1. MESLEK GRUBU. Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu Adres Telefon Bölge Adı Nace Faaliyet Adı KONARI MH. EVRANLI MEVKİİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. MESLEK GRUBU. Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu Adres Telefon Bölge Adı Nace Faaliyet Adı KONARI MH. EVRANLI MEVKİİ"

Transkript

1 1. MESLEK GRUBU Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu Adres Telefon Bölge Adı Nace Faaliyet Adı ADASEL TARIM GIDA VE HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET 66-TUZLUKÇU KONARI MH. EVRANLI MEVKİİ TUZLUKÇU/KONYA TUZLUKÇU Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) AHMET AYAZ AYAZ TİCARET 61-ÇELTİK KÜÇÜKHASAN KASABASI ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hububat, un ve zahire ürünleri perakende ticareti (bulgur, pirinç, mısır, vb.) AHMET ŞANLI ŞANLI TARIM 475-YUNAK BELEDİYE DÜKKANLARI NO:39 YENİ MAHALLE YUNAK/KONYA YUNAK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) AK PINAR GIDA HAYVANCILIK İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET İSTASYON MH. 3.TİSAN SK. NO:1/C-BLOK /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hububat, un ve zahire ürünleri perakende ticareti (bulgur, pirinç, mısır, vb.) AKER NAKLİYAT TARIM ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ 339-YUNAK CD YUNAK/KONYA YUNAK Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) 3848 AKGÜL ZİRAİ ÜRÜNLERİ,NAKLİYE, İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED 418-YUNAK FATİH MH. YAVAŞLI YOLU ÜZERİ YUNAK/KONYA YUNAK Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) AKKOBİ İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ ANONİM SELÇUK MH. HÜKÜMET CD. NO:10 /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri AKÇETİN BAKLİYAT GIDA MADDELERİ TARIM NAKLİYE İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET AFYON KARAYOLU 2.KM /KONYA Tohum (yağlı tohumlar hariç) toptan ticareti (sebze tohumları, çiçek tohumları ve orman ağacı tohumları dahil) TEKNİK TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED KARABULUT KÖYÜ /KONYA ALFA TOHUM TARIM GIDA İNŞAAT HAYVANCILIK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET YUNAK KONYA ŞUBESİ 539-YUNAK FATİH MH. ALTINKALEM SK. NO:4 YUNAK/KONYA YUNAK Hayvan yemi toptan ticareti (kuş yemi, yemlik kökleri, yemlik kıvırcık lahana, darı, kaplıca, yonca, yemlik mısır vb. ile kepek, kırma, küspe, vb.) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çiçek, bitki ve tohum perakende ticareti (meyve, sebze ve çiçek tohumları, kesme çiçek, dikim bitkileri, canlı bitkiler, yumrular ve kökler, aşı kalemleri, mantar miseli, ağaç fidanları vb.) ALTINDAĞ HAYVANCILIK TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED 557-YUNAK YENİ MH. ANKARA CD. NO:13/B YUNAK/KONYA YUNAK Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.)

2 ALTUNKALEM TARIM ÜRÜNLERİ GIDA VE ENERJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED 107-ÇELTİK SELÇUK MH. FATİH SULTAN MEHMET CD. NO:25/A ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Zirai kimyasal ürünlerin toptan ticareti (haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları, dezenfektanlar, mantar ilaçları, çimlenmeyi önleyici ürünler, bitki gelişimini düzenleyiciler ve diğer zirai kimyasal ürünler) ALTUNKALEM TARIM ÜRÜNLERİ GIDA VE ENERJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ÇELTİK ŞUBESİ 118-ÇELTİK SELÇUK MH SK. NO:1/A ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Zirai kimyasal ürünlerin toptan ticareti (haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları, dezenfektanlar, mantar ilaçları, çimlenmeyi önleyici ürünler, bitki gelişimini düzenleyiciler ve diğer zirai kimyasal ürünler) ALİ DÖNMEZ DÖNMEZ TİCARET DOĞRUGÖZ KASABASI PETROL OFİSİ KARŞISI /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hububat, un ve zahire ürünleri perakende ticareti (bulgur, pirinç, mısır, vb.) ALİ KEMAL KAYTAN KAYTAN ASYAMEL GIDA ALİCAN TÜRÜDÜ KÖYLÜOĞLU TİCARET ALTUNKALEM MH. DR. NİHAT DAYANIK CD. NO:7/1 /KONYA DOĞRUGÖZ MH. KONYA AFYON KARAYOLU BULVARI SEYRANTEPE 43 CD. /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) Kümes hayvanları ve av hayvanları etlerinin toptan ticareti ANKA ORGANİK GIDA TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET KONYA KARAYOLU 10.KM KARAHÜYÜK MH. /KONYA Diğer taze meyve sebze toptan ticareti (patates dahil) ANKOMER TOHUMCULUK VE ZİRAİ SANAYİ VE TİCARET YUNAK ŞUBESİ 519-YUNAK SARAY KASABASI ANKARA CD. NO:10 YUNAK/KONYA YUNAK Tohum (yağlı tohumlar hariç) toptan ticareti (sebze tohumları, çiçek tohumları ve orman ağacı tohumları dahil) ARİF ASTAR ASTAR BAKLİYAT TİPİ MH. YENİ BUĞDAY PAZARI NO:20 /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) AYDIN BAYSAL AGROGEN TARIM 478-YUNAK FATİH MH. ANKARA CD. ERŞAN PETROL YANI YUNAK/KONYA YUNAK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) AYDIN HAYVANCILIK TARIM ÜRÜNLERİ İNŞAAT MALZEMELERİ PETROL ÜRÜNLERİ ZİRAİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET 550-YUNAK YENİ MH. ANKARA CD. NO:20 YUNAK/KONYA YUNAK Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) AYDIN UYMAZ KARDELEN PETROL ORTAKÖY KASABASI /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) AYDIN ÜNLÜER TURİZM GIDA TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞUBESİ İSTASYON MH. PAZAR SK. NO:25 /KONYA Tütün ve tütün ürünlerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil)

3 AYKON TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA DAĞITIM MADEN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞUBESİ İSTASYON MH. İSTASYON CD. NO:134/A /KONYA Tütün ürünlerinin toptan ticareti (pipo tütünü, sigara, puro vb.) (işlenmemiş tütün hariç) AYTEKİN AKA AKA TARIM SELÇUK MH. 24 AĞUSTOS BULVARI ŞENOĞLU PASAJI NO:39/E /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) AYŞE KESİM LETAY TARIM İLAÇLARI VE HAYVANCILIK OFİSİ İNCELER İŞHANI ZEMİN KAT NO: /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) BAL AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET TİPİ MH. MURAT SK. NO:3/A-U /KONYA Kuru bakliyat ürünleri toptan ticareti (fasulye, mercimek, nohut, vb.) BARIŞ ORGANİK TARIM SANAYİ VE TİCARET 105-ÇELTİK İSAKUŞAĞI MAHALLESİ ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Üretim amaçlı tohum işleme hizmetleri (vernelizasyon işlemleri dahil) BUDAK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ NAKLİYE VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET TİPİ MH. YENİ BUĞDAY PAZARI NO: /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) BÜLENT KOYUNCU HAYVANCILIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET 540-YUNAK SARAY MH. ABDİ İPEKÇİ CD. NO:20 YUNAK/KONYA YUNAK Karma çiftçilik (bitkisel veya hayvansal üretim konusunda uzmanlaşma olmaksızın üretim) BİLAL ÇELİK ÇELİK TİCARET SEYRAN MH. SANAYİ BULVARI NO:24/D /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hububat, un ve zahire ürünleri perakende ticareti (bulgur, pirinç, mısır, vb.) BİOFOOD ORGANİK TARIM SANAYİ VE TİCARET NASREDDİN MH. ÖKESLİ SK. NO:8/12 /KONYA Yaş sebze ve meyvelerin bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (kabzımallık ve aracı üretici birlikleri dahil) BİOGLOBAL TARIM SANAYİ VE TİCARET NASREDDİN MH. NASREDDİN CD. NO:44/104 /KONYA Yaş sebze ve meyvelerin bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (kabzımallık ve aracı üretici birlikleri dahil) BİOPEKS TARIM SANAYİ VE TİCARET NASREDDİN MH. DOKTORLAR İŞ MERKEZİ BULVARI NASREDDİN CD. NO:9/1 /KONYA Yaş sebze ve meyvelerin bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (kabzımallık ve aracı üretici birlikleri dahil) CAVİT EKİNGEN ORGANİK TARIM AĞUSTOS BULVARI FERİT EFENDİ İŞHANI NO: /KONYA Zirai kimyasal ürünlerin toptan ticareti (haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları, dezenfektanlar, mantar ilaçları, çimlenmeyi önleyici ürünler, bitki gelişimini düzenleyiciler ve diğer zirai kimyasal ürünler)

4 CEYPA PAZARLAMA İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED 443-YUNAK YENİ MH. İBNİSİNA SK. NO: YUNAK/KONYA YUNAK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) CURA HAYVANCILIK ARICILIK TARIM ÜRÜNLERİ NAKLİYE VE SANAYİ VE TİCARET 560-YUNAK HURSUNLU MH. HURSUNLU SK. NO:164 YUNAK/KONYA YUNAK Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) CİHAN TOZOĞLU TOZOĞLU TARIM 525-YUNAK SARAY KASABASI YUNAK/KONYA YUNAK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) DAMLASU MEYVE SEBZE,NAKLİYE,TURİZM,İNŞAAT,İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ANIT MH. DR.AZİZ PERKÜN CD. EMEK APARTMANI KAT:1 NO:125/2 /KONYA Yaş sebze ve meyvelerin bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (kabzımallık ve aracı üretici birlikleri dahil) DUMAN ORGANİK TARIM ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ÇAKILLAR MH. MEVLANA CD. NO:283/1 /KONYA Diğer taze meyve sebze toptan ticareti (patates dahil) ERETSA TARIM HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET 114-ÇELTİK KÜÇÜK HASAN MH. KARŞIYAKA CD. NO:31/C ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) FAHRETTİN KUTLUCA KUTLU TARIM ÜRÜNLERİ TİPİ MH. YENİ BUĞDAY PAZARI NO:31 /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) FARUK TURANOĞLU TEKNİK TARIM TİCARET MEYDAN MH. TARIK BUĞRA CD. NO:13/A /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) FEVZİ YAYLA AK YAYLA TARIM ÜRÜNLERİ TİPİ MH. MURAT SK. NO:3 J/J /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) FEYYAZ KARAKAYA AL-KA ZİRAİ İLAÇ ALET YAPRAK GÜBRELERİ VE TOHUMCULUK 72-ÇELTİK HÜKÜMET MEYDANI ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) FİLİZ ÇELİK YUM-Pİ AĞUSTOS BULVARI HÜKÜMET CD. NO: /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda yumurta perakende ticareti GEREN HAYVANCILIK,ZİRAİİ,PETROL,İNŞAAT,GID A ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED 91-ÇELTİK BAHÇESARAY MH. DOĞAN SK. NO:8/1 ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Diğer sığır ve manda yetiştiriciliği (sütü için yetiştirilenler hariç)

