA TARLA) 28 OCAK 2015 A d r e s G a y r i m e n k u l D e ğ e r l e m e ve

Detaylı

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ VARYAP MERIDIAN PROJESİ 1245

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2085 ADA 4 PARSEL

DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2085 ADA 4 PARSEL DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. KOCAELİ - ÇAYIROVA 2085 ADA 4 PARSEL Bu taşınmaz değerleme raporu, Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin istemi üzerine hazırlanmıştır.

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 884 PARSEL

DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 884 PARSEL DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. KOCAELİ KARTEPE - MAŞUKİYE 884 PARSEL Bu taşınmaz değerleme raporu, Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin istemi üzerine hazırlanmıştır.

Detaylı

TEKİRDAĞ İLİ, ÇORLU İLÇESİ, MİSİNLİ MAHALLESİ 2302 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU LİDER FAKTORİNG A.Ş. (TARLA) OZL OCAK 2014

TEKİRDAĞ İLİ, ÇORLU İLÇESİ, MİSİNLİ MAHALLESİ 2302 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU LİDER FAKTORİNG A.Ş. (TARLA) OZL OCAK 2014 TEKİRDAĞ İLİ, ÇORLU İLÇESİ, MİSİNLİ MAHALLESİ 2302 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU LİDER FAKTORİNG A.Ş. (TARLA) 06 OCAK 2014 A d r e s G a y r i m e n k u l D e ğ e r l e m e ve D a n ı ş m a n l ı k A. Ş.

Detaylı

Bursa Modern Projesi

Bursa Modern Projesi DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı. Bursa Modern Projesi 7727 Ada 1 Parsel, 301 Ada 12, 13, 16, 20, 21, 25 ve 26 Parseller, 302 Ada 5, 6 ve 8 Parseller Osmangazi, Bursa 118 Ada 2 ve

Detaylı

M1 Merkez Kartal 222 Parsel Geliştirme Projesi Sunumu

M1 Merkez Kartal 222 Parsel Geliştirme Projesi Sunumu M1 Merkez Kartal 222 Parsel Geliştirme Projesi Sunumu M1 Merkez Kartal AVM 222 Parsel Geliştirme Projesi Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (METRO) ve Fiba Alışveriş Merkezleri Geliştirme İnşaat

Detaylı

SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL İLİ, ÜMRANİYE İLÇESİ, ÇAKMAK MAHALLESİ, 2436 ADA, 5 PARSEL, 06.01.2017 FPS.02.04 2 İÇİNDEKİLER UYGUNLUK BEYANI 3 1. RAPOR BİLGİLERİ 4 2. ŞİRKET - MÜŞTERİ

Detaylı

KARTAL BÖLGESİ GENEL DEĞERLENDİRME RAPORU

KARTAL BÖLGESİ GENEL DEĞERLENDİRME RAPORU KARTAL BÖLGESİ GENEL DEĞERLENDİRME RAPORU Kartal, İstanbul'un Anadolu yakasında, Marmara Denizi kıyısında, Kocaeli Yarımadası'nın güney batısında yer alan, mücavir alanıyla birlikle 48. m² yüzölçümü olan

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi 08/02/2018 Tarihli MDV alım ve MDV satımı konulu ÖDA larımıza ek açıklamadır. Özel Durum Açıklaması

Detaylı

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Değerleme Raporu

ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Değerleme Raporu KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Değerleme Raporu Özet Bilgi Maddi Duran Varlıklarımızda Yer Alan Taşınmazın Yeniden Değerlenmesi Hk. Değerleme Raporu İlgili Şirketler

Detaylı

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. GAYRİMENKUL DEĞERLEME SERVİSİ

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. GAYRİMENKUL DEĞERLEME SERVİSİ ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. GAYRİMENKUL DEĞERLEME SERVİSİ İLGİLİ FİRMA TALEBI YAPAN ŞUBE TAŞINMAZIN NİTELİGİ (mahallen) ADRESİ (Mahalle belirtilecektir) RAPOR NO DEĞERLEME RAPORU DALGIÇ İNŞAAT VE

Detaylı

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU 0062-R1 VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2 Adet Arsa Değerleme Raporu, Ümraniye/İstanbul 10.12.2015 Küçükbakkalköy Mah. 3328 Ada

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 0082 ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 Adet Büro Değerleme Raporu, Beşiktaş 07.01.2015 Levent Mah. Cömert Sok. No:1 Yapı Kredi

Detaylı

ALAN TAŞINMAZ DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş.

