Gizlilik Politikası. Kapsam. Veri Türleri ve Veri Toplama Yöntemleri

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Gizlilik Politikası. Kapsam. Veri Türleri ve Veri Toplama Yöntemleri"

Transkript

1 Gizlilik Politikası İşbu Gizlilik Politikasında ("Politika") biz, Qualcomm Incorporated ve iştiraklerimiz (topluca "biz", "bize" veya "bizim" olarak anılacaktır), kişisel bilgileri nasıl topladığımız, kullandığımız, işlemden geçirdiğimiz ve aktardığımızla ilgili bilgi veriyoruz. Qualcomm Incorporated ve iştiraklerimiz, yönettiğimiz verileri, işletme genelinde (tüzel yapılar), işletme süreçlerinde ve dünya genelindeki bilgi sistemlerinde paylaşan küresel bir kuruluştur. Bu nedenle, bu Politika muvacehesinde, "kişisel veriler" terimini, geçerli olan birçok gizlilik ve veri koruma yasalarını kapsamak üzere geniş ölçüde kullanırız; "kişisel veri", tanımlanmış bir gerçek kişiyle ilgili veya aynı kişiyi tanımlamak için makul olarak kullanılabilecek bilgileri (verinin kendisi ya da makul olarak kullanılabilecek diğer verilerle birlikte) ifade eder. Kapsam İşbu politika, bu Politikaya doğrudan link verdiğimiz veya işbu politika içinde atıfta bulunduğumuz (toplu olarak "Hizmetler") web sitelerimiz, ürünlerimiz, hizmetlerimiz, yazılımlarımız veya uygulamalarımız için geçerlidir. Bu Politika yalnızca Hizmetler aracılığıyla toplanan verileri kapsar; kendi gizlilik politikalarını uygulayan diğer hizmetlerin veri toplama uygulamaları da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, başka herhangi bir veri toplama veya işleme sürecini kapsamaz. Kimi durumlarda bizler bu politikaya, Kariyer web sayfalarımızda olduğu gibi, anketler ve özel amaçlı web sayfaları ile ilgili olarak da atıfta bulunuruz; durum böyle olduğunda bu Politika ilgili yazıda veya rıza talebinde değiştirildiği şekliyle uygulamaya girer (örn. toplanan verinin türleri veya veri toplamanın amacı). Veri Türleri ve Veri Toplama Yöntemleri Çeşitli kişisel veriyi aşağıda tarif edilen yöntemleri kullanarak toplarız. Topladığımız veri hakkında seçim yapabilirsiniz. Sizden bize veri sunmanız istendiğinde bunu reddedebilirsiniz. Veri vermeyi reddetmeniz halinde, geçerli olan ürün veya hizmetlerle ilgili kullanımınız azalabilir veya kısıtlanabilir. Sunduğunuz veriler. Bizden bilgi istediğinizde, kayıt olduğunuzda, ürün veya hizmet sipariş ettiğinizde veya başka bir şekilde bilinçli olarak bu türden bilgileri gönderdiğinizde, isminize, elektronik posta adres(ler)inize, posta adres(ler)inize, telefon numara(lar)ınıza ve temsil ettiğiniz işletmeye ilişkin verileri kayıtlarımıza alırız. Ücretli hizmetler söz konusu olduğunda da ödeme bilgilerinizi, (örn. kredi kartı numarası ve ilgili doğrulama verileri) telefon numaranızı, fatura ve teslimat adreslerinizi de kayıtlarımıza alırız. Web sitelerimizden otomatik olarak topladığımız veriler. Web sitelerimizden birini ziyaret ettiğinizde, tarayıcı türünüz, işletim sisteminiz, IP adresiniz ve siteye eriştiğiniz alan adı gibi

2 bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza ilişkin genel verileri de toplarız; web sitemizi bir mobil cihaz üzerinden ziyaret ediyorsanız mobil cihazınızın türü hakkında da veri toplarız. Buna ek olarak, örneğin, siteyi ziyaret ettiğiniz tarih ve saat, siteyi ziyaret ettiğiniz alanlar veya sayfalar, siteyi incelemek için harcadığınız süre, siteye hangi sıklıklarla dönüş yaptığınız ve tıklamayla ilgili diğer veriler gibi web sitelerimizi kullanmanıza ilişkin verileri de toplarız. Çerezler. Web sitelerimizi veya web uygulamalarımızı kullanmanızla ilgili verileri toplamak için çerez, web işaretçileri veya benzer teknolojileri kullanırız. "Çerez", ilgili web sitesini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızın veya kullandığınız cihazın sabit diskine yerleşen küçük bir metin dosyasıdır. Çerezleri sitelerimizi ve hizmetlerimizi daha kolay işletmek için kullanırız, çerezler sayesinde yapabildiklerimizin bazıları şunlardır: (1) siteye geri döndüğünüzde aynı verileri tekrar girmek zorunda kalmamanız için sizi hatırlarız, (2) site üzerinde size özel içerikleri veya teklifleri getiririz (3) site performansını takip etmek, araştırma yapmak, içeriğimizi ve hizmetlerimizi iyileştirmek için toplu istatistikler oluştururuz; ve (4) sitelerimizin ve hizmetlerimizin güvenliğini artırırız. Ayrıca web analiz ortaklarımızın yanı sıra reklamcıların veya reklam ağları gibi diğer şirketlerin site üzerinde çerez/web işaretçisi (1x1 piksel gif veya eylem etiketi olarak da bilinirler) oluşturmalarına veya bunlara erişmelerine de izin veririz. Örneğin, internette bizim adımıza reklamlar sunmaları veya sitemizdeki diğer şirketler için reklamlar görüntülemeleri için üçüncü taraf reklam şirketlerini kullanırız. Söz konusu bu üçüncü taraf reklam şirketleri, aralarında bizim de bulunduğumuz müşterilerinin reklamlarının etkinliğini artırmak ve bunu ölçmek için çerez veya web işaretçisi kullanır. Bu şirketler bunu yapabilmek için web sitemize ve diğer sitelere zaman içinde yaptığınız ziyaretler hakkındaki verileri kullanır. Bu veriler arasında, gösterilen reklamın afişinin tarih / saati, çerezlerinde bulunan benzersiz bir tanımlayıcı ve cihazınızın IP adresi bulunur. Söz konusu bu veri, reklamların ilgi duyduğunuz ürün ve hizmetlerle ilgili olmasını sağlamak üzere reklamları kişiselleştirmek için de kullanılabilir. Bu uygulama ve kişiselleştirilmiş reklamcılık hakkında daha fazla bilgi almak için tercih düzenleme maddesi adresini ziyaret ediniz. Çerez kullanımını engelleyebilirsiniz; ancak bunu yaparsanız sitedeki bazı özellikleri kullanamayabilir veya bütün tekliflerimizden tam olarak yararlanamayabilirsiniz. Çerez tercihlerinizi değiştirmek istiyorsanız lütfen tarayıcınızın "Yardım" kısmına başvurun. Daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamıza göz atın. Yazılım ve uygulamalar: Qualcomm Incorporated'in iştirakleri, mobil cihazların performansını artırmak, pil ömrünü ve cihaz güvenliğini artırmak veya diğer avantajları yakalamasına yardımcı olmak amacıyla çeşitli yazılım ve uygulamaları oluşturur. Bu yazılım uygulamaları aracılığıyla konum verilerini, benzersiz tanımlayıcılar (yonga kümesi seri numarası veya uluslararası abone kimliği gibi) hakkındaki verileri, cihaza yüklenen ve/veya çalışan uygulamalarla ilgili verileri, marka, model ve kablosuz iletişim sağlayıcısı gibi yapılandırma verilerini, işletim sistemi ve sürüm verilerini, yazılım oluşturma verilerini ve yonga kümesi performansı ve pil kullanımı verilerini ve termal verileri toplarız. Daha Fazlasını Öğrenin

3 Üçüncü Taraf Kaynaklar: Kişisel verileri; veri komisyoncuları, sosyal ağlar, diğer ortaklar veya kamu kaynakları gibi üçüncü taraflardan da elde edebiliriz. Veri Toplama Amaçları, Veri Kullanımı Sizin hakkınızdaki kişisel verileri sizin izninizle toplayıp işliyoruz; ve/veya bunları yine sizin izninizle kullandığınız ürünleri sağlamak, şirketinizi işletmek, sözleşmeli ve yasal zorunluluklarımızı yerine getirmek, sistemlerimizin ve müşterilerimizin güvenliğini korumak veya diğer meşru menfaatlerini yerine getirmek için de toplayıp işliyoruz. Verileri toplama veya kullanma amaçlarımız şunlardır: Bize ilettiğiniz bilgi talepleriyle hizmet aboneliği veya ürün satın alımı gibi başvurularınıza yanıt vermek; Talep ettiğiniz Hizmet(ler)i sunmak, yönetmek, sürdürmek, güvenceye almak; Hizmetlerimizi ve sistemlerimizi yönetmek, korumak ve iyileştirmek dahil olmak üzere işimizi yürütmek ve geliştirmek; yeni ürünler ve hizmetler geliştirmek; ve diğer işletme amaçlarını yerine getirmek; Hizmetlerimizi kullananların tercihlerini daha iyi anlamak; Hizmetlerimizin kullanımıyla ilgili toplu istatistikleri derlemek; ve web sitemiz ve Hizmetlerimiz hakkındaki deneyiminizi kişiselleştirmeye yardımcı olmak; Teknolojilerimiz, ürün veya hizmet lansmanlarımız, haberler ve diğer mesajlar hakkında sizlere bilgi sunmak; ve İşbu Politikada belirtilen başka her tür uygulamada veya veri topladığımız noktada belirttiğimiz konular için kullanmak. Yürürlükteki yasalara bağlı kalmak kaydıyla, bu amaçları gerçekleştirmek için farklı kaynaklardan topladığımız çeşitli türdeki verileri bir araya getirebiliriz. Verilerin Saklanması ve İşlenmesi Verileri sadece hem Birleşik Devletler hem de Asya ve Avrupa Ekonomik Bölgesi dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere dünyanın çeşitli bölgelerindeki sunucularımızda saklayıp işleriz. İşbu Politika uyarınca söz konusu verileri nerede saklayıp nerede işlersek işleyelim, bu verilerin Politika uyarınca ve yasalara uygun şekilde işlenmesini güvenceye alırız. Sunduğumuz Hizmetleri kullanarak, verilerinizin Birleşik Devletler'e ya da gizlilik veya veri koruma yasalarının bulunduğunuz ülkeye kıyasla zayıf olduğu başka ülkelere tarafımızca aktarılabileceğini de kabul etmiş olursunuz. Kişisel veri aktarımını Avrupa Ekonomik Bölgesi'nden yaptığımızda aktarımı hayata geçirmek için (onayınızın alınması veya yasal sözleşmeler gibi) çeşitli yasal mekanizmaları kullanırız. Kişisel Verilerin İfşası Qualcomm (iştirakleri de dahil) bünyesindeki kişisel verilerinize erişiriz ve söz konusu verileri işbu Politikada belirlenen amaçlar doğrultusunda ve bizim adımıza işleyen üçüncü taraf satıcılar veya

4 hizmet tedarikçileriyle paylaşırız. İş müşterilerimizin çalışanlarına veya elemanlarına da eğitim veya diğer hizmetleri sunabiliriz. Bu tür durumlarda eğitim ve diğer hizmetlerimizin kullanımıyla ilgili verileri, ticari faaliyetlerinde kullanmaları için, tanımlanmış müşterilerimizle paylaşabiliriz. Yasa uygulayıcı güçlerden veya yetkililerden talep gelmesi veya mahkeme kararı olması halinde, kişisel verilerinizi, yasalar uyarınca veya bizim veya başkalarının yasal haklarını korumak veya uygulamak amacıyla, herhangi bir sınırlama olmaksızın paylaşabiliriz. Şirketimizde kısmi veya tam bir yeniden yapılandırma olduğunda veya şirketimizin başka bir şirkete satılması, bununla birleşmesi veya şirketimizden bu şirkete aktarım yapılması veya bu ihtimalin belirmesi durumunda verilerinizi paylaşabilir veya aktarabiliriz. Ayrıca, bize izin verdiğiniz durumlarda da kişisel verilerinizi paylaşabiliriz. İsteğinize Bağlı Durumlar Dahil Olmak ya da Dışında Kalmak. E-posta pazarlaması gibi kimi durumlarda, belli verilerin toplanması, kullanımı veya paylaşımı konusunda tercihi size bırakıyoruz. Belli durumlarda bu anlamda yaptığınız tercihlere saygı duyarız. Erişim. Elimizdeki kişisel verilerinize erişmek isterseniz veya sunduğunuz kişisel veri doğru, güncel veya tam değilse ve siz de bunu güncellemek istiyorsanız aşağıdaki irtibat yöntemlerinden birini kullanarak talebinizi veya meydana gelen değişiklikleri bize bildiriniz. Başvurunun uygun şekilde yapılmasının ardından kişisel verilerinizi günceller veya değiştiririz ama bunu yaparken kimliğinizi doğrulamak için eski bilgilerinizi kullanma hakkımızı saklı tutarız. Takip Etmeyin (DNT). Mevcut durumda web tarayıcılarının gönderdiği "Takip Etmeyin" (Do Not Track - DNT) sinyallerini dikkate almıyoruz. DNT sinyallerini alan web sitelerinin ve üçüncü tarafların bu sinyalleri nasıl yorumlayacakları ve bunlara nasıl bir karşılık verecekleri konusunda bir standart oluşmamıştır. Böyle olmakla birlikte, kişisel verilerinizin toplanması ve kullanımı konusunda kontrolü üzerinize almak istiyorsanız, tarayıcı ayarlarınızdaki çerez kontrollerini ve yukarıdaki Çerez bölümünde belirtilen kişiselleştirilmiş reklam kontrollerini kullanabilirsiniz. Konservasyon Hesabınız aktif olduğu müddetçe veya ihtiyaç duyulduğunda size hizmet sunmak için kişisel verileri elimizde tutarız. Kişisel veriyi, verilerin toplanmasına yol açan ticari amaç için artık gerekli olmadığı bir ortamda makul bir süre içinde sileriz. Böyle olmakla birlikte yasal sorumluluklarımızı yerine getirmek, ihtilafları çözmek ve sözleşmelerimizi icra etmek için kişisel verileri ihtiyaçlar doğrultusunda elimizde tutar ve kullanırız. Güvenlik İnternet üzerindeki iletişim hiç bir zaman için %100 güvenli değildir ve belli hatalar da olabilir. Böyle olmakla birlikte, kişisel bilgilerinizin kaybolmasını veya kötüye kullanılmasını; veya bu bilgilere izinsiz olarak erişilmesini, değiştirilmesini ve bunların ifşa edilmesini; veya imha edilmesini önlemek için makul önlemleri alırız. Şifrelerinizin veya Kullanıcı Adınızın güvenliği;

5 ve Hizmetlerimizden herhangi biri için kullandığınız şifre ve ismin güvenliğine halel geldiğini fark ettiğiniz durumda aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak bizi bilgilendirme sorumluluğu size aittir. Sunduğumuz Hizmetlerin, şahsınıza ait şifre ve Kullanıcı Adıyla izinsiz bir şekilde kullanılmasından tek başınıza siz sorumlu olursunuz. Çocuklar Hakkındaki Veri Gizliliği Hizmetlerimiz yetişkinlere yöneliktir. İlgili yasalar uyarınca çocuklardan, onların kişisel olarak tanınmasına yol açacak bilgileri bilerek veya isteyerek toplamayız; ve çocukların kişisel verilerini bize sunmamasını isteriz. Değişiklikler Bu Politika üzerinde her türlü değişikliği ve tadili yapma, ekleme yapma veya belli kısımların çıkarma hakkını saklı tutarız fakat bu türden değişiklikler yapıldığını Politika üzerindeki tarihi güncelleyerek belli ederiz. Politikanın niteliğini değiştirecek bir değişiklik yapmamız halinde en az 30 gün önceden internet ortamında size bildirimde bulunuruz ve/veya yasaların çizdiği çerçeve içinde izninizi alırız. Web sitelerimizi ziyaret ettiğinizde veya Hizmetlerimizi kullandığınızda Politikanın mevcut sürümünü kabul etmiş sayılırsınız. Politikada değişiklik olup olmadığını öğrenmek için kullanıcıların Politika bölümünü zaman zaman ziyaret etmesini tavsiye ederiz. Bize Ulaşın Bizimle iletişime geçmek için adresine e-posta gönderebilir veya "Qualcomm Incorporated, Attn. Privacy Counsel, 5775 Morehouse Drive, San Diego, CA 92121" adresine yazabilirsiniz. Yürürlük Tarihi: 14 Nisan Qualcomm Technologies, Inc. ve/veya iştirakleri.

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, AntalyaList.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

Arvato Gizlilik Politikası

Arvato Gizlilik Politikası Arvato Gizlilik Politikası 1. Kişisel Bilgilerin Toplanması ve Korunması 2. Kişisel Bilgilerin Kapsamı 3. Kişisel Bilgileriniz 4. Üçüncü Taraflara İfşa 5. Kişisel Bilgilerinizin Korunması 6. Kişisel Bilgilerinizin

Detaylı

Hizmetlerimizi kullandığınızda sizin hakkınızda aşağıdaki genel kategorilerde bilgi topluyoruz:

Hizmetlerimizi kullandığınızda sizin hakkınızda aşağıdaki genel kategorilerde bilgi topluyoruz: WENTE KATILIM GİZLİLİK BİLDİRİMİ Siz mobil uygulamalarımızı, internet sitelerimizi ve diğer çevrimiçi ürünlerimizi ve hizmetlerimizi (topluca Hizmetler olarak anılır) kullandığınızda ve bizimle kurduğunuz

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, portakalkart.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, Likyapay.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz. GİZLİLİK VE GÜVENLİK İLKELERİ Bu beyan Keskin Color Kartpostalcılık A.Ş. nin gizlilik politikasını içerir. www.ekrandanbaskiya.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz. GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu (Bundan böyle MT olarak anılacaktır.), gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı

Detaylı

ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI

ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI Bu sitenin ziyaretçilerine ait bilgilerin kişisel niteliğine saygı gösteririz. Lütfen bize ulaştırdığınız kişisel bilgileri ne şekilde topladığımızı ve kullandığımızı

Detaylı

BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI Gizlilik ve Çerez Politikası, bize sunduğunuz, bizim toplayabileceğimiz ya da size sağlanan hizmet işlemlerinde bulunan

Detaylı

ADAMA Gizlilik Yönergesi

ADAMA Gizlilik Yönergesi ADAMA Gizlilik Yönergesi İşbu Gizlilik Yönergesi ( Gizlilik Yönergesi ) 1 Nisan 2014 tarihinde yürürlüğe girecektir. İşbu Gizlilik Yönergesi zaman zaman güncellenecektir. Gizlilik Yönergemizi aralıklarla

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Gizlilik ve Güvenlik Politikası Gizlilik ve Güvenlik Politikası Taahüdümüz Bu Gizlilik ve Güvenlik Politikası, iforex (Cyprus) Limited( iforex ) in hakkınızdaki bilgileri nasıl topladığını ve bu bilgilerin nasıl korunduğunu, kullanıldığını

Detaylı

Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası. Listelenen bölüme atlamak için aşağıdaki bağlantılardan birine tıklayınız:

Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası. Listelenen bölüme atlamak için aşağıdaki bağlantılardan birine tıklayınız: Yürürlük Tarihi: 1/30/2015 Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası Bobbi Brown ve Elca Kozmetik Limited Şirketi ( biz, bizler veya bizim ) gizlilik ile ilgili endişelerinize saygı duyar ve sizinle sahip

Detaylı

Biz sizinle ilişkiye geçmek için aşağıda detayları verilen bilgileri toplayabilir ve kullanabiliriz.

Biz sizinle ilişkiye geçmek için aşağıda detayları verilen bilgileri toplayabilir ve kullanabiliriz. GİZLİLİK POLİTİKASI 02-09-2016 Sağlayıcı, kullanıcıların kişisel bilgilerinin gizliliğine çok önem verir. Bu nedenle Sağlayıcının Genel Şartlarının ve Ek Şartların tam bir parçasını oluşturan ayrı bir

Detaylı

Johnson Controls Gizlilik Beyanı

Johnson Controls Gizlilik Beyanı Johnson Controls Gizlilik Beyanı Johnson Controls, Inc. ve iştirakleri (toplu olarak Johnson Controls, biz, bize veya bizim) olarak gizliliğinize dikkat eder ve kişisel bilgilerinizi dürüst bilgi uygulamalarına

Detaylı

Adient Gizlilik Beyanı

Adient Gizlilik Beyanı Adient Gizlilik Beyanı Adient plc (İrlanda, 25-28 North Wall Quay, IFSC, Dublin, 1 adresinde mukim) ve bağlı şirketleri (müştereken Adient veya biz olarak anılacaktır) gizliliğinize değer veriyor ve adil

Detaylı

GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ

GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikasının ve İletişim İzni nin Amacı Bu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası; Karayel

Detaylı

Hizmetler Aracılığıyla Sizden Hangi Bilgileri Alıyoruz?

Hizmetler Aracılığıyla Sizden Hangi Bilgileri Alıyoruz? Gizlilik Politikası 1 Şubat 2014 itibariyle güncellenmiştir Gizlilik Beyanı Alcon Laboratories, Inc. ve bağlı kuruluşlarımıza ("Alcon") göstermiş olduğunuz güven ve Gizlilik Beyanımızı okumak için zaman

Detaylı

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ. Toplanan Bilgiler. Doğrudan sağladığınız bilgiler

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ. Toplanan Bilgiler. Doğrudan sağladığınız bilgiler GİZLİLİK POLİTİKAMIZ 3M Shuttle&Vip Transportation web sitemizi ziyaret eden değerli ziyaretçilerimizin kişisel gizlilik haklarınıza saygı duymaktadır ve sitemizde geçirdiğiniz zaman zarfında kişisel gizlilik

Detaylı

Doğan Egmont Gizlilik Politikası

Doğan Egmont Gizlilik Politikası Doğan Egmont Gizlilik Politikası Doğan Egmont ve ilgili diğer sitelerimizi kullandığınızda ve/veya bizimle herhangi bir şekilde elektronik iletişime geçtiğinizde, Doğan Egmont sanal ortamdaki gizliliğinize

Detaylı

Son değiştirilme tarihi: 25 Mart 2016 (arşivlenmiş sürümleri görüntüle) (Köprü bağlantılı örnekler bu dokümanın sonunda bulunmaktadır.

Son değiştirilme tarihi: 25 Mart 2016 (arşivlenmiş sürümleri görüntüle) (Köprü bağlantılı örnekler bu dokümanın sonunda bulunmaktadır. Gizlilik Politikası Son değiştirilme tarihi: 25 Mart 2016 (arşivlenmiş sürümleri görüntüle) (Köprü bağlantılı örnekler bu dokümanın sonunda bulunmaktadır.) Arama yapmak ve bilgi paylaşmak, diğer kullanıcılarla

Detaylı

Octet Express Gizlilik Politikası

Octet Express Gizlilik Politikası Octet Express Gizlilik Politikası Üyelerin Octet Express web sitesine ve portalına vermişolduğu bilgilerin gizliliği, korunması ve ilgili diğer hususlarda aşağıda güncel kuralları açıklanan Gizlilik Politikası

Detaylı

MyLyconet web sitesi ile ilgili. Verileri Koruma Açıklaması

MyLyconet web sitesi ile ilgili. Verileri Koruma Açıklaması MyLyconet web sitesi ile ilgili Verileri Koruma Açıklaması Kişisel bilgilerinizin korunması Lyoness ve işbu web sitesinin sahibi [buraya site sahibinin adını yazınız]için önemlidir. Aşağıda yer alan bilgiler

Detaylı

Gizlilik Politikası. Daha detaylı olarak: İÇERİK. 1. TRAVIAN GAMES web sitelerinin ziyareti... 2. 2. TRAVIAN GAMES oyunlarının kullanımı...

Gizlilik Politikası. Daha detaylı olarak: İÇERİK. 1. TRAVIAN GAMES web sitelerinin ziyareti... 2. 2. TRAVIAN GAMES oyunlarının kullanımı... Gizlilik Politikası Giriş İşbu belge, Wilhelm-Wagenfeld Straße 22, 80807 Munich, Germany adresinde yer alan Travian Games GmbH nin (bundan böyle TRAVIAN GAMES olarak anılacaktır) Gizlilik Politikasıdır.

Detaylı

Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek

Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek olan bu Gizlilik Politikası ile yönetildiğini lütfen

Detaylı

"Kişisel Bilgiler" aşağıdakiler gibi, sizi bir birey olarak tanımlayan bilgilerdir.

Kişisel Bilgiler aşağıdakiler gibi, sizi bir birey olarak tanımlayan bilgilerdir. Gizlilik Beyanı Chemours Company LLC ve iştirakleri ("Chemours") gizlilik konularına önem vermektedir ve bilgileri nasıl topladığımız, kullandığımız ve açıkladığımızla ilgili bilgi sahibi olmanızı istemektedir.

Detaylı

Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası

Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası Bu Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası ( Avrupa Bölgesel Politikası ) Gates Corporation Şirket Gizlilik Prensiplerine ( Şirket Prensipleri ) ek olarak sunulmakta ve

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

HÜRRİYET GRUBU GİZLİLİK POLİTİKASI

HÜRRİYET GRUBU GİZLİLİK POLİTİKASI HÜRRİYET GRUBU GİZLİLİK POLİTİKASI HÜRRİYET Grubu; internet sitesi, mobil uygulamalar ve diğer dijital platformlar üzerinden sağladığı hizmetler kapsamında ziyaretçilerinin, üyelerinin ve kullanıcılarının

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARETTE HİZMET SAĞLAYICI VE ARACI HİZMET SAĞLAYICILAR HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI:

ELEKTRONİK TİCARETTE HİZMET SAĞLAYICI VE ARACI HİZMET SAĞLAYICILAR HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI: TARİH : 28/08/2015 SİRKÜLER NO : 2015/70 ELEKTRONİK TİCARETTE HİZMET SAĞLAYICI VE ARACI HİZMET SAĞLAYICILAR HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI: 5 Kasım 2014 tarihli Resmi Gazetede elektronik ticarete ilişkin

Detaylı

BİLGİ VE VERİ GÜVENLİĞİ VİRÜSLER VE DİĞER ZARARLI YAZILIMLAR KİŞİSEL MAHREMİYET VE TACİZ

BİLGİ VE VERİ GÜVENLİĞİ VİRÜSLER VE DİĞER ZARARLI YAZILIMLAR KİŞİSEL MAHREMİYET VE TACİZ BİLGİ VE VERİ GÜVENLİĞİ VİRÜSLER VE DİĞER ZARARLI YAZILIMLAR KİŞİSEL MAHREMİYET VE TACİZ VERİ: İşletme içinde oluşan olayları temsil eden belirli bir işe yarayan ya da yaramayan ham gerçekler, görüntüler,

Detaylı

UPS: Gizlilik Bildirimi

UPS: Gizlilik Bildirimi UPS: Gizlilik Bildirimi Geçerlilik Tarihi: 1 Ocak 2012 United Parcel Service, Inc. mensupları bizler, bağlı kuruluş ve iştiraklerimiz ile beraber (topluca, UPS olarak anılacaktır), gizliliğe ilişkin kaygılarınıza

Detaylı

Topladığımız ve Kullandığımız Bilgiler

Topladığımız ve Kullandığımız Bilgiler Cognitus Gizlilik Politikası Bu Gizlilik Politikası Cognitus Hizmetini (''Hizmet'') kullandığınızda Cognitus'un bilgilerinizi toplama, kullanma ve ifşasına ilişkin politikaları ve usullerini açıklamaktadır.

Detaylı

"www.palladiumataşehir.com.tr web sitesi" veya "Web Sitesi"; Palladium Ataşehir e ait tüm ana ve alt web siteleri anlamını taşımaktadır.

www.palladiumataşehir.com.tr web sitesi veya Web Sitesi; Palladium Ataşehir e ait tüm ana ve alt web siteleri anlamını taşımaktadır. Site Kullanım Şartları ve Gizlilik Bildirimi Kozken İnşaat Taahhüt ve Turizm A.Ş. (bundan böyle "Palladium Ataşehir olarak anılacaktır.) webde geçirdiğiniz süreyi en güvenli ve rahat şekilde tamamlamanız

Detaylı

AVON GİZLİLİK BEYANI. Son Güncelleme: 20.11.2014 KAPSAM

AVON GİZLİLİK BEYANI. Son Güncelleme: 20.11.2014 KAPSAM Son Güncelleme: 20.11.2014 AVON GİZLİLİK BEYANI KAPSAM AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. ("Avon"), kişisel bilgileri nasıl topladığı, kullandığı ve ifşa ettiği konusunda bilgilendirme amacıyla bu

Detaylı

Ebeveyn kontrolü EBEVEYNLER İÇİN NOT. Çocuğunuzun oynamasına izin vermeden önce PlayStation Vita sisteminde ebeveyn kontrolü ayarlarını yapın.

Ebeveyn kontrolü EBEVEYNLER İÇİN NOT. Çocuğunuzun oynamasına izin vermeden önce PlayStation Vita sisteminde ebeveyn kontrolü ayarlarını yapın. Ebeveyn kontrolü EBEVEYNLER İÇİN NOT Çocuğunuzun oynamasına izin vermeden önce Vita sisteminde ebeveyn kontrolü ayarlarını yapın. 4-419-422-01(1) Vita sistemi ebeveynlere ve koruyuculara, çocuklarının

Detaylı

biztonet GIZLILIK POLITIKASI

biztonet GIZLILIK POLITIKASI biztonet GIZLILIK POLITIKASI Giriş Kişisel ve profesyonel bilgilerinizi koruyoruz. Bu bilgilerinizi sadece izin alarak veya bu politikada ayrıntılandırıldığı gibi yasaların gerektirdiği ölçüde paylaşıyor

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ İşbu Bilgilendirme ve Aydınlatma Bildirim Formu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Detaylı

REKLAM VE TANIMLAMA BİLGİSİ POLİTİKASI

REKLAM VE TANIMLAMA BİLGİSİ POLİTİKASI REKLAM VE TANIMLAMA BİLGİSİ POLİTİKASI GENEL İZLEME TEKNOLOJİLERİ KULLANIYORUZ Web sitemizi veya hizmetimizi kullandığınızda, zaman geçtikçe ve farklı web siteleri üzerinden kullanıcılar hakkında kişisel

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

Apple School Manager

Apple School Manager Apple School Manager ipad ve Mac i her sınıfa ve öğrenciye kolayca dağıtın. Profesyonel Makine Cihaz ve Bilgi Teknolojileri Apple ın dağıtımınızın her adımını destekleyen güçlü araçlarıyla hızlı bir biçimde

Detaylı

Ürün ve hizmet başvurularını işleme alma, ödeme ve işlemler gerçekleştirme, talimatları ya da talepleri tamamlama

Ürün ve hizmet başvurularını işleme alma, ödeme ve işlemler gerçekleştirme, talimatları ya da talepleri tamamlama Gizlilik Politikası Bu Gizlilik Politikası, Standard Chartered Grup un ( SCB, biz veya bizim ) herhangi bir üyesi tarafından Kişisel Verilerin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesi hakkındadır. Kişisel

Detaylı

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1 Çevrimiçi paylaşım 3.1 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası

Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası İşbu belge, Wilhelm-Wagenfeld-Str. 22, 80807 Munich, Germany adresinde yer alan Travian Games GmbH nin (bundan böyle TRAVIAN GAMES olarak anılacaktır) Gizlilik

Detaylı

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a)

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan Proticaret Exclusive portalının versiyon v3.0'dan versiyon 3.1.0'a yükseltirken

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Baskı 1.0 TR Nokia Müzik Nokia Müzik'i Windows Phone'dan kullanarak, şarkıları telefonunuza ve uyumlu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Başlangıç ekranında sola kaydırın ve

Detaylı

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Gönderen için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi Bu sistem, ithalat gönderilerinin organize edilmesi için hazırlanmıș, kullanımı kolay online bir programdır. TNT Express

Detaylı

RIOT GAMES LEAGUE OF LEGENDS AVRUPA TURNUVA ARACI GİZLİLİK POLİTİKASI

RIOT GAMES LEAGUE OF LEGENDS AVRUPA TURNUVA ARACI GİZLİLİK POLİTİKASI RIOT GAMES LEAGUE OF LEGENDS AVRUPA TURNUVA ARACI GİZLİLİK POLİTİKASI Son Değişiklik Tarihi: [15/04/2015] Bir Delaware kuruluşu olan Riot Games, Inc., onun bağlı ortaklığı İrlanda limitet şirketi Riot

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

www.abcadcam.com.tr ABONELİK MERKEZİNE GİRİN

www.abcadcam.com.tr ABONELİK MERKEZİNE GİRİN ABONELİK MERKEZİNE GİRİN Autodesk Abonelik Merkezi şifre ile korunan bir web sitesidir. Yükseltmeleri ve kullandığınız yazılımların yeni sürümlerini hazır olur olmaz buradan indirebilirsiniz. Ürün Geliştirmeleri-

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI Aşağıdaki Kullanım Koşulları, Alastian web sitesi için geçerlidir. Lütfen bu koşulları dikkatle okuyunuz. Bu koşullar, hak ve yükümlülükleriniz ile sizin için

Detaylı

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu Güvenlik Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR 24/08/2011 tarihli ve 2011/DK-14/461 sayılı Kurul Kararı ile GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç MADDE 1 - (1) Bu Usul ve Esasların amacı, tercihe dayalı Güvenli İnternet Hizmetine

Detaylı

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Alıcı için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Alıcı için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi TNT Express İthalat Sistemi ile doküman, paket ve kargolarınızı 168 ülkeden "alıcı ödemeli" olarak toplatabilirsiniz. Siz-alıcı

Detaylı

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP ile Müşteri, belirli SAP ürün ve hizmetlerinin satın alınması için bir anlaşma gerçekleştirmiştir ("Anlaşma") ve Müşteri, bu anlaşma uyarınca SAP Connected

Detaylı

Şu an gezinmekte olduğunuz internet sitesi Pelicell Telekomünikasyon Anonim Şirketi ne aittir.

Şu an gezinmekte olduğunuz  internet sitesi Pelicell Telekomünikasyon Anonim Şirketi ne aittir. Şu an gezinmekte olduğunuz www.pelicell.com.tr internet sitesi Pelicell Telekomünikasyon Anonim Şirketi ne aittir. Öncelikle belirtmek isteriz ki, aşağıda belirteceğimiz gizlilik politikamıza ilişkin hususların

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürün bildirimi Bu

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm A TUR Notların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma nasıl yanıt vermeniz gerektiğini size söyler

Detaylı

Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz.

Bu internet sitesini (Kısaca PORTAL olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu koşulları kabul etmediğiniz taktirde "PORTAL"ı kullanmaktan vazgeçiniz. TANIMLAR PORTAL

Detaylı

Google ile Yeniden Pazarlama.

Google ile Yeniden Pazarlama. Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hdfl hedefleyin. Yeniden Pazarlama nedir? Yeniden Pazarlama, websitenizi ziyaret eden ancak satın almaya da kaydolma gibi istenen bir

Detaylı

İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI İşbu İnternet Sitesi Gizlilik Politikası nın amacı, Aygaz A.Ş. ( Şirket ) tarafından işletilmekte olan www.aygaz.com.tr internet sitesi ( Site ) üzerinden temin edilen

Detaylı

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e)

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e) Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan Proticaret Exclusive portalının versiyon v3.2.0'dan versiyon 3.2.1'e yükseltirken

Detaylı

R6200v2 Akıllı WiFi Router Kurulum Kılavuzu

R6200v2 Akıllı WiFi Router Kurulum Kılavuzu Ticari markalar NETGEAR, NETGEAR logosu ve Connect with Innovation; NETGEAR, Inc. ve/veya bağlı şirketlerinin ABD'de ve/veya diğer ülkelerde ticari markaları ve/veya kayıtlı ticari markalarıdır. Bilgiler,

Detaylı

1.1 Web Kavramlar. 1.1.1.3 URL terimini tanımlayınız ve anlayınız.

1.1 Web Kavramlar. 1.1.1.3 URL terimini tanımlayınız ve anlayınız. 1.1 Web Kavramlar 117 Anahtar 7erim/er 1.1.1.1 Web ve Internet terimlerini tanımlayınız. Her birinin anahtar özelliklerini tanımlayınız. Web bir Internet hizmetidir. Web Internet üzerinde bağlantılı html

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni.

Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni. Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni. Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi; Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size

Detaylı

1.1.1. Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi (ECAS) ile Kayıt İşlemi 2. 1.1.2. Unutulan şifre 6. 1.1.3. Ad-soyad veya e-posta adresi değiştirme 8

1.1.1. Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi (ECAS) ile Kayıt İşlemi 2. 1.1.2. Unutulan şifre 6. 1.1.3. Ad-soyad veya e-posta adresi değiştirme 8 AVRUPA KOMİSYONU Eğitim ve Kültür Genel Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Politikaları ve Programı Hayat Boyu Öğrenme Programı Koordinatörlüğü Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi Kullanıcı Kılavuzu Avrupa

Detaylı

McAfee Gizlilik Bildirimi

McAfee Gizlilik Bildirimi McAfee Gizlilik Bildirimi Geçerlilik Tarihi: 4 Nisan 2017 İşbu Bildirim; topladığımız, kullandığımız ve paylaştığımız veriler ve topladığımız kişisel verileri saygı çerçevesinde kullanma konusundaki taahhüdümüz

Detaylı

SEÇKİN ONUR. Doküman No: Rev.Tarihi 01.11.2014. Yayın Tarihi 23.10.2013 Revizyon No 01 OGP 09 SEÇKİN ONUR BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

SEÇKİN ONUR. Doküman No: Rev.Tarihi 01.11.2014. Yayın Tarihi 23.10.2013 Revizyon No 01 OGP 09 SEÇKİN ONUR BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI Tanım: Bilgi güvenliği, kurumdaki işlerin sürekliliğinin sağlanması, işlerde meydana gelebilecek aksaklıkların azaltılması ve yatırımlardan gelecek faydanın artırılması için bilginin geniş çaplı tehditlerden

Detaylı

CNH INDUSTRIAL GIZLILIK POLITIKASI

CNH INDUSTRIAL GIZLILIK POLITIKASI CNH INDUSTRIAL GIZLILIK POLITIKASI Genel Şartlar CNH Industrial Grubu, ürünlerine gösterdiğiniz ilgiyi ve bu websitesini ziyaretinizi takdir ediyor. Kişisel verilerinizin işlenmesinde gizliliğinizin korunması,

Detaylı

Ingram Micro Gizlilik Bildirimi

Ingram Micro Gizlilik Bildirimi Amaç ve Kapsam Bu Ingram Micro Gizlilik Bildirimi ("Gizlilik Bildirimi"), bir Delaware kuruluşu olan Ingram Micro Inc.'nin ve mülkiyetimizde ya da kontrolümüzde olan şirketlerin ("Bağlı Şirketler") (müştereken

Detaylı

1. E-TİCARETTE MAL ve HİZMET ALIP SATMAK 1.1. E- Ticaretin Ögeleri 1.1.1. E-Posta 1.1.2. Elektronik Firma (e-firma) 1.1.3. Alıcı 1.1.4.

1. E-TİCARETTE MAL ve HİZMET ALIP SATMAK 1.1. E- Ticaretin Ögeleri 1.1.1. E-Posta 1.1.2. Elektronik Firma (e-firma) 1.1.3. Alıcı 1.1.4. 1. E-TİCARETTE MAL ve HİZMET ALIP SATMAK 1.1. E- Ticaretin Ögeleri 1.1.1. E-Posta 1.1.2. Elektronik Firma (e-firma) 1.1.3. Alıcı 1.1.4. Bankalar 1.1.5. Sigorta 1.1.6. Nakliye Elektronik posta, bir bilgisayardan

Detaylı

Müşteri Gizlilik Politikası

Müşteri Gizlilik Politikası Müşteri Gizlilik Politikası PALMET ENERJİ A.Ş (PALMET), bilgi varlıklarının güvenliğini sağlamak ve muhafaza etmek amacıyla Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ni (BGYS) kurmuştur. Şirketimiz, müşterilerimizin

Detaylı

TİCARİ İLETİŞİM VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİLER HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI

TİCARİ İLETİŞİM VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİLER HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI TİCARİ İLETİŞİM VE TİCARİ ELEKTRONİK İLETİLER HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik ( Yönetmelik ) 15.07.2015 tarihli ve 29417 sayılı Resmi Gazete

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi "Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası" unvanlı şirket ve kendisine

Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası unvanlı şirket ve kendisine Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi "Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası" unvanlı şirket ve kendisine bağlı şirketler tarafından işletilmektedir. Kişisel verilerinizin

Detaylı

Kullanıcı Sözleşmesi

Kullanıcı Sözleşmesi Kullanıcı Sözleşmesi Girdiğiniz siteyi; (degerinibilir.com ve alt veya bağlı marka siteleri) ziyaret eden veya bu sitede sunulan hizmetlerden yararlanmayı talep eden herkes, işbu Kullanım Sözleşmesi nde

Detaylı

KOMİTELER VE ÇALIŞMA ESASLARI

KOMİTELER VE ÇALIŞMA ESASLARI KOMİTELER VE ÇALIŞMA ESASLARI KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ ÜYELER VE ÇALIŞMA ESASLARI 1- AMAÇ Bu düzenlemenin amacı Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Kasım 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 24.08.2011 Karar No : 2011/DK-14/461 Gündem Konusu : Güvenli İnternet Hizmetine İlişkin Usul ve Esaslar. KARAR : 5809 sayılı Kanunun 4 üncü

Detaylı

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web tarayıcınızda açık durumdayken güvenilen sitelere ekleme işlemi

Detaylı

Gizlilik Politikası. Yazdır Kaydet PDF

Gizlilik Politikası. Yazdır Kaydet PDF Gizlilik Politikası Yazdır Kaydet PDF Güncelleme: 11 Ocak 2012 Disney Club Penguin ( Club Penguin ), 500-1628 Dickson Avenue, Kelowna, İngiliz Kolombiyası, Kanada, VIY 9X1 adresinde yerleşik Disney Online

Detaylı

BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU

BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ OTOMASYON PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI EYLÜL 2016 1 Bu kılavuzda yazılı bilgiler Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Bilgi İşlem Otomasyonu dahilinde kullanılan

Detaylı

The Hobbit : Armies of the Third Age ve The Hobbit : Kingdoms of Middle-earth Gizlilik Politikası

The Hobbit : Armies of the Third Age ve The Hobbit : Kingdoms of Middle-earth Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 1 Kasım 2012 The Hobbit : Armies of the Third Age ve The Hobbit : Kingdoms of Middle-earth Gizlilik Politikası Giriş Hoş geldiniz! Kabam, size The Hobbit : Armies of the Third Age ve The

Detaylı

Symantec Enterprise Tektik Destek İlkesi. Kapsam. Dil Desteği. Belirlenen Kişiler. Bilgi Paylaşımı

Symantec Enterprise Tektik Destek İlkesi. Kapsam. Dil Desteği. Belirlenen Kişiler. Bilgi Paylaşımı Symantec Enterprise Tektik Destek İlkesi Kapsam Bu Kurumsal Teknik Destek İlkesi ( İlke ) 2 Temmuz 2011 tarihinden itibaren geçerlidir sve dünya çapında uygulanacaktır. Aktif Destek Sözleşmeleri kapsamında

Detaylı

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Günümüzün giderek zorlaşan rekabet ortamında artan müşteri sayıları nedeniyle müşteri ilişkileri yönetimi her geçen gün boyut değiştirmektedir. Müşterilerine

Detaylı

N300 WiFi Yönlendirici (N300R)

N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Sayın İzmir YMMO; Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. 1840 yılından bu yana yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimizi sürekli ihtiyaçlar ve zamanın gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı,

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı, SABİT TELEFON HİZMETLERİ: Abonelik: Abonelik sözleşmesi yapabilme hakkınız bulunmaktadır. Abonelik sözleşmesi yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz yararınıza olacaktır: Sözleşme hükümlerini okumalı,

Detaylı

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu için geliştirilen

Detaylı

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ web uygulamaları Üyelik Koşulları; TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI EKONOMİK YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (Tebliğ

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı