BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ KUPAYA İLK ADIMI ATTI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ KUPAYA İLK ADIMI ATTI"

Transkript

1 BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ KUPAYA İLK ADIMI ATTI Balıkesir in Güre ilçesinde düzenlenen Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası C grubunda ilk maçını Kastamonu temsilcisi Ferko Ilgaz M.R. KBSK ile oynayan Kırçiçeği Bodrum Basket maçtan galip ayrıldı. Periyotları 23 12, 38 28, ve biten maçta, 13 sayıyla Deniz Boz maçın en iyi oyuncusu seçildi. Kırçiçeği Bodrum Basket 28 Eylül Çarşamba günü saat da İzmit Belediye ile karşılaşacak.

2

3 KIRÇİÇEKLERİ BODRUM FENERBAHÇE BASKET Kırçiçeği Bodrum Kadın Basketbol takımı, Fenerbahçe ile lig karşılaşmalrı öncesinde hazırlık maçı yaptı. Maçı Fenerbahçe 15 sayı fark ile kazandı. Bilyoner.com Kadınlar ligi şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kadınlar Basketbol 2. ligi şampiyonu Kırçiçekleri Bodrum Basketbol kadınlar takımı Bodrum Binnaz Karakaya spor salonunda karşılaştı.

4 Şampiyonların lige hazırlık karşılaşmasının; 1,3,4 periyotlarında Fenerbahçe, 2 inci periyodunda ise Kırçiçekleri Bodrum Basketbol üstün oynadı. Bodrum Gümbet Binnaz Karakaya Spor salonunda gerçekleşen karşılaşmayı Fenerbahçe 15 sayı fark ile kazandı. Maçı aralarında Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öcalmaz, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya nın da bulunduğu birçok spor sever ilgi ile izledi. Karşılaşmayı Baş Hakem Emrah Şatır, Soner Özaydoğan ve Burak İremçiçek yönetti. Karşılaşmanın birinci periyodunda Fenerbahçe üstünlük kurduysa da, Kırçiçekleri kısa sürede toparladı. Karşılaşmanın ikinci periyodunda iyi bir oyun çıkaran Bodrum Kırçiçekleri periyodu üstün tamamladı. Fenerbahçe, bir alt ligdeki Bodrum Kırçiçekleri nin karşısında toparlanarak üçüncü periyordu 17-21, dördüncü periyodu sayı ile üstün tamamladı. Karşılaşmada Fenerbahçe de Doğa Bengisus Alper Anastasiya Verameye 15 er sayı ile, Bodrum Kırçiçekleri nde ise Belgin Onbaşı 24 sayı karşılaşmadan en çok sayı atan fporcu oldu. Kırçiçeklerinde Melek Bilge 11 sayı, Deniz Boz 10 sayı atarak öne çıktılar. Kırçiçekleri geçtiğimiz yıl ligin ilk yarısında Kadınlar basketbol bölgesel liginden birinci olup, ikinci yarısında TKB2L yi şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ne çıkmıştı..

5

6

7

8

9 BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ne yükselen ve bu başarının duyurulmasında, büyük emeği olan Bodrum basına bir teşekkür yemeği verdi. Yemek öncesi düzenlenen basın toplantısında Kırçiçeği Bodrum Basket in kurmay hayeti yeni sezon hedeflerini anlattı. Toplantıya yönetim, teknik ekip, oyuncuları ve sponsoruyla tam kadro katılan Kırçiçeği Bodrum Basket in toplantının açılış konuşmasını Basın Sorumlusu Zeynep Çiğdem Dedeoğlu yaptı. Dedeoğlu; Tüm sezon boyunca bizi hiç yalnız bırakmadınız ve bu kupayı kazanmamızda, takım, teknik kadro kadar sizlerinde emeği çok büyük. Başarılarımızı sizlerin sayesinde duyurduk. Sizler sayesinde Bodrum halkı bizi tanıdı, sahip çıktı, maçlarımızda yalnız bırakmadı. Dolu bir salonda oynamak bir takım için çok büyük moral ve motivasyon kaynağıdır. Yeni sezonda, daha zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz, uzun bir yolumuz var, bu yolu sizlerle birlikte en başarılı şekilde

10 almak istiyoruz dedi. Yeni sezona hazırlık sürecinde İzmir de bir turnuvaya katıldıklarını, 21 Eylül çarşamba günü Süperlig Şampiyonu Fenerbahçe ile Bodrum da sezon açılış maçı oynayacaklarını ve ardından 27 Eylül de Balıkesir de gerçekleştirilecek Federasyon Kupası na katılacaklarını söyleyen Dedeoğlu, Ligin 9 Ekim de başlayacağını, ilk maçı Bodrum da oynayacaklarını ve tüm basketbol severleri salona beklediklerini söyledi. Kulüp Başkanı Yiğit Özmen de sözlerine basın mensuplarına teşekkür ederek başladı. Destekleriniz bizim başarılarımızı daha fazla insana ulaştırmamızı sağlıyor. Basketbolu geliştirmek ve sevdirmek adına bizler elimizden geleni yapıyoruz ancak sizlerin sayesinde sesimizi duyurabiliyoruz dedi. Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş da sözlerine teşekkür ederek başladı. Kulüple yolları kesiştiği andan itibaren bir aile olduklarını ve uzun soluklu bir yola çıktıklarını söyleyen İpbaş; Sizin aynanızla Bodrum, basketbolun coşkusunu yaşabildi. İlk yılımızda şampiyon olarak kupayı Bodrum a getirdik. Kırçiçeği ailesi olarakta çok büyük bir gurur oldu bizim için. Aramızda bir ayrım yok artık, Kırçiçeği Bodrum Basket Ailesi olarak bütünleştik. Potanın Kırçiçekleri ismimiz çok benimsendi, çok da yakıştı. Disiplinle azimle, takım olarak, büyük bir aile olan Kırçiçeği Bodrum Basket başarılarıyla var olmaya devam edecek dedi. Geçen sezonki kadronun as sporcularını koruduklarını ve beş yeni transferle takımı güçlendirdiklerini söyleyen Baş antrenör Ömer Petorak, sezon hazırlıklarını tamamladıklarını ve hedeflerinin Bodrum a Şampiyonluk kupasını getirmek olduğunu sözlerine ekledi. Basın mensuplarının Altyapı çalışmaları ilgili planlarınız var mı? sorusuna Başkan Yiğit Özmen şöyle cevap verdi; İlk yılımızda konsantrasyonumuzu A takım üzerinde yoğunlaştırdık. Yaz başında destekçilerimizden Çağdaş Holding in öncülüğünde

11 Kızlara ücretsiz basketbol okulu projesini başlattık. Bu projeyi kış sezonunda da devam ettireceğiz. Amacımız, Bodrum da yetişen başarılı sporcuları A takımda oynatmak Takımın yeni kadrosu ve transferlerle ilgili soruya Antrenör Ömer Petorak; Takımımızı büyük ölçüde koruduk, bu sezon aramıza Dilek Dedeoğlu, Aslı Sevinç, Şenay Şale ile birlikte Bodrum lu sporculardan Deniz Ataer ve Tuana Eşsiz katıdı. Yeni sezonda zorlu rakiplerle karşılaşacağız ve çok sıkı maçlar oynanacak, seyirci için de izlenmesi keyifli maçlar olacak dedi. Toplantının sonunda takım ve basın Şampiyonluk Kupası ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

12

13 KIRÇİÇEKLERİ GÜÇLENDİRDİ KADROYU TKB2L ni Şampiyon olarak bitiren ve 1. lige yükselelen Kırçiçeğikleri kadroyu güçlendirdi. Bodrum Basket yeni sezon transferlerini tamamladı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligini namağlup Şampiyon tamamlayan Kırçiçeği Bodrum Basket yeni sezon transferlerini bitirdi. Deniz Boz, Melek Bilge, Nihan Anaz, İrem Tulgar, Belgin Onbaşı, Dilara Kaya ve Gamze Türkoğlu ile sözleşmesini uzatan Bodrum temsilcisi, yerli bir ismi daha kadrosuna dahil etti. Bodrum lu oyuncu Deniz Ataer 2 yıl aradan sonra Kırçiçeği olarak sahaya döndü. Bodrum temsilcisi rakiplerinin en iyi 3 oyuncusunuda alarak sezonunada Şampiyonluk hedefi ile yola çıktı. TKB2L ni 2. bitiren Becker 35 Albatroslar takımının pivot oyuncusu Aslı Sevinç, Ekiz Yumurta Foça takımının en skorer oyuncusu Dilek Dedeoğlu ve Çekmeköy Belediye nin guardı Şenay Şale yeni sezonda Kırçiçeği olarak sahaya çıkacak. KIRÇİÇEKLERİ DÖRT KÖŞE TKB2L Final turunda Kırçiçeği Bodrum Basket 4. maçında Bayraklı Belediye karşısında 38 sayılık farkla galip geldi.

14 Karşılaşmaya 5-0 lık bir seriyle başlayan Kırçiçeği Bodrum Basket, ilk çeyreği 13-9 önde tamamladı. İkinci çeyreğe de 10-0 lık bir seriyle başlayan Bodrum temsilcisi, özellikle İrem Tulgar ın etkili oyunuyla devre sonunda 20 sayılık farkı yakaladı ve soyunma odasına luk skorun rahatlığıyla gitti. Bayraklı Belediyespor un çabaları üçüncü çeyrekte de farkı kapatmak için yeterli olmayınca, Kırçiçeği Bodrum Basket son çeyreğe önde girdi. Son çeyrekte rakibine yalnızca 5 sayı atma şansı taşıyan Bodrum temsilcisi, karşılaşmadan lik skorla galip ayrıldı. Maçın en değerli oyuncusu, Kırçiçeği Bodrum Basketbol dan İrem Tulgar en seçildi. Erkek kardeşi Kerem Tulgar ın doğumgününde bu ödülü aldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen İrem ödülünü kardeşine ithaf etti. İrem Tulgar 14 sayı, 4 ribaund, 6 asist, Nihan Anaz 10 sayı, 2 ribaund, Dilek Özak 16 sayı, 5 ribaund, Melek Bilge 11 sayı, 9 ribaund ile skora katkıda bulundu. Kırçiçekleri Final turnuvasında 5. maçını 12 Mayıs Perşembe günü, saat da Dostluk Spor ile oynayacak. KIRÇİÇEKLERİ 3 DE 3 YAPTI BODRUM BASKET TKBL Final turunda Kırçiçekleri Bodrum Basket 3 de 3 yaptı. Turnuvanın 3. maçında İzmit Belediye ile oynayan Kırçiçekleri lik skorla mağlup ederek galibiyet serisine devam etti. Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar 2. liginide başarılı

15 bir sezon geçiren Kırçiçeği Bodrum Basket takımı Final turunda da başarı gerfiğini sürdürüyor. Muğla da gerçekleştirilen ve 8 takımın katıldığı turnuvada 3 de 3 yapan Kırçiçekleri hedeflediği şampiyonluk yolunda adım adım ilerliyor. Kırçiçeği Bodrum Basket 3. maçını oynadığı İzmit Belediye karşısında ilk 8 dakikayı Belgin Onbaşı nın ın 11 sayısıyla 16-2 üstün geçen Kırçiçeği Bodrum Basketbol, ilk çeyrek sonunda durumu 21-5 e getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısını da Kırçiçeği Bodrum Basketbol, 30 sayı farkla önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısında da oyunun kontrolünü elinde bulunduran Bordum temsilcisi, üçüncü periyodunu önde tamamladığı karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Kırçiçeği Bodrum Basketbol dan Dilara Kaya Maçın en değerli oyuncusu, Kırçiçeği Bodrum Basketbol dan Dilara Kaya seçildi. Bodrum ekibinde Belgin Onbaşı 14, İrem Tulgar 12 (3 rb, 4 ast), Dilara Kaya 10 (6 rb) sayı ile oynadı. İzmit Belediye de Şeyma Kutun 10, Deniz Üstün 10 sayı, 4 ribauntla maçı tamamladı. Kırçiçekleri Final turnuvasında 4. maçını 11 Mayıs Çarşamba günü, saat de Bayraklı Belediye ile oynayacak.

16

17

18 KIRÇİÇEKLERİ TURNUVADA İKİNCİ GALİBİYETİNİ ALDI Kırçiçeği Bodrum Basketbol, günün üçüncü maçında karşılaştığı Çekmeköy Belediyesi ni lık skorla geçerek iki de iki yaptı. Oyuna iyi başlayan ve Belgin in hücumdaki etkili oyunuyla ilk periyotu önde tamamlayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol, devreyi de 14 sayı farkla üstün kapattı. Karşılaşmanın dördüncü çeyreğine önde giren Kırçiçeği Bodrum Basketbol, maçtan da galibiyetle ayrıldı. Maçın en değerli oyuncusu Kırçiçeği Bodrum Basketbol dan Belgin Onbaşı seçildi. Belgin Onbaşı 17 sayı- 9 ribaund- 2 asist, Melek Bilge 12 sayı- 7 ribaund ve Gamze Türkoğlu da 9 sayı- 10 ribaundla maçı tamamladı. Turnuvadaki ilk yenilgisini alan Çekmeköy Belediyesi nde ise Betül Erkoyuncu 14 sayı- 12 ribaundla double double rakamlarına ulaşırken, Tuğçe Kanat da 15 sayı- 2 ribaund- 3 asistle mücadeleyi noktaladı. Kırçiçekleri Final turnuvasında 3. maçını 9 Mayıs Pazartesi günü, saat de İzmit Belediye ile oynayacak.

19

20 KIRÇİÇEKLERİ GARANTİLEDİ FİNALİ KIRÇİÇEKLERİ FİNALİ GARANTİLEDİ TKB2L 8 li Final grubuna yükselme maçlarında son dönemece girildi. D grubunda bulunan Kırçiçeği Bodrum Basket, gruptan çıkmayı garantilerken, sezon boyunca tek mağlubiyetini İzmir temsilcisi Becker 35 Albatros takımı karşısında aldı. Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Ligi grup maçları bu hafta

21 sonu oynanacak maçlarla tamamlanacak. Gruplarında ilk 2 sıraya yerleşen ve 3 grubun en iyi 3 cülerinin katılacağı 8 li finaller 7 Mayıs ta Muğla da başlayacak. Sezon boyunca farklı skorlalarla galibiyet serisini sürdüren ve başarılı bir grafik çizen Kırçiçeği Bodrum Basket turun son maçını kendi evinde yendiği Becker 35 Albatros ile İzmir de oynadı. Saha ve seyrici avantajını da iyi kullanan Becker, maçın ilk dakikalarından itibaren oyunda hakimiyet kurdu. İlk periyodu geçen maçta 2. periyot başa baş bir mücadele sergilendi. Kırçiçekleri farkı eritti ancak Becker devreyi önde kapadı. 3. periyodu geçen İzmir temsilcisi karşısında mücadeleden vazgeçmedi, yaşadığı top kayıpları karşısında maç Becker lehine sonuçlandı. Takımların şampiyonluk mücadelesi 7 başlayacak 8 li Finallere taşındı. KIRÇİÇEKLERİ RAHAT GEÇTİ KIRÇİÇEKLERİ GEÇTİ Mayıs ta ANADOLU ANADOLU 64 Ü Muğla da 64 Ü RAHAT TKB2L 7. haftasında Uşak temsilcisi Anadolu 64 takımını konuk eden Kırçiçeği Bodrum Basket sahadan galip ayrıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi Eleme turu 7. haftasında Kırçiçeği Bodrum Basket namağlup liderliğini korudu. Anadolu 64 ile karşılaşan Kırçiçekleri maçı

22 kazandı. İlk periyodu alan Kırçiçekleri devreyi 28 sayı farkla kapattı. 3. periyotta skoru ye getirdi ve maçı kazandı. Maçta Candide Öztürk 19 sayı, 15 ribaund ve 6 asist ile maçın yıldızı olurken, Dilara Kaya 18 sayı, 11 ribaund, 1 asist ve Tuğçe Beyzi 18 sayı 4 ribaund ve 3 asistle oynadı. Burcu Özdemir ise 17 asist ve 7 sayı ile skora katkıda bulundu. Anadolu 64 takımının ürettiği 50 sayının 27 sine Berfu Uzun imza attı. Adım adım final turuna yaklaşılırken Kırçiçeği Bodrum Basket grupta namağlup liderliğini sürdürdü. Grupta 8. maçını 23 Nisan Cumartesi günü Bursa deplasmanında Zeytin Gençlik takımı ile oynayacak. KIRÇİÇEKLERİNE ÜÇ YENİ İSİM KATILDI KIRÇİÇEKLERİNE ÜÇ YENİ İSİM KATILDI TKB2L nin favori gösterilen takımlarından Kırçiçeği Bodrum Basket yeni transferleriyle ligde iddiasını sürdürüyor. Kırçiçeği Bodrum Basket transfer ettiği üç yeni isimle kadrosunu güçlendirdi doğumlu Belgin Onbaşı, 1991 doğumlu Melis Dilara Kaya ve1989 doğumlu Esen Burcu Özdemir i renklerine bağlayan Kırçiçeği Bodrum Basket şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ BODRUM BASKET KUPADA FİNAL GRUBUNDA

KIRÇİÇEKLERİ BODRUM BASKET KUPADA FİNAL GRUBUNDA KIRÇİÇEKLERİ BODRUM BASKET KUPADA FİNAL GRUBUNDA Balıkesir in Güre ilçesinde düzenlenen TKBL Federasyon Kupası grup karşılaşmalarında, Kırçiçeği Bodrum Basket oynadığı 4 maçın 3 ünü kazanarak 8 li final

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ SAHASINDA FARKLI KAZANDI: 8147

KIRÇİÇEKLERİ SAHASINDA FARKLI KAZANDI: 8147 BODRUM KIRÇİÇEKLERİ SAHASINDA FARKLI KAZANDI: 8147 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi nin favori takımı Kırçiçeği Bodrum da kendi sahasında karşılaşmayı karşısında açık ara farklı kazandı Nevşehir Hbvü 81-47

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ

KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ TKB2L 7. haftasında Uşak temsilcisi Anadolu 64 takımını konuk eden Kırçiçeği Bodrum Basket sahadan 112 50 galip ayrıldı. Türkiye

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, FB Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, Fener Antalya canlı izle, FB Antalya canlı izle. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında

Detaylı

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, FB Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, Fener Antalya canlı izle, FB Antalya canlı izle. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında

Detaylı

KIRÇİÇEĞİ NİN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

KIRÇİÇEĞİ NİN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR BODRUM BASKETBOLUNA KIRÇİÇEĞİ NİN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR Kırçiçeği Restoran Zinciri, imzaladığı sponsorluk anlaşmasıyla Bodrum Basketbol Spor Kulübüne verdiği desteği sürdürdü. Geçen sezonu mütevazi

Detaylı

ÜNLÜ İSİMLER ENGELLİLER İÇİN SAHNE ALDI

ÜNLÜ İSİMLER ENGELLİLER İÇİN SAHNE ALDI ÜNLÜ İSİMLER ENGELLİLER İÇİN SAHNE ALDI SANATCILAR, OYUNCULAR, MANKENLER ENGELLİLER İÇİN GELDİ VATANDAŞLAR GELMEDİ YILDIZLAR GEÇİTİNE DÖNEN GECEYE VATANDAŞLAR DUYARSIZ KALDI ENGELLİLER YARARINA DÜZENLENDİ

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

Çömlekçi Yağlı Güreşleri

Çömlekçi Yağlı Güreşleri 11. Bodrum Belediyesi Çömlekçi Yağlı Güreşleri 11. Bodrum Belediyesi Çömlekçi Yağlı Güreşleri, Çömlekçi Mahallesi Yağlı Güreş Sahası nda gerçekleşti. Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen güreşlere Muğla,

Detaylı

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin Kartal turu geçti BEŞİKTAŞ Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Ankaragücü nü 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu skorla, Ziraat Türkiye Kupası nda bir üste tura yükseldi. Karakartallar

Detaylı

Beşiktaş, Ziraat. Beşiktaş Gazetesi Hakem Abdullah Yılmaz GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Beşiktaş, Ziraat. Beşiktaş Gazetesi Hakem Abdullah Yılmaz GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR Hakem Abdullah Yılmaz BEŞİKTAŞ Ziraat Türkiye Kupası'nda tur arayacak. Maçlarını kazanarak tur atlamayı bilen Beşiktaş yarın Ankaragücü ile karşılaşacak. Maçın hakemi ise Abdullah Yılmaz. Beşiktaş, Ziraat

Detaylı

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla

Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, yaptı. Bir süre ayak tenisi oynayan oyuncular, şut çalışmasıyla Kartal kupa mesaisinde BEŞİKTAŞ Ankaragücü'yle Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçın ilk idmanını tamamladı. Antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Beşiktaş, pas ve top kapma çalışmalarının ardından

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ

KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ KIRÇİÇEKLERİ FİRE VERMEDİ Kadınlar Basketbol 2. liginde evinde Bursa temsilcisi Zeytin Gençlik takımını konuk eden Kırçiçeği Bodrum Basket 21. haftada da fire vermedi ve maçı 91 57 aldı. Türkiye Basketbol

Detaylı

Heyetin incelemelerin ardından bir rapor hazırlayacağı ve hazırlanan rapora göre yol haritasının çizileceği öğrenildi.

Heyetin incelemelerin ardından bir rapor hazırlayacağı ve hazırlanan rapora göre yol haritasının çizileceği öğrenildi. NİHAYET BEKLENEN, YETKİLİLERİ BODRUM ŞEBEKESİNİ İNCELEDİ DSİ SU Bodrum da kangren haline gelen isale hattı patlaklarını incelemek üzere Devlet Su İşleri (DSİ) nden bir heyet Bodrum a geldi. MUSKİ 1. Bölge

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Maça tutuk. Beşiktaş Gazetesi Potada anlamlı galibiyet GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR Potada anlamlı galibiyet BEŞİKTAŞ Erkek Basketbol Takımı, Lietuvso Rytas ı deplasmanda 73-67 mağlup etti. Siemens Arena da oynanan karşılaşmaya Beşiktaş, Vidmar, Jerrells, Markota, Muratcan ve Christopher

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

11 günlük izindeler. ardından Antalya'da kampa gidecek. haftada Kayserispor'la

11 günlük izindeler. ardından Antalya'da kampa gidecek. haftada Kayserispor'la 11 günlük izindeler Beşiktaş Futbol Takımı, dün oynadığı Kayserispor maçının ardından 11 günlük izne çıktı. Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocak 2013 saat 18.00'- da yapacağı antrenmanla başlayacak.

Detaylı

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ:

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: GENÇ ERKEKLER: 2014-2015 SEZONU ANTALYA İLİ BASKETBOL GENÇ ERKEKLER LİG STATÜSÜ 1. 2014-2015 Genç Erkekler Basketbol Ligi

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Beşiktaş, Spor. Kara Kartal Bursaspor u bekliyor

Beşiktaş, Spor. Kara Kartal Bursaspor u bekliyor 6-7 NİSAN 2013 Kara Kartal Bursaspor u bekliyor Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig in 28. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig in 28. haftasında Bursaspor ile 8

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ DÖRT KÖŞE

KIRÇİÇEKLERİ DÖRT KÖŞE KIRÇİÇEKLERİ DÖRT KÖŞE TKB2L Final turunda Kırçiçeği Bodrum Basket 4. maçında Bayraklı Belediye karşısında 38 sayılık farkla galip geldi. Karşılaşmaya 5-0 lık bir seriyle başlayan Kırçiçeği Bodrum Basket,

Detaylı

Kartal, Kuvvet çalışması

Kartal, Kuvvet çalışması 7 ŞUBAT 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Kuvvet çalışması BEŞİKTAŞ Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına uyguladığı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ...

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... Yarışa girdiler F.BAHÇE ve Beşiktaş'ın Hugo Viana savaşı! Türkiye'- nin iki dev kulübü Portekizli oyuncu için birbirleriyle yarışıyor.fenerbahçe ve Beşiktaş Braga'da forma giyen Hugo Viana için karşı karşıyalar.

Detaylı

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı!

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı! 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nın basın toplantısı, Bornova Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Beşiktaş Teknik. Taksitle gitti

Beşiktaş Teknik. Taksitle gitti 28 MAYIS 2013 Taksitle gitti Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın ayrılması ile igili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: "Şirketimiz ile Samet Aybaba arasındaki 28.06.2012 tescil ve başlangıç

Detaylı

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR 12 Köybaşı ameliyat olacak TALİHSİZLİĞİNİ yenemeyen ve beş buçuk ay önce, sol diz ön çapraz bağ ve dış yan bağ ameliyatı olan başarılı oyuncu İsmail Köybaşı, dün yapılan antrenmanda talihsiz bir sakatlık

Detaylı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı 9 EYLÜL 2013 Kartal acımadı Beşiktaş performansını artırmak için Tekirdağspor ile hazırlık maçı yaptı. Milli maçlar nedeniyle verilen arada Beşiktaş, Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Tekirdağspor ile

Detaylı

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak 5 OCAK 2013 Kondisyon tutturdular Antalya'da kampta bulunan Beşiktaş Futbol Takımı, bu sabah kondisyon çalışmaları yaptı. Spor Toto Süper Ligi ikinci devresinin hazırlıkları için Antalya'da bulunan Beşiktaş

Detaylı

Beşiktaş. Dört eksik var!.. çalışması yapan siyah-beyazlılar, ısınma koşularıyla

Beşiktaş. Dört eksik var!.. çalışması yapan siyah-beyazlılar, ısınma koşularıyla 18 OCAK 2013 Dört eksik var!.. Beşiktaş Futbol Takımı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Beşiktaş 1 Adanaspor 1

Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş Antalya Kampı'nda son hazırlık maçını Adanaspor ile oynadı. Maçın 75. dakikasında yeni transfer Gökhan Süzen, 80. dakikasında ise Sinan Kurumuş oyuna girdi. Beşiktaş tüm

Detaylı

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2 4 MART 2013 BJK 3 FB 2 BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma siyah-beyazlıların vuruşuyla başladı. Mücadelenin ilk dakikalarında Beşiktaş ileride baskı kurararak, orta sahanın kontrolünü eline almaya

Detaylı

BJK Nevzat. Beşiktaş'tan farklı galibiyet

BJK Nevzat. Beşiktaş'tan farklı galibiyet 5 NİSAN 2013 Beşiktaş'tan farklı galibiyet BJK Nevzat Demir Tesisleri nde mücadelenin ilk yarısını Beşiktaş, Ömer Arslan ve Mehmet Akyüz ün attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyuna giren Holosko

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

2013'te ilk antrenman

2013'te ilk antrenman 2013'te ilk antrenman Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş Futbol Takımı, 11 günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig in ikinci yarısı için

Detaylı

Maksimovic in. Sadece dedikodu mu? SIRP oyuncuların Beşiktaş'la ilgili haberleri medyadan. öğrendiklerini söylediği iddia edildi. Kızılyıldız Kulübü

Maksimovic in. Sadece dedikodu mu? SIRP oyuncuların Beşiktaş'la ilgili haberleri medyadan. öğrendiklerini söylediği iddia edildi. Kızılyıldız Kulübü 18-19 MAYIS 2013 Sadece dedikodu mu? Maksimovic in takım arkadaşı 22 yaşındaki Luka Milivojevic de yaptığı açıklamada, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba nın kendilerini izlemek için Belgrad a geleceğini

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2015-2016 Sezonu Kadınlar Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Kadınlar Ligi Kasım

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 5 ( 07 Aralık 21 Aralık 2015 ) Sayfa 1 GENEL 11 Aralık Cuma günü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri, Dünya Olimpiyat Komiteleri Birliği Yönetim Kurulu na seçilen ilk Türk spor

Detaylı

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ 2016 2017 SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ İstanbul Mahalli Lig maçları 2016 2017 Sezonu AA Ligi U18 U16 U14 kategorilerinde aşağıdaki statü uygulanacaktır. AA U18 ERKEKLER LİGİ AA U18 Erkekler Ligi 20

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2014-2015 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2014-2015 Sezonu Kadınlar Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Kadınlar Ligi Aralık

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

36. REKTÖRLÜK KUPASI VOLEYBOL MAÇ PROGRAMI TARİH SAAT GRUP TAKIMLAR K/E SONUÇ

36. REKTÖRLÜK KUPASI VOLEYBOL MAÇ PROGRAMI TARİH SAAT GRUP TAKIMLAR K/E SONUÇ 36. REKTÖRLÜK KUPASI VOLEYBOL PROGRAMI 1 2 3 4 5 TARİH SAAT GRUP TAKIMLAR K/E SONUÇ 04.03.2019 10.00 A İŞLETME E 2-0 11.00 C EDEBİYAT 13.00 A E 2-0 İŞLETME K 2-1 14.00 B EDEBİYAT HEMŞİRELİK K 2-0 15.00

Detaylı

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına.

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına. Hüzünlü son Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda karşılaştığı MP Antalyaspor a 2-1 mağlup oldu. Akdeniz Üniversitesi Stadı nda oynanan, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşması siyah-beyazlıların

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2017-2018 Sezonu Genç Erkekler Ligini,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA 2017 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

ÖZEL SAİNT BENOİT FRANSIZ LİSESİ ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014

ÖZEL SAİNT BENOİT FRANSIZ LİSESİ ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014 ÖZEL ATATÜRK Ü ANMA TURNUVASI 2013-2014 Atatürk ü anma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz turnuvamıza katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 16Mart 29 Mart 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mart Salı günü, okulumuz atletizm sahasında Çanakkale Şehitlerini Anma Atletizm Kros Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuz küçükler ve yıldızlar

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2016-2017 Sezonu Genç Erkekler Ligini ifade

Detaylı

sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır.

sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır. 2010 KATILIM ŞARTLARI 1. 2010 sezonunda U13 League İstanbul da 12 takımın katılımıyla oynanacaktır. 2. Katılımda öncelik geçmiş yıllarda Junior League i ve kendi kulüplerini sportif ve sosyal anlamda başarı

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2018 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi17 EYLÜL. Hedef galibiyet. Memişoğlu, Asım Yusuf Öz yapacak. Taner Gizlenci

Beşiktaş Gazetesi17 EYLÜL. Hedef galibiyet. Memişoğlu, Asım Yusuf Öz yapacak. Taner Gizlenci Hedef galibiyet SPOR BEŞİKTAŞ Sanica Boru Elazığspor u konuk edecek. BJK İnönü Stadı nda saat 20.00 de başlayacak karşılaşmanın hakemi Kuddusi Müftüoğlu. Müftüoğlu'nun yardımcıları ise Gökhan Memişoğlu,

Detaylı

BODRUMSPOR İLK DEVRE OYNADI, GOL BULAMADI, İKİNCİ DEVRE YENİLDİ

BODRUMSPOR İLK DEVRE OYNADI, GOL BULAMADI, İKİNCİ DEVRE YENİLDİ BODRUMSPOR İLK DEVRE OYNADI, GOL BULAMADI, İKİNCİ DEVRE YENİLDİ Bodrumsporun kendi sahasında lider Keçiörengücü ile oynadığı karşılaşmayı yaklaşık 3 bin kişi izledi. Karşılaşmayı izleyenler arasında Bodrum

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 7 ( 13 Şubat 27 Şubat 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 13 Şubat Pazartesi günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul Avrupa Yakası Hızlı Çocuk Yarı Final Yarışları yapıldı. Yarışmalara

Detaylı

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013

Tutturursa. da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan. 6 Ocak 2013 Tutturursa şampiyon Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kamp yapacak. 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya Mardan Otel'de kamp yapacak olan siyahbeyazlılar, 6-9 Ocak 2013 tarihleri

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2017-2018 Sezonu Kadınlar Ligini, Takım

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

BASKETBOL BRANŞ TALİMATI

BASKETBOL BRANŞ TALİMATI K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi BASKETBOL BRANŞ TALİMATI 1- Müsabakalar, Milli Eğitim

Detaylı

Karşılaşmaya. BJK 2 Eskişehirspor 1

Karşılaşmaya. BJK 2 Eskişehirspor 1 6 MAYIS 2013 BJK 2 Eskişehirspor 1 Karşılaşmaya Beşiktaş başladı. İki ekip de oyuna istekli başladı ve gol pozisyonu yakaladı. 4. dakikada Mustafa nın savunmadan dönen şutunda Niang topa sahip oldu, Niang

Detaylı

Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş Gazetesi O taraftara soruşturma GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş Gazetesi O taraftara soruşturma GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR O taraftara soruşturma BEŞİKTAŞ Mersin İdmanyurdu maçında sahaya atlayan taraftara soruşturma açılacağı bildirildi. Edinilen bilgilere göre Mardin li olduğu söylenilen taraftarın üzerinden kimlik çıkmadığı

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 10.10.2012. Antalya'da 5 gün

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 10.10.2012. Antalya'da 5 gün Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 10.10.2012 Antalya'da 5 gün Beşiktaş Futbol takımı Fenerbahçe yenilgisinin ardından hazırlıklarına yeniden başlıyor. Siyah-beyazlılar, Milli Takım'ın 12 ve 16 Ekim

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Süper Lig : 2014-2015 Sezonu Erkekler Süper Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Süper Liginin

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Süper Lig : 2015-2016 Sezonu Erkekler Süper Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Süper Liginin

Detaylı

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla 20-21 NİSAN 2013 Fernandes'siz antrenman Taktik çalışması yapan siyahbeyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. 5 e 2 çalışması, kısa koşular ve şut çalışmasının yapıldığı antrenman taktik çalışması

Detaylı

Batuhan ayrıldı. BEŞİKTAŞ sezon başında G Ü N L Ü K I N T E R N E T G A Z E T E S İ. 31 OCAK 2013 Günlük Spor Gazetesi

Batuhan ayrıldı. BEŞİKTAŞ sezon başında G Ü N L Ü K I N T E R N E T G A Z E T E S İ. 31 OCAK 2013 Günlük Spor Gazetesi 31 OCAK 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Batuhan ayrıldı BEŞİKTAŞ sezon başında Eskişehirspor'dan kadroya dahil edilen Batuhan

Detaylı

Kartal tur. MP Antalyaspor karşısında tur arayacak. Karakartallar 5. turu atlamak için MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kartal tur. MP Antalyaspor karşısında tur arayacak. Karakartallar 5. turu atlamak için MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kartal tur hazırlığında Beşiktaş Futbol Takımı, MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş, Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, IIHF : Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi: 2016-2017 Sezonu Kadınlar Ligini, ifade

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 8 ( 22 Aralık 2014 11 Ocak 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 24 Aralık Çarşamba günü atletizm sahamızda İlçe Atatürk Kros Yarışları yapıldı. Okulumuz ilkokul, ortaokul ve liseden 18 öğrenci ile

Detaylı

Hayatını kaybeden mülteciler anısına: ismi yok

Hayatını kaybeden mülteciler anısına: ismi yok Hayatını kaybeden mülteciler anısına: ismi yok Sanatçı Genco Gülan dan hayatını kaybeden mülteciler anısına: ismi yok Multidisipliner sanatçı Genco Gülan ın Ege Denizi nde hayatını kaybeden mültecileri

Detaylı

Don Kişot un İzleri Bodrum da Don Kişot un İzleri Bodrum da sanatseverlerle buluşacak.

Don Kişot un İzleri Bodrum da Don Kişot un İzleri Bodrum da sanatseverlerle buluşacak. Don Kişot un İzleri Bodrum da Don Kişot un İzleri Bodrum da sanatseverlerle buluşacak. Modern Avrupa nın ilk romanı olarak kabul edilen Don Kişot un yazarı Miguel De Cervantes, ölümünün 400. yılında İspanya

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER VOLEYBOL LİGLERİ TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER VOLEYBOL LİGLERİ TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER VOLEYBOL LİGLERİ TALİMATI GENEL VE TEMEL PRENSİPLER Üniversite Sporları Federasyonu Yarışma Talimatı, Disiplin Talimatı ve Etik Değerleri geçerli olacaktır. KATILIM BAŞVURU Yarışmaya

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 ( 21 Aralık 2015 04 Ocak 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Aralık Salı günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu nda İstanbul Atletizm Şampiyonası yapıldı. Her kategoride 65 e yakın öğrencinin

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2015-2016 Sezonu Genç Erkekler Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

Kafile Sivas'a ulaştı

Kafile Sivas'a ulaştı Kafile Sivas'a ulaştı Beşiktaş, Sivas a ulaştı. Taraftarlar, Beşiktaş'ı büyük bir coşkuyla karşıladı. Taraftarlarının sevgi gösterileri eşliğinde havalimanından ayrılan siyah-beyazlılar, konaklayacağı

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

08.12.2012. Es Es'i geçemediler

08.12.2012. Es Es'i geçemediler Es Es'i geçemediler Beşiktaş Futbol Takımı, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleden galip çıkmayınca Beşiktaş galibiyet serisine son verdi. Karakartallar ligde kalan

Detaylı

Maç biletleri satışta

Maç biletleri satışta Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Maç biletleri satışta Beşiktaş'ın Bursaspor ile oynayacağı maçın biletleri, BJK Bonus Card sahipleri için yarın satışa çıkıyor. Biletler r. İlk olarak BJK

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 4 ( 16 Kasım 07 Aralık 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 30 Kasım Pazartesi günü, okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Kaymakamlık Kupası Kros Yarışları yapıldı. Yarışmaya okulumuzdan katılan öğrencilerimiz

Detaylı