T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI"

Transkript

1 KONU : Tarih ve 34/1 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. KARAR 1- Ege Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı nın Doçentlik Sözlü Sınav Jürileri konulu 8 Eylül 2011 tarih ve 0.25/12184 sayılı yazısı doğrultusunda; Fakültemiz Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi in İstanbul da görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Fakültemiz öğretim üyesi in, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi nde yapılacak olan doçentlik sözlü sınavına jüri üyesi olarak katılmak üzere; 11 Ekim 2011 tarihinde(rektörlük bütçesinden karşılanmak üzere yol dahil, 1 gün, uçakla) yolluklu ve yevmiyeli olarak 2547 sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca İstanbul da görevlendirilmesine oybirliği ile karar verilmiştir..

2 KONU : Tarih ve 34/2 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/2 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz ederim. KARAR 2- Ege Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı nın Doçentlik Sözlü Sınav Jürileri konulu 8 Eylül 2011 tarih ve 0.25/12184 sayılı yazısı doğrultusunda; Fakültemiz Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Nimet ÖNÜR ün İstanbul da görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Fakültemiz öğretim üyesi Prof.Dr.Nimet ÖNÜR ün, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi nde yapılacak olan doçentlik sözlü sınavına jüri üyesi olarak katılmak üzere; 10 Ekim 2011 tarihinde(rektörlük bütçesinden karşılanmak üzere yol dahil, 1 gün, uçakla) yolluklu ve yevmiyeli olarak 2547 sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca İstanbul da görevlendirilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

3 KONU : Tarih ve 34/3 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/3 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. KARAR 3- Gediz Üniversitesi öğretim yılı güz yarıyılı Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme(Türkçe) Yüksek Lisans programında yer alan aşağıda belirtilen dersleri vermek üzere Fakültemiz öğretim üyeleri Prof.Dr.Aylin GÖZTAŞ ve Prof.Dr.Füsun TOPSÜMER in görevlendirilmelerine ilişkin Ege Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 09.76/ sayılı yazısı görüşüldü. Fakültemiz öğretim üyeleri Prof.Dr.Aylin GÖZTAŞ ve Prof.Dr.Füsun TOPSÜMER in, Gediz Üniversitesi öğretim yılı güz yarıyılı Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme(Türkçe) Yüksek Lisans programında yer alan aşağıda belirtilen dersleri saat den sonra vermek üzere, 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerine oybirliği ile karar verilmiştir. ÖĞRETİM ÜYESİNİN DERSİN DERSİN ADI KREDİ SAATİ YARIYILI ADI-SOYADI KODU Prof.Dr.Füsun TOPSÜMER ISLY 512 SATIŞ YÖNETİMİ 303 GÜZ Prof.Dr.Aylin GÖZTAŞ ISLY 507 KRİZ YÖNETİMİ 303 GÜZ

4 KONU : Tarih ve 34/4Say.Y.K.K. / 09 / 2011 E.Ü.EĞİTİM FAKÜLTESİ LIĞI NA Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/4 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. KARAR 4- E.Ü.Eğitim Fakültesi Dekanlığı nın eğitim öğretim yılı Güz Yarıyılı programında yer alan ve öğretim üyesi temin edilemeyen Seç.I-Öğretmenlik Davranışı: Beden Dili ve Diksiyon(3 0 3) dersini 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca okutmak üzere öğretim üyesi görevlendirilmesine ilişkin tarih ve 2732 sayılı yazısı görüşüldü. E.Ü.Eğitim Fakültesi Dekanlığı nın eğitim öğretim yılı Güz Yarıyılı programında yer alan ve öğretim üyesi temin edilemeyen Seç.I-Öğretmenlik Davranışı: Beden Dili ve Diksiyon(3 0 3) dersini, 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca okutmak üzere Fakültemiz Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.K.Leyla BUDAK ın görevlendirilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

5 KONU : Tarih ve 34/5 Say.Y.K.K. / 09 / REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/5 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim. DAĞITIM - Ege Üniversitesi Rektörlüğüne, - Doç.Dr.Elif YILDIZ - KARAR 5- Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü nde eğitim öğretim yılı Güz Yarıyılı nda okutulacak olan İnsan İlişkileri dersini vermek üzere Fakültemiz öğretim üyesi Doç.Dr.Elif YILDIZ ın görevlendirilmesine ilişkin olarak Ege Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı nın 07 Eylül 2011 tarih ve / sayılı yazısı görüşüldü. Fakültemiz öğretim üyesi Doç.Dr.Elif YILDIZ ın, eğitim öğretim yılı Güz Yarıyılı nda okutulacak olan İnsan İlişkileri dersini vermek üzere 2547 Sayılı kanunun 40/a maddesi uyarınca Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü nde haftada 1 günü geçmemek koşuluyla görevlendirilmesine oybirliği ile karar verilmiştir. ÖĞRETİM ÜYESİNİN ADI SOYADI DERSİN ADI KREDİSİ Doç.Dr.Elif YILDIZ MSİ 2004 İnsan İlişkileri (2+0)

6 KONU : Tarih ve 34/6 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/6 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim. KARAR 6- Fakültemiz Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr.Alev Fatoş PARSA nın, 1 Ekim Ocak 2012 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri nde görevlendirilmesinin uygun bulunduğuna ilişkin Ege Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve / sayılı yazısı görüşüldü. Doç.Dr.Alev Fatoş PARSA nın, YÖK ün öğretim üyelerine yönelik yurtdışı araştırma bursu kapsamında Amerika Birleşik Devletleri nde University of Pennsylvania Annenberg School for Communication'da araştırmalar yapmak için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi nden Yükseköğretim Kurulu bütçesine aktarılan(ödenek kaydedilen) meblağdan sağlık sigortası, aylık burs ve gidiş-dönüş uçak bileti ödemelerine esas olmak üzere Dolar karşılığı Türk Lirasının Rektörlük bütçesinden karşılanmak kaydıyla; 1 Ekim Ocak 2012 tarihleri arasında(yol dahil, 90 gün) 2547 Sayılı Kanunun 39.maddesine göre Amerika Birleşik Devletleri nde görevlendirilmesi konusunun Rektörlük Makamı na arz edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

7 KONU : Tarih ve 34/7 Say.Y.K.K. / 09 / REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/7 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim. KARAR 7- Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr.Gaye ÖZDEMİR in, 15 Ekim Ocak 2012 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri nde görevlendirilmesinin uygun bulunduğuna ilişkin Ege Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve / sayılı yazısı görüşüldü. Doç.Dr.Gaye ÖZDEMİR in, YÖK ün öğretim üyelerine yönelik yurtdışı araştırma bursu kapsamında Amerika Birleşik Devletleri nin Connecticut-New Haven da bulunan Yale Üniversitesi ne bağlı Psychology Health, Emotion and Behaviour-HEB Laboratory de araştırma ve incelemeler yapmak için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi nden Yükseköğretim Kurulu bütçesine aktarılan(ödenek kaydedilen) meblağdan sağlık sigortası, aylık burs ve gidiş-dönüş uçak bileti ödemelerine esas olmak üzere Dolar karşılığı Türk Lirasının Rektörlük bütçesinden karşılanmak kaydıyla; 15 Ekim Ocak 2012 tarihleri arasında(yol dahil, 90 gün) 2547 Sayılı Kanunun 39.maddesine göre Amerika Birleşik Devletleri nde görevlendirilmesi konusunun Rektörlük Makamı na arz edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

8 SAYI : B.30.2.EGE /500/ Bornova / İZMİR KONU : Tarih ve 34/8 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/8 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz ederim. KARAR eğitim öğretim yılı Yaz Okulu sonunda Fakültemizden mezun olan öğrencilerin Geçici Mezuniyet Belgeleri nin hazırlanması konusu görüşüldü. Aşağıda adı soyadı belirtilen eğitim öğretim yılı Yaz Okulu sonunda Fakültemizden mezun olan öğrencilerin Geçici Mezuniyet Belgeleri nin hazırlanmasına oybirliği ile karar verilmiştir. ADI-SOYADI NUMARASI-BÖLÜMÜ MEZUNİYET TARİHİ Uğur DEMİREL HİT Bülent Can UYSALOĞLU HİT Ayça ARSLAN HİT Arife ARICAN HİT Nuri MERAL HİT İbrahim BİLMEZ HİT Hacer ŞEYMA DOKUYUCU HİT Mehmet AKTAY HİT Emin Abdullah YILMAZ HİT Yusuf ADA HİT Hasan KESKİN HİT Nilüfer ATICI HİT Nazlı ŞENTÜRK HİT Yabancı uyruklu öğrencimiz Mehsut ELOLOV MEHMEDOV HİT Veli EVGHİ HİT

9 SAYI : B.30.2.EGE /500/ Bornova / İZMİR KONU : Tarih ve 34/9 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/9 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz ederim. KARAR eğitim öğretim yılı Fakültemiz Yaz Okulu sonunda başarısız oldukları ders sayısının 1 e düşüren öğrencilerin tek ders sınavına girme isteğine ilişkin dilekçeleri görüşüldü. Aşağıda adı soyadı belirtilen eğitim öğretim yılı Yaz Okulu sonunda başarısız oldukları ders sayısını 1 e indiren öğrencilere tek ders sınav hakkı verilmesine ve söz konusu sınavların tarihinde saat de yapılmasına oybirliği ile karar verildi. ADI-SOYADI Çağdaş TURGUT Sonuç BAŞDEMİR Tolga AYSAL Mert Neşet MUSLU NUMARASI-BÖLÜMÜ HİT RTS RTS GAZ

10 KONU : Tarih ve 34/10 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/10 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz ederim. KARAR Sayılı Kanun ile kayıt yaptıran Ahmet DABAK ın Güz Döneminde alacağı derslerin az olması nedeniyle bahar dönemindeki kayıtlanacağı derslerin kredi fazlalığı nedeniyle fazlalığından 1 dersini(seçmeli) güz döneminde alması isteğine ile ilişkin dilekçesi görüşüldü Sayılı Kanun ile kayıt yaptıran Ahmet DABAK ın Güz Döneminde alacağı derslerin az olması nedeniyle bahar dönemindeki kayıtlanacağı derslerin kredi fazlalığı nedeniyle 1 dersini(seçmeli) güz döneminde almasına oybirliği ile karar verilmiştir

11 SAYI : B.30.2.EGE /100/ Bornova / İZMİR KONU : Tarih ve 34/11 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/11 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. KARAR eğitim öğretim yılı Bahar ve Güz yarıyılında tarih ve 3843 sayılı Yükseköğretim Kurumları İkili Öğretim Yapılması 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesi ve Bu Kanuna Bir Ek Madde Eklenmesi Hakkında Kanunu maddeleri uyarınca İkinci Öğretimde her gün saat den sonra görev alacak İdari Personel ve Yöneticiler için fazla çalışma ücreti ödenerek görevlendirmeleri konusu görüşüldü. Fakültemizde öğretim yılında tarih ve 3843 Sayılı Yükseköğretim Kurumları İkili Öğretim Yapılması 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesi ve Bu kanuna Bir Ek Madde Eklenmesi Hakkında Kanunun Maddeleri uyarınca ikinci öğretimde her gün saat den sonra görev alacak olan Fakülte Dekan, Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Nilay BAŞOK YURDAKUL, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Işıl KARPAT AKTUĞLU, Öğr.Gör.Dr. Emine Özen OKAT ÖZDEM, Uzman Levent KONUŞ (Ege Ajans), Araştırma Görevlisi Gül ÇOŞKUN, Araştırma Görevlisi Selin BİTİRİM, Araştırma Görevlisi Uğur BAKIR, Fakülte Sekreteri Zülay YARAŞIR, Şef Deniz IŞIK, Teknisyen Fikret DURMUŞ, Bilgisayar İşletmeni Beliz GÖKSEL, Şef Murat SONER, Memur Selda TAŞ, Şef Sema BAŞÇI, Şef Hatice EFE, Bilgisayar İşletmeni Nazan AKÇAN, Bilgisayar İşletmeni Saliha KARAPINARLI, Bilgisayar İşletmeni Gülay ÇETİNÖZ (Kadrosu Rektörlük İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı), Bekçi Mehmet ATAŞ (Kadrosu Edebiyat Fakültesi), Teknisyen Yardımcısı Cemalettin AKYOL (Kadrosu Edebiyat Fakültesi), Teknisyen Yardımcısı Orhan ARACI (Kadrosu Edebiyat Fakültesi), tarih ve sayılı resmi gazetede yayımlanan fazla çalışma ücretlerine ilişkin 2. maddesinde belirtilen oranda, ikinci öğretim bütçesinden ödeme yapılmasına, gereği için Rektörlük Makamına arzına oy birliği ile karar verildi

12 SAYI : B.30.2.EGE /100/ Bornova / İZMİR KONU : Tarih ve 34/12 Say.Y.K.K. / 09 / REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/12 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim. KARAR 12- Fakültemizde eğitim öğretim yılı güz ve bahar döneminde başlayacak olan İkinci Öğretim de ekteki ders programında belirtilen dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirilmeleri konusu görüşüldü eğitim öğretim yılı güz ve bahar döneminde fakültemizde başlayacak olan İkinci Öğretim de ekteki ders programında belirtilen dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirilmelerine oy birliği ile karar verildi.

13 KONU : Tarih ve 34/13 Say.Y.K.K. / 09 / REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/13 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim. KARAR 13- Fakültemiz Gazetecilik Bölümü Genel Gazetecilik Anabilim Dalı nda 5.derece Yardımcı Doçent kadrosunun(kadro No: 808) Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı nda boş izinsiz bulunan 3.derece Yardımcı Doçent kadrosu(kadro No: 480) ile değiştirilmesine; Gazetecilik Bölümü Genel Gazetecilik Anabilim Dalı nda görev yapan Yrd.Doç.Dr.Hanifi KURT dan boşalacak olan 5.derece Yardımcı Doçent kadrosunun(kadro No: 808) Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı na aktarılması konusunun Rektörlük Makamı na arz edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir

14 SAYI : B.30.2.EGE /500/ Bornova / İZMİR KONU : Tarih ve 34/14 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/14 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz ederim. KARAR eğitim öğretim yılında Fakültemizden mezun olan Gazetecilik Bölümü öğrencisi Ahmet Sarper KALAYCI nın Geçici Mezuniyet Belgesi nin hazırlanması konusu görüşüldü eğitim öğretim yılında Fakültemizden mezun olan Gazetecilik Bölümü öğrencisi Ahmet Sarper KALAYCI nın Geçici Mezuniyet Belgesi nin hazırlanmasına oybirliği ile karar verilmiştir. ADI-SOYADI NUMARASI-BÖLÜMÜ MEZUNİYET TARİHİ Ahmet Sarper KALAYCI GAZ

15 SAYI : B.30.2.EGE /500/ Bornova / İZMİR KONU : Tarih ve 34/15 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/15 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz ederim. KARAR 15- Fakültemiz numaralı Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Açelya ARSLANTAŞ ın Güz döneminden Bahar Dönemine alınan 331 kodlu Medya Okuryazarlığı dersini Güz Döneminde alma isteğine ilişkin sunduğu dilekçesi görüşüldü. Fakültemiz numaralı Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Açelya ARSLANTAŞ ın Güz döneminden Bahar Dönemine alınan 331 kodlu Medya Okuryazarlığı dersini Güz Döneminde almasına oybirliği ile karar verilmiştir.

16 SAYI : B.30.2.EGE /500/ Bornova / İZMİR KONU : Tarih ve 34/16 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 34/16 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz ederim. KARAR 16- Fakültemiz numaralı Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Orçun BABA nın Güz döneminden Bahar Dönemine alınan 331 kodlu Medya Okuryazarlığı dersini Güz Döneminde alma isteğine ilişkin sunduğu dilekçesi görüşüldü. Fakültemiz numaralı Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Orçun BABA nın Güz döneminden Bahar Dönemine alınan 331 kodlu Medya Okuryazarlığı dersini Güz Döneminde almasına oybirliği ile karar verilmiştir.

17

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.09.2013 Toplantı Sayısı: 32 Karar sayısı : 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu 04.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı)

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) KONU : 06.02.2013 Tarih ve 7/1 Say.Y.K.K. REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 06.02.2013 tarih ve 7/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz

Detaylı

SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK.

SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK. SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK. Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 02.05.2013 tarih ve 19/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 12/3 say. YKK.

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 12/3 say. YKK. KONU : 06.03.2013 tarih ve 12/3 say. YKK. 06 /03/ 2013 Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 06.03.2013 tarih ve 12/3 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. - Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na - Adı geçen Öğrenciye

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 31.07.2013 Toplantı Sayısı: 29 Karar sayısı : 7 Fakültemiz Yönetim Kurulu 31.07.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 11.09.2013 Toplantı Sayısı: 33 Karar sayısı : 10 Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KONU : 13.02.2013 tarih ve 9/1 say. YKK. 13 /02/ 2013 REKTÖRLÜĞÜ (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 13.02.2013 tarih ve 9/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. KARAR 1-2011-2012

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.09.2014 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 26.08.2014 Toplantı No: 33 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.10.2018 Toplantı No: 31 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Ergün YOLCU Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 30.09.2014 Toplantı No: 38 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Doç.Dr.Ergün Yolcu Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 36

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 36 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 04.11.2015 Toplantı No: 36 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08/02/2012 Toplantı Sayısı : 2012 / 07 Karar Sayısı : 11 Toplantıya katılanlar : Prof. Dr. Halit KESKİN ( Başkan) Prof.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 05

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 05 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 10.02.2015 Toplantı No: 05 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.03.2016 Toplantı No: 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. GTÜ İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GTÜ İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 13/01/2016 Toplantı Sayısı : 2016/01 Karar Sayısı : 6 Toplantıya katılanlar : T.C. GTÜ İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Prof. Dr. Halit KESKİN (Başkan) Prof. Dr. Oya

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 14/1 say. YKK.

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 14/1 say. YKK. KONU : 20.03.2013 tarih ve 14/1 say. YKK. Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 20.03.2013 tarih ve 14/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. KARAR 1- Fakültemiz öğrencilerinin,

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI 26 Temmuz 2016/772 1 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :26/ 07 / 2016 TOPLANTI NO :772 TOPLANTI SAATİ :09: 30 KARAR SAYISI :06 Enstitü

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 24.08.2017 tarihinde Saat 12:30 da Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.06.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TEKLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.07.2017 354 01-03 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.09.2015 Toplantı No: 30 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 12.11.2015 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.06.2014 Toplantı No: 24 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 23.02.2018 33 1-1 Fakültemiz Dekan V. Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman KAVASOĞLU başkanlığında Fakülte Yönetim Kurulumuz aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

FAKÜLTE KURULU KARARLARI

FAKÜLTE KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:06.01.2016 TOPLANTI SAYISI:105 Prof.Dr. Serdar CARUS Prof.Dr. H.Turgut ŞAHİN FAKÜLTE KURULU I 1- Akademik Teşvik Ön İnceleme Heyeti Kurulması Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.01.2016

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI D A Ğ I T I M Üyesi bulunduğunuz Fakültemiz Yönetim Kurulu 27 Eylül 2017 Çarşamba günü saat: 14.00 te aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Katılımınız hususunda gereğini rica

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Biyoloji Bölüm Başkanlığının 10/03/2015 tarih

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 11.10.2016 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

11 Nisan Nisan ÇEV4499 Bitirme Ödevi 11 Nisan

11 Nisan Nisan ÇEV4499 Bitirme Ödevi 11 Nisan T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 15 Mart 2011 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/007 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav tarihleri Enstitü Yönetim Kurulumuzca görüşülmüştür. Yarıyılı Ara Sınav tarihlerinin 08.04.2013-19.04.2013 tarihleri arasında yapılmasına,

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 05.08.2014 Toplantı No: 28 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 32

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 32 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 27.09.2016 Toplantı No: 32 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/010 01: Bülent Ecevit Üniversitesinin ev sahipliğinde 3-5 Mayıs 2012 tarihlerinde Zonguldak ta gerçekleştirilecek olan, FENBİLKON-4 Fen Bilimleri Enstitü Müdürleri Konsey toplantısı için Enstitümüze

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 41

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 41 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 29.11.2016 Toplantı No: 41 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Ali

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi 2018/393 Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 28.08.2018 31 393-416 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 08.08.2018 tarihli 30. oturumunda alınan kararların

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 10

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 10 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.03.2015 Toplantı No: 10 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 13 Nisan 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 06

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 06 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 14.02.2017 Toplantı No: 06 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 163 Toplantı Tarihi: 14.10.2014 Salı Toplantı Saati: 11.30 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI S.NO Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Norm Kadro Planlama ve Aralık 1-Birimlerden norm kadro talep formları 1

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 01.07.2013 Pazartesi Günü saat 11.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 2012/75 Toplantı Tarihi: 09.05.2012 Salı Toplantı Saati: 16.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.03.2017 06 2017 05/01-21 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI 2016.04.01. Felsefe Bölüm Başkanlığının, Araştırma Görevlisi (ÖYP) Mehmet Şirin CAN ın, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 35 inci maddesine göre Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :29/08/2012 TOPLANTI NO :561 KARAR SAYISI :12 T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 24.02.2014 102 01-16 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof.Dr. Menderes COŞKUN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 13.10.2015 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/008 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez çalışmasına başlayacak olan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Projesi Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 17 Eylül 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 22/09/2011 2011-2012/2

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 22/09/2011 2011-2012/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 22/09/2011 Perşembe Günü saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Y Ö N E T İ M K U R U L U K A R A R I

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Y Ö N E T İ M K U R U L U K A R A R I Toplantı Sayısı: 4 Karar Sayısı: 24 Toplantı Tarihi: 03.03.2015 Yüksek lisans tezini tamamlayarak, 03.03.2015 tarihli dilekçesi ile Enstitüye sunan Medikal Fizik Anabilim Dalı Sağlık Fiziği yüksek lisans

Detaylı

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI KARARLARI Toplantıda bulunanlar: Prof. Dr. Tülay ESĐN (Başkan) Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ (Üye) Prof. Dr. Nihal ŞENLĐER (Üye) Prof. Dr. Tülay ESĐN (Üye) Doç. Dr. Bülent AKBAŞ (Üye) Doç. Dr. Nilay COŞGUN (Üye)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17/08/2017 762 01-20 Yüksekokul Yönetim Kurulumuz Öğr. Gör. Şadi TÜLÜ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01.

Detaylı

YÖNETĠM KURULU KARARLARI

YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ baģkanlığında 01 Nisan 2013 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: ĠnĢaat Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 26.03.2013

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 05/07/2017 Çarşamba günü saat 16.00 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. 2017-72 2017-73 2017-74 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr.Harun

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 316 sıra sayılı toplantısı 28 Temmuz 2015

Detaylı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA Mezuniyet Dilekçesi Bölümünüz. no lu öğrencisiyim. Mezun olabilmek için bütün derslerimi tamamladım. Durumumun incelenerek mezuniyet işlemlerinin yapılması için gereğini arz ederim.... EKLER : 1- Nüfus

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.05.2017 301 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Prof. Dr. Bekir Erol AK BAŞKAN Prof. Dr. Salih AYDEMİR Prof. Dr. Tahir POLAT Prof. Dr. İzzet AÇAR Doç. Dr. Osman ÇOPUR Doç.Dr. Sabri YURTSEVEN Fak. Sek. Servet SARI RAPORTÖR Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2011 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Y Ö N E T İ M K U R U L U K A R A R I

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Y Ö N E T İ M K U R U L U K A R A R I Toplantı Sayısı: 5 Karar Sayısı: 31 Toplantı Tarihi: 31.03.2015 Enstitümüzce yürütülmekte olan gelir getirici faaliyetler kapsamında 2015 Şubat-Mart ayı içinde toplam 16.874.00 TL nin tahsili gerçekleşmiştir.

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.11.2016 37 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 24.02.2016 275 01-13 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR:

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.12.2017 338 06 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

TARİH: 07.10.2015 NO: 319

TARİH: 07.10.2015 NO: 319 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Orhan KARSLI Rektör Yardımcısı Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.09.2014 127 01-13

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.09.2014 127 01-13 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.09.2014 127 01-13 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

II. ÖĞRETĠM Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat. MAD3307 Yeraltı Maden ĠĢletme Yöntemleri 08 Ekim 2013

II. ÖĞRETĠM Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat. MAD3307 Yeraltı Maden ĠĢletme Yöntemleri 08 Ekim 2013 T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Ahmet DEMĠRCĠ nin baģkanlığında 20 Eylül 2013 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ nin, 17.09.2013

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

ALINAN KARAR SAYISI:1 KARARLAR 1- Fakültemiz Yönetim Kurulundaki Görevinden İstifa Eden Prof.Dr. Atila GÜL ün Yerine Yönetim Kurulu Üyeliği Seçimi

ALINAN KARAR SAYISI:1 KARARLAR 1- Fakültemiz Yönetim Kurulundaki Görevinden İstifa Eden Prof.Dr. Atila GÜL ün Yerine Yönetim Kurulu Üyeliği Seçimi FAKÜLTE KURULU I TOPLANTI TARİHİ:17.02.2015 TOPLANTI SAYISI:98 1- Fakültemiz Yönetim Kurulundaki Görevinden İstifa Eden Prof.Dr. Atila GÜL ün Yerine Yönetim Kurulu Üyeliği Seçimi Fakülte Yönetim Kurulundaki

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 09.09.2014 Toplantı No: 35 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/005-01: Kimya Anabilim Dalı 140707504 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi İsmail GÜZEY in Yüksek Lisans Tez Savunmasını 07.12.2017 tarihinde yapılarak Enstitümüze sunulmuştur. Yönetim Kurulunda

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

"Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr.

Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 25.01.201 7 TOPLANTI SAYISI: 03 TOPLANTI SAATI : 13:00 ADI SOYADI imza Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) ı.. Prof. Dr. Hüseyın DEMIR Prof. Dr.

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.11.2014 34 11

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.11.2014 34 11 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.11.2014 34 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 23.09.2014 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:21.05.2013 SAYI: 986 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Doç.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.10.2017 635 8 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt TÜRK

Detaylı

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Niksar Teknik

Detaylı

T.C. GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI. 14/03/ /11 Toplantıya Katılanlar : Prof.Dr. Orhan ŞAHİN

T.C. GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI. 14/03/ /11 Toplantıya Katılanlar : Prof.Dr. Orhan ŞAHİN Toplantıya Katılanlar Rektör : Prof.Dr. Orhan ŞAHİN Fen Fakültesi Dekanı : Prof.Dr. Adem KILIÇ Mühendislik Fakültesi Dekanı : Prof.Dr. Alaittin HASTAOĞLU Mimarlık Fakültesi Dekanı : Prof.Dr. Tülay ESİN

Detaylı