RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar)"

Transkript

1 RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ Fikret Metin Öztürk Özel Harekat Polis Md. (Kalkandere) Şuayip Seferoğlu (Merkez Küçükköy) Murat Akdemir (Kalkandere) Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) Fatih Satır (Merkez Elmalı Köyü) Kader Sivri (Merkez Alipaşa Mah.) Muhammet Ambar (Çayeli) Kemal Ekşi (İkizdere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar) Selim Karakoç (Güneyce) Recep Büyük (Kalkandere) RUHLARINIZ ŞAD OLSUN. RİZE HALKI SİZE MİNNETTARDIR. RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Temmuz 2017 Yıl:4 Sayı:40 15 Temmuz 2016'da Gerçekleşen Hain Darbe Girişimine, Canları Pahasına Karşı Duran Tüm Şehit ve Gazilerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz. Sayfa 2 Sayfa 6 Sayfa 5 RTSO İftar Programında Rize Tüccarını Bir Araya Getirdi Rizeliler Ramazan Bayramında Bayramlaşma Çadırında Bir Araya Geldi Rize Adalet Komisyonu Başkanı Kantık'tan Odamıza Veda Ziyareti

2 2 Temmuz 2017 RTSO İftar Programında Rize Tüccarını Bir Araya Getirdi Rize Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel İftar Yemeği 2 Haziran Cuma günü gerçekleştirildi. İlimizin birlik beraberliği için tüm üyelerimizi bir araya getirmeyi hedefleyen Geleneksel İftar Programımıza üyelerimiz bu yıl da yoğun ilgi gösterdi. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Karamehmetoğlu, program sonunda yaptığı konuşmada davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Odamızın düzenlediği iftar programında Rizeli esnafımızla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Program Kur an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın ın yaptığı yemek duasıyla sona erdi.

3 İftar Programımız Milletvekili Hasan Karal, Milletvekili Osman Aşkın Bak, Milletvekili Hikmet Ayar, Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Reşat Kasap, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Adem Can, Cumhuriyet, Başsavcısı Osman Köse, Adalet Kom. Bşk. Bayram Kantık, İdare Mahkeme Bşk. Halil İbrahim Özgün, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Defterdar Mehmet Doğan, Müftü İsmail Yalçın, Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Baro Başkanı Mehmet Çırakoğlu, Ak Parti İl Başkanı Muhammet Avcı, Mhp İl Başkanı Serkan Birben, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Esnaf ve Kef. Koop. Bşk. Muammer Atılgan, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Halim Mete, Odamız Disiplin Kurulu Bşk. Mehmet Cevdet Akmehmet, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, MÜSİAD Başkanı Recep Taylan, SMMMO Başkanı Ali Fuat Çakmakçı, Ardeşen TSO Başkanı Recep Eksilmez, Çayeli TSO Başkanı Güngör Sarı, Pazar TSO Başkanı Mustafa Memoğlu ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve Odamız üyelerinin katılımları ile gerçekleşti. Temmuz

4 4 Temmuz 2017 Odamız İle Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Forklift Kursu için Protokol İmzalandı Rize Ticaret ve Sanayi Odası ile Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Rize de açılacak olan 40 kişilik forklift kursu için protokol imzalandı. Protokol imza töreni sırasında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu açıklamalarda bulundu. Karamehmetoğlu Odamız tarafından yapılan Üye ziyaretlerinde ve her yıl uygulanmakta olan Üye memnuniyet anketlerinde, Üyelerimizin İş Makineleri kullanma ehliyetlerini alabilecekleri sürücü kurslarının ilimizde bulunmadığını, bu belgeleri komşu illerde açılan kurslara giderek temin ettiklerini, bunun zaman, para ve iş gücü kaybına neden olduğu konusunun vurgulandığını ifade etti. Odamıza, çeşitli dallarda iş makineleri sürücü kursları başvuruları yapıldığını belirten Karamehmetoğlu, ağırlıklı olarak Forklift sürücü kursu açılması başvurusu olduğunu ifade etti. Forklift kursuna birçok firmadan toplamda 40 kişinin başvuru yaptığı bilgisini veren Karamehmetoğlu, Üyelerimizden gelen bu istekler üzerine, Üyelerimizin iş makinesi sürücü ehliyetleri olmayan çalışanlarını ehliyetlerini alabilmelerini ve işlerini daha güvenli ve sağlıklı yapabilmeleri için Rize Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş Makineleri kullanıcı kursları açmak için İşbirliği Protokolü hazırladıklarını belirtti. Başkan Karamehmetoğlu, İş Makinesi kurslarının daha önce de UMEM kapsamında açılmış olan İMKB Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde yapılacağını ifade etti. Rize İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kalender, Rize deki firmaların ihtiyaçları doğrultusunda hazırladıkları protokol ile 40 kişinin Forklift iş makinesi sürücü belgesi edinmelerine destek sağlamanın mutluluk verici olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından imza törenine geçildi. RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI Adres: Atatürk Cad. No: 359 RİZE Tel: (Pbx) Faks: E-posta: Gazetemize dijital ortamda ulaşmak için Kare Kodu akıllı cihazınıza okutabilirsiniz. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Adına Sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Genel Yayın Sorumlusu ve Yazı İşleri Müdürü Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Hüseyin KUTLU Yayın Kurulu Başkanı Genel Sekreter Gafur KARALİ Yayın Kurulu Mısra KULAKSIZOĞLU Seher ÖKSÜZ Fatma Nur İZMİRLİ Ahmet Tahsin YILMAZ Yayın Koordinatörü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Memuru Ahmet Tahsin YILMAZ Rize Ticaret Gazetesi'nde yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarın kendisine aittir.

5 Temmuz Rize Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Kantık tan Odamıza Veda Ziyareti Ankara Ağır Ceza Mahkeme Başkanlığına atanan Rize Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Kantık, Odamıza veda ziyareti gerçekleştirdi. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile Odamız Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu nun ağırladığı Bayram Kantık ile gerçekleşen görüşmede kendilerine ilimize hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkanlarımız, yeni görev yerinde başarılar dileyerek hizmetleri anısına teşekkür plaketi takdim etti EYLÜL 2017

6 6 Temmuz 2017 Rizeliler Ramazan Bayramında Bayramlaşma Çadırında Bir Araya Geldi Bu yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi nedeniyle Rize Sahil Parkında kurulan Bayramlaşma çadırında vatandaşlar protokol mensuplarıyla bir araya gelerek bayramlaştı. Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Şükrü Cevahir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Cem Temizel, Ramazan Meral ve Ramazan Aydoğan ın katıldığı Bayramlaşma programına Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize STK Başkanları ve vatandaşlar bir araya geldi.

7 Temmuz Rizeli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Rize halkının birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan bayramını kutlaması olumlu bir hava estirdi. Katılım sağlayan protokol mensupları bu sıcak ve samimi havanın devamlılığı temennilerinde bulundu. Rize Valiliği ve Rize Belediye Başkanlığı'nın ortaklaşa organize ettiği programda ayrıca Vali Erdoğan Bektaş ve Belediye Başkanı Reşat Kasap'ın kazanların başlarına geçmesi ile birlikte ücretsiz yemek dağıtıldı.

8 8 Temmuz 2017 EYLÜL 2017 FUARLARI BAŞLANGIÇ TARİHİ FUARIN ADI ŞEHİR İSKİF 2017 İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı İstanbul Doğalgaz Antalya Antalya Worldfood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı İstanbul Konya Tohum Tohum Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı Konya Konya 6.Sulama Teknolojileri ve Bitki Besleme Fuarı Konya Konya Hayvancılık Hayvancılık, Hayvansal Üretim Teknolojileri, Yem Endüstrisi Fuarı Konya CSI İstanbul Güvenlik Fuarı İstanbul Afyonkarahisar Hayvancılık, Tarım, Et ve Süt Teknolojileri, Çiftlik Makine ve Ekipmanları, Canlı Hayvan Irkları Fuarı Afyonkarahisar Contemporary İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı İstanbul YÖREX- Yöresel Ürünler Fuarı Antalya Mermer Makine Fuarı Afyonkarahisar Uluslararası ISAF Fire & Rescue Fuarı İstanbul Uluslararas ISAF Safety & Health Fuarı İstanbul Tohum ve Fidancılık Fuarı Ankara Agrotec Uluslararası Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı Ankara Hayvancılık, Hayvansal Üretim Teknolojileri, Süt ve Yem Endüstrisi Fuarı Ankara Uluslararası Isaf IT Security Fuarı İstanbul Uluslararası Isaf Smart Home Fuarı İstanbul Isaf Security Fuarı 21.Uluslararası Güvenlik Sistemleri, Hizmetleri Ekipmanları ve RFID Fuarı İstanbul Spor ve Aktif Yaşam Fuarı İstanbul Lighting and Architecture Eurasia İstanbul Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Batman Batman İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Batman ÇEV-TECH, Çevre Teknolojileri, Geri Dönüşüm, Atık Yönetimi ve Yenilenebilir Enerji Fuarı Gaziantep MEBEX, Belediye, Alt Yapı, Üst Yapı Malzemeleri, Belediye İhtiyaçları ve Şehircilik Fuarı Gaziantep Uluslarararası Gamex / Compex Bilgisayar ve Dijital Oyun Fuarı İstanbul İNTARF 2017 İnegöl Tarım Fuarı Bursa CNR Ambalaj Fuarı İstanbul Food İstanbul 2017 İstanbul Trakya 12.Tarımtech 2017 Kırklareli Çeyiz ve Ev Gereçleri Fuarı Adıyaman Anne ve Çocuk Ürünleri Fuarı Adıyaman Uluslararası Züchex, Züccaciye Ev Eşyaları, Dekoratif Ürünler ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı İstanbul Çocuk ve Aile Fuarı İstanbul İstanbul İstanbullight 10.Uluslararası Aydınlatma, Elektrik Malzemeleri Fuarı ve Kongresi İstanbul Türk Diş Hekimleri Birliği Expodental 2017 İstanbul İnanç ve Arap Turizm Fuarı İstanbul Avrasya Boat Show Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları İstanbul İstanbul Health Expo Medikal Ürün, Ekipman ve Sağlık Turizmi Fuarı İstanbul Gapplast 2.Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Gaziantep Samsun Tarım Fuarı Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Samsun Parasitec İstanbul 2017 İstanbul Marketek - Market ve Mağaza Ekipmanları Fuarı Ankara Van Turizm ve Seyahat Fuarı Van Farmers' Fairs -Batı Karadeniz 2.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı Zonguldak Flora Garden 2.Peyzaj ve Bahçe Mobilyaları Fuarı Ankara Citytech 11.Uluslararası Belediye ve Belediye Ekipmanları Fuarı Ankara SU-TEK 1.Su ve Su Teknolojileri Fuarı Ankara Fav Turkey Sebze Ve Meyve Fuarı Türkiye İstanbul EV & STİL FUARI 2.Tasarım ve İnovasyon Odaklı Ev Dekorasyonu Fuarı Bursa TVCON İstanbul BURTEX 2017 Bursa Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı Bursa Elazığ Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Elazığ Elazığ Yapı İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Elazığ Tarım, Seracılık, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kahramanmaraş

9 Temmuz HAZİRAN AYINDA ODAMIZA KAYDI YAPILAN ÜYELER LİSTESİ S.NO ÜNVANI 1 ALBAYRAK ÇAY İMALATI PAZARLAMA VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2 ALİ PARLAK PARLAK YAPI 3 ASIM ÇİLLİOĞLU ÇİLLİOĞLU DENİZ VE KARA HİZMETLERİ 4 BARIŞ ERDEM RİKA İNŞAAT 5 BETEK BOYA VE KİMYA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ 6 BUYURUCU OTOMOTİV TAŞIMACILIK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 7 BİOTEX MEDİKAL TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 8 DEMKAR KAFE RESTORAN TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 9 JETYAP İNŞAAT ORMAN ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 10 KAVRON İNŞAAT MÜHENDİSLİK MADENCİLİK BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 11 MEHMET AKİF AYAR OYUNPAZARIM 12 MUHAMMET ALİ ÖZGÜN 13 MURAT GÜNDÜZLÜ 14 OSMAN TEMİZ TEMİZ ELEKTRİK 15 TAHTACİ FREEDOM HEDİYELİK EŞYA TAŞIMACILIK TURİZM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ 16 YURTVERMEZ ÇAY SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 17 ÇAY TELEVİZYONU ANONİM ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ HAZİRAN AYINDA ODAMIZDAN KAYDI SİLİNEN ÜYELER LİSTESİ S.NO ÜNVANI 1 ASLAN ERMİŞ VİÇE TURİZM VE OTOBÜS İŞLETMECİLİĞİ 2 KG YATIRIM FİNANS DANIŞMANLIĞI ELEKTRONİK TİCARET BİLİŞİM VE TURİZM HİZMETLER ANONİM ŞİRKETİ 3 MEHMET AKİF AYAR OYUNPAZARIM 4 MURAT KURKUT MURAT HARFİYAT VE İNŞAAT 5 RİZE İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ 6 SINIRLI SORUMLU BURCU 2 KONUT YAPI KOOPERATİFİ 7 YEŞİL RİZE KİLER TEMİZLİK KOZMETİK TEKSTİL VE GIDA MADDELERİ TİCARET TAAHHÜT ANONİM ŞİRKETİ 8 ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞLIDERE ÇAY FABRİKASI

10 10 Temmuz 2017 Odamız Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi Odamız Haziran Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu Başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Toplantı, Açılış ve Yoklamanın ardından Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu'nun açış konuşması ile devam etti. Mayıs Ayı Meclis Toplantı Karar Tutanaklarının Kabulü'ünün ardından Mayıs Ayı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve Kabulü gündem maddesine geçildi Yılı Mayıs Ayında Yönetim Kurulu tarafından yapılan 5 toplantı ile 34 karar alındığı belirtildi. Mayıs Ayı içerisinde 32 firmanın oda kaydı yapıldığı bildirilirken 9 firmanın ise oda kaydının silindiği ifade edildi. Mayıs Ayı Gelir Gider Hesap Raporlarının, Mizanın, Bütçe İzleme Raporunun Okunması, Müzakeresi ve Kabulü, gündem maddesinde ise Meclis üyelerine 2017 Mayıs Ayı'nda Gerçekleşen Odamız geliri ve gideri ile devreden bakiye bilgileri Müzakeresi ve Kabulü gerçekleştirildi. Ardından 1 Ocak 2017 ile 31 Mayıs 2017 tarihleri arasındaki Mizan rakamları Müzakeresi ve Kabulü gerçekleştirildi. Bütçe İzleme Raporunda toplam tutar ve toplam gerçekleşen tutar ile gerçekleşme oranları okunarak Müzakeresi ve Kabulü gerçekleştirildi. Haziran Ayı Oda Faaliyetlerinin Sunulması konulu gündem maddesinde Odamız Haziran Ayı faaliyetleri bir sunum ile meclis üyelerine bildirildi. Sunumun ardından Dilek ve Temenniler bölümüne geçildi. Odamız Meclis Üyelerinden Hüseyin Bıçakçı'nın söz aldığı toplantıda ilimizdeki gelişmeler değerlendirildi. Son olarak söz alan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, İlimizde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında Meclis Üyelerine bilgi verdi. Organize Sanayi Bölgesindeki gelişmeler hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Karamehmetoğlu, bazı fabrikaların üretime başladığını, bazılarının ise tamamlanmak üzere olduklarını ifade etti. Artık Rize Organize Sanayi Bölgesi'nin ikinci etabı için sürecin başlatılması gerektiğini vurgulayan Karamehmetoğlu, çalışmalara Rize Valisi Erdoğan Bektaş öncülüğünde en kısa zamanda başlanılacağını belirtti. Rize Organize Sanayi Bölgesi gibi Rize Mardin Sevgi Yolu Projesi ve en önemli ayağı olan Ovit Tüneli için uzun yıllar mücadele ettiklerini belirten Karamehmetoğlu, Tünelin büyük ölçüde tamamlandığını ve bu yıl sonuna kadar faaliyete geçeceğini belirtti. Ayrıca ovit yolu güzergahındaki bazı yolların ihalelerinin de yapıldığını ifade eden Karamehmetoğlu, bu konudaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Temmuz Ayı içerisinde Meclis üyeleri ile birlikte inceleme gerçekleştirmek üzere bir program düzenlenmesi ve Ovit tüneli ile Organize Sanayi Bölgesinin ziyaret edilmesi kararlaştırılan toplantıda yapımına devam edilen projeler ile ilgili de görüşüldü. Salarha Tüneli'nin yarıdan fazlasının tamamlandığını ifade eden Karamehmetoğlu, Dağdibi Çevre Yolu Projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti. Sahil yolunun

11 Temmuz ayrı güzergah ile Çevre yoluna bağlanacağını ifade eden Karamehmetoğlu bu konuda ilimiz için doğru adımlar atılması adına Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak daha etkin çalışma yapacaklarını vurguladı. Bu bağlantıların Rize'nin trafiğine ve ekonomisine en yüksek düzeyde katkı sağlaması için doğru projelerin uygulanması gerektiği değerlendirilen toplantıda bunu da en iyi Rizede yaşayanların bileceği belirtildi. Rize Artvin Havalimanı projesinde sürecin devam ettiğini söyleyen Başkan Karamehmetoğlu, söz verilen tarihte projenin tamamlanacağından hiç bir şüphelerinin olmadığını ifade etti. Başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu birlik ve beraberliğin muhafaza edildiği müddetçe çözüme kavuşturulamayacak hiç bir konunun bulunmadığını ifade ederek sözlerini tamamladı.

12 12 Temmuz 2017 Yönetim Kurulu Haziran Ayı Toplantıları Gerçekleştirildi Her hafta Salı günü toplanan Odamız Yönetim Kurulu, toplantılarda haftalık değerlendirmeler gerçekleştirdi. Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu nun da katılım sağladığı toplantılarda Yönetim Kurulu gündem maddelerinin yanı sıra, ilimiz gündemindeki yatırımlar ile iş adamlarının sorunlarına yönelik değerlendirmeler yapıldı. Rize ekonomisinin gelişimine yönelik projelere öncülük yapan Rize Ticaret ve Sanayi Odası, projelerin yanı sıra sektörel gelişmeler ve ticari faaliyetlerin artması amacıyla çalışmalar yapmakta, Rizeli sanayici ve iş adamlarının temsilcisi olarak üzerine düşeni yerine getirmek için gayret sarfetmektedir. TEMMUZ AYI FAALİYETLERİ Meslek Komiteleri Temmuz Ayı Toplantıları 3 Temmuz Pazartesi Saat Meslek Komitesi 3 Temmuz Pazartesi Saat Meslek Komitesi 3 Temmuz Pazartesi Saat Meslek Komitesi 4 Temmuz Salı Saat Meslek Komitesi 4 Temmuz Salı Saat Meslek Komitesi 4 Temmuz Salı Saat Meslek Komitesi 5 Temmuz Çarşamba Saat Meslek Komitesi 5 Temmuz Çarşamba Saat Meslek Komitesi 5 Temmuz Çarşamba Saat Meslek Komitesi 6 Temmuz Perşembe Saat Meslek Komitesi 6 Temmuz Perşembe Saat Meslek Komitesi 6 Temmuz Perşembe Saat Meslek Komitesi 7 Temmuz Cuma Saat Meslek Komitesi 7 Temmuz Cuma Saat Meslek Komitesi 7 Temmuz Cuma Saat Meslek Komitesi 10 Temmuz Pazartesi Saat Meslek Komitesi 10 Temmuz Pazartesi Saat Meslek Komitesi 10 Temmuz Pazartesi Saat Meslek Komitesi 11 Temmuz Salı Saat Meslek Komitesi 11 Temmuz Salı Saat Meslek Komitesi 11 Temmuz Salı Saat Meslek Komitesi Yönetim Kurulu Temmuz Ayı Toplantıları 4 Temmuz Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 11 Temmuz Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 18 Temmuz Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 25 Temmuz Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı Genişletilmiş Proje ve Ar-Ge Komisyonu Toplantısı 25 Temmuz 2017 Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 27 Temmuz 2017 Üniversite - Sanayi İşbirliği Toplantısı 28 Temmuz 2017

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMI KADİR GECESİ Kadir Gecenizi Kutlar, Bu Gecenin Size ve Sevdiklerinize Huzur Getir esini ve Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. 1 Temmuz 2014 11 Temmuz 2014 BASIN

Detaylı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Temel Atma Töreni Adres: Büyükköy Yolu Üzeri Musadağı Köyü Küçükarpik Mevkii Çayeli / RİZE 15 Ağustos 2014 Cuma Saat: 14.30 2013 Yılı Vergi Ödül Töreni Adres: İsmail

Detaylı

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü 30 Agustos - Zafer Bayramınız Kutlu Olsun Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ağustos 2015 Yıl:2 Sayı:17 e-gazete Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü Rize Ticaret

Detaylı

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde 15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Nisan 2015 Yıl:2 Sayı:13 e-gazete Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde Valilik

Detaylı

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi 4-10 NİSAN 2017 Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü 15-21 NİSAN 2017 Turizm Haftası 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso

Detaylı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Temmuz 2016 Yıl:3 Sayı:28 e-gazete Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı Rize Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ SOMA DAKİ MADEN KAZASI ÜLKEMİZİ YASA BOĞDU Manisa nın Soma İlçesindeki Kömür Madeninde Yaşanan Faciada Hayatını Kaybeden İşçilerimize Allah tan Rahmet, Ailelerine Başsağlığı, Yaralanan İşçilerimize Acil

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Kurban Bayramınız Mübarek Olsun 1-4 Eylül 2017 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI www.rizetso.org.tr facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Eylül 2017 Yıl:4 Sayı:42 Meclis Başkanı Kahraman ile

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü. 29 Ekim - 4 Kasım 2014 Kızılay Haftası Vefatının 76. Yılında Saygıyla Anıyoruz 6 Kasım 2014 Dünya Şehircilik Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım 2014 Yıl:1 Sayı:8 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile 8 KASIM 2017 DÜNYA ŞEHİRCİLİK GÜNÜ Saygıyla Anıyoruz... 10 KASIM 2017 DÜNYA KALİTE GÜNÜ RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Kasım 2017 Yıl:4 Sayı:44 Odamızda,

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 AĞUSTOS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini

Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2016 Yıl:3 Sayı:27 e-gazete Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini Cumhurbaşkanımız Takdim Etti Artvin Sanayi Bölgesi için İlk Toplantı Odamızda Yapıldı Sayfa

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Toplu Açılış Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Toplu Açılış Törenine Katıldı 10 Kasım 2016 Dünya Kalite Günü Saygıyla Anıyoruz 8 Kasım 2016 Dünya Şehircilik Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım 2016 Yıl:3 Sayı:32 e-gazete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9620 7899 ADACAMİ ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ 08/10/2013 Zincirlikuyu V.D. Seçme+Seçilme - 0070585746 2 8673 7079 AKÇAY MERMER BAKİ ÖZTÜRK 24/02/2009 Kaçkar V.D.

Detaylı

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında Ramazan Ayının İlk Günü 5 Haziran 2015 JANDARMA 176. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ 18 Haziran 2015 13 Haziran 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2015 Yıl:2 Sayı:15 e-gazete Odamız Bosna-Hersek

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 22.11.2017 23.11.2017 16.İstanbul Perakende Fuarı Mağaza, Market, Alışveriş Merkezlerine Yönelik Ürün, Hizmetler ve Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Lütfi Kırdar Uluslararası

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULMUŞTUR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI. Şükrü CEVAHİR Meclis Başkanı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Seçimleri Gerçekleştirildi

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI. Şükrü CEVAHİR Meclis Başkanı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Seçimleri Gerçekleştirildi Ramazan Ayının ve Ramazan Bayramı'nın Tüm İslâm Alemine Hayırlar Getirmesini temenni ederiz. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Ayı'nın İlk Günü: 16 Mayıs 2018 Ramazan Bayramı: 15-16-17 Haziran 2018

Detaylı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı 2 MART 2015 18 MART 2015 RİZE NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ ORMAN HAFTASI 21-26 Mart 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Mart 2015 Yıl:2 Sayı:12 e-gazete 5.

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

OVİT TÜNELİ'NDE IŞIK GÖRÜNDÜ

OVİT TÜNELİ'NDE IŞIK GÖRÜNDÜ 3 Aralık 2016 Dünya Engelliler Günü Engel Olmayalım Destek Olalım 10 Aralık 2016 Dünya Kalite Günü KENDİ MALINI KULLAN KENDİ KALİTENİ ARTIR 12-18 Aralık 2016 Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı)

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

Heyetimiz Uluşehir Bursa'da

Heyetimiz Uluşehir Bursa'da Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun 4-10 Nisan 2016 POLİS HAFTASI 15-21 Nisan 2016 TURİZM HAFTASI ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN 23 Nisan 2016 ULUSAL EGEMENLİK VE

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2017 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2017 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ocak

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9959 8185 AKMEHMET İNŞAAT TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 14/07/2015 Yeşilçay V.D. Seçme+Seçilme - 0320288001 2 7005 5611 AKTU MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 3. Tohum Teknolojileri, Bitki Besleme, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı KONYA HAYVANCILIK

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 22.07.2014 26.08.2014 DOĞALGAZ KAMPANYASI İLE TOPLANAN İMZALARIN ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ A TESLİM EDİLMESİ-13.08.2014 DOĞALGAZIN ALANYA YA GELMESİ

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (22.11.2018-27.12.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 22.11.2018-27.12.2018 tarihleri arasında Odamıza; 54 yeni üye kaydedilmiş, 89 üyenin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:28 (02.06.2017) SÜLEYBE-ŞEFİK ÖZTÜRK HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry KASIM 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 KASIM / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

STK Başkanları ile Bir Araya Geldi

STK Başkanları ile Bir Araya Geldi RİZE'NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU 2 MART 2017 GİRİŞİMCİLİK HAFTASI 1-5 MART 2017 ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ ve TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ 18 MART 2017 RİZE

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EKİM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Rize Organize Sanayi Bölgesi

Rize Organize Sanayi Bölgesi 10 Ocak 2016 Çalışan Gazeteciler Günü 2016 Yılının Ülkemiz ve Tüccarımız için İstikrarlı ve Bereketli Bir Yıl Olmasını Dileriz. 26 Ocak 2016 Dünya Gümrük Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek komite üyeleri kırmızı

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

OSB deki Yatırım ve Teşvikler için Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

OSB deki Yatırım ve Teşvikler için Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı Sivil Savunmasız Yurt Savunması Olmaz 23 Şubat - 1 Mart 2015 Vergi Haftası SİVİL SAVUNMA GÜNÜ 28 ŞUBAT 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Şubat 2015 Yıl:2 Sayı:11 e-gazete OSB deki Yatırım

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü Her Hafta Haftalık Olağan Toplantısı Meslek Kom. Ocak Şubat 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS DEĞERLENDİRMELERİNİN YAPILMASI

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

2.AGRI-VIP Tarım ve Hayvancılık, Üretim Girdileri, Ticaret ve Pazarlama Fuarı

2.AGRI-VIP Tarım ve Hayvancılık, Üretim Girdileri, Ticaret ve Pazarlama Fuarı OCAK 13.01.2016 15.01.2016 2.AGRI-VIP Tarım ve Hayvancılık, Üretim Girdileri, Ticaret ve Pazarlama Adana 21.01.2016 24.01.2016 Avrasya Tarım 2016 9.Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon 28.01.2016

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ Ocak Şubat 1 PERSONEL TOPLANTISI Ayın İlk Salı Günü Aylık personel toplantısı gruplar ayın 23'ü 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Uluslararası Turizm Fuarı nda Rize miz Tanıtıldı

Uluslararası Turizm Fuarı nda Rize miz Tanıtıldı 2015 in İlimiz ve Ülkemiz için Bereketli Bir Yıl Olmasını Dileriz. DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ Rize Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı nın 2. Haftası 26 OCAK 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ocak 2015

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı