IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Günlük Yorum

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Günlük Yorum"

Transkript

1 IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Günlük Yorum

2 Piyasalarda Bugün Neler Olacak? EURUSD USDTRY GBPUSD BRENT PETROL ALTIN Gözler Draghi üzerindeydi Para politikasında alınan faiz kararı beklentiler yönünde yüzde 0 oranında sabit bırakılırken, ECB nin aylık 60 milyar Euro olan varlık alım programında ise herhangi bir değişikliğe gidilmediğini gördük. Kararın ardından ECB kanadından gelen ilk açıklamalara baktığımızda, varlık alım programının Aralık 2017, eğer gerek duyulursa daha da ileri tarihlere kadar devam edebileceği aktarıldı. Öte yandan ECB yetkilileri mevcut faiz oranlarının ise bir süre daha aynı süreceğini aktardılar. Toplantı ardından açıklamalarda bulunan ECB Başkanı Mario Draghi, varlık alım programının en az Aralık ayına kadar enflasyonda belirgin bir toparlanma olana kadar devam edeceğini ifade etti. Euro bölgesinde takip edilen son verilerin ise ekonomide güçlenmeye işaret ettiğin belirten ECB Başkanı, enflasyon kanadında gündeme gelen son düşüşün düşük enerji fiyatlarına bağlı olduğunu, manşet enflasyonun önümüzdeki aylarda dalgalı seyredebileceğinin mesajını verdi. Diğer taraftan Eylül ayından sonra neler yapılacağına dair herhangi karar alınmadığını sadece sonbaharda bir karar alınırken her şeyden çok enflasyona bakılacağının ise altını çizdi. Almanya-Türkiye gerginliği Uzun süredir süren Almanya-Türkiye gerginliği bugün Alman dışişleri bakanın yaptığı açıklamalar ile farklı bir boyuta taşındı. Alman bakan, Alman aktivistin (Peter Steudtner) Türkiye'de tutuklanmasının önceden planlandığının açık olduğunu, tutuklamanın orantısız ve hukuka uygun olmadığını belirtti. Ankara nın uyguladığı politikaların sonuçsuz kalmayacağını söyleyen bakan, Gümrük Birliği nin genişletilmesinin mevcut durumda zora girdiğini ve Alman hükümetinin başka adımları da değerlendirdiğini ifade etti. Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan en son katılmış olduğu G-20 Zirvesi nde, FETÖ destekçilerini iade etmediği sürece Almanya'yı teröristleri koruyan ülke olarak görmeye devam edileceğini belirtmişti. Nitekim 15 Temmuz sonrası yaşanan gerilimler dizisinde Die Welt muhabiri Deniz Yücel in tutuklanması ve aynı zamanda 16 Nisan daki referandum oylaması öncesinde meeting yapmak isteyen AK Partili siyasetçilere izin verilmemesi de akıllarda kalan olaylar olmuştu.

3 Parite bugün oldukça hareketli bir gün geçirdi. Kuşkusuz bugün gözler ECB para politikası toplantısı ve Draghi nin açıklamaları üzerindeydi. Veri öncesinde satıcılı bir seyir gözlemlediğimiz kurda Draghi nin açıklamaları sonrası kayıpların büyük bir kısmını telafi ettiğini söyleyebiliriz. Para politikasında alınan faiz kararı beklentiler yönünde yüzde 0 oranında sabit bırakılırken, ECB nin aylık 60 milyar Euro olan varlık alım programında ise herhangi bir değişikliğe gidilmediğini gördük. Kararın ardından ECB kanadından gelen ilk açıklamalara baktığımızda, varlık alım programının Aralık 2017, eğer gerek duyulursa daha da ileri tarihlere kadar devam edebileceği aktarıldı. Öte yandan ECB yetkilileri mevcut faiz oranlarının ise bir süre daha aynı süreceğini aktardılar. Toplantı ardından açıklamalarda bulunan ECB Başkanı Mario Draghi ise karar metnini destekler nitelikte ifadelerde bulunurken, varlık alımlarının süreceğini ve para politikasında değişikliklere yönelik tartışmaların sonbaharda yapılacağını aktardı. Teknik kısımda, Draghi sonrasın bölgesinin üzerinde sağlam bir görüntü çizen paritenin yukarı eğilimine devam etmesi halinde direnci takibimizde olacaktır. Bu seviyenin üzerinde ise seviyesi takip edilebilir. Geri çekilmelerde ise seviyeleri destek olarak alınabilir.

4 Yurtiçinde bugün gündem oldukça hareketliydi. Uzun süredir süren Almanya-Türkiye gerginliği bugün Alman dışişleri bakanın yaptığı açıklamalar ile farklı bir boyuta taşındı. Alman bakan Gabriel, Türkiye'deki Alman yatırımlarının devam edeceğinin garantisinin olmadığını aktardı. Diğer taraftan ise yurtiçinde gözler yarın açıklanması beklenen Fith kararına çevrilmiş durumda. Piyasalar Fitch in, Türkiye nin kredi notu ve görünümüne dair herhangi bir değişiklik yapmasını beklemiyor. Kur tarafında ise her ne kadar bugün takip ettiğimi Almaya-Türkiye gerginliği ile birlikte yukarı yönlü bir eğilim izlemiş olsak da paritedeki genel görünümün rölanti bir havada olduğunu söyleyebiliriz. Özellik aralığında sıkışma yaşanırken yukarı yönlü fiyatlamalarda hattının üzerinde kalıcılığın sağlanabilmesi önemli olacaktır. Bu bağlamda dirençleri takip edilebilir. Geri çekilmelerde ise ilk engel olarak karşımıza çıkıyor. Hareketin bu seviyeni altına sarkması desteklerini gündeme getirebilir.

5 İngiltere de bugün Brexit müzakerelerinin ikinci tur süreci tamamlandı. Hafta başında beri devam eden müzakerelerin ardında, AB Komisyonu Brexit müzakerecisi Barnier, bu hafta yapılan görüşmelerin vatandaşlık haklarının korunması konusunda taraftalar arasından fikir ayrılığına işaret ettiğini belirtti. Öte yandan Barnier, bir sonraki müzakereye ise İngiltere finans konusunda kendisini netleştirdikten sonra başlanacağını aktardı. Brexit sürecinin pound kanadında yarattığı endişeli havayla birlikte paritede geri çekilme devam ederek bölgesinin altına sarkmış durumda. Hareketin devam etmesi halinde desteği takip edilebilir. Olası toparlanmalarda ise aralığı oldukça kritik olabilir.

6 Petrol fiyatlarında yükselişin hakim olduğu bir gün geçiriyoruz. Dün açıklanan ABD ham petrol stoklarında azalış kaydedilmiş, petrol fiyatları yeniden yukarı yönlü bir ivme yakalamıştı. Günün ilk saatlerinde takip edilen yatay seyrin ardından yukarı yönlü fiyatlama kaldığı yerden devam etti. Haber akışı bakımından zayıf geçen bu günde, Brent petrol 7 Haziran dan bu yana ilk defa 50 doların üzerine çıktı. Şu an için fiyatlama 50 dolara yakın seyrediyor. Bu seviyenin üzerinde tutunma sağlanırsa ve seviyeleri takibimize girecek. 50 doların altındaki fiyatlamalarda ise aralığı destek görevi görebilir. Bu bölgenin altındaki fiyatlamalarda ise 49 dolara kadar düşüş yaşanabilir.

7 1240 bölgesinin üzerinde kalıcılık sağlayamayan değerli metal satıcılı seyrine devam ediyor. Özellikle dolar endeksine baktığımızda toparlanma eğilimini ikinci güne taşıdığını görüyoruz. Endeks direncinin üzerine bulunurken hattına ise göz kırptığını söyleyebiliriz. Öte yandan ABD 10 yıllıkları ise her ne kadar ay başındaki görünümünden uzak bir grafik çiziyor olsa da geçtiğimiz 2 günde kayıplarını telafi etmeye çalıştığını gördük. Ancak 10 yıllık tahvil getirilerinin kritik 2.30 bölgesini aşamadığı sürece bu durum ons altını pozitif destekleyebilir. Teknik kısımda, geri çekilme harekinin devam etmesi halinde destekleri takip edilebilir. Olası toparlanmalarda ise yeniden 1240 bölgesinin üzerine çıkılması beklenebilir. Bu bölgenin üzerinde kapanışların gelmesi yukarı atakları daha canlı kılabilir. Bu bağlamda dirençleri gündem gelebilir.

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY GBPUSD BRENT PETROL ALTIN EURUSD

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY GBPUSD BRENT PETROL ALTIN EURUSD Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY GBPUSD BRENT PETROL ALTIN EURUSD Tutanaklar ne şahin, ne güvercin Dün, FOMC üyelerinin oy birliği ile politika faizini

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL EURUSD ALTIN GBPUSD

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL EURUSD ALTIN GBPUSD Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL EURUSD ALTIN GBPUSD Brexit beklentileri piyasalara yön vermeye devam ediyor Tüm piyasaları etkisi altına

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY EURUSD GBPUSD USDJPY ALTIN BRENT PETROL

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY EURUSD GBPUSD USDJPY ALTIN BRENT PETROL Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY EURUSD GBPUSD USDJPY ALTIN BRENT PETROL Piyasalar gün içerisinden Çin ve İngiltere verilerini takip etti. Çin den ge

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL EURUSD GBPUSD ALTIN USDTRY

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL EURUSD GBPUSD ALTIN USDTRY Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL EURUSD GBPUSD ALTIN USDTRY Gündemdekiler Yeni güne Avrupa dan gelen enflasyon verileri ile başlangıç yaptık.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Aralık 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Bülten 23 Aralık 2015 Çarşamba Piyasa Gündemi Günlük Bülten Dün TCMB nin faiz değişikliğine gitmemesi yurt içinde volatilitenin artmasına neden oldu. Dolar/Tl kurunda yaşanan hızlı yükseliş 2,9500

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN 14.10.2014

GÜNE BAŞLARKEN 14.10.2014 GÜNE BAŞLARKEN 14.10.2014 USD/TRY FED üyelerinin açıklamaları ile haftaya sert düşüş ile başlayan USDTRY paritesi, güne sakin başlayarak yatay hareketler gerçekleştirmekte. Dolar tarafında yaşanan satışların

Detaylı

08 Haziran - 12 Haziran 2015

08 Haziran - 12 Haziran 2015 Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Pazartesi; Tüm gün Avustralya Piyasalar Kapalı 02:50 Japonya Cari Denge, GSYİH, 05:10 Çin Ticaret Dengesi, İthalat ve İhracat hacmi 09:00 Almanya Ticaret Dengesi,

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Ağustos 2015 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Ağustos 2015 Pazartesi Günlük Bülten 3 Ağustos 2015 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Yurt içinde ve yurt dışında açıklanacak ekonomik verilere odaklandığımız haftanın ilk işlem gününde yurt içinde

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 23 Ocak 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 23 Ocak 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Hafta boyunca beklenen Avrupa Merkez Bankası nın Dolar Yen Teknik Analiz

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. USDTRY EURUSD GBPUSD Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL ALTIN

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. USDTRY EURUSD GBPUSD Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL ALTIN Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı USDTRY EURUSD GBPUSD Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL ALTIN Yurt içinde bugün Nisan ayı işsizlik oranı ve Haziran ayı bütçe dengesi açıklandı.

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN GBPUSD EURUSD BRENT PETROL USDTRY

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN GBPUSD EURUSD BRENT PETROL USDTRY Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN GBPUSD EURUSD BRENT PETROL USDTRY Kredi derecelendirme kuruluşlarından Türkiye değerlendirmesi TCMB nin faiz koridorunun

Detaylı

21.01.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0976 1,4219 117,685 3,0613 1109,65 28,72

21.01.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0976 1,4219 117,685 3,0613 1109,65 28,72 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0907 1,4155 117,620 3,0392 1087,88 28,63 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0976 1,4219 117,685 3,0613 1109,65 28,72 Düşük

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Ocak 2015 Perşembe

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Ocak 2015 Perşembe G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Yurt içi piyasalar yeni güne artıda başlarken, düşük petrol fiyatlarının

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0750 1,5115 123,180 2,9210 1092,28 47,04 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0764 1,5145 123,450 2,9231 1094,73 47,83 Düşük

Detaylı

Gündem 30.10.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 30.10.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0979 1,5267 121,094 2,9256 1156,05 49,08 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0986 1,5321 121,190 2,9430 1162,79 49,35 Düşük

Detaylı

Gündem 28.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 28.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1055 1,5353 121,090 2,8899 1163,45 47,40 Yüksek 1,1078 1,5359 121,094 2,9149 1168,86 47,54 Düşük 1,1031 1,5283 120,165 2,8882 1161,07 46,39 Kapanış

Detaylı

SABAH BÜLTENİ GENEL GÜN ÖZETİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 12 Kasım 2015 Saat 08:30. Piyasalar "cari fazla" ile yükseldi

SABAH BÜLTENİ GENEL GÜN ÖZETİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 12 Kasım 2015 Saat 08:30. Piyasalar cari fazla ile yükseldi SABAH BÜLTENİ Destek FX Piyasa Gözlemi 12 Kasım 2015 Saat 08:30 GENEL GÜN ÖZETİ Piyasalar "cari fazla" ile yükseldi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan Eylül ayı cari işlemler

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma Günlük Bülten 3 Haziran 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Avrupa Merkez Bankası dün gerçekleştirdiği para politikası toplantısında piyasanın beklediği gibi faiz değişikliğine

Detaylı

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ Bugün, saat 15:30 da global piyasalara etkisi çok büyük olan ABD Tarım Dışı İstihdam Raporu açıklanacak. Veri açıklandığı sırada dalgalanmanın çok yüksek olabileceğini

Detaylı

04.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

04.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0617 1,4945 123,248 2,8888 1053,60 42,75 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0981 1,5155 123,561 2,8966 1065,53 44,66 Düşük

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Kasım 2015 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Kasım 2015 Salı Günlük Bülten 17 Kasım 2015 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Hafta sonu Paris te gerçekleşen terör saldırısının etkisiyle yeni haftaya satıcılı başlayan küresel piyasalarda terör

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0687 1,5202 123,191 2,8835 1082,95 44,69 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0692 1,5238 123,500 2,8896 1084,80 45,07 Düşük

Detaylı

02.02.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0912 1,4444 121,488 2,9772 1129,80 36,05

02.02.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0912 1,4444 121,488 2,9772 1129,80 36,05 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0831 1,4245 121,286 2,9519 1116,41 35,45 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0912 1,4444 121,488 2,9772 1129,80 36,05 Düşük

Detaylı

07.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0956 1,5155 123,376 2,9183 1089,15 44,79

07.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0956 1,5155 123,376 2,9183 1089,15 44,79 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0941 1,5144 122,594 2,8839 1062,55 44,09 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0956 1,5155 123,376 2,9183 1089,15 44,79 Düşük

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mart 2015 Perşembe

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mart 2015 Perşembe G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Yoğun veri gündeminin takip edildiği geçtiğimiz

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Temmuz 2015 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Bülten 23 Temmuz 2015 Perşembe Piyasa Gündemi Yunanistan üçüncü kurtarma paketinin ön koşul olarak kreditörler tarafından sunulan reform paketini kabul etti. Böylece yeni yardım ve müzakerelerin

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Bülten 9 Aralık 2015 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Önümüzdeki hafta gerçekleşecek Fed toplantısında açıklanacak kritik faiz kararı öncesi yön arayan uluslararası

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 25 Şubat 2015 Çarşamba

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 25 Şubat 2015 Çarşamba G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i İçindekiler Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Dolar Yen Teknik Analiz Finansal piyasalar dün hem yurt içinde hem de yurt

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 26 Ocak 2015 Pazartesi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 26 Ocak 2015 Pazartesi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel Piyasalarda Pazar günü yapılan Yunanistan erken genel seçimlerinin

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN 24.12.2014

GÜNE BAŞLARKEN 24.12.2014 GÜNE BAŞLARKEN 24.12.2014 USD/TRY Amerika ekonomisinden gelen hızlı büyüme rakamlarının ardından bugün gündemin adı Türkiye Merkez Bankası ndan gelecek olan para politikası kararları olacaktır. USDTRY

Detaylı

31.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0937 1,4828 120,581 2,9223 1063,29 36,63

31.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0937 1,4828 120,581 2,9223 1063,29 36,63 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0932 1,4813 120,515 2,9180 1061,58 36,48 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0937 1,4828 120,581 2,9223 1063,29 36,63 Düşük

Detaylı

Gündem 26.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 26.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1107 1,5393 120,709 2,8729 1165,85 48,28 Yüksek 1,1140 1,5419 121,490 2,9145 1179,51 48,62 Düşük 1,0997 1,5306 120,233 2,8598 1159,10 47,43 Kapanış

Detaylı

EURUSD [Euro - US Dolar] Teknik Analiz

EURUSD [Euro - US Dolar] Teknik Analiz Günlük Bülten 14 Temmuz 2015 Salı Piyasa Gündemi Küresel piyasaların uzun zamandır gündemini oluşturan Günlük Bülten Yunanistan belirsizliğinin yarattığı endişeler dün Euro liderleriyle anlaşmanın sağlandığına

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD ALTIN

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD ALTIN Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD ALTIN Gündemdekiler Piyasalar yeni haftaya da gerçekleşen Brexit in gölgesi altında başladı.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 7 Ekim 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 7 Ekim 2015 Çarşamba Günlük Bülten 7 Ekim 2015 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Beklentileri karşılamayarak piyasaları şaşırtan son ABD tarım dışı istihdam verisi her ne kadar geçtiğimiz haftada

Detaylı

Gündem 15.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 15.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1343 1,5424 120,650 3,0493 1107,48 Yüksek 1,1373 1,5471 120,840 3,0696 1110,56 Düşük 1,1284 1,5372 119,854 3,0362 1103,65 Kapanış 1,1317 1,5427 120,235

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 02 Ocak 2015 Cuma. İçindekiler

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 02 Ocak 2015 Cuma. İçindekiler i İçindekiler Piyasa Gündemi 2015 in ilk işlem gününde küresel piyasalarda Euro Bölgesi nin İspanya, İtalya, Fransa, Almanya ve İngiltere nin İmalat PMI verileri ile ABD tarafında açıklanacak Üretim PMI

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 18 Ağustos 2015 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 18 Ağustos 2015 Salı Günlük Bülten 18 Ağustos 2015 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Yeni günün gündeminde yurt içinde dün siyasi liderlerin bir araya geldiği koalisyon görüşmelerinden bir sonuç çıkmamasının

Detaylı

SABAH BÜLTENİ GENEL HAFTA ÖZETİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 16 Eylül 2015 Saat 08:30. Fitch Avrupa için kaldıraçlı kredi tahminini düşürdü

SABAH BÜLTENİ GENEL HAFTA ÖZETİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 16 Eylül 2015 Saat 08:30. Fitch Avrupa için kaldıraçlı kredi tahminini düşürdü SABAH BÜLTENİ Destek FX Piyasa Gözlemi 16 Eylül 2015 Saat 08:30 GENEL HAFTA ÖZETİ Fitch Avrupa için kaldıraçlı kredi tahminini düşürdü Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch, özel hisse senedi fonlarının

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Eylül 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Eylül 2015 Çarşamba Günlük Bülten 23 Eylül 2015 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz oranlarında değişikliğe gitmedi. Fed ten gelecek

Detaylı

Gündem 13.11.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 13.11.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,0745 1,5212 122,854 2,8757 1086,35 45,85 Yüksek 1,0830 1,5246 123,072 2,8910 1089,65 46,24 Düşük 1,0691 1,5174 122,560 2,8587 1074,31 44,00 Kapanış

Detaylı

Gündem 18.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 18.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1291 1,5496 120,578 2,9985 1119,45 Yüksek 1,1441 1,5628 120,990 3,0282 1134,15 Düşük 1,1285 1,5486 119,796 2,9757 1115,56 Kapanış 1,1434 1,559 119,990

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY EURUSD GBPUSD BRENT PETROL ALTIN

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY EURUSD GBPUSD BRENT PETROL ALTIN Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY EURUSD GBPUSD BRENT PETROL ALTIN Brexit sonrası oluşan son iki günlük havanın biraz daha iyimser fiyatlamalara yol

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 12 Mayıs 2015 Salı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 12 Mayıs 2015 Salı G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i İçindekiler Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın bugünkü işlem gününde yurt dışında Dolar Yen Teknik Analiz Pound

Detaylı

SABAH BÜLTENİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 9 Ekim 2015 08:30 GENEL GÜN ÖZETİ. Fed tutanakları: Aşağı yönlü riskler nedeniyle faiz artışı olmadı

SABAH BÜLTENİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 9 Ekim 2015 08:30 GENEL GÜN ÖZETİ. Fed tutanakları: Aşağı yönlü riskler nedeniyle faiz artışı olmadı SABAH BÜLTENİ Destek FX Piyasa Gözlemi 9 Ekim 2015 08:30 GENEL GÜN ÖZETİ Fed tutanakları: Aşağı yönlü riskler nedeniyle faiz artışı olmadı Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) 16-17 Eylül'de gerçekleştirdiği

Detaylı

Aşağı Yukarı Yukarı AŞIRI ALIM 1.1327 1.1085 1.1244 1.1308 1.1715 1.1811 1.1976. 200 Günlük

Aşağı Yukarı Yukarı AŞIRI ALIM 1.1327 1.1085 1.1244 1.1308 1.1715 1.1811 1.1976. 200 Günlük teknik.bülten 25 Ağustos 2015 Salı EURUSD Geçtiğimiz hafta FOMC sonrasında olası Eylül faiz artışına ilişkin beklentilerdeki zayıflamaya paralel paritede görülen yükseliş dün önce Çin sonrasında da diğer

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 03.09.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

Hafta kapanışı öncesi küresel piyasalardaki risk algısı devam etti. Brexit bazlı risk algısıyla hisse piyasaları dip yapmaya devam

Hafta kapanışı öncesi küresel piyasalardaki risk algısı devam etti. Brexit bazlı risk algısıyla hisse piyasaları dip yapmaya devam Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1259 1,4201 106,008 2,9241 1293,53 48,55 Yüksek 1,1294 1,4254 106,027 2,9539 1315,68 48,75 Düşük 1,1130 1,4012 103,547 2,9100 1277,28 46,94 Kapanış

Detaylı

Abdi İpekçi Caddesi No : 57, Reasürans Han, E Blok 7.Kat Harbiye İstanbul Tel : +90 (212) 315 10 70

Abdi İpekçi Caddesi No : 57, Reasürans Han, E Blok 7.Kat Harbiye İstanbul Tel : +90 (212) 315 10 70 DESTEK PİVOT DİRENÇ EURUSD 1.2744 1.2744 1.2814 1.2722 1.2836 1.2687 1.2871 ALTIN 1233.09 1236.94 1240.79 1230.71 1243.17 1226.86 1247.02 USDTRY 2.2426 2.2515 2.2605 2.2371 2.2660 2.2281 2.2749 USDJPY

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN 26.11.2014

GÜNE BAŞLARKEN 26.11.2014 GÜNE BAŞLARKEN 26.11.2014 USD/TRY Son dönemlerde Amerika dan gelen en iyi 6 aylık büyüme rallisinin ardından Amerikan Doları nda sert hareketlenmeler meydana geldi. Gelişmiş ekonomilerin yanı sıra gelişmekte

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1016 1,5415 120,735 2,8234 1134,50 48,86 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1031 1,5445 121,240 2,8493 1138,39 50,89 Düşük

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY BRENT PETROL

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY BRENT PETROL Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY BRENT PETROL Tarihi oylamaya 1 gün kaldı Yarın gerçekleştirilecek oylamada İngiltere halkı, İngiltere

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 13 Mart 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 13 Mart 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Önceki gün Cumhurbaşkanlık ta Erdem Başçı nın sunumunun

Detaylı

SABAH BÜLTENİ. Piyasalar İçin Son Eşik TCMB.. 21 Aralık 2015 08:30. Aysun GÖKSU Araştırma Uzmanı GENEL GÜN ÖZETİ. 'Dolar yılı 2,94'e yakın kapatır'

SABAH BÜLTENİ. Piyasalar İçin Son Eşik TCMB.. 21 Aralık 2015 08:30. Aysun GÖKSU Araştırma Uzmanı GENEL GÜN ÖZETİ. 'Dolar yılı 2,94'e yakın kapatır' SABAH BÜLTENİ Piyasalar İçin Son Eşik TCMB.. 21 Aralık 2015 08:30 Aysun GÖKSU Araştırma Uzmanı GENEL GÜN ÖZETİ 'Dolar yılı 2,94'e yakın kapatır' Merkez Bankası'nın anketine göre enflasyon, büyüme ve dolarda

Detaylı

Mart. Günlük Araştırma Bülteni Sabah RAPORU

Mart. Günlük Araştırma Bülteni Sabah RAPORU 11 Mart Günlük Araştırma Bülteni Sabah RAPORU Fitch Türkiye için büyüme tahminini yükseltti Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, gelişmekte olan ekonomilerin büyüme öngörülerinde revizyon

Detaylı

01 Haziran - 05 Haziran 2015

01 Haziran - 05 Haziran 2015 Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Pazartesi; 04:00 Çin İmalat ve İmalat Dışı PMI Endeksleri 04:30 Avustralya Konut İzinleri 04:35 Çin HSBC İmalat PMI Endeksi 10:00 Türkiye İmalat PMI Endeksi 11:00

Detaylı

SABAH BÜLTENİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 4 Eylül 2015 09:00 GENEL GÜN ÖZETİ. AMB politika faizini açıkladı

SABAH BÜLTENİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 4 Eylül 2015 09:00 GENEL GÜN ÖZETİ. AMB politika faizini açıkladı SABAH BÜLTENİ Destek FX Piyasa Gözlemi 4 Eylül 2015 09:00 GENEL GÜN ÖZETİ AMB politika faizini açıkladı Avrupa Merkez Bankası (AMB) politika faizini değiştirmeme kararı aldı. AMB, faizi yüzde 0.05 ile

Detaylı

02.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0638 1,5125 123,280 2,9160 1074,86 45,16

02.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0638 1,5125 123,280 2,9160 1074,86 45,16 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0566 1,5056 123,070 2,9128 1064,75 44,58 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0638 1,5125 123,280 2,9160 1074,86 45,16 Düşük

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1346 1,5445 119,844 2,9005 1175,60 48,48 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1378 1,5477 120,093 2,9137 1179,70 48,62 Düşük

Detaylı

Gündem 23.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 23.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1189 1,5511 120,560 3,0068 1133,45 Yüksek 1,1207 1,5529 120,620 3,0396 1136,68 Düşük 1,1113 1,5341 119,697 2,9909 1121,35 Kapanış 1,1131 1,5369 120,133

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 21.04.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Mart 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Mart 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Pound Dolar Teknik Analiz Haftanın son işlem gününde

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Haftaya yeni günün ilk saatlerinde açıklanan Japonya verileriyle başladık. TSI 01:50 de gelen ve beklentilerin altında açıklanan büyüme rakamları üst üste 2.

Detaylı

Haziran. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU

Haziran. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU 14 Haziran N Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU İngiltere de enflasyon ivme kaybediyor İngiltere de bugün açıklana Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) Mayıs ayında yüzde 0,3 artışla piyasa beklentisinin

Detaylı

HAFTALIK BÜLTEN EUR/USD ANALİZİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 05 Haziran 2015 19:00

HAFTALIK BÜLTEN EUR/USD ANALİZİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 05 Haziran 2015 19:00 HAFTALIK BÜLTEN Destek FX Piyasa Gözlemi 05 Haziran 2015 19:00 EUR/USD ANALİZİ Parite bu haftaya satıcılı başladı. Özellikle haftanın ilk işlem gününde sabah saatlerinde yoğun bir veri takvimini takip

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY Brexit beklentileri yön değiştirdi Referanduma bir haftadan az bir süre kala dün

Detaylı

11.03.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1034 1,4241 113,454 2,9181 1265,05 41,17

11.03.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1034 1,4241 113,454 2,9181 1265,05 41,17 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1011 1,4212 112,620 2,9130 1261,65 39,55 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1034 1,4241 113,454 2,9181 1265,05 41,17 Düşük

Detaylı

SABAH BÜLTENİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 15 Ekim 2015 08:30 GENEL GÜN ÖZETİ. Dolar zayıf veriler ile sert geriliyor

SABAH BÜLTENİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 15 Ekim 2015 08:30 GENEL GÜN ÖZETİ. Dolar zayıf veriler ile sert geriliyor SABAH BÜLTENİ Destek FX Piyasa Gözlemi 15 Ekim 2015 08:30 GENEL GÜN ÖZETİ Dolar zayıf veriler ile sert geriliyor Dolar önemli para birimleri karşısında 3 aydan uzun bir sürenin en düşüğüne yakın bir seyir

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Aralık 2015 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Aralık 2015 Salı Günlük Bülten 15 Aralık 2015 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Fed beklentisiyle tedirgin fiyatlamaların takip edildiği piyasalarda yeni işlem gününde İngiltere, ABD ve Euro Bölgesi

Detaylı

Notlar FX Emtia. Günlük Ekonomik Takvim (GMT +02:00) ÖNCEKİ BEKLENTİ

Notlar FX Emtia. Günlük Ekonomik Takvim (GMT +02:00) ÖNCEKİ BEKLENTİ DÖVİZ Notlar FX Emtia DÖVİZ PİYASASINDA GÜNE BAKIŞ 20/02/2015 Yunanistan a dair belirsizlikler devam ederken, gelişen ülke kurları azalan risk iştahı ile kısmen değer kaybetme eğiliminde. Diğer taraftan

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN 25.11.2014

GÜNE BAŞLARKEN 25.11.2014 GÜNE BAŞLARKEN 25.11.2014 USD/TRY Dün bakanlar kurulunda sunum yapan Erdem Başçı, Türkiye ekonomisi üzerine ellerinde bulunan hamleleri kullandıklarını ve küresel piyasalarda yaşanılan hareketlilik döneminde

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Nisan 2015 Salı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Nisan 2015 Salı G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Dolar Yen Teknik Analiz Pound Dolar Teknik Analiz Haftanın yeni işlem gününde

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 21 Temmuz 2015 Salı. Yunanistan dan beklenen ödeme gerçekleşti haberi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 21 Temmuz 2015 Salı. Yunanistan dan beklenen ödeme gerçekleşti haberi Günlük Bülten 21 Temmuz 2015 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Yunanistan dan beklenen ödeme gerçekleşti haberi Günlük Bülten piyasalarda hareketlenmeyi tetiklemekte. Avrupa Merkez Bankası

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Ağustos 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Ağustos 2015 Çarşamba Günlük Bülten 12 Ağustos 2015 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Fed in faiz arttırım sürecinin yaklaştığı beklentisiyle fiyatlanan küresel piyasalara dün Çin den gelen develüasyon

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 16 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Fed bu toplantısında da piyasanın beklentileri doğrultusunda faiz artışına gitmedi. Büyüme beklentisi %2,2

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 20 Nisan 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 20 Nisan 2016 Çarşamba Günlük Bülten 20 Nisan 2016 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Doha toplantısından bir karar alınmaması küresel anlamda volatilitenin artmasına neden oldu. Kuveyt petrol işçilerinin

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 04 Kasım 2014 Salı. İçindekiler

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 04 Kasım 2014 Salı. İçindekiler G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Kritik gelişmelerin yaşandığı geçen haftada canlanan küresel piyasalarda dikkatler Cuma günü açıklanacak

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 27.05.2014 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD Gündemdekiler Geride kalan hafta içerisinde ABD den gelen istihdam verilerinde bozulmanın

Detaylı

07 Şubat 2013 GCM Forex Akşam Analizi

07 Şubat 2013 GCM Forex Akşam Analizi Makro-Ekonomik Gelişmeler Gözler Süper Mario da! 07 Şubat 2013 GCM Forex Akşam Analizi FX piyasaları bugün TR saati ile 15:30 da gerçekleşecek olan ECB başkanı Draghi nin konuşmasına odaklandı. Faiz oranlarında

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 19 Şubat 2016 Cuma. Haftanın son işlem gününde yurt dışında yoğun bir

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 19 Şubat 2016 Cuma. Haftanın son işlem gününde yurt dışında yoğun bir Günlük Bülten 19 Şubat 2016 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Haftanın son işlem gününde yurt dışında yoğun bir Günlük Bülten gündem bizi bekliyor. Günün takip edilecek veri gündemi arasında

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 28 Mayıs 2015 Perşembe

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 28 Mayıs 2015 Perşembe G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Veri gündemi açısından sakin geçen dünkü gündemin

Detaylı

USDTRY EURUSD GBPUSD Temel/Teknik Görünüm

USDTRY EURUSD GBPUSD Temel/Teknik Görünüm 20 NİSAN 2015 USDTRY EURUSD GBPUSD Temel/Teknik Görünüm Geçtiğimiz haftaya güçlü başlayan Dolar haftanın ilk üç işlem gününde rekor kırarken hafta devamında olumsuz açıklanan veriler ile satış baskısıyla

Detaylı

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM ANALİZİ

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM ANALİZİ ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM ANALİZİ Bugün, saat 15:30 da global piyasalara etkisi çok büyük olan ABD Tarım Dışı İstihdam Raporu açıklanacak. Veri açıklandığı sırada dalgalanmanın çok yüksek olabileceğini hatırlatmakta

Detaylı

04.04.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1437 1,4371 112,583 2,8364 1235,39 40,43

04.04.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1437 1,4371 112,583 2,8364 1235,39 40,43 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1379 1,4358 112,566 2,8146 1232,10 40,16 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1437 1,4371 112,583 2,8364 1235,39 40,43 Düşük

Detaylı

IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı

IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? EURUSD GBPUSD BRENT PETROL USDTRY ALTIN Öne Çıkanlar Dün aldığı karar ile faiz koridorunun üst bandında 50 baz puanlık indirim

Detaylı

Gündem 27.11.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 27.11.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,0625 1,5124 122,730 2,8872 1071,25 46,11 Yüksek 1,0627 1,5130 122,760 2,9285 1074,99 46,30 Düşük 1,0600 1,5066 122,503 2,8854 1069,77 44,98 Kapanış

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0992 1,5313 121,490 2,9119 1164,71 47,99 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1068 1,5382 121,511 2,9215 1169,71 48,29 Düşük

Detaylı

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ Bugün, saat 15:30 da global piyasalara etkisi çok büyük olan ABD Tarım Dışı İstihdam Raporu açıklanacak. Veri açıklandığı sırada dalgalanmanın çok yüksek olabileceğini

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 11.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

SPK Kaldıraçlı İşlem Düzenlemeleri:

SPK Kaldıraçlı İşlem Düzenlemeleri: SPK Kaldıraçlı İşlem Düzenlemeleri: SPK öncelikle kaldıraçlı alım satım (Foreks) ve tezgahüstü türev işlemler olmak üzere, yatırım hizmet ve faaliyetlerine ilişkin yenilikler getiren düzenlemeleri Resmi

Detaylı

Ekonomik Ajanda Zaman Ülke Önem Açıklanacak Beklenti Önceki

Ekonomik Ajanda Zaman Ülke Önem Açıklanacak Beklenti Önceki Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,10598 1,56122 123,55 2,75923 1094,79 Yüksek 1,10839 1,56896 124,02 2,77479 1102,03 Düşük 1,09669 1,55877 123,33 2,75323 1090,5 Kapanış 1,09831 1,56032

Detaylı

Gündem 11.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 11.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1209 1,5369 120,519 3,0358 1107,65 Yüksek 1,1296 1,5475 121,330 3,0631 1115,09 Düşük 1,1172 1,5338 119,981 3,0149 1103,94 Kapanış 1,1280 1,5446 120,625

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Temmuz 2015 Perşembe. Bir yandan Yunanistan diğer yandan Çin tarafında

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Temmuz 2015 Perşembe. Bir yandan Yunanistan diğer yandan Çin tarafında Günlük Bülten 16 Temmuz 2015 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Bir yandan Yunanistan diğer yandan Çin tarafında Günlük Bülten yaşanan gelişmelerin etkisiyle fiyatlanmaya devam eden küresel

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mayıs 2015 Salı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mayıs 2015 Salı G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel piyasalar gün içinde açıklanan yoğun veri

Detaylı

Ekim. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU

Ekim. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU 09 Ekim Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU Draghi büyümenin süreceğini belirtti Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Mario Draghi, "Euro Bölgesi'nde 2 yıl önce başlayan konjonktürel toparlanma bu

Detaylı

*Küresel borsa endekslerindeki negatif görünümün etkisiyle dünü düşüşle tamamlayan Avrupa borsalarının yeni güne yükselişle başlaması bekleniyor.

*Küresel borsa endekslerindeki negatif görünümün etkisiyle dünü düşüşle tamamlayan Avrupa borsalarının yeni güne yükselişle başlaması bekleniyor. SABAH BÜLTENİ Piyasalar İçin Kritik Gün 16 Mart 2016-08:30 İletişim Bilgisi arastirma@destekmenkul.com.tr Piyasalar *BİST-100 endeksi en son geçtiğimiz yılın Kasım ayında görülen 80 bin seviyelerine gelen

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Ocak 2015 Çarşamba

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Ocak 2015 Çarşamba G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel piyasalarda düşük petrol fiyatları endişe yaratmaya devam ederken,

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0738 1,5058 123,222 2,9205 1090,15 47,42 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0790 1,5128 123,605 2,9282 1095,79 48,38 Düşük

Detaylı

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Kasım 2014 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Kasım 2014 Perşembe. Piyasa Gündemi i Piyasa Gündemi Dün rekor seviyelerde kapanış yapan ABD piyasaları bugün Şükran Günü nedeniyle kapalı olacak. ABD piyasalarının kapalı olması nedeniyle sakin bir piyasa takvimi bizi bekliyor. Günün erken

Detaylı