ALAN TAŞINMAZ DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş. ALAN TAŞINMAZ DEĞERLEME ve DANIŞMANLIK A.Ş. TAŞINMAZ DEĞERLEME RAPORU Değerleme İstem Tarihi 26.11.2013 Rapor Tarihi 02.12.2013 Rapor No 2013/OZ/051 1. DEĞERLEME BİLGİLERİ Müşteri Adı Müşteri Adresi Değerlemenin

Detaylı

İSTANBUL İLİ, GÜNGÖREN İLÇESİ, GÜNGÖREN MAHALLESİ PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ, GÜNGÖREN İLÇESİ, GÜNGÖREN MAHALLESİ PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU İSTANBUL İLİ, GÜNGÖREN İLÇESİ, GÜNGÖREN MAHALLESİ 10731 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU LİDER FAKTORİNG A.Ş. (İMALATHANE) 08 OCAK 2014 İÇİNDEKİLER 1. RAPOR BİLGİLERİ... 3 1.1 Rapor Tarihi ve Numarası... 3

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AQUA CITY 2010 İSTANBUL/SANCAKTEPE / HARMONİ

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AQUA CITY 2010 İSTANBUL/SANCAKTEPE / HARMONİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AQUA CITY 2010 İSTANBUL/SANCAKTEPE 29.12.2011 2011/400-98 HARMONİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. lbsl m UKAS 003 HARMONİ

Detaylı

EKSPERTİZ RAPORU. ARSA PAYI İLÇESİ Bahçelievler ADA NO - BLOK NO - BUCAĞI - PARSEL NO 82 KAT NO - ANA GAYRİMENKUL NİTELİĞİ

EKSPERTİZ RAPORU. ARSA PAYI İLÇESİ Bahçelievler ADA NO - BLOK NO - BUCAĞI - PARSEL NO 82 KAT NO - ANA GAYRİMENKUL NİTELİĞİ 1. RAPOR BİLGİLERİ EKSPERTİZ RAPORU MÜŞTERİ ADI: HİRA YAPI ŞUBE ADI: İKİTELL, RAPOR TARİHİ: 09.11.2012 RAPORU DÜZENLEYE FİRMA RAPOR NO: ABC-TBANK-2012-1020 ABC GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BURSA MODERN PROJESİ/OSM ANGAZİ 29.12.2011 2011 400 100 HARMONİ

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BURSA MODERN PROJESİ/OSM ANGAZİ 29.12.2011 2011 400 100 HARMONİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BURSA MODERN PROJESİ/OSM ANGAZİ 29.12.2011 2011 400 100 GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. e UKAS İÇİNDEKİLER 1. RAPOR BİLG

Detaylı

6404 ADA 47 NO.LU PARSEL (6404 ADA 36 NO.LU PARSELİN İFRAZINDAN OLUŞMUŞTUR) GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ AYDINOĞULLARI VE AZİMKAR SOKAK ÜZERİ CANİK/SAMSUN

6404 ADA 47 NO.LU PARSEL (6404 ADA 36 NO.LU PARSELİN İFRAZINDAN OLUŞMUŞTUR) GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ AYDINOĞULLARI VE AZİMKAR SOKAK ÜZERİ CANİK/SAMSUN 6404 ADA 47 NO.LU PARSEL (6404 ADA 36 NO.LU PARSELİN İFRAZINDAN OLUŞMUŞTUR) GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ AYDINOĞULLARI VE AZİMKAR SOKAK ÜZERİ CANİK/SAMSUN BİLGİ NOTU Sayfa 1 / 15 GENEL BİLGİLER Tanıtım konusu

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 234 ADA 107 NOLU PARSEL

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 234 ADA 107 NOLU PARSEL T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 234 ADA 107 NOLU PARSEL BALIKESİR İLİ BANDIRMA İLÇESİ ÇINARLI BELDESİ 234 ADA 107 NO LU PARSEL TANITIM DÖKÜMANI Kasım 2010 1 TAŞINMAZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Detaylı

İSTANBUL-ZEYTİNBURNU

İSTANBUL-ZEYTİNBURNU GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU 2016 / ÖZEL_125 İSTANBUL-ZEYTİNBURNU " 379 ADET B.B. DEĞERLEME RAPORU " İÇİNDEKİLER 1. Rapora İlişkin Bilgiler 2. Değerleme konusu taşınmaz 3. Tapu Sicil Kayıtları 4. Takyidat

Detaylı

ANKARA İLİ YENİ MAHALLE İLÇESİ BALIKUYUMCU MAHALLESİ 91 ADET PARSELİN DEĞERLEME RAPORU

ANKARA İLİ YENİ MAHALLE İLÇESİ BALIKUYUMCU MAHALLESİ 91 ADET PARSELİN DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr ANKARA İLİ YENİ MAHALLE İLÇESİ BALIKUYUMCU MAHALLESİ 91 ADET

Detaylı

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. ARTI GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. Bu Gayrimenkul Değerleme Raporu SİNPAŞ GYO A.Ş. nin talebi üzerine hazırlanmıştır. EGE BOYU PROJESİ Bu rapor; ilgilisi ve hazırlanış amacı dışında, üçüncü

Detaylı

(İkiyüzbin Yeni Türk Lirası)

(İkiyüzbin Yeni Türk Lirası) Sn... A.Ş Mah... Cad. No:... / İstanbul Konu : Değerleme Raporu Talebiniz üzerine Bostanlı Mah... Sk No:.. Apt. D:.. Karşıyaka İzmir adresindeki a ait mülk 2014 tarihinde gezilerek dikkatle incelenmiştir.

Detaylı

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 0062 VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2 Adet Arsa Değerleme Raporu, Ümraniye/İstanbul 25.12.2014 Küçükbakkalköy Mah. 3328 Ada

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 1542 ADA 35 NOLU PARSEL

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 1542 ADA 35 NOLU PARSEL T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 1542 ADA 35 NOLU PARSEL İSTANBUL İLİ BAHÇELİEVLER İLÇESİ YENİBOSNA MAHALLESİ 1542 ADA 35 NO LU PARSEL TANITIM DOKÜMANI Kasım 2010 1. TAŞINMAZ HAKKINDA GENEL

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU KİLER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU KİLER GYO A.Ş. Tarih: 30.12.2011 R. No: 2011A502 SAPPHIRE ALIŞVERİŞ MERKEZİ VE REZİDANS TA 356 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM ISO9001:2008 FS

Detaylı

YETKİN GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

YETKİN GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. 4. GAYRİMENKULLERİN NİHAİ DEĞERLENDİRMESİ 4.1 Gayrimenkullerin Kullanım Amacına Etki Eden Olumlu Etmenler Şükrü Saraçoğlu Stadının uluslararası standartlarda inşa edilmiş olması, Stadın uluslararası öneme

Detaylı

Çalışma Aralık 2012 tarihli olup bu tarihten sonra geliştirilen ve duyurulan projeler raporda görülmemektedir.

Çalışma Aralık 2012 tarihli olup bu tarihten sonra geliştirilen ve duyurulan projeler raporda görülmemektedir. ÖNSÖZ Bu çalışma gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır araştırma tecrübesi olan EVA Gayrimenkul Değerleme firmasının bilimsel gerçeklerle desteklenmiş 2012 İstanbul Konut Sektörü Araştırması Raporudur.

Detaylı

EURO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.

EURO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. EURO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 21 nasin 4102 FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU KÖRFEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İşbu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun 12/02/2013 tarih ve 5/145 sayılı

Detaylı

KİRA DEĞERİ BELİRLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2085 ADA 3 PARSEL

KİRA DEĞERİ BELİRLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2085 ADA 3 PARSEL KİRA DEĞERİ BELİRLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. KOCAELİ ÇAYIROVA - AKSE 2085 ADA 3 PARSEL Bu taşınmaz değerleme raporu, Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin istemi üzerine

Detaylı

SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.

SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 001 SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. Mağaza ve Arsa / Adana 05.03.2013 Sarıhamzalı Mah. Turhan Cemal Beriker Bulvarı Hipodrom Civarı Saray

Detaylı

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AKMERKEZ AVM, DAİRE VE OFİS DEĞERLEME RAPORU Beşiktaş/İSTANBUL

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AKMERKEZ AVM, DAİRE VE OFİS DEĞERLEME RAPORU Beşiktaş/İSTANBUL AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AKMERKEZ AVM, DAİRE VE OFİS DEĞERLEME RAPORU Beşiktaş/İSTANBUL Rapor No: 2018R0134 Rapor Tarihi: 31.12.2018 EVA, Rapor N o : 2018R0106-1, Rapor Tarihi: 21.09.2018

Detaylı

S P K GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI LİSANSLAMA SINAVI İKİNCİ OTURUM Gayrimenkul Değerleme Esasları 25

S P K GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI LİSANSLAMA SINAVI İKİNCİ OTURUM Gayrimenkul Değerleme Esasları 25 S P K GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI LİSANSLAMA SINAVI İKİNCİ OTURUM GENEL AÇIKLAMA Bu soru kitapçığındaki testler şunlardır: Modül Adı Soru Sayısı 1014 Gayrimenkul Değerleme Esasları 25 Bu kitapçıkta

Detaylı

Toplu Gayrimenkul Satınalma POWERBUY. İstanbul un başlıca projelerinden Ev-Ofis satınalma

Toplu Gayrimenkul Satınalma POWERBUY. İstanbul un başlıca projelerinden Ev-Ofis satınalma Toplu Gayrimenkul Satınalma POWERBUY İstanbul un başlıca projelerinden Ev-Ofis satınalma POWERBUY, ortak satınalmanın gücü, uygulamamız ile yaklaşık 47.000 mezun, 16.000 den fazla üyemizin satın alma güçlerini

Detaylı

RAPOR EKLERİ. Tapu Kayıt Örnekleri

RAPOR EKLERİ. Tapu Kayıt Örnekleri RAPOR EKLERİ Tapu Kayıt Örnekleri Taşınmazlar Ve Yakın Çevresinden Fotoğraflar Parsel içi Genel Fotoğraflar İdare Binasından Fotoğraflar Personel Binasından Fotoğraflar Eski İdare Binasından Fotoğraflar

Detaylı

İSTANBUL İLİ MALTEPE İLÇESİ KÜÇÜKYALI ve BAŞIBÜYÜK MAHALLESİ 48 ADET PARSEL İLE İLGİLİ DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ MALTEPE İLÇESİ KÜÇÜKYALI ve BAŞIBÜYÜK MAHALLESİ 48 ADET PARSEL İLE İLGİLİ DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/İSTANBUL Tel: (216) 474 03 44 Fax: (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr İSTANBUL İLİ MALTEPE İLÇESİ KÜÇÜKYALI ve BAŞIBÜYÜK MAHALLESİ 48 ADET PARSEL

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve

Detaylı

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ MY TOWERLAND PROJESİ 587 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ MY TOWERLAND PROJESİ 587 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. :23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr İSTANUL İLİ ATAŞEHİR İLÇESİ MY TOWERLAND PROJESİ 587 ADET AĞIMSIZ

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş

DEĞERLEME RAPORU VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş DEĞERLEME RAPORU VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş ERLER MAHALLESİ-ETİMESGUT / ANKARA (2 ADET ARSA) 1 İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 RAPOR BİLGİLERİ 1-1 Rapor Tarihi ve Numarası 1-2 Rapor Türü 1-3 Raporu Hazırlayanlar

Detaylı

SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.

SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 006 SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. 3 Dükkan ve 1 Depo / Adana 05.03.2013 Kurtuluş Mah. Atatürk Cad. Saniye Etem Apt. Zemin Kat No:3, 5,

Detaylı

1.1 TAŞINMAZIN TAPU KAYITLARINA İLİŞKİN BİLGİLER 1.2 TAŞINMAZIN ADRESİ VE ULAŞIMI 1 TAŞINMAZ HAKKINDA BİLGİLER

1.1 TAŞINMAZIN TAPU KAYITLARINA İLİŞKİN BİLGİLER 1.2 TAŞINMAZIN ADRESİ VE ULAŞIMI 1 TAŞINMAZ HAKKINDA BİLGİLER 1 TAŞINMAZ HAKKINDA BİLGİLER 1.1 TAŞINMAZIN TAPU KAYITLARINA İLİŞKİN BİLGİLER Ana Gayrimenkul Bağımsız Bölüm İli ANKARA Pafta No - Blok No - İlçesi KEÇİÖREN Ada No 90721 Kat No - Bucağı - Parsel No 1 Bağ.

Detaylı

İSTANBUL İLİ MALTEPE İLÇESİ KÜÇÜKYALI ve BAŞIBÜYÜK MAHALLESİ 48 ADET PARSEL İLE İLGİLİ DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ MALTEPE İLÇESİ KÜÇÜKYALI ve BAŞIBÜYÜK MAHALLESİ 48 ADET PARSEL İLE İLGİLİ DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/İSTANBUL Tel: (216) 474 03 44 Fax: (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr İSTANBUL İLİ MALTEPE İLÇESİ KÜÇÜKYALI ve BAŞIBÜYÜK MAHALLESİ 48 ADET PARSEL

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU DEĞERLEMEYİ TALEP EDEN DEĞERLEMESİ YAPILAN GAYRİMENKULÜN ADRESİ İSTEK YAZISI MÜŞTERİ NO : 676 RAPOR NO : 2013/3010

DEĞERLEME RAPORU DEĞERLEMEYİ TALEP EDEN DEĞERLEMESİ YAPILAN GAYRİMENKULÜN ADRESİ İSTEK YAZISI MÜŞTERİ NO : 676 RAPOR NO : 2013/3010 DEĞERLEME RAPORU DEĞERLEMEYİ TALEP EDEN : RTA Laboratuvarları Ltd. Şti. DEĞERLEMESİ YAPILAN GAYRİMENKULÜN ADRESİ : Şerifali Mahallesi, Söyleşi Sokak, No:17 Ümraniye / İSTANBUL İSTEK YAZISI : 18 Eylül 2013

Detaylı

SARAY HALI A.Ş. 7 Adet Dükkan Değerlemesi, Kiptaş 3. Etap, Esenyurt, İSTANBUL 05.03.2013

SARAY HALI A.Ş. 7 Adet Dükkan Değerlemesi, Kiptaş 3. Etap, Esenyurt, İSTANBUL 05.03.2013 DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 004 SARAY HALI A.Ş. 7 Adet Dükkan Değerlemesi, Kiptaş 3. Etap, Esenyurt, İSTANBUL 05.03.2013 Sanayi Mah. Hoşdere - Esenyurt Yolu, Kiptaş

Detaylı

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ 2334 ADA 33 PARSELE AİT 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ALAN TANIMI Planlama çalışması gerçekleştirilen alan; İzmir İli, Konak

Detaylı

SARAY HALI A.Ş. 3 Adet Ofis ve 2 Adet Dükkân Değerlemesi, Orion Park, Esenyurt, İSTANBUL 05.03.2013

SARAY HALI A.Ş. 3 Adet Ofis ve 2 Adet Dükkân Değerlemesi, Orion Park, Esenyurt, İSTANBUL 05.03.2013 DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 003 SARAY HALI A.Ş. 3 Adet Ofis ve 2 Adet Dükkân Değerlemesi, Orion Park, Esenyurt, İSTANBUL 05.03.2013 Merkez Mah. Doğan Araslı Cad.,

Detaylı

İSTANBUL İLİ, ŞİŞLİ İLÇESİ, MEŞRUTİYET MAHALLESİ 984 ADA 48 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU LİDER FAKTORİNG A.Ş. (7 ADET DAİRE) OZL

İSTANBUL İLİ, ŞİŞLİ İLÇESİ, MEŞRUTİYET MAHALLESİ 984 ADA 48 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU LİDER FAKTORİNG A.Ş. (7 ADET DAİRE) OZL İSTANBUL İLİ, ŞİŞLİ İLÇESİ, MEŞRUTİYET MAHALLESİ 984 ADA 48 PARSELE AİT DEĞERLEME RAPORU LİDER FAKTORİNG A.Ş. (7 ADET DAİRE) 07 OCAK 2014 A d r e s G a y r i m e n k u l D e ğ e r l e m e ve D a n ı ş

Detaylı

sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO nun Yatırım Portföyü

sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO nun Yatırım Portföyü TSKB GYO Faaliyet Raporu 2011 Sunuş Sayfa 24 TSKB GYO nun Yatırım Portföyü sürekli gelir TSKB GYO, sürekli gelir getirecek bir portföy oluşturmayı hedeflemektedir. TSKB GYO Faaliyet Raporu 2011 Sunuş Sayfa

Detaylı

Popüler Bölgeler 2017

Popüler Bölgeler 2017 Popüler Bölgeler 2017 TÜRKİYE VE İSTANBUL DA ARZ VE TALEP AÇISINDAN ÖN PLANA ÇIKAN LOKASYONLARA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME Türkiye de gayrimenkul piyasasında arz ve talebi oluşturan dinamikler; Sosyal - ekonomik

Detaylı

SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.

SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 003 SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. Bina ve Arsa, Çorlu, Tekirdağ 05.03.2013 Kazımiye Mah. Emlak Konutları girişi, Uygarlık Cad., No: 1

Detaylı

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ 2334 ADA 33 PARSELE AİT 1/1.000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ALAN TANIMI Planlama çalışması gerçekleştirilen alan; İzmir İli,

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş

DEĞERLEME RAPORU VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş DEĞERLEME RAPORU VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş ERLER MAHALLESİ-ETİMESGUT / ANKARA (2 ADET ARSA) 1 İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 RAPOR BİLGİLERİ 1-1 Rapor Tarihi ve Numarası 1-2 Rapor Türü 1-3 Raporu Hazırlayanlar

Detaylı

İSTANBUL İLİ AVCILAR İLÇESİ FİRUZKÖY MAHALLESİ ISPARTAKULE UNIKONUT PROJESİ 374 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ AVCILAR İLÇESİ FİRUZKÖY MAHALLESİ ISPARTAKULE UNIKONUT PROJESİ 374 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. :23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr İSTANBUL İLİ AVCILAR İLÇESİ FİRUZKÖY MAHALLESİ ISPARTAKULE UNIKONUT

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BURSA İLİ, NİLÜFER İLÇESİ, ERTUĞRUL MAHALLESİ H21C.04C.1A-1B PAFTA, 1018 ADA 3 PARSEL VE 924 ADA 26 PARSEL 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ŞUBAT 2016 BURSA İLİ, NİLÜFER

Detaylı

SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. VARLIK YÖNETİMİ VE KİRALAMA HİZMETLERİ DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR

SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. VARLIK YÖNETİMİ VE KİRALAMA HİZMETLERİ DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR DEVRİNE İLİŞKİN RAPOR İÇİNDEKİLER 1- ŞİRKET İN ORGANİZASYONU VE FAALİYET KONUSU 2- ŞİRKET İN YATIRIM AMAÇLI GAYRİMENKULLERİNE İLİŞKİN BİLGİLER 3- RAPORUN KONUSU 4- RAPORDA KULLANILAN YÖNTEMLER 5- ŞİRKET

Detaylı

REIDIN.com INDEXFocus Turkey 2009 Aralık Ayı Konut Sektörü Analizi

REIDIN.com INDEXFocus Turkey 2009 Aralık Ayı Konut Sektörü Analizi REIDIN.com INDEXFocus Turkey 2009 Aralık Ayı Konut Sektörü Analizi Sayı: 13 Tarih: 15 Ocak 2010 Yayın Tarihi: 10:00 Yayın Yeri: Istanbul, Dubai, London REIDIN.com tarafından Türkiye nin nüfus yoğunluğu

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMEYĠ TALEP EDEN : Ġhlas Holding A.ġ. - Ġhlas Yayın Holding A.ġ. - Ġhlas Pazarlama A.ġ. Ortak GiriĢimi

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMEYĠ TALEP EDEN : Ġhlas Holding A.ġ. - Ġhlas Yayın Holding A.ġ. - Ġhlas Pazarlama A.ġ. Ortak GiriĢimi DEĞERLEME RAPORU DEĞERLEMEYĠ TALEP EDEN : Ġhlas Holding A.ġ. - Ġhlas Yayın Holding A.ġ. - Ġhlas Pazarlama A.ġ. Ortak GiriĢimi DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Ispartakule Mevkii, Bizim Evler

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 0082 ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 Adet Büro Değerleme Raporu, Beşiktaş 07.01.2015 Levent Mah. Cömert Sok. No:1 Yapı Kredi

Detaylı

SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.

SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU - 008 SARAY GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. Mağaza ve Arsa, Sakarya 05.03.2013 Erenler Mah. E-80 karayolu yan yolu Erenler/Sakarya Takdim: Saray

Detaylı

BALIKESİR İLİ MERKEZ İLÇESİ AKINCILAR MAHALLESİ 7612 ADA 2 PARSEL VE GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ 7612 ADA 3 PARSEL DEĞERLEME RAPORU

BALIKESİR İLİ MERKEZ İLÇESİ AKINCILAR MAHALLESİ 7612 ADA 2 PARSEL VE GÜMÜŞÇEŞME MAHALLESİ 7612 ADA 3 PARSEL DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/İSTANBUL Tel: (216) 474 03 44 Fax: (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr BALIKESİR İLİ MERKEZ İLÇESİ AKINCILAR MAHALLESİ 7612 ADA 2 PARSEL VE GÜMÜŞÇEŞME

Detaylı

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak, profesyonel anlayış ve 81 ilde çalışan

Detaylı

YÖNETİCİ ÖZETİ. Adresi

YÖNETİCİ ÖZETİ. Adresi Değerlemeyi Talep Eden Dayanak Sözleşmesi Raporlama Süresi Değerlenen Mülkiyet Hakları Raporun Konusu YÖNETİCİ ÖZETİ Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 02 Aralık 2013 tarih ve 8408-02 kayıt no lu

Detaylı

Gayrimenkul Değerleme Esasları Dönem Deneme Sınavı II

Gayrimenkul Değerleme Esasları Dönem Deneme Sınavı II Gayrimenkul Değerleme Esasları 2017 2. Dönem Deneme Sınavı II 3) 1) Kredi ya da ipotek kredisi ile satın alınan gelir getiren taşınmazın aylık borç ödeme yeterliliğini gösteren oran aşağıdakilerden hangisidir?

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 ADET ARSA

DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 ADET ARSA DEĞERLEME RAPORU REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İSTANBUL - ESENYURT 1 ADET ARSA Bu taşınmaz değerleme raporu, Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin istemi üzerine hazırlanmıştır. İlgilisi

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK

DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ İstanbul REstate İstanbul, 17 Haziran 2010 ww.evagyd.com Cansel YAZICI Lisanslı Değerleme Uzmanı, FRICS

Detaylı

YÖNETİCİ ÖZETİ. 05 Aralık 2013 tarih ve 8422-II kayıt no lu 5 iş günü Değerlenen Mülkiyet Hakları

YÖNETİCİ ÖZETİ. 05 Aralık 2013 tarih ve 8422-II kayıt no lu 5 iş günü Değerlenen Mülkiyet Hakları Değerlemeyi Talep Eden Dayanak Sözleşmesi Raporlama Süresi YÖNETİCİ ÖZETİ Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 05 Aralık 2013 tarih ve 8422-II kayıt no lu 5 iş günü Değerlenen Mülkiyet Hakları Tam mülkiyet

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 232 ADA 15 NOLU PARSEL

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 232 ADA 15 NOLU PARSEL T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 232 ADA 15 NOLU PARSEL BALIKESİR İLİ EDREMİT İLÇESİ ZEYTİNLİ BELDESİ 232 ADA 15 NO LU PARSEL TANITIM DÖKÜMANI Kasım 2010 1 TAŞINMAZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Detaylı

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası İstanbul Sanayi Odası 22/09/2014 İHALE KONUSU GAYRİMENKUL İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Kasımpaşa Stadyumu TRT spark Otoparkı Odakule Binası stiklal Caddesi

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMEYİ TALEP EDEN: RTA Laboratuvarları Ltd. Şti.

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMEYİ TALEP EDEN: RTA Laboratuvarları Ltd. Şti. DEĞERLEME RAPORU DEĞERLEMEYİ TALEP EDEN: RTA Laboratuvarları Ltd. Şti. DEĞERLEMESİ YAPILAN GAYRİMENKULÜN ADRESİ : İnönü Mahallesi, Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi, Cumhuriyet Caddesi, No:1 (4053

Detaylı

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 652 Ada, 134 Nolu Parsel,

Detaylı

MESKEN VE GECEKONDU MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜK FAALİYETLERİ Görevler: İnsan Kaynakları

MESKEN VE GECEKONDU MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜK FAALİYETLERİ Görevler: İnsan Kaynakları MESKEN VE GECEKONDU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜK FAALİYETLERİ Görevler: 1- Mevcut gecekonduların ıslahı, tasfiyesi, yeni gecekondu yapımının önlenmesi ve bu amaçlarla gerekli tedbirlerin alınarak uygulanması 2-Önleme

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ 1201 ADA ve 1202 ADA 10 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA

Detaylı

DIAMOND PLAZA MALTEPE E-5 CEPHELİ KİRALIK YENİ PLAZA. www.tnl.com.tr

DIAMOND PLAZA MALTEPE E-5 CEPHELİ KİRALIK YENİ PLAZA. www.tnl.com.tr Z DIAMOND PLAZA MALTEPE E-5 CEPHELİ KİRALIK YENİ PLAZA www.tnl.com.tr YÖNETİCİ ÖZETİ KÜNYE Lokasyon İSTANBUL - MALTEPE Toplam İnşaat Alanı 10.877 m² Kiralanabilir Alan 8968,5 m² Binadaki Kat Sayısı Kiralama

Detaylı

İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ İKİTELLİ MAHALLESİ MİSSTANBUL 283 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU

İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ İKİTELLİ MAHALLESİ MİSSTANBUL 283 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜM DEĞERLEME RAPORU Altunizade Mah. Sırma Perde Sok. Sırma Apt. No:23/2 Üsküdar/ İST. Tel : (216) 474 03 44 Faks : (216) 474 03 46 bilgi@ygd.com.tr www.ygd.com.tr İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ İKİTELLİ MAHALLESİ MİSSTANBUL

Detaylı

MMC GAYRİMENKUL VE MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ DEĞERLEME RAPORU

MMC GAYRİMENKUL VE MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ DEĞERLEME RAPORU MMC GAYRİMENKUL VE MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ DEĞERLEME RAPORU Hazırlayan: Uluslararası Bağımsız Denetim Anonim Şirketi Halk Sokak Ada İş Merkezi No:46 Kat:4 D:9 Sahrayıcedit, Kadıköy

Detaylı

PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 25.04.2017 30.09.2017 Dönemi 0 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. ŞİRKET HAKKINDA BİLGİLER... 3 1.1 GENEL BİLGİLENDİRME... 3 1.2 TARİHÇE...

Detaylı

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII 128.1 numaralı

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ, YUKARIÇOBANİSAMAHALLESİ, 3582 ADA, 3 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. DENGE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. DEĞERLEME RAPORU 0023 F - 150-010: 1 0. 1 2. 2 0 1 5 ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 Adet Büro Değerleme Raporu 31.12.2016 Levent Mah. Cömert

Detaylı