ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

2 ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan önce aşağıdaki uyarıları okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde kullanmak üzere tasarlanmıştır. Lütfen, amacı dışında kullanmayınız. Aksi taktirde amacı dışında kullanım nedeni ile garanti kapsamı dışında kalacaktır. 2. Koşu bandınızı sadece kılavuzda tarif edildiği şekilde kullanınız. 3. Koşu bandınızı sadece düz ve kuru zeminde kullanınız. Güneşte veya nemli ortamda bırakmayınız. Motor kapağının üstüne oturmayınız, basmayınız. 4. Çalışırken rahat ve ter emici giysiler ve spor ayakkabısı giyiniz. Bu size ekstra bir emniyet ve konfor sağlayacaktır. Çalışırken metal takı takmayınız. 5. Çalışmaya ve diyet programınıza başlamadan önce mutlaka doktorunuza başvurunuz. 6. Çalışmaya başlamadan önce, mutlaka ısınma ve çalışma sonrasında da soğuma hareketleri yapınız. 7. Başlangıç çalışma programınızı hafif tutmanızda, belirli bir performans seviyesinden sonra egzersiz derecesini arttırmanızda yarar vardır. 8. Çalışma esnasında çarpıntı, sıkıntı, göğüs ağrısı, mide spazmı hissederseniz çalışmayı keserek en kısa sürede doktorunuza başvurunuz. 9. Çalışma esnasında nabzınızı sık sık ölçünüz, nefesinizi tutmayınız, bol bol su içiniz, çalışma öncesi ve sonrasında ise fazla yemek yemeyiniz. 10. Çalışma ortamının bol oksijen içermesi ve havadar olması gerekmektedir. 11. Arızalı cihazla çalışmayınız. Arıza halinde mutlaka yetkili teknik servise başvurunuz. 12. Montaj esnasında; - Vida ve somun dişlerinin yalama olmamasına dikkat ediniz, - Vida, pul ve somunların doğru yerde kullanıldığından emin olunuz. - Kabloların ezilmemesine dikkat ediniz, - Plastik sünger ve malzemelerin yırtılmamasına dikkat ediniz. 13. Çalışma esnasında dönen ve hareket eden mekanizmalara dokunmayınız. 14. Komputer, nikelaj ve metal bölümleri darbeden koruyunuz. 15. Çocukların, sakatların ve aşırı kiloluların kullanması sakıncalıdır (Doktorunuza danışınız) 16. Cihazın devrilmemesine dikkat ediniz. Kullandıktan sonra elektrik fişini prizden çekiniz. 17. Kazayı önlemek için, koşu bandına binerken ve inerken el tutacaklarından tutunun ve banda basmadan önce yan platformlara basın ve banda en düşük hızda bininiz. 18. Bu koşu bandı 2,5 HP sürekli motor gücüne sahip olup, maksimum kullanıcı ağırlığı 130 kg dır. Kilosu bu ağırlığın üzerinde olan kişilerin cihazı kullanmaları sakıncalıdır. 19. Cihazınızı mutlaka topraklı prizde kullanın.

3 PARÇA LİSTESİ 1. ANA ŞASE 2. KOMPUTER 3. SAĞ VE SOL TUTACAKLAR 4. CIVATA 8 x 15 mm. (6 ADET) 5. CIVATA 8 x 45 mm. (2 ADET) 6. KABLO (1 ADET) 7. ALYAN ANAHTARI (1 ADET) 8. GÜVENLİK ANAHTARI (1 ADET) 9. SİLİKON YAĞ (1 ŞİŞE) AC-1250 MOTORLU KOŞU BANDI ÖZELLİKLERİ 1-MOTOR GÜCÜ: Sürekli motor gücü 2,5 HP, maksimum motor gücü 3,75 HPP dir. Motor gücü beygir gücü cinsindendir. 2-PROGRAM: 10 hazır program ve 2 adet kullanıcının kayıt edebileceği program vardır. Ayrıca manuel kullanım imkanı vardır. 3-HIZ: 16 km ye kadar hız yapabilme olanağı vardır. 4-EĞİM: Otomatik eğim ayarı yapılabilir. 5-NABIZ ÖLÇÜMÜ: Tutacaklardaki nabız alıcılardan avuç içinden nabız ölçüm imkanı vardır. 6-DİJİTAL GÖSTERGE: Dijital gösterge panelinden hız, zaman, mesafe, kalori ve nabız bilgilerini görebilme imkanı sağlar. 7-ÖLÇÜLER: Yürüme bandı ölçüsü 43 cm (en) x 131 cm (boy) 8-GÜVENLİK ANAHTARI: Tehlike anında bandı otomatik durdurmaya yarar. 9-DİĞER ÖZELLİKLER: Katlanabilir ve ön tekerlekleri sayesinde kolay taşınabilir.

4 MONTAJ BİLGİLERİ Koşu bandınızın tüm parçalarını ambalajdan çıkarın ve herhangi bir parçanın eksik veya arızalı olmadığını kontrol edin. Koşu bandınızı ambalajın içinden çıkan anahtar yardımıyla kolayca monte edebilirsiniz. Montaj işleminin hatasız bir şekilde tamamlanması için aşağıdaki açıklamaları dikkatli bir şekilde adım adım takip edin. ADIM 1: Koşu bandınızı düz bir zemine yerleştirin ADIM 2: Ana gövdenin sağ ve sol taraflarında katlanmış bir şekilde bulunan direkleri yukarıya doğru kaldırın. Her iki tarafı da dışa bakan yüzeyden 3 er adet, geriye bakan yüzeyden 1 er adet olmak üzere toplam 4 adet M8x15 mm boyutundaki somunlar ile sabitleyin. (şekil 1,1-1,1-2) ADIM 3: Sağ direğin içinden çıkan komputer kablosu ile komputerin içinden çıkan kabloyu birleştirin. Komputeri; kablosu sağ direğin içinde kalacak şekilde, direklerin üzerine yerleştirin ve her iki tarafı da 1 er adet M8x45 mm boyutundaki somunlar ile sabitleyin. (şekil 2,2-1)

5 ADIM 4: Koşu bandınızı kurduktan sonra; koşu kayışının sağ ucunun hizasına dikkat ediniz ve motor kaplamasının sağ tarafı ile paralel olduğundan emin olunuz. Ayrıntılı bilgi için koşu bandınızın muhafaza edilmesi bölümündeki koşu kayışının ayarlanması kısmını okuyunuz. ADIM 5: Koşu bandınızı katlamak için, ana gövdeyi tırabzan yönünde, yukarıya doğru kaldırınız. (şekil 3) ADIM 6: Koşu bandınızı açmak için koşu bandınızın sağ tarafında bulunan pimi çekerek, yere yatay hale gelene kadar bandı yavaşça aşağıya doğru indiriniz.(şekil 4)

6 ADIM 7: Koşu bandınızın çalışması için güvenlik anahtarı gereklidir. Güvenlik anahtarı bilgisayardaki düğmenin üzerine yerleştirilir ve acil durdurma düğmesi olarak kullanılır. Egzersizi bıraktıktan sonra anahtarı çıkarmayı unutmayınız. Güvenlik açısından koşu bandınızı çocukların veya kullanmayı bilmeyen kişilerin kullanmasından sakınınız. (şekil 5) ADIM 8: Egzersize başladıktan sonra komputerin üzerinde bulunan ve düğmeleriyle koşu bandınızın eğim ayarını otomatik olarak değiştirebilirsiniz. (%1-%15) (şekil 6) ADIM 9: Nabız sayınızı öğrenmek için tutma kolunun üzerinde bulunan nabız ölçerleri tutmanız yeterlidir. BANT ÜZERİNDE KOŞMAYA BAŞLAMA Artık koşu bandınızı kullanmaya hazırsınız. 1. Motor kapağının arkasında bulunan kırmızı açma/kapama düğmesini açın. 2. Güvenlik anahtarını yuvasına yerleştirin. 3. Güvenlik anahtarını yerleştirdikten sonra ON tuşuna basarak makinenizi çalıştırın. 4. Koşu bandınızı komputerin üzerinde bulunan UP & DOWN tuşları yardımıyla 2,5 3,5 km/saat hıza ayarlayın. İki elinizle tutunma kullarını tutarak bu şekilde bir süre yürüyerek koşu bandınıza alışın. 5. Kendinizi rahat hissetmeye başladığınız zaman ellerinizi bırakın ve kollarınızın rahat ve doğal bir şekilde sallanmasını sağlayın. 6. Yürüyerek koşu bandına ısındıktan sonra koşmak isteyebilirsiniz. Bir elinizle tutunurken, öbür elinizle hızı arttırın. 7. Dengenizi sağlamak amacıyla özellikle hızınızı azaltırken veya koşu bandınızı durdururken, komputerin üzerinde bulunan tuşları kullanırken bir elinizle tutunmayı ihmal etmeyiniz.

7 EGZERSİZ ÖNERİLERİ Egzersiz süresinin uzunluğu ne kadar olmalıdır? Egzersiz seansınızın süresi vücudunuzun zindelik süresiyle ilgilidir. Genel olarak, antrenman aralığındaki kalp atım hızının 10 dakika süreyle sabit tutulması sonucunda aerobik açıdan fayda görüldüğü bildirilmiştir. Zindelik düzeyiniz arttıkça kalp atım hızınızı daha uzun sürelerle antrenman aralığında tutabileceksiniz: sıklıkla 20 ile 30 dakika. Egzersizinize başlarken ilk birkaç dakikayı ısınmak için kullanınız, daha sonra egzersiz düzeyinizi yavaşça arttırarak kalp hızınızın size özel antrenman aralığına ulaşmasını sağlayınız. Egzersiziniz sona erdiğinde, antrenman düzeyinizi yavaşça düşürünüz, sonra hafif bir soğuma egzersizi yapınız. Egzersiz hangi sıklıkla yapılmalıdır? Maksimum fayda sağlaması açısından aerobik egzersizler haftada 3 ile 5 defa uygulanmalıdır. Egzersiz sonrasında vücudunuzun dinlenmesini sağlamak için gereken zamanın, en az 24 saatin, geçmesini sağlamak önemlidir.

8 DİJİTAL GÖSTERGE PANELİ KULLANIMI Manuel Kullanım ON tuşuna basarak koşu bandınızı manuel olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Time (Süre): Çalışılan süreyi gösterir. Egzersize başlamadan önce bunu FAST ve SLOW düğmeleriyle bunu 10 ile 90 dakika arasında ayarlayabilirsiniz. Distance (Mesafe): Egzersiz süresince kat edilen mesafeyi ölçer. Calories (Kalori): Egzersiz süresince harcanan kalori miktarını gösterir. Speed (Hız): Koşmaya başladıktan sonra hızınızı ayarlayabilirsiniz. Başlangıç hızı 1.0 km/s olup bunu FAST ve SLOW tuşlarıyla 16.0 km/s e kadar yükseltebilirsiniz. Incline (Eğim): Egzersize ilk başlandığında eğim 0 dır. Egzersize başladıktan sonra Incline ve tuşlarını kullanarak %1 - %15 arası eğim ayarı yapabilirsiniz. Pulse (Nabız): Tutunma barlarının üzerinde bulunan nabız ölçerleri her iki elinizle tutmaya başladıktan sonra ekranda kalp atış ritminiz belirecektir. Kısa bir süre sonra kalp atış ritminiz kalp atışı / dakika cinsinden sayısal olarak ekranda görüntülenecektir. Program da Egzersiz Koşu bandınızı açtıktan sonra komputerin üzerinde bulunan PROGRAM tuşuna basarak program seçebilirsiniz. PROGRAM tuşuna her basışta farklı bir program seçeneğinin yanında kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayacaktır. Koşu bandınızın 10 adedi hazır, 2 adedi kullanıcı tarafından yüklenebilir şekilde toplam 12 adet program seçeneği vardır. Kayıtlı programların her biri 10 kademeden oluşan toplam 30 dakikadan oluşur. Her bir program için FAST tuşuna basarak programın kademelerinin HIZ grafiğini; Inclıne tuşuyla programın kademelerinin eğim grafiğini ekranda görüntüleyebilirsiniz. Kendi Programınızı Oluşturmak: Koşu bandınızı açtıktan sonra PROGRAM tuşuyla USER1 veya USER2 seçeneğine gelin. TIME (zaman) sayacının yanında işareti yanıp sönmeye başlayacaktır. FAST ve SLOW tuşları yardımıyla 20 iler 90 dakika arasında bir program süresi belirleyebilirsiniz. İstenilen süre ayarlandıktan sonra MODE tuşu yardımıyla oluşturacağınız programın 10 kademesinin birinci kademesi için değerleri yükleyebilirsiniz. FAST ve SLOW tuşları yardımıyla programın ilk kademesi için hız; Inclıne ve tuşları yardımıyla programın kademesinin eğim ayarını yükleyebilirsiniz. Girdiğiniz değerleri komputerin ortasında bulunan büyük göstergeden takip edebilirsiniz. Birinci kademe için istediğiniz ayarları yükledikten sonra MODE tuşuna basarak programınızın ikinci kademesinin hız ve eğim değerlerini aynı işlemleri uygulayarak girebilirsiniz. MODE tuşuna her basışınızla beraber programın bir sonraki kademesi için arzu ettiğiniz hız ve eğim değerlerini girebilirsiniz.

9 KOŞU BANDINIZIN MUHAFAZA EDİLMESİ Koşu Bandınızın Temizlenmesi Uyarı: Temizleme öncesinde üniteyi kapatınız ve AC kablosunun bağlantısını kesiniz. Koşu bandınızın maksimum performansla çalışması için düzenli olarak temizlenmesi önerilmektedir. Egzersize başlamadan önce basamak platformunu, bandın bulunduğu kaygan zemini ve bandın altında ulaşabildiğiniz bölgeye kadar olan bölümü temizlemek için kuru bir bez kullanınız. Böylece kaygan zemine girerek ünitenin etkin bir şekilde çalışmasını engelleyebilecek kir ve tozun temizlenmesi sağlanmış olur. Plastik bölümleri temizlemek için hafif bir deterjan kullanınız ve egzersize başlamadan önce ünitenin tamamen kuruduğundan emin olunuz. Koşu yüzeyi için yumuşak bir sünger kullanınız. Bandı veya koşu yüzeyini veya bilgisayarı temizlemek için su kullanmayınız. Eğer bir sebeple bilgisayara su kaçarsa hemen fişi prizden çekiniz ve Yetkili Servise başvurunuz. Ünitenin çalışması esnasında bütün sıvı türlerinin uzak tutulması önerilmektedir. Makinenin üzerine veya içine sıvı dökülmesi halinde garantisi geçerli değildir. Koşu Bandının Ayarlanması Bandın hizası fabrikada uygun şekilde ayarlanmaktadır. Öte yandan, nakliye esnasında veya bozuk zemin üzerinde kullanımına bağlı olarak bant merkezden çıkabilir. Bu sebeple, koşu bandını kullanmadan önce bandın hizasını kontrol etmeniz önemlidir. Koşu bandınızın düzgün bir şekilde çalışması için koşu bandının doğru hizada olması kritik bir önem taşımaktadır. Bant hizasının düzeltilmemesi bandın yıpranmasına veya yırtılmasına sebep olabilir, bu da garanti kapsamında olmayan bir durumdur. Lütfen aşağıdaki listede belirtilen ayarlama işlemini uygulayınız. UYARI: BU İŞLEM ESNASINDA HERHANGİ BİRİNİN KOŞU BANDI ÜZERİNDE YÜRÜMESİNE İZİN VERMEYİNİZ. 1. Makinenin ön tarafında bulunan AÇMA / KAPAMA düğmesini açınız. 2. Bilgilerinizi girmek için STOP (DUR) düğmesine basınız, sonra dijital göstergede 3.6 KM/S hıza ulaşıldığı görünene kadar FAST (HIZLI) veya SLOW (YAVAŞ) tuşlarına basınız. 3. Ünite 3.6 KM/S hızla çalışırken bandın motor kapağı ile ilişkili olduğu bölgeyi belirleyiniz, koşu bandına dikkat ediniz ve motor kapağının sağ tarafı ile paralel olduğundan emin olunuz. Yaklaşık olarak 30 saniye süre ile gözlemleyiniz. Eğer bandın hizası uygunsa ve motor kapağının sağ tarafı ile paralel ise bandın ayarlanmasına gerek yoktur. Eğer bandın hizası uygun değilse ve motor kapağının sağ tarafı ile paralel değilse bandın hemen ayarlanması gerekmektedir.

10 4. Koşu bandını sabit 3.2 KM/S hızda çalıştırınız. Bandın sağa veya sola yakın olup olmadığını belirleyiniz. 5. Eğer bant sola kaymışsa; koşu bandının arka tarafında bulunan sol bant ayar cıvatasını alyan anahtarı kullanarak bir defada ¼ döngü olacak şekilde saat yönünde çeviriniz. Sağ ayar cıvatasını da bir defada ¼ döngü olacak şekilde saat yönünün ters yönünde çalışınız. Koşu bandının en az 30 saniye süreyle çalışmasına izin veriniz ve bandın pozisyonunu kontrol ediniz. Eğer bant hala uygun aralıkta değilse bant uygun pozisyonu alana kadar işlemi tekrarlayınız. Ayarlama cıvatasını bir seferde ¼ lük döngüden daha fazla olacak şekilde çevirmeyiniz. 6. Eğer bant sağa kaymışsa; sağ bant ayar cıvatasını bir defada ¼ döngü olacak şekilde saat yönünde çeviriniz, sonra sol ayar cıvatasını bir defada ¼ döngü olacak şekilde saat yönünün ters yönünde çeviriniz. Sonra koşu bandının en az 30 saniye süreyle çalışmasına izin veriniz ve bandın pozisyonunu kontrol ediniz. Eğer bant hala uygun aralıkta değilse bant uygun pozisyon alana kadar işlemi tekrarlayınız. Ayarlama cıvatasını bir seferinde ¼ lük döngüden daha fazla olacak şekilde çevirmeyiniz. 7. Bant uygun pozisyona geldiği zaman koşu bandınızı her zamanki şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Yavaş bir şekilde ünitenin hızını 9 KM/S değerine çıkartınız ve en az 45 saniye süreyle çalışmasına olanak tanıyınız. Koşu bandınızı kullanmayı deneyiniz, her adım atışınızda bandın duraksadığını hissediyorsanız bant olması gerekenden gevşek demektir. Makineyi durdurunuz, arkada bulunan her iki ayarlama cıvatasını bir defasında ¼ döngü olacak şekilde saat yönünde çeviriniz. Makineyi tekrar çalıştırıp sonucu kontrol ediniz. Eğer daha fazla ayarlama yapılması gerekiyorsa her iki ayarlama cıvatasını da tekrar hafifçe çeviriniz. Ayarlama cıvatalarında 2 tam dönüşten daha fazla bir ayarlama yapmayınız. 8. Bandın çok gergin olmamasına dikkat ediniz çünkü bu durum ünitenizi istenmeyen bir şekilde etkileyecektir. Aşırı gerilim ön ve arka bilyelerin hasar görmesine ve erken dönemde bozulmasına sebep olur. Maksimum performans için periyodik olarak bandın pozisyonunu takip ediniz. Koşu bandınızı kullanırken eğer her adım atışınızdı takiben bantta bir duraksama hissederseniz bu durum bandınızın gevşek olduğu anlamına gelir. Makineyi durdurunuz, bandın gerginliğini kontrol ediniz, koşu bandını tam orta kısmından yukarıya doğru kaldırınız. (şekil 7,7-1)

11 Bantta yaklaşık olarak 15 m/m lik bir esneklik veya 3-5 kg lık bir gerilim olmalıdır. Eğer bu değerlerden daha fazlaysa (şekil 8), arkadaki her iki bant ayarlama cıvatasını da bir seferde ¼ döngü olacak şekilde saat yönünde çevirerek ayarlayınız. (şekil 8-1) Daha sonra bant gerilimini tekrar deneyiniz, eğer daha fazla ayarlama yapılması gerekiyorsa her iki ayarlama cıvatasını da hafifçe tekrar çeviriniz. 2 tam dönüşten daha fazla bir ayarlama yapmayınız. Bunun aksine eğer bandın gerilimi fazlaysa, arkadaki cıvataların her ikisini de bir seferde ¼ döngü olacak şekilde saat yönünün ters yönünde çevirerek ayarlayınız ve bu işlemi bant ideal gerginlik derecesine gelene kadar tekrarlayınız. Uyarı: İncinmelerden sakınmak için koşu kayışı ayarlanırken veya arka ayarlama cıvatasının yakınında egzersiz yapılırken özellikle dikkatli olunmalıdır. Bol giysilerin uçlarına dikkat ediniz, ayakkabı bağlarınızı sıkıca bağlayınız ve saçınızı sıkıca arkada toplayınız. Parmaklarınızın kayıştan ve ayarlama cıvatalarından uzakta olmasına dikkat ediniz. Koşu bandınızın belli ağırlıkları belli hızlarda taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Herhangi bir cisim kayışa veya ayarlama cıvatalarına sıkıştığında koşu bandı hemen durmayacaktır.

12 PROBLEMLERİN ÇÖZÜMÜ UYARI: HERHANGİ BİR ONARIM YAPMADAN ÖNCE ÜNİTEYİ KAPATINIZ VE ELEKTRİK KABLOSUNU PRİZDEN ÇIKARTINIZ. Gösterge Boşsa Eğer AÇMA/KAPAMA düğmesini açtığınızda hiçbir ışık yanmıyorsa: 1. AC güç kablosunun duvardaki topraklı prize güvenli bir şekilde takılmış olduğundan emin olun. 2. Ünitenin ön tarafında bulunan açma kapama düğmesinin açık pozisyonda bulunduğundan emin olun. Açma kapama düğmesinin üzerinde ışık yanıyor olacaktır. 3. Eğer açma kapama düğmesinde hiç ışık yoksa ve bilgisayar göstergesi boşsa, sigortanın değiştirilmesi gerekmektedir. UYARI: SİGORTAYI DEĞİŞTİRMEDEN ÖNCE KOŞU BANDININ FİŞİNİN ÇEKİLMİŞ OLDUĞUNDAN EMİN OLUNUZ. 7 amper(100v-120v) / 5 amper(200v-240v) lık sigorta makinenin ön tarafında bulunmaktadır. Sigortayı değiştirmeden önce bulunduğunuz bölgedeki standart voltajın ne kadar olduğunu öğreniniz. Sigortayı değiştirmeden önce sigorta düğmesine basınız. Hasar görmüş olan eski sigortayı çıkartıp yeni bir sigorta yerleştiriniz, sigortayı ve sigorta düğmesini içeri doğru itiniz. (şekil 9) Sigortayı itin Yukarıda bahsedilen adımları tamamladıktan sonra gösterge hala boşsa lütfen daha fazla bilgi için yetkili servise başvurunuz.

ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan önce aşağıdaki uyarıları

Detaylı

AC-415 MF ÇOK FONKSİYONLU MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-415 MF ÇOK FONKSİYONLU MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-415 MF ÇOK FONKSİYONLU MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU 1 ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan önce aşağıdaki uyarıları okuyunuz.

Detaylı

ACTIVA AC PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-6250 18 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI MOTORLU KOŞU BANDI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan

Detaylı

ACTIVA AC-7250 OTOMATİK EĞİM AYARLI, PROGRAMLI MOTORLU KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-7250 OTOMATİK EĞİM AYARLI, PROGRAMLI MOTORLU KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-7250 OTOMATİK EĞİM AYARLI, PROGRAMLI MOTORLU KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI 1 ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak

Detaylı

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1- Bu kondisyon aleti

Detaylı

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkürler. Bu el kitabının tamamını okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz.

Detaylı

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu Pirinç Beyazlık Ölçer Kullanma Kılavuzu 2 Özellikler Ölçme Metodu : Yansıtmalı ölçüm Ölçülebilen Ürünler : Glütensiz Parlatılmış Pirinç, Glütensiz Esmer Pirinç, Glütensiz Yıkanmış pirinç, Glütenli Parlatılmış

Detaylı

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU 1 GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Çalışmaya başlamadan önce bu el kitabını iyice okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 2. Bir egzersiz programına başlamadan önce sağlığınızı

Detaylı

CB7500 SPINBIKE KULLANMA KILAVUZU

CB7500 SPINBIKE KULLANMA KILAVUZU CB7500 SPINBIKE KULLANMA KILAVUZU Güvenlik Önlemleri. Egzersiz programınıza başlamadan önce en uygun antrenman için doktorunuza başvurun. Uyarı: Hatalı/aşırı antrenman yaralanmalara neden olabilir. Rahatsız

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU

ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ 1. Çalışmaya başlamadan önce bu el kitabını iyice okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 2. Bir egzersiz programına başlamadan önce

Detaylı

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, Ko u Band n z a a daki uyar lar okuyunuz. kullanmadan önce 1- Bu kondisyon

Detaylı

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR MODELLER: G11320SD / G11420SD G11520SD / G11540SD KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel

Detaylı

ÖN TEKER HAREKET ÖZELLİĞİNİ KULLANMA 3- Puse açın. 7- Hareket sistemini kilitleme: her iki hareket kolunu yukarı kaldırın.

ÖN TEKER HAREKET ÖZELLİĞİNİ KULLANMA 3- Puse açın. 7- Hareket sistemini kilitleme: her iki hareket kolunu yukarı kaldırın. KULLANMA KILAVUZU * Daima omuz ve kasık kemerini kullanınız. * Dikkat: Puse kullanmadığınız zaman, çocuğunuzdan uzak tutunuz. * Bu ürün 6 ile 36 ay arası ve 15 kg a kadar olan çocukların kullanımı için

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkürler. Bu el kitabının tamamını okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 1. Aleti monte etmeden ve kullanmadan önce bu el kitabının iyice okunması

Detaylı

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE G F E A B C D 1 2 3 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere

Detaylı

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Aleti kullanmadan önce bu kılavuzu iyice okuyunuz. UYARI: Egzersize başlamadan önce doktorunuza danışınız. Özellikle daha önce düzenli

Detaylı

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş Model: KD-050/50-100 PARMAK İZLİ KİLİT Kullanma Kılavuzu CE İÇİNDEKİLER Ürün Bilgileri 1.1 Ürün modeli ve özellikleri 1.2 Fonksiyonlar 1.3 Kilit parçaları ve özellikleri 1.4

Detaylı

KENKOLIGHT Full-spectrum LED desk lamp

KENKOLIGHT Full-spectrum LED desk lamp KENKOLIGHT Full-spectrum LED desk lamp OPERATING MANUAL Günün her saati, yılın her günü doğal ışıktan daha fazla faydalanmanıza yardımcı olacak KenkoLight ürününü satın aldığınız için tebrikler. PARÇALARI

Detaylı

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

TELESKOPİK MERDİVEN KULLANMA KILAVUZU

TELESKOPİK MERDİVEN KULLANMA KILAVUZU TELESKOPİK MERDİVEN KULLANMA KILAVUZU Açık Kilitli 1 2 150 kg 3 KULLANIM KILAVUZU Genel Bilgiler Teleskopik merdiven kapalı halden (Resim, tümüyle açılabilir (Resim 2) yada ihtiyaca göre ara ölçülerde

Detaylı

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür.

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür. Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU PROFİL KESME MAKİNASI 5 MODEL -RTM695- TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 2. KORUYUCU KAPAK 3. TUTMA KOLU 4. KESME DİSKİ 5. MAKİNA TABANI 6. AKTİF KORUMA 7. TAŞ KİLİTLEME

Detaylı

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu SW 138 Beşik Salıncak Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. c Parçalar: 1- Asma

Detaylı

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Genel Uyarılar DİKKAT! DİKKAT EDİLECEK HUSUS: Cihazı kullanmadan önce muhtemel yangın, elektrik çarpması veya benzer kaza tehlikelerini bilmeniz ve gerekli önlemleri

Detaylı

HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu

HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. KURULUM: Açma/Kapama:

Detaylı

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N LED spot lamba tr Montaj talimatı 96241FV05X02VIII 2018-04 Değerli Müşterimiz! Yeni spot lambanızın 4 LED spotu esnek şekilde ayarlanabilir, bu sayede istediğiniz noktayı aydınlatabilirsiniz. Sabit entegre

Detaylı

ALTIS FOREST KOŞU BANDI KULLANMA KILAVUZU

ALTIS FOREST KOŞU BANDI KULLANMA KILAVUZU ALTIS FOREST KOŞU BANDI KULLANMA KILAVUZU Kullanmadan önce ısınma hareketleri yapınız, böylece daha az çaba ile sonuç alacaksınız. Örneğin: Boynunuzu aşağı yukarı geriniz Belinizi sağa sola bükünüz Düz

Detaylı

made in China C1000E IB-leaflet.indd 1 6/27/13 2:18 PM

made in China C1000E IB-leaflet.indd 1 6/27/13 2:18 PM made in China 7 1 4 3 5 8 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. BaByliss S.A.R.L. - 99, Avenue Aristide Briand - 92120 Montrouge - FRANCE www.babyliss.com TÜRKÇE BaByliss Curl Secret ile çok rahat bir şekilde mükemmel

Detaylı

NUMUNE KURUTMA FIRINI MODEL: A116115 KULLANMA KILAVUZU

NUMUNE KURUTMA FIRINI MODEL: A116115 KULLANMA KILAVUZU NUMUNE KURUTMA FIRINI MODEL: A116115 KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212) 549 94

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı:

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı: HASTA KILAVUZU Hasta adı-soyadı: Icare HOME (Model: TA022) HASTA KILAVUZU TA022-035 TR-3.1 3 Giriş Bu kılavuz, Icare HOME tonometrenin nasıl kullanılması gerektiği konusunda size yol gösterecektir. Tonometreyi

Detaylı

Venüs Radar Sensörlü Led li Armatürler

Venüs Radar Sensörlü Led li Armatürler Aydınlatma Armatürleri Venüs Radar Sensörlü Led li Armatürler www.femto.com.tr/urun/aydinlatma-armaturleri/venus-radar-sensourlu-ledli-armaturler Üstün led teknolojisi sayesinde A sınıfı enerji tüketimi

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

Önemli Sağlık & Güvenlik Bilgileri Bu kitapçığı lütfen her zaman elinizin altında bulundurunuz!

Önemli Sağlık & Güvenlik Bilgileri Bu kitapçığı lütfen her zaman elinizin altında bulundurunuz! Önemli Sağlık & Güvenlik Bilgileri Bu kitapçığı lütfen her zaman elinizin altında bulundurunuz! 1. Kondisyon aletinizi monte edip kullanmaya başlamadan önce bu el kitapçığının tamamını dikkatlice okumanız

Detaylı

BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS

BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS Bu egzersiz aleti optimal güvenlik için imal edilmiştir. Ancak bir egzersiz aleti kullanırken bazı önlemlerin alınması gerekir.

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI Çoklu araç prizi tr Güvenlik ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVI 2015-11 327 382 Değerli Müşterimiz! Yeni çoklu araç prizinizle, çakmak yuvası prizleri üzerinden çalıştırılabilen iki adet

Detaylı

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Kullanım kılavuzu

Styler.   Register your product and get support at HP4681/00. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 TR Kullanım kılavuzu a h g b c f e d Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU

SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm: 1.0 BÖLÜM 1-UYARILAR... 1 BÖLÜM 2-TEKNİK ÖZELLİKLER... 2 2.1 ELEKTRİKSEL ÖZELLİKLER... 2 2.2 MEKANİK ÖZELLİKLER... 3 BÖLÜM 3-UPSLIFT İÇİN UYGUN

Detaylı

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU 203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU TS EN 14988 Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyup muhafaza ediniz. Verilen talimatlara uymadığınız zaman çocuğunuz güvende olmayabilir. Lü en verilen

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

Gerekli kalite standartlarında üretilen M304641 tarınız medikal amaçlı kullanıma uygun değildir.

Gerekli kalite standartlarında üretilen M304641 tarınız medikal amaçlı kullanıma uygun değildir. ADE Elektronik Tartı Kullanımı Gerekli kalite standartlarında üretilen M304641 tarınız medikal amaçlı kullanıma uygun değildir. Bu kılavuz dikkat etmeniz gereken noktalar ve pratiklik açısından size yol

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6862

HAIR DRYER IONIC HD 6862 HAIR DRYER IONIC HD 6862 TR G F E D B C A 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLIK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI DİKKAT: Beklenmeyen arıza ve istenmeyen durumlarla karşılamamak için cihazı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC 2 1. PARÇALAR ve MONTAJ Dokunmatik Tuşlar Gösterge Montaj Delikleri (Arka Kapak) Kilitme Butonu Menü Butonu Pil Değişimi İçin Vida 3 Cihazı, solda

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

BNCH-02 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

BNCH-02 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU BNCH-02 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU KURULUM TALİMATLARI PARÇA LİSTESİ (Üstdikme/sağ)- 1 adet (Üstdikme/sol)- 1 adet 1 PARÇA LİSTESİ 2 KURULUM 3 ADIM 1 1. Üst sağ dikmeyi(r) (1) ve sol dikmeyi (L)

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / 04 Kullanma ve Kurulum Kılavuzu www.plazmalift.com Güvenlik Uyarısı! Dikkat Uyarı Çalışan Dişliler Yüksek Enerji 220 V El Sıkışması Su ile Temas Ettirmeyiniz Açıklama; - Lift

Detaylı

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 Kullanım Kılavuzu 31889 Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun. Bu uyarıya uymamak ciddi yaralanmalara neden olabilir. Taşınabilir Çok Fonksiyonlu

Detaylı

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com KULLANIM KILAVUZU 1) ÜRETİCİ VE SERVİS İRTİBAT BİLGİSİ 2) KULLANIM ALANLARI VE KULLANIM AMACI 3) MONTAJ TALİMATLARI 4) GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 5) ÇALIŞTIRMA TALİMATLARI 6) BAKIM VE TEMİZLİK 7) PERİYODİK BAKIM

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU MX MN AVG 1. ÖN BİLGİ Bu cihaz K-tipi termokupl ile ısı sensörü şeklinde çalışan dijital bir termometredir. Sıcaklık göstgergesi uluslararası 1990 standartlarına

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

m!ka kurulum kılavuzu

m!ka kurulum kılavuzu m!ka kurulum kılavuzu 1 2 Yellowtec ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mikrofonlar ve LCD monitörler için en sağlam destek sistemi m!ka ın keyfini çıkarın. M!ka sağlam, zarif ve esnektir.

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. +0m Ebeveyne dönük kullanım 3 aydan itibaren +6m Dışa doğru kullanım 6 aydan itibaren +6m Sırtta taşıma

Detaylı

Kullanım Talimatı. Ozonizatör S 500 / S 1000

Kullanım Talimatı. Ozonizatör S 500 / S 1000 Kullanım Talimatı Ozonizatör S 500 / S 1000 Giriş Sander'in bu üstün kaliteli ürününü satın aldığınız için sizi kutlarız ve bu cihazdan memnun kalacağınızdan eminiz. Akvaryum teknolojisine ilişkin ürünlerin

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 0 UYARI 1.Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Bu kullanıcı klavuzundaki

Detaylı

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ TURNİKE GÜVENLİK TALİMATI TURNİKE KULLANIM TALİMATI T150 MOTORLU SWG TURNİKE TEKNİK ÖZELLİLERİ T150 MOTORLU SWG TURNİKE SİSTEM ÖZELLİKLERİ

Detaylı

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 TR E F B D C A 3 TÜRKÇE 14-17 4 HAIR DRYER HD 2509 Güvenlik Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki bilgilere dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır.

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205 KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205 UYARI : 1.Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.ileride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.bu kullanıcı kılavuzundaki

Detaylı

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi:

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi: PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: 04.08.2015 Son Değiştirme Tarihi: 05.08.2015 İçindekiler 1 Güvenlik Notları.3 2 Özellikler..4 3 Sistem Özellikleri...5 4 İşlem..5 5 Geri Dönüşüm.5 6 İletişim...8

Detaylı

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürün Şeması:

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

618 KULLANMA KILAVUZU

618 KULLANMA KILAVUZU 0 10 20 30 40 50 60 70 618 KULLANMA KILAVUZU Kullanmaya başlamadan önce Kullanma Kılavuzunu Dikkatlice okuyunuz ve verilen talimatlara riayet ediniz. Daha sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz OYUN

Detaylı

Güç üretim birimine ait olan bu kullanım kılavuzu KAMA jeneratör setiniz hakkında tatmin edici ve güvenli bütün temel bilgileri vermektedir.

Güç üretim birimine ait olan bu kullanım kılavuzu KAMA jeneratör setiniz hakkında tatmin edici ve güvenli bütün temel bilgileri vermektedir. ÖNSÖZ KAMA ürünü aldığınız için tebrikler, teşekkür ederiz; Amacımız müşterimizin memnuniyetini kazanacağımız yüksek kalite jeneratörleri sağlamaktır. Eminiz ki tercihinizin bedelini alacaksınız. Güç üretim

Detaylı

X-107 KULLANMA KILAVUZU

X-107 KULLANMA KILAVUZU X-107 KULLANMA KILAVUZU Ekran ölçüsü 7inç Çözünürlülük 480 X ( RGB) X 234 Parlaklık 350cd/m2 Kontrast 300 : 1 Görüntü açısı ( L/R / T / B) : 60/ 60/40/60 Güç kaynağı 8~17V ( tipik DV 12V) Güç sarfiyatı

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Kangurunun

Detaylı

BNCH-03 AYARLANABİLİR MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

BNCH-03 AYARLANABİLİR MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU BNCH-03 AYARLANABİLİR MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU 1 Herhangi bir egzersiz yada kondisyon programına başlamadan önce tam bir sağlık muayenesine ihtiyaç duyup duymadığınızı görmek için kişisel doktorunuza

Detaylı

HAVALI ZIMBA MAKİNASI

HAVALI ZIMBA MAKİNASI HAVALI ZIMBA MAKİNASI MODEL RTM0116 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. TUTMA KOLU 2. HAVA ENJEKTÖRÜ 3. TETİK 4. ŞARJÖR DEĞİŞTİRME DÜĞMESİ 5.ZIMBA TELİ ŞARJÖRÜ TEKNİK VERİLER 1. TAVSİYE EDİLEN

Detaylı

ALTIS ATLANTİS KONDİSYON BİSİKLETİ KULLANMA KILAVUZU

ALTIS ATLANTİS KONDİSYON BİSİKLETİ KULLANMA KILAVUZU ALTIS ATLANTİS KONDİSYON BİSİKLETİ KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ İleride başvurmak üzere lütfen bu kılavuzu güvenli bir yerde saklayınız 1. Bu alete monte etmeden ve kullanmadan önce bu

Detaylı

Bu Addendum Kullanıcı El Kitabı'na

Bu Addendum Kullanıcı El Kitabı'na Oksijen sensörünün değiştirilmesi Giriş Oksijen sensörünün her iki senede bir ya da gerekirse daha kısa aralıklarla değiştirilmesi gerekir. Genel onarım talimatları Ventilatöre bakım yaparken, ventilatör

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı

Bellek Modülleri. Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri. Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 TR F E G D B C A 3 TÜRKÇE 11-13 4 HAIR DRYER HD 3700 Güvenlik Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak

Detaylı

WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU

WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU WL 02 GÖRÜNTÜLÜ-GÖRÜNTÜSÜZ ĐNTERKOM SĐSTEMĐ KULLANMA KILAVUZU SĐSTEMĐ ÖZELLĐKLERĐ Sistem görüntülüyse kapı panelinden daire arandığında görüntülü telefon ekranı açılır, arayan görülür ve istenirse ahize

Detaylı

VOLUME HOOD DRYER HS 6780

VOLUME HOOD DRYER HS 6780 VOLUME HOOD DRYER HS 6780 F E C B D A 2 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 7 Cihazı hiçbir

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90853FV05X03VII

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 90853FV05X03VII Masa lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90853FV05X03VII 2017-03 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

RÖMORK TAKARAK TAŞIT KULLANMA

RÖMORK TAKARAK TAŞIT KULLANMA RÖMORK TAKARAK TAŞIT KULLANMA Karayolları Trafik Yönetmeliği Madde 86 : B, C ve E Sınıfı Sürücü Belgesi sahipleri, araçlarına en çok yüklü ağırlığı 750 kg. a kadar (750 kg. dahil) olan hafif römorklardan

Detaylı

SB-200 SPIN BIKE KULLANICI EL KİTABI

SB-200 SPIN BIKE KULLANICI EL KİTABI SB-200 SPIN BIKE KULLANICI EL KİTABI ÖNEMLİ NOT! LÜTFEN BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU KİTABI İYİCE OKUYUNUZ 1 Güvenlik Talimatları Ürünümüzü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin doğru kullanılması

Detaylı