5 GÖKHAN KAYALARLI GÖKHAN KAYALARLI MEYDAN MH. İNÖNÜ CD. PTT KARŞISI NO:34/E /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda taze sebze ve meyve perakende ticareti (manav ürünleri ile kültür mantarı dahil) GÖLBAŞI HAYVANCILIK ZİRAİ PETROL ÜRÜNLERİ NAKLİYAT GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET 508-YUNAK GÜLÇİN SARIOĞLU SARIOĞLU TARIM SELÇUK MH. MENEKŞE SK. NO:2/3 YUNAK/KONYA YUNAK 24 AĞUSTOS BULVARI DOĞUŞ İŞHANI NO:10 SARIOĞLU TARIM /KONYA Diğer sığır ve manda yetiştiriciliği (sütü için yetiştirilenler hariç) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) GÜNDOĞ GIDA HAYVANCILIK TEKSTİL TURİZM TARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED GÖKHÜYÜK MEVKİ SORKUN KÖYÜ /KONYA Kümes hayvanlarından yumurta üretilmesi GÜRKAR NAKLİYE HAYVANCILIK GIDA TARIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET SELÇUK MH. DOĞUŞ İŞHANI KAT:1 NO:62 /KONYA Canlı hayvanların toptan ticareti (celepçilik) (kümes hayvanları hariç) GÜRTAÇ GIDA NAKLİYE İTHALAT İHRACAT HAYVANCILIK GAZİ MH. EMİR SİTELERİ BULVARI B BLOK 2.KAT EMİR SİTELERİ NO:65/6/6 /KONYA Canlı hayvanların toptan ticareti (celepçilik) (kümes hayvanları hariç) HAKKI KANTARCI TURİZM TARIM VE TÜKETİM MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM DOĞRUGÖZ MH. YENİ İSTANBUL CD. NO:3299 /KONYA Tütün ürünlerinin toptan ticareti (pipo tütünü, sigara, puro vb.) (işlenmemiş tütün hariç) HALİL İBRAHİM YILDIRIM AK TARIM İSTASYON CD. NO:48/ /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri HALİS BAL BAL TARIM ATAKENT KASABASI /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) HAS ÖZEL TARIM ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK PETROL ÜRÜNLERİ NAKLİYAT ZİRAİ 549-YUNAK KOÇYAZI MH. HÜRRİYET CD. NO:12 YUNAK/KONYA YUNAK Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) HASAN BOZOĞLU BOZOĞLU TARIM TİCARET 110-ÇELTİK BAHÇESARAY MAH. MEVLANA BLV. 28/1 POSTA KODU:42920 ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) HASAN KOLBAŞI KOLBAŞI TİCARET TİPİ MH. YENİ BUĞDAY PAZARI NO: /KONYA Kuru bakliyat ürünleri toptan ticareti (fasulye, mercimek, nohut, vb.) 5016 HASAN PEYNİRCİ PEYNİRCİLER ÇİFTLİĞİ- HASAN PEYNİRCİ MEYDAN MH. ÇOCUK PARKI SK. NO:19 /KONYA Canlı hayvanların toptan ticareti (celepçilik) (kümes hayvanları hariç)

6 HASAN ULUDAĞ ULUDAĞ TARIM MARKET İSTASYON MH. İSTASYON BULVARI /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) HASAN YAYLA HASYAYLA TARIM MEYDAN MH. BUĞDAY SK. ASLIM APT.ALTI NO:78/A /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) HASNİOĞLU ZİRAİ,AV MALZEMELERİ,NAKLİYAT,GIDA SANAYİİ VE TİCARET 460-YUNAK YENİ MH. HÜKÜMET CD. NO: YUNAK/KONYA YUNAK Bitkisel üretimi destekleyici ilaçlama ve zirai mücadele faaliyetleri (zararlı otların imhası dahil, hava yoluyla yapılanlar hariç) HBİ_YAPICI TARIM ÜRÜNLERİ,TEKSTİL,GIDA,NAKLİYE,İTHAL AT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED YENİ SANAYİ SİTESİ 12.BLOK NO:17 /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) HÜSEYİN TÜREN EMRE TARIM ÜRÜNLERİ TİPİ MH. BUĞDAY PAZARI MURAT SK. NO:3/A-T /KONYA Kuru bakliyat ürünleri toptan ticareti (fasulye, mercimek, nohut, vb.) KADER HAYVANCILIK ZİRAİ SANAYİ VE TİCARET YAZLA MH. REİS SK. NO:29 /KONYA Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) KALENDER MADENCİLİK,KÖMÜRCÜLÜK,TARIM ÜRÜNLERİ,NAKLİYE İTHALAT,İHRACAT SANAYİ VE TİCARET YENİ MH. İSTASYON BULVARI NO:51/A /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hububat, un ve zahire ürünleri perakende ticareti (bulgur, pirinç, mısır, vb.) KARABABA ZİRAİ,GIDA ÜRÜNLERİ,İNŞAAT MALZEMELERİ,OTOMOTİV VE MADENCİLİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET 78-ÇELTİK HÜKÜMET MEYDANI EMİRDAĞ CD. 35/B ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Tahıl yetiştiriciliği (buğday, dane mısır, süpürge darısı, arpa, çavdar, yulaf, darı, kuş yemi vb.) (pirinç hariç) KARACA İNŞAAT NAKLİYAT ZİRAİ ÜRÜNLERİ VE GIDA TİCARET VE SANAYİ 40-ÇELTİK BAĞLARBAŞI MH. GÖKPINAR ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hububat, un ve zahire ürünleri perakende ticareti (bulgur, pirinç, mısır, vb.) KEMAL PEYNİRCİ PEYNİRCİ TİCARET KOZAĞAÇ MAHALLESİ NO: /KONYA Canlı hayvanların toptan ticareti (celepçilik) (kümes hayvanları hariç) KFS HAYVANCILIK TARIM ÜRÜNLERİ NAKLİYAT PETROL ÜRÜNLERİ ZİRAİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET 102-ÇELTİK FATİH MH. MUSTAFA KEMAL SK. NO:35/B ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği)

7 KUMRİLİ KARDEŞLER TARIM VE HAYVANCILIK NAKLİYE İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET KARAHÜYÜK MH. OKUL ÖNÜ SK. NO:3/1 /KONYA Tahıl yetiştiriciliği (buğday, dane mısır, süpürge darısı, arpa, çavdar, yulaf, darı, kuş yemi vb.) (pirinç hariç) MARMARA TOHUM GELİŞTİRME ANONİM KONYA SELÇUK ŞUBESİ 87-ÇELTİK SELÇUK MH. TOZLUYURT MEVKİİ 244 ADA 11 PARSEL ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Üretim amaçlı tohum işleme hizmetleri (vernelizasyon işlemleri dahil) MEHMET ALİ AYDEMİR AYDEMİRLER TİCARET SEYRAN MH. SANAYİ BULVARI NO:30/A /KONYA Hayvan yemi toptan ticareti (kuş yemi, yemlik kökleri, yemlik kıvırcık lahana, darı, kaplıca, yonca, yemlik mısır vb. ile kepek, kırma, küspe, vb.) MEHMET ALİ YAYLALI YAYLALI AGRO GIDA REİS MH. 3. SK. NO:14 /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) MEHMET ERKİN KESİM ERKİN TARIM MEYDAN MH. SANAYİ BULVARI NO:10/A /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) MEHMET SARI SEFEROĞLU TİCARET ENGİLLİ MH. ŞEHİT MUAMMER BAŞER CD. NO:10/1 /KONYA Yaş sebze ve meyvelerin bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (kabzımallık ve aracı üretici birlikleri dahil) MEVLÜT ALTUNTAŞ ALTUNTAŞ TİCARET YAZLA MH. ALTUNTAŞ YOLU SK. NO:51/51 /KONYA Hayvan yemi toptan ticareti (kuş yemi, yemlik kökleri, yemlik kıvırcık lahana, darı, kaplıca, yonca, yemlik mısır vb. ile kepek, kırma, küspe, vb.) MEVLÜT UĞUZ OĞUZLAR TARIM TARIK BUĞRA CD. NO:35/B /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) MEVLÜT ÖLMEZ TARIM MEYDAN MH. BUĞDAY SK. BELDE APARTMANI ALTI NO:55/A /KONYA Zirai kimyasal ürünlerin toptan ticareti (haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları, dezenfektanlar, mantar ilaçları, çimlenmeyi önleyici ürünler, bitki gelişimini düzenleyiciler ve diğer zirai kimyasal ürünler) MUHAMMET ALİ TUNÇEZ TUNCEZ TARIM ÜRÜNLERİ TİCARETİ BUĞDAY PAZARI TİCARET BORSASI /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici mahsulün hasat ve harmanlanması, biçilmesi, balyalanması, biçerdöver işletilmesi vb. faaliyetler MUHARREM AYDEMİR KARDEŞLER YEM UN TİCARETİ TARIK BUĞRA CD. NO:23/C /KONYA Hayvan yemi toptan ticareti (kuş yemi, yemlik kökleri, yemlik kıvırcık lahana, darı, kaplıca, yonca, yemlik mısır vb. ile kepek, kırma, küspe, vb.)

8 00927 MUSTAFA ALİ CEYLAN TARIM TİCARET MUSTAFA AYAZ GIDA TARIM HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET MEYDAN CAMİİ ALTI NO: /KONYA SORKUN KÖYÜ DUDU KADIN ÇİFTLİĞİ MEVKİİ NO:11 /KONYA Suni gübrelerin toptan ticareti (gübre mineralleri, gübre ve azot bileşikleri ve turba ile amonyum sülfat, amonyum nitrat, sodyum nitrat, potasyum nitrat vb. dahil, nitrik asit, sülfonitrik asit ve amonyak hariç) Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) MUSTAFA DOĞRU UN YEM KEPEK TİCARETİ YENİ BUĞDAY PAZARI NO: /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) MUSTAFA GÖKÇİL GÖKÇİL İNŞAAT 404-YUNAK SÜLÜKLÜ KASABASI YUNAK/KONYA YUNAK Tahılların ve tohumların toptan ticareti (buğday, arpa, yulaf vb.) MUSTAFA TOPCU TOPCU TARIM HAYVANCILIK İSTASYON CD. ŞANSAL SİTESİ ALTI NO:58/E /KONYA Hayvan yemi toptan ticareti (kuş yemi, yemlik kökleri, yemlik kıvırcık lahana, darı, kaplıca, yonca, yemlik mısır vb. ile kepek, kırma, küspe, vb.) MUTLU BÜYÜKCENGİZ MBC TARIM ÜRÜNLERİ TUZLUKÇU ŞUBESİ 51-TUZLUKÇU PAZAR MH. İHSAN ÖZEN CD. KOCAMAN SK. NO:6/A TUZLUKÇU/KONYA TUZLUKÇU Hayvan yemi toptan ticareti (kuş yemi, yemlik kökleri, yemlik kıvırcık lahana, darı, kaplıca, yonca, yemlik mısır vb. ile kepek, kırma, küspe, vb.) MÜKREMİN DANIŞMAN DANIŞMAN TARIM ÜRÜNLERİ ÇAKILLAR KASABASI BELEDİYE HAL BİNASI /KONYA Tahılların ve tohumların toptan ticareti (buğday, arpa, yulaf vb.) NADİR BAKLİYAT ADİ ORTAKLIĞI GÜRBÜZ DURMAZ-ARİF ASTAR YENİ BUĞDAY PAZARI NO: /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) NERMİN DURMUŞ EMİR TARIM TİCARET ATAKENT KASABASI CADDESİ NO:32/A /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) NUMUNE TARIM VE HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET ŞUBESİ 40-TUZLUKÇU PAZARKAYA KÖYÜ TUZLUKÇU/KONYA TUZLUKÇU Koyun ve keçi (davar) yetiştiriciliği (işlenmemiş süt, kıl, tiftik, yapağı, yün vb. üretimi dahil) NİYAZİ KALKAN YENİ NESİL TARIM ÜRÜNLERİ YAZLA MH. ILGIN YOLU SK. NO:5A/A /KONYA Hayvan yemi toptan ticareti (kuş yemi, yemlik kökleri, yemlik kıvırcık lahana, darı, kaplıca, yonca, yemlik mısır vb. ile kepek, kırma, küspe, vb.) ODABAŞI TARIM HAYVANCILIK GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET İTHALAT- İHRACAT 429-YUNAK ODABAŞI KÖYÜ KIZILCAL MEVKİİ BALLAR YAYLASI YUNAK/KONYA YUNAK Canlı hayvanların toptan ticareti ORHAN VELİ TUNÇEZ TUNÇEZ TARIM ÜRÜNLERİ İSTASYON MH. İSTASYON CD. NO:78 /KONYA Tohum (yağlı tohumlar hariç) toptan ticareti (sebze tohumları, çiçek tohumları ve orman ağacı tohumları dahil)

9 5592 OSMAN DENİZ DENİZ MEYVE DEĞİRMENKÖY MH. DEĞİRMENKÖY CD. NO:17 /KONYA Yaş sebze ve meyvelerin bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (kabzımallık ve aracı üretici birlikleri dahil) OSMAN YILDIZ HASYILDIZ TARIM VE TOHUMCULUK 544-YUNAK KARAYAYLA MAHALLESİ YUNAK/KONYA YUNAK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çiçek, bitki ve tohum perakende ticareti (meyve, sebze ve çiçek tohumları, kesme çiçek, dikim bitkileri, canlı bitkiler, yumrular ve kökler, aşı kalemleri, mantar miseli, ağaç fidanları vb.) OSMAN ÖZDEMİR ÖZDEMİR YEM MEYDAN MH. İSTASYON CD. NO:28 /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hububat, un ve zahire ürünleri perakende ticareti (bulgur, pirinç, mısır, vb.) OĞUZ ZEYBEK ZEYBEK TARIM MEYDAN MH. TARIK BUĞRA CD. NO:5/A /KONYA Hayvansal veya bitkisel gübrelerin toptan ticareti (kapalı alanda yapılan ticaret) PAPİLA SU ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE SANAYİ TİCARET ANONİM ÇELTİK ŞUBESİ PHİLOMELİON TURİZM SANAYİ VE TİCARET 60-ÇELTİK KAŞÖREN KÖYÜ KÖYCİVARI MEVKİİ ALABALIK TESİSLERİ ÇELTİK/KONYA ÇELTİK SARAY MH. SARAY KÖYÜ SİNAP MEVKİİ( SİNOP MEVKİİ) /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda balık, kabuklu hayvanlar ve yumuşakçaların perakende ticareti (canlı, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş olanlar ile balık filetosu gibi bunlardan yapılan ürünler dahil) Ticari olmayan av hayvanı ve yabani hayvan avlama ve yakalama faaliyetleri (yenilmesi, kürkleri, derileri, araştırmalarda kullanılmaları vb. amaçlar için) (balıkçılık hariç) RAMAZAN DOĞAN BEYTARIM ÜRÜNLERİ TİCARET ATAKENT MH. HAL BİNASI NO:4-5 /KONYA Diğer taze meyve sebze toptan ticareti (patates dahil) RAMAZAN KUMSAR UĞUR TARIM MEYDAN MH. TARIK BUĞRA CD. NO:23/A /KONYA Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) RAMAZAN PEYNİRCİ ÖZ PEYNİRCİLER MEYDAN MH. NASREDDİN ÇARŞISI FIRAT SK. NO:6/1 /KONYA Canlı hayvanların toptan ticareti (celepçilik) (kümes hayvanları hariç) RAMAZAN ÇETİN ÇETİN TARIM ILICAK MH. MERKEZ HAL DÜKKANLARI NO:2 /KONYA Yaş sebze ve meyvelerin bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (kabzımallık ve aracı üretici birlikleri dahil) REİS NAKLİYAT TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET 556-YUNAK RÜYA TARIM ÜRÜNLERİ,HAYVANCILIK,GIDA,YAYINCILI K,HALICILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED YENİ MH. ANKARA CD. NO:20/3 YUNAK/KONYA YUNAK MEYDAN MH. ADA SK. NO:2 / 2 /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) S.S. ORTAKÖY SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ ORTAKÖY /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri

10 00538 S.S. SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ 720- YENİ AFYON CD /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.ALTINÖZ KÖYÜ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 496-YUNAK ALTINÖZ KÖYÜ YUNAK/KONYA YUNAK Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.ALTUNTAŞ KASABASI SULAMA KOOPERATİFİ ALTUNTAŞ KASABASI /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.ATAKENT KASABASI SULAMA KOOPERATİFİ ATAKENT MH. ATAKENT CADDESİ CD. NO:27 F /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.DEĞİRMEN KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ DEĞİRMENKÖYÜ MH. DEĞİRMENKÖYÜ CD. NO: /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.DOĞRUGÖZ KASABASI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ DOĞRUGÖZ KASABASI /KONYA Yaş sebze ve meyvelerin bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (kabzımallık ve aracı üretici birlikleri dahil) S.S.DOĞRUGÖZ SULAMA KOOPERATİFİ DOĞRUGÖZ KASABASI /KONYA Köy Kalkınma ve Zirai Sulama Kooperatifleri (bitkisel üretim ile ilgili) S.S.ENGİLLİ KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ ENGİLLİ KÖYÜ /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.ERDOĞDU KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ 13-TUZLUKÇU ERDOĞDU KÖYÜ TUZLUKÇU/KONYA TUZLUKÇU Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.GEDİL KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ GEDİL KÖYÜ /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.GÖKPINAR KASABASI SULAMA KOOPERATİFİ 4-ÇELTİK GÖKPINAR KASABASI ÇELTİK/KONYA ÇELTİK S.S.GÖKPINAR KASABASI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 29-ÇELTİK GÖKPINAR KASABASI ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.GÖLÇAYIR KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ GÖLÇAYIR KÖYÜ /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.GÖZPINARI SULAMA KOOPERATİFİ GÖZPINARI KÖYÜ /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.HONAMLI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 82-ÇELTİK GÖKPINAR KASABASI ÇELTİK/KONYA ÇELTİK S.S.HURSUNLU KÖYÜ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 452-YUNAK HURSUNLU KÖYÜ YUNAK/KONYA YUNAK Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) S.S.ILICAK KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ ILICAK KÖYÜ /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri

11 S.S.KARAHÜYÜK SULAMA KOOPERATİFİ KARAHÜYÜK KÖYÜ /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.KAŞÖREN SULAMA KOOP. 14-ÇELTİK KAŞÖREN KÖYÜ ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.KOZAĞAÇ MAHALLESİ SULAMA KOOPERATİFİ KOZAĞAÇ MAHALLESİ /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.KOÇYAZI KASABASI SULAMA KOOPERATİFİ 394-YUNAK KOÇYAZI KASABASI YUNAK/KONYA YUNAK S.S.KUNDULLU KÖYÜ TARIMSAL KALKINMA KOOP. 34-TUZLUKÇU KUNDULLU KÖYÜ TUZLUKÇU/KONYA TUZLUKÇU S.S.KUZÖREN KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ 320-YUNAK KUZÖREN KÖYÜ YUNAK/KONYA YUNAK S.S.KÖKLÜCE KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ 15-TUZLUKÇU KÖKLÜCE KÖYÜ TUZLUKÇU/KONYA TUZLUKÇU S.S.MEVLÜTLÜ YAYLASI SULAMA KOOPERATİFİ 31-ÇELTİK MEVLÜTLÜ YAYLASI ÇELTİK/KONYA ÇELTİK S.S.ODABAŞI KÖYÜ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 491-YUNAK ODABAŞI KÖYÜ YUNAK/KONYA YUNAK S.S.ORTAKÖY KÖYÜ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ ORTAKÖY /KONYA Köy Kalkınma ve Zirai Sulama Kooperatifleri (bitkisel üretim ile ilgili) Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) Bitkisel üretimi destekleyici mahsulün hasat ve harmanlanması, biçilmesi, balyalanması, biçerdöver işletilmesi vb. faaliyetler S.S.PİRİBEYLİ BELDESİ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 436-YUNAK PİRİBEYLİ BELDESİ YUNAK/KONYA YUNAK Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri S.S.REİS KASABASI TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ REİS BUCAĞI /KONYA S.S.SARAY KASABASI CUMHURİYET MAHALLESİ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 483-YUNAK SARAY KASABASI CUMHURİYET MAHALLESİ YUNAK/KONYA YUNAK Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) S.S.SAVAŞ KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ SAVAŞ KÖYÜ /KONYA S.S.SORKUN KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ SORKUN KÖYÜ /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.SÖĞÜTLÜ KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ SÖĞÜTLÜ KÖYÜ /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.TORUNLAR KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ 12- ÇELTİK TORUNLAR KÖYÜ ÇELTİK/KONYA ÇELTİK S.S.TUZLUKÇU TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 1-TUZLUKÇU TUZLUKÇU TUZLUKÇU/KONYA TUZLUKÇU Köy Kalkınma ve Zirai Sulama Kooperatifleri (bitkisel üretim ile ilgili) Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri

12 S.S.YAYLABELEN KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ YAYLABELEN KÖYÜ /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.YAZLA KASABASI SULAMA KOOPERATİFİ YAZLA KASABASI /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri S.S.YAŞARLAR KÖYÜ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ YAŞARLAR KÖYÜ /KONYA Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri S.S.YIĞAR KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ 174-YUNAK YIĞAR KÖYÜ YUNAK/KONYA YUNAK S.S.YUNAK MERKEZ SULAMA KOOPERATİFİ 126-YUNAK YUNAK YUNAK/KONYA YUNAK S.S.YUNAK MERKEZ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 456-YUNAK YUNAK YUNAK/KONYA YUNAK S.S.ÇAMLI KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ ÇAMLI KÖYÜ /KONYA S.S.ÇELTİK SULAMA KOOPERATİFİ 6-ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK/KONYA ÇELTİK S.S.ÜÇHÜYÜK KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ ÜÇHÜYÜK KÖYÜ /KONYA S.S.ÜÇHÜYÜK KÖYÜ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ ÜÇHÜYÜK KÖYÜ /KONYA S.S.İSAKUŞAĞI KÖYÜ SULAMA KOOPERATİFİ 1-ÇELTİK İSAKUŞAĞI KÖYÜ ÇELTİK/KONYA ÇELTİK SELÇUK MH. DR.AZİZ PERKÜN CD. SAADETTİN ŞENOL ŞENOL TARIM ÇAKIROĞLU APARTMANI NO:31/ ÜRÜNLERİ /KONYA SALTANAT HAYVANCILIK SANAYİİ VE TİCARET 116-ÇELTİK SEFER UYKUN SELÇUK MH SK. NO:24/2 ÇELTİK/KONYA ÇELTİK YENİ BUĞDAY PAZARI NO: /KONYA SELMA TEKTAŞ TEKTAŞ TARIM 541-YUNAK KUZÖREN MH. YUNAK YUNAK/KONYA YUNAK MH. İSTASYON CD. ŞANSAL SİTESİ ALTI SINIRLI SORUMLU MERKEZ TUTKUN KARDEŞLER NO:58/E TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ /KONYA SINIRLI SORUMLU TEPEKÖY TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Kuru bakliyat ürünleri toptan ticareti (fasulye, mercimek, nohut, vb.) Koyun ve keçi (davar) yetiştiriciliği (işlenmemiş süt, kıl, tiftik, yapağı, yün vb. üretimi dahil) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hububat, un ve zahire ürünleri perakende ticareti (bulgur, pirinç, mısır, vb.) Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri KARAHÜYÜK MH. YENİ İSTANBUL CD. NO:3031 /KONYA Diğer taze meyve sebze toptan ticareti (patates dahil) SINIRLI SORUMLU KILLAR TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 578-YUNAK KILLAR MAHALLESİ YUNAK/KONYA YUNAK Hayvan üretimini destekleyici olarak sürülerin güdülmesi, başkalarına ait hayvanların beslenmesi, kümeslerin temizlenmesi, kırkma, sağma, barınak sağlama, nalbantlık vb. faaliyetler SINIRLI SORUMLU SERTLER MAHALLESİ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 565-YUNAK SERTLER MAHALLESİ YUNAK/KONYA YUNAK Hayvan üretimini destekleyici olarak sürülerin güdülmesi, başkalarına ait hayvanların beslenmesi, kümeslerin temizlenmesi, kırkma, sağma, barınak sağlama, nalbantlık vb. faaliyetler

13 SINIRLI SORUMLU TUZLUKÇU AŞAĞI- YUKARI MAHALLELERİ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ 53-TUZLUKÇU PAZAR MH. CUMHURİYET ALANI TUZLUKÇU/KONYA TUZLUKÇU SINIRLI SORUMLU ULUPINAR SULAMA KOOPERATİFİ ULUPINAR MAHALLESİ /KONYA SOYLULAR HAYVANCILIK İNŞAAT GIDA ULAŞIM TARIM SANAYİ VE TİCARET 500-YUNAK KILLAR KÖYÜ YUNAK/KONYA YUNAK SULTANDAĞI TARIM İŞLETMELERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET SELÇUK MH. PAÇACI İŞHANI ZEMİN KAT /KONYA Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Bitkisel üretimi destekleyici tarımsal amaçlı sulama faaliyetleri Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) Yaş sebze ve meyvelerin bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (kabzımallık ve aracı üretici birlikleri dahil) TASFİYE HALİNDE AKBUĞA TARIM ÜRÜNLERİ-İNŞAAT-PETROL ÜRÜNLERİ NAKLİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED 37-TUZLUKÇU PAZAR MAHALLESİ TUZLUKÇU/KONYA TUZLUKÇU TASFİYE HALİNDE SINIRLI SORUMLU KARABULUT SULAMA KOOPERATİFİ KARABULUT KÖYÜ /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) Köy Kalkınma ve Zirai Sulama Kooperatifleri (bitkisel üretim ile ilgili) TEMİZKUL TURİZM-ENERJİ-İNŞAAT- GÜBRE-GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM NASREDDİN MH. AMBAR SK. NO: /KONYA Suni gübrelerin toptan ticareti (gübre mineralleri, gübre ve azot bileşikleri ve turba ile amonyum sülfat, amonyum nitrat, sodyum nitrat, potasyum nitrat vb. dahil, nitrik asit, sülfonitrik asit ve amonyak hariç) TEVFİK KIR NASREDDİN BALIKÇISI VE SEBZECİSI TUNCAY DUMAN DUMAN SEBZE VE MEYVE TİCARET SEBZE HALİ İÇİ NO: /KONYA Taze meyve ve sebzelerin toptan ticareti ÇAKILLAR MH. MEVLANA CD. NO:1 /KONYA Tezgahlar ve pazar yerleri vasıtasıyla sebze ve meyve (taze veya işlenmiş) perakende ticareti (zeytin dahil, seyyar satıcılar hariç) TUTOĞLU ZİRAİ,İNŞAAT,SAĞLIK,TURİZM VE HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET UMUT ALTUN UMUT ET VE HAYVANCILIK TİCARET YANARDAĞ ZİRAİ İLAÇ NAKLİYE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED YASYAN TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET 504-YUNAK YUNAK CUMUHRİYET MH. HÜRRİYET CD. NO:3 SARAY YUNAK/KONYA YUNAK İSTASYON MH. SUDE SK. NO:6/9 /KONYA YENİ MH. CD. KOOPERATİF DÜKKANLARI YUNAK/KONYA YUNAK GÖLÇAYIR MH. ATATÜRK CD. NO:1/A /KONYA Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği) Canlı hayvanların toptan ticareti (celepçilik) (kümes hayvanları hariç) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) Yumuşak veya sert çekirdekli meyvelerin yetiştirilmesi (elma, kayısı, kiraz, ayva, erik vb.) (turunçgiller ve üzüm hariç) YAYLA TARIM ÜRÜNLERİ NAKLİYAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET REİS MH. 3. SK. NO:16/ /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) YAYLA TARIM ÜRÜNLERİ NAKLİYAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ŞUBESİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 3. SK. NO:18 /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.)

14 YIL NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET 331-YUNAK CD YUNAK/KONYA YUNAK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hububat, un ve zahire ürünleri perakende ticareti (bulgur, pirinç, mısır, vb.) YILDIZ TARIM ÜRÜNLERİ NAKLİYAT VE OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED 370-YUNAK FATİH MH. HÜKÜMET CD. NO: YUNAK/KONYA YUNAK Suni gübrelerin toptan ticareti (gübre mineralleri, gübre ve azot bileşikleri ve turba ile amonyum sülfat, amonyum nitrat, sodyum nitrat, potasyum nitrat vb. dahil, nitrik asit, sülfonitrik asit ve amonyak hariç) YILMAZ GÜNDÜZ HASAT TARIM MEYDAN MH. TARIK BUĞRA CD. NO: /KONYA Zirai kimyasal ürünlerin toptan ticareti (haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları, dezenfektanlar, mantar ilaçları, çimlenmeyi önleyici ürünler, bitki gelişimini düzenleyiciler ve diğer zirai kimyasal ürünler) YUNUS EMRE TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT NAKLİYE GIDA SANAYİ VE TİCARET 43-TUZLUKÇU ORTA MAHALLE TUZLUKÇU/KONYA TUZLUKÇU Tahılların ve tohumların toptan ticareti (buğday, arpa, yulaf vb.) YUSUF İZZETTİN YAYLA MODA PARK SELÇUK MH. 24 AĞUSTOS BULVARI NO:70 /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) ÇOBALLAR HAYVANCILIK ZİRAİ TARIM ÜRÜNLERİ PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET 555-YUNAK SARAY MH. ABDİ İPEKÇİ CD. NO:17 YUNAK/KONYA YUNAK Diğer sığır ve manda yetiştiriciliği (sütü için yetiştirilenler hariç) ÇORUMLU ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED TİPİ MH. YENİ BUĞDAY PAZARI NO: /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) ÖMER AKBAŞ YARENLER MAH.MODERNEVLER SOKAK NO: /KONYA Canlı hayvanların toptan ticareti (celepçilik) (kümes hayvanları hariç) ÖZ AKGÜN ZİRAİ ÜRÜNLERİ,NAKLİYE,İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET 459-YUNAK FATİH MH. YAVAŞLI YOLU ÜZERİ YUNAK/KONYA YUNAK Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) ÖZ KEVSER TARIM ÜRÜNLERİ,NAKLİYAT,PETROL ÜRÜNLERİ,OTOMOTİV,İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET 472-YUNAK FATİH MH. ANKARA YOLU ÜZERİ YUNAK/KONYA YUNAK Hayvan yemlerinin ve başka yerde sınıflandırılmamış tarımsal ham maddelerin toptan ticareti ÖZ ÖZEN GIDA EMLAK İNŞAAT HAYVANCILIK TARIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET 117-ÇELTİK FATİH MH SK. NO:11/1 ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda canlı büyükbaş ve küçükbaş hayvanların perakende ticareti (ev hayvanları hariç)

15 ÖZ-ULUTAŞ TARIM ÜRÜNLERİ,İNŞAAT,NAKLİYAT,OTOMOTİV, TEMİZLİK İŞLERİ SANAYİ VE TİCARET MEYDAN MH. İNÖNÜ CD. CEYLANLAR İŞHANI KAT:2 NO:106 /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) ÖZKAN LOJİSTİK TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET 295-YUNAK ÖZKAN ÖZTÜRK ÖZTÜRK TİCARET FATİH MH. ANKARA YOLU ÜZERİ NO: YUNAK/KONYA YUNAK ATAKENT MH. YENİ HAL BİNASI A BLOK NO:7 /KONYA Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) Yaş sebze ve meyvelerin bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (kabzımallık ve aracı üretici birlikleri dahil) ÖZKARDEŞLER TARIMSAL ÜRÜN GIDA NAKLİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ÖZLEM KOÇAK KOÇAK GIDA EK SANAYİ SİTESİ 11/B BLOK NO: /KONYA SELÇUK MH. 24 AĞUSTOS BULVARI NO:39/A /KONYA Hayvan yemlerinin ve başka yerde sınıflandırılmamış tarımsal ham maddelerin toptan ticareti Kümes hayvanları ve av hayvanları etlerinin toptan ticareti ÖZÜDOĞRU NAKLİYE ZİRAİ İNŞAAT TİCARET 64-ÇELTİK SELÇUK MH. HÜKÜMET MEYDANI ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Tahıl toptan ticareti (buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır, çeltik vb.) ÜNAL BAKLİYAT İHTİYAÇ MADDELERİ GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET 479-YUNAK YENİ MH. 100 YIL ÇARŞISI NO:34 YUNAK/KONYA YUNAK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda kuru bakliyat ürünleri perakende ticareti (fasulye, mercimek, nohut, vb.) ÜNVER TAVUKÇULUK TARIM ÜRÜNLERİ TARIM ALETLERİ NAKLİYE TİCARET CEVDET KÖKSAL CD. NO: /KONYA Kümes hayvanlarının yetiştirilmesi (tavuk, hindi, ördek, kaz ve beç tavuğu vb.) İÇENLER İPEK HALI TİCARET VE SANAYİ 335-YUNAK KOÇYAZI KASABASI YUNAK/KONYA YUNAK İpek böceği kozası toptan ticareti ŞAFAKLAR HAYVANCILIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED 577-YUNAK SARAY MH. CUMHURİYET CD. YUNAK/KONYA YUNAK Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği)

16 2. MESLEK GRUBU Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu Adres Telefon Bölge Adı Nace Faaliyet Adı Z MOBİLYA GIDA İNŞAAT LOJİSTİK TARIM VE HAYVANCILIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED SEYRAN MH. 29. EK SANAYİ SK. NO:2 /KONYA Büro, okul, ibadethane, otel, lokanta, sinema, tiyatro vb. kapalı alanlar için mobilya imalatı (taş, beton, seramikten olanlar hariç) (vestiyer, dosya dolapları, mihraplar, minberler, kürsüler, öğrenci sıraları, büro tipi sandalye ve koltuklar, vb.) Hafif metallerin dökümü (alüminyum, magnezyum, ABDULLAH PANCAR BİRLİK DÖKÜM SEYRAN MH. 6.SANAYİ SK. NO: /KONYA titanyum, çinko vb.den yarı mamul ürünlerin dökümü ile dökme hafif metallerin dökümü) AEM ENERJİ ÜRETİM SELÇUK MH. GAZETECİ AHMET ŞENER SK. NO:1/1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi AEM ENERJİ ÜRETİM YUNAK ŞUBESİ 569-YUNAK BÖĞRÜDELİK MAHALLESİ YUNAK/KONYA YUNAK Elektrik enerjisi üretimi AFY1 ENERJİ ÜRETİM SELÇUK MH. GAZETECİ AHMET ŞENER SK. NO:1/1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi AFY2 ENRJİ ÜRETİM YENİ MH. ŞEHİT TANER KOÇ SK. NO:10 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi AFY3 ENERJİ ÜRETİM SELÇUK MH. GAZETECİ AHMET ŞENER SK. NO:1/1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi AFY4 ENERJİ ÜRETİM SELÇUK MH. GAZETECİ AHMET ŞENER SK. NO:1/1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi AFY5 ENERJİ ÜRETİM SELÇUK MH. GAZETECİ AHMET ŞENER SK. NO:1/1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi AHMET EMİN MAKASCI SELÇUK MH. GAZETECİ AHMET ŞENER SK. NO:1/1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi AHMET EMİN MAKASCI YUNAK ŞUBESİ 572-YUNAK BÖĞRÜDELİK MAHALLESİ YUNAK/KONYA YUNAK Elektrik enerjisi üretimi AHMET ŞİMŞEK ŞİMŞEK DÖKÜM AK GÜMÜŞ GIDA MAKİNALARI İMALATI İÇ VE DIŞ TİCARET MEYDAN MH. ARPACI SK. NO:12 /KONYA SEYRAN MH. 8.SANAYİ CD. NO:20 /KONYA Pik demir ve manganezli dökme demir (aynalı demir/spiegeleisen) üretimi (külçe, blok, veya diğer birincil formlarda) Gıda ve içeceklerin endüstriyel olarak hazırlanması veya imalatı için bys. makinelerin imalatı (ekmek, bisküvi, makarna, şekerleme, çikolata, şeker, et, meyve, sebze, sıvı ve katı yağlar vb.nin hazırlanması veya imalatı için sanayi makineleri) AK-TEN EV ALETLERİ GIDA HAYVANCILIK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 3. SK. NO:22 /KONYA Demir, çelik ve alüminyumdan sofra ve mutfak eşyalarının imalatı (tencere, tava, çaydanlık, cezve, yemek kapları, bulaşık telleri vb.) (teflon, emaye vb. ile kaplanmışlar dahil, bakırdan olanlar hariç) AKKOMSAN OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI İNŞAAT PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET SEYRAN MH. SANAYİ BULVARI NO: /KONYA Motorlu kara taşıtları için koltuk imalatı (demiryolu ve havayolu için olanlar hariç)

17 AKMO GIDA MOBİLYA TARIM SANAYİ VE TİCARET DOĞRUGÖZ SANAYİ SİTESİ D BLOK NO: DOĞRUGÖZ KASABASI /KONYA Büro, okul, ibadethane, otel, lokanta, sinema, tiyatro vb. kapalı alanlar için mobilya imalatı (taş, beton, seramikten olanlar hariç) (vestiyer, dosya dolapları, mihraplar, minberler, kürsüler, öğrenci sıraları, büro tipi sandalye ve koltuklar, vb.) AKPEN PENCERE SANAYİ VE TİCARET İNCELER İŞHANI KAT:3 NO: /KONYA Levha veya tabaka halinde düz cam imalatı (telli, buzlu cam, renkli veya boyalı düz cam dahil) (dökülmüş, haddelenmiş, çekilmiş, üflenmiş, float, yüzeyi parlatılmış veya cilalanmış ancak başka şekilde işlenmemiş olanlar) AKÖZDEN ELEKTRİK ÜRETİM LİMİTED AKŞ ENERJİ ÜRETİM SELÇUK MH. 24 AĞUSTOS BULVARI D:10 NO:49-1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi SELÇUK MH. GAZETECİ AHMET ŞENER SK. NO:1/1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi ISI VE GIDA MAKİNALARI İMALAT SANAYİ TİCARET LİMİTED DOĞRUGÖZ SANAYİ BÖLGESİ PANCAR KANTARI YANI /KONYA Diğer dıda, içecek ve tütün işleme makineleri imalatı YSR2 ELEKTRİK ÜRETİM SELÇUK MH. 24 AĞUSTOS BULVARI NO:49/1 / D 10 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi YSR3 ELEKTRİK ÜRETİM SELÇUK MH. 24 AĞUSTOS BULVARI NO:49/1 / D 10 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi YSR4 ELEKTRİK ÜRETİM ALH ENERJİ ÜRETİM SELÇUK MH. 24 AĞUSTOS BULVARI NO:49/1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi ALTUNKALEM MH. KÖKSAL SK. NO:14/7 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi ALİ GALİP ŞAHİN ŞAHİN KUYUMCUSU ALİ GÜNDÜZ GÜNDÜZ MOBİLYA CEVDET KÖKSAL CD. NO: /KONYA YENİ SANAYİ 23.BLOK NO: /KONYA Değerli metallerden takı ve mücevherlerin imalatı (değerli metallerle baskı, yapıştırma vb. yöntemlerle giydirilmiş adi metallerden olanlar dahil) Başka yerde sınıflandırılmamış inşaat doğrama ve marangozluk ürünleri (ahşaptan kiriş, kalas, payanda, beton kalıbı, çatı padavrası, vb.) imalatı ALİ YAŞAYAN ALYA KAĞIT SANAYİ VE TİCARET İSTASYON MH. TİSAN 4. SK. NO:20 /KONYA Kullanıma hazır tuvalet kağıdı, kağıt mendil, temizlik veya yüz temizleme için kağıt mendil ve havlular ile masa örtüsü ve peçetelerin imalatı (kağıt hamurundan, kağıttan, selüloz vatkadan veya selüloz lifli ağlardan yapılmış) ALİ ÇAKIR HER İŞ YENİ SANAYİ SİTESİ 1.BLOK NO: /KONYA Metallerin makinede işlenmesi (torna tesfiye işleri, metal parçaları delme, tornalama, frezeleme, rendeleme, parlatma, oluk açma, perdahlama, birleştirme, kaynak yapma vb. faaliyetler) (metallerin lazerle kesilmesi hariç)

18 ARİS KİMYA KOZMETİK OTOMOTİV İLETİŞİM BİLGİSAYAR ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT MALZEMELERİ İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ÇELTİK 1 ŞUBESİ 103-ÇELTİK FATİH MH. ATATÜRK CD. NO:87/A ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Parfüm ve koku verici diğer sıvı ürün, manikür/pedikür müstahzarı, güneş koruyucu ürünler, dudak ve göz makyajı ürünü, banyo tuzu, kozmetik veya kişisel bakım amaçlı pudra, sabun ve organik yüzey aktif müstahzarı, deodorant, vb. imalatı (kolonya hariç) ARİS KİMYA KOZMETİK OTOMOTİV İLETİŞİM BİLGİSAYAR ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT MALZEMELERİ İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ÇELTİK 2 ŞUBESİ 104-ÇELTİK FATİH MH. ATATÜRK CD. NO:87/C ÇELTİK/KONYA ÇELTİK Parfüm ve koku verici diğer sıvı ürün, manikür/pedikür müstahzarı, güneş koruyucu ürünler, dudak ve göz makyajı ürünü, banyo tuzu, kozmetik veya kişisel bakım amaçlı pudra, sabun ve organik yüzey aktif müstahzarı, deodorant, vb. imalatı (kolonya hariç) AYDIN OTOMOTİV VE NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET YENİ SANAYİ SİTESİ 2.BLOK NO: /KONYA Kereste imalatı (ağaçların biçilmesi, planyalanması, rendelenmesi ve şekillendirilmesi faaliyetleri) AYŞE SAYMAN MEYRA TEKSTİL KİLECİ MH. GAZİ BULVARI NO:14/A /KONYA Dış giyim eşyası imalatı, dokuma, örme (trikotaj) ve tığ işi (kroşe), vb. kumaştan olanlar (kaban, palto, ceket, pantolon, takım elbise, döpiyes, anorak, yağmurluk, gece kıyafetleri vb.) (iş giysileri ve terzilerin faaliyetleri hariç) BADEM ENERJİ ÜRETİM BAYSAN MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET BEKİR SİNAN MAKASCI BERİL ENERJİ ÜRETİM ALTUNKALEM MH. EMEK SK. TUNCER APT. NO:16/3 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi YENİ MH. CUMHURİYET BULVARI NO:103 /KONYA Hazır beton imalatı SELÇUK MH. GAZETECİ AHMET ŞENER SK. NO:1/1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi SELÇUK MH. İNÖNÜ CD. NO:20 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi BERİL ENERJİ ÜRETİM YUNAK ŞUBESİ 570-YUNAK BÖĞRÜDELİK MAHALLESİ YUNAK/KONYA YUNAK Elektrik enerjisi üretimi BETOSA İNŞAAT MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET KONYA KARAYOLU 1 KM /KONYA Hazır beton imalatı BETOSA İNŞAAT MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET TUZLUKÇU ŞUBESİ 52-TUZLUKÇU BKR ENERJİ ÜRETİM MEVLÜTLÜ KÖYÜ PAZARKAYA MEVKİİ TUZLUKÇU/KONYA TUZLUKÇU Hazır beton imalatı SELÇUK MH. GAZETECİ AHMET ŞENER CD. NO:1/1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi BOSTANLAR KERESTECİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM BRL ENERJİ ÜRETİM BSM ENERJİ ÜRETİM YENİ SANAYİ SİTESİ 20. BLOK NO: /KONYA Kereste imalatı (ağaçların biçilmesi, planyalanması, rendelenmesi ve şekillendirilmesi faaliyetleri) SELÇUK MH. GAZETECİ AHMET ŞENER SK. /KONYA Elektrik enerjisi üretimi SELÇUK MH. GAZETECİ AHMET ŞENER SK. NO:1/1 /KONYA Elektrik enerjisi üretimi

1. MESLEK GRUBU. SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu Adres Telefon Bölge Adı Meslek Grubu Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı

1. MESLEK GRUBU. SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu Adres Telefon Bölge Adı Meslek Grubu Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 1. MESLEK GRUBU SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu Adres Telefon Bölge Adı Meslek Grubu Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 1 4310 AHMET AYAZ AYAZ TİCARET 61-ÇELTİK KÜÇÜKHASAN KASABASI ÇELTİK/KONYA

Detaylı

BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASI 2017 YILI. HAZIRLAYAN:Kalite ve Akreditasyon Birimi

BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASI 2017 YILI. HAZIRLAYAN:Kalite ve Akreditasyon Birimi AKHİSAR TİCARET BORSASI BRİFİNG RAPORU 2017 YILI HAZIRLAYAN:Kalite ve Akreditasyon Birimi 2017 H ü r r i y e t M a h. 4 5 0 s k. N o : 1 0 3 A k h i s a r / M a n i s a AKHİSAR TİCARET BORSASI nın 2017

Detaylı

2016 YILI BRİFİNG RAPORU

2016 YILI BRİFİNG RAPORU a AKHİSAR TİCARET BORSASI 216 YILI BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASINA AİT 1/1/216-31/12/216 TARİHLERİ ARASI BİRİFİNG RAPORU 216 H A Z I R L A Y A N : A Y Ş E N İ L G Ü V E N AKHİSAR TİCARET BORSASI

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI AKHİSAR TİCARET BORSASI BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASINA AİT 1/1/215-31/12/215 ATARİHERİ ARASI BİRİFİNG RAPORU HAZIRLAYAN: GÖKBEN DİKİLİ ALTAŞ GENEL SEKRETER AKHİSAR TİCARET BORSASI nın 215 yılında

Detaylı

01. MESLEK GRUBU. Adres Telefon Bölge Adı MEYDAN CAMİİ ALTI NO:85 42550 AKŞEHİR/KONYA 8135263 AKŞEHİR 46.75.02 S.S.ALTUNTAŞ TARIMSAL KALKINMA

01. MESLEK GRUBU. Adres Telefon Bölge Adı MEYDAN CAMİİ ALTI NO:85 42550 AKŞEHİR/KONYA 8135263 AKŞEHİR 46.75.02 S.S.ALTUNTAŞ TARIMSAL KALKINMA SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu 01. MESLEK GRUBU Adres Telefon Bölge Adı Nace Faaliyet Kodu 1 538 S.S.AKŞEHİR SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ 720-AKŞEHİR YENİ AFYON CD. 42550 AKŞEHİR/KONYA AKŞEHİR

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI AKHİSAR TİCARET BORSASI 2014 YILI RAPORU HAZIRLAYAN: GÖKBEN DİKİLİ ALTAŞ / GENEL SEKRETER ÜYELİK FAALİYET ALANI ÜYE SAYISI (2014 Yılı) %DAĞILIM Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda et perakende

Detaylı

Çorlu Ticaret Borsası

Çorlu Ticaret Borsası Üyesi Cilt No Çorlu Ticaret Borsası Ticaret Sicil No Ünvanı Nace Kodu Nace Faaliyet Adı Kurum No 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ 149 1335 46.21.03 fıstığı, pamuk çekirdeği, keten tohumu, kolza,

Detaylı

Ticaret Sicil Nosu SIRA NO. Nace Faaliyet Kodu. Üye Sicil Nosu. Ünvanı. Adres. Nace Faaliyet Adı

Ticaret Sicil Nosu SIRA NO. Nace Faaliyet Kodu. Üye Sicil Nosu. Ünvanı. Adres. Nace Faaliyet Adı SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu Adres Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 1 131 53/4 S.S.ÇAYELİ TARIMSAL KALKINMA KOOP. 15. ÇAYELİ/RİZE 47.76.03 Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda

Detaylı

02 01.11.14 02 01.13.20

02 01.11.14 02 01.13.20 MESLEKGRUBUKODU NACEKODU NACEFAALIYETADI 02 01.11.07 Baklagillerin yetiştirilmesi (fasulye (taze ve kuru), bakla, nohut, mercimek, acı bakla, bezelye, araka vb.) 02 01.11.12 Tahıl yetiştiriciliği (buğday,

Detaylı

4. Ünite ÜRETTİKLERİMİZ

4. Ünite ÜRETTİKLERİMİZ 4. Ünite ÜRETTİKLERİMİZ Ekonomi: İnsanların geçimlerini sürdürmek için yaptıkları her türlü üretim, dağıtım, pazarlama ve tüketim faaliyetlerinin ilke ve yöntemlerini inceleyen bilim dalına ekonomi denir.

Detaylı

ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3 / K SALİHLİ/MANİSA ATATÜRK MH. 537 SK. NO:44 SALİHLİ/MANİSA

ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3 / K SALİHLİ/MANİSA ATATÜRK MH. 537 SK. NO:44 SALİHLİ/MANİSA Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu ACT OTO LASTİK NAKLİYAT TEMİZLİK GIDA SANAYİ VE AKSEL MOTOR MALLARI LİMİTED AKTUN OTOMOTİV NAKLİYE SANAYİ VE ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3

Detaylı

MALKARA TİCARET BORSASI ÜYE LİSTESİ / 08.12.2014 İTİBARİYLE SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı

MALKARA TİCARET BORSASI ÜYE LİSTESİ / 08.12.2014 İTİBARİYLE SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı MALKARA TİCARET BORSASI ÜYE LİSTESİ / 08.12.2014 İTİBARİYLE SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 1 143 269 SAYILI YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 46.21.03 2 191 ALTENLER

Detaylı

Telefon [GSM] 100.YIL MH. YENİ SANAYİ SİTESİ NO:10/A 38500 YAHYALI/KAYSERİ 5322756727 aktifnakliyat@hotmail.com

Telefon [GSM] 100.YIL MH. YENİ SANAYİ SİTESİ NO:10/A 38500 YAHYALI/KAYSERİ 5322756727 aktifnakliyat@hotmail.com Ünvanı Adres Telefon Telefon [GSM] Faks E-Posta AKTİF NAKLİYAT İNŞAAT TURİZM TEKSTİL MOBİLYA LOJİSTİK MADENCİLİK DOĞALGAZ OTOMOTİV BİLGİSAYAR GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED

Detaylı

MALKARA TİCARET BORSASI ÜYE LİSTESİ (GÜNCELLEME 25.09.2014) SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Telefon Telefon [GSM] Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı

MALKARA TİCARET BORSASI ÜYE LİSTESİ (GÜNCELLEME 25.09.2014) SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Telefon Telefon [GSM] Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı MALKARA TİCARET BORSASI ÜYE LİSTESİ (GÜNCELLEME 25.09.2014) SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Telefon Telefon [GSM] Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 1 143 269 SAYILI YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ

Detaylı

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI KISIM A: TARIM, ORMANCILIK VE HAYVANCILIK 01: BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM İLE AVCILIK VE İLGİLİ HİZMET FAALİYETLERİ 01.1 Tek yıllık (uzun ömürlü olmayan) bitkisel ürünlerin yetiştirilmesi 5 01.4 Hayvansal

Detaylı

Bölüm 2. Tarımın Türkiye Ekonomisine Katkısı

Bölüm 2. Tarımın Türkiye Ekonomisine Katkısı Bölüm 2. Tarımın Türkiye Ekonomisine Katkısı Nüfus ve İşgücü Katkısı Üretim ve Verim Katkısı Toplum Beslenmesine Katkı Sanayi Sektörüne Katkı Milli Gelire Katkı Dış Ticaret Katkısı Nüfus ve İşgücü Katkısı

Detaylı

YALOVA İŞ DÜNYASI EKONOMİK DURUM ANALİZİ

YALOVA İŞ DÜNYASI EKONOMİK DURUM ANALİZİ YALOVA İŞ DÜNYASI EKONOMİK DURUM ANALİZİ Aralık 2015 1 YALOVA İŞ DÜNYASI VE EKONOMİK DURUM ANALİZİ YALOVA İŞ DÜNYASI EKONOMİK DURUM ANALİZİ 2 3 YALOVA İŞ DÜNYASI EKONOMİK DURUM ANALİZİ YALOVA İŞ DÜNYASI

Detaylı

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 54,

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 54, HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.64 0.8 0.6994,684,490.00 KG,78,54.80 32 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.59.95 0.900 7,795,530.00 KG 7,094,256.50 6 ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.92 0.7634

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI YILLIK BÜLTEN

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI YILLIK BÜLTEN YILLIK BÜLT Sayfa No: 1 BÜLT YILI : 2015 GÖR MADDELERİN TOPLAM HACMİ HUBUBAT ÜRÜNLERİ BUĞDAY Buğday 0,56 1,00 0,81 11.846.072,00 Kg 9.595.663,45 TGT 162 Buğday 0,75 0,82 0,77 18.512.140,00 Kg 14.272.294,87

Detaylı

MALKARA TİCARET BORSASI FAAL ÜYE LİSTESİ

MALKARA TİCARET BORSASI FAAL ÜYE LİSTESİ SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Üye Kayıt Tarihi Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 1 143 269 SAYILI YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 21.10.1966 46.21.03 2 222 İSMAİL ERTOP 28.06.1982 46.21.03 3

Detaylı

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK 2.63 1.0911 204,943,926.0 KG 223,621,943.

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK 2.63 1.0911 204,943,926.0 KG 223,621,943. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 6 ARPA YEMLİK MTS 0.38 0.85 0.587 987,275.00 KG 579,628.90 39 ARPA YEMLİK TTS 0.52 0.75 0.6478 29,240.00 KG 42,027.90 8 ARPA YEMLİK TTS 24.75 29.70 28.8536,47.00

Detaylı

T.C. ÇUBUK TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: Sayfa: 1-10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat.

T.C. ÇUBUK TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: Sayfa: 1-10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat. - 3/2/206 Sayfa: - 0 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK ARPA MTS 0.56 0.78 0.6695 5,79,679.00 KG 3,467,602.87 580 ARPA TTS 0.65 0.78 0.73,83,483.00 KG,325,760.43 24 ARPA YEMLİK ı: 4,793,363.30 604 ARPA ı 4,793,363.30

Detaylı

HUBUBAT. T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/11/2018. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı.

HUBUBAT. T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/11/2018. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı. HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.80 1.18 0.9646 1,326,66 KG 1,279,671.94 125 ARPA YEMLİK TTS 0.95 1.08 1.0046 236,377.00 KG 237,453.08 15 ARPA YEMLİK ı: 1,544,675.02 142 ARPA

Detaylı

MALKARA TİCARET BORSASI FAAL ÜYE LİSTESİ

MALKARA TİCARET BORSASI FAAL ÜYE LİSTESİ MALKARA TİCARET BORSASI FAAL ÜYE LİSTESİ - 13.07.2017 SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Üye Kayıt Tarihi Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 1 143 269 SAYILI YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 21.10.1966

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BİRALIK MTS , KG 5,840.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BİRALIK MTS , KG 5,840. HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK 0/0/200 T.C. Sayfa: - 23 ARPA BİRALIK MTS 0.40 0.40 0.4000 4,600.00 KG 5,840.00 ARPA BİRALIK ı: 5,840.00 ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.30 0.55 0.3857 22,469,82.00 KG 8,666,25.60

Detaylı

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2014. Tarih: Sayı: - 31/12/2014 Satış Şekli

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2014. Tarih: Sayı: - 31/12/2014 Satış Şekli HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/204 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.40 0.83 0.6900 26,836,288.00 KG 8,57,554.2 8 ARPA YEMLİK TMS 0.57 0.58 0.5736 06,740.00 KG 6,230.30 5 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.692 22,870,728.00

Detaylı

T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK İHR , KG 12,000.

T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK İHR , KG 12,000. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-16 ARPA YEMLİK İHR 0.30 0.30 0.3000 40,000.00 KG 12,000.00 1 ARPA YEMLİK MTS 0.30 0.2269 69,280.00 KG 15,720.00 3 ARPA YEMLİK MS 0.29 0.30 0.2997 46,460.00 KG 13,922.40

Detaylı

HUBUBAT. HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/11/2018

HUBUBAT. HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/11/2018 HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.80 1.18 0.9624 3,582,217.00 KG 3,447,593.73 428 ARPA YEMLİK TTS 0.88 1.15 1.0068 1,783,428.71 KG 1,795,535.49 45 ARPA YEMLİK TTS- 0.95 0.95 0.9500,06

Detaylı

T.C. KIRIKKALE TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: KIRIKKALE TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. KIRIKKALE TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: KIRIKKALE TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA BEYAZ T.C. Sayfa: - 9 ARPA FFARK KG 6,098.00 ARPA MTS 0.50 6.60 0.682 4,903,329.60 KG 28,543,274.7 202 ARPA MTS- 0.68 0.69 0.6832,367,37 KG 934,24.24 2 GT ARPA OFİS-S 0.67 0.75 0.725

Detaylı

T.C. KIRIKKALE TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: KIRIKKALE TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. KIRIKKALE TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: KIRIKKALE TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Şube Adı: Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.50 0.5000 7,600.00 KG 3,800.00 ARPA YEMLİK ı: 3,800.00 ARPA BEYAZ ARPA MTS 0.60.24 0.8048 28,308,489.00 KG 22,782,788.40 92 ARPA MTS-

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 521,749.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 521,749. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2017-31/0/2017 Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.91 0.166 9,534,079.60 KG 7,75,642.33 1435 ARPA YEMLİK MTS- 0.75 0.5 0.16 11,540.00 KG 14,2.0 1 ARPA YEMLİK TTS 0.0 0.90 0.407

Detaylı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-18 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-18 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.52 0.52 0.5200 2,000.00 KG,040.00 ARPA YEMLİK TTS 0.58 0.65 0.6453 997,574.00 KG 643,733.00 2 ARPA YEMLİK ı: 644,773.00 3 ARPA BEYAZ ARPA BEYAZ

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,073, KG 26,394,903.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,073, KG 26,394,903. Tarih: 0/2/208 HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.70.6 0.9708 2,207,222.00 KG 2,42,677.08 272 ARPA YEMLİK TTS 0.8.4.043 4,872,880.00 KG 5,083,095.04 72 ARPA YEMLİK ı: 7,299,545.82

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2016 T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.0 0.619,01,951.00 KG 5,15,026.96 25 ARPA YEMLİK TTS 0.6 0.84 0.038 12,48,08.00 KG 8,81,515.52 45 ARPA YEMLİK ı: 13,956,542.48

Detaylı

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 85,515.

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 85,515. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.68 0.90 0.7783 426,310.00 KG 331,776.00 21 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.78 0.78 0.7800 91,240.00 KG 71,167.20 1 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.97 0.8079 5,520,910.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 31/0/2012 Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.52 0.5 0.530 2,119,95.00 KG 1,125,08.33 1 ARPA YEMLİK TTS 0.53 0.62 0.5486 1,891,138.00 KG 1,03,42.55 56 ARPA YEMLİK ı: 2,162,559.88 3

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2016. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2016. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2016 T.C. Sayfa: 1-23 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.81 0.7723 503,240.00 KG 388,650.16 19 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.85 0.7407 272,790.00 KG 202,047.20 14 ARPA YEMLİK ı: 590,697.36 33

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/04/ /04/2016. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-15 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı.

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/04/ /04/2016. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-15 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.70 0.6257 93,240.00 KG 58,344.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.63 0.83 0.6926 5,423,890.00 KG 3,756,614.70 13 ARPA YEMLİK ı: 3,814,958.70 18 ARPA

Detaylı

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK , KG 606,612.

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK , KG 606,612. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-20 ARPA YEMLİK MTS 0.87 0.7378 1,573,107.00 KG 1,160,623.67 61 ARPA YEMLİK TTS 0.68 1.05 0.7505 741,060.00 KG 556,193.50 28 ARPA YEMLİK ı: 1,716,817.17 89 ARPA BEYAZ

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/07/2015. Tarih: Sayı: 7 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/07/2015. Tarih: Sayı: 7 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-20 ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.69 0.6203 1,541,550.00 KG 956,251.81 20 ARPA YEMLİK TTS-V 0.6 0.6 0.600 52,110.00 KG 39,603.60 1 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.5 0.6389 1,143,640.00

Detaylı

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA BEYAZ ,670, KG 3,613,757.

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA BEYAZ ,670, KG 3,613,757. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/2009 T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.45 0.3869 96,88.00 KG 372,53.6 66 ARPA YEMLİK TTS 0.35 0.37 0.365 22,540.00 KG 44,297.50 3 ARPA YEMLİK ı: 46,450.66 69 ARPA BEYAZ

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2014-31/0/2014 T.C. Sayfa: 1-10 ARPA MTS 0.60 0.1 0.6826 1,39,986.00 KG 954,213.0 254 ARPA TTS 0.6 0.90 0.648 268,640.00 KG 181,285.60 4 ARPA YEMLİK ı: 1,135,498.6 258 ARPA

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 45,470.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 45,470. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2007 T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK TTS 0.30 0.46 0.3347 13,860.00 KG 4,470.00 12 ARPA YEMLİK ı: 4,470.00 12 ARPA ı 4,470.00 12 MISIR MISIR MISIR YEMLİK MTS 0.31 0.46 0.3710

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 5,000.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 5,000. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-21 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.70 0.6214 1,242,840.00 KG 772,335.66 24 ARPA YEMLİK TTS 0.63 0.89 0.7118 602,405.00 KG 428,814.22 29 ARPA YEMLİK ı: 1,201,149.88 53 ARPA

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 154,308.

T.C. KIRŞEHİR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 154,308. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/204-3/2/204 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.69 0.5459 282,678.00 KG 54,308.3 22 ARPA YEMLİK ı: 54,308.3 22 ARPA BEYAZ ARPA BEYAZ (. GRUP) MTS 0.32 0.85 0.667 0,838,2.8

Detaylı

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 39,809.

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 39,809. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.70 1.15 0.8382 17,619,355.00 KG 14,768,483.73 218 ARPA YEMLİK TTS 0.78 0.99 0.8972 1,844,795.00 KG 1,655,144.41 25 ARPA YEMLİK ı: 16,474,113.29 246

Detaylı

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/2007-3/0/2007 Sayfa: - 5 ARPA YEMLİK MTS 0.24 0.36 0.293 906,00.00 KG 265,69.76 7 ARPA YEMLİK MTS- 0.26 0.26 0.2600 53,800.00 KG 3,988.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.26 0.35 0.2893

Detaylı

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/12/2012 Şube Adı: Sayfa: 1-13 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat.

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/12/2012 Şube Adı: Sayfa: 1-13 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat. - 31//20 Sayfa: 1-13 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.55 0.5109 25,60 KG 13,08 4 ARPA YEMLİK ı: 13,08 4 ARPA ı 13,08 4 MISIR MISIR MISIR SARI MTS 0.58 0.58 0.5750 160,33 KG 92,189.75 1 MISIR

Detaylı

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 425,077.

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 425,077. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.63 0.72 0.6556 648,36 KG 425,077.80 4 ARPA YEMLİK ı: 425,077.80 4 ARPA BEYAZ ARPA BEYAZ (. GRUP) MTS 0.60.00 0.8553 28,53,682.00 KG 24,388,86.23

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/08/2018 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/08/2018 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat. 01/0/201 HUBUBAT. ARPA ARPA BİRALIK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA BİRALIK TTS 0.6 0.6 0.600 31,520.00 KG 27,107.20 1 ARPA BİRALIK ı: 27,107.20 1 ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.0 0.9 0.356 2,70,330.00 KG 2,323,267.65

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/ /12/2008. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/ /12/2008. Tarih: Sayı: HUBUBAT MISIR MISIR T.C. Sayfa: 1-10 MISIR SARI MTS 0.34 0.37 0.3462 110,000.00 KG 38,080.00 3 MISIR ı: 38,080.00 3 MISIR ı 38,080.00 3 PİRİNÇ PİRİNÇ PİRİNÇ OFİS-S 1.39 1.39 1.3889 2,500.00 KG 3,472.22

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon ABA KUYUMCULUK İNŞAAT GIDA TEKSTİL TAŞIMACILIK ELEKTRONİK HAYVANCILIK İHRACAT İTHALAT TİCARET VE SANAYİ HÜRRİYET

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA BİRALIK MTS , KG 5,652.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA BİRALIK MTS , KG 5,652. HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK - 30//2007 T.C. Sayfa: 1 - ARPA BİRALIK MTS 0.40 0.41 0.4020 14,060.00 KG 5,652.60 2 ARPA BİRALIK ı: 5,652.60 2 ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.38 0.55 0.4523 1,386,525.00 KG 627,099.79

Detaylı

HUBUBAT. T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/2018. Sayfa: 1-10 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT. T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/2018. Sayfa: 1-10 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.82 0.88 0.845 451,84.00 KG 390,49.91 22 ARPA YEMLİK TTS 0.98 0.98 0.9800 25,140.00 KG 24,37.20 1 ARPA YEMLİK ı: 415,134.11 23 ARPA ı 415,134.11

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2015. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2015. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA TTS 0.77 0.77 0.7702 40,820.00 KG 31,438.00 1 ARPA BİRALIK ı: 31,438.00 1 ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.71 0.71 0.700 19,800.00 KG 13,99.00 1 ARPA YEMLİK

Detaylı

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/08/2007. Tarih: Sayı: 8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/08/2007. Tarih: Sayı: 8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA BİRALIK MTS 0.37 0.42 0.3996 142,50.00 KG 56,90.52 1 ARPA BİRALIK TTS 0.41 0.43 0.4244 54,360.00 KG 232,750.90 4 ARPA BİRALIK ı: 29,731.42 22 ARPA YEMLİK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.87.00 0.8806 3,500.00 KG 99,950.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.89.00 0.956 347,550.00 KG 38,202.20 ARPA YEMLİK ı: 48,52.20 4 ARPA ı 48,52.20 4 MISIR MISIR

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI AKHİSAR TİCARET BORSASI 2013 YILI DÖNEM RAPORU HAZIRLAYAN: GÖKBEN DİKİLİ ALTAŞ/GENEL SEKRETER FAALİYET ALANI ÜYE SAYISI (2013 Yılı) %DAĞILIM Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda et perakende ticareti

Detaylı

MALKARA TİCARET BORSASI FAAL ÜYE LİSTESİ

MALKARA TİCARET BORSASI FAAL ÜYE LİSTESİ SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 1 143 269 SAYILI YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 46.21.03 2 222 İSMAİL ERTOP 46.21.03 3 225 İSMAİL EREN 46.21.02 4 258 METİN ARSLAN

Detaylı

HUBUBAT. T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 28/09/2018. Sayfa: 1-11 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT. T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 28/09/2018. Sayfa: 1-11 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK 2018 MTS 0.80 0.93 0.8575 413,340.00 KG 354,422.10 7 ARPA YEMLİK 2018 TTS 1.00 1.10 1.0034 747,120.00 KG 749,632.00 2 ARPA YEMLİK ı: 1,104,054.10

Detaylı

HUBUBAT T.C. SİVAS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/11/ /11/2017. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-11 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. SİVAS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/11/ /11/2017. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-11 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.70 1.24 0.8364 17,147,024.00 KG 14,341,699.03 147 ARPA YEMLİK TTS 0.72 1.60 0.8316 3,025,009.11 KG 2,515,639.40 40 ARPA YEMLİK ı: 17,037,530.43

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇELTİK , KG 884,599.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇELTİK , KG 884,599. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/05/206-3/05/206 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.69 0.6725 23,44 KG 5,762.40 4 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.72 0.7007 628,80 KG 440,582.80 22 ARPA YEMLİK ı: 456,345.20

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 20 ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.85 0.876 49,060.00 KG 2,870.00 9 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.98 0.9060 2,905.00 KG 9,989.38 8 ARPA YEMLİK ı: 33,859.38 7 ARPA TOHUMLUK ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 155,626.

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 155,626. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.86 0.8241 188,840.00 KG 155,626.20 19 ARPA YEMLİK ı: 155,626.20 19 ARPA ı 155,626.20 19 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK BALDO MTS 1.00 4.00 2.6276

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 20 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.76 0.6957 335,70.00 KG 233,55.70 4 ARPA YEMLİK TTS 0.73 0.82 0.7820,280,356.00 KG,00,82.07 24 ARPA YEMLİK ı:,234,733.77 28 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 3,609.

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 3,609. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.65 0.65 0.6511 1,286,120.00 KG 837,375.08 1 ARPA YEMLİK ı: 837,375.08 1 ARPA ı 837,375.08 1 MISIR MISIR MISIR MTS 0.71 0.71 0.7147

Detaylı

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2016. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2016. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/1/016-31/1/016 Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.83 0.757 1,675,898.00 KG 1,16,17.41 45 ARPA YEMLİK TTS 0.8 0.7535 686,580.00 KG 517,349.10 16 ARPA YEMLİK TTS- 0.68 0.75 0.6978

Detaylı

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 2,678.

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 2,678. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2016 T.C. Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK MTS 0.72 0.72 0.7200 3,720.00 KG 2,678.40 1 ARPA YEMLİK ı: 2,678.40 1 ARPA ı 2,678.40 1 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.13 0.15 0.1450 2,262,823.00

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/201 T.C. Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK TTS 0.4 0.75 0.887 1,39,328.00 KG 943,074.97 15 ARPA YEMLİK ı: 943,074.97 15 ARPA ı 943,074.97 15 MISIR MISIR MISIR İRMİĞİ İHR 0.75 1.07 0.8708

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2017. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2017. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-1 ARPA YEMLİK MTS 0.61 0.61 0.6100 329,800.00 KG 201,178.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.76 1.07 0.8736 87,17.00 KG 76,42.00 ARPA İTHAL OFİS-A 0.70 0.70 0.6997 12,843,120.00

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN AYLIK BÜLT Sayfa No 1 BÜLT AYI GÖR MADDELERİN HUBUBAT ÜRÜNLERİ BUĞDAY Buğday 0,59 0,73 0,71 585.451,00 Kg 415.847,34 MGT 15 Buğday 0,64 0,79 0,73 258.340,00 Kg 188.490,80 TGT 11 Buğday 0,68 0,69 0,68 2.205.000,00

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2014. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2014. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-20 ARPA YEMLİK MTS 0.64 0.69 0.6799 60,130.00 KG 40,881.21 4 ARPA YEMLİK TTS 0.6 0.76 0.7022 187,20.00 KG 131,684.70 17 ARPA YEMLİK ı: 172,6.91 21 ARPA ı 172,6.91

Detaylı

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat YULAF , KG 44,

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat YULAF , KG 44, HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-16 ARPA YEMLİK MTS 1.82 1.82 1.8169 221.00 KG 401.54 1 ARPA YEMLİK ı: 401.54 1 ARPA ı 401.54 1 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.20 2.60 0.2195 1,832,758.00 KG 402,241.91

Detaylı

T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MS , KG 25,832.

T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MS , KG 25,832. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MS 0.55 0.75 0.6174 41,840.00 KG 25,832.00 5 ARPA YEMLİK ı: 25,832.00 5 ARPA ı 25,832.00 5 MISIR MISIR MISIR YEMLİK MTS 0.67 0.6083 3,847,905.00 KG

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/03/2017. Tarih: Sayı: 3 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/03/2017. Tarih: Sayı: 3 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 1/0/2017 T.C. Sayfa: 1-16 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.85 0.76 177,520.00 KG 10,2.70 9 ARPA YEMLİK TTS 0.71 0.87 0.8171 8,202,410.00 KG 6,702,02.82 1 ARPA YEMLİK ı: 6,82,56.52 22 ARPA

Detaylı

T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK İHR , KG 94,900.

T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK İHR , KG 94,900. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK İHR 0.40 1.00 0.5734 165,500.00 KG 94,900.00 19 ARPA YEMLİK MTS 0.30 0.50 0.3657 182,600.00 KG 66,780.00 18 ARPA YEMLİK MS 0.55 0.55 0.5500 3,900.00

Detaylı

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 93,536.

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 93,536. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/207-3/0/207 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.45 0.90 0.8387,529.77 KG 93,536.96 4 ARPA YEMLİK ı: 93,536.96 4 ARPA ı 93,536.96 4 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK BALDO MTS.30 2.8 2.0289

Detaylı

T.C. ÇANKIRI TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BİRALIK MTS 0.58 0.5677 11,180.00 KG 6,346.

T.C. ÇANKIRI TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BİRALIK MTS 0.58 0.5677 11,180.00 KG 6,346. HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK 0/0/205-3/2/205 T.C. Sayfa: - 3 ARPA BİRALIK MTS 0.55 0.58 0.5677,80.00 KG 6,346.40 2 ARPA BİRALIK ı: 6,346.40 2 ARPA YEMLİK ı: 2,506,794.6 727 ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.4

Detaylı

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ Sıra No VERGİ NO ÜNVAN 1 8770256416 2 9780517028 3 6070360257 4 8610498361 5 3260280069 6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ TÜRKER GELİNLİK

Detaylı

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/07/2013. Tarih: Sayı: 7 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/07/2013. Tarih: Sayı: 7 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 31/0/2013 T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.69 0.55 8,69,225.00 KG 4,996,961.20 446 ARPA YEMLİK TTS 0.55 0.68 0.5835 5,660,349.9 KG 3,302,59.24 11 ARPA YEMLİK ı: 8,299,20.44

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 30/04/2015 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 30/04/2015 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.66 0.78 0.7103 1,037,30.00 KG 736,866.75 59 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.82 0.758 568,76.00 KG 29,315.11 28 ARPA YEMLİK ı: 1,166,181.86 87 ARPA BEYAZ

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 31/01/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 31/01/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 3/0/207 T.C. Sayfa: - 22 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.85 0.794 267,975.00 KG 22,064.66 0 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.95 0.8428 69,670.00 KG 522,259.85 49 ARPA YEMLİK ı: 734,324.5 59 ARPA

Detaylı

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2013. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2013. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2013 T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.51 0.72 0.5765 3,321,760.00 KG 1,915,084.68 250 ARPA YEMLİK TTS 0.50 0.62 0.5941 1,265,570.00 KG 751,890.95 40 ARPA YEMLİK ı: 2,666,975.63

Detaylı

T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 11,270.

T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 11,270. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/203 T.C. Sayfa: - 20 ARPA YEMLİK TTS 0.58 0.58 0.5750 9,600.00 KG,270.00 ARPA MTS 0.49 0.73 0.5836,207,733.00 KG 6,540,880.60 3258 ARPA TTS 0.55 0.77 0.6230 4,694,597.00 KG

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/05/206-3/05/206 T.C. Sayfa: - 20 ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.85 0.7790 20,260.00 KG 56,78.60 ARPA YEMLİK ı: 56,78.60 ARPA ı 56,78.60 MISIR MISIR MISIR CİN İHR,075.20 KG MISIR CİN TTS.75

Detaylı

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR ,559, KG 840,810.

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR ,559, KG 840,810. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA FLAKES TTS 0.70 0.74 0.7309 76,780.00 KG 56,121.20 4 ARPA BİRALIK ı: 56,121.20 4 ARPA BEYAZ ı: 28,785,529.28 2988 ARPA ı 28,841,650.48 2992 ÇAVDAR

Detaylı

HUBUBAT. T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2018. Tarih: Sayı: - 31/12/2018 Satış Şekli

HUBUBAT. T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2018. Tarih: Sayı: - 31/12/2018 Satış Şekli 0/0/208 HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: - 2 ARPA MTS 0.70.5 0.888 8,403,77.00 KG 7,462,885.58 633 ARPA TTS 0.84.9 0.934,845,430.00 KG,723,733.67 46 ARPA YEMLİK ı: 9,86,69.25 679 ARPA ı 9,86,69.25 679

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.73 0.7000 2,368,690.00 KG 1,68,02.88 11 ARPA YEMLİK ı: 1,68,02.88 11 ARPA ı 1,68,02.88 11 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK MTS 1.31 1.31 1.304 303,770.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2010. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2010. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.39 0.3472 966,070.00 KG 335,433.97 77 ARPA YEMLİK OFİS-A 0.4 0.4 0.4093 66,400.00 KG 27,78.02 ARPA YEMLİK TTS 0.3 0.45 0.372 803,39.00 KG 298,230.75

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2017. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2017. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2017-31//2017 Sayfa: 1-18 ARPA YEMLİK 2017 MTS 0.74 0.90 0.8283 511,370.00 KG 423,574.40 13 ARPA YEMLİK 2017 TTS 0.80 0.90 0.8839 236,840.00 KG 209,350.00 3 ARPA İTHAL 2016

Detaylı

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat YULAF , KG 35,

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat YULAF , KG 35, HUBUBAT MISIR MISIR 01/0/2018 T.C. Sayfa: 1-13 MISIR SLAJ MTS 0.16 0.16 0.1600 23,125.00 KG 3,700.00 1 MISIR ı: 3,700.00 1 MISIR ı 3,700.00 1 YULAF YULAF SAMAN MTS 0.60 0.60 0.6000 59,500.00 KG 35,700.00

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 14,300.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 14,300. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2013-31/0/2013 T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.68 0.6419 11,460.00 KG 7,36.00 2 ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.7 0.6333 314,929.00 KG 199,48.11 26 ARPA YEMLİK ı: 206,814.11

Detaylı

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat YULAF , KG 43,087.

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat YULAF , KG 43,087. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.97 0.97 0.9707 89.00 KG 86.39 ARPA YEMLİK ı: 86.39 ARPA ı 86.39 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.5.00 0.6258 76,573.65 KG 47,99.73 2 MISIR MTS 0.66

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,462, KG 9,427,230.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,462, KG 9,427,230. 01//2018 HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK - 31//2018 Sayfa: 1 - ARPA YEMLİK MTS 0.70 1.28 0.9508 6,716,118.00 KG 6,385,981.37 766 ARPA YEMLİK MTS- 0.78 1.00 0.9186 67,70 KG 62,186.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.84 1.15

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇELTİK , KG 18,000.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇELTİK , KG 18,000. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/06/206-30/06/206 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.57 0.72 0.6656 4,25,86.00 KG 2,829,968.96 624 ARPA YEMLİK TTS 0.56 0.75 0.6735 2,724,9 KG,834,694.25 65 ARPA YEMLİK ı: 4,664,663.2

Detaylı

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF 0.68 0.4371 25,970.00 KG 11,352.16 4

T.C. MUĞLA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF 0.68 0.4371 25,970.00 KG 11,352.16 4 HUBUBAT MISIR MISIR 01/0/2015 T.C. Sayfa: 1-1 MISIR MTS 0.64 0.71 0.6690 166,420.00 KG 111,5.5 4 MISIR ı: 111,5.5 4 MISIR ı 111,5.5 4 YULAF YULAF SAMAN MTS 0.40 0.68 0.471 25,970.00 KG 11,52.16 4 PAKET

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 30/09/2016. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 30/09/2016. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 22 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.80 0.7439 593,460.00 KG 44,486.38 20 ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.89 0.7893 25,850.00 KG 70,37.30 6 ARPA YEMLİK ı: 6,857.68 36 ARPA ı 6,857.68

Detaylı

F.30 / / Rev.0 T.C. BURSA TİCARET BORSASI BÜLTEN AYI : TEMMUZ 2014 BÜLTEN NO : 7 SAYFA NO : 1 HUBUBAT ARPA

F.30 / / Rev.0 T.C. BURSA TİCARET BORSASI BÜLTEN AYI : TEMMUZ 2014 BÜLTEN NO : 7 SAYFA NO : 1 HUBUBAT ARPA BÜLTEN AYI : TEMMUZ 0 BÜLTEN NO : 7 SAYFA NO : GÖREN MADDELERİN HUBUBAT ARPA ARPA(0 KĞ) 0,7,78,6.8 ÇV. 0.87, HTS === MİKTAR VE BEDEL TOPLAMI ===.8 ÇV. 0.87, ARPA 0,7 0,8 0,7 7.00 KG 6.0,0 HTS ARPA 0,60

Detaylı

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5

ÇORLU TİCARET BORSASI. Faal Üye Listesi Tabela Ünvanı. Üye Sicil No Tic.Sicil No. Sayfa 1 / 5 1 5 BAŞAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM BAŞAK GIDA SAN.A.Ş. 2 149 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ 270 SAYILI ÇORLU YAĞLI TOHUMLAR KOOP. 3 222 KURFALILAR AS-UN SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/08/2017 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Tarih: Sayı:

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/08/2017 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Tarih: Sayı: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2017 T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.0 9.00 0.67 2,944,790.00 KG 2,55,24.47 162 ARPA YEMLİK MTS- 0.4 0.90 0.557 193,470.00 KG 165,546.10 13 GT ARPA YEMLİK MTS- 0.90 0.95

Detaylı