WorkStudio 8 de neler yeni?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "WorkStudio 8 de neler yeni?"

Transkript

1 WorkStudio 8 de neler yeni? Müşteri İlişkileri Yönetimi - CRM Teklif ve Sipariş Yönetimi Stok ve Depo Yönetimi Teknik Servis Yönetimi Periyodik Bakım Yönetimi Ön Muhasebe Yönetimi Analiz ve Raporlar Yeni Görünüm, Yeni Fonksiyonlar Kaliteli bir yazılımın kullanıcı arabirimi her şeyden önce anlaşılır, şık, sade ve fonksiyonel olmalı. Bunun için işinizi kolaylaştıracak görsel araçlar geliştirdik; yeni nesil araç çubukları, sidebar, kısa yollar, kayıt izleme öğeleri, gösterge panelleri, grafikler Esnek olmasına dikkat ettik, mesela modüllere ait onlarca parametrik ayar ekledik, ama bu ayarları kolay anlaşılır şekilde dizayn ettik. Her şeye siz karar verin, keyifle çalışın istedik...

2 Yedekleme ve Güvenlik Verilerin güvenliği oldukça önemlidir; yedekleme otomatik ve hatasız olmalı. Biz bu konuyu en başından beri önemsedik ve bu sayede 16 yıldır Müşterilerimiz başlarına ne gelirse gelsin hiçbir zaman veri kaybına uğramadılar. 8.0 de Yedekleme ve kullanıcı yetki sistemimizi bir kat daha güçlendirdik. Şimdi daha güvenilir, daha stabil Form Tasarımı ve Yazdırma Form tasarımı yapabilmek şimdi çok kolay! Akıllı hizalama araçları ve yatay dikey kılavuz çizgileri sadece birkaç tıklama ile form tasarımlarınızı gerçekleştirebilmenize olanak tanıyor. Formlarınıza antet, resim, logo, etiket veya barkod ekleyebilirsiniz. Matematiksel araçlar ile mesela bir kolonun alt toplamı, ortalama, en düşük, en yüksek değer gibi sonuçlarını kolayca formunuza dahil edebilirsiniz. Formlarınızı istediğiniz ebatta A4, A5 veya özel ebatlı, sürekli form, 2 nüsha, kopyalı tasarlayabilir, nokta vuruşlu, lazer, püskürtmeli vb. her türlü yazıcıdan çıktı alabilirsiniz. Form ve raporlarınızı istediğiniz formatta dışa aktarabilirsiniz; Pdf, Excel, Html, Xml vb. Birden fazla form tasarımı yapabilirsiniz. Mesela teklif formunuzu istediğiniz sayıda çoğaltabilir, standart, resimli, gruplu, yabancı dilde, dövizli vb. formlardan her birine ayrı tasarım yapabilirsiniz. Yazdıracağınız zaman hangi formatı seçeceğinize siz karar verebilirsiniz. Bu özellik Fatura, CRM, Servis vb. tüm modüller için geçerlidir. Formları yazdırmak için her kullanıcı sadece kendine izin verilmiş yazıcıları kullanabilir. Mesela sürekli fatura formunuzun üzerine yanlışlıkla servis formu gönderemezsiniz. Ayrıca geliştirilmiş üst yönetici onay sistemi ile yazdırabilmek daha güvenli ve hatasız. Excelden Veri Alma Sihirbazı Şimdi programın içine excelden veri aktarmak çok kolay. Farklı programlardan alacağınız Cari Kart, Stok ve Servis bilgilerinizi excele aktararak kolayca WorkStudio içine taşıyabilirsiniz. Exceldeki alanları belirli bir şablona göre oluşturun. Exceldeki alan başlığını sürükleyin ve WorkStudio içindeki ilgili alanın üzerine bırakın. 8.0 içerisine veri aktarımı işte bu kadar basit.

3 Düzenlenebilir Form Numaraları Fatura, servis, teklif gibi formların numaralarını özelleştirebilirsiniz. Form numaralarının manuel giriş izni, ön eki, hane sayısı, otomatik artıp artmayacağı gibi özelliklerine siz karar verebilirsiniz. Barkod Sistemi Barkod ile ürün takibi yapmak ister misiniz? Barkod ile çalışabilme özelliği 8.0 ile birlikte daha da geliştirildi. Ürünlerin üzerindeki mevcut barkodları el barkodu ile okutarak stok, servis, fatura takibi yapabilirsiniz. Dilerseniz kendi barkod numaralarınızı oluşturup etiketleri bir barkod yazıcıda bastırın. Bu sayede sattığınız veya servis hizmeti verdiğiniz ürünlerinizi bu barkodlar ile takip edebilirsiniz. Barkod etiketleri istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. İstediğiniz büyüklükte olabilir. Barkod çizgilerinin yanı sıra ürün cinsi, marka, model, seri no, garanti süresi ve garanti bitiş tarihi gibi ürünle ilgili diğer detayları da etikette gösterebilirsiniz. Yönetici Analizleri Patronların fazla vakti olmaz. Anlık sorulara kesin ve net cevapları en hızlı şekilde isteyebilirler. Bu ay ne kadar satış yaptık, bu yıl hangi ürünler kar getirdi, zarar eden ürünlerin stok durumu nedir, en çok arıza yapan ürün hangisi, ne kadar teklif verdik ne kadarı satışa dönüştü, rakibe kaptırılan fırsatlar, personelimin açık görevleri ve aylık görev dağılım çizelgelerini görmek istiyorum vb. Yönetici analizleri bu ve benzer soruları tarih aralığı, personel, vb. belirleyeceğiniz kriterlere uygun şekilde liste ve grafik olarak size sadece birkaç tıklama ile sunar.

4 Yönetici Uyarı ve Onay Sistemi Personeliniz size danışmadan iş yapmasın ama soru da sormasın diyorsanız Satış teklifi, onarım fiyat teklifi, servis bedelleri gibi formları Müşterilerimize e-posta, faks vb. yöntemlerle onaylarına sunarız. Ancak hazırlanan bu formları şirket hiyerarşisi içinde denetlemek isterseniz biraz trafik oluşacaktır. Hazırlanan teklifin fiyat ve maddeleri uygun mu? Bu Müşterimize özel bir iskonto uygulayacaktık veya eski fiyat sözü verilmişti telefonda gibi birçok durum oluşabilir. Personeliniz formları Müşteriye iletmeden önce yönetici onayını almasını ve bu onayın yönetici ekranına bir uyarı olarak düşmesini sağlayabilirsiniz. Kasa Modülü Nakit akışınızı yönetin, takip edin, raporlayın. Kasa Modülü her türlü nakit para hareketinizi kayıt altına almak için tasarlandı. İstediğiniz kadar Kasa tanımlayabilirsiniz, mesela TL, USD, EUR. Elektrik, su, kırtasiye, yemek vb. cari kart üzerinden takip etmediğiniz her türlü gider ve geliri kasaya işleyebilirsiniz. Devirli ve günlük kasa raporları ile nakit akışınızı kontrol altına alabilirsiniz. Ödeme ve Tahsilat İzleme Artık ileri vadeli alacakları unutmak yok! Pos, çek, senet veya açık hesap alacaklarınızı takip ederken zorlanmayacaksınız. Hatırlatma sistemi vadesi gelen tahsilatlarınızı sizin belirleyeceğiniz kritere göre size bildirecektir. Mesela bu hafta vadesi gelen tahsilatlarınız Hazır Raporlar ve Pivot Analizler 200 den fazla hazır ve düzenlenebilir rapor, sıfırdan yeni ve kolay rapor ekleme özelliği Bunlara ilave olarak Müşterilerimizin zaman içerisinde talep ettiği bazı raporları sisteme ekledik. Cari Ekstre, fatura ve stok karlılık raporları, personel pivot analiz raporları bunlardan bazıları.

5 Kelime Tamamlama Özelliği Seçilebilir liste kutuları kullanırken Programın hemen hemen her ekranında mevcut olan liste kutularında önceden tanımlanmış sabit bilgileriniz arasında dolaşırken yön tuşları kullanmak yerine aradığınız kelimeye ait birkaç harfi girdiğinizde program uygun kayıtları size seçmeniz için sıralayacaktır. Küçük ama önemli bir kolaylık Kayıt Arama ve Listeleme Kayıtlara ulaşmak daha hızlı ve sınıflandırılabilir Eski sürümlerimizde de var olan birçok kolay kayıt erişim özelliğine ek olarak hızlı klasör sorgulama ve kolon filtreleri geliştirildi. Ankara, İstanbul daki Müşteriler, borçlular veya X ürüne servis verdiklerimiz vb. kayıtlara sadece bir tıklama ile erişilebilirsiniz. Klasöre atama ve sorgulama ile teklifte, aday, fatura kesilecek vb. durumdaki Müşterilerinize bir tıklama ile hızlıca erişebilir, kayıtlar arasından seçtiğiniz Müşteriye ait tüm detayları (hesap hareketleri, borç-alacak durumu, randevular, görevler, teklifler, siparişler, faturalar, servisler, ürünler, kargolar, önemli notlar vb.) yetkiniz dahilinde izleyebilirsiniz. Yeni Kayıtta Varsayılan Değer Yeni kayıt açarken varsayılan alan değerlerini önceden belirleyebilirsiniz. Programın hemen hemen her ekranında mevcut olan bilgi alanlarına girilecek değerleri önceden belirleyebilirsiniz. Mesela İstanbul ağırlıklı çalışan bir firma iseniz Cari Kart açarken şehir alanına İSTANBUL, teknik servis formunda kart durumunu TALEP ALINDI, teklif opsiyon süresini 15 GÜN vb. olacak şekilde yeni kart açınca otomatik olarak gelmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bazı alanlara bilgi girişini zorunlu hale getirmek isterseniz bu özellik 7.0 dan beri var. Daha Fazla Özelleştirilebilir Alan 21 sektörde Müşterilerimiz olunca WorkStudio nun tercih edilme sebeplerinden biri birçok sektöre uyarlanabilir esnek yapısı. Bunu sağlayabilmek için özelleştirilebilir alan kullanımına önem veriyoruz. 8.0 de bu alanlar daha da geliştirildi.

6 Resim Ekleme ve WebCam Kartlara resim eklemeniz gerektiğinde Özellikle servis takip formunda servise alınan ürüne ait resmi fiziksel durum takibi açısından iş emrine eklemek isteyebilirsiniz. Stok kartlarını tanımlarken ürün resmi tanımlamak, tekliflerde bu resimleri çağırmak isteyebilirsiniz. Müşterilerinizin resimlerini Cari Kartlarına eklemek isteyebilirsiniz. Tüm bunları yapabilmeniz için sürükle-bırak ve webcam ile hızlı resim ekleme özellikleri geliştirildi. Toplu Kart Kapatma Özelliği İşi biten kartları kapatmak gerekir, başka bir deyişle işi biten evrakları arşive kaldırmak gerekir Programın genelinde tüm kartlarda (Fatura, Teklif, Aktivite ve Görev, İş Emri vb.) kapatma özelliği var. Kapatılan formlar arama listelerinde ekrana getirilmez ancak sistemden de silinmezler, sadece arşivleniyorlar. Dilediğinizde tek bir tık ile görünmelerini sağlayabilir ve üzerlerinde yetkiye bağlı işlem yapabilirsiniz. Uzun süredir formları kapatmamış Müşterilerimiz için belli kriterlere göre toplu kapatma yapabilme özelliği geliştirildi. Mesela belirli tarihten önce durumu TESLİM EDİLDİ olan iş emirlerinin hepsini bir seferde kapatabilirsiniz. Ayrıca güncel işlem gören kartlar ile ilgili işlem bitince otomatik kapat / kapatmayı sor özeliği de seçeneğe bağlı olacak şekilde geliştirildi. İş Emri İzleme Özellikleri Yeni iş emirleri listesi çok esnek OMB-III Online Garanti ve Servis Durum Takibi Müşterilerinizin veya bayilerinizin internet sayfanız üzerinden garanti ve servis durum takibi yapabilmesine olanak tanıyan bu modül eski versiyonlarımızda da mevcuttu. Servis ücretinin görüntülenebilmesi özelliği de dahil internette görüntülenebilir tüm bilgi alanlarının opsiyonel olarak belirlenebilmesi özelliği eklendi. Her kullanıcı kendine göre görünür kolonları ve filtreleme kriterlerini belirleyebilir. Servis durumları satır bazında renklerle izlenebilir. Filtreleme kriterleri saklanabilir ve yeniden çağrılabilir. Mesela X tedarikçiye ait garanti kapsamında yapılan onarımların aylık listesini bir başlık vererek kaydedebilir ve her ay bu firmaya ait hakkediş listesini tek tıklama ile oluşturabilirsiniz. Bu listeyi Excel, pdf vb. formatlara çevirebilir ve e-posta ile gönderebilirsiniz. İş emirlerini servis durumuna, Müşteriye, güzergaha, tarihe vb. kriterlere göre gruplanmış olarak listeleyebilirsiniz. Her personel sadece kendine ait olan iş emirlerini geliş sırasına göre kendi bilgisayarında listeleyebilir ve üzerinde yetkisi dahilinde işlem yapabilir.

7 Takvim ve Ajanda İş demek zamanlama demektir Hem satış ekibi, hem servis ekibi için yeni ve özel araçlarla donatılan 8.0 ile tüm aktivite ve görevleri günlük, haftalık, aylık, yıllık veya tarih aralığı bazında yönetebilirsiniz. Randevularınızı, tahsilatlarınızı, ödemelerinizi, periyodik bakım tarihlerinizi planlayabilir ve ilgili personellere hatırlatılmasını sağlayabilirsiniz. Zaman çizelgesi üzerinde iş planlarını izleyebilir, personele görev dağılımı yapabilir, randevu atayabilirsiniz. Personel üzerindeki iş yükünü grafik olarak izleyebilir, haftalık randevularına hemen bir bakışta hakim olabilirsiniz. Güne başlarken ekip ve personellere ait görevlerin çıktısını alıp hızlı bir şekilde görev güzergahına yönlendirebilirsiniz. Müşteri adresleri online haritalar üzerinde kolayca izlenebilir. E-Posta ve SMS Hızlı iletişimin en hesaplı iki yöntemi Vadesi gelen tahsilatlarınız, opsiyon süresi dolmak üzere olan teklifleriniz, özel gün kutlamalarınız, teknik servisle ilgili anlık bilgilendirmeleriniz, kampanyalarınız, bakiyesi olan müşterilerinize ödeme hatırlatmalarınız için E-posta ve SMS araçlarını kullanabilirsiniz. Mesaj gönderilerinizi tek tek veya toplu olarak gerçekleştirebilirsiniz. Çok kolay! Kritere uyan grubu filtreleyin, mesaj şablonunu seçin veya oluşturun, gönderme yöntemini belirleyin ve gönderin. Caller ID Arayan numarayı tanıma özelliği Yardım Masası uygulaması gerçekleştiren kullanıcılarımızın Müşteri memnuniyetinin bir parçası olarak gördükleri Caller ID özellği 8.0 de programa entegre edildi. Bu uygulama sayesinde sistem daha önceden WorkStudio da tanımladığınız numaralardan arama yapıldı ise numaranın kime ait olduğunu size gösteriyor ve görüşmeyi kaydet, cari kartını aç, iş emri aç, randevu oluştur vb. gibi tercihler sunuyor.

8 Yeni WorkStudio 8.0 şirketinize ne sağlar? Her iş için ayrı yazılım kullanmaktan doğan mükerrer kayıt girişini önlemek, Birden fazla yazılım kullanımı ile oluşan satın alma, destek ve eğitim maliyetlerini azaltmak, Şirketinizi yeniden yapılandırarak olumlu revizyon sağlamak, Personel motivasyonunu ve çalışma verimliliğini artırmak, Etkin pazarlama aktiviteleri ile yeni müşteriler kazandırmak, Müşteri verimliliğini artırarak daha fazla satış yapılmasını sağlamak, Ürün verimliliğini artırarak karlı ürünlere odaklanmanızı sağlamak, İş ve hizmet verimliliğini artırarak Müşteri memnuniyetini sağlamak, Unutulan işlerden dolayı müşteri ve satış kaybını önlemek, Firmanın kişilerden bağımsız kurumsal hafızasını oluşturmak, Şirketin yapısını Müşteri odaklı hale getirmek, İş süreçlerini ölçülebilir hale getirmek, Rakiplerinize karşı rekabet üstünlüğü sağlamak, Şirket kurallarının hayata geçmesini sağlamak, Şirketinizin satışlarını ve karlılığını artırmak WorkStudio İş Yönetim Sistemi

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI Yorka Ticari Starter Yazılımı, Temel ön muhasebe ve cari ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanmış bir versiyondur. 5 Ana modülden oluşmaktadır: Cari Hesaplar Stok

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş 10.Y IL sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş sidrateknikservis arıza takip yazılımı NEDİR? Sidra Teknik Servis ve Arıza Takip Yazılımı arıza takibi yapan firmalar için geliştirilmiştir.

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Giriş. Basit Muhasebe Nedir?

Giriş. Basit Muhasebe Nedir? Kullanım Kılavuzu İçindekiler Giriş... 4 Fatura Şablonu Oluşturma... 6 Hesap Ekstresi... 8 Müşteri Raporu... 9 KDV Raporu...10 Gelirler...11 Giderler...12 Fatura...13 Yeni Fatura...14 Yeni Müşteri / Firma

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta:

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta: Komple Faks Çözümü Sunucu-İstemci Yapısı Gelen & Giden Fakslar Arşiv Her yerden Erişim E-posta ile gönderim Her türlü doküman Telefon rehberi Toplu Faks Otomatik Faks Antetli fakslar Faks üzerinde değişiklik

Detaylı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 07.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Belediye ve Koruma Başkanlıklarına hitap eden Çiftçi Koruma programı sayesinde üye

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre TM Ataşehir deki 1 İki Problem Tek Çözüm Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre Ne öneriyoruz? Müşterilerinize daha kaliteli ve hatasız hizmet sunmak ve farklılık yaratmak, aynı zamanda

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından

Detaylı

Proforma Maliyet Müþterinizin vermiþ olduðu sipariþ için fire, kar ve komisyon oranlarý belirterek proforma maliyet hazýrlayabilirsiniz. Sipariþ Müþteri sipariþ bilgilerini detaylý olarak girebilirsiniz.

Detaylı

Tanıtım Kataloğu SMARTUYS. Tekstil İşletmeleri için Üretim Yönetim Sistemi

Tanıtım Kataloğu SMARTUYS. Tekstil İşletmeleri için Üretim Yönetim Sistemi Tanıtım Kataloğu SMARTUYS Tekstil İşletmeleri için Üretim Yönetim Sistemi GİRİŞ SMART projesi SERKON Makina nın yıllardır profesyonel çözümler ürettiği Tekstil makinaları alanı dışında yazılım sektörüne

Detaylı

Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir:

Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir: LOGO GO 3 Kullanım Öndeğer Masaüstü Seçimi Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir: Genel Satış Uzmanı

Detaylı

Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar.

Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar. SKTBBarkod Programı Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar. Cironuzu takip eder, kârınızı görürsünüz En çok

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com

On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com Bir program firmanıza SATIŞ PERFORMANSI nasıl kazandırır? Ritma Flex, Ritma Teknolojinin 2.000 in üzerinde müşteri deneyimi

Detaylı

Posta Arşivi. Kullanım ve Yardım Rehberi

Posta Arşivi. Kullanım ve Yardım Rehberi Posta Arşivi Kullanım ve Yardım Rehberi 50 GB yüksek kapasiteli disk alanı ile yüzbinlerce iletiyi ve eklerini arşivleyerek, tek noktadan tüm e-posta hesaplarının yazışma trafiğini izleyebilirsiniz. Posta

Detaylı

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 23.07.2012 1 1. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı bütün kapalı ve açık otoparklar için geliştirdiği, araçların giriş-çıkış işlemleri, plaka tanıma

Detaylı

ONLINE MUHASEBE PROGRAMI

ONLINE MUHASEBE PROGRAMI ONLINE MUHASEBE PROGRAMI Pc, Tablet, Telefon veya Web de Aynı Anda Online Çalışan Muhasebe Programı Stok, Cari, Fatura, İrsaliye, Sipariş, Kasa, Banka, Çek, Senet, İş Emri-Servis, Kurlar, Raporlar. Online

Detaylı

Elektra Raporlama Sistemi Sunumu

Elektra Raporlama Sistemi Sunumu Elektra Raporlama Sistemi Sunumu Raporlama Araçları Açıklamaları: 1-Seçilen nesneyi raporlar. 2-Yeni boş bir rapor eklemeyi sağlar. 3-Seçilen raporları düzenlemeyi sağlar. 4-Seçilen raporu siler. 5-Seçilen

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

CRM Yazılımı - Anasayfa

CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı - CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel Bilgileri *. Müşteri Bilgileri *. Kartvizit Bilgileri *. Çözüm Ortakları *. Ajanda *. Randevu Bilgileri *. Hatırlatma Bilgileri

Detaylı

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını CARİ KART KAYDI Bu bölümde Yeni cari kart oluşturabilir veya mevcut cari bilgileri değiştirebilirsiniz. Ana ekrandan CARİ KART KAYDI tuşuna basınız, açılan menüdeki istediğiniz bilgileri doldurunuz Bilgi

Detaylı

İŞ ZEKÂSI & ÇEVİK RAPORLAMA ARACI. REPX ile verinize değer katın.

İŞ ZEKÂSI & ÇEVİK RAPORLAMA ARACI. REPX ile verinize değer katın. İŞ ZEKÂSI & ÇEVİK RAPORLAMA ARACI REPX ile verinize değer katın. Anahtar Kelimeler WEB Tabanlı İş Zekâsı Çevik Raporlama Liste Rapor Pivot Tablo Dashboard Tepe/Detay Rapor Pasta Grafik Çubuk Grafik Çizgi

Detaylı

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 1 BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 2 İçindekiler 1. Genel Anlatım (Sayfa 3) 1.1 Önsöz 2. Sipariş Yönetimi (Sayfa 4-5) 2.1 Sipariş Yönetimi 3. Ürün Yönetimi (Sayfa 6-9)

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı 2016 BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış noktalarında (market, mağaza, kırtasiye, kuruyemişçi, hediyelik

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

AKINSOFT NetDental. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetDental. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Laboratuar ile çalışan doktor kayıtları, dişler üzerinde yapılan işlemler, doktorların ödeme bilgileri,

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

Doküman Yönetimi ve Arşivleme

Doküman Yönetimi ve Arşivleme Doküman Yönetimi ve Arşivleme Doküman Yönetim Sistemi ya da kısa ifade ile DYS ler, sayısal ortamdaki bilgi, belge ve dokümanların organizasyonu ve yönetimi için geliştirilmiş uygulamalardır. Ayrıca sık

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

EN AKILLI KARAR! EN KOLAY İŞ UYGULAMASI

EN AKILLI KARAR! EN KOLAY İŞ UYGULAMASI EN AKILLI KARAR! EN KOLAY İŞ UYGULAMASI GO PLUS Uygulama yazılımları pazarının lideri LOGO Business Solutions dan hayatınızı kolaylaştıracak İş Uygulaması GO PLUS IN EN LERİ HİZMETİNİZDE EN KOLAY Sihirbazlar:

Detaylı

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU AÇILIŞ Programa giriş yaptığınızda karşınıza destek sayfamız gelecektir. Buradan program kullanımı ve olası hatalar hakkında bilgiler alabilir, güncellemeler ve gerekli programların

Detaylı

Tercüme Ofis Programı

Tercüme Ofis Programı Tercüme Ofis Programı Tercüme Takip, Tercüman Bilgileri, Cari, Stok,Fatura, İrsaliye, Sipariş,Teklif, Kasa,Banka, Çek, Senet, Personel, Ödeme Planı, Hızlı Satış (Barkodlu), Call Center, İş Programı, Kur

Detaylı

KASA MODÜLÜ TEKNOMAX MUHASEBE YAZILIMLARI-TİCARİ İÇİNDEKİLER KASA MODÜLÜ

KASA MODÜLÜ TEKNOMAX MUHASEBE YAZILIMLARI-TİCARİ İÇİNDEKİLER KASA MODÜLÜ İÇİNDEKİLER... 1 Kasa Listesi... 2 Kasa Listesi işlem Düğmeleri... 2 Kasa Hesabı ekleme ve düzenleme... 3 Kasa Giriş (Tahsilat)... 4 Kasa Çıkış (Tediye)... 7 Kasa Hesapları Arasında Virman... 10 Vergi

Detaylı

MTP KULLANIM KLAVUZU

MTP KULLANIM KLAVUZU MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler... 1 ANA MENÜ... 2 Firma Ve Müşteri Bilgilerini Güncelleme... 3 Maliyet Hesaplamaları... 4 AYARLAR... 6 TEKLİF HAZIRLAMA... 6 Teklif Ekranı...

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!!

Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!! Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!! - Sektörünüze özel stoklar ile kullanımınıza hazır. - Dokunarak veya mouse ile çok kolay kullanabilirsiniz. - Menü, paket tanımlayarak satış yapabilirsiniz.

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

işinizi net görün Tekliften genel muhasebeye tüm iş süreçlerinizdeki en önemli asistanınız.

işinizi net görün Tekliften genel muhasebeye tüm iş süreçlerinizdeki en önemli asistanınız. işinizi net görün Tekliften genel muhasebeye tüm iş süreçlerinizdeki en önemli asistanınız. Netx ile işletmenizin tüm iş yönetimini bilgisayar ortamında rahatlıkla takip edebilir esnek raporlama teknikleriyle

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI İNŞAAT MUHASEBE & ŞANTİYE MALİYET YÖNETİMİ www.noayazilim.com İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI NOA YAZILIM» Şantiye Gelir & Gider & Hakediş» Cari Hesap Takibi & Borç & Alacak» Fatura & İrsaliye & Stok & İmalat»

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

HUZURSOFT MÜġTERĠ TAKĠP VE TAKSĠTLĠ SATIġ PROGRAMI

HUZURSOFT MÜġTERĠ TAKĠP VE TAKSĠTLĠ SATIġ PROGRAMI HUZURSOFT MÜġTERĠ TAKĠP VE TAKSĠTLĠ SATIġ PROGRAMI 1. Satış yapabilmeniz için programda ilk olarak ürünlerinizi tanımlamamız gerekir. 1. butonuna tıklayarak * işareti olan yerleri doldurarak ürününüzü

Detaylı

OKUL YÖNETİM SİSTEMİ. Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz.

OKUL YÖNETİM SİSTEMİ. Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz. OKUL YÖNETİM SİSTEMİ Kayıt Öncesi Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz. Randevu Kayıt görüşmeleri için velilerinize sistem

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

Ticari Yazılım (ERP-MRP)

Ticari Yazılım (ERP-MRP) Ticari Yazılım (ERP-MRP) DARA ticari yazılım her sektörde faaliyet gösteren işletmelerin pazarlama, sipariş, üretim, satın alma, muhasebe & finans, insan kaynakları gibi temel işlemlerini yapabilmelerini

Detaylı

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ İÇİNDEKİLER 1.ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ........................ 3 2.ÜRÜNLER....................................................... 3 2.1. Ürün Kaydı Oluşturma........................................

Detaylı

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir,

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, işletmeniz için alacağınız kararların sürecini hızlandırabilirsiniz. VERİ SİHİRBAZI İşletmenizin Sihirli Değneği MİKROMAKS İÇİNDEKİLER Veri

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

EN AKILLI KARAR! EN KOLAY İŞ UYGULAMASI

EN AKILLI KARAR! EN KOLAY İŞ UYGULAMASI EN AKILLI KARAR! EN KOLAY İŞ UYGULAMASI GO PLUS Uygulama yazılımları pazarının lideri Logo dan hayatınızı kolaylaştıracak İş Uygulaması Dünyanın 43 den fazla ülkesine yazılım ihracatı gerçekleştiren, Türkiye

Detaylı

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 05.08.2014 1 1- PROGRAM HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı zirai tarım ilaçları satan firmalara hitap etmektedir. Zirai ilaç kayıtları, formülasyon,

Detaylı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı SİNAN KARAGÖZ Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARIN DA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

MİKROTOP. Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKROTOP. Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKROTOP Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKROTOP Bilişim sektörü en hızlı gelişen ve teknolojik olarak sürekli yenilenen sektörlerden biridir. Hedefimiz isteklerinizi dinleyen program üretebilmektir. Gerek

Detaylı

Demsoft Yazılım Online Tercüme Programı

Demsoft Yazılım Online Tercüme Programı Demsoft Yazılım Online Tercüme Programı Online Tercüme Programı ile iş takibini kolay bir şekilde yapabilirsiniz. İstediğiniz yerden Tercüme kayıtlarına ulaşabilir. Müşterinize detaylı bilgi verebilirsiniz.

Detaylı

Dogalgaz Programı ÖZELLIKLER

Dogalgaz Programı ÖZELLIKLER Dogalgaz Programı Keşif.Teklif.Sözleşme.Proje.Eksik İş.Stok. Cari.Fatura.İrsaliye.Sipariş.Kasa.Banka.Çek Senet.Ödeme Planı.İş Emri.Call Center.Uyarı.Personel.İnsan Kaynakları.Sms.Kurlar.Raporlar ÖZELLIKLER

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 1- ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ WOLVOX Mobil Satış programı ile tam entegrasyonlu

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

DEMSOFT Muhasebe Programı

DEMSOFT Muhasebe Programı DEMSOFT Muhasebe Programı Stok, Cari, Fatura, İrsaliye, Sipariş, Teklif, Kasa, Banka, Çek, Senet, Personel, Ödeme Planı, Hızlı Satış (Barkotlu), Call Center, İş Programı, Kur Takibi, Demirbaş, Uyarı Sistemi,

Detaylı

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura Kasa Cari Stok Fatura Çek/Senet Banka İrsaliye Sipariş Fatura Depo Sayım Seri No. Barkod Kredi Kartı Mail Order Yönetici Taşören Hızlı Üretim Kasa 1. Serbest Kasa Girişi 2. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ EBYS Kullanım Kılavuzu v1.1 (05.12.2016) ebys.bahcesehir.edu.tr Kullanıcı Girişi Web tarayıcınız adres alanına https://ebys.bahcesehir.edu.tr adresini yazarak kullanıcı girişi

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

Perakendeci Firmalar İçin Mağazacılık Yazılımı. Küçük Ölçekli, Bağımsız Mağazalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Perakendeci Firmalar İçin Mağazacılık Yazılımı. Küçük Ölçekli, Bağımsız Mağazalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Perakendeci Firmalar İçin Mağazacılık Yazılımı Küçük Ölçekli, Bağımsız Mağazalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Bağımsız Mağazalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Mağazanızda satışınızı artırmak

Detaylı

AKINSOFT Wolvox ERP AKINSOFT İSTANBUL BÖLGE BAYİİ-444 1 465

AKINSOFT Wolvox ERP AKINSOFT İSTANBUL BÖLGE BAYİİ-444 1 465 AKINSOFT Wolvox ERP AKINSOFT İSTANBUL BÖLGE BAYİİ-444 1 465 AKINSOFT Wolvox ERP AKINSOFT Wolvox; içerdiği muhasebe & finans yönetim sistemi ile ön muhasebe ve genel muhasebe sistemi kullanan bütün işletmelere

